Romans, novellen

 • Ellen Verstrepen boeken
  Ellen Verstrepen - Oker

  Ik weet niet waarom ik doe wat ik nu doe, waarom ik wil wat ik nu wil. Ik weet alleen dat ik, nu het vaststaat dat je me nooit meer zal zien of zal spreken, het nodig vind dat je me kent. Daarom krijg je hier in deze ordinaire enveloppe mijn memoires, mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Meindert Talma boeken
  Meindert Talma - Nederlands Onbekendste Popster Je denkt dat het komt

  Sander Pleij van Vrij Nederland omschreef hem ooit als 'Nederlands Onbekendste Popster'. Meindert Talma heeft die omschrijving als geuzennaam aangenomen en hem gebruikt als titel voor een cyclus romans mét cd waarin hij zijn opkomst als muzikant en schrijver… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Liesbeth Bours-Romijn boeken
  Liesbeth Bours-Romijn - De ademende wind

  "Pakkende verhalen uit het leven gegrepen, dat is wat de lezer vindt in dit boek. Het mooie van deze verhalen is dat het gewone, concrete leven en de diepste dimensie ervan intens met elkaar verbonden zijn. Even wordt de lezer boven het gewone en alledaagse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Herman de Man boeken
  Herman de Man - Het wassende water

  'Het wassende water' is zonder meer de bekendste roman van Herman de Man (1898-1946). Deze nog steeds toegankelijke oer-Hollandse klassieker gaat over het leven vol plichtsbesef en zelfopoffering van de boerenzoon Gieljan Beijen in de Lopikerwaard aan het eind… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,45
 • Arjen van Meijgaard boeken
  Arjen van Meijgaard - We hebben alles bij ons. Roman

  De roman We hebben alles bij ons is het prozadebuut van Arjen van Meijgaard en verschijnt als vierde uitgave in de Extazereeks van het literair tijdschrift Extaze, uitgegeven door Uitgeverij In de Knipscheer. De relatie tussen Victor, de ik-figuur in We hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Renate Dorrestein boeken
  Renate Dorrestein - Zeven soorten honger DL

  dwarsligger 490 Renate Dorrestein Zeven soorten hongerIn een exclusief kuuroord aan de Nederlandse kust proberen maatschappelijk geslaagde mannen hun overtollige kilo's kwijt te raken. Voor de gasten staat er veel op het spel: ze mogen pas weg als ze hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Toon Tellegen boeken
  Toon Tellegen - Ik zal altijd

  De eekhoorn, die de mier mist wanneer die op reis gaat, vindt verdriet een naar gevoel dat pijn doet in zijn hoofd, en de kraai wil niets liever dan zich sámen met iemand mismoedig voelen. In tijden van eenzaamheid, afscheid en gemis is er gelukkig altijd wel… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Sien Volders boeken
  Sien Volders - Noord

  In de vroege jaren tachtig trekt Sarah, een jonge zilversmid op een kantelpunt in haar leven, voor een tijd naar het noorden. Ze komt in een afgelegen goudzoekersstadje terecht en ontmoet er Mary, die de enige winkel en het postkantoor uitbaat. Het pad van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • D. Willemse boeken
  D. Willemse - De stoute barmeid

  De prinses moet puur blijven... maar dat wil ze niet De prinses moet puur en ongeschonden blijven. Zo beveelt de koning. Maar Merinne wil wat anders. Samen met een van haar hofdames ontsnapt de prinses in het diepste geheim uit haar torenkamer. Ze trekt naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • André Verkaik boeken
  André Verkaik - Concertina

  De brand in het cellencomplex Schiphol-Oost in de nacht van 26 op 27 oktober 2005, waarbij elf gedetineerden omkwamen en vijftien gedetineerden en bewakers gewond raakten, was een ingrijpende en traumatische gebeurtenis welke de Nederlandse samenleving diep… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Fleur Ehmen boeken
  Fleur Ehmen - 13 Hours

  Pov. Resa Met mijn ogen gesloten zit ik in de witte politieauto. De agent vraagt of ik het leuk zou vinden als de sirene aangaat. Ik krijg al hoofdpijn bij het idee. Mijn gedachten brengen mij terug naar de afgelopen 13 uren. Het heeft mijn leven verandert.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Siebelink boeken
  Jan Siebelink - De Buurjongen

  Naast de familie Sievez woont Henk Wielheesen, die zijn moeder verliest als hij elf jaar is. Het is door toedoen van de buren dat hij in veiligheid wordt gebracht. (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gerda Dendooven boeken
  Gerda Dendooven - Tabac

  Is het een vlucht of een reis? Lopen ze ergens van weg of gaan ze ergens naartoe? Een jonge vrouw trekt met een oudere man per trein naar het zuiden. Maar hoe goed kennen ze elkaar en zichzelf ? Wat bracht hen samen en waar zijn ze naar op zoek? Tabac is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Ineke Riem boeken
  Ineke Riem - Rauw hart

  Een ode aan onze zintuigen Rugo Vlielander is geboren in de verkeerde tijd. De jonge kunsthistoricus verafschuwt alles wat modern is. Op zoek naar een plek waar hij ongestoord zijn proefschrift kan voltooien, komt Rugo terecht in een oud landhuis in het hart… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Vincent Van Meenen boeken
  Vincent Van Meenen - Tuin

  Op een nazomerdag komt een man bij toeval in een tuin terecht. Hij verbaast er zich over de bloembedden, de grasperken en de bakstenen muur die in een halve cirkel om de tuin loopt. De zon priemt door het witte wolkendek. Op het terras liggen blauwwitte veren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Karel Joos boeken
  Karel Joos - Het ochtendland

  Thomas Triepke wil niet naar Singapore. Hij wil ook niet langer de mobieltjes van de toekomst ontwerpen en besluit dat het tijd is voor een pauze, met of zonder de zegen van zijn echtgenote Sarah. Zij is niet langer gelukkig in Berlijn, tobt over haar huwelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Erik Nieuwenhuis boeken
  Erik Nieuwenhuis - Ergens op het eind

  Maart 1998. Op een camping, ergens op de grens van Groningen en Drenthe, heeft kachelhandelaar Boon zijn oog laten vallen op een mooi stukje land waar hij hoopt zijn kleinkinderen te kunnen zien opgroeien. Spijtig genoeg wordt precies dat stukje Groningen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gaby den Held boeken
  Gaby den Held - Reünie

  Het sprookjesachtige proza van Gaby den Held is kleurrijk en filmisch. Zijn stijl is toegankelijk en helder. Hoe bizar en grotesk de verhalen soms ook zijn, je staat altijd met één been in de werkelijkheid. Hij toont zich wars van genres. Zijn de verhalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Alois Borre boeken
  Alois Borre - Je suis Vondeling

  De gewezen paracommando Walter Stasi bereidt zich voor op een rustiger leven, maar bij een kleine brand stuit hij geheel onverwachts op een verdacht overlijden. Dat wordt het begin van zijn zoektocht naar een paar geradicaliseerde moslims waarmee hij nog een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Roelof ten Napel boeken
  Roelof ten Napel - Het leven zelf

  In ‘Het leven zelf’ van Roelof ten Napel kan Amos, wanneer hij besluit te stoppen met wedstrijdzwemmen, niet voorzien welke gevolgen dat zal hebben – voor hemzelf, voor vrienden, en voor mensen ver van hem vandaan. Het brengt ons langs een werkvakantie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Sylvia Witteman boeken
  Sylvia Witteman - Jullie zijn zelf gek

  Het leven schotelt ons dagelijks ingewikkelde vraagstukken voor. Wat bezielt de beertjes in Kosovo die liefhebbend op elkaars oren sabbelen? Weet die vrouw op het strand niet dat haar kuis bedoelde boerkini júíst al haar vormen prijsgeeft? Hoe kan het dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Charlotte Mutsaers boeken
  Charlotte Mutsaers - Harnas van Hansaplast

  'Vlak voor oudjaar 2001 werd mijn broer Barend dood op zijn bed gevonden in een gloednieuw pyjamajasje zonder broek. Geen gewone dood; hij was pas eenenvijftig en slechts omringd door grote stapels porno. Kort daarvoor had ik een krantenbericht gelezen over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Rolinde Hoorntje boeken
  Rolinde Hoorntje - De club

  Shane heeft altijd het idee gehad dat hij iets creatiefs zou moeten doen. Gewoon iets leuks, met muziek of met kunst. Na een flutstudie en vijf tijdelijke contracten op rij begint Shane voor zichzelf, als ontwerper. Via zijn studievriend Richard vindt hij zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kiki van Dijk boeken
  Kiki van Dijk - VAN DIJK*LECH

  Tess heeft haar droombaan gevonden als accountmanager bij het populaire pr-bureau Image House. De mooiste opdrachten stromen binnen, maar het succes heeft ook een keerzijde: ze maakt lange dagen en ziet haar driejarige tweeling steeds minder. En net als ze een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Susan Smit boeken
  Susan Smit - De eerste vrouw - Grote Letter uitgave

  Meeslepende, op feiten gebaseerde, roman over de stormachtige liefde tussen twee van de grootste filmsterren va de twintigste eeuw,LOU TELLEGEN en GERALDINE FARRAR.Zij was de diva van de internationale operahuizen die had gezworen nooit te trouwen. Hij was de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00