Romantiek

 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Ik zie je op het strand

  Romantische verwikkelingen, misverstanden en zussenrivaliteit – een feelgood verhaal om in één keer uit te lezen. De ultieme zomerroman! Clemency is niet op zoek naar de liefde als ze Sam ontmoet in het vliegtuig. Maar aan het eind van de vlucht hebben ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Stuur me een berichtje

  Stuur me een berichtje van Jill Mansell is een hartverwarmende en romantische feelgood over een vrouw die opnieuw moet beginnen. Voor iedereen die houdt van de romans van Jojo Moyes en Sophie Kinsella. Waarom moest Essie ook zo nodig haar ware gevoelens in die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sophie de Koninck Munster boeken
  Sophie de Koninck Munster - Een nieuw jaar, een nieuw leven

  Een nieuw jaar, een nieuw levenEsmee de Wit is de enige van haar familie die studeert, en daardoor voelt ze zich anders. Als de studenten in opdracht van de universiteit de boekcollectie van een baron gaan catalogiseren, ontmoet Esmee een aantrekkelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Elsbeth de Jager boeken
  Elsbeth de Jager - Chaos

  Na een gecompliceerde relatie probeert Lara zichzelf weer terug te vinden. Ze vindt het moeilijk om mannen nog te vertrouwen. Behalve Marius dan, die ze ontmoette op Texel en met wie het ontzettend klikt. Maar uitgerekend deze Marius wil zich, na zijn eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Debra Eliza Mane boeken
  Debra Eliza Mane - Liefde in Twin Bridges

  Jacob is de grootste womanizer van Twin Bridges. Wanneer hij een aanbod krijgt van producer Ray Gardner die zijn ranch wil huren voor een filmproductie, zegt hij geen nee. De goddelijke Eva Bates speelt namelijk de hoofdrol en zal wekenlang op zijn terrein… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jeske Meinema boeken
  Jeske Meinema - Vruchtvrouw

  Gemma is terug! En hoe!Een eigen praktijk waar ze altijd van gedroomd heeft en dat is niet alles... Haar liefdesleven is ook opgebloeid zonder dat haar moeder daaraan te pas heeft hoeven komen (hoewel ze zich er uiteraard nog steeds mee bemoeit). Maar voordat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Jean Marie de Smet boeken
  Jean Marie de Smet - Tien dagen boule d'amour

  Acht vrienden hebben voor tien dagen een landhuis gehuurd in het dorpje Boule d'Amour in het zuiden van Frankrijk. Als iemand vraagt wat Boule d'Amour betekent antwoordt een personage: seks, drugs en rock 'n roll. Er zijn de bergen, de zee en het zwembad. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Annie Robertson boeken
  Annie Robertson - I love Nora

  Nina werkt in een kleine boekhandel in Londen. Ze is gek op Nora Ephron, en dan vooral op de film When Harry met Sally. Daarom is ze ooit begonnen aan het scenario voor een vervolg, maar dat heeft ze nooit afgemaakt. Dan betrapt ze haar vriend Will met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Robin Van Rheijn boeken
  Robin Van Rheijn - De advocaat en zijn vrouwen

  "Hij weet vrouwen met begrip en een luisterend oor te bereiken oor te bereiken: de beste ingrediënten om een vrouw te veroveren" De 40 jarige Joost - misschien een beetje te zwaar en niet het stereotype van een mooie man - is een succesvol advocaat. Hij biedt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Petra Heckman boeken
  Petra Heckman - Vlinders in de storm

  'Vlinders in de storm' is het zelfstandig te lezen vervolg op 'Storm in een glas wijn'. Wanneer Tanja van heel nabij wordt geconfronteerd met de dood, staat haar hele leven op zijn kop. Naast het enorme verdriet, worstelt ze met een groot schuldgevoel, dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Karin Verhaak-Kersten boeken
  Karin Verhaak-Kersten - Match

  Anne Goegebuur, dertiger, hoog opgeleid, single, is vastgelopen in haar leven. Ze heeft een goede baan en een mooi huis, maar trekt zich meer en meer in zichzelf terug. Dat gaat zelfs zo ver dat het leidt tot haar ontslag. Hierdoor wordt ze met kracht wakker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Miranda Hillers boeken
  Miranda Hillers - Kijk niet achterom

  Al jaren worstelde ik met mijn gevoelens voor mijn beste vriendin, en ondertussen vermaakte ik me prima met andere vrouwen. Eentje beviel me zo goed dat we elkaar geregeld zagen, enkel en alleen om mijn en haar behoeften te bevredigen. Niets meer en niets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Lyda Westerink boeken
  Lyda Westerink - Wolfs muze

  Met bevende vingers sloeg ze het boek open, het papier rook vers en was heel wit. De woorden kende ze allemaal, stuk voor stuk had hij ze in haar oma's huis tegen haar gezegd, zelfs de woorden die hij in de schuur hees had gefluisterd, stonden er. En ook haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ruby van der Kuil boeken
  Ruby van der Kuil - Verbloemd

  Verbloemd is het verhaal van Kayla en Emily, twee jongvolwassen vrouwen, die allebei hard vechten tegen hun depressie. Maar waar Emily beter en sterker lijkt te worden, wordt Kayla alleen maar slechter. De twee leren elkaar kennen tijdens hun gevecht en bouwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Abbi Glines boeken
  Abbi Glines - Zijn herinneringen

  'Met series als De Vincent Boys, Verboden Vrucht en Rosemary Beach weet de schrijfster haar fans steeds weer te pakken.' - HebbanDe jonge, zachtaardige Beulah is kapot en in de war na de onthullingen van Jaspers moeder. Maar dan vindt ze hulp uit onverwachte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Emma Anna boeken
  Emma Anna - Mijn hele leven lang

  "Verliefd worden op een vriend. Dat komt wel vaker voor. Maar wat als die vriend ook de beste vriend is van je vader? Wat als die vriend toevallig je leraar is? En wat als hij achttien jaar ouder is, maar er is niemand anders met wie het zo goed klikt? Dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Mirjam Kooiman boeken
  Mirjam Kooiman - Missie

  Sinds kort staat er een woord centraal in het leven van Lis: liefde. Ze krijgen verkering en wil het liefst elk moment van de dag samen zijn. Ze zitten vol plannen en zijn smoorverliefd..Familie – afstuderen – boomgaard – Spanje – vriendinnen. Woorden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Carl Slotboom boeken
  Carl Slotboom - Leven begint elke dag opnieuw

  Na hevige hoofdpijn en onderzoek in het ziekenhuis komt aan het licht dat Bob van Walraven een hersentumor heeft: een glioblastoom, een zeer kwaadaardige vorm van kanker. Kort daarna ziet hij op de televisie een documentaire over een zwerfmeisje. Hij besluit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • M. Philippi boeken
  M. Philippi - Zuster Liefde

  Statusverandering na statusverandering ziet Sophie haar vrienden een relatie krijgen. Maar waar blijft haar prinses op het witte paard? Haar ietwat slechte zelfbeeld en neiging om snel verliefd te worden helpen niet mee de ware te vinden. Haar toekomstbeeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Fop G. Quartel boeken
  Fop G. Quartel - Zielenknijpers

  Een psycholoog stort zich na zijn scheiding op een wetenschappelijke carrière. In Parijs ziet hij een oude vlam terug, de aantrekkelijke psychologe Claire. Zij is een uitzonderlijk getalenteerde violiste, maar heeft haar talent nooit ten volle kunnen benutten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Kees Ketting boeken
  Kees Ketting - Blaak 40

  Anti-kraak is een wereld voor iedereen. Jon, als verloren zoon arm en moe teruggekeerd van Europese reizen, heeft behoefte aan alledaagse dingen, normaliteit. Een baan, een vrouw, een huis. Rotterdam past daarbij. Zijn nieuwe thuis, een voormalig bankgebouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Elly Koster boeken
  Elly Koster - Een man naar mijn hart

  De tiende heerlijke liefdesroman van topper Elly Koster! De verwende Katia verruilt noodgedwongen haar luxueuze leven in Nederland voor een glamourloos en afgelegen bestaan in Noorwegen. Vaarwel zonvakanties en uitbundig shoppen. Had ze maar wat meer geld.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Marielle De Visscher boeken
  Marielle De Visscher - Ik jou ook

  Alles in Sofie's leven lijkt op orde: lieve vriendinnen, een goede baan, een nieuw huisje en zelfs een perfecte inloopkast. Maar door alle verliefde stelletjes en gelukkige gezinnetjes om haar heen, verlangt Sofie als last single girl steeds meer naar dat wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,13
 • Stefanie van Mol boeken
  Stefanie van Mol - Kies voor elkaar

  Tim heeft relaties afgezworen Na het hele drama met Vanessa weet hij wel beter. Het laatste wat hij nodig heeft is een vrouw die gered moet worden. Maar als Lize in zijn leven verschijnt, is de aantrekkingskracht zo groot dat hij niet anders kan dan voor haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Angelieke Uittenbogaard-Janssen boeken
  Angelieke Uittenbogaard-Janssen - Leugens uit liefde

  Door de inschrijving op een datingsite komt er een eind aan het saaie leven van Martje. Daarnaast ontmoet ze een oud cursusgenoot, Jacqueline. Deze ontmoeting zal voor Martje grote gevolgen krijgen. Aanvankelijk is ze erg gelukkig met haar nieuwe liefde, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95