Romans, novellen

 • Barber van de Pol boeken
  Barber van de Pol - Hemelse dieren

  De beschaafde Nootje vindt in de onbehouwen kunstenaar Terry Bommeljée haar grote liefde. Lange tijd hebben de twee genoeg aan elkaar en hun zelf gecreëerde paradijs. Dan wordt Terry bij toeval een BN'er en weet hartsvriendin Jet een wig tussen het stel te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anne Mreijen boeken
  Anne Mreijen - Unlimited

  Ze zijn positief, sterk, ambitieus en vooral bezig met wat ze wél kunnen. Want de twaalf jongvolwassenen die in Unlimited, chronisch boek zonder beperkingen aan het woord komen hebben allemaal een chronische ziekte of een lichamelijke beperking. Toch willen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Paul Gellings boeken
  Paul Gellings - De wereld als leugen

  Een gemarginaliseerde schrijver beleeft tijdens het boekenbal een romance met de bekendste talkshowhost van het land en wordt vervolgens tot haar biograaf bestempeld. Deze liefdesgeschiedenis is tegelijk een satire op de hedendaagse literaire wereld, waarin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Ish Ait Hamou boeken
  Ish Ait Hamou - Klem

  KLEM brengt Als je iemand verliest die je niet kan verliezen, de novelle die Ish Ait Hamou schreef in het kader van de Te Gek!?-campagne 2016, naar het scherm. Deze bijzondere filmeditie bundelt de novelle én het script van de kortfilm, geschreven en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Koos van Zomeren boeken
  Koos van Zomeren - Hooiberg

  Hooiberg. Is dat inderdaad een verzameling van ‘louter onvergetelijke bijzaken’? Is het een legpuzzel? Een gemaskerd zelfportret? Of toch een roman? Eén ding is zeker: de teksten op deze hooiberg vormen een kruidig mengsel. Er is humor in dit boek, er is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Nadine Ronde Eline Heezen boeken
  Nadine Ronde Eline Heezen - IV

  Is het wel slim dat Lily met ze rondhangt? Kan ik niet beter blijven? Ik schud de gedachten van me af. Kappen, Finn. Dit is Lily’s leven. Het zijn haar vrienden, het zijn prima mensen. Doe toch eens rustig. Lily. Het is jouw beurt. Ik laat mijn aanwezigheid… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Willem Frederik Hermans boeken
  Willem Frederik Hermans - Volledige Werken 18

  Boek Volledige Werken 18 geschreven door Willem Frederik Hermans. Uitgegeven door Bezige Bij. In de Volledige Werken van Willem Frederik Hermans worden alle afzonderlijk verschenen werken en de ongebundelde teksten van de auteur bijeengebracht. De Volledige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  250,00
 • Youp van 't Hek boeken
  Youp van 't Hek - Youp als beroep

  Als Youp ergens zijn beroep moet invullen, schrijft hij niet dat hij cabaretier is of columnist, maar dat hij Youp is. Youp als beroep. Hij is de enige op de wereld die dat vak uitoefent. Wat het inhoudt? Schrijven en spelen. Krant en theater. Liefst zo veel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Etienne Van Hyfte boeken
  Etienne Van Hyfte - De eenzaamheid van een ijskonijn

  Over de uitgave: Na een lange periode van stilte verrast Etienne Van Hyfte nu als auteur van een tintelend mooie roman. ‘De eenzaamheid van een ijskonijn’ is een pijnlijk confronterend verhaal over de tragiek van onmogelijke liefdes, bedriegen en zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Meine Fernhout boeken
  Meine Fernhout - De stem van het vuur

  In De stem van het vuur laat de hoofdpersoon Derk K. de op hem verliefde Aartje, student aan de kunstacademie, kennismaken met een beroemd schilderij. Hij geeft daarbij een geheel eigen interpretatie. De titel is een op het eerste gezicht aandoenlijke vraag:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Piet Stuitje boeken
  Piet Stuitje - Van Neurose naar Heelheid

  Margot, de hoofdpersoon in dit verhaal, mag ik drie jaar psychotherapeutisch begeleiden. Aan de hand van haar levensgeschiedenis neem ik u mee en leest u hoe een gebroken vrouw geheeld mag worden.De mens is van koninklijke bloede, op grond waarvan hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Rita Vrancken boeken
  Rita Vrancken - Het ouderlijk huis

  Jaren geleden had Rozane de deur van het ouderlijk huis voorgoed achter zich dichtgetrokken, maar plots wordt ze opnieuw geconfronteerd met haar moeder én met een pijnlijk verleden. Rozane twijfelt: zal ze zich verzoenen of zal ze wraak nemen? Het ouderlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • René den Ouden boeken
  René den Ouden - De moederbanden

  Een muzikale familie, een fataal ongeluk, het grote zwijgen In de jaren zestig bloeit in een Brabants gezin van fabrieksarbeiders en klompenmakers een uniek vocaal kwartet op. Met hun grote muzikale talent kunnen zij ontsnappen aan die benauwende wereld. Dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Louis Van Dievel boeken
  Louis Van Dievel - De onderpastoor

  Maart 1969: in de parochie van Sint-Gillis-Dendermonde breekt een opstand uit. Het aartsconservatieve bisdom Gent is niet opgezet met het werk van onderpastoor Gilbert Verhaeghen en beslist om hem over te plaatsen. Verhaeghen neemt de besluiten van het Tweede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Inge van der Krabben boeken
  Inge van der Krabben - In je dromen ga jij

  In je dromen ga jij van Inge van der Krabben is een indrukwekkende familieroman over drie generaties Marokkaanse vrouwen in Nederland en het familiegeheim dat hen verbindt. Op het sterfbed van haar moeder krijgt de veertigjarige Mariam een opdracht die haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Eva Meijer boeken
  Eva Meijer - Voorwaarts

  In 1923 verlaat een groep anarchisten Parijs om nabij Luynes een commune genaamd De groene weg op te richten. Hun doel is om in harmonie met de aarde te leven, iets dat ze hopen te bereiken door middel van nudisme, veganisme en gelijkheid tussen man en vrouw.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Mensje van Keulen boeken
  Mensje van Keulen - Schoppenvrouw

  Voor Paula luidt de vriendschap met een nieuwe klasgenote en haar decadente broer een even onweerstaanbare als schokkende periode in haar leven in. De confrontatie die hieruit voortvloeit met de mysterieuze heler en ziener dokter Adami, werpt, hoewel ze geen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,20
 • Ivo Victoria boeken
  Ivo Victoria - Billie & Seb

  De zeventienjarige Seb treurt om zijn zielsverwant Billie, die in coma in het ziekenhuis ligt. Het is hem verboden haar te bezoeken want 'jongens als Seb hebben rust en evenwicht nodig'. Hij stopt met school, sluit zich op in zijn kamer, en in zichzelf. Dan,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Joost Vandecasteele boeken
  Joost Vandecasteele - Generatie B

  In Generatie B (of Hoe de wereld perfect functioneert zonder mij) proberen twintigers menselijk te blijven in een onmenselijk grootstad, een plek met te weinig plaats, te weinig banen en soms te weinig zuurstof om te overleven. Ondertussen bereikt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Steven de Jong boeken
  Steven de Jong - Bezorgde burgers

  Samuel herstelt bij communicatiebureau Puntjes op de i marketingteksten van 'jonge, dynamische bedrijven'. Dat er met hem niet valt samen te werken begrijpt hij wel, maar dat hij als stille kracht zo weinig waardering krijgt, is onverteerbaar. De nieuweling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Heleen van Royen boeken
  Heleen van Royen - Verboden vruchten

  'Je bent veertig, dit is het moment van de waarheid. Je moet de feiten onder ogen zien.'De veertigste verjaardag van Yvonne de Graaf brengt een aantal onaangename verrassingen met zich mee. Zo laat Yvonne's beste vriendin Mona verstek gaan, bedankt echtgenoot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Cornelis Bastiaan Vaandrager boeken
  Cornelis Bastiaan Vaandrager - De Ramblers gaan uit vissen

  Het Rotterdamse fenomeen Cornelis Bastiaan Vaandrager beleefde zijn hoogtijdagen in de jaren zestig. Zijn poëzie werd geprezen, hij was lid van de redactie van het avant-gardistische literaire tijdschrift Gard Sivik, hij vormde een Nieuwe Stijlbende van vier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Gilbert Keyzer boeken
  Gilbert Keyzer - Cevense hennen

  Wijnkoper George gaat op zijn vijftigste voor het eerst in zijn eentje op vakantie. Zijn broer Alain, getrouwd met Lammy, heeft hem gevraagd of hij voor de kippen en katten van huisarts Marie-Ange wil zorgen. Marie-Ange wil naar een artsencongres in Marseille.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Guido Vanhercke boeken
  Guido Vanhercke - Het verre westen

  Het verre westen vertelt het verhaal van een oude hoeve in het vlakke land van de polders bij de zee. Mensen hebben daar gewoond, zijn er gestorven. Er zijn oorlogen voorbij gekomen. Grote, die de lichamen onder het slijk begroeven. Kleine, als huwelijken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Saskia Noort boeken
  Saskia Noort - Stromboli

  Honderdduizenden lezers genieten wekelijks van de column van het schrijversechtpaar Sara Zomer en Karel van Bohemen, waarin ze ogenschijnlijk openhartig verslag doen van hun gezinsleven. Maar achter de façade van hun bohemienbestaan ettert al jaren een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99