Strips

 • Thom Roep boeken
  Thom Roep - Douwe Dabbert 5

  In een sinistere omgeving, omhuld door nevelen, komt Douwe Dabbert na een moeizame tocht in een herberg terecht. Daar vertelt men de eeuwenoude legende van het mistmeer, waar een monster in zou leven. Douwe zou Douwe niet zijn als hij niet op onderzoek zou… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Willy Vandersteen, Peter van Gucht boeken
  Willy Vandersteen, Peter van Gucht - Suske en Wiske Suskewiet 329

  Suske kweekt in opdracht van Barabas een eeuwenoud plantenzaadje op tot een prachtige bloem. Wiske is jaloers op de aandacht die Suske aan de bloem schenkt en wanneer zij op een dag alleen met de bloem achterblijft, blijkt deze plots te kunnen spreken. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • René Leisink, Jan Dirk Barreveld, Robby van der Meulen, Maarten Gerritsen, Jan Cleijne, Pieter Hogenbirk, Ben Westervoorde, Jordi Peters, Charles Guthrie boeken
  René Leisink, Jan Dirk Barreveld, Robby van der Meulen, Maarten Gerritsen, Jan Cleijne, Pieter Hogenbirk, Ben Westervoorde, Jordi Peters, Charles Guthrie - Amorfati 2 - Nacht en Ontij

  Amorfati betekent 'liefde voor het noodlot'. In een serie korte verhalen laten scenarist René Leisink en een selectie van de beste Nederlandse tekenaars zien dat ieder plan verkeerd afloopt en het noodlot altijd het laatste woord heeft. Het is alsof iemand… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Gene Yang boeken
  Gene Yang - Avatar 6, De zoektocht 3 van 3

  Het lot van de Vuurheer Jarenlang hebben fans van de TV-serie Avatar: The Last Airbender en De legende van Korra zich afgevraagd wat er gebeurd is met de moeder van Vuurheer Zuko. Avatar Aang reist naar de geestenwereld om te praten met een eeuwenoude macht.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Star Wars filmspecial IV a new hope

  het verhaal van de film als strip! Het Keizerrijk regeert over het universum door angst te zaaien. Prinses Leia is een van de weinige Rebellen die het aandurft om tegen hen te strijden, maar ze heeft hulp nodig. Haar noodoproep belandt bij Luke Skywalker op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Patrick Weber, Christophe Simon boeken
  Patrick Weber, Christophe Simon - Sparta 3, Vrees de dood niet

  Terwijl Sparta de overwinning viert, organiseert haar koning een gevecht om aan iedereen de jongen voor te stellen die hem op een dag zal opvolgen. Tenzij het allemaal is bedoeld als middel om zich definitief van zijn vijanden te ontdoen... Voor Agesilau¨s,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Hennie Vaessen boeken
  Hennie Vaessen - Slag om de Grebbeberg (Jeugdeditie)

  Dit boek verschijnt in twee versies. De doelgroep van déze uitgave is de groep 7 en 8. Deze versies verschillen van cover en het taalgebruik (aangepast aan de wensen van een Christelijke School). Dit boek is tot stand gekomen met steun van Stichting 75 jaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Peter van Straaten boeken
  Peter van Straaten - Rondje voor de hele zaak

  In Rondje voor de hele zaak zijn de grappigste dronken lorren, woedende echtgenotes en barwijsheden verzameld. Rondje voor de hele zaak verschijnt als achtste deel in de serie themabundelingen. Eerder verschenen het succesvolle Roken Neuken Drinken, Zo zijn we… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Jonas Geirnaert boeken
  Jonas Geirnaert - Flatlife

  Vier appartementen, vier bewoners, vier alledaagse bezigheden waarmee ze elkaar ongewild hinderen en méér dan vier keer lachen. Dat is 'Flatlife' in een notendop. De korte animatiefilm blies de jury van het Filmfestival in Cannes in 2004 van hun sokken en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Nicolas Meylander boeken
  Nicolas Meylander - Shi Xiu 2

  De Chinese zee, 1802. Door met kapitein Zheng Yi te trouwen komt de voormalige prostituee Shi Xiu aan het hoofd te staan van de Rode Vlag, een van de zes piratenvloten die Zuidoost-Azie onveilig maken. Wanneer ze besluit orde op zaken te stellen in de wrede en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Charles Burns boeken
  Charles Burns - Suikerschedel

  De lange, vreemde reis die in X begon en een vervolg kreeg in De korf bereikt in Suikerschedel zijn hallucinerende, hartverscheurende slot, maar niet voordat Doug in het reine is gekomen met de leugen die hij zichzelf vanaf het begin heeft verteld. In dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Ron Marz boeken
  Ron Marz - Skylanders 1

  UIT DE WERELD VAN SKYLANDERS TRAP TEAM! Ga met Flynn, Weeruptor, Tessa en meer van je Skylander- vrienden mee op avontuur! In dit grappige en spannende stripverhaal kom je alles te weten over de geschiedenis van de Trapmasters en de gemene plannetjes van Kaos. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Hec Leemans boeken
  Hec Leemans - F.C. De Kampioenen 84 Supermarkske bakt ze bruin

  Tot groot verdriet van Markske geeft zijn bolleke de nitief de geest. Het stokoude autootje is niet meer te herstellen. Mark is er het hart van in. Bieke besluit haar man te verrassen met een spiksplinternieuwe Fiat 500. Maar Mark raakt niet over zijn verdriet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Martin Lodewijk boeken
  Martin Lodewijk - January Jones 7

  In dit album maar liefst twee verhalen van onze dappere aviatrice. January Jones en haar mecanicien Rik belanden in Het lijk van Lenin per ongeluk in de Sovjet-Unie, waar ze onmiddellijk in een strenge gevangenis worden gegooid. Ze ontsnappen met behulp van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Enric Badia Romero boeken
  Enric Badia Romero - Axa

  Deze bundel bevat niet eerder in het Nederlandse taalgebied verschenen verhalen rond e´e´n van de beroemdste heldinnen van de Europese strip. De legendarische tekenaar Enric Badia Romero brengt de reis van de prachtige Axa in een postapocalyptische wereld op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Willy Vandersteen, Marc Legendre boeken
  Willy Vandersteen, Marc Legendre - De Rode Ridder De kinderrovers 245

  Op een van zijn tochten wordt Johan hartelijk ontvangen op het slot van Belland. De kasteelvrouw is net bevallen van een flinke zoon en er is dan ook reden tot feest. Wanneer op een avond de zuigeling wordt ontvoerd, aarzelt Johan niet om samen met Ludovicus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Scott McCloud boeken
  Scott McCloud - De beeldhouwer

  Scott McCloud - De beeldhouwerDankzij een afspraak met de Dood wordt de jeugddroom van een jonge beeldhouwer vervuld: hij is in staat om alles wat hij kan bedenken, met zijn blote handen te creëren. Maar nu hij nog maar 200 dagen te leven heeft, kan hij niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Riad Sattouf boeken
  Riad Sattouf - De arabier van de toekomst

  De kleine Riad, blond als zijn Franse moeder, groeit op in de Arabische wereld van zijn vader: het Libië van Khadafi en het Syrië van Assad. Dat zijn nou echte, moderne mannen, vindt Riads vader. Zo moet zijn zoon ook worden: een Arabier van de toekomst. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Jan-Willem de Vries boeken
  Jan-Willem de Vries - Børge Ring Artbook

  De 93-jarige Oscar-winnaar Børge Ring is een in Nederland woonachtige Deense muzikant, striptekenaar en maker van tekenfilms, die een 'weergaloos leven' heeft gehad op het podium en aan de tekentafel. Børge Ring heeft gespeeld in populaire jazzorkesten en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Floyd Gottfredson boeken
  Floyd Gottfredson - Mickey Mouse 3 1939-1940, De gouden jaren

  In 1929 zou Floyd Gottfredson in eerste instanstie slechts een paar weken voor de Disney Studios werken. Maar uiteindelijk bleef hij meer dan veertig jaar in dienst, waardoor de avonturen van Mickey zijn gestandaardiseerd en de muis is uitgegroeid tot het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Willy Vandersteen, Bruno de Roover boeken
  Willy Vandersteen, Bruno de Roover - J.Rom 01 Schaduw

  20130034066Ooit een held. Nu alleen. Achtervolgd door het verleden. Verbannen uit de maatschappij. En toch onze enige hoop... Wie of wat is FORCE OF GOLD? Op 26 november lanceert de uitgeverij achter Amoras een nieuwe spraakmakende stripreeks. Ontdek het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Stefano Ambrosio boeken
  Stefano Ambrosio - Mickey Mouse 2 Cyclus van de magiers

  Mickey en zijn vrienden Goofy en Donald staan voor een enorme uitdaging: ze moeten meester Nereus bevrijden uit handen van de Zwarte Schim. Deze slechterik is eropuit de Kristallen Kroon te bemachtigen waarmee hij als tovenaar aller tijden de wereld kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Brian Wood boeken
  Brian Wood - Star Wars 7

  In de nasleep van een confrontatie met het Keizerrijk, doet Prinses Leia de verrassende mededeling dat ze een nieuwe veilige thuishaven heeft gevonden: de planeet Arrochar. Maar daarvoor moet ze wel met prins Kaspar trouwen. Sommigen hebben tegenstrijdige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • L'Hermenier boeken
  L'Hermenier - Belle en het Beest 1

  1 L'HERMENIER * LOOKY * DEM VOLuME 1/2 Uit liefde voor de roos is een tuinman de dienaar van duizend doornen ... De mooie Belle woont bescheiden met haar twee stiefzussen en haar vader, een rijke koopman in een kleine havenstad. Wanneer ze de onredelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Brian Wood boeken
  Brian Wood - Star Wars 8

  De Alliantie mag een gedeelte van de planeet Arrochar gebruiken voor een nieuwe basis en Prinses Leia zal trouwen met Prins Kaspar. Maar op de dag van de bruiloft ontdekt Luke Skywalker dat de generaal van Arrochar de Rebellen heeft verraden aan het Keizerrijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95