Strips

 • Willy Vandersteen boeken
  Willy Vandersteen - 349 Het lekkere lab

  Barabas is zijn uitvindingen beu en wil de wetenschap aan de haak hangen. Maar dan komt hij via Sidonia op het idee om te gaan kokkerellen. De prof fabriceert een revolutionair product gebaseerd op het DNA van planten en dieren en maakt hier eetbare wolken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Michel Koeniguer, Frederik Van Wonterghem boeken
  Michel Koeniguer, Frederik Van Wonterghem - Bomb road

  Bomb Road is een driedelige reeks van Michel Koeniguer (Misty Mission).Kolonel Bradley “Redneck” Towsend, 68 jaar oud, piloot bij de Marines, leeft teruggetrokken in zijn chalet in de Rocky Mountains. Door zijn ziekte vult hij zijn dagen met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Michel Koeniguer boeken
  Michel Koeniguer - Bomb Road

  Bomb Road is een driedelige reeks van Michel Koeniguer (Misty Mission).1969. Elke avond worden de vele bodybags in de vliegtuigen geladen, voor een terugreis naar huis. Elke dag verwachten soldaten aan hun eind te komen in een vuurzee boven de dichte,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Joris Chamblain, Aurélie Neyret boeken
  Joris Chamblain, Aurélie Neyret - Het dagboek van Cerise

  De onderzoeken van Cerise, die afwisselend worden weergegeven als strip en als dagboek, zijn allemaal boeiend, grappig en ontroerend! Al meer dan 1 miljoen lezers maakten kennis met Cerise! (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Joris Chamblain, Aurélie Neyret boeken
  Joris Chamblain, Aurélie Neyret - Het dagboek van Cerise

  De onderzoeken van Cerise, die afwisselend worden weergegeven als strip en als dagboek, zijn allemaal boeiend, grappig en ontroerend!De onderzoeken van Cerise, die afwisselend worden weergegeven als strip en als dagboek, zijn allemaal boeiend, grappig en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Joris Chamblain, Aurélie Neyret boeken
  Joris Chamblain, Aurélie Neyret - Het dagboek van Cerise

  Al meer dan 1 miljoen lezers maakten kennis met de verhalen van Cerise!De onderzoeken van Cerise, die afwisselend worden weergegeven als strip en als dagboek, zijn allemaal boeiend, grappig en ontroerend! Cerise is een elfjarig meisje dat alleen met haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marga Altena boeken
  Marga Altena - Franklin

  September 1944. Kort na Operatie Market Garden ? bij het begin van de bevrijding van Nederland ? hebben de Afro-Amerikaanse soldaat Franklin en het Nederlandse meisje Liesbeth een innige romance. Franklins plotselinge verdwijning blijft lang een familiegeheim,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Saverio Tenuta boeken
  Saverio Tenuta - Het masker van Fudo

  Het masker van Fudo is een 4-delige reeks van Saverio Tenuta, in de wereld van de Scharlaken Wolken en Izuna.In het middeleeuwse Japan vindt de arme jongen Shinnosuke een vreemd houten masker. Dat geeft hem de kracht om zijn familie te verdedigen, maar ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Carita Lupattelli, Saverio Tenuta boeken
  Carita Lupattelli, Saverio Tenuta - Izuna

  Izuna speelt zich af in het universum van de Scharlaken Wolken en Het masker van Fudo, en vertelt het verhaal van de wolfachtige wezens die deze mysterieuze Japanse fantasiewereld bevolken.Vele jaren gingen voorbij sinds Aki een zwarte Izuna werd. Door de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Saverio Tenuta boeken
  Saverio Tenuta - Het masker van fudo 1: Nevel

  'Het masker van Fudo' is een 4-delige reeks van Saverio Tenuta, in de wereld van de 'Scharlaken Wolken' en 'Izuna'.Shinnosuke, afkomstig uit de allerlaagste sociale klasse van de middeleeuwse Japanse maatschappij, groeit op bij een moeder die hem niet moet en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Saverio Tenuta boeken
  Saverio Tenuta - Het masker van Fudo 2: Regen

  'Het masker van Fudo' is een 4-delige reeks van Saverio Tenuta, in de wereld van de 'Scharlaken Wolken' en 'Izuna'.In het middeleeuwse Japan vindt de arme jongen Shinnosuke een vreemd houten masker. Dat geeft hem de kracht om zijn familie te verdedigen, maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jeanlouis Tripp boeken
  Jeanlouis Tripp - Extases

  En als het laatste onontdekte continent nu eens dat van de intimiteit is? De liefdesrelaties, het seksleven, de emoties, de sensaties, de gevoelens, zo veel gebieden om te verkennen, in te verdwalen en in kaart te brengen... Dat is waar het om draait in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Koen Aelterman boeken
  Koen Aelterman - Gilbert Van Schoonbeke

  Het zag er niet zo goed uit voor de 24-jarige Gilbert v an Schoonbeke (1519-1556). Hij was een onwettig kind en kon dus niet erven van zijn ondertussen overleden vader, nochtans een welstellende Antwerpse poorter. Maar het tij keerde een jaar later. Van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Willy Vandersteen boeken
  Willy Vandersteen - 263 De vervloekte Talisman

  Johan en Allis ontmaskeren een oplichter die talismannen verkoopt. Maar de charlatan herkent Johan. Hij herinnert zich zaken die Johan liever verborgen houdt. Was zijn rol tijdens de kruistochten misschien minder onschuldig dan hij iedereen wil laten geloven?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Hec Leemans boeken
  Hec Leemans - 104 Vrouwen aan de macht

  De vrouwen van De Kampioenen zijn het beu dat het leven alleen maar rond voetbal draait. Ze besluiten hun mannen een koekje van eigen deeg te geven en richten een vrouwelijke voetbalploeg op. Zo zullen de mannen eens ondervinden hoe het is, wanneer hun vrouwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • George Orwell boeken
  George Orwell - Animal farm [graphic novel]

  Nu als graphic novel! De dieren op een boerderij komen in opstand tegen hun meester – de Mens – en nemen zelf de macht in handen. De varkens, die lang tevoren in het geheim hebben leren lezen en schrijven, werpen zich op als de natuurlijke leiders van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ulli Lust boeken
  Ulli Lust - Hoe ik probeerde een goed mens te zijn

  Ulli zoekt haar eigen weg in het leven, maar dat blijkt nog niet zo eenvoudig. Het liefst zou ze illustrator zijn, maar de kunstacademie wijst haar keer op keer af. Sinds kort werkt ze aan haar eigen prentenboek, leeft ze van tijdelijke baantjes en woont haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Ulli Lust boeken
  Ulli Lust - Stemmen in het duister

  Duitsland, 1944. Het Derde Rijk loopt op zijn einde. Hermann Kernau is een geluidstechnicus die is geobsedeerd door de menselijke stem in al zijn gedaanten. Hij wil die zo compleet mogelijk vastleggen: zowel de tirades van de Fuhrer, als het gebrul van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Judith Vanistendael boeken
  Judith Vanistendael - Penelope

  Penelope is vrouw, moeder en chirurg. Terwijl thuis haar dochter worstelt met de ablatief en met haar puberteit, redt Penelope levens in een veldhospitaal in Aleppo. Maar in de bikkelharde oorlogsrealiteit verliest ze ook patiënten, loopt ze trauma's op, en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,90
 • Joost Swarte boeken
  Joost Swarte - Joost Swarte Overal

  Joost Swarte (1947) is een multi-ontwerptalent: stripmaker, grafisch ontwerper, industrieel ontwerper en architect. Zijn werk is meermaals bekroond: hij ontving onder andere de Stripschapprijs (1998), de Best Verzorgde Boekenprijs (1988, 1993, 2002), de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Willy Linthout boeken
  Willy Linthout - Het geleende kunstgebit

  Het gezin Urbanus heeft het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen. Eufrazie heeft echter een oplossing gevonden: ze stelt een ruildeal voor aan de bakker, beenhouwer en de facteur: in plaats van met geld, betaalt ze hen in nature: Urbanus’ speelgoed!… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Achteraf bekeken

  Universitair onderzoeker Woody Van Hout werkt aan een nieuwe digitale methode om mensen te genezen van elke vorm van verslaving. Maar niet iedereen is daar even gelukkig mee… Ondertussen is ook de halfzus van Marcel Kiekeboe, dokter Candy Nuwelle, opnieuw in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Erik Kriek boeken
  Erik Kriek - De balling

  IJsland, 10e eeuw. Een Vikingkrijger keert terug naar huis. Jaren geleden is hij verbannen wegens de moord op zijn beste vriend. Niet iedereen blijkt blij met zijn terugkeer...IJsland, 10e eeuw. Een Vikingkrijger keert terug naar huis. Jaren geleden is hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  110,00
 • Ype Driessen boeken
  Ype Driessen - Een buitenkansje voor doe-het-zelvers

  In Een buitenkansje voor doe-het-zelvers storten Ype en Nico zich in de roerige woningmarkt van Amsterdam. Maar een eigen huis blijkt natuurlijk geen eindpunt maar een startschot. Ype Driessen is bekend van zijn fotostrips in Het Parool, Onze Taal en New… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mark Millar boeken
  Mark Millar - Wolverine Old man Logan 2

  Mark Millar en Steve MvNiven de makers van de mega-hit 'Civil War', vertellen één van de meest opzienbarende verhalen in de geschiedenis van Wolverine. WOLVERINE’S GROOTSTE AVONTUUR BEGINT HIER! Niemand weet hoe de helden ten onder zijn gegaan. We weten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95