Romans, novellen

 • Leon Verschuur boeken
  Leon Verschuur - De architectuur van de liefde

  Als bedankje voor zijn hulp in een plaatselijke antiekzaak ontvangt Bernardo een replica van een intrigerend vrouwenbeeld. Deze sculptuur blijkt een danseres voor te stellen die op het eind van de negentiende eeuw verbaasde met haar sluierdans. Bernardo ziet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hans Croiset boeken
  Hans Croiset - Ik, Vondel

  Iedereen heeft wel van Lucifer of Gijsbrecht van Aemstel gehoord, en anders wel van het Amsterdamse Vondelpark of een van de vele Vondelstraten die Nederland rijk is. Joost van den Vondel (1587-1679) wordt met recht de 'prins der dichters' genoemd. Niet eerder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Pieter Waterdrinker boeken
  Pieter Waterdrinker - Lenins balsem

  Pieter Waterdrinkers klassieker Lenins balsem is een zinderende schelmenroman zoals de Nederlandse letteren die maar weinig kent. Het verhaal speelt zich af begin jaren negentig. Het Sovjetrijk beleeft zijn nadagen. Miljoenen mensen staan voor lege winkels in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Michelle van Dijk boeken
  Michelle van Dijk - Darko's lessen

  'Na een half uur lezen gaat het jurkje uit. Ze is roomwit. Ik hou van haar lichaam. Het vangt al het licht in deze kamer. Het draait erin rond en maakt mij duizelig. Ik wil mijn ogen niet dicht doen, ik wil zien hoe Janna het licht is.' Darko (20) reisde op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Elke Geurts boeken
  Elke Geurts - Ik nog wel van jou

  Het leven is een slechte film. Alleen daarom al is het zaak dat wij mensen er iets beters van maken.'Ik hou niet meer van je.' Met deze eenvoudige woorden loopt de man van E.G. haar leven uit. De nieuwe werkelijkheid lijkt slechts een nare droom, ook omdat ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Wilma de Krom boeken
  Wilma de Krom - Perfide

  Tijdens een tornado zoeken Scott en Sandra, een stel van middelbare leeftijd, samen met Nancy, een verpleegster van begin dertig, beschutting in de kelder van de psychiatrische kliniek in Montana. Gevangen in die benauwde omgeving lopen de spanningen snel op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,30
 • Giovanni Pavoncella boeken
  Giovanni Pavoncella - Jenna

  Rob heeft noodgedwongen het bedrijf van zijn vader overgenomen nadat hij is overleden, zijn moeder en zijn zus hadden dat aan hem gevraagd. Tijdens zijn werk in Zweden ontmoet hij Jenna en begint een relatie met haar waardoor hij met regelmaat haar kant op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Alex Boogers boeken
  Alex Boogers - Onder een hemel van sproeten

  2009. Amerika heeft zojuist zijn eerste zwarte president gekozen. Voor een korte periode lijkt er iets van hoop te ontstaan in de wereld, maar voor de zwarte Harvey is die ene dag precies hetzelfde als alle andere. In zijn troosteloze wijk vecht iedereen om te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Christiaan Bronoord boeken
  Christiaan Bronoord - Tot wie ik ben

  Damian verliest zijn jongere zus en komt in contact met haar beschermengel, die zijn gids wordt. En dat maakt dat hij dingen meemaakt die hij nooit had kunnen dromen. Daarnaast moet hij aan zijn relatie werken en zijn ouders willen terugverhuizen naar het oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Jelmer Jepsen boeken
  Jelmer Jepsen - Amanda

  Amanda White is elf jaar oud, maar voelt zich amper kind. Haar moeder is jaren geleden vertrokken en haar vader is dood. Dat laatste probeert ze voor iedereen te verbergen. Een tamme boa constrictor is haar enige gezelschap. In een wanhopige poging haar moeder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Iris Blauw boeken
  Iris Blauw - DE PRIJS VOOR LUST

  'Voordat je wegloopt, luister even naar wat ik te zeggen heb.' Ik sla mijn armen stijf over elkaar en blijf naast hem staan. Ik hoor en voel mijn versnelde ademhaling. Afwachtend kijk ik hem aan. 'Ik heb een voorstel. Een mogelijke oplossing voor jouw probleem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ann Bouwma boeken
  Ann Bouwma - blinde val

  blinde val is een verhaal over liefde en leugen. Is met opzet verzwijgen niet hetzelfde als liegen? Schrijver Lars Langerak wordt verliefd en trouwt met Hannelore, een vrouw met een kind. Ze leven in onbezorgde luxe, maar wanneer de boekhouding ontspoort,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Barber van de Pol boeken
  Barber van de Pol - Hemelse dieren

  De beschaafde Nootje vindt in de onbehouwen kunstenaar Terry Bommeljée haar grote liefde. Lange tijd hebben de twee genoeg aan elkaar en hun zelf gecreëerde paradijs. Dan wordt Terry bij toeval een BN'er en weet hartsvriendin Jet een wig tussen het stel te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Aukelien Weverling boeken
  Aukelien Weverling - In alle steden

  Hoe ziet de toekomst eruit van een angstmaatschappij die geen compassie meer kent, waarin de een wint en de ander niet? In alle steden vertelt het verhaal van rasoptimist Bennie: ontslagen, alcoholist, maar vol goede moed. In een samenleving waarin de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marisca van Veen boeken
  Marisca van Veen - Harmonieleer

  De hoofdpersoon, Harriëtte Kleiweg, stort weer in een burn out. Het proces om weer beter te worden brengt nieuwe inzichten over inspiratie vinden en geborgenheid.De brieven van de Pater geven haar levensvreugde, net als de voorstelling van de kunstenaar.De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tine de Jong-Veenstra boeken
  Tine de Jong-Veenstra - Reset

  Reset gaat over een man die na 30 jaar weer contact krijgt met zijn beste vriend en vriendin van de basisschool. Als kind hadden ze elkaar beloofd om terug te gaan naar hun kindertijd als ze volwassen waren. De vrouw weet de mannen over te halen om die belofte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Rinske Hillen boeken
  Rinske Hillen - Houtrot

  Natuurfilosoof Bram Wenksterman bewoont een pand aan de Amsterdamse Keizersgracht dat al generaties lang in zijn familie is. In de immense achtertuin liggen zijn voorouders begraven. De fundering moet dringend worden aangepakt en er zit niets anders op dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Pieter Waterdrinker boeken
  Pieter Waterdrinker - Tsjaikovskistraat 40

  In Waterdrinkers nieuwste, sterk autobiografische roman Tsjaikovskistraat 40 neemt hij de lezer mee op een duizelingwekkende reis door de Russische geschiedenis en door zijn eigen leven. Vertrekpunt is zijn huis in Sint-Petersburg, waar de auteur woont met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Anna Lascaris boeken
  Anna Lascaris - Van Jordanees Tot Yup

  Annie is een geboren Amsterdamse uit de Jordaan. Ze groeit op in een steuntrekkers gezin en heeft ondanks de armoe waarin ze leeft een fijne jeugd. Dan ontmoet ze Edwin, een zoon van rijke ouders uit Wassenaar. Ze worden verliefd, maar krijgen veel tegenstand… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,72
 • Christophe Vekeman boeken
  Christophe Vekeman - Gezellig is anders

  Christophe Vekeman volgt Ish Ait Hamou op en schrijft de tweede Manteau-novelle voor de Te Gek!?-campagne.Ralph, zesendertig jaar, cameraman voor een regionale televisiezender en minnaar van een getrouwde vrouw, besluit op een dag de kwaadaardigheid van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sabine van den Berg boeken
  Sabine van den Berg - Zien, horen, zwijgen

  Drie meisjes, drie vaders, drie romans. In een ijzingwekkende, precieze stijl ontleedt Sabine van den Berg de machtsverhoudingen tussen een vader en een dochter. Soms duiken de oom en neef van het meisje op om een dubieuze driehoeksverhouding aan te gaan,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Henk van der Vorst boeken
  Henk van der Vorst - Drie Vrouwen

  In deze historische roman wordt Erica verkracht door haar Duitse neef.Als ongehuwde moeder moet zij ondanks hevig verzet haar kind afstaan ter adoptie.Vlak voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog keert zij gedesillusioneerd, na een verblijf bij haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Karel Joos boeken
  Karel Joos - Het ochtendland

  Thomas Triepke wil niet naar Singapore. Hij wil ook niet langer de mobieltjes van de toekomst ontwerpen en besluit dat het tijd is voor een pauze, met of zonder de zegen van zijn echtgenote Sarah. Zij is niet langer gelukkig in Berlijn, tobt over haar huwelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Robert Louis Stevenson boeken
  Robert Louis Stevenson - Dr Jekyll & Mr Hyde - Dyslexie uitgave

  Robert Louis Stevenson (1850-1894) was een Schotse schrijver van romans, poëzie, avonturenverhalen en reisliteratuur. Zijn bekendste werk is The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde. Deze vertelling uit 1886 over een dubbele persoonlijkheid werd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Els Ampe boeken
  Els Ampe - Aylans geheim

  Aylan groeit op in Syrië als een getormenteerd kind, tot hij zijn vader echt leert kennen. Vanaf die dag draagt hij een geheim mee. Dat voert hem naar de liefde en naar België, waar hij niet blijkt te zijn wat iedereen in hem ziet. Intussen worstelt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95