Romans, novellen

 • Saskia Goldschmidt boeken
  Saskia Goldschmidt - Schokland

  De grond onder het Hogeland van Groningen beeft. Eerst nauwelijks voelbaar, maar langzaamaan wordt het sterker. Als de bodem onder hun voeten steeds instabieler wordt, proberen Femke, haar moeder Trijn en haar grootvader zowel de boerderij als hun eigen leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Peter Terrin boeken
  Peter Terrin - Patricia

  Astrid is een succesvolle eventmanager van negenendertig. Juist wanneer haar baan en het moederschap haar even te veel worden, valt haar iPhone in het bad van haar zoontje. Voor de buitenwereld, die haar voortdurend opeist, is ze plots onbereikbaar, als van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lara Taveirne boeken
  Lara Taveirne - Kerkhofblommenstraat

  In een daad van puberale overmoed besluit Arabella om op het chrysantenveld van haar ouders te gaan werken. Tussen de arbeidsters hoopt ze te vinden wat haar kille moeder haar niet kan geven. Ze houdt er geen rekening mee dat die vrouwen uit een andere wereld… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Angelique D boeken
  Angelique D - Angstschreeuw

  Monica is een veertienjarig, naïef, pubermeisje. Dat ze aan het puberen is, is voor bijna iedereen goed merkbaar. Alleen is het de vraag of het daadwerkelijk pubergedrag is, want wat niemand weet is dat Pieter – een oudere man – als een ratelslang haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,81
 • Ingeborg van 't Pad Bosch boeken
  Ingeborg van 't Pad Bosch - Kroniek van een erfenis

  ‘Als je altijd een masker hebt gedragen, kun je dan nog worden wie je bent?’ Christiaan wordt in 1885 in New York geboren als zoon van een Hollandse handelaar in menselijk haar. In een stad waar rijkdom, decadentie en seksuele vrijheid rond 1900 aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Bram Klein boeken
  Bram Klein - De gestolen zegel

  Zesentwintig jaar nadat een unieke Tsjechische postzegel op een tentoonstelling is gestolen, wordt hij op een veiling in Praag te koop aangeboden. De Rotterdamse schrijver Bram Klein wil weten wie de verkoper is en vertrekt naar Praag. Hiermee begint een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Tim Kamps boeken
  Tim Kamps - De verschrikkelijke jaren tachtig

  De jaren tachtig. De verteller woont in een woongroep, het restant van een communistische commune, samen met vier moeders, wat andere kinderen en goeroe Bert. De kinderen worden min of meer aan hun lot overgelaten terwijl de volwassenen veel met elkaar praten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Jeroen Brouwers boeken
  Jeroen Brouwers - Feuilletons

  In 1996 besloot Jeroen Brouwers tot zijn eigen tijdschrift dat hij Feuilletons noemde en waarvan 10 afleveringen verschenen: verhalen, herinneringen, dagboekaantekeningen, schrijversportretten, polemieken, brieven, essays en overpeinzingen van zowel vrolijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Jan van Mersbergen boeken
  Jan van Mersbergen - Man/Vader

  Jan van Mersbergen gaat door het leven als man en als vader. Maar wat betekent dat eigenlijk? In Man / Vader beschouwt Van Mersbergen ‘mannendingen’ als vissen, het metselen van een muurtje, vechten en bier drinken, maar in het leven van een vader worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jo Claes boeken
  Jo Claes - Het kaïnsteken

  Op een bloedhete dag in juli arriveert een onbekende man in een Toscaans stadje. Hij is knap, blond en heeft blauwe ogen. Duidelijk een buitenlander dus, al spreekt hij vlot Italiaans. Elsa Torelli, een jonge weduwe, verhuurt hem een kamer. Al snel komt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Carl Slotboom boeken
  Carl Slotboom - De man die zich mijn vader noemde

  Als zijn moeder gestorven is wordt Paul, naast de mishandelingen die hij al jarenlang ondergaat, door zijn vader ook nog eens seksueel misbruikt. Door ingrijpen van zijn klassenleraar wordt hij geplaatst in een gezinsvervangend tehuis. Hier openbaren zich de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Edine Bakker boeken
  Edine Bakker - Lukraak

  Op een dag ontmoet Lotte, de dochter van de controversiële kunstschilder Anton Markies, haar toekomstige man Bart. Na een vrolijke periode besluiten ze dat de tijd rijp is voor gezinsuitbreiding. Maar wat een roze wolk had kunnen zijn, eindigt in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Carolien Koolen boeken
  Carolien Koolen - Obsessief

  Obsessief gaat over Lynn, een tienermeisje dat verstrikt raakt in de geweldige, maar ook pijnlijke en verwarrende wereld die liefde heet. Een verhaal over verliefdheid, seksualiteit, verlangen en de onzekerheden van een jonge vrouw. En dat heeft verregaande… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Arthur Japin boeken
  Arthur Japin - De gevleugelde

  dwarsligger 558 Arthur Japin De gevleugelde Hoe verbeeldingskracht en passie de wereld kunnen veranderen Alberto Santos-Dumont groeit in afzondering op in Brazilië. Hij droomt ervan om, net zoals de ontdekkingsreizigers over wie hij leest, te kunnen vliegen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Uit liefde voor jou (set van 10)

  Twee schoolvriendinnen ‘voor het leven’ zien elkaar na vele jaren terug. Er is vroeger iets verschrikkelijks gebeurd, waardoor ze elkaar jaren niet meer hebben willen zien. Nu, plotseling, zoekt een van beiden contact, dwingend. Het gesprek is moeizaam,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hadewych boeken
  Hadewych - Oerewoet

  ‘Oerewoet’ is een bundel met mystieke liefdesgedichten van de middeleeuwse dichteres Hadewijch. De gedichten van Hadewijch zijn helder vertaald en worden toegelicht. Hadewijch had slechts één thema waarover zij dichtte: de minne, de liefde. De minne… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Marente de Moor boeken
  Marente de Moor - De Nederlandse maagd

  dwarsligger 560 Marente de Moor De Nederlandse maagd Bekroond met de AKO Literatuurprijs en de Euopean Union Prize for Literature Zomer 1936. Janna, een jonge Nederlandse schermster, wordt door haar vader op de trein gezet om in de leer te gaan bij zijn oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jaap Robben boeken
  Jaap Robben - Birk

  dwarsligger 562 Jaap Robben Birk Bekroond met de Nederlandse Boekhandelsprijs, de Dioraphte Literatour Prijs en de ANV Debutantenprijs Mikael woont met zijn ouders op een afgelegen eiland tussen Schotland en Noorwegen. Op een dag verdwijnt zijn vader in zee en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Burhan Sonmez boeken
  Burhan Sonmez - Istanbul, Istanbul

  Onder de oude straten en pleinen van Istanbul wachten vier gevangenen – Demirtay de student, de dokter, Kamo de barbier en oom Küheylan – in hun cel tot ze door hun ondervragers worden opgehaald. Om de tijd te doden vertellen de vier mannen elkaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Huub Beurskens boeken
  Huub Beurskens - Steyler

  Wanneer voormalig antiquaar en galeriehouder Mathieu op bezoek gaat bij de schilder Luc, die teruggetrokken in de Dordogne woont en werkt, raakt hij verstrikt in een web van machinaties. De vleugels van een huisvlieg zijn verminkt. Brieven van Lucs zoon, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Kaat De Kock boeken
  Kaat De Kock - Het is ingewikkeld

  Esther dumpte haar vriend omdat hij geen kinderen wilde en zijn ambities geen ruimte lieten voor haar carrière. Nu is het háár beurt om haar dromen na te jagen. Helaas blijken haar droomjob én haar droomman niet zomaar in haar schoot te vallen en zit ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Elisabeth Riphagen boeken
  Elisabeth Riphagen - Vliegen zonder vleugels

  Een reis over vijf Indonesische eilanden geeft inzicht in het dagelijkse leven.In ‘Vliegen zonder vleugels’ neemt Elisabeth Riphagen je mee tijdens haar ontmoetingen met gezinnen en gewone mensen op de eilanden Java, Sulawesi, Flores, Sumatra en Bali.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Leo A.A. de Jong boeken
  Leo A.A. de Jong - De nacht van de blauwe eekhoorns

  De 38-jarige John heeft een saaie kantoorbaan bij een groot, bureaucratisch bedrijf. Die baan houdt hij alleen maar vol omdat het goed verdient. Compensatie zoekt hij in stedentrips en dure escortgirls. Hij leert in de loop der tijd een aantal bijzondere dames… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Stefaan Desmet boeken
  Stefaan Desmet - De tovenaar van half negen

  Wat als wraak en weerwraak de liefde uitdagen? In het dorp van Hans Goeminne plant men een boom als er een kind geboren wordt. Maar niet voor elk kind! Al tijdens zijn jeugd op het Vlaamse platteland ontdekt Hans dat de dingen zelden zijn wat ze lijken. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Arthur van Schendel boeken
  Arthur van Schendel - Een zwerver verdwaald

  Een zwerver verdwaald is het vervolg op Een zwerver verliefd en is al even meesterlijk geschreven. De melancholieke eenling Tamalone reist naar Venetië en komt aldaar met velerlei figuren in contact.Arthur van Schendel (1874-1946) was een van de belangrijkste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95