Strips

 • Pau boeken
  Pau - De noorhonden

  In de wereld Pangea kunnen dieren praten en lopen ze op hun achterpoten. Atlas en Axis zijn twee straathonden van verschillende rassen en ze zijn al even verschillend van afkomst als van karakter: de eerste is intelligent en rationeel, terwijl de ander de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Moebius boeken
  Moebius - Arzak

  Moebius is een van de grootste stripauteurs aller tijden. Postuum laat hij ons een laatste boek na: Arzak. In dit verhaal ontsluiert Moebius de allerlaatste geheimen die hij al sinds het verschijnen van het eerste verhaal over Arzak, begin jaren tachtig,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Adriaan Van Aken, Philip Paquet, Joris Caluwaerts boeken
  Adriaan Van Aken, Philip Paquet, Joris Caluwaerts - Dansen drinken betalen

  Een jong meisje loopt van huis weg en trekt naar de stad, waar ze eerder in aanraking kwam met een vriendelijke jongen met een donkere lederen vest. Ze ontfutselde hem zijn sleutels, en neemt haar intrek in diens flat, terwijl hij op vakantie is. Die plek is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Willy Vandersteen boeken
  Willy Vandersteen - De regenboogprinses

  Als onze vrienden in het dagboek van piratenkapitein Zwartbaard lezen over het gevangenschap van de Regenboogprinses, willen ze haar zo snel mogelijk bevrijden. De zeelieden namen haar gevangen en vroegen haar stormen tot bedaren te brengen in ruil voor goud… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Hec Leemans boeken
  Hec Leemans - De wereldkampioenen

  20130034080De Wereldkampioenen specialKan je ook niet meer wachten tot het 17 juni is? Dan spelen de Rode Duivels hun eerste match voor de Wereldbeker. Hang snel de poster met het speelschema op je kamer en bereid je voor op het WK met de enige échte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jeroen Funke boeken
  Jeroen Funke - Op veelvuldig verzoek

  VICTOR&VISHNU Victor & Vishnu zijn een beer met een bril en een half vogel, half aap. Ze kruipen in de huid van astronouten, monsters, zombies, Jim Henson en Zorro. Ze spelen Super Mario, badminton en Risk. Ze eten soep, drop, chocolaatjes en boterhammen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Emmanuel Guibert boeken
  Emmanuel Guibert - De oorlog van Alan Herinneringen van Alan Ingram Cope

  De Tweede Wereldoorlog is voorbij. Soldaat Alan Ingram Cope is gestationeerd in Regensburg, Duitsland. Ondanks de nasleep van de oorlog heeft Alan sympathie voor de Duitsers, met name twee jonge muzikanten die in de legerkantine voor de Amerikaanse soldaten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • The best of Clint Langley

  Dark Dragon Books has created this very special Art collection featuring the best works of todays popular artists working in the field of comics, paintings and gaming industry. Clint Langley is best known for his hyper realistic fantasy and Sci-fi art. He… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • John Stuart Reid, Bastiaan Geleijnse, van Tol boeken
  John Stuart Reid, Bastiaan Geleijnse, van Tol - Het afzien van 2012

  'Nu is het echt echt echt... erop of eronder voor de euro!' Fokke & Sukke blikken terug op 2012. Eurocrisis, VVD, beursgang Facebook, Hedwigepolder, FARC, Kunsthalroof, langstudeerboete, wietpas, Badr Hari en Rutte II... met Fokke & Sukke blijf je lachen! Alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ange boeken
  Ange - Verloren Paradijs Psalm 2 1 Het evangelie volgens Jacob

  Die ene dag dat God en Satan elkaar lief hadden, is perfecte harmonie geboren in een nieuwe tijdperk. De gevallen engel Jacob is hiervan op de hoogte. Hij heeft een kaart in handen die gezocht wordt door zowel krachten van het goede als het kwade. In de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Martin Lodewijk boeken
  Martin Lodewijk - January Jones 3 De schatten van koning Salomo

  De schedel van Sultan Mkwawa is in verkeerde handen gevallen, dus is er maar één mogelijkheid om Josephine Baby tot koningin van Sjeba te kronen. En die ligt in het kopietje dat January Jones in de gauwigheid heeft gekrabbeld van de kaart in de hersenpan van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Willem Ritstier, Rene Uilenbroek boeken
  Willem Ritstier, Rene Uilenbroek - Soeperman 2 maakt geen vrienden

  Luna Tick, de Blurp, de onzichtbare man, de Bubbelboys en collega's hebben allemaal iets met elkaar gemeen! Ze willen gehakt maken van SOEPERMAN! Onze held krijgt het flink te verduren in dit album, maar weet zich kranig te verweren en het onrecht te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Rick Dijs boeken
  Rick Dijs - Norm de boekenworm

  Getroffen door wat mijn oud collega's in het boekenvak moeten doorstaan, besloot ik dit album uit te brengen. Het bevat tekenwerk uit de periode dat ik bij Donner werkte en illustraties en korte strips maakte voor het personeelsblad. Destijds heb ik veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,60
 • Ange boeken
  Ange - Verloren paradijs 4 Eindes Psalm 2

  De ene dag dat God en Satan elkaar liefhadden, is perfecte harmonie geboren in een nieuw tijdperk. Jacob, een gevallen engel, is hiervan op de hoogte. Hij heeft een kaart in handen die gezocht wordt door zowel krachten van het goede als het kwade. Alleen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Kai Meyer boeken
  Kai Meyer - Het wolkenvolk Zijde en zwaard

  Niccolo Spini leeft als outcast aan de rand van het wolkeneiland, wanneer het eiland plotseling naar beneden stort en tussen hoge rotsen blijft hangen. Hertog Jacopo Medici stuurt hem naar China, waar draken wonen, om ether te vangen. Deze drakenadem kan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,50
 • Merho boeken
  Merho - Bistro Dodo

  Van de Kasseien heeft het licht gezien: hij gaat investeren in de vleesindustrie. Zelf heeft hij echter ander vlees in handen op Tenerife en dus mag Marcel Kiekeboe gaan onderhandelen met een bende dodokwekers op Texel. Maar die blijken geen al te frisse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Nicolas Jarry, Paolo Deplano boeken
  Nicolas Jarry, Paolo Deplano - De heer van drie steden

  Om te voorkomen dat de geest-demon die achter de Muur is ingemetseld vrijkomt, dient de betovering die de Muur in stand houdt te worden hersteld. Om dit te bewerkstelligen wordt de Meute van de Griffioen, die in vroeger tijden de machtigste vijanden de baas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,90
 • Willy Linthout, Urbanus boeken
  Willy Linthout, Urbanus - De advocaat van de duivel

  De duivels in de hel vervelen zich te pletter! De mensen zijn te braaf geworden en er zijn geen stoute zielen meer om te folteren. De advocaat van de duivel koopt de ziel van Urbanus, dan hebben ze zeker genoeg werk voor een paar weken. Als ze daar hun gat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Willy Vandersteen boeken
  Willy Vandersteen - Het schrikkelspook

  Wanneer Lambik onze vrienden meeneemt voor een vlucht in zijn nieuwe sportvliegtuig, worden ze aangevallen door een brandende vliegmachine uit de Eerste Wereldoorlog. De Duitse piloot blijkt een geest te zijn die door een vreselijke misstap geen rust kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Daniel Abraham boeken
  Daniel Abraham - A game of thrones boek 4

  Bovenaan de top van de muur sluiten bastaard Jon Sneeuw en de dwerg Tyrion Lannister een zeer onwaarschijnlijke vriendschap. Gezien hun afkomst zouden ze elkaars grootste vijanden moeten zijn. Ondertussen onderzoekt zijn vader Eddard Stark samen met Pinkie de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Aimee de Jongh boeken
  Aimee de Jongh - Snippers 3 Verboden te voeren

  Snippers volgt de perikelen in het dagelijkse leven van de husigenoten Aimee & Stef. Lees de verdere avonturen van Aimee & Stef in dit nieuwe albums. Met 3 albums en een dagelijkse aflevering in de Metro is Snippers een echter serie geworden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Piet Wijn, Thom Roep boeken
  Piet Wijn, Thom Roep - de verwende prinses

  Nieuwe uitgave van De avonturen van Douwe Dabbert waarbij het prachtige artwork van Piet Wijn opnieuw is ingescand en ingekleurd. Alle verhalen van deze sprookjesachtige klassieker verschijnen in deze nieuwe reeks die weer garant staat voor veel leesplezier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Willy Vandersteen boeken
  Willy Vandersteen - De zwarte weduwe

  In het vroege najaar vinden wij Johan, de Rode Ridder, terug in de heuvellanden van Bretagne. Hij geniet van een rit langs een van de vele riviertjes wanneer hij een kind om hulp hoort roepen. Rozenn is in het water gevallen en de stroming leidt haar recht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Hec Leemans boeken
  Hec Leemans - De kampioentjes en het spookkasteel

  Mark trekt met Paulien naar de zolder van Pascal om er oude filmpjes van Oscar te bekijken. Ze ontdekken een aantal filmspoelen waarop de scoutsreis van onze helden naar de Ardennen wordt verteld. Balthazar Boma, Xavier, Pascale, Carmen en Van de Sijpe zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Urbanus, Stallaert boeken
  Urbanus, Stallaert - Kan het wat stiller?

  Tante Tulp is over haar toeren, want Mieleke en Melleke en zelfs Mol maken ontzettend veel kabaal! Met trom en cimbalen zetten onze sloebers het hele huis op stelten. Gelukkig komt Tut op bezoek enmoeten Mieleke en Melleke het wat rustiger aan doen. Benieuwd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99