Romans, novellen

 • Pauline van de Ven boeken
  Pauline van de Ven - Grachtenhuis

  Als ze op een mooie voorjaarsdag worden gewekt door een luide knal en het gebuid van brekend glas worden de bewoners van een grachtenhuis meegesleurd in een ingrijpende verbouwing. Zoals dat wel vaker gaat bij oude huizen, van het een komt het ander, het werk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Angelique D boeken
  Angelique D - Angstschreeuw

  Monica is een veertienjarig, naïef, pubermeisje. Dat ze aan het puberen is, is voor bijna iedereen goed merkbaar. Alleen is het de vraag of het daadwerkelijk pubergedrag is, want wat niemand weet is dat Pieter – een oudere man – als een ratelslang haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,81
 • Rob van Essen boeken
  Rob van Essen - De goede zoon

  In ‘De goede zoon’ trekt Rob van Essen de lezer een omgeving in die dystopische trekken vertoont en tegelijk angstaanjagend herkenbaar is. In een wereld waar invoering van het basisinkomen heeft gezorgd voor lethargie en stijgend museumbezoek reizen twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Peter Terrin boeken
  Peter Terrin - Patricia

  Astrid is een succesvolle eventmanager van negenendertig. Juist wanneer haar baan en het moederschap haar even te veel worden, valt haar iPhone in het bad van haar zoontje. Voor de buitenwereld, die haar voortdurend opeist, is ze plots onbereikbaar, als van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ivo Bonthuis boeken
  Ivo Bonthuis - De schaduwschrijver

  Parijs, 2015. Ilja werkt aan zijn eerste roman, zijn geliefde Emilie is journaliste. Wanneer Emilie zwanger blijkt en de stad wordt geteisterd door aanslagen, raakt Ilja ervan overtuigd dat haar iets vreselijks zal overkomen. Het aanbod van een beruchte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Huub Beurskens boeken
  Huub Beurskens - Steyler

  Wanneer voormalig antiquaar en galeriehouder Mathieu op bezoek gaat bij de schilder Luc, die teruggetrokken in de Dordogne woont en werkt, raakt hij verstrikt in een web van machinaties. De vleugels van een huisvlieg zijn verminkt. Brieven van Lucs zoon, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Jaap Robben boeken
  Jaap Robben - Birk

  dwarsligger 562 Jaap Robben Birk Bekroond met de Nederlandse Boekhandelsprijs, de Dioraphte Literatour Prijs en de ANV Debutantenprijs Mikael woont met zijn ouders op een afgelegen eiland tussen Schotland en Noorwegen. Op een dag verdwijnt zijn vader in zee en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jeroen Brouwers boeken
  Jeroen Brouwers - Feuilletons

  ‘Feuilletons’ is een selectie uit het gelijknamige tijdschrift dat Jeroen Brouwers in 1996 oprichtte en waarvan 10 afleveringen verschenen: verhalen, herinneringen, dagboekaantekeningen, schrijversportretten, polemieken, brieven, essays en overpeinzingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Tim Kamps boeken
  Tim Kamps - De verschrikkelijke jaren tachtig

  De jaren tachtig. De verteller woont in een woongroep, het restant van een communistische commune, samen met vier moeders, wat andere kinderen en goeroe Bert. De kinderen worden min of meer aan hun lot overgelaten terwijl de volwassenen veel met elkaar praten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Arthur van Schendel boeken
  Arthur van Schendel - Een zwerver verdwaald

  Een zwerver verdwaald is het vervolg op Een zwerver verliefd en is al even meesterlijk geschreven. De melancholieke eenling Tamalone reist naar Venetië en komt aldaar met velerlei figuren in contact.Arthur van Schendel (1874-1946) was een van de belangrijkste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marente de Moor boeken
  Marente de Moor - Foon

  Soms klinkt het als trompetgeschal. Soms als een voorwereldlijk beest. Het is iets tektonisch, zeggen Nadja en Lev ter geruststelling tegen elkaar. Iets meteorologisch, wellicht. Maar deze duistere klanken hingen niet altijd in de lucht boven hun huis in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jerrad Hoff boeken
  Jerrad Hoff - Een leven geleden

  In de zomer van 1972 leren twintigers Sarah Miller en Evan Bennett elkaar kennen in Florida. De weken die volgen zullen hun levens voorgoed veranderen. Maar niet op de wijze waar ze op hadden gehoopt…Sarah Miller, een ietwat in zichzelf gekeerde jonge vrouw,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Houthuys boeken
  Jan Houthuys - De Moord

  De Moord is een filosofische roman met thrillerallures. Jan Houthuys combineert zijn bijna veertigjarige carrière als advocaat met een grote interesse voor literatuur en filosofie.In De Moord vertelt rechercheur E.A. Thieffry het verhaal van een door hem… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • A.N. Ryst boeken
  A.N. Ryst - De nadagen

  Die avond sprak hij over de pil van Drion. ‘Jazeker,’ zei hij, ‘ja, dat vind ik een oplossing. Voor als het niet meer gaat.’ ‘Hè ja,’ zei mijn moeder. ‘Lekker. En ik dan?’ Mijn vader haalde zijn schouders op. ‘Je stopt mij maar onder de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Dorothée Albers boeken
  Dorothée Albers - Zeemansgraf voor een kort verhaal

  Drie generaties, drie musici. Moeder, zoon en kleindochter ontmoeten elkaar nooit in deze geraffineerde roman, maar alle drie geven ze alles voor de muziek en stellen de hoogste eisen aan zichzelf. Oefenen, oefenen, oefenen, het kan altijd beter. Wat Jet,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Stefaan Desmet boeken
  Stefaan Desmet - De tovenaar van half negen

  Wat als wraak en weerwraak de liefde uitdagen? In het dorp van Hans Goeminne plant men een boom als er een kind geboren wordt. Maar niet voor elk kind! Al tijdens zijn jeugd op het Vlaamse platteland ontdekt Hans dat de dingen zelden zijn wat ze lijken. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gertie Schouwenberg boeken
  Gertie Schouwenberg - Laurens Jan kookt kroten

  Laurens Jan Bijlsma is een politiek-incorrecte, sappelende interim-manager. Zijn vrouw Anne-Marie is de feitelijke kostwinner, hij moet het doen met de kruimels die oud-studiegenoot Sander hem toewerpt. Sander was en is alles waar Laurens Jan van droomt: expat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Etienne Van Hyfte boeken
  Etienne Van Hyfte - De eenzaamheid van een ijskonijn

  Over de uitgave: Na een lange periode van stilte verrast Etienne Van Hyfte nu als auteur van een tintelend mooie roman. ‘De eenzaamheid van een ijskonijn’ is een pijnlijk confronterend verhaal over de tragiek van onmogelijke liefdes, bedriegen en zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Erik Jan Harmens boeken
  Erik Jan Harmens - Door het licht

  In Door het licht spreekt een man tot zijn geliefde, zijn vrienden en zijn vader, tot overleden dichters en de lezer, over hoe hij ooit leefde in het donker en nu moet wennen aan leven in het licht. In dat licht komen prikkels en gevoelens vol binnen. Alles… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Edith Tulp boeken
  Edith Tulp - Alleen dapper te zijn

  Voor Simone Jastein zijn een losse opmerking van een groepstherapeut en een reisbrochure genoeg om zich in te schrijven voor een reis van drie maanden door de Sahara naar West-Afrika. Ze heeft geen idee waaraan ze begint. De reisgenoten, die haar verwend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Renate Dorrestein boeken
  Renate Dorrestein - Eigen schuld

  Eigen schuld bevat twee van de succesvolle romans van Renate Dorrestein waarin pubers een hoofdrol spelen: Echt sexy en Zonder genade. Wat gebeurt er als de volwassenen het laten afweten en kinderen daardoor geen kind meer kunnen zijn? In Echt sexy begint de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marcel Vaarmeijer boeken
  Marcel Vaarmeijer - Wolkenjager

  Wolkenjager, het nieuwe boek van Marcel Vaarmeijer, auteur van Heelmeester – dat op de longlist van de Libris Literatuurprijs stond – is een modern heldenverhaal over een uitzonderlijke vrouw met een missie. Een wervelende roman, vol bijzondere en aparte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karolien Berkvens boeken
  Karolien Berkvens - Zoon van Berlijn

  Fabian Richter werd geboren op de dag dat de Muur viel. Voor zijn vader gaven beide gebeurtenissen zicht op een stralende toekomst waarin hij zijn politieke ambities kon botvieren. Maar de idealen van Jakob Richter zijn sindsdien ondergesneeuwd door een al te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Kaat De Kock boeken
  Kaat De Kock - Het is ingewikkeld

  Esther dumpte haar vriend omdat hij geen kinderen wilde en zijn ambities geen ruimte lieten voor haar carrière. Nu is het háár beurt om haar dromen na te jagen. Helaas blijken haar droomjob én haar droomman niet zomaar in haar schoot te vallen en zit ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Alois Borre boeken
  Alois Borre - Je suis Vondeling

  De gewezen paracommando Walter Stasi bereidt zich voor op een rustiger leven, maar bij een kleine brand stuit hij geheel onverwachts op een verdacht overlijden. Dat wordt het begin van zijn zoektocht naar een paar geradicaliseerde moslims waarmee hij nog een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99