Romans, novellen

 • Wiel van Hees boeken
  Wiel van Hees - Gravin van Oteren en haar Stalmeester

  Gravin van Oteren verloor op jonge leeftijd haar moeder. Als zij zestien jaar is, verdwijnt haar vader onder mysterieuze omstandigheden. De komst van een jonge stalmeester veranderd haar hele leven. Niet alleen het leven van de jonge Gravin verandert door zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,90
 • Hees van Wiel boeken
  Hees van Wiel - Marcella’s Hobby

  Kort na de aankoop van een nieuwe digitale camera is Marcella getuigen van een overval met een motorrijder en duopassagier bij een juwelier. Als later de paden van Marcella en de twee motorrijders kruisen, staat zij voor een moeilijke keuze.Het wordt een keuze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,90
 • Margaret van Mierlo boeken
  Margaret van Mierlo - Kreukelzone

  Twee vrouwen proberen gedurende een intensief halfjaar een deadline te halen. Kunstschilder Ciss houdt in het najaar haar eerste expositie en journaliste Iris wil haar boek over het leven van Ciss voltooien. Daarnaast werkt ze aan een opdracht die haar in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Bob Olgers boeken
  Bob Olgers - Wodans Oog

  Wat speelt zich af aan de achterkant van het gordijn van het nieuws nadat de camera's uit zijn en de volgende brandhaard is belicht.Thema's als verlies, eenzaamheid, liefde en hoop staan in deze roman centraal.De oorlog in het hart van Thomas duurt 33 jaar na… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Frank Norbert Rieter boeken
  Frank Norbert Rieter - DE DUNDENKER

  Op de ochtend dat staatssecretaris Alois Hartman een belangrijk wetsvoorstel moet verdedigen, komt hij tot de schrikbarende ontdekking dat hij weer dikker is geworden. Uit pure frustratie gooit hij zijn weegschaal uit het raam. Maar als deze actie toevallig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Erwin Gaur boeken
  Erwin Gaur - Gardi

  Gardi - een korte romanVrijdag 22 juli 2011. Schrijver Erwin Wesseling ontwaakt in het bed van zijn grote liefde, de zes jaar jongere Gardi Wongraven. De brute moorden in Noorwegen, die dag, lijken ongemerkt aan hem voorbij te gaan.Gevangen door het verleden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Ellen Heijmerikx boeken
  Ellen Heijmerikx - Blinde wereld - grote letter uitgave

  Kieke en haar familie zijn lid van de Noorse Broederschap, een uiterst religieuze groepering die meent het enige ware geloof te belijden; de rest van de mensheid is blind en zal bij de terugkomst van Jezus onverbiddelijk terechtkomen in grote verschrikkingen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,00
 • Gerben Colster boeken
  Gerben Colster - Gerookte zalm

  De redacteur van een huis-aan-huisblad krijgt op een winterse zaterdag het verzoek om 's avonds de jubileumviering van een zangpedagoge te verslaan, als invaller voor zijn ziek geworden medewerkster. Hij heeft helemaal geen zin om zijn vrije avond op te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Susan Smit boeken
  Susan Smit - De eerste vrouw - Grote Letter uitgave

  Meeslepende, op feiten gebaseerde, roman over de stormachtige liefde tussen twee van de grootste filmsterren va de twintigste eeuw,LOU TELLEGEN en GERALDINE FARRAR.Zij was de diva van de internationale operahuizen die had gezworen nooit te trouwen. Hij was de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • Kluun boeken
  Kluun - DJ - grote letter uitgave

  Bestsellerauteur Kluun is onlangs gescheiden en probeert de draad weer op te pakken. Maar het zit hem niet mee. Met zijn ex strijdt hij om de kinderen en de alimentatie, zijn uitgever zit achter hem aan en zijn boekhouder maant hem zijn inkomsten te verhogen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,00
 • Frans van den Ouweland boeken
  Frans van den Ouweland - Wat de jongen schuldig is aan de man

  Wieland 'Ponchito' Dageling verlaat stuurloos zijn zwijgzame thuisomgeving. Op de hotelschool ontmoet hij Prosper en met deze boezemvriend opent hij, in de schaduw van zijn jeugd, de jacht op geld om anderen te kunnen helpen. Chantage, hotelondernemerschap en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Arjaan van Nimwegen boeken
  Arjaan van Nimwegen - Burengeruchten

  Thomas, een ontslagen leraar Frans, leeft met zijn oudere zus Liliane in de donkere, verwaarloosde villa van hun overleden moeder en hun vader, die met de noorderzon is vertrokken. Het is eind jaren zestig en rond het huis, gelegen op een groene heuvel, vieren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Doornaert, van der Leest boeken
  Doornaert, van der Leest - De Erfgenaam

  De erfgenaam is het tweede deel uit de trilogie De schaduw van Jakkaru. Het neoliteraire schrijversduo, Mark Doornaert (1971) uit Turnhout en de in Antwerpen verblijvende Rolf van der Leest (1967), schetst in dit deel de gevolgen van jeugdig aangebrachte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Salo Muller boeken
  Salo Muller - Nunes Vaz

  Salo Muller Nunes Vaz 'Wil je dat ik mij laat besnijden?' Roosje wist het allemaal niet meer. Wat een toestand. Ze kende Henk nu ruim een jaar en op de eerste drie maanden na, was het een en al ellende. Gelukkig was haar moeder een beetje bijgedraaid, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ivan Wolffers boeken
  Ivan Wolffers - Broer van God

  Drie medische studenten belanden, halverwege de jaren zestig, bij een bezoek aan Parijs samen in een bed. Berend van Doornenbos zal zich ontwikkelen tot een invloedrijk gynaecoloog. Marga de Penasse, voorvechter van meer seksuele rechten voor vrouwen, wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Josepha Mendels boeken
  Josepha Mendels - Rolien en Ralien

  Mendels neemt ons in Rolien en Ralien mee terug naar haar eigen jeugd. Rolien is de jongste en wordt door haar twee oudere zusters niet serieus genomen. Ze voelt zich buitengesloten en verzint haar eigen speelkameraad Ralien om het leven aan te kunnen. Ralien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Michelle van Dijk boeken
  Michelle van Dijk - Darko's lessen

  'Na een half uur lezen gaat het jurkje uit. Ze is roomwit. Ik hou van haar lichaam. Het vangt al het licht in deze kamer. Het draait erin rond en maakt mij duizelig. Ik wil mijn ogen niet dicht doen, ik wil zien hoe Janna het licht is.' Darko (20) reisde op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ton van Reen boeken
  Ton van Reen - Dochters

  Lennert Rosenberg, 59 jaar, journalist in Afrika, reist naar Zwitserland voor de bruiloft van zijn dochter Miriam. Aan het begin van de reis ontmoet hij Nena, een jonge vrouw, op weg naar haar ouders in Zwitserland. Al vlug blijkt dat ze belangstelling hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Inge Nicole boeken
  Inge Nicole - Capgras

  Is het mogelijk om jezelf vorm te geven? Juliet, een beeldend kunstenaar meent van wel als zij zich in Heiland vestigt, een vrijplaats voor artiesten en paria's. Wanneer plotseling haar zus Gusta en de, inmiddels volwassen geworden, jongen Boy verschijnen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Rolinde Hoorntje boeken
  Rolinde Hoorntje - De club

  Shane heeft altijd het idee gehad dat hij iets creatiefs zou moeten doen. Gewoon iets leuks, met muziek of met kunst. Na een flutstudie en vijf tijdelijke contracten op rij begint Shane voor zichzelf, als ontwerper. Via zijn studievriend Richard vindt hij zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Thomas van Slobbe boeken
  Thomas van Slobbe - Handvest Antropoceen

  'In 2030 verdween het woord 'Natuurlijk' uit het woordenboek.' Als de Nijmeegse onderzoeker, Naomi Schelling, een uitvinding heeft gedaan op het vlak van kunstmatige klimaatcorrectie, brengt dat meer teweeg dan ze voorzien heeft. Militairen willen haar vinding… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Toon Tellegen boeken
  Toon Tellegen - Ik zal altijd

  De eekhoorn, die de mier mist wanneer die op reis gaat, vindt verdriet een naar gevoel dat pijn doet in zijn hoofd, en de kraai wil niets liever dan zich sámen met iemand mismoedig voelen. In tijden van eenzaamheid, afscheid en gemis is er gelukkig altijd wel… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Annelies Kok boeken
  Annelies Kok - White man, niet doen!

  Als Maxwell, een Nigeriaanse internist, een baan krijgt in zijn geboorteland, gaan de Engelse Francesca en hun twee kinderen met hem mee. Een aantal jaren later overlijdt Maxwell echter aan een hersentumor. Volgens de traditie is Maxwells oudste broer nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Martin Michael Driessen boeken
  Martin Michael Driessen - De pelikaan

  Andrej is postbode in een slaperig stadje aan de Adriatische kust in communistisch Joegoslavië. Josip is verantwoordelijk voor de kabeltrein naar het heldenmonument boven op de heuvel. Hij is ongelukkig getrouwd en houdt er een minnares op na.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Martin Schouten boeken
  Martin Schouten - Schilderswijk

  'Stel ik bekeer me tot het geloof in kabouters en ik radicaliseer, hoe kom ik dan aan een wapen?'Inspecteur Max Drooglever moet een zaak oplossen in de Haagse Schilderswijk en begeeft zich in de wondere wereld van gelovigen in een opperwezen. Aan zijn zijde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50