Romantiek

 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Ik wil met je mee!

  Ik wil met je mee! is de nieuwste hartverwarmende feelgoodroman van Jill Mansell, de bestsellerauteur van Stuur me een berichtje en Ik zie je op het strand. Wanneer Mimi voor het eerst haar vaders nieuwe huis in de Cotswolds bezoekt, raakt ze verliefd op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Roos Verlinden boeken
  Roos Verlinden - Zomervrouw

  Foute mannen blijven aantrekkelijk. Olga Viamentis zit midden in haar tweede echtscheiding. Ze blijkt een onmiskenbaar zwak te hebben voor de verkeerde mannen en heeft dat iedere keer opnieuw te laat door! In een beslissende fase in haar leven raakt ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Elle Kennedy boeken
  Elle Kennedy - De fout

  John Logan lijkt het perfecte leven te hebben: hij is een van de sterren van het succesvolle ijshockeyteam, haalt goede cijfers en over aandacht van vrouwen hoeft hij zeker niet te klagen. Met zijn goeie looks en vrolijke persoonlijkheid pakt hij iedereen in.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Margreet Maljers boeken
  Margreet Maljers - Sterren voor Swanet

  Swanet werkt met veel plezier bij een bank in de stad. Op een alledaagse morgen wordt haar rustige leventje door een bankoverval verstoord. hoewel de twee overvallers door hun zwarte bivakmutsenonherkenbaar zijn, ziet Swanet door een toeval dat een toeval dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Johanne A. van Archem boeken
  Johanne A. van Archem - Het geheim van Gonda

  De emigratie van het gezin Kromhof naar Canada kent ook goede kanten: Johanna is gelukkig met Emile Boersema en Grada lijkt redelijk te aarden in haar nieuwe vaderland. Ze denkt niet meer aan Nieks Lensink en maakt geen haast met een scheiding, maar intussen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Geertrude Verweij boeken
  Geertrude Verweij - Trammelant op het platteland

  Stadsmeisje Odette besluit eindelijk haar droom te laten uitkomen: ze koopt een boerderijtje op het platteland. Hoewel ze verwacht daar een stil en rustig leven te gaan leiden, blijkt dat al snel heel anders uit te pakken. Haar tienjarige dochter Ella, die al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Murielle Geypen boeken
  Murielle Geypen - d'Overtocht

  Na zeven jaren gaat het uitstekend met de B&B en de IT-zaak van Matt en Thomas. Met "De Kruidenbuidel" van Marie Christine gaat het veel minder goed, ondanks het harde werk van Lucas. Jan is thuis met een hernia die niet wil genezen. Thomas en Meganne zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Carla Vermaat boeken
  Carla Vermaat - Als je je hart volgt...

  Alles is tot in de puntjes geregeld: de koffers zijn gepakt, de vliegtickets geprint. Haar laatste avond voor vertrek laat Tessa zich door haar collega’s overhalen om nog een keer een avondje te gaan stappen. En waarom ook niet? Maar dan begint het fout te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Murielle Geypen boeken
  Murielle Geypen - Ons Moe

  Dina Poeteers lijdt aan dementie. Haar dochter wilt graag met haar partner naar hun zoon in Australië maar door Ons Moe gaat dat niet. Elona biedt zich aan om enkele maanden voor haar norse grootmoeder te zorgen in ruil voor de kosten van verdere studies. Zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Roos Verlinden boeken
  Roos Verlinden - Dit is liefde!

  Een bijzondere liefdesroman van topper Roos Verlinden die zich afspeelt op Texel. Samen met haar man Siebe woont Eline in een heerlijk huis op Texel. Deze zomer moet Eline het zonder Siebe doen, maar dan houden Anneke, Suzan, Paula, Agnes, Inge en Karin korte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Wilma Hollander boeken
  Wilma Hollander - Verliefd in Griekenland

  Een heerlijke romantische dubbelroman van topper Wilma Hollander die zich afspeelt in Griekenland! HARTELOOS: In zonnig Griekenland wordt Vivian verliefd op een man die door een traumatische gebeurtenis in zijn verleden voor het leven is getekend. Haar liefde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Anita Verkerk boeken
  Anita Verkerk - Passie in Peking

  Een zonnige liefdesroman van topper Anita Verkerk,die zich afspeelt in China! Na een aantal teleurstellende ervaringen heeft dierenarts-assistente Karina het wel bekeken met de liefde. Zij valt nou eenmaal altijd op getrouwde mannen die haar vervolgens in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • S.R. Grey boeken
  S.R. Grey - IJskoud Verlangen

  Na één avond flink uit de band springen, wordt Aubrey wakker in een vreemd bed, naast een onbekende, maar daardoor niet minder aan-trekkelijke man. Hij blijkt haar nieuwe cliënt te zijn; ijshockeylegende Brent Oliver. Als 'lifestylecoach van de sterren'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Mariëtte Middelbeek boeken
  Mariëtte Middelbeek - Sterrenstatus

  Swanet werkt met veel plezier bij een bank in de stad. Op een alledaagse morgen wordt haar rustige leventje door een bankoverval verstoord. hoewel de twee overvallers door hun zwarte bivakmutsen onherkenbaar zijn, ziet Swanet door een toeval dat een toeval dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Ellen Van Herk boeken
  Ellen Van Herk - Teruggekeerd verleden

  De laatste keer dat Maja haar zusje Tamara heeft gezien, was naast het dode lichaam van hun vader in haar B&B in de Algarve. Kort daarna heeft ze Portugal verlaten in een poging alles te vergeten, maar ook in Nederland verloopt haar leven niet echt soepel en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Hals over kop (POD)

  Jill Mansell, daar word je vrolijk van! Jessie Roscoe is single en heeft een zoon, Oliver. Niemand weet wie Olivers vader is. Tot de man in kwestie, de aantrekkelijke acteur Toby Gillespie, met zijn gezin naast Jessie komt wonen. Toby hoeft maar één blik op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Danielle Steel boeken
  Danielle Steel - Een vrouw van adel (POD)

  (POD) In Danielle Steels roman Een vrouw van adel krijgt rechtenstudente Jane Willoughby de taak een mysterie te ontrafelen. In een achtergelaten kluis in New York wordt een ware schat gevonden – een bundel oude brieven, foto’s en kostbare juwelen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Bianca van Strien boeken
  Bianca van Strien - En dan loopt alles anders

  Stadsmeisje Odette besluit eindelijk haar jeugddroom te laten uitkomen: ze koopt een boerderijtje op het platteland. Hoewel ze verwacht daar in haar eentje een stil en rustig leven te gaan leiden, blijkt dat al snel heel anders uit te pakken. Haar tienjarige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Miranda Hillers boeken
  Miranda Hillers - Collin

  COLLIN Voetbal is een spel en mijn leven is daar grotendeels op gebaseerd. Je wint, je verliest of je speelt gelijk. En met Megan voel ik me onoverwinnelijk, want het gevoel van houden van is me niet eerder overkomen. Zij is mijn ultieme trofee. Competitie is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Sandra Berg boeken
  Sandra Berg - De verdwijning van Evert Muldijk

  Wanneer Tiggy's verloofde, Tom, bij een ongeluk om het leven komt en ze ontdekt dat ze zwanger is, zoekt Tiggy troost bij haar vriendin Julia.Ze kennen elkaar sinds hun schooltijd en hebben veel vakanties samen doorgebracht. Julia woont met haar man en drie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jolanda de Faria boeken
  Jolanda de Faria - Hij kent mijn naam

  Alleen God kan op de brokstukken van ons bestaan iets nieuws beginnen.Sophies bestaan lijkt te verzanden in eenzaamheid. Als Roos onverwacht op haar stoep staat, krijgt haar leven een nieuwe wending. Het diepe besef dat zij wat voor anderen kan betekenen, doet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Solo

  Tessa Duval ontmoet op een saai feest de knappe Ross Monahan. Tessa neemt Ross gewoon voor wat hij is: een leuke minnaar voor één nacht. Tot het weken later tot haar doordringt dat een nacht van onbezonnenheid verstrekkende gevolgen kan hebben. Tessa besluit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  52,00
 • M. Philippi boeken
  M. Philippi - Zuster Liefde

  Statusverandering na statusverandering ziet Sophie haar vrienden een relatie krijgen. Maar waar blijft haar prinses op het witte paard? Haar ietwat slechte zelfbeeld en neiging om snel verliefd te worden helpen niet mee de ware te vinden. Haar toekomstbeeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Soraya Naomi boeken
  Soraya Naomi - Luca

  Zijn verraad heeft haar vertrouwen onherstelbaar beschadigd. Luca had alles over voor Fallon, maar als onderbaas van het Chicago Syndicate is hij verantwoordelijk voor een groot deel van deze maffia-organisatie. Fallon is een zwakke schakel die hij zich niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Lizzie Van den Ham boeken
  Lizzie Van den Ham - Jackie en Jones: een zomer vol liefde en misverstand

  Wat als je een reis naar de Dordogne moet begeleiden maar geen woord Frans spreekt... en de neef van je baas bovendien mee is als groepslid? Jackie de Waard werkt al een jaar voor reisbureau Troubadour Themareizen. Als ze door haar baas onverwacht op reis naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95