Romans, novellen

 • Christian Jongeneel boeken
  Christian Jongeneel - Magda is overal

  Rotterdam, 11 september 2001. Terwijl New York de torens van het WTC ineen ziet zijgen, ligt in het Rotterdamse Dijkzigt Ziekenhuis Femke Singh-Jelgersma op sterven. Die twee gebeurtenissen staan niet los van elkaar, meent haar kleinzoon Dede, professioneel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Robert Pierik boeken
  Robert Pierik - Snijgeil

  ‘Nee, natuurlijk niet, Van der Heijde. Ik vertrouw jou absoluut niet. Je leeft een leven dat het mijne beslist niet is. Je hebt veel en veel te veel aandacht voor zaken die niets met de neurochirurgie te maken hebben, helemaal niets. Of dat nou de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Siska Goeminne boeken
  Siska Goeminne - Nu niet. Nog niet

  'Nu niet. Nog niet.' is het tedere verhaal over Roos, een moeder die met haar twee dochters naar Parijs gaat. Roos moet een moeilijk besluit nemen. Het zal haar leven veranderen. Zij weet het. Haar dochters weten het. Maar ze praten er niet over. Ze durven nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jan Mulder boeken
  Jan Mulder - Liefde en aardbevingen

  Een dorp in het hoge noorden van het land, de laatste decennia van de vorige eeuw. De kruidenier Wilhelmus ontfermt zich immer met toewijding over de lichamen van de talrijke zielen die in hun zware boerenbestaan geen andere uitweg zagen dan in de put te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marcel de Wit boeken
  Marcel de Wit - Uit het dagboek van Marcel de Wit

  Marcel de Wit - Uit het dagboek van Marcel de Wit Marcel de Wit pendelt dagelijks met de trein heen en weer tussen Delft en Rotterdam. Een paar keer per week ziet hij Fred, mede-Delftenaar en eveneens forens. Met hem bespreekt hij de dagelijkse beslommeringen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Cynthia Mc Leod boeken
  Cynthia Mc Leod - Hoe duur was de suiker?

  Hoe duur was de suiker? is het succesvolle romandebuut van Cynthia Mc Leod.In deze historische roman heeft zij met veel verve een stukje geschiedenis van Suriname tot leven gebracht. De roman speelt in de periode 1765 - 1779. Het is de bloeitijd van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,00
 • Liesbeth Goedbloed boeken
  Liesbeth Goedbloed - Broeder ezel

  De debuutroman Broeder Ezel van Liesbeth Goedbloed biedt een inkijkje in de ziel van een kind dat leerde knielen voor een genadeloze god. Een jonge vrouw gaat met een ezel op reis. Achtervolgd door de geest van haar jong gestorven broertje, onder het oog van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Henk Hardeman, Marten Toonder boeken
  Henk Hardeman, Marten Toonder - Het lastpak

  Na bijna dertig jaar verscheen er weer een nieuw Bommelverhaal Het Lastpak. Dit boek claimde bij verschijnen direct een plek in de bestsellerslijst en kreeg lovende kritieken, ondanks de sobere uitvoering. Daarom verschijnt dit jaar Het LUXE Lastpak. Hetzelfde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Toon Tellegen boeken
  Toon Tellegen - Het leed van de stoftor

  De stoftor woont op de maan. Niemand weet van zijn bestaan. Ver weg ziet hij alle andere dieren. Op een dag roept hij zomaar door een toeter: ‘Het spijt me!’ De dieren horen hem en elk van hen denkt dat die woorden voor hem zijn bestemd. De neushoorn meent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Jerrad Hoff boeken
  Jerrad Hoff - Een leven geleden

  In de zomer van 1972 leren twintigers Sarah Miller en Evan Bennett elkaar kennen in Florida. De weken die volgen zullen hun levens voorgoed veranderen. Maar niet op de wijze waar ze op hadden gehoopt…Sarah Miller, een ietwat in zichzelf gekeerde jonge vrouw,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Paul Gellings boeken
  Paul Gellings - De wereld als leugen

  Een gemarginaliseerde schrijver beleeft tijdens het boekenbal een romance met de bekendste talkshowhost van het land en wordt vervolgens tot haar biograaf bestempeld. Deze liefdesgeschiedenis is tegelijk een satire op de hedendaagse literaire wereld, waarin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Ish Ait Hamou boeken
  Ish Ait Hamou - Klem

  KLEM brengt Als je iemand verliest die je niet kan verliezen, de novelle die Ish Ait Hamou schreef in het kader van de Te Gek!?-campagne 2016, naar het scherm. Deze bijzondere filmeditie bundelt de novelle én het script van de kortfilm, geschreven en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Etienne Van Hyfte boeken
  Etienne Van Hyfte - De eenzaamheid van een ijskonijn

  Over de uitgave: Na een lange periode van stilte verrast Etienne Van Hyfte nu als auteur van een tintelend mooie roman. ‘De eenzaamheid van een ijskonijn’ is een pijnlijk confronterend verhaal over de tragiek van onmogelijke liefdes, bedriegen en zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Stefano Keizers boeken
  Stefano Keizers - Twee Luitenanten

  De jonge kunstenaar Gover Meit is op een dood spoor beland: zijn geld is op, zijn relatie is wankel en de vriendschap met zijn beste vriend staat ook op springen. Hij brengt zijn dagen in ledigheid door met piekeren, drinken en drugs. Tegelijkertijd weet hij:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Rob Stoker boeken
  Rob Stoker - De lijst

  Tim van Galen – getrouwd, twee kinderen – heeft een ogenschijnlijk normaal en rustig leventje. Hij is muziekdocent in het voortgezet onderwijs. Tim zit echter boordevol opgekropte frustraties. Door zijn onvermogen om snedig en ad rem te reageren op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Meine Fernhout boeken
  Meine Fernhout - De stem van het vuur

  In De stem van het vuur laat de hoofdpersoon Derk K. de op hem verliefde Aartje, student aan de kunstacademie, kennismaken met een beroemd schilderij. Hij geeft daarbij een geheel eigen interpretatie. De titel is een op het eerste gezicht aandoenlijke vraag:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Piet Stuitje boeken
  Piet Stuitje - Van Neurose naar Heelheid

  Margot, de hoofdpersoon in dit verhaal, mag ik drie jaar psychotherapeutisch begeleiden. Aan de hand van haar levensgeschiedenis neem ik u mee en leest u hoe een gebroken vrouw geheeld mag worden.De mens is van koninklijke bloede, op grond waarvan hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Nanne Tepper boeken
  Nanne Tepper - De eeuwige jachtvelden/De vaders van de gedachte/De avonturen van Hillebillie Veen

  Het grote literaire talent Nanne Tepper (1962-2012) schreef drie romans. 'De eeuwige jachtvelden' was de literaire sensatie van het jaar, een stilistisch ijzersterk debuut over de liefde tussen een broer en zus die opgroeien in een disfunctioneel gezin in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Elvin Post boeken
  Elvin Post - Het lijstje (set van 10)

  Wie kent en gebruikt ze niet: to-dolijstjes! Ze hebben zelfs tot een hele rage in bulletjournals geleid, die inmiddels in tientallen vormen in de (kantoor)boekhandel liggen te pronken. Het lijstje van Frank Hendriks in het verhaal van thrillerauteur Elvin Post… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Robert van Oirschot boeken
  Robert van Oirschot - Droog

  Amsterdam, 1921. Antonie Donkers is amateurbokser en scharrelaar. Door tegen zichzelf in te zetten bij een illegale bokswedstrijd hoopt hij, samen met zijn vriend Johan, een flinke smak geld te verdienen. Hij wil de criminele wereld uitstappen en met zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Ruben Korfmaker boeken
  Ruben Korfmaker - Laura

  Negen dagen volgen we Laura. Een prostituee in de haven van Boulogne. Haar werk, haar klanten, haar hopeloze omgeving beu. Een intiem portret van een vrouw die zichzelf in korte tijd een nieuw leven in knokt.Het lezerspanel:- Laura, gedurfd, soms pikant;… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,75
 • Hanneke Hendrix boeken
  Hanneke Hendrix - Aswoensdag

  Marit is bezig met een laatste ivf-poging, wanneer ze terugkeert naar haar Limburgse geboortedorp. Ze gaat voor haar moeder met alzheimer zorgen, maar ziet op tegen de confrontatie met de kille vrouw die getekend is door een rampzalige gebeurtenis uit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Guido Snel boeken
  Guido Snel - De mirreberg

  De kunst, het leven en de dood verbeeld in een meesterlijk drieluik Drie luiken, drie lagen, drie tijden. In 1944, twee weken na D-Day, steekt kunsthistoricus Edgar Auerbach in het kielzog van de geallieerde troepen het Kanaal over, op zoek naar door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Alexandra Terlouw-Van Hulst boeken
  Alexandra Terlouw-Van Hulst - De man van Tsinegolde

  Aangrijpende roman over een harmonieus gezin in de oorlogsjaren, grotendeels waar gebeurdAls de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, zijn de dochters van ingenieur Tjalling Idsinga en de Joodse violiste Tsinegolde Dobrowitz respectievelijk 8, 7 en 5 jaar oud. Hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,00
 • Lize Spit boeken
  Lize Spit - Het smelt

  1988 is een bijzonder jaar voor het kleine, Vlaamse Bovenmeer: behalve Eva worden er slechts twee andere kinderen geboren, Pim en Laurens. De drie maken er hun hele jeugd samen het beste van. Tot de bloedhete zomer van 2002; de jongens worden pubers met snode… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00