Romans, novellen

 • Alex Van Haecke boeken
  Alex Van Haecke - Nemo Depuis en het failliet van het mensenbrein

  Alex Van Haecke vertelt het merkwaardige verhaal van een man die, sinds nine-eleven, schuilgaat onder de naam Nemo Depuis. Dit verhaal is gestoffeerd met tal van zijdelingse, wat filosofische verhalen, stellingen en bedenkingen. Zelfs nu en dan met wat poëzie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Vincent Massée boeken
  Vincent Massée - Euredice

  Tijdens de reis door vele spannende werelden gaat de hoofdpersoon op zoek naar zijn enige geliefde. Zij is hem belooft door een werkelijkheid die zich bevind in een andere wereld ver boven de onze uit. Een droomwereld en een hemelse werkelijkheid waar een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,57
 • Marijke Vos boeken
  Marijke Vos - Ik kom je halen!

  Lotte en Sophie zijn al beste vriendinnen zolang ze zich kunnen herinneren. Als Sophie voor haar werk naar New York moet, vindt Lotte dit dan ook gewoon leuk voor haar. Echt. Vooruit, ze is ook een tikkeltje jaloers. Als de berichtjes van Sophie langzaam van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Haye van der Heyden boeken
  Haye van der Heyden - IK!

  'Ik huil in bed met het licht nog aan. Gewoon, omdat ik het goed kan en omdat het gezond is de emoties te laten stromen. Ik begin met de techniek, puur fysiek, maar dan komt het op gang en gaat het vanzelf. Ik huil omdat het me ontroert hoe goed ik kan huilen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Paul Peijnenburg boeken
  Paul Peijnenburg - Janssen

  Onwillekeurig gingen zijn ogen naar het kruisbeeld boven de deur. 'Help me,' prevelde hij, 'help me...' Ondanks dat hij met het geloof niet veel meer ophad, bekruiste Janssen zichzelf en hief zijn gevouwen handen in de richting van het corpus Christi. Precies… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Mark Boog boeken
  Mark Boog - Café De Waarheid

  Jim slijt zijn avonden in Café De Waarheid, een plek waar geen regels gelden, behalve 'die van de gewoonte'. Een plek waar hij dagelijks zijn oude schoolvrienden Bertus, Tanja en Steven treft, waar ze bier drinken, veel bier, en praten over weinig. Na… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Edwin Winkels boeken
  Edwin Winkels - En ze deed het

  Een zomeravond op de Parade, en het regent. Schuilend in de tent van de Levende Jukebox worden de dertigers Anoek en Dylan verliefd op elkaar. Ze verschillen nogal, en toch zijn ze voor elkaar gemaakt. Voor altijd. Maar voor altijd is niet voor eeuwig. Als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Sophie de Vilmorin boeken
  Sophie de Vilmorin - Aimer encore: André Malraux (1970-1976)

  Sophie de Vilmorin a été la dernière compagne d'André Malraux. Elle avait 45 ans lorsqu'il est mort en 1976. Elle est aussi la nièce de Louise de Vilmorin, célèbre maîtresse de l'homme de lettres. Entre ces deux figures, Sophie de Vilmorin est restée… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Frank Gunning boeken
  Frank Gunning - Schuilplaatsen van Woody Gardiner

  Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werd in Vredesaktie-kamp Woensdrecht de infiltrant ‘Woody’ Gardiner ontmaskerd. Gardiner legde een bekentenis af: hij werkte voor de NSA, de DEA, de CIA, de BVD. De affaire ontwikkelde zich tot een splijtzwam in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Michelle van Dijk boeken
  Michelle van Dijk - Darko's lessen

  'Na een half uur lezen gaat het jurkje uit. Ze is roomwit. Ik hou van haar lichaam. Het vangt al het licht in deze kamer. Het draait erin rond en maakt mij duizelig. Ik wil mijn ogen niet dicht doen, ik wil zien hoe Janna het licht is.' Darko (20) reisde op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Christina Hosman boeken
  Christina Hosman - Eigenlijk hadden we het best goed samen

  ‘Ik blijf heus wel voor hem zorgen, hoor. Ik kom straks twee keer per week langs en dan maak ik eten voor hem, voor een paar dagen. Dat gaat dan gewoon de vriezer in. En ik haal ook echt wel eens een keer ergens een lapje overheen. Niet alles hoeft te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Bert Moerman boeken
  Bert Moerman - Niet dat het iets uitmaakt

  Het leven is een aaneenschakeling van keuzes die niet gemaakt worden. Althans voor het hoofdpersonage van Niet dat het iets uitmaakt. Hij ondergaat, en voor hij het goed en wel beseft, is hij een succesvol redacteur bij een uitgeverij en woont hij samen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hebrina Blok boeken
  Hebrina Blok - De weg naar Brandon Creek

  Omslag Foto van Hebrina, Willem Kersing Schilderij IERLAND, Anna Schutte-Langedijk Auteursgegevens Hebrina Blok studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde, werkte als lerares en bekleedde diverse museale functies. In 2013 debuteerde ze met De Leugenboom.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Henry Sepers (red.) boeken
  Henry Sepers (red.) - De man met het mes

  De leerlingen van klas 4A van het Vossius Gymnasium in Amsterdam kregen tijdens de lessen Nederlands van Henry Sepers de opdracht om drie verhalen te schrijven. Het eerste moest zich afspelen in het verleden, het tweede in het heden en het laatste in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Sylvia Witteman boeken
  Sylvia Witteman - Er speelde nog nét geen draaiorgel

  Met enige onderbrekingen – een jeugd te Haarlem, en verblijven te Moskou, Berlijn, Den Haag en Washington – vertoeft Sylvia Witteman al haar leven lang te Amsterdam. Een belangrijk deel van de tijd banjert ze over straat en tekent ze op wat ze ziet: een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Peter Buwalda boeken
  Peter Buwalda - De kleine voeten van Lowell George

  Terwijl zijn debuutroman in vertaling de wereld verovert – in vijftien landen is Bonita Avenue bejubeld – werkt Peter Buwalda in alle rust aan zijn tweede roman. Maar niet op donderdag, dan schrijft hij zijn column voor de Volkskrant. De kortebaanneemt hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • M.J. Blom boeken
  M.J. Blom - Staarteter

  STAARTETER, een psychologische roman die leest als een thriller. De Holocaust, de Berlijnse Muur, New York 9/11 en opkomend rechts-extremisme vormen het decor voor het leven van gewone mensen.Voordat zij sterft, vertelt Leeba Winter haar oorlogsverhaal. Haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Otto de Kat boeken
  Otto de Kat - Bericht uit Berlijn

  Voorjaar 1941. Oscar Verschuur is diplomaat in Bern, zijn vrouw Kate werkt in een ziekenhuis in Londen en hun dochter Emma leeft in Berlijn, getrouwd met een Duitser. Alle drie moeten ze hun leven en liefde bevechten op een wereld die in een meedogenloze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Kerim Göçmen boeken
  Kerim Göçmen - Kroniek van mijn schoolvakanties

  'Dit verhaal is niet alleen de kroniek van de schoolvakanties die mijn broertje en ik met onze moeder bij mijn opa in Bozkaya doorbrachten. Het is ook de kroniek van een jongensdroom van me die nooit is uitgekomen, en van mijn oom en van Bozkaya, waar hij zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Willem Bijsterbosch boeken
  Willem Bijsterbosch - Verzameld werk

  Hij begon als dichter, maar na twee bundels stapte Willem Bijsterbosch over op proza. Zijn novelles kregen lovende recensies. Nadat zijn zesde en laatste boek Van de wachters, een roman, in 1997 verscheen, raakte hij als schrijver vergeten. Ten onrechte blijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Damesschrijfbrigade Dorcas boeken
  Damesschrijfbrigade Dorcas - Wilde rozen

  Eind jaren zeventig, begin jaren tachtig verschenen er enkele romans op de markt die direct een cultstatus verwierven: Wilde rozen, Minna zet door, Doortje vindt het geluk, Op eigen wieken en Gevaarlijke vrouwen. De boeken waren geschreven door een collectief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Marieke Proper boeken
  Marieke Proper - In De Ban Van De Tweelingziel

  In De Ban Van De Tweelingziel is een verhaal over liefde, passie, grenzen verleggen, jezelf verliezen en opnieuw leren kennen. Valt het fijne mooie leven dat je had stukje bij beetje uit elkaar of is de ontmoeting met je Tweelingziel juist een zegen? Madelin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,88
 • Leon Verschuur boeken
  Leon Verschuur - De architectuur van de liefde

  Als bedankje voor zijn hulp in een plaatselijke antiekzaak ontvangt Bernardo een replica van een intrigerend vrouwenbeeld. Deze sculptuur blijkt een danseres voor te stellen die op het eind van de negentiende eeuw verbaasde met haar sluierdans. Bernardo ziet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ingrid van Lammeren boeken
  Ingrid van Lammeren - De Reis

  DE REIS Irma heeft altijd met het idee geleefd ooit kinderen te willen, maar nu ze vierendertig is voelt dat nog steeds niet als de nabije toekomst. Haar vriendinnen bevinden zich in de 'luier- en moedermelkfase' en als bij haar grote liefde Patrick de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rita Spijker boeken
  Rita Spijker - Renate - grote letter uitgave

  De langverwachte opvolger van Tussen zussen.Renate staat op een keerpunt in haar leven. Ze heeft aanwijzingen dat haar man vreemdgaat met een collega, haar twee kinderen uit haar eerste huwelijk zijn de deur uit en op haar werk in een hospice kan ze zich maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50