Romans, novellen

 • Mark Posma boeken
  Mark Posma - De graaier

  Het zit Tom niet mee, hij krijgt tegenslag na tegenslag te verwerken en belandt in een uitzichtloze situatie. Om hieruit te ontsnappen bedenkt hij een rigoureus en gewaagd plan: hij besluit de beruchte Belgische oud-bankier Jean-Jacques Vitriol te beroven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Loes Wouterson boeken
  Loes Wouterson - Groener gras

  ‘Groener gras’ van Loes Wouterson is een grappige en ontroerende liefdesroman. In ‘Groener gras’ gaat een vrouw vreemd, waarna ze haar eigen man beter leert kennen dan ooit. Ze wordt jaloers… op zichzelf. En neemt wraak. Je hebt het allemaal prima… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Anthony Palaia boeken
  Anthony Palaia - Relatief ongeschonden

  'Mijn braaksel bedekt haar hele gezicht. Kleine stukjes champignon, lichtjes verzuurd maar niet verteerd, glijden langs haar lippen naar binnen.' Sam, een prille dertiger, raast door het leven. Hij etaleert graag zijn kennis en praat iedereen vlot onder tafel.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Rombout Paladijn boeken
  Rombout Paladijn - Het Chateau

  Ingeland is een natie als geen ander. Welvarend, opkomend, en het staat aan de bakermat van de industriële revolutie. Ingeland kent vele provincies, ook vele kleine gehuchten, en Glancebury is daar één van. Een nietszeggend plaatsje, met ietwat onwetende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Baukje Bartels boeken
  Baukje Bartels - Prins op het zwarte paard

  Hoe is het om te leven met een chronisch depressieve man en zijn suïcidale neigingen? Als Amber Simon ontmoet, is hij de man van haar dromen. Ze genieten van elkaar, trouwen en krijgen een zoon. Vanaf dat moment openbaren Simons ziekteverschijnselen zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Lucas Albert Dekker boeken
  Lucas Albert Dekker - Alberdina

  Alberdina vertelt het verhaal van een rijke jonge vrouw, die aan iedere vinger een man kan krijgen. Buiten haar schuld om belandt ze in de meest afschuwelijke omstandigheden, die haar sterke karakter danig op de proef stellen. De lezer wordt meegevoerd van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Vantoortelboom boeken
  Jan Vantoortelboom - Jagersmaan

  In ‘Jagersmaan’ laat Jan Vantoortelboom met groot stilistisch vernuft en bravoure zien waar de grenzen van de liefde van een ouder voor een kind liggen. Victor Vanheule moet zijn geboortedorp Elverdinge verlaten, door de armoede en de schande van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Chris Picavet boeken
  Chris Picavet - Ik heb mijn vader niet gedood

  Eenendertig jaar onschuldig in de gevangenis doorbrengen, het zal je maar overkomen. Leon Van Huffel uit het Waasland maakte het mee: in 1948 werd hij — onterecht — veroordeeld tot levenslang wegens doodslag op zijn vader, die zich in werkelijkheid in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Toon Luider boeken
  Toon Luider - Het onvermijdelijke

  Het onvermijdelijke is een roman waarin eenzaamheid, angst, afscheid en de dood een centrale rol spelen. Alles is vergankelijk wie of wat je ook bent. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, iedereen is op weg naar het onvermijdelijke. Huub is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Marente de Moor boeken
  Marente de Moor - De schone slaapster in het bos van Zarja (set van 10)

  Laat u als lezer niet misleiden door het feit dat het verhaal 'De schone slaapster in het bos van Zarja' uit een verhalenbundel komt die 'Gezellige verhalen' heet. Deze schone slaapster leeft in een mistroostige omgeving waar niks gezelligs aan is. De Sovjet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Koen Peeters boeken
  Koen Peeters - Kamer in Oostende

  Een schrijver vertelt over zijn jarenlange vriendschap met een schilder. Telkens ontmoeten ze elkaar in Oostende, waar ze allebei ooit de liefde van hun leven gevonden hebben. Ze lopen rond in de Stad aan Zee met haar roekeloze talent voor toerisme, fameuze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Emily Puck boeken
  Emily Puck - De Orbit Express

  'Zelfoverwinning is de grootste overwinning.' Deze woorden van Ueshiba Morihei, de grondlegger van Aikido, vormen de basis van een bijzondere reis. Wanneer de kleine Max Ernst ontdekt dat zijn moeder haar leven beëindigd heeft, komt hij terecht in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,25
 • Cynthia Mc Leod boeken
  Cynthia Mc Leod - Hoe duur was de suiker?

  Hoe duur was de suiker? is het succesvolle romandebuut van Cynthia Mc Leod.In deze historische roman heeft zij met veel verve een stukje geschiedenis van Suriname tot leven gebracht. De roman speelt in de periode 1765 - 1779. Het is de bloeitijd van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,00
 • Piet Oomes boeken
  Piet Oomes - Drenkelingen

  DRENKELINGEN VERHALEN VAN EEN BARMAN IN DE VERANDERENDE STAD In DRENKELINGEN beschrijft Piet Oomes gebeurtenissen en scenes in het café waar hij als barman werkt. Het is een café in het hart van Amsterdam zoals er nog zoveel van zijn, maar tegelijk ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jeroen De Brauwer boeken
  Jeroen De Brauwer - Hem

  Het is M.'s jaar niet. Er is iets gebeurd, maar wat weet hij nou juist niet meer.Het leven van Lotte loopt daarentegen naar wens en als kers op de taart komt ze een best aardige jongen tegen die haar niet te zeer voor de voeten loopt. Vrolijk vermaak en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Hanna Bervoets boeken
  Hanna Bervoets - Welkom in het Rijk der zieken

  Na een bezoek aan de kinderboerderij met zijn oppaskind wordt Clay ziek. Hij krijgt hoge koorts en vecht voor zijn leven. Wanneer de koorts daalt is hij opgelucht. Even. Want de vermoeidheid blijft en hij krijgt last van vreselijke pijnen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Nadine Ronde Eline Heezen boeken
  Nadine Ronde Eline Heezen - IV

  Is het wel slim dat Lily met ze rondhangt? Kan ik niet beter blijven? Ik schud de gedachten van me af. Kappen, Finn. Dit is Lily’s leven. Het zijn haar vrienden, het zijn prima mensen. Doe toch eens rustig. Lily. Het is jouw beurt. Ik laat mijn aanwezigheid… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Pepijn Lanen boeken
  Pepijn Lanen - Het Wapen van Sjeng

  Pepijn Lanen, of Faberyayo, is bekend van De Jeugd van Tegenwoordig en Le Le en zijn meesterlijke originele boeken ‘Sjeumig’ en ‘Naamloos’ en de graphic novel ‘Hotel Dorado’. In ‘Het wapen van Sjeng’ beschrijft Pepijn Lanen de surrealistische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Etienne Van Hyfte boeken
  Etienne Van Hyfte - De eenzaamheid van een ijskonijn

  Over de uitgave: Na een lange periode van stilte verrast Etienne Van Hyfte nu als auteur van een tintelend mooie roman. ‘De eenzaamheid van een ijskonijn’ is een pijnlijk confronterend verhaal over de tragiek van onmogelijke liefdes, bedriegen en zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Piet Stuitje boeken
  Piet Stuitje - Van Neurose naar Heelheid

  Margot, de hoofdpersoon in dit verhaal, mag ik drie jaar psychotherapeutisch begeleiden. Aan de hand van haar levensgeschiedenis neem ik u mee en leest u hoe een gebroken vrouw geheeld mag worden.De mens is van koninklijke bloede, op grond waarvan hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Mensje van Keulen boeken
  Mensje van Keulen - Schoppenvrouw

  Voor Paula luidt de vriendschap met een nieuwe klasgenote en haar decadente broer een even onweerstaanbare als schokkende periode in haar leven in. De confrontatie die hieruit voortvloeit met de mysterieuze heler en ziener dokter Adami, werpt, hoewel ze geen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,20
 • Ivonne Schouten-Hoek boeken
  Ivonne Schouten-Hoek - Entre Nous

  Architecte Fenna heeft ogenschijnlijk een onbezorgd leven, tot blijkt dat haar man Maxime vreemdgaat. Fenna lijkt er in de echtscheidingsprocedure bekaaid vanaf te komen, maar haar advocaat bedenkt een list en stuurt haar met een ongebruikelijke opdracht naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Marc Dedecker boeken
  Marc Dedecker - Fureri

  FURERI is het waargebeurd verhaal over het wedervaren van broeder Cyriel Wieme in Rwanda. In zijn drang de inwoners van Kisaro bij te staan, trotseerde hij elk risico. FURERI is gebaseerd op broeder Cyriels uitgebreid dagboek en vele getuigenissen. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Michelle Visser boeken
  Michelle Visser - Eline

  Prachtig geschreven tijdsbeeld door de ogen van een jonge vrouw in een snel veranderende wereld De welgestelde Eline heeft, ondanks de Eerste Wereldoorlog die woedt in Europa, een goed leven in universiteitsstad Leiden. Tot haar echtgenoot Wieger voor langere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Auteur 404 boeken
  Auteur 404 - Anti-fame

  Te veel mensen lijden aan beroemdheid. Sommigen omdat ze ernaar op zoek waren maar niet tijdig beseften dat het hun leven zou ruïneren. Anderen per ongeluk, acuut getroffen door beroemdheid zonder dat zij er om hadden gevraagd. Het risico om bekend te worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99