Strips

 • Dan Slott boeken
  Dan Slott - Marvel 03 Superior Spider-Man

  Carlie Cooper, een politieagente en de ex-vriendin van Peter Parker, is de enige die een vermoeden heeft dat Spider-Man niet is wie hij beweert te zijn. En dat vermoeden wordt alleen maar sterker nadat ze getuige is van de manier waarop hij de Vulture… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Peer Meter boeken
  Peer Meter - Gif

  DE GIFDOODSTERIn maart 1828 komt in Bremen een opzienbarende misdaad aan het licht die de Duitse stad doet huiveren. Al tijdens de eerste verhoren bekent de 43-jarige Gesche Gottfried dat zijvijftien naasten dodelijk heeft vergiftigd met 'muizenboter'. Onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Raule boeken
  Raule - Isabellae 2

  Nog steeds op zoek naar haar zus Siuko gaat Isabellae Ashiwara de zee op aan boord van een schip dat onder bevel staat van een kapitein die net zo grimmig is als zijn bemanning. Maar als ze in de buurt komen van de boot waarop Siuko zou moeten zitten, begint… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Rick Remender boeken
  Rick Remender - Marvel 04 Uncanny Avengers

  De helden van de aarde streefden er altijd naar dat mensen en mutanten in vrede zouden samen leven. Red Skull is echter uit op een oorlog tussen de twee groepen. Om die te voorkomen moeten de Avengers samenwerken met de Apocalypse-tweeling. De vraag is of ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Rob van Bavel boeken
  Rob van Bavel - Haas deel 6 - Jachtgrond

  Een groep van vijf Duitse soldaten valt in handen van Donkersloot, een van de leden van de verzetsgroep Haas. Donkersloot licht zijn vrienden niet in want hij heeft zo zijn eigen plannen met de Nazi's die hij gevangen houdt in een schuurtje in de Biesbosch. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Floyd Gottfredson boeken
  Floyd Gottfredson - Mickey Mouse 3 1939-1940, De gouden jaren

  In 1929 zou Floyd Gottfredson in eerste instanstie slechts een paar weken voor de Disney Studios werken. Maar uiteindelijk bleef hij meer dan veertig jaar in dienst, waardoor de avonturen van Mickey zijn gestandaardiseerd en de muis is uitgegroeid tot het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Dick Maas, Wijo Koek boeken
  Dick Maas, Wijo Koek - Flodder, het Mysterie van de Dode Blondjes

  HET MYSTERIE VAN DE DODE BLONDJES Zijn Johnnie en Zoon Kees inderdaad de moordenaars van al die blonde meiden in Zonnedael? Of is er een vergissing in het spel? En waarom heeft Dochter Kees opeens rood haar? Ma Flodder leert via internet een nieuwe man kennen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Didier Crisse boeken
  Didier Crisse - Tinkelbel in Wonderland

  Tinkelbel is op zoek naar Peter Pan. Ze is hem kwijtgeraakt tijdens een expeditie in de Oude Wereld. Ze denkt dat hij in een boekhandel in Londen verdwenen is en ze vliegt er zelf binnen. Daar wordt ze door de knorrige boekhandelaar verjaagd en krijgt ze een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Barbara Stok boeken
  Barbara Stok - Toch een geluk

  In deze nieuwe autobiografische bundel volgen we de belevenissen van stripmaker Barbara Stok. Barbara is een doorsnee vrouw met een doorsnee leven: ze drumt, twijfelt, ergert zich een kunstkop, filosofeert over oneindigheid, vindt dat ze al aardig goed bezig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Thom Roep boeken
  Thom Roep - Douwe Dabbert deel 9 - Florijn de flierefluiter

  Douwe komt er al gauw achter dat er heel wat mis is in Falckesteyne. Die twee edellieden, Justus en Alphons, deugen voor geen meter en ze hebben Gwendolyne, de mooie dochter van de overleden graaf, volledig in hun macht. Maar Douwe zou Douwe niet zijn als hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Urbanus boeken
  Urbanus - Urbanus Omnibus

  Naar goeie gewoonte worden er jaarlijks 5 albums van Urbanus gebundeld in een omnibus. In deze omnibus: 21. De sponskesrace, 22. De gesloten koffer, 23. Urbanellalala, 24. Het verslechteringsgesticht, 25. De zeven plagen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Hec Leemans boeken
  Hec Leemans - F.C. De Kampioenen 90 De Kampioentjes maken het bont

  Paulien verdwijnt naar de zolder van het café om er oude filmpjes te bekijken, terwijl Mark haar wanhopig zoekt. In die filmpjes is te zien hoe de prille liefde tussen Xavier en Carmen wordt bedreigd. Carmen stelt hoge eisen, maar Xavier kan niet achterhalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Frank Cho boeken
  Frank Cho - Liberty Meadows Liberty Meadows 1

  Ook dieren kampen met psychische problemen. Gelukkig kunnen ze terecht in Liberty Meadows, een diervriendelijk opvanghuis waar Brandy en dokter Frank zich over hun aaibare clientèle ontfermen. Zo behandelen zij Ralph, een sensatiebeluste circusbeer met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Marc Sleen boeken
    9,99
 • Willem Ritstier boeken
  Willem Ritstier - Claire DeWitt Tot in de dood

  Het zuiden van de VS, kort na de burgeroorlog. Monsters maken het gebied onveilig waar Claire DeWitt jaagt op Jonah Falk. Behalve de prijs die er op zijn hoofd staat, heeft Claire ook een persoonlijke reden voor de jacht op deze outlaw: wraak voor wat Falk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Alexis Nesme boeken
  Alexis Nesme - Kinderen van Kapitein Grant 3

  De Maori's. Nadat hun schip in handen van piraten is gevallen in Australie, lijkt de situatie hopeloos voor de mannen van de Duncan. Terwijl de hoop om Kapitein Grant ooit nog te vinden afneemt, vinden ze wel aanwijzingen dat hij dichterbij is dan ze denken.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jean-Marc van Tol boeken
  Jean-Marc van Tol - Kort & Triest 04 - Gekooid!

  Kort & Triest deel 4 - Gekooid! Jean-Marc van Tol De leukste sprookjesstrip van Nederland. Eerder verschenen in o.a. Kidsweek/7 Days. EPPO en Het Parool. Met tekstbijdragen van Herman Roozen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • René Windig, Eddie de Jong boeken
  René Windig, Eddie de Jong - Heinz van H tot Z Heinz van H tot Z, deel N

  Nederlands favoriete stripkat is terug! Vol trots presenteert uitgeverij Scratch het langverwachte Deel N in de reeks Heinz van H tot Z. In dit vierde deel van de volledige stroken gaat Heinz onder meer op wintersport, maakt hij kennis met Augustus, begint hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Dirk Stallaert boeken
  Dirk Stallaert - Urbanus vertelt 20 MMM grappige filmpjes

  Mieleke en Melleke amuseren zich rot met een nieuwe foto-app. Ze maken Nonkel Nest 50 jaar ouder, Tante Tulp 50 kilo dikker en Oma Tulp 50 jaar jonger. Nonkel Nest verschiet van zichzelf en ook Tante Tulp is niet blij met haar extra kilo's. Alleen Oma Tulp… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Evi Nijs boeken
  Evi Nijs - Alex, en het feest van Jeroen Bosch

  Het verhaal "Alex, en het feest van Jeroen Bosch" gaat over een jongen die na een bezoek aan het museum verstrikt raakt in de wereld van Jeroen Bosch. Met behulp van allerlei vreemde figuren probeert hij het feest van Jeroen Bosch te vinden om zo weer terug te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Sam Peeters boeken
  Sam Peeters - Fucking Hell

  De Duivel heeft liefdesverdriet. Sinds hij Ilse heeft ontmoet op een seksfeest krijgt hij haar niet meer uit zijn gedachten. Maar na hun onenightstand is ze compleet onvindbaar. Lucifer, de Koning van de Hel, de Heerser van het Kwaad, heeft een gebroken hart.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Lady Mechanika 1

  De kranten hebben haar «Lady Mechanika» gedoopt, de enige overlevende van de afschuwelijke experimenten van een waanzinnige wetenschapper, waaraan ze mechanische ledematen heeft overgehouden.Zonder enige herinnering aan die gevangenschap of haar leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Robin Hobb, Clerjeaud boeken
  Robin Hobb, Clerjeaud - De Boeken van de Zieners 9 - Weerzien

  Sinds mensenheugenis wordt het koninkrijk van de Zes Hertogdommen bestuurd door het koningsgeslacht der Zieners. Een nieuwkomer aan het hof, de bastaard Fitz, die onder meer beschikt over de magische gave van Het Vermogen, blijkt een regelrechte bedreiging… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Laurent Sieurac boeken
  Laurent Sieurac - Arelate 3

  in de eerste eeuw na christus wordt Vitalis opgeleid tot gladiator. In ruil voor het afbetalen van zijn schulden heeft hij zijn leven verkocht aan Atticus en zijn ludus. De dag van de opening van het amphitheater nadert en Vitalis moet zijn meester tonen dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • David Gaider boeken
  David Gaider - Dragon Age 1

  Van David Gaider, de hoofdauteur van de blockbuster-spellen van Dragon Age, verschijnt nu Dragon Age: Het Stille Woud. Het is de perfecte introductie op BioWares wereld van de duistere fantasy! Het is ongebruikelijk dat een koning zelf op een gevaarlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95