Strips

 • Willy Linthout, Urbanus boeken
  Willy Linthout, Urbanus - De advocaat van de duivel

  De duivels in de hel vervelen zich te pletter! De mensen zijn te braaf geworden en er zijn geen stoute zielen meer om te folteren. De advocaat van de duivel koopt de ziel van Urbanus, dan hebben ze zeker genoeg werk voor een paar weken. Als ze daar hun gat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Daniel Abraham boeken
  Daniel Abraham - A game of thrones boek 4

  Bovenaan de top van de muur sluiten bastaard Jon Sneeuw en de dwerg Tyrion Lannister een zeer onwaarschijnlijke vriendschap. Gezien hun afkomst zouden ze elkaars grootste vijanden moeten zijn. Ondertussen onderzoekt zijn vader Eddard Stark samen met Pinkie de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Urbanus, Dirk Stallaert boeken
  Urbanus, Dirk Stallaert - Paniek

  Mieleke en Melleke lijken wel stoere kindjes maar als het gevaar om de hoek loert, zitten ze met een ferm ei in hun broek. Gelukkig zijn er nonkel Nest en tante Tulp die hen altijd een veilig onderkomen bieden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Rick Dijs boeken
  Rick Dijs - Het spoor bij ster in 2013 cartoonalbum 2

  In deel 2 van "Het Spoor bij Ster" een bonte verzameling aan maffe cartoons, gebaseerd op even zo maffe voorvallen in het nieuws.Na het uitbrengen van Cartoonalbum 1 van "Het Spoor bij Ster" groeide bij mij het idee om een album te maken met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Piet Wijn, Thom Roep boeken
  Piet Wijn, Thom Roep - de verwende prinses

  Nieuwe uitgave van De avonturen van Douwe Dabbert waarbij het prachtige artwork van Piet Wijn opnieuw is ingescand en ingekleurd. Alle verhalen van deze sprookjesachtige klassieker verschijnen in deze nieuwe reeks die weer garant staat voor veel leesplezier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Valérie Mangin boeken
  Valérie Mangin - De laatste Trojaan

  Alle verhalen uit de zesdelige reeks `De laatste Trojaan` zijn gebundeld tot een heerlijk boek in handzaam formaat. Deel 3 t/m 6 zijn NOOIT eerder in het Nederlands verschenen. De 'Kronieken van de Antieke Oudheid' bestaan uit 'De Gesel Gods' en 'De Laatste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Andreas boeken
  Andreas - De geesten

  Samuel heeft een bijzondere eigenschap: hij kan de geesten van bomen zien en met hen praten. Zij helpen hem bij het opsporen van verdwenen personen en zoekgeraakte voorwerpen. Maar op een dag maakt Samuel een fout die hem duur komt te staan en vanaf dan laten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Mars Gremmen boeken
  Mars Gremmen - Trix

  Trix is een klein, gemeen, Havannasigarenrokend meisje. De strip werd door de lezers van SjoSji (voorheen Sjors & Sjimmie stripblad, voorheen Eppo Wordt Vervolgd, voorheen Eppo, voorheen Pep/Sjors) van het begin af aan óf ontzettend leuk gevonden óf gewoon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Uco Egmond boeken
  Uco Egmond - Goal

  Junior, Big D en Zoef zijn gezworen vrienden met één grote hobby: voetbal. Ze spelen met zijn drieën bij FC Rapido, een kleine club uit Nergenshuizen. Hun ploeg wordt geleid door een coach die zich het liefst De Sergeant laat noemen. Niet zo verwonderlijk,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Jorg de Vos, Romano Molenaar, Dick Matena boeken
  Jorg de Vos, Romano Molenaar, Dick Matena - De race van Opaal

  Na een heldhaftig optreden in een losgeslagen trein belanden Storm, Roodhaar en Nomad in Sandrikan, het gokkerswalhalla van Pandarve. Daar wordt Storm gedwongen om mee te doen aan de race van Opaal, die gecontroleerd wordt door de goksyndicaten van Pandarve.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Eric Hercules, Gerben Valkema boeken
  Eric Hercules, Gerben Valkema - Gelukkig is nadenken meer iets voor als je later groot bent

  Komt dat zien! Zegt het voort! Het zevende stripalbum van Elsje, het lieve meisje dat je prikkelt maar ook venijnig terug prikt! In een turbulente stripervaring neemt Elsje je mee via social media, langs de vaderlandse geschiedenis, over glad ijs en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Eric Hercules, Gerben Valkema boeken
  Eric Hercules, Gerben Valkema - Gelukkig is nadenken meer iets voor als je later groot bent

  Komt dat zien! Zegt het voort! Het zevende stripalbum van Elsje, het lieve meisje dat je prikkelt maar ook venijnig terug prikt! In een turbulente stripervaring neemt Elsje je mee via social media, langs de vaderlandse geschiedenis, over glad ijs en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Pieter Hogenbirk, Herman Roozen boeken
  Pieter Hogenbirk, Herman Roozen - Vroeg werk

  "Mijn naam is Rembrandt Harmenszoon van Rijn. Ik ben kunstschilder in Amsterdam. Mijn specialiteiten zijn portretten, vaak van mezelf, en bijbelse voorstellingen. Kunstkenners en -kopers zijn dol op mijn werk. In mijn vrije tijd verzamel ik bijzondere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Ron Marz boeken
  Ron Marz - Ravine 2

  Ravine is een prachtig geillustreerde epische fantasy roman en speelt zich af in een fantasiewereld ver verwijderd van de onze, waar twee helden tezamen komen. Twee helden op eenheel verschillende zoektocht. Magier Stein Phais is vast van plan om een Draak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Willy Vandersteen boeken
  Willy Vandersteen - De duivelse poppenspeler

  Johan is een zoektocht begonnen naar Levinus de poppenspeler. Levinus houdt Enid, de vorstin van het elfenvolkje, gevangen. Zijn queeste brengt Johan naar de Nevellanden, waar het vaak mistig is. Wanneer de avond valt en een storm zich aankondigt, vindt Johan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Kay Meyer boeken
  Kay Meyer - Lans en licht 3 Drakenkerkghof

  Maankind werd door de ether erop uitgestuurd, om de laatste onsterfelijken te doden. Maar betekent hun dood werkelijk de ondergang van de wereld? Of is er nog een ouder, donkerder geheim diep in de bergen? Alleen de draken kennen het antwoord, maar die zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Yann Krehl boeken
  Yann Krehl - Lans en licht Hemelbergen

  Met behulp van de luchtschepen van de geheime handelaren reizen Wisperwind en Feiqing naar de Hemelbergen waar de draken zich zouden verschuilen voor de ontwaakte Chi. Ook Maankind is op haar kraanvogel hier naar toe onderweg omdat alleen draken de wond door… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Willy Vandersteen boeken
  Willy Vandersteen - De royale ruiter

  De koning van Urbanië wordt al een jaartje ouder en moet met pensioen. Kroonprins Kaburdan wordt bedreigd door de Adelaars, een bende die hem wil ontvoeren en een einde wil maken aan het koninkrijk Urbanië. De geheime dienst schakelt Suske in als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Hec Leemans boeken
  Hec Leemans - De kampioenen van de filmset

  Freddy 'Suske' Focus heeft filmplannen. Hij heeft een script, maar geen acteurs en geen geld.Niet getreurd echter: de regisseur slaagt erin om Balthazar Boma van de Boma Vleesindustrie warm te maken voor zijn project. Boma zal het geld voor de film… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Mary Tourtel boeken
  Mary Tourtel - De avonturen van Bruintje Beer 11

  Bruintje Beer in het geheimzinnige bos Het sneeuwavontuur van Bruintje Beer (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Mary Tourtel boeken
  Mary Tourtel - De avonturen van Bruintje Beer 23

  Bruintje Beer ontmoet een Chinese tovenaarBruintje Beer en Wim Das gaan uit vissenBruintje Beer en de smokkelaars (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Mary Tourtel boeken
  Mary Tourtel - De avonturen van Bruintje Beer 22

  Bruintje Beer en Wim Das op zoek naar de vliegerBruintje Beer, Big Krulstaart en de toverdrankWim Das komt logeren (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Mary Tourtel boeken
  Mary Tourtel - De avonturen van Bruintje Beer 21

  Bruins grote reis Bruintje Beer en de kerstboomfeeen Met Wim Das uit pick-nicken (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Mary Tourtel boeken
  Mary Tourtel - De avonturen van Bruintje Beer 20

  Bruintje Beer maakt een wandeltocht Bruintje Beer en zijn lievelingsaap (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Mary Tourtel boeken
  Mary Tourtel - De avonturen van Bruintje Beer 18

  Bruintje Beer en Bullie Mops op de Hagedoorn-Hoeve Bruintje Beer wordt gestolen (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95