Romans, novellen

 • Esther Verhoef boeken
  Esther Verhoef - Nazomer

  Esther VerhoefNazomerTwee werelden.Eén vrouw.NazomerModeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. Haar bedrijf floreert, ze wordt op handen gedragen. Vlak voordat ze op een groot evenement in Parijs de rode loper betreedt, krijgt ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Adriaan van Dis boeken
  Adriaan van Dis - In het buitengebied

  In het Buitengebied is een roman over alleen wonen. Een schrijver heeft zich gevestigd in een afgelegen vallei - ver van de stad en zijn vrienden. De stilte is tastbaar. In de lente hoort hij de vliesjes van de haagbeuk knappen, maar het sterkst klinkt een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Alfred Birney boeken
  Alfred Birney - De tolk van Java

  Voor een Helmondse schoenmakersdochter, een Indische voormalige oorlogstolk en hun zoon bestaat er geen heden. Alleen een belast verleden. De zoon achtervolgt zijn ouders met vragen over de oorlog in Nederlands-Indië die woedt in het gezin. Hun verhalen zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hendrik Groen boeken
  Hendrik Groen - Pogingen iets van het leven te maken

  Hendrik Groen mag dan oud zijn, hij is nog lang niet dood en niet van plan zich eronder te laten krijgen. Toegegeven: zijn dagelijkse wandelingen worden steeds korter omdat de benen niet meer willen en hij moet regelmatig naar de huisarts. Technisch gesproken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Annejet van der Zijl boeken
  Annejet van der Zijl - De Amerikaanse prinses

  Op 13 april 1927 voer Allene Tew met de Mauretania de haven van New York uit. Ze liet een leven achter zich waarin ze alles had bereikt waar ze als plattelandsmeisje van had gedroomd – aanzien, fortuin, moederschap, haar grote liefde. En ze was het ook bijna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sonja Barend boeken
  Sonja Barend - Je ziet mij nooit meer terug

  Sonja Barend was decennialang een van de meest vertrouwde gezichten op de Nederlandse televisie. Generaties groeiden op met haar programma’s. Haar heldere en betrokken manier van interviewen was een voorbeeld en inspiratie voor velen. Achter haar elegante en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hendrik Groen boeken
  Hendrik Groen - Zolang er leven is

  We leerden Hendrik Groen kennen door zijn dagboek Pogingen iets van het leven te maken. Samen met zijn vriend Evert en de andere leden van de Oud-maar-niet-dood-club probeert Hendrik zijn laatste levensjaren in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marte Kaan boeken
  Marte Kaan - Wij houden alleen van onszelf

  Marte Kaan (1977) levert met 'Wij houden alleen van onszelf' een broeierige, donkere roman over een bevoorrechte vrouw die zichzelf verliest in twijfelachtig goed doen, drugs en spiritualiteit. Lee - mooi, opgeleid op de beste universiteiten ter wereld,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Paulien Cornelisse boeken
  Paulien Cornelisse - De verwarde cavia

  Cavia werkt op de afdeling Communicatie. In korte humoristische hoofdstukken leren we haar en haar collega's kennen. Stella van Human Resources. Ruud het enge hoofd van de afdeling Financiën. En Harm-Jan van de IT-afdeling, die al sinds 1999 een tamagotchi in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Annejet van der Zijl boeken
  Annejet van der Zijl - De Amerikaanse prinses

  Op 13 april 1927 voer Allene Tew met de Mauretania de haven van New York uit. Ze liet een leven achter zich waarin ze alles had bereikt waar ze als plattelandsmeisje van had gedroomd - aanzien, fortuin, moederschap, haar grote liefde. En ze was het ook bijna… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Hans Hom boeken
  Hans Hom - Het lange geduld

  De hoofdpersoon verblijft alleen in een vakantiehuis aan de kust. Ze zoekt houvast, maar haar vroegere steunpunten zijn weggevallen. Ooit was ze met haar geliefde in een Alpenstad. Terwijl hij fotografeerde, trok zij er in haar eentje op uit. Zij herinnert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Menno van der Veen boeken
  Menno van der Veen - Rimpelgeweld

  Wat als je je leefomgeving volledig volgens je eigen plan zou kunnen inrichten? Een beetje zoals in het computerspel The Sims. Je zoekt een huis en zet er een clubje mensen in dat je leuk vindt. Iedereen die je niet aanstaat sluit je buiten. Met de mensen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Gilbert Keyzer boeken
  Gilbert Keyzer - De kunst van het slapen

  Een vijftiger raakt zijn baan kwijt en probeert te overleven. Hij solliciteert, stort zich in het vrijwilligerswerk, zint op wraak en gaat op avontuur. Slapen kan hij nauwelijks meer. Dit vervolg op de roman 'Albert en de doden' laat zien wat iemand doormaakt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rudi Hermans boeken
  Rudi Hermans - Bistro de Paris

  Een man, een hond en drie vrouwen. Het leven in een kleine provinciestad. De dood in een wereldstad als Parijs. De wereld van thuis en de wereld ver weg, in het hart van de duisternis, Congo. Donker en licht. Liefde, conflicten. Het geluk binnen handbereik. En… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Elvis Peeters boeken
  Elvis Peeters - Jacht

  De eigenzinnige romans van Elvis Peeters leiden steevast tot nominaties, herdrukken, vertalingen en verfilmingen. Ook deze keer slaagt het vitale Vlaamse auteursduo erin om via een ogenschijnlijk klein verhaal een fascinerend moreel vraagstuk aan de orde te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Karin Belt boeken
  Karin Belt - De midlifeclub DL

  In De midlifeclub, de spannende feelgoodroman van Karin Belt, rekenen vier vrouwen af met hun perfecte leven. Femke gaat met haar drie nieuwe vriendinnen op vakantie naar Frankrijk in de hoop de ondernemende, aantrekkelijke vrouw die ze ooit was terug te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marique Maas boeken
  Marique Maas - Muren van glas: De bestemming DL

  De bestemming is het langverwachte derde deel in de serie Muren van glas van Marique Maas. Muren van glas is dé Nederlandse hit in het erotisch genre: verslavende, goedgeschreven ontsnappingsliteratuur vol glitter, glamour en zinderende passie. In Muren van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Roderik Six boeken
  Roderik Six - Val

  Als uit het niets daagt een jonge stadsarts op in Fall, een klein vissersstadje omgeven door een immens woud. Hij komt als geroepen: Lyndon, de oude plattelandsdokter, is net overleden en de nieuwe dokter neemt intrek in zijn statig huis, te midden van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Krijn Peter Hesselink boeken
  Krijn Peter Hesselink - Moederziel

  In alle vroegte zit Jonathan op de brink van het Drentse dorp waar hij vakantie viert. Als daar een oudere dame aan komt schuifelen, is er iets in haar verschijning dat hem intrigeert. Plotseling ziet hij het: het is zijn verloren gewaande moeder. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Corina Engelbrecht boeken
  Corina Engelbrecht - Ida

  Na jarenlang wonen en werken in Frankrijk, Laos en Amerikakeert Ida terug naar het ouderlijk huis in Nederland voorde laatste levensdagen van haar moeder. Nauwelijks heeft debegrafenis plaatsgevonden of schimmen uit het verleden springenop, met snijdende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marieke Nolet boeken
  Marieke Nolet - De liefde waarover niemand mocht weten

  Dit is een verhaal over de bloeiende liefde tussen de docente Sylvia Lozano en de leerlinge Floor Thijssen. Floor die steeds verliefder wordt en de controle over zichzelf verliest, en mevrouw Lozano die gefascineerd raakt door haar, maar tegen alle principes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Matt Haig boeken
  Matt Haig - Redenen om te blijven leven

  Op zijn vierentwintigste stort het leven van Matt Haig volledig in. Hij ziet geen enkele uitweg, geen reden meer om te bestaan. Dit is het verhaal van hoe hij zijn depressie overwon, een ziekte die hem bijna vernietigde, en hoe hij opnieuw leerde met volle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Wilma Geldof boeken
  Wilma Geldof - Elke dag een druppel gif

  Maarten is elf jaar als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Als NSB-kind is hij het mikpunt van pesterijen. Terwijl zijn oudere broer Walter aan het oostfront vecht, voert Maarten op school zijn eigen kleine oorlog. Dan wordt hij, tot grote trots van zijn vader,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Saskia de Coster boeken
  Saskia de Coster - Wat alleen wij horen

  'Er zijn mensen die zeggen dat alles wat je meemaakt, je op een of andere manier verandert. Alles, van het madeliefje dat je ooit plukte in de weide van je kindertijd tot de kans die je niet greep omdat je er nog niet klaar voor was, van die ochtend dat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Corina Engelbrecht boeken
  Corina Engelbrecht - Ida

  Na jarenlang wonen en werken in Frankrijk, Laos en Amerikakeert Ida terug naar het ouderlijk huis in Nederland voorde laatste levensdagen van haar moeder. Nauwelijks heeft debegrafenis plaatsgevonden of schimmen uit het verleden springenop, met snijdende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95