Romans, novellen

 • Filip Rogiers boeken
  Filip Rogiers - Angel

  Marville, Noord-Frankrijk. In de plooi van de jaren vijftig en zestig daalt een legervliegtuig log en loom neer uit de wolken. Op het tarmac van de NAVO-legerbasis wacht de Canadese soldaat Nathan op zijn jonge en zwangere bruid Margret. Er werd hun een nieuw,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Arthur Japin boeken
  Arthur Japin - Kolja

  Kolja is acht jaar oud en doofstom als de broers Modest en Pjotr Iljitsj Tsjaikovski zich over hem ontfermen. Vele jaren reizen ze met de jongen door Europa en bevrijden hem uit zijn isolement. Wanneer de beroemde componist onverwacht overlijdt, twijfelt Kolja… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Joost Elet boeken
  Joost Elet - Ontdooien

  De eenendertigjarige Rudy is de man die niemand wil zijn, hijzelf nog het minst van al. Het hoofdpersonage van Ontdooien is een vrijgezel zonder zelfvertrouwen met een panische angst voor de liefde en een bizarre relatie met zijn machtshongerige moeder. Zowel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Meindert Talma boeken
  Meindert Talma - Nederlands Onbekendste Popster Je denkt dat het komt

  Sander Pleij van Vrij Nederland omschreef hem ooit als 'Nederlands Onbekendste Popster'. Meindert Talma heeft die omschrijving als geuzennaam aangenomen en hem gebruikt als titel voor een cyclus romans mét cd waarin hij zijn opkomst als muzikant en schrijver… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Loeki Zvonik boeken
  Loeki Zvonik - Hoe heette de hoedenmaker?

  Didier en Hermine beleven aan de universiteit van Gent een kortstondige affaire. Twaalf jaar later zorgt het toeval ervoor dat zij voor een congres samen naar Wenen rei- zen. Op oud ijs vriest het licht: hun vroegere verliefdheid groeit uit tot een intense… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Klaas ten Holt boeken
  Klaas ten Holt - Hotel Alfabet

  De Transsylvanische Alpen, vlak voor Kerst. Adriaan Hoorndrager, componist zonder hinder van ambitie, ontvlucht zijn ex en strandt wegens hevige sneeuwval bij Hotel Alfabet. Een plek waar tijd niet lijkt te bestaan. Adriaan ontmoet de ene na de andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Arthur Japin boeken
  Arthur Japin - Vaslav - grote letter uitgave

  Op het hoogtepunt van zijn roem staakt de legendarische balletdanser Vaslav Nijinski zijn optreden, richt zich tot zijn publiek en zegt: 'Nu is het kleine paardje moe.' De rest van zijn leven, nog 31 jaren, brengt hij door zonder te dansen en zonder te spreken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,15
 • Ruud Offermans boeken
  Ruud Offermans - Getijden boek

  Het goddelijke in mezelf is een zelf-organiserend principe, dat zowel in het verleden als in de toekomst kan kijken. Om van daaruit de juiste beslissingen voor mij te nemen. Een soort aarts-intuïtie dat ergens boven me zit en m’n leven met me meekijkt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • P.F. Thomése boeken
  P.F. Thomése - Ik, J. Kessels

  ALS JE BESTE VRIEND DOET ALSOF JE NOOIT HEBT BESTAAN P.F. Thomése overkomt het. Hij raakt niet alleen zijn beste vriend kwijt, maar ook zijn favoriete personage, J. Kessels, met wie hij vele avonturen beleefde: van Tilburg tot Hamburg, van New Orleans tot aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Xander Jongejan boeken
  Xander Jongejan - De tafel van Tarzan

  'Ook dat is vaderschap. Steeds je verwachtingen naar beneden bijstellen.' In zijn soepele stijl vertelt Xander Jongejan een licht-zwart verhaal over de behoefte om gezien te worden. In 'De tafel van Tarzan' delen vader en zoon herinneringen aan hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Saskia Oudshoorn boeken
  Saskia Oudshoorn - Ben ik nou gek?

  Heel langzaam, als een trage moordenaar, sluipen ze haar leven binnen. Het verbaast de nuchtere Suus zelf nog het meest dat juist zij last krijgt van paniekaanvallen.Als Suus wakker wordt op de psychiatrische afdeling van het Erasmusziekenhuis wil ze meteen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Karolien Joossens boeken
  Karolien Joossens - De tragedie van Swerthout-Wittebeek

  Zomer 1944. Adolf, zoon van de welvarende en collaborerende familie Creemers uit Swerthout, wordt neergeschoten door het verzet. Uit wraak voor zijn dood weet zijn familie met behulp van zowel Duitsers als Vlamingen twee razzia's te organiseren, waarbij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Oscar van den Boogaard boeken
  Oscar van den Boogaard - Kindsoldaat

  De ontrafeling van een familiegeschiedenis Kindsoldaat is een epos over twee voorname Nederlandse families op de grens met Duitsland. Tegen de achtergrond van oorlogen en grote maatschappelijke veranderingen houden zij vast aan de oude wereldorde.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Gerda Dendooven boeken
  Gerda Dendooven - Tabac

  Is het een vlucht of een reis? Lopen ze ergens van weg of gaan ze ergens naartoe? Een jonge vrouw trekt met een oudere man per trein naar het zuiden. Maar hoe goed kennen ze elkaar en zichzelf ? Wat bracht hen samen en waar zijn ze naar op zoek? Tabac is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Ineke Riem boeken
  Ineke Riem - Rauw hart

  Een ode aan onze zintuigen Rugo Vlielander is geboren in de verkeerde tijd. De jonge kunsthistoricus verafschuwt alles wat modern is. Op zoek naar een plek waar hij ongestoord zijn proefschrift kan voltooien, komt Rugo terecht in een oud landhuis in het hart… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Vincent Van Meenen boeken
  Vincent Van Meenen - Tuin

  Op een nazomerdag komt een man bij toeval in een tuin terecht. Hij verbaast er zich over de bloembedden, de grasperken en de bakstenen muur die in een halve cirkel om de tuin loopt. De zon priemt door het witte wolkendek. Op het terras liggen blauwwitte veren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Karel Joos boeken
  Karel Joos - Het ochtendland

  Thomas Triepke wil niet naar Singapore. Hij wil ook niet langer de mobieltjes van de toekomst ontwerpen en besluit dat het tijd is voor een pauze, met of zonder de zegen van zijn echtgenote Sarah. Zij is niet langer gelukkig in Berlijn, tobt over haar huwelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Erik Nieuwenhuis boeken
  Erik Nieuwenhuis - Ergens op het eind

  Maart 1998. Op een camping, ergens op de grens van Groningen en Drenthe, heeft kachelhandelaar Boon zijn oog laten vallen op een mooi stukje land waar hij hoopt zijn kleinkinderen te kunnen zien opgroeien. Spijtig genoeg wordt precies dat stukje Groningen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sylvia Witteman boeken
  Sylvia Witteman - Jullie zijn zelf gek

  Het leven schotelt ons dagelijks ingewikkelde vraagstukken voor. Wat bezielt de beertjes in Kosovo die liefhebbend op elkaars oren sabbelen? Weet die vrouw op het strand niet dat haar kuis bedoelde boerkini júíst al haar vormen prijsgeeft? Hoe kan het dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Alois Borre boeken
  Alois Borre - Je suis Vondeling

  De gewezen paracommando Walter Stasi bereidt zich voor op een rustiger leven, maar bij een kleine brand stuit hij geheel onverwachts op een verdacht overlijden. Dat wordt het begin van zijn zoektocht naar een paar geradicaliseerde moslims waarmee hij nog een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Herien Wensink boeken
  Herien Wensink - Kleihuid

  Vlaanderen, 1918. In een geïmproviseerd revalidatieoord achter het front delen de Britse officier Rupert Atkins en soldaat Harvey Cole noodgedwongen een kamer. Harvey herstelt moeizaam van zware verwondingen aan zijn gezicht, met Rupert is ogenschijnlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jackie van Laren boeken
  Jackie van Laren - Stormwind

  Romantiek, vriendschap en grote levensvragen tegen de achtergrond van de geliefde Waddeneilanden Vincent is een surfer, een losbol, een vrijbuiter. Dus als zijn beste vriend Axel zijn hulp niet meer nodig heeft in Grote Vis, de strandtent die ze samen runden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Tomas Lieske boeken
  Tomas Lieske - De vrolijke verrijzenis van Arago

  Joys, een opstandig vijftienjarig meisje, zit bij haar ouders in de auto. In de Italiaanse Dolomieten duikt er plots een jonge vos op voor de wielen en de ouders verongelukken. Het meisje raakt in coma. Of is het waar dat ze gewoon opstaat? De jonge vos volgt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Stephan Enter boeken
  Stephan Enter - Grip + Spel DL

  dwarsligger 482 Stephan Enter Grip en Spel (2 in 1) In Grip maakt een reünie veel los bij vier alpinisten die in hun studententijd samen hebben geklommen in Noorwegen. Grip gaat over vriendschap, over reizen, over zelfinzicht, over vergankelijkheid en over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Robert Louis Stevenson boeken
  Robert Louis Stevenson - Dr Jekyll & Mr Hyde - Dyslexie uitgave

  Robert Louis Stevenson (1850-1894) was een Schotse schrijver van romans, poëzie, avonturenverhalen en reisliteratuur. Zijn bekendste werk is The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde. Deze vertelling uit 1886 over een dubbele persoonlijkheid werd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95