Romans, novellen

 • Evelien Vos boeken
  Evelien Vos - Niemand keek omhoog

  'Wat een mooie, tastende directheid en wat maakt Vos met haar lichte stijl veel veelbetekenend.’ Thomas Verbogt Lucy had succesvol kunnen worden, maar is dat niet. Ze bezoekt elke zaterdag met tegenzin haar opa, haar ouders vinden dat ze haar tijd verspilt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Murat Isik boeken
  Murat Isik - Verloren grond

  dwarsligger 350 Murat Isik Verloren grond De dertienjarige Mehmet groeit op in een dorp dat ooit door de Armenen werd gesticht. Zijn zachtaardige vader Selim is een geliefd verhalenverteller, zijn moeder Asme is een krachtige vrouw die wordt gevreesd vanwege… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Jan Philipsen boeken
  Jan Philipsen - Icoon

  ‘Christiaan Hesen (1853–1947) leefde als kluizenaar aan de oostrand van de Peel. De lokale bevolking van het peeldorpje America noemde hem Rowwen Hèze. Rowwen is het dialect voor ruwe en Hèze duidt op zijn achternaam. In 1985 nam ik als bassist samen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marianne Philips boeken
  Marianne Philips - De biecht

  Gedurende twee nachtelijke sessies vertrouwt Heleen, een in observatie genomen jonge vrouw, het verhaal van haar leven toe aan de nachtzuster. Ze vertelt over haar jeugd in een arbeiderswoning die ze als oudste kind al snel vol ziet worden met de komst van nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Cees Nooteboom boeken
  Cees Nooteboom - Venetië

  Je leert een stad pas echt kennen als je in de straten en stegen ervan verdwaalt. Venetië, met al haar verstopte hoeken en gesloten poorten, omringd door de ontelbare lagunes, is gemaakt om de weg in kwijt te raken. Maar, zo weet de echte reiziger: de weg… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Carolien Koolen boeken
  Carolien Koolen - Obsessief

  Obsessief gaat over Lynn, een tienermeisje dat verstrikt raakt in de geweldige, maar ook pijnlijke en verwarrende wereld die liefde heet. Een verhaal over verliefdheid, seksualiteit, verlangen en de onzekerheden van een jonge vrouw. En dat heeft verregaande… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Carl Slotboom boeken
  Carl Slotboom - De man die zich mijn vader noemde

  Als zijn moeder gestorven is wordt Paul, naast de mishandelingen die hij al jarenlang ondergaat, door zijn vader ook nog eens seksueel misbruikt. Door ingrijpen van zijn klassenleraar wordt hij geplaatst in een gezinsvervangend tehuis. Hier openbaren zich de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Edine Bakker boeken
  Edine Bakker - Lukraak

  Op een dag ontmoet Lotte, de dochter van de controversiële kunstschilder Anton Markies, haar toekomstige man Bart. Na een vrolijke periode besluiten ze dat de tijd rijp is voor gezinsuitbreiding. Maar wat een roze wolk had kunnen zijn, eindigt in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Henk Staal boeken
  Henk Staal - De Superpositie

  Philip de Raat, hoogleraar geschiedenis, zit thuis. Hij is geschorst door Agnes de Heer, bestuursvoorzitter van de universiteit waar Philip werkt. Agnes neemt het Philip kwalijk dat hij zonder overleg vooraf heeft deelgenomen aan een televisiedebat over het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lien van Horen boeken
  Lien van Horen - Fluistering

  Anna heeft alle mogelijkheden van de wereld om te doen waar ze goed in is. De enige die haar daarbij in de weg zit, is zijzelf. Maria leeft rond 1500. Zij krijgt geen kans om haar talenten te ontwikkelen, het is de maatschappij die haar in de weg zit. Tijdens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sascha Fleurbaaij boeken
  Sascha Fleurbaaij - Nimmermeer

  Wanneer Sam, het laatst overgebleven gezinslid van Puck, doodziek blijkt te zijn, is er maar één optie: Puck moet direct op pad. ‘ij Gaat op een hachelijke zoektocht naar het enige medicijn dat Sam nog kan redden. Terwijl de wanhoop nabij is, de natuur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Judith Maassen boeken
  Judith Maassen - Het nabestaan van Anna Portier

  Leef je eigen leven. Dat is de lijfspreuk van velen, maar voor Anna Portier ligt het anders. Na de vroege dood van haar geliefde kan haar eigen leven haar gestolen worden. Nabestaan is geen bestaan. Als ghostwriter probeert ze op te gaan in het leven van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Cees van den Hof boeken
  Cees van den Hof - Stafkaart van een niemandsland

  Hij stond bij het hek. Bewegingsloos als een afgeknotte boomstam. Zijn blik was vast op haar gericht. Ze aarzelde nauwelijks en liep in zijn richting. Hij bleek een van de militairen te zijn, die de vorige avond zo klunzig de vlag hadden gestreken, zag ze. Dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Eva Loesberg, Marina Wijn boeken
  Eva Loesberg, Marina Wijn - Alles is spel

  Sinds de bekentenis van Sal zit ik in een slechte film. Mijn telefoon staat roodgloeiend. Kranten, roddelprogramma’s: ze willen me allemaal interviewen, want ik heb jarenlang met en naast Sal gewerkt. Ik heb met hem gelachen, gedronken, me door hem in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Femke Vindevogel boeken
  Femke Vindevogel - Confituurwijk

  Marie verhuist na de dood van haar vader noodgedwongen naar een achterstandsbuurt: de gevreesde Confituurwijk. Haar nieuwe buurman, die in het dorp bekend staat als de Kroniek van de laatste kans, maakt het haar onmogelijk om te studeren voor een belangrijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Frank Heinen boeken
  Frank Heinen - De zaak Tom

  Wanneer Bob Persoon besluit zijn dove, zwijgende broer Tom uit diens instelling mee naar huis te nemen, verandert het leven van de twee mannen ingrijpend. Geholpen door Nina, een meisje uit de bibliotheek waar Bob dagelijks komt, en een vluchteling – beiden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Floor Gerritsma boeken
  Floor Gerritsma - De doe-het-zelf-retraite

  Een must-read voor (stief)moeders die snakken naar een moment voor zichzelfWie ben je zelf eigenlijk nog naast je rol als moeder, echtgenote en ondernemer? Voortgestuwd door de ontwikkelingen in haar leven regelt Roos halsoverkop een retraite voor zichzelf.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Johan Fretz boeken
  Johan Fretz - Onder de paramariboom

  Winnaar Boekhandelsprijs 2019Johannes Fretz heeft gemengd bloed, maar vooral anderen lijken zich druk te maken over zijn afkomst. Daar komt verandering in als hij wordt uitgenodigd om op te treden in Paramaribo in het kader van de verkiezingen. Samen met zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Erik Vlaminck boeken
  Erik Vlaminck - Een berg mens onder witte lakens

  Een schrijver belandt in het ziekenhuis en moet daar noodgedwongen de kamer delen met een man die nooit zwijgt. Hij kan niet anders dan luisteren naar een markant levensverhaal. Hij heeft geen verweer tegen een onstuitbare woordenvloed die doorspekt wordt met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Siebelink boeken
  Jan Siebelink - De bloemen van Jan Siebelink

  Jan Siebelink is de schepper van vele onvergetelijke personages. Maar als stille getuigen zijn er in al zijn romans en verhalen ook altijd de bloemen en planten. Op de achtergrond vertellen ze een eigen verhaal, de geschiedenis van de kwekerij, en uiteindelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Anoniem boeken
  Anoniem - Dagboek van een minnares

  Wat gaat er om in een vrouw die als 'die ander' wordt bestempeld? Waarom laat ze zich verleiden om het aan te leggen met een man die bezet is? Deze minnares wil haar verhaal doen, weliswaar anoniem, maar ze wil dolgraag haar kant van het verhaal laten horen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Myrthe van der Meer boeken
  Myrthe van der Meer - Kalf

  Onno en Jurgen Kapteijns, grootvader en kleinzoon, zijn de laatste telgen uit een groot artiestengeslacht. Ze verafschuwen elkaar tot op het bot, hebben elkaar nog nooit ontmoet en hopen vooral dat dat zo blijft.Dan slaat het noodlot toe en worden ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • F. Starik boeken
  F. Starik - Klaar

  Dus zo voelt het om dood te gaan. Niet. Ik heb mijn eigen dood van horen zeggen. Ik ken hem alleen als verhaal. Een man van middelbare leeftijd. Achtenvijftig jaar oud. Te jong om zomaar te sterven. Te oud om te spreken van een bloem, in de knop gebroken.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Lucas Hirsch boeken
  Lucas Hirsch - De Weinigen

  "Het zwijgen van Pieter vertelde me dat de bank van mening was dat het de ware toedracht achter de splitsing succesvol onder het tapijt had weten te vegen, en dat ik de drang om er onder te willen kijken moest laten varen. Kijken zou voor niemand goed zijn. Er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Jannie Regnerus boeken
  Jannie Regnerus - Nachtschrijver

  Hannah is restaurator in het Rijksmuseum. Per toeval stuit ze op het werk van een blind geworden Friese dichter. Net als Blindman is zij opgegroeid tussen akkers en dieren en in zijn poëzie vindt ze haar eigen jeugd terug. Als restaurator voelt ze een sterke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00