Romans, novellen

 • Cynthia Mc Leod boeken
  Cynthia Mc Leod - Hoe duur was de suiker?

  Hoe duur was de suiker? is het succesvolle romandebuut van Cynthia Mc Leod.In deze historische roman heeft zij met veel verve een stukje geschiedenis van Suriname tot leven gebracht. De roman speelt in de periode 1765 - 1779. Het is de bloeitijd van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Paul Gellings boeken
  Paul Gellings - De wereld als leugen

  Een gemarginaliseerde schrijver beleeft tijdens het boekenbal een romance met de bekendste talkshowhost van het land en wordt vervolgens tot haar biograaf bestempeld. Deze liefdesgeschiedenis is tegelijk een satire op de hedendaagse literaire wereld, waarin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Frank Colle boeken
  Frank Colle - Roekoe

  Roekoe moet een opstel schrijven voor school onder de titel: ‘Wie ben ik?’. Maar inderdaad, wie is Roekoe? We volgen hem doorheen het duivenhok met al zijn bewoners, op zoek naar zichzelf en naar wat hij van zijn leven wil maken. Tussen wensen en dromen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Koos van Zomeren boeken
  Koos van Zomeren - Het complete rekelboek

  Nooit is er een liefdevoller boek geschreven over een hond Twintig jaar geleden begon Koos van Zomeren aan zijn ‘verzameld werk’ over zijn bastaardhondje Rekel. Van Zomeren schetst liefdevol het leven, de aftakeling en de dood van Rekel. Er is daarna nooit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Yvonne Keuls boeken
  Yvonne Keuls - Mevrouw mijn moeder

  Met Mevrouw mijn moeder richt Yvonne Keuls een liefdevol monument op voor haar bijzondere moeder ;Het is een meeslepend en ontroerend verhaal over de Indische wortels van haar familie, over de repatriering naar Nederland, de vestiging in Den Haag en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Toon Tellegen boeken
  Toon Tellegen - De trein naar Pavlovsk en Oostvoorne

  Toon Tellegen bracht alle verhalen die zijn Russische grootvader hem vertelde, of had kunnen vertellen, samen in een liefdevol eerbetoon De grootvader van Toon Tellegen was Rusland na de Revolutie in 1918 ontvlucht en zat barstensvol verhalen: sombere,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Monique van Roosmalen boeken
  Monique van Roosmalen - De gesloten piano

  Geen Grace Kelly-rol meer en geen make-up; oma Leonie is in haar laatste dagen. Ooit zong ze anderen het geluk in. Nog heeft ze noten op haar zang. Als ze slaapt komen herinneringen tot leven. Kleindochter Lieke lijkt de enige van alle familieleden die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Odette Van Kempen boeken
  Odette Van Kempen - Nalins keuze

  Op tienjarige leeftijd was Isabel Mens getuige van de zelfmoord van haar vader, waardoor ze seksueel misbruikt werd. Een geheim dat ze jarenlang bij zich droeg. Door deze aangrijpende gebeurtenissen vindt ze het moeilijk om relaties aan te gaan, maar dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,04
 • Roger P.M. Cals boeken
  Roger P.M. Cals - Erik

  Erik wordt achtervolgd door zijn verleden. Zijn vader, die zijn homoseksualiteit niet accepteert, vormt een constante bedreiging. Weet hij hieraan te ontsnappen? Hij probeert een nieuw leven in London op te bouwen. Vind hier een nieuwe familie. Vrienden. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Toon Tellegen boeken
  Toon Tellegen - Het leed van de stoftor

  De stoftor woont op de maan. Niemand weet van zijn bestaan. Ver weg ziet hij alle andere dieren. Op een dag roept hij zomaar door een toeter: ‘Het spijt me!’ De dieren horen hem en elk van hen denkt dat die woorden voor hem zijn bestemd. De neushoorn meent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Henk Hardeman, Marten Toonder boeken
  Henk Hardeman, Marten Toonder - Het lastpak

  Na bijna dertig jaar verscheen er weer een nieuw Bommelverhaal Het Lastpak. Dit boek claimde bij verschijnen direct een plek in de bestsellerslijst en kreeg lovende kritieken, ondanks de sobere uitvoering. Daarom verschijnt dit jaar Het LUXE Lastpak. Hetzelfde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ferry Mingelen boeken
  Ferry Mingelen - Graven rond het Binnenhof

  Vrijwel dagelijks is Ferry Mingelen op het Binnenhof te vindenHet is al tientallen jaren zijn vaste werkplek. Daarvandaan doet hij verslag van het politieke nieuws. Maar over het Binnenhof en omgeving valt heel wat meer te vertellen dat de actuele politiek. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Cees De Reus boeken
  Cees De Reus - Een dorp van toen

  In 'Mijn kleine waanzin' beschrijft Jan Brokken het dorp Rhoon, waar hij opgroeide als zoon van de Nederlands Hervormde predikant. Het is het dorp van de ouderlingen, herenboeren en tuinders. Cees de Reus is de zoon van de plaatselijke kastelein van café… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Luc Van Balberghe boeken
  Luc Van Balberghe - Wolfsmelk

  Het Voght is een volksbuurt in het midden van de stad. De bewoners hebben elk hun grote waarheden en kleine geheimen. Die waarheden verkondigen ze luidkeels, over elkaars geheimen wordt gezwegen. Tot een aftands zigeunercircus zijn tenten in de omgeving… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Carl Slotboom boeken
  Carl Slotboom - De man die zich mijn vader noemde

  Als zijn moeder gestorven is wordt Paul, naast de mishandelingen die hij al jarenlang ondergaat, door zijn vader ook nog eens seksueel misbruikt. Door ingrijpen van zijn klassenleraar wordt hij geplaatst in een gezinsvervangend tehuis. Hier openbaren zich de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Edine Bakker boeken
  Edine Bakker - Lukraak

  Op een dag ontmoet Lotte, de dochter van de controversiële kunstschilder Anton Markies, haar toekomstige man Bart. Na een vrolijke periode besluiten ze dat de tijd rijp is voor gezinsuitbreiding. Maar wat een roze wolk had kunnen zijn, eindigt in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Carolien Koolen boeken
  Carolien Koolen - Obsessief

  Obsessief gaat over Lynn, een tienermeisje dat verstrikt raakt in de geweldige, maar ook pijnlijke en verwarrende wereld die liefde heet. Een verhaal over verliefdheid, seksualiteit, verlangen en de onzekerheden van een jonge vrouw. En dat heeft verregaande… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Elisabeth van Nimwegen boeken
  Elisabeth van Nimwegen - Onderdak

  Een vrouw bestudeert in het donker de bewegende, troebele sliertjes die je ziet als je je ogen dichtknijpt. De plek waar ze zich bevindt lijkt in niets op de conferentie in Helsinki waar ze eigenlijk zou moeten zijn. Niemand waar ze werkelijk is, ze leeft in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Mieny Bierling boeken
  Mieny Bierling - Overstag

  Tergend langzaam beweeg ik over het gras tot vlak voor me de trampoline opdoemt. Als ik dichterbij kom, zie ik Pepijn op en neer springen alsof zijn leven ervan afhangt. Mijn schouders zakken en nu pas merk ik dat ik ongemerkt mijn adem inhield. Pepijns ogen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Annemarie Bleeker boeken
  Annemarie Bleeker - Trijp

  Trijp is het verhaal van de vierentwintigjarige militair Simon, die heeft deelgenomen aan een Nederlandse vredesmissie. Na zijn thuiskomst uit oorlogsgebied wordt hij geconfronteerd met onbegrip en minachting en verliest hij gaandeweg alle grond onder zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Alexandra Terlouw-Van Hulst boeken
  Alexandra Terlouw-Van Hulst - De man van Tsinegolde

  Aangrijpende roman over een harmonieus gezin in de oorlogsjaren, grotendeels waar gebeurdAls de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, zijn de dochters van ingenieur Tjalling Idsinga en de Joodse violiste Tsinegolde Dobrowitz respectievelijk 8, 7 en 5 jaar oud. Hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,00
 • Ish Ait Hamou boeken
  Ish Ait Hamou - Klem

  KLEM brengt Als je iemand verliest die je niet kan verliezen, de novelle die Ish Ait Hamou schreef in het kader van de Te Gek!?-campagne 2016, naar het scherm. Deze bijzondere filmeditie bundelt de novelle én het script van de kortfilm, geschreven en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ronald Giphart boeken
  Ronald Giphart - Boterballentijd (set van 10)

  Niet minder dan gladweg geniaal is het fictieve verslag door Ronald Giphart van een historische gebeurtenis: de eerste passagiersvlucht van Amsterdam naar New York in mei 1946. Het verhaal geeft een schitterend beeld van Holland in de tijd rond het aflopen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Robert Pierik boeken
  Robert Pierik - Snijgeil

  ‘Nee, natuurlijk niet, Van der Heijde. Ik vertrouw jou absoluut niet. Je leeft een leven dat het mijne beslist niet is. Je hebt veel en veel te veel aandacht voor zaken die niets met de neurochirurgie te maken hebben, helemaal niets. Of dat nou de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Céline Bode boeken
  Céline Bode - Casanova baart een kannibaal

  Een jonge vrouw – net afgestudeerd, vrij als een vogel en enigszins verveeld – is bezig met een experiment. Het experiment is eenvoudigweg: kijken wat er gebeurt. Wanneer ze een oudere melancholische artiest ontmoet en bij hem intrekt is ze genoodzaakt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,92