Romans, novellen

 • Franca Treur boeken
  E-book
  Franca Treur - Dorsvloer vol confetti

  *** Inclusief gratis leesfragment van Treurs nieuwe roman Hoor nu mijn stem! *** s Winters zijn de zondagen het snelst voorbij. Als de dominee om vier uur de middagdienst afsluit met de zegen voor weer een hele week, vliegen ze alle zeven naar het fietsenhok.… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Peter Buwalda boeken
  E-book
  Peter Buwalda - Bonita Avenue

  Joni Sigerius, de dochter van de rector magnificus van de Twentse universiteit, drijft samen met haar vriend Aaron een handeltje dat ze maar liever voor haar krachtige en briljante vader verborgen houdt. Het is in het jaar van de vuurwerkramp dat ook in het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Arthur Japin boeken
  E-book
  Arthur Japin - Vaslav

  Op het hoogtepunt van zijn roem staakt de legendarische balletdanser Vaslav Nijinski zijn optreden, richt zich tot zijn publiek en zegt: 'Nu is het kleine paardje moe.' De rest van zijn leven, nog 31 jaren, brengt hij door zonder te dansen en zonder te spreken… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Walter van den Broeck boeken
  E-book
  Walter van den Broeck - Een lichtgevoelige jongen

  Iedereen heeft een dag die alles verandert. Voor de jonge Valentijn-met-de-kodak is dat maandag 22 juni 1953. Verliefd als hij is, gaat hij stiekem naar zijn Martha in het dorp Overdevaart. Daar vindt op dat moment de militaire oefening Operatie Newborn… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Eva De Groote boeken
  E-book
  Eva De Groote - Na de regen

  Siri?s moeder verongelukte toen ze op een nacht in de regen met haar fiets naar huis reed. Sindsdien leeft Siri alleen en is ze als de dood voor onweer. Pas wanneer ze als geluidsontwerper een eigen studio opent in Brussel, krijgt haar leven weer zin. Als ze… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Gerbrand Muller boeken
  E-book
  Gerbrand Muller - De kwaaie goede man

  Er was eens een man die nooit goed kon doen. Mensen die hij hielp bracht hij alleen maar dieper in de problemen. Dat speet hem verschrikkelijk, want hij was een goede man en wilde niets liever dan zijn medemensen helpen waar hij kon. Bespot en gehoond door de… (E-book)

  Lees meer...
    6,95
 • Mark Boog boeken
  E-book
  Mark Boog - Café De Waarheid

  Jim slijt zijn avonden in Café De Waarheid, een plek waar geen regels gelden, behalve 'die van de gewoonte'. Een plek waar hij dagelijks zijn oude schoolvrienden Bertus, Tanja en Steven treft, waar ze bier drinken, veel bier, en praten over weinig. Na… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Thierry Baudet boeken
  E-book
  Thierry Baudet - Van elk waarheen bevrijd

  In deze ontroerende roman kruipt Thierry Baudet in de huid van cellist Philippe Gautier: een babyboomer die vanuit het hedendaagse Parijs nadenkt over de idealen van zijn generatie - en over de richtingloze wereld waarin die zijn uitgemond. Het verhaal begint… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Herlinde Leyssens boeken
  E-book
  Herlinde Leyssens - Kongokorset

  Gabrielle Deman groeit op in het Brussel van 1900 tussen de kunstenaarsvrienden van haar vader Edmond, uitgever en boekhandelaar: Théo van Rysselberghe, Maurice Maeterlinck, Léon Spilliaert. Maar zij droomt ervan de wereld te ontdekken. Albert Sillye,… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • José Fernanda boeken
  E-book
  José Fernanda - Mevrouw C.

  Vrienden kies je, familie niet. De steenrijke doch eenzame, kille en godsdienstwaanzinnige Constance woont op een kasteel en regeert met harde hand over haar personeel. Als ze ziek is, vraagt ze haar artistieke, vrijgevochten zus Sophie voor haar te komen… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Marlies Allewijn boeken
  E-book
  Marlies Allewijn - De meid

  De Zeeuwse Neeltje Lokerse deed begin 20ste eeuw iets revolutionairs: ze nam als dienstbode wraak op haar werkgever, de vader van haar bastaardkind. Midden op het Binnenhof schoot ze de man neer, met als doel aandacht te vragen voor het onrecht dat vrouwelijke… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Fieke Gosselaar boeken
  E-book
  Fieke Gosselaar - Het land houdt van stilte

  Fieke Gosselaar – Het land houdt van stilte Het land houdt van stilte van Fieke Gosselaar is een ode aan het Groningse lege land. Siebo en Meena hebben in hun boerderij een gastenkamer ingericht waar Warre geregeld verblijft. Hij heeft zijn moeder verloren… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Hendrik Groen boeken
  E-book
  Hendrik Groen - Leven en laten leven

  Een feest voor alle Hendrik Groen-fans, geschreven met zijn kenmerkende humor en scherpe observatievermogen Arthur Ophof had zich het leven toch anders voorgesteld. In plaats van spectaculaire reizen te maken naar verre landen, staat hij vier keer in de week… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Arie Kok boeken
  E-book
  Arie Kok - Zoete zee

  In Zoete Zee schetst Arie Kok een intiem en rauw portret van een gemeenschap die strijdt tegen het water, tegen de plannen van ambtenaren en ingenieurs, en tegen een tanend geloof in de goddelijke voorzienigheid. Als de kotter van de Bargter familie Boon op… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Annejet van der Zijl boeken
  E-book
  Annejet van der Zijl - Sonny Boy

  Herfst 1928: een jonge Surinaamse student trekt in Den Haag als kostganger in bij een gescheiden Hollandse vrouw met vier kinderen. Als ze een half jaar later zwanger van hem blijkt, is het schandaal niet te overzien. Maar ondanks armoede en discriminatie… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Jocelyn Vreugdenhil boeken
  E-book
  Jocelyn Vreugdenhil - Middagzwemmers

  De roman Middagzwemmers van Jocelyn Vreugdenhil is een komisch drama over een lesbisch stel met een kinderwens dat op zoek gaat naar een donor. Charlie, opnameleider bij een kookprogramma, en Sanne, carrièrevrouw op de Zuidas, zijn gelukkig samen. Tot ze… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Michiel Cobben boeken
  E-book
  Michiel Cobben - Het offer op de Canigou

  Wat eindigde als een zegening begon als een ramp. "Sanne was verdwenen. We zeiden niets tegen elkaar. Ik zag de angst in de ogen van Elles, mijn vrouw. Ze leek me te smeken om het niet hardop te zeggen: 'Onze dochter is weg.' Ze liep nog een keer om de… (E-book)

  Lees meer...
    7,95
 • Jan J. Bakker boeken
  E-book
  Jan J. Bakker - Zes min

  Zes min van Jan J. Bakker is een roman over leerkrachten in het basisonderwijs en hun onderlinge verhoudingen. Robbert Lemstra was een van de onderwijzers, maar wordt benoemd tot schoolhoofd. Dat is voor sommigen een teleurstelling, voor anderen een reden om… (E-book)

  Lees meer...
  10,95
 • Franca Treur boeken
  E-book
  Franca Treur - Hoor nu mijn stem

  Ina verloor op driejarige leeftijd haar ouders en groeit op bij haar opa en zijn twee ongetrouwde zussen Ma en Sjaan. Deze 'familie' bewandelt de oude paden van het gereformeerde geloof, en de jonge, ambitieuze Ina probeert te klimmen op de trappen van Gods… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Vonne van der Meer boeken
  E-book
  Vonne van der Meer - Het smalle pad van de liefde; Take 7; Spookliefde

  In Het smalle pad van de liefde brengt een gezin uit Amsterdam al jaren de zomer door bij een Frans-Nederlands gezin, dat na de dood van het jongste kind in de Auvergne is gaan wonen. De vriendschap tussen de families lijkt er een voor het leven – tot die… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Wendy Brokers boeken
  E-book
  Wendy Brokers - Baguette met jam voor twee

  Voor de fans van Jackie van Laren, Charlotte de Monchy en Chantal van Gastel Lize de Ruiter heeft na de dood van haar vader zo haar redenen om Nederland tijdelijk te verruilen voor het zonnige Zuid-Frankrijk. Een zomer lang werken op de camping van een… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Petra Vollinga boeken
  E-book
  Petra Vollinga - Hallo liefde

  Voor liefhebbers van de boeken van Jojo Moyes en films als Alles is liefde en Love Actually Zes totaal verschillende mensen: een bedroefde weduwnaar die na het verlies van zijn vrouw moeite heeft om opnieuw zijn draai te vinden; een gay casting director met… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Jackie van Laren boeken
  E-book
  Jackie van Laren - Springvloed

  Deel 3 van de Eilandliefde-serie Mayke Ferwerda is een jonge vrouw die geboren is op het eiland, en die als een van de weinigen van haar leeftijdgenoten heel zeker weet dat ze er ook wil blijven wonen en er haar leven wil opbouwen. Maar zo veel werk is er… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Jackie van Laren boeken
  E-book
  Jackie van Laren - Tegenstroom

  De twee slotdelen van Jackie van Larens successerie Deel 4 van de Eilandliefde-serie Martin Freriks is zijn hele leven al verliefd op Elodie Rombouts, het mooiste meisje van school. Ze is model geworden, loopt shows voor Victoria’s Secret en woont in New… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Corine Hartman boeken
  E-book
  Corine Hartman - Hels verlangen

  Op een zonnige dag in maart wordt de ergste nachtmerrie voor een moeder gruwelijke waarheid. Emma Kortelings dochter Sophie belandt na een verkeersongeluk in een diep coma. In Emma groeit een allesverzengende haat, die haar immens verdriet luidkeels overstemt.… (E-book)

  Lees meer...
    7,99