Romans, novellen

 • Julius Reynders boeken
  Julius Reynders - De anatomie van het geluk

  Liefde in tijden van maakbaarheid In de hoop liefde te vinden gaat Jonathan, een biomedisch wetenschapper van zevenendertig, op reis naar Zuid-Amerika. De reis, die langs een aantal clubs en bordelen voert, brengt hem niets dan somberheid, maar op de terugweg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Reggie Baay boeken
  Reggie Baay - Het kind met de Japanse ogen

  Het kind met de Japanse ogen van Reggie Baay is een documentaire roman over de gruwelijke en onontkoombare gevolgen van de oorlog. Maar het is ook een roman over de veerkracht van de mens die, hoe wreed het lot ook is, altijd blijft zoeken naar manieren om te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Maarten Vandenabeele boeken
  Maarten Vandenabeele - Met het zelfvertrouwen zat het goed

  Fransz volgt de weg van de minste weerstand. Hij is een held in het ontlopen van verantwoordelijkheden en verdeelt zijn tijd over voetbal kijken, op café gaan, vrouwen versieren en vervolgens dumpen. Hij nadert de dertig, beslist zelf wat hij doet en dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Piet de Moor boeken
  Piet de Moor - Gunzenhausen

  'Dit boek is een oorlogsverklaring aan het adres van alle biografen die het lef hebben zich met andermans leven te bemoeien. (...) Maar gaandeweg begon ik er plezier in te scheppen. Schrijvend raakte ik ervan overtuigd dat wat bijdraagt aan het ongeluk van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Willem Jan Otten boeken
  Willem Jan Otten - Vier bekentenissen

  Een verbindende factor tussen de romans van Willem Jan Otten is zijn spel met de beelden die mensen zich van elkaar plegen te vormen. Op zijn bekende, terloopse manier laat hij dat zien door bijvoorbeeld een bijzonder standpunt te kiezen: het postume in Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Alex Kirchner boeken
  Alex Kirchner - Dolen

  Na de plotselinge dood van zijn nog jonge vader leeft Roy van Zanten zijn leven alsof het morgen voorbij kan zijn. In Spanje ontmoet hij de hemelse Michelle. Zij lijkt zijn gedroomde zielsverwant te zijn. Michelle blijkt echter een duivelse kant te bezitten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Tim Kamps boeken
  Tim Kamps - De verschrikkelijke jaren tachtig

  De jaren tachtig. De verteller woont in een woongroep, het restant van een communistische commune, samen met vier moeders, wat andere kinderen en goeroe Bert. De kinderen worden min of meer aan hun lot overgelaten terwijl de volwassenen veel met elkaar praten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Wendy Louise boeken
  Wendy Louise - Ik wil jou(w) baby!

  Een feelgood roman, waarin tranen worden afgewisseld met hilarische lachbuien. Liefde, vriendschap, drama, seks en een kinderwens komen aan bod in deze pageturner. Setting: Mallorca en Amsterdam.Sara Visser leeft haar droom. Ze runt Hoteldebotel, een hotel dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jeroen Brouwers boeken
  Jeroen Brouwers - Feuilletons

  In 1996 besloot Jeroen Brouwers tot zijn eigen tijdschrift dat hij Feuilletons noemde en waarvan 10 afleveringen verschenen: verhalen, herinneringen, dagboekaantekeningen, schrijversportretten, polemieken, brieven, essays en overpeinzingen van zowel vrolijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Andreas Burnier boeken
  Andreas Burnier - Een tevreden lach

  Een tevreden lach, de roman waarmee schrijver en criminoloog Andreas Burnier in 1965 debuteerde, werd direct bij verschijnen als een sensatie ervaren en bekroond met de Lucy B. en C.W. van der Hoogtprijs. De roman heeft niets aan kracht ingeboet. Xandra… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Serge Simonart boeken
  Serge Simonart - Klaproos

  In 'Klaproos' geeft de eigenzinnige 116-jarige Victor Walgraeve levenslessen door aan zijn nakomelingen. Walgraeves woelige leven kreeg een knak in de loopgraven van de Eerste Wereldoorlog, een mokerslag die de rest van zijn leven zou overschaduwen, ook al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Chantal van Gastel boeken
  Chantal van Gastel - Zwaar verliefd!

  Zwaar verliefd! was het droomdebuut voor Chantal van Gastel, ze zette zichzelf in een keer op de kaart. Nu is daar de verfilming, met Jim Bakkum in een van de hoofdrollen, die begin oktober in première gaat. In deze feelgoodklassieker worstelt jonge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Bob Schuringa boeken
  Bob Schuringa - Het doorzichtige meisje

  Het verhaal van “HET DOORZICHTIGE MEISJE” vindt plaats, deels in Gabon (Afrika) en deels in Oman. Een blond Belgisch meisje verdwijnt spoorloos uit een nederzetting in Gabon. Het verhaal verplaatst zich naar het sultanaat Oman. Rik, een Shell-arts wordt op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Stefaan Desmet boeken
  Stefaan Desmet - De tovenaar van half negen

  Wat als wraak en weerwraak de liefde uitdagen? In het dorp van Hans Goeminne plant men een boom als er een kind geboren wordt. Maar niet voor elk kind! Al tijdens zijn jeugd op het Vlaamse platteland ontdekt Hans dat de dingen zelden zijn wat ze lijken. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Arthur van Schendel boeken
  Arthur van Schendel - Een zwerver verdwaald

  Een zwerver verdwaald is het vervolg op Een zwerver verliefd en is al even meesterlijk geschreven. De melancholieke eenling Tamalone reist naar Venetië en komt aldaar met velerlei figuren in contact.Arthur van Schendel (1874-1946) was een van de belangrijkste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Gertie Schouwenberg boeken
  Gertie Schouwenberg - Laurens Jan kookt kroten

  Laurens Jan Bijlsma is een politiek-incorrecte, sappelende interim-manager. Zijn vrouw Anne-Marie is de feitelijke kostwinner, hij moet het doen met de kruimels die oud-studiegenoot Sander hem toewerpt. Sander was en is alles waar Laurens Jan van droomt: expat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Arnold Aletrino boeken
  Arnold Aletrino - Moewe jaren

  Arnold Aletrino (Amsterdam, 1 april 1858 – Montreux, 17 januari 1916) kwam als student in aanraking met de Tachtigers Kloos, van Deyssel en van Eeden, werd lid van hun literair genootschap Flanor en publiceerde al snel zijn eerste verhalen in De Nieuwe Gids.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Rachida Lamrabet boeken
  Rachida Lamrabet - Vertel het iemand

  Oorlog is blind, zeker voor wie er niet thuishoort. De jonge Amazigh wordt bij het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog naar het Franse front gestuurd en komt terecht in een wereld waar niets is wat het lijkt. Hij schrijft zijn ervaringen neer in een dagboek:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karolien Berkvens boeken
  Karolien Berkvens - Zoon van Berlijn

  Fabian Richter werd geboren op de dag dat de Muur viel. Voor zijn vader gaven beide gebeurtenissen zicht op een stralende toekomst waarin hij zijn politieke ambities kon botvieren. Maar de idealen van Jakob Richter zijn sindsdien ondergesneeuwd door een al te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Uit liefde voor jou (set van 10)

  Twee schoolvriendinnen ‘voor het leven’ zien elkaar na vele jaren terug. Er is vroeger iets verschrikkelijks gebeurd, waardoor ze elkaar jaren niet meer hebben willen zien. Nu, plotseling, zoekt een van beiden contact, dwingend. Het gesprek is moeizaam,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ingeborg van 't Pad Bosch boeken
  Ingeborg van 't Pad Bosch - Kroniek van een erfenis

  ‘Als je altijd een masker hebt gedragen, kun je dan nog worden wie je bent?’ Christiaan wordt in 1885 in New York geboren als zoon van een Hollandse handelaar in menselijk haar. In een stad waar rijkdom, decadentie en seksuele vrijheid rond 1900 aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Tamara Muijrers boeken
  Tamara Muijrers - Vurige Verhalen

  Twaalf korte erotische verhalen samen in een boek gebundeld. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • M.J. Blom boeken
  M.J. Blom - Staarteter

  STAARTETER, een psychologische roman die leest als een thriller. De Holocaust, de Berlijnse Muur, New York 9/11 en opkomend rechts-extremisme vormen het decor voor het leven van gewone mensen.Voordat zij sterft, vertelt Leeba Winter haar oorlogsverhaal. Haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Julien Ignacio boeken
  Julien Ignacio - Kus

  Kamer 11, intensive care, kinderafdeling. Een vader waakt aan het ziekbed van zijn negenjarige zoontje, dat in coma ligt. Avond na avond praat hij tegen zijn kind. Hij vertelt over zijn eigen vader, over de zoon die hij zelf ooit was, tot aan dat ene fatale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Aurelia Brouwers boeken
  Aurelia Brouwers - Het meisje dat graag dood wilde

  De 29-jarige Aurelia Brouwers onderging op 26 januari 2018 euthanasie om een einde te maken haar zwaar psychisch lijden. Hieraan ging een proces van acht jaar vooraf. Aurelia overleed waardig. Met een lach om haar mond. Op haar vijftiende was Aurelia een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95