Romans, novellen

 • Anna Enquist boeken
  Anna Enquist - De verdovers

  Wanneer psychotherapeut Drik de Jong na een periode van rouw zijn vrouw overleed na een lang ziekbed een nieuw begin maakt met zijn professionele werkzaamheden, krijgt hij al snel te maken met een jonge patiënt, de student psychiatrie Allard Schuurman, op wie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Youp van 't Hek boeken
  Youp van 't Hek - Wat moet ik?

  De titel van dit bundeltje NRC-columns is Wat moet ik? Een vraag die ik mijzelf dagelijks stel. Iedere ochtend wel. Wat moet ik? Meestal moet ik veel. Domweg omdat ik te veel werk heb aangenomen. Balen hooi op een veel te kleine vork. Maar dan heb ik het over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Nowelle Barnhoorn boeken
  Nowelle Barnhoorn - De tweelingparadox

  Thomas en Mathis groeien op in een idyllische, landerige omgeving. Als eeneiige tweeling begrijpen ze elkaar woordeloos en hebben ze geen andere speelkameraden nodig. Maar naarmate ze ouder worden, tekenen ook de verschillen tussen hen zich steeds duidelijker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jocelyn Vreugdenhil boeken
  Jocelyn Vreugdenhil - Middagzwemmers

  De roman Middagzwemmers van Jocelyn Vreugdenhil is een komisch drama over een lesbisch stel met een kinderwens dat op zoek gaat naar een donor. Charlie, opnameleider bij een kookprogramma, en Sanne, carrièrevrouw op de Zuidas, zijn gelukkig samen. Tot ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Esther Verhoef boeken
  Esther Verhoef - Nazomer

  Modeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. Haar bedrijf floreert, ze wordt op handen gedragen. Vlak voordat ze op een groot evenement in Parijs de rode loper betreedt, krijgt ze echter schokkend nieuws. Het dwingt haar na te denken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Tommy Wieringa boeken
  Tommy Wieringa - De dood van Murat Idrissi

  De veerboot van Tanger naar Algeciras, een felle wind jaagt door de Straat van Gibraltar. In het ruim van het schip, verscholen in de kofferbak van een auto, sterft een jongeman. Met de dode verstekeling in hun auto rijden twee jonge Marokkaans-Nederlandse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,00
 • Tine Bergen boeken
  Tine Bergen - Merg

  Wanneer ze voor het eerst haar dochter in haar armen heeft, weet Mira: vanaf nu wordt alles anders. Meer nog: vanaf nu moet alles anders. Dus Mira praat. Eindelijk. Ze vertelt haar dochter over de lijnen, telkens meer, op de armen van haar grootmoeder. Over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Gaby Duyvejonck boeken
  Gaby Duyvejonck - Kijk mama, het sneeuwt!

  De hoofdfiguur Nora-Beth Inghelse vertelt in 'Kijk mama, het sneeuwt!' over gebeurtenissen die haar jonge leven sterk hebben beïnvloed. Ze ligt soms overhoop met zichzelf omwille van haar dubbele persoonlijkheid. Ook haar omgeving vindt er geen rechte kant… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Michael Tedja boeken
  Michael Tedja - Briljante man

  Briljante man is een roman waarin de thema’s als kokende lava borrelen. Een greep: racisme, kunst, kunstenaarschap, schrijverschap, maatschappelijke chaos. Dit alles in een experimentele, hoogst oorspronkelijke stijl – die associatief is, als een lange… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Henry Sepers (red.) boeken
  Henry Sepers (red.) - De man met het mes

  De leerlingen van klas 4A van het Vossius Gymnasium in Amsterdam kregen tijdens de lessen Nederlands van Henry Sepers de opdracht om drie verhalen te schrijven. Het eerste moest zich afspelen in het verleden, het tweede in het heden en het laatste in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Rita Spijker boeken
  Rita Spijker - Tussen zussen

  Tussen zussen vertelt over vier zussen die op een kruispunt in hun leven staan. Renate, de oudste, is gescheiden en heeft als halfzus nog steeds een moeizame relatie met de familie. Haar stiefvader heeft ze nooit kunnen accepteren. Marit, zo gelukkig met haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • Edwin Winkels boeken
  Edwin Winkels - En ze deed het

  Een zomeravond op de Parade, en het regent. Schuilend in de tent van de Levende Jukebox worden de dertigers Anoek en Dylan verliefd op elkaar. Ze verschillen nogal, en toch zijn ze voor elkaar gemaakt. Voor altijd. Maar voor altijd is niet voor eeuwig. Als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Simon Carmiggelt boeken
  Simon Carmiggelt - Dwalen door Amsterdam met S. Carmiggelt

  'Een schatkaart.' NRC Handelsblad Van 1946 tot en met 1982 schreef Simon Carmiggelt zijn dagelijkse column 'Kronkel' in Het Parool, met als decor vaak de Amsterdamse binnenstad. In dit boek neemt Henk van Gelder, biograaf van Carmiggelt ons aan de hand van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Markus van der Graaff boeken
  Markus van der Graaff - Mijn moeder en haar zoon

  In Mijn moeder en haar zoon staat Marius Beeke centraal, een zwijgzame jongen die de wereld nieuwsgierig in zich opneemt: de nieuwbouwwijk die om hem heen ontstaat, het rumoerige winkelcentrum, het handjevol mensen dat hem omringt – en vooral zijn moeder. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Sandra Bernart boeken
  Sandra Bernart - Vol van Maan

  Laurens doet mee aan een liftwedstrijd naar Lissabon samen met medestudente Maan. Zij ziet de wedstrijd als een reis en laat zich gemakkelijk afleiden. Hij wil maar een ding: winnen. Tijdens hun trip langs ranzige parkeerplaatsen, de slippers van Chris Froome,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annemiek Abbekerk boeken
  Annemiek Abbekerk - Mijn droomleven

  Julia is fan van Martijn van Kasbergen. Martijn is bekend onder de naam Martin Bergs. Wanneer Julia Martijn tegen komt op straat, kan ze haar geluk niet meer op. Julia besluit om naar Martijn toe te lopen en vraagt hem om een foto. Na dat ze een foto hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Chris Pasteger boeken
  Chris Pasteger - Liefde, Japan en wandtapijten

  Liefde, Japan en wandtapijten speelt zich af in de zestiende eeuw. Hendrick, de zoon van een Vlaamse kanonnengieter uit Mechelen, speelt de hoofdrol. Hij is een fanatieke bewonderaar van Hendrik de Zeevaarder en Vasco da Gama in wier voetsporen hij wil treden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Onno Wesseling boeken
  Onno Wesseling - Licht

  Rosa is de blinde bewoonster van een villa in kunstenaarsdorp Bergen. Ze overweegt een deel van de door haar jong overleden man bijeengebrachte schilderijencollectie van de Bergense School te schenken aan een museum in Alkmaar. Indra, conservator en zoon van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Clyde R. Lo A Njoe boeken
  Clyde R. Lo A Njoe - Mallura

  Is Edgar Allen Poe vermoord, en zo ja, waarom? In Mallura reconstrueert Clyde Lo A Njoe met sterke en levendige dialogen de schimmige dood van Edgar Allen Poe. Mallura wordt zo een whodunnit, een 'detective' met een spannende plot. Er is altijd van uitgegaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Eva Posthuma de Boer boeken
  Eva Posthuma de Boer - En het wonder ben jij

  'En het wonder ben jij' van Eva Posthuma de Boer, auteur van o.a. 'Eindeloze dagen', 'Lichthart' en 'De Comedy Club', is een doorwrochte en melancholieke roman over een onmogelijke liefde, geïnspireerd door de jong overleden kunstschilder Aad Donker, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Michael Pilarczyk boeken
  Michael Pilarczyk - Dansen in de hemel

  DANSEN IN DE HEMEL MICHAEL PILARCZYKDANSEN IN DE HEMEL is het aangrijpende verhaal over twee mensen die worstelen met liefde en dood in een decor van glamour, geldwolven en grootheidswaan. Een actuele roman over verlangen, geld, geluk en echte liefde. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Henk Rijks boeken
  Henk Rijks - De overblijfvader

  Tonk van Lexmond leidt een vrij en onbekommerd leventje in Ecuador, tot het noodlot hem dwingt terug te keren naar Nederland en zich na vijf jaar afwezigheid weer over zijn tweelingzoontjes te ontfermen. Het tuttige Oegstgeest verschilt dag en nacht van zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jeroen Theunissen boeken
  Jeroen Theunissen - Jouw huid

  Hij een eurocraat, zij iemand zonder verblijfsvergunning. Hij lobbyt voor grote bedrijven, zij doet allerhande onderbetaalde klusjes. Hij een westerling, zij een Afrikaanse. Maar allebei komen ze van elders. Wanneer Griff en Ama een relatie krijgen, moeten ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Stephan Molier boeken
  Stephan Molier - Bankier van de dood

  James Hoffman is een mysterieuze aandeelhouder van degrootste bank ter wereld. Net zoals iedere bankier in hetzakencentrum van Londen zoekt hij in de avond naar liefdein een stripclub. Als hij verliefd wordt op Daisy, het nieuwemeisje in de club dat sprekend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hebrina Blok boeken
  Hebrina Blok - De weg naar Brandon Creek

  Omslag Foto van Hebrina, Willem Kersing Schilderij IERLAND, Anna Schutte-Langedijk Auteursgegevens Hebrina Blok studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde, werkte als lerares en bekleedde diverse museale functies. In 2013 debuteerde ze met De Leugenboom.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50