Strips

 • John Stuart Reid, Bastiaan Geleijnse, van Tol boeken
  John Stuart Reid, Bastiaan Geleijnse, van Tol - Het afzien van 2012

  'Nu is het echt echt echt... erop of eronder voor de euro!' Fokke & Sukke blikken terug op 2012. Eurocrisis, VVD, beursgang Facebook, Hedwigepolder, FARC, Kunsthalroof, langstudeerboete, wietpas, Badr Hari en Rutte II... met Fokke & Sukke blijf je lachen! Alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ange boeken
  Ange - Verloren Paradijs Psalm 2 1 Het evangelie volgens Jacob

  Die ene dag dat God en Satan elkaar lief hadden, is perfecte harmonie geboren in een nieuwe tijdperk. De gevallen engel Jacob is hiervan op de hoogte. Hij heeft een kaart in handen die gezocht wordt door zowel krachten van het goede als het kwade. In de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Kai Meyer boeken
  Kai Meyer - Het wolkenvolk Zijde en zwaard

  Niccolo Spini leeft als outcast aan de rand van het wolkeneiland, wanneer het eiland plotseling naar beneden stort en tussen hoge rotsen blijft hangen. Hertog Jacopo Medici stuurt hem naar China, waar draken wonen, om ether te vangen. Deze drakenadem kan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,50
 • Merho boeken
  Merho - Bistro Dodo

  Van de Kasseien heeft het licht gezien: hij gaat investeren in de vleesindustrie. Zelf heeft hij echter ander vlees in handen op Tenerife en dus mag Marcel Kiekeboe gaan onderhandelen met een bende dodokwekers op Texel. Maar die blijken geen al te frisse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Gene Luen Yang boeken
  Gene Luen Yang - Avatar De belofte

  De oorlog is voorbij . . . maar het avontuur is nog maar net begonnen! Avatar de belofte gaat verder waar de TV serie Avatar: The Last Airbender gestopt is. Hoewel de honderdjarige oorlog eindelijk voorbij is, lopen de spanningen weer hoog op tussen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Nicolas Jarry, Paolo Deplano boeken
  Nicolas Jarry, Paolo Deplano - De heer van drie steden

  Om te voorkomen dat de geest-demon die achter de Muur is ingemetseld vrijkomt, dient de betovering die de Muur in stand houdt te worden hersteld. Om dit te bewerkstelligen wordt de Meute van de Griffioen, die in vroeger tijden de machtigste vijanden de baas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,90
 • Willy Linthout, Urbanus boeken
  Willy Linthout, Urbanus - De advocaat van de duivel

  De duivels in de hel vervelen zich te pletter! De mensen zijn te braaf geworden en er zijn geen stoute zielen meer om te folteren. De advocaat van de duivel koopt de ziel van Urbanus, dan hebben ze zeker genoeg werk voor een paar weken. Als ze daar hun gat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Evert Kwok

  Een Kunsthysterisch Museum, afzetlint waar je te veel voor betalen moet, Wolter-Kroescontrol, B-sterrenbeelden en overal rondslingerende bananen. Zomaar wat dingen die in het universum van Evert Kwok doodgewoon zijn. Met zijn bonte mix van woordgrappen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,90
 • Daniel Abraham boeken
  Daniel Abraham - A game of thrones boek 4

  Bovenaan de top van de muur sluiten bastaard Jon Sneeuw en de dwerg Tyrion Lannister een zeer onwaarschijnlijke vriendschap. Gezien hun afkomst zouden ze elkaars grootste vijanden moeten zijn. Ondertussen onderzoekt zijn vader Eddard Stark samen met Pinkie de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • George R.R. Martin boeken
  George R.R. Martin - A game of thrones boek 3

  Eddard Stark, de nieuwe 'Hand des Konings', moet alle zeilen bijzetten. Koningin Cersei laat zich gelden na een uit de hand gelopen ruzie tussen haar zoon prins Joffry en Eddards dochter Arya. Daarnaast is zijn echtgenote Catelyn hem in het diepste geheim… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Piet Wijn, Thom Roep boeken
  Piet Wijn, Thom Roep - de verwende prinses

  Nieuwe uitgave van De avonturen van Douwe Dabbert waarbij het prachtige artwork van Piet Wijn opnieuw is ingescand en ingekleurd. Alle verhalen van deze sprookjesachtige klassieker verschijnen in deze nieuwe reeks die weer garant staat voor veel leesplezier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Willy Vandersteen boeken
  Willy Vandersteen - De royale ruiter

  De koning van Urbanië wordt al een jaartje ouder en moet met pensioen. Kroonprins Kaburdan wordt bedreigd door de Adelaars, een bende die hem wil ontvoeren en een einde wil maken aan het koninkrijk Urbanië. De geheime dienst schakelt Suske in als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Valérie Mangin boeken
  Valérie Mangin - De laatste Trojaan

  Alle verhalen uit de zesdelige reeks `De laatste Trojaan` zijn gebundeld tot een heerlijk boek in handzaam formaat. Deel 3 t/m 6 zijn NOOIT eerder in het Nederlands verschenen. De 'Kronieken van de Antieke Oudheid' bestaan uit 'De Gesel Gods' en 'De Laatste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Andreas boeken
  Andreas - De geesten

  Samuel heeft een bijzondere eigenschap: hij kan de geesten van bomen zien en met hen praten. Zij helpen hem bij het opsporen van verdwenen personen en zoekgeraakte voorwerpen. Maar op een dag maakt Samuel een fout die hem duur komt te staan en vanaf dan laten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Romano Molenaar, Jorg de Vos, Martin Lodewijk boeken
  Romano Molenaar, Jorg de Vos, Martin Lodewijk - Het rode spoor

  Storm, Roodhaar en Nomad zijn elkaar kwijt geraakt. Gelukkig hebben ze ooit een ontmoetingspunt afgesproken waar ze elkaar in een situatie als deze weer zouden treffen, de pilarenplaneet Marrow. Helaas verlopen hun pogingen om Marrow te bereiken verre van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mars Gremmen boeken
  Mars Gremmen - Trix

  Trix is een klein, gemeen, Havannasigarenrokend meisje. De strip werd door de lezers van SjoSji (voorheen Sjors & Sjimmie stripblad, voorheen Eppo Wordt Vervolgd, voorheen Eppo, voorheen Pep/Sjors) van het begin af aan óf ontzettend leuk gevonden óf gewoon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Uco Egmond boeken
  Uco Egmond - Goal

  Junior, Big D en Zoef zijn gezworen vrienden met één grote hobby: voetbal. Ze spelen met zijn drieën bij FC Rapido, een kleine club uit Nergenshuizen. Hun ploeg wordt geleid door een coach die zich het liefst De Sergeant laat noemen. Niet zo verwonderlijk,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Marc Legendre boeken
  Marc Legendre - Biebel

  Biebel: de stroken 1 Verschijning: augustus 2013 ISBN 9789070060435 48 pagina's * eerste druk * full colour * prijs 8,95 Auteur: Marc Legendre Al snel nadat Biebel in het weekblad Robbedoes verscheen, groeide hij uit tot een van de grote publiekslievelingen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Willy Vandersteen boeken
  Willy Vandersteen - Jerusalem

  Op het einde van Amoras 1 heeft Suske afscheid moeten nemen van Wiske. Hoewel hij verscheurd wordt door woede en verdriet, moet Suske verder: Krimson komt nu ook achter hem aan. Zal hij zijn gevoelens opzij kunnen zetten en Jérusalem vertrouwen? Zij is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Jorg de Vos, Romano Molenaar, Dick Matena boeken
  Jorg de Vos, Romano Molenaar, Dick Matena - De race van Opaal

  Na een heldhaftig optreden in een losgeslagen trein belanden Storm, Roodhaar en Nomad in Sandrikan, het gokkerswalhalla van Pandarve. Daar wordt Storm gedwongen om mee te doen aan de race van Opaal, die gecontroleerd wordt door de goksyndicaten van Pandarve.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Eric Hercules, Gerben Valkema boeken
  Eric Hercules, Gerben Valkema - Gelukkig is nadenken meer iets voor als je later groot bent

  Komt dat zien! Zegt het voort! Het zevende stripalbum van Elsje, het lieve meisje dat je prikkelt maar ook venijnig terug prikt! In een turbulente stripervaring neemt Elsje je mee via social media, langs de vaderlandse geschiedenis, over glad ijs en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Eric Hercules, Gerben Valkema boeken
  Eric Hercules, Gerben Valkema - Gelukkig is nadenken meer iets voor als je later groot bent

  Komt dat zien! Zegt het voort! Het zevende stripalbum van Elsje, het lieve meisje dat je prikkelt maar ook venijnig terug prikt! In een turbulente stripervaring neemt Elsje je mee via social media, langs de vaderlandse geschiedenis, over glad ijs en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Pieter Hogenbirk, Herman Roozen boeken
  Pieter Hogenbirk, Herman Roozen - Vroeg werk

  "Mijn naam is Rembrandt Harmenszoon van Rijn. Ik ben kunstschilder in Amsterdam. Mijn specialiteiten zijn portretten, vaak van mezelf, en bijbelse voorstellingen. Kunstkenners en -kopers zijn dol op mijn werk. In mijn vrije tijd verzamel ik bijzondere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Ron Marz boeken
  Ron Marz - Ravine 2

  Ravine is een prachtig geillustreerde epische fantasy roman en speelt zich af in een fantasiewereld ver verwijderd van de onze, waar twee helden tezamen komen. Twee helden op eenheel verschillende zoektocht. Magier Stein Phais is vast van plan om een Draak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Willy Vandersteen boeken
  Willy Vandersteen - De duivelse poppenspeler

  Johan is een zoektocht begonnen naar Levinus de poppenspeler. Levinus houdt Enid, de vorstin van het elfenvolkje, gevangen. Zijn queeste brengt Johan naar de Nevellanden, waar het vaak mistig is. Wanneer de avond valt en een storm zich aankondigt, vindt Johan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99