Overig

 • Hal Foster boeken
  Hal Foster - Prins Valiant Jaargang 1947

  Hal Foster tekende 37 jaar lang het lief, leed en de avonturen van Prins Valiant. Eindelijk is deze klassieker van formaat weer verkrijgbaar. De pagina's van Valiant zijn opgepoetst en opnieuw vertaald om het leesplezier te verhogen. Ook in deze handzame… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Doug TenNapel boeken
  Doug TenNapel - Geestenburg

  Geert geeft bijna de geest. . . Hij belandt alleen iets sneller in het hiernamaals dan verwacht.De ongeneeslijk zieke Geert wordt per ongeluk door de uitgebluste spokenjager Frank van der Galg naar het spokenrijk geflitst. Daar probeert hij samen met zijn opa… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Robert Kirkman, Charlie Adlard, Cliff Rathburn boeken
  Robert Kirkman, Charlie Adlard, Cliff Rathburn - Walking Dead 10. waarin we veranderen

  Rick, Carl en de andere overlevenden gaan op weg naar Washington, DC. Alleen daar, zo beweert de wetenschapper Eugene, kan een einde worden gemaakt aan de wereldwijde plaag die ervoor zorgt dat de doden weer tot leven komen. Maar voor het zover is, wil Rick… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gradimir Smudja boeken
  Gradimir Smudja - Darling, voor altijd

  Toulouse-Lautrec redt het in nood verkerende paard Darling van het slagersmes. Hij neemt haar mee naar zijn atelier waar ze in een eindeloze nacht strijdt tegen de dood. Toulouse slaagt er maar niet in om de verwonding van het dier te verzorgen. Er kan niets… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Walter Simonson boeken
  Walter Simonson - World of Warcraft 2 de roep van het lot

  deel 2 van 3Ze noemen hem Lo’Gosh, de nieuwe gladiatorenkampioen van Dire Maul. Hij lijdt aan geheugen-verlies, maar samen met bloedelf Valeera Sanguinar en nachtelf Broll Bearmantle vormt hij een onverslaanbaar team. Wanneer Lo’Gosh een visioen krijgt dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Stuart Moore boeken
  Stuart Moore - Het masker van Acheron

  FilmspecialKrijgsheer Khalar Zym zag ooit zijn vrouw sterven op de brandstapel. Dat moment was het begin van een lange zoektocht naar de scherven van het masker van Acheron, het mythische voorwerp waarmee hij zijn geliefde tot leven kan wekken. Wanneer Zym in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Michael Avon Oeming boeken
  Michael Avon Oeming - De terugkeer van Kulan-Gath

  Red Sonja is op weg naar het noorden, waar ze wil afrekenen met de volgelingen van de duistere god Borot-na Fori. Onderweg wordt ze gehinderd door een mysterieuze jager die het op haar heeft gemunt. Hij heeft haar bestudeerd, hij heeft haar getest en hij wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Kurt Busiek boeken
  Kurt Busiek - Het hart van Yag-Kosha 9

  Robert E. Howards indrukwekkende Conan trilogie ‘De toren van de olifant’ komt tot een bloedig einde in dit laatste deel. Binnen in de Olifantstoren gaat Conan het gevecht aan met een tovenaar die machtig genoeg is om een God gevangen te houden. De dood… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • B. Falba boeken
  B. Falba - De zang der Elfen 1 De laatste alliantie

  Oorspr. Franse uitg.: Soleil, cop. 2011DEEL 1 VAN 3 De vijfde eeuw, het Romeinse rijk is in verval. De verschrikkelijke Attilla de Hun ziet zijn kans schoon om Rome met 500.000 strijders aan te vallen. De Elfen raken in verdrukking door deze machtsstrijd.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Nicolas Mitric boeken
  Nicolas Mitric - De Siderische moordenaar

  Bij de atomen van Saah-Voa! U vraagt me wat ik denk van Tessa, onze 42ste intergalactische agente? Simpel, ik leef al 600 miljoen jaar, ik doorkruiste meer sterrenstelsels en planeten dan er dagen in mijn leven waren! Ik was de begeleider van meerdere agenten… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Ange boeken
  Ange - Verloren Paradijs 4 Aarde

  Gabriël bezwijkt voor de grootste verleiding van Satan. Hij belooft Gabriel voldoende macht om aan alle lijden op aarde een eind te maken. Dronken van alle macht loopt hij niettemin ook het risico om aan alle leven een eind te maken… Zal zijn gevallen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Pat Mills boeken
  Pat Mills - Tara

  Deel 4 van 6 De belegering van Tara is begonnen en de Fomoriaanse zeeduivels willen deze hoofdstad hoe dan ook in handen krijgen. Sláine en het volk van de godin der aarde kunnen echter rekenen op de hulp van de zo lang door de Fomorians onderdrukte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Walter Simonson boeken
  Walter Simonson - Vreemdeling in een vreemde wereld

  Een man die niet weet wie hij is of waar hij vandaan komt, spoelt aan op de oostkust van Kalimdor. Daar wordt hij gevonden door de ork Rehgar Earthfury, die onder de indruk is van zijn vechtkunst en in hem de ideale leider ziet van zijn team gladiatoren. Samen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Micheal Avon Oeming boeken
  Micheal Avon Oeming - De wraak van Karena De wraak van Karena

  Het dorpje Pijlenburcht is onlangs aangevallen door een groep rovers die zich heeft teruggetrokken in een nabijgelegen fort. Red Sonja neemt een van de overlevenden, een jong meisje dat uit is op wraak, onder haar hoede en leert haar de geheimen van de jacht.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • C.B. Cebulski boeken
  C.B. Cebulski - Crescendo

  Deel 3 van 400 jaar is een lange tijd om op wraak te wachten maar aan Chinatsu’s zoektocht zal nu eindelijk een eind komen. De vampier waar ze achteraan zit, die haar familie heeft uitgemoord is in New York en wil haar ontmoeten. Zal Chinatsu met iets anders… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jean-Charles Gaudin boeken
  Jean-Charles Gaudin - Het teken

  Vier bevriende veertigers wonen verspreid over de USA. Ze zijn het contact met elkaar verloren, maar als een politicus streeft naar het hoogste ambt moet er actie worden ondernomen. Zij zijn namelijk de enigen die van zijn gruwelijke moorden van 30 jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Tristan Roulot boeken
  Tristan Roulot - Eerste bloed

  Parijs, geen auto's, geen politie, geen wapens, en er geldt slechts één wet, de wet van het zwaard. Deze nieuwe spectaculaire serie is een combinatie van Kill Bill, Snatch en Afro Samurai! De auteurs Welkom in PsykoParis, De Parijse trilogie van de makers… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Loïc Nicoloff boeken
  Loïc Nicoloff - Chrysalide

  Koepels speelt zich af aan het einde van de 21ste eeuw. Door een wereldwijd conflict, dat met atoomwapens werd beslecht en door rampzalige klimaatwijzigingen, staat 2080 geboekstaafd als het einde van de wereld. Alleen in een dertigtal koepels, het werk van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Louis boeken
  Louis - Woudgeest

  Escobar, De laatste Maya De Mayalegendes hebben altijd tot onze verbeelding gesproken. Maar ze kloppen niet. De bewoners van het dorpje "Dedos del diablo" kennen de enige waarheid. Die van de eeuwige strijd tussen de Woudgeesten zonder vrees en de Stadsgeesten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Louis boeken
  Louis - Kronieken van een intergalactische keizer

  Een gevangenis zweeft doelloos in de eindeloze ruimte, vergeten door de zeldzame overlevenden van een totaal verwoest galactisch rijk. Aan boord dreigt een ultieme oorlog tussen drie rassen. De gebeurtenissen komen in een stroomversnelling als iemand… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Nicolas Mitric boeken
  Nicolas Mitric - De tien platen van het labyrint

  De escorte van de diplomaat Hou-Brihan naar de planeet Wo-Liwou 2 verandert al snel in een onmogelijke missie als Tessa en Swidz op de doolhof planeet Sloth stranden. Daar is de afgelopen honderd miljoen jaar nog niemand van ontsnapt. Het duo moet het hoofd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Gradimir Smudja boeken
  Gradimir Smudja - Moulin Rouge

  Montmatre is in 1889 niet alleen het hoogste punt van de Lichtstad, maar bovenal de legendarische heuveltop van de bohëme. Een plek waar de muzen laagvliegen en de sterren binnen handbereik zijn. Het is ook de standplaats van de kleine grote schilder, god van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Peter Nuyten boeken
  Peter Nuyten - Apache junction 1

  Na de dood van Cochise blijven Apachen voor onrust zorgen. In 1875 ontsnapt de opstandige Chiricahua Apache Zwarte Wolf samen met een groep krijgers het reservaat van San Carlos. Uit angst voor een nieuwe oorlog stuurt Fort Apache onmiddelijk koerier Roy… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hub Weytens, Fred Weytens boeken
  Hub Weytens, Fred Weytens - Aslak 1 het oog van de wereld

  Een wrede Vikingkoning stuurt twee broers de wijde wereld in, op zoek naar een legendarische verhalenverteller. Alleen degene die in zijn missie slaagt, zal blijven leven en in dienst komen van de koning. Een meedogenloze strijd tussen de broers begint. Skeggi… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hal Foster boeken
  Hal Foster - Prins Valiant 10 Jaargang 1946

  Hal Foster tekende 37 jaar lang het lief, leed en de avonturen van Prins Valiant. Eindelijk is deze klassieker van formaat weer verkrijgbaar. De pagina's van Valiant zijn opgepoetst en opnieuw vertaald om het leesplezier te verhogen. Ook in deze handzame… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95