Strips

 • Paul Reichenbach boeken
  Paul Reichenbach - Het Gitaarmuseum

  De gitaar is zonder twijfel wereldwijd het meest populaire muziekinstrument. In heel veel huizen, scholen en clubgebouwen staat een gitaar, en altijd is er wel iemand die er op kan spelen. Toch is er heel wat aan voorafgegaan voor de gitaar helemaal ontwikkeld… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • David Chauvel, Tim McBurnie boeken
  David Chauvel, Tim McBurnie - Pinokkio

  Pinokkio, de houten pop die is voortgekomen uit de handen van houtbewerker Geppetto, is een erg stoute zoon, die zijn vader in de gevangenis heeft doen belanden en nu vergiffenis moet zoeken. Zo begint de geschiedenis van de pop die een echte jongen wil worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Michel Koeniguer boeken
  Michel Koeniguer - Op aarde als in de hemel

  1967, Jeugdvrienden Nick en Joshuah hebben niets met elkaar gemeen. Nick is de zoon van een grootindustrieel. Josh is de zoon van een van zijn arbeiders die besluit een klacht in te dienen omdat hij invalide raakte. Nick trouwt net voordat hij in de Air Force… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Michel Koeniguer boeken
  Michel Koeniguer - In de hel als in de hemel

  Herfst 1967. Terug in de verstikkende en vochtige hitte van Zuidoost-Azië. Josh en Nick jagen beiden op een onzichtbare vijand. De een aan de stuurknuppel van zijn F-100 om elke activiteit langs de Hô-Chi-Minh-route op te sporen, de ander verstopt zich met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Michel Koeniguer boeken
  Michel Koeniguer - In de hel als in het vagevuur

  Zomer 1968. Terwijl Nick op de luchtmachtbasis England in Louisiana verblijft, ontloopt hij zijn familiale verantwoordelijkheden en raakt hij er maar niet uit of zijn vader een held of een smeerlap is. Josh Lacour lijkt zich op te houden in de illegaliteit,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Thomy von Kummant, Benjamin von Eckartsberg boeken
  Thomy von Kummant, Benjamin von Eckartsberg - Zwarte schapen

  Gung Ho is een vijfdelige, prijzenwinnende reeks over een post-apocalyptische toekomst waarin jongeren zich staande proberen te houden! In een nabije toekomst heeft de "witte plaag" de mensheid bijna helemaal uitgeroeid, en de beschaving is alleen nog maar een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Thomy von Kummant, Benjamin von Eckartsberg boeken
  Thomy von Kummant, Benjamin von Eckartsberg - Onbezonnen

  Gung Ho is een vijfdelige, prijzenwinnende reeks over een post-apocalyptische toekomst waarin jongeren zich staande proberen te houden! De integratie van de jeugd in de kolonie wordt voortgezet. Door de onderlinge rivaliteit lopen de emoties hoog op. En de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Thomy von Kummant, Benjamin von Eckartsberg boeken
  Thomy von Kummant, Benjamin von Eckartsberg - Sexy beast

  Gung Ho is een vijfdelige, prijzenwinnende reeks over een post-apocalyptische toekomst waarin jongeren zich staande proberen te houden! De pubers krijgen officieel toestemming wapens te dragen en mogen dus zonder volwassenen Fort Apache verlaten. Maar een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wasco boeken
  Wasco - Futuropolis

  Welkom in de toekomst. In mei 2018 werkten zes kunstenaars acht dagen lang live en onder hoge druk aan de tentoonstelling Futuropolis, onder de bezielende leiding van Wasco, curator/deelnemer. Het resultaat is gebundeld in dit tijdschrift, dat laat zien hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Brecht Evens boeken
  Brecht Evens - De liefhebbers

  Een kunstenaar gaat in op een hoogdravende oproep om mee te doen aan een regionaal kunstfestivalletje in het dorp Beerpoele. Daar aangekomen blijkt meteen dat het gaat om een totaal geïmproviseerde kermis van alles wat zich creatief noemt in het dorp. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Willy Linthout, Urbanus boeken
  Willy Linthout, Urbanus - De dikke vamp Amel

  De klasgenootjes van Urbanus communiceren alleen nog maar met elkaar via een iPad of iPhone en juffrouw Pussy is helemaal in de ban van het online shoppen. Urbanus voelt zich buitengesloten en wil ook zo'n toestel, maar dat is buiten zijn ouders gerekend. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Guy Delisle boeken
  Guy Delisle - Jeruzalem

  Guy Delisle weet als geen ander reizen door conflictgebieden te beschrijven met de nuchtere, naïeve blik van een buitenstaander. Delisle verbleef een jaar in Jeruzalem maar voelde zich er nooit thuis. Het was moeilijk voor hem om vrienden te maken onder de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Christophe Bec, Patrick Dumas, Diogo Saïto boeken
  Christophe Bec, Patrick Dumas, Diogo Saïto - Aeropostale

  De legendarische piloten van de Aeropostale, de Franse luchtpost.12 mei 1930. Jean Mermoz vertrekt uit Saint-Louis in Senegal en probeert de Zuid-Atlantische Oceaan over te vliegen aan boord van het Laté 28-vliegtuig "Comte de La Vaulx". Hij beseft nog niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Thomas von Steinaecker boeken
  Thomas von Steinaecker - De zomer van haar leven

  Gerda woont in een verzorgingshuis en voelt haar einde naderen. Ze vraagt zich af of ze wel gelukkig is geweest in haar leven. Ze blikt terug op haar leven en de keuzes die ze heeft gemaakt. Op haar jeugd in de jaren zestig, haar passie voor astrofysica die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Christophe Arleston boeken
  Christophe Arleston - De overlevende

  De onbezorgde jeugd van de kleine Sangre eindigt op de dag dat ze ziet hoe haar moeder wordt ontvoerd en de rest van het gezin wordt vermoord. Ze komt als weeskind terecht op een instituut, waar ze een bijzondere gave blijkt te ontwikkelen: ze kan de tijd een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Christophe Arleston boeken
  Christophe Arleston - Barcelona

  NA NEW YORK, PARIJS EN HOLLYWOOD BELANDEN ONZE HELDEN DEZE KEER IN... BARCELONA! Terwijl in New York de knappe Fourmille geconfronteerd wordt met een forse huur­ achterstand, wordt Grace, op tournee met Colt Rain – lees: John Coltrane – beschuldigd van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Integraal

  Welke Belgische strippersonages zijn zestig jaar na hun ontstaan nog altijd zo beroemd dat er de voorbije jaren drie Hollywoodfilms over hen zijn gemaakt? De Smurfen, uiteraard! Deze prachtig verzorgde integralen bundelen voor het eerst alle Smurfenverhalen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Hec Leemans, Swerts & Vanas boeken
  Hec Leemans, Swerts & Vanas - Balthazar van Baskerville

  Oma Boma wil deelnemen aan een vliegtuigwedstrijd, die de beroemde vliegenier Blériot herdenkt. Hij kon als eerste in 1909 over het kanaal vliegen van Frankrijk naar Engeland. Het wedstrijdreglement bepaalt echter dat enkel mannelijke piloten worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Jean Ollivier, Christian Gaty boeken
  Jean Ollivier, Christian Gaty - Strijd om Schildpadeiland

  Na hun avonturen in de Indische Oceaan keren Roodbaard en Eric terug naar hun thuishaven in de Caraïben, waar het wapengekletter weer als vanouds losbarst. Deze bundel bevat laatste drie Roodbaard-albums van Gaty en Ollivier, die niet eerder herdrukt werden.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Noël Ummels, Pieter Albert boeken
  Noël Ummels, Pieter Albert - Alternative Facts

  De wereld van Donald Trump is compleet verschillend van die van ons. En in welke wereld worden de feiten nu correct weergegeven? In Alternative Facts kijken we door de bril van de 45ste president van de USA en zien we hoe hij schijnbaar onoplosbare kwesties in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Aloys Oosterwijk boeken
  Aloys Oosterwijk - De ballenjongen van God

  De ballenjongen van God Rechercheur Cor Morelli mijmert graag na over onopgeloste zaken, de zogenaamde open dossiers. Intrigerende cold cases die na tal van jaren nog steeds een mysterie zijn. Maar terwijl hij in het duister tast krijgt de lezer net dat stukje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Christophe Arleston boeken
  Christophe Arleston - De overlevende

  De onbezorgde jeugd van de kleine Sangre eindigt op de dag dat ze ziet hoe haar moeder wordt ontvoerd en de rest van het gezin wordt vermoord. Ze komt als weeskind terecht op een instituut, waar ze een bijzondere gave blijkt te ontwikkelen: ze kan de tijd een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Christophe Arleston, Philippe Pellet boeken
  Christophe Arleston, Philippe Pellet - De horden van het duister

  Centraal in de wereld van De Wouden van Opaal staat de jeugdige en sympathieke Darko, de zoon van een eenvoudige handwerksman, die voorbestemd is de rol van Uitverkorene te vervullen. Hij is degene die de volkeren moet redden die in harmonie met de natuur in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Darko Macan, Igor Kordey boeken
  Darko Macan, Igor Kordey - Familiemoorden

  Bij zijn tweede opdracht staat onze held oog in oog met een moorddadige familie: een nieuw, wild avontuur met gemummificeerde baby's, barre voettochten door de woestijn en natuurlijk tal van geweersalvo's! Het leven in het wilde westen is meedogenloos, en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Thomy von Kummant, Benjamin von Eckartsberg boeken
  Thomy von Kummant, Benjamin von Eckartsberg - Gung Ho Limited Edition Box-set

  GUNG HO is een vijfdelige, prijzenwinnende reeks over een post-apocalyptische toekomst waarin jongeren zich staande proberen te houden! In een nabije toekomst heeft de "witte plaag" de mensheid bijna helemaal uitgeroeid, en de beschaving is alleen nog maar een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  99,95