Romans, novellen

 • Elvin Post boeken
  Elvin Post - Het lijstje (set van 10)

  Wie kent en gebruikt ze niet: to-dolijstjes! Ze hebben zelfs tot een hele rage in bulletjournals geleid, die inmiddels in tientallen vormen in de (kantoor)boekhandel liggen te pronken. Het lijstje van Frank Hendriks in het verhaal van thrillerauteur Elvin Post… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ruben Korfmaker boeken
  Ruben Korfmaker - Laura

  Negen dagen volgen we Laura. Een prostituee in de haven van Boulogne. Haar werk, haar klanten, haar hopeloze omgeving beu. Een intiem portret van een vrouw die zichzelf in korte tijd een nieuw leven in knokt.Het lezerspanel:- Laura, gedurfd, soms pikant;… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,75
 • Pauline Genee boeken
  Pauline Genee - Roadblock

  Het had een onschuldige onderbreking van haar drukke leven moeten worden: verkiezingen waarnemen in een niet al te gevaarlijk land, een soort vakantie. Maar het loopt anders: bij een roadblock valt Ava’s team in handen van een gewapende groep. Er klinken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Guido Snel boeken
  Guido Snel - De mirreberg

  De kunst, het leven en de dood verbeeld in een meesterlijk drieluik Drie luiken, drie lagen, drie tijden. In 1944, twee weken na D-Day, steekt kunsthistoricus Edgar Auerbach in het kielzog van de geallieerde troepen het Kanaal over, op zoek naar door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Alexandra Terlouw-Van Hulst boeken
  Alexandra Terlouw-Van Hulst - De man van Tsinegolde

  Aangrijpende roman over een harmonieus gezin in de oorlogsjaren, grotendeels waar gebeurdAls de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, zijn de dochters van ingenieur Tjalling Idsinga en de Joodse violiste Tsinegolde Dobrowitz respectievelijk 8, 7 en 5 jaar oud. Hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,00
 • Jan van Mersbergen boeken
  Jan van Mersbergen - De onverwachte rijkdom van Altena

  Het is een warme zomermiddag wanneer Frank en zijn zoon de dorpsstraat binnenrijden. Die straat is meestal uitgestorven, maar nu staat er een opvallend klein en broos persoon. Een Japanse heer, een exotische verschijning. Hij komt met het bericht dat Rochat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Kristien De Wolf boeken
  Kristien De Wolf - Ava Miller en ik

  Sieg Engel vindt al sinds haar vroege jeugd dat er aan eenzaamheid alleen maar voordelen verbonden zijn. Jarenlang lukt het haar dan ook prima iedereen en alles ver van zich te houden - totdat ze op haar zestiende Ava Miller ontmoet. Met dezelfde obsessieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Nico Dijkshoorn boeken
  Nico Dijkshoorn - Ooit gelukkig

  Nico Dijkshoorn noemde zijn bejaarde vader met alzheimer op tv een klootzak. Hij is al twee jaar niet bij hem op bezoek geweest. Dan moet ook moeder Nel na een beroerte naar een verpleeghuis. Wel in Aalsmeer, waar Gerard Joling woont, dus dat scheelt. Kort… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Johan Fretz boeken
  Johan Fretz - Onder de paramariboom

  Winnaar Boekhandelsprijs 2019 Johannes Fretz heeft gemengd bloed, maar vooral anderen lijken zich druk te maken over zijn afkomst. Daar komt verandering in als hij wordt uitgenodigd om op te treden in Paramaribo in het kader van de verkiezingen. Samen met zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mieny Bierling boeken
  Mieny Bierling - Overstag

  'Tergend langzaam beweeg ik over het gras tot vlak voor me de trampoline opdoemt. Als ik dichterbij kom, zie ik Pepijn op en neer springen alsof zijn leven ervan afhangt. Mijn schouders zakken en nu pas merk ik dat ik ongemerkt mijn adem inhield. Pepijns ogen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Eva Meijer boeken
  Eva Meijer - Het vogelhuis

  Len Howard (1894-1973) bracht de tweede helft van haar leven door in een klein, afgelegen huisje op het Engelse platteland. Daar schreef ze twee internationale bestsellers over de mezen, roodborsten, mussen en andere vogels in en rond haar huis. Voor wie er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Martin Boetselaar boeken
  Martin Boetselaar - Verstoten

  Verstoten is een aangrijpende, psychologische roman over een vader die door zijn twee dochters wordt verstoten in een vechtscheiding. Via verschillende instanties wordt Martin beschuldigd van ernstige zaken. Hij blijft geloven in zichzelf, de waarheid en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Remco Campert, Kees van Kooten boeken
  Remco Campert, Kees van Kooten - Aanelkaar

  ‘Ik wil je voorstellen om samen een boek te schrijven,’ schrijft Remco Campert eind 2017 aan Kees van Kooten. ‘We zijn vrij om te schrijven wat we willen. Wel moet de noodzaak van het schrijven erin zitten. Zonder elkaar zouden we het niet geschreven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Lillian van Bael boeken
  Lillian van Bael - Sporen in de sneeuw

  Sporen in de sneeuw is het laatste deel van de trilogie Tussen de rendieren geboren. Sporen in de sneeuw brengt de lezer terug naar het leven van de Sámi na de Grote Noordse Oorlog, met drieduizend doodgevroren soldaten in het hooggebergte van Storsylen. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Nicolaas Matsier boeken
  Nicolaas Matsier - De advocaat van Holland

  ‘Hij is al een poos op, Oldenbarnevelt. Het licht van eind augustus heeft hem zonder pardon gewekt. En niet alleen hem.’ Zo begint voor de Advocaat van Holland zijn laatste ochtend in vrijheid. Hij zal negen maanden in gevangenschap worden vastgehouden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Louis Ide boeken
  Louis Ide - Het Project

  Auguste de Sprimont, ambitieuze telg van een geslacht van ‘oude’ Belgische adel, krijgt de zware last op zijn schouders zijn familie te redden van de ondergang en te zorgen voor een nageslacht. Het knaagt evenwel dat hij nog altijd vrijgezel is. Zal het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Evelien Otto boeken
  Evelien Otto - Ik vind papa veel liever dan jou

  Het was mijn weekend. Jip en Janneke waren zojuist door de heg gekropen en haar mollige lijfje vleide zich tegen me aan. Haar naar Zwitsal ruikende haar prikte in mijn neus. Ik streelde het. Ze fluisterde: ‘Mama.’ ‘Ja liefje,’ mompelde ik terug. Ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Mirjam Karssen boeken
  Mirjam Karssen - Sleutel

  Een novelle die de verbeelding prikkelt....Lucia is tevreden met haar nieuwe leven. Ze is gelukkig met haar gezin en trots op haar opgebouwde bedrijf. Niets lijkt haar geluk nog in de weg te staan. Tot het moment dat ze een brief ontvangt die bruut op de deur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Saman Amini boeken
  Saman Amini - Samenloop van omstandigheden

  'Samenloop van Omstandigheden' is een volledig geïllustreerd boek gebaseerd op de gelijknamige solovoorstelling waarmee de Iraanse theatermaker en zanger Saman Amini door Nederland tourde in 2017 en 2018. Zijn teksten, in de grote kranten gelauwerd om hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Merlijn Kerkhof boeken
  Merlijn Kerkhof - Oude Maasweg kwart voor drie

  Als het aan Merlijn ligt, zijn The Amazing Stroopwafels de allerbeste band van Nederland. Objectief is hij niet. De eigenzinnige frontman van de Rotterdamse formatie is Wim Kerkhof: Fenomenaal liedjesschrijver, wereldreiziger en zijn zorgzame vader. Oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Beatrix Baerken boeken
  Beatrix Baerken - De geur van wilde marjolein

  Het boek beschrijft de mallemolen van emoties waaraan de hoofdpersoon Eva wordt blootgesteld zodra ze zich laat leiden door de liefde, welke een desastreuze wending aan haar leven lijkt te geven. Eva, een mooie jonge, nog onbevangen vrouw op het gebied van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Zeger Plug boeken
  Zeger Plug - Mijnheer, het is de ketting

  Wat voor zin heeft het leven nog als je de komende twintig jaar in een kleine cel wordt opgesloten? Durk Boonstra zit in de gevangenis en is veroordeeld tot twintig jaar celstraf voor aanranding en poging tot moord op een minderjarig meisje dat in coma in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Merlyn Van Dobben boeken
  Merlyn Van Dobben - Mattie Mattie Mattie

  Mattie vindt op bij toeval een oude polaroid waar ze als klein meisje opstaat. Vrolijk lachend op de schouders van een man die haar vader moet zijn. Een man die ze nooit heeft gekend. Geen enkele herinnering aan heeft. Haar moeder zwijgt als het graf over haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Kris Van Steenberge boeken
  Kris Van Steenberge - Woesten

  dwarsligger 582 Kris Van Steenberge Woesten Deze indringende roman brengt ons naar de Vlaamse klei, waar de negentiende eeuw ten einde loopt. In het dorp Woesten treedt Elisabeth, dochter van de smid, in het huwelijk met de jonge arts Guillaume Duponselle.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Wessel te Gussinklo boeken
  Wessel te Gussinklo - De hoogstapelaar

  Ewout Meyster is zeventien en denkt de wereld en het leven begrepen te hebben, en dat zal hij zijn naïeve vriendjes wel eens tonen. Verbazen wil hij hen, maar ook de wereld, met zijn ‘optredens’ op straten en pleinen. In gesprekken met zijn vrienden legt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50