Romans, novellen

 • Jan Vantoortelboom boeken
  Jan Vantoortelboom - Jagersmaan

  In ‘Jagersmaan’ laat Jan Vantoortelboom met groot stilistisch vernuft en bravoure zien waar de grenzen van de liefde van een ouder voor een kind liggen. Victor Vanheule moet zijn geboortedorp Elverdinge verlaten, door de armoede en de schande van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Anthony Palaia boeken
  Anthony Palaia - Relatief ongeschonden

  'Mijn braaksel bedekt haar hele gezicht. Kleine stukjes champignon, lichtjes verzuurd maar niet verteerd, glijden langs haar lippen naar binnen.' Sam, een prille dertiger, raast door het leven. Hij etaleert graag zijn kennis en praat iedereen vlot onder tafel.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Loes Wouterson boeken
  Loes Wouterson - Groener gras

  ‘Groener gras’ van Loes Wouterson is een grappige en ontroerende liefdesroman. In ‘Groener gras’ gaat een vrouw vreemd, waarna ze haar eigen man beter leert kennen dan ooit. Ze wordt jaloers… op zichzelf. En neemt wraak. Je hebt het allemaal prima… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Saskia Oudshoorn boeken
  Saskia Oudshoorn - Ben ik nou gek?

  Als een trage moordenaar sluipen ze het leven van de nuchtere Suus binnen: paniekaanvallen. Het verbaast haar zelf nog het meest dat juist zij last daar last van krijgt. Als Suus niet veel later wakker wordt op de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Guus Werdmüller von Elgg boeken
  Guus Werdmüller von Elgg - Engel in de Tijd

  Twee mensen ontmoeten elkaar voor het eerst en worden meteen verliefd. In korte tijd groeit hun liefde uit tot een die over aardse beperkingen heengaat. Ze beleven met elkaar nachten van passie, waarin ze onvoorwaardelijk de liefde met elkaar bedrijven, maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,44
 • Wouter Godijn boeken
  Wouter Godijn - De kamer waar alle verhalen beginnen

  ‘De kamer waar alle verhalen beginnen’ van Wouter Godijn gaat over een redacteur van thrillers, fantasy en sciencefiction die zo door zijn werk in beslag is genomen dat hij ervan droomt. Opvallend is dat hij droomt in de stijl van die genres, en de inhoud… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Gilbert Keyzer boeken
  Gilbert Keyzer - De kunst van het slapen

  Een vijftiger raakt zijn baan kwijt en solliciteert, probeert vrijwilligerswerk, zint op wraak en gaat op avontuur. Dit vervolg op 'Albert en de doden' vertelt het verhaal van iemand die het gevecht tegen zijn ondergang aangaat. Verlangen en depressie strijden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,87
 • Siel Verhanneman boeken
  Siel Verhanneman - Of iedereen gaat dood

  Een fragiele roman over eenzaamheid en liefde. Lander is een late twintiger en in denktijd. Verzonken in gedachten loopt hij van zijn bed naar café Bertrand, naar zijn grootmoeder en weer terug. Met elke kassei die hij verslindt, snuift hij de wereld in zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rob Bakker boeken
  Rob Bakker - Echtgenoten, echte mannen

  Bestaat de Grote Liefde of is dat het Grote Toeval? Zoals schrijvers altijd hetzelfde boek schrijven en vrouwen altijd dezelfde man trouwen, zo jagen echte mannen altijd dezelfde vrouw na. Dromen zijn niet echt, maar daar kunnen echtgenoten niet mee leven.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Michelle Visser boeken
  Michelle Visser - Eline

  Prachtig geschreven tijdsbeeld door de ogen van een jonge vrouw in een snel veranderende wereld De welgestelde Eline heeft, ondanks de Eerste Wereldoorlog die woedt in Europa, een goed leven in universiteitsstad Leiden. Tot haar echtgenoot Wieger voor langere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Henk van den Ende boeken
  Henk van den Ende - Anton

  De nu 70-jarige Anton heeft als jongen van achttien, negentien zijn vader zien lijden aan een niet te stoppen hersenziekte. Herinneringen worden opgerakeld als vijftig jaar later zijn vele jaren jongere neef de oorzaak van de ziekte weten wil. Zijn angst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Dietske Geerlings boeken
  Dietske Geerlings - Als het licht mijn raam vindt

  Als de kunstschilderes Lucille Claudel langs gaat bij haar moeder Maria, die steeds meer in het verleden leeft, valt haar blik op het zijraam met glas in lood. Daarachter ziet zij een kleine gestalte. Dit gefilterde beeld raakt rechtstreeks een herinnering,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Titia Muizelaar boeken
  Titia Muizelaar - Postzegelaffaire

  “Postzegelaffaire” is een verhaal vol intriges en drama, gebaseerd op enkele ware gebeurtenissen. De personen en de locaties zijn fictief gekozen.In de tachtiger jaren staat de postzegelbranche op zijn hoogtepunt. Tv-producent Tim Kelderman maakt een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Wibo Kosters boeken
  Wibo Kosters - Radio Transzoeloe

  Een gehandicapte zendpiraat die droomt van prime time, een teleurgestelde vrouw op zoek naar de liefde van haar leven en een kantoormedewerker in opstand tegen het systeem. Tegen de achtergrond van een kleine Hanzestad worstelen deze drie mensen met hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Anuar boeken
  Anuar - Het zal je broertje maar zijn

  Nordin is een nietsnut. Zijn tweelingzusje Fatma een hoogvlieger. Nadat Nordin zichzelf op een vreselijk domme manier in de problemen heeft gebracht, is zijn vader het zat. Om te laten zien wat hij waard is, moet Nordin naar Tetouan, zijn geboortedorp in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Pat Donnez boeken
  Pat Donnez - Het interview

  - Weet je nog wanneer je dacht: nu wil ik verdwijnen? - Dat moment, Stephanie, staat voor eeuwig in mijn hoofd gegrift. - Er is zoveel over gespeculeerd, Elisabeth. Mogen we na al die jaren niet eindelijk weten hoe dat in zijn werk is gegaan? - Acht je het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Maria Dermoût boeken
  Maria Dermoût - De tienduizend dingen

  Een van de mooiste klassiekers uit de Indische literatuur Een Moluks eiland, in de nadagen van de Nederlandse kolonialisering. Felicia, ‘mevrouw van Kleyntjes’, woont alleen met haar bedienden op een afgelegen plantage aan een baai, er is veel gebeurd in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Dick Scholten boeken
  Dick Scholten - De Driehoek

  Joyce bekent haar man dat ze naar bed gaat met haar beste vriendin. Hij is verbaasd, woedend en vooral verdrietig. Wat mist ze in hun relatie? Joyce legt hem uit dat ze van hem houdt, maar dat een man net patat is en een vrouw de mayonaise. Ze wil allebei.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Lara Mohn boeken
  Lara Mohn - Teken van thuis

  Eva houdt van orde, van strakke lijnen en een overzichtelijk bestaan. Precies zo heeft zij het voor zichzelf geregeld. Een uitdagende baan, een mooi huis en de ideale vriend vormen de pijlers van haar leven. Tot een vreemdeling een onbegrijpelijke boodschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Tommy Wieringa boeken
  Tommy Wieringa - De heilige Rita

  Paul Krüzen woont al zijn leven lang met zijn vader in een Saksische spookboerderij aan de Duitse grens. Eens zorgde zijn vader voor hem, nu zorgt hij voor zijn vader. In de halve eeuw die intussen verstreken is hebben ze hun dorp sterk zien veranderen. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Jeroen De Brauwer boeken
  Jeroen De Brauwer - Hem

  Het is M.'s jaar niet. Er is iets gebeurd, maar wat weet hij nou juist niet meer.Het leven van Lotte loopt daarentegen naar wens en als kers op de taart komt ze een best aardige jongen tegen die haar niet te zeer voor de voeten loopt. Vrolijk vermaak en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Philippe Maertens boeken
  Philippe Maertens - Muistroom

  Zolang het om zelfbescherming gaat, mag de waarheid geweld worden aangedaan. Dat geldt ook voor ex-missionaris Achille. Wanneer zijn stervende broer Hector hem uitnodigt voor een laatste reis, kan hij niet anders dan toestemmen. Veertig jaar na hun breuk en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jeroen Wielaert boeken
  Jeroen Wielaert - Oorlogsvrede

  Remco Vanroeslare, fotograaf van professie, is de vijftig al gepasseerd als zijn moeder het stilzwijgen verbreekt over een onderduiker in haar ouderlijk huis, in een polder ten zuiden van Amsterdam. Het is een even onthutsende als met schaamte omgeven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Paul Weelen boeken
  Paul Weelen - Thuis

  Op zoek naar een beter bestaan besluiten May en Bertie te emigreren naar Canada. In 1953 verruilen ze Kloosterrade om in Calgary aan een gezin en een toekomst te bouwen. Al snel hebben ze een eigen huis, een eigen auto en May droomt van een eigen zaak. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Paul Sterk boeken
  Paul Sterk - Als engelen slapen

  Op 8 augustus 1996 verongelukte in Zweden een bus van de scouting uit Tungelroy. Vijf scouts en een begeleider kwamen om het leven, vier anderen overleefden met zware verwondingen. In de roman ‘Als engelen slapen’ vormt dit het vertrekpunt van een verhaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90