Romans, novellen

 • Stephan Enter boeken
  Stephan Enter - Grip + Spel DL

  dwarsligger 482 Stephan Enter Grip en Spel (2 in 1) In Grip maakt een reünie veel los bij vier alpinisten die in hun studententijd samen hebben geklommen in Noorwegen. Grip gaat over vriendschap, over reizen, over zelfinzicht, over vergankelijkheid en over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Robert Louis Stevenson boeken
  Robert Louis Stevenson - Dr Jekyll & Mr Hyde - Dyslexie uitgave

  Robert Louis Stevenson (1850-1894) was een Schotse schrijver van romans, poëzie, avonturenverhalen en reisliteratuur. Zijn bekendste werk is The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde. Deze vertelling uit 1886 over een dubbele persoonlijkheid werd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tommy Wieringa boeken
  Tommy Wieringa - Honorair kozak - grote letter uitgave

  Dit zijn de avonturen van een hotelburger en een onvermoeibare reiziger. Op de Oekraïense steppe wordt Tommy Wieringa tot honorair kozak geslagen, in Wenen vindt hij een illustere dubbelganger die naamloos door de geschiedenis werd toegedekt en in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,20
 • Joke J. Hermsen boeken
  Joke J. Hermsen - Rivieren keren nooit terug

  Tijd, verlies en de kracht van herinnering Ella Theisseling reist door Frankrijk met als uiteindelijk doel de rivier waar zij alle vakanties van haar jeugd heeft doorgebracht. Ze wil er de dood van haar vader verwerken, maar ook nadenken over haar kinderjaren,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Susan Smit boeken
  Susan Smit - Gisele

  Een epische, op feiten gebaseerde liefdesgeschiedenis. Meer dan 30.000 exemplaren verkocht in Nederland en Vlaanderen.Nederland, 1936, de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. Adriaan Roland Holst, dichter en notoire rokkenjager, ontmoet de mooie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Miriam Fredriks boeken
  Miriam Fredriks - Papa's poppedijntje

  Lara is een zondagskind: Ze schrijft, maakt muziek, en is een groot tennistalent. Ze is grappig, ontwapenend, onschuldig, en goed van vertrouwen: het lievelingetje van iedereen, en papa´s poppedijntje! Papa en mama regelen alles voor Lara. Ze hoeft zelf haast… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bert Natter boeken
  Bert Natter - Ze zullen denken dat we engelen zijn

  De laatste mooie dag van het jaar. Op een terras aan een plein midden in de stad zitten een man en een vrouw die elkaar net hebben leren kennen. Met hoge snelheid rijdt een geldwagen in op het winkelende publiek en ramt de gevel van een café even verderop.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Robert Louis Stevenson boeken
  Robert Louis Stevenson - Dr Jekyll & Mr Hyde - Dyslexie uitgave

  Robert Louis Stevenson (1850-1894) was een Schotse schrijver van romans, poëzie, avonturenverhalen en reisliteratuur. Zijn bekendste werk is The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde. Deze vertelling uit 1886 over een dubbele persoonlijkheid werd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Vonne van der Meer boeken
  Vonne van der Meer - Winter in Gloster Huis - grote letter uitgave

  In Winter in Gloster Huis nemen we een sprong in de tijd: de koning zit ruim tien jaar op de troon, de zorg is overgenomen door altijd dienstbare robots, de Klaar met leven-wet is aangenomen.Twee broers krijgen een duizelingwekkende erfenis, plus de opdracht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,85
 • Ernest van der Kwast boeken
  Ernest van der Kwast - De ijsmakers - grote letter uitgave

  Vijf generaties ijsmakers geven hun geheimen aan elkaar door, maar ook de plicht om het familiebedrijf over te nemen. Giovanni Talamini besluit met deze traditie te breken en kiest voor de literatuur. Dan doet zijn jongere broer Luca hem een hoogst… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,40
 • Eline Trenson boeken
  Eline Trenson - Vergeten verdriet

  Beeld je in: je hebt een droom van een dochter maar wanneer ze vijf is, slaat het noodlot toe. Het ondenkbare gebeurt. Je kind sterft aan een hartkwaal en jij blijft verweesd achter. Hoe ga je om met zo'n immens verdriet?In Vergeten verdriet is de ik-verteller… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Laia Fàbregas boeken
  Laia Fàbregas - Het meisje met de negen vingers

  De Catalaanse zussen Laura en Moira groeien op in de jaren zeventig, in de nadagen van de dictatuur van generaal Franco. Hun ouders doen er alles aan om de meisjes in 'totale eerlijkheid en vrijheid' op te voeden. Zo besluiten ze om hun dochters zonder foto's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Willem Frederik Hermans boeken
  Willem Frederik Hermans - Volledige werken deel 8 luxe editie

  Binnen het omvangrijke en veelzijdige oeuvre van Willem Frederik Hermans kwam één langlopend project nooit tot voltooiing: een grote autobiografische roman. Wel verschenen er in de vorm van verhalen en novellen losse gedeelten uit dit werk in uitvoering,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  125,00
 • Connie Palmen boeken
  Connie Palmen - Jij zegt het - grote letter uitgave

  Ted Hughes en Sylvia Plath vormen het beroemdste liefdespaar uit de moderne westerse literatuur. In Jij zegt het geeft Connie Palmen dein 1998 overleden Ted Hughes een stem. Ze laat hem terugkijken op zijn gepassioneerde huwelijk dat op 11 februari 1963… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,15
 • Judith Visser boeken
  Judith Visser - In seizoenen - grote letter uitgave

  Hoe belangrijk wordt het verleden, wanneer er geen toekomst meer is? Wat gebeurt er als je te horen krijgt dat je ernstig ziek bent en door nalatigheid van het ziekenhuis niet meer geholpen kunt worden? Dat je 'in seizoenen' moet gaan denken? Annabel Wismar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,20
 • Jan Pauwels boeken
  Jan Pauwels - Gekroonde hoofden

  De Zuidelijke Nederlanden, van 1604 tot 1659. Een conflict tussen de bisschop van Gent en het dubbelklooster van Maria Troon in Dendermonde loopt stevig uit de hand.De schatrijke Antoon Triest, bisschop van Gent, reist per koets naar elke uithoek van zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ate de Jong boeken
  Ate de Jong - De stalen Madonna

  Leo Berliner kent de filmindustrie als geen ander, maar sinds de gruwelijke moord op zijn geliefde, Rebecca, wil hij er niets meer mee te maken hebben. Totdat een louche Hollywood-producent in koelen bloede wordt doodgeschoten. De Amerikaanse recherche houdt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Angelo Di Berardino boeken
  Angelo Di Berardino - Het geluk

  Wolf, een succesvolle zestiger, is in zijn nachtblauwe Porsche 911 Carrera 2 onderweg naar Nice. Hij kijkt terug op zijn leven en vraagt zich af of hij ooit echt gelukkig was.Wat hij niet weet, is dat hij binnenkort Magnolia zal ontmoeten. Magnolia, die in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Christel Kerklaan boeken
  Christel Kerklaan - God is even bezig

  Het rustige leven van Eva van Lansbergen is voorgoed voorbij als een geheimzinnige dame haar voor een onmogelijke keuze stelt. Neemt Eva de gigantische erfenis van haar vader aan of ruilt ze hem in voor een onbekend avontuur? Om het geheim van haar verdwenen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Bennie Roeters boeken
  Bennie Roeters - Tjerk

  In de roerige jaren zestig was Tjerk Vermaning wereldwijd een fenomeen, een media event. Aan de lopende band groef de roemruchte amateur-archeoloog in Drenthe bijzondere artefacten uit de oertijd op, daarmee de geschiedenis van ons land met duizenden jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mirjam Oldenhave boeken
  Mirjam Oldenhave - Alles goed en wel

  'Alles goed en wel' van Mirjam Oldenhave is een tragikomische roman over een vrouw die tegen wil en dank de verantwoordelijkheid krijgt over een groep royaal ontspoorde mensen. Door omstandigheden staat Julia ineens op straat. Ze krijgt een tip van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Anne-Marieke Samson boeken
  Anne-Marieke Samson - Klootzakjes

  Een mijnenveld van liefde, seks en ambitie Terwijl Anne-Marieke Samson wakker ligt over de vraag wat ze moet doen na haar studie, is haar vriend Iwan op weg autonoom kunstenaar te worden. Samen met zijn beste vriend en aartsrivaal Alex richt Iwan een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • C. Saelens boeken
  C. Saelens - DOOR HET HART GEDREVEN

  Hartsvriendinnen Faith en Tess zijn al jaren onafscheidelijk. Tot oudejaarsavond. Op die bewuste nacht beslist het lot anders en laat Tess het leven bij een tragisch verkeersongeval. Faith ziet het helemaal niet meer zitten en leeft sindsdien teruggetrokken op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Ellen Driebergen boeken
  Ellen Driebergen - Tien dagen uit het leven van Werther

  Het was 1966. Kinderen die zich enigszins anders dan hun leeftijdsgenoten gedroegen werden al snel als slecht opgevoed bestempeld en aan hun lot overgelaten. Zo ging het ook bij Werther. Heel subtiel en fijnzinnig beschrijft Ellen Driebergen een bepalende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Robin van der Sloot boeken
  Robin van der Sloot - Ben jij er dan ook voor mij?

  Lynn is een hele normale tiener, haar leven is niet veel anders dan dat van anderen. Maar dan wordt ze plotseling ernstig ziek. Helaas heeft dat niet alleen effect op haar leven, maar ook op dat van de mensen om haar heen. Die mensen hebben hun eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95