Romans, novellen

 • Rob Verschuren boeken
  Rob Verschuren - Tyfoon

  In een bootje onder een paalwoning in de oude visserswijk zitten twee jongens en een meisje. Het is hun laatste schoolweek. Voordat de jongens naar zee gaan, laat het meisje hen beloven dat ze altijd bij elkaar zullen blijven. Wanneer de burgeroorlog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Matthijs Eijgelshoven boeken
  Matthijs Eijgelshoven - Ochtend op Denmark Hill

  In 'Ochtend op Denmark Hill' weet Matthijs Eijgelshoven met haarscherpe observaties de essentie van vriendschap, liefde en kunst te vatten, in een verhaal dat het leven schetst zoals het is. 'Ochtend op Denmark Hill' heeft een sensitieve ondertoon, is in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Willem Elsschot boeken
  Willem Elsschot - Tsjip/De Leeuwentemmer

  Adele, de dochter van Elsschots geliefde personage Frans Laarmans, trouwt met Bennek Maniewski, een Poolse student. Ze krijgen een zoon: Jan. De trotse grootvader Laarmans noemt hem Tsjip. Adele en Bennek verschillen heel erg van elkaar. Bennek is ambitieus,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Stevo Akkerman boeken
  Stevo Akkerman - De mooiste dag

  Als Therese in het ziekenhuis ligt om te bevallen van haar eerste kind, is het erop of eronder. Niet alleen voor haar en haar kind, maar ook voor de mensen die op de gang staan te wachten: haar man, haar vader en haar zus – het zwarte schaap van de familie.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Michiel Lieuwma boeken
  Michiel Lieuwma - Gezichten van glas

  We kijken allemaal toe en niemand is waarlijk onschuldig. Een idealiste, een cabaretier en een kunstenaar wonen noodgedwongen tijdelijk in hetzelfde huis. Ze staan op een kruispunt in hun leven. Debora is gedesillusioneerd uit Afrika teruggekeerd en zoekt een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Peter Abelsen boeken
  Peter Abelsen - Een soort geluk

  In 'Een soort geluk' van topvertaler Peter Abelsen heeft Martin van Houten alles om overal in te slagen, behalve geldingsdrang. Het enige wat voor Martin telt is de liefde voor zijn vriendin, tot zijn relatie stukloopt op zijn onwil om het leven serieus te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Alfred Birney boeken
  Alfred Birney - Radio Monte Carlo

  Michael voelt zich een verdwaalde reiziger in het turbulente leven van zijn ouders: een matige muzikant en een variétédanseres. De radio, met zenders die namen hebben als exotische oorden, voert de jongen mee naar een andere wereld. Maar zijn dromen slaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • F. Bordewijk boeken
  F. Bordewijk - Blokken

  Het fantasierijke werk van Ferdinand Bordewijk (1884-1965) behoort tot de grote Nederlandse klassiekers. In Blokken (1931), nu voor het eerst verbeeld door illustrator en striptekenaar Viktor Hachmang (1988), leidt Bordewijk ons rond door een rechtlijnige, op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Saskia Noort boeken
  Saskia Noort - Stromboli

  Honderdduizenden lezers genieten wekelijks van de column van het schrijversechtpaar Sara Zomer en Karel van Bohemen, waarin ze ogenschijnlijk openhartig verslag doen van hun gezinsleven. Maar achter de façade van hun bohemienbestaan ettert al jaren een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Edine Bakker boeken
  Edine Bakker - Lukraak

  Op een dag ontmoet Lotte, de dochter van de controversiële kunstschilder Anton Markies, haar toekomstige man Bart. Na een vrolijke periode besluiten ze dat de tijd rijp is voor gezinsuitbreiding. Maar wat een roze wolk had kunnen zijn, eindigt in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Peter van Vlerken boeken
  Peter van Vlerken - De moedermoordenaar

  Op 7 augustus 2014 doet de politie in het Brabantse Aalst een macabere ontdekking. In een vrieskist in een woning aan de Ericalaan wordt het lichaam aangetroffen van een 66-jarige vrouw. In een andere vrieskist liggen haar twee honden. Gearresteerd wordt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Oliver Reps boeken
  Oliver Reps - De dag die nooit komt

  De dag die nooit komt is het relaas van de zeventienjarige filmfanaat Elias. In één lange slapeloze nacht overdenkt hij de gebeurtenissen die hem in de situatie hebben gebracht waarin hij zich nu bevindt. Hij vertelt over die zomer, nu zo'n driekwart jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Tessa IJzermans boeken
  Tessa IJzermans - Het houten bestek

  Wanneer de vijfjarige Mathilde ontdekt dat haar vrolijke vader, Mart, in de oorlog veel leed gekend heeft is dat een schok. Dat er niet over gesproken mag worden stelt haar voor raadsels. Ze is eerstejaars op de kunstacademie als haar vader instort. Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Peter Middendorp boeken
  Peter Middendorp - Jij bent van mij

  Op een nacht vergrijpt Tille Storkema, een jonge boer en vader van twee kleine kinderen, zich bij een fietspad aan een zestienjarig meisje uit het dorp. De volgende ochtend wordt zij naakt en levenloos teruggevonden in een weiland.Dertien jaar zal het duren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Esther Quatfass, Bonnie Sallans boeken
  Esther Quatfass, Bonnie Sallans - 10 Minuten naar het noorden

  Twee Nederlandse stellen emigreren naar een verlaten boerderij in het bosrijke Estland. Al in de eerste dagen lopen de spanningen hoog op en zorgt een illegaal meegebracht geweer voor een reeks van conflicten. Wie van hen houdt zichzelf staande?'10 minuten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Robert van Eijden boeken
  Robert van Eijden - Paradijs bij het dashboardlicht

  Het leven van IT'er, bruilofts-dj en mensenmens Jan de Vries is als een plaat waarvan de naald op kant twee is blijven hangen. Zijn bestaan is dat van een robot: werken, eten, netflixen, slapen, elke maand een dj-klus en eens in de zes weken agendaseks met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Luc Haekens boeken
  Luc Haekens - De ideale Walter

  Moons ouders passen totaal niet bij elkaar, maar toch trouwden ze voor de camera's en kregen ze een kind. Zijn hele jeugd vroeg hij zich af wat de televisiemakers bezielde die zijn ouders aan elkaar koppelden. Zodra hij meerderjarig is, besluit Moon te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • José Fernanda boeken
  José Fernanda - Mevrouw C.

  Vrienden kies je, familie niet De steenrijke doch eenzame, kille en godsdienstwaanzinnige Constance woont op een kasteel en regeert met harde hand over haar personeel. Als ze ziek is, vraagt ze haar artistieke, vrijgevochten zus Sophie voor haar te komen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Annet Buurman boeken
  Annet Buurman - Het gemeste kalf

  Agnes had twee zonen. De jongste vertrok naar een ver land. Iedereen zegt dat hij dood is, maar Agnes weet dat hij op een dag terug zal komen. Op een dwaaltocht door de stad ontmoet ze de dakloze Luca. Wanneer hij hoort van Agnes' verlangen naar de terugkeer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • R.P. Bosch boeken
  R.P. Bosch - 66 Boeken

  66 boektitels, 66 hoofdstukken 33 over filosofie, 33 over religie, geschiedenis, marketing en andere onderwerpen Wanneer haar adoptiemoeder het huis verlaat om zich aan te sluiten bij een gesloten christelijke beweging roept dat bij de achttienjarige Naomi… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Peter Strobosch boeken
  Peter Strobosch - Het vrouwelijk gelaat van God

  Jacob voelt dat er een diepere waarheid schuilgaat achter het leven dat hij tot nu toe heeft geleid, een waarheid die voor hem verborgen lijkt te blijven. Zijn ontmoeting met de mysterieuze Clara brengt hem in contact met diepere lagen van zijn bewustzijn. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Anton Michels boeken
  Anton Michels - De stad trilt

  'De stad trilt' vertelt het verhaal van een dag in het leven van Andreas. Nu zijn verplichtingen als student zijn weggevallen aan het begin van de zomer, is hij vrij om te doen wat hij wil. Zijn jeugdvriend Torben is net terug uit een instelling. Ze trekken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Freek van Kraaikamp boeken
  Freek van Kraaikamp - Elitepauper

  Hij is een charmante allemansvriend. Op jonge leeftijd maakt hij pijlsnel carrière en beheert hij al snel miljoenenvermogens. Maar zijn leven in de betonjungle knijpt langzaam alle vreugde uit hem. Zijn enige redding is het stadion, de weekenden met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Harry Vaandrager boeken
  Harry Vaandrager - Ik wordt

  Een nieuwe zwarte parel van Harry Vaandrager! 'Heb geen fut voor verzet. Waarom mij verweren? Dus vooruit, zal over mijzelf vertellen. Maar met tegenzin. En, heel graag, stel niet zoveel vragen, ze lopen mijn antwoord voor de voeten. Waarschuw u echter op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Bertram Koeleman boeken
  Bertram Koeleman - Het wikkelhart

  In ‘Het wikkelhart’ van Bertram Koeleman (1979) zijn twee studiegenoten tijdens een vakantie op het Franse platteland getuige van een incident dat hen beiden op een fundamentele manier vormt. De verbeelding van Nick Tuin raakt hierdoor ontketend; in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99