Strips

 • Gottfredson-De Gouden jaren van Mickey Mouse 1

  In 1929 zou Floyd Gottfredson in eerste instantie slechts een paar weken voor de Disney Studios werken. Maar uiteindelijk bleef hij meer dan veertig jaar in dienst, waardoor de avonturen van Mickey zijn gestandaardiseerd en uitgegroeid tot het populairste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Kamagurka, Herr Seele boeken
  Kamagurka, Herr Seele - De vaderlandsche geschiedenis

  D/2014/0034/765Op algemeen verzoek leggen Herr Seele en Kamagurka uit hoe België in elkaar zit en waaromWe beleven historische tijden. Zal België overleven? Wie de geschiedenis niet begrijpt, kan echter niet oordelen over de situatie vandaag. Dat weet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Dick Matena, Jorg de Vos, Romano Molenaar boeken
  Dick Matena, Jorg de Vos, Romano Molenaar - Storm De race van Opaal - Dossier Editie

  Na een heldhaftig optreden in een losgeslagen trein belanden Storm, Roodhaar en Nomad in Sandrikan, het gokkerswalhalla van Pandarve. Daar wordt Storm gedwongen om mee te doen aan de race van Opaal, die gecontroleerd wordt door de goksyndicaten van Pandarve.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Robbert Damen boeken
  Robbert Damen - Guardian 1

  Engeland, ten tijde van Queen Victoria. Londen wordt opgeschrikt door drie mysterieuze moorden. Scotland Yard tast in het duister. Plots verschijnt er een jonge vrouw ten tonele. Niemand weet waar ze vandaan komt, slechts weinigen kennen haar naam... (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Robbert Damen boeken
  Robbert Damen - Guardian 1

  Engeland, ten tijde van Queen Victoria. Londen wordt opgeschrikt door drie mysterieuze moorden. Scotland Yard tast in het duister. Plots verschijnt er een jonge vrouw ten tonele. Niemand weet waar ze vandaan komt, slechts weinigen kennen haar naam... (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Martin Lodewijk boeken
  Martin Lodewijk - January Jones 3 - De schatten van koning Salomo

  De schedel van Sultan Mkwawa is in verkeerde handen gevallen, dus is er maar één mogelijkheid om Josephine Baby tot koningin van Sjeba te kronen. En die ligt in het kopietje dat January Jones in de gauwigheid heeft gekrabbeld van de kaart in de hersenpan van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Willem Ritstier, Rene Uilenbroek boeken
  Willem Ritstier, Rene Uilenbroek - Soeperman 2 - Maakt geen vrienden

  Luna Tick, de Blurp, de onzichtbare man, de Bubbelboys en collega's hebben allemaal iets met elkaar gemeen! Ze willen gehakt maken van SOEPERMAN! Onze held krijgt het flink te verduren in dit album, maar weet zich kranig te verweren en het onrecht te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Piet Wijn, Thom Roep boeken
  Piet Wijn, Thom Roep - Douwe Dabbert 2 - Het verborgen dierenrijk

  Douwe Dabbert belandt in de wonderlijke wereld van het verborgen dierenrijk, waar alle dieren in vrede met elkaar leven. Totdat de harmonie in dit bijzondere rijk wreed wordt verstoord door Ludo Lafhart en zijn knecht Knudde. Zij zetten de wolven op tegen de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Vince Wernham boeken
  Vince Wernham - Storm Special - Commandant Grek

  Voordat Storm de Nederlandse stripwereld veroverde heette hij Grek en beleefde hij samen met en sexy roodharige vrouw een bizar avontuur op een planeet die gedomineerd werd door wrede vismensen. In dit album staat dat eerste verhaal van de oer-Storm, aangevuld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Don Lawrence, Vince Wernham boeken
  Don Lawrence, Vince Wernham - Storm Special - Commandant Grek

  Voordat Storm de Nederlandse stripwereld veroverde heette hij Grek en beleefde hij samen met en sexy roodharige vrouw een bizar avontuur op een planeet die gedomineerd werd door wrede vismensen. In dit album staat dat eerste verhaal van de oer-Storm, aangevuld… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Kelvin Gosnell boeken
  Kelvin Gosnell - Storm Deel 8 - Stad der verdoemden

  Storm en Roodhaar ontdekken op Antarctica een stad die is gebouwd door mensen die de verschrikkingen van de oorlog wilden ontvluchten. Dankzij geavanceerde technieken beschikken zij over een tijdmachine, maar het is ook mogelijk om via de centrale computer een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Dick Matena boeken
  Dick Matena - Storm Deel 4 - De groene hel

  Storm en Roodhaar crashen met hun aero in de dichtbegroeide jungle van de Diepe Wereld. In die jungle wonen mensen van diverse pluimage in steden die gebouwd zijn in reusachtige bomen. Maar ook allerlei aapachtigen en mutanten leven en sterven in deze groene… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Typex boeken
  Typex - Rembrandt

  Rembrandt is een graphic novel over Nederlands grootste schilder. Op het hoogtepunt van zijn roem is Rembrandt getrouwd met Saskia, de liefde van zijn leven. Hij verdient veel geld, maar hij geeft het even makkelijk weer uit. Maar als Saskia overlijdt, raakt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Didier Crisse boeken
  Didier Crisse - Nicodemus Red 1

  De draken zijn gevlucht naar de ijsbergen. Weg van de mensen met wie ze eeuwenlang vochten. En maar goed ook... Ze mogen nooit meer gewekt worden... (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Merho boeken
  Merho - de Kiekeboes 139 Zonder vuur

  Marcel zoekt een origineel verjaardagscadeau voor mevrouw Van de Kasseien. Hij komt uit bij Muribanda, een bedrijf dat ruimtereizen organiseert voor superrijke mensen. Intussen gaat Tomboy aan de slag op een cruiseschip, de Quality Time. Ze doet echter heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Floris Oudshoorn boeken
  Floris Oudshoorn - Swamp Thing 6 Doet gezellig mee

  Nieuwe avonturen van de albino-krokodil met de rode broek en zijn vrienden Ted E beer en de immer protesterende Raoul. Samen beleven ze in het moeras de meest absurde avonturen. Weg met de strips meent Raoul natuurlijk diep in zijn hart niet. Maak het allemaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Willy Vandersteen, Marc Legendre boeken
  Willy Vandersteen, Marc Legendre - Amoras Krimson 03

  Suske zint op wraak: Krimson moet boeten, hij heeft zíjn Wiske vermoord. Samen met Jérusalem trekt hij op oorlogspad. Intussen achterhaalt Krimson het grote geheim van Jérusalem. Haar duistere kant intrigeert hem en hij moet en zal haar in handen krijgen -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Aimee de Jongh boeken
  Aimee de Jongh - Snippers 3 Verboden te voeren

  Snippers volgt de perikelen in het dagelijkse leven van de husigenoten Aimee & Stef. Lees de verdere avonturen van Aimee & Stef in dit nieuwe albums. Met 3 albums en een dagelijkse aflevering in de Metro is Snippers een echter serie geworden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Hec Leemans boeken
  Hec Leemans - F.C. De Kampioenen De wereldkampioenen

  20130034080De Wereldkampioenen specialKan je ook niet meer wachten tot het 17 juni is? Dan spelen de Rode Duivels hun eerste match voor de Wereldbeker. Hang snel de poster met het speelschema op je kamer en bereid je voor op het WK met de enige échte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • John Reid, Bastiaan Geleijnse, Jean-Marc van Tol boeken
  John Reid, Bastiaan Geleijnse, Jean-Marc van Tol - Fokke & Sukke aan de dunne

  De beste vakantiegrappen van Fokke & Sukke gebundeld een een luxe hardcover gebonden uitgave. Deel 5 in de reeks met cartoons rond een thema. Heerlijk voor op reis of thuis op de bank. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Kevin Eastman, Tom Waltz boeken
  Kevin Eastman, Tom Waltz - Teenage Mutant ninja Turtles 2

  De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn voor goed terug voor een reeks spannende avonturen. De andere turtles zijn nog steeds op zoek naar Raphael. Helaas zoekt een oude bekende wraak op de turtles. Intussen vindt Raphael een nieuwe vriend die met hem een strijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Yvonne Jagtenberg boeken
  Yvonne Jagtenberg - Arno! Mijn eigen stripalbum

  Arno is een bijzonder jongetje. Wat verlegen maar met vele verborgen talenten. En Arno heeft nu zijn eigen stripalbum. Daarin zijn alle vier de verhalen die over hem zijn geschreven tot echte strips gemaakt en gebundeld. Ontdek Arno opnieuw terwijl hij voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Andy Riley boeken
  Andy Riley - Varken!

  Een nieuwe serie van de auteur van de bekende Zelfmoordkonijntjes, wereldwijd meer dan anderhalf miljoen exemplaren verkocht Varkens! Het zijn eigenlijk net mensen. De varkens van Riley zijn onuitstaanbaar en woest: ze roken, eten varkensvlees, zijn moddervet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Dirk-Jan Hoek boeken
  Dirk-Jan Hoek - Mao's mussen

  Dong Tjong is leraar in een klein dorpje in China, en hij is een groot vogelliefhebber. Opeens geeft de grote roerganger Mao het bevel om alle mussen uit te roeien, omdat ze de oogst opeten. Dong Tjong moet met zijn leerlingen katapulten maken en elke week een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Manu Larcenet boeken
  Manu Larcenet - Blast 4

  Blast vertelt het aangrijpende en ijzingwekkende verhaal van Polza, een kolossale man die een heftig visioen krijgt na de dood van zijn vader. Hij noemt dit zelf een `blast . Aangewakkerd door het visioen kiest Polza ervoor om zich terug te trekken uit het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,90