Strips

 • Richard Pini, Wendy Pini boeken
  Richard Pini, Wendy Pini - Elfquest 3 De laatste tocht

  Hoofdvrouw Amber van de Wolfrijders moet haar zwaarste beproeving tot nu toe alleen onder ogen zien als ze gevangen wordt gehouden door een brute, menselijke tiran. Zal haar opoffering om haar stam geheim te houden ervoor zorgen dat zij kunnen vluchten naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Barbara Stok boeken
  Barbara Stok - Vincent

  Het bewogen leven van Vincent van Gogh blijft een onuitputtelijke inspiratiebron. Stripmaker Barbara Stok neemt in dit verhaal de lezer mee naar de korte, intense periode die de schilder in Zuid-Frankrijk doorbrengt. Vincent droomt ervan in Arles een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Urbanus, Willy Linthout boeken
  Urbanus, Willy Linthout - Urbanus Juul Crapuul 160

  Juul Crapuul, een van de gevaarlijkste gangsters van Tollembeek, maakt slachtoff ers. René en Modest proberen hem te arresteren, maar Juul krijgt per ongeluk een pijl van Cupido door zijn hoofd. En ook Urbanus valt ten prooi aan de pijlen van de liefdesgod.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Brian Wood boeken
  Brian Wood - Star wars 2, In de schaduw van Yavin 2 van 3

  Schrijver Brian Wood ((Diverse Eisner Award nominaties) ) en tekenaar Carlos D'Anda (Batman: Arkham City) hebben een nieuw en hedendaags Star Wars avontuur geproduceerd!Prinses Leia mag met haar eigen team een geheime elite-eenheid opbouwen om spionnen te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Frederik Peeters boeken
  Frederik Peeters - Aama 1

  In een verre toekomst... Midden in een troosteloos landschap ontwaakt een man zonder herinneringen. Zijn naam is Verloc Nim, dat hoort hij van een robot met het uiterlijk van een gorilla. Zijn dagboek vertelt hem de rest: bedrogen in zaken, verlaten door zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kevin Eastman boeken
  Kevin Eastman - Teenage mutant ninja turtles 3

  Oude vijanden, nieuwe vijanden De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn voor goed terug voor een reeks spannende avonturen. Raphael is teruggevonden en alle turtles zijn weer verenigd bij meester Splinter. Het voelt aan als een familie. Via het oude verhaal over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Roy Thomas boeken
  Roy Thomas - Conan Weg der koningen 4

  Deze Conan reeks is een achtbaan van avonturen die geen enkele Conan fan zal willen missen! Zal de eerste blik die Conan op Aquilonië werpt meteen zijn laatste zijn? De Cimmeriër wordt gestrikt voor de eregarde van prins Arpollo. Maar die loopt regelrecht in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Steve Michiels boeken
  Steve Michiels - Burgerlijke schemering

  In Burgerlijke schemering trekt tekenaar Steve Michiels een haast tekstloze urban jungle op vol seks, geweld en humor. Een man vertrekt naar het café terwijl zijn vrouw thuis haar vriendinnen ontvangt voor een bijzonder theekransje. De straten van de stad… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • David Prudhomme boeken
  David Prudhomme - Rebetiko

  Aan het eind van de jaren dertig van de twintigste eeuw heerst er in Griekenland een fascistisch militaire dictator. Stravros heeft van nature een rebels karakter. Vanwege zijn interesses (mooie meiden, hasj en Griekse bluesmuziek) is het voor hem altijd al… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Pierre de Jaeger boeken
  Pierre de Jaeger - Ondergronds

  Instrumentenbouwer Harold raakt in de crisis van de jaren dertig zijn baan kwijt. Noodgedwongen accepteert hij een plek aan de lopende band bij een fabriek voor huishoudelijke artikelen, ergens in de woestijn. Als Harold een fout maakt wordt hij naar de kelder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Milan Hulsing boeken
  Milan Hulsing - Stad van klei

  De Stad van klei is een bewerking van een novelle van Mohammed El-Bisatie. Het verhaal speelt zich af in zanderig en warm Egypte, waar ambtenaar Salim het plan heeft opgevat om de salarissen en bonussen van een politiekorps van een verzonnen stad te innen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Rudolf Kahl boeken
  Rudolf Kahl - Herinneringen

  Graphic novel · Het beklemmende portret van een Einzelgänger die als onecht kind in het ineenstortende Derde Rijk werd geboren en opgroeide bij liefdeloze pleegouders in de provincie. Tijdens de moeizame periode van de wederopbouw vervolgt de jonge Rudolf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • F. de Heij boeken
  F. de Heij - Afgezaagd

  Erotische thriller in stripvorm ¿: met drie verdachten, twee rechercheurs en één prostituee met afgezaagd hoofd. Bizarre raamvertelling over de waanzin van een tekenaar en zijn personages, met een prominente rol voor de macabere clown uit Filo. Fred de Heij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Dave Cooper boeken
  Dave Cooper - Loeder: een voorliefde voor Tina

  Graphic novel over de wanhopige liefde van kinderboekenillustrator Martin DeSerres voor zijn model. Als Martin een beurs krijgt voor een reeks erotische schilderijen, gaat hij op zoek naar een naaktmodel. Zijn aanvankelijke afkeer voor de vlezige, oerlelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Dave Cooper boeken
  Dave Cooper - Dan en Larry in: "Niet doen!"

  Aandoenlijk verhaal over de greep van een leermeester op zijn leerling.Aandoenlijk verhaal, ondanks de vervreemdende enscenering, over de gecompliceerde relatie die de auteur als tiener had met zijn leermeester, een striptekenaar. Hoofdpersonage Dan, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Ivan Brun, Lionel Tran boeken
  Ivan Brun, Lionel Tran - Otaku

  Graphic novelEen jong Japans stel strandt in Frankrijk tijdens hun tournee met een videoperformance. Ze doden de tijd met EXil, een verslavend spel waarbij je langzaam in een robot verandert. Ryu is geflipt als bedenker van games. Mui is verkoopster in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,90
 • Ivan Brun boeken
  Ivan Brun - Zero

  Korte strips In de korte verhalen van Ivan Brun (1971) beginnen ze lekker, de jongeren uit de Franse banlieus. Maar het is midden jaren 90 en ze struikelen over de recessie. Hun toekomst blijkt zo leeg als een woestijnlandschap, net als hun gevoelsleven. En… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • M. Nadrani boeken
  M. Nadrani - Jaren van lood - Het complex

  Autobiografisch verhaal van Mohammed Nadrani (1954, Rif). Als studentenactivist werd hij in 1976 negen jaar lang zonder proces opgesloten en gemarteld in geheime detentiecentra tijdens de Marokkaanse 'jaren van lood' (1956-1999).Zijn getuigenis over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • M. Nadrani boeken
  M. Nadrani - Emir van de Rif

  De legendarische Ben Abdelkrim Khattabi (1882,Ajdir · Marokko - 1963, Cairo · Egypte) is het symbool van de opstand van de Riffijnen: eerst tegen de Spaanse en Franse koloniale overheersing, en vervolgens tegen het centrale Marokkaanse gezag. Bij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Cecile Grenier, Ralph boeken
  Cecile Grenier, Ralph - De hel van Rwanda '94

  Graphic novel (hardcover, kleur) · Een verhaal over wat wel ¿de laatste genocide van de eeuw¿ wordt genoemd: de honderd dagen volkerenmoord, tussen april en juli 1994, op anderhalf miljoen Tutsi¿s door de Hutu-meerderheid. Grenier baseerde het scenario… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Willy Vandersteen boeken
  Willy Vandersteen - De Rode Ridder 078 Verloren legioen

  De Rode Ridder verkent de bergwouden van een hoogvlakte in het zuiden........ Een witharige oude man staat te kijken hoe hij tussen de rotsen nadert. Aan de middelvinger van zijn rechterhand draagt de oude man een zonderlinge gouden ring. Plots ziet Johan dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Fred de Heij boeken
  Fred de Heij - De Zeemeeuw

  Strips · Als meid bij de visserfamilie De Keyser wordt Saskia oneerlijk behandeld, maar terug naar het weeshuis wil ze niet. Samen met haar vriendin Anne verzint ze een list: aan boord komen van handelsschip De Zeemeeuw. Ze hebben namelijk een oogje op Bart… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Fred de Heij, Ger van Wulften boeken
  Fred de Heij, Ger van Wulften - Pulpman 1

  Magazine Pulpman presenteert elke zes weken de parels van de pulp. Koning van de Nederlandse kwaliteitspulp is Fred de Heij. Samen met een aantal gasttekenaars duikt hij voor Pulpman in de diepste pulpkrochten. Actie en apathie, seks en geweld, dood en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Fred de Heij boeken
  Fred de Heij - Pulpman 2

  Magazine PULPMAN presenteert elke zes weken de stripparels van de pulp. Koning van de Nederlandse kwaliteitspulp is Fred de Heij. Samen met een aantal gasttekenaars duikt hij voor PULPMAN in de diepste pulpkrochten. Actie en apathie, seks en geweld, dood en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Fred de Heij, Ger van Wulften boeken
  Fred de Heij, Ger van Wulften - Pulpman 4

  Magazine PULPMAN presenteert 8x per jaar de stripparels van de pulp. Koning van de Nederlandse kwaliteitspulp is Fred de Heij. Samen met een aantal gasttekenaars duikt hij voor PULPMAN in de diepste pulpkrochten. Actie en apathie, seks en geweld, dood en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50