Romans, novellen

 • Franca Treur boeken
  E-book
  Franca Treur - Dorsvloer vol confetti

  *** Inclusief gratis leesfragment van Treurs nieuwe roman Hoor nu mijn stem! *** s Winters zijn de zondagen het snelst voorbij. Als de dominee om vier uur de middagdienst afsluit met de zegen voor weer een hele week, vliegen ze alle zeven naar het fietsenhok.… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Peter Buwalda boeken
  E-book
  Peter Buwalda - Bonita Avenue

  Joni Sigerius, de dochter van de rector magnificus van de Twentse universiteit, drijft samen met haar vriend Aaron een handeltje dat ze maar liever voor haar krachtige en briljante vader verborgen houdt. Het is in het jaar van de vuurwerkramp dat ook in het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Arthur Japin boeken
  E-book
  Arthur Japin - Vaslav

  Op het hoogtepunt van zijn roem staakt de legendarische balletdanser Vaslav Nijinski zijn optreden, richt zich tot zijn publiek en zegt: 'Nu is het kleine paardje moe.' De rest van zijn leven, nog 31 jaren, brengt hij door zonder te dansen en zonder te spreken… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Walter van den Broeck boeken
  E-book
  Walter van den Broeck - Een lichtgevoelige jongen

  Iedereen heeft een dag die alles verandert. Voor de jonge Valentijn-met-de-kodak is dat maandag 22 juni 1953. Verliefd als hij is, gaat hij stiekem naar zijn Martha in het dorp Overdevaart. Daar vindt op dat moment de militaire oefening Operatie Newborn… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Eva De Groote boeken
  E-book
  Eva De Groote - Na de regen

  Siri?s moeder verongelukte toen ze op een nacht in de regen met haar fiets naar huis reed. Sindsdien leeft Siri alleen en is ze als de dood voor onweer. Pas wanneer ze als geluidsontwerper een eigen studio opent in Brussel, krijgt haar leven weer zin. Als ze… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Gerbrand Muller boeken
  E-book
  Gerbrand Muller - De kwaaie goede man

  Er was eens een man die nooit goed kon doen. Mensen die hij hielp bracht hij alleen maar dieper in de problemen. Dat speet hem verschrikkelijk, want hij was een goede man en wilde niets liever dan zijn medemensen helpen waar hij kon. Bespot en gehoond door de… (E-book)

  Lees meer...
    6,95
 • Mark Boog boeken
  E-book
  Mark Boog - Café De Waarheid

  Jim slijt zijn avonden in Café De Waarheid, een plek waar geen regels gelden, behalve 'die van de gewoonte'. Een plek waar hij dagelijks zijn oude schoolvrienden Bertus, Tanja en Steven treft, waar ze bier drinken, veel bier, en praten over weinig. Na… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Thierry Baudet boeken
  E-book
  Thierry Baudet - Van elk waarheen bevrijd

  In deze ontroerende roman kruipt Thierry Baudet in de huid van cellist Philippe Gautier: een babyboomer die vanuit het hedendaagse Parijs nadenkt over de idealen van zijn generatie - en over de richtingloze wereld waarin die zijn uitgemond. Het verhaal begint… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Herlinde Leyssens boeken
  E-book
  Herlinde Leyssens - Kongokorset

  Gabrielle Deman groeit op in het Brussel van 1900 tussen de kunstenaarsvrienden van haar vader Edmond, uitgever en boekhandelaar: Théo van Rysselberghe, Maurice Maeterlinck, Léon Spilliaert. Maar zij droomt ervan de wereld te ontdekken. Albert Sillye,… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • José Fernanda boeken
  E-book
  José Fernanda - Mevrouw C.

  Vrienden kies je, familie niet. De steenrijke doch eenzame, kille en godsdienstwaanzinnige Constance woont op een kasteel en regeert met harde hand over haar personeel. Als ze ziek is, vraagt ze haar artistieke, vrijgevochten zus Sophie voor haar te komen… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Marlies Allewijn boeken
  E-book
  Marlies Allewijn - De meid

  De Zeeuwse Neeltje Lokerse deed begin 20ste eeuw iets revolutionairs: ze nam als dienstbode wraak op haar werkgever, de vader van haar bastaardkind. Midden op het Binnenhof schoot ze de man neer, met als doel aandacht te vragen voor het onrecht dat vrouwelijke… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Yves Bondue boeken
  E-book
  Yves Bondue - Nabeeld

  Nico Vanhove groeit eind jaren zestig op in een klein Vlaams dorp te midden van een kransje voortreffelijke amateurfotografen. Jaren later worden zijn herinneringen door mekaar geschud. Er ligt zoveel tussen wie hij toen was en wat hij nu weet. Gaandeweg… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Fieke Gosselaar boeken
  E-book
  Fieke Gosselaar - Het land houdt van stilte

  Fieke Gosselaar – Het land houdt van stilte Het land houdt van stilte van Fieke Gosselaar is een ode aan het Groningse lege land. Siebo en Meena hebben in hun boerderij een gastenkamer ingericht waar Warre geregeld verblijft. Hij heeft zijn moeder verloren… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Hendrik Groen boeken
  E-book
  Hendrik Groen - Leven en laten leven

  Een feest voor alle Hendrik Groen-fans, geschreven met zijn kenmerkende humor en scherpe observatievermogen Arthur Ophof had zich het leven toch anders voorgesteld. In plaats van spectaculaire reizen te maken naar verre landen, staat hij vier keer in de week… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Annejet van der Zijl boeken
  E-book
  Annejet van der Zijl - Sonny Boy

  Herfst 1928: een jonge Surinaamse student trekt in Den Haag als kostganger in bij een gescheiden Hollandse vrouw met vier kinderen. Als ze een half jaar later zwanger van hem blijkt, is het schandaal niet te overzien. Maar ondanks armoede en discriminatie… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Jocelyn Vreugdenhil boeken
  E-book
  Jocelyn Vreugdenhil - Middagzwemmers

  De roman Middagzwemmers van Jocelyn Vreugdenhil is een komisch drama over een lesbisch stel met een kinderwens dat op zoek gaat naar een donor. Charlie, opnameleider bij een kookprogramma, en Sanne, carrièrevrouw op de Zuidas, zijn gelukkig samen. Tot ze… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Corine Hartman boeken
  E-book
  Corine Hartman - Hels verlangen

  Op een zonnige dag in maart wordt de ergste nachtmerrie voor een moeder gruwelijke waarheid. Emma Kortelings dochter Sophie belandt na een verkeersongeluk in een diep coma. In Emma groeit een allesverzengende haat, die haar immens verdriet luidkeels overstemt.… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Corine Hartman boeken
  E-book
  Corine Hartman - Stormvloed

  Vonne Hollmanns wereld stort in als bij haar man Rudi een terminale vorm van kanker wordt geconstateerd. Ze wil hem verzorgen, de tijd die hun rest samen doorbrengen, maar dat wordt haar niet gegund. Rudi leidt een gecompliceerd onderzoek naar een moord in een… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Martha Heesen boeken
  E-book
  Martha Heesen - Zeiseman

  Een oude man zit naast zijn huis, onder een ritselende abeel in de avondzon. Wie is hij, wat heeft zijn levensloop betekend? Het betoverende proza van Martha Heesen dient de lezer zeer stapsgewijs het bijzondere verhaal van de Zeiseman toe. Remigius is alleen… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Emily Puck boeken
  E-book
  Emily Puck - Ansicht

  In de sfeer van het interbellum en in een onrustig Europa worden in een kleine gemeenschap de politieke tegenstellingen groter en groeit de polarisatie. De arme, jonge Catharina en haar broers groeien er op in het midden van flamboyante rijke kunstschilders… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Michiel Cobben boeken
  E-book
  Michiel Cobben - Het offer op de Canigou

  Wat eindigde als een zegening begon als een ramp. "Sanne was verdwenen. We zeiden niets tegen elkaar. Ik zag de angst in de ogen van Elles, mijn vrouw. Ze leek me te smeken om het niet hardop te zeggen: 'Onze dochter is weg.' Ze liep nog een keer om de… (E-book)

  Lees meer...
    7,95
 • Ellen de Bruin boeken
  E-book
  Ellen de Bruin - Onder het ijs

  Het is 2004. Een groep klimaatwetenschappers doet onderzoek op een schip in het Noordpoolgebied. Een van hen is Bas Fretz, een bijna-volwassen vrouw van 21 die nog met Lego speelt. Zij is mee in plaats van haar hoogleraar, Reinier, nadat die onverwacht is… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Elisabeth van Nimwegen boeken
  E-book
  Elisabeth van Nimwegen - De smaak van ijzer

  De smaak van ijzer beschrijft de teloorgang van een bijzondere vriendschap tussen twee jonge vrouwen op de toneelschool. Als aan het einde van het eerste jaar hoofdpersoon Marie door mag naar de acteursopleiding maar Fanny moet vertrekken, komt de symbiotische… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Herman Koch boeken
  E-book
  Herman Koch - Zomerhuis met zwembad

  Huisarts Marc Schlosser heeft een medische fout begaan waardoor een van zijn patiënten, de beroemde acteur Ralph Meier, is overleden. Hij zal zich moeten verantwoorden voor de Medische Tuchtraad. Over die Tuchtraad maakt hij zich niet echt zorgen: Een… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Persis Bekkering boeken
  E-book
  Persis Bekkering - Een heldenleven

  Igor, of igor zoals hij zelf beweert, is een held. Hij kan alles, en wat hij nog niet kan leert hij sneller dan iedereen. Een uitzondering, die zichzelf niettemin genereus met de wereld deelt. Iedereen wil in de buurt zijn van deze levende legende. Hij is,… (E-book)

  Lees meer...
  11,99