Romantiek

 • Laura Oest boeken
  Laura Oest - De dag dat ik jou tegenkwam

  Vaak ben ik tot diep in de nacht wakker, terugdenkend aan die zomer. Opduikend uit dromen waarin ik middenin de zee ben en me zo vrij voel als een vogel, of waarin hij als Cupido met pijl en boog mijn hart veroverde. Ik ga je meenemen en het verhaal vertellen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Danielle Steel boeken
  Danielle Steel - Een vrouw van adel

  Een mysterie brengt hen bij elkaar Rechtenstudente Jane Willoughby krijgt de taak een mysterie te ontrafelen. In een achtergelaten kluis in New York wordt een ware schat gevonden - een bundel oude brieven, foto's en kostbare juwelen, inclusief een trouwring en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Gaby Rasters boeken
  Gaby Rasters - Julia & Julia

  Hoe ver mag je gaan uit liefde voor je kind? ‘Horen, zien en zwijgen. Weet je wel waar jij aan begint? Wat je over jezelf afroept? En nog erger, wie je meeneemt in je val? SURDUS is te machtig en te gevaarlijk. Jij bent het begin, maar misschien ook wel het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Petra Heckman boeken
  Petra Heckman - Storm in een glas wijn

  Storm in een glas wijn is het verhaal van twee dertigers: Tanja en Ronald Dijkema. Hun leven komt na een onverwachte erfenis totaal op zijn kop te staan. Ronald, die worstelt met problemen uit zijn verleden, besluit zijn baan grotendeels op te geven. Hij kiest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Miranda Hillers boeken
  Miranda Hillers - Kijk niet achterom

  Al jaren worstelde ik met mijn gevoelens voor mijn beste vriendin, en ondertussen vermaakte ik me prima met andere vrouwen. Eentje beviel me zo goed dat we elkaar geregeld zagen, enkel en alleen om mijn en haar behoeften te bevredigen. Niets meer en niets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Anna Zaires boeken
  Anna Zaires - Aanraking

  In de nabije toekomst hebben de Krinar het voor het zeggen op aarde. De Krinar komen uit een ander universum, zijn veel verder ontwikkeld dan wij en zijn een mysterie voor ons – en wij zijn aan hen overgeleverd. De verlegen, onschuldige Mia Stalis leidt een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Ruby van der Kuil boeken
  Ruby van der Kuil - Verbloemd

  Verbloemd is het verhaal van Kayla en Emily, twee jongvolwassen vrouwen, die allebei hard vechten tegen hun depressie. Maar waar Emily beter en sterker lijkt te worden, wordt Kayla alleen maar slechter. De twee leren elkaar kennen tijdens hun gevecht en bouwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Margreeth Kooiman boeken
  Margreeth Kooiman - Stap 1

  Aline heeft het niet makkelijk gehad. Haar man Herman heeft een drankprobleem. Ze heeft alles op alles moeten zetten om hun huwelijk te redden. Nu Herman al maandenlang droog staat, is het tijd voor een nieuwe start. Ze verhuizen met hun kinderen, Jeroen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Danielle Steel boeken
  Danielle Steel - Zussen, Stille eer

  Twee prachtige verhalen in de winteromnibus van Danielle Steel: Zussen en Stille eer. Zussen De zussen Candy, Tammy, Sabrina en Annie hebben elk hun eigen succesvolle carrière. Wanneer een familiedrama de vier zussen samenbrengt in een appartement in New York… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Carl Slotboom boeken
  Carl Slotboom - Leven begint elke dag opnieuw

  Na hevige hoofdpijn en onderzoek in het ziekenhuis komt aan het licht dat Bob van Walraven een hersentumor heeft: een glioblastoom, een zeer kwaadaardige vorm van kanker. Kort daarna ziet hij op de televisie een documentaire over een zwerfmeisje. Hij besluit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • M. Philippi boeken
  M. Philippi - Zuster Liefde

  Statusverandering na statusverandering ziet Sophie haar vrienden een relatie krijgen. Maar waar blijft haar prinses op het witte paard? Haar ietwat slechte zelfbeeld en neiging om snel verliefd te worden helpen niet mee de ware te vinden. Haar toekomstbeeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Henk Wiersum boeken
  Henk Wiersum - ANIAN

  Finn's jeugdvriendin wordt weduwe en ze komen, wijzer geworden door andere dramatische gebeurtenissen, opnieuw met elkaar in contact. Conny heeft een jeugdtrauma opgelopen en therapie blijkt niet voldoende te hebben geholpen. Ze is echter wel strijdbaar en wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,56
 • Fop G. Quartel boeken
  Fop G. Quartel - Zielenknijpers

  Een psycholoog stort zich na zijn scheiding op een wetenschappelijke carrière. In Parijs ziet hij een oude vlam terug, de aantrekkelijke psychologe Claire. Zij is een uitzonderlijk getalenteerde violiste, maar heeft haar talent nooit ten volle kunnen benutten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Kees Ketting boeken
  Kees Ketting - Blaak 40

  Anti-kraak is een wereld voor iedereen. Jon, als verloren zoon arm en moe teruggekeerd van Europese reizen, heeft behoefte aan alledaagse dingen, normaliteit. Een baan, een vrouw, een huis. Rotterdam past daarbij. Zijn nieuwe thuis, een voormalig bankgebouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Julia Burgers-Drost boeken
  Julia Burgers-Drost - De onverwachte erfenis (in 2 banden)

  De geschiedenis van de vijf kinderen Daelheym in het prachtige familieonderkomen Het Boshuis begint in het eerste deel Eendagsbloemen, waarin Kyra als oudste dochter heel wat te stellen heeft met haar broer en zusjes. Toch vindt ze ook tijd voor de liefde...In… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Leni Saris boeken
  Leni Saris - Eendagsbloemen

  De geschiedenis van de vijf kinderen Daelheym in het prachtige familieonderkomen Het Boshuis begint in het eerste deel Eendagsbloemen, waarin Kyra als oudste dochter heel wat te stellen heeft met haar broer en zusjes. Toch vindt ze ook tijd voor de liefde...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Tamara Haagmans boeken
  Tamara Haagmans - Sprong in het diepe

  Tessa heeft geen leuk jaar achter de rug. Ze verliest haar baan én haar vriend op hetzelfde moment. Als haar moeder haar een vakantie geeft omdat ze zelf niet kan gaan, neemt Tessa die na enig twijfelen aan. Alleen… Ze zit op een golfresort in Duitsland, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Ondersteboven, Rozengeur en zonneschijn

  In deze feelgoodomnibus van Jill Mansell vind je de boeken Rozengeur en zonneschijn en Ondersteboven, twee onweerstaanbare feelgoodromans vol humor en romantiek. Ondersteboven: Ginny’s dochter is net gaan studeren, waardoor haar huis opeens heel stil en leeg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Stuur me een berichtje (in 2 banden)

  Waarom moest Essie ook zo nodig haar ware gevoelens in die brief zetten? Hij was alleen voor haar beste vriendin bestemd, en niet voor het hele internet. Dan had ze nu nog gewoon een huis, een baan en een vriend gehad. Aan de andere kant, als ze niet opeens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,50
 • Mariëlle Brouwer boeken
  Mariëlle Brouwer - Lust & Structure

  Noah en Poppi hebben al een tijdje een seksrelatie. Alleen voor Noah is dit niet meer genoeg. Langzaamaan is hij ergens zijn hart verloren. Hij wil gewoon laten zien dat hij er voor haar kan zijn, voor haar kan zorgen. Poppi heeft genoeg aan zichzelf. Ze heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Ik zie je op het strand

  Romantische verwikkelingen, misverstanden en zussenrivaliteit – een feelgood verhaal om in één keer uit te lezen. De ultieme zomerroman! Clemency is niet op zoek naar de liefde als ze Sam ontmoet in het vliegtuig. Maar aan het eind van de vlucht hebben ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Ruud Offermans boeken
  Ruud Offermans - Het lege midden

  Het meest curieuze was het lege midden, dat uiteindelijk niet leeg bleek te zijn. In het midden lag de Graalburcht van het Zelf. Dat is waar de bokaal, jullie naartoe heeft geleid, zei Sara. Het is geen bokaal meer maar een echte Graal. We hebben de Graal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Cora Carmack boeken
  Cora Carmack - Spelregels

  Wanneer haar afstuderen in zicht komt, vraagt Nell DeLuca zich af of ze wel alles uit haar studententijd heeft gehaald, omdat ze altijd alleen maar met haar studie bezig is geweest. Ze maakt een bucketlist van dingen waarvan ze denkt dat ze bij studeren horen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Abbi Glines boeken
  Abbi Glines - Onze dromen

  Beulah vertrouwt de wereld weer. Ze heeft afgerekend met de leugens die haar altijd hebben omringd en ze is klaar om een nieuwe start te maken. Om te genieten van het leven en de man met wie ze het geluk heeft gevonden. Maar dan klopt het verleden opnieuw aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Danielle Steel boeken
  Danielle Steel - Verloren zoon (POD)

  Verloren zoon van Danielle Steel vertelt het verhaal van twee broers, en het geheim dat hun band overschaduwt. Peter McDowell komt stukje bij beetje de waarheid over zijn familie te weten. Door de crisis raakt Peter in een paar dagen tijd alles kwijt: zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99