Strips

 • Mawil boeken
  Mawil - Kinderland

  Oost-Berlijn aan de vooravond van Die Wende. Mirco Watzke zit in de tang. De doorgaans zo voorbeeldige leerling uit klas 7a heeft mot met een paar lompe ouderejaars en de enige die hem daarbij kan helpen is uitgerekend die rare nieuwe uit de parallelklas…… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Hugo Bausch boeken
  Hugo Bausch - Urban Kidzz & de Windkapers

  Luxe uitgave Dit is de luxe uitgave van de strip Urban Kidzz & de Windkapers Hij is uitgevoerd als 56 pagina's hardcover met linnen kaft, goudfolie-opdruk op cover + rug, en een gelamineerde illustratie van 10 x 10 cm op de cover, verdiept gepreegd aangebracht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,95
 • Jean Giraud, Jean-Michel Charlier boeken
  Jean Giraud, Jean-Michel Charlier - Gebroken neus / De wereld van Gir

  Blueberry ontsnapte maar net aan de kogel in het razend spannende "Angel Face". Voor de blanken is hij nog steeds vogelvrij en hij is nu ondergedoken bij… de Apachen! Hij heet nu Tsi-na-pah (oftewel Gebroken Neus) en geniet het vertrouwen van Apachenleider… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Hec Leemans, Swerts & Vanas boeken
  Hec Leemans, Swerts & Vanas - Operatie Frankenstein

  Professor Flessentrekker experimenteert met artificiële intelligentie en wil Mark Vertongen gebruiken als proefkonijn, om van het alombekende "kieken" een genie te maken. Dat gebeurt via enkele ingrepen in Marks hersenen. Maar het experiment loopt niet zoals… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Willy Linthout boeken
  Willy Linthout - Filmspecial

  Urbanus presenteert de enige echte Filmspeciaal!Heel Tollembeek mag meespelen in zijn nieuwste film, dus maak je klaar voor een reeks spannende avonturen, tal van leuke spelletjes, stunts, special effects en liters namaakbloed...Deze spannende filmspecial… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Willy Vandersteen boeken
  Willy Vandersteen - Boemerang

  Met Boemerang brengen tekenaar Steven Dupré en scenarist Conz een unieke hommage aan het universum van Suske en Wiske. Het verhaal speelt zich af in een futuristisch alternatief universum waar Theofiel Boemerang als een commerciële Big Brother over de wereld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • John Reid, Bastiaan Geleijnse, Jean-Marc van Tol boeken
  John Reid, Bastiaan Geleijnse, Jean-Marc van Tol - Het afzien van 2018

  Alle hoogte- en dieptepunten van 2018 in cartoons gevat. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Benjamin Renner boeken
  Benjamin Renner - De grote boze vos

  Wie is er bang voor de Grote Boze Vos? Niemand, lijkt het wel. De kippen die hij probeert op te eten geven hem een grote mond en jagen hem de boerderij af. Zelfs de wolf kan hem niet trainen om net zo Groot en Boos te worden als hij. Net als de vos zich erbij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Rob van Bavel boeken
  Rob van Bavel - Storm 31 | Het gesticht van Krijs

  Storm is vergiftigd en terwijl de zwarte tortu door zijn bloed raast leert hij een groep jongens kennen, die tegen hun zin zitten opgesloten in het gesticht van Krijs. Storm belooft hen te bevrijden, maar wanneer hij bijkomt uit zijn delirium ziet de wereld er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Rene Leisink boeken
  Rene Leisink - Argus 2018

  Argus, iedere dag het nieuws en een lach. Elke dag leest Argus alle kranten en kijkt hij alle journaals. Het nieuws van de dag vat hij samen in één vlijmscherpe cartoon. Meer hoef je dus niet te lezen. Dit album bevat een selectie van de beste cartoons bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Halfdan Pisket boeken
  Halfdan Pisket - Staatsburger

  James Pisket is een immigrant die het moeilijk vindt om te integreren in de Deense samenleving. In vrijstad Christiania maakt hij carrière in de snel groeiende hasjhandel. Wanneer de moeder van zijn zoon na lange tijd weer contact met hem zoekt, dringt tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Peter van Straaten boeken
  Peter van Straaten - Hoe was je dag schat?

  De allerbeste tekeningen over het wel en wee op de werkvloer In Hoe was je dag, schat? komen alle mogelijke verwikkelingen op de werkvloer aan het bod, het terrein van ongeïnteresseerde managers, rondborstige secretaresses en frauduleuze graaiers. Het ideale… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Efteling, Giuseppe Ferrario, Marq van Broekhoven boeken
  Efteling, Giuseppe Ferrario, Marq van Broekhoven - De magische pendel

  ‘De Magische Pendel’ is een compleet verhaal en speelt zich af in de wereld van Raveleijn. De strip is gebaseerd op de spectaculaire parkshow van de Efteling!Een nieuw avontuur in de wereld van Raveleijn! Voor het eerst in stripvorm! In Raveleijn heerst… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hec Leemans boeken
  Hec Leemans - Oma Boma

  Eindelijk krijgt de immer energieke oma Boma haar eigen verzamelalbum. Zelf is ze dé ster van drie spannende verhalen én speelt ze de hoofdrol in tal van spelletjes. Oma Boma maakt al snel aan iedereen duidelijk wie de baas is... Zet je maar schrap! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Gijs Kast boeken
  Gijs Kast - Plaza

  In de zomer van 2017 portretteerde tekenaar Gijs Kast voor Het Parool de winkelcentra van Amsterdam. Hij reisde door de stad, van oost naar west, van noord naar zuid. Van het Osdorpplein, naar het Gelderlandplein, en via Magna Plaza naar Boven ’t IJ. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Jesse Van Muijlwijk boeken
  Jesse Van Muijlwijk - De Rechter

  Het zijn vreemde tijden, als zelfs je koelkast al data kan lekken. Als politici nepvolgers op twitter kopen. Als het Nederlands in het hoger onderwijs wordt afgeschaft. Als grote grazers te grazen worden genomen. Als de snackbar cultureel erfgoed wordt. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hugo Bausch boeken
  Hugo Bausch - Urban Kidzz

  De Urban Kidzz Maak kennis met Bo, Mo, Katja en Akúa. Samen zitten ze in groep 7 van basisschool De Fontein, en ze zijn vrienden door dik en dun. Bo en Mo zijn niet van hun skateboards te slaan, en Katja en Akúa zingen de sterren van de hemel in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Thom Roep boeken
  Thom Roep - Douwe Dabbert - 15 Het bedrog van Balthasar

  Douwe Dabbert krijgt het in dit avontuur zwaar te verduren! Een schurkachtige huisknecht en een stelende keukenmeid bedriegen en bestelen al jarenlang de oude barones van het landgoed Claever-Drie. Het tweetal schopt Douwe letterlijk en figuurlijk het kasteel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • John Reid, Bastiaan Geleijnse, Jean-Marc van Tol boeken
  John Reid, Bastiaan Geleijnse, Jean-Marc van Tol - De nieuwe historische canon van Fokke & Sukke

  In oktober 2006 lanceerde de Commissie-Van Oostrom De historische canon: vijftig ‘vensters’ op de culturele geschiedenis van Nederland. De canon oogstte veel bijval. De commissie riep iedereen op om te reageren. Fokke & Sukke lieten zich dat graag twee… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Zaza boeken
  Zaza - De Eeuw van de Walrus Volume III

  Na de succesvolle boekdelen De comeback van de sanseveria en Het geheim van het konijn worden de terecht geroemde Zaza gravures een derde maal gebundeld, en wel in een werk met de wervende titel De eeuw van de walrus. Archivaris Zaza verdwaalde maanden, zelfs… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Eric Hercules boeken
  Eric Hercules - Robo Sapiens

  De rebelse Elsje is scherp en stekelig, maar ook schattig en aaibaar. Ze heeft altijd haar gezouten mening klaar en samen met makker GaitJan en Hondje Puppie doet ze vrolijk haar best om in de puberteit te belanden. In dit album krijgt Elsje te doen met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Kenny Rubenis boeken
  Kenny Rubenis - 8-Bit

  Dating. Als eenzame vrijgezel in een wereld vol stelletjes móet je wel. Maar wat als de vrouw van je dromen door een paarse alien met een in nity gauntlet weggevaagd is? Of als je ideale vrouw gecancelled is halverwege haar eerste seizoen? Dating for Geeks is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Willem Ritstier boeken
  Willem Ritstier - Viva Pamplona

  De legendarische voetbalheld roel Dijkstra scoort opnieuw met een spannend avontuur. FC Leidrecht wordt door het plaatselijke elftal van Pamplona, UD Almerida, uitgenodigd voor een toernooi dat gehouden wordt tijdens het bekende San Fermin feest. De eigenaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Hans van Oudenaarden boeken
  Hans van Oudenaarden - Route 66

  Waren er eigenlijk, om te beginnen, wel TWEE meisjes? Twee meisje die dan ook nog, extreem toevallig, idioot veel op elkaar leken? Heeft Dana Dane eigen- lijk ooit wel bestaan? Was Rhonda het niet gewoon al die tijd ZELF? In het derde, en laatste deel, van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Integraal 4

  Welke Belgische strippersonages zijn zestig jaar na hun ontstaan nog altijd zo beroemd dat er de voorbije jaren drie Hollywoodfilms over hen zijn gemaakt? De Smurfen, uiteraard! Deze prachtig verzorgde integralen bundelen voor het eerst alle Smurfenverhalen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99