Romans, novellen

 • Marc Reugebrink boeken
  Marc Reugebrink - Zout

  ‘Het was André Met De Honden die ons het eerst over de vondst van het zout vertelde. We zaten aan de ronde eikenhouten tafel in De Burggraaf en wachtten in de schemer die nu al weken van ’s ochtends tot in de late middag over Lende hing op het licht. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Jacqueline Zirkzee boeken
  Jacqueline Zirkzee - De eerste priesteres

  'Op die verre dag, in die lang vervlogen nacht, in dat verre jaar, in de tijd dat Anu de hemel in bezit nam,' begint het verhaal van de eerste priesteres.- Gilgamesj, Sumerisch kleitablet Volgens de vroegste bronnen werd de aarde toen zij jong was bevolkt door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mia Farnwood boeken
  Mia Farnwood - Hoefijzers in Japan

  Een meisjesdroom die eindigt in een emotioneel drama. Een waargebeurd en aangrijpend levensverhaal over de hartroerende verbintenis tussen een meisje en haar paard. Wanneer Blanche op jonge leeftijd, als onervaren merrie, in het leven van het hoogsensitieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Wanda Reisel boeken
  Wanda Reisel - Adam

  Adam van Wanda Reisel is een filmische roman die het karakter volgt van iemand die vindt dat de wet niet voor hém geldt en daarmee weg denkt te komen. Adam Landau wil uit de fatale cirkel van zijn bestaan breken. Als er onder zijn ogen een aanslag wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Anuar boeken
  Anuar - Het zal je broertje maar zijn

  Nordin is een nietsnut. Zijn tweelingzusje Fatma een hoogvlieger. Nadat Nordin zichzelf op een vreselijk domme manier in de problemen heeft gebracht, is zijn vader het zat. Om te laten zien wat hij waard is, moet Nordin naar Tetouan, zijn geboortedorp in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Jopie Roijé boeken
  Jopie Roijé - Watergruwel

  Een poosje werken op een luxe cruiseschip, wie droomt er niet van? De jeugdige schoonheid Fabi vervulde niet echt een droom door in te stappen op dat grote schip, maar kon niet beseffen dat deze ervaring eerder een nachtmerrie zou blijken. Van luxe was al snel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Petra Vollinga boeken
  Petra Vollinga - Het geheim van Eva

  Het geheim van Eva is 100% feelgood! Een verrassende en sprankelende roman over beslissende keuzes en grote gevolgen Eva maakt als jonge vrouw een drastische keuze die haar de liefde van haar leven kost. Ze heeft leren omgaan met de consequenties van de leugen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Renate Dorrestein boeken
  Renate Dorrestein - Reddende engel

  dwarsligger 577 Chris de Stoop Dit is mijn hof DWDD Boek van de Maand De Hedwigepolder, de beroemdste polder van de lage landen, moet en zal onder water worden gezet. Deze polder is symbool geworden voor het oude boerenland dat moet wijken voor nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • J.J. Cremer boeken
  J.J. Cremer - Fabriekskinderen

  Fabriekskinderen is in 1863 door J.J. (Jacob Jan) Cremer (1827-1880) geschreven als literair pleidooi voor de afschaffing van kinderarbeid. Kinderarbeid, ook van zeer jonge kinderen, was in die tijd heel gebruikelijk. Cremer schreef de novelle op verzoek van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,49
 • Bart J.G. Bruijnen boeken
  Bart J.G. Bruijnen - Zeg maar dog met je hondje

  ZEG MAAR DOG MET JE HONDJE is een post-ironische flardennovelle over honden, die zakken met botten en haren, die schepsels zonder arrogantie en hypocrisie, die wezens van conformiteit, codes en een onveranderlijke status quo; maar ook mensen, zaken en dingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,54
 • Maaike Helmer boeken
  Maaike Helmer - NIETS

  In deze tijden waarop alles kan, zijn we steeds meer op zoek naar innerlijke rust. Wat als die rust eigenlijk al voor het oprapen ligt, maar wij het niet meer zien? Maaike Helmer zocht in deze drukke doorgedraaide maatschappij naar meer kalmte in hoofd en lijf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Mili van Veegh boeken
  Mili van Veegh - Congo

  Charles Oostende, verbeten door zijn verleden, heeft een schuilplaats gevonden in Kinshasa. Op zijn vaste plek in ‘Café Anderhalf Leven’ noteert hij de verhalen van verdwaasden. Een peilloze leegte vult hij met aanvankelijk fragiele relaties: een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Fenne van Heemstede boeken
  Fenne van Heemstede - Lava

  Libris literatuurprijs winnaar Abdelkader Benali roemde haar verhalen: ‘Ze raakte me in het hart!’ Flaptekst Fleur is een levenslustige, poly-amorische, jonge vrouw, die samen met haar partner een kunstgalerie runt. Prettig in de omgang, aantrekkelijk en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Van den Abeele boeken
  Jan Van den Abeele - Krunk

  Hij is jong, getalenteerd en succesvol. Zijn eerste album haalde platina, en de fans willen meer. Maar inspiratie vinden blijkt een hele opgave als je omringd bent door leeghoofdige idioten en hopen drugs. Gelukkig is ZIJ er... Jan Van den Abeele jaagt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Revka Bijl boeken
  Revka Bijl - Gapen onder water

  Veda heeft geen reden onsuccesvol te zijn. Ze woont in een grote stad met eindeloze mogelijkheden en is net afgestudeerd. Toch lukt het haar niet een glorieus bestaan op te bouwen, iets wat haar beste vriendin moeiteloos voor elkaar krijgt. Wanneer Veda… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lammert Voos boeken
  Lammert Voos - Malterfoske

  Malterfoske is een meeslepende novelle over zeven generaties Groningse armoedzaaiers op de klei. Er is incest, armoede, ziekte, uitbuiting, uitzichtloosheid. De bewoners van het buurtschap Malterfoske zitten vastgeklonken aan hun DNA, hun geboortegrond en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Toon Tellegen boeken
  Toon Tellegen - De trein naar Pavlovsk en Oostvoorne

  Toon Tellegen bracht alle verhalen die zijn Russische grootvader hem vertelde, of had kunnen vertellen, samen in een liefdevol eerbetoon De grootvader van Toon Tellegen was Rusland na de Revolutie in 1918 ontvlucht en zat barstensvol verhalen: sombere,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Edzard Mik boeken
  Edzard Mik - Mea culpa

  Waarvoor zijn we verantwoordelijk in ons leven? En wat betekent het ergens verantwoordelijkheid voor te nemen? ‘Ik keek naar Sybil en vroeg me af of ze in dezelfde afgrond staarde. Het kon niet anders of het duizelde haar zoals het mij duizelde. Ze had niets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Klaartje van Setten boeken
  Klaartje van Setten - Onder sterren

  Een sprankelende, originele feelgood-roman van een nieuwe Nederlandse auteur Als je een vakantiehuis beheert waar filmsterren en prinsen logeren, moet je niet te snel ergens raar van opkijken… Een boeiend inkijkje in de wereld van de jetset, tegen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Debby Geissler boeken
  Debby Geissler - Pijnlijk verliefd

  Pijnlijk verliefd. Onder het motto “Wie schrijft, die blijft” begon ik in 2014 met het bijhouden van een blog over mijn grenzeloos verliefd avontuur met een jongen uit Tunesië. Maar wat begon als een blog over de liefde werd een blog over veel meer. Ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Carolien Koolen boeken
  Carolien Koolen - Obsessief

  Obsessief gaat over Lynn, een tienermeisje dat verstrikt raakt in de geweldige, maar ook pijnlijke en verwarrende wereld die liefde heet. Een verhaal over verliefdheid, seksualiteit, verlangen en de onzekerheden van een jonge vrouw. En dat heeft verregaande… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Carl Slotboom boeken
  Carl Slotboom - De man die zich mijn vader noemde

  Als zijn moeder gestorven is wordt Paul, naast de mishandelingen die hij al jarenlang ondergaat, door zijn vader ook nog eens seksueel misbruikt. Door ingrijpen van zijn klassenleraar wordt hij geplaatst in een gezinsvervangend tehuis. Hier openbaren zich de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Edine Bakker boeken
  Edine Bakker - Lukraak

  Op een dag ontmoet Lotte, de dochter van de controversiële kunstschilder Anton Markies, haar toekomstige man Bart. Na een vrolijke periode besluiten ze dat de tijd rijp is voor gezinsuitbreiding. Maar wat een roze wolk had kunnen zijn, eindigt in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jan Van Dingstee boeken
  Jan Van Dingstee - De film

  Oscar is een filmproducent met een fascinatie voor geschiedenis. Wanneer zijn mentor Leo het bedrijf Dutch Film Design verkoopt, wordt het overgenomen door Guy Dupont. Oscar raakt in conflict met deze Vlaming, die geheel andere plannen met het productiehuis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Dimitri Casteleyn boeken
  Dimitri Casteleyn - Het feest

  Hoe ver ga je om het verleden recht te zetten? Maurits Matthys organiseert een feest voor zijn vijftigste verjaardag, in het kasteel waar hij woont. Een exclusief feest, met een select gezelschap van vijf mensen uit zijn schooltijd. Een diner met vijf gangen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99