Strips

 • Roy Thomas boeken
  Roy Thomas - Conan 1 de weg naar het koningschap

  De piraten hierarchie wordt flink opgeschrikt als Conan en zijn bemanning van woestelingen de zeeen onveilig maken op zoek naar schatten en overwinningen. Maar als de mooie Olivia aan boord van een van de buitgemaakte schepen vertelt over haar profetische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Stefan Wul boeken
  Stefan Wul - Niourk

  De mensheid is na een nucleaire ramp op een post-apocalyptische aarde afgegleden tot oermens. Sommige overlevenden hebben zich bij stammen aangesloten om in het wild te overleven. Bij de stam van Thoz leeft een donker kind. Hij is zwart en verstoten door zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Andreas boeken
  Andreas - De geesten

  Samuel heeft een bijzondere eigenschap: hij ziet boomgeesten en kan met ze praten. Ze helpen hem bij het opsporen van vermiste personen. Maar op een dag maakte Samuel een fatale vergissing en verdwijnen de geesten. Samuel roept nu de hulp in van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Willy Vandersteen boeken
  Willy Vandersteen - In space

  Ruimtemonsters, vliegende schotels, sterren en planeten vullen de pagina's van dit stripboek. Ook buitenaardse mannetjes doen hun intrede in dit verhaal. Gelukkig zijn ze er niet op uit om Suske of Wiske te ontvoeren. Nee hoor, ze brengen hen gewoon naar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Piet Wijn, Thom Roep boeken
  Piet Wijn, Thom Roep - Douwe Dabbert 2 Het verborgen dierenrijk

  Douwe Dabbert belandt in de wonderlijke wereld van het verborgen dierenrijk, waar alle dieren in vrede met elkaar leven. Totdat de harmonie in dit bijzondere rijk wreed wordt verstoord door Ludo Lafhart en zijn knecht Knudde. Zij zetten de wolven op tegen de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Robbert Damen boeken
  Robbert Damen - Guardian 1

  Engeland, ten tijde van Queen Victoria. Londen wordt opgeschrikt door drie mysterieuze moorden. Scotland Yard tast in het duister. Plots verschijnt er een jonge vrouw ten tonele. Niemand weet waar ze vandaan komt, slechts weinigen kennen haar naam... (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Dick Matena boeken
  Dick Matena - Storm 4 De groene hel

  Storm en Roodhaar crashen met hun aero in de dichtbegroeide jungle van de Diepe Wereld. In die jungle wonen mensen van diverse pluimage in steden die gebouwd zijn in reusachtige bomen. Maar ook allerlei aapachtigen en mutanten leven en sterven in deze groene… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Luc Cromheecke, Laurent Letzer boeken
  Luc Cromheecke, Laurent Letzer - I love Plunk

  Eindelijk een heruitgave van Plunk 1. Een naam die klinkt als een onomatopee, oftewel een klankverduidelijking in een stripverhaal. Het fluoriserend buitenaards-achtig wezen Plunk geeft zijn visie op het leven op aarde. Het resultaat is een album vol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Jaron Beekes boeken
  Jaron Beekes - Epstein

  De Beatles zijn zonder twijfel de invloedrijkste band uit de popgeschiedenis. Maar hoe konden deze vier working class-jongens uit Liverpool uitgroeien tot de grootste rock- n-rollband van de jaren zestig? In Epstein vertelt Jaron Beekes het verhaal van de man… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Kai Meyer, Yann Krehl boeken
  Kai Meyer, Yann Krehl - Maandkind

  Onderweg naar het drakenkerkhof zijn Niccolo, Wisperwind en Feiqing getuige van een gevecht tussen de onsterfelijke Xian Guo Lao en de Xianleerling Maan- kind. Verzwakt door het gevecht vraagt Maankind aan Niccolo, of ze een beetje van zijn levenskracht, zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Nathan Edmonson boeken
  Nathan Edmonson - Splintercell 1 echoes

  Sam Fisher was lid van Splinter Cell, een geheime eenheid van de NSA. Hij is nu met pensioen, maar zijn vijanden zijn dat zeker niet! Achtervolgd door dromen en herinneringen probeert hij zijn leven weer op de rails te krijgen. Maar wanneer de mysterieuze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Nathan Edmonson boeken
  Nathan Edmonson - Splintercell 2 echoes

  Sam Fisher was lid van Splinter Cell, een geheime eenheid van de NSA. Hij is nu met pensioen, maar zijn vijanden zijn dat zeker niet! Achtervolgd door dromen en herinneringen probeert hij zijn leven weer op de rails te krijgen. Maar wanneer de mysterieuze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • H. Leemans boeken
  H. Leemans - Supermarkske op de bres

  F.C. DE KAMPIOENENREEDS VERSCHENEN:1. ZAL 'T GAAN, JA?2. MIJN GEDACHT!3. BUZINESS IS BUZINESS4. VLIEGENDE DAGSCHOTELS5. 'T IS NIET WAAR, H 6. DE DUBBELE DINO'S7. KAMPIOEN ZIJN IS PLEZANT!8. KAMPIOENEN OP VERPLAATSING9. TOURN Z ALE10. DE ONTSNAPPING VAN… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • L'Hermenier boeken
  L'Hermenier - Snow white

  Spiegeltje, spiegeltje.... Als de koning van het rijk Snow overlijdt, raakt het land bevroren in het eeuwige ijs. Onder het juk van de mooie maar meedogenloze koningin beeft het volk onder de duistere hekserij van haar Necromancers. De enige hoop bestaat uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Willy Vandersteen boeken
  Willy Vandersteen - Ontspoorde sprookjes

  Het is een mooie zomerdag. Lies en Tom genieten van een picknick in het bos. Suske en Wiske maken plezier tijdens het badmintonnen. Tobias wenkt hen plots naar de struiken. Wat ze daarachter vinden is nauwelijks te geloven. Er ligt een oude spoorlijn. Op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Kamagurka, Herr Seele boeken
  Kamagurka, Herr Seele - De vaderlandsche geschiedenis

  D/2014/0034/765Op algemeen verzoek leggen Herr Seele en Kamagurka uit hoe België in elkaar zit en waaromWe beleven historische tijden. Zal België overleven? Wie de geschiedenis niet begrijpt, kan echter niet oordelen over de situatie vandaag. Dat weet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Charel Cambre boeken
  Charel Cambre - Het brein van Brains

  Het album waar alle JUMP liefhebbers op hebben gewacht en dat zijn er heel veel! Eindelijk weer een heel nieuw JUMP verhaal na het bijzondere deel 17, waarin Charel Cambre de lezers meenam in het ontstaan van de reeks. Deel 18 is reuze spannend! niet te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Urbanus, Willy Linthout boeken
  Urbanus, Willy Linthout - Urbanus in woehaha

  Urbanus is te grappig. Echt waar, het is tragisch, maar het is zo. Door zijn mopjes is Tommeke Titelbroeck, een klasgenootje, ten prooi gevallen aan het gevaarlijke lachsyndroom. Urbanus wordt veroordeeld tot een levenslang grapjesmaakverbod en hij voelt zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Johanna Spaey, Gerolf Van de Perre boeken
  Johanna Spaey, Gerolf Van de Perre - Gewonde stad

  D/2014/0034/004Een unieke beeldroman over het begin van de Eerste Wereldoorlog en de vernietiging van LeuvenOp 19 augustus 1914 verandert de universiteitsstad Leuven in een paar uur tijd van het Belgische militaire hoofdkwartier in een door Duitse soldaten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Pau boeken
  Pau - De noorhonden

  In de wereld Pangea kunnen dieren praten en lopen ze op hun achterpoten. Atlas en Axis zijn twee straathonden van verschillende rassen en ze zijn al even verschillend van afkomst als van karakter: de eerste is intelligent en rationeel, terwijl de ander de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Moebius boeken
  Moebius - Arzak

  Moebius is een van de grootste stripauteurs aller tijden. Postuum laat hij ons een laatste boek na: Arzak. In dit verhaal ontsluiert Moebius de allerlaatste geheimen die hij al sinds het verschijnen van het eerste verhaal over Arzak, begin jaren tachtig,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Adriaan Van Aken, Philip Paquet, Joris Caluwaerts boeken
  Adriaan Van Aken, Philip Paquet, Joris Caluwaerts - Dansen drinken betalen

  Een jong meisje loopt van huis weg en trekt naar de stad, waar ze eerder in aanraking kwam met een vriendelijke jongen met een donkere lederen vest. Ze ontfutselde hem zijn sleutels, en neemt haar intrek in diens flat, terwijl hij op vakantie is. Die plek is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Willy Vandersteen boeken
  Willy Vandersteen - De regenboogprinses

  Als onze vrienden in het dagboek van piratenkapitein Zwartbaard lezen over het gevangenschap van de Regenboogprinses, willen ze haar zo snel mogelijk bevrijden. De zeelieden namen haar gevangen en vroegen haar stormen tot bedaren te brengen in ruil voor goud… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Hec Leemans boeken
  Hec Leemans - De wereldkampioenen

  20130034080De Wereldkampioenen specialKan je ook niet meer wachten tot het 17 juni is? Dan spelen de Rode Duivels hun eerste match voor de Wereldbeker. Hang snel de poster met het speelschema op je kamer en bereid je voor op het WK met de enige échte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jeroen Funke boeken
  Jeroen Funke - Op veelvuldig verzoek

  VICTOR&VISHNU Victor & Vishnu zijn een beer met een bril en een half vogel, half aap. Ze kruipen in de huid van astronouten, monsters, zombies, Jim Henson en Zorro. Ze spelen Super Mario, badminton en Risk. Ze eten soep, drop, chocolaatjes en boterhammen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95