Romans, novellen

 • Hendrik Groen boeken
  E-book
  Hendrik Groen - Een kleine verrassing

  Hendrik en Evert zijn terug! Hendrik Groen is de winnaar van de NS Publieksprijs 2016 én 2018 De tv-serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen, met Kees Hulst en André van Duin, trok wekelijks ruim twee miljoen kijkers Hendrik Groen en Evert Duiker, trouwe… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Franca Treur boeken
  E-book
  Franca Treur - Dorsvloer vol confetti

  *** Inclusief gratis leesfragment van Treurs nieuwe roman Hoor nu mijn stem! *** s Winters zijn de zondagen het snelst voorbij. Als de dominee om vier uur de middagdienst afsluit met de zegen voor weer een hele week, vliegen ze alle zeven naar het fietsenhok.… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Peter Buwalda boeken
  E-book
  Peter Buwalda - Bonita Avenue

  Joni Sigerius, de dochter van de rector magnificus van de Twentse universiteit, drijft samen met haar vriend Aaron een handeltje dat ze maar liever voor haar krachtige en briljante vader verborgen houdt. Het is in het jaar van de vuurwerkramp dat ook in het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Arthur Japin boeken
  E-book
  Arthur Japin - Vaslav

  Op het hoogtepunt van zijn roem staakt de legendarische balletdanser Vaslav Nijinski zijn optreden, richt zich tot zijn publiek en zegt: 'Nu is het kleine paardje moe.' De rest van zijn leven, nog 31 jaren, brengt hij door zonder te dansen en zonder te spreken… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Clairy Polak boeken
  E-book
  Clairy Polak - Voorbij, voorbij

  De debuutroman van gerenommeerd journalist en presentator Clairy Polak Een bijzondere roman over afscheid nemen, vol compassie geschreven, die de lezer diep zal raken Steeds meer mensen komen eens in hun leven in aanraking met dementie of alzheimer, vaak met… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Tommy Wieringa boeken
  E-book
  Tommy Wieringa - Dit is mijn moeder

  Als Tommy Wieringa twaalf jaar oud is, verkiest zijn moeder een avontuurlijker leven elders. Hoewel ze zeer aan elkaar zijn verknocht, wordt hun contact sindsdien getekend door strijd. Het laatste grote twistpunt tussen Wieringa en zijn moeder is de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Stephan Enter boeken
  E-book
  Stephan Enter - Grip

  Winnaar Lezersjury Gouden Boekenuil 2012. Winnaar F. Bordewijk-prijs 2012. Mei 2007, het internationale spoorwegstation Bruxelles Midi. Bij gebrek aan echt wereldnieuws kondigen kranten de onsterfelijkheid van het mensdom aan; volgens een Amerikaanse… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Josepha Mendels boeken
  E-book
  Josepha Mendels - Rolien en Ralien

  Mendels neemt ons in Rolien en Ralien mee terug naar haar eigen jeugd. Rolien is de jongste en wordt door haar twee oudere zusters niet serieus genomen. Ze voelt zich buitengesloten en verzint haar eigen speelkameraad Ralien om het leven aan te kunnen. Ralien… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • A.H. Nijhoff boeken
  E-book
  A.H. Nijhoff - Twee meisjes en ik

  Augustus 1931. De stormachtige ontvangst van een ‘on-Hollands’ schaamteloos boek. De roman Twee meisjes en ik slaat in als een bom. De naam Nijhoff is voorgoed te schande gemaakt, meent de Nederlandse pers. De lezers krijgen inderdaad heel wat te verteren.… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Remco Campert, Kees van Kooten boeken
  E-book
  Remco Campert, Kees van Kooten - Aanelkaar

  'Ik wil je voorstellen om samen een boek te schrijven,' schrijft Remco Campert eind 2017 aan Kees van Kooten. 'We zijn vrij om te schrijven wat we willen. Wel moet de noodzaak van het schrijven erin zitten. Zonder elkaar zouden we het niet geschreven hebben.'… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Herman Brusselmans boeken
  E-book
  Herman Brusselmans - Zo dom als Albert Einstein

  In Zo dom als Albert Einstein laat Herman Brusselmans z'n licht schijnen over de wereld van het amateurtoneel. Een vereniging uit Gent speelt een stuk van een Nederlander, heeft daarbij voor een van de rollen een acteur nodig die kan drummen, maar vindt die… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Evelien Vos boeken
  E-book
  Evelien Vos - Niemand keek omhoog

  'Wat een mooie, tastende directheid en wat maakt Vos met haar lichte stijl veel veelbetekenend.' Thomas Verbogt Lucy had succesvol kunnen worden, maar is dat niet. Ze bezoekt elke zaterdag met tegenzin haar opa, haar ouders vinden dat ze haar tijd verspilt en… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Simon Caspers boeken
  E-book
  Simon Caspers - Destiny

  Als zijn zus plotseling overlijdt, wordt Diederik de pleegvader van zijn zesjarige nichtje Destiny. Tot dan toe liep zijn leven op rolletjes. Na een niet onverdienstelijke carrière als tennisprof, is hij weliswaar op een zijspoor beland als tennisleraar van… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Dick Scholten boeken
  E-book
  Dick Scholten - De Driehoek

  Joyce bekent haar man dat ze naar bed gaat met haar beste vriendin. Hij is verbaasd, woedend en vooral verdrietig. Wat mist ze in hun relatie? Joyce legt hem uit dat ze van hem houdt, maar dat een man net patat is en een vrouw de mayonaise. Ze wil allebei.… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Nanne Tepper boeken
  E-book
  Nanne Tepper - De eeuwige jachtvelden; De vaders van de gedachte; De avonturen van Hillebillie Veen

  Het grote literaire talent Nanne Tepper (1962-2012) schreef drie romans. 'De eeuwige jachtvelden' was de literaire sensatie van het jaar, een stilistisch ijzersterk debuut over de liefde tussen een broer en zus die opgroeien in een disfunctioneel gezin in het… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Inge de Bever boeken
  E-book
  Inge de Bever - Moederland

  Een jonge Nederlandse studente trouwt in 1980 met een Turk en komt daardoor in aanraking met een haar onbekende cultuur, taal en samenleving. Wat betekent dat voor haar leven? Hoe verovert ze een plek binnen haar schoonfamilie, hoe ervaart ze het reilen en… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Miriam Guensberg boeken
  E-book
  Miriam Guensberg - Vrachtbrief

  Ooit vocht de Poolse Myron Kaminski bij het Geallieerde Bevrijdingsleger. Na de oorlog werkt hij voor een geheim secretariaat van het Vaticaan, waar hij op duistere zaken stuit die alles te maken hebben met zijn eigen ontwrichte jeugd. Hij wordt Nederlander en… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • René den Ouden boeken
  E-book
  René den Ouden - De moederbanden

  In de jaren zestig bloeit in een Brabants gezin van fabrieksarbeiders en klompenmakers een uniek vocaal kwartet op. Met hun grote muzikale talent kunnen zij ontsnappen aan die benauwende wereld. Dan sterft plotseling Anne, de alt-mezzo, na een auto-ongeluk.… (E-book)

  Lees meer...
  10,99
 • Dick Geurts boeken
  E-book
  Dick Geurts - Mijzelf genoeg

  Evert Haan is de jongste uit een gezin van drie kinderen. Een nakomertje of, zoals zijn broer Bert hem soms noemt: 'een ongelukje'. Graag had hij deel uitgemaakt van een 'gewoon gezin', met een gewone vader en moeder, een gewone broer en zus, die op een gewone… (E-book)

  Lees meer...
    5,95
 • Mira Feticu boeken
  E-book
  Mira Feticu - Al mijn vaders

  De Roemeense Myra schrijft en doceert 'Lectura Dantis' aan de Universiteit van Amsterdam. Haar geboortedorp heeft ze allang achtergelaten, maar de demonen uit haar jeugd blijven Myra achtervolgen. Alleen in de literatuur vindt ze troost. Vooral bij Dante, die… (E-book)

  Lees meer...
  14,95
 • Ilja Gort boeken
  E-book
  Ilja Gort - De druivenfluisteraar

  Janty is een anti-held. Zijn bestaan wordt gevuld door zijn eenzame werk in de wijngaard. Met een beschouwende blik vertaalt hij alles wat hij ziet, naar het leven tussen de druiven. Dankzij zijn bijzondere gave sluit hij vriendschap met een truffelvarken en… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Leonie Linssen boeken
  E-book
  Leonie Linssen - De liefdesconferentie

  Eva, een vooraanstaand relatietherapeute op het gebied van liefde delen, besluit met haar collega Marcel een Unlimited Love Conferentie op Hawaï te bezoeken, met als doel te leren wat ze in Nederland niet durft. Ze heeft alles onder controle, bezoekt vooral… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Walter van den Broeck boeken
  E-book
  Walter van den Broeck - Een lichtgevoelige jongen

  Iedereen heeft een dag die alles verandert. Voor de jonge Valentijn-met-de-kodak is dat maandag 22 juni 1953. Verliefd als hij is, gaat hij stiekem naar zijn Martha in het dorp Overdevaart. Daar vindt op dat moment de militaire oefening Operatie Newborn… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Gerbrand Muller boeken
  E-book
  Gerbrand Muller - De kwaaie goede man

  Er was eens een man die nooit goed kon doen. Mensen die hij hielp bracht hij alleen maar dieper in de problemen. Dat speet hem verschrikkelijk, want hij was een goede man en wilde niets liever dan zijn medemensen helpen waar hij kon. Bespot en gehoond door de… (E-book)

  Lees meer...
    6,95
 • Mark Boog boeken
  E-book
  Mark Boog - Café De Waarheid

  Jim slijt zijn avonden in Café De Waarheid, een plek waar geen regels gelden, behalve 'die van de gewoonte'. Een plek waar hij dagelijks zijn oude schoolvrienden Bertus, Tanja en Steven treft, waar ze bier drinken, veel bier, en praten over weinig. Na… (E-book)

  Lees meer...
    9,99