Historische roman

 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Het schaduwspel

  In de nieuwe historische roman Het schaduwspel beschrijft Simone van der Vlugt de levens van Eva Ment en Jan Pieterszoon Coen, en een belangrijke periode uit de Nederlandse geschiedenis, de 17e eeuw. Eva Ment verkeert in de betere kringen van Amsterdam. Op een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Renée Brouwer boeken
  Renée Brouwer - Will you still love me tomorrow?

  ZoeyEchte liefde overwint alles, toch? De Nederlandse Zoey vraagt het zich regelmatig af. Als ze haar lievelingstante in Londen bezoekt, heeft ze geen idee wat haar allemaal te wachten staat. En dan ontmoet ze op een superhip stadsfestival Jonathan en ze is op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Cees van den Hof boeken
  Cees van den Hof - Thaddeus

  Onder een met ranken van de egelantier versierde belkroon zat de bruid zich ingetogen als de Hollandse maagd voor te doen. Het langs de schouw neerwaarts hangende bruiloftskleed beloofde lichtvaardig voorspoed. Met zedig geloken ogen onderging ze de belaging… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Nicole Brouwer boeken
  Nicole Brouwer - La belle Chocolatière

  Ze was Charlotte Baldauf de muze van de beroemde Zwitserse schilder Jean-Etienne Liotard en liefkozend door hem La Belle Chocolatière genoemd. Ruim een eeuw later wordt zij het handelsmerk van de Walter Baker Company en de blikvanger van chocoladefabrikant… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Deeanne Gist boeken
  Deeanne Gist - Olie op het vuur

  'Olie op het vuur' van Deeanne Gist: de heerlijk eigenzinnige Essie Spreckelmeyer is terug, en nog altijd niet getrouwd! Essie Spreckelmeyer is druk bezig met haar fietsclub, haar baan bij haar vaders oliemaatschappij en haar geloof. Het laatste waar ze aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bram Coomans boeken
  Bram Coomans - Van God Vergeten

  Van God vergeten is gesitueerd op het Zeeuwse eiland Schouwen anno 1590. Het dagelijks bestaan wordt er bepaald door angst voor ziektes en overstromingen en de lasten van de Tachtigjarige Oorlog. De dreiging van de dood is altijd en overal te voelen. Ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Björn Peeters boeken
  Björn Peeters - Gevleugelde dromen

  Abbey! Een Britse meid bruisend van leven! Met een neus voor gevaar (maar niet om het te vermijden)! Deze vijftien jaar oude meid leeft voor de kick. Of ze nu in de stad woont, of op het platteland. Eender wat haar hart sneller doet slaan. Abbey doet het! Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Edith Smit boeken
  Edith Smit - KEET

  Al is de waarheid nog zo snel, de leugen achterhaalt hem wel. Dit zou het motto kunnen zijn van Keet, een kordate negentigjarige die het niet zo nauw neemt met de waarheid. Dochter Jolijt probeert haar moeder geheimen te ontfutselen, maar dat vergt een enorme… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,48
 • Peter van de Steenoven boeken
  Peter van de Steenoven - Antons Tweestrijd

  De Bredase advocaat Anton Bastiaansen krijgt in 1828 een bijzondere opdracht van een jonge Belgische adellijke weduwe. Bij de uitvoering daarvan ontstaat een meer dan alleen zakelijke relatie met zijn mooie en intelligente opdrachtgeefster. Hij wordt als man… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Annemari Coetser boeken
  Annemari Coetser - Alles begint met Anna

  Alles begint met Anna van Annemarie Coetser is een historische roman die is gebaseerd op de familiegeschiedenis van de Zuid-Afrikaanse auteur. De roman vertelt het bewogen levensverhaal van twee jonge vrouwen, van voor de Anglo-Boerenoorlog tot aan de Tweede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Sarah Ladd boeken
  Sarah Ladd - De weversdochter van Amberdale

  'De weversdochter van Amberdale' van Sarah Ladd: Romeo en Julia in de Regency-tijd, een meeslepende roman over opbloeiende liefde en loyaliteit. Henry Stockton keert na drie jaar terug uit de oorlog. Hij stort zich op zijn grootvaders plan om het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sarah Loudin Thomas boeken
  Sarah Loudin Thomas - De gave van een kind

  De gave van een kind' van Sarah Loudin Thomas: een ontroerende roman over een bijzondere, hechte familie in de jaren zeventig van de vorige eeuw.De jonge Henry voelt zich gebroken na een familietragedie. Hij trekt in bij zijn grootmoeder en daar ontmoet hij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Susan Anne Mason boeken
  Susan Anne Mason - Belofte van liefde

  'Belofte van liefde' van Susan Anne Mason: in dit derde deel over de Ierse immigrantenfamilie O'Leary viert de romantiek hoogtij. Wanneer haar moeder een beroerte krijgt, pauzeert Deirde O'Leary haar studie geneeskunde om voor haar te kunnen zorgen. Ze roept… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Willem Schoorstra boeken
  Willem Schoorstra - Redbad

  “Nooit of te nimmer heeft het verleden een koning als Redbad gekend, en zijn naam is groot onder de hemel. Toch was hij een mens als andere mensen. En ik, Hadagrim, zoon van Egisgar – maar ook Raaf, de naam door Redbad mij gegeven – zal het leven van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Michiel van Diggelen boeken
  Michiel van Diggelen - De exodus van Hendrik Peter Scholte

  Utrecht, januari 1844. Predikant Hendrik Peter Scholte (1805-1868) maakt na het overlijden van zijn vrouw de balans op van zijn leven. Ruim drie jaar later, in april 1847, verhuist hij met ruim 700 volgelingen naar de Verenigde Staten, waar hij de stad Pella… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Laura Frantz boeken
  Laura Frantz - De bestemming van Elisabeth

  Historische romanauteur Laura Frantz is terug met 'De bestemming van Elisabeth', een spannende roman over liefde, verraad en een nieuw begin tijdens de vooravond van de Amerikaanse Revolutie. De vooraanstaande Elisabeth 'Liberty' Lawson wordt in de steek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marja Visscher boeken
  Marja Visscher - De Wolkenkijker

  'De wolkenkijker' van Marja Visscher gaat over Sara Hoevenaar, de echtgenote van Frans Naerebout. Naerebout (1748-1818) is bepaald geen onbekende in Zeeland. Het is tweehonderd jaar geleden dat hij overleed en nog altijd is bij koninklijk besluit bepaald dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • R. Hoogerwerf-Holleman boeken
  R. Hoogerwerf-Holleman - Zeven Jodinnen

  Deel 26. Historische serie Zeven Jodinnen Laat God uw Leidsman wezen R. Hoogerwerf-Holleman ?Verschijningsdatum: 30 november 2017 Samenvatting: Ella Paulussen meldt zich aan bij de nieuwe tweejarige gidsenopleiding 'Jeschurunschool' in Jeruzalem. Al gauw komt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Karen Halvorsen Schreck boeken
  Karen Halvorsen Schreck - Een ketting van hoop

  Karen Halvorsten, winnaar van diverse prijzen, beschrijft in deze nieuwe roman hoe de jonge Ruth na een dramatisch verlies besluit het roer totaal om te gooien. Dat lijkt haar eerst alleen maar nog meer ellende op te leveren - tot Thomas haar leert met andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kim Vogel Sawyer boeken
  Kim Vogel Sawyer - Breng Maggie thuis

  In 'Breng Maggie thuis' van Kim Vogel Sawyer staat het raadsel rondom de kleine Maggie centraal. Op driejarige leeftijd verdween Maggie spoorloos. Haar tienjarige zus Hazel paste op dat moment op haar. Zij heeft nooit in het reine kunnen komen met Maggies… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anita Franschman boeken
  Anita Franschman - Slaaf van angst

  In de zomer van 2000 gaat Anita een jaar werken in het Palestijnse dorp Beit Jala in een tehuis voor gehandicapte kinderen. Ze maakt de rellen mee die het begin markeren van de Tweede Intifada.In de zomer van 2000 gaat Anita een jaar werken in het Palestijnse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marijke van Dijk boeken
  Marijke van Dijk - Verzwegen verleden

  Een dagboek brengt het verleden tot levenWanneer de studente Emma Bosgra in de kelder van haar hospita een oude koffer met daarin een dagboek vindt, is haar nieuwsgierigheid meteen gewekt. Ze wordt meegezogen in het bewogen leven van Bärbel Laubach die ten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Julie Thomas boeken
  Julie Thomas - Rachels verzet

  In de roman 'Rachels verzet' van Julie Thomas staat een jonge vrouw vlak voor de Tweede Wereldoorlog haar baby af. Voor de fans van 'Haar naam was Sarah' van Tatiana de Rosnay. Dr. Jakob (Kobi) Voight is kunstenaar en doceert kunstgeschiedenis aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Rae Meadows boeken
  Rae Meadows - Ik zal regen geven

  Ik zal regen geven van Rae Meadows is een historische roman die zich afspeelt in Oklahoma, VS, tijdens de zogenaamde ‘Dust Bowl’ van de jaren dertig, de tijd van droogte en stofstormen. In deze prachtige roman brengt Rae Meadows een onvergetelijke familie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gerdien Nijland boeken
  Gerdien Nijland - Donker water

  Sophie kan het verdriet niet aan. Ze weet maar één oplossing: weg van de plaats waar de herinneringen haar telkens teveel worden. Zodra zich een reden aandient, vlucht ze voor haar ouders, haar vrienden en haar huis. Op haar reis ontmoet ze Lenie. De oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95