Romans, novellen

 • Frank Gunning boeken
  Frank Gunning - Schuilplaatsen van Woody Gardiner

  Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werd in Vredesaktie-kamp Woensdrecht de infiltrant ‘Woody’ Gardiner ontmaskerd. Gardiner legde een bekentenis af: hij werkte voor de NSA, de DEA, de CIA, de BVD. De affaire ontwikkelde zich tot een splijtzwam in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Michelle van Dijk boeken
  Michelle van Dijk - Darko's lessen

  'Na een half uur lezen gaat het jurkje uit. Ze is roomwit. Ik hou van haar lichaam. Het vangt al het licht in deze kamer. Het draait erin rond en maakt mij duizelig. Ik wil mijn ogen niet dicht doen, ik wil zien hoe Janna het licht is.' Darko (20) reisde op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Dineke Ypeij boeken
  Dineke Ypeij - DE SMAAK VAN HEMEL & HEL

  Daniek is veertien als ze plotseling wordt overvallen door angsten en in een depressie belandt. Van een slimme, zelfbewuste puber - vrolijk en geestig - verandert ze in een bang, onzeker meisje. Haar omgeving begrijpt er niets van. De hulpverleners wijten haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Peter Buwalda boeken
  Peter Buwalda - De kleine voeten van Lowell George

  Terwijl zijn debuutroman in vertaling de wereld verovert – in vijftien landen is Bonita Avenue bejubeld – werkt Peter Buwalda in alle rust aan zijn tweede roman. Maar niet op donderdag, dan schrijft hij zijn column voor de Volkskrant. De kortebaanneemt hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Arnon Grunberg boeken
  Arnon Grunberg - Moedervlekken - grote letter uitgave

  Otto Kadoke werkt als psychiater in een crisis-centrum: hij dient mensen met een doodswens voor het leven te behouden. Wanneer hij op een dag bij zijn oude en hulpbehoevende moeder op bezoek gaat, wordt hij over­mand door gevoelens van liefde voor haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  58,00
 • Leon Verschuur boeken
  Leon Verschuur - De architectuur van de liefde

  Als bedankje voor zijn hulp in een plaatselijke antiekzaak ontvangt Bernardo een replica van een intrigerend vrouwenbeeld. Deze sculptuur blijkt een danseres voor te stellen die op het eind van de negentiende eeuw verbaasde met haar sluierdans. Bernardo ziet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marcella Kleine boeken
  Marcella Kleine - Binnenwereld

  Zes jaar na het verongelukken van haar man geeft de jonge weduwe Lynnette zich over aan een nieuwe liefde, al blijft het onverwachtse verlies van haar echtgenoot een gapende wond waarover zij moeilijk kan praten. De ernstig gedragsgestoorde Jordy is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Arjen Lubach boeken
  Arjen Lubach - Magnus DL

  dwarsligger 503 Arjen Lubach Magnus Bekend van Zondag met Lubach Wanneer Merlijn Kaiser hoort dat er in een Zweeds pretpark vreemde uitgaven worden gedaan met zijn creditcard, besluit hij op onderzoek uit te gaan en hij boekt een vlucht naar Stockholm. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Lidwi de Groot boeken
  Lidwi de Groot - Dat doet ze anders nooit

  In 'Dat doet ze anders nooit' beschrijft Lidwi de Groot een week uit het leven van een vrouw die ontdekt dat zij bedrogen is. Lang geleden, maar onvergeeflijk. Een bizarre wraakfantasie wordt werkelijkheid. De hoofdpersoon weet wat ze doet en waarom, want ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marcellus Emants boeken
  Marcellus Emants - Fanny

  'Het leven verwezenlijkt onze droombeelden niet, maar vernietigt ze.' Fanny is een in het huwelijk teleurgestelde erfelijk belaste zenuwzieke jonge vrouw die verlangt naar iets groots. Door haar zenuwcrisissen faalt zij echter ook als huisvrouw en moeder. Haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Öznur Karaca boeken
  Öznur Karaca - Marsepeinen vingers

  moeder ontdekt dat ze plots heel kwetsbaar is met vijf vaderloze kinderen. Maar Servi maakt zich geen zorgen. Ze is immers voorbestemd voor grootse dingen. Met dat verhaal groeit Servi op. Als het lot je zo gunstig gezind is, waarom zou je je dan nog zorgen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Renate Dorrestein boeken
  Renate Dorrestein - Liever horen we onszelf

  De jonge fotografe Mila vindt de liefde van haar leven. Ze doet alles om hem gelukkig te maken, ook als hij een van zijn buien heeft. Maar dan verdwijnt hij op een dag spoorloos. Het zeilschip waarmee hij woedend is vertrokken, wordt onbemand teruggevonden.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Leen Steen boeken
  Leen Steen - Heethoofd

  Deze roman vangt aan met een verhaal over een stel punkers uit Rotterdam dat naar Paradiso trekt voor een concert van Black Flag (de toenmalige band van Henry Rollins). In de beschrijving spat de adrenaline al snel van de pagina's en de lezer voelt bijna zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Linda de Roos boeken
  Linda de Roos - Achter de deur ben jij

  'Waar zou jij spijt van krijgen als je op je sterfbed ligt?' Rafa Steenhouwer leidt als escortdame een enerverend maar vluchtig leven, doordrenkt van geld, mooie spullen, aandacht en seks. Tot één van haar klanten, een priester, haar die ene, allesbepalende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Salo Muller boeken
  Salo Muller - Nunes Vaz

  Salo Muller Nunes Vaz 'Wil je dat ik mij laat besnijden?' Roosje wist het allemaal niet meer. Wat een toestand. Ze kende Henk nu ruim een jaar en op de eerste drie maanden na, was het een en al ellende. Gelukkig was haar moeder een beetje bijgedraaid, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Doornaert, van der Leest boeken
  Doornaert, van der Leest - De Erfgenaam

  De erfgenaam is het tweede deel uit de trilogie De schaduw van Jakkaru. Het neoliteraire schrijversduo, Mark Doornaert (1971) uit Turnhout en de in Antwerpen verblijvende Rolf van der Leest (1967), schetst in dit deel de gevolgen van jeugdig aangebrachte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Theo Stokkink boeken
  Theo Stokkink - Zwijgplicht

  De historische familieroman Zwijgplicht is gebaseerd op waargebeurde feiten en op personen die in werkelijkheid hebben bestaan. De Vlaamse schrijfster Elisabeth Marain begon met 'De vluchtelingen' in 1994 een trilogie over de Grote Oorlog. In 1996 verscheen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Hella S. Haasse boeken
  Hella S. Haasse - De tuinen van Bomarzo

  Wie rond 1560 het wonderlijke park van Bomarzo bij het Italiaanse Viterbo heeft aangelegd, en vooral waarom, is onbekend. De beelden die erin staan zijn grotesk, angstaanjagend en fascinerend - zeker voor Hella S. Haasse, die in de labyrintische beeldentuin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Brenda Meuleman boeken
  Brenda Meuleman - Felle streken

  Een verrassende historische roman over een talentvolle schilder die gebukt gaat onder een groot geheim. Najaar 1620. Antonie van Dyck, kunstschilder en voormalig wonderkind, is uitgegroeid tot een van de meest vermaarde schilders van Antwerpen. Hij werkt als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Arjaan van Nimwegen boeken
  Arjaan van Nimwegen - Burengeruchten

  Thomas, een ontslagen leraar Frans, leeft met zijn oudere zus Liliane in de donkere, verwaarloosde villa van hun overleden moeder en hun vader, die met de noorderzon is vertrokken. Het is eind jaren zestig en rond het huis, gelegen op een groene heuvel, vieren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Josiane Lefèvre boeken
  Josiane Lefèvre - Hoelang blijf je?

  Wanneer je de pedalen kwijt bent, begint een lange zoektocht naar nieuwe. En waar beter te zoeken dan in een ver, onbekend land. Maar zal de verte werkelijk rust brengen? Of enkel nieuwe vragen? Wat lijkt te starten als een banale conversatie tussen twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Willem Frederik Hermans boeken
  Willem Frederik Hermans - Volledige werken deel 8 luxe editie

  Binnen het omvangrijke en veelzijdige oeuvre van Willem Frederik Hermans kwam één langlopend project nooit tot voltooiing: een grote autobiografische roman. Wel verschenen er in de vorm van verhalen en novellen losse gedeelten uit dit werk in uitvoering,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  115,00
 • Geert van der Kolk boeken
  Geert van der Kolk - De witte reiger

  In de jungle vol ontberingen en vijandige Papoea's zijn twee mannen tot elkaar veroordeeld...In 1907 vertrekt een jonge luitenant-ter-zee met een klein marineschip vanaf de Molukken naar de zuidkust van Nederlands Nieuw-Guinea. Het doel van de expeditie is om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ton van Reen boeken
  Ton van Reen - Dochters

  Lennert Rosenberg, 59 jaar, journalist in Afrika, reist naar Zwitserland voor de bruiloft van zijn dochter Miriam. Aan het begin van de reis ontmoet hij Nena, een jonge vrouw, op weg naar haar ouders in Zwitserland. Al vlug blijkt dat ze belangstelling hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Daan Mok boeken
  Daan Mok - Welkom in de wereld

  OntwikkelingsromanHet eerste deel, De geest van de Friese Wouden, speelt zich af onder de zwijgende oppervlakte van het Zuidfriese platteland op het ritme van ploegen, kerkgang en schuurfeesten.Het tweede deel, De roos van Jericho, toont de hiaten van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90