Romantiek

 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Ik zie je op het strand

  Ik zie je op het strand is de nieuwe roman van Jill Mansell (van bestsellers als Lang leve de liefde en Je bent geweldig). Romantische verwikkelingen, misverstanden en zussenrivaliteit – een feelgood verhaal dat je niet weg kunt leggen! Perfect voor wie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Leni Saris boeken
  Leni Saris - Een cirkel van bloemen - grote letter uitgave

  De 18-jarige Giliam gaat in Italië haar geluk beproeven en wordt daarbij met gebeurtenissen uit het verleden geconfronteerd.Leni Saris was een populaire Nederlandse romanschrijfster.Ze schreef er meer dan honderd, waarvan zo'n 8 miljoen exemplaren werden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Cees van Eijck boeken
  Cees van Eijck - In de ban van méér

  Wat gebeurt er als een stagiair, Wiebe Freen, bij het chrysantenvermeerderingsbedrijf van Barend Vinken, in de buurt van Emmen, een fout maakt en daardoor, bij toeval, een nieuwe, spectaculaire stekvermeerderingsmethode ontdekt? Het wordt al snel duidelijk dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Yvonne Rijnsburger boeken
  Yvonne Rijnsburger - Frisse Waterstromen

  ‘Frisse Waterstromen’ is een geloofsopbouwende roman die makkelijk wegleest over de geestelijke woestijn waarin je als christen terecht kunt komen.Het boek gaat moeilijke onderwerpen niet uit de weg en biedt herkenning en bemoediging. Daniela werkt al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,45
 • Jeske Meinema boeken
  Jeske Meinema - Vroemvrouw

  Gemma is een zelfstandige vrouw die geen blad voor de mond neemt. Dat ze zichzelf en anderen daarmee in ongemakkelijke situaties brengt maakt haar niks uit. Gemma geeft namelijk maar om één ding: haar baan als verloskundige. Van de liefde hoeft ze immers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Stefanie van Mol boeken
  Stefanie van Mol - Full Moon serie Kies voor ons

  Jonathan is Camille nooit vergeten. Ook al ging er een hele tijd voorbij, hij denkt nog elke dag aan haar. Als hij met de band Full Moon terugkeert naar België gaat hij op zoek naar haar. Hij wil antwoorden. Maar is hij klaar voor de waarheid? Camille had… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Danielle Steel boeken
  Danielle Steel - Omnibus - De weg van het hart, Tot in lengte van dagen

  Een omnibus met twee prachtige winterse verhalen van Steel: De weg van het hart en Tot in lengte van dagen De weg van het hart Fotografe Hope Dunne gaat naar Londen om een beroemde schrijver te fotograferen. Daar aangekomen valt ze als een blok voor deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Mariëlle Brouwer boeken
  Mariëlle Brouwer - Structure Wild & Structure

  Mika ging op tour zonder vriendin. Zoals het was voor hij Lily leerde kennen.De hele tour voelde hij zich verloren, alsof hij een vitaal deel van zichzelf miste.Wat als hij niet kan functioneren zonder haar?Lily heeft Mika losgelaten. Hij kan gelukkig worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Leen Stougie boeken
  Leen Stougie - Liefde is meer dan leven

  Alex Schmidt is tot over zijn oren verliefd op zijn perfecte Sam. Samen hebben ze een fantastische tijd samen, maar door het noodlot wordt hun relatie en die van hun naasten op de proef gesteld. Het boek beschrijft hun relatie vanaf het hele prille begin tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Miranda Hillers boeken
  Miranda Hillers - Blingg-serie Vergis je niet

  Sophie is gelukkig met haar grote liefde Frederick nu ze haar geheim aan hem heeft verteld. Hij vraagt haar wederom ten huwelijk waar ze overtuigend ja op antwoord. Het jaloerse en bezitterige gedrag van Frederick is een stuk milder geworden, maar wordt zwaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Miranda Hillers boeken
  Miranda Hillers - Blingg-serie Breek mijn hart niet

  In dit tweede deel krijgt de relatie van Sophie en Frederick het zwaar te verduren. Fredericks broer Eduard kan niet uit haar buurt blijven, wat de nodige spanningen oplevert. Maar is Frederick wel de liefde van haar leven? Of is Sophie daar nog niet klaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Nathalie Koenekoop boeken
  Nathalie Koenekoop - Bitterzoet

  De twintigers Marlon en Alexandra verafschuwen elkaar, maar hebben gemeen dat hun beste vriendin Roos voor een jaarnaar het buitenland vertrekt.Alexandra doet Roos een belofte. Ze zal wraak nemen op Marlon. En als ze opnieuw met haar eerste liefde Jeroen in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • T.M. Zaan boeken
  T.M. Zaan - Prijs van Vertrouwen

  De mooie verschijning van Gia de Leeuw wordt door velen graag gezien, behalve door haarzelf. In een wereld van concerten en evenementen, waar zelfvertrouwen juist heel belangrijk is houdt ze zich staande. Hoewel geliefd door iedereen om haar heen, zien maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ella Fisher boeken
  Ella Fisher - De Ontwaking

  Amy, een Nederlandse vrouw, werkt als fotomodel in Amerika. Ze ontmoet de muzikant waar ze al jaren tegenop kijkt en wordt verliefd. De relatie houdt niet lang stand als ze voor een maatschappij gaat werken om in een serie te spelen. Ze ontmoet haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anke de Graaf boeken
  Anke de Graaf - De smalle grens - grote letter uitgave

  Het leven van Linda is een leven dat werkelijk niets te wensen overlaat. Zij heeft leuke vriendinnen, een gezellige baan en dan heeft ze ook nog Jente Steenpoorts, haar vriend, van wie ze zielsveel houdt. Er is werkelijk geen spoor van schaduw te zien en soms… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Kurpershoek Irma boeken
  Kurpershoek Irma - Donkere wolken boven Terschelling

  "Donkere wolken boven Terschelling" is het vervolg op "Liefde op Terschelling". We zijn enkele jaren verder als de relatie tussen Petra en Aike in zwaar weer belandt. Zo blijkt dat Roy een zware vorm van autisme heeft waarmee voornamelijk Petra worstelt.Als ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,25
 • Stefanie van Mol boeken
  Stefanie van Mol - Full Moon serie Kies voor haar

  Het enige wat zij wil, is opnieuw vrij zijn. Jolien De Graeves leven verandert van de ene op de andere dag. Door de dood van haar ouders wordt ze gedwongen om bij haar broer te wonen. Haar broer is met zijn band op tournee, en er is geen andere mogelijkheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jill Mansel boeken
  Jill Mansel - Ik zie je op het strand - grote letter uitgave

  Romantische verwikkelingen, misverstanden en zussenrivaliteit -een feelgood verhaal om in één keer uit te lezen. De ultieme zomerroman!Clemency is niet op zoek naar de liefde als ze Sam ontmoet in het vliegtuig. Maar aan het eind van de vlucht hebben ze een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,50
 • Danielle Steel boeken
  Danielle Steel - Van onschatbare waarde - grote letter uitgave

  Een moeder, drie dochtersen een bijzondere erfenis.In Danielle Steels nieuwe roman Van onschatbare waarde verandert het leven van Véronique Parker en haar drie dochters zussen Timmie, Juliette en Joy voorgoed na een onverwachte erfenis van haar ex-man en hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Hetty Visser boeken
  Hetty Visser - Vermoorde onschuld - grote letter uitgave

  Een vrouw wordt vermist. De welgestelde familie schakelt privé-detective Tess de Herder in. Als de vrouw vermoord wordt aangetroffen, neemt de politie het onderzoek over. Dat weerhoudt Tess er niet van om zich verder in de zaak te bijten, samen met haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Olga van der Meer boeken
  Olga van der Meer - De eenzaamheid voorbij - grote letter uitgave

  Liz Overberg wil niet als haar zus Mieke blijven zuchten onder het juk van haar vader. Ze ziet maar één uitweg: ze deelt het bed met Roel Verlinden en wordt prompt zwanger van hem. Woedend is haar vader en wijst zijn achttienjarige dochter zonder een spoor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Leni Saris boeken
  Leni Saris - En ze lijkt zo op jou - grote letter uitgave

  Een kleine jongen, Boris Dacosta, sluit vriendschap met Inger van der Kuyle, een jonge medewerkster van een kennel. Boris komt altijd via een gat in de heg en hangt dan hele verhalen op over zijn moeder die 'zo op Inger lijkt'.Als Boris bij oma logeert, komt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • street cat30 boeken
  street cat30 - Cupido tegen Harte dief

  Deze boek gaat over een jongen die geboren denkt te zijn als een normale jongen. Maar op een dag wordt hij wakker met vleugels (16 jarig leeftijd )En gaat op zoek naar de waarheid waardoor hij er achter komt dat hij de zoon van Aphrodite is. Ook zijn echte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,73
 • Danielle Steel boeken
  Danielle Steel - Sprong in het diepe - grote letter uitgave

  Het leven van Marie-Ange Hawkins staat op zijn kop wanneer haar ouders overlijden en ze moet verhuizen naar Amerika... Marie-Ange Hawkins groeit op in een prachtig oud Frans kasteel. Haar idyllische leventje komt tot een abrupt eind als ze op haar elfde haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Sandra Berg boeken
  Sandra Berg - Grand Hotel Victoria Lief en leed

  Lief en Leed is het vierde - ook zelfstandig te lezen - deel van een succesvolle reeks romans die zich afspelen in het Zweedse Grand Hotel Victoria, waar het een komen en gaan is van gasten.Wat bezielt de 78-jarige Birgitta als ze de allerduurste suite van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95