Historische roman

 • Ruth Langan boeken
  E-book
  Ruth Langan - Een vrouwenhart

  Isabella McCree is als wees altijd alleen geweest en ze snakt naar de warmte van een gezin. Dus als ze hoort dat een hardwerkende boer, weduwnaar Matthew Prescott, een moeder zoekt voor zijn vier kinderen, aarzelt ze geen moment. Ze zegt haar magere bestaan in… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Elizabeth Bailey boeken
  E-book
  Elizabeth Bailey - Droom vol sterrenlicht

  Lady Mary, Maidie, Hope wordt door haar familie genegeerd _ tot ze een fortuin erft. Nu vinden ze het helemaal niet raar dat ze zo verzot is op sterrenkunde en is ze in hun ogen opeens zeer huwbaar. Zozeer zelfs, dat ze proberen haar te koppelen aan haar… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Dieuwke Winsemius boeken
  E-book
  Dieuwke Winsemius - Marijke Meu

  Ze werd ook wel de stammoeder van de Oranjes genoemd: Marijke Meu, prinses van het huis Oranje-Nassau.. Marijke Meu ijverde haar leven lang voor de belangen van haar enige zoon, de latere stadhouder Willem IV. Zij vormde geruime tijd de dunne draad die Willem… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Susie Finkbeiner boeken
  E-book
  Susie Finkbeiner - Het spoor naar huis

  Het langverwachte vervolg van En verlos ons van het stof is opnieuw een must-read. Pearl Spence heeft in haar jonge leven al veel meegemaakt. Maar bij elke tegenslag weet ze één ding heel zeker: haar familie staat altijd voor haar klaar. Hun liefde is het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Gerda van Wageningen boeken
  E-book
  Gerda van Wageningen - Koren en kaf

  ‘Koren en kaf’ van Gerda van Wageningen is het tweede deel in de omnibus Met heel mijn hart, een bundeling van prachtige liefdesgeschiedenissen spelend in en om Rotterdam rond de eeuwwisseling. Francine Reedijk is niet alleen een knappe boerendochter maar… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Gerda van Wageningen boeken
  E-book
  Gerda van Wageningen - Waarheen de weg mij voert

  De historische streekroman ‘Waarheen de weg mij voert’ van Gerda van Wageningen is het eerste deel in de omnibus Met heel mijn hart, een bundeling van drie prachtige liefdesgeschiedenissen spelend in en om Rotterdam rond de eeuwwisseling. Als zuster van de… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Stephanie Laurens boeken
  E-book
  Stephanie Laurens - De Cynster-zusjes : Het heft in eigen hand ; Uit onverwachte hoek ; Speling van het lot (3-in-1)

  Voor de zussen Heather, Eliza en Angelica Cynster is de liefde niet zonder gevaar... (1) HET HEFT IN EIGEN HAND Heather Cynster peinst er niet over om te trouwen! Dat wil zeggen, op een verstandshuwelijk zit ze absoluut niet te wachten. Heather wil trouwen uit… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Ruth Langan, Elizabeth Bailey, Lyn Stone, Margaret Moore boeken
  E-book
  Ruth Langan, Elizabeth Bailey, Lyn Stone, Margaret Moore - Historische roman e-bundel 12 (4-in-1)

  (1) EEN VROUWENHART - Ruth Langan Op zoek naar romantiek in het Wilde Westen... Isabella McCree is als wees altijd alleen geweest en ze snakt naar de warmte van een gezin. Dus als ze hoort dat een hardwerkende boer, weduwnaar Matthew Prescott, een moeder zoekt… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Margaret Moore boeken
  E-book
  Margaret Moore - Hartstocht in Wales

  Ook in de middeleeuwen kan een onschuldige kus verstrekkende gevolgen hebben... Genevieve Perronet, een welopgevoede jongedame van adellijke Normandische afkomst, is onder begeleiding van haar oom op weg naar haar bruidegom - die gezien zijn leeftijd haar… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Lyn Stone boeken
  E-book
  Lyn Stone - De lady en de Schot ; Geschaakt in de nacht (2-in-1)

  (1) De lady en de Schot - Lyn Stone Schotland, rond 1800... Zou Laird James Garrow zelfs maar hebben overwogen met Lady Susanna Childers te trouwen als hij haar geld niet zo hard nodig had gehad? Hij had altijd gedacht een volgzame lass te huwen, geen vaatje… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Kim Vogel Sawyer boeken
  E-book
  Kim Vogel Sawyer - Breng Maggie thuis

  In ‘Breng Maggie thuis’ van Kim Vogel Sawyer staat het raadsel rondom de kleine Maggie centraal. Op driejarige leeftijd verdween Maggie spoorloos. Haar tienjarige zus Hazel paste op dat moment op haar. Zij heeft nooit in het reine kunnen komen met Maggies… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Michelle Griep boeken
  E-book
  Michelle Griep - Dwars door het vuur

  ‘Dwars door het vuur’ van Michelle Griep is een spannende historische roman waarin ook de romantiek niet ontbreekt. Gouvernante Eleanor Morgan moet Engeland ontvluchten nadat ze zich de woede van een machtige hertog op de hals heeft gehaald. Ze reist af… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jody Hedlund boeken
  E-book
  Jody Hedlund - Waar het geluk wacht

  Met de ontroerende historische roman ‘Waar het geluk wacht’ werpt Jody Hedlund een licht op de verschrikkelijke omstandigheden van vrouwen in zowel het New York van eind 19e eeuw en het zich ontwikkelende Westen van de Verenigde Staten. Elise Neumann en… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Gerdien Nijland boeken
  E-book
  Gerdien Nijland - Driestarreeks Donker water

  Sophie kan het verdriet niet aan. Ze weet maar één oplossing: weg van de plaats waar de herinneringen haar telkens teveel worden. Zodra zich een reden aandient, vlucht ze voor haar ouders, haar vrienden en haar huis. Op haar reis ontmoet ze Lenie. De oude… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Susan Meissner boeken
  E-book
  Susan Meissner - Liefde komt uit de hemel

  In ‘Liefde komt uit de hemel’ vertelt Susan Meissner het verhaal van twee vrouwen in New York, met elkaar verbonden door de vondst van een prachtige sjaal. De een leeft in 1911 en rouwt om haar geliefde die om het leven kwam bij de brand in de Triangle… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Eline Rosenhart boeken
  E-book
  Eline Rosenhart - Ik zal verborgen zijn

  Tijdens de Tweede Wereldoorlog groeit een jonge Joodse vrouw uit tot een heldin die haar leven waagt om haar volk te redden Hadassah is twaalf wanneer ze met haar Joodse familie in de Kristallnacht van Hamburg naar Amsterdam vlucht. Wanneer de nazi's een paar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Stephanie Laurens boeken
  E-book
  Stephanie Laurens - Dilemma van de liefde

  Lady Mary Cynster is op zoek naar een echte held. Maar waar vindt ze die...? Eindelijk is het moment aangebroken waar Lady Mary Cynster jaren op hee¬ gewacht. Nu haar zus Henrietta zich verloofd heeft , is het háár beurt om de liefde van haar leven te… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Nicola Cornick, Lyn Stone boeken
  E-book
  Nicola Cornick, Lyn Stone - Een oord van verderf ; Heimelijke ontmoeting (2-in-1)

  (1) EEN OORD VAN VERDERF - Ooit was Blanchland het thuis van Lady Sarah Sheridan, maar het is al lang in handen van haar neef. Over hem doen de wildste verhalen de ronde - hij zou orgieën op het landgoed houden. Een dame heeft er dus niets te zoeken, maar als… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Jacqueline Navin boeken
  E-book
  Jacqueline Navin - Helena's geheim ; Liefde in overvloed (2-in-1)

  (1) HELENA'S GEHEIM - Er is iets vreemds gaande op Rathford Manor. Adam Mannion, berooid fortuinjager, is vastbesloten te ontdekken wat de oorzaak van dit alles is. Aangetrokken door geruchten over de enorme rijkdom die zou schuilgaan achter de vervallen… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Anne Gracie, Candace Camp, Nicola Cornick, Lyn Stone, Jacqueline Navin boeken
  E-book
  Anne Gracie, Candace Camp, Nicola Cornick, Lyn Stone, Jacqueline Navin - Historische roman e-bundel 11 : Balsem voor zijn hart ; Passie voor de vijand ; Een oord van verderf ; Helena's geheim (4-in-1)

  (1) BALSEM VOOR ZIJN HART - Na de dood van haar vader staat lady Kate Farleigh er alleen voor. Omdat ze liefdadigheid verafschuwt, besluit ze als dienstmeid te gaan werken. Haar tante grijpt echter in en neemt haar mee naar Londen, om haar daar een welgestelde… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Sarah Loudin Thomas boeken
  E-book
  Sarah Loudin Thomas - De gave van een kind

  ‘De gave van een kind’ van Sarah Loudin Thomas: een ontroerende roman over een bijzondere, hechte familie in de jaren zeventig van de vorige eeuw. De jonge Henry voelt zich gebroken na een familietragedie. Hij trekt in bij zijn grootmoeder en daar ontmoet… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Gerda van Wageningen boeken
  E-book
  Gerda van Wageningen - Terug naar Moerland

  De historische streekroman ‘Terug naar Moerland’ van Gerda van Wageningen is het derde deel in de Moerland Trilogie. Freule Florence le Sage ten Broeck is heel gelukkig op het landgoed Moerland van haar broer en schoonzus. Ze vindt het hoogst amusant dat… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Melanie Dobson boeken
  E-book
  Melanie Dobson - Het geheim van Chateau d´Epines

  ‘Het geheim van Chateau d’Epines’ van Melanie Dobson vertelt het spannende en meeslepende verhaal van een jonge Franse vrouw die tijdens de Tweede Wereldoorlog haar leven riskeert om verzetsstrijders te verbergen in een gangenstelsel onder het landgoed… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Amy Harmon boeken
  E-book
  Amy Harmon - Een engel in Rome

  Eva Rosselli en Angelo Bianco groeien op als broer en zus, maar het is niet de bloedband die hen verbindt… Italië, 1933. Als Angelo Bianco op zijn negende naar Italië wordt gestuurd, is hij een geschenk uit de hemel voor Eva Rosselli. Eindelijk het… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Vibeke Olsson boeken
  E-book
  Vibeke Olsson - De dochter van de houtzager

  Aangrijpende sociaal-historische roman over een van de grootste negentiende-eeuwse arbeidersstakingen in de Zweedse houtindustrie Noord-Zweden, 1897. Britta van 10 jaar maakt lange dagen als lattengrietje in de houtzagerij - maar als ze thuiskomt is er weinig… (E-book)

  Lees meer...
    5,99