Strips

 • Druuna 0, Anima

  De toekomst... De mensheid is verdeeld in een handvol meedogenloze overlevenden, die bereid zijn om alles te doen om in leven te blijven, en hordes gewelddadige hybride mutanten. In deze troosteloze wereld moet de prachtige Druuna al haar krachten, en charmes,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Paulo Eleuteri Serpieri boeken
  Paulo Eleuteri Serpieri - Druuna 1, Morbus Gravis-Delta

  De toekomst... De mensheid is verdeeld in een handvol meedogenloze overlevenden, die bereid zijn om alles te doen om in leven te blijven, en hordes gewelddadige hybride mutanten. In deze troosteloze wereld moet de prachtige Druuna al haar krachten, en charmes,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Lida Bonnema, Wim Bonnema boeken
  Lida Bonnema, Wim Bonnema - Happy Nest liefdesnest; Drie in een nest

  Happy Nest 'Liefdesnest'In Happy Nest boek 2, verhaal 'Liefdesnest', maken nieuwe stripfiguren hun opwachting.Opa neemt buurvrouw Sophie mee en Merel krijgt versterking van Vireo, haar Afrikaanse vriendje.Het tweede beeldverhaal 'Drie in een Nest', gaat over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Robert Louis Stevenson boeken
  Robert Louis Stevenson - De piraat en de apotheker

  Dit is het verhaal van twee kwajongens, de vrienden Robin en Ben. Robin is een brutale rover en een bullebak; Ben bedriegt en steelt liever stil en heimelijk. De een verlaat zijn geboorteland, wordt piraat en vecht op alle oceanen van de wereld. De ander… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Marvel 01 Iron man

  Iron ManTony Stark is een technologisch visionair... een beroemde, steenrijke uitvinder die zijn gelijke niet kent. Gehuld in 's werelds meest geavanceerde en krachtigste gevechtsharnas beschermt Stark onschuldige burgers als de onoverwinnelijke IRON MAN. Tony… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • John Reid, Bastiaan Geleijnse, Jean-Marc van Tol boeken
  John Reid, Bastiaan Geleijnse, Jean-Marc van Tol - Fokke & Sukke - Het afzien van 2015

  Het traditionele overzicht van alle hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar. Geliefd cadeautje van Sinterklaas en Kerstman. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Frédéric Brrémaud boeken
  Frédéric Brrémaud - Miauw 1

  Samen met vriendin Erika gaat Manon eindelijk een puppy uitzoeken. Maar als ze een klein donzig kattenstaartje uit het nest ziet steken is ze voor de rest van haar leven verkocht. Ze heeft haar hart verloren aan Morris. Speels, humoristisch, fluweelzacht en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Jeffrey Brown boeken
  Jeffrey Brown - Star wars welterusten darth vader

  In deze versie leest Darth Vader aan Luke en Leia een verhaaltje voor het slapen gaan voor. De meest waanzinnige karakters uit het Star Wars universum komen, geheel op rijm, voorbij. De vraag is alleen wie eerder slaapt. Luke & Leia of Dart Vader? Want het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jeffrey Brown boeken
  Jeffrey Brown - Star wars Vaders beste vrienden

  Het universum van Star Wars zit vol met vrienden en vijanden. Maar vijanden kunnen ook weer vrienden met elkaar zijn. Heel verwarrend allemaal voor de kleine Luke en Leia, want wie is nu een goeie en wie is nu een slechterik? (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Brian Wood boeken
  Brian Wood - Star Wars 9

  Kolonel Bircher, een Rebellenspion die opereerde hoog binnen de rangen van het Keizerrijk, heeft een beschamende nederlaag gecoördineerd voor de Star Destroyer Devastator - het voormalig vlaggenschip van Darth Vader. Vader, op het moment aan de zijlijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Stefano Ambrosio boeken
  Stefano Ambrosio - Mickey Mouse 4 De cyclus van de magiers

  In de wervelende wereld van de tovenaars kent de magie geen rust! In de loop van het Grote Tovertoernooi moeten Mickey en zijn vrienden heel wat mysteries oplossen. Ze hebben niet alleen magische krachten nodig, maar moeten ook slim en dapper zijn, zodat ze de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Alessandro Ferrari boeken
  Alessandro Ferrari - Star Wars episode VI. Return of the Jedi

  Het Galactische Keizerrijk bouwt aan een tweede Death Star. Als deze af is, zal hij in tegenstelling tot de vorige Death Star geen zwakke plekken hebben. Ondertussen is Luke Skywalker bezig met een plan om Han Solo te bevrijden uit handen van Jabba de Hutt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Star Wars: Skywalker slaat toe Vol. 1

  Luke Skywalker en de Rebellen hebben net hun grootste overwinning behaald door het machtigste wapen van het Keizerrijk te vernietigen: de Death Star. Maar het Keizerrijk is nog niet verslagen! Luke, Prinses Leia, Han Solo, Chewbacca, C-3PO, R2-D2 en de rest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mathieu Lauffray boeken
  Mathieu Lauffray - Profeet 3 - Pater Tenebrarum - sc

  Wat eraan voorafging... Diep in de krochten van de Himalaya ontdekken de professoren Jack Stanton en Alexander Kadel een eeuwenoud heiligdom vol metershoge standbeelden van grijnzende demonen. Enkele maanden later breekt, letterlijk, de hel op aarde los. In de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,90
 • Mathieu Lauffray boeken
  Mathieu Lauffray - Profeet 3 - Pater Tenebrarum - hc

  Wat eraan voorafging... Diep in de krochten van de Himalaya ontdekken de professoren Jack Stanton en Alexander Kadel een eeuwenoud heiligdom vol metershoge standbeelden van grijnzende demonen. Enkele maanden later breekt, letterlijk, de hel op aarde los. In de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Christophe Arleston, Jean-Louis Mourier boeken
  Christophe Arleston, Jean-Louis Mourier - Trollen van Troy 18 - De Proffie Blues - hc

  Van de uiteenlopende levensvormen op planeet Troy lijken de woeste trollen nog het meest op mensen. Wat niet wil zeggen dat ze het altijd goed met elkaar kunnen vinden. Over het algemeen negeren de trollen de mensen, tenzij ze zin hebben in een pesterijtje.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Peer Meter boeken
  Peer Meter - Gif

  DE GIFDOODSTERIn maart 1828 komt in Bremen een opzienbarende misdaad aan het licht die de Duitse stad doet huiveren. Al tijdens de eerste verhoren bekent de 43-jarige Gesche Gottfried dat zijvijftien naasten dodelijk heeft vergiftigd met 'muizenboter'. Onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Merho boeken
  Merho - de Kiekeboes In 3 dede SPECIAL

  2014/0034/99De Kiekeboes zijn in al hun avonturen al heel wat ongure types tegengekomen, maar er is er geen enkele die Marcel Kiekeboe zo'n angst aanjaagt als Dédé la Canaille. Een genadeloze gangster die nog een eitje te pellen heeft met Marcel, dat levert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Raule boeken
  Raule - Isabellae 2

  Nog steeds op zoek naar haar zus Siuko gaat Isabellae Ashiwara de zee op aan boord van een schip dat onder bevel staat van een kapitein die net zo grimmig is als zijn bemanning. Maar als ze in de buurt komen van de boot waarop Siuko zou moeten zitten, begint… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • George R.R. Martin boeken
  George R.R. Martin - Hagenridder 5 a Game of Thrones Prequel

  Ridder Dunk en zijn schildknaap Ei moeten hun heer, ser Osgrauw, zien te redden uit een onmogelijk conflict met de veel machtiger buur de Webbers. Aangezien de daar heersende vrouwe maar liefst 4 echtgenoten heeft vergiftigd is Dunk bijzonder op zijn hoede.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Richard Pini boeken
  Richard Pini - ElfQuest 6

  Van de schrijver en tekenaar van de oorspronkelijke ElfQuest boeken! EINDELIJK... het grote zenden is begonnen, met een wereldwijde oproep aan elke elf op de Wereld van Twee Manen. Met deze uitnodiging wordt de vraag actueel die ieder voor zich moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Floyd Gottfredson boeken
  Floyd Gottfredson - Mickey Mouse 3 1939-1940, De gouden jaren

  In 1929 zou Floyd Gottfredson in eerste instanstie slechts een paar weken voor de Disney Studios werken. Maar uiteindelijk bleef hij meer dan veertig jaar in dienst, waardoor de avonturen van Mickey zijn gestandaardiseerd en de muis is uitgegroeid tot het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Dick Maas, Wijo Koek boeken
  Dick Maas, Wijo Koek - Flodder, het Mysterie van de Dode Blondjes

  HET MYSTERIE VAN DE DODE BLONDJES Zijn Johnnie en Zoon Kees inderdaad de moordenaars van al die blonde meiden in Zonnedael? Of is er een vergissing in het spel? En waarom heeft Dochter Kees opeens rood haar? Ma Flodder leert via internet een nieuwe man kennen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Didier Crisse boeken
  Didier Crisse - Tinkelbel in Wonderland

  Tinkelbel is op zoek naar Peter Pan. Ze is hem kwijtgeraakt tijdens een expeditie in de Oude Wereld. Ze denkt dat hij in een boekhandel in Londen verdwenen is en ze vliegt er zelf binnen. Daar wordt ze door de knorrige boekhandelaar verjaagd en krijgt ze een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Marvel 01 All New X-Men

  Mutanten zijn het volgende stadium in de evolutie. Door hun genetische mutaties beschikken ze over krachten die normale mensen niet hebben. Hierdoor worden ze gevreesd en gehaat. Maar een groep mutanten, bekend als de X-MEN, vecht voor een wereld waarin mensen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99