Strips

 • Willy Linthout boeken
  Willy Linthout - Jaren van de olifant

  Karel is een wat bezadigde vijftiger met een lieve vrouw, Simone, vast werk en een schat van een zoon, Wannes. Tot op een dag de politie bij hem aanbelt. Wannes is van het dak van het flatgebouw gesprongen. Na de zelfdoding van zijn zoon staat Karels wereld op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Scotch Arleston, Pellet boeken
  Scotch Arleston, Pellet - De Wouden van Opaal 3 Het groene litteken

  Centraal in de wereld van De Wouden van Opaal staat de jeugdige en sympathieke Darko, de zoon van een eenvoudige handwerksman die voorbestemd is de rol van Uitverkorene te vervullen. Hij is degene die de volkeren moet redden die in harmonie met de natuur in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Scotch Arleston, Pellet boeken
  Scotch Arleston, Pellet - De Wouden van Opaal 3 Het groene litteken

  Centraal in de wereld van De Wouden van Opaal staat de jeugdige en sympathieke Darko, de zoon van een eenvoudige handwerksman die voorbestemd is de rol van Uitverkorene te vervullen. Hij is degene die de volkeren moet redden die in harmonie met de natuur in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,90
 • Scotch Arleston, Pellet boeken
  Scotch Arleston, Pellet - De Wouden van Opaal 5 De wortelstad

  De held in het onmetelijk grote woudlandschap van de wereld Opaal heet Darko. Hij is de zoon van een eenvoudige glasblazer die, zo wordt algauw duidelijk, is voorbestemd in de rol van Uitverkorene de wereld van de wouden voor groot onheil te behoeden. Op zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,90
 • Scotch Arleston boeken
  Scotch Arleston - Ythaq 7 Het teken van de Ythen

  Steeds meer wordt bekend over het monsterlijke intergalactische spel dat op Ythaq wordt gespeeld. Zo vertelt Ymeldo von Krurgor hoe hij bij het spel betrokken is geraakt. Duidelijk is dat het leven van de pionnen, die op Ythaq gedwongen hun rol moeten spelen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,90
 • Scotch Arleston boeken
  Scotch Arleston - Ythaq 7 Het teken van de Ythen

  Steeds meer wordt bekend over het monsterlijke intergalactische spel dat op Ythaq wordt gespeeld. Zo vertelt Ymeldo von Krurgor hoe hij bij het spel betrokken is geraakt. Duidelijk is dat het leven van de pionnen, die op Ythaq gedwongen hun rol moeten spelen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Michiel van de Pol boeken
  Michiel van de Pol - Terug naar Johan

  Michiel groeit samen met zijn vriend Johan op in een schijnbaar zorgeloze wereld. Als kinderen genieten ze van de avonturen die ze in hun `hut , eigenlijk gewoon een gat in de grond, beleven. Ze delen geheimen en hebben maar weinig woorden nodig om elkaar te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Maaike Hartjes boeken
  Maaike Hartjes - Donker

  Maaike Hartjes vertrekt naar Zuid-Afrika. Niet voor een avontuurlijke safari, maar om een workshop te geven in een universiteitsstadje. Dat blijkt toch avontuurlijker te zijn dan ze had verwacht. Ze krijgt te maken met de restanten van het kolonialisme en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Edith Kuyvenhoven boeken
  Edith Kuyvenhoven - Ik, God en mijn oma

  "Mijn oma koopt het liefst koekjes in de reclame. Zij draagt plastic oorbellen, zamelt kleding in voor de arme mensen in de derde wereld, zoekt er voor het gemak ook haar eigen garderobe uit en vindt Obama gelukkig niet zo heel erg zwart.."Edith en haar zusje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Gummbah boeken
  Gummbah - Deirdre c.s.

  Na het succesvolle Deirdre-debuut Op de camping waarin onze favoriete beschaamhaarde campingbewoonster iedereen plat kreeg (al dan niet met grof geweld) komt nu het vervolg, simpelweg getiteld Deirdre. Een bundel vol nieuwe heerlijk incorrecte levenswijsheden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Peter de Wit boeken
  Peter de Wit - Sigmund twintigste sessie

  De kleine therapeuter uit de Volkskrant verstaat alweer twintig sessies lang de kunst van het analyseren, kleineren en visiteren van zijn patiënten. Maar donkere wolken pakken zich samen. De psychoanalyse lag al tijden onder vuur en is inmiddels zelfs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Arend van Dam boeken
  Arend van Dam - Jarigen-Boekje

  JARIGEN-BOEKJE: cartoons over jarigen, verjaardagen, cadeaus, taarten, feestjes.
  De cartoons van de tekenaar Arend van Dam zijn humoristisch, herkenbaar en zeer treffend. Zijn werk is veelvuldig bekroond met internationale prijzen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Robin Hobb, Jean-Charles Gaudin, Laurent Sieurac boeken
  Robin Hobb, Jean-Charles Gaudin, Laurent Sieurac - Boeken van de Zieners 1 - De bastaard

  Sinds mensenheugenis wordt het koninkrijk van de Zes Hertogdommen bestuurd door het koningsgeslacht der Zieners. Een nieuwkomer aan het hof, de bastaard Fitz, die onder meer beschikt over de magische gave van Het Vermogen, blijkt een regelrechte bedreiging… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Peter van Straaten boeken
  Peter van Straaten - Rainbow pocketboeken Zo zijn we niet getrouwd

  Peter van StraatenZo zijn we niet getrouwdBriljante tekeningen die de schijn van het burgerlijke bestaan doorprikken.In Zo zijn we niet getrouwd zijn tekeningen verzameld van Peter van Straaten over een van zijn favoriete onderwerpen: de echtelijke staat in al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Kurt Busiek boeken
  Kurt Busiek - De God in de Schaal

  Het eerste deel van een nieuwe 3-delige cyclus waarin we de jonge Conan volgen vlak na zn avonturen in het kille Noorden die hij in de eerste 3 delen beleefde. In deze verhaallijn belandt hij in de "geciviliseerde wereld" en ontmoet hij dronkaards, complot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Steve Moore boeken
  Steve Moore - De Thracische Oorlogen I

  Het verhaal speelt zich af in het barbaarse Thracië. Hercules leidt er in opdracht van de Thracische koning een leger op dat zich laat kenschetsen door zijn meedogenloosheid. De Hercules die staat voor glorie, moed en dapperheid uit de Griekse mythologie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Peter Nuyten boeken
  Peter Nuyten - Auguria

  69 na Christus. Onder de Rijntroepen in Noordwest Germanië breekt muiterij uit onder de Bataafse eenheden juist op het moment dat in Rome door meerdere troonpretendenten om de macht wordt gestreden. Julius Civilis, Bataafse commandant in het Rijnland, heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Marco Bianchini, Patrizio Evangelisti, Marco Santucci boeken
  Marco Bianchini, Patrizio Evangelisti, Marco Santucci - Witte Termiet 3 Jacht zonder genade

  De eeuwenoude strijd tussen goed en kwaad wordt opnieuw gedefinieerd in deze Italiaanse bestsellerreeks die stormenderhand Europa verovert. Niet in de laatste plaats vanwege het fabuleuze tekenwerk van Patrizio Evangelisti, die werkt in de traditie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,90
 • Scotch Arleston, Jean-Louis Mourier boeken
  Scotch Arleston, Jean-Louis Mourier - Trollen van Troy 13 De oorlog van de veelvraten

  Van de uiteenlopende levensvormen op planeet Troy lijken de woeste trollen nog het meest op mensen. Wat niet wil zeggen dat ze het altijd goed met elkaar kunnen vinden. Over het algemeen negeren de trollen de mensen, tenzij ze zin hebben in een pesterijtje.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • P. Otie, P. Ôtié boeken
  P. Otie, P. Ôtié - China

  Xiao Li wordt geboren ten tijde van Mao Zedongs Grote Sprong Voorwaarts en de Honderd Bloemencampagne. Door zijn ogen kijk je naar het China van de rode sjaals, het rode boekje en de grote `vader Mao. Waar hij als kleuter nog een diepe liefde voelt voor zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Reinhard Kleist boeken
  Reinhard Kleist - The secrets of Coney Island

  De geheimen van Coney Island is een reeks van drie korte verhalen over een verlept pretpark op de pier aan de zee. In Coopers show neemt de jonge Cool de goochelshow van zijn vader over. Het verhaal Coney Island Angel speelt zich af op de set van de film Angel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Peter de Wit boeken
  Peter de Wit - Rainbow pocketboeken Sigmund. Pillen, praten, patiënten

  Als je met een pil je depressie onder controle kunt krijgen, waarom zou je dan nog in therapie gaan? Dokter Sigmund benadrukt het belang van een combinatie van pillen en praten, want zonder goede medicatie houdt geen therapeut het vol om naar het gezeur van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Gradimir Smudja boeken
  Gradimir Smudja - Het Kunstbordeel 2 Mimi & Henry

  Montmatre is aan het einde van de negentiende eeuw de broedplaats van de moderne kunst. Grote meesters treffen elkaar dagelijks in de cafes om te discussieren over kunst. Onder hen is ook Henri de Toulouse-Lautrec, beroemd om zijn schilderijen van het Parijse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Erik Varekamp boeken
  29,95
 • G. van Driel boeken
  G. van Driel - De ondergang van Amsterdam

  In het Rijksmuseum bewondert een jongeman het doek 'Jeremiah treurend over de verwoesting van Jeruzalem' van Rembrandt. Titus realiseert zich dat hij zich niets kan voorstellen bij het verdriet van iemand die zijn stad ten onder ziet gaan. 'Mijn stad staat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95