Overig

 • Richard Sala boeken
  Richard Sala - Peculia

  Graphic stories • De merkwaardige avonturen van het raadselachtige meisje Peculia, in een sprookjesachtig griezellandschap vol mysterieuze personages. Over vervloekingen, hypnose, geheime genootschappen, waarzeggers, gemaskerde figuren en waanzin.Reeks korte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,90
 • Richard Sala boeken
  Richard Sala - Peculia en de Wild Woud vampieren

  Graphic novel • Samen met drie andere meiden past Peculia op de kinderen van een nogal vreemde familie. En oppassen geblazen is het inderdaad. Want klokslag middernacht wordt alles anders en krijgen de babysitters te maken met de scherpe hoektanden van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,90
 • Eric Schreurs boeken
  Eric Schreurs - Kantoorgenoten

  Paginastrips • Kantoorleed van Eric Schreurs, met onder anderen juffrouw Tilly, Tineke en Tanja en kantoorgenoten De Vries, Jansen en Van Dijk. Het micro-universum van bureau en koffieautomaat.'Koffie… koffie… lekker bakkie koffie! Machtig mooi vak…… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Ben Franken boeken
  Ben Franken - Schroot

  Graphic novel · Bundel met drie beeldverhalen van de Zeeuwse grond: Schroot, Woeste hoogten en De luidruchtige boom. Met zijn grafische meesterschap heerst Ben Vranken over een vreemde wereld in verval waar de geur van bruinkool en rotte vis de neus prikkelt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • J.-L. Floch, Godderidge boeken
  J.-L. Floch, Godderidge - Het vergeten eiland

  Slhoka is een gevechtspiloot met een bijzondere missie in zijn leven. Dat wordt hem geleidelijk aan duidelijk als hij met zijn strijdmakker Ar’n in hun gevechtsvliegtuig crasht op de wereld Link-Archoide, waar mens en natuur in harmonieus evenwicht verkeren.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • F. de Heij boeken
  F. de Heij - Afgezaagd

  Erotische thriller in stripvorm •: met drie verdachten, twee rechercheurs en één prostituee met afgezaagd hoofd. Bizarre raamvertelling over de waanzin van een tekenaar en zijn personages, met een prominente rol voor de macabere clown uit Filo. Fred de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Dave Cooper boeken
  Dave Cooper - Loeder

  Graphic novel • over de wanhopige liefde van kinderboekenillustrator Martin DeSerres voor zijn model. Als Martin een beurs krijgt voor een reeks erotische schilderijen, gaat hij op zoek naar een naaktmodel. Zijn aanvankelijke afkeer voor de vlezige,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Dave Cooper boeken
  Dave Cooper - Dan En Larry in 'Niet Doen!'

  Aandoenlijk verhaal over de greep van een leermeester op zijn leerling.Aandoenlijk verhaal, ondanks de vervreemdende enscenering, over de gecompliceerde relatie die de auteur als tiener had met zijn leermeester, een striptekenaar. Hoofdpersonage Dan, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Ivan Brun boeken
  Ivan Brun - Zero

  Korte strips In de korte verhalen van Ivan Brun (1971) beginnen ze lekker, de jongeren uit de Franse banlieus. Maar het is midden jaren 90 en ze struikelen over de recessie. Hun toekomst blijkt zo leeg als een woestijnlandschap, net als hun gevoelsleven. En… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • M. Nadrani boeken
  M. Nadrani - Jaren van lood - Het complex

  Strip (hardcover, kleur) • Autobiografisch verhaal van Mohammed Nadrani (1954, Rif), die als studentenactivist vanaf 1976 negen jaar lang zonder proces werd opgesloten en gemarteld in geheime detentiecentra tijdens de Marokkaanse ‘jaren van lood’… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Cecile Grenier, Ralph boeken
  Cecile Grenier, Ralph - De hel van Rwanda '94

  Graphic novel (hardcover, kleur) · Een verhaal over wat wel ‘de laatste genocide van de eeuw’ wordt genoemd: de honderd dagen volkerenmoord, tussen april en juli 1994, op anderhalf miljoen Tutsi’s door de Hutu-meerderheid. Grenier baseerde het scenario… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Pierre de Jaeger boeken
  Pierre de Jaeger - Ondergronds

  Instrumentenbouwer Harold raakt in de crisis van de jaren dertig zijn baan kwijt. Noodgedwongen accepteert hij een plek aan de lopende band bij een fabriek voor huishoudelijke artikelen, ergens in de woestijn. Als Harold een fout maakt wordt hij naar de kelder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Martin Lodewijk boeken
  Martin Lodewijk - Storm 20 de von neumann-machine

  Moeder Pandarve heeft opnieuw een opdracht voor Storm. De laatste miljoen jaar houdt zij zich bezig met het oplossen van het laatste theorema van Fermat, een wiskundig probleem dat veel wetenschappers slapeloze nachten bezorgt. Daardoor kan zij zich niet goed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Walter Simonson boeken
  Walter Simonson - World of Warcraft 2 de roep van het lot

  deel 2 van 3Ze noemen hem Lo’Gosh, de nieuwe gladiatorenkampioen van Dire Maul. Hij lijdt aan geheugen-verlies, maar samen met bloedelf Valeera Sanguinar en nachtelf Broll Bearmantle vormt hij een onverslaanbaar team. Wanneer Lo’Gosh een visioen krijgt dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Stuart Moore boeken
  Stuart Moore - Het masker van Acheron

  FilmspecialKrijgsheer Khalar Zym zag ooit zijn vrouw sterven op de brandstapel. Dat moment was het begin van een lange zoektocht naar de scherven van het masker van Acheron, het mythische voorwerp waarmee hij zijn geliefde tot leven kan wekken. Wanneer Zym in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Michael Avon Oeming boeken
  Michael Avon Oeming - De terugkeer van Kulan-Gath

  Red Sonja is op weg naar het noorden, waar ze wil afrekenen met de volgelingen van de duistere god Borot-na Fori. Onderweg wordt ze gehinderd door een mysterieuze jager die het op haar heeft gemunt. Hij heeft haar bestudeerd, hij heeft haar getest en hij wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Kurt Busiek boeken
  Kurt Busiek - Het hart van Yag-Kosha 9

  Robert E. Howards indrukwekkende Conan trilogie ‘De toren van de olifant’ komt tot een bloedig einde in dit laatste deel. Binnen in de Olifantstoren gaat Conan het gevecht aan met een tovenaar die machtig genoeg is om een God gevangen te houden. De dood… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • B. Falba boeken
  B. Falba - De zang der Elfen 1 De laatste alliantie

  Oorspr. Franse uitg.: Soleil, cop. 2011DEEL 1 VAN 3 De vijfde eeuw, het Romeinse rijk is in verval. De verschrikkelijke Attilla de Hun ziet zijn kans schoon om Rome met 500.000 strijders aan te vallen. De Elfen raken in verdrukking door deze machtsstrijd.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Nicolas Mitric boeken
  Nicolas Mitric - De Siderische moordenaar

  Bij de atomen van Saah-Voa! U vraagt me wat ik denk van Tessa, onze 42ste intergalactische agente? Simpel, ik leef al 600 miljoen jaar, ik doorkruiste meer sterrenstelsels en planeten dan er dagen in mijn leven waren! Ik was de begeleider van meerdere agenten… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Ange boeken
  Ange - Verloren Paradijs 4 Aarde

  Gabriël bezwijkt voor de grootste verleiding van Satan. Hij belooft Gabriel voldoende macht om aan alle lijden op aarde een eind te maken. Dronken van alle macht loopt hij niettemin ook het risico om aan alle leven een eind te maken… Zal zijn gevallen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Pat Mills boeken
  Pat Mills - Tara

  Deel 4 van 6 De belegering van Tara is begonnen en de Fomoriaanse zeeduivels willen deze hoofdstad hoe dan ook in handen krijgen. Sláine en het volk van de godin der aarde kunnen echter rekenen op de hulp van de zo lang door de Fomorians onderdrukte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Walter Simonson boeken
  Walter Simonson - Vreemdeling in een vreemde wereld

  Een man die niet weet wie hij is of waar hij vandaan komt, spoelt aan op de oostkust van Kalimdor. Daar wordt hij gevonden door de ork Rehgar Earthfury, die onder de indruk is van zijn vechtkunst en in hem de ideale leider ziet van zijn team gladiatoren. Samen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Micheal Avon Oeming boeken
  Micheal Avon Oeming - De wraak van Karena De wraak van Karena

  Het dorpje Pijlenburcht is onlangs aangevallen door een groep rovers die zich heeft teruggetrokken in een nabijgelegen fort. Red Sonja neemt een van de overlevenden, een jong meisje dat uit is op wraak, onder haar hoede en leert haar de geheimen van de jacht.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jean-Charles Gaudin boeken
  Jean-Charles Gaudin - Het teken

  Vier bevriende veertigers wonen verspreid over de USA. Ze zijn het contact met elkaar verloren, maar als een politicus streeft naar het hoogste ambt moet er actie worden ondernomen. Zij zijn namelijk de enigen die van zijn gruwelijke moorden van 30 jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Tristan Roulot boeken
  Tristan Roulot - Eerste bloed

  Parijs, geen auto's, geen politie, geen wapens, en er geldt slechts één wet, de wet van het zwaard. Deze nieuwe spectaculaire serie is een combinatie van Kill Bill, Snatch en Afro Samurai! De auteurs Welkom in PsykoParis, De Parijse trilogie van de makers… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95