Strips

 • Miesjel van Gerwen boeken
  Miesjel van Gerwen - Gewoon doormodderen

  'Gewoon Doormodderen' is de derde en laatste selectie uit de reeks 't Moer, de getekende column van Miesjel van Gerwen, editie 's-Hertogenbosch van het Brabants Dagblad (1995-2018).In deze column volgt Van Gerwen sinds 1995 de Bossche actualiteit. Besluiteloze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Carlos Sampayo boeken
  Carlos Sampayo - Het leven is geen stripverhaal, baby

  ‘Niemand had me belazerd, en toch had ik zo’n gevoel… Dat gebeurde wel vaker als ik me met zaken bemoeide die me niet aangingen…’ In de traditie van de hard-boiled detective creëerden Muñoz en Sampayo hun private eye Alack Sinner. Hun spannende,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • D. Crisse, F. Besson boeken
  D. Crisse, F. Besson - De wapens van Isis

  Tekenaar Crisse (Atalante) laat ook in Ishanti zien wat een fantastische tekenaar hij is en hoe makkelijk hij een spannend en tegelijkertijd een vrolijk verhaal kan vertellen.Ishanti danst in de tempel van Isis, en dat is niet eenvoudig. De danseressen zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hub, S. Pelayo boeken
  Hub, S. Pelayo - Cyclus van de aarde

  Okko, de ronin, de samoerai zonder meester, staat aan het hoofd van een kleine groep demonenjagers. Het gezelschap trekt door het gebied van het keizerrijk Paja.Okko, de samoerai zonder heer, trekt aan het hoofd van een kleine groep gezellen, de reus Noburo,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Barbucci, Canepa boeken
  Barbucci, Canepa - De gele stad

  SKY DOLL is een 5-delige cultserie van Alessandro Barbucci (Ekho) en Barbara Canepa (END)!Dio is dood. Zijn lijk ligt op het kantoor van Heaven Spaceship Wash, een astrowasserette zoals er wel meer zijn op de planeet Papathea. Maar wat is het verband tussen de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hub boeken
  Hub - Cyclus van de lucht

  Okko, de ronin, de samoerai zonder meester, staat aan het hoofd van een kleine groep demonenjagers. Het gezelschap trekt door het gebied van het keizerrijk Paja.Na een verschrikkelijk duel wordt Okko voor dood achtergelaten buiten het dorp, terwijl de hemelse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hub boeken
  Hub - Cyclus van de leegte

  Okko, de ronin, de samoerai zonder meester, staat aan het hoofd van een kleine groep demonenjagers. Het gezelschap trekt door het gebied van het keizerrijk Paja.Het begin van het einde! Lees de laatste cyclus van Okko, de rônin zonder meester. Het leven voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Carita Lupattelli, Saverio Tenuta, Bruno Letitia boeken
  Carita Lupattelli, Saverio Tenuta, Bruno Letitia - Yamibushi

  Izuna speelt zich af in het universum van Legende vd Scharlaken Wolken en Het masker van Fudo, en vertelt het verhaal van de wolfachtige wezens die deze mysterieuze Japanse fantasiewereld bevolken.Al sinds de nacht der tijden zijn de Izuna-wolven de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • François Lapierre, Patrick Boutin-Gagné boeken
  François Lapierre, Patrick Boutin-Gagné - De wachter

  De Zielenvreter is een compleet verhaal in drie delen waarin de Indiaanse en Keltische mythologieën samen komen om ons in de voetsporen te leiden van titanen en andere vergeten wezens.Het is nog koud in dit afgelegen deel van Quebec, in het dorpje bij het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Antoine Carrion, Jérome Hamon boeken
  Antoine Carrion, Jérome Hamon - De elementalen

  Nils is een sprankelende ecologische saga (in 3 delen) die zich situeert tussen de Noordse mythologie en de werken van Miyazaki.Volgens oude legendes bestaat er een tweede wereld voorbij de materiële. Een schimmenrijk bevolkt door schitterende wezens zonder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Saverio Tenuta, Carita Lupattelli boeken
  Saverio Tenuta, Carita Lupattelli - Namaenashi

  Izuna speelt zich af in het universum van De Legende vd Scharlaken Wolken en Het masker van Fudo, en vertelt het verhaal van de wolfachtige wezens die deze mysterieuze Japanse fantasiewereld bevolken.ele jaren zijn verstreken sinds Aki een zwarte Izuna werd.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hub boeken
  Hub - De cyclus van de lucht

  Okko, de ronin, de samoerai zonder meester, staat aan het hoofd van een kleine groep demonenjagers. Het gezelschap trekt door het gebied van het keizerrijk Paja.Okko wordt aan het ziekbed van een klein meisje geroepen dat gekweld wordt door een demon. Daarvoor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Barbucci, Canepa boeken
  Barbucci, Canepa - Aqua

  SKY DOLL is een 5-delige cultserie van Alessandro Barbucci (Ekho) en Barbara Canepa (END)!Noa is een kunstpop, ontwikkeld voor laag-bij-de-grondse doeleinden. Binnen 33 uur dooft haar leven uit.Een androïde droomt niet. Toch kan Noa zich haar dromen prima… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Barbucci, Canepa boeken
  Barbucci, Canepa - De witte stad

  SKY DOLL is een 5-delige cultserie van Alessandro Barbucci (Ekho) en Barbara Canepa (END)!Het grootste televisiestation van de planeet staat op het punt om het succes van de Aqua-missie bekend te maken, en daarmee zal de hegemonie van pausin Lodovica in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Barbucci, Canepa boeken
  Barbucci, Canepa - Spaceship collection

  SKY DOLL is een 5-delige cultserie van Alessandro Barbucci (Ekho) en Barbara Canepa (END)! Spaceship Collection bevat diverse korte verhalen in dezelfde wereld.SkyDoll Spaceship Collection is een verzameling verhalen uit het leven van Noa, de synthetische pop… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • S. Tenuta boeken
  S. Tenuta - De stad die met de hemel spreekt

  'De Legende van de Scharlaken Wolken' is een 4-delige reeks van Saverio Tenuta, in de wereld van de 'Het masker van Fudo' en 'Izuna'.De samoerais willen bij hun training geen bamboezwaarden gebruiken. Alleen echte zwaarden, want die zijn dodelijk, kunnen de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Saverio Tenuta boeken
  Saverio Tenuta - De perfecte streek

  'De Legende van de Scharlaken Wolken' is een 4-delige reeks van Saverio Tenuta, in de wereld van de 'Het masker van Fudo' en 'Izuna'.Raido, ronin zonder geheugen, dwaalt door een gedroomd Japan. Alles kan in zijn tegendeel verkeren, en iedere held is zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Saverio Tenuta boeken
  Saverio Tenuta - De bloei en de gruwel

  'De Legende van de Scharlaken Wolken' is een 4-delige reeks van Saverio Tenuta, in de wereld van de 'Het masker van Fudo' en 'Izuna'.Wat mag schoonheid kosten? Dat wordt ons onthuld in de laatste aflevering van het vierluik over de legende van de Scharlaken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Saverio Tenuta, Carita Lupatelli boeken
  Saverio Tenuta, Carita Lupatelli - Izuna 1/2 Kamigakushi

  Al sinds de nacht der tijden zijn de Izuna-wolven de beschermers van de Heilige Boom. Woest verweren ze zich tegen de Noggo-demonen, om zo de onzichtbare grens te bewaken ­tussen de wereld der mensen en die van de geesten. De mysterieuze verschijning van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Alessandro Barbucci, Barbara Canepa boeken
  Alessandro Barbucci, Barbara Canepa - Sudra

  SKY DOLL is een 5-delige cultserie van Alessandro Barbucci (Ekho) en Barbara Canepa (END)!Noa, Roy, Jahu, Cleopatra en Yhala hebben zich gevestigd op de vredige planeet Sudra,waar tal van religies vreedzaam samenleven.Terwijl Jahu zijn tijd doorbrengt met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Wilfrid Lupano, Morgann Tanco, Lorien boeken
  Wilfrid Lupano, Morgann Tanco, Lorien - De nacht van de griezel

  Het rechte pad, geschreven door Wilfrid Lupano (Alim de leerlooier, De Engelsman die niet van vuurwapens houdt, Krasse knarren), is een verhaal in twee delen.Op bevel van hun surveillant, de Griezel, keert het viertal terug naar het kasteel van Drumont om er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Romain Hugault, Yann boeken
  Romain Hugault, Yann - Edelweiss

  Edelweiss is een compleet Eerste Wereldoorlog-verhaal in drie delen.1917: boven de loopgraven van de slagvelden in Noord-Frankrijk en Vlaanderen, waar wanhopige fransozen en gedesillusioneerde punthelmen elkaar in de modder afslachten, creëren Franse en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Romain Hugualt, Yann boeken
  Romain Hugualt, Yann - De Nachtuil

  De Nachtuil is een compleet Tweede Wereldoorlog-verhaal in 3 delen.Winter 1943. In de hel van het Oostfront heeft de almachtige Luftwaffe de totale heerschappij in de lucht. De Duitse luchtmacht stort een vernietigende regen van vuur en ijzer uit over de zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Michael Le Galli, Davide Fabbri, Christian Dalla Vecchia, Bruna Falba boeken
  Michael Le Galli, Davide Fabbri, Christian Dalla Vecchia, Bruna Falba - Operatie Overlord

  De grootste militaire operatie van de Tweede Wereldoorlog!De grootste militaire operatie van de Tweede Wereldoorlog! Juni 1944. De geallieerden lanceren een groots offensief in Normandië,om Europa definitief van het nazi-juk te verlossen. Het strategische en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hal Foster boeken
  Hal Foster - Prins Valiant

  Zelfs na 31 jaargangen tekende Hal Foster, met zijn uitmuntende oog voor detail, prachtige decors. Alle strippagina’s zijn opnieuw vertaalden digitaal gerestaureerd.In dit deel kampt prins Valiant met een onwillige troonopvolger en sluit hij zich aan bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95