Strips

 • George R.R. Martin boeken
  George R.R. Martin - Hagenridder 5 a Game of Thrones Prequel

  Ridder Dunk en zijn schildknaap Ei moeten hun heer, ser Osgrauw, zien te redden uit een onmogelijk conflict met de veel machtiger buur de Webbers. Aangezien de daar heersende vrouwe maar liefst 4 echtgenoten heeft vergiftigd is Dunk bijzonder op zijn hoede.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Richard Pini boeken
  Richard Pini - ElfQuest 6

  Van de schrijver en tekenaar van de oorspronkelijke ElfQuest boeken! EINDELIJK... het grote zenden is begonnen, met een wereldwijde oproep aan elke elf op de Wereld van Twee Manen. Met deze uitnodiging wordt de vraag actueel die ieder voor zich moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Raule boeken
  Raule - Isabellae 2

  Nog steeds op zoek naar haar zus Siuko gaat Isabellae Ashiwara de zee op aan boord van een schip dat onder bevel staat van een kapitein die net zo grimmig is als zijn bemanning. Maar als ze in de buurt komen van de boot waarop Siuko zou moeten zitten, begint… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Floyd Gottfredson boeken
  Floyd Gottfredson - Mickey Mouse 3 1939-1940, De gouden jaren

  In 1929 zou Floyd Gottfredson in eerste instanstie slechts een paar weken voor de Disney Studios werken. Maar uiteindelijk bleef hij meer dan veertig jaar in dienst, waardoor de avonturen van Mickey zijn gestandaardiseerd en de muis is uitgegroeid tot het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Dick Maas, Wijo Koek boeken
  Dick Maas, Wijo Koek - Flodder, het Mysterie van de Dode Blondjes

  HET MYSTERIE VAN DE DODE BLONDJES Zijn Johnnie en Zoon Kees inderdaad de moordenaars van al die blonde meiden in Zonnedael? Of is er een vergissing in het spel? En waarom heeft Dochter Kees opeens rood haar? Ma Flodder leert via internet een nieuwe man kennen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Wendy Pini, Richard Pini boeken
  Wendy Pini, Richard Pini - ElfQuest 7

  Terwijl de oorlogsvloot van Angrif Djun gevaarlijk dicht de wateren van de Golfdansers nadert, ontaardt het vrolijke weerzien van elfenhoofdmannen en stamgenoten in een warboel. Wie raken ze straks allemaal kwijt en waarom? Wat betekent dat voor het lot van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Didier Crisse boeken
  Didier Crisse - Tinkelbel in Wonderland

  Tinkelbel is op zoek naar Peter Pan. Ze is hem kwijtgeraakt tijdens een expeditie in de Oude Wereld. Ze denkt dat hij in een boekhandel in Londen verdwenen is en ze vliegt er zelf binnen. Daar wordt ze door de knorrige boekhandelaar verjaagd en krijgt ze een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Willy Vandersteen boeken
  Willy Vandersteen - Suske en Wiske Het verloren verleden

  Een nieuwe uitvinding van Barabas kan computers rechtstreeks op het menselijk brein aansluiten via bluetooth. Een machtige industrieel wil de uitvinding van Barabas en laat Snoeffel en Gaffel het brein van Barabas downloaden op een USB-stick. Barabas blijft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Daniel Clowes boeken
  Daniel Clowes - Patience

  2012. Als Jack thuiskomt van zijn werk treft hij het levenloze lichaam aan van zijn vrouw Patience. Net nu hun leven eindelijk de goede kant op leek te gaan, stort zijn wereld in. Patience, zijn grote liefde, zwanger van hun eerste kind bovendien, is vermoord.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,90
 • Jean-Michel Dupont boeken
  Jean-Michel Dupont - Love in vain

  De blueslegende Robert Johnson stierf op zijn 27e, naar alle ­waarschijnlijkheid vergiftigd door een rivaal in de liefde. Johnson was een briljant gitarist en een bezeten dichter en ­inspireerde ­onder anderen The Rolling Stones, Bob Dylan, Eric ­Clapton… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Lili Mesange boeken
  Lili Mesange - Celestine en de paarden 3

  Mijn naam is Celestine. Ik ben 10 jaar oud en dol op Salar van manege 'De vier hoefijzers'. Ik maak van alles met de paarden mee, zeker nu mijn zusje Anne-Sophie ook paardrijles volgt. Voor de manege breekt een spannende tijd aan want er staat een wedstrijd op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Urbanus, Dirk Stallaert boeken
  Urbanus, Dirk Stallaert - Urbanus vertelt 18 MMM de slimste van de klas

  Mieleke en Melleke proberen slimmer te zijn dan de juf en af en toe lukt dat ook. De juf kan er wel om lachen maar als ze te ver gaan met jun grapjes, moeten onze bengeltjes in de hoek gaan staan. Als agent Toffentip hen maar niet in de gevangenis steekt! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Urbanus, Willy Linthout boeken
  Urbanus, Willy Linthout - Urbanus Special Amedee

  Amedee is zonder twijfel de meest briljante strontvlieg ter wereld. Van een luciferdoosje en een elastiekje maakt hij zonder problemen een autootje. Maar Amedee is ook een ongelooflijke vrouwenzot en een vlieg met een bijzonder grote hoek af. Tijd voor zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marc Sleen boeken
    9,99
 • Willem Ritstier boeken
  Willem Ritstier - Claire DeWitt Tot in de dood

  Het zuiden van de VS, kort na de burgeroorlog. Monsters maken het gebied onveilig waar Claire DeWitt jaagt op Jonah Falk. Behalve de prijs die er op zijn hoofd staat, heeft Claire ook een persoonlijke reden voor de jacht op deze outlaw: wraak voor wat Falk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Alexis Nesme boeken
  Alexis Nesme - Kinderen van Kapitein Grant 3

  De Maori's. Nadat hun schip in handen van piraten is gevallen in Australie, lijkt de situatie hopeloos voor de mannen van de Duncan. Terwijl de hoop om Kapitein Grant ooit nog te vinden afneemt, vinden ze wel aanwijzingen dat hij dichterbij is dan ze denken.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jean-Marc van Tol boeken
  Jean-Marc van Tol - Kort & Triest 04 - Gekooid!

  Kort & Triest deel 4 - Gekooid! Jean-Marc van Tol De leukste sprookjesstrip van Nederland. Eerder verschenen in o.a. Kidsweek/7 Days. EPPO en Het Parool. Met tekstbijdragen van Herman Roozen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Willy Vandersteen boeken
  Willy Vandersteen - Rode Ridder De zwarte inquisiteur

  In de 13e en 14e eeuw, wanneer de Inquisitie een schrikbewind voert in Frankrijk en Italië, was Spanje nog een oase van rust, waar christenen, moslims en joden in betrekkelijke harmonie met elkaar leefden. Maar de eerste barsten in de rust worden zichtbaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Evi Nijs boeken
  Evi Nijs - Alex, en het feest van Jeroen Bosch

  Het verhaal "Alex, en het feest van Jeroen Bosch" gaat over een jongen die na een bezoek aan het museum verstrikt raakt in de wereld van Jeroen Bosch. Met behulp van allerlei vreemde figuren probeert hij het feest van Jeroen Bosch te vinden om zo weer terug te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Riad Sattouf boeken
  Riad Sattouf - De arabier van de toekomst 2

  In 1984 is de kleine Riad zes jaar oud en nog altijd een betoverend mooie man, met de blonde haren van zijn Franse moeder. Een man die voor de grootste uitdaging van zijn leven staat: hij gaat naar school. En niet in Frankrijk, nee, in het land waar zijn vader… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Laurent Sieurac boeken
  Laurent Sieurac - Arelate 3

  in de eerste eeuw na christus wordt Vitalis opgeleid tot gladiator. In ruil voor het afbetalen van zijn schulden heeft hij zijn leven verkocht aan Atticus en zijn ludus. De dag van de opening van het amphitheater nadert en Vitalis moet zijn meester tonen dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • David Gaider boeken
  David Gaider - Dragon Age 1

  Van David Gaider, de hoofdauteur van de blockbuster-spellen van Dragon Age, verschijnt nu Dragon Age: Het Stille Woud. Het is de perfecte introductie op BioWares wereld van de duistere fantasy! Het is ongebruikelijk dat een koning zelf op een gevaarlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • David Gaider boeken
  David Gaider - Dragon Age 2

  David Gaider, de hoofdauteur van de blockbuster-spellen van Dragon Age, vervolgt het duistere-fantasy epos met Dragon Age 2: Zij die spreken. Op zoek naar zijn langverloren vader reist de bescheiden koning Alistair Theirin naar het rijk van Tevinter, een rijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • LeON boeken
  LeON - Doomsday 1

  11 september 2019. De mensheid staat op het punt zichzelf heruit te vinden: een wereldwijde nucleaire aanslag door terroristen moet de wereldbevolking decimeren tot een absoluut minimum, de mensheid herleiden tot een superras van mutanten. Een klein gezelschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Derf Backderf boeken
  Derf Backderf - Trashed

  Elke week zetten we ons afval op de stoep en het verdwijnt als vanzelf! In werkelijkheid gaat het anders, natuurlijk. Trashed, Derf Backderfs opvolger van de veelgeprezen en internationaal bekroonde bestseller Mijn vriend Dahmer, is een ode aan de rotbaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,90