Historische roman

 • Paula Marshall, Margo Maguire, Ann Elizabeth Cree, Helen Dickson boeken
  E-book
  Paula Marshall, Margo Maguire, Ann Elizabeth Cree, Helen Dickson - Historische roman e-bundel 14

  Historische e-bundel 14 (1) Ontbrandende passie van Paula Marshall (Mannen met een missie) Russell Chancelor, Lord Hadleigh, dacht ooit dat hij in Mary Wardour de liefde van zijn leven had gevonden. Maar tot zijn ontzetting verliet zij hem om te trouwen met… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Maretha Maartens boeken
  E-book
  Maretha Maartens - Hanna

  Hanna is kinderloos. Haar man heeft zonen nodig om zijn priesterlijke ambt als Leviet voor de Heer te vervullen. Daarom trouwt hij na negen jaar opnieuw, met Peninna. Peninna schenkt het leven aan het ene kind na het andere. Hanna worstelt met de aanwezigheid… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Dieuwke Winsemius boeken
  E-book
  Dieuwke Winsemius - Marijke Meu

  Ze werd ook wel de stammoeder van de Oranjes genoemd: Marijke Meu, prinses van het huis Oranje-Nassau.. Marijke Meu ijverde haar leven lang voor de belangen van haar enige zoon, de latere stadhouder Willem IV. Zij vormde geruime tijd de dunne draad die Willem… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Susie Finkbeiner boeken
  E-book
  Susie Finkbeiner - Het spoor naar huis

  Het langverwachte vervolg van En verlos ons van het stof is opnieuw een must-read. Pearl Spence heeft in haar jonge leven al veel meegemaakt. Maar bij elke tegenslag weet ze één ding heel zeker: haar familie staat altijd voor haar klaar. Hun liefde is het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Lyn Stone boeken
  E-book
  Lyn Stone - De lady en de Schot ; Geschaakt in de nacht (2-in-1)

  (1) De lady en de Schot - Lyn Stone Schotland, rond 1800... Zou Laird James Garrow zelfs maar hebben overwogen met Lady Susanna Childers te trouwen als hij haar geld niet zo hard nodig had gehad? Hij had altijd gedacht een volgzame lass te huwen, geen vaatje… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Kim Vogel Sawyer boeken
  E-book
  Kim Vogel Sawyer - Breng Maggie thuis

  In ‘Breng Maggie thuis’ van Kim Vogel Sawyer staat het raadsel rondom de kleine Maggie centraal. Op driejarige leeftijd verdween Maggie spoorloos. Haar tienjarige zus Hazel paste op dat moment op haar. Zij heeft nooit in het reine kunnen komen met Maggies… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Michelle Griep boeken
  E-book
  Michelle Griep - Dwars door het vuur

  ‘Dwars door het vuur’ van Michelle Griep is een spannende historische roman waarin ook de romantiek niet ontbreekt. Gouvernante Eleanor Morgan moet Engeland ontvluchten nadat ze zich de woede van een machtige hertog op de hals heeft gehaald. Ze reist af… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jane Kirkpatrick boeken
  E-book
  Jane Kirkpatrick - Alles wat je achterlaat

  Jane Kirkpatrick verteld een prachtig verhaal van een vrouw die droomt om te worden wat ze altijd al heeft willen zijn. Een kijkje in het Oregon van de laatste helft van de 19e eeuw. Jenny Pickett weet veel over de geneeskracht van planten, maar haar droom om… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Hay van den Munckhof boeken
  E-book
  Hay van den Munckhof - Alya

  Deze debuutroman van Hay van den Munckhof is het eerste deel van een tweeluik over de veertienjarige Alya. In het islamitische Cordoba van het jaar 842 beheerst de veertienjarige Alya de talen van alle omliggende landen. Dankzij Oncha, haar slavin uit Navarra,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Tara Taylor Quinn boeken
  E-book
  Tara Taylor Quinn - Droom van geluk

  Voor radio-dj Jacob Ryan telt maar één ding: het geluk van zijn drie dochtertjes. En al moeten ze het zonder moeder stellen, gelukkig zijn ze. Dat denkt hij althans - tot hij erachter komt dat ze heel graag iemand in hun leven willen die ze 'mama' mogen… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Barbara Taylor Bradford boeken
  E-book
  Barbara Taylor Bradford - Het geluk van Cavendon Hall

  Yorkshire, 1938. Het landgoed Cavendon Hall heeft in de loop der eeuwen al heel wat stormen getrotseerd. De bewoners, de aristocratische Inghams en de Swanns, die voor hen werken, zijn al met elkaar verbonden sinds de eerste steen werd gelegd. Het leven is… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Barbara Taylor Bradford boeken
  E-book
  Barbara Taylor Bradford - Cavendon Hall

  Het is 1913. Het leven van de aristocratische Inghams staat op het punt om voorgoed te veranderen. Maar niet alleen dat van hen: ook de familie Swann, van wie het lot al honderdzestig jaar onlosmakelijk met dat van de Inghams is verbonden, staat op een… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Susan Anne Mason boeken
  E-book
  Susan Anne Mason - Belofte van liefde

  ‘Belofte van liefde’ van Susan Anne Mason: in dit derde deel over de Ierse immigrantenfamilie O’Leary viert de romantiek hoogtij. Wanneer haar moeder een beroerte krijgt, pauzeert Deirde O’Leary haar studie geneeskunde om voor haar te kunnen zorgen. Ze… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Deeanne Gist boeken
  E-book
  Deeanne Gist - Olie op het vuur

  ‘Olie op het vuur’ van Deeanne Gist: de heerlijk eigenzinnige Essie Spreckelmeyer is terug, en nog altijd niet getrouwd! Essie Spreckelmeyer is druk bezig met haar fietsclub, haar baan bij haar vaders oliemaatschappij en haar geloof. Het laatste waar ze… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Paula Marshall boeken
  E-book
  Paula Marshall - Ontbrandende passie

  Mannen met een missie Om zijn erfenis te redden, moet Lord Hadleigh trouwen... Deel 2 Russell Chancelor, Lord Hadleigh, dacht ooit dat hij in Mary Wardour de liefde van zijn leven had gevonden. Maar tot zijn ontzetting verliet zij hem om te trouwen met een… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Simone van der Vlugt boeken
  E-book
  Simone van der Vlugt - Het schaduwspel

  In de nieuwe historische roman Het schaduwspel beschrijft Simone van der Vlugt de levens van Eva Ment en Jan Pieterszoon Coen, en een belangrijke periode uit de Nederlandse geschiedenis, de 17e eeuw. Eva Ment verkeert in de betere kringen van Amsterdam. Op een… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Carolyn Miller boeken
  E-book
  Carolyn Miller - De eigenzinnige juffrouw Ellison

  ‘De eigenzinnige juffrouw Ellison’ van Carolyn Miller: als je van Jane Austen houdt, zul je dit boek geweldig vinden! Juffrouw Lavinia Ellison heeft geen hoge pet op van de nieuwe graaf, Nicholas Stamford. Hij is vast net zo roekeloos en arrogant als zijn… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Nicole Harmsen boeken
  E-book
  Nicole Harmsen - De Rusluie

  Nicole Harmsen schreef met ‘De Rusluie’ een filmisch epos waarin de gevoelens van een bonte schakering avonturiers invoelbaar zijn gemaakt; een boek over vrijheid, handelsgeest en doorzettingsvermogen, maar ook over het perpetuum mobile van haat en liefde,… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Pam Hillman boeken
  E-book
  Pam Hillman - De belofte van Breeze Hill

  Dit eerste deel van Langs de Natchez-route is een fijne mix van spanning, romantiek en historische details Sinds het moment dat haar broer dood werd gevonden in het moeras langs de Natchez-route en een verdachte brand de gewassen vernietigde, bijna het huis… (E-book)

  Lees meer...
  12,50
 • Cathy Marie Hake boeken
  E-book
  Cathy Marie Hake - Aan elkaar gewaagd

  Als haar bedrog aan het licht komt, verandert alles en blijken ze opeens aan elkaar gewaagd te zijn… Lady Sydney Hathwell had zich niet kunnen voorstellen dat ze ooit mannenkleding zou aantrekken, maar als haar oom Fuller op het verkeerde been wordt gezet… (E-book)

  Lees meer...
  12,50
 • Marianne Hoogstraaten, Theo Hoogstraaten boeken
  E-book
  Marianne Hoogstraaten, Theo Hoogstraaten - Dochters van het duister

  Rome, 1509 Mirabella slaat in nachtelijk Rome op de vlucht voor een klant die ze heeft beroofd. In paniek valt ze het huis van de schilder Michelangelo binnen. Nogal impulsief neemt hij haar in bescherming. De volgende ochtend vraagt hij haar om voor hem te… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Miranda Jarrett boeken
  E-book
  Miranda Jarrett - Dame als inzet

  Londen rond 1800: een dandy speelt hoog spel om toegelaten te worden tot de society... Richard Blackley heeft zijn fortuin gemaakt en wil nu weleens als een echte lord gaan leven, met een fraai landhuis en een adellijke echtgenote. Maar voor hij kan trouwen en… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Olga Daniels boeken
  E-book
  Olga Daniels - Een koninklijk paar

  Engeland rond 1500: een koene ridder waagt zijn leven voor een schone jonkvrouw... Na een aantal wreed beëindigde huwelijken is de Engelse koning Henry VIII op zoek naar een volgende jonge vrouw. Dat brengt graaf Thurton op het idee zijn beeldschone nichtje,… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Jody Hedlund boeken
  E-book
  Jody Hedlund - Thuishaven

  ‘Thuishaven’ van Jody Hedlund vertelt het meeslepende verhaal van een jonge vrouw die er alles voor over heeft om haar thuis te behouden. Abbie woont in de vuurtoren van Rose Island met haar opa, de vuurtorenwachter. Maar wanneer hij steeds vergeetachtiger… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Carrie Turansky boeken
  E-book
  Carrie Turansky - Tot aan de wolken

  In ‘Tot aan de wolken’ neemt Carrie Turansky de lezer mee naar een bijzondere periode in de geschiedenis: het eerste begin van de luchtvaart. Het is 1909 als de Britse luchtvaartpionier James Grant een noodlanding maakt in de tuin van de rijke Isabella… (E-book)

  Lees meer...
    9,99