Romans, novellen

 • Sander Kooistra boeken
  Sander Kooistra - Til mij op met duizend vogels

  Til mij op met duizend vogelsZeeland, eind jaren vijftig. Een eenzaam jongetje zoekt steun bij de vogels. Kunnen zij er voor zorgen dat zijn moeder terugkomt naar huis? Schrijver Sander Kooistra (1951) groeide op in Zeeland en de roman speelt zich af tegen het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Remco Kock boeken
  Remco Kock - De Rijn, de fles, Arnhemse meisjes en Vites

  In De Rijn, de Fles, Arnhemse Meisjes en Vites kijkt de lezer door een Arnhemse bril naar het alledaagse bestaan. Met veel cynisme, humor en zelfspot dus. Die Arnhemse bril wordt aangereikt door Remco Kock, die schrijft over het leven binnen en buiten Arnhem,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Joachim boeken
  Joachim - Merlijn

  Ik ontmoette Merlijn tijdens een van mijn trektochten en geloofde niet dat hij was wie hij zei te zijn tot hij mij meenam naar een van de vele parallelle werelden waar ik kennis maakte met elfen, trollen en dwergen. Beetje bij beetje werd ik meegesleurd in dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tommy Wieringa boeken
  Tommy Wieringa - XL Honorair kozak - grote letter uitgave

  Dit zijn de avonturen van een hotelburger en een onvermoeibare reiziger. Op de Oekraïense steppe wordt Tommy Wieringa tot honorair kozak geslagen, in Wenen vindt hij een illustere dubbelganger die naamloos door de geschiedenis werd toegedekt en in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,20
 • Carla de Jong boeken
  Carla de Jong - XL Nooit meer regen - grote letter uitgave

  Een halfjaar na de dood van Jeanne Dufour worstelen haar echtgenoot, haar zoon en haar ex-man met hun verlies en met geheimen uit het verleden. Als de notaris aankondigt dat Jeannes testament geopend mag worden, ontvouwt zich de beladen geschiedenis die de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,40
 • M. Februari boeken
  M. Februari - XL De literaire kring - grote letter uitgave

  Teresa Pellikaan woont weer in het dorp waar ze is opgegroeid. Haar rijke echtgenoot is er lid geworden van de literaire kring, ooit opgericht door Teresa's vader. Op een dag hoort Teresa dat haar vroegere klasgenoot Ruth Ackermann een internationale… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,05
 • T. de Loo boeken
  T. de Loo - XL Harlekino - grote letter uitgave

  Hoewel hij de zoon is van een Nederlandse moeder heeft Saïd een Marokkaanse voornaam, ter herinnering aan de virtuoze ud-speler die vluchtte voor het vaderschap en terugkeerde naar Marokko. Op 21-jarige leeftijd besluit Saïd zijn vader te gaan zoeken, in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  56,55
 • Lieneke Dijkzeul boeken
  Lieneke Dijkzeul - XL Achterstallig geluk - grote letter uitgave

  Een niet bij name genoemde dochter bezoekt voor de laatste maal het huis van haar moeder. Om afscheid te nemen, maar ook in de hoop in het reine te komen met het verleden - en met zichzelf. Het lijkt een hopeloze missie: bitterheid en verdriet overheersen. Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,90
 • Herman Koch boeken
  Herman Koch - XL Geachte heer M. - grote letter uitgave

  De eens zo gevierde schrijver M. had zijn grootste succes met een roman over de geruchtmakende verdwijning van Jan Landzaat. De leraar geschiedenis verdween na een korte aff aire met een bloedmooie leerlinge, en werd voor het laatst gezien bij het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  57,60
 • Stefan Brijs boeken
  Stefan Brijs - XL Maan en zon - grote letter uitgave

  Curaçao, 1961. Op een septemberochtend laattaxichauff eur Roy Tromp zijn twaalfj arige zoonMax achter in de klas van broeder Daniel. Maxblijkt een talentvolle jongen die ervan droomt om onderwijzer te worden. Broeder Daniel, zelf een kind van het eiland, wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,60
 • Anne-Fleur van der Heiden boeken
  Anne-Fleur van der Heiden - Klaproos

  Op haar zesentwintigste verjaardag besluit Noor na een lange periode van stilzwijgen weer contact op te nemen met haar moeder en haar stiefvader Las. Las is terminaal ziek, en Noor kan de confrontatie met hen en met haar jeugd niet meer uit de weg gaan.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • XL Ik kom terug - grote letter uitgave

  Na een lang leven van zwijgen en buitensluiten begint een moeder opeens te praten tegen haar zoon - aarzelende ontboezemingen over grensoverschrijdende liefde, verraad en drie oorlogen. Hij, een romanschrijver, mag haar biograaf worden, maar er is een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,80
 • Mariëtte Middelbeek boeken
  Mariëtte Middelbeek - Turbulentie - grote letter uitgave

  Sara Doesburg leidt een behoorlijk glamour leven. Als stewardess vliegt ze de hele wereld over, waakt ze met harde hand over haar maat 36 en heeft ze de mannen voor het uitzoeken. Ze heeft geen enkele behoefte om ook maar iets aan haar leven te veranderen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Herien Wensink boeken
  Herien Wensink - Kleihuid

  Vlaanderen, 1918. In een geïmproviseerd revalidatieoord achter het front delen de Britse officier Rupert Atkins en soldaat Harvey Cole noodgedwongen een kamer. Harvey herstelt moeizaam van zware verwondingen aan zijn gezicht, met Rupert is ogenschijnlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hans Dekkers boeken
  Hans Dekkers - Over de Taag

  De gedesillusioneerde psychiater Ernest Bas probeert in het reine te komen met de dood van zijn vrouw Clarissa, van wie hij de psychische desintegratie niet had zien aankomen. Hij geeft zijn baan op en verhuist naar Lissabon, waar de halfzus van zijn vrouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Arthur Umbgrove boeken
  Arthur Umbgrove - XL Paradise village - grote letter uitgave

  Een vader en zijn elfj arige zoon trekken in een open Ford Mustang door het westen van Amerika. Het is niet zomaar een mannen-onderelkaarvakantie:de vader is op de vlucht voor de pers omdat de bank waarvan hij bestuursvoorzitter is, gered moet worden door de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,45
 • Anne-Ginne Goemans boeken
  Anne-Ginne Goemans - XL Honolulu King- grote letter uitgave

  Innemend en gemoedelijk, zo staat de tachtigjarige Hardy - eigenaar van een Indische toko - bekend. Hij luistert naar de levensverhalen van zijn Indische klanten en draait met zijn oude vrienden hawaïmuziek.Ooit vormde Hardy met hen de legendarische Honolulu… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,60
 • Wytske Versteeg boeken
  Wytske Versteeg - XL Quarantaine - grote letter uitgave

  Plastisch chirurg Tomas zit gevangen in zijn huwelijk als hij tot zijn eigen verbazing verliefd wordt op de veel jongere Maria. Voor het eerstbegint hij te twijfelen aan de leugen die hij leeft, maar net nu Tomas kans ziet op een nieuw begin wordt het land… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,40
 • Judith Visser boeken
  Judith Visser - XL In seizoenen - grote letter uitgave

  Hoe belangrijk wordt het verleden, wanneer er geen toekomst meer is?Wat gebeurt er als je te horen krijgt dat je ernstig ziek bent en door nalatigheid van het ziekenhuis niet meer geholpen kunt worden? Dat je'in seizoenen' moet gaan denken? Annabel Wismar (59)… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,50
 • Johan Fretz boeken
  Johan Fretz - Onder de paramariboom

  Johannes Fretz is een Nederlander. Dat hij gemengd bloed heeft, is hem tot nu toe nauwelijks opgevallen; vooral anderen lijken zich tegenwoordig druk te maken over zijn afkomst. Daar komt verandering in als hij oude gedichten van zijn Surinaamse grootvader… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sanne Hillemans boeken
  Sanne Hillemans - Ave Cesaria

  Ave Cesaria is het vervolg op Circus Cesaria en gaat verder waar het vorige boek eindigde. Het kan daarom niet als los verhaal gelezen worden. Lees hieronder wat anderen over Circus Cesaria zeggen: Sanne laat met Circus Cesaria zien dat een auteur zelf ook een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Anna Chojnacka boeken
  Anna Chojnacka - De Poolster (POD)

  Op haar tiende verhuist de Poolse Ida met haar moeder naar Nederland. Een halfjaar later valt de Berlijnse Muur. Terwijl Ida haar draai probeert te vinden in haar nieuwe omgeving, ziet ze haar geboorteland in een razend tempo veranderen. Wanneer Ida ouder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Doré van Halder boeken
  Doré van Halder - Kiwi light

  Voor Laura eindigt haar kindertijd abrupt als ze met haar ouders arriveert in hun geboorteland Nederland. De vreemden die haar leven voortaan bepalen heten familie. Nieuw-Zeeland ligt ver achter haar.Wanneer de donkere kant van hun immigrantenbestaan in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annet Buurman boeken
  Annet Buurman - Het gemeste kalf

  Agnes had twee zonen. De jongste vertrok naar een ver land. Iedereen zegt dat hij dood is, maar Agnes weet dat hij op een dag terug zal komen. Op een dwaaltocht door de stad ontmoet ze de dakloze Luca. Wanneer hij hoort van Agnes' verlangen naar de terugkeer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Henri Borel boeken
  Henri Borel - Vlindertje

  Na de femme fatale Fokel en de feministische Hilda van Suylenburg is de hoofdpersoon van het derde deel van de reeks Rondom Couperus de femme fragile Ellie van Taats, alias 'Vlindertje'. Henri Borels in 1901 verschenen gelijknamige roman is een over the top… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50