Strips

 • Peter de Wit boeken
  Peter de Wit - Burka Babes

  Opeens waren ze er. Twee dames in burka boden op in Sigmund, de strip die dagelijks in de Volkskrant staat. En het duurde niet lang of ze hadden de kleine psychiater zelfs uit zijn eigen strip verdrongen. Deze op het eerste gezicht onheilspellende gedaanten… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Dirk-Jan Hoek boeken
  Dirk-Jan Hoek - Mao's mussen

  Dong Tjong is leraar in een klein dorpje in China, en hij is een groot vogelliefhebber. Opeens geeft de grote roerganger Mao het bevel om alle mussen uit te roeien, omdat ze de oogst opeten. Dong Tjong moet met zijn leerlingen katapulten maken en elke week een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Jean-Claude Gal, Alejandro Jodorowsky boeken
  Jean-Claude Gal, Alejandro Jodorowsky - Diosamante

  Na De legers van de veroveraar en De wraak van Arn, die beide in zwart-wit verschenen, daagde Jodorowsky, de befaamde schrijver van het Incal-universum, de perfectionistische tekenaar Gal uit om een strip in kleur te maken. Dat werd Diosamante, een verhaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Adriaan Van Aken, Philip Paquet, Joris Caluwaerts boeken
  Adriaan Van Aken, Philip Paquet, Joris Caluwaerts - PAQUET*DANSEN DRINKEN BETALEN

  Een jong meisje loopt van huis weg en trekt naar de stad, waar ze eerder in aanraking kwam met een vriendelijke jongen met een donkere lederen vest. Ze ontfutselde hem zijn sleutels, en neemt haar intrek in diens flat, terwijl hij op vakantie is. Die plek is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Johanna Spaey, Gerolf Van de Perre boeken
  Johanna Spaey, Gerolf Van de Perre - Gewonde stad

  D/2014/0034/004Een unieke beeldroman over het begin van de Eerste Wereldoorlog en de vernietiging van LeuvenOp 19 augustus 1914 verandert de universiteitsstad Leuven in een paar uur tijd van het Belgische militaire hoofdkwartier in een door Duitse soldaten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • The Champions The Champions 23

  Een stripboek met korte hilarische verhaaltjes (voornamelijk een pagina groot) waarin gebeurtenissen op en rondom het voetbalveld op de korrel worden genomen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Bruno Falba boeken
  Bruno Falba - Celtic Collection De zang der Elfen 2 De Barbaarse invasies

  421 AD, Dracenia en Harpeya hebben onderhandeld over het lot van hun volk met de Romeinen. Maar Dracenia heeft Aetius, de Romeinse generaal verleid en haar eigen afspraken gemaakt. Het kleine volk mag het continent verlaten en naar Britannia reizen op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Valérie Mangin boeken
  Valérie Mangin - Graphic Novel Collection Gesel Gods

  integraal verhaal op handzaam formaat In 4305 na Christus, na tien eeuwen vrede tussen Hunnen en Romeinen vallen de Hunnen de provinciale Romeinse planeet Aquincum aan. Generaal Flavius Aetius moet na een hevige strijd Aquincum opgeven. De Romeinse keizer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Peter de Wit boeken
  Peter de Wit - Sigmund eenentwintigste sessie

  'Ik ben gelukkig en nu wil ik gelukkiger worden, zegt een tevreden kijkende vrouw tegen Sigmund. Tja, in het eeuwigdurende ik-tijdperk is het werk voor de bekendste psychiater van Nederland nooit gedaan.In deze eenentwintigste sessie begeleidt Sigmund een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Zak boeken
  Zak - Café 't Wereldje

  Kredietcrises, vallende regeringen, werkloosheid en burenruzies worden moeiteloos opgelost wanneer ze eerst worden verdund met een stevige pint bier. Aan de toog van Café t Wereldje lijkt het leven ineens verbazingwekkend simpel. Café t Wereldje bevat een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Peter van Straaten boeken
  Peter van Straaten - Lachen zonder bril

  Het werk van Peter van Straaten verscheen al in diverse formaten, van postzegel tot kalender, maar nog nooit op reuzenformaat. In Lachen zonder bril ligt de nadruk op de grafische kwaliteiten van de tekeningen van Van Straaten. Een must voor de liefhebber! Van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,90
 • John Stuart Reid, Bastiaan Geleijnse, van Tol boeken
  John Stuart Reid, Bastiaan Geleijnse, van Tol - Fokke & Sukke aan de balie

  'Fokke & Sukke aan de balie' bevat een selectie van de beste juridische cartoons. Het is het tweede deel in de hardcover-reeks, waarin cartoons van Fokke & Sukke rond een thema worden gegroepeerd. Deel 1 uit deze reeks, 'Fokke & Sukke aan het werk' bestaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Peter Nuyten boeken
  Peter Nuyten - Apache junction 1

  Na de dood van Cochise blijven Apachen voor onrust zorgen. In 1875 ontsnapt de opstandige Chiricahua Apache Zwarte Wolf samen met een groep krijgers het reservaat van San Carlos. Uit angst voor een nieuwe oorlog stuurt Fort Apache onmiddelijk koerier Roy… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hub Weytens, Fred Weytens boeken
  Hub Weytens, Fred Weytens - Aslak 1 het oog van de wereld

  Een wrede Vikingkoning stuurt twee broers de wijde wereld in, op zoek naar een legendarische verhalenverteller. Alleen degene die in zijn missie slaagt, zal blijven leven en in dienst komen van de koning. Een meedogenloze strijd tussen de broers begint. Skeggi… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hal Foster boeken
  Hal Foster - Prins Valiant 10 Jaargang 1946

  Hal Foster tekende 37 jaar lang het lief, leed en de avonturen van Prins Valiant. Eindelijk is deze klassieker van formaat weer verkrijgbaar. De pagina's van Valiant zijn opgepoetst en opnieuw vertaald om het leesplezier te verhogen. Ook in deze handzame… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Robert Kirkman, Charlie Adlard, Cliff Rathburn boeken
  Robert Kirkman, Charlie Adlard, Cliff Rathburn - Walking Dead 8 lijden in last

  Heel even was het rustig. Even voelden Rick, Lori en de andere overlevenden zich veilig achter de hekken van de verlaten gevangenis. Maar dan slaat het noodlot toe: de 'gouverneur' is terug. Rick, Glenn en Michonne lieten hem voor dood achter toen ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Robert Kirkman, Charlie Adlard, Cliff Rathburn boeken
  Robert Kirkman, Charlie Adlard, Cliff Rathburn - Walking Dead 7 stilte voor de storm

  Rick, Glenn en Michonne zijn maar ternauwernood ontsnapt aan de psychopathische 'gouverneur' uit Woodbury, een klein dorpje niet ver weg van de verlaten gevangenis waar Lori, Tyreese en de andere overlevenden zijn ingetrokken. Voor even lijkt het of alles weer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hal Foster boeken
  Hal Foster - Prins Valiant 9 Jaargang 1945

  Hal Foster tekende 37 jaar lang het lief, leed en de avonturen van Prins Valiant. Eindelijk is deze klassieker van formaat weer verkrijgbaar. De pagina's van Valiant zijn opgepoetst en opnieuw vertaald om het leesplezier te verhogen. Ook in deze handzame… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Het evangelie van Matteus

  Het evangelie volgens Matteüs is een van de vier evangelies van het Nieuwe Testament, en beschrijft het leven van Jezus van Nazareth, de Messias. Het verhaal volgt chronologisch de sleutelmomenten: geboorte, doop, ­wonderen, preken, kruisiging,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Godderidge boeken
  Godderidge - Slhoka 4 De bloedbogen

  Slhoka is een Okraanse gevechtspiloot met een bijzondere missie in zijn leven. Dat wordt hem geleidelijk aan duidelijk als hij met zijn strijdmakker crasht op de wereld Link-Archoïde, waar mens en natuur in harmonieus evenwicht verkeren. Daar maakt Slhoka… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Dav Guedin, Craoman boeken
  Dav Guedin, Craoman - Zomerwaanzin

  Strip in underground-stijl over de ervaringen van de auteur tijdens zijn werk als groepsleider van zwaar geestelijk gehandicapten in een vakantiecentrum aan de Franse kust. Liefdevolle portretten en intrigerende anekdotes over de omgang met deze boeiende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Peter de Wit boeken
  Peter de Wit - Het lege nest

  Natuurlijk, als je kinderen krijgt weet je dat ze op een dag volwassen zullen zijn. Maar als ze het ouderlijk huis verlaten komt dat toch vaak als een schok. Een tijdperk wordt afgesloten. De hoofdpersoon uit Het lege nest heeft het gevoel dat het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Patrick Marty boeken
  Patrick Marty - Dl.1: Rechter Bao & De Feniks van Jade

  Meeslepende verhalen uit de praktijk van rechter Bao, mythische figuur uit de Chinese geschiedenis, strijder tegen onrecht en corruptie. Deze virtuoos getekende strip roept een levendig tijdsbeeld op van het oude Chinese keizerrijk tijdens de elfde-eeuwse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Windig & de Jong, de Jong boeken
  Windig & de Jong, de Jong - Heinz, niks mis met kinderen

  Er is niks mis met kinderen. Behalve als Heinz zich ermee bezig gaat houden. Dan loopt het meestal snel uit de hand. In dit boekje ontmoet hij een zwerfkatje op een van zijn vele reizen, komt neef Keessie logeren, wordt hij moeder van een jong eendje en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Windig & de Jong boeken
  Windig & de Jong - Niks mis met golfen

  Er is niks met golfen. Behalve als Heinz zich ermee bezig gaat houden. Dan loopt het meestal snel uit de hand. In dit boekje moet hij toezien hoe Jodocus de schilpad een hole-in-one slaat, loopt hij een rondje met Sokko het Slurfmannetje van de planeet Plurk,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95