Historische roman

 • Jodi Daynard boeken
  E-book
  Jodi Daynard - De vroedvrouw van Braintree

  ‘De vroedvrouw van Braintree’ van Jodi Daynard is het schitterende verhaal over een moedige jonge vrouw en haar zoektocht naar onafhankelijkheid en vriendschap tijdens de Amerikaanse Revolutie. Op een donkere nacht in 1775 wordt Lizzie Boylston gewekt door… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Vibeke Olsson boeken
  E-book
  Vibeke Olsson - De dochter van de houtzager

  Noord-Zweden, 1897. Britta is bijna elf, en heel trots dat ze als stromeisje ook een beetje geld kan verdienen in de houtzagerij waar haar vader werkt. Ze woont met haar ouders in de arbeidersbarak, werkt van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, en heeft… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ruth Langan boeken
  E-book
  Ruth Langan - Een vrouwenhart

  Isabella McCree is als wees altijd alleen geweest en ze snakt naar de warmte van een gezin. Dus als ze hoort dat een hardwerkende boer, weduwnaar Matthew Prescott, een moeder zoekt voor zijn vier kinderen, aarzelt ze geen moment. Ze zegt haar magere bestaan in… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Elizabeth Bailey boeken
  E-book
  Elizabeth Bailey - Droom vol sterrenlicht

  Lady Mary, Maidie, Hope wordt door haar familie genegeerd _ tot ze een fortuin erft. Nu vinden ze het helemaal niet raar dat ze zo verzot is op sterrenkunde en is ze in hun ogen opeens zeer huwbaar. Zozeer zelfs, dat ze proberen haar te koppelen aan haar… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Stephanie Laurens boeken
  E-book
  Stephanie Laurens - De Cynster-zusjes : Het heft in eigen hand ; Uit onverwachte hoek ; Speling van het lot (3-in-1)

  Voor de zussen Heather, Eliza en Angelica Cynster is de liefde niet zonder gevaar... (1) HET HEFT IN EIGEN HAND Heather Cynster peinst er niet over om te trouwen! Dat wil zeggen, op een verstandshuwelijk zit ze absoluut niet te wachten. Heather wil trouwen uit… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Susie Finkbeiner boeken
  E-book
  Susie Finkbeiner - Het spoor naar huis

  Het langverwachte vervolg van En verlos ons van het stof is opnieuw een must-read. Pearl Spence heeft in haar jonge leven al veel meegemaakt. Maar bij elke tegenslag weet ze één ding heel zeker: haar familie staat altijd voor haar klaar. Hun liefde is het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Gerda van Wageningen boeken
  E-book
  Gerda van Wageningen - Waarheen de weg mij voert

  De historische streekroman ‘Waarheen de weg mij voert’ van Gerda van Wageningen is het eerste deel in de omnibus Met heel mijn hart, een bundeling van drie prachtige liefdesgeschiedenissen spelend in en om Rotterdam rond de eeuwwisseling. Als zuster van de… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Gerda van Wageningen boeken
  E-book
  Gerda van Wageningen - Koren en kaf

  ‘Koren en kaf’ van Gerda van Wageningen is het tweede deel in de omnibus Met heel mijn hart, een bundeling van prachtige liefdesgeschiedenissen spelend in en om Rotterdam rond de eeuwwisseling. Francine Reedijk is niet alleen een knappe boerendochter maar… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Susan Meissner boeken
  E-book
  Susan Meissner - Liefde komt uit de hemel

  In ‘Liefde komt uit de hemel’ vertelt Susan Meissner het verhaal van twee vrouwen in New York, met elkaar verbonden door de vondst van een prachtige sjaal. De een leeft in 1911 en rouwt om haar geliefde die om het leven kwam bij de brand in de Triangle… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Julie Klassen boeken
  E-book
  Julie Klassen - De dames van Ivy Cottage

  De dames van Ivy Cottage’ is het tweede deel in de Ivy Hill-serie van Julie Klassen over het gelijknamige lieflijke dorpje in Engeland. Rachel Ashford was vroeger vermogend, maar die tijd is voorbij. Vastbesloten om haar eigen brood te verdienen begint ze… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Stephanie Laurens boeken
  E-book
  Stephanie Laurens - Dilemma van de liefde

  Lady Mary Cynster is op zoek naar een echte held. Maar waar vindt ze die...? Eindelijk is het moment aangebroken waar Lady Mary Cynster jaren op hee¬ gewacht. Nu haar zus Henrietta zich verloofd heeft , is het háár beurt om de liefde van haar leven te… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Nicola Cornick, Lyn Stone boeken
  E-book
  Nicola Cornick, Lyn Stone - Een oord van verderf ; Heimelijke ontmoeting (2-in-1)

  (1) EEN OORD VAN VERDERF - Ooit was Blanchland het thuis van Lady Sarah Sheridan, maar het is al lang in handen van haar neef. Over hem doen de wildste verhalen de ronde - hij zou orgieën op het landgoed houden. Een dame heeft er dus niets te zoeken, maar als… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Jacqueline Navin boeken
  E-book
  Jacqueline Navin - Helena's geheim ; Liefde in overvloed (2-in-1)

  (1) HELENA'S GEHEIM - Er is iets vreemds gaande op Rathford Manor. Adam Mannion, berooid fortuinjager, is vastbesloten te ontdekken wat de oorzaak van dit alles is. Aangetrokken door geruchten over de enorme rijkdom die zou schuilgaan achter de vervallen… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Anne Gracie, Candace Camp, Nicola Cornick, Lyn Stone, Jacqueline Navin boeken
  E-book
  Anne Gracie, Candace Camp, Nicola Cornick, Lyn Stone, Jacqueline Navin - Historische roman e-bundel 11 : Balsem voor zijn hart ; Passie voor de vijand ; Een oord van verderf ; Helena's geheim (4-in-1)

  (1) BALSEM VOOR ZIJN HART - Na de dood van haar vader staat lady Kate Farleigh er alleen voor. Omdat ze liefdadigheid verafschuwt, besluit ze als dienstmeid te gaan werken. Haar tante grijpt echter in en neemt haar mee naar Londen, om haar daar een welgestelde… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Gerda van Wageningen boeken
  E-book
  Gerda van Wageningen - Terug naar Moerland

  De historische streekroman ‘Terug naar Moerland’ van Gerda van Wageningen is het derde deel in de Moerland Trilogie. Freule Florence le Sage ten Broeck is heel gelukkig op het landgoed Moerland van haar broer en schoonzus. Ze vindt het hoogst amusant dat… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Lynn Austin boeken
  E-book
  Lynn Austin - Land van belofte

  In ‘Land van belofte’ van bestsellerauteur Lynn Austin voelen de zussen Rebecca en Flora Hawes zich bekneld in het Victoriaanse Chicago van 1892. Ze verlangen naar avontuur en verruilen hun vertrouwde thuis voor de Sinaï-woestijn, waar ze op zoek gaan… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Melanie Dobson boeken
  E-book
  Melanie Dobson - Het geheim van Chateau d´Epines

  ‘Het geheim van Chateau d’Epines’ van Melanie Dobson vertelt het spannende en meeslepende verhaal van een jonge Franse vrouw die tijdens de Tweede Wereldoorlog haar leven riskeert om verzetsstrijders te verbergen in een gangenstelsel onder het landgoed… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Sarah Ladd boeken
  E-book
  Sarah Ladd - De lerares van Fellsworth

  Met ‘De lerares van Fellsworth’ is Sarah Ladd er opnieuw in geslaagd een historische roman te schrijven die bol staat van romantiek en spanning. Annabelle Thorley raakt alles kwijt na het faillissement van haar vader. Haar verloofde verlaat haar en ze is… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Amy Harmon boeken
  E-book
  Amy Harmon - Een engel in Rome

  Eva Rosselli en Angelo Bianco groeien op als broer en zus, maar het is niet de bloedband die hen verbindt… Italië, 1933. Als Angelo Bianco op zijn negende naar Italië wordt gestuurd, is hij een geschenk uit de hemel voor Eva Rosselli. Eindelijk het… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Anne Gracie boeken
  E-book
  Anne Gracie - Balsem voor zijn hart

  Leicestershire 1812: een lady moet als huishoudster aan de slag! Na de dood van haar vader staat lady Kate Farleigh er alleen voor. Omdat ze liefdadigheid verafschuwt, besluit ze als dienstmeid te gaan werken. Haar tante grijpt echter in en neemt haar mee naar… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Candace Camp boeken
  E-book
  Candace Camp - Passie voor de vijand

  Deze lord is knap, sexy en... onuitstaanbaar! Aan weinig mannen heeft Eleanor Towsnend een grotere hekel dan Lord Anthony Neale. Al is ze er als Amerikaanse zo langzamerhand wel aan gewend dat de Londense society haar uit de hoogte behandelt, zíjn gedrag gaat… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Marja Visscher boeken
  E-book
  Marja Visscher - Maannachten

  Maannachten’ van Marja Visscher neemt je vanuit het perspectief van Joséphine Fesser mee in het leven van de schilder Johan Barthold Jongkind (1819-1891), voor wie zij al bij hun eerste ontmoeting een grote bewondering opvat. Jongkind was aan lagerwal… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Irma Joubert boeken
  E-book
  Irma Joubert - Het meisje uit het verscholen dorp

  Nunspeet, 1943. Mentje is niet blij met de vreemde mensen die haar vader in het geheim op de stalzolder van hun boerderij laat wonen. Op een dag gaat het helemaal mis. De soldaten halen iedereen weg - behalve Mentje. Na een angstige vlucht komt ze midden in de… (E-book)

  Lees meer...
    6,49
 • Sandy Taylor boeken
  E-book
  Sandy Taylor - Jij, ik en de zee

  Met een mooie balans tussen humor en ernst vertelt de hartverwarmende roman 'Jij, ik en de zee' van Sandy Taylor het verhaal van twee hartsvriendinnen die samen opgroeien in de jaren '60 in Brighton, Engeland. Toen ze acht waren deelden Dottie en Mary een… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • C. Hampton Jones boeken
  E-book
  C. Hampton Jones - Omringd door Bedrog

  OMRINGD DOOR BEDROG ~ C. HAMPTON JONES WELLINGTONS HELDEN SERIE In 1809 wordt de 22-jarige Marguerite Ross een rijke weduwe na de dood van haar veel oudere echtgenoot William Alexander. Haar manipulatieve, homoseksuele halfbroer Stephen haalt haar over om met… (E-book)

  Lees meer...
    7,90