Strips

 • Hec Leemans, Swerts & Vanas boeken
  Hec Leemans, Swerts & Vanas - Vertongen en C° 14 Mark van de jungle

  Professor Flessentrekker heeft een nieuw labo geopend en wil zich toeleggen op een product waarmee hij de plantengroei geweldig kan stimuleren. De oplossing voor de honger in de wereld. Wanneer Mark en Paulien langskomen om hun zieke kamerplant te laten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Martin Fisher boeken
  Martin Fisher - Star Wars Rebels 1

  Op een planeet die door keizerlijke troepen is bezet en streng onder controle wordt gehouden, besluiten een paar inwoners in opstand te komen. Met vereende krachten vechten ze tegen de Stormtroopers. Een groepje rebellen (Hera, Kanan, Sabine, Zeb, de droïde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Willy Vandersteen, Marc Legendre boeken
  Willy Vandersteen, Marc Legendre - De Rode Ridder 250 De uitverkorene

  Merlijn geeft Johan de opdracht de uitverkorene naar Camelot te brengen. Wie die uitverkorene is, weet Johan nog niet. Na een vermoeiende tocht door het leen van lord Landwin vinden de Rode Ridder en zijn ros Jago onderdak in de hut van de jonge Allis. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Lida Bonnema, Wim Bonnema boeken
  Lida Bonnema, Wim Bonnema - Happy Nest liefdesnest; Drie in een nest

  Happy Nest 'Liefdesnest'In Happy Nest boek 2, verhaal 'Liefdesnest', maken nieuwe stripfiguren hun opwachting.Opa neemt buurvrouw Sophie mee en Merel krijgt versterking van Vireo, haar Afrikaanse vriendje.Het tweede beeldverhaal 'Drie in een Nest', gaat over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Robert Louis Stevenson boeken
  Robert Louis Stevenson - De piraat en de apotheker

  Dit is het verhaal van twee kwajongens, de vrienden Robin en Ben. Robin is een brutale rover en een bullebak; Ben bedriegt en steelt liever stil en heimelijk. De een verlaat zijn geboorteland, wordt piraat en vecht op alle oceanen van de wereld. De ander… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Olivier Speltens boeken
  Olivier Speltens - De hel van het Oostfront 2 - De grootmacht ontwaakt

  De nederlaag bij Stalingrad en de teloorgang van het zesde leger van maarschalk Paulus hebben het Duitse leger een vreselijke slag toegebracht, maar het leger leeft nog. Kessler en zijn maten zijn in het zuidwesten van Rusland naar de oever van de Don… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Frederik Peeters boeken
  Frederik Peeters - Aama Je wordt fantastisch, meisje

  Aâma blijkt zich ontwikeld te hebben tot een unieke, maar allesbedreigende levensvorm. Of is Aâma de ultieme redding voor alle leven? De zinderende finale van dit grensverleggende sciencefictionverhaal in een extra lange aflevering! Deze reeks werd in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jeffrey Brown boeken
  Jeffrey Brown - Star wars Vaders beste vrienden

  Het universum van Star Wars zit vol met vrienden en vijanden. Maar vijanden kunnen ook weer vrienden met elkaar zijn. Heel verwarrend allemaal voor de kleine Luke en Leia, want wie is nu een goeie en wie is nu een slechterik? (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Brian Wood boeken
  Brian Wood - Star Wars 9

  Kolonel Bircher, een Rebellenspion die opereerde hoog binnen de rangen van het Keizerrijk, heeft een beschamende nederlaag gecoördineerd voor de Star Destroyer Devastator - het voormalig vlaggenschip van Darth Vader. Vader, op het moment aan de zijlijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Alessandro Ferrari boeken
  Alessandro Ferrari - Star Wars episode VI. Return of the Jedi

  Het Galactische Keizerrijk bouwt aan een tweede Death Star. Als deze af is, zal hij in tegenstelling tot de vorige Death Star geen zwakke plekken hebben. Ondertussen is Luke Skywalker bezig met een plan om Han Solo te bevrijden uit handen van Jabba de Hutt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Frédéric Brrémaud boeken
  Frédéric Brrémaud - Miauw 1

  Samen met vriendin Erika gaat Manon eindelijk een puppy uitzoeken. Maar als ze een klein donzig kattenstaartje uit het nest ziet steken is ze voor de rest van haar leven verkocht. Ze heeft haar hart verloren aan Morris. Speels, humoristisch, fluweelzacht en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Dan Slott boeken
  Dan Slott - Marvel 03 Superior Spider-Man

  Carlie Cooper, een politieagente en de ex-vriendin van Peter Parker, is de enige die een vermoeden heeft dat Spider-Man niet is wie hij beweert te zijn. En dat vermoeden wordt alleen maar sterker nadat ze getuige is van de manier waarop hij de Vulture… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Peer Meter boeken
  Peer Meter - Gif

  DE GIFDOODSTERIn maart 1828 komt in Bremen een opzienbarende misdaad aan het licht die de Duitse stad doet huiveren. Al tijdens de eerste verhoren bekent de 43-jarige Gesche Gottfried dat zijvijftien naasten dodelijk heeft vergiftigd met 'muizenboter'. Onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Richard Pini boeken
  Richard Pini - ElfQuest 6

  Van de schrijver en tekenaar van de oorspronkelijke ElfQuest boeken! EINDELIJK... het grote zenden is begonnen, met een wereldwijde oproep aan elke elf op de Wereld van Twee Manen. Met deze uitnodiging wordt de vraag actueel die ieder voor zich moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Raule boeken
  Raule - Isabellae 2

  Nog steeds op zoek naar haar zus Siuko gaat Isabellae Ashiwara de zee op aan boord van een schip dat onder bevel staat van een kapitein die net zo grimmig is als zijn bemanning. Maar als ze in de buurt komen van de boot waarop Siuko zou moeten zitten, begint… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Marc Sleen boeken
  Marc Sleen - De avonturen van Nero De Premières : Adhemar Zoon van Nero

  Nero wordt vader van een zoon, Adhemar. Vrij vlug blijkt het om een geniaal kind te gaan dat na een paar dagen al op wereldreis vertrekt. Nauwelijks een week oud doet Adhemar zijn eerste uitvinding: een revolutionaire, telegeleide boorspits waarmee hij op zoek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Rick Remender boeken
  Rick Remender - Marvel 04 Uncanny Avengers

  De helden van de aarde streefden er altijd naar dat mensen en mutanten in vrede zouden samen leven. Red Skull is echter uit op een oorlog tussen de twee groepen. Om die te voorkomen moeten de Avengers samenwerken met de Apocalypse-tweeling. De vraag is of ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Willy Vandersteen, Peter van Gucht boeken
  Willy Vandersteen, Peter van Gucht - Suske en Wiske Dubbelalbum:Taxi Tato/Expeditie Robikson

  Taxi Tata - Lambik komt op een avond terecht in een garage vol oldtimers. Daar staat ook een oude Amerikaanse taxi tussen. Lambik neemt plaats achter het stuur, mijmert over een leven als taxichauffeur en droomt weg. Als hij weer ontwaakt, bevindt hij zich met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Floyd Gottfredson boeken
  Floyd Gottfredson - Mickey Mouse 3 1939-1940, De gouden jaren

  In 1929 zou Floyd Gottfredson in eerste instanstie slechts een paar weken voor de Disney Studios werken. Maar uiteindelijk bleef hij meer dan veertig jaar in dienst, waardoor de avonturen van Mickey zijn gestandaardiseerd en de muis is uitgegroeid tot het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Dick Maas, Wijo Koek boeken
  Dick Maas, Wijo Koek - Flodder, het Mysterie van de Dode Blondjes

  HET MYSTERIE VAN DE DODE BLONDJES Zijn Johnnie en Zoon Kees inderdaad de moordenaars van al die blonde meiden in Zonnedael? Of is er een vergissing in het spel? En waarom heeft Dochter Kees opeens rood haar? Ma Flodder leert via internet een nieuwe man kennen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Didier Crisse boeken
  Didier Crisse - Tinkelbel in Wonderland

  Tinkelbel is op zoek naar Peter Pan. Ze is hem kwijtgeraakt tijdens een expeditie in de Oude Wereld. Ze denkt dat hij in een boekhandel in Londen verdwenen is en ze vliegt er zelf binnen. Daar wordt ze door de knorrige boekhandelaar verjaagd en krijgt ze een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Daniel Clowes boeken
  Daniel Clowes - Patience

  2012. Als Jack thuiskomt van zijn werk treft hij het levenloze lichaam aan van zijn vrouw Patience. Net nu hun leven eindelijk de goede kant op leek te gaan, stort zijn wereld in. Patience, zijn grote liefde, zwanger van hun eerste kind bovendien, is vermoord.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,90
 • Barbara Stok boeken
  Barbara Stok - Toch een geluk

  In deze nieuwe autobiografische bundel volgen we de belevenissen van stripmaker Barbara Stok. Barbara is een doorsnee vrouw met een doorsnee leven: ze drumt, twijfelt, ergert zich een kunstkop, filosofeert over oneindigheid, vindt dat ze al aardig goed bezig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Frank Cho boeken
  Frank Cho - Liberty Meadows Liberty Meadows 1

  Ook dieren kampen met psychische problemen. Gelukkig kunnen ze terecht in Liberty Meadows, een diervriendelijk opvanghuis waar Brandy en dokter Frank zich over hun aaibare clientèle ontfermen. Zo behandelen zij Ralph, een sensatiebeluste circusbeer met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Marc Sleen boeken
    9,99