Strips

 • Robert Louis Stevenson boeken
  Robert Louis Stevenson - De piraat en de apotheker

  Dit is het verhaal van twee kwajongens, de vrienden Robin en Ben. Robin is een brutale rover en een bullebak; Ben bedriegt en steelt liever stil en heimelijk. De een verlaat zijn geboorteland, wordt piraat en vecht op alle oceanen van de wereld. De ander… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Olivier Speltens boeken
  Olivier Speltens - De hel van het Oostfront 2 - De grootmacht ontwaakt

  De nederlaag bij Stalingrad en de teloorgang van het zesde leger van maarschalk Paulus hebben het Duitse leger een vreselijke slag toegebracht, maar het leger leeft nog. Kessler en zijn maten zijn in het zuidwesten van Rusland naar de oever van de Don… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Frederik Peeters boeken
  Frederik Peeters - Aama Je wordt fantastisch, meisje

  Aâma blijkt zich ontwikeld te hebben tot een unieke, maar allesbedreigende levensvorm. Of is Aâma de ultieme redding voor alle leven? De zinderende finale van dit grensverleggende sciencefictionverhaal in een extra lange aflevering! Deze reeks werd in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Frédéric Brrémaud boeken
  Frédéric Brrémaud - Miauw 1

  Samen met vriendin Erika gaat Manon eindelijk een puppy uitzoeken. Maar als ze een klein donzig kattenstaartje uit het nest ziet steken is ze voor de rest van haar leven verkocht. Ze heeft haar hart verloren aan Morris. Speels, humoristisch, fluweelzacht en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Jeffrey Brown boeken
  Jeffrey Brown - Star wars Vaders beste vrienden

  Het universum van Star Wars zit vol met vrienden en vijanden. Maar vijanden kunnen ook weer vrienden met elkaar zijn. Heel verwarrend allemaal voor de kleine Luke en Leia, want wie is nu een goeie en wie is nu een slechterik? (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Brian Wood boeken
  Brian Wood - Star Wars 9

  Kolonel Bircher, een Rebellenspion die opereerde hoog binnen de rangen van het Keizerrijk, heeft een beschamende nederlaag gecoördineerd voor de Star Destroyer Devastator - het voormalig vlaggenschip van Darth Vader. Vader, op het moment aan de zijlijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Alessandro Ferrari boeken
  Alessandro Ferrari - Star Wars episode VI. Return of the Jedi

  Het Galactische Keizerrijk bouwt aan een tweede Death Star. Als deze af is, zal hij in tegenstelling tot de vorige Death Star geen zwakke plekken hebben. Ondertussen is Luke Skywalker bezig met een plan om Han Solo te bevrijden uit handen van Jabba de Hutt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marvel boeken
  Marvel - Marvel 03 All New X-Men

  In de kluis van zijn oudere ik doet de jonge Scott Summers een bijzondere ontdekking. Even later maakt hij kennis met Raven Darkholme, beter bekend als de shape-shifter Mystique. De jonge Angel probeert te achterhalen wat er met hem zal gebeuren, maar voor hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Dan Slott boeken
  Dan Slott - Marvel 03 Superior Spider-Man

  Carlie Cooper, een politieagente en de ex-vriendin van Peter Parker, is de enige die een vermoeden heeft dat Spider-Man niet is wie hij beweert te zijn. En dat vermoeden wordt alleen maar sterker nadat ze getuige is van de manier waarop hij de Vulture… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Peer Meter boeken
  Peer Meter - Gif

  DE GIFDOODSTERIn maart 1828 komt in Bremen een opzienbarende misdaad aan het licht die de Duitse stad doet huiveren. Al tijdens de eerste verhoren bekent de 43-jarige Gesche Gottfried dat zijvijftien naasten dodelijk heeft vergiftigd met 'muizenboter'. Onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Merho boeken
  Merho - de Kiekeboes In 3 dede SPECIAL

  2014/0034/99De Kiekeboes zijn in al hun avonturen al heel wat ongure types tegengekomen, maar er is er geen enkele die Marcel Kiekeboe zo'n angst aanjaagt als Dédé la Canaille. Een genadeloze gangster die nog een eitje te pellen heeft met Marcel, dat levert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Raule boeken
  Raule - Isabellae 2

  Nog steeds op zoek naar haar zus Siuko gaat Isabellae Ashiwara de zee op aan boord van een schip dat onder bevel staat van een kapitein die net zo grimmig is als zijn bemanning. Maar als ze in de buurt komen van de boot waarop Siuko zou moeten zitten, begint… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Richard Pini boeken
  Richard Pini - ElfQuest 6

  Van de schrijver en tekenaar van de oorspronkelijke ElfQuest boeken! EINDELIJK... het grote zenden is begonnen, met een wereldwijde oproep aan elke elf op de Wereld van Twee Manen. Met deze uitnodiging wordt de vraag actueel die ieder voor zich moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Rob van Bavel boeken
  Rob van Bavel - Storm De kronieken van Roodhaar 2

  Roodhaar en Kiley zijn de lijfwachten van prins Nerlin, de jonge nazaat van de mandat van het zwevende gewest, die naar zijn vader moet worden geëscorteerd. Al snel merkt het tweetal dat de opdracht niet zonder gevaar is. Wat volgt is een achtbaanrit door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Floyd Gottfredson boeken
  Floyd Gottfredson - Mickey Mouse 3 1939-1940, De gouden jaren

  In 1929 zou Floyd Gottfredson in eerste instanstie slechts een paar weken voor de Disney Studios werken. Maar uiteindelijk bleef hij meer dan veertig jaar in dienst, waardoor de avonturen van Mickey zijn gestandaardiseerd en de muis is uitgegroeid tot het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Dick Maas, Wijo Koek boeken
  Dick Maas, Wijo Koek - Flodder, het Mysterie van de Dode Blondjes

  HET MYSTERIE VAN DE DODE BLONDJES Zijn Johnnie en Zoon Kees inderdaad de moordenaars van al die blonde meiden in Zonnedael? Of is er een vergissing in het spel? En waarom heeft Dochter Kees opeens rood haar? Ma Flodder leert via internet een nieuwe man kennen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Didier Crisse boeken
  Didier Crisse - Tinkelbel in Wonderland

  Tinkelbel is op zoek naar Peter Pan. Ze is hem kwijtgeraakt tijdens een expeditie in de Oude Wereld. Ze denkt dat hij in een boekhandel in Londen verdwenen is en ze vliegt er zelf binnen. Daar wordt ze door de knorrige boekhandelaar verjaagd en krijgt ze een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Marvel boeken
  Marvel - Marvel 03 Uncanny Avengers

  Wanneer de Apocalypse-tweeling zijn opwachting maakt, gaat dit gepaard met dood en verderf. Een van de Celestials wordt vermoord. The Peak, het hoofdkwartier van S.W.O.R.D., het Sentient World Observation and Response Department, wordt geramd door het schip… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Daniel Clowes boeken
  Daniel Clowes - Patience

  2012. Als Jack thuiskomt van zijn werk treft hij het levenloze lichaam aan van zijn vrouw Patience. Net nu hun leven eindelijk de goede kant op leek te gaan, stort zijn wereld in. Patience, zijn grote liefde, zwanger van hun eerste kind bovendien, is vermoord.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,90
 • Peter van Straaten boeken
  Peter van Straaten - Mijn vrouw begrijpt me niet, mijn vrouw heeft me door

  Mijn vrouw begrijpt me niet, mijn vrouw heeft me door is het negende deel in de goedlopende serie themabundelingen van tekenaar Peter van Straaten. Van de eerste uit de serie, Roken Neuken Drinken, tot en met de meest recente, Niet doen opa en Rondje voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Frank Cho boeken
  Frank Cho - Liberty Meadows Liberty Meadows 1

  Ook dieren kampen met psychische problemen. Gelukkig kunnen ze terecht in Liberty Meadows, een diervriendelijk opvanghuis waar Brandy en dokter Frank zich over hun aaibare clientèle ontfermen. Zo behandelen zij Ralph, een sensatiebeluste circusbeer met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • W.F. Habraken boeken
  W.F. Habraken - The Making of... 50 jaar Agent 327

  'Gelukkig maar dat ik mijn genieën graag een beetje eigenaardig heb (...).' Zo onomwonden stelt Dick Matena het in zijn introductie tot dit jubileumdossier: The Making of Agent 327 - 50 jaar Agent 327. In 1966 verscheen het eerste (korte) verhaal van Agent… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Urbanus, Willy Linthout boeken
  Urbanus, Willy Linthout - Urbanus Special Amedee

  Amedee is zonder twijfel de meest briljante strontvlieg ter wereld. Van een luciferdoosje en een elastiekje maakt hij zonder problemen een autootje. Maar Amedee is ook een ongelooflijke vrouwenzot en een vlieg met een bijzonder grote hoek af. Tijd voor zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marc Sleen boeken
    9,99
 • Willem Ritstier boeken
  Willem Ritstier - Claire DeWitt Tot in de dood

  Het zuiden van de VS, kort na de burgeroorlog. Monsters maken het gebied onveilig waar Claire DeWitt jaagt op Jonah Falk. Behalve de prijs die er op zijn hoofd staat, heeft Claire ook een persoonlijke reden voor de jacht op deze outlaw: wraak voor wat Falk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,90