Romans, novellen

 • Jerrad Hoff boeken
  Jerrad Hoff - Een leven geleden

  In de zomer van 1972 leren twintigers Sarah Miller en Evan Bennett elkaar kennen in Florida. De weken die volgen zullen hun levens voorgoed veranderen. Maar niet op de wijze waar ze op hadden gehoopt…Sarah Miller, een ietwat in zichzelf gekeerde jonge vrouw,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Martha Heesen boeken
  Martha Heesen - Zeiseman

  Een oude man zit naast zijn huis, onder een ritselende abeel in de avondzon. Wie is hij, wat heeft zijn levensloop betekend? Het betoverende proza van Martha Heesen dient de lezer zeer stapsgewijs het bijzondere verhaal van de Zeiseman toe. Remigius is alleen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Dimitri Verhulst boeken
  Dimitri Verhulst - De laatste liefde van mijn moeder, De helaasheid der dingen, Kaddisj voor een kut

  In de bundeling van ‘De laatste liefde van mijn moeder’, ‘De helaasheid der dingen’ en ‘Kaddisj voor een kut’ rekent Dimitri Verhulst af met zijn jeugd, maar brengt hij tegelijkertijd een prachtige ode aan die jeugd. In ‘De laatste liefde van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Yvette Yvette den Brok-Rouwendal boeken
  Yvette Yvette den Brok-Rouwendal - Met de lippen op elkaar

  De 35-jarige Sanne draagt al vanaf haar kindertijd een vreselijk geheim met zich mee. Haar altijd goedgemutste, zelfbewuste twaalfjarige zoon Toby herinnert haar daar onbewust steeds weer aan. De tienjarige dochter Sam doet haar uiterste best om hun eenzame… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jan van Aken boeken
  Jan van Aken - De ommegang

  In de vroege lente van 1415, op de stoffige wegen van Italië, heeft de ambitieuze heelmeester en architect Isidorus van Rillington een ontmoeting die zijn leven totaal verandert. Isidorus’ zoektocht naar kennis, die hem tot aan de rand van de wereld bracht,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • R.P. Bosch boeken
  R.P. Bosch - 66 Boeken

  66 boektitels, 66 hoofdstukken 33 over filosofie, 33 over religie, geschiedenis, marketing en andere onderwerpen Wanneer haar adoptiemoeder het huis verlaat om zich aan te sluiten bij een gesloten christelijke beweging roept dat bij de achttienjarige Naomi… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Anton Michels boeken
  Anton Michels - De stad trilt

  'De stad trilt' vertelt het verhaal van een dag in het leven van Andreas. Nu zijn verplichtingen als student zijn weggevallen aan het begin van de zomer, is hij vrij om te doen wat hij wil. Zijn jeugdvriend Torben is net terug uit een instelling. Ze trekken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Harry Vaandrager boeken
  Harry Vaandrager - Ik wordt

  Een nieuwe zwarte parel van Harry Vaandrager! 'Heb geen fut voor verzet. Waarom mij verweren? Dus vooruit, zal over mijzelf vertellen. Maar met tegenzin. En, heel graag, stel niet zoveel vragen, ze lopen mijn antwoord voor de voeten. Waarschuw u echter op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Johanna van Sabben boeken
  Johanna van Sabben - Buikschuif

  Buikschuif. Is het een actie, een ding? Of misschien een interne aandoening? Het antwoord op deze vragen is te vinden in de wereld van Jona, een vrouw van achter in de dertig. Een wereld waarin veel onder de oppervlakte borrelt. Zo verheugt ze zich op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mark Posma boeken
  Mark Posma - De graaier

  Het zit Tom niet mee, hij krijgt tegenslag na tegenslag te verwerken en belandt in een uitzichtloze situatie. Om hieruit te ontsnappen bedenkt hij een rigoureus en gewaagd plan: hij besluit de beruchte Belgische oud-bankier Jean-Jacques Vitriol te beroven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Harm Stapert boeken
  Harm Stapert - Scherven hebben geluk

  'Scherven hebben geluk' opent met het verhaal 'Waterman (een sprookje)', waarin de hoofdpersoon de watersnoodramp in Zeeland overleeft. Het eindigt met het verhaal 'Waterloo'; de hoofdpersoon komt om het leven, maar blijft toch voortbestaan. Staperts bundel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Kris Van Steenberge boeken
  Kris Van Steenberge - Woesten

  Woesten is een broeierig verhaal vol dorpsgefluister. De negentiende eeuw loopt ten einde als Elisabeth bevalt van een tweeling. De eerstgeborene, Valentijn, is een prachtige zoon. Het tweede kind is zo mismaakt dat zijn vader hem weigert een naam te geven.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Anneke Eising boeken
  Anneke Eising - Pesters vliegen solo

  Dit verhaal gaat over gepest worden, over pesten en over vriendschap. Op school wordt Killian gepest. Thuis is hij getuige van de ruzies van zijn ouders. Tot ze gaan scheiden. Hij denkt dat dat zijn schuld is, net als de pesterijen op school ook door hemzelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Willem Van Kruijsdijk boeken
  Willem Van Kruijsdijk - Nihil Obstat

  Een (sur)realistisch tijdsdocument dat vanuit historisch perspectief de dreiging van een veranderde samenleving in een denkbare context schetst. Mede gesitueerd in de binnenwereld van een opgroeiend kind, vormen zijn herinneringen de opmaat naar een groter en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Coen Theelen boeken
  Coen Theelen - Opgang

  Je kunt je bij het idee of begrip 'opgang' makkelijk een letterlijke of tijd-ruimtelijke voorstelling bedenken maar als je er een beetje bij stilstaat, ook een sociale, morele en eventueel zelfs spirituele. Concreet echter: Een man van begin zestig gaat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ferdy Karto boeken
  Ferdy Karto - Onze Mooie Zonden

  "Alledaagse mensen die in alle onwetendheid de hoofdrolspeler spelen in hun eigen kroniek. Het zijn gehaaide ouders, manipulerende reizigers, inhalige hulpverleners, verbeten revolutionairen en moordlustige bakvrouwen die zich geconfronteerd zien met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,49
 • Frans Gillis boeken
  Frans Gillis - Levenslang

  'Levenslang, of een vertelling met een voorlopig einde'In dit 4e boek van de Antwerpenaar Frans Gillis maken we kennis met Ronald, een oudere man die na de dood van zijn vrouw zijn intrek neemt in een serviceflat. Daar kijkt hij terug op zijn leven en haalt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Esther Quatfass, Bonnie Sallans boeken
  Esther Quatfass, Bonnie Sallans - 10 Minuten naar het noorden

  Twee Nederlandse stellen emigreren naar een verlaten boerderij in het bosrijke Estland. Al in de eerste dagen lopen de spanningen hoog op en zorgt een illegaal meegebracht geweer voor een reeks van conflicten. Wie van hen houdt zichzelf staande? '10 minuten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Vonne van der Meer boeken
  Vonne van der Meer - Het smalle pad van de liefde; Take 7; Spookliefde

  In Het smalle pad van de liefde brengt een gezin uit Amsterdam al jaren de zomer door bij een Frans-Nederlands gezin, dat na de dood van het jongste kind in de Auvergne is gaan wonen. De vriendschap tussen de families lijkt er een voor het leven – tot die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ge?rard Garcet boeken
  Ge?rard Garcet - Saint-Malo

  Het is de zomer van 1967. Eric ontvlucht de puinhoop van zijn leven in Brussel. Zo belandt hij toevallig in Saint-Malo. Daar, in de jeugdherberg, ontmoet hij Raoul met wie hij een vriendschapsband voor het leven smeedt. Hij leert er ook Sarah kennen. Sarah… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Louis van Dievel boeken
  Louis van Dievel - Braken

  Wie afkomstig is uit de negorij Braken wordt niet door het leven verwend. Dat is een understatement.Gilbert is King of the Dancefloor in Disco Inferno, zeker wel. Als hij danst, staat de hele tent op stelten. Het is een mager surrogaat voor zijn eenzaamheid,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Mira de Boer boeken
  Mira de Boer - Niet van hier

  Een vrouw heeft een beroerte gekregen en ligt negen dagen lang in coma. Ze kan niets meer, alleen maar liggen en naar het plafond kijken, verdwaald in herinneringen. Is dit het einde van haar leven? Heeft ze het ten volle geleefd? Niet van hier is een kroniek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jackie van Laren boeken
  Jackie van Laren - Springvloed

  Deel 3 van de Eilandliefde-serie Mayke Ferwerda is een jonge vrouw die geboren is op het eiland, en die als een van de weinigen van haar leeftijdgenoten heel zeker weet dat ze er ook wil blijven wonen en er haar leven wil opbouwen. Maar zo veel werk is er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Emily Puck boeken
  Emily Puck - Ansicht

  In de sfeer van het interbellum en in een onrustig Europa worden in een kleine gemeenschap de politieke tegenstellingen groter en groeit de polarisatie. De arme, jonge Catharina en haar broers groeien er op in het midden van flamboyante rijke kunstschilders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Owen Donkers boeken
  Owen Donkers - Dryocopus

  Een jonge Nederlandse schrijver vestigt zich in Frankrijk, samen met zijn vrouw. Zijn baan in Nederland heeft hij opgezegd, voortaan kan hij zich volledig aan de literatuur wijden. Maar bij gebrek aan inspiratie besteedt hij zijn tijd voornamelijk aan een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99