Romans, novellen

 • Valerie Eyckmans boeken
  Valerie Eyckmans - Het belang van schoon ondergoed

  Als Sam, die doel noch zin in het leven heeft, van een bier fiets valt en in het ziekenhuis belandt, leert hij Missy kennen, die vrolijk vecht tegen kanker. Hoewel ze aan de oppervlakte in alles tegenpolen zijn, zoeken ze koortsachtig houvast bij elkaar, elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jantien van Driel boeken
  Jantien van Driel - Bickle

  Als Sabine de ontrouw van haar man ontdekt, wordt ze als een vuilniszak aan de dijk gezet. Noodgedwongen neemt ze afscheid van haar Rotterdamse luizenleventje. Ze blijkt behoorlijk creatief om de eindjes aan elkaar te knopen. Net als ze haar laatste spullen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Gretel Van den Broek boeken
  Gretel Van den Broek - Huizen

  Martha woont en werkt in het weinig inspirerende immokantoor van de familie. Het lukt haar niet om de volle verantwoordelijkheid van de zaak in handen te krijgen. Ze mist haar moeder en ze lijdt onder de norsheid en opvliegendheid van haar vader.Ze ontvlucht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Astrid Haerens boeken
  Astrid Haerens - Stadspanters

  Stadspanters is een intens portret van mensen die worstelen met identiteit, dromen en dwaalwegen. Amar Moussaoui is overleden. Zijn plotse dood brengt zijn dochter Rim, zijn zoon Aadam en hun jeugdvriend Eloïc na jaren opnieuw samen in het appartement van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tineke Aarts boeken
  Tineke Aarts - Bonave Trilogie Geboren uit een roos

  In 1992 zet Juliette Bonave alles op alles om het tij voor haar domein te keren met een bijzondere wijn: de Bonave Passion. Historische familiekroniek.In 1992, twaalf jaar nadat Juliette Bonave haar intrek in de verlaten wijnboerderij van haar familie heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Joseph Hart boeken
  Joseph Hart - De Wooncirkel. Roman

  'Ik schrijf niet omdat ik een spannend en mooi verhaal wil verkopen aan de lezer. Ik schrijf omdat ik niet anders kan, omdat er een uitweg moet zijn voor de intensiteit van mijn gevoelens die nauw verbonden zijn met de sociaal-culturele geschiedenis van toen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Marnix Peeters boeken
  Marnix Peeters - De dag dat we Andy zijn arm afzaagden

  'Nogmaals: men let even niet op, in het leven, men kijkt een paar tellen de andere kant uit, en de dag kan verwisseld zijn voor de pikzwarte nacht, de heerlijk dampende schotel met lievelingskost, waar men nietsvermoedend al een stuk van naar de mond aan het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lidewij Martens boeken
  Lidewij Martens - Tot je valt

  Tijdens de overtochten die Nico als veerman maakt denkt hij aan zijn dochter, Geesje. Aan hoe ze eet, hoe ze praat om hem af te leiden en hoe ze haar onstuitbare drang om steeds minder te eten probeert te verbergen. Zo groot als Geesjes verlangen is om haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Peter W.J. Brouwer boeken
  Peter W.J. Brouwer - Het Siamees moment

  Op de dag dat Thomas een prijs krijgt voor zijn filmmuziek, ontvangt hij een briefje. Er staat een vraag die geen vraag is: 'Spreken we elkaar zaterdag?' Daaronder haar naam, Eva, een teken van leven na vijftien jaar stilte. Hij hoort haar stem, als tolk en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Stefan Hertmans boeken
  Stefan Hertmans - Antigone in Molenbeek

  Antigone in Molenbeek is het prangende relaas van een jonge vrouw die op zoek gaat naar haar dode broer. Zij wil niets liever dan hem kunnen begraven, maar dat blijkt onmogelijk. Verwijzend naar de bekende tragedie van Sophocles schreef Stefan Hertmans een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Justine Le Clercq boeken
  Justine Le Clercq - Krimp

  Lina Hersenvoort bereidt zich voor op de tachtigste verjaardag van haar vader, die in Den Haag een befaamd Frans restaurant runt. Ze kan inmiddels prima overweg met het leven. Maar terwijl ze bezig is met de feestelijkheden, dringen herinneringen en schuld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hendrik Conscience boeken
  Hendrik Conscience - De Leeuw van Vlaanderen

  De Vlaamse schrijver Hendrik Conscience (1812-1883) schreef een zeer omvangrijk en toegankelijk oeuvre en staat daarom bekend als 'de man die zijn volk leerde lezen'. Zijn bekendste werk en de klassieker bij uitstek in de Vlaamse letterkunde is de historische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,45
 • Sonja Barend boeken
  Sonja Barend - Je ziet mij nooit meer terug

  Sonja Barend was decennialang een van de meest vertrouwde gezichten op de Nederlandse televisie. Generaties groeiden op met haar programma’s. Haar heldere en betrokken manier van interviewen was een voorbeeld en inspiratie voor velen. Achter haar elegante en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Renate Dorrestein boeken
  Renate Dorrestein - Reddende engel

  Ik had in Alicia’s bed geslapen, ik had in haar gebarsten spiegel gekeken. Er bestond vast wel een naargeestig sprookje waarin het niet goed met je afliep als je dat deed.Een jonge vrouw komt door een noodlottig ongeval op een boerderij om het leven. Twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Paulien Cornelisse boeken
  Paulien Cornelisse - De verwarde cavia

  Cavia werkt op de afdeling Communicatie. In korte humoristische hoofdstukken leren we haar en haar collega's kennen. Stella van Human Resources. Ruud het enge hoofd van de afdeling Financiën. En Harm-Jan van de IT-afdeling, die al sinds 1999 een tamagotchi in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Hilde Van Malderen boeken
  Hilde Van Malderen - Kathaai

  Marie Margolis is herstellende van een ingrijpende liefdesbreuk. De man van wie ze dacht dat hij de ware was, heeft haar meedogenloos gedumpt. Op het dieptepunt van deze crisis doet haar baas een oneerbaar voorstel: een weekendje Amsterdam, no strings attached… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Sanne Huysmans boeken
  Sanne Huysmans - Rafelen

  Clara Badisco kent liefde, zo groot dat die al het onheil van de wereld toedekt. Wanneer het voorwerp van haar liefde plots weggaat en dertig dagen bedenktijd vraagt, komen oude vragen en twijfels weer bloot te liggen. Het wordt een maand van slingeren tussen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Sophie van der Stap boeken
  Sophie van der Stap - De mogelijkheid van jou

  Laurence en Laurent - ze móeten elkaar wel tegenkomen. Zij: een jonge modeontwerpster, succesvol, omringd door vrienden en geliefden. Hij: schrijver, eeuwig schavend aan zijn woorden, onafhankelijk, misschien zelfs eenzaam. In de straten van Parijs, en onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Adriaan Groen boeken
  Adriaan Groen - Trommelhart

  Intrigerende roman, geschreven door een tropenartsOp het platteland van Tanzania wijdt de Nederlandse tropenarts Axel Banning zich met hart en aan zijn patiënten. Het komt geen moment in hem op dat hij daarbij ook vijanden maakt. Wanneer iemand hem vertelt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Adriaan van Dis boeken
  Adriaan van Dis - In het buitengebied

  In het Buitengebied is een roman over alleen wonen. Een schrijver heeft zich gevestigd in een afgelegen vallei - ver van de stad en zijn vrienden. De stilte is tastbaar. In de lente hoort hij de vliesjes van de haagbeuk knappen, maar het sterkst klinkt een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Guy Segers boeken
  Guy Segers - Schaduwen

  Officier Gunther Blaufeld uit Sankt Vith (Duitstalig België) beleefde het laatste jaar van de Tweede Wereldoorlog in het Brugse Ommeland. Als amateurarcheoloog ging hij daar op zoek naar de locatie van Monnikenrede, een dertiende-eeuwse verzonken Zwinhaven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Roman Helinski boeken
  Roman Helinski - De wafelfabriek

  De werknemers van de wafelfabriek leven al jaren op het ritme van hun wafelmachines. Tot op een dag Arka Narovski zich aandient, een charismatische en boomlange ex-militair. Niet lang na zijn entree leggen de werknemers plotseling de productie stil. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Vincent Merckx boeken
  Vincent Merckx - De man die niet schoot

  De Antwerpse Meir, de eerste lentedag van het jaar. Ambulances rijden af en aan, shoppers komen weer tot zichzelf onder isolatiedekens, krantenredacties kiezen hun kop: 'Opnieuw een nationaal drama'. Maar deze aanslag is niet als de vorige: de dader loste geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Astrid Harrewijn boeken
  Astrid Harrewijn - Vrienden voor het leven

  De hoofdpersonen uit Drie vrienden, een huis (en een klusjesman) en Daar heb je vrienden voor keren allemaal terug in het los te lezen vervolg Voor lezers van David Nicholls en Graeme Simsion Een maand vakantie, misschien zelfs twee. Dat is wat Kiki, succesvol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gerben Colster boeken
  Gerben Colster - Gerookte zalm

  De redacteur van een huis-aan-huisblad krijgt op een winterse zaterdag het verzoek om 's avonds de jubileumviering van een zangpedagoge te verslaan, als invaller voor zijn ziek geworden medewerkster. Hij heeft helemaal geen zin om zijn vrije avond op te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99