Strips

 • Daniel Abraham boeken
  Daniel Abraham - A game of thrones boek 4

  Bovenaan de top van de muur sluiten bastaard Jon Sneeuw en de dwerg Tyrion Lannister een zeer onwaarschijnlijke vriendschap. Gezien hun afkomst zouden ze elkaars grootste vijanden moeten zijn. Ondertussen onderzoekt zijn vader Eddard Stark samen met Pinkie de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • George R.R. Martin boeken
  George R.R. Martin - A game of thrones boek 3

  Eddard Stark, de nieuwe 'Hand des Konings', moet alle zeilen bijzetten. Koningin Cersei laat zich gelden na een uit de hand gelopen ruzie tussen haar zoon prins Joffry en Eddards dochter Arya. Daarnaast is zijn echtgenote Catelyn hem in het diepste geheim… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Jacky Goupil boeken
  Jacky Goupil - Het kristallen zwaard

  Geniet van de Extended Edition van de grootste fantasy stripklassieker! Een zwaard, niet van staal maar van kristal. Toch is dit het gevaarlijkste wapen dat er bestaat. Dit wapen is essentieel voor de mooie Zorya, zij moet de wereld redden door het oude… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Hanco Kolk, Peter de Wit boeken
  Hanco Kolk, Peter de Wit - Wit Sigmund man/vrouw

  S1ngle is een strip van Hanco Kolk en Peter de Wit over drie vrijgezelle vriendinnen die enigszins worstelen met hun bestaan en met het feit dat ze geen vaste partner hebben. Zij klampen zich daarom vaak vast aan wat zij in hun lijfbladen Viva, Marie-Claire en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Valérie Mangin boeken
  Valérie Mangin - De laatste Trojaan

  Alle verhalen uit de zesdelige reeks `De laatste Trojaan` zijn gebundeld tot een heerlijk boek in handzaam formaat. Deel 3 t/m 6 zijn NOOIT eerder in het Nederlands verschenen. De 'Kronieken van de Antieke Oudheid' bestaan uit 'De Gesel Gods' en 'De Laatste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Rob van Bavel boeken
  Rob van Bavel - Vergelding

  Wanneer er na een aanslag door de groep Haas onschuldige burgers door Duitse soldaten dreigen te worden geëxecuteerd, komt Donkersloot in actie. Samen met Vandervelden weet hij een bloedbad te voorkomen, maar daarmee brengt hij wel het leven van alle bewoners… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Stephen King boeken
  Stephen King - De beproeving

  DE BEPROEVING Niemandsland De apocalyptische ontknoping nadert. Zullen Stu en Frannie er in de tussentijd in slagen een balans te vinden tussen hun privéleven en hun openbare leven? Wat zullen de gevolgen zijn van de onzalige relatie tussen Harold Lauder en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Andreas boeken
  Andreas - De geesten

  Samuel heeft een bijzondere eigenschap: hij kan de geesten van bomen zien en met hen praten. Zij helpen hem bij het opsporen van verdwenen personen en zoekgeraakte voorwerpen. Maar op een dag maakt Samuel een fout die hem duur komt te staan en vanaf dan laten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Martin Lodewijk boeken
  Martin Lodewijk - De schedel van sultan Mkwawa

  January Jones 2 De schedel van sultan Mkwawa Oorlog maakt meer dingen kapot dan alleen maar de vrede...In 1898 wordt het hoofd van de opstandige Sultan Mkwawa door de Duitse bezetters naar Europa gevoerd. Zijn lichaam blijft achter in Oost-Afrika... Vele jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Gerard M. de Vries boeken
  Gerard M. de Vries - Mijn moppenboek Deel 2

  Je blijft lachen In dit boek vol moppen Ambtenarenmoppen Belgen moppen, En veel meer leuke moppen Je blijft lachen In dit boek vol moppen Ambtenarenmoppen Belgen moppen Blondjes moppen Hollanders moppen Jantje moppen Kroegmoppen Oude moppen Schoonmoeder moppen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,30
 • Gerard M. de Vries boeken
  Gerard M. de Vries - Mijn moppenboek Deel 1

  Je blijft lachen In dit boek vol met Ambtenarenpompen,jantje moppen, Belgen moppen,schuine moppen En veel meer leuke moppen Je blijft lachen In dit boek vol moppen Ambtenarenmoppen Belgen moppen Blondjes moppen Hollanders moppen Jantje moppen Kroegmoppen Oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,40
 • Eric Hercules boeken
  Eric Hercules - Driemaal daags verwennen voorkomt ongewenste bijwerkingen

  Het zesde stripalbum van Elsje, het meisje dat zes dagen per week in de regionale dagbladen staat. Elsje is zoals altijd knuffelbaar, maar ook prikkelbaar, meedogenloos en schattig. In dit album probeert Elsje een puber te worden, gaat volop voor duurzame… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Mars Gremmen boeken
  Mars Gremmen - Trix

  Trix is een klein, gemeen, Havannasigarenrokend meisje. De strip werd door de lezers van SjoSji (voorheen Sjors & Sjimmie stripblad, voorheen Eppo Wordt Vervolgd, voorheen Eppo, voorheen Pep/Sjors) van het begin af aan óf ontzettend leuk gevonden óf gewoon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Uco Egmond boeken
  Uco Egmond - Goal

  Junior, Big D en Zoef zijn gezworen vrienden met één grote hobby: voetbal. Ze spelen met zijn drieën bij FC Rapido, een kleine club uit Nergenshuizen. Hun ploeg wordt geleid door een coach die zich het liefst De Sergeant laat noemen. Niet zo verwonderlijk,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Pieter Hogenbirk, Herman Roozen boeken
  Pieter Hogenbirk, Herman Roozen - Vroeg werk

  "Mijn naam is Rembrandt Harmenszoon van Rijn. Ik ben kunstschilder in Amsterdam. Mijn specialiteiten zijn portretten, vaak van mezelf, en bijbelse voorstellingen. Kunstkenners en -kopers zijn dol op mijn werk. In mijn vrije tijd verzamel ik bijzondere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Hal Foster boeken
  Hal Foster - Jaargang 1950

  Hal Foster tekende 37 jaar lang het lief, leed en de avonturen van Prins Valiant. Eindelijk is deze klassieker van formaat weer verkrijgbaar. De pagina's van Valiant zijn opgepoetst en opnieuw vertaald om het leesplezier te verhogen. Ook in deze handzame… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Willy Linthout, Urbanus boeken
  Willy Linthout, Urbanus - Psychiatergeflater

  De ouders van Urbanus zijn de kluts kwijt. Eufrazie denkt dat ze een inbreekster uit het oude Egypte is en Cesar lust geen bier meer. Sterker nog, hij wordt plots een gerespecteerd therapeut! Urbanus krijgt geen aandacht meer en voelt zich eenzaam. Er zit niks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Alain Jost, Thierry Culliford boeken
  Alain Jost, Thierry Culliford - De snurfen in Pililut

  Dichtersmurf schrijft zijn eerste avonturenroman, want naar zijn dichtkunst wordt toch niet meer geluisterd. Het verhaal gaat als volgt: een aantal Smurfen proberen de nieuwe boot uit van Knutselsmurf. Maar door een stom ongelukje wordt de dam opengezet en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Mary Tourtel boeken
  Mary Tourtel - De avonturen van Bruintje Beer 11

  Bruintje Beer in het geheimzinnige bos Het sneeuwavontuur van Bruintje Beer (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Mary Tourtel boeken
  Mary Tourtel - De avonturen van Bruintje Beer 24

  Bruintje Beer en de nieuwe vriendBruintje Beer en het DraakjeBruintje Beer en de Slaapperen (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Mary Tourtel boeken
  Mary Tourtel - De avonturen van Bruintje Beer 23

  Bruintje Beer ontmoet een Chinese tovenaarBruintje Beer en Wim Das gaan uit vissenBruintje Beer en de smokkelaars (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Mary Tourtel boeken
  Mary Tourtel - De avonturen van Bruintje Beer 22

  Bruintje Beer en Wim Das op zoek naar de vliegerBruintje Beer, Big Krulstaart en de toverdrankWim Das komt logeren (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Mary Tourtel boeken
  Mary Tourtel - De avonturen van Bruintje Beer 21

  Bruins grote reis Bruintje Beer en de kerstboomfeeen Met Wim Das uit pick-nicken (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Mary Tourtel boeken
  Mary Tourtel - De avonturen van Bruintje Beer 20

  Bruintje Beer maakt een wandeltocht Bruintje Beer en zijn lievelingsaap (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Mary Tourtel boeken
  Mary Tourtel - De avonturen van Bruintje Beer 18

  Bruintje Beer en Bullie Mops op de Hagedoorn-Hoeve Bruintje Beer wordt gestolen (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95