Romans, novellen

 • Freek de Jonge boeken
  Freek de Jonge - Reikhalzend verlangen

  ‘Reikhalzend verlangen’ van Freek de Jonge: tussen braafheid en bravoure. De jonge, gevoelige Freek leeft in een wereld vol tegenstellingen. Tussen zijn redderende, aanwezige moeder en zijn zachtmoedige, afwezige vader. Tussen Karel Appel en Anton Pieck.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Valentino Selva boeken
  Valentino Selva - Het geheim van Gaast

  Friese streekroman, door de auteur betiteld als een romantische thriller. In de ondiepe contreien van het unieke natuurgebied de Hauw, aan de Kop van de Afsluitdijk, waar het IJsselmeer begint voor de kust van Gaast en Makkum, surfte Menno Bosma zijn zinkertje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Sybold Deen boeken
  Sybold Deen - Tijdloos

  Filosofische roman. Gebeurtenissen in het schemergebied tussen droom en realiteit, een fictieve reis naar Mars, een dementerende vader, een stukgelopen huwelijk, maar ook een nieuwe liefde én de drang tot schrijven vormen de ingrediënten voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Henrieke Grandia boeken
  Henrieke Grandia - Retour afzender

  ...Het verlangen is als een knaagdier dat telkens kleine schraapsels meeneemt. Als ik het niet stop, zal het me doden. Ik duw met mijn ene arm tegen mijn borst, daar doet het pijn. Daar schrijnt de heimwee. Het kriebelt tegelijk. Elke dag wordt het er een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Sabine van den Berg boeken
  Sabine van den Berg - Zien, horen, zwijgen

  Drie meisjes, drie vaders, drie romans. In een ijzingwekkende, precieze stijl ontleedt Sabine van den Berg de machtsverhoudingen tussen een vader en een dochter. Soms duiken de oom en neef van het meisje op om een dubieuze driehoeksverhouding aan te gaan,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Rob van Essen boeken
  Rob van Essen - Winter in Amerika

  In ‘Winter in Amerika’ van Rob van Essen heeft de hoogbejaarde schrijver Winter, de laatst overgeblevene van de Grote Vier, zich teruggetrokken in het oosten van het land, waar hij in een tijdelijk onderkomen aan zijn memoires werkt. Als redacteur van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Herman Koch boeken
  Herman Koch - Red ons, Maria Montanelli

  'Red ons, Maria Montanelli' van Herman Koch is een van de ontroerendste scholierenromans uit de Nederlandse literatuur. Een ijzersterke klassieker, al meer dan twintig jaar in druk en nog altijd actueel. Herman Koch (1953) beleefde zijn doorbraak met 'Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Herman Koch boeken
  Herman Koch - De greppel

  'De greppel' gaat over macht, jaloezie en is geestig en verontrustend: een onmiskenbare Herman Koch. Herman Koch (1953) is inmiddels wereldberoemd geworden met 'Het diner'. Die roman verscheen in drieënvijftig landen en stond wekenlang op de bestsellerlijst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • David Sedaris boeken
  David Sedaris - Van je familie moet je het hebben

  Van je familie moet je het hebben bevat een zorgvuldig en kundig samengestelde en ingeleide selectie door Aaf Brandt Corstius van David Sedaris' mooiste, ontroerendste en vooral geestigste verhalen: ze gaan over de dood, over zijn knotsgekke familie, over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Daan Boom, Stijn van Vliet boeken
  Daan Boom, Stijn van Vliet - Polderglamour

  De net iets te lange stilte werd doorbroken door een ferme vuistslag op tafel. Hij keek mij doordringend aan en zei: ‘Ik heb een heel goed gevoel bij jou, weet je dat? Jij en ik gaan mooie dingen doen.’ Al van jongs af aan droomt Tjibbe Wammes van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Youp van 't Hek boeken
  Youp van 't Hek - Ware woorden

  Het hoofd van Youp. Een vrolijk, maar ook kokend hoofd vol dwarrelingen en vondsten. De rode draad van zijn levensmotto leef je leven want morgen kan het klaar zijn, vindt zijn weerslag in zinnen die er doorgaans niet om liegen. Zelfs over de weerberichten op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Patricia Jozef boeken
  Patricia Jozef - Glorie

  Glorie is een roman over twee personages die hun leven ingrijpend veranderen. Marcel vervalst zijn cv en krijgt een prachtige baan aan de Antwerpse Teniersacademie. Wat begon als bedrog wordt een succes. Maar succes is nog geen garantie voor geluk. Kunstenaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jerry Goossens boeken
  Jerry Goossens - Tot bloed op het droge

  Ergens in de nabije toekomst. Na de definitieve Watersnoodramp probeert een kleine groep Nederlanders al enkele generaties een nieuw bestaan op te bouwen in noordelijk Afrika. Ze werken in de hasjteelt, drinken na de kerk op zondag hun jenever en kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Wanda Bommer boeken
  Wanda Bommer - Springbonen

  Velen dromen ervan: een roadtrip door het zuidwesten van de Verenigde Staten. Californische stranden, adembenemende canyons, sprankelend Las Vegas… Claire Kouwenaar is maanden bezig geweest om de ultieme reis te plannen voor haar gezin. Maar zelfs een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Daan Esch boeken
  Daan Esch - Stem

  Een verweesde knaap vlucht in zijn verbeelding om zich na een traumatische start door zijn loodzware zangopleiding heen te worstelen. Met scha en schande leert hij de prijs van doorzetten en opgeven.Een jonge zangeres moet met haar oude demonen in het reine… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Louis Van Dievel boeken
  Louis Van Dievel - De laatste ronde

  Na 42 jaar wenkt de laatste werkdag van facteur Ludo. Hij blikt terug op de verloren jaren en verbijt de angst voor wat komen moet. Twee piepjonge meiden - Cheyenne en Anissa - rijden mee om de stiel te leren. En dat niet alleen brengt Ludo van slag. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jessica Daniëls boeken
  Jessica Daniëls - Eva

  Eva is niet zoals een ander. Op haar eenentwintigste heeft ze eindelijk een manier gevonden om te leven met haar 'label'. Of tenminste, dat dacht ze.Wanneer haar steunpilaren Ben en Sara dreigen weg te vallen, verliest ze haar grip op de werkelijkheid en komt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Max Pam boeken
  Max Pam - Leviathan of Het hart in de steen

  Albert Steinberg, verbonden aan een instituut dat conflicten en oorlogen onderzoekt, werkt al jaren aan een boek over de moord op Theo van Gogh. Dan wordt hij door toedoen van zijn geheimzinnige collega Vanter plotseling geconfronteerd met zijn eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Etchica Voorn boeken
  Etchica Voorn - Dubbelbloed

  De pijn is scherp en snijdend als mijn oudere Surinaamse nicht zonder enige aanleiding haar naaldhak in mijn rug plant. 'Je moet niet denken dat je beter bent omdat je wit bent.' Ik ben tien jaar en begrijp er niets van. Ze heeft haar punt gemaakt en het doet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hinde De Metsenaere boeken
  Hinde De Metsenaere - Dit is wat ik me herinner

  Twee zussen groeien op in de schaduw van een woud waar doden worden begraven en zielen in de bomen verder leven. Wanneer de oudste zus in de ban raakt van het woud en verdwijnt, begint voor de jongste een zoektocht naar de ware toedracht van haar zus’… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Mili van Veegh boeken
  Mili van Veegh - Jitzak

  Zizzel, geraakt door het schrijnende verleden van Jitzak en overweldigd door zijn charme en liefde voor haar, stort zich in een relatie met hem. Eindelijk heeft ze weer vertrouwen in de toekomst en bloeit ze op tot de vrouw die ze was voor haar eerdere relatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Renée van Marissing boeken
  Renée van Marissing - Parttime astronaut

  Haarfijn ontleedt Renée van Marissing in Parttime astronaut de verwijdering tussen een vrouw en haar man. Je wordt verliefd, je reist, je krijgt samen een kind, het groeit op, je brengt het naar school, je gaat naar je werk. En ineens is er een kloof.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jef Schokkaert boeken
  Jef Schokkaert - Andromeda

  2055. In de Engelse kuststad Dunwich steekt een negentienjarig meisje zichzelf in brand tijdens een manifestatie bij een natuurreservaat. Haar wanhoopsdaad is verbonden met een noodlottige gebeurtenis in 2017, wanneer een tuinfeest wordt opgeschrikt door een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Johan Lock boeken
  Johan Lock - De erfenis van Adriaan

  'De erfenis van Adriaan' van Johan Lock is een krachtig geschreven familieverhaal dat iedereen zal raken. De roman is deels autobiografisch en gebaseerd op ware gebeurtenissen. Johan Lock heeft literair onderzoek gedaan naar het leven en het geloof. 'De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jente Jong boeken
  Jente Jong - Het intieme vreemde

  ‘Ik herken direct de zwarte haren die als een helm haar hoofd bedekken. Mijn handen draai ik om de touwtjes van mijn jurk tot mijn vingers blauw zien. Verbeeld ik het me? Ik bestudeer nauwkeurig haar gezicht: de grove neus die er een scheve lijn op trekt en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99