Romans, novellen

 • Auke Hulst boeken
  Auke Hulst - Zoeklicht op het gazon

  In Zoeklicht op het gazon onderzoekt Auke Hulst de mysterieuze verdwijning van vicepresident Richard Nixon in 1960. Eerder verschenen van zijn hand En ik herinner me Titus Broederland, Slaap zacht, Johnny Idaho en Kinderen van het Ruige Land. Auke Hulst… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ferry Mingelen boeken
  Ferry Mingelen - Graven rond het Binnenhof

  Vrijwel dagelijks is Ferry Mingelen op het Binnenhof te vindenHet is al tientallen jaren zijn vaste werkplek. Daarvandaan doet hij verslag van het politieke nieuws. Maar over het Binnenhof en omgeving valt heel wat meer te vertellen dat de actuele politiek. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • A.F.Th. van der Heijden boeken
  A.F.Th. van der Heijden - Mooi doodliggen

  29 mei 2018. Tijdens een tumultueuze vergadering van de VN Veiligheidsraad in New York, gewijd aan de MX17-ramp, wordt onder de aanwezige journalisten het bericht verspreid dat hun Russische collega Grigori Moerasjko in Kiev is doodgeschoten. Een vriend van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Bram Esser boeken
  Bram Esser - De sollicitant

  De sollicitatiebrief sterft uit. Steeds vaker wordt van ‘ons werkzoekenden’ verwacht een online formulier in te vullen met standaardvragen en minieme ruimte voor een motivatie. Dat is jammer, want de sollicitatiebrief is bij uitstek het medium om creatief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Kees Wiese boeken
  Kees Wiese - Vénavi

  Vénavi Dit is het verhaal over het leven van de eeneiige tweeling Jaap en Joop, die sterk uit elkaar groeien. Joop blijkt homo-, Jaap is biseksueel en al sinds zijn vroegste jeugd actief naturist. Joop sterft na enkele avonturen een akelige dood in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Mieny Bierling boeken
  Mieny Bierling - Overstag

  Tergend langzaam beweeg ik over het gras tot vlak voor me de trampoline opdoemt. Als ik dichterbij kom, zie ik Pepijn op en neer springen alsof zijn leven ervan afhangt. Mijn schouders zakken en nu pas merk ik dat ik ongemerkt mijn adem inhield. Pepijns ogen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Edith Van Walsum boeken
  Edith Van Walsum - Onzichtbaar

  Door een vreemde valpartij komen Hendrik en Diane met elkaar in contact. Hij is een oudere journalist die zijn werk mist en te veel drinkt. Zij is een stil meisje dat geen band heeft met haar ouders. Haar beste vriend is de hond Sebastiaan. Ondanks de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ruud Heijblom boeken
  Ruud Heijblom - Leef Licht

  Doc en Grote Liefde verblijven op een eiland. Doc is de bijnaam van Rudolfo, een flamboyante man en een man van de wereld. Hij heeft een grote kennis en voorspelt samenhangen tussen mensen, gebeurtenissen en plaatsen. Grote Liefde is zijn vrouw Joeij, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Herman Zweye boeken
  Herman Zweye - Haring op de Dag des Heren

  Korte verhalen uit het dagelijkse leven van een gepensioneerde man. De schrijver vertelt met humor over gewone belevenissen. De verhalen leveren een glimlach op en dat is ook de bedoeling van de auteur. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,30
 • Jennifer Schoolenberg boeken
  Jennifer Schoolenberg - Leren en Schrijven

  Deze verhalenbundel bevat drie korte verhalen die geschreven zijn door twee scholieren voor hun profielwerkstuk. De verhalen zijn erg uiteenlopend van thriller tot contemporary. Bittere angst - Jennifer Schoolenberg Een vader met een pasgeboren baby en een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,91
 • Elisabeth van Nimwegen boeken
  Elisabeth van Nimwegen - Onderdak

  Een vrouw bestudeert in het donker de bewegende, troebele sliertjes die je ziet als je je ogen dichtknijpt. De plek waar ze zich bevindt lijkt in niets op de conferentie in Helsinki waar ze eigenlijk zou moeten zijn. Niemand waar ze werkelijk is, ze leeft in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Mark Posma boeken
  Mark Posma - De graaier

  Het zit Tom niet mee, hij krijgt tegenslag na tegenslag te verwerken en belandt in een uitzichtloze situatie. Om hieruit te ontsnappen bedenkt hij een rigoureus en gewaagd plan: hij besluit de beruchte Belgische oud-bankier Jean-Jacques Vitriol te beroven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Annemarie Bleeker boeken
  Annemarie Bleeker - Trijp

  Trijp is het verhaal van de vierentwintigjarige militair Simon, die heeft deelgenomen aan een Nederlandse vredesmissie. Na zijn thuiskomst uit oorlogsgebied wordt hij geconfronteerd met onbegrip en minachting en verliest hij gaandeweg alle grond onder zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,45
 • Hans van Hartevelt boeken
  Hans van Hartevelt - Amandelen voor Franciscus

  In Amandelen voor Franciscus maakt de lezer kennis met een kant van Franciscus die minder graag belicht wordt door zijn bewonderaars. Met bacchanalen maakt Franciscus - excentrieke zoon van een rijke lakenhandelaar - vrienden in Assisi, het vrouwenlichaam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Willem Otterspeer boeken
  Willem Otterspeer - Een ontgifting

  In zijn debuutroman voert Willem Otterspeer twee personages op: de schrijver en de biograaf. In een duivels spel laat hij beiden in elkaar opgaan. De schrijver wilde ooit de afschuwelijke waarheid onder woorden brengen: de volkomen zinloosheid van het leven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Maarten Goethals boeken
  Maarten Goethals - De fragmenten

  Waarom, als laatste van haar soort, liet ze de monarchie doodbloeden? Waarom bleef de koningin kinderloos en stelde ze geen opvolger aan? 'De fragmenten', de eerste roman van Maarten Goethals, snijdt een internationaal en brandend actueel thema aan: het gezag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Marten Toonder boeken
  Marten Toonder - De Pasmunt

  Ingeleid door de president van De Nederlandse Bank Klaas Knot.Een halve eeuw geleden bedacht Marten Toonder voor het verhaal De pasmunt al een alternatief geldstuk, een bitcoin avant la lettre. Deze wordt door tovenaar Hocus Pas in omloop gebracht, en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • David Nolens boeken
  David Nolens - International Bakery

  Een schrijver wandelt van zijn werkkamer aan de blijde-inkomststraat in Antwerpen naar CINEMA ROYALE. Aangekomen op het koningin astridplein ontdekt hij dat de sekscinema nu een INTERNATIONAL BAKERY is, waar tientallen nationaliteiten broden bakken. Wat volgt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Monique van der Weijden boeken
  Monique van der Weijden - Wild hart

  Barbara denkt dat ze alles heeft wat haar hart begeert: een materieel rijk en druk leven met haar man Jaap en hun vier kinderen in het Groene Hart van Nederland. Toch wordt ze vanbinnen verteerd door gevoelens van somberheid, leegte en eenzaamheid. Een ongeluk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Eric C. de Brabander boeken
  Eric C. de Brabander - De vergankelijkheid der dingen

  Grenchen, Zwitserland, december 1918. Wanneer 's lands beste uurwerkmaker Thomas Fischer gevraagd wordt een klokje passend te maken voor een nieuw model polshorloge, betwist hij de haalbaarheid daarvan. Toch kómt dat polshorloge er, een Favre-Leuba. En de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Guy D'Achile boeken
  Guy D'Achile - Paradijs der Dwazen - II

  “Een Occitaanse familie worstelt met gevaar voor eigen leven voor het behoud van het grote geheim des levens. Moet dit geheim naar Nederland worden gebracht? ‘Paradijs der Dwazen’, deel II van de sleutelroman naar het geheim van de Vrijmetselarij.” De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Cees De Reus boeken
  Cees De Reus - Een dorp van toen

  In 'Mijn kleine waanzin' beschrijft Jan Brokken het dorp Rhoon, waar hij opgroeide als zoon van de Nederlands Hervormde predikant. Het is het dorp van de ouderlingen, herenboeren en tuinders. Cees de Reus is de zoon van de plaatselijke kastelein van café… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,46
 • Luc Van Balberghe boeken
  Luc Van Balberghe - Wolfsmelk

  Het Voght is een volksbuurt in het midden van de stad. De bewoners hebben elk hun grote waarheden en kleine geheimen. Die waarheden verkondigen ze luidkeels, over elkaars geheimen wordt gezwegen. Tot een aftands zigeunercircus zijn tenten in de omgeving… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,60
 • Roger P.M. Cals boeken
  Roger P.M. Cals - Erik

  Erik wordt achtervolgd door zijn verleden. Zijn vader, die zijn homoseksualiteit niet accepteert, vormt een constante bedreiging. Weet hij hieraan te ontsnappen? Hij probeert een nieuw leven in London op te bouwen. Vind hier een nieuwe familie. Vrienden. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,47
 • Thierry Debels boeken
  Thierry Debels - Kamabea

  Kamabea flaptekst en bio In 1982 brengt een Brugse tiener, zoals elke zomer, de vakantie door bij zijn grootouders. De jongen ontdekt per toeval dat zijn grootvader een groot geheim uit de koloniale periode in Congo met zich meedraagt. De knaap leert in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00