Strips

 • Francois Lapierre, Patrick Boutin-Gagne boeken
  Francois Lapierre, Patrick Boutin-Gagne - De gruwel

  De Zielenvreter is een compleet verhaal in drie delen waarin de Indiaanse en Keltische mythologieën samen komen om ons in de voetsporen te leiden van titanen en andere vergeten wezens.Rampspoed bij het Schaduwmeer: de horde harige duivels hebben de Poort… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Stefano Ambrioso boeken
  Stefano Ambrioso - Pirates of the Caribbean

  Stripverhaal gebaseerd op de film ‘Pirates of the Caribbean’, een Disney-avonturenfilm met in de hoofdrollen bekende namen, waaronder Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley. De jonge smid Will Turner had nooit gedacht dat hij zou samenwerken met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Vincent Wagner boeken
  Vincent Wagner - Wild River Integraal

  Prairiejagers, indiaanse mystiek en avontuur: Seiter en Wagner beschrijven een spannende achtervolgingsrace in het grandioze decor van het Amerikaanse westen. 1810, Missouri, de nog wilde omgeving van Saint-Louis. Robert Frazer, een voormalig lid van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Ruiz boeken
  Ruiz - Zoektocht naar de eenhoorn

  1471. Aan het hoofd van een handvol boogschutters verlaat Juan de Olid in het geheim Castilië, op weg naar het avontuur in het onbekende, zwarte Afrika! De expeditie heeft maar één doel: zo snel mogelijk de hoorn van een eenhoorn vinden. De toekomst van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Peter de Wit boeken
  Peter de Wit - Leren signeren

  Leren Signeren is een stap-voor-stap handleiding voor schrijvers, dichters en tekenaars om signeersessies zo aangenaam en succesvol mogelijk te laten verlopen. Dit informatieve en rijk geïllustreerde boekje geeft op humoristische wijze antwoord op vragen als:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • 40 jaar Star Wars

  1977 De film: Star Wars 'A New Hope' wordt voor het eerst in de bioscopen vertoond. Duizenden fans wachten buiten in lange rijen om het grootste science-fantasy avontuur ooit te zien. 2017, 40 jaar later, Het uitgebreide Star Wars universum heeft nog niets aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Barbara Rottiers boeken
  Barbara Rottiers - Het drama van een doodgewone jeugd

  In Het drama van een doodgewone jeugd neemt Barbara Rottiers je mee naar haar jeugd in een verkavelingswijk en het ouderlijk huis aan het einde van een doodlopende straat nog aan toe. Wie daar opgroeit, zal nadien mogen knokken om de middelmaat te overstijgen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Fred de Heij boeken
  Fred de Heij - Safehaven

  Het avontuurlijke duo Isa Locus en Paul Stark stranden met hun boot De Predator in een buitenlandse haven. Hier moeten ze een paar dagen blijven totdat de stormschade aan hun boot is hersteld. Isa gaat de stad in en leert bij toeval de doortastende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Miesjel van Gerwen boeken
  Miesjel van Gerwen - Gewoon doormodderen

  'Gewoon Doormodderen' is de derde en laatste selectie uit de reeks 't Moer, de getekende column van Miesjel van Gerwen, editie 's-Hertogenbosch van het Brabants Dagblad (1995-2018).In deze column volgt Van Gerwen sinds 1995 de Bossche actualiteit. Besluiteloze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hub boeken
  Hub - De cyclus van de lucht

  Okko, de ronin, de samoerai zonder meester, staat aan het hoofd van een kleine groep demonenjagers. Het gezelschap trekt door het gebied van het keizerrijk Paja.Okko wordt aan het ziekbed van een klein meisje geroepen dat gekweld wordt door een demon. Daarvoor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - De eerste samoerai

  Professor Volt is in alle staten als hij ontdekt dat de piratenkatten weer een reis door de tijd aan het maken zijn en de geschiedenis naar hun poot, eh hand willen zetten! Hij aarzelt geen moment en vraagt de Stiltons om de katten als de wiedeweerga achterna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Carlos Sampayo boeken
  Carlos Sampayo - Het leven is geen stripverhaal, baby

  ‘Niemand had me belazerd, en toch had ik zo’n gevoel… Dat gebeurde wel vaker als ik me met zaken bemoeide die me niet aangingen…’ In de traditie van de hard-boiled detective creëerden Muñoz en Sampayo hun private eye Alack Sinner. Hun spannende,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • D. Crisse, F. Besson boeken
  D. Crisse, F. Besson - De wapens van Isis

  Tekenaar Crisse (Atalante) laat ook in Ishanti zien wat een fantastische tekenaar hij is en hoe makkelijk hij een spannend en tegelijkertijd een vrolijk verhaal kan vertellen.Ishanti danst in de tempel van Isis, en dat is niet eenvoudig. De danseressen zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hub, S. Pelayo boeken
  Hub, S. Pelayo - Cyclus van de aarde

  Okko, de ronin, de samoerai zonder meester, staat aan het hoofd van een kleine groep demonenjagers. Het gezelschap trekt door het gebied van het keizerrijk Paja.Okko, de samoerai zonder heer, trekt aan het hoofd van een kleine groep gezellen, de reus Noburo,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Barbucci, Canepa boeken
  Barbucci, Canepa - De gele stad

  SKY DOLL is een 5-delige cultserie van Alessandro Barbucci (Ekho) en Barbara Canepa (END)!Dio is dood. Zijn lijk ligt op het kantoor van Heaven Spaceship Wash, een astrowasserette zoals er wel meer zijn op de planeet Papathea. Maar wat is het verband tussen de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hub boeken
  Hub - Cyclus van de lucht

  Okko, de ronin, de samoerai zonder meester, staat aan het hoofd van een kleine groep demonenjagers. Het gezelschap trekt door het gebied van het keizerrijk Paja.Na een verschrikkelijk duel wordt Okko voor dood achtergelaten buiten het dorp, terwijl de hemelse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hub boeken
  Hub - Cyclus van de leegte

  Okko, de ronin, de samoerai zonder meester, staat aan het hoofd van een kleine groep demonenjagers. Het gezelschap trekt door het gebied van het keizerrijk Paja.Het begin van het einde! Lees de laatste cyclus van Okko, de rônin zonder meester. Het leven voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Carita Lupattelli, Saverio Tenuta, Bruno Letitia boeken
  Carita Lupattelli, Saverio Tenuta, Bruno Letitia - Yamibushi

  Izuna speelt zich af in het universum van Legende vd Scharlaken Wolken en Het masker van Fudo, en vertelt het verhaal van de wolfachtige wezens die deze mysterieuze Japanse fantasiewereld bevolken.Al sinds de nacht der tijden zijn de Izuna-wolven de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • François Lapierre, Patrick Boutin-Gagné boeken
  François Lapierre, Patrick Boutin-Gagné - De wachter

  De Zielenvreter is een compleet verhaal in drie delen waarin de Indiaanse en Keltische mythologieën samen komen om ons in de voetsporen te leiden van titanen en andere vergeten wezens.Het is nog koud in dit afgelegen deel van Quebec, in het dorpje bij het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Antoine Carrion, Jérome Hamon boeken
  Antoine Carrion, Jérome Hamon - De elementalen

  Nils is een sprankelende ecologische saga (in 3 delen) die zich situeert tussen de Noordse mythologie en de werken van Miyazaki.Volgens oude legendes bestaat er een tweede wereld voorbij de materiële. Een schimmenrijk bevolkt door schitterende wezens zonder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Saverio Tenuta, Carita Lupattelli boeken
  Saverio Tenuta, Carita Lupattelli - Namaenashi

  Izuna speelt zich af in het universum van De Legende vd Scharlaken Wolken en Het masker van Fudo, en vertelt het verhaal van de wolfachtige wezens die deze mysterieuze Japanse fantasiewereld bevolken.ele jaren zijn verstreken sinds Aki een zwarte Izuna werd.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Barbucci, Canepa boeken
  Barbucci, Canepa - Aqua

  SKY DOLL is een 5-delige cultserie van Alessandro Barbucci (Ekho) en Barbara Canepa (END)!Noa is een kunstpop, ontwikkeld voor laag-bij-de-grondse doeleinden. Binnen 33 uur dooft haar leven uit.Een androïde droomt niet. Toch kan Noa zich haar dromen prima… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Barbucci, Canepa boeken
  Barbucci, Canepa - De witte stad

  SKY DOLL is een 5-delige cultserie van Alessandro Barbucci (Ekho) en Barbara Canepa (END)!Het grootste televisiestation van de planeet staat op het punt om het succes van de Aqua-missie bekend te maken, en daarmee zal de hegemonie van pausin Lodovica in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Barbucci, Canepa boeken
  Barbucci, Canepa - Spaceship collection

  SKY DOLL is een 5-delige cultserie van Alessandro Barbucci (Ekho) en Barbara Canepa (END)! Spaceship Collection bevat diverse korte verhalen in dezelfde wereld.SkyDoll Spaceship Collection is een verzameling verhalen uit het leven van Noa, de synthetische pop… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • S. Tenuta boeken
  S. Tenuta - De stad die met de hemel spreekt

  'De Legende van de Scharlaken Wolken' is een 4-delige reeks van Saverio Tenuta, in de wereld van de 'Het masker van Fudo' en 'Izuna'.De samoerais willen bij hun training geen bamboezwaarden gebruiken. Alleen echte zwaarden, want die zijn dodelijk, kunnen de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95