Strips

 • Robin Hobb, Jean-Charles Gaudin, Laurent Sieurac boeken
  Robin Hobb, Jean-Charles Gaudin, Laurent Sieurac - Boeken van de Zieners 1 - De bastaard

  Sinds mensenheugenis wordt het koninkrijk van de Zes Hertogdommen bestuurd door het koningsgeslacht der Zieners. Een nieuwkomer aan het hof, de bastaard Fitz, die onder meer beschikt over de magische gave van Het Vermogen, blijkt een regelrechte bedreiging… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Peter van Straaten boeken
  Peter van Straaten - Rainbow pocketboeken Zo zijn we niet getrouwd

  Peter van StraatenZo zijn we niet getrouwdBriljante tekeningen die de schijn van het burgerlijke bestaan doorprikken.In Zo zijn we niet getrouwd zijn tekeningen verzameld van Peter van Straaten over een van zijn favoriete onderwerpen: de echtelijke staat in al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Kurt Busiek boeken
  Kurt Busiek - De God in de Schaal

  Het eerste deel van een nieuwe 3-delige cyclus waarin we de jonge Conan volgen vlak na zn avonturen in het kille Noorden die hij in de eerste 3 delen beleefde. In deze verhaallijn belandt hij in de "geciviliseerde wereld" en ontmoet hij dronkaards, complot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Steve Moore boeken
  Steve Moore - De Thracische Oorlogen I

  Het verhaal speelt zich af in het barbaarse Thracië. Hercules leidt er in opdracht van de Thracische koning een leger op dat zich laat kenschetsen door zijn meedogenloosheid. De Hercules die staat voor glorie, moed en dapperheid uit de Griekse mythologie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Peter Nuyten boeken
  Peter Nuyten - Auguria

  69 na Christus. Onder de Rijntroepen in Noordwest Germanië breekt muiterij uit onder de Bataafse eenheden juist op het moment dat in Rome door meerdere troonpretendenten om de macht wordt gestreden. Julius Civilis, Bataafse commandant in het Rijnland, heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Marco Bianchini, Patrizio Evangelisti, Marco Santucci boeken
  Marco Bianchini, Patrizio Evangelisti, Marco Santucci - Witte Termiet 3 Jacht zonder genade

  De eeuwenoude strijd tussen goed en kwaad wordt opnieuw gedefinieerd in deze Italiaanse bestsellerreeks die stormenderhand Europa verovert. Niet in de laatste plaats vanwege het fabuleuze tekenwerk van Patrizio Evangelisti, die werkt in de traditie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,90
 • Scotch Arleston, Jean-Louis Mourier boeken
  Scotch Arleston, Jean-Louis Mourier - Trollen van Troy 13 De oorlog van de veelvraten

  Van de uiteenlopende levensvormen op planeet Troy lijken de woeste trollen nog het meest op mensen. Wat niet wil zeggen dat ze het altijd goed met elkaar kunnen vinden. Over het algemeen negeren de trollen de mensen, tenzij ze zin hebben in een pesterijtje.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • P. Otie, P. Ôtié boeken
  P. Otie, P. Ôtié - China

  Xiao Li wordt geboren ten tijde van Mao Zedongs Grote Sprong Voorwaarts en de Honderd Bloemencampagne. Door zijn ogen kijk je naar het China van de rode sjaals, het rode boekje en de grote `vader Mao. Waar hij als kleuter nog een diepe liefde voelt voor zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Reinhard Kleist boeken
  Reinhard Kleist - The secrets of Coney Island

  De geheimen van Coney Island is een reeks van drie korte verhalen over een verlept pretpark op de pier aan de zee. In Coopers show neemt de jonge Cool de goochelshow van zijn vader over. Het verhaal Coney Island Angel speelt zich af op de set van de film Angel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Peter de Wit boeken
  Peter de Wit - Rainbow pocketboeken Sigmund. Pillen, praten, patiënten

  Als je met een pil je depressie onder controle kunt krijgen, waarom zou je dan nog in therapie gaan? Dokter Sigmund benadrukt het belang van een combinatie van pillen en praten, want zonder goede medicatie houdt geen therapeut het vol om naar het gezeur van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Gradimir Smudja boeken
  Gradimir Smudja - Het Kunstbordeel 2 Mimi & Henry

  Montmatre is aan het einde van de negentiende eeuw de broedplaats van de moderne kunst. Grote meesters treffen elkaar dagelijks in de cafes om te discussieren over kunst. Onder hen is ook Henri de Toulouse-Lautrec, beroemd om zijn schilderijen van het Parijse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Erik Varekamp boeken
  29,95
 • G. van Driel boeken
  G. van Driel - De ondergang van Amsterdam

  In het Rijksmuseum bewondert een jongeman het doek 'Jeremiah treurend over de verwoesting van Jeruzalem' van Rembrandt. Titus realiseert zich dat hij zich niets kan voorstellen bij het verdriet van iemand die zijn stad ten onder ziet gaan. 'Mijn stad staat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • John Stuart Reid, Bastiaan Geleijnse, van Tol boeken
  John Stuart Reid, Bastiaan Geleijnse, van Tol - Fokke & Sukke het afzien van 2006

  - Deense cartoonrellen - sharia - Taïda - Holleeder - sudoku - Nordic walking - Deventer moordzaak - kabinetscrisis - NSE - Rita Verdonk - Noord-Korea - seniorenstad - D66 - stemcomputers - Donner - Endstra-tapes - ophokplicht - Treble - pedopartij - Wild..… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,60
 • Gummbah boeken
  Gummbah - Hoe Eddie in balbezit kwam

  Gummbah (1967) begon in 1992 het tijdschrift God dat hij helemaal vulde met cartoons, gags en korte verhalen. Er verscheen slechts aflevering, maar die vormde wel het begin van zijn succesvolle carri . Zijn tekeningen worden inmiddels gepubliceerd in Humo, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Olivier Marin, E. van der Zuiden, Émilio Van der Zuiden boeken
  Olivier Marin, E. van der Zuiden, Émilio Van der Zuiden - Het geheim van de Traction 22

  Parijs, 1959. Margot werkt als stagiaire op de redactie van een autotijdschrift. Ze probeert zich dapper te handhaven in dit typische mannenwereldje, maar wordt door haar collegas niet serieus genomen. Daarom mag ze zich bezighouden met de Zoekertjes. Ter… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • van Tol boeken
  van Tol - Opkomst en ondergang van Fokke & Sukke Deel 1 Prelude

  Opkomst en ondergang van Fokke & Sukke 1 - Prelude Tekenaar vertelt in stripvorm hoe de vriendschap tussen drie studenten leidt tot de geboorte van het populairste cartoonduo van Nederland. De geboorte van Fokke & Sukke vond eind 1993 plaats toen Reid,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • A.K. Heyne, A. Heyne boeken
  A.K. Heyne, A. Heyne - Epsilon uitgaven Leonhard Euler

  In zijn hoofd zette hij de wereld van de wiskunde op zijn kop. Hij berekende vloeistofstromingen, het traagheidsmoment, ontwikkelde de varatierekening en de moderne getallentheorie. Als wetenschapper staat hij op een lijn met Newton en Einstein.Ingenieurs over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Een reis door de tijd Het geheim van de Sfinx 2

  Professor Volt roept opnieuw onze hulp in omdat de piratenkatten weer bezig zijn. Dit keer hebben ze hun zinnen gezet op de beroemde Sfinx van Egypte. Ze reizen terug in de tijd om de farao die de Sfinx liet bouwen zo ver te krijgen dat hij hem een kattenkop… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • P. van Straaten boeken
  P. van Straaten - Rainbow pocketboeken Hoezo oud ?

  Hoezo oud? is een uitgebreide selectie tekeningen waarin Peter van Straaten op zijn bekende wijze de beslommeringen van een ouder wordende generatie neerzet. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Len Munnik boeken
  Len Munnik - Kat & Muis

  'Toen ik nog een muis was, keek ik graag naar katten. Katten keken ook graag naar mij. Ze dachte namelijk dat ze mij konden pakken, doodbijten en opsmikkelen. Katten kijken kennelijk nooit tekenfilms. Ik en al mijn muizenvrienden keken dagelijks naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,90
 • Peter de Wit boeken
  Peter de Wit - Sigmund weet wel raad met vrouwen

  Na het grote succes van de bundel Burka Babes nu een nieuwe serie van Peter de Wit: Sigmund weet wel raad met. Compacte boekjes met de dagelijkse praktijk van Sigmund gerangschikt naar onderwerp.Schijnbaar moeiteloos combineert de vrouw van nu een succesvolle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • H. Kolk, Peter de Wit boeken
  H. Kolk, Peter de Wit - S1ngle Party

  Met thuiszitten krijg je als single nooit een relatie, dus zit er voor Fatima, Stella en Nienke niets anders op dan veel uit te gaan, te daten en te feesten. En het is een win-winsituatie: als je de ware vindt is het geweldig en als je hem niet vindt ben je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • H. Kolk, Peter de Wit boeken
  H. Kolk, Peter de Wit - Mam, met mij

  In Mam, met mij is het voor Nienke zo klaar als een klontje: haar moeder heeft vroeger alles fout gedaan tijdens de opvoeding. Ze heeft haar dochter nooit echt liefde gegeven en daarom functioneert Nienke nu niet goed. Heerlijk om zo nergens de schuld van te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Peter de Wit boeken
  Peter de Wit - Sigmund / Zeventiende sessie

  In een steeds sneller veranderende wereld, waarin iedereen de weg kwijt lijkt te zijn is dokter Sigmund gelukkig een baken van onverschilligheid. Als Koning Eenoog in het Land der Blinden regeert hij met harde hand en nog hardere pillen. Maar naast de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90