Romans, novellen

 • Jan van Aken boeken
  Jan van Aken - De ommegang

  In de vroege lente van 1415, op de stoffige wegen van Italië, heeft de ambitieuze heelmeester en architect Isidorus van Rillington een ontmoeting die zijn leven totaal verandert. Isidorus’ zoektocht naar kennis, die hem tot aan de rand van de wereld bracht,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Rita Verschuur boeken
  Rita Verschuur - De tweede moeder

  Het is 1943. Kort nadat de moeder hen heeft verlaten, komt een jonge weduwe zich over vader en dochter ontfermen. Al snel wordt zij de tweede moeder voor de achtjarige Rita. In de loop der jaren worden in het nieuwe gezin nog twee kinderen geboren. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,85
 • Willem Van Kruijsdijk boeken
  Willem Van Kruijsdijk - Nihil Obstat

  Een (sur)realistisch tijdsdocument dat vanuit historisch perspectief de dreiging van een veranderde samenleving in een denkbare context schetst. Mede gesitueerd in de binnenwereld van een opgroeiend kind, vormen zijn herinneringen de opmaat naar een groter en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Pieter Waterdrinker boeken
  Pieter Waterdrinker - Tsjaikovskistraat 40

  In Waterdrinkers nieuwste, sterk autobiografische roman Tsjaikovskistraat 40 neemt hij de lezer mee op een duizelingwekkende reis door de Russische geschiedenis en door zijn eigen leven. Vertrekpunt is zijn huis in Sint-Petersburg, waar de auteur woont met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Youp van 't Hek boeken
  Youp van 't Hek - Ware woorden

  Het hoofd van Youp. Een vrolijk, maar ook kokend hoofd vol dwarrelingen en vondsten. De rode draad van zijn levensmotto leef je leven want morgen kan het klaar zijn, vindt zijn weerslag in zinnen die er doorgaans niet om liegen. Zelfs over de weerberichten op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Chris Huinder boeken
  Chris Huinder - Liefde in Lissabon

  De reislustige Sophie wordt in Portugal verliefd op de gids Tauro. Ze krijgt een jongen die ze Érico noemt. De vader ontkent dat Érico zijn zoon is. Vanwege haar vroege en mysterieuze dood wil Érico alles weten. Samen met zijn halfzus Annie gaat hij op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Petra Vollinga boeken
  Petra Vollinga - Hallo liefde

  Voor liefhebbers van de boeken van Jojo Moyes en films als Alles is liefde en Love Actually Zes totaal verschillende mensen: een bedroefde weduwnaar die na het verlies van zijn vrouw moeite heeft om opnieuw zijn draai te vinden; een gay casting director met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jackie van Laren boeken
  Jackie van Laren - Springvloed

  Deel 3 van de Eilandliefde-serie Mayke Ferwerda is een jonge vrouw die geboren is op het eiland, en die als een van de weinigen van haar leeftijdgenoten heel zeker weet dat ze er ook wil blijven wonen en er haar leven wil opbouwen. Maar zo veel werk is er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jackie van Laren boeken
  Jackie van Laren - Tegenstroom

  De twee slotdelen van Jackie van Larens successerie Deel 4 van de Eilandliefde-serie Martin Freriks is zijn hele leven al verliefd op Elodie Rombouts, het mooiste meisje van school. Ze is model geworden, loopt shows voor Victoria’s Secret en woont in New… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Josha Zwaan boeken
  Josha Zwaan - Saturnusplein 3

  Josha Zwaan, bekend van Parnassia, schreef met Saturnusplein 3 een indringend verhaal over liefde en een verwoest leven. 1934. Lies, een gewone jonge vrouw, gaat werken voor een gefortuneerde Joodse familie. Ze beleeft enkele gelukkige jaren, zeker nadat zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jan Herman Brinks boeken
  Jan Herman Brinks - De vrouw in het Medaillon

  Op een grafsteen ontdekt Steijn een medaillon met de afbeelding van een vrouw. Haar gezicht fascineert hem en laat hem niet meer los. Kort daarna vertrekt hij voor zijn werk naar Rusland. Daar laat een oude vrouw hem een foto zien van Oksana, haar dochter, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Wendy Brokers boeken
  Wendy Brokers - Baguette met jam voor twee

  Voor de fans van Jackie van Laren, Charlotte de Monchy en Chantal van Gastel Lize de Ruiter heeft na de dood van haar vader zo haar redenen om Nederland tijdelijk te verruilen voor het zonnige Zuid-Frankrijk. Een zomer lang werken op de camping van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mira de Boer boeken
  Mira de Boer - Niet van hier

  Een vrouw heeft een beroerte gekregen en ligt negen dagen lang in coma. Ze kan niets meer, alleen maar liggen en naar het plafond kijken, verdwaald in herinneringen. Is dit het einde van haar leven? Heeft ze het ten volle geleefd? Niet van hier is een kroniek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Frans Kellendonk boeken
  Frans Kellendonk - Het ontvreemde gezicht (set van 10)

  De al op 39-jarige leeftijd aan aids overleden auteur Frans Kellendonk (1951-1990) was knap, arrogant en een briljant stilist. Zijn bekendste (en niet onomstreden) boek is de roman 'Mystiek lichaam', maar ook zijn verhalen zijn het lezen veel meer dan zomaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Arnon Grunberg boeken
  Arnon Grunberg - Angst voor het naakt

  Fabian Brouzos wil de mens lichaamsdeel voor lichaamsdeel ontdekken. Hoewel hij een technisch volmaakte tekenaar is, wordt hem op de kunstacademie gezegd dat zijn werk ‘een hart, een ziel, een thematiek’ mist. Hij reist naar Italië om een systematisch… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Albert Steenbergen, Inge Schuiten boeken
  Albert Steenbergen, Inge Schuiten - De Nevelheks

  De Nevelheks De adelijke Allard Bentinck is voorbestemd om te huwen met freule Elisabeth. Als hij echter op vakantie gaat in Hoogeveen, ontmoet hij daar Cilie, die door de velden zwerft. Men zegt dat zij de Nevelheks is en dat rampspoed iedereen treft die met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,45
 • Adriaan van Dis boeken
  Adriaan van Dis - In het buitengebied

  In het Buitengebied is een roman over alleen wonen Een schrijver heeft zich gevestigd in een afgelegen vallei - ver van de stad en zijn vrienden. De stilte is tastbaar. In de lente hoort hij de vliesjes van de haagbeuk knappen, maar het sterkst klinkt een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Dimitri Verhulst boeken
  Dimitri Verhulst - De laatste liefde van mijn moeder, De helaasheid der dingen, Kaddisj voor een kut

  In de bundeling van ‘De laatste liefde van mijn moeder’, ‘De helaasheid der dingen’ en ‘Kaddisj voor een kut’ rekent Dimitri Verhulst af met zijn jeugd, maar brengt hij tegelijkertijd een prachtige ode aan die jeugd. In ‘De laatste liefde van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Vincent Massée boeken
  Vincent Massée - Euredice

  Tijdens de reis door vele spannende werelden gaat de hoofdpersoon op zoek naar zijn enige geliefde. Zij is hem belooft door een werkelijkheid die zich bevind in een andere wereld ver boven de onze uit. Een droomwereld en een hemelse werkelijkheid waar een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,57
 • Marijke Vos boeken
  Marijke Vos - Ik kom je halen!

  Lotte en Sophie zijn al beste vriendinnen zolang ze zich kunnen herinneren. Als Sophie voor haar werk naar New York moet, vindt Lotte dit dan ook gewoon leuk voor haar. Echt. Vooruit, ze is ook een tikkeltje jaloers. Als de berichtjes van Sophie langzaam van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Vonne van der Meer boeken
  Vonne van der Meer - Het smalle pad van de liefde; Take 7; Spookliefde

  In Het smalle pad van de liefde brengt een gezin uit Amsterdam al jaren de zomer door bij een Frans-Nederlands gezin, dat na de dood van het jongste kind in de Auvergne is gaan wonen. De vriendschap tussen de families lijkt er een voor het leven – tot die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Adriaan Kuijper boeken
  Adriaan Kuijper - Anno

  Vanuit een tehuis in Florence vertelt Anno Jonkers, drieënnegentig jaar oud, over zijn leven: een jeugd in grote armoede in Noord-Holland, het seminarie in Leuven, zijn studie kerkelijk recht in Rome. Een avontuurlijk leven, zeker als hij de kerk de rug… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Eke Mannink boeken
  Eke Mannink - Zo stroom ik van je over

  Wie ben ik echt? Wij, moderne westerlingen, hebben de tijd om hierover na te denken. In luxe. Op een dag besloot ik me Eva te noemen omdat ik nooit een Evelien ben geweest, al heette ik officieel zo. Mijn adoptieouders hadden beslist dat ze geen Eva wilden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Sandra Bernart boeken
  Sandra Bernart - Vol van Maan

  Laurens doet mee aan een liftwedstrijd naar Lissabon samen met medestudente Maan. Zij ziet de wedstrijd als een reis en laat zich gemakkelijk afleiden. Hij wil maar een ding: winnen. Tijdens hun trip langs ranzige parkeerplaatsen, de slippers van Chris Froome,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ru de Groen boeken
  Ru de Groen - Een dagje in de stad

  Rotterdam, vrijdagavond 30 januari 1953. Op de stoep van Stoffer Picavet staan twee kinderen, een meisje en een jongen. Als hij ze, na enige twijfel, herkent en binnenlaat, ontdekt hij niet veel later dat de jongen met zijn zusje op de vlucht is. Picavet biedt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99