Strips

 • Willem Ritstier boeken
  Willem Ritstier - Claire DeWitt Tot in de dood

  Het zuiden van de VS, kort na de burgeroorlog. Monsters maken het gebied onveilig waar Claire DeWitt jaagt op Jonah Falk. Behalve de prijs die er op zijn hoofd staat, heeft Claire ook een persoonlijke reden voor de jacht op deze outlaw: wraak voor wat Falk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Alexis Nesme boeken
  Alexis Nesme - Kinderen van Kapitein Grant 3

  De Maori's. Nadat hun schip in handen van piraten is gevallen in Australie, lijkt de situatie hopeloos voor de mannen van de Duncan. Terwijl de hoop om Kapitein Grant ooit nog te vinden afneemt, vinden ze wel aanwijzingen dat hij dichterbij is dan ze denken.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Merho boeken
  Merho - de Kiekeboes 146 Alibaberg

  Krokusvakantie. Fanny, Tomboy en Alanis genieten van een skivakantie terwijl Konstantinopel zich ergert aan het nietsdoen. Tot hij het vermoeden krijgt dat Nerd, een van Fanny's vele ex-vriendjes, in gevaar is. Nerd is verdwenen en zijn appartement is overhoop… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Jean-Michel Charlier boeken
  Jean-Michel Charlier - ROODBAARD Zwendel in ebbenhout

  De wereldzeeën aan het begin van de 18e eeuw... Een vrijplaats, waar Europese zeemachten elkaar bevechten om hun handelsroutes te beschermen en woeste vrijbuiters hun slag slaan waar ze maar kunnen! Beleef de avonturen van de roemruchte zeeschuimer Roodbaard… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Evi Nijs boeken
  Evi Nijs - Alex, en het feest van Jeroen Bosch

  Het verhaal "Alex, en het feest van Jeroen Bosch" gaat over een jongen die na een bezoek aan het museum verstrikt raakt in de wereld van Jeroen Bosch. Met behulp van allerlei vreemde figuren probeert hij het feest van Jeroen Bosch te vinden om zo weer terug te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Sam Peeters boeken
  Sam Peeters - Fucking Hell

  De Duivel heeft liefdesverdriet. Sinds hij Ilse heeft ontmoet op een seksfeest krijgt hij haar niet meer uit zijn gedachten. Maar na hun onenightstand is ze compleet onvindbaar. Lucifer, de Koning van de Hel, de Heerser van het Kwaad, heeft een gebroken hart.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Lady Mechanika 1

  De kranten hebben haar «Lady Mechanika» gedoopt, de enige overlevende van de afschuwelijke experimenten van een waanzinnige wetenschapper, waaraan ze mechanische ledematen heeft overgehouden.Zonder enige herinnering aan die gevangenschap of haar leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Robin Hobb, Clerjeaud boeken
  Robin Hobb, Clerjeaud - De Boeken van de Zieners 9 - Weerzien

  Sinds mensenheugenis wordt het koninkrijk van de Zes Hertogdommen bestuurd door het koningsgeslacht der Zieners. Een nieuwkomer aan het hof, de bastaard Fitz, die onder meer beschikt over de magische gave van Het Vermogen, blijkt een regelrechte bedreiging… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Laurent Sieurac boeken
  Laurent Sieurac - Arelate 3

  in de eerste eeuw na christus wordt Vitalis opgeleid tot gladiator. In ruil voor het afbetalen van zijn schulden heeft hij zijn leven verkocht aan Atticus en zijn ludus. De dag van de opening van het amphitheater nadert en Vitalis moet zijn meester tonen dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • David Gaider boeken
  David Gaider - Dragon Age 2

  David Gaider, de hoofdauteur van de blockbuster-spellen van Dragon Age, vervolgt het duistere-fantasy epos met Dragon Age 2: Zij die spreken. Op zoek naar zijn langverloren vader reist de bescheiden koning Alistair Theirin naar het rijk van Tevinter, een rijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • LeON boeken
  LeON - Doomsday 1

  11 september 2019. De mensheid staat op het punt zichzelf heruit te vinden: een wereldwijde nucleaire aanslag door terroristen moet de wereldbevolking decimeren tot een absoluut minimum, de mensheid herleiden tot een superras van mutanten. Een klein gezelschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Derf Backderf boeken
  Derf Backderf - Trashed

  Elke week zetten we ons afval op de stoep en het verdwijnt als vanzelf! In werkelijkheid gaat het anders, natuurlijk. Trashed, Derf Backderfs opvolger van de veelgeprezen en internationaal bekroonde bestseller Mijn vriend Dahmer, is een ode aan de rotbaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • StripGlossy nr. 1

  Vanaf juni ligt er een nieuw stripblad in de winkelschappen - De StripGlossy. Deze glossy verschijnt viermaal per jaar. Elke uitgave telt zo'n 130 pagina's met exclusieve fotoreportages, onthullende interviews en vooral heel veel strips van onder andere Daan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Eric Hercules boeken
  Eric Hercules - Elsje 9 Met die gelukkige jeugd moet je dan maar leren leven

  Gordels vast! In dit negende album van Elsje schiet je in een doldwaze achtbaan van de geurige Oertijd naar de stoere Batavieren, dendert door Sahara en Amazone, raast langs scouts en verwarde aliens en stuitert over zielige zeehondjes en de Verschrikkelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • René Leisink boeken
  René Leisink - Argus 2015

  Elke dag leest Argus alle kranten en kijkt hij alle journaals. Het nieuws van de dag vat hij samen in één vlijmscherpe cartoon.Meer hoef je dus niet te lezen. Dit album bevat een selectie van de beste cartoons bij het nieuws van 2015. Deze cartoons… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Ron Marz boeken
  Ron Marz - Skylanders 4

  UIT DE WERELD VAN SKYLANDERS TRAP TEAM! DE STRIJD OM LEGENDARY KAMPIOEN TE WORDEN IS IN VOLLE HEVIGHEID LOSGEBARSTEN. DEJA VU LIJKT EEN GOEDE KANS TE MAKEN MAAR ALS HAAR TEGENSTANDERS SAMENSPANNEN MOET ZE OP ZICHZELF VERTROUWEN OM TE KUNNEN WINNEN. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Mamma?

  Opgroeien met een verstandelijk beperkte ouder: het is een controversieel onderwerp waar de afgelopen jaren veel over gezegd is. Het perspectief van het kind, niet zoals anderen denken dat het is, maar zoals het echt is, blijft daarbij echter vaak buiten beeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Finding Dory Films Strip

  In Disney Pixar's Finding Dory worden de favoriete figuren uit de populaire Pixar-film Finding Nemo opnieuw met elkaar herenigd. De vriendelijke, maar vergeetachtige blauwe vis Dory duikt opnieuw in het diepe met haar vrienden Nemo en Marlin, tijdens een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Arie van Vliet boeken
  Arie van Vliet - Het Goud van Kampen

  Het Goud van Kampen (verhaal Paul Reichenbach en tekeningen Arie van Vliet) Een spannend stripverhaal over een wilde jacht op een goudschat, die ergens in de oude Hanzestad Kampen verborgen ligt. Brugklassers Kim en Eddy, het Duitse echtpaar Udo en Brunhilde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Rob van Bavel, Stephanie Koenen boeken
  Rob van Bavel, Stephanie Koenen - Schaduwwerk 2

  Drie jaar na het indrukwekkende artbook Schaduwwerk verschijnt in maart 2015 dit nieuwe boek van Jorg de Vos, Schaduwwerk 2. Opnieuw laat Jorg de Vos zien over wat voor bijzonder talent hij beschikt. Schaduwwerk 2 geeft een indrukwekkend overzicht van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Martin Lodewijk boeken
  Martin Lodewijk - January Jones 7

  In dit album maar liefst twee verhalen van onze dappere aviatrice. January Jones en haar mecanicien Rik belanden in Het lijk van Lenin per ongeluk in de Sovjet-Unie, waar ze onmiddellijk in een strenge gevangenis worden gegooid. Ze ontsnappen met behulp van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Arie van Vliet, Paul Reichenbach boeken
  Arie van Vliet, Paul Reichenbach - De Schat van de Sassenpoort

  Het Goud van Kampen (verhaal Paul Reichenbach en tekeningen Arie van Vliet) Een spannend stripverhaal over een wilde jacht op een goudschat, die ergens in de oude Hanzestad Kampen verborgen ligt. Brugklassers Kim en Eddy, het Duitse echtpaar Udo en Brunhilde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Druuna 0, Anima

  De toekomst... De mensheid is verdeeld in een handvol meedogenloze overlevenden, die bereid zijn om alles te doen om in leven te blijven, en hordes gewelddadige hybride mutanten. In deze troosteloze wereld moet de prachtige Druuna al haar krachten, en charmes,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Kieron Gillen boeken
  Kieron Gillen - Star Wars Darth Vader 3

  Vanaf het moment dat Darth Vader in de films verscheen is hij een van de populairste schurken uit de moderne cultuur. De ultieme science fiction slechterik! In deze reeks kun je Darth Vader volgen vanaf het einde van de film A new hope in zijn eigen avonturen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Hec Leemans, Swerts & Vanas boeken
  Hec Leemans, Swerts & Vanas - Vertongen en C° 15 De terugkeer van het beest

  Mark en Paulien vertrekken op vakantie naar Midden-Frankrijk, maar bij aankomst raken ze al snel de weg kwijt. 's Nachts zien ze een wild beest door de velden trekken. De lokale bewoners sidderen en beven voor dit gedrocht uit een oude legende. 'Het beest van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99