Romans, novellen

 • Hans Vervoort boeken
  Hans Vervoort - Eerlijk is vals

  Wat doe je als je naaste collega beschuldigd wordt van seksuele intimidatie op de werkvloer? En je tegelijk te horen krijgt dat je mogelijk een Indonesisch halfzusje hebt? Precies, dan begin je aan een dubbele zoektocht naar de waarheid. Maar wil je die wel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Angelo Di Berardino boeken
  Angelo Di Berardino - Het geluk

  Wolf, een succesvolle zestiger, is in zijn nachtblauwe Porsche 911 Carrera 2 onderweg naar Nice. Hij kijkt terug op zijn leven en vraagt zich af of hij ooit echt gelukkig was.Wat hij niet weet, is dat hij binnenkort Magnolia zal ontmoeten. Magnolia, die in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Christel Kerklaan boeken
  Christel Kerklaan - God is even bezig

  Het rustige leven van Eva van Lansbergen is voorgoed voorbij als een geheimzinnige dame haar voor een onmogelijke keuze stelt. Neemt Eva de gigantische erfenis van haar vader aan of ruilt ze hem in voor een onbekend avontuur? Om het geheim van haar verdwenen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Bennie Roeters boeken
  Bennie Roeters - Tjerk

  In de roerige jaren zestig was Tjerk Vermaning wereldwijd een fenomeen, een media event. Aan de lopende band groef de roemruchte amateur-archeoloog in Drenthe bijzondere artefacten uit de oertijd op, daarmee de geschiedenis van ons land met duizenden jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mirjam Oldenhave boeken
  Mirjam Oldenhave - Alles goed en wel

  'Alles goed en wel' van Mirjam Oldenhave is een tragikomische roman over een vrouw die tegen wil en dank de verantwoordelijkheid krijgt over een groep royaal ontspoorde mensen. Door omstandigheden staat Julia ineens op straat. Ze krijgt een tip van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Trudeke Sillevis Smitt boeken
  Trudeke Sillevis Smitt - LASTIGE ZAKEN

  Bij advocatenkantoor Brukkeler & Bordelain houden ze het hoofd nauwelijks meer boven water. Max Brukkeler denkt erover te stoppen, en Henriette Bordelain verslikt zich steeds vaker in een venijnige cocktail van stress en eenzaamheid. Hun hoop voor de toekomst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Theo Thijssen boeken
  Theo Thijssen - De zwembadpas

  Zeg je Theo Thijssen, dan zeg je Kees de jongen. Maar hij schreef uiteraard veel meer, van dezelfde hoge kwaliteit, zo'n 2500 pagina's in zijn Verzameld werk. Als onderwijzer publiceerde hij zijn eerste artikelen, verzen en literaire schetsjes in Baknieuws,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Giovanni Pavoncella boeken
  Giovanni Pavoncella - Jenna

  Rob heeft noodgedwongen het bedrijf van zijn vader overgenomen nadat hij is overleden, zijn moeder en zijn zus hadden dat aan hem gevraagd. Tijdens zijn werk in Zweden ontmoet hij Jenna en begint een relatie met haar waardoor hij met regelmaat haar kant op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Willem Elsschot boeken
  Willem Elsschot - Kaas

  Na de dood van zijn moeder besluit Laarmans zijn leven een andere wending te geven. Hij, de brave bediende met een rustig leven, trekt de woeste zakenwereld in. Na een gesprek met de gehaaide patser Boorman laat hij zich overhalen om vertegenwoordiger te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Arjen Van Veelen boeken
  Arjen Van Veelen - Aantekeningen over het verplaatsen van obelisken

  Een jonge schrijver reist af naar Alexandrië met in zijn koffer de boeken van zijn overleden vriend Tomas. Hij wil deze boeken vereeuwigen door ze in een kast in de beroemde Bibliotheek van Alexandrië te zetten. Tegelijk gaat hij op zoek naar de tombe van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Wilma de Krom boeken
  Wilma de Krom - Perfide

  Tijdens een tornado zoeken Scott en Sandra, een stel van middelbare leeftijd, samen met Nancy, een verpleegster van begin dertig, beschutting in de kelder van de psychiatrische kliniek in Montana. Gevangen in die benauwde omgeving lopen de spanningen snel op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,30
 • Diane Broeckhoven boeken
  Diane Broeckhoven - Niemand heeft het gedaan

  Bonnie wordt opgevoed door haar jonge moeder, vader heeft het laten afweten toen hij hoorde dat zijn schoolvriendinnetje zwanger was. Het meisje heeft een sterke band met haar moeder, die een winkeltje in tweedehands kinderkleren heeft. Ze slapen in hetzelfde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Lucas de Waard boeken
  Lucas de Waard - Kraaien tellen

  Tobias is een veegwagenbestuurder die het liefst met rust gelaten wordt. Maar als zijn zus en geestverwant een einde aan haar leven maakt, begint zijn omgeving steeds meer van hem te verlangen. Terwijl Tobias probeert zijn wereld schoon te houden, stapelt het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rinus Spruit boeken
  Rinus Spruit - Broeder, schrijf toch eens!

  Rinus Spruit woont weer in zijn ouderlijk huis in Nieuwdorp, Zeeland. Hij werkt in de tuin, drinkt koffie in de keuken met zijn buurman en zorgt voor de katten. Maar nu zijn ouders er niet meer zijn, komen vragen in hem op, is de nieuwsgierigheid naar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Lara Mohn boeken
  Lara Mohn - Teken van thuis

  Eva houdt van orde, van strakke lijnen en een overzichtelijk bestaan. Precies zo heeft zij het voor zichzelf geregeld. Een uitdagende baan, een mooi huis en de ideale vriend vormen de pijlers van haar leven. Tot een vreemdeling een onbegrijpelijke boodschap… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ivan Wolffers boeken
  Ivan Wolffers - Broer van God

  Drie medische studenten belanden, halverwege de jaren zestig, bij een bezoek aan Parijs samen in een bed. Berend van Doornenbos zal zich ontwikkelen tot een invloedrijk gynaecoloog. Marga de Penasse, voorvechter van meer seksuele rechten voor vrouwen, wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ilse Beyers boeken
  Ilse Beyers - Mijn slechtste beste vriendin

  Toen dikke Sally nog het kleine mollige Sallietje was, blonk ze al uit in etterigheid. Zo'n kind aan wie je meteen een rothekel hebt, dat andere kinderen aan de haren trekt en op de speelplaats omverduwt. Zo eentje dat met tennis moedwillig de bal naar je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Joshua Stiller boeken
  Joshua Stiller - Ongeoorloofde liefde (2x)

  Roman over de abrupt afgebroken, hartstochtelijke liefde tussen twee 12-jarigen en het vervolg als de jongen, inmiddels een man van eind 40, een liefdesrelatie krijgt met de reïncarnatie van zijn jeugdliefde. Zij is dan nog steeds, of weer, 12. Op basis van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ewout Storm van Leeuwen boeken
  Ewout Storm van Leeuwen - De reis van Chéri

  Een reis om thuis te komen Ik heb een reis gemaakt naar Ierland om mezelf opnieuw (uit) te vinden. In gezelschap van een kat. Maar die kwam er later pas bij. Het begon met een retraite in Marokko. Enkele maanden later had ik behoefte aan een grondige 'reset'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ellen Heijmerikx boeken
  Ellen Heijmerikx - Blinde wereld - grote letter uitgave

  Kieke en haar familie zijn lid van de Noorse Broederschap, een uiterst religieuze groepering die meent het enige ware geloof te belijden; de rest van de mensheid is blind en zal bij de terugkomst van Jezus onverbiddelijk terechtkomen in grote verschrikkingen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,00
 • Rob van Essen boeken
  Rob van Essen - Elektriciteit Hier wonen ook mensen

  Een dichter wil zijn vroegere leraar Nederlands het zwijgen opleggen; een gescheiden vader wil per se de achttiende verjaardag van zijn zoon vieren; twee jongemannen gaan met hun leermeester in Korea op zoek naar een fascinerend oud boeddhistisch ritueel.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Valerie Eyckmans boeken
  Valerie Eyckmans - Het belang van schoon ondergoed

  Als Sam, die doel noch zin in het leven heeft, van een bier fiets valt en in het ziekenhuis belandt, leert hij Missy kennen, die vrolijk vecht tegen kanker. Hoewel ze aan de oppervlakte in alles tegenpolen zijn, zoeken ze koortsachtig houvast bij elkaar, elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jantien van Driel boeken
  Jantien van Driel - Bickle

  Als Sabine de ontrouw van haar man ontdekt, wordt ze als een vuilniszak aan de dijk gezet. Noodgedwongen neemt ze afscheid van haar Rotterdamse luizenleventje. Ze blijkt behoorlijk creatief om de eindjes aan elkaar te knopen. Net als ze haar laatste spullen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Nele Vandenberghe boeken
  Nele Vandenberghe - De inwijding

  Een koppel is op vakantie in Rwanda. De vrouw blikt terug op haar vroegere leven in Afrika. Onervaren en zwanger van haar eerste kind vertrok ze naar een broussedorp. De aanpassing verliep traag en de confrontatie met het dagelijkse leven daar was onthutsend.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,15
 • Gretel Van den Broek boeken
  Gretel Van den Broek - Huizen

  Martha woont en werkt in het weinig inspirerende immokantoor van de familie. Het lukt haar niet om de volle verantwoordelijkheid van de zaak in handen te krijgen. Ze mist haar moeder en ze lijdt onder de norsheid en opvliegendheid van haar vader.Ze ontvlucht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99