Strips

 • Scotch Arleston, Jean-Louis Mourier boeken
  Scotch Arleston, Jean-Louis Mourier - Trollen van Troy - 4 Het occulte vuur - sc

  Van de alle levensvormen op planeet Troy lijken de woeste trollen nog het meest op mensen. Wat niet wil zeggen dat ze het altijd goed met hen kunnen vinden. Over het algemeen negeren de trollen de mensen, tenzij ze zin hebben in een pesterijtje. Liever jagen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Marvel boeken
  Marvel - Marvel Thor

  Malekith de Verdoemde bereidt het laatste deel van zijn duistere plan voor en er is een verraderonder de leden van de Liga der Werelden. Thor maakt zich op om zijn strijdmakker eigenhandigte executeren alvorens hij op Midgard de confrontatie aangaat met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Myrna Eppings, Kim van Kaam, Monique Warrnier boeken
  Myrna Eppings, Kim van Kaam, Monique Warrnier - Fauser

  Fauser is een reaguurder. Waar de man van de jaren zeventig een snor had en sjekkies rookte, de man van de jaren tachtig keurig in pak met schoudervulling uitging en coke snoof, de man van de jaren negentig in een XTC-roes tussen gelijkgekleden op dreunende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Willy Vandersteen, Peter van Gucht boeken
  Willy Vandersteen, Peter van Gucht - Suske en Wiske Game of drones

  Wanneer Barabas zijn labo laat verbouwen door een aannemer, beseft hij niet dat deze door Krimson wordt gecontroleerd. De eeuwige slechterik laat overal camera's en microfoons plaatsen om het doen en laten van de professor nauwgezet te volgen. Barabas werkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Hec Leemans boeken
  Hec Leemans - F.C. De Kampioenen De pakjesoorlog

  Mark Vertongen heeft een échte job, tot grote vreugde van Bieke. Als koerier moet hij de vele pakjes, die de mensen massaal online bestellen, rondbrengen. En dat wil wel eens tegenvallen, als Mark weer uren in de file staat. Meestal komt hij pas laat thuis en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Pierre-Roland Saint-Dizier boeken
  Pierre-Roland Saint-Dizier - Campus Stellae 1

  Het jaar onzes Heren 1255. Tijdens de Zevende Kruistocht ontdekt koning Lodewijk IX in Egypte een mysterieus standbeeld dat is gewijd aan de godin Isis. In werkelijkheid is het slechts een heel klein onderdeel van een fabelachtige schat waarvan men zegt dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Peyo, Alain Jost boeken
  Peyo, Alain Jost - De Smurfen De Smurfen en de halfgeest

  Op de bodem van een meer vinden Brilsmurf en Potige Smurf een oude kruik. De kruik is gevuld met grijze keien en een kleine parel waaruit een geest tevoorschijn komt. Maar deze eigenaardige verschijning die hun wensen moet vervullen, lijdt aan geheugenverlies.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Paul Cornell boeken
  Paul Cornell - Marvel Wolverine

  Zonder zijn herstelfactor komt Wolverine oog in oog te staan met Sabretooth. Hij wil zijn aartsvijand zijn oude zwaard afhandig maken, maar zelfs als hem dat lukt, is de vraag of hij de strijd als winnaar kan verlaten. Na a oop van de confrontatie keert een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Willy Linthout, Urbanus boeken
  Willy Linthout, Urbanus - Urbanus Oedipussy

  We maken een sprong in de tijd. Urbanus is ondertussen een frisse vijftiger die nog steeds op de schoolbankenzit. Hij vraagt zich af of het nog wel zin heeft om naar school te gaan, maar Eufrazie is vastberaden.Als sprekend portret blijft ze erop toezien dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Thom Roep boeken
  Thom Roep - Douwe Dabbert deel 10

  Douwe Dabbert belandt op een verlaten strand waar de troosteloze restanten van een oud Romeins fort als kapotte tanden naar de hemel wijzen. Uit de verhalen van een vriendelijke vissersfamilie wordt hem duidelijk, dat rondom de ruïne een mysterieuze sfeer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Noël Ummels boeken
  Noël Ummels - Stripfies

  Nederlandse stripfiguren maken een selfie. Aangezien niets menselijks hun vreemd is, zijn nu ook de stripfiguren overstag. Gewapend met hun smurfphone maken zij alleen geen selfies maar stripfies. In de wereld van de papieren medemens gaat het allemaal wel wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marc Sleen boeken
  Marc Sleen - Avonturen van Nero Integrale 03:De avonturen van Nero 1967-1968

  In 1965 maakte striptekenaar Marc Sleen met Nero de overstap van de krant Het Volk naar de kranten van de Standaardgroep en werden de albums vanaf dat moment uitgegeven door Standaard Uitgeverij. De avonturen van Nero 1966-1967 brengt een bundeling van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Gail Simone, Rhianna Pratchett boeken
  Gail Simone, Rhianna Pratchett - Tomb Raider 5

  'De jacht is geopend' is het spannende vervolg van de Ruslandavonturen van de bekende Lara Croft uit de films en games. Lara Croft is naar Rusland afgereisd om een belofte aan een dierbare overleden vriend in te lossen, maar ze raakt al snel in conflict met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Martin Lodewijk boeken
  Martin Lodewijk - Agent 327 dossier 17

  Voor wie de in stripalbums gepresenteerde dossiers van Agent 327 - het geweten van Nederland - niet kent: Agent 327, die in werkelijkheid Hendrik IJzerbroot heet, is het geesteskind van auteur Martin Lodewijk (1939), die ook naam en faam geniet als bedenker en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Nicolas de Crécy boeken
  Nicolas de Crécy - De hemelse Bibendum

  De Duivel is overal in New York Sur Loire. Maar als Diego de eenbenige zeehond in deze zielloze metropool arriveert, komt daar misschien wel verandering in. Diego wordt uitverkoren door een genootschap van onderwijzers, die hem voorbereiden voor de verkiezing… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Rob van Bavel, Romano Molenaar boeken
  Rob van Bavel, Romano Molenaar - Storm - De kronieken van Roodhaar deel 3

  Roodhaar en Kiley vrezen voor het leven van prins Nerlin, de jonge troonopvolger van de mandat van het Zwevende Gewest. Ze worden bijgestaan door Noorach, een spiritueel leider die het einde van de Diepe Wereld heeft voorspeld en daaraan wil ontsnappen in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Griffo boeken
  Griffo - Jheronimus Bosch Jheronimus Bosch

  Schilder van duizend demonen. Vlaanderen, 15e eeuw. Een schilder maakt indruk door de originaliteit en de omvang van zijn doeken. Zijn naam is Jheronimus Bosch en de mensen denken dat hij gek is. Vanwaar komen anders die vreemde vormen, hallucinante taferelen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rob van Bavel, Romano Molenaar boeken
  Rob van Bavel, Romano Molenaar - Storm - De kronieken van Roodhaar deel 3

  Roodhaar en Kiley vrezen voor het leven van prins Nerlin, de jonge troonopvolger van de mandat van het Zwevende Gewest. Ze worden bijgestaan door Noorach, een spiritueel leider die het einde van de Diepe Wereld heeft voorspeld en daaraan wil ontsnappen in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Aart Taminiau boeken
  Aart Taminiau - Wol

  Al generaties lang zijn de Van Mergaerts uiterst succesvolle wolhandelaren, tot hun bevoorrechte positie teniet wordt gedaan door de moderne tijd. De hele familie, van oma tot verre neef, kon goed leven van de wolhandel, maar met de aanschaf van een 'totaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Marc Sleen boeken
  Marc Sleen - De avonturen van Nero Zilveren tranen (in memoriam-editie)

  Dit laatste album van Nero verscheen voor het eerst in 2003. Zilveren tranen luidde toen het einde van een tijdperk in, een tijdperk waarin Marc Sleen met een ongelooflijke ijver, toewijding en liefde voor het vak het tijdsbeeld schetste.Deze uitgave van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Emmanuel Guibert boeken
  Emmanuel Guibert - De jeugd van Alan

  In zijn eerste graphic novel, de trilogie De oorlog van Alan, volgde Emmanuel Guibert de oorlogsavonturen van zijn vriend Alan Cope, die tijdens de Tweede Wereldoorlog in Frankrijk als Amerikaanse GI diende. In De jeugd van Alan verhaalt Guibert opnieuw Cope's… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Merho boeken
  Merho - de Kiekeboes Bling Bling verzamelalbum

  Een BLING BLING-special (rijk aan) avonturen van de Kiekeboes waar de luxe van afdruipt. De roze Rolls,King Sacha en De pepermunten zitten samen in dit juweeltje van een de Kiekeboes-bundeling. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Marvel boeken
  Marvel - Marvel All New X-Men

  De X-Men zijn verdeeld. Sommigen vinden dat de oorspronkelijke X-Men terug moeten naar hun eigen tijd, anderen vinden het prima dat ze blijven. Om het nog ingewikkelder te maken, reist een groep X-Men uit de toekomst naar het heden om de jonge X-Men terug te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Marvel boeken
  Marvel - Marvel Superior Spider-Man

  The Raft, de gevangenis voor bovenmenselijke gedetineerden, gaat in lockdown wanneer Alistair Smythe, de Spider-Slayer, ontsnapt net voor hij geëxecuteerd zal worden. Spider-Man, Jonah, Glory en Norah zitten vast in het gevangeniscomplex en de Spider-Slayer,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Thom Roep boeken
  Thom Roep - Douwe Dabbert deel 10

  Douwe Dabbert belandt op een verlaten strand waar de troosteloze restanten van een oud Romeins fort als kapotte tanden naar de hemel wijzen. Uit de verhalen van een vriendelijke vissersfamilie wordt hem duidelijk, dat rondom de ruïne een mysterieuze sfeer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95