Strips

 • Jan-Willem de Vries boeken
  Jan-Willem de Vries - Børge Ring Artbook

  De 93-jarige Oscar-winnaar Børge Ring is een in Nederland woonachtige Deense muzikant, striptekenaar en maker van tekenfilms, die een 'weergaloos leven' heeft gehad op het podium en aan de tekentafel. Børge Ring heeft gespeeld in populaire jazzorkesten en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Willy Vandersteen, Bruno de Roover boeken
  Willy Vandersteen, Bruno de Roover - J.Rom 01 Schaduw

  20130034066Ooit een held. Nu alleen. Achtervolgd door het verleden. Verbannen uit de maatschappij. En toch onze enige hoop... Wie of wat is FORCE OF GOLD? Op 26 november lanceert de uitgeverij achter Amoras een nieuwe spraakmakende stripreeks. Ontdek het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Brian Wood boeken
  Brian Wood - Star Wars 7

  In de nasleep van een confrontatie met het Keizerrijk, doet Prinses Leia de verrassende mededeling dat ze een nieuwe veilige thuishaven heeft gevonden: de planeet Arrochar. Maar daarvoor moet ze wel met prins Kaspar trouwen. Sommigen hebben tegenstrijdige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Pat Mills boeken
  Pat Mills - Charley's Oorlog deel 2

  De anti-oorlogsstrip Charley's Oorlog is een klassieker. Opwindend, humoristisch en angstaanjagend tegelijk. Opvallend is authentieke gedetailleerdheid van het dagelijkse leven van een Britse frontsoldaat, dat gevuld wordt met alle gruwelen van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • L'Hermenier boeken
  L'Hermenier - Belle en het Beest 1

  1 L'HERMENIER * LOOKY * DEM VOLuME 1/2 Uit liefde voor de roos is een tuinman de dienaar van duizend doornen ... De mooie Belle woont bescheiden met haar twee stiefzussen en haar vader, een rijke koopman in een kleine havenstad. Wanneer ze de onredelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Remco Polman, Wilfred Ottenheijm boeken
  Remco Polman, Wilfred Ottenheijm - Floris van Dondermonde - Heer Floris steekt de draak

  Een beetje ridder moet van vele markten thuis zijn. Hij moet zowel de luit als het zwaard kunnen hanteren, draken doden, jonkvrouwen bekoren, en het hoofd koel weten te houden bij gevaar en gezeur. Floris van Dondermonde is zo'n ridder. Dit is de eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Brian wood boeken
  Brian wood - Star Wars 4, De ruines van Alderaan 1 van 3

  Het geheime team van Prinses Leia heeft de spion onder de gelederen van de Rebellen niet kunnen vinden. Daarom bedenken Leia en Luke een plan waarbij twee van haar beste piloten: Luke Skywalker en Wedge Antilles zich "gevangen" laten nemen door het Keizerrijk.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Brian Wood boeken
  Brian Wood - Star Wars 5, De ruines van Alderaan 2 van 3

  Luke Skywalker en Wedge Antilles zijn dan wel ontsnapt uit het gevangenenverblijf op de Devastator, maar moeten nu uit handen blijven van het Keizerrijk e´n hun missie voltooien. Piloot Prithi zou hen terug naar de rebellenvloot moeten brengen maar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Gail Simone boeken
  Gail Simone - Tomb Raider 3 voor een vriend

  Nu haar beste vriendin Sam gevangen is genomen door de Solarii zit er voor Lara Croft niets anders op dan terug te keren naar het vervloekte eiland Yamatai. Met behulp van Sam hopen de Solarii de enige echte volgeling van de Zonnekoningin tot leven te wekken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Pat Mills, Joe Colquhoun boeken
  Pat Mills, Joe Colquhoun - Charley's oorlog

  De aangrijpende anti-oorlogsstrip Charley's Oorlog vertelt het verhaal van Charley Bourne. De nog piepjonge Charley liegt over zijn leeftijd als hij zich aanmeldt bij het Britse leger. Na een korte training gaat hij naar het front. Daar beleeft hij zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Urbanus, Willy Linthout boeken
  Urbanus, Willy Linthout - Urbanus De gemolken duiven 161

  Cesar wint een stel prijsduiven bij een vogelpikwedstrijd op café. Amedee is ervan overtuigd dat hij de honger de wereld kan uithelpen door een machine uit te vinden die duiven melkt. En Urbanus? Die wordt noodgedwongen het strontscheppertje van Tollembeek! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Rinzo . boeken
  Rinzo . - Al Cappuccino in Blauwdorp

  Al Cappuccino was een oude man die ik een keer ontmoette in de binnenstad van Maastricht. Hij nodigde mij uit om, hoe kan het ook anders, een kop cappuccino te komen drinken bij hem thuis. Dat deed ik natuurlijk. Bij zijn huis aangekomen opende hij de poort en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,58
 • Matthias Giesen boeken
  Matthias Giesen - Het uitje van de muggenziftersclub

  Grappen over wetenschap en wetenschappers worden wereldwijd gemaakt, maar Matthias Giesen maakt de beste. Hij tekent in de traditie van Glen Baxter en Edward Gorey met een onnavolgbaar gevoel voor taal en in een herkenbare eigens stijl. Binnenkort kan iedereen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Dirk-Jan Hoek boeken
  Dirk-Jan Hoek - Mao's mussen

  Dong Tjong is leraar in een klein dorpje in China, en hij is een groot vogelliefhebber. Opeens geeft de grote roerganger Mao het bevel om alle mussen uit te roeien, omdat ze de oogst opeten. Dong Tjong moet met zijn leerlingen katapulten maken en elke week een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Marissa Delbressine, Willem Ritstier boeken
  Marissa Delbressine, Willem Ritstier - Ward 1 - Gestrand

  Tijdens een zeiltocht rond de wereld komt de familie Kessel in lastig vaarwater terecht. Door een hevige storm en een dichte mist raken ze verzeild op een scheepskerkhof, dat is ontstaan rond een eiland. Vader Frank en zoon Tom gaan op onderzoek uit, maar bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Andy Riley boeken
  Andy Riley - Varken!

  Een nieuwe serie van de auteur van de bekende Zelfmoordkonijntjes, wereldwijd meer dan anderhalf miljoen exemplaren verkocht Varkens! Het zijn eigenlijk net mensen. De varkens van Riley zijn onuitstaanbaar en woest: ze roken, eten varkensvlees, zijn moddervet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Jan Cleijne boeken
  Jan Cleijne - Helden van de Tour

  Ter gelegenheid van de honderdste Tour brengt Jan Cleijne in Helden van de Tour een eerbetoon aan bekende en onbekende helden uit de wielergeschiedenis: renners als Lucien Buysse, Fausto Coppi, Wim van Est, Jacques Anquetil, Bernard Hinault en Eddy Merckx. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Pascal Borry, Gert Matthijs boeken
  Pascal Borry, Gert Matthijs - Iedereen gen...iaal

  "Humane genetica is een vakgebied voor hoogopgeleide geleerden, veel te technisch-wetenschappelijk om zelfs maar te proberen begrijpen." Ho, stop! Schrappen wat hierboven staat, en wel meteen. Humane genetica heeft ALLES te maken met IEDEREEN. We hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Joris Vermassen boeken
  Joris Vermassen - Vermassen, Joris*Het zotte geweld

  * CUTTING EDGE AWARD VOOR BESTE BEELDROMAN ** BEKROOND ALS 1 VAN DE 25 BESTE STRIPVERHALEN IN HET NEDERLANDS (Radio 1 & De Standaard) *Tom Steurs dweilt met wisselend succes het land af met zijn stand up. Thuis loopt het niet lekker met zijn vriendin Kat. Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Stefan Verwey boeken
  Stefan Verwey - Hoe open ik een boek

  In een tijd van e-boeken, e-lezers en e-readers breekt Stefan Verwey een lans voor het papieren boek. In zijn wekelijkse tekeningen in de Volkskrant brengt hij alle facetten van het huidige literaire landschap in kaart. Van e-readerboekenkasten tot boekhandels… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Dick Matena, H. Roos boeken
  Dick Matena, H. Roos - de Schippers van de Kameleon (stripboek gebonden)

  Hielke en Sietse wonen in het Friese dorp Lenten. Op een dag vindt de tweeling een oude opduwer op het meer achter hun huis. Met behulp van de motor van een kapotte auto, toveren ze hem om tot een krachtige boot, die niet onderdoet voor de snelste speedboot.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • George R. R. Martin boeken
  George R. R. Martin - A game of Thrones boek 9

  Jon Sneeuw was altijd al een bastaardzoon, maar nu is hij ook nog de bastaardzoon van een verrader. Terwijl zijn vader Eddard Stark afwacht wat koning Joffry met hem van plan is, stellen de lichamen van twee vermiste wachtruiters Jon echter voor een groot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Ross Campbell boeken
  Ross Campbell - Natte maan, deel 3: Doordrenkt met het kwaad

  In het broeierige studentenstadje Wet Moon vermaakt de mollige, ietwat neurotische eerstejaars Cleo Lovedrop zich met haar vrienden. Verstrikt in een web van relaties en ander gedoe slaan ze zich door de dag heen. Cleo is met Myrtle, maar nu opeens ook met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Willy Vandersteen, Marc Legendre boeken
  Willy Vandersteen, Marc Legendre - Amoras Lambik 04

  Barabas meent dat hij op het punt staat om Suske en Wiske terug te halen, maar dan gaat het vreselijk mis en lijkt alle hoop verloren. Lambik gelooft dat het zijn schuld is dat Suske en Wiske op Amoras zitten en hij besluit om tot actie over te gaan. Maar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Brian wood boeken
  Brian wood - Starwars 3, In de schaduw van Yavin 3 van 3

  Als Prinses Leia in het nauw gedreven is door twee squadrons van TIE-Fighters, kan haar undercover missie tot een einde komen. Luke negeert de bevelen van Leia om te vluchten en probeert haar nogmaals te redden. Maar de tijd raakt op en het Keizerrijk komt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95