Romantiek

 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Ik zie je op het strand

  Ik zie je op het strand is de nieuwe roman van Jill Mansell (van bestsellers als Lang leve de liefde en Je bent geweldig). Romantische verwikkelingen, misverstanden en zussenrivaliteit – een feelgood verhaal dat je niet weg kunt leggen! Perfect voor wie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Lang leve de liefde

  Lang leve de liefde van Jill Mansell is een heerlijk romantisch verhaal vol humor, over liefde, verlies en hoe niets voor altijd verborgen kan blijven. Perfect voor lezers van Erica James en Jojo Moyes. Op de ochtend van haar vijfentwintigste verjaardag maakt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Irma Kurpershoek boeken
  Irma Kurpershoek - De weg naar geluk

  Ilona heeft een prettig leven; ze heeft een eigen woning, een leuke baan en een lieve vriend, Johan. Ze hoopt dat hij binnenkort voorstelt om te gaan samenwonen.Maar dan wordt ze ontslagen. Vervolgens ontdekt ze dat Johan vreemdgaat en zich gaat verloven met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,85
 • Sylvia Day boeken
  Sylvia Day - Sylvia Day - Afterburn/Aftershock

  Houd zaken en privé altijd gescheiden. Houd politieke spelletjes buiten de slaapkamer. In zekere zin lapte ik beide regels aan mijn laars toen Jackson Rutledge mijn minnaar werd. En ik kan niet zeggen dat ik niet wist waar ik aan begon. Twee jaar later was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Sylvia Day boeken
  Sylvia Day - Sylvia Day - Nachtelijke ontmoeting

  In de schemerwereld tussen slapen en waken leveren de Beschermers van Dromen strijd met de Nachtmerries. Beschermer Aidan Cross is net zo goed in het vervullen van erotische dromen als in het doden van de vijand.Vrouwen kunnen Aidan alleen zien in hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Leni Saris boeken
  Leni Saris - Een cirkel van bloemen - grote letter uitgave

  De 18-jarige Giliam gaat in Italië haar geluk beproeven en wordt daarbij met gebeurtenissen uit het verleden geconfronteerd.Leni Saris was een populaire Nederlandse romanschrijfster.Ze schreef er meer dan honderd, waarvan zo'n 8 miljoen exemplaren werden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Cees van Eijck boeken
  Cees van Eijck - In de ban van méér

  Wat gebeurt er als een stagiair, Wiebe Freen, bij het chrysantenvermeerderingsbedrijf van Barend Vinken, in de buurt van Emmen, een fout maakt en daardoor, bij toeval, een nieuwe, spectaculaire stekvermeerderingsmethode ontdekt? Het wordt al snel duidelijk dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Jeske Meinema boeken
  Jeske Meinema - Vroemvrouw

  Gemma is een zelfstandige vrouw die geen blad voor de mond neemt. Dat ze zichzelf en anderen daarmee in ongemakkelijke situaties brengt maakt haar niks uit. Gemma geeft namelijk maar om één ding: haar baan als verloskundige. Van de liefde hoeft ze immers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Olga van der Meer boeken
  Olga van der Meer - De eenzaamheid voorbij - grote letter uitgave

  Liz Overberg wil niet als haar zus Mieke blijven zuchten onder het juk van haar vader. Ze ziet maar één uitweg: ze deelt het bed met Roel Verlinden en wordt prompt zwanger van hem. Woedend is haar vader en wijst zijn achttienjarige dochter zonder een spoor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Kate Paris boeken
  Kate Paris - Een ondertoon van liefde

  Ik ben op twee plaatsen tegelijk als ik me omdraai en struikel op hetzelfde moment het restaurant en mijn hotelkamer in. In die laatste gooi ik mijn koffer op het bed en kwak alles erin wat ik bij me heb. Iemand roept me, bonst op de deur. Ik schuif snel het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Leen Stougie boeken
  Leen Stougie - Liefde is meer dan leven

  Alex Schmidt is tot over zijn oren verliefd op zijn perfecte Sam. Samen hebben ze een fantastische tijd samen, maar door het noodlot wordt hun relatie en die van hun naasten op de proef gesteld. Het boek beschrijft hun relatie vanaf het hele prille begin tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Danielle Steel boeken
  Danielle Steel - Tot in lengte van dagen (in twee delen)

  Kunnen geliefden elkaar weer vinden in een ander leven? Bill, een jonge advocaat in New York, gaat zijn droom achterna: hij wordt predikant. Zijn vrouw gaat met hem mee naar het platteland, ver van de stadse glamour. Bijna veertig jaar later begint Robert een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Nathalie Koenekoop boeken
  Nathalie Koenekoop - Bitterzoet

  De twintigers Marlon en Alexandra verafschuwen elkaar, maar hebben gemeen dat hun beste vriendin Roos voor een jaarnaar het buitenland vertrekt.Alexandra doet Roos een belofte. Ze zal wraak nemen op Marlon. En als ze opnieuw met haar eerste liefde Jeroen in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • T.M. Zaan boeken
  T.M. Zaan - Prijs van Vertrouwen

  De mooie verschijning van Gia de Leeuw wordt door velen graag gezien, behalve door haarzelf. In een wereld van concerten en evenementen, waar zelfvertrouwen juist heel belangrijk is houdt ze zich staande. Hoewel geliefd door iedereen om haar heen, zien maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anke de Graaf boeken
  Anke de Graaf - De smalle grens - grote letter uitgave

  Het leven van Linda is een leven dat werkelijk niets te wensen overlaat. Zij heeft leuke vriendinnen, een gezellige baan en dan heeft ze ook nog Jente Steenpoorts, haar vriend, van wie ze zielsveel houdt. Er is werkelijk geen spoor van schaduw te zien en soms… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Ella Fisher boeken
  Ella Fisher - De Ontwaking

  Amy, een Nederlandse vrouw, werkt als fotomodel in Amerika. Ze ontmoet de muzikant waar ze al jaren tegenop kijkt en wordt verliefd. De relatie houdt niet lang stand als ze voor een maatschappij gaat werken om in een serie te spelen. Ze ontmoet haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kurpershoek Irma boeken
  Kurpershoek Irma - Donkere wolken boven Terschelling

  "Donkere wolken boven Terschelling" is het vervolg op "Liefde op Terschelling". We zijn enkele jaren verder als de relatie tussen Petra en Aike in zwaar weer belandt. Zo blijkt dat Roy een zware vorm van autisme heeft waarmee voornamelijk Petra worstelt.Als ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,25
 • Leni Saris boeken
  Leni Saris - Zoals de zeemeeuw vliegt...

  Pure nostalgie, dat is Leni Saris. Haar naam roept gevoelens op van warmte en vreugde, haar boeken van heerlijke onbezorgdheid. Zo ook Zoals de zeemeeuw vliegt. Hoofdpersoon Tessa, de oudste in het gezin, krijgt na de dood van haar vader mede de zorg voor haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Miranda Hillers boeken
  Miranda Hillers - Blingg-serie Het geeft niet

  Sophie heeft samen met haar zus Gwen een goedlopende kledingzaak: Blingg en geniet van het leven. Ze is nooit echt verliefd op de mannen waarmee ze korte avontuurtjes beleeft. Totdat ze de knappe, blonde Frederick ontmoet.Is hij de ware voor haar? En kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Hetty Visser boeken
  Hetty Visser - Vermoorde onschuld - grote letter uitgave

  Een vrouw wordt vermist. De welgestelde familie schakelt privé-detective Tess de Herder in. Als de vrouw vermoord wordt aangetroffen, neemt de politie het onderzoek over. Dat weerhoudt Tess er niet van om zich verder in de zaak te bijten, samen met haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • street cat30 boeken
  street cat30 - Cupido tegen Harte dief

  Deze boek gaat over een jongen die geboren denkt te zijn als een normale jongen. Maar op een dag wordt hij wakker met vleugels (16 jarig leeftijd )En gaat op zoek naar de waarheid waardoor hij er achter komt dat hij de zoon van Aphrodite is. Ook zijn echte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,73
 • Sylvia Day boeken
  Sylvia Day - Een nacht uit duizenden

  'De verleidelijkste vrouw van het land, een stoere held en een aantrekkingskracht die beiden ten gronde kan richten.' Vijf jaar lang was Sapphire de meest geliefde concubine van de koning. Nu is ze eindelijk vrij. En dan ontmoet ze Wulfric, kroonprins van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sandra Berg boeken
  Sandra Berg - Grand Hotel Victoria Lief en leed

  Lief en Leed is het vierde - ook zelfstandig te lezen - deel van een succesvolle reeks romans die zich afspelen in het Zweedse Grand Hotel Victoria, waar het een komen en gaan is van gasten.Wat bezielt de 78-jarige Birgitta als ze de allerduurste suite van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Lang leve de liefde - grote letter uitgave

  Op de ochtend van haar vijfentwintigste verjaardag maakt Lily Harper de allerlaatste brief open van haar geliefde moeder, die stierf toen Lily acht was. Tot haar verrassing staat er meer in over haar moeders eerste en enige echte liefde.Die dag ontmoet Lily… (Harde kaft)

  Lees meer...
  46,50
 • Danielle Steel boeken
  Danielle Steel - Dubbelleven - grote letter uitgave

  Misleiding, moord, leugens.Wie kun je vertrouwen?In Danielle Steels nieuwe roman Dubbelleven krijgen Ariana Gregory en Marshall Everett te maken met misleiding, moord en leugens. Wie kunnen ze nog vertrouwen?Ariana moet haar baan bij een online modemagazine in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,50