Strips

 • Reinier Sonneveld, Heina Dokter boeken
  Reinier Sonneveld, Heina Dokter - Het lied van de vlinder

  Iedereen heeft lief en wordt bemind. Iedereen heeft liefdes verloren. Maar wanneer vliegt de liefde weg? En kun je haar dan nog vangen? Hoe ver ga je daarvoor? Van de ene op de andere dag is de vrouw van de bejaarde Jan plotseling spoorloos verdwenen, en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Robert Kirkman, Charlie Adlard, Cliff Rathburn boeken
  Robert Kirkman, Charlie Adlard, Cliff Rathburn - The Walking Dead

  Lees de succesvolle stripreeks die de tv-hit inspireerde!Vn 79,95 voor 39,95! Dat is 50% voordeel! Dit COMPLEET-pakket bevat de eerste 10 softcovers, met meer dan 680 pagina's! LEES DE SUCCESVOLLE STRIPREEKS DIE DE TV-HIT INSPIREERDE! Walking Dead behoort al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,95
 • Toni Matas, Birgit Akesson boeken
  Toni Matas, Birgit Akesson - Het verhaal van Jezus

  Ben je benieuwd naar wat Jezus zei en deed? Of wil je graag ontdekken wie Hij was en waarom Hij naar de aarde kwam? Dan moet je dit stripverhaal over het leven van Jezus zeker lezen! In dit boek ga je ontdekken wat voor plannen God voor alle mensen heeft. En… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,90
 • Dino Attanasio, Frans Hasselaar, René Goscinny, Dick Matena, Willem Ritstier, Marten Toonder, Martin Lodewijk, Robbert Damen boeken
  Dino Attanasio, Frans Hasselaar, René Goscinny, Dick Matena, Willem Ritstier, Marten Toonder, Martin Lodewijk, Robbert Damen - StripGlossy 13

  StripGlossy 13 staat in het teken van stripicoon Dino Attanasio met gloednieuwe verhalen van Spaghetti, De Macaroni’s, Johnny Goodbye en veel, heel veel andere strips van: Ger Apeldoorn, Tim Artz, Robbert Damen, Vick Debergh, Jan van Die, Kim Duchateau,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Gilivs Gracilis boeken
  Gilivs Gracilis - Marcus & Marbod 1 De Komst van de Keizer

  De omgeving het ingedutte castellum Ignavorum wordt ineens klaarwakker als blijkt dat de keizer de Rijngrens komt inspecteren! Voor de officieren is het bezoek een kans op promotie, maar voor de grijze eminenties in het verre Rome is het een kans om van die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,71
 • Hec Leemans boeken
  Hec Leemans - De huwelijksreis van Bieke

  Mark en Bieke zijn al jaren gehuwd, maar een huwelijksreis hebben ze nooit gehad. Daar wil Mark iets aan doen. Hij boekt een dure vakantie in een exclusief vakantieparadijs. Maar zoiets kost vreselijk veel geld. Toch wil Mark Bieke niet teleurstellen... Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Willy Linthout boeken
  Willy Linthout - De fluorescerende schoolreis

  Urbanus geraakt maar niet ingesteld op het zomeruur en zo mist hij de bus waarmee hij op schoolreis vertrekt. Gelukkig kan hij op de rug van een gekke zeekoe de schoolbus inhalen. Juffrouw Pussy en meester Bombast begeleiden de leerlingen naar de mooiste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Hein F. Faber boeken
  Hein F. Faber - Doarp oan see

  Doarp oan see beskriuwt it deistich libben yn Makkum en syn soms nuveraardige ynwenners, yn de tiid foar't de Sudersee de Iselmar waard. Dizze skitterjende nije edysje fan Doarp oan see is basearre op de roman fan Hein F. Faber dy’t yn 1960 foar it earst… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Eddy Paape boeken
  Eddy Paape - De planeet van de angst

  De laatste decennia lijkt de toekomst uit SF-verhalen in versneld tempo dichterbij te komen… Er is geen houden meer aan! De toekomstverhalen van Luc Orient uit de jaren zeventig zijn dan ook voor de lezer van nu vooral een nostalgisch genoegen... Heerlijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Madelfried 2

  Er zijn diverse redenen te bedenken waarom Madelfried de tweede beste superheld* ter wereld is, maar ik beperk mij tot drie.Allereerst is er die naam. Volgens de wetten van de superhelderij zou de gekozen naam Superkonijn of Konijnman moeten luiden, maar daar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - De muizenissige musketiers

  Frankrijk, 1624. Koning Lodewijk XIII gedraagt zich op zijn kasteel Fontainebleau de laatste tijd wel heel raar... Zouden de piratenkatten er iets mee te maken kunnen hebben? Geronimo, Klem, Patty, Benjamin en Pandora reizen vermomd als musketiers terug in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Marc Sleen, Dirk Stallaert boeken
  Marc Sleen, Dirk Stallaert - De Stallaert Jaren

  Toen in 1993 het Nero-album Barbarijse vijgen verscheen, stelde geestelijke vader Marc Sleen zijn nieuwe medewerker Dirk Stallaert voor aan zijn lezers. Tien jaar lang zal Stallaert Nero in beeld brengen en naar nieuwe creatieve toppen sturen. Sleen legt zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Mosdi Majo boeken
  Mosdi Majo - Jos Beaugard

  GOED, DAT WAS HET DAN. ZO ZIET HET EINDE ER DUS UIT! Ik heb geen moment spijt. Ik ben trouw gebleven aan mijn idealen en de waarde die ik aan het leven hecht, ondank s alle tegenslagen. Is dat niet het belangrijkste, dat je uiteindelijk nergens spijt van hebt?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Christophe Arleston boeken
  Christophe Arleston - Fesolggio, de onverbiddelijke

  De kindertijd van Sangre komt ten einde op het moment dat de duistere piraten haar familie afslachten en haar moeder ontvoeren. sinds dat trauma stottert ze. Tien jaar later spoort ze de criminelen een voor een op. Fesolggio is daar een van. Maar hij is ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Christophe Arleston boeken
  Christophe Arleston - Fesolggio, de onverbiddelijke

  De kindertijd van Sangre komt ten einde op het moment dat de duistere piraten haar familie afslachten en haar moeder ontvoeren. sinds dat trauma stottert ze. Tien jaar later spoort ze de criminelen een voor een op. Fesolggio is daar een van. Maar hij is ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Corbeyran boeken
  Corbeyran - Het uilenkind

  Aan het eind van de XIXe eeuw doorkruist Perla het woestijngebied in het zuiden van de Verenigde Staten samen met een groepje avonturiers. Haar doel: in de voetsporen treden van haar voorouder, de alchemist Hernan Ruiz-Tenguillo, die vroeger door hetzelfde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Mark Millar boeken
  Mark Millar - Wolverine Old man Logan 2

  Mark Millar en Steve MvNiven de makers van de mega-hit 'Civil War', vertellen één van de meest opzienbarende verhalen in de geschiedenis van Wolverine. WOLVERINE’S GROOTSTE AVONTUUR BEGINT HIER! Niemand weet hoe de helden ten onder zijn gegaan. We weten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Christophe Arleston boeken
  Christophe Arleston - Imperator Express

  Graniet, Narvarth en Danaëlle zitten vast op de planeet Kluit. Gelukkig hebben schepen van de Federatie daar een basis gevestigd. Het is van het hoogste belang dat ze die bereiken. Met Narvarth buiten bewustzijn en Danaëlle buiten dienst zal Graniet haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Eric Heuvel boeken
  Eric Heuvel - Was getekend...

  Eric Heuvel viert met deze uitgave zijn dertigjarig jubileum als professioneel stripmaker. Een overzichtswerk van een bijzondere tekenaar die debuteerde met karikaturaal werk in diverse amateurbladen, maar zich op aanraden van Martin Lodewijk ging verdiepen in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Christophe Arleston boeken
  Christophe Arleston - De Imperator Express

  Graniet, Narvarth en Danaëlle zitten vast op de planeet Kluit. Gelukkig hebben schepen van de Federatie daar een basis gevestigd. Het is van het hoogste belang dat ze die bereiken. Met Narvarth buiten bewustzijn en Danaëlle buiten dienst zal Graniet haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Rodolphe, Georges Van Linthout boeken
  Rodolphe, Georges Van Linthout - Roadmaster

  Verenigde Staten, jaren ’50/’60. Brian Bones is inspecteur bij een autoverzekeringsmaatschappij. Zijn werk? Ontdekken of er oplichterij of ander bedrog in het spel is.Brian Bones is inspecteur bij een autoverzekeringsmaatschappij. Zijn werk? Ontdekken of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Emmanuel Michalak, Fred Weytens, Hub boeken
  Emmanuel Michalak, Fred Weytens, Hub - Het dodenverblijf

  Aslak is een spannend en grappig vikingenavontuur in 6 delen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Fabrice Jarzaguet, Francois Capuron, Fred Duval, Isabelle Rabarot boeken
  Fabrice Jarzaguet, Francois Capuron, Fred Duval, Isabelle Rabarot - De lelietuin

  Eer, vrijheid, wraak en een handvol dollars brengen vier levens bijeen in een wilde rit door een door burgeroorlog verscheurd land. Een spannende western in 4 delen!Verenigde Staten, 1865. De Amerikaanse Burgeroorlog nadert zijn einde. Mevrouw Granger heeft nu… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Fabrice Jarzaguet, Francois Capuron, Fred Duval, Isabelle Rabarot boeken
  Fabrice Jarzaguet, Francois Capuron, Fred Duval, Isabelle Rabarot - De IJzeren Brigade

  Eer, vrijheid, wraak en een handvol dollars brengen vier levens bijeen in een wilde rit door een door burgeroorlog verscheurd land. Een spannende western in 4 delen!Verenigde Staten, herfst 1865. De kleine groep rebellen, geleid door de vrouw van de kolonel,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ceyles, Herik Hanna, Lou boeken
  Ceyles, Herik Hanna, Lou - Ernest Patisson

  Detectives is gebaseerd op het verhaal Zeven Detectives. Het is een reeks van 7 complete verhalen waarin in ieder deel een andere beroemde speurneus wordt belicht. (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95