Romantiek

 • Laura Oest boeken
  Laura Oest - De dag dat ik jou tegenkwam

  Vaak ben ik tot diep in de nacht wakker, terugdenkend aan die zomer. Opduikend uit dromen waarin ik middenin de zee ben en me zo vrij voel als een vogel, of waarin hij als Cupido met pijl en boog mijn hart veroverde. Ik ga je meenemen en het verhaal vertellen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Murielle J.H. Geypen boeken
  Murielle J.H. Geypen - Zussen en liefjes

  Roxanne is net teruggekeerd uit Barcelona na een uitwisselingsproject wanneer ze op haar kot, Simon ontmoet. Er is geen groter contrast mogelijk tussen de bouwkundig ingenieur en de danschoreograaf. Toch hebben ze meer gemeen dan ze vermoeden. Melanie is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Murielle J.H. Geypen boeken
  Murielle J.H. Geypen - d'Overtocht

  Na zeven jaren gaat het uitstekend met de B&B en de IT-zaak van Matt en Thomas. Met "De Kruidenbuidel" van Marie Christine gaat het veel minder goed, ondanks het harde werk van Lucas. Jan is thuis met een hernia die niet wil genezen. Thomas en Meganne zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Alexia Kasabika boeken
  Alexia Kasabika - Love Story in Manhattan

  Na jarenlang worstelen met een vijandige baarmoeder krijgt Margaret Jade 'MJ' Reed het nieuws dat ze in verwachting is. Samen met haar vriendje, Tom Forbes, runt ze een multimiljonair bedrijf in Upper West Side. De inwoners van Manhattan adoreren haar en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Emma Anna boeken
  Emma Anna - Vecht voor jou

  Wanneer Hannah Mackenzi een baan krijgt bij de uitgeverij waar ze altijd al wilde werken, gaat er een wereld voor haar open. Na een gewelddadige relatie is haar zelfvertrouwen ver te zoeken, maar wanneer ze haar baas Luc beter leert kennen, komt daar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Miranda Hillers boeken
  Miranda Hillers - Collin

  COLLIN Voetbal is een spel en mijn leven is daar grotendeels op gebaseerd. Je wint, je verliest of je speelt gelijk. En met Megan voel ik me onoverwinnelijk, want het gevoel van houden van is me niet eerder overkomen. Zij is mijn ultieme trofee. Competitie is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Roos Verlinden boeken
  Roos Verlinden - Gemengde Rozen

  Een kleurrijk boeket van puntige columns en romantische verhalen van topschrijfster Roos Verlinden. Lach ook eens om jezelf. Proef aan romantiek en vrijheid. Mijmer mee over wat voorbijgaat, over de keerzijde van verdrietige dingen. Glimlach om wat je herkent.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • M. Philippi boeken
  M. Philippi - Zuster Liefde

  Statusverandering na statusverandering ziet Sophie haar vrienden een relatie krijgen. Maar waar blijft haar prinses op het witte paard? Haar ietwat slechte zelfbeeld en neiging om snel verliefd te worden helpen niet mee de ware te vinden. Haar toekomstbeeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Fop G. Quartel boeken
  Fop G. Quartel - Zielenknijpers

  Een psycholoog stort zich na zijn scheiding op een wetenschappelijke carrière. In Parijs ziet hij een oude vlam terug, de aantrekkelijke psychologe Claire. Zij is een uitzonderlijk getalenteerde violiste, maar heeft haar talent nooit ten volle kunnen benutten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Cissy van Marxveldt boeken
  Cissy van Marxveldt - Joop ter Heul vierling

  Zeg je meisjesboek, dan zeg je Joop ter Heul! Zelfs een eeuw na de eerste verschijning zijn de Joop ter Heul-boeken van Cissy van Marxveldt nog een feest om te lezen. Grappig, lief en ontwapenend: 'bakvisch' Joop blijft voorgoed een meisje, en ze blijft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - En de minnaar is...(POD)

  Lottie Carlyle is eigenlijk niet op zoek naar liefde als ze haar nieuwe baas, Tyler Klein, ontmoet. Maar ze zijn voor elkaar gemaakt en al snel valt ze voor hem – en hij voor haar. Helaas denken Lottie’s kinderen daar heel anders over. Ze kunnen Tyler niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Versier me dan (POD)

  Jill Mansell, daar word je vrolijk van! Cleo komt na vele jaren Johnny tegen, haar vroegere klasgenoot die haar op school altijd pestte. Zou deze vrouwenversierder inmiddels veranderd zijn, of zou hij haar nog steeds pesten en uitlachen? Kort daarna stort haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Jane Lovering boeken
  Jane Lovering - De kunst van Kerstmis

  Wat als de kerstgeest van het verleden de kerstgeest van de toekomst in de weg staat? Het is bijna twee jaar geleden dat Harriet haar man Jonno op jonge leeftijd verloor aan een hartaanval. Dit jaar wil ze haar verdriet afsluiten en vindt ze dat ze weer eens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,85
 • Debra Eliza Mane boeken
  Debra Eliza Mane - Liefde in Twin Bridges: Abby en Blake

  Als Abby op dezelfde dag haar baan én haar vriend Rens kwijtraakt, besluit ze haar lot in eigen handen te nemen. Ze vliegt samen met haar rottweiler naar Amerika, ver bij Rens vandaan die haar bedrogen heeft. Als fervent Elvis-fan trakteert ze zichzelf voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,43
 • Wendy Brokers boeken
  Wendy Brokers - Liefde op het Menu

  Liefde op het Menu Als de onzekere Julie het restaurant van Mark binnenstapt, weet ze niet goed wat ze aan moet met de zelfverzekerde restauranthouder. Zeker niet als Mark erop staat haar 's avonds na haar dienst thuis te brengen. Julie en Mark groeien naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Monique van Goozen boeken
  Monique van Goozen - Tweesprong

  Filippa is nog maar net hersteld van een traumatische ervaring wanneer ze een nieuwe baan krijgt aangeboden als begeleider van de 9-jarige Yfke Rozenboom, een meisje met downsyndroom. Hoewel ze vol enthousiasme begint met haar werk, komt ze al gauw tot de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Je bent geweldig - dyslexie uitgave

  Hallie heeft een geheim: ze is verliefd op de perfecte man. Maar het zal nooit wat kunnen worden, want Hallie heeft niet lang meer te leven. Flo heeft een dilemma: ze is stapelgek op Zander. Diens vreselijke zus doet er echter alles aan om hun relatie te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,95
 • Lily Frank, Lizzie van den Ham boeken
  Lily Frank, Lizzie van den Ham - Het lied van mijn hart

  TWEE SCHOLEN, EEN WINTERSE SCHOOLREIS... KAN DAT WEL GOED GAAN? Als muziekdocent Anne net voor de zomervakantie te horen krijgt dat haar contract op het Haags Lyceum niet wordt verlengd, kan ze haar oren niet geloven. Gelukkig vindt ze snel een nieuwe baan op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,43
 • Soraya Naomi boeken
  Soraya Naomi - Fallon

  Fallon heeft nooit een masker hoeven dragen om zich anders voor te doen dan ze is. Haar wereld is prachtig: ze is opgegroeid in een warm gezin in Chicago, heeft een mooi diploma behaald en heeft een baan waar ze dol op is. Maar die onschuldige wereld wordt op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,46
 • Vi Keeland boeken
  Vi Keeland - De baas

  Reese is op een date die ongelooflijk saai is, dus spreekt ze op de voicemail van een vriendin in dat ze zo gauw mogelijk teruggebeld wil worden met ‘een noodgeval’, zodat ze weg kan. Een knappe man die langsloopt en haar woorden opvangt voorspelt dat haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Jose Vriens boeken
  Jose Vriens - Gesloten ogen

  Marloes en Hank wanen zich veilig in Frankrijk samen met haar kinderen. Ze wonen in een onbeduidend dorpje waar ze hun leven weer kunnen opbouwen. Als er een man in het veld achter hun huis opduikt, lijkt dat de aanleiding te zijn voor een reeks gebeurtenissen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Danielle Steel boeken
  Danielle Steel - Het juiste moment

  Het juiste moment van Danielle Steel is een intieme roman over het nastreven van je passies en het waarmaken van je stoutste dromen. Alexandra Winslow, verlaten door haar moeder toen ze zeven was, vindt troost in de detectives die ze met haar vader leest. Al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sandra Berg boeken
  Sandra Berg - Zwervers en prinsessen

  Een heerlijke liefdesroman van topper Sandra Berg, die zich afspeelt in het luxe Zweedse Grand Hotel Victoria. Als er een prachtig geklede sprookjesprinses Grand Hotel Victoria binnenschrijdt, trekt ze niet alleen de aandacht van het personeel, maar ook van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Anita Verkerk boeken
  Anita Verkerk - Pinguïns & Passie

  Een zonnige liefdesroman van topschrijfster Anita Verkerk! Het super-de-luxe romantische cruiseschip Cupido vaart met een bonte verzameling passagiers en bemanningsleden over de zeven zeeën. Als haar grote liefde Ron een vreselijke ongeluk krijgt, valt weduwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Angelique van Dongen boeken
  Angelique van Dongen - Trots op jou

  De veertigjarige Romy heeft een vechtscheiding achter de rug en beland door toedoen van haar ex-man in de schuldsanering. Ondertussen pakt ze elke baan aan die ze kan krijgen en wil ze gaan studeren. Als het einde van de schuldsanering in zicht is besluit ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50