Romans, novellen

 • Loeki Zvonik boeken
  Loeki Zvonik - Hoe heette de hoedenmaker?

  Didier en Hermine beleven aan de universiteit van Gent een kortstondige affaire. Twaalf jaar later zorgt het toeval ervoor dat zij voor een congres samen naar Wenen rei- zen. Op oud ijs vriest het licht: hun vroegere verliefdheid groeit uit tot een intense… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Klaas ten Holt boeken
  Klaas ten Holt - Hotel Alfabet

  De Transsylvanische Alpen, vlak voor Kerst. Adriaan Hoorndrager, componist zonder hinder van ambitie, ontvlucht zijn ex en strandt wegens hevige sneeuwval bij Hotel Alfabet. Een plek waar tijd niet lijkt te bestaan. Adriaan ontmoet de ene na de andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Marten Toonder boeken
  Marten Toonder - Een misselijk gedoe

  Vesten, strikjes en bretellen zijn toch geen dracht voor een heer. Ze knellen, als je begrijpt wat ik bedoel.’ ‘Een heer is soms eenzaam, wat niet door iedereen wordt begrepen. Toen mijn oog viel op een portret van de hand van meesterschilder Terpen Tijn,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Karolien Joossens boeken
  Karolien Joossens - De tragedie van Swerthout-Wittebeek

  Zomer 1944. Adolf, zoon van de welvarende en collaborerende familie Creemers uit Swerthout, wordt neergeschoten door het verzet. Uit wraak voor zijn dood weet zijn familie met behulp van zowel Duitsers als Vlamingen twee razzia's te organiseren, waarbij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Adriaan Groen boeken
  Adriaan Groen - Overlander

  Jesse Drost, tropendokter, begint moe te raken van het werken temidden van de armoede op het platteland van Tanzania. De voortdurende schaarste aan medische middelen en corruptie bij het ziekenhuispersoneel brengen hem aan het twijfelen of wat hij doet nog wel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Martje van der Brug boeken
  Martje van der Brug - Zo doen we dat hier

  Martje van der Brug schreef eerder 'Havo is geen optie' en 'Wat doen we met moeder'. In 'Zo doen we dat hier' van Martje van der Brug wordt Dirk na een ongelukkig incident op de studentensociëteit door het bestuur geschorst. Hij duikt onder op het landgoed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jan J. Bakker boeken
  Jan J. Bakker - Zes min

  Zes min van Jan J. Bakker is een roman over leerkrachten in het basisonderwijs en hun onderlinge verhoudingen. Robbert Lemstra was een van de onderwijzers, maar wordt benoemd tot schoolhoofd. Dat is voor sommigen een teleurstelling, voor anderen een reden om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Maan Leo boeken
  Maan Leo - De tussenpersoon

  De jonge Nederlandse Audrey wordt ingevlogen om in Doha, Qatar, een onbekende man vijf dagen lang van dienst te zijn. Hij beweert werkzaam te zijn als ‘tussenpersoon’. Waarvan, dat blijft een raadsel, zoals veel meer mysterieus is aan de tussenpersoon.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gerda Dendooven boeken
  Gerda Dendooven - Tabac

  Is het een vlucht of een reis? Lopen ze ergens van weg of gaan ze ergens naartoe? Een jonge vrouw trekt met een oudere man per trein naar het zuiden. Maar hoe goed kennen ze elkaar en zichzelf ? Wat bracht hen samen en waar zijn ze naar op zoek? Tabac is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Ineke Riem boeken
  Ineke Riem - Rauw hart

  Een ode aan onze zintuigen Rugo Vlielander is geboren in de verkeerde tijd. De jonge kunsthistoricus verafschuwt alles wat modern is. Op zoek naar een plek waar hij ongestoord zijn proefschrift kan voltooien, komt Rugo terecht in een oud landhuis in het hart… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Vincent Van Meenen boeken
  Vincent Van Meenen - Tuin

  Op een nazomerdag komt een man bij toeval in een tuin terecht. Hij verbaast er zich over de bloembedden, de grasperken en de bakstenen muur die in een halve cirkel om de tuin loopt. De zon priemt door het witte wolkendek. Op het terras liggen blauwwitte veren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Karel Joos boeken
  Karel Joos - Het ochtendland

  Thomas Triepke wil niet naar Singapore. Hij wil ook niet langer de mobieltjes van de toekomst ontwerpen en besluit dat het tijd is voor een pauze, met of zonder de zegen van zijn echtgenote Sarah. Zij is niet langer gelukkig in Berlijn, tobt over haar huwelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Erik Nieuwenhuis boeken
  Erik Nieuwenhuis - Ergens op het eind

  Maart 1998. Op een camping, ergens op de grens van Groningen en Drenthe, heeft kachelhandelaar Boon zijn oog laten vallen op een mooi stukje land waar hij hoopt zijn kleinkinderen te kunnen zien opgroeien. Spijtig genoeg wordt precies dat stukje Groningen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sylvia Witteman boeken
  Sylvia Witteman - Jullie zijn zelf gek

  Het leven schotelt ons dagelijks ingewikkelde vraagstukken voor. Wat bezielt de beertjes in Kosovo die liefhebbend op elkaars oren sabbelen? Weet die vrouw op het strand niet dat haar kuis bedoelde boerkini júíst al haar vormen prijsgeeft? Hoe kan het dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Alois Borre boeken
  Alois Borre - Je suis Vondeling

  De gewezen paracommando Walter Stasi bereidt zich voor op een rustiger leven, maar bij een kleine brand stuit hij geheel onverwachts op een verdacht overlijden. Dat wordt het begin van zijn zoektocht naar een paar geradicaliseerde moslims waarmee hij nog een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Herien Wensink boeken
  Herien Wensink - Kleihuid

  Vlaanderen, 1918. In een geïmproviseerd revalidatieoord achter het front delen de Britse officier Rupert Atkins en soldaat Harvey Cole noodgedwongen een kamer. Harvey herstelt moeizaam van zware verwondingen aan zijn gezicht, met Rupert is ogenschijnlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Joop Scheffers boeken
  Joop Scheffers - Een leven zoals bedoeld

  Een leven zoals bedoeld is een verrassende autobiografische roman met een rijke inhoud. Het begint met de coming of age van een schuchtere Indo-jongen die voortdurend van school moet wisselen: in de jaren vijftig verhuist hij van Jakarta via Rotterdam naar Den… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Daan Heerma van Voss boeken
  Daan Heerma van Voss - Noem het liefde

  Geloof ik eigenlijk nog wel in de liefde? Het is een vraag die de vierendertigjarige Thomas Wolf zich lang niet heeft durven stellen. Maar nu hij is gevallen voor het jonge meisje A. moet hij wel. Zeker als zijn enige vriend, de zieke filosoof Adriaan, hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Willy Vlautin boeken
  Willy Vlautin - Lean on Pete

  Van de auteur van Laat me niet vallen, Boek van de Maand bij DWDD Charley Thompson is vijftien jaar en zoekt een thuis. Eten op tafel, een school om naartoe te gaan en iemand die om hem geeft. Zijn moeder is weg en aan zijn vader heeft hij niks, dus zoekt hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Rosita Steenbeek boeken
  Rosita Steenbeek - Ander licht

  In het koor van de Joriskerk schildert Matthias Withoos, geassisteerd door zijn kinderen en twee andere leerlingen, het grote Gezicht op Amersfoort.Tegelijk met Alida's liefde voor het schildersvak groeit haar liefde voor de begaafde medeleerling Jasper van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,85
 • Van Sambeek boeken
  Van Sambeek - Bloed, zaad en tranen

  De medewerkers van de afdeling C5 van het zojuist geopende Belle van Zuylen Medisch Centrum te Leidsche Rijn leveren strijd voor het leven en tegen de dood, maar soms vechtenze elkaar de tent uit. De tijden veranderen. Steeds meer vrouwelijke chirurgen nemen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,90
 • Michiel Lieuwma boeken
  Michiel Lieuwma - Gezichten van glas

  We kijken allemaal toe en niemand is waarlijk onschuldig. Een idealiste, een cabaretier en een kunstenaar wonen noodgedwongen tijdelijk in hetzelfde huis. Ze staan op een kruispunt in hun leven. Debora is gedesillusioneerd uit Afrika teruggekeerd en zoekt een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Esther J. Ending boeken
  Esther J. Ending - Kind van Ibiza

  IBIZA, DE JAREN TACHTIG. Aan het begin van het techno- en ecstasytijdperk ziet een eenzame tiener haar wereld in een neerwaartse spiraal terechtkomen. Marianne, geboren en opgegroeid op Ibiza als dochter van een hippiemoeder en een drugs dealende vader, doet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jonah Falke boeken
  Jonah Falke - Bontebrug

  Robert komt uit de Achterhoek - schuurfeesten, brommers, eindeloze luchten. Nu studeert hij aan de kunstacademie onder de hoede van schildergod Josef Swartz. Robert moet kiezen: tussen de populieren van zijn geboortegrond en de lichtjes van de stad; tussen een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mick Johan boeken
  Mick Johan - Totemdier Arafat

  Midden jaren negentig. De veertienjarige Tommie verhuist met zijn ouders en zus naar Seedorf, Duitsland, waar zijn vader als commandant in het Nederlandse leger gestationeerd wordt. Hij komt terecht in een saaiebuitenwijk en krijgt op school tussen de andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99