Romans, novellen

 • Julien Ignacio boeken
  Julien Ignacio - Kus

  Kamer 11, intensive care, kinderafdeling. Een vader waakt aan het ziekbed van zijn negenjarige zoontje, dat in coma ligt. Avond na avond praat hij tegen zijn kind. Hij vertelt over zijn eigen vader, over de zoon die hij zelf ooit was, tot aan dat ene fatale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Harm Boom boeken
  Harm Boom - Berend Veltink en het paardespul van Carré

  Berend Veltink en het paardespul van Carré Berend Veltink wol nao Grönningen hen, um 't peerdespul van Carré te zien. Berends vrouw Jaaije zee: "Berend wat lig ie daor toch in 't geld te grobbelen!" en Berend zee: "Ik kieke is of ter ofkan, dat ik dij in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  33,95
 • Angelique D boeken
  Angelique D - Angstschreeuw

  Monica is een veertienjarig, naïef, pubermeisje. Dat ze aan het puberen is, is voor bijna iedereen goed merkbaar. Alleen is het de vraag of het daadwerkelijk pubergedrag is, want wat niemand weet is dat Pieter – een oudere man – als een ratelslang haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,46
 • Adriaan van Dis boeken
  Adriaan van Dis - In het buitengebied

  In het Buitengebied is een roman over alleen wonen Een schrijver heeft zich gevestigd in een afgelegen vallei - ver van de stad en zijn vrienden. De stilte is tastbaar. In de lente hoort hij de vliesjes van de haagbeuk knappen, maar het sterkst klinkt een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Sol Bouzamour boeken
  Sol Bouzamour - Narcissus

  In de gevangenis leert de Marokkaanse Joshua - die zich voordoet als Israëliër - Klaas kennen, de koning van de Wallen. Hij doet Joshua een voorstel dat hij niet kan weigeren en dat is het begin van het einde. Gedurende een jaar daalt Joshua steeds verder af… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Renate Dorrestein boeken
  Renate Dorrestein - Eigen schuld

  Eigen schuld bevat twee van de succesvolle romans van Renate Dorrestein waarin pubers een hoofdrol spelen: Echt sexy en Zonder genade. Wat gebeurt er als de volwassenen het laten afweten en kinderen daardoor geen kind meer kunnen zijn? In Echt sexy begint de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Rudi Hermans boeken
  Rudi Hermans - Aan de voet van de Langdon Cliffs

  Op 1 januari 2017 vond de politie van Dover dicht bij de haven vijf stoffelijke overschotten: behalve drie lichamen lagen er ook twee plastic zakjes met gecremeerde resten. Vertrekkend van dit nieuwsfeit vertelt dit boek het verhaal van twee van de overledenen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Karolien Vos boeken
  Karolien Vos - Safe Spot

  Tess is 23 jaar, heeft een vaste job en leuke vrienden. Ze heeft alles mee en toch is ze niet gelukkig. Iets houdt haar tegen. Hoewel ze zich mentaal sterk genoeg voelt, wil haar lichaam niet meer mee. Er volgt een body-boycot. Het wordt zo erg dat ze het huis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Daniël Samkalden boeken
  Daniël Samkalden - Nova

  Na een geniaal inzicht vertrekt sterrenkundige Julie naar het stille Amerikaanse hooggebergte voor de vuurproef van haar theorie. Televisiebioloog Thomas de Poes reist haar achterna in een poging hun eerste gênante ontmoeting recht te zetten. In zijn tas zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Wendy Louise boeken
  Wendy Louise - Ik wil jou(w) baby!

  Een feelgood roman, waarin tranen worden afgewisseld met hilarische lachbuien. Liefde, vriendschap, drama, seks en een kinderwens komen aan bod in deze pageturner. Setting: Mallorca en Amsterdam.Sara Visser leeft haar droom. Ze runt Hoteldebotel, een hotel dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jo Claes boeken
  Jo Claes - Het kaïnsteken

  Op een bloedhete dag in juli arriveert een onbekende man in een Toscaans stadje. Hij is knap, blond en heeft blauwe ogen. Duidelijk een buitenlander dus, al spreekt hij vlot Italiaans. Elsa Torelli, een jonge weduwe, verhuurt hem een kamer. Al snel komt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Mirjam Oldenhave boeken
  Mirjam Oldenhave - Alles goed en wel

  ‘Alles goed en wel’ van Mirjam Oldenhave is een tragikomische roman, zeer origineel en zeer onvoorspelbaar. De lezer blijft aan de pagina’s gekluisterd door de onverwachte wendingen en ijzersterke taalgrappen.Mirjam Oldenhave neemt de lezer mee in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Wim Duijst boeken
  Wim Duijst - Achter de schermen

  Achter de schermen is een bundeling van de blogs die Wim Duijst publiceerde tijdens het schrijven van Het verzwegen kind, een roman die is gebaseerd op een waargebeurd familiedrama aan het begin van de vorige eeuw in Bunschoten. Wim Duijst vertelt niet alleen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Edith Tulp boeken
  Edith Tulp - Alleen dapper te zijn

  Voor Simone Jastein zijn een losse opmerking van een groepstherapeut en een reisbrochure genoeg om zich in te schrijven voor een reis van drie maanden door de Sahara naar West-Afrika. Ze heeft geen idee waaraan ze begint. De reisgenoten, die haar verwend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Aurelia Brouwers boeken
  Aurelia Brouwers - Het meisje dat graag dood wilde

  De 29-jarige Aurelia Brouwers onderging op 26 januari 2018 euthanasie om een einde te maken haar zwaar psychisch lijden. Hieraan ging een proces van acht jaar vooraf. Aurelia overleed waardig. Met een lach om haar mond. Op haar vijftiende was Aurelia een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • A.N. Ryst boeken
  A.N. Ryst - De nadagen

  Die avond sprak hij over de pil van Drion. ‘Jazeker,’ zei hij, ‘ja, dat vind ik een oplossing. Voor als het niet meer gaat.’ ‘Hè ja,’ zei mijn moeder. ‘Lekker. En ik dan?’ Mijn vader haalde zijn schouders op. ‘Je stopt mij maar onder de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Pauline van de Ven boeken
  Pauline van de Ven - Grachtenhuis

  Bijzondere documentaire roman waarin een trieste geschiedenis van een verzakkend grachtenpand wordt omgevormd tot een fascinerend netwerk van grote en kleine verhalen en gebeurtenissen met vrienden en kennissen, architecten en aannemers, buren en arbeiders en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Stefaan Desmet boeken
  Stefaan Desmet - De tovenaar van half negen

  Wat als wraak en weerwraak de liefde uitdagen? In het dorp van Hans Goeminne plant men een boom als er een kind geboren wordt. Maar niet voor elk kind! Al tijdens zijn jeugd op het Vlaamse platteland ontdekt Hans dat de dingen zelden zijn wat ze lijken. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Arthur van Schendel boeken
  Arthur van Schendel - Een zwerver verdwaald

  Een zwerver verdwaald is het vervolg op Een zwerver verliefd en is al even meesterlijk geschreven. De melancholieke eenling Tamalone reist naar Venetië en komt aldaar met velerlei figuren in contact.Arthur van Schendel (1874-1946) was een van de belangrijkste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Gertie Schouwenberg boeken
  Gertie Schouwenberg - Laurens Jan kookt kroten

  Laurens Jan Bijlsma is een politiek-incorrecte, sappelende interim-manager. Zijn vrouw Anne-Marie is de feitelijke kostwinner, hij moet het doen met de kruimels die oud-studiegenoot Sander hem toewerpt. Sander was en is alles waar Laurens Jan van droomt: expat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,29
 • Marnix Peeters boeken
  Marnix Peeters - Ik heb aids van Johnny Diamond

  Miniverkoper Barry King heeft een knoert van een midlifecrisis. Hij is te laf om hardop te zeggen wat hem dwarszit, laat staan om zijn problemen aan te pakken, dus probeert hij er al dagdromend het beste van te maken. Eén keer zet hij zijn ronkende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Michel van Eeten boeken
  Michel van Eeten - Heilige middelen

  Michel van Eetens' 'Heilige middelen' is een roman over de verleiding van het ressentiment in het huwelijk en in de politiek. Een gezin kan niet draaien op zoiets onpraktisch als liefde, weet hoofdpersoon Ludo Mueller. Waarop dan wel? Zijn vrouw en hij hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Roeland Schweitzer boeken
  Roeland Schweitzer - Klem los

  De ouderlijke boerderij gaat niet naar Erik. Wat heeft hij zijn buurmeisje Gerda nu nog te bieden? Samen met zijn beste vriend Tom ontdekt hij seks en de stad. Intussen verstedelijkt de Waterdijk in hoog tempo. Erik sluit een verbond met zijn nieuwe vriendin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Eveline Vreeburg boeken
  Eveline Vreeburg - Wie brengt mij naar Mentrum

  Kun je er ongestraft voor kiezen de verantwoordelijkheid voor je leven uit handen te geven? Michelle Buurman hoopte tot voor kort van wel. Ze is in paniek. Haar therapeut heeft met haar gebroken. In de wachtkamer van de crisisdienst wordt ze opgehaald door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Jaap Robben boeken
  Jaap Robben - Birk

  dwarsligger 562 Jaap Robben Birk Bekroond met de Nederlandse Boekhandelsprijs, de Dioraphte Literatour Prijs en de ANV Debutantenprijs Mikael woont met zijn ouders op een afgelegen eiland tussen Schotland en Noorwegen. Op een dag verdwijnt zijn vader in zee en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99