Romantiek

 • Leo Stearny boeken
  Leo Stearny - Andrea

  Eén naam verkeerd geïnterpreteerd, één hotel volgeboekt en twee mensen van het verschillende geslacht samen op één ruime hotelkamer. Andrea Goodridge zit in haar laatste jaar kunstgeschiedenis aan Birkbeck, de universiteit van Londen. Samen met haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Danielle Steel boeken
  Danielle Steel - Pluk de dag - grote letter uitgave

  Een nieuwe man, een nieuw leven.Het leven van toegewijde huisvrouw en moeder Stephanie Adams verandert drastisch als haar 52-jarige man plotseling komt te overlijden. Ondanks haar verdriet probeert ze de draad weer op te pakken. Jarenlang heeft ze alles… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,50
 • Stefanie van Mol boeken
  Stefanie van Mol - Full Moon serie Kies voor hem

  Er is maar één misstap waar hij spijt van heeft Als zanger van de populaire rockband Full Moon heeft Max zijn droom waargemaakt. Iedereen denkt dat hij al zijn zaakjes voor elkaar heeft, maar niets is minder waar. Zijn keuze voor Full Moon kostte hem de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Debra Eliza Mane, Lizzie Van den Ham boeken
  Debra Eliza Mane, Lizzie Van den Ham - De Twin Bridges serie Liefde in Twin Bridges - Abby en Blake

  Als Abby op dezelfde dag haar baan én haar vriend Rens kwijtraakt, besluit ze haar lot in eigen handen te nemen. Ze vliegt samen met haar rottweiler naar Amerika, ver bij Rens vandaan die haar bedrogen heeft. Als fervent Elvis-fan trakteert ze zichzelf voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sophie de Koninck Munster boeken
  Sophie de Koninck Munster - Een nieuw jaar, een nieuw leven

  Een nieuw jaar, een nieuw levenEsmee de Wit is de enige van haar familie die studeert, en daardoor voelt ze zich anders. Als de studenten in opdracht van de universiteit de boekcollectie van een baron gaan catalogiseren, ontmoet Esmee een aantrekkelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Gerda van Wageningen boeken
  Gerda van Wageningen - Lieve kinderen - grote letter uitgave

  Anja Meijerink probeert na haar scheiding samen met haar dochtertje een nieuw leven op te bouwen. Het valt haar zwaar, maar gelukkig is haar vader de liefste oppasopa van de wereld. Op een familiebarbeue merkt ze dat Tara van Damme Terbregt aan depressieve… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Jenny Colgan boeken
  Jenny Colgan - Café Zon + Zee

  Café Zon & Zee van Jenny Colgan is een heerlijk vertelde, geestige roman met een flinke dosis romantiek en eilandgevoel. Als je houdt van Jill Mansell of Sarah Jio is dit een boek voor jou. Eindeloze, lege stranden, prachtige natuur, waarom zou je zo’n plek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ruby van der Kuil boeken
  Ruby van der Kuil - Verbloemd

  Verbloemd is het verhaal van Kayla en Emily, twee jongvolwassen vrouwen, die allebei hard vechten tegen hun depressie. Maar waar Emily beter en sterker lijkt te worden, wordt Kayla alleen maar slechter. De twee leren elkaar kennen tijdens hun gevecht en bouwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Guus Werdmüller von Elgg boeken
  Guus Werdmüller von Elgg - Engel in de Tijd Een grensoverschrijdend liefdesverhaal

  Twee mensen ontmoeten elkaar voor het eerst en worden meteen verliefd. In korte tijd groeit hun liefde uit tot een die over aardse beperkingen heengaat. Ze beleven met elkaar nachten van passie, waarin ze onvoorwaardelijk de liefde met elkaar bedrijven, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,90
 • Tamara Haagmans, Lily Frank, Kate Paris boeken
  Tamara Haagmans, Lily Frank, Kate Paris - De Ontmaskering

  In De Ontmaskering van Kate Paris stort het zorgvuldig opgebouwde leven van Maud in elkaar als ze haar partner Viktor betrapt terwijl hij vreemdgaat. Alles wat ze dacht te willen, ziet ze op dat moment verdwijnen. Voor één nacht verliest Maud zich in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Carl Slotboom boeken
  Carl Slotboom - Leven begint elke dag opnieuw

  Na hevige hoofdpijn en onderzoek in het ziekenhuis komt aan het licht dat Bob van Walraven een hersentumor heeft: een glioblastoom, een zeer kwaadaardige vorm van kanker. Kort daarna ziet hij op de televisie een documentaire over een zwerfmeisje. Hij besluit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Elisa Margaret boeken
  Elisa Margaret - Italia, grande amore

  Anna komt na een tijd weer terug in Italië. Haar reis begint in Verona. Herinneringen van vroeger komen boven. Tijdens haar verblijf in Verona ontdekt ze het prachtige kasteel van de familie La Contessa. Met een bezoek aan het kasteel vindt ze een foto met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Fop G. Quartel boeken
  Fop G. Quartel - Zielenknijpers

  Een psycholoog stort zich na zijn scheiding op een wetenschappelijke carrière. In Parijs ziet hij een oude vlam terug, de aantrekkelijke psychologe Claire. Zij is een uitzonderlijk getalenteerde violiste, maar heeft haar talent nooit ten volle kunnen benutten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Danielle Steel boeken
  Danielle Steel - Magie - grote letter uitgave

  Magie is het honderdste boek van Danielle Steel.In Parijs, de Lichtstad, wordt elke zomer een white dinner gehouden: een verrukkelijk diner in de buitenlucht waarbij alle gasten witte kleren dragen. Na zonsondergang worden witte ballonnen met lichtjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • Sylvia Day boeken
  Sylvia Day - Society affaires

  Sebastian, Lucien en Hugh zijn rebellen. Maar door de juiste vrouw kan elke bad boy getemd worden. Sebastian, zoon van een graaf, is van huis weggelopen om piraat te worden. Op een van de schepen die hij entert, ontmoet hij een vrouw die zegt dat ze zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Kees Ketting boeken
  Kees Ketting - Blaak 40

  Anti-kraak is een wereld voor iedereen. Jon, als verloren zoon arm en moe teruggekeerd van Europese reizen, heeft behoefte aan alledaagse dingen, normaliteit. Een baan, een vrouw, een huis. Rotterdam past daarbij. Zijn nieuwe thuis, een voormalig bankgebouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Miranda Hillers boeken
  Miranda Hillers - WWW-serie Liam

  LIAMKen je dat? Op een onverwacht moment, op een plek waar honderden, zelfs duizenden mensen rondlopen, spreek je vluchtig iemand. In die enkele minuten gebeurt er niets speciaals, maar toch blijft die persoon in je hoofd dwalen. Helaas kun je er niet veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Sandra Berg boeken
  Sandra Berg - En toen kwam hij

  Een intrigerende roman van tweevoudig Valentijnprijsgenomineerde Sandra Berg! Ergert Eva zich terecht aan de 'laat-maar-waaien' houding van haar man Josh of ligt het aan haar? Dat wil ze uitzoeken als ze met Josh een huisje in bergdorp Ojén in het Spaanse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Gail McHugh boeken
  Gail McHugh - Hartslag

  HET STEAMY VERVOLG OP INTERNATIONALE BESTSELLER TWEESTRIJD Emily Cooper heeft eindelijk ingezien dat haar relatie met de manipulatieve Dillon niet goed voor haar is. Ze blaast hun huwelijk af. Eindelijk durft ze haar ware gevoelens onder ogen te zien: ze houdt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Yvonne Rijnsburger boeken
  Yvonne Rijnsburger - Frisse Waterstromen

  ‘Frisse Waterstromen’ is een geloofsopbouwende roman die makkelijk wegleest over de geestelijke woestijn waarin je als christen terecht kunt komen.Het boek gaat moeilijke onderwerpen niet uit de weg en biedt herkenning en bemoediging. Daniela werkt al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,45
 • Danielle Steel boeken
  Danielle Steel - Vriendschap

  De prachtige roman Vriendschap van de internationale bestsellerauteur Danielle Steel gaat over de vriendschap tussen een gevoelige vrouw en een straatjongen. Ginny Carter worstelt nog altijd met het zware verlies van haar geliefde man en kind als ze op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Dirk Zeelenberg boeken
  Dirk Zeelenberg - Ode aan de Liefde

  Ontroerende, hilarische en herkenbare verhalen over geluk in de liefde ODE AAN DE LIEFDE TROUW-AMBTENAAR DIRK ZEELENBERG 'Als acteur in Divorce kwam ik tot mijn vreugde in de meest opmerkelijke situaties terecht. Maar als trouwambtenaar ontdekte ik dat het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Sjosjana Esther Roozendaal boeken
  Sjosjana Esther Roozendaal - De Joik

  De Joik is een magisch realistisch verhaal dat op een eigentijdse en idealistische wijze confronteert met de harde werkelijkheid van de walvisvangst en de grootheidswaan van de mens en ons de gevolgen op een dieper niveau toont. Het leven van een Noors… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Geluk in het spel + Huisje boompje feestje - omnibus

  Twee voor de prijs van een! In deze feelgoodomnibus van Jill Mansell vind je de boeken Geluk in het spel en Huisje boompje feestje. Twee onweerstaanbare feelgoodromans vol humor en romantiek. Geluk in het spel Suzy, een succesvol makelaar, wordt aangehouden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Alex Bergmans boeken
  Alex Bergmans - Mooie Rooie

  Het vijfde boek van deze Rotterdamse auteur is weer een kenmerkend verhaal dat loopt als een Rotterdams metrostel. De lezer wordt als het ware meegesleurd van de ene spannende belevenis naar de volgende erotische. Nergens laat de schrijver een steek vallen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50