Romans, novellen

 • Murat Isik boeken
  Murat Isik - Verloren grond

  Verloren grond, losjes geïnspireerd op de familiegeschiedenis van Murat Isik zelf, is een epische roman over een gezin dat deels door het lot, deels door eigen toedoen uiteen wordt geslagen. Een aangrijpend vader-zoonverhaal over vriendschap, verlies en hoop.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Carla de Jong boeken
  Carla de Jong - Geheim leven

  Met ‘Geheim leven’ duikt Carla de Jong diep in de huiveringwekkende geschiedenis van haar eigen familie. ‘Geheim leven’ van Carla de Jong is de Nederlandse ‘Anna, Hanna en Johanna’. Wordt leed doorgegeven van generatie op generatie of is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Charlotte Mutsaers boeken
  Charlotte Mutsaers - Harnas van hansaplast

  De midprice editie van een literair monument! 'Een bijzonder, prachtig boek.' Kunststof 'Een ontzettend knap boek.' Athenaeum 'Mooi, empathisch en onthutsend.' Trouw 'Heel indrukwekkend.' Tros Nieuwsshow 'Charlotte Mutsaers is helemaal terug.' AD Magazine… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Erik Vlaminck boeken
  Erik Vlaminck - Een berg mens onder witte lakens

  Een schrijver belandt in het ziekenhuis en moet daar noodgedwongen de kamer delen met een man die nooit zwijgt. Hij kan niet anders dan luisteren naar een markant levensverhaal. Hij heeft geen verweer tegen een onstuitbare woordenvloed die doorspekt wordt met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Eva Louise Bakker boeken
  Eva Louise Bakker - Desnoods de hele wereld

  Anna Berg ziet op een dag onverwacht dertigduizend euro op haar bankrekening staan. Velen zouden zo’n verrassing omarmen, maar voor Anna is de gebeurtenis een ramp. Zij gaat door het leven met overgevoelige zintuigen en constante stress – asperger, al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Laura van der Haar boeken
  Laura van der Haar - Loslopen

  Had ik ook maar ergens een staartje om mijn energie mee te geleiden, om alle onrust en levenslust en zenuwen mee weg te kwispelen. Heel klein maar, zwiepzwiepzwiep.Drummen, boksen, schilderen, een volkstuin, archeologie; Laura van der Haar is er nooit van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mark Schalekamp boeken
  Mark Schalekamp - De Parvenu

  Een roman over een jonge man in de bankwereld, over sociale status en de elite. En tegelijkertijd over een eenzaam leven vol seks, drugs en hoeren. Over iemand zijn die je niet bent. Geen wonder dat Eyeworks de filmrechten kocht. Vrij Nederland: ‘Schalekamps… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Mehrnaz Salehi boeken
  Mehrnaz Salehi - Ergens Anders - deel vier

  In het laatste deel van de vierdelige romancyclus Ergens Anders komen alle verhalen uit de eerdere delen samen. Een kleine stad, waarvan de bewoners rustig hun eenvoudige leven leiden, wordt overvallen door een storm van gebeurtenissen. Op mysterieuze manier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Siska Goeminne boeken
  Siska Goeminne - Nu niet. Nog niet

  'Nu niet. Nog niet.' is het tedere verhaal over Roos, een moeder die met haar twee dochters naar Parijs gaat. Roos moet een moeilijk besluit nemen. Het zal haar leven veranderen. Zij weet het. Haar dochters weten het. Maar ze praten er niet over. Ze durven nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marcel de Wit boeken
  Marcel de Wit - Uit het dagboek van Marcel de Wit

  Marcel de Wit - Uit het dagboek van Marcel de Wit Marcel de Wit pendelt dagelijks met de trein heen en weer tussen Delft en Rotterdam. Een paar keer per week ziet hij Fred, mede-Delftenaar en eveneens forens. Met hem bespreekt hij de dagelijkse beslommeringen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Cynthia Mc Leod boeken
  Cynthia Mc Leod - Hoe duur was de suiker?

  Hoe duur was de suiker? is het succesvolle romandebuut van Cynthia Mc Leod.In deze historische roman heeft zij met veel verve een stukje geschiedenis van Suriname tot leven gebracht. De roman speelt in de periode 1765 - 1779. Het is de bloeitijd van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,00
 • Co Conelis boeken
  Co Conelis - Dit is voor jou

  Roberto is achttien jaar wanneer hij tijdens het vlaggenlopen in de ban raakt van twee stralende ogen achter het vensterraam aan de overkant van het plein. De ogen glimlachen naar hem. Hij lacht terug. Aarzelend zoekt hij contact. Zij heet Josefa Carvalho. Op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Liliana Colanzi boeken
  Liliana Colanzi - Onze dode wereld

  Een kannibaal in Parijs, het boze oog van een moeder die op haar dochter neerkijkt wanneer die haar vriendje in de bioscoop bevredigt, de wrede opmerkingen van kinderen bij de dood van hun vriendje, een mysterieuze golf die een universiteitscampus bedekt en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Paul Harmsen boeken
  Paul Harmsen - Ja, maar ...

  "Een roman over een moeder en een ietwat ongewone zoon." In de J. P. Coenstraat is alles anders dan dat het lijkt, zelfs de tijd. Tonnie ontgaat vaak de afloop van het gesprek. Is zij een dromer? Ze wil in ieder geval graag non worden, maar ... of dat gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Atte Jongstra boeken
  Atte Jongstra - De Aardappelcentrale

  1944. Een archivaris (voorheen beeldhouwer) onderzoekt de politieke geschiedenis van standbeelden. Een kalme positie lijkt het. Via zijn club academievrienden (‘De aardappelcentrale’) raakt hij toch in moeilijkheden, als ze bij de toenemende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Suzanne Hazenberg boeken
  Suzanne Hazenberg - Magic Moment Resort

  Een spannende roman waarin het spanningsveld tussen lust en last wordt verkendEen verstoorde gezinsvakantie in Florida, een ruziënd echtpaar, een studente met een laag zelfbeeld en een man die een vrouw versiert in een café. Levens die ogenschijnlijk niets… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jacob van Lennep boeken
  Jacob van Lennep - De lotgevallen van Ferdinand Huyck

  ‘De lotgevallen van Ferdinand Huyck’ door Jacob van Lennep verscheen in 1840 en geldt als een van de grootste klassiekers van de Nederlandse literatuur. Na zijn grand tour in Italië keert de jonge jurist Ferdinand Huyck terug naar Nederland, waar hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Astrid H. Roemer boeken
  Astrid H. Roemer - Gebroken Wit

  Oma Bee, Louise, Heli, Imker, Babs, Audi. Familienaam Vanta. In Gebroken Wit zijn ze aan elkaar verwant als de kleuren van gebroken zonlicht. De kleinkinderen van grootmoeder Vanta-Julienne worden geconfronteerd met hun eigen kwetsbaarheid als ze haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Peter Buwalda boeken
  Peter Buwalda - Otmars zonen

  Otmars zonen vertelt het verhaal van de jonge Shell-employé Ludwig Smit, die na een bezoek aan de illustere Johan Tromp op het Siberische eiland Sakhalin strandt in een sneeuwstorm. Juist nu, wanneer onderzoeksjournaliste Isabelle Orthel hem het deksel komt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Nadine Ronde Eline Heezen boeken
  Nadine Ronde Eline Heezen - IV

  Is het wel slim dat Lily met ze rondhangt? Kan ik niet beter blijven? Ik schud de gedachten van me af. Kappen, Finn. Dit is Lily’s leven. Het zijn haar vrienden, het zijn prima mensen. Doe toch eens rustig. Lily. Het is jouw beurt. Ik laat mijn aanwezigheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,80
 • Paul Gellings boeken
  Paul Gellings - De wereld als leugen

  Een gemarginaliseerde schrijver beleeft tijdens het boekenbal een romance met de bekendste talkshowhost van het land en wordt vervolgens tot haar biograaf bestempeld. Deze liefdesgeschiedenis is tegelijk een satire op de hedendaagse literaire wereld, waarin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Ish Ait Hamou boeken
  Ish Ait Hamou - Klem

  KLEM brengt Als je iemand verliest die je niet kan verliezen, de novelle die Ish Ait Hamou schreef in het kader van de Te Gek!?-campagne 2016, naar het scherm. Deze bijzondere filmeditie bundelt de novelle én het script van de kortfilm, geschreven en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Koos van Zomeren boeken
  Koos van Zomeren - Hooiberg

  Hooiberg. Is dat inderdaad een verzameling van ‘louter onvergetelijke bijzaken’? Is het een legpuzzel? Een gemaskerd zelfportret? Of toch een roman? Eén ding is zeker: de teksten op deze hooiberg vormen een kruidig mengsel. Er is humor in dit boek, er is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Nadine Ronde Eline Heezen boeken
  Nadine Ronde Eline Heezen - IV

  Is het wel slim dat Lily met ze rondhangt? Kan ik niet beter blijven? Ik schud de gedachten van me af. Kappen, Finn. Dit is Lily’s leven. Het zijn haar vrienden, het zijn prima mensen. Doe toch eens rustig. Lily. Het is jouw beurt. Ik laat mijn aanwezigheid… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Sabine van den Berg boeken
  Sabine van den Berg - Zien Horen Zwijgen

  Drie meisjes, drie vaders, drie romans. In een ijzingwekkende, precieze stijl ontleedt Sabine van den Berg de machtsverhoudingen tussen een vader en een dochter. Soms duiken de oom en neef van het meisje op om een dubieuze driehoeksverhouding aan te gaan,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,99