Romans, novellen

 • Onno van Gelder Jr. boeken
  Onno van Gelder Jr. - Brief van Leonie

  1928. Theo Vanbockstael ontvangt uit onverwachte hoek een brief. Wat volgt is een schets van wat de Groote Oorlog betekende voor iemand aan het front, van de kracht van brieven. Van de verwerking van het trauma dat meer vreet dan goed brengt. Van de herdenking… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sascha Fleurbaaij boeken
  Sascha Fleurbaaij - Nimmermeer

  Wanneer Sam, het laatst overgebleven gezinslid van Puck, doodziek blijkt te zijn, is er maar één optie: Puck moet direct op pad. ‘ij Gaat op een hachelijke zoektocht naar het enige medicijn dat Sam nog kan redden. Terwijl de wanhoop nabij is, de natuur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Henk Staal boeken
  Henk Staal - De Superpositie

  Philip de Raat, hoogleraar geschiedenis, zit thuis. Hij is geschorst door Agnes de Heer, bestuursvoorzitter van de universiteit waar Philip werkt. Agnes neemt het Philip kwalijk dat hij zonder overleg vooraf heeft deelgenomen aan een televisiedebat over het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Edine Bakker boeken
  Edine Bakker - Lukraak

  Op een dag ontmoet Lotte, de dochter van de controversiële kunstschilder Anton Markies, haar toekomstige man Bart. Na een vrolijke periode besluiten ze dat de tijd rijp is voor gezinsuitbreiding. Maar wat een roze wolk had kunnen zijn, eindigt in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Carolien Koolen boeken
  Carolien Koolen - Obsessief

  Obsessief gaat over Lynn, een tienermeisje dat verstrikt raakt in de geweldige, maar ook pijnlijke en verwarrende wereld die liefde heet. Een verhaal over verliefdheid, seksualiteit, verlangen en de onzekerheden van een jonge vrouw. En dat heeft verregaande… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dietske Geerlings boeken
  Dietske Geerlings - In het oog een blik van de wolf

  Terwijl iemand ‘La Follia’ van Corelli speelt, ontspoort het sprookje van Roodkapje en loopt Catharyncken, een leerling van de vijfde klas, zich verloren in de wereldliteratuur, maar ook in de ogen van de mensen om haar heen, vooral in die van Jan en Jonas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marieke Visser, Richard Hulshof boeken
  Marieke Visser, Richard Hulshof - RICHARD I

  Mary wil weten wat liefde is. Na een passieloos huwelijk zoekt ze de Liefde bij mannen die haar niets te bieden hebben. Dan ontmoet ze Richard. Hij vertelt haar hoe hij de wereld ziet en dan verandert alles. Ze praat elke maand met Richard over zaken als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jireël Verhage boeken
  Jireël Verhage - Was het gras maar groen

  Tom gaat als vrijwilliger aan de slag op een voetbalschool in Limbe, een kustplaats in Kameroen. Wat hij daar gaat doen is goed, dat is zijn heilige overtuiging. Vanaf de eerste dag blijkt echter dat zijn verwachtingen totaal niet te rijmen vallen met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hilde Pinnoo boeken
  Hilde Pinnoo - Valtuig

  Midas is hypersensitief. Via een geboortevlek op zijn schouderblad kan hij stemmingen en gevoelens van mensen capteren. Maar bij de succesvolle Alex voelt hij niets. Ondanks de herhaalde waarschuwingen van Midas valt zijn adoptiefzus Lana voor de charmes van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • B. Roose boeken
  B. Roose - Steen

  Een meester-metselaar en zijn dochter vechten voor hun droom in middeleeuws Gent Het jaar 1225. Meester-metselaar Martin d’Antoing trekt met zijn metselaars en steenhouwers weg van de burcht te Coucy, op naar het noorden. Hij wil werken in een van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Thomas Verbogt boeken
  Thomas Verbogt - Als de winter voorbij is

  Het kunnen maar een paar seconden zijn die je leven uiteindelijk bepalen. Iemand aankijken of juist niet. Ineens gekust worden op een zomerse dag. Meer hoeft het niet te zijn. Zo vergaat het de hoofdpersoon van deze roman, die jaren leeft met de herinnering… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,00
 • Chris Picavet boeken
  Chris Picavet - Ik heb mijn vader niet gedood

  Eenendertig jaar onschuldig in de gevangenis doorbrengen, het zal je maar overkomen. Leon Van Huffel uit het Waasland maakte het mee: in 1948 werd hij — onterecht — veroordeeld tot levenslang wegens doodslag op zijn vader, die zich in werkelijkheid in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Berthe Spoelstra boeken
  Berthe Spoelstra - Schemerland

  Jeanne is gestopt met praten. Ze zit in haar huis en kijkt naar het kleed aan haar voeten, haar schilderij, schilfers op de zoldering. Dat is genoeg. Bergen verhalen liggen daar te wachten tot zij ze verzint. Tot de conciërge de luiken opent en het zonlicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Frans Stüger boeken
  Frans Stüger - De Bastaard

  Bastaard kind zoekt als volwassene naar zijn identiteit.René van van den Bosch is acht jaar als hij ontdekt dat hij niet Van den Bosch heet, maar René de Graaf. (Hoewel hij daar ook niet zeker van is, want zijn 'biologische' vader, blijkt niet zijn vader te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Renée Brouwer boeken
  Renée Brouwer - Alles komt goed

  Alle badgasten om ons heen op het Spaanse strand hebben totaal geen idee wat er gaande is. Het enige wat zij zien, is een leuk en gelukkig gezin met twee vrolijke, drukke jongens. Het liefst schud ik ze allemaal door elkaar en schreeuw ik ze één voor één… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Carolijn Visser boeken
  Carolijn Visser - Buigend bamboe

  In 1988 reist Carolijn Visser, in de voetsporen van de zeventiende-eeuwse wereldreiziger en voc-man Johan Nieuhof, door de binnenlanden van China, waar eeuwenoude tempels, pagodes en dorpjes in diepe rust gedompeld zijn. Een jaar later, in juni 1989, keert ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,00
 • Rombout Paladijn boeken
  Rombout Paladijn - Het Chateau

  Ingeland is een natie als geen ander. Welvarend, opkomend, en het staat aan de bakermat van de industriële revolutie. Ingeland kent vele provincies, ook vele kleine gehuchten, en Glancebury is daar één van. Een nietszeggend plaatsje, met ietwat onwetende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Niña Weijers boeken
  Niña Weijers - Kamers antikamers

  ‘Kamers, antikamers‘ van Niña Weijers is een roman over de poreuze grenzen tussen herinnerde, verzonnen en mogelijke levens. Over de keuzes die je maakt, en niet maakt. Over liefde en vriendschap, en de manieren waarop mensen elkaar vinden en verliezen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Josha Zwaan boeken
  Josha Zwaan - Saturnusplein 3

  1934. Lies, een gewone jonge vrouw, gaat werken voor een gefortuneerde Joodse familie. Ze beleeft enkele gelukkige jaren, zeker nadat zij en Daniel, de zoon des huizes, verliefd op elkaar worden. Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt Daniel opgepakt wegens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,00
 • Saskia Schouten boeken
  Saskia Schouten - Vergiffenis

  Een dramatisch verhaal dat zich afspeelt op een zonnig eiland.Rasika gaat in de winter op vakantie naar Malta. Ze logeert in een kunsthotel en ontmoet daar Amy, een schilderes die op het Maltese eiland Gozo woont. Rasika schildert sinds kort en is enthousiast… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Rein van der Wiel boeken
  Rein van der Wiel - Amir

  Zijn moeder begrijpt hem niet, zijn leraren doen moeilijk en op een dag staat zelfs de politie voor de deur. De twaalfjarige Amsterdamse Amir, zoon van een Nederlandse moeder en een verdwenen Afghaanse vluchteling, drijft iedereen tot wanhoop. Zijn moeder is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Vonne van der Meer boeken
  Vonne van der Meer - Zonder Jozef (set van 10)

  Twee bijzondere en recente korte verhalen uit de bundel 'Brood, zout, wijn' vormen het Literaire Juweeltje van juni 2019. In beide verhalen wordt er verhuisd en raken mensen volledig ontregeld. In ‘Zonder Jozef’ belandt een dame op leeftijd door een even… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Arnold Aletrino boeken
  Arnold Aletrino - Moewe jaren

  Arnold Aletrino (Amsterdam, 1 april 1858 – Montreux, 17 januari 1916) kwam als student in aanraking met de Tachtigers Kloos, van Deyssel en van Eeden, werd lid van hun literair genootschap Flanor en publiceerde al snel zijn eerste verhalen in De Nieuwe Gids.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Gilbert Keyzer boeken
  Gilbert Keyzer - Albert en de doden

  Een leidinggevend verpleegkundige mislukt in zijn werk. Albert ontdekt geen leider te zijn en komt er achter dat in het ziekenhuis waar hij in dienst is verborgen activiteiten plaatsvinden. Hij probeert met een van zijn vrienden een autobedrijf op te zetten.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Madelein Kerseboom boeken
  Madelein Kerseboom - Verleidelijk lekker

  Ilse Oldenbroek werkt voor het vrouwenmagazine Claire. Het is haar droom om een wekelijkse column te schrijven en ze is dan ook superblij als ze die kans krijgt. Maar er blijkt een addertje onder het gras te zitten. Het is namelijk niet de bedoeling dat Ilse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99