Strips

 • Robbert Damen boeken
  Robbert Damen - Guardian 1

  Engeland, ten tijde van Queen Victoria. Londen wordt opgeschrikt door drie mysterieuze moorden. Scotland Yard tast in het duister. Plots verschijnt er een jonge vrouw ten tonele. Niemand weet waar ze vandaan komt, slechts weinigen kennen haar naam... (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Robbert Damen boeken
  Robbert Damen - Guardian 1

  Engeland, ten tijde van Queen Victoria. Londen wordt opgeschrikt door drie mysterieuze moorden. Scotland Yard tast in het duister. Plots verschijnt er een jonge vrouw ten tonele. Niemand weet waar ze vandaan komt, slechts weinigen kennen haar naam... (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Martin Lodewijk boeken
  Martin Lodewijk - January Jones 3 - De schatten van koning Salomo

  De schedel van Sultan Mkwawa is in verkeerde handen gevallen, dus is er maar één mogelijkheid om Josephine Baby tot koningin van Sjeba te kronen. En die ligt in het kopietje dat January Jones in de gauwigheid heeft gekrabbeld van de kaart in de hersenpan van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Willem Ritstier, Rene Uilenbroek boeken
  Willem Ritstier, Rene Uilenbroek - Soeperman 2 - Maakt geen vrienden

  Luna Tick, de Blurp, de onzichtbare man, de Bubbelboys en collega's hebben allemaal iets met elkaar gemeen! Ze willen gehakt maken van SOEPERMAN! Onze held krijgt het flink te verduren in dit album, maar weet zich kranig te verweren en het onrecht te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Vince Wernham boeken
  Vince Wernham - Storm Special - Commandant Grek

  Voordat Storm de Nederlandse stripwereld veroverde heette hij Grek en beleefde hij samen met en sexy roodharige vrouw een bizar avontuur op een planeet die gedomineerd werd door wrede vismensen. In dit album staat dat eerste verhaal van de oer-Storm, aangevuld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Don Lawrence, Vince Wernham boeken
  Don Lawrence, Vince Wernham - Storm Special - Commandant Grek

  Voordat Storm de Nederlandse stripwereld veroverde heette hij Grek en beleefde hij samen met en sexy roodharige vrouw een bizar avontuur op een planeet die gedomineerd werd door wrede vismensen. In dit album staat dat eerste verhaal van de oer-Storm, aangevuld… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Kelvin Gosnell boeken
  Kelvin Gosnell - Storm Deel 8 - Stad der verdoemden

  Storm en Roodhaar ontdekken op Antarctica een stad die is gebouwd door mensen die de verschrikkingen van de oorlog wilden ontvluchten. Dankzij geavanceerde technieken beschikken zij over een tijdmachine, maar het is ook mogelijk om via de centrale computer een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Dick Matena boeken
  Dick Matena - Storm Deel 4 - De groene hel

  Storm en Roodhaar crashen met hun aero in de dichtbegroeide jungle van de Diepe Wereld. In die jungle wonen mensen van diverse pluimage in steden die gebouwd zijn in reusachtige bomen. Maar ook allerlei aapachtigen en mutanten leven en sterven in deze groene… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Jean-Michel Charlier boeken
  Jean-Michel Charlier - ROODBAARD Het spookschip

  De wereldzeeën aan het begin van de 18e eeuw... Een vrijplaats, waar Europese zeemachten elkaar bevechten om hun handelsroutes te beschermen en woeste vrijbuiters hun slag slaan waar ze maar kunnen! Beleef de avonturen van de roemruchte zeeschuimer Roodbaard… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Floris Oudshoorn boeken
  Floris Oudshoorn - Swamp Thing 6 Doet gezellig mee

  Nieuwe avonturen van de albino-krokodil met de rode broek en zijn vrienden Ted E beer en de immer protesterende Raoul. Samen beleven ze in het moeras de meest absurde avonturen. Weg met de strips meent Raoul natuurlijk diep in zijn hart niet. Maak het allemaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Merho boeken
  Merho - de Kiekeboes 139 Zonder vuur

  Marcel zoekt een origineel verjaardagscadeau voor mevrouw Van de Kasseien. Hij komt uit bij Muribanda, een bedrijf dat ruimtereizen organiseert voor superrijke mensen. Intussen gaat Tomboy aan de slag op een cruiseschip, de Quality Time. Ze doet echter heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Aimee de Jongh boeken
  Aimee de Jongh - Snippers 3 Verboden te voeren

  Snippers volgt de perikelen in het dagelijkse leven van de husigenoten Aimee & Stef. Lees de verdere avonturen van Aimee & Stef in dit nieuwe albums. Met 3 albums en een dagelijkse aflevering in de Metro is Snippers een echter serie geworden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Kevin Eastman, Tom Waltz boeken
  Kevin Eastman, Tom Waltz - Teenage Mutant ninja Turtles 2

  De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn voor goed terug voor een reeks spannende avonturen. De andere turtles zijn nog steeds op zoek naar Raphael. Helaas zoekt een oude bekende wraak op de turtles. Intussen vindt Raphael een nieuwe vriend die met hem een strijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Hec Leemans boeken
  Hec Leemans - F.C. De Kampioenen De wereldkampioenen

  20130034080De Wereldkampioenen specialKan je ook niet meer wachten tot het 17 juni is? Dan spelen de Rode Duivels hun eerste match voor de Wereldbeker. Hang snel de poster met het speelschema op je kamer en bereid je voor op het WK met de enige échte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Pat Mills, Joe Colquhoun boeken
  Pat Mills, Joe Colquhoun - Charley's oorlog

  De aangrijpende anti-oorlogsstrip Charley's Oorlog vertelt het verhaal van Charley Bourne. De nog piepjonge Charley liegt over zijn leeftijd als hij zich aanmeldt bij het Britse leger. Na een korte training gaat hij naar het front. Daar beleeft hij zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Yvonne Jagtenberg boeken
  Yvonne Jagtenberg - Arno! Mijn eigen stripalbum

  Arno is een bijzonder jongetje. Wat verlegen maar met vele verborgen talenten. En Arno heeft nu zijn eigen stripalbum. Daarin zijn alle vier de verhalen die over hem zijn geschreven tot echte strips gemaakt en gebundeld. Ontdek Arno opnieuw terwijl hij voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Andy Riley boeken
  Andy Riley - Varken!

  Een nieuwe serie van de auteur van de bekende Zelfmoordkonijntjes, wereldwijd meer dan anderhalf miljoen exemplaren verkocht Varkens! Het zijn eigenlijk net mensen. De varkens van Riley zijn onuitstaanbaar en woest: ze roken, eten varkensvlees, zijn moddervet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Dirk-Jan Hoek boeken
  Dirk-Jan Hoek - Mao's mussen

  Dong Tjong is leraar in een klein dorpje in China, en hij is een groot vogelliefhebber. Opeens geeft de grote roerganger Mao het bevel om alle mussen uit te roeien, omdat ze de oogst opeten. Dong Tjong moet met zijn leerlingen katapulten maken en elke week een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Matthias Giesen boeken
  Matthias Giesen - Het uitje van de muggenziftersclub

  Grappen over wetenschap en wetenschappers worden wereldwijd gemaakt, maar Matthias Giesen maakt de beste. Hij tekent in de traditie van Glen Baxter en Edward Gorey met een onnavolgbaar gevoel voor taal en in een herkenbare eigens stijl. Binnenkort kan iedereen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marissa Delbressine, Willem Ritstier boeken
  Marissa Delbressine, Willem Ritstier - Ward 1 - Gestrand

  Tijdens een zeiltocht rond de wereld komt de familie Kessel in lastig vaarwater terecht. Door een hevige storm en een dichte mist raken ze verzeild op een scheepskerkhof, dat is ontstaan rond een eiland. Vader Frank en zoon Tom gaan op onderzoek uit, maar bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Een reis door de tijd Terug naar de IJstijd 5

  Zoals jullie weten proberen de kattenpiraten altijd met de geschiedenis te knoeien. Maar dit keer gaat er iets mis; in plaats van in Parijs terecht te komen, ten tijde van de ingebruikneming van De Eiffeltoren, belanden ze in de IJstijd! Er zit niets anders op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Manu Larcenet boeken
  Manu Larcenet - Blast 4

  Blast vertelt het aangrijpende en ijzingwekkende verhaal van Polza, een kolossale man die een heftig visioen krijgt na de dood van zijn vader. Hij noemt dit zelf een `blast . Aangewakkerd door het visioen kiest Polza ervoor om zich terug te trekken uit het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Aimee de Jongh boeken
  Aimee de Jongh - Kito en Boris 2 - Dit ben jij!

  Deze bundel bevat korte stripverhalen op leesniveau AVI 2. Het tweede deel in een nieuwe stripreeks voor beginnende lezers. Heerlijk leesplezier voor wie pas kan lezen! Vanaf 6 jaar. Kito het konijn en Boris de beer zijn dikke vrienden. Ze beleven vele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Mark de Jonge boeken
  Mark de Jonge - De papieren tijger

  Een spectaculair debuut! Drie jaar lang werkte Mark de Jonge aan dit bijzondere sprookje over een koning en zijn koningin en de kunstenaar die hun huwelijk moest redden... Het bijzondere is dat alle personages lijken op bekende Nederlanders: koning… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jean-Claude Gal, Alejandro Jodorowsky boeken
  Jean-Claude Gal, Alejandro Jodorowsky - Diosamante

  Na De legers van de veroveraar en De wraak van Arn, die beide in zwart-wit verschenen, daagde Jodorowsky, de befaamde schrijver van het Incal-universum, de perfectionistische tekenaar Gal uit om een strip in kleur te maken. Dat werd Diosamante, een verhaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95