Overig

 • Michael Avon Oeming boeken
  Michael Avon Oeming - De terugkeer van Kulan-Gath

  Red Sonja is op weg naar het noorden, waar ze wil afrekenen met de volgelingen van de duistere god Borot-na Fori. Onderweg wordt ze gehinderd door een mysterieuze jager die het op haar heeft gemunt. Hij heeft haar bestudeerd, hij heeft haar getest en hij wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Kurt Busiek boeken
  Kurt Busiek - Het hart van Yag-Kosha 9

  Robert E. Howards indrukwekkende Conan trilogie ‘De toren van de olifant’ komt tot een bloedig einde in dit laatste deel. Binnen in de Olifantstoren gaat Conan het gevecht aan met een tovenaar die machtig genoeg is om een God gevangen te houden. De dood… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • B. Falba boeken
  B. Falba - De zang der Elfen 1 De laatste alliantie

  Oorspr. Franse uitg.: Soleil, cop. 2011DEEL 1 VAN 3 De vijfde eeuw, het Romeinse rijk is in verval. De verschrikkelijke Attilla de Hun ziet zijn kans schoon om Rome met 500.000 strijders aan te vallen. De Elfen raken in verdrukking door deze machtsstrijd.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Nicolas Mitric boeken
  Nicolas Mitric - De Siderische moordenaar

  Bij de atomen van Saah-Voa! U vraagt me wat ik denk van Tessa, onze 42ste intergalactische agente? Simpel, ik leef al 600 miljoen jaar, ik doorkruiste meer sterrenstelsels en planeten dan er dagen in mijn leven waren! Ik was de begeleider van meerdere agenten… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Ange boeken
  Ange - Verloren Paradijs 4 Aarde

  Gabriël bezwijkt voor de grootste verleiding van Satan. Hij belooft Gabriel voldoende macht om aan alle lijden op aarde een eind te maken. Dronken van alle macht loopt hij niettemin ook het risico om aan alle leven een eind te maken… Zal zijn gevallen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Pat Mills boeken
  Pat Mills - Tara

  Deel 4 van 6 De belegering van Tara is begonnen en de Fomoriaanse zeeduivels willen deze hoofdstad hoe dan ook in handen krijgen. Sláine en het volk van de godin der aarde kunnen echter rekenen op de hulp van de zo lang door de Fomorians onderdrukte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Walter Simonson boeken
  Walter Simonson - Vreemdeling in een vreemde wereld

  Een man die niet weet wie hij is of waar hij vandaan komt, spoelt aan op de oostkust van Kalimdor. Daar wordt hij gevonden door de ork Rehgar Earthfury, die onder de indruk is van zijn vechtkunst en in hem de ideale leider ziet van zijn team gladiatoren. Samen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Micheal Avon Oeming boeken
  Micheal Avon Oeming - De wraak van Karena De wraak van Karena

  Het dorpje Pijlenburcht is onlangs aangevallen door een groep rovers die zich heeft teruggetrokken in een nabijgelegen fort. Red Sonja neemt een van de overlevenden, een jong meisje dat uit is op wraak, onder haar hoede en leert haar de geheimen van de jacht.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jean-Charles Gaudin boeken
  Jean-Charles Gaudin - Het teken

  Vier bevriende veertigers wonen verspreid over de USA. Ze zijn het contact met elkaar verloren, maar als een politicus streeft naar het hoogste ambt moet er actie worden ondernomen. Zij zijn namelijk de enigen die van zijn gruwelijke moorden van 30 jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Tristan Roulot boeken
  Tristan Roulot - Eerste bloed

  Parijs, geen auto's, geen politie, geen wapens, en er geldt slechts één wet, de wet van het zwaard. Deze nieuwe spectaculaire serie is een combinatie van Kill Bill, Snatch en Afro Samurai! De auteurs Welkom in PsykoParis, De Parijse trilogie van de makers… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Loïc Nicoloff boeken
  Loïc Nicoloff - Chrysalide

  Koepels speelt zich af aan het einde van de 21ste eeuw. Door een wereldwijd conflict, dat met atoomwapens werd beslecht en door rampzalige klimaatwijzigingen, staat 2080 geboekstaafd als het einde van de wereld. Alleen in een dertigtal koepels, het werk van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Louis boeken
  Louis - Woudgeest

  Escobar, De laatste Maya De Mayalegendes hebben altijd tot onze verbeelding gesproken. Maar ze kloppen niet. De bewoners van het dorpje "Dedos del diablo" kennen de enige waarheid. Die van de eeuwige strijd tussen de Woudgeesten zonder vrees en de Stadsgeesten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Nicolas Mitric boeken
  Nicolas Mitric - De tien platen van het labyrint

  De escorte van de diplomaat Hou-Brihan naar de planeet Wo-Liwou 2 verandert al snel in een onmogelijke missie als Tessa en Swidz op de doolhof planeet Sloth stranden. Daar is de afgelopen honderd miljoen jaar nog niemand van ontsnapt. Het duo moet het hoofd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Hub Weytens, Fred Weytens boeken
  Hub Weytens, Fred Weytens - Aslak 1 het oog van de wereld

  Een wrede Vikingkoning stuurt twee broers de wijde wereld in, op zoek naar een legendarische verhalenverteller. Alleen degene die in zijn missie slaagt, zal blijven leven en in dienst komen van de koning. Een meedogenloze strijd tussen de broers begint. Skeggi… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Bruno Falba boeken
  Bruno Falba - De zang der Elfen 2 De Barbaarse invasies

  421 AD, Dracenia en Harpeya hebben onderhandeld over het lot van hun volk met de Romeinen. Maar Dracenia heeft Aetius, de Romeinse generaal verleid en haar eigen afspraken gemaakt. Het kleine volk mag het continent verlaten en naar Britannia reizen op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Valérie Mangin boeken
  Valérie Mangin - De Gesel Gods

  integraal verhaal op handzaam formaat In 4305 na Christus, na tien eeuwen vrede tussen Hunnen en Romeinen vallen de Hunnen de provinciale Romeinse planeet Aquincum aan. Generaal Flavius Aetius moet na een hevige strijd Aquincum opgeven. De Romeinse keizer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Windig & de Jong, de Jong boeken
  Windig & de Jong, de Jong - Heinz, niks mis met kinderen

  Er is niks mis met kinderen. Behalve als Heinz zich ermee bezig gaat houden. Dan loopt het meestal snel uit de hand. In dit boekje ontmoet hij een zwerfkatje op een van zijn vele reizen, komt neef Keessie logeren, wordt hij moeder van een jong eendje en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Windig & de Jong boeken
  Windig & de Jong - Niks mis met golfen

  Er is niks met golfen. Behalve als Heinz zich ermee bezig gaat houden. Dan loopt het meestal snel uit de hand. In dit boekje moet hij toezien hoe Jodocus de schilpad een hole-in-one slaat, loopt hij een rondje met Sokko het Slurfmannetje van de planeet Plurk,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Peter de Wit boeken
  Peter de Wit - Sigmund eenentwintigste sessie

  'Ik ben gelukkig en nu wil ik gelukkiger worden,’ zegt een tevreden kijkende vrouw tegen Sigmund. Tja, in het eeuwigdurende ik-tijdperk is het werk voor de bekendste psychiater van Nederland nooit gedaan.In deze eenentwintigste sessie begeleidt Sigmund een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Zak boeken
  Zak - Café 't Wereldje

  Kredietcrises, vallende regeringen, werkloosheid en burenruzies worden moeiteloos opgelost wanneer ze eerst worden verdund met een stevige pint bier. Aan de toog van Café ’t Wereldje lijkt het leven ineens verbazingwekkend simpel. Café ’t Wereldje bevat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Peter van Straaten boeken
  Peter van Straaten - Lachen zonder bril

  Het werk van Peter van Straaten verscheen al in diverse formaten, van postzegel tot kalender, maar nog nooit op reuzenformaat. In Lachen zonder bril ligt de nadruk op de grafische kwaliteiten van de tekeningen van Van Straaten. Een must voor de liefhebber! Van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,90
 • Nicolas Jarry boeken
  Nicolas Jarry - Het zegel van Karzac Um Rork

  1: Het zegel van Karsac um Rork Oude en sombere wezens hebben de ontelbare clans van de Orcs van de westelijke vlakten verenigd. Nadat ze de Menselijke koninkrijken verwoestten, bereidt de horde zich voor om de vruchtbare valleien te vernielen van het Massief… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Windig boeken
  Windig - Heinz niks mis met koken

  Voor iedereen die een grappig cadeautje zoekt voor Moeder- of Vaderdag! Het perfecte cadeau voor Moeder- en Vaderdag, voor alle doe-het-zelvers, kookfans, kattenliefhebbers en dus ook voor degenen die dat juist niet zijn. Niks mis met klussen en Niks mis met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Toussaint boeken
  Toussaint - Snooze 1 Diepe slaap

  'Snooze' gaat over een jongeman, die in zijn puberjaren dertien jaar lang in een coma ligt. Tijdens deze periode leeft hij in een droomwereld. Hier is hij een heldhaftige krijger, die voor de koning Chai strijdt tegen de legers en handlangers van de tiran… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Jean Giraud, Jean-Michel Charlier boeken
  Jean Giraud, Jean-Michel Charlier - Blueberry

  Mike Steve Blueberry en zijn maat Jimmy McClure, tijdelijke rechtshandhavers in een verloren woestijnstadje, rekenen een goudzoeker van twijfelachtig allooi in, die niet alleen belaagd wordt door slachtoffers van zijn oplichterij, maar ook door een tweetal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95