Strips

 • Peer Meter boeken
  Peer Meter - Gif

  DE GIFDOODSTERIn maart 1828 komt in Bremen een opzienbarende misdaad aan het licht die de Duitse stad doet huiveren. Al tijdens de eerste verhoren bekent de 43-jarige Gesche Gottfried dat zijvijftien naasten dodelijk heeft vergiftigd met 'muizenboter'. Onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Merho boeken
  Merho - de Kiekeboes In 3 dede SPECIAL

  2014/0034/99De Kiekeboes zijn in al hun avonturen al heel wat ongure types tegengekomen, maar er is er geen enkele die Marcel Kiekeboe zo'n angst aanjaagt als Dédé la Canaille. Een genadeloze gangster die nog een eitje te pellen heeft met Marcel, dat levert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Floyd Gottfredson boeken
  Floyd Gottfredson - Mickey Mouse 3 1939-1940, De gouden jaren

  In 1929 zou Floyd Gottfredson in eerste instanstie slechts een paar weken voor de Disney Studios werken. Maar uiteindelijk bleef hij meer dan veertig jaar in dienst, waardoor de avonturen van Mickey zijn gestandaardiseerd en de muis is uitgegroeid tot het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Fred de Heij, Rob van Bavel boeken
  Fred de Heij, Rob van Bavel - Haas 5 Dodenlijst

  Een missie van de verzetsgroep Haas wordt verraden, maar wie dit op zijn geweten heeft is niet bekend. Er zijn vijf verdachten en de meedogenloze verzetsman Donkersloot zet ze allemaal op een dodenlijst. Alleen de leider van de groep, pastoor Doornbosch beter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Rob van Bavel boeken
  Rob van Bavel - Haas Dodenlijst 5 Dossier editie

  Een missie van de verzetsgroep Haas wordt verraden, maar wie dit op zijn geweten heeft is niet bekend. Er zijn vijf verdachten en de meedogenloze verzetsman Donkersloot zet ze allemaal op een dodenlijst. Alleen de leider van de groep, pastoor Doornbosch beter… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Dick Richards boeken
  Dick Richards - De Partners 18 Albino

  Als de hele wereld bevolkt zou worden door één ras, zou dat dan het einde betekenen van rassenhaat en de daaruit voortkomende oorlogen? Volgens de briljante geleerde Malanchy wel! In een laboratorium diep in de jungle van Afrika, tracht hij als bezeten één… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Didier Crisse boeken
  Didier Crisse - Tinkelbel in Wonderland

  Tinkelbel is op zoek naar Peter Pan. Ze is hem kwijtgeraakt tijdens een expeditie in de Oude Wereld. Ze denkt dat hij in een boekhandel in Londen verdwenen is en ze vliegt er zelf binnen. Daar wordt ze door de knorrige boekhandelaar verjaagd en krijgt ze een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Marvel 01 All New X-Men

  Mutanten zijn het volgende stadium in de evolutie. Door hun genetische mutaties beschikken ze over krachten die normale mensen niet hebben. Hierdoor worden ze gevreesd en gehaat. Maar een groep mutanten, bekend als de X-MEN, vecht voor een wereld waarin mensen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Jean-Michel Dupont boeken
  Jean-Michel Dupont - Love in vain

  De blueslegende Robert Johnson stierf op zijn 27e, naar alle ­waarschijnlijkheid vergiftigd door een rivaal in de liefde. Johnson was een briljant gitarist en een bezeten dichter en ­inspireerde ­onder anderen The Rolling Stones, Bob Dylan, Eric ­Clapton… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Disney Violetta stripalbum 2

  Violetta krijgt huisarrest, net nu er een feestje is in Studio On Beat. Wat een ramp! De meiden moeten optreden, maar hun kostuums zijn verdwenen! Wat moeten ze nu doen? De stress slaat toe wanneer de leerlingen van Studio On Beat een aartsmoeilijk examen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Urbanus, Dirk Stallaert boeken
  Urbanus, Dirk Stallaert - Urbanus vertelt 18 MMM de slimste van de klas

  Mieleke en Melleke proberen slimmer te zijn dan de juf en af en toe lukt dat ook. De juf kan er wel om lachen maar als ze te ver gaan met jun grapjes, moeten onze bengeltjes in de hoek gaan staan. Als agent Toffentip hen maar niet in de gevangenis steekt! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Sytse S Algera boeken
  Sytse S Algera - 24/7 deel 1

  Een politiestrip over de echte politie: dat is 24/7. Geen whodunnit, geen tikkende tijdbommen of wilde achtervolgingen, tenzij het waargebeurd is. 24/7 schetst het politiewerk in Nederland aan de hand van de jonge agenten Marleen en Herre, die vers van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Kieron Gillen boeken
  Kieron Gillen - Star Wars Darth Vader 2

  Vanaf het moment dat Darth Vader in de films verscheen is hij een van de populairste schurken uit de moderne cultuur. De ultieme science fiction slechterik! In deze reeks kun je Darth Vader volgen vanaf het einde van de film A new hope in zijn eigen avonturen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Urbanus, Willy Linthout boeken
  Urbanus, Willy Linthout - Urbanus Special Amedee

  Amedee is zonder twijfel de meest briljante strontvlieg ter wereld. Van een luciferdoosje en een elastiekje maakt hij zonder problemen een autootje. Maar Amedee is ook een ongelooflijke vrouwenzot en een vlieg met een bijzonder grote hoek af. Tijd voor zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marc Sleen boeken
    9,99
 • Willem Ritstier boeken
  Willem Ritstier - Claire DeWitt Tot in de dood

  Het zuiden van de VS, kort na de burgeroorlog. Monsters maken het gebied onveilig waar Claire DeWitt jaagt op Jonah Falk. Behalve de prijs die er op zijn hoofd staat, heeft Claire ook een persoonlijke reden voor de jacht op deze outlaw: wraak voor wat Falk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Alexis Nesme boeken
  Alexis Nesme - Kinderen van Kapitein Grant 3

  De Maori's. Nadat hun schip in handen van piraten is gevallen in Australie, lijkt de situatie hopeloos voor de mannen van de Duncan. Terwijl de hoop om Kapitein Grant ooit nog te vinden afneemt, vinden ze wel aanwijzingen dat hij dichterbij is dan ze denken.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jean-Marc van Tol boeken
  Jean-Marc van Tol - Kort & Triest 04 - Gekooid!

  Kort & Triest deel 4 - Gekooid! Jean-Marc van Tol De leukste sprookjesstrip van Nederland. Eerder verschenen in o.a. Kidsweek/7 Days. EPPO en Het Parool. Met tekstbijdragen van Herman Roozen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Greg Rucka boeken
  Greg Rucka - Star Wars Shattered Empire 2

  Keizer Paplpatine is dood, net als zijn meest gevreesde dienaar, Darth Vader. Maar de versplinterde keizerlijke strijdkrachten vormen nog steeds een gevaar en blijven trouw aan het Galactische Keizerrijk. Ze zijn nog altijd bereid om de bevelen van hun meester… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Étienne Davodeau boeken
  Étienne Davodeau - De onwetenden

  Étienne Davodeau is striptekenaar en heeft weinig verstand van wijn. Richard Leroy is wijnmaker en heeft bijna nooit strips gelezen. Allebei zijn ze nieuwsgierig en vol van goede wil. Waarom kies je ervoor om je leven te wijden aan het schrijven en tekenen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,90
 • Jason Aaron boeken
  Jason Aaron - Star Wars Skywalker slaat toe 2

  Luke Skywalker en de rebellen hebben net hun grootste overwinning behaald door het machtigste wapen van het Keizerrijk te vernietigen: de Death Star. Maar het Keizerrijk is nog niet verslagen! Prinses Leia Organa leidt daarom een geheim team van rebellen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Martin Fisher boeken
  Martin Fisher - Star Wars Rebels 1

  Op een planeet die door keizerlijke troepen is bezet en streng onder controle wordt gehouden, besluiten een paar inwoners in opstand te komen. Met vereende krachten vechten ze tegen de Stormtroopers. Een groepje rebellen (Hera, Kanan, Sabine, Zeb, de droïde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Wasco boeken
  Wasco - Het Tuitel Complex

  Dit boek is een stripboek. Althans, dat zegt Wasco. En hij kan het weten, want hij onderzoekt al jaren wat een strip is.Want wat is een strip? Simpel: kaders, lijnen, inkt en papier.Of is het meer dan dat?Is het belangrijk dat er een verhaal verteld wordt? Dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Willy Vandersteen, Marc Legendre boeken
  Willy Vandersteen, Marc Legendre - Amoras Barabas

  Een reusachtige wolk vulkaanas bedreigt het leven op aarde en Amoras staat op het punt om vooreeuwig in de kolkende golven te verdwijnen. Wiske en Jérusalem nemen het op tegen Krimson endiens onbetrouwbare butler Achiel. Lambik zoekt z'n weg naar huis, niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Frederik Peeters boeken
  Frederik Peeters - Aama 2 - De onzichtbare menigte

  Verloc reist samen met zijn broer en een robot-aap naar een verre planeet, die in eerste instantie onherbergzaam lijkt. Maar er is wel degelijk een geheimzinnig soort leven... Aâma is briljante psychedelische sciencefiction in de traditie van Ray Bradbury,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95