Strips

 • John Reid, Bastiaan Geleijnse, Jean-Marc van Tol boeken
  John Reid, Bastiaan Geleijnse, Jean-Marc van Tol - Fokke & Sukke - Het afzien van 2017

  Het afzien van 2017 is de achttiende editie van dit cartoon jaaroverzicht. De Fokke & Sukke cartoons verschenen eerder in NRC Handelsblad, Rendement en andere uitgaven. Goed cadeau voor in de schoen en onder de boom. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Robert Kirkman, Paul Azaceta, Elizabeth Breitweizer boeken
  Robert Kirkman, Paul Azaceta, Elizabeth Breitweizer - Outcast verzamelbox 1 + softcover 1 tm 4

  Een nieuwe horrorserie van Robert Kirkman, de bedenker van The Walking Dead! Kyle Barnes al zijn hele leven wordt achtervolgd door zijn traumatische verleden. Zijn ervaring met bezetenheid heeft ervoor gezorgd dat hij als een kluizenaar leeft en vrienden en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Robert Kirkman, Charlie Adlard, Cliff Rathburn boeken
  Robert Kirkman, Charlie Adlard, Cliff Rathburn - The Walking Dead verzamelbox 2 + softcover 5 t/m 8

  LEES DE SUCCESVOLLE STRIPREEKS DIE DE TV-HIT INSPIREERDE! Walking Dead behoort al jaren tot een van de grootste stripsuccessen in Amerika. Ieder nieuw boek staat steevast in de top-tien. Hollywood heeft het uitmuntende schrijfwerk van Robert Kirkman inmiddels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Robert Kirkman, Charlie Adlard, Cliff Rathburn boeken
  Robert Kirkman, Charlie Adlard, Cliff Rathburn - The Walking Dead verzamelbox 3 + softcover 9 t/m 12

  LEES DE SUCCESVOLLE STRIPREEKS DIE DE TV-HIT INSPIREERDE! Walking Dead behoort al jaren tot een van de grootste stripsuccessen in Amerika. Ieder nieuw boek staat steevast in de top-tien. Hollywood heeft het uitmuntende schrijfwerk van Robert Kirkman inmiddels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Hal Foster boeken
  Hal Foster - Prins Valiant 28 - Jaargang 1964

  De machtige graaf Brecey van Bretagne heeft altijd alles gehad wat zijn hart begeerde. Na het zien van Aleta's schoonheid weet hij het wordt van hem! Tijdens een toernooi Valiant en zijn zoon Arn te ontdoen... Zelfs na 28 jaargangen tekende Hal Foster, met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rob van Bavel, Romano Molenaar boeken
  Rob van Bavel, Romano Molenaar - Storm 30 - De beul van Torkien

  De wreedste beulen van Pandarve treffen elkaar voor een bloederige Battle in de vestingstad Torkien. Het toeval wil dat Storm, Roodhaar en Nomad buiten de stad verblijven met het circus waar zij tijdelijk werk hebben gevonden. De openbare executies in de stad… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Paul Reichenbach boeken
  Paul Reichenbach - Het Gitaarmuseum

  De gitaar is zonder twijfel wereldwijd het meest populaire muziekinstrument. In heel veel huizen, scholen en clubgebouwen staat een gitaar, en altijd is er wel iemand die er op kan spelen. Toch is er heel wat aan voorafgegaan voor de gitaar helemaal ontwikkeld… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Nob boeken
  Nob - MAMETTE Engeltjes en duiven

  Mamette is oud. Maar niet versleten. Ze heeft kinderen en kleinkinderen, maar ook vrienden en vriendinnen met wie ze vanop een bankje de gang van zaken in de grootstad bekijkt en van commentaar voorziet. Met nostalgie en humor slaat ze zich door het leven, en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Willem Ritstier, Apri Kusbiantoro boeken
  Willem Ritstier, Apri Kusbiantoro - Saul

  Nadat hij vals is beschuldigd en hem een fikse straf boven het hoofd hangt ontvlucht Saul de hoofdstad van de planeet Boritas, Hyremdahr. Een plots opstekende wervelwind overvalt Saul en zorgt ervoor dat hij uiteindelijk terechtkomt in het land van Luc, waar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Romain Hugault, Yann boeken
  Romain Hugault, Yann - Edelweiss 3 - Walburga

  1918. Al vier jaar lang is er een mondiale slachtpartij gaande. Het Franse volk gaat ten onder in een maalstroom van bloed, modder, prikkeldraad en wanhoop... Achter het front verkeren de Parijzenaars elke nacht in grote angst voor de aanvallen van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Willy Linthout, Urbanus boeken
  Willy Linthout, Urbanus - Urbanus Omnibus 07

  Naar goeie gewoonte worden er jaarlijks 5 albums van Urbanus gebundeld in een omnibus. In nummer 7 zijn dat de titels De zes turven (31), Urbanus maakt reclame (32), Het oeuvre van Hors d'oeuvre (33), De vliegende goudrenet (34) en De geforceerde Urbanus (35). (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nix boeken
  Nix - De Buurtpolitie 2 Mister_Moustache

  De agenten van de Buurtpolitie worden geconfronteerd met een aantal bizarre voorvallen. Ze krijgen de ene na de andere melding over vreemde en ongewenste bezoekers... In het dorp worden er namelijk verschillende 'wilde' dieren aangetroffen. Het is nu aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Hec Leemans, Swerts & Vanas boeken
  Hec Leemans, Swerts & Vanas - Vertongen en C° 23 Porei tegen Porei

  Mark en Paulien zijn getuige van een gewelddadige overval op de juweliersafdeling van een supermarkt. Gelukkig is Inspecteur Porei snel ter plaatse om orde op zaken te stellen, maar dan blijkt iedereen hem als dader aan te duiden! Kunnen Markske en Paulien,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Marc Sleen, Kim Duchateau boeken
  Marc Sleen, Kim Duchateau - Matsuoka De Zeven Vloeken, zonder ex-libris

  Vijftien jaar lang, sinds zijn laatste avontuur, zat het dagbladverschijnsel Nero op zijn bank en las hij zijn krant. Nu is hij terug. Na al die tijd komt het avontuur opnieuw bij hem aanbellen, in de vorm van een werkloze heks die door Madame Nero wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Fred Diks boeken
  Fred Diks - Sam schiet. Mis!

  De leukste voetbalstrip op AVI-niveau heeft een vervolg! De serie ‘Sam schiet’ is een unieke samenwerking: Fred Diks, dé voetbal-boekenschrijver, en Andrea Kruis, de striptekenaar. Samen maakten ze het eerste deel Sam Schiet. Raak! waarin Sam en Noor op… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Noël Ummels, Pieter Albert boeken
  Noël Ummels, Pieter Albert - Alternative Facts - Trumps werkelijkheid

  De wereld van Donald Trump is compleet verschillend van die van ons. En in welke wereld worden de feiten nu correct weergegeven? In Alternative Facts kijken we door de bril van de 45ste president van de USA en zien we hoe hij schijnbaar onoplosbare kwesties in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Noël Ummels, Pieter Albert boeken
  Noël Ummels, Pieter Albert - Alternative Facts - Trumps werkelijkheid

  De wereld van Donald Trump is compleet verschillend van die van ons. En in welke wereld worden de feiten nu correct weergegeven? In Alternative Facts kijken we door de bril van de 45ste president van de USA en zien we hoe hij schijnbaar onoplosbare kwesties in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Tobi Dahmen boeken
  Tobi Dahmen - Fietsmod

  Mods, skinheads en scooterboys, ska en soul, de Britse subculturen en de bijbehorende muziek bereiken in de jaren tachtig ook het Duitse stadje Wesel, waar Tobi opgroeit. Hij wil ook deel uitmaken van deze spannende undergroundwereld. Maar hoe doe je dat als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Flix boeken
  Flix - Don Quichot

  Het dorpje Tebosloo moet plaatsmaken voor een windmolenpark. Alonso Quijano—de laatst overgebleven bewoner—verzet zich hevig, tot hij beseft dat hij lijdt aan dementie. Zijn dochter haalt hem over tijdelijk bij haar te komen logeren, maar de eerste nacht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jasper Rietman boeken
  Jasper Rietman - Exodus

  Exodus is de verbeelding van een archetypische uittocht van een groepje mensen op de vlucht voor oorlog en vervolging. Een kijkboek op de grens van illustratie en strip waarin actuele thema’s op subtiele wijze overgaan in een toekomstvisioen. De zesenveertig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Hal Foster boeken
  Hal Foster - Prins Valiant 29 - Jaargang 1965

  In dit deel volgen we de avonturen van Arn, de moedige zoon van prins Valiant en de goddelijke Aleta. Hij reist samen met Hatha, zoon van viking Boltar, naar Amerika en maakt daar kennis met nieuwe volkeren, culturen en gewoontes. Vikingen en indianen werken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Stedho, Lectrr boeken
  Stedho, Lectrr - Red Rider Het Huis Merlijn

  De aanhangers van het Kwade zijn klaar om Golgorath, de Duistere Meester, te verlossen. Zonder het te beseffen zijn Red en Celeste de enigen die de apocalyps nog in de weg staan. Welk offer moet er gebracht worden om de wereld te redden van een zekere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Thomas von Steinaecker boeken
  Thomas von Steinaecker - De zomer van haar leven

  Gerda woont in een verzorgingshuis en voelt haar einde naderen. Ze vraagt zich af of ze wel gelukkig is geweest in haar leven. Ze blikt terug op haar leven en de keuzes die ze heeft gemaakt. Op haar jeugd in de jaren zestig, haar passie voor astrofysica die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Liv Strömquist boeken
  Liv Strömquist - De verboden vrucht

  In een bonte stoet van oude Grieken, cornflakes-ondernemers, Sigmund Freud en popmuzikanten schept Liv Strömquist een beeld van het vrouwelijk geslachtsorgaan. Leerzaam, maar ook genadeloos grappig.Deze graphic novel gaat over het zogeheten ‘vrouwelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Peter Stokking boeken
  Peter Stokking - Is dit nou ECHT nodig? Constituent Protruberance in de M&A Praktijk

  Is dit nou ECHT nodig? - Deel 1: Constituent Protruberance In De M&A Praktijk. Tekst en tekeningen Peter Stokking. De hit van de Zuidas! Het stripalbum waar het allemaal mee begon!! Lees hoe het nieuwste juridisch fenomeen, constituent protruberance, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00