Strips

 • Dirk-Jan Hoek boeken
  Dirk-Jan Hoek - Mao's mussen

  Dong Tjong is leraar in een klein dorpje in China, en hij is een groot vogelliefhebber. Opeens geeft de grote roerganger Mao het bevel om alle mussen uit te roeien, omdat ze de oogst opeten. Dong Tjong moet met zijn leerlingen katapulten maken en elke week een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Aimee de Jongh boeken
  Aimee de Jongh - Kito en Boris 2 - Dit ben jij!

  Deze bundel bevat korte stripverhalen op leesniveau AVI 2. Het tweede deel in een nieuwe stripreeks voor beginnende lezers. Heerlijk leesplezier voor wie pas kan lezen! Vanaf 6 jaar. Kito het konijn en Boris de beer zijn dikke vrienden. Ze beleven vele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Mark de Jonge boeken
  Mark de Jonge - De papieren tijger

  Een spectaculair debuut! Drie jaar lang werkte Mark de Jonge aan dit bijzondere sprookje over een koning en zijn koningin en de kunstenaar die hun huwelijk moest redden... Het bijzondere is dat alle personages lijken op bekende Nederlanders: koning… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jean-Claude Gal, Alejandro Jodorowsky boeken
  Jean-Claude Gal, Alejandro Jodorowsky - Diosamante

  Na De legers van de veroveraar en De wraak van Arn, die beide in zwart-wit verschenen, daagde Jodorowsky, de befaamde schrijver van het Incal-universum, de perfectionistische tekenaar Gal uit om een strip in kleur te maken. Dat werd Diosamante, een verhaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Adriaan Van Aken, Philip Paquet, Joris Caluwaerts boeken
  Adriaan Van Aken, Philip Paquet, Joris Caluwaerts - PAQUET*DANSEN DRINKEN BETALEN

  Een jong meisje loopt van huis weg en trekt naar de stad, waar ze eerder in aanraking kwam met een vriendelijke jongen met een donkere lederen vest. Ze ontfutselde hem zijn sleutels, en neemt haar intrek in diens flat, terwijl hij op vakantie is. Die plek is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Windig, de Jong boeken
  Windig, de Jong - Heinz, niks mis met klussen

  Voor iedereen die een grappig cadeautje zoekt voor Moeder- of Vaderdag! Het perfecte cadeau voor Moeder- en Vaderdag, voor alle doe-het-zelvers, kookfans, kattenliefhebbers en dus ook voor degenen die dat juist niet zijn. Niks mis met klussen en Niks mis met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Cameron Stewart boeken
  Cameron Stewart - Games Collection Assasin's Creed 1 The fall

  Dit stripboek verschijnt tegelijkertijd met de nieuwe game: Assassin's Creed Revelations.Een waanzinnig verhaal uit de wereld van Assassin's Creed ten tijde van de Russische revolutie!Het leven van Daniel Cross staat in het teken van plotselinge woedeaanvallen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Peter Nuyten boeken
  Peter Nuyten - Apache junction 1

  Na de dood van Cochise blijven Apachen voor onrust zorgen. In 1875 ontsnapt de opstandige Chiricahua Apache Zwarte Wolf samen met een groep krijgers het reservaat van San Carlos. Uit angst voor een nieuwe oorlog stuurt Fort Apache onmiddelijk koerier Roy… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hub Weytens, Fred Weytens boeken
  Hub Weytens, Fred Weytens - Aslak 1 het oog van de wereld

  Een wrede Vikingkoning stuurt twee broers de wijde wereld in, op zoek naar een legendarische verhalenverteller. Alleen degene die in zijn missie slaagt, zal blijven leven en in dienst komen van de koning. Een meedogenloze strijd tussen de broers begint. Skeggi… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hal Foster boeken
  Hal Foster - Prins Valiant 10 Jaargang 1946

  Hal Foster tekende 37 jaar lang het lief, leed en de avonturen van Prins Valiant. Eindelijk is deze klassieker van formaat weer verkrijgbaar. De pagina's van Valiant zijn opgepoetst en opnieuw vertaald om het leesplezier te verhogen. Ook in deze handzame… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Robert Kirkman, Charlie Adlard, Cliff Rathburn boeken
  Robert Kirkman, Charlie Adlard, Cliff Rathburn - Walking Dead 8 lijden in last

  Heel even was het rustig. Even voelden Rick, Lori en de andere overlevenden zich veilig achter de hekken van de verlaten gevangenis. Maar dan slaat het noodlot toe: de 'gouverneur' is terug. Rick, Glenn en Michonne lieten hem voor dood achter toen ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Robert Kirkman, Charlie Adlard, Cliff Rathburn boeken
  Robert Kirkman, Charlie Adlard, Cliff Rathburn - Walking Dead 7 stilte voor de storm

  Rick, Glenn en Michonne zijn maar ternauwernood ontsnapt aan de psychopathische 'gouverneur' uit Woodbury, een klein dorpje niet ver weg van de verlaten gevangenis waar Lori, Tyreese en de andere overlevenden zijn ingetrokken. Voor even lijkt het of alles weer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hal Foster boeken
  Hal Foster - Prins Valiant 9 Jaargang 1945

  Hal Foster tekende 37 jaar lang het lief, leed en de avonturen van Prins Valiant. Eindelijk is deze klassieker van formaat weer verkrijgbaar. De pagina's van Valiant zijn opgepoetst en opnieuw vertaald om het leesplezier te verhogen. Ook in deze handzame… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Windig boeken
  Windig - Heinz

  Heinz is bekend van zijn avonturen die als dagstrips werden geplaatst in diverse dagbladen. In de loop der jaren heeft Heinz alle bijzondere plekken van de aarde en zelfs andere delen van het heelal verkend. Het leven van Heinz is eigenlijk één groot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Scotch Arleston, Melanyn boeken
  Scotch Arleston, Melanyn - Legenden van Troy De zoektocht van Alunys

  In zijn laboratorium in het Conservatorium van Eckmül voelt de wijze Alunys zich knap zenuwachtig. Na jaren van onderzoek staat hij op het punt de veertiende Hoogste Betovering te formuleren, die van hem een legende onder de wijzen zal maken, die hem uitzicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,90
 • Scotch Arleston, Melanyn boeken
  Scotch Arleston, Melanyn - Legenden van Troy De zoektocht van Alunys

  In zijn laboratorium in het Conservatorium van Eckmül voelt de wijze Alunys zich knap zenuwachtig. Na jaren van onderzoek staat hij op het punt de veertiende Hoogste Betovering te formuleren, die van hem een legende onder de wijzen zal maken, die hem uitzicht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Robin Hobb, Jean-Charles Gaudin boeken
  Robin Hobb, Jean-Charles Gaudin - De boeken van de Zieners 3 - Kettricken

  Sinds mensenheugenis wordt het koninkrijk van de Zes Hertogdommen bestuurd door het koningsgeslacht der Zieners. Een nieuwkomer aan het hof, de bastaard Fitz, die onder meer beschikt over de magische gave van Het Vermogen, blijkt een regelrechte bedreiging… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Godderidge boeken
  Godderidge - Slhoka 3 De witte wereld

  Slhoka is een Okraanse gevechtspiloot met een bijzondere missie in zijn leven. Dat wordt hem geleidelijk aan duidelijk als hij met zijn strijdmakker crasht op de wereld Link-Archoïde, waar mens en natuur in harmonieus evenwicht verkeren. Daar maakt Slhoka… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Urbanus boeken
  Urbanus - Urbanus 76 De allesweters

  Urbanus heeft op school geen problemen omdat hij zijn huiswerk altijd door de geleerde Amedee laat maken. Maar op een dag ontmoet Amedee de bloedmooie vlieg Natasha en wordt smoorverliefd. Omdat Natasha een eendagsvlieg is, besluiten ze onmiddellijk te trouwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Windig & de Jong, de Jong boeken
  Windig & de Jong, de Jong - Heinz, niks mis met kinderen

  Er is niks mis met kinderen. Behalve als Heinz zich ermee bezig gaat houden. Dan loopt het meestal snel uit de hand. In dit boekje ontmoet hij een zwerfkatje op een van zijn vele reizen, komt neef Keessie logeren, wordt hij moeder van een jong eendje en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Windig & de Jong boeken
  Windig & de Jong - Niks mis met golfen

  Er is niks met golfen. Behalve als Heinz zich ermee bezig gaat houden. Dan loopt het meestal snel uit de hand. In dit boekje moet hij toezien hoe Jodocus de schilpad een hole-in-one slaat, loopt hij een rondje met Sokko het Slurfmannetje van de planeet Plurk,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Art Spiegelman boeken
  Art Spiegelman - Metamaus

  Het verhaal achter de graphic novel die iedereen gelezen moet hebben Maus geldt als de meest baanbrekende graphic novel ooit en viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum. Spiegelman zorgde met Maus voor een herdefinitie van de strip en voor een nieuwe manier om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Toussaint boeken
  Toussaint - Crown Collection Snooze 2

  "Milan's ontdekking van zijn ware identiteit roept nieuwe vragen op: wat is er gebeurd met de echte Joshua Miller? Wie is de moordenaar van de familie Miller? Welke betekenis hebben de dromen die Milan's dagelijkse werkelijkheid blijven overmeesteren? En… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Kai Meyer boeken
  Kai Meyer - Crown Collection Het Wolkenvolk

  Het Wolkenvolk wordt met vernietiging bedreigd. De opstandige Niccolo, de jongen met de gouden ogen, wordt door de hertog van de Hoge luchten op reis gestuurd om een mysterieuze substantie te vinden. Alleen hiermee is het leven op de wolken mogelijk: de ether… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Éric Pailharey boeken
  Éric Pailharey - Celtic Collection De Roep van de Legenden

  Vraag jezelf eens af: Als de feeënwezens echt bestaan, waarom heeft niemand hen dan de afgelopen eeuwen ontmoet? En hoevelen overleven een ontmoeting met deze wezens? Met geheimhouding worden legenden geboren. Recensie stripspeciaalzaak.be: De Roep van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95