Romans, novellen

 • A. Smits boeken
  A. Smits - Pesten bepaal(d)t

  Zij krijgt een strenge opvoeding die niet bij die tijd past en die samen gaat met mishandeling. Dit is mede de oorzaak van pesten op de scholen die zij bezoekt. Hij krijgt een opvoeding in een harmonieus gezin. Zijn schoolperiode kenmerkt zich door een zekere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Claudia Schoemacher boeken
  Claudia Schoemacher - Het rimpeleffect

  'Het rimpeleffect' van Claudia Schoemacher is een roman over Julia Smith.Julia is journalist en getrouwd met de vermaarde advocaat Hugo Smith. Ze wonen met hun dochtertje in een miljoenenvilla en leiden een, voor de buitenwereld, glamoureus leven. Maar achter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ronald Giphart boeken
  Ronald Giphart - Ik omhels je met duizend armen - Dyslexie uitgave

  Giph is gelukkig en dan gaat zijn moeder dood. Of nee: Giphs moeder gaat dood en Giph is gelukkig.In deze roman treden Giph en zijn zusje Phileine de euthanasie van hun moeder bijna opgewekt tegemoet. Maar dat niet alleen - er wordt in deze roman ook nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Diane Broeckhoven boeken
  Diane Broeckhoven - Niemand heeft het gedaan

  Bonnie wordt opgevoed door haar jonge moeder, vader heeft het laten afweten toen hij hoorde dat zijn schoolvriendinnetje zwanger was. Het meisje heeft een sterke band met haar moeder, die een winkeltje in tweedehands kinderkleren heeft. Ze slapen in hetzelfde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Astrid Harrewijn boeken
  Astrid Harrewijn - Vrienden voor het leven

  De hoofdpersonen uit Drie vrienden, een huis (en een klusjesman) en Daar heb je vrienden voor keren allemaal terug in het los te lezen vervolg Voor lezers van David Nicholls en Graeme Simsion Een maand vakantie, misschien zelfs twee. Dat is wat Kiki, succesvol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Louis Van Dievel boeken
  Louis Van Dievel - De laatste ronde

  Na 42 jaar wenkt de laatste werkdag van facteur Ludo. Hij blikt terug op de verloren jaren en verbijt de angst voor wat komen moet. Twee piepjonge meiden - Cheyenne en Anissa - rijden mee om de stiel te leren. En dat niet alleen brengt Ludo van slag. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mira Feticu boeken
  Mira Feticu - Tascha. De roof uit de Kunsthal

  Roman over de roof uit de KunsthalTascha, de vriendin van de hoofdverdachte van de Kunsthalroof, gaat samen met de Nederlandse politie naar Roemenië. Het is een laatste poging om de gestolen schilderijen terug te vinden. De Roemeense politie heeft al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jan van Rijthoven boeken
  Jan van Rijthoven - De vermogensbeheerder

  Een rijke, eenzame weduwe krijgt te horen dat ze nog maar vier maanden heeft te leven. Eigenzinnig als ze is, heeft ze liefde en genegenheid in haar leven moeten ontberen. Daarom wil ze nog maar één ding: niet in eenzaamheid sterven. Voor geen goud! Ze is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Ed Snijders boeken
  Ed Snijders - 777 Zeven dagen om zijn ultieme angsten te overwinnen voor een allerlaatste kans

  Hoe ver ben jij bereid te gaan voor een allerlaatste kans? Je kijkt de dood in de ogen en denkt: als ik nu sterf, wie mist mij dan, wat heb ik gedaan met mijn dromen, capaciteiten en mijn leven? Dit overkomt Hans, een succesvolle psychotherapeut. Op weg naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Valentino Selva boeken
  Valentino Selva - Het geheim van Gaast

  Friese streekroman, door de auteur betiteld als een romantische thriller. In de ondiepe contreien van het unieke natuurgebied de Hauw, aan de Kop van de Afsluitdijk, waar het IJsselmeer begint voor de kust van Gaast en Makkum, surfte Menno Bosma zijn zinkertje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Etchica Voorn boeken
  Etchica Voorn - Dubbelbloed

  De pijn is scherp en snijdend als mijn oudere Surinaamse nicht zonder enige aanleiding haar naaldhak in mijn rug plant. 'Je moet niet denken dat je beter bent omdat je wit bent.' Ik ben tien jaar en begrijp er niets van. Ze heeft haar punt gemaakt en het doet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hilbrand Vinckers boeken
  Hilbrand Vinckers - De Wieg

  1983. De 33-jarige docent André bezoekt tijdens een werkweek met zijn klas het splinternieuwe Herinneringscentrum en het Voormalig Doorgangskamp Westerbork. Hij was hier vroeger al eens met zijn ouders, toen de plek Schattenberg heette. Door dit bezoek komt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Maureen du Toit boeken
  Maureen du Toit - Glossy Boerin

  Cat heeft alles wat een moderne vrouw maar wil: een topbaan, haar eigen glossy, een BN'er als vriendje en een luxe bestaan. Maar wanneer het noodlot toeslaat, komt Cat erachter dat haar perfecte leven haar weinig voldoening geeft. Ze besluit terug te gaan naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Vincent Merckx boeken
  Vincent Merckx - De man die niet schoot

  De Antwerpse Meir, de eerste lentedag van het jaar. Ambulances rijden af en aan, shoppers komen weer tot zichzelf onder isolatiedekens, krantenredacties kiezen hun kop: 'Opnieuw een nationaal drama'. Maar deze aanslag is niet als de vorige: de dader loste geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Aya Sabi boeken
  Aya Sabi - Verkruimeld land

  Water en droogte, oorlog en vrede, leven en sterven, haat en liefde, heerschappij en machteloosheid: Aya Sabi schuwt in ‘Verkruimeld land’ de grote thema’s niet. Ze portretteert ‘het land van uitersten’ in een wijs en raadselachtig verhaalmozaïek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Christophe Van Gerrewey boeken
  Christophe Van Gerrewey - Werk werk werk

  Werken is met meer of minder inspanning bezig zijn om iets te verrichten of te voltooien. Deze roman bestaat uit vijf gesprekken - of misschien zijn het vergaderingen - waarin werk centraal staat. Een professor, een manager op rust, een werkkracht in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • David Sedaris boeken
  David Sedaris - Van je familie moet je het hebben

  Van je familie moet je het hebben bevat een zorgvuldig en kundig samengestelde en ingeleide selectie door Aaf Brandt Corstius van David Sedaris' mooiste, ontroerendste en vooral geestigste verhalen: ze gaan over de dood, over zijn knotsgekke familie, over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Daan Boom, Stijn van Vliet boeken
  Daan Boom, Stijn van Vliet - Polderglamour

  De net iets te lange stilte werd doorbroken door een ferme vuistslag op tafel. Hij keek mij doordringend aan en zei: ‘Ik heb een heel goed gevoel bij jou, weet je dat? Jij en ik gaan mooie dingen doen.’ Al van jongs af aan droomt Tjibbe Wammes van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Renate Dorrestein boeken
  Renate Dorrestein - Reddende engel

  Ik had in Alicia’s bed geslapen, ik had in haar gebarsten spiegel gekeken. Er bestond vast wel een naargeestig sprookje waarin het niet goed met je afliep als je dat deed.Een jonge vrouw komt door een noodlottig ongeval op een boerderij om het leven. Twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Barbera Nooitgedagt boeken
  Barbera Nooitgedagt - Het meisje dat binnen de lijntjes kleurde

  Heleen is een volgzame, plichtsgetrouwe jonge vrouw. Ze werkt als secretaresse bij de prediker Jacques Donkers, een man die beweert een bijzondere zalving van God te hebben ontvangen. Tot haar schrik en verbijstering ontdekt Heleen, na anderhalf jaar, dat deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Coen Peppelenbos boeken
  Coen Peppelenbos - Victorie

  Als zijn jongere broer Victor dood gevonden wordt in een sloot - vermoord - besluit Merijn de politiek in te gaan. De tumultueuze opkomst van de politieke beweging, gedragen door het sentiment van de massa, laat zien dat Merijn geen alledaagse politicus is.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Kluun boeken
  Kluun - Komt een vrouw bij de dokter - Dyslexie uitgave

  Het hartverscheurende verhaal van het gelukkige stel dat alles mee lijkt te hebben, totdat de boodschap komt dat zij een levensgevaarlijke vorm van borstkanker heeft. En hij, hoeveel hij ook van haar houdt, kan het alleen maar volhouden door van het ene bed… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Carolina Trujillo boeken
  Carolina Trujillo - Meisjes in blessuretijd

  Carolina Trujillo – Meisjes in blessuretijd Trujillo werd genomineerd voor de AKO Literatuurprijs met De terugkeer van Lupe García, die de BNG Nieuwe Literatuur Prijs won. In augustus 2014 stond Carolina Trujillo’s eerste verhaal in Hard gras. ‘We hopen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Peter W.J. Brouwer boeken
  Peter W.J. Brouwer - Het Siamees moment

  Op de dag dat Thomas een prijs krijgt voor zijn filmmuziek, ontvangt hij een briefje. Er staat een vraag die geen vraag is: 'Spreken we elkaar zaterdag?' Daaronder haar naam, Eva, een teken van leven na vijftien jaar stilte. Hij hoort haar stem, als tolk en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Herman Koch boeken
  Herman Koch - Red ons, Maria Montanelli

  'Red ons, Maria Montanelli' van Herman Koch is een van de ontroerendste scholierenromans uit de Nederlandse literatuur. Een ijzersterke klassieker, al meer dan twintig jaar in druk en nog altijd actueel. Herman Koch (1953) beleefde zijn doorbraak met 'Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00