Romans, novellen

 • David Sedaris boeken
  David Sedaris - Van je familie moet je het hebben

  Van je familie moet je het hebben bevat een zorgvuldig en kundig samengestelde en ingeleide selectie door Aaf Brandt Corstius van David Sedaris' mooiste, ontroerendste en vooral geestigste verhalen: ze gaan over de dood, over zijn knotsgekke familie, over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kathleen Vereecken boeken
  Kathleen Vereecken - Haar

  Drie zussen blikken terug op hun leven en maken de balans op. Wat blijft er over van hun brandende kinderdromen en hun verlangens van weleer? Hoe heeft de jarenlange spanning tussen zusterliefde en rivaliteit hun blik op elkaar en op de wereld gekleurd? En… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Walter van den Broeck boeken
  Walter van den Broeck - De vreemdelinge

  Bram de Landsheer is boekhandelaar in ruste en heeft geen reden tot klagen. Plotseling overvalt hem het gevoel dat hij oud is en beseft hij dat zijn tijd kort wordt. Dat zijn zoon de boekhandel heeft overgenomen stemt hem nauwelijks milder. Dat zijn kleinzoon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wim Jansen boeken
  Wim Jansen - Hanenbalken

  Donkersloot, opgegroeid in een achterbuurt, is uitzonderlijk trots op wat hij heeft bereikt: topambtenaar en een man met aanzien in de gemeente Laagveld.Zoon Stefan, verlegen en bang voor zijn dominante vader en zijn oudere macho-broer, raakt nog dieper in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Lidewij Martens boeken
  Lidewij Martens - Tot je valt

  Tijdens de overtochten die Nico als veerman maakt denkt hij aan zijn dochter, Geesje. Aan hoe ze eet, hoe ze praat om hem af te leiden en hoe ze haar onstuitbare drang om steeds minder te eten probeert te verbergen. Zo groot als Geesjes verlangen is om haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Koen Van Wichelen boeken
  Koen Van Wichelen - De varkens

  De varkens is de vierde roman van Koen Van Wichelen. Het is een spannend verhaal over verdriet en liefde in een boerenfamilie. Een boek met een sterk en ingenieus plot vol warme waarden en waarheden als een koe (als een varken in dit geval). De waarheid komt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annelies Verbeke boeken
  Annelies Verbeke - Literaire Juweeltjes Pionier (set van 10 ex)

  Annelies Verbeke – Pionier De Vlaamse schrijfster Annelies Verbeke, die in 2003 met een klap de literatuur binnenviel met haar geweldige roman Slaap!, koos voor dit Literaire Juweeltje zelf twee van haar verhalen uit. Het fascinerende titelverhaal gaat over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gaby den Held boeken
  Gaby den Held - Reünie

  Het sprookjesachtige proza van Gaby den Held is kleurrijk en filmisch. Zijn stijl is toegankelijk en helder. Hoe bizar en grotesk de verhalen soms ook zijn, je staat altijd met één been in de werkelijkheid. Hij toont zich wars van genres. Zijn de verhalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mario Vargas Llosa boeken
  Mario Vargas Llosa - Voor uw liefde

  De nieuwe roman van grootmeester Mario Vargas Llosa, de Nobelprijswinnaar op zijn best Spanning, humor en erotiek strijden om voorrang in dit weergaloze verhaal over de Peruviaanse bovenklasse Enrique Cárdenas, een rijke zakenman, wordt door de befaamde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ilse Beyers boeken
  Ilse Beyers - Mijn slechtste beste vriendin

  Toen dikke Sally nog het kleine mollige Sallietje was, blonk ze al uit in etterigheid. Zo'n kind aan wie je meteen een rothekel hebt, dat andere kinderen aan de haren trekt en op de speelplaats omverduwt. Zo eentje dat met tennis moedwillig de bal naar je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Daan Boom, Stijn van Vliet boeken
  Daan Boom, Stijn van Vliet - Polderglamour

  De net iets te lange stilte werd doorbroken door een ferme vuistslag op tafel. Hij keek mij doordringend aan en zei: ‘Ik heb een heel goed gevoel bij jou, weet je dat? Jij en ik gaan mooie dingen doen.’ Al van jongs af aan droomt Tjibbe Wammes van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Peter Loiseaux boeken
  Peter Loiseaux - Tunnelzicht. Wie trekt er aan de touwtjes?

  Tunnelzicht is bijna zeker een roman. Toch is het, ondanks het vermoeden dat een hele tunnel in vlammen op zal gaan, wellicht geen (literaire) thriller. Omdat er tegen de draad van het verhaal naar verklaringen wordt gezocht. Verklaringen van wat ons drijft in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kees Smetsers boeken
  Kees Smetsers - Bali, het verdriet achter de glimlach

  De auteur van deze roman heeft in de afgelopen jaren drie boeken over Bali geschreven, twee reisverslagen en een roman over de "Puputan van Badung". Met dit vierde boek is zijn lang gekoesterde wens in vervulling gegaan: het schrijven van een roman over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Astrid Haerens boeken
  Astrid Haerens - Stadspanters

  Stadspanters is een intens portret van mensen die worstelen met identiteit, dromen en dwaalwegen. Amar Moussaoui is overleden. Zijn plotse dood brengt zijn dochter Rim, zijn zoon Aadam en hun jeugdvriend Eloïc na jaren opnieuw samen in het appartement van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Willem Klaassen boeken
  Willem Klaassen - Een fantastisch kutleven

  Willem Klaassen is een man die gestudeerd heeft aan de hogeschool van het leven. Met zijn gezond verstand en goed ontwikkeld waarnemingsvermogen bekijkt Willem de wereld. Hij weet steeds weer een geniaal commercieël plan te bedenken voor geslaagde zaken en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ru de Groen boeken
  Ru de Groen - Zonen van De Farao

  Sigarenfabriek De Farao staat op een keerpunt in haar roemrijke bestaan. Het familiebedrijf moet de bakens verzetten wil het niet ten onder gaan. Het is aan de tweelingbroers Ewout en Jaap, zonen van de eigenaar, om die klus te klaren. Dat vraagt om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • René Willemsen boeken
  René Willemsen - Het onvoltooide leven van Thomas

  De roman Het onvoltooide leven van Thomas gaat over vriendschap, schuld en boete, en de zoektocht naar zinvolle levensovertuigingen. Henri en Thomas zijn vrienden die veel interesses delen; ze wandelen graag en bespreken de belangrijke gebeurtenissen uit hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Kees Ruys boeken
  Kees Ruys - De nevelarchipel

  Kees Ruys schreef verschillende boeken over zijn reizen door Indonesië. Voor De nevelarchipel verzamelde hij acht verhalen die een kleurrijk beeld oproepen van een land dat vreemdelingen met zijn schoonheid en zijn warmte blijft betoveren, maar in een mist… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Rob van Essen boeken
  Rob van Essen - Winter in Amerika

  Rob van Essen (1963) is een auteur die ons met nieuwe ogen leert kijken. Wil je als schrijver de wereld zichtbaar maken voor je lezers, dan is het niet altijd voldoende om hem voor te schotelen zoals hij is. Dan moet je hem soms verdraaien, er een nieuwe vorm… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marnix Peeters boeken
  Marnix Peeters - In elke vrouw schuilt haar moeder

  Mercedes Van De Cloot, de negende gravin van Blaasveld, werkt aan een filosofisch-misogyn meesterwerk, dat een uitkomst moet bieden voor haar nijpende geldzorgen. De jonge Nigeriaanse vluchteling Jenesepa Oghenekohwo, die bij de blauwe benedictijnen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Stefan Hertmans boeken
  Stefan Hertmans - Antigone in Molenbeek

  Antigone in Molenbeek is het prangende relaas van een jonge vrouw die op zoek gaat naar haar dode broer. Zij wil niets liever dan hem kunnen begraven, maar dat blijkt onmogelijk. Verwijzend naar de bekende tragedie van Sophocles schreef Stefan Hertmans een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Bennie Roeters boeken
  Bennie Roeters - Tjerk

  In de roerige jaren zestig was Tjerk Vermaning wereldwijd een fenomeen, een media event. Aan de lopende band groef de roemruchte amateur-archeoloog in Drenthe bijzondere artefacten uit de oertijd op, daarmee de geschiedenis van ons land met duizenden jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sophie van der Stap boeken
  Sophie van der Stap - De mogelijkheid van jou

  Laurence en Laurent - ze móeten elkaar wel tegenkomen.Zij: een jonge modeontwerpster, succesvol, omringd door vrienden en geliefden. Hij: schrijver, eeuwig schavend aan zijn woorden, onafhankelijk, misschien zelfs eenzaam. In de straten van Parijs, en onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Johan Lock boeken
  Johan Lock - De erfenis van Adriaan

  'De erfenis van Adriaan' van Johan Lock is een krachtig geschreven familieverhaal dat iedereen zal raken. De roman is deels autobiografisch en gebaseerd op ware gebeurtenissen. Johan Lock heeft literair onderzoek gedaan naar het leven en het geloof. 'De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Hinde De Metsenaere boeken
  Hinde De Metsenaere - Dit is wat ik me herinner

  Twee zussen groeien op in de schaduw van een woud waar doden worden begraven en zielen in de bomen verder leven. Wanneer de oudste zus in de ban raakt van het woud en verdwijnt, begint voor de jongste een zoektocht naar de ware toedracht van haar zus’… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50