Romantiek

 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Ik wil met je mee!

  Ik wil met je mee! is de nieuwste hartverwarmende feelgoodroman van Jill Mansell, de bestsellerauteur van Stuur me een berichtje en Ik zie je op het strand. Wanneer Mimi voor het eerst haar vaders nieuwe huis in de Cotswolds bezoekt, raakt ze verliefd op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Margreet Maljers boeken
  Margreet Maljers - Sterren voor Swanet

  Swanet werkt met veel plezier bij een bank in de stad. Op een alledaagse morgen wordt haar rustige leventje door een bankoverval verstoord. hoewel de twee overvallers door hun zwarte bivakmutsenonherkenbaar zijn, ziet Swanet door een toeval dat een toeval dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Danielle Steel boeken
  Danielle Steel - Hotel Vendôme (in 2 banden)

  De jonge Heloise is opgegroeid in Hotel Vendôme, een elegant vijfsterrenhotel in Manhattan dat gerund wordt door haar vader Hugues. Ze is door hem alleen opgevoed, nadat haar moeder er met een popster vandoor is gegaan. Vader en dochter zijn twee handen op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  47,00
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Tophit (in 2 banden)

  Nadat Izzy op haar motor is aangereden door de mondaine Gina Lawrence raakt ze bijna alles kwijt: haar twee lat-relaties, haar baantje en haar woning. Gina heeft zo haar eigen zorgen: haar man heeft haar verlaten voor zijn zwangere vriendin. Katerina, Izzy’s… (Harde kaft)

  Lees meer...
  52,00
 • Jenny Colgan boeken
  Jenny Colgan - Café Zon & Zee DL

  dwarsligger 603 Jenny Colgan Café Zon & Zee Feelgood vol humor, passie en romantiek Voor de lezers van Jill Mansell en Jojo Moyes Eindeloze, lege stranden, prachtige natuur, waarom zou je zo’n plek verlaten? Flora McKenzie weet zeker dat het goed was om het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Ik zie je op het strand DL

  dwarsligger 607 Jill Mansell Ik zie je op het strand Romantische verwikkelingen, misverstanden en zussenrivaliteit – een feelgoodverhaal om in een keer uit te lezen. Ik zie je op het strand is de ultieme zomerroman! Clemency is niet op zoek naar de liefde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Linda Kage boeken
  Linda Kage - Mason

  Het kan me niet schelen wat mijn nichtje zegt; ik ben niet de koningin van onmogelijke relaties. Ik bedoel, alleen maar omdat mijn laatste vriendje geprobeerd heeft me te vermoorden, me daarbij een litteken in mijn nek heeft bezorgd, en me vervolgens dwong om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Angelique van Dongen boeken
  Angelique van Dongen - Voor altijd

  De 30- jarige Isabel wil na een burn-out het roer omgooien. Na een paar mislukte relaties en een baan waar ze diep ongelukkig is, wil ze ontdekken wat ze verder met haar leven wil. Ze emigreert naar Ierland om daar een Bed and Breakfast te beginnen. Tijdens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Danielle Steel boeken
  Danielle Steel - Omnibus - De kroonprinses, Geheimen

  De kroonprinses Christianna lijkt een moderne jonge vrouw als vele andere, maar in werkelijkheid is zij een prinses. Haar afkomst houdt ze het liefst verborgen, ook als ze de arts Parker Williams ontmoet. Maar hoelang kan ze haar geheim voor hem bewaren?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Meghan March boeken
  Meghan March - Zondig Koninkrijk

  Als iets van mij is, houd ik het ook. Dat geld took voor Keira Kilgore.Het is niet meer genoeg dat ze bij mij in het krijt staat. Niet meer genoeg dat haar lichaam van mij is.Ik wil meer.Ze kan wel proberen me te weerstaan, maar ik geef het niet op. Ik geef… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Mariëtte Middelbeek boeken
  Mariëtte Middelbeek - Sterrenstatus

  Swanet werkt met veel plezier bij een bank in de stad. Op een alledaagse morgen wordt haar rustige leventje door een bankoverval verstoord. hoewel de twee overvallers door hun zwarte bivakmutsen onherkenbaar zijn, ziet Swanet door een toeval dat een toeval dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Diederik van Vooren boeken
  Diederik van Vooren - Dating voor mannen

  Dit boek is niet alleen voor mannen, die op zoek zijn naar een nieuwe relatie, maar ook interessant voor vrouwen, die graag willen weten wat mannen denken en zoeken! De schrijver gaat op zoek naar een nieuwe vrouw door het bezoeken van dating sites, het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Jaimie Pisonier boeken
  Jaimie Pisonier - Vriendschap en liefde

  Anouk heeft het voorbije half jaar niets dan tegenslag gekend. Verlies en bedrog zijn woorden die haar niet vreemd zijn. Wil ze in het huisje van haar overleden oma blijven wonen en er financieel weer bovenop geraken dan kan ze maar beter naar haar beste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,64
 • Miranda Hillers boeken
  Miranda Hillers - Collin

  COLLIN Voetbal is een spel en mijn leven is daar grotendeels op gebaseerd. Je wint, je verliest of je speelt gelijk. En met Megan voel ik me onoverwinnelijk, want het gevoel van houden van is me niet eerder overkomen. Zij is mijn ultieme trofee. Competitie is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • José Vriens boeken
  José Vriens - Gesloten ogen

  Marloes en Hank wanen zich veilig in Frankrijk samen met haar kinderen. Ze wonen in een onbeduidend dorpje waar ze hun leven weer kunnen opbouwen. Als er een man in het veld achter hun huis opduikt, lijkt dat de aanleiding te zijn voor een reeks gebeurtenissen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Claudia Vanzegbroeck boeken
  Claudia Vanzegbroeck - Zwoele ritmes 3

  Tara heeft al haar dromen gerealiseerd en is overgelukkig. Ze rolt in een nieuw leven naast dat van een bekende artiest en weet er als een kei mee om te gaan maar de onzekerheid over haar uiterlijk blijft. Naast Miguel voelt ze zich minderwaardig en heeft het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,54
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Solo

  Tessa Duval ontmoet op een saai feest de knappe Ross Monahan. Tessa neemt Ross gewoon voor wat hij is: een leuke minnaar voor één nacht. Tot het weken later tot haar doordringt dat een nacht van onbezonnenheid verstrekkende gevolgen kan hebben. Tessa besluit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  52,00
 • M. Philippi boeken
  M. Philippi - Zuster Liefde

  Statusverandering na statusverandering ziet Sophie haar vrienden een relatie krijgen. Maar waar blijft haar prinses op het witte paard? Haar ietwat slechte zelfbeeld en neiging om snel verliefd te worden helpen niet mee de ware te vinden. Haar toekomstbeeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Kirsty Ferry boeken
  Kirsty Ferry - Zomer in Carrick Park

  Zomer in Carrick Park - Kristy Ferry Een hartverwarmende feelgood voor de fans van Marian Keyes Een zomerse trouwerij. Vijftig cupcakes. En een man die ze nooit meer zou zien, dacht ze... Als Joel Leicester het hotel binnenloopt waar Rosa Tempest werkt, kan ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Stefanie Van Mol boeken
  Stefanie Van Mol - Kies voor mij

  Jonathan werd gedwongen harde keuzes te maken. Muziek of zijn familie. Tot op de dag van vandaag heeft hij nog steeds geen spijt van zijn keuze voor muziek. Hij had gezworen om zich nooit meer emotioneel te binden aan anderen. Maar wanneer een knappe,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hetty Luiten boeken
  Hetty Luiten - Oma's geheime liefde

  Monique (33) is getrouwd en werkt als freelance-journaliste en schrijfster. Na het overlijden van haar oma vindt ze oma’s dagboeken, waarin ze tot haar verbazing leest dat oma tot drie dagen voor haar dood nog bezielend aan haar lief schreef. Maar oma Fenna… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Vannessa Thuyns boeken
  Vannessa Thuyns - Knetterverliefd

  De 29-jarige Caro wordt harteloos gedumpt door haar arrogante vriend. Haar beste vriendinnen verklaren haar voor gek als ze het hippe Amsterdam ontvlucht om een bouwvallig huisje in een dorp te huren. Caro’s nieuwe woonplek blijkt echter allesbehalve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sue McDonagh boeken
  Sue McDonagh - Zomer in het kunstcafé

  Van keurige waterverfschilderijtjes en cupcakes naar een leren jack en een gevoel van vrijheid... Als je een prachtige, paarse motor zou winnen en je man zou zeggen dat je hem beter kon verkopen omdat je te dik was om in een motorpak te passen, wat zou jij dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Open huis

  Ze kunnen elkaar niet luchten of zien. De mooie en intelligente dochter Nell O' Driscoll uit een grote, rommelige, gezellige maar straatarme familie, en graaf Marcus Kilburton, de jonge erfgenaam van Kilburton Castle.Marcus beschouwt Nell als ver beneden zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Je bent geweldig - dyslexie uitgave

  Hallie heeft een geheim: ze is verliefd op de perfecte man. Maar het zal nooit wat kunnen worden, want Hallie heeft niet lang meer te leven. Flo heeft een dilemma: ze is stapelgek op Zander. Diens vreselijke zus doet er echter alles aan om hun relatie te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,95