Romantiek

 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Stuur me een berichtje

  Stuur me een berichtje van Jill Mansell is een hartverwarmende en romantische feelgood over een vrouw die opnieuw moet beginnen. Voor iedereen die houdt van de romans van Jojo Moyes en Sophie Kinsella. Waarom moest Essie ook zo nodig haar ware gevoelens in die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Vlinders voor altijd

  Lara's jeugdliefde geeft haar nog steeds vlinders in haar buik.. Lara is zestien en zwanger als haar vader haar het huis uitzet. Wat moet ze doen? Ze vlucht naar haar tante Nettie. Lara mag daar blijven, samen met haar baby Gigi. Achttien jaar later gaat Lara… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Sophie de Koninck Munster boeken
  Sophie de Koninck Munster - Een nieuw jaar, een nieuw leven

  Een nieuw jaar, een nieuw levenEsmee de Wit is de enige van haar familie die studeert, en daardoor voelt ze zich anders. Als de studenten in opdracht van de universiteit de boekcollectie van een baron gaan catalogiseren, ontmoet Esmee een aantrekkelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Elle Kennedy boeken
  Elle Kennedy - De deal

  Hannah Wells heeft een enorme crush op Justin Kohl, de hunk van het footballteam. Maar hoe kan ze ervoor zorgen dat hij haar eindelijk ziet staan? Garrett Graham is de populaire aanvoerder van het ijshockeyteam. Maar hij kan ijshockey wel vergeten als hij niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Petra Heckman boeken
  Petra Heckman - Vlinders in de storm

  'Vlinders in de storm' is het zelfstandig te lezen vervolg op 'Storm in een glas wijn'. Wanneer Tanja van heel nabij wordt geconfronteerd met de dood, staat haar hele leven op zijn kop. Naast het enorme verdriet, worstelt ze met een groot schuldgevoel, dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mariëlle Brouwer boeken
  Mariëlle Brouwer - Lust & Structure

  Noah en Poppi hebben al een tijdje een seksrelatie. Alleen voor Noah is dit niet meer genoeg. Langzaamaan is hij ergens zijn hart verloren. Hij wil gewoon laten zien dat hij er voor haar kan zijn, voor haar kan zorgen. Poppi heeft genoeg aan zichzelf. Ze heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Georges Terryn boeken
  Georges Terryn - Warhoofd

  Een week uit het leven van Alex Verbraeken -alias Warhoofd- en Laura. De havenkrant is niet meer wat ze was. Laura zal een bijdrage maken voor de week-endbijlage over de man die onder het pseudoniem Warhoofd al 20 jaar elke dag economische prognoses maakt voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Ruby van der Kuil boeken
  Ruby van der Kuil - Verbloemd

  Verbloemd is het verhaal van Kayla en Emily, twee jongvolwassen vrouwen, die allebei hard vechten tegen hun depressie. Maar waar Emily beter en sterker lijkt te worden, wordt Kayla alleen maar slechter. De twee leren elkaar kennen tijdens hun gevecht en bouwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Liz Hartevelt boeken
  Liz Hartevelt - Ongetemd

  Studeren: een nieuwe periode in je leven, maar wat als het niet is wat je ervan verwacht en je je angsten onder ogen moet zien?Studeren: een nieuwe periode in je leven. Niet langer een kind, maar een jongvolwassene die zich niet meer kan verstoppen. En dat is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Madelein Kerseboom boeken
  Madelein Kerseboom - De Hot Daddy List

  Alice werkt met veel plezier als leidster op de buitenschoolse opvang. Ze heeft een leuke kleutergroep en gezellige collega’s: Arie, die op mannen valt en last heeft van bindingsangst, en Kiki, een vrijgevochten vrijgezel. Met z’n drieën bespreken ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Tamara Haagmans, Lily Frank, Kate Paris boeken
  Tamara Haagmans, Lily Frank, Kate Paris - De Ontmaskering

  In De Ontmaskering van Kate Paris stort het zorgvuldig opgebouwde leven van Maud in elkaar als ze haar partner Viktor betrapt terwijl hij vreemdgaat. Alles wat ze dacht te willen, ziet ze op dat moment verdwijnen. Voor één nacht verliest Maud zich in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Carl Slotboom boeken
  Carl Slotboom - Leven begint elke dag opnieuw

  Na hevige hoofdpijn en onderzoek in het ziekenhuis komt aan het licht dat Bob van Walraven een hersentumor heeft: een glioblastoom, een zeer kwaadaardige vorm van kanker. Kort daarna ziet hij op de televisie een documentaire over een zwerfmeisje. Hij besluit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • M. Philippi boeken
  M. Philippi - Zuster Liefde

  Statusverandering na statusverandering ziet Sophie haar vrienden een relatie krijgen. Maar waar blijft haar prinses op het witte paard? Haar ietwat slechte zelfbeeld en neiging om snel verliefd te worden helpen niet mee de ware te vinden. Haar toekomstbeeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Fop G. Quartel boeken
  Fop G. Quartel - Zielenknijpers

  Een psycholoog stort zich na zijn scheiding op een wetenschappelijke carrière. In Parijs ziet hij een oude vlam terug, de aantrekkelijke psychologe Claire. Zij is een uitzonderlijk getalenteerde violiste, maar heeft haar talent nooit ten volle kunnen benutten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Danielle Steel boeken
  Danielle Steel - Pegasus (in 2 banden) - grote letter uitgave

  GROTE LETTER UITGAVEEen immigrantenfamilie overleeft dankzij een raspaard Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog vlucht Nicolas naar Amerika. Hij heeft niets meer, alleen zijn raspaard. Met veel inzet probeert hij een nieuw leven op te bouwen. Het lukt -… (Harde kaft)

  Lees meer...
  46,00
 • Kees Ketting boeken
  Kees Ketting - Blaak 40

  Anti-kraak is een wereld voor iedereen. Jon, als verloren zoon arm en moe teruggekeerd van Europese reizen, heeft behoefte aan alledaagse dingen, normaliteit. Een baan, een vrouw, een huis. Rotterdam past daarbij. Zijn nieuwe thuis, een voormalig bankgebouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Miranda Hillers boeken
  Miranda Hillers - WWW-serie Liam

  LIAMKen je dat? Op een onverwacht moment, op een plek waar honderden, zelfs duizenden mensen rondlopen, spreek je vluchtig iemand. In die enkele minuten gebeurt er niets speciaals, maar toch blijft die persoon in je hoofd dwalen. Helaas kun je er niet veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Debra Eliza Mane, Lizzie Van den Ham boeken
  Debra Eliza Mane, Lizzie Van den Ham - De Twin Bridges serie Liefde in Twin Bridges - Abby en Blake

  Als Abby op dezelfde dag haar baan én haar vriend Rens kwijtraakt, besluit ze haar lot in eigen handen te nemen. Ze vliegt samen met haar rottweiler naar Amerika, ver bij Rens vandaan die haar bedrogen heeft. Als fervent Elvis-fan trakteert ze zichzelf voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gerda van Wageningen boeken
  Gerda van Wageningen - Lieve kinderen - grote letter uitgave

  Anja Meijerink probeert na haar scheiding samen met haar dochtertje een nieuw leven op te bouwen. Het valt haar zwaar, maar gelukkig is haar vader de liefste oppasopa van de wereld. Op een familiebarbeue merkt ze dat Tara van Damme Terbregt aan depressieve… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Roos Verlinden boeken
  Roos Verlinden - Cupido - Groot Het ware Geluk

  Een heerlijke vrouwenroman van topper Roos Verlinden!Fleur van Oostzijden (45) zou véél meer willen dan huizen op de foto zetten voor het makelaarskantoor waar ze een soort manusje van alles is.Haar vriendin Ana Canister (48) wil na het overlijden van haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Sandra Berg boeken
  Sandra Berg - Cupido - Groot En toen kwam hij

  Een intrigerende roman van topper Sandra Berg!Ergert Eva zich terecht aan de 'laat-maar-waaien' houding van haar man Josh of ligt het aan haar? Dat wil ze uitzoeken als ze met Josh een huisje in bergdorp Ojén in het Spaanse Andalusië boekt. Maar dan duikt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Saskia Schouten boeken
  Saskia Schouten - Cupido - Groot Liefde in Hongarije

  Een bijzondere en (ont)spannende roman van Saskia Schouten! Als Bianca op een Hongaarse internetpagina haar droomhuis ontdekt, besluit ze om samen met haar vriendin Lavelle naar Hongarije te reizen. De tuin lijkt wel een oerwoud en het huis is ernstig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Elly Koster boeken
  Elly Koster - Cupido - Groot De kleur van liefde

  Soapactrice Linde Molegraaf zit plotseling zonder werk en wordt bovendien geplaagd door onverklaarbare gebeurtenissen. Haar minnaar, Tobias, zorgt voor afleiding. Maar het is Ethan, een Canadese acteur, die echt een luisterend oor biedt. Hij logeert in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Anita Verkerk boeken
  Anita Verkerk - Cupido - Groot Zinderende liefde

  Drie zinderende erotische novelles van bestseller auteur Anita Verkerk in één vlammende bundel!Eeuwige LiefdeNadat het leven van de Amerikaanse Myra door een tragisch ongeluk helemaal overhoop gegooid is, gaat ze op wereldreis om de dingen op een rijtje te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Mariëtte Middelbeek boeken
  Mariëtte Middelbeek - Status O.K. (in 2 banden) - grote letter uitgave

  GROTE LETTER UITGAVEFemke van Wetering weet het zeker: arts worden is haar missie. Ze staat aan het begin van haar tweede jaar coschappen en vindt zichzelf al be¬hoorlijk ervaren, maar op de harde werkvloer van het ziekenhuis komt ze erachter dat ze nog heel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50