Strips

 • Raymond R. Hausoul, Michael Verpeut, Veerle Biesbrouck boeken
  Raymond R. Hausoul, Michael Verpeut, Veerle Biesbrouck - De klokkenluider van Wittenberg

  In 1517 zorgde de monnik Maarten Luther voor een stevige rel in de Rooms-Katholieke Kerk van die tijd. Hij maakte een lijst van maar liefst 95 kritiekpunten op de kerk en de paus en spijkerde die op 31 oktober aan de deur van de kerk van Wittenberg. Dat werd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Una boeken
  Una - Ontaard verklaard

  Over seksueel geweld tegen vrouwen bestaan nog steeds kromme denkbeelden en een aanpassing aan de mannelijke agressie wordt ook in onze cultuur vanzelfsprekend gevonden.In deze graphic memoir blikt Una terug op haar eigen leven als opgroeiende jonge vrouw in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Brendan Fletcher, Cameron Stewart boeken
  Brendan Fletcher, Cameron Stewart - Assassin's Creed 3B Brahman

  Wie is Jot Soora? Verloofde van filmster Monima Das, programmeur voor een softwaregigant of een dodelijke Assassin met een geheim? Wanneer Jot een vreemde programmeercode ontdekt in het nieuwste apparaat van Mysore-Tech brengt hij daarmee zijn relatie, zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Brian Wood boeken
  Brian Wood - Star Wars 7

  In de nasleep van een confrontatie met het Keizerrijk, doet Prinses Leia de verrassende mededeling dat ze een nieuwe veilige thuishaven heeft gevonden: de planeet Arrochar. Maar daarvoor moet ze wel met prins Kaspar trouwen. Sommigen hebben tegenstrijdige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Luca Enoch, Stefano Vietti boeken
  Luca Enoch, Stefano Vietti - Dragonero integraal

  Maak kennis met Ian "Dragonero" Aranill, laatste uit een geslacht van Drakenjagers en zijn vriend Gmor, de ork. In het rijk Erondár beleven deze twee keizerlijke scouts heel wat magische avonturen. In een herberg in Solian drinken Ian en Gmor een glaasje (of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Walter Hill boeken
  Walter Hill - Verdwaalde kogels

  Als Roy Nash de gevangenis verlaat, is dat niet via de voordeur. Een maffiabaas uit Chicago helpt hem ontsnappen, maar in ruil daarvoor moet hij drie scrupuleuze gangsters oppakken die vergeten zijn de buit van een overval te delen. Waarom Roy? Omdat Lena,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Martin Fisher boeken
  Martin Fisher - Star Wars Rebels 2

  De strijd tegen de duistere kant van de Force is nog steeds in volle gang en het rebellenteam van Kanan Jarrus zit het Keizerrijk dwars waar ze maar kunnen. Terwijl er nieuwe rekruten aankomen op de Keizerlijke Academie achtervolgt agent Kallus een verrader en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Star Wars, Obi-Wan & Anakin 2

  Nog voor hun heldendaden tijdens de Clone- oorlogen, nog voor hun tragische gevecht op Mustafar, en nog tientallen jaren voor de laatste confrontatie op de Death Star... waren ze 'gewoon' meester Obi-Wan Kenobi en zijn Padawan leerling, Anakin Skywalker.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Lady Mechanika 1

  De kranten hebben haar «Lady Mechanika» gedoopt, de enige overlevende van de afschuwelijke experimenten van een waanzinnige wetenschapper, waaraan ze mechanische ledematen heeft overgehouden.Zonder enige herinnering aan die gevangenschap of haar leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Paulo Eleuteri Serpieri boeken
  Paulo Eleuteri Serpieri - Druuna 1, Morbus Gravis-Delta

  De toekomst... De mensheid is verdeeld in een handvol meedogenloze overlevenden, die bereid zijn om alles te doen om in leven te blijven, en hordes gewelddadige hybride mutanten. In deze troosteloze wereld moet de prachtige Druuna al haar krachten, en charmes,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Frank Cho boeken
  Frank Cho - Liberty Meadows 2 - Knuffels op recept

  Ook dieren kampen met psychische problemen. Gelukkig kunnen ze terecht in Liberty Meadows, een diervriendelijk opvanghuis waar Brandy en dokter Frank zich over hun aaibare clientèle ontfermen. Zo behandelen zij Ralph, een sensatiebeluste circusbeer met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Marvel boeken
  Marvel - Marvel 07 Uncanny Avengers

  In een wanhopige poging om de aarde alsnog te redden, roepen Havok en Wasp de hulp in vanKang en de gevaarlijkste superwezens uit diverse tijdvakken. Nog voor ze hun plan kunnen uitvoerenworden ze tegengehouden door Magneto en de X-Council. Wie wint deze con… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Willy Vandersteen, Peter van Guch boeken
  Willy Vandersteen, Peter van Guch - Suske en Wiske Het omgekeerde land

  Wiske is erg jaloers als Suske er een nieuw speelkameraadje opna houdt. Om stoom af te blazen maakt ze een lange wandeling in het bos en daar ontmoet ze een bijzondere vleermuis. Deze stelt haar voor om zelf ook een nieuw vriendje te maken en neemt haar mee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Star Wars, Darth Vader Schaduw en geheimen 3

  Gebruikmakend van de expertise van archeologe en droïdenexpert dokter Aphra en haar dodelijke droïden Triple-Zero en BT-1, heeft Darth Vader een Keizerlijke kruiser beroofd van een gigantische hoeveelheid credits en het op een ongeluk laten lijken. Aphra… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Edmond Baudoin boeken
  Edmond Baudoin - De eerste reis en andere verhalen

  In De eerste reis en andere verhalen zijn 4 strips gebundeld die de Franse auteur Edmond Baudoin in een bijzonder creatieve periode (1986-1991) maakte: Een robijn op de lippen, De eerste reis, Het portret en Opa. Van dit kwartet verscheen alleen het verhaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Lida Bonnema, Wim Bonnema boeken
  Lida Bonnema, Wim Bonnema - Happy Nest liefdesnest; Drie in een nest

  Happy Nest 'Liefdesnest'In Happy Nest boek 2, verhaal 'Liefdesnest', maken nieuwe stripfiguren hun opwachting.Opa neemt buurvrouw Sophie mee en Merel krijgt versterking van Vireo, haar Afrikaanse vriendje.Het tweede beeldverhaal 'Drie in een Nest', gaat over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Robert Louis Stevenson boeken
  Robert Louis Stevenson - De piraat en de apotheker

  Dit is het verhaal van twee kwajongens, de vrienden Robin en Ben. Robin is een brutale rover en een bullebak; Ben bedriegt en steelt liever stil en heimelijk. De een verlaat zijn geboorteland, wordt piraat en vecht op alle oceanen van de wereld. De ander… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Frederik Peeters boeken
  Frederik Peeters - Aama Je wordt fantastisch, meisje

  Aâma blijkt zich ontwikeld te hebben tot een unieke, maar allesbedreigende levensvorm. Of is Aâma de ultieme redding voor alle leven? De zinderende finale van dit grensverleggende sciencefictionverhaal in een extra lange aflevering! Deze reeks werd in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hec Leemans, Tom Bouden boeken
  Hec Leemans, Tom Bouden - F.C. De Kampioenen De Malle Mascotte

  Paulien vindt in het bos een geitje dat is verloren gelopen. Ze neemt het beestje mee naar huis en verbergt het in het leegstaande kippenhok van Fernand. Maar het beest ontsnapt al snel. De geit volgt Paulien overal. Ze rijdt mee op haar fiets, klimt in bomen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • John Stuart Reid, Bastiaan Geleijnse, van Tol boeken
  John Stuart Reid, Bastiaan Geleijnse, van Tol - Fokke & Sukke Het afzien van 2016

  Van Keulen tot Berlijn, van Wilders tot Trump, van Baudet tot Roos, van horrorclowns tot roetveegpiet. Heel 2016 is in deze leuke cartoonbundel van het bekendste vogelduo van Nederland samengevat. Deze derde druk, met gewijzigde omslag, eindigt met de aanslag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Brian Wood boeken
  Brian Wood - Star Wars 9

  Kolonel Bircher, een Rebellenspion die opereerde hoog binnen de rangen van het Keizerrijk, heeft een beschamende nederlaag gecoördineerd voor de Star Destroyer Devastator - het voormalig vlaggenschip van Darth Vader. Vader, op het moment aan de zijlijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Peer Meter boeken
  Peer Meter - Gif

  DE GIFDOODSTERIn maart 1828 komt in Bremen een opzienbarende misdaad aan het licht die de Duitse stad doet huiveren. Al tijdens de eerste verhoren bekent de 43-jarige Gesche Gottfried dat zijvijftien naasten dodelijk heeft vergiftigd met 'muizenboter'. Onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Raule boeken
  Raule - Isabellae 2

  Nog steeds op zoek naar haar zus Siuko gaat Isabellae Ashiwara de zee op aan boord van een schip dat onder bevel staat van een kapitein die net zo grimmig is als zijn bemanning. Maar als ze in de buurt komen van de boot waarop Siuko zou moeten zitten, begint… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Rick Remender boeken
  Rick Remender - Marvel 04 Uncanny Avengers

  De helden van de aarde streefden er altijd naar dat mensen en mutanten in vrede zouden samen leven. Red Skull is echter uit op een oorlog tussen de twee groepen. Om die te voorkomen moeten de Avengers samenwerken met de Apocalypse-tweeling. De vraag is of ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Floyd Gottfredson boeken
  Floyd Gottfredson - Mickey Mouse 3 1939-1940, De gouden jaren

  In 1929 zou Floyd Gottfredson in eerste instanstie slechts een paar weken voor de Disney Studios werken. Maar uiteindelijk bleef hij meer dan veertig jaar in dienst, waardoor de avonturen van Mickey zijn gestandaardiseerd en de muis is uitgegroeid tot het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95