Historische roman

 • Dieuwke Winsemius boeken
  E-book
  Dieuwke Winsemius - Marijke Meu

  Ze werd ook wel de stammoeder van de Oranjes genoemd: Marijke Meu, prinses van het huis Oranje-Nassau.. Marijke Meu ijverde haar leven lang voor de belangen van haar enige zoon, de latere stadhouder Willem IV. Zij vormde geruime tijd de dunne draad die Willem… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Susie Finkbeiner boeken
  E-book
  Susie Finkbeiner - Het spoor naar huis

  Het langverwachte vervolg van En verlos ons van het stof is opnieuw een must-read. Pearl Spence heeft in haar jonge leven al veel meegemaakt. Maar bij elke tegenslag weet ze één ding heel zeker: haar familie staat altijd voor haar klaar. Hun liefde is het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Lyn Stone boeken
  E-book
  Lyn Stone - De lady en de Schot ; Geschaakt in de nacht (2-in-1)

  (1) De lady en de Schot - Lyn Stone Schotland, rond 1800... Zou Laird James Garrow zelfs maar hebben overwogen met Lady Susanna Childers te trouwen als hij haar geld niet zo hard nodig had gehad? Hij had altijd gedacht een volgzame lass te huwen, geen vaatje… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Kim Vogel Sawyer boeken
  E-book
  Kim Vogel Sawyer - Breng Maggie thuis

  In ‘Breng Maggie thuis’ van Kim Vogel Sawyer staat het raadsel rondom de kleine Maggie centraal. Op driejarige leeftijd verdween Maggie spoorloos. Haar tienjarige zus Hazel paste op dat moment op haar. Zij heeft nooit in het reine kunnen komen met Maggies… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Michelle Griep boeken
  E-book
  Michelle Griep - Dwars door het vuur

  ‘Dwars door het vuur’ van Michelle Griep is een spannende historische roman waarin ook de romantiek niet ontbreekt. Gouvernante Eleanor Morgan moet Engeland ontvluchten nadat ze zich de woede van een machtige hertog op de hals heeft gehaald. Ze reist af… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jane Kirkpatrick boeken
  E-book
  Jane Kirkpatrick - Alles wat je achterlaat

  Jane Kirkpatrick verteld een prachtig verhaal van een vrouw die droomt om te worden wat ze altijd al heeft willen zijn. Een kijkje in het Oregon van de laatste helft van de 19e eeuw. Jenny Pickett weet veel over de geneeskracht van planten, maar haar droom om… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Hay van den Munckhof boeken
  E-book
  Hay van den Munckhof - Alya

  Deze debuutroman van Hay van den Munckhof is het eerste deel van een tweeluik over de veertienjarige Alya. In het islamitische Cordoba van het jaar 842 beheerst de veertienjarige Alya de talen van alle omliggende landen. Dankzij Oncha, haar slavin uit Navarra,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Margo Maguire boeken
  E-book
  Margo Maguire - Door onschuld verleid

  Een galante kruisridder redt een lady in nood... Al woont Lucy Kendal sinds haar jeugd in een klooster, het is altijd haar wens geweest om de wijde wereld in te trekken. Een reis naar een andere orde ziet ze dan ook als een kans om even te ontsnappen aan het… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Tara Taylor Quinn boeken
  E-book
  Tara Taylor Quinn - Droom van geluk

  Voor radio-dj Jacob Ryan telt maar één ding: het geluk van zijn drie dochtertjes. En al moeten ze het zonder moeder stellen, gelukkig zijn ze. Dat denkt hij althans - tot hij erachter komt dat ze heel graag iemand in hun leven willen die ze 'mama' mogen… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Susan Anne Mason boeken
  E-book
  Susan Anne Mason - Belofte van liefde

  ‘Belofte van liefde’ van Susan Anne Mason: in dit derde deel over de Ierse immigrantenfamilie O’Leary viert de romantiek hoogtij. Wanneer haar moeder een beroerte krijgt, pauzeert Deirde O’Leary haar studie geneeskunde om voor haar te kunnen zorgen. Ze… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Marja Visscher boeken
  E-book
  Marja Visscher - De Wolkenkijker

  ‘De wolkenkijker’ van Marja Visscher gaat over Sara Hoevenaar, de echtgenote van Frans Naerebout. Naerebout (1748-1818) is bepaald geen onbekende in Zeeland. Het is tweehonderd jaar geleden dat hij overleed en nog altijd is bij koninklijk besluit bepaald… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Joel C. Rosenberg boeken
  E-book
  Joel C. Rosenberg - Het Kremlin Complot

  Juist op het moment dat oplopende spanningen tussen Noord-Korea en Iran het uiterste vergen van de Amerikaanse president, verschijnt er een nieuwe, onheilspellende dreiging aan de horizon: de Russische president is koortsachtig bezig de macht in handen te… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Barbara Taylor Bradford boeken
  E-book
  Barbara Taylor Bradford - Het geluk van Cavendon Hall

  Yorkshire, 1938. Het landgoed Cavendon Hall heeft in de loop der eeuwen al heel wat stormen getrotseerd. De bewoners, de aristocratische Inghams en de Swanns, die voor hen werken, zijn al met elkaar verbonden sinds de eerste steen werd gelegd. Het leven is… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Barbara Taylor Bradford boeken
  E-book
  Barbara Taylor Bradford - Cavendon Hall

  Het is 1913. Het leven van de aristocratische Inghams staat op het punt om voorgoed te veranderen. Maar niet alleen dat van hen: ook de familie Swann, van wie het lot al honderdzestig jaar onlosmakelijk met dat van de Inghams is verbonden, staat op een… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Paula Marshall boeken
  E-book
  Paula Marshall - Ontbrandende passie

  Mannen met een missie Om zijn erfenis te redden, moet Lord Hadleigh trouwen... Deel 2 Russell Chancelor, Lord Hadleigh, dacht ooit dat hij in Mary Wardour de liefde van zijn leven had gevonden. Maar tot zijn ontzetting verliet zij hem om te trouwen met een… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Deeanne Gist boeken
  E-book
  Deeanne Gist - Olie op het vuur

  ‘Olie op het vuur’ van Deeanne Gist: de heerlijk eigenzinnige Essie Spreckelmeyer is terug, en nog altijd niet getrouwd! Essie Spreckelmeyer is druk bezig met haar fietsclub, haar baan bij haar vaders oliemaatschappij en haar geloof. Het laatste waar ze… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Annemari Coetser boeken
  E-book
  Annemari Coetser - Alles begint met Anna

  Zuid-Afrika, 1930. Poppie groeit op in een weeshuis. Ze heeft nog vage herinneringen aan haar overleden moeder: haar lach, de geur van pas gestreken lakens. Maar Poppie voelt dat er geheimen in de familie zijn die zij niet kent, dat haar zus zaken voor haar… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Simone van der Vlugt boeken
  E-book
  Simone van der Vlugt - Het schaduwspel

  In de nieuwe historische roman Het schaduwspel beschrijft Simone van der Vlugt de levens van Eva Ment en Jan Pieterszoon Coen, en een belangrijke periode uit de Nederlandse geschiedenis, de 17e eeuw. Eva Ment verkeert in de betere kringen van Amsterdam. Op een… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Susan Meissner boeken
  E-book
  Susan Meissner - Liefde komt uit de hemel

  In ‘Liefde komt uit de hemel’ vertelt Susan Meissner het verhaal van twee vrouwen in New York, met elkaar verbonden door de vondst van een prachtige sjaal. De een leeft in 1911 en rouwt om haar geliefde die om het leven kwam bij de brand in de Triangle… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Karen Halvorsen Schreck boeken
  E-book
  Karen Halvorsen Schreck - Een ketting van hoop

  Karen Halvorsten, winnaar van diverse prijzen, beschrijft in deze nieuwe roman hoe de jonge Ruth na een dramatisch verlies besluit het roer totaal om te gooien. Dat lijkt haar eerst alleen maar nog meer ellende op te leveren - tot Thomas haar leert met andere… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Carrie Turansky boeken
  E-book
  Carrie Turansky - Tot aan de wolken

  In ‘Tot aan de wolken’ neemt Carrie Turansky de lezer mee naar een bijzondere periode in de geschiedenis: het eerste begin van de luchtvaart. Het is 1909 als de Britse luchtvaartpionier James Grant een noodlanding maakt in de tuin van de rijke Isabella… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Laura Frantz boeken
  E-book
  Laura Frantz - De bestemming van Elisabeth

  Historische romanauteur Laura Frantz is terug met ‘De bestemming van Elisabeth’, een spannende roman over liefde, verraad en een nieuw begin tijdens de vooravond van de Amerikaanse Revolutie. De vooraanstaande Elisabeth ‘Liberty’ Lawson wordt in de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Stephanie Laurens boeken
  E-book
  Stephanie Laurens - Dilemma van de liefde

  Lady Mary Cynster is op zoek naar een echte held. Maar waar vindt ze die...? Eindelijk is het moment aangebroken waar Lady Mary Cynster jaren op hee¬ gewacht. Nu haar zus Henrietta zich verloofd heeft , is het háár beurt om de liefde van haar leven te… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Sarah Loudin Thomas boeken
  E-book
  Sarah Loudin Thomas - De gave van een kind

  ‘De gave van een kind’ van Sarah Loudin Thomas: een ontroerende roman over een bijzondere, hechte familie in de jaren zeventig van de vorige eeuw. De jonge Henry voelt zich gebroken na een familietragedie. Hij trekt in bij zijn grootmoeder en daar ontmoet… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Sarah Ladd boeken
  E-book
  Sarah Ladd - De weversdochter van Amberdale

  ‘De weversdochter van Amberdale’ van Sarah Ladd: Romeo en Julia in de Regency-tijd, een meeslepende roman over opbloeiende liefde en loyaliteit. Henry Stockton keert na drie jaar terug uit de oorlog. Hij stort zich op zijn grootvaders plan om het… (E-book)

  Lees meer...
    6,99