Strips

 • Brian Wood boeken
  Brian Wood - Star Wars 9

  Kolonel Bircher, een Rebellenspion die opereerde hoog binnen de rangen van het Keizerrijk, heeft een beschamende nederlaag gecoördineerd voor de Star Destroyer Devastator - het voormalig vlaggenschip van Darth Vader. Vader, op het moment aan de zijlijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Alessandro Ferrari boeken
  Alessandro Ferrari - Star Wars episode VI. Return of the Jedi

  Het Galactische Keizerrijk bouwt aan een tweede Death Star. Als deze af is, zal hij in tegenstelling tot de vorige Death Star geen zwakke plekken hebben. Ondertussen is Luke Skywalker bezig met een plan om Han Solo te bevrijden uit handen van Jabba de Hutt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marvel boeken
  Marvel - Marvel 03 All New X-Men

  In de kluis van zijn oudere ik doet de jonge Scott Summers een bijzondere ontdekking. Even later maakt hij kennis met Raven Darkholme, beter bekend als de shape-shifter Mystique. De jonge Angel probeert te achterhalen wat er met hem zal gebeuren, maar voor hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Dan Slott boeken
  Dan Slott - Marvel 03 Superior Spider-Man

  Carlie Cooper, een politieagente en de ex-vriendin van Peter Parker, is de enige die een vermoeden heeft dat Spider-Man niet is wie hij beweert te zijn. En dat vermoeden wordt alleen maar sterker nadat ze getuige is van de manier waarop hij de Vulture… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Willy Vandersteen boeken
  Willy Vandersteen - De Rode Ridder 249 De Satansvrucht

  In het begin der tijden schiep oppergod El het universum...Sinds die dag vechten licht en duisternis hun voortdurende strijd uit tot bewaring van het evenwicht tussen beide krachten, maar toen uit de brokstukken van de oerknal de Aarde gevormd werd en de mens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Brian Michael Bendis boeken
  Brian Michael Bendis - Marvel 02 Guardians of the Galaxy

  Na hun arrestatie worden de Guardians of the Galaxy en Iron Man elk in een stasetank ondergedompeld en in bewaring gehouden. Dat is echter buiten Groot gerekend... Peter Quill besluit zijn vader, de koning van het Spartax stelsel, een hak te zetten. Maar dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Peer Meter boeken
  Peer Meter - Gif

  DE GIFDOODSTERIn maart 1828 komt in Bremen een opzienbarende misdaad aan het licht die de Duitse stad doet huiveren. Al tijdens de eerste verhoren bekent de 43-jarige Gesche Gottfried dat zijvijftien naasten dodelijk heeft vergiftigd met 'muizenboter'. Onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Merho boeken
  Merho - de Kiekeboes In 3 dede SPECIAL

  2014/0034/99De Kiekeboes zijn in al hun avonturen al heel wat ongure types tegengekomen, maar er is er geen enkele die Marcel Kiekeboe zo'n angst aanjaagt als Dédé la Canaille. Een genadeloze gangster die nog een eitje te pellen heeft met Marcel, dat levert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Raule boeken
  Raule - Isabellae 2

  Nog steeds op zoek naar haar zus Siuko gaat Isabellae Ashiwara de zee op aan boord van een schip dat onder bevel staat van een kapitein die net zo grimmig is als zijn bemanning. Maar als ze in de buurt komen van de boot waarop Siuko zou moeten zitten, begint… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • George R.R. Martin boeken
  George R.R. Martin - Hagenridder 5 a Game of Thrones Prequel

  Ridder Dunk en zijn schildknaap Ei moeten hun heer, ser Osgrauw, zien te redden uit een onmogelijk conflict met de veel machtiger buur de Webbers. Aangezien de daar heersende vrouwe maar liefst 4 echtgenoten heeft vergiftigd is Dunk bijzonder op zijn hoede.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Richard Pini boeken
  Richard Pini - ElfQuest 6

  Van de schrijver en tekenaar van de oorspronkelijke ElfQuest boeken! EINDELIJK... het grote zenden is begonnen, met een wereldwijde oproep aan elke elf op de Wereld van Twee Manen. Met deze uitnodiging wordt de vraag actueel die ieder voor zich moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Floyd Gottfredson boeken
  Floyd Gottfredson - Mickey Mouse 3 1939-1940, De gouden jaren

  In 1929 zou Floyd Gottfredson in eerste instanstie slechts een paar weken voor de Disney Studios werken. Maar uiteindelijk bleef hij meer dan veertig jaar in dienst, waardoor de avonturen van Mickey zijn gestandaardiseerd en de muis is uitgegroeid tot het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Dick Maas, Wijo Koek boeken
  Dick Maas, Wijo Koek - Flodder, het Mysterie van de Dode Blondjes

  HET MYSTERIE VAN DE DODE BLONDJES Zijn Johnnie en Zoon Kees inderdaad de moordenaars van al die blonde meiden in Zonnedael? Of is er een vergissing in het spel? En waarom heeft Dochter Kees opeens rood haar? Ma Flodder leert via internet een nieuwe man kennen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Didier Crisse boeken
  Didier Crisse - Tinkelbel in Wonderland

  Tinkelbel is op zoek naar Peter Pan. Ze is hem kwijtgeraakt tijdens een expeditie in de Oude Wereld. Ze denkt dat hij in een boekhandel in Londen verdwenen is en ze vliegt er zelf binnen. Daar wordt ze door de knorrige boekhandelaar verjaagd en krijgt ze een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Marvel boeken
  Marvel - Marvel 03 Uncanny Avengers

  Wanneer de Apocalypse-tweeling zijn opwachting maakt, gaat dit gepaard met dood en verderf. Een van de Celestials wordt vermoord. The Peak, het hoofdkwartier van S.W.O.R.D., het Sentient World Observation and Response Department, wordt geramd door het schip… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Daniel Clowes boeken
  Daniel Clowes - Patience

  2012. Als Jack thuiskomt van zijn werk treft hij het levenloze lichaam aan van zijn vrouw Patience. Net nu hun leven eindelijk de goede kant op leek te gaan, stort zijn wereld in. Patience, zijn grote liefde, zwanger van hun eerste kind bovendien, is vermoord.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,90
 • Urbanus, Dirk Stallaert boeken
  Urbanus, Dirk Stallaert - Urbanus vertelt 18 MMM de slimste van de klas

  Mieleke en Melleke proberen slimmer te zijn dan de juf en af en toe lukt dat ook. De juf kan er wel om lachen maar als ze te ver gaan met jun grapjes, moeten onze bengeltjes in de hoek gaan staan. Als agent Toffentip hen maar niet in de gevangenis steekt! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Urbanus, Willy Linthout boeken
  Urbanus, Willy Linthout - Urbanus Special Amedee

  Amedee is zonder twijfel de meest briljante strontvlieg ter wereld. Van een luciferdoosje en een elastiekje maakt hij zonder problemen een autootje. Maar Amedee is ook een ongelooflijke vrouwenzot en een vlieg met een bijzonder grote hoek af. Tijd voor zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marc Sleen boeken
    9,99
 • Willem Ritstier boeken
  Willem Ritstier - Claire DeWitt Tot in de dood

  Het zuiden van de VS, kort na de burgeroorlog. Monsters maken het gebied onveilig waar Claire DeWitt jaagt op Jonah Falk. Behalve de prijs die er op zijn hoofd staat, heeft Claire ook een persoonlijke reden voor de jacht op deze outlaw: wraak voor wat Falk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Alexis Nesme boeken
  Alexis Nesme - Kinderen van Kapitein Grant 3

  De Maori's. Nadat hun schip in handen van piraten is gevallen in Australie, lijkt de situatie hopeloos voor de mannen van de Duncan. Terwijl de hoop om Kapitein Grant ooit nog te vinden afneemt, vinden ze wel aanwijzingen dat hij dichterbij is dan ze denken.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jean-Marc van Tol boeken
  Jean-Marc van Tol - Kort & Triest 04 - Gekooid!

  Kort & Triest deel 4 - Gekooid! Jean-Marc van Tol De leukste sprookjesstrip van Nederland. Eerder verschenen in o.a. Kidsweek/7 Days. EPPO en Het Parool. Met tekstbijdragen van Herman Roozen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Willy Vandersteen boeken
  Willy Vandersteen - Rode Ridder De zwarte inquisiteur

  In de 13e en 14e eeuw, wanneer de Inquisitie een schrikbewind voert in Frankrijk en Italië, was Spanje nog een oase van rust, waar christenen, moslims en joden in betrekkelijke harmonie met elkaar leefden. Maar de eerste barsten in de rust worden zichtbaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Hec Leemans, Swerts & Vanas boeken
  Hec Leemans, Swerts & Vanas - Vertongen en C° 01 Omnibus

  De eerste vijf avonturen van Markske, Paulientje, Oma Boma en inspecteur Porei zijn nu gebundeld in deze omnibus. Voor extra lang leesplezier! In deze omnibus: 1. Het gouden bolleke, 2. Een dag in de zoo, 3. De geslepen slaper, 4. De goudzoeker, 5. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Evi Nijs boeken
  Evi Nijs - Alex, en het feest van Jeroen Bosch

  Het verhaal "Alex, en het feest van Jeroen Bosch" gaat over een jongen die na een bezoek aan het museum verstrikt raakt in de wereld van Jeroen Bosch. Met behulp van allerlei vreemde figuren probeert hij het feest van Jeroen Bosch te vinden om zo weer terug te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95