Romans, novellen

 • Mick Johan boeken
  Mick Johan - Totemdier Arafat

  Midden jaren negentig. De veertienjarige Tommie verhuist met zijn ouders en zus naar Seedorf, Duitsland, waar zijn vader als commandant in het Nederlandse leger gestationeerd wordt. Hij komt terecht in een saaiebuitenwijk en krijgt op school tussen de andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Esther Gerritsen boeken
  Esther Gerritsen - De trooster

  Geheel tegen de regels van het klooster in wordt een nieuwe gast opgevangen door Jacob, de conciërge. Aanvankelijk stelt Jacob, zich bewust vande hiërarchie binnen de orde, zich terughoudend op. Maar gaandeweg groeit er een verstandhouding tussen de gelovige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Bert Natter boeken
  Bert Natter - Ze zullen denken dat we engelen zijn

  De laatste mooie dag van het jaar. Op een terras aan een plein midden in de stad zitten een man en een vrouw die elkaar net hebben leren kennen. Met hoge snelheid rijdt een geldwagen in op het winkelende publiek en ramt de gevel van een café even verderop.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Peter Abelsen boeken
  Peter Abelsen - Een soort geluk

  Het is 1980, Amsterdam is in verval en Martin van Houten heeft alles om in wat dan ook te slagen, behalve ambitie. Wanneer hij na zijn opleiding op een medisch researchinstituut gaat werken, ontgaat hem de eer als een prominent hoogleraar hem onderzoek laat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Eline Trenson boeken
  Eline Trenson - Vergeten verdriet

  Beeld je in: je hebt een droom van een dochter maar wanneer ze vijf is, slaat het noodlot toe. Het ondenkbare gebeurt. Je kind sterft aan een hartkwaal en jij blijft verweesd achter. Hoe ga je om met zo'n immens verdriet?In Vergeten verdriet is de ik-verteller… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bart Koubaa boeken
  Bart Koubaa - Ninja Nero

  ‘Het onschuldige vlammetje dat op het kopje danste van de tweede lucifer die Jona Van Rein had afgestreken, was opgerezen tot een woeste zee van torenhoge vuurtongen die met zichtbaar plezier de eikenhouten vloer en houten muren, de boekenkast, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Otto de Kat boeken
  Otto de Kat - Freetown

  'Hij was een Fula. Ik zeg "hij was", want ik zie hem niet meer, ik weet niet of hij nog leeft, of waar, hij verdween zomaar.' Aan het begin van Freetown, de schitterende nieuwe roman van Otto de Kat, is Maria aan het woord. Wanhopig probeert ze de verdwijning… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Naima El Bezaz boeken
  Naima El Bezaz - In dienst bij de duivel

  Als Dina een baan krijgt op de redactie van een glossy weet ze niet of ze daar gelukkig mee is: schrijven over make-up, mode en mannen -het is niet waar ze van droomde toen ze haar journalistieke carrière begon. Al na een paar weken blijkt dat haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,55
 • Michelle Visser boeken
  Michelle Visser - Opstand

  De zussen Sabine en Karlijn mogen dan een tweeling zijn, ze verschillen van elkaar als dag en nacht. Sabine, de jongste van de twee, vertrektna haar huwelijk in 1829 naar Brussel, waar ze het succes van de banketbakkerij van haar man Bernard uitbouwt. Intussen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,20
 • Judith Koelemeijer boeken
  Judith Koelemeijer - Hemelvaart

  Zomer 1985. Zes meisjes vieren vakantie op de Griekse eilanden. Ze hebben net eindexamen gedaan en het leven lijkt één grote beloft e. Totdater de laatste nacht een ongeluk gebeurt. Met vijf meiden, zes rugzakken en een doodskist keren ze terug naar huis.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,95
 • Steffie van den Oord boeken
  Steffie van den Oord - Vonk

  Anna Maria Vonk, moeder van vier kinderen, staat op het schavot met haar minnaar, de dichterlijke luitenant Behr. Ze zijn schuldig bevondenaan de moord op haar man. Het is 1713. De Grote Markt van Nijmegen stroomt vol. Vermoordde haar minnaar - een vrijbuiter… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,05
 • Kristien Hemmerechts boeken
  Kristien Hemmerechts - De vrouw die de honden eten gaf

  Odette is de meest gehate vrouw in België. Ze zit in de gevangenis voor medeplichtigheid aan een ophefmakend zedenmisdrijf. Ze werdmeegesleept door M, haar man en de vader van haar drie kinderen. Nooit heeft ze hem tegengehouden, ze deed alles wat hij haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,10
 • Elle Eggels boeken
  Elle Eggels - De achtste zuster

  Mijn onstuimige zoon Christian, pas zestien geworden, kwam niet meer thuis na school. Zijn vrienden wisten van niets. Mijn man verbood me naar de politie te gaan. Ik deed het toch. Ik had maar één kind. Nu, na zeven jaar, is hij mijn huis weer binnengestormd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marcel Vaarmeijer boeken
  Marcel Vaarmeijer - Heelmeester (POD)

  Heelmeester van Marcel Vaarmeijer is een hilarische en ontroerende roman over een tragikomisch doktersgezin, met littekens uit de oorlog, en met geheimen. Voor alle fans van Graeme Simsion, Fredrik Backman en Hendrik Groen. Heelmeester begint in Zürich, in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Olivier Willemsen boeken
  Olivier Willemsen - Roza

  Olivier Willemsen debuteerde in 2014 met de onheilspellende roman Morgen komt Liesbeth. In zijn tweede boek geeft hij wederom blijk van zijn fascinatie voor duistere geschiedenis. Roza is gebaseerd op het waargebeurde, nooit opgeloste incident op de Djatlovpas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Bennie Roeters boeken
  Bennie Roeters - Tjerk

  In de roerige jaren zestig was Tjerk Vermaning wereldwijd een fenomeen, een media event. Aan de lopende band groef de roemruchte amateur-archeoloog in Drenthe bijzondere artefacten uit de oertijd op, daarmee de geschiedenis van ons land met duizenden jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mirjam Oldenhave boeken
  Mirjam Oldenhave - Alles goed en wel

  'Alles goed en wel' van Mirjam Oldenhave is een tragikomische roman over een vrouw die tegen wil en dank de verantwoordelijkheid krijgt over een groep royaal ontspoorde mensen. Door omstandigheden staat Julia ineens op straat. Ze krijgt een tip van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Ellen Driebergen boeken
  Ellen Driebergen - Tien dagen uit het leven van Werther

  Het was 1966. Kinderen die zich enigszins anders dan hun leeftijdsgenoten gedroegen werden al snel als slecht opgevoed bestempeld en aan hun lot overgelaten. Zo ging het ook bij Werther. Heel subtiel en fijnzinnig beschrijft Ellen Driebergen een bepalende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Pauline Vijverberg boeken
  Pauline Vijverberg - Onder de vlinderboom

  Historische roman over herinneringen en familiegeheimen uit de BoerenoorlogDe tweeling Clara en Tony spreekt met elkaar in onafgemaakte zinnen. Zo delen ze hun geheimen, dromen en blijdschap. Ze kunnen elkaars gedachten lezen zonder woorden te gebruiken. Hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Astrid Panis boeken
  Astrid Panis - Slapende tijgers

  'Zo traag als gewoonlijk opende opa de deur van de studeerkamer, en zo behendig glipten we op onze pantoffels naar binnen, als inbrekers in eigen huis. Tussen de gaskachel die nooit brandde en de piano waar nooit iemand op speelde, lag in onze verbeelding en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Joost van Driel boeken
  Joost van Driel - Jaren van de tijger

  Patrick, een jonge onderzoeker aan de universiteit, wordt op straat in elkaar geslagen. Studente Ines schiet hem te hulp en brengt hem in contact met een geheimzinnige Chinese vechtkunst. Hij krijgt les van de charismatische dottore en sluit vriendschap met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rob Verschuren boeken
  Rob Verschuren - Tyfoon

  In een bootje onder een paalwoning in de oude visserswijk zitten twee jongens en een meisje. Het is hun laatste schoolweek. Voordat de jongens naar zee gaan, laat het meisje hen beloven dat ze altijd bij elkaar zullen blijven. Wanneer de burgeroorlog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marjan Berk boeken
  Marjan Berk - Boek voor Belle

  Marjan Berks kleindochter Belle verloor vier jaar geleden haar moeder Roos aan een agressieve vorm van kanker. Omdat Belle op dat moment nog maar twee jaar oud was zei haar vader aan Marjan: 'We moeten opschrijven wie haar moeder was!'Aan deze wens van haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,70
 • Luc Haekens boeken
  Luc Haekens - De ideale Walter

  Moons ouders passen totaal niet bij elkaar, maar toch trouwden ze voor de camera's en kregen ze een kind. Zijn hele jeugd vroeg hij zich af wat de televisiemakers bezielde die zijn ouders aan elkaar koppelden. Zodra hij meerderjarig is, besluit Moon te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Peter Dejaegher boeken
  Peter Dejaegher - De Muts

  Kersvers socioloog Marc Gillis kiest ervoor om zijn militaire dienstplicht bij de paracommando’s te vervullen. Hij wil een boek schrijven over hoe het leger jongens omvormt tot geoliede vechtmachines. Als enige universitair van zijn peloton begint hij aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95