Romans, novellen

 • Nadia Dala boeken
  Nadia Dala - De biecht

  De ooit succesvolle journaliste Marie ziet sinds enkele maanden alleen maar de tijd verglijden. Ze zit in haar appartement. Niets beweegt, haar gloriejaren zijn voorbij. Dan komt een telefoontje van haar oude baas. De man die haar carrière heeft gebroken,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jolanda Maurer-Tamerus boeken
  Jolanda Maurer-Tamerus - Wayan

  ...Een kind van twee wijst zijn vader aan. Aan de mannen met machetes... Wayan vertelt het aangrijpende, ongelooflijke en op ware gebeurtenissen geïnspireerde levensverhaal van I Nengah Hartawan (Wayan) op het godeneiland Bali in Indonesië. In de feeërieke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Pieter Waterdrinker boeken
  Pieter Waterdrinker - Tsjaikovskistraat 40

  In Waterdrinkers nieuwste, sterk autobiografische roman Tsjaikovskistraat 40 neemt hij de lezer mee op een duizelingwekkende reis door de Russische geschiedenis en door zijn eigen leven. Vertrekpunt is zijn huis in Sint-Petersburg, waar de auteur woont met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Linda de Roos boeken
  Linda de Roos - Achter de deur ben jij

  'Waar zou jij spijt van krijgen als je op je sterfbed ligt?' Rafa Steenhouwer leidt als escortdame een enerverend maar vluchtig leven, doordrenkt van geld, mooie spullen, aandacht en seks. Tot één van haar klanten, een priester, haar die ene, allesbepalende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Anna Lascaris boeken
  Anna Lascaris - Van Jordanees Tot Yup

  Annie is een geboren Amsterdamse uit de Jordaan. Ze groeit op in een steuntrekkers gezin en heeft ondanks de armoe waarin ze leeft een fijne jeugd. Dan ontmoet ze Edwin, een zoon van rijke ouders uit Wassenaar. Ze worden verliefd, maar krijgen veel tegenstand… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,72
 • Wilma de Krom boeken
  Wilma de Krom - Perfide

  Tijdens een tornado zoeken Scott en Sandra, een stel van middelbare leeftijd, samen met Nancy, een verpleegster van begin dertig, beschutting in de kelder van de psychiatrische kliniek in Montana. Gevangen in die benauwde omgeving lopen de spanningen snel op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,30
 • Jan Van Aken boeken
  Jan Van Aken - Kwien of the fleas

  Zeventien Miss Beauty finalisten overleven een vliegtuigcrash op een onbewoond tropisch eiland en trachten naar best vermogen te overleven onder de nieuwe ongewone omstandigheden. De wedstrijd blijft na het ongeluk onverstoord verdergaan. Omdat het hier niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Theo Monkhorst boeken
  Theo Monkhorst - De blijmoedige leugenaar

  In 'De blijmoedige leugenaar', beschrijft Theo Monkhorst de confrontatie tussen een populaire bewust liegende wethouder en een wereldberoemde narcistische kunstschilder die nooit liegt. Een strijd tussen populisme en idealisme. De wethouder overleeft het niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Gerda Dendooven boeken
  Gerda Dendooven - Tabac

  Is het een vlucht of een reis? Lopen ze ergens van weg of gaan ze ergens naartoe? Een jonge vrouw trekt met een oudere man per trein naar het zuiden. Maar hoe goed kennen ze elkaar en zichzelf ? Wat bracht hen samen en waar zijn ze naar op zoek? Tabac is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Pim Kerkwijk boeken
  Pim Kerkwijk - Niet goed genoeg

  Waarom ik? Waarom moet juist ik zo eenzaam en anders zijn? Die vragen stelt Ivy zichzelf continu. Ze heeft asperger, is erg eenzaam en onzeker en is jarenlang gepest. Tekenen en schilderen houden haar op de been. Met vallen en opstaan gaat ze op zoek naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Maurice Gilliams boeken
  Maurice Gilliams - Elias of het gevecht met de nachtegalen

  Aan de vooravond van de Eerste Wereldoorlog groeit de twaalfjarige Elias op in een haast sprookjesachtig kasteel in de stille Kempen. Schijnbaar afgeschermd van de moderne, rumoerige wereld laat hij zijn fantasie de vrije loop en verlustigt hij zich samen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lucas de Waard boeken
  Lucas de Waard - Kraaien tellen

  Tobias is een veegwagenbestuurder die het liefst met rust gelaten wordt. Maar als zijn zus en geestverwant een einde aan haar leven maakt, begint zijn omgeving steeds meer van hem te verlangen. Terwijl Tobias probeert zijn wereld schoon te houden, stapelt het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Valerie Eyckmans boeken
  Valerie Eyckmans - Het belang van schoon ondergoed

  Als Sam, die doel noch zin in het leven heeft, van een bier fiets valt en in het ziekenhuis belandt, leert hij Missy kennen, die vrolijk vecht tegen kanker. Hoewel ze aan de oppervlakte in alles tegenpolen zijn, zoeken ze koortsachtig houvast bij elkaar, elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Xandra Lammers boeken
  Xandra Lammers - Van mannen en meisjes

  Een jonge vrouw reist in een zomer naar Boedapest, waar ze een bezoek zal brengen aan vrienden van haar grootouders. Tot haar teleurstelling voert haar gastheer haar naar een buitenwijk met hoge betonnen flats, waar hij haar onderbrengt in zijn kleine… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Christel Kerklaan boeken
  Christel Kerklaan - God is even bezig

  Het rustige leven van Eva van Lansbergen is voorgoed voorbij als een geheimzinnige dame haar voor een onmogelijke keuze stelt. Neemt Eva de gigantische erfenis van haar vader aan of ruilt ze hem in voor een onbekend avontuur? Om het geheim van haar verdwenen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jan van Rijthoven boeken
  Jan van Rijthoven - In de schaduw van het bestaan

  Zijn vriendin pikt het niet langer dat Frank steeds zwijgt over zijnopdrachten, en verbreekt hun relatie. Het lot van een commandodie geheime missies uitvoert; een open, eerlijke relatie is dan nietmeer mogelijk. Af en toe een 'eendagsvlieg' daar moet hij het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Harrie Nogarede boeken
  Harrie Nogarede - Arbeidsdienst

  Belevenissen van twee jonge mensen die elkaar tijdens arbeidsdienst in Duitsland leren kennen. Hun liefde voor elkaar brengt hen na de oorlog bij zijn ouders in Nederland, daar blijkt de oorlog noodlottiger uitgepakt te hebben dan zij aanvankelijk dachten. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Yves Petry boeken
  Yves Petry - Het jaar van de man

  Waar zich te verbergen voor het Beest dat deze wereld gemaakt heeft tot wat ze is, een oord van leugens, banaliteiten en opportunisme? Een jaar lang zoekt Helm Steen verbeten naar een vrij plaats voor zijn bedreigde mannenhart. In dit relaas van Helms heftige,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jan Alderliesten boeken
  Jan Alderliesten - De dichtbijnaheid der dingen

  Op zaterdag 16 juli 2011 komt de 27-jarige danseres Els Alderliesten in Namibië om het leven. Haar ouders zijn op dat moment op de terugreis van een fietsvakantie richting Parijs. Meer dan een etmaal na die zwarte zaterdag horen ze in het restaurant van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Erik Nieuwenhuis boeken
  Erik Nieuwenhuis - Ergens op het eind

  Maart 1998. Op een camping, ergens op de grens van Groningen en Drenthe, heeft kachelhandelaar Boon zijn oog laten vallen op een mooi stukje land waar hij hoopt zijn kleinkinderen te kunnen zien opgroeien. Spijtig genoeg wordt precies dat stukje Groningen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Maurice Seleky boeken
  Maurice Seleky - Een tragedie in New York

  In 'Een tragedie in New York' beschrijft Maurice Seleky genadeloos de tijdsgeest en het jachtige grootstedelijke leven. Aan de hand van vier New Yorkse personages schetst Seleky het einde van het Obama-tijdperk. De inauguratie van president Trump is opmaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jonathan Robijn boeken
  Jonathan Robijn - Congo Blues

  Morgan is een jazzpianist die het geld voor de huur van zijn eenkamerappartement verdient met hier en daar een optreden in een bar. De beelden van een kindertijd in de tropen heeft hij uit zijn geheugen verbannen. Een onverwachte ontmoeting op nieuwjaarsdag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Paulien Cornelisse boeken
  Paulien Cornelisse - De verwarde cavia

  Cavia werkt op de afdeling Communicatie. In korte humoristische hoofdstukken leren we haar en haar collega's kennen. Stella van Human Resources. Ruud het enge hoofd van de afdeling Financiën. En Harm-Jan van de IT-afdeling, die al sinds 1999 een tamagotchi in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Rudi Hermans boeken
  Rudi Hermans - De man van Marie

  'Hij heeft zijn leeftijd aanvaard, wat niet wegneemt dat de angst om de aftakeling hem onverwachts toch nog verlamt, letterlijk zelfs, terwijl hij bijvoorbeeld een boterham smeert en weer een nieuwe levervlek ziet op de rug van de hand die het mes hanteert. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Freek de Jonge boeken
  Freek de Jonge - Reikhalzend verlangen

  ‘Reikhalzend verlangen’ van Freek de Jonge: tussen braafheid en bravoure. De jonge, gevoelige Freek leeft in een wereld vol tegenstellingen. Tussen zijn redderende, aanwezige moeder en zijn zachtmoedige, afwezige vader. Tussen Karel Appel en Anton Pieck.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99