Romans, novellen

 • Ineke Holzhaus boeken
  Ineke Holzhaus - Geef mijn vader

  Geef mijn vader van Ineke Holzhaus is een prachtig verhaal over liefde en vriendschap, over ouders en kinderen, en over hoe een onverwerkt oorlogsverleden doorwerkt in volgende generaties. Dichter Ineke Holzhaus beschrijft de levens van drie zoekende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Roel Richelieu van Londersele boeken
  Roel Richelieu van Londersele - Reis naar mijn vader

  Robbert Van Lierde is de zoon van een kleine sigarenfabrikant die moeilijk het hoofd boven water kan houden. Roberts moeder had zich een betere toekomst ingebeeld en werkt haar onvrede uit op de zesjarige Robbert, terwijl haar drie andere kinderen buiten schot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Merel van der Lande boeken
  Merel van der Lande - Vlinder

  Op haar eenendertigste lijkt Vlinder het helemaal voor elkaar te hebben. Ze heeft een fijn huis, een prima carrière en een leuke vent met wie ze een gezin wil stichten. Maar gelukkig is ze niet. Integendeel. Ze staat op het punt om voor de tweede keer in haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Theo Monkhorst boeken
  Theo Monkhorst - De zegen van weemoed deel 1 en 2 in een band van trilogie

  Wat begint als een luchtig literair experiment loopt uit op het relaas van het leven van journalist Pieter Fransman. Een bizarre familiekroniek van bijna een eeuw waarin families uit Oost en West met elkaar versmelten. Daarin constateert hij dat de taal een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Chantal van Gastel, Priscilla van Gastel boeken
  Chantal van Gastel, Priscilla van Gastel - Zonder jou

  Mick weet dat hij speciaal is. En ooit zal iedereen dat weten. De hele straat, de hele school, het hele land. Ooit zal hij iets bijzonders doen en zal iedereen hem kennen en over hem praten… Een overheersende moeder. Een huis met elf katten. Een piepklein… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Rik Launspach boeken
  Rik Launspach - Laat me liefde zien

  Hij wil acteur worden, maar heeft geen talent. Niemand gelooft in hem. Ook het meisje niet op wie hij verliefd is. Zij is de beste studente van de toneelschool, wordt al snel gevraagd voor een buitenlandse film en verhuist niet lang daarna naar Amerika.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Erwin Mortier boeken
  Erwin Mortier - Boeken van de troost

  Tien jaar geleden schreef Erwin Mortier de bekroonde roman Godenslaap, gevolgd door De Spiegelingen. Hélène, het hoofdpersonage uit Godenslaap, en haar broer Edgard, uit De Spiegelingen, hebben beiden hun hart aan dezelfde man verloren, en hij aan hen. Voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Tommy Wieringa boeken
  Tommy Wieringa - Caesarion

  Op een klif aan de kust van East Anglia woont Ludwig Unger met zijn moeder. In de ambitieuze dromen van zijn moeder is hij concertpianist. Nu speelt hij voor zijn geld in hotelbars, en vertelt in drie nachten zijn levensverhaal aan een vrouw. De zoon van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,55
 • Jan Siebelink boeken
  Jan Siebelink - Het lichaam van Clara

  Clara Hofstede is enig kind en probeert haar ouders bij elkaar te houden. Hierdoor is ze geheel op zichzelf aangewezen en beleeft ze maar nauwelijks haar kindertijd. Hoe vergaat het deze vrouw nu ze terugkijkt op haar leven? In een sobere en transparante stijl… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,05
 • Hannelore Bedert boeken
  Hannelore Bedert - Lam

  Lucia is zes wanneer haar moeder een winkel binnenstapt en niet meer naar buiten komt. Niemand weet waar ze heen is, niemand beantwoordt welke vraag dan ook. De verdwijning zorgt voor een oorverdovende stilte in huis en de afwezigheid van haar moeder trekt een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • 2048

  Zomer 2048 Milieurampen en voedseltekorten teisteren delen van onze overbevolkte aarde. John Leroi, een schatrijke, invloedrijke econoom en zakenman, zet alles op alles om een wereldwijde humanitaire ramp te voorkomen. Via Lanzarote reist hij naar Mexico als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • René Appel boeken
  René Appel - Dansen in het donker

  René Appel - Dansen in het donker Dansen in het donker is een onvervalste René Appel, met levendige dialogen, een actuele problematiek en een herkenbare omgeving. Inge is getrouwd en moeder van twee puberzonen, Finn en Olaf. Op een donderdagnacht staat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Marco Kamphuis boeken
  Marco Kamphuis - Schipbreuk

  Ontwapenende roman over adolescentie en studententijd in de jaren tachtig Het is 1984. De achttienjarige hoofdpersoon van Schipbreuk krijgt een vriendin, doet eindexamen en gaat studeren. Het echte leven kan beginnen. En dat begint inderdaad. Hij krijgt een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Anna Zaires boeken
  Anna Zaires - Verbonden

  Cipier en gevangene Geliefden. Zielsverwanten. Dat zijn we, en nog meer. We dachten het ergste gehad te hebben. We dachten dat er eindelijk een kans was op 'ons'. Maar dat hadden we mis. Wij zijn Nora en Julian en dit is ons verhaal. ***Verbonden is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,70
 • Kaat De Kock boeken
  Kaat De Kock - Het is ingewikkeld

  Esther dumpte haar vriend omdat hij geen kinderen wilde en zijn ambities geen ruimte lieten voor haar carrière. Nu is het háár beurt om haar dromen na te jagen. Helaas blijken haar droomjob én haar droomman niet zomaar in haar schoot te vallen en zit ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Franca Treur boeken
  Franca Treur - De woongroep

  Zoek je bestemming! Maak iets van je leven! Maar wat doe je als je werk net zo goed door iemand anders kan worden gedaan en je verder nergens een speciaal talent voor hebt? Erik denkt zijn vriendin Elenoor wel een voller leven te kunnen bieden: hij wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,10
 • Jan Siebelink boeken
  Jan Siebelink - Suezkade

  Hoofdpersoon in Suezkade is de zesentwintigjarige Marc Cordesius, leraar Frans aan hetgymnasium. Vanaf de eerste dag wordt hij getroffen door Najoua, in wie hij een zielsverwantherkent. Vanwege zijn innemende verschijning krijgt Marc direct het vertrouwen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,80
 • Jan Siebelink boeken
  Jan Siebelink - Oscar

  Vlak na de Tweede Wereldoorlog reist Oscar op verzoek van Esmée, de weduwe van zijn vriend Id, samen met haar naar Duinkerken. Het voert hem onherroepelijk terug naar het begin van de oorlog, naar het moment dat hij en Id, werden gemobiliseerd en uitgekozen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,20
 • Reinier Bresser boeken
  Reinier Bresser - Strandvogel

  Als de herfst twee dagen oud is krijgt Gustaaf Vogel, trader bij Goldstein & Kahn in Londen, een telefoontje. Zijn zusje Fanny is tijdens het zwemmen in de zee bij Wassenaar verdronken. Vanaf dat moment begint de terugreis die hem zal brengen naar de plek waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Jaap Houdijk boeken
  Jaap Houdijk - De noodlanding

  Met mijn pech, bedenk ik, bestaat er daadwerkelijk een leven na de dood en begint straks alles weer opnieuw. Met deze overpeinzing van Daan Kelderman, componist en muziekleraar, opent de roman De noodlanding, een markant verhaal over afkomst en betekenis,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,91
 • Jan van Mersbergen boeken
  Jan van Mersbergen - Man/Vader

  Jan van Mersbergen gaat door het leven als man en als vader. Maar wat betekent dat eigenlijk? In Man / Vader beschouwt Van Mersbergen ‘mannendingen’ als vissen, het metselen van een muurtje, vechten en bier drinken, maar in het leven van een vader worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Diana Tjin boeken
  Diana Tjin - Een Bijlmerliedje

  Een Bijlmerliedje verschijnt in het jaar dat de Bijlmer 50 jaar bestaat. Op 25 november 2018 is het precies 50 jaar geleden dat de eerste bewoners in de Bijlmer de sleutel van hun nieuwe huis kregen. Vanaf dat moment heeft de Bijlmer zich ontwikkeld tot een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Bob Schuringa boeken
  Bob Schuringa - Koorddansen op de grens van de horizon

  “KOORDDANSEN OP DE GRENS VAN DE HORIZON” zijn semi autobiografische belevingen balancerend op het scherpst van de snede van het zijn. De zes verhalen spelen zich af in drie delen van de wereld, Afrika, Midden Oosten en het Caribisch gebied. “HET ACHTSTE… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,75
 • Dani Vlijm boeken
  Dani Vlijm - Orpheus and Eurydice

  Orpheus and Eurydice, a more than 2000 year old Greek myth, a tragic story about Orpheus and his desperate attempt to save his beloved Eurydice from the Realm of Shadows. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Louise van Wassenaer boeken
  Louise van Wassenaer - Jean Cavalier's opstand in de Cevennen

  In 1702 waren in de Cevennen opstanden uitgebroken tegen de Hugenotenvervolgingen daar. Jean Cavalier werd een van de leiders van de Camisards, zoals de rebellen zich noemden. Hij vluchtte in 1704 naar Den Haag. De republiek was toen met een grote alliantie in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99