Romantiek

 • Margreet Maljers boeken
  Margreet Maljers - Sterren voor Swanet

  Swanet werkt met veel plezier bij een bank in de stad. Op een alledaagse morgen wordt haar rustige leventje door een bankoverval verstoord. hoewel de twee overvallers door hun zwarte bivakmutsenonherkenbaar zijn, ziet Swanet door een toeval dat een toeval dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Ton van Huijstee boeken
  Ton van Huijstee - Thomas Het leven is een pijp kaneel

  Thomas Verver, kunstschilder en vrijgezel, komt midden in de stad ’s-Hertogenbosch, onverwachts zijn oude vriend Frans Van Ceulen tegen. Frans is advocaat en gehuwd met Sophie Van Tongeren, studiegenoot in Leiden. Beide vrienden leren in hun woonomgeving elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Schot in de roos & Vlinders voor altijd

  Schot in de roos Wanneer haar man Jonathan vreemd blijkt te gaan, pakt Nancy haar spullen en vertrekt naar Londen om een nieuw leven te beginnen. Het duurt niet lang voor ze haar knappe nieuwe buurman Connor ontmoet. Vlinders voor altijd Wanneer Lara voor het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mariëtte Middelbeek boeken
  Mariëtte Middelbeek - Sterrenstatus

  Swanet werkt met veel plezier bij een bank in de stad. Op een alledaagse morgen wordt haar rustige leventje door een bankoverval verstoord. hoewel de twee overvallers door hun zwarte bivakmutsen onherkenbaar zijn, ziet Swanet door een toeval dat een toeval dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Miranda Hillers boeken
  Miranda Hillers - LEVI

  Er zijn veel woorden die met de letter L beginnen. Ik kan er zo een paar opnoemen, een aantal springen er voor mij duidelijk uit. LUST is in korte tijd veranderd naar LIEFDE, helaas was dat voor korte duur. Door het LEF te hebben om me ongemerkt LEUGENS te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Margreeth Kooiman boeken
  Margreeth Kooiman - Stap één

  Aline heeft het niet makkelijk gehad. Haar man Herman heeft een drankprobleem. Ze heeft alles op alles moeten zetten om hun huwelijk te redden. Nu Herman al maandenlang droog staat, ishet tijd voor een nieuwe start. Ze verhuizen met hun kinderen, Jeroen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Angelique van Dongen boeken
  Angelique van Dongen - Trots op jou

  De veertigjarige Romy heeft een vechtscheiding achter de rug en belandt door toedoen van haar ex-man in de schuldsanering. Ondertussen pakt ze elke baan aan die ze kan krijgen en wil ze gaan studeren. Als het einde van de schuldsanering in zicht is besluit ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • M. Philippi boeken
  M. Philippi - Zuster Liefde

  Statusverandering na statusverandering ziet Sophie haar vrienden een relatie krijgen. Maar waar blijft haar prinses op het witte paard? Haar ietwat slechte zelfbeeld en neiging om snel verliefd te worden helpen niet mee de ware te vinden. Haar toekomstbeeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Marielle Brouwer boeken
  Marielle Brouwer - Storm & Structure

  Vijf jaar geleden werd Sils hart aan stukken gereten. Vandaag de dag is het nog steeds kapot. Hij heeft de liefde afgezworen en doet nu alleen nog maar aan losse flings. Hij is ervan overtuigd dat hij relaties kapotmaakt. Na vijf jaar staat Alexa weer voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Liz Hartevelt boeken
  Liz Hartevelt - Verwilderd

  'Ik wilde een ‘bekijk de straatstenen eens vanuit een ander oogpunt’ date voorstellen, maar dat gaat dus niet door.’ River is altijd onderdeel geweest van de Locke-tweeling, een duo waar nogal over gekletst wordt. Ze hebben allebei nogal een los seksueel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Gaby Rasters boeken
  Gaby Rasters - Julia&Julia

  Een waarschuwing aan de in Australië wonende dove Julia om vooral niet op zoek te gaan naar haar verleden. Een andere Julia in Nederland ontvangt ook een waarschuwing. Deze zeer getalenteerde pianospelende Julia is op zoek naar haar verdwenen tweelingzus.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Lex Martin boeken
  Lex Martin - Gek van Clementine

  Clementine Avery heeft na een aantal traumatiserende ervaringen daten afgezworen. Ze wordt vaak gesloten of bitchy genoemd, maar dat maakt haar niet uit. Niemand dichtbij laten komen is veilig. Helemaal nu de hele campus in de ban is van een vermiste studente.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Tamara Haagmans boeken
  Tamara Haagmans - Sprong in het diepe

  Tessa heeft geen leuk jaar achter de rug. Ze verliest haar baan én haar vriend op hetzelfde moment. Als haar moeder haareen vakantie geeft omdat ze zelf niet kan gaan, neemt Tessa die na enig twijfelen aan. Alleen… Ze zit op een golfresort in Duitsland, en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Farida Sadeqi boeken
  Farida Sadeqi - Boom van Rens en Suzanne

  De haast wanhopige vraag van twee mensen die hun huwelijk zo mooi en gaaf begonnen, maar die, toen er stormen kwamen, geen kans gezien hebben om de andere vast te houden . O zeker, ze leven naast elkaar in een huis, maar van enige contact is geen sprake... al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Ik wil met je mee!

  Ik wil met je mee! is de nieuwste hartverwarmende feelgoodroman van Jill Mansell, de bestsellerauteur van Stuur me een berichtje en Ik zie je op het strand. Wanneer Mimi voor het eerst haar vaders nieuwe huis in de Cotswolds bezoekt, raakt ze verliefd op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Stefanie Van Mol boeken
  Stefanie Van Mol - Kies voor elkaar

  Tim heeft relaties afgezworen Na het hele drama met Vanessa weet hij wel beter. Het laatste wat hij nodig heeft is een vrouw die gered moet worden. Maar als Lize in zijn leven verschijnt, is de aantrekkingskracht zo groot dat hij niet anders kan dan voor haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Stefanie Van Mol boeken
  Stefanie Van Mol - Kies voor altijd

  Mike verloor zijn broer en zijn geliefde in een vreselijk auto-ongeluk. Het was zo verschrikkelijk moeilijk om door te gaan met zijn leven, dat hij gezworen had om nooit meer verliefd te worden. Want mensen van wie hij houdt? Die gaan dood. Door hem. Maar toen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Danielle Steel boeken
  Danielle Steel - Een sprookje

  In een sprookje van Danielle Steel leeft Camille haar droom: ze woont tussen de wijngaarden in de prachtige Napa Valley, Californië, en heeft een gerenommeerd wijnlandgoed, samen met haar ouders. Maar dan overlijdt plotseling haar moeder en moeten Camille en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Anita Verkerk boeken
  Anita Verkerk - Pinguïns & Passie

  Een zonnige liefdesroman van topschrijfster Anita Verkerk! Het super-de-luxe romantische cruiseschip Cupido vaart met een bonte verzameling passagiers en bemanningsleden over de zeven zeeën. Als haar grote liefde Ron een vreselijke ongeluk krijgt, valt weduwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Sandra Berg boeken
  Sandra Berg - Zwervers en Prinsessen

  Een vrolijke liefdesroman van topschrijfster Sandra Berg, die zich afspeelt in het super-de-luxe Grand Hotel Victoria. Daar is het een komen en gaan van beroemdheden, zakenlieden en rijke toeristen, die in alle rust willen genieten van de indrukwekkende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Abbi Glines boeken
  Abbi Glines - Liefs voor lila

  Nieuw deel in de serie van Abbi Glines waarin de personages van Sea Breeze en Rosemary Beach elkaar ontmoeten. Lila Kate Carter is het zat om een label opgeplakt te krijgen van een stijf, keurig en goed maar kil meisje. Want ze is helemaal niet kil. Ze is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Claudia Vanzegbroeck boeken
  Claudia Vanzegbroeck - Zwoele ritmes 4

  Nadat Tara verdween, rijst de vraag of zij nog in leven is? Die vraag stellen ook Miguel en haar familie. Zal haar lichaam worden teruggevonden en krijgt zij een eervolle begrafenis? Hoe gaat Miguel nu verder met zijn leven? Zal hij terugkeren naar zijn oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,54
 • Angelique van Dongen boeken
  Angelique van Dongen - Voor altijd

  De 30- jarige Isabel wil na een burn-out het roer omgooien. Na een paar mislukte relaties en een baan waar ze diep ongelukkig is, wil ze ontdekken wat ze verder met haar leven wil. Ze emigreert naar Ierland om daar een Bed and Breakfast te beginnen. Tijdens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Meghan boeken
  Meghan - Zondig Koninkrijk

  Als iets van mij is, houd ik het ook. Dat geld took voor Keira Kilgore.Het is niet meer genoeg dat ze bij mij in het krijt staat. Niet meer genoeg dat haar lichaam van mij is.Ik wil meer.Ze kan wel proberen me te weerstaan, maar ik geef het niet op. Ik geef… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Elle Kennedy boeken
  Elle Kennedy - Het einde

  Dean Di Laurentis krijgt altijd alles wat hij wil. Hij is nog geen meisje tegengekomen dat zijn charmes kan weerstaan. Totdat hij Allie ontmoet. Allie Hayes gaat bijna afstuderen, maar heeft nog geen idee wat ze daarna wil gaan doen. En ze heeft het ook nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50