Romans, novellen

 • Jeroen Theunissen boeken
  Jeroen Theunissen - Jouw huid

  Hij een eurocraat, zij iemand zonder verblijfsvergunning. Hij lobbyt voor grote bedrijven, zij doet allerhande onderbetaalde klusjes. Hij een westerling, zij een Afrikaanse. Maar allebei komen ze van elders. Wanneer Griff en Ama een relatie krijgen, moeten ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ru de Groen boeken
  Ru de Groen - Een dagje in de stad

  Rotterdam, vrijdagavond 30 januari 1953. Op de stoep van Stoffer Picavet staan twee kinderen, een meisje en een jongen. Als hij ze, na enige twijfel, herkent en binnenlaat, ontdekt hij niet veel later dat de jongen met zijn zusje op de vlucht is. Picavet biedt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Tine Bergen boeken
  Tine Bergen - Merg

  Wanneer ze voor het eerst haar dochter in haar armen heeft, weet Mira: vanaf nu wordt alles anders. Meer nog: vanaf nu moet alles anders. Dus Mira praat. Eindelijk. Ze vertelt haar dochter over de lijnen, telkens meer, op de armen van haar grootmoeder. Over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Chris Pasteger boeken
  Chris Pasteger - Liefde, Japan en wandtapijten

  Liefde, Japan en wandtapijten speelt zich af in de zestiende eeuw. Hendrick, de zoon van een Vlaamse kanonnengieter uit Mechelen, speelt de hoofdrol. Hij is een fanatieke bewonderaar van Hendrik de Zeevaarder en Vasco da Gama in wier voetsporen hij wil treden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Michiel Cobben boeken
  Michiel Cobben - Het offer op de Canigou

  Wat eindigde als een zegening begon als een ramp. Sanne was verdwenen. We zeiden niets tegen elkaar. Ik zag de angst in de ogen van Elles, mijn vrouw. Ze leek me te smeken om het niet hardop te zeggen: 'Onze dochter is weg.' Ze liep nog een keer om de blokhut,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Frans Kellendonk boeken
  Frans Kellendonk - Het ontvreemde gezicht (set van 10)

  De al op 39-jarige leeftijd aan aids overleden auteur Frans Kellendonk (1951-1990) was knap, arrogant en een briljant stilist. Zijn bekendste (en niet onomstreden) boek is de roman 'Mystiek lichaam', maar ook zijn verhalen zijn het lezen veel meer dan zomaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jackie van Laren boeken
  Jackie van Laren - Tegenstroom

  De twee slotdelen van Jackie van Larens successerie Deel 4 van de Eilandliefde-serie Martin Freriks is zijn hele leven al verliefd op Elodie Rombouts, het mooiste meisje van school. Ze is model geworden, loopt shows voor Victoria’s Secret en woont in New… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Emily Puck boeken
  Emily Puck - Ansicht

  In de sfeer van het interbellum en in een onrustig Europa worden in een kleine gemeenschap de politieke tegenstellingen groter en groeit de polarisatie. De arme, jonge Catharina en haar broers groeien er op in het midden van flamboyante rijke kunstschilders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Martin Schouten boeken
  Martin Schouten - Schilderswijk

  'Stel ik bekeer me tot het geloof in kabouters en ik radicaliseer, hoe kom ik dan aan een wapen?'Inspecteur Max Drooglever moet een zaak oplossen in de Haagse Schilderswijk en begeeft zich in de wondere wereld van gelovigen in een opperwezen. Aan zijn zijde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Carl Slotboom boeken
  Carl Slotboom - De man die zich mijn vader noemde

  Als zijn moeder gestorven is wordt Paul, naast de mishandelingen die hij al jarenlang ondergaat, door zijn vader ook nog eens seksueel misbruikt. Door ingrijpen van zijn klassenleraar wordt hij geplaatst in een gezinsvervangend tehuis. Hier openbaren zich de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Harry Vaandrager boeken
  Harry Vaandrager - Ik wordt

  'Ik wordt' is een nieuwe zwarte parel in het oeuvre van Harry Vaandrager. "Niks meer te zeggen. Geen doen. Klaar en uit. De brui eraan. Niets meer te zeggen. Mijn woorden zijn uitgedanst. Mijn tong verroest. Maar, er moet gesproken worden. Helaas. Desnoods met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Christophe Vekeman boeken
  Christophe Vekeman - Mensen als ik

  Christophe ‘Buck’ Vekeman was vierenveertig jaar toen hij besloot eindelijk, voor het eerst in zijn leven, tot een gemeenschap te willen behoren. Hij vond dat hij ‘nieuwe vrienden’ nodig had, mensen die eruitzagen, dachten en naar dezelfde muziek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Marlies van Bouwel boeken
  Marlies van Bouwel - Voor het zeggen

  'Voor het zeggen' is een roman over de vriendschap tussen twee vrouwen die elkaar na twintig jaar terugvinden, op het moment dat Sara in de lokale politiek stapt. Ze krijgt hierbij de hulp van haar vroegere vriendin Liesbeth die na een gebroken relatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ingeborg Swart boeken
  Ingeborg Swart - Dennengeur en zonneschijn

  Is het platteland saai? De jonge biologe Dana merkt al snel iets anders. Nu ze een fijn plekje heeft gevonden om te settelen, is haar leven in korte tijd tot de nok toe gevuld. Ook de problemen stapelen zich vliegensvlug op. Zo is er de norse zakenman die ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marita Coppes boeken
  Marita Coppes - De laatste verhalenweefster

  De laatste verhalenweefster van Marita Coppes is een gelaagde familieroman met magisch-realistische elementen. Wiens verhaal leef je en is het lot niet simpelweg een zich herhalende familiegeschiedenis? Kate Baker is advocaat bij T-Petrol, de oliemaatschappij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Edine Bakker boeken
  Edine Bakker - Lukraak

  Op een dag ontmoet Lotte, de dochter van de controversiële kunstschilder Anton Markies, haar toekomstige man Bart. Na een vrolijke periode besluiten ze dat de tijd rijp is voor gezinsuitbreiding. Maar wat een roze wolk had kunnen zijn, eindigt in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Thomas Siffer boeken
  Thomas Siffer - Het zijn de geheimen

  Een Italiaans kruidenier die zijn kleine wereld wantrouwt, kan niet weerstaan aan de hunker naar vriendschap van een uitbundige Belg die van zichzelf hoopt verlost te worden. Door zich aan elkaar over te geven denken beide mannen hun demonen te verdrijven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Annette van Luyk boeken
  Annette van Luyk - Een perfecte illusie

  Een perfecte illusie van de Nederlandse Annette van Luyk is perfect voor de fans van Suzanne Vermeer. Hoe dom kun je zijn om in te gaan op de avances van een vaag figuur op een datingsite? Dat vraagt Ellen – gescheiden, kinderen het huis uit – zich ook af,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Eva Posthuma de Boer boeken
  Eva Posthuma de Boer - En het wonder ben jij

  'En het wonder ben jij' van Eva Posthuma de Boer, auteur van o.a. 'Eindeloze dagen', 'Lichthart' en 'De Comedy Club', is een doorwrochte en melancholieke roman over een onmogelijke liefde, geïnspireerd door de jong overleden kunstschilder Aad Donker, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Albert Steenbergen, Inge Schuiten boeken
  Albert Steenbergen, Inge Schuiten - De Nevelheks

  De Nevelheks De adelijke Allard Bentinck is voorbestemd om te huwen met freule Elisabeth. Als hij echter op vakantie gaat in Hoogeveen, ontmoet hij daar Cilie, die door de velden zwerft. Men zegt dat zij de Nevelheks is en dat rampspoed iedereen treft die met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,45
 • Eke Mannink boeken
  Eke Mannink - Zo stroom ik van je over

  Wie ben ik echt? Wij, moderne westerlingen, hebben de tijd om hierover na te denken. In luxe. Op een dag besloot ik me Eva te noemen omdat ik nooit een Evelien ben geweest, al heette ik officieel zo. Mijn adoptieouders hadden beslist dat ze geen Eva wilden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Adriaan Kuijper boeken
  Adriaan Kuijper - Anno

  Vanuit een tehuis in Florence vertelt Anno Jonkers, drieënnegentig jaar oud, over zijn leven: een jeugd in grote armoede in Noord-Holland, het seminarie in Leuven, zijn studie kerkelijk recht in Rome. Een avontuurlijk leven, zeker als hij de kerk de rug… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Petra Vollinga boeken
  Petra Vollinga - Hallo liefde

  Voor liefhebbers van de boeken van Jojo Moyes en films als Alles is liefde en Love Actually Zes totaal verschillende mensen: een bedroefde weduwnaar die na het verlies van zijn vrouw moeite heeft om opnieuw zijn draai te vinden; een gay casting director met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Wendy Brokers boeken
  Wendy Brokers - Baguette met jam voor twee

  Voor de fans van Jackie van Laren, Charlotte de Monchy en Chantal van Gastel Lize de Ruiter heeft na de dood van haar vader zo haar redenen om Nederland tijdelijk te verruilen voor het zonnige Zuid-Frankrijk. Een zomer lang werken op de camping van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Carolien Koolen boeken
  Carolien Koolen - Obsessief

  Obsessief gaat over Lynn, een tienermeisje dat verstrikt raakt in de geweldige, maar ook pijnlijke en verwarrende wereld die liefde heet. Een verhaal over verliefdheid, seksualiteit, verlangen en de onzekerheden van een jonge vrouw. En dat heeft verregaande… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95