Romans, novellen

 • Frank Gunning boeken
  Frank Gunning - Schuilplaatsen van Woody Gardiner

  Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werd in Vredesaktie-kamp Woensdrecht de infiltrant ‘Woody’ Gardiner ontmaskerd. Gardiner legde een bekentenis af: hij werkte voor de NSA, de DEA, de CIA, de BVD. De affaire ontwikkelde zich tot een splijtzwam in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Michelle van Dijk boeken
  Michelle van Dijk - Darko's lessen

  'Na een half uur lezen gaat het jurkje uit. Ze is roomwit. Ik hou van haar lichaam. Het vangt al het licht in deze kamer. Het draait erin rond en maakt mij duizelig. Ik wil mijn ogen niet dicht doen, ik wil zien hoe Janna het licht is.' Darko (20) reisde op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Wytske Versteeg boeken
  Wytske Versteeg - Quarantaine - grote letter uitgave

  Plastisch chirurg Tomas zit gevangen in zijn huwelijk als hij tot zijn eigen verbazing verliefd wordt op de veel jongere Maria. Voor het eerstbegint hij te twijfelen aan de leugen die hij leeft, maar net nu Tomas kans ziet op een nieuw begin wordt het land… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,40
 • Christina Hosman boeken
  Christina Hosman - Eigenlijk hadden we het best goed samen

  ‘Ik blijf heus wel voor hem zorgen, hoor. Ik kom straks twee keer per week langs en dan maak ik eten voor hem, voor een paar dagen. Dat gaat dan gewoon de vriezer in. En ik haal ook echt wel eens een keer ergens een lapje overheen. Niet alles hoeft te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Toon Tellegen boeken
  Toon Tellegen - De seringenboom

  Toon Tellegen: ‘Iedereen bewonderde mijn broer, maar ik het meest van iedereen.’ Als kleine jongen keek Toon Tellegen op tegen zijn zes jaar oudere broer, die onverzettelijk was, alle regels aan zijn laars lapte en zijn eigen weg ging. To en die broer in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Hans Dorrestijn boeken
  Hans Dorrestijn - Dorrestijns Volkomen Vogelgids

  Met Dorrestijns Vogelgids ontpopte Hans Dorrestijn zich in één klap tot Nederlands meest geliefde vogelaar. Er werden meer dan 50.000 exemplaren van het boek verkocht en in het hele land trokken mensen de natuur in met Dorrestijns verhalen in de hand. Daarna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • J. W. JANSEN boeken
  J. W. JANSEN - MISSCHIEN VOLGENDE KEER

  "Vanochtend om acht uur werd ik uit de gesloten inrichting van het Huis van Bewaring gehaald om naar de rechtszaal te worden gebracht. Het kwam niet als een schok. Deze dag was al enige tijd geleden aangekondigd en daarbij had ik in het verleden al twee keer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Davey Prins boeken
  Davey Prins - Kapsones

  De verlegen tiener Jordy Stack gaat van niets naar alles: stacks om mee te gooien, jaloersmakende bekendheid en meiden als speeltjes. De Amsterdamse aandachtsjunk gaat met zijn knappe kutkop grappend het leven door als een groot multitalent. Muziek maken,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Roland Derveaux boeken
  Roland Derveaux - Een kind in de kou

  Vol goede moed en hooggespannen verwachtingen breekt Raf Dewyze met pijnlijke jeugdervaringen en stort zich in de bruisende toekomst, met Lieve aan zijn zijde. Waar zij zich ook bevinden, het geluk straalt van hen af. Beroepsmatig zijn ze alle twee geplaatst.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Peter Buwalda boeken
  Peter Buwalda - De kleine voeten van Lowell George

  Terwijl zijn debuutroman in vertaling de wereld verovert – in vijftien landen is Bonita Avenue bejubeld – werkt Peter Buwalda in alle rust aan zijn tweede roman. Maar niet op donderdag, dan schrijft hij zijn column voor de Volkskrant. De kortebaanneemt hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Gie Bogaert boeken
  Gie Bogaert - Roosevelt - grote letter uitgave

  Wie is de vrouw die tellend de dag doorbrengt op de perrons van het centrale metropoolplein? Hoeveel wrok zit er in de jongeman die zich schuilhoudt in een kamer van Hotel Terminus? En waar verlangt de trambestuurder naar wanneer hij de laatste keer het plein… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,65
 • Kathy Mathys boeken
  Kathy Mathys - Verdwaaltijd

  Marcia, pas gescheiden, dwaalt door Brussel op zoek naar een nieuw territorium. Ze begint een relatie met een Amerikaanse schrijver die werkt aan een memoir over zijn verdwenen ex. David laat weinig los over zijn verleden en Marcia wordt steeds nieuwsgieriger… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Esther Verhoef boeken
  Esther Verhoef - Nazomer - grote letter uitgave

  Modeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. Haar bedrijf floreert, ze wordt op handen gedragen. Vlak voordat ze op een groot evenement in Parijs de rode loper betreedt, krijgt ze echter schokkend nieuws. Het dwingt haar na te denken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Tommy Wieringa boeken
  Tommy Wieringa - De dood van Murat Idrissi - grote letter uitgave

  De veerboot van Tanger naar Algeciras, een felle wind jaagt door de Straat van Gibraltar. In het ruim van het schip, verscholen in de kofferbak van een auto, sterft een jongeman. Met de dode verstekeling in hun auto rijden twee jonge Marokkaans-Nederlandse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,00
 • M.J. Blom boeken
  M.J. Blom - Staarteter

  STAARTETER, een psychologische roman die leest als een thriller. De Holocaust, de Berlijnse Muur, New York 9/11 en opkomend rechts-extremisme vormen het decor voor het leven van gewone mensen.Voordat zij sterft, vertelt Leeba Winter haar oorlogsverhaal. Haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Margot Vanderstraeten boeken
  Margot Vanderstraeten - Het zusje van de buurvrouw

  Hoe dicht moet je komen om de barsten te zien voor iemand uit elkaar valt?Louis en Zaida zijn buren. Hoewel beide twintigers al meer dan een jaar naast elkaar wonen, hebben ze geen contact. Tot een lekkende waterleiding daar verandering in brengt. De tongen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Leon Verschuur boeken
  Leon Verschuur - De architectuur van de liefde

  Als bedankje voor zijn hulp in een plaatselijke antiekzaak ontvangt Bernardo een replica van een intrigerend vrouwenbeeld. Deze sculptuur blijkt een danseres voor te stellen die op het eind van de negentiende eeuw verbaasde met haar sluierdans. Bernardo ziet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marcella Kleine boeken
  Marcella Kleine - Binnenwereld

  Zes jaar na het verongelukken van haar man geeft de jonge weduwe Lynnette zich over aan een nieuwe liefde, al blijft het onverwachtse verlies van haar echtgenoot een gapende wond waarover zij moeilijk kan praten. De ernstig gedragsgestoorde Jordy is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hein van der Hoeven boeken
  Hein van der Hoeven - Jongen met rood vest

  Jongen met rood vest speelt zich af rond 2005. Bob en Heleen Prager zijn een Haarlems echtpaar van in de zestig. Zij krijgen bezoek van de advocaat Marc Bronstein, die vermoedt dat het meesterwerk Jongen met rood vest van Frans Hals, in 1946 door het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ingrid van Lammeren boeken
  Ingrid van Lammeren - De Reis

  DE REIS Irma heeft altijd met het idee geleefd ooit kinderen te willen, maar nu ze vierendertig is voelt dat nog steeds niet als de nabije toekomst. Haar vriendinnen bevinden zich in de 'luier- en moedermelkfase' en als bij haar grote liefde Patrick de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Roanne van Voorst boeken
  Roanne van Voorst - Lief van je

  'Ongeveer een halfuur nadat mijn broertje zijn eerste zoen kreeg, is hij onder de Van Marelbrug op het wateroppervlak te pletter geslagen.'Waar houdt verantwoordelijkheid op en begint schuld?Het was lief van haar geweest - zeiden haar ouders - haar broertje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Frans Willem Verbaas boeken
  Frans Willem Verbaas - Mensen van licht en steen

  Een nieuwe roman van Frans Willem Verbaas over een stad en zijn inwoners, waarin hilarische episodes en diepmenselijke verhalen een afwisselend spoor trekken door de naoorlogse tijd. Vier vrienden ontmoeten elkaar gedurende een halve eeuw wekelijks op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Aart van der Leeuw boeken
  Aart van der Leeuw - Ik en mijn speelman

  Ik en mijn speelman van Aart van der Leeuw (1876-1931) wordt gezien als een klassieker van de Nederlandse 20ste-eeuwse letterkunde. Deze nogal sprookjesachtige schelmenroman met de ondertitel 'Een luchthartige geschiedenis' is een typisch product van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Anna A. Ros boeken
  Anna A. Ros - Surrogaat

  Was zij de vrouw die de toneelschrijver George Bernard Shaw inspireerde tot zijn 'my fair lady' Elize Doolittle? Wie was dat model dat poseerde voor Frederic Leighton's meesterwerk 'Flaming June' en zoveel van zijn andere schilderijen? Dorothy Dene - geboren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Leen Steen boeken
  Leen Steen - Heethoofd

  Deze roman vangt aan met een verhaal over een stel punkers uit Rotterdam dat naar Paradiso trekt voor een concert van Black Flag (de toenmalige band van Henry Rollins). In de beschrijving spat de adrenaline al snel van de pagina's en de lezer voelt bijna zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50