Historische roman

 • A.M. Dean boeken
  A.M. Dean - De verborgen bibliotheek

  Voor de liefhebbers van Dan BrownProfessor Holmstrand wordt neergeschoten in zijn kantoor. Met zijn laatste krachten scheurt hij drie pagina's uit een boek en weet ze te verbranden. De volgende dag ontvangt professor Emily Wess een brief van haar oude mentor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Laura Frantz boeken
  Laura Frantz - De thuiskomst van Rowena

  In het romantische boek 'De thuiskomst van Rowena' van Laura Frantz belooft een jonge vrouw een knappe man haar hand, terwijl ze een ander al haar hart heeft gegeven... Kentucky, 1950. Als de vader van Rowena Ballantyne het verzoek krijgt om terug te keren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Jody Hedlund boeken
  Jody Hedlund - De lichtwachter

  'De lichtwachter' van Jody Hedlund is een heerlijke mix van historie en romantiek, met een vleugje mysterie.Alles wat Emma Chambers wil is een thuis, maar nu ze is gestrand bij Presque Isle, lijkt haar droom verder weg dan ooit. Ze kan niet eens een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Lori Benton boeken
  Lori Benton - Samen over de blauwe bergen

  In de roman 'Samen over de blauwe bergen' beschrijft Lori Benton het harde pioniersleven in West North Carolina in het jaar 1787. Als een daad van dapper verzet zegt Tamsen Littlejohn op een dag vaarwel tegen haar leven met haar strenge stiefvader en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Julie Klassen boeken
  Julie Klassen - De schildersdochter

  De historische roman 'De schildersdochter' van Julie Klassen draait om een knappe jongedame, twee broers, een miniatuurportret en een allesbepalende keuze.Sophie Dupont assisteert haar vader bij zijn werk als portretschilder; haar eigen werk houdt ze verborgen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Jody Hedlund boeken
  Jody Hedlund - Water en vuur

  De historische roman ‘Water en vuur’ van Jody Hedlund vertelt het verhaal van twee koppige mensen die noodgedwongen samen aan hun toekomst moeten werken. Michigan, 1856. Na haar vaders dood neemt Caroline Taylor het werk in zijn vuurtoren met succes waar.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Suzanne Wouda boeken
  Suzanne Wouda - Roeien naar de Volewijck

  Suzanne Wouda schreef met Roeien naar de Volewijck een beeldende historische roman over Amsterdam en Haarlem in de zeventiende eeuw, het Burgerweeshuis en het Dolhuys. Flora en Mare groeien samen op in het Burgerweeshuis. Na die tijd verliezen ze elkaar uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sarah E. Ladd boeken
  Sarah E. Ladd - De gezelschapsdame van Willowgrove

  In deze historische roman van Sarah Ladd ontmoet een gezelschapsdame een man die haar geheim kent. Kan ze hem vertrouwen? De rentmeester van Willowgrove Hall, Nathaniel Stanton, houdt iedereen in de gaten. Ook de nieuwe, beeldschone gezelschapsdame ontsnapt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Elizabeth Musser, Tamera Alexander, Dorothy Love, Shelley Gray boeken
  Elizabeth Musser, Tamera Alexander, Dorothy Love, Shelley Gray - Tussen plantages en magnolia's

  Beleef het leven en de liefde in de zuidelijke staten van Amerika in 'Tussen plantages en magnolia's': vier historische novelles van enkele van de beste christelijke auteurs van dit moment. In 'Liefde zonder voorbehoud' van Elizabeth Musser moet Emily een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Carrie Turansky boeken
  Carrie Turansky - Toevluchtsoord

  Voor de liefhebbers van Downton Abbey: 'Toevluchtsoord', het derde deel uit de serie Highland Hall.Als Penny Ramsey de zelfverzekerde piloot Alex Goodwin ontmoet, voelt ze zich tot hem aangetrokken. Maar is het verstandig haar hart te verliezen aan deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Jody Hedlund boeken
  Jody Hedlund - Baken van hoop

  In de historische roman ‘Baken van hoop’ van Jody Hedlund wordt een val gezet voor een jonge lerares. Michigan, 1870. Tessa Taylor verhuist naar het stadje Upper Peninsula om daar les te geven, maar bij aankomst blijkt er sprake van een misverstand: er was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Lori Benton boeken
  Lori Benton - Volg mij voorbij de bomen

  In de historische roman 'Volg mij voorbij de bomen' van Lori Benton maakt een rouwende vader een onvergeeflijke beslissing die hem zijn leven lang zal achtervolgen. 1757. Op de dag dat Fort William Henry valt, is majoor Reginald Aubrey buiten zichzelf van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Jody Hedlund boeken
  Jody Hedlund - Luthers bruid

  Deze historische roman over Maarten Luther en zijn vrouw Katharina, ‘Luthers bruid’, schreef Jody Hedlund ter ere van de 500ste verjaardag van de reformatie. Het is 1523 en de werken van Maarten Luther hebben de abdij van waar de non Katharina von Bora… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Kristy Cambron boeken
  Kristy Cambron - De sprong van Rose

  'De sprong van Rose' van Kristy Cambron is een sprankelend avontuur in een wereld vol glitter en glamour voor de fans van 'Water for Elephants'. Met weinig meer dan haar gezonde verstand en een sigarendoosje met waardevolle bezittingen, laat de jonge Mable… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Stephanie Rapp boeken
  Stephanie Rapp - De bediende van de boekdrukker

  'De bediende van de boekdrukker' van Stephanie Rapp: Duitsland, omstreeks 1500: Maarten Luther, een eenvoudige monnik, predikt vergeving. De levens van mannen en vrouwen, van geestelijken en leken zijn vervlochten met dodelijke geheimen, eeuwige verdoemenis en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Sarah E. Ladd boeken
  Sarah E. Ladd - Het woud van Emberwilde

  ‘Het woud van Emberwilde’ is een prachtige historische roman van Sarah Ladd die je in een adem uitleest.Zolang ze zich kan herinneren verzet de knappe Isabel zich tegen de strenge regels van Fellsworth School. Ook nu ze geen leerling meer is, maar lerares,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Sarah Loudin-Thomas boeken
  Sarah Loudin-Thomas - Wachten op een wonder

  Sarah Loudin Thomas schreef 'Wachten op een wonder' als eerste deel van serie van drie. In elk deel staat iemand centraal die het vermogen lijkt te hebben om een van Jezus' wonderen te verrichten. In dit boek is dat de wonderbare spijziging.1954, West Virginia… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Jody Hedlund boeken
  Jody Hedlund - Voorbij de horizon

  ‘Voorbij de horizon’ is het vierde en laatste deel van Jody Hedlunds serie rond vuurtorens.Race Point, Massachusetts, 1876. Victoria Cole heeft alles wat haar hartje begeert: ze heeft een fortuin geërfd en een charmante verloofde. Ze heeft al twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Lori Benton boeken
  Lori Benton - Aan het einde van de vallei

  In 'Aan het einde van de vallei' van Lori Benton komt een zoon erachter dat de man die hem heeft opgevoed niet zijn echte vader is. Twintig jaar geleden, in 1757, stal majoor Reginald Aubrey een pasgeboren jongetje, noemde hem William en voedde hem op als zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Ellen Marie Wiseman boeken
  Ellen Marie Wiseman - De brekerjongens

  'De brekerjongens' van Ellen Marie Wiseman: het rauwe verhaal over kinderarbeid in de mijnen en de hoopvolle strijd van een jonge vrouw voor gerechtigheid.1912. Na het overlijden van haar ouders keert de 19-jarige Emma Malloy noodgedwongen terug naar haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Susan Anne Mason boeken
  Susan Anne Mason - Nobel hart

  De historische familieroman 'Nobel hart' van Susan Anne Mason is deel 2 in een serie over de Ierse immigrantenfamilie O'Leary en het los te lezen vervolg op 'Boerendochters'. Maggie Montgomery's wens om Amerika te zien, gaat eindelijk uitkomen. Ze gaat een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Carrie Turansky boeken
  Carrie Turansky - Terug naar Morningside Manor

  In 'Terug naar Morningside Manor' van Carrie Turansky slijt de ijverige Margaret Lounsbury haar dagen in de modezaak van haar grootmoeder, waar ze hoeden maakt en op haar zusje past. Haar dromen voor de toekomst is ze kwijtgeraakt toen ze een aantal jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kim Vogel Sawyer boeken
  Kim Vogel Sawyer - Een man van zijn woord

  In ‘Een man van zijn woord’ van Kim Vogel Sawyer kijken de inwoners van het stadje Fairland, Kansas, reikhalzend uit naar de komst van hun nieuwe voorganger. In de maanden daaraan voorafgaand, heeft postmedewerkster Grace Cristler uitgebreid briefcontact… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Dineke Epping boeken
  Dineke Epping - Thuis op Dunleigh Hall

  In het romantische en meeslepende 'Thuis op Dunleigh Hall' van Dineke Epping, ontvouwt een kil verstandshuwelijk zich tot een diepe liefde. Ierland, 1876. Wat doe je als de plaats die je thuis zou moeten zijn, als een zware last op je schouders rust? William… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Deeanne Gist boeken
  Deeanne Gist - Een schone zaak

  In 'Een schone zaak' van Deeanne Gist gedraagt Essie Spreckelmayer zich niet helemaal zoals het een vrouw betaamt: ze fietst graag, vangt slangen en glijdt van trapleuningen af. Het wordt een hele kunst om een man te vinden die haar uitspattingen kan waarderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99