Romans, novellen

 • Paul Gellings boeken
  Paul Gellings - De wereld als leugen

  Een gemarginaliseerde schrijver beleeft tijdens het boekenbal een romance met de bekendste talkshowhost van het land en wordt vervolgens tot haar biograaf bestempeld. Deze liefdesgeschiedenis is tegelijk een satire op de hedendaagse literaire wereld, waarin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Ish Ait Hamou boeken
  Ish Ait Hamou - Klem

  KLEM brengt Als je iemand verliest die je niet kan verliezen, de novelle die Ish Ait Hamou schreef in het kader van de Te Gek!?-campagne 2016, naar het scherm. Deze bijzondere filmeditie bundelt de novelle én het script van de kortfilm, geschreven en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Saskia de Coster boeken
  Saskia de Coster - Nachtouders

  ‘Dit is mijn verhaal, maar het is, denk ik, ook het verhaal van iedere ouder die wel eens gewankeld heeft.’ – Saskia De Coster Saskia en Juli gaan met hun zoontje van één jaar naar een Canadees hippie-eiland. Daar groeide Karl op, de biologische vader… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Etienne Van Hyfte boeken
  Etienne Van Hyfte - De eenzaamheid van een ijskonijn

  Over de uitgave: Na een lange periode van stilte verrast Etienne Van Hyfte nu als auteur van een tintelend mooie roman. ‘De eenzaamheid van een ijskonijn’ is een pijnlijk confronterend verhaal over de tragiek van onmogelijke liefdes, bedriegen en zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Piet Stuitje boeken
  Piet Stuitje - Van Neurose naar Heelheid

  Margot, de hoofdpersoon in dit verhaal, mag ik drie jaar psychotherapeutisch begeleiden. Aan de hand van haar levensgeschiedenis neem ik u mee en leest u hoe een gebroken vrouw geheeld mag worden.De mens is van koninklijke bloede, op grond waarvan hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Meine Fernhout boeken
  Meine Fernhout - De stem van het vuur

  In De stem van het vuur laat de hoofdpersoon Derk K. de op hem verliefde Aartje, student aan de kunstacademie, kennismaken met een beroemd schilderij. Hij geeft daarbij een geheel eigen interpretatie. De titel is een op het eerste gezicht aandoenlijke vraag:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Jan Siebelink boeken
  Jan Siebelink - Mijn leven met tikker

  Meer dan veertien jaar deelde Jan Siebelink zijn leven met Tikker, een elegante hazewind. Van de leven heeft hij verslag gedaan. Hij weet waar hij over schrijft en hij doet dat liefdevol, met humor en een groot inlevingsvermogen. Siebelink observeert en ziet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Edzard Mik boeken
  Edzard Mik - Mea culpa

  Waarvoor zijn we verantwoordelijk in ons leven? En wat betekent het ergens verantwoordelijkheid voor te nemen? ‘Ik keek naar Sybil en vroeg me af of ze in dezelfde afgrond staarde. Het kon niet anders of het duizelde haar zoals het mij duizelde. Ze had niets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Klaartje van Setten boeken
  Klaartje van Setten - Onder sterren

  Een sprankelende, originele feelgood-roman van een nieuwe Nederlandse auteur Als je een vakantiehuis beheert waar filmsterren en prinsen logeren, moet je niet te snel ergens raar van opkijken… Een boeiend inkijkje in de wereld van de jetset, tegen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Saskia Noort boeken
  Saskia Noort - Stromboli

  Honderdduizenden lezers genieten wekelijks van de column van het schrijversechtpaar Sara Zomer en Karel van Bohemen, waarin ze ogenschijnlijk openhartig verslag doen van hun gezinsleven. Maar achter de façade van hun bohemienbestaan ettert al jaren een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ruben Korfmaker boeken
  Ruben Korfmaker - Laura

  Negen dagen volgen we Laura. Een prostituee in de haven van Boulogne. Haar werk, haar klanten, haar hopeloze omgeving beu. Een intiem portret van een vrouw die zichzelf in korte tijd een nieuw leven in knokt.Het lezerspanel:- Laura, gedurfd, soms pikant;… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,75
 • Elvin Post boeken
  Elvin Post - Het lijstje (set van 10)

  Wie kent en gebruikt ze niet: to-dolijstjes! Ze hebben zelfs tot een hele rage in bulletjournals geleid, die inmiddels in tientallen vormen in de (kantoor)boekhandel liggen te pronken. Het lijstje van Frank Hendriks in het verhaal van thrillerauteur Elvin Post… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Guido Snel boeken
  Guido Snel - De mirreberg

  De kunst, het leven en de dood verbeeld in een meesterlijk drieluik Drie luiken, drie lagen, drie tijden. In 1944, twee weken na D-Day, steekt kunsthistoricus Edgar Auerbach in het kielzog van de geallieerde troepen het Kanaal over, op zoek naar door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Alexandra Terlouw-Van Hulst boeken
  Alexandra Terlouw-Van Hulst - De man van Tsinegolde

  Aangrijpende roman over een harmonieus gezin in de oorlogsjaren, grotendeels waar gebeurdAls de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, zijn de dochters van ingenieur Tjalling Idsinga en de Joodse violiste Tsinegolde Dobrowitz respectievelijk 8, 7 en 5 jaar oud. Hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,00
 • Annelies Beck boeken
  Annelies Beck - Toekomstkoorts

  1898. De uit het arme Vlaanderen gevluchte Felix is in het onherbergzame westen van Brazilië een nieuw leven begonnen. Op die plek, Descalvados, runnen Belgische ondernemers een vleesfabriek en er is ambitie om van daaruit een groter gebied te veroveren.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Anne Eekhout boeken
  Anne Eekhout - Nicolas en de verdwijning van de wereld

  Hoe red je de wereld als jongen van acht? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jackie van Laren boeken
  Jackie van Laren - De meisjesmagneet

  Een heerlijk verhaal over de onwaarschijnlijke liefde tussen een keurige student en een ruige muzikante Met haar dagelijkse vervolgverhalen op Facebook, daarna uitgegeven als de Eilandliefde-serie, wist Jackie vele fans aan zich te binden Reinout Hollebeecq is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Pauline Genee boeken
  Pauline Genee - Roadblock

  Het had een onschuldige onderbreking van haar drukke leven moeten worden: verkiezingen waarnemen in een niet al te gevaarlijk land, een soort vakantie. Maar het loopt anders: bij een roadblock valt Ava’s team in handen van een gewapende groep. Er klinken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Julio Llamazares boeken
  Julio Llamazares - Las rosas de piedra

  «Este es un viaje en el tiempo y en la geografía. En el tiempo, hacia la época en la que se construyeron esos maravillosos edificios que conocemos como catedrales y, en la geografía, a través de un país que es un mosaico de regiones tan diferentes como… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,95
 • Mieny Bierling boeken
  Mieny Bierling - Overstag

  'Tergend langzaam beweeg ik over het gras tot vlak voor me de trampoline opdoemt. Als ik dichterbij kom, zie ik Pepijn op en neer springen alsof zijn leven ervan afhangt. Mijn schouders zakken en nu pas merk ik dat ik ongemerkt mijn adem inhield. Pepijns ogen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Wanda Reisel boeken
  Wanda Reisel - Adam

  Adam van Wanda Reisel is een filmische roman die het karakter volgt van iemand die vindt dat de wet niet voor hém geldt en daarmee weg denkt te komen. Adam Landau wil uit de fatale cirkel van zijn bestaan breken. Als er onder zijn ogen een aanslag wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Lillian van Bael boeken
  Lillian van Bael - Sporen in de sneeuw

  Sporen in de sneeuw is het laatste deel van de trilogie Tussen de rendieren geboren. Sporen in de sneeuw brengt de lezer terug naar het leven van de Sámi na de Grote Noordse Oorlog, met drieduizend doodgevroren soldaten in het hooggebergte van Storsylen. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Mirjam Karssen boeken
  Mirjam Karssen - Sleutel

  Een novelle die de verbeelding prikkelt....Lucia is tevreden met haar nieuwe leven. Ze is gelukkig met haar gezin en trots op haar opgebouwde bedrijf. Niets lijkt haar geluk nog in de weg te staan. Tot het moment dat ze een brief ontvangt die bruut op de deur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Gaea Schoeters boeken
  Gaea Schoeters - Zonder titel #1

  Paul, een gevierde theaterregisseur van middelbare leeftijd, krijgt slecht nieuws na een routineonderzoek in het ziekenhuis. In een opwelling (is het wanhoop of een handig excuus?) besluit hij zijn vrouw te verlaten en terug te keren naar zijn vroegere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Petra Vollinga boeken
  Petra Vollinga - Het geheim van Eva

  Het geheim van Eva is 100% feelgood! Een verrassende en sprankelende roman over beslissende keuzes en grote gevolgen Eva maakt als jonge vrouw een drastische keuze die haar de liefde van haar leven kost. Ze heeft leren omgaan met de consequenties van de leugen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99