Romans, novellen

 • Mark Posma boeken
  Mark Posma - De graaier

  Het zit Tom niet mee, hij krijgt tegenslag na tegenslag te verwerken en belandt in een uitzichtloze situatie. Om hieruit te ontsnappen bedenkt hij een rigoureus en gewaagd plan: hij besluit de beruchte Belgische oud-bankier Jean-Jacques Vitriol te beroven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Maarten Goethals boeken
  Maarten Goethals - De fragmenten

  Waarom, als laatste van haar soort, liet ze de monarchie doodbloeden? Waarom bleef de koningin kinderloos en stelde ze geen opvolger aan? 'De fragmenten', de eerste roman van Maarten Goethals, snijdt een internationaal en brandend actueel thema aan: het gezag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • David Nolens boeken
  David Nolens - International Bakery

  Een schrijver wandelt van zijn werkkamer aan de blijde-inkomststraat in Antwerpen naar CINEMA ROYALE. Aangekomen op het koningin astridplein ontdekt hij dat de sekscinema nu een INTERNATIONAL BAKERY is, waar tientallen nationaliteiten broden bakken. Wat volgt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Annemarie Bleeker boeken
  Annemarie Bleeker - Trijp

  Trijp is het verhaal van de vierentwintigjarige militair Simon, die heeft deelgenomen aan een Nederlandse vredesmissie. Na zijn thuiskomst uit oorlogsgebied wordt hij geconfronteerd met onbegrip en minachting en verliest hij gaandeweg alle grond onder zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,45
 • Hans van Hartevelt boeken
  Hans van Hartevelt - Amandelen voor Franciscus

  In Amandelen voor Franciscus maakt de lezer kennis met een kant van Franciscus die minder graag belicht wordt door zijn bewonderaars. Met bacchanalen maakt Franciscus - excentrieke zoon van een rijke lakenhandelaar - vrienden in Assisi, het vrouwenlichaam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Eric C. de Brabander boeken
  Eric C. de Brabander - De vergankelijkheid der dingen

  Grenchen, Zwitserland, december 1918. Wanneer 's lands beste uurwerkmaker Thomas Fischer gevraagd wordt een klokje passend te maken voor een nieuw model polshorloge, betwist hij de haalbaarheid daarvan. Toch kómt dat polshorloge er, een Favre-Leuba. En de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Michiel Geurtse boeken
  Michiel Geurtse - Tom Kreel is nog steeds op zwart

  Tom Kreel is een veertiger die zojuist een scheiding achter de rug heeft. Waar hij denkt alle ellende wel verwerkt te hebben, is zijn nieuwe vriendin Tess anders van mening. Met vallen en opstaan baant Tom zich een weg door het leven dat vooral lijkt te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,25
 • Baukje Bartels boeken
  Baukje Bartels - Prins op het zwarte paard

  Hoe is het om te leven met een chronisch depressieve man en zijn suïcidale neigingen? Als Amber Simon ontmoet, is hij de man van haar dromen. Ze genieten van elkaar, trouwen en krijgen een zoon. Vanaf dat moment openbaren Simons ziekteverschijnselen zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Mia Farnwood boeken
  Mia Farnwood - Hoefijzers in Japan

  Een meisjesdroom die eindigt in een emotioneel drama. Een waargebeurd en aangrijpend levensverhaal over de hartroerende verbintenis tussen een meisje en haar paard. Wanneer Blanche op jonge leeftijd, als onervaren merrie, in het leven van het hoogsensitieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Nicolaas Matsier boeken
  Nicolaas Matsier - De advocaat van Holland

  ‘Hij is al een poos op, Oldenbarnevelt. Het licht van eind augustus heeft hem zonder pardon gewekt. En niet alleen hem.’ Zo begint voor de Advocaat van Holland zijn laatste ochtend in vrijheid. Hij zal negen maanden in gevangenschap worden vastgehouden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Youp van 't Hek boeken
  Youp van 't Hek - Stormschade

  Youp en zijn columns. Gehaat en geliefd. Een tussenweg is er niet. Iedere zaterdag is de pagina met Youps stukje de eerste die de meeste NRC-lezers opslaan. Het is een eigenzinnige keek op de week van de cabaretier. Scherp en bot tegelijk. Als je naar zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marion Pauw boeken
  Marion Pauw - De experimenten

  Vijftig jaar lang hebben ze elkaar niet gezien of gesproken. Maar nu is Alma ziek en dit weekend is er niemand anders om voor haar te zorgen dan haar stiefdochter Charlie. Zodra ze terug is in het huis van haar jeugd weet Charlie weer waarom ze het al die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Erik Rozing boeken
  Erik Rozing - Het beste voor iedereen

  De nieuwe roman van Erik Rozing, psychiater en auteur van het succesvolle debuut De psychiater en het meisje Geschreven met vaart, humor en een gedegen kennis van de donkere uithoeken van de menselijke geest Stella is een intelligente, levendige jonge vrouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Charlotte de Monchy boeken
  Charlotte de Monchy - Nee heb je

  Een sabbatical op Bali pakt voor workaholic Bobbie heel anders uit dan verwacht Als Bobbie bij de bedrijfscoach zit en er alleen maar testbeeld op haar netvlies verschijnt, beseft ze dat ze misschien toch wel een beetje overwerkt is. Gelukkig heeft haar baas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • René den Ouden boeken
  René den Ouden - De moederbanden

  Een muzikale familie, een fataal ongeluk, het grote zwijgen In de jaren zestig bloeit in een Brabants gezin van fabrieksarbeiders en klompenmakers een uniek vocaal kwartet op. Met hun grote muzikale talent kunnen zij ontsnappen aan die benauwende wereld. Dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sander Pleij boeken
  Sander Pleij - Explicador

  De jonge onderzoeker S heeft nog 24 uur voor de voltooiing van een baanbrekend manifest waarin hij het raadsel van het leven ontrafelt. Het manifest is het startschot voor de ontwikkeling van een zelfstandig denkende computer die dit keer niet wordt gevoed met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Johan Meyste boeken
  Johan Meyste - Tweeëntwintig

  Johan is zestig en besluit, na lang aandringen van een van zijn vrienden en als vorm van therapie, een boek over zijn leven te schrijven. Een rollercoaster van gevoelens komt op hem af als hij nadenkt over zijn verleden. Centraal in het boek staan de zoektocht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,66
 • Roland Smulders boeken
  Roland Smulders - Weg naar de vrijheid

  Op het moment dat de hoofdpersoon Ulla leert kennen, kan hij niet vermoeden dat ze zijn leven volledig overhoop zal halen. Haar psychische problemen, aanhankelijkheid en speelzucht voert hem op een pad dat uiteindelijk dwingt tot een fundamentele keuze voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,78
 • Marijke F. Jansen boeken
  Marijke F. Jansen - Kort en gelukkig

  Als Nadine van het medium Hanna te horen krijgt dat ze de incarnatie van een sprookjesfiguur is, is haar eerste reactie dat die vrouw compleet gestoord moet zijn. Want zeg nu zelf: sprookjes zijn toch gewoon verhaaltjes voor kinderen? Maar als er vreemde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Martine Pauwels boeken
  Martine Pauwels - De hamer en het kruis

  Ierland, 9de eeuw. Hordes Vikings plunderen het eiland en hebben het hierbij vooral op de kloosters gemunt. Zo moet graaf Connla vaststellen dat zijn oom, die abt is, ook niet van deze terreur gespaard blijft. Als zijn eigenzinnige dochter Fiona echter in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ann VANHEULE boeken
  Ann VANHEULE - BLAUW

  Het rustige leven van de aantrekkelijke 36-jarige Française Nasrine Massez komt in een stroomversnelling terecht wanneer haar echtgenoot Huub spoorloos verdwijnt. Een detective helpt haar bij de zoektocht naar de vermiste man. Maar niets is wat het lijkt en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Siska Goeminne boeken
  Siska Goeminne - Nu niet. Nog niet

  'Nu niet. Nog niet.' is het tedere verhaal over Roos, een moeder die met haar twee dochters naar Parijs gaat. Roos moet een moeilijk besluit nemen. Het zal haar leven veranderen. Zij weet het. Haar dochters weten het. Maar ze praten er niet over. Ze durven nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marcel de Wit boeken
  Marcel de Wit - Uit het dagboek van Marcel de Wit

  Marcel de Wit - Uit het dagboek van Marcel de Wit Marcel de Wit pendelt dagelijks met de trein heen en weer tussen Delft en Rotterdam. Een paar keer per week ziet hij Fred, mede-Delftenaar en eveneens forens. Met hem bespreekt hij de dagelijkse beslommeringen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Cynthia Mc Leod boeken
  Cynthia Mc Leod - Hoe duur was de suiker?

  Hoe duur was de suiker? is het succesvolle romandebuut van Cynthia Mc Leod.In deze historische roman heeft zij met veel verve een stukje geschiedenis van Suriname tot leven gebracht. De roman speelt in de periode 1765 - 1779. Het is de bloeitijd van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,00
 • Co Conelis boeken
  Co Conelis - Dit is voor jou

  Roberto is achttien jaar wanneer hij tijdens het vlaggenlopen in de ban raakt van twee stralende ogen achter het vensterraam aan de overkant van het plein. De ogen glimlachen naar hem. Hij lacht terug. Aarzelend zoekt hij contact. Zij heet Josefa Carvalho. Op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50