Strips

 • Rabate boeken
  Rabate - De Feestwinkel

  De hoofdpersoon van De feestwinkel woont in een door en door treurig provinciestadje, met een groot aantal zelfmoorden en sociale conflicten. Hij heeft een feestwinkel; wie daar binnentreedt, komt terecht in een wereld van grappen en grollen. Maar ook hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Robert Crumb boeken
  Robert Crumb - The complete Record Cover Collection

  Wie kent de hoes van Janis Joplins album Cheap Thrills niet? Een mooi, cartoonesk vormgegeven album waarop alle liedjes verbeeld zijn door een plaatje. Veel platenhoezen die Crumb heeft gemaakt, zijn bekend geworden bij het grote publiek. Maar wie weet welke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • R Windig, de Jong boeken
  R Windig, de Jong - Heinz van H tot Z deel twee mei 1989- december 1991

  In deel E (twee) van Heinz van H tot Z maakt Heinz de kwalificatie van het NRC meer dan waar. Heinz maakt reizen naar België, Japan, de Oertijd, het hoge Noorden en Amerika. Ook op het thuisfront laat hij zich niet onbetuigd: hij wordt limonadeverkoper,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Kamagurka boeken
  Kamagurka - Bassie & Mondriaan

  Uit zijn productie van de afgelopen vier jaar zijn zon driehonderd van de allerbeste tekeningen van Kamagurka geselecteerd voor Bassie & Mondriaan. Op zijn eigen onnavolgbare manier laat Kamagurka humorist, tv-maker, kunstschilder, muziekmaker, entertainer,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hanco Kolk, Peter de Wit boeken
  Hanco Kolk, Peter de Wit - S1ngle Trio

  Fatima, Nienke en Stella, de populairste singles van Nederland, staan elke dag in Het Parool en veertien andere kranten en zijn te bewonderen in de gelijknamige tv-serie, met in de hoofdrollen Katja Schuurman, Bracha van Doesburg en Eva Van Der Gucht.Ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Peter van Straaten boeken
  Peter van Straaten - Weet mama hiervan?

  Peter van StraatenWeet mama hiervan?Peter van Straaten is heer en meester als het gaat om het verbeelden van Hollands leed. In Weet mama hiervan? laat hij op zijn onmiskenbaar subtiele wijze de gapende generatiekloof tussen hopeloze ouders en hun verveelde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Peter de Wit boeken
  Peter de Wit - Sigmund negentiende sessie

  Dokter Sigmund is de beste therapeut ter wereld. Hij is klein, kaal, dik, gehandicapt en kan geen meisje krijgen. Als u als patiënt tegenover hem zit, voelt u zich meteen succesvol, gezond en mooi. En aangezien hij ook nog eens ongelukkig en gefrustreerd is,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Peter de Wit boeken
  Peter de Wit - Polderburka's

  De onweerstaanbare Burka Babes zijn terug, de populaire personages uit de Sigmund-strip in de Volkskrant. Nuchter en met zwarte humor geven zij hun visie op religie, de onderdrukking van de vrouw en de westerse maatschappij en creëren zo hun eigen poldermodel… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Peter van Straaten boeken
  Peter van Straaten - Zo zijn we niet getrouwd

  In het succesvolle Roken Neuken Drinken kwamen de favoriete onderwerpen van Van Straaten aan bod. Zo zijn we niet getrouwd bevat de allerbeste tekeningen over nog een favoriet: de echtelijke staat in al zijn facetten.Met enkele streken verbeeldt Peter van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Scotch Arleston, Adrien Floch boeken
  Scotch Arleston, Adrien Floch - Ythaq 6 pionnen in opstand

  Een luxueus ruimtejacht crasht op Ythaq, een planeet die op geen enkele ruimtekaart aangegeven staat. Onder de overlevenden een doortastende astronavigator-in-opleiding, een dichterlijke onderhoudstechnicus en een beeldschone passagier. Opgejaagd door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,90
 • Margreet de Heer boeken
  Margreet de Heer - Filosofie in beeld

  Denken, wat is dat eigenlijk? En hoe onderscheidt dat Denken ons van (andere) dieren?Nu we toch aan het nadenken zijn, wat is Werkelijkheid eigenlijk? Is er één objectieve werkelijkheid of zijn er juist een heleboel subjectieve werkelijkheden? En bewegen wij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Martin Lodewijk boeken
  Martin Lodewijk - Agent 327- Dossier 16 - De wet van alles

  Voor wie de in stripalbumvorm gepresenteerde dossiers van Agent 327 - het geweten van Nederland - niet kent, Agent 327, die in werkelijkheid Hendrik IJzerbroot heet, is het geesteskind van auteur Martin Lodewijk (1939), die ook naam en faam geniet als bedenker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Thierry Murat boeken
  Thierry Murat - Bob Dylan revisited

  Hoe vaak en in hoeveel gedaantes is Bob Dylan al aan het publiek verschenen? Hij was folkmuzikant, protestzanger, een door God geïnspireerde popartiest. Hij speelde akoestisch en maakte tot onsteltenis van zijn fans ineens elektrisch versterkte muziek. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Een reis door de tijd Het geheim van de Sfinx 2

  Professor Volt roept opnieuw onze hulp in omdat de piratenkatten weer bezig zijn. Dit keer hebben ze hun zinnen gezet op de beroemde Sfinx van Egypte. Ze reizen terug in de tijd om de farao die de Sfinx liet bouwen zo ver te krijgen dat hij hem een kattenkop… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Len Munnik boeken
  Len Munnik - Kat & Muis

  'Toen ik nog een muis was, keek ik graag naar katten. Katten keken ook graag naar mij. Ze dachte namelijk dat ze mij konden pakken, doodbijten en opsmikkelen. Katten kijken kennelijk nooit tekenfilms. Ik en al mijn muizenvrienden keken dagelijks naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,90
 • Peter de Wit boeken
  Peter de Wit - Sigmund weet wel raad met vrouwen

  Na het grote succes van de bundel Burka Babes nu een nieuwe serie van Peter de Wit: Sigmund weet wel raad met. Compacte boekjes met de dagelijkse praktijk van Sigmund gerangschikt naar onderwerp.Schijnbaar moeiteloos combineert de vrouw van nu een succesvolle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • H. Kolk, Peter de Wit boeken
  H. Kolk, Peter de Wit - S1ngle Party

  Met thuiszitten krijg je als single nooit een relatie, dus zit er voor Fatima, Stella en Nienke niets anders op dan veel uit te gaan, te daten en te feesten. En het is een win-winsituatie: als je de ware vindt is het geweldig en als je hem niet vindt ben je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Ontvoering in het Colosseum (strip 3)

  Het lijkt de piratenkatten een goed idee als het beroemde Colosseum in Rome de geschiedenis ingaat als Amfitheater Kattenklauw.Omdat voor elkaar te krijgen beramen ze een nep ontvoering van de Romeinse keizer Titus. Ze hopen dat, als zij de keizer redden van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Een reis door de tijd Op pad met Marco Polo

  Heb je weleens van Marco Polo gehoord? Hij was een beroemde ontdekkingsreiziger uit Venentië, al in de 13e eeuw! Zo belandde hij in China, waar hij een aantal jaren verbleef. Op doorreis van en naar China kwam hij op allerlei plekken in het Midden-Oosten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • H. Kolk, Peter de Wit boeken
  H. Kolk, Peter de Wit - Mam, met mij

  In Mam, met mij is het voor Nienke zo klaar als een klontje: haar moeder heeft vroeger alles fout gedaan tijdens de opvoeding. Ze heeft haar dochter nooit echt liefde gegeven en daarom functioneert Nienke nu niet goed. Heerlijk om zo nergens de schuld van te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Peter de Wit boeken
  Peter de Wit - Sigmund / Zeventiende sessie

  In een steeds sneller veranderende wereld, waarin iedereen de weg kwijt lijkt te zijn is dokter Sigmund gelukkig een baken van onverschilligheid. Als Koning Eenoog in het Land der Blinden regeert hij met harde hand en nog hardere pillen. Maar naast de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Robert Crumb boeken
  Robert Crumb - Het boek Genesis

  Ruim vier jaar werkte Robert Crumb, oervader van de graphic novel en voor velen de grootste levende striptekenaar, aan zijn eigenzinnige interpretatie van Genesis. Deze stripversie van het eerste boek van de Bijbel verschijnt dit najaar gelijktijdig bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Posy Simmonds boeken
  Posy Simmonds - Tamara Drewe

  POSY SIMMONDSTamara DreweTamara DreweVertaling Pieter van OudheusdenNa Gemma Bovery verschijnt dit najaar een nieuwe graphic novel van Posy Simmonds. Tamara Drewe is gebaseerd op de klassieker Far from the madding crowd van Thomas Hardy. Het verhaal speelt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Peter van Straaten boeken
  Peter van Straaten - Hoe was je dag, schat?

  Van de delen Roken Neuken Drinken en Zo zijn we niet getrouwd werden inmiddels vele duizenden exemplaren verkocht. In dezelfde uitvoering verschijnt nu Hoe was je dag, schat? Deze verzameling bevat de allerbeste tekeningen van Peter van Straaten over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Peter de Wit boeken
  Peter de Wit - Sigmund achttiende sessie

  PETER DE WITSigmund achttiende sessieNiemand weet beter dan dokter Sigmund dat het op het ijs en in het leven om evenwicht gaat. Zijn praktijk wordt bezocht door mensen die een scheve schaats hebben gereden, over één nacht ijs zijn gegaan, in een wak zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90