Romans, novellen

 • Franca Treur boeken
  E-book
  Franca Treur - Dorsvloer vol confetti

  *** Inclusief gratis leesfragment van Treurs nieuwe roman Hoor nu mijn stem! *** s Winters zijn de zondagen het snelst voorbij. Als de dominee om vier uur de middagdienst afsluit met de zegen voor weer een hele week, vliegen ze alle zeven naar het fietsenhok.… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Peter Buwalda boeken
  E-book
  Peter Buwalda - Bonita Avenue

  Joni Sigerius, de dochter van de rector magnificus van de Twentse universiteit, drijft samen met haar vriend Aaron een handeltje dat ze maar liever voor haar krachtige en briljante vader verborgen houdt. Het is in het jaar van de vuurwerkramp dat ook in het… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Arthur Japin boeken
  E-book
  Arthur Japin - Vaslav

  Op het hoogtepunt van zijn roem staakt de legendarische balletdanser Vaslav Nijinski zijn optreden, richt zich tot zijn publiek en zegt: 'Nu is het kleine paardje moe.' De rest van zijn leven, nog 31 jaren, brengt hij door zonder te dansen en zonder te spreken… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Josepha Mendels boeken
  E-book
  Josepha Mendels - Rolien en Ralien

  Mendels neemt ons in Rolien en Ralien mee terug naar haar eigen jeugd. Rolien is de jongste en wordt door haar twee oudere zusters niet serieus genomen. Ze voelt zich buitengesloten en verzint haar eigen speelkameraad Ralien om het leven aan te kunnen. Ralien… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • A.H. Nijhoff boeken
  E-book
  A.H. Nijhoff - Twee meisjes en ik

  Augustus 1931. De stormachtige ontvangst van een ‘on-Hollands’ schaamteloos boek. De roman Twee meisjes en ik slaat in als een bom. De naam Nijhoff is voorgoed te schande gemaakt, meent de Nederlandse pers. De lezers krijgen inderdaad heel wat te verteren.… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jackie van Laren boeken
  E-book
  Jackie van Laren - De meisjesmagneet

  Een heerlijk verhaal over de onwaarschijnlijke liefde tussen een keurige student en een ruige muzikante Met haar dagelijkse vervolgverhalen op Facebook, daarna uitgegeven als de Eilandliefde-serie, wist Jackie vele fans aan zich te binden Reinout Hollebeecq is… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Evelien Vos boeken
  E-book
  Evelien Vos - Niemand keek omhoog

  'Wat een mooie, tastende directheid en wat maakt Vos met haar lichte stijl veel veelbetekenend.' Thomas Verbogt Lucy had succesvol kunnen worden, maar is dat niet. Ze bezoekt elke zaterdag met tegenzin haar opa, haar ouders vinden dat ze haar tijd verspilt en… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Dick Scholten boeken
  E-book
  Dick Scholten - De Driehoek

  Joyce bekent haar man dat ze naar bed gaat met haar beste vriendin. Hij is verbaasd, woedend en vooral verdrietig. Wat mist ze in hun relatie? Joyce legt hem uit dat ze van hem houdt, maar dat een man net patat is en een vrouw de mayonaise. Ze wil allebei.… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Nanne Tepper boeken
  E-book
  Nanne Tepper - De eeuwige jachtvelden; De vaders van de gedachte; De avonturen van Hillebillie Veen

  Het grote literaire talent Nanne Tepper (1962-2012) schreef drie romans. 'De eeuwige jachtvelden' was de literaire sensatie van het jaar, een stilistisch ijzersterk debuut over de liefde tussen een broer en zus die opgroeien in een disfunctioneel gezin in het… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Herman Brusselmans boeken
  E-book
  Herman Brusselmans - Zo dom als Albert Einstein

  In Zo dom als Albert Einstein laat Herman Brusselmans z'n licht schijnen over de wereld van het amateurtoneel. Een vereniging uit Gent speelt een stuk van een Nederlander, heeft daarbij voor een van de rollen een acteur nodig die kan drummen, maar vindt die… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Remco Campert, Kees van Kooten boeken
  E-book
  Remco Campert, Kees van Kooten - Aanelkaar

  'Ik wil je voorstellen om samen een boek te schrijven,' schrijft Remco Campert eind 2017 aan Kees van Kooten. 'We zijn vrij om te schrijven wat we willen. Wel moet de noodzaak van het schrijven erin zitten. Zonder elkaar zouden we het niet geschreven hebben.'… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Pauline van de Ven boeken
  E-book
  Pauline van de Ven - Grachtenhuis

  Grachtenhuis vervlecht de restauratie van een droomhuis met de emotionele verwikkelingen tussen de bewoners en een bonte stoet bouwvakkers die plotseling voor onbepaalde tijd onder één dak zijn samengebracht. In het middelpunt staat de relatie die uit de… (E-book)

  Lees meer...
  14,50
 • Axel Munthe boeken
  E-book
  Axel Munthe - Het verhaal van San Michele

  Weinig boeken hebben de verbeelding van de lezer zozeer gegrepen als het levensverhaal van de Zweedse arts Axel Munthe. Met 32 miljoen exemplaren wordt het voor de bestverkochte roman van de 20ste eeuw gehouden en tot vandaag voert het jaarlijks tienduizenden… (E-book)

  Lees meer...
  15,00
 • Frank Heinen boeken
  E-book
  Frank Heinen - De Zaak Tom

  Wanneer Bob Persoon besluit zijn dove, zwijgende broer Tom uit diens instelling mee naar huis te nemen, verandert het leven van de twee mannen ingrijpend. Geholpen door Nina, een meisje uit de bibliotheek waar Bob dagelijks komt, en een vluchteling - beiden… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Femke Vindevogel boeken
  E-book
  Femke Vindevogel - Confituurwijk

  Marie verhuist na de dood van haar vader noodgedwongen naar een achterstandsbuurt: de gevreesde Confituurwijk. Haar nieuwe buurman, die in het dorp bekend staat als de Kroniek van de laatste kans, maakt het haar onmogelijk om te studeren voor een belangrijke… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Cees Nooteboom boeken
  E-book
  Cees Nooteboom - Venetië

  Je leert een stad pas echt kennen als je in de straten en stegen ervan verdwaalt. Venetië, met al haar verstopte hoeken en gesloten poorten, omringd door de ontelbare lagunes, is gemaakt om de weg in kwijt te raken. Maar, zo weet de echte reiziger: de weg… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Floor Gerritsma boeken
  E-book
  Floor Gerritsma - De doe-het-zelf-retraite

  Een must-read voor (stief)moeders die snakken naar een moment voor zichzelfEen must-read voor (stief)moeders die snakken naar een moment voor zichzelf Wie ben je zelf eigenlijk nog naast je rol als moeder, echtgenote en ondernemer? Voortgestuwd door de… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Peter Buwalda boeken
  E-book
  Peter Buwalda - Otmars zonen

  Otmars zonen vertelt het verhaal van de jonge Shell-employé Ludwig Smit, die na een bezoek aan de illustere Johan Tromp op het Siberische eiland Sakhalin strandt in een sneeuwstorm. Juist nu, wanneer onderzoeksjournaliste Isabelle Orthel hem het deksel komt… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Maartje Wortel boeken
  E-book
  Maartje Wortel - Dennie is een star

  'Op de Rietveld Academie kreeg ik les van Wim Brands. Tijdens een van de eerste lessen gaf hij ons een paar regels mee. Hij zei: Probeer niet te lachen, dat komt zo dom over. Hij zei ook: Je moet eerst weten hoe je moet sturen voor je uit de bocht vliegt. En… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Siska Goeminne boeken
  E-book
  Siska Goeminne - Nu niet. Nog niet

  Nu niet. Nog niet. is het tedere verhaal over Roos, een moeder die met haar twee dochters naar Parijs gaat. Roos moet een moeilijk besluit nemen. Het zal haar leven veranderen. Zij weet het. Haar dochters weten het. Maar ze praten er niet over. Ze durven nog… (E-book)

  Lees meer...
    4,49
 • Maarten Goethals boeken
  E-book
  Maarten Goethals - De Fragmenten

  Waarom, als laatste van haar soort, liet ze de monarchie doodbloeden? Waarom bleef de koningin kinderloos en stelde ze geen opvolger aan? 'De fragmenten', de eerste roman van Maarten Goethals, snijdt een internationaal en brandend actueel thema aan: het gezag… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Pat Donnez boeken
  E-book
  Pat Donnez - Het interview

  - Weet je nog wanneer je dacht: nu wil ik verdwijnen? - Dat moment, Stephanie, staat voor eeuwig in mijn hoofd gegrift. - Er is zoveel over gespeculeerd, Elisabeth. Mogen we na al die jaren niet eindelijk weten hoe dat in zijn werk is gegaan? - Acht je het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Erik Vlaminck boeken
  E-book
  Erik Vlaminck - Een berg mens onder witte lakens

  Een schrijver belandt in het ziekenhuis en moet daar noodgedwongen de kamer delen met een man die nooit zwijgt. Hij kan niet anders dan luisteren naar een markant levensverhaal. Hij heeft geen verweer tegen een onstuitbare woordenvloed die doorspekt wordt met… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Rita Vrancken boeken
  E-book
  Rita Vrancken - Het ouderlijk huis

  'Vanochtend - ik lag nog in bed na mijn laatste avondshift - schrok ik wakker van de telefoon. Met een verdoofde tong, alsof ze van bij de tandarts kwam, somde mijn moeder de symptomen op die haar bij het ontwaken waren overvallen. Eerst had ze de huisarts… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Louis van Dievel boeken
  E-book
  Louis van Dievel - De onderpastoor

  Maart 1969: in de parochie van Sint-Gillis-Dendermonde breekt een opstand uit. Het aartsconservatieve bisdom Gent is niet opgezet met het werk van onderpastoor Gilbert Verhaeghen en beslist om hem over te plaatsen. Verhaeghen neemt de besluiten van het Tweede… (E-book)

  Lees meer...
  12,99