Historische roman

 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Het schaduwspel

  In de nieuwe historische roman Het schaduwspel beschrijft Simone van der Vlugt de levens van Eva Ment en Jan Pieterszoon Coen, en een belangrijke periode uit de Nederlandse geschiedenis, de 17e eeuw. Eva Ment verkeert in de betere kringen van Amsterdam. Op een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Renée Brouwer boeken
  Renée Brouwer - Will you still love me tomorrow?

  ZoeyEchte liefde overwint alles, toch? De Nederlandse Zoey vraagt het zich regelmatig af. Als ze haar lievelingstante in Londen bezoekt, heeft ze geen idee wat haar allemaal te wachten staat. En dan ontmoet ze op een superhip stadsfestival Jonathan en ze is op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Cees van den Hof boeken
  Cees van den Hof - Thaddeus

  Onder een met ranken van de egelantier versierde belkroon zat de bruid zich ingetogen als de Hollandse maagd voor te doen. Het langs de schouw neerwaarts hangende bruiloftskleed beloofde lichtvaardig voorspoed. Met zedig geloken ogen onderging ze de belaging… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Nicole Brouwer boeken
  Nicole Brouwer - La belle Chocolatière

  Ze was Charlotte Baldauf de muze van de beroemde Zwitserse schilder Jean-Etienne Liotard en liefkozend door hem La Belle Chocolatière genoemd. Ruim een eeuw later wordt zij het handelsmerk van de Walter Baker Company en de blikvanger van chocoladefabrikant… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Dirk Willaert boeken
  Dirk Willaert - Ganda 3 - Triskelion Triskelion

  De Menapische stammen sluiten onder leiding van Iunagos een verbond met de Eburoonse koning Ambiorix om voor eens en altijd af te rekenen met Julius Caesar en zijn legionairs.54 jaar voor het begin van onze jaartelling. In Ganda organiseert het Menapische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Machteld Kruijssen boeken
  Machteld Kruijssen - Het land van de zon

  'Het land van de zon' van Machteld Kruijssen gaat over Sarah Banne. Zij leefde in het begin van de negentiende eeuw in Engeland, waar ze onder grote druk stond van haar familie om te trouwen. Maar het idee van een saai, voorspelbaar leven zag ze niet zitten.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Jody Hedlund boeken
  Jody Hedlund - Thuishaven

  'Thuishaven' van Jody Hedlund vertelt het meeslepende verhaal van een jonge vrouw die er alles voor over heeft om haar thuis te behouden.Abbie woont in de vuurtoren van Rose Island met haar opa, de vuurtorenwachter. Maar wanneer hij steeds vergeetachtiger… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Björn Peeters boeken
  Björn Peeters - Gevleugelde dromen

  Abbey! Een Britse meid bruisend van leven! Met een neus voor gevaar (maar niet om het te vermijden)! Deze vijftien jaar oude meid leeft voor de kick. Of ze nu in de stad woont, of op het platteland. Eender wat haar hart sneller doet slaan. Abbey doet het! Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Peter van de Steenoven boeken
  Peter van de Steenoven - Antons Tweestrijd

  De Bredase advocaat Anton Bastiaansen krijgt in 1828 een bijzondere opdracht van een jonge Belgische adellijke weduwe. Bij de uitvoering daarvan ontstaat een meer dan alleen zakelijke relatie met zijn mooie en intelligente opdrachtgeefster. Hij wordt als man… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Susan Carol McCarthy boeken
  Susan Carol McCarthy - Hoe de bij haar vleugels kreeg

  Hoe de bij haar vleugels kreeg van Susan Carol McCarthy is een historische roman die zich afspeelt in de Verenigde Staten van de jaren vijftig. Het is een krachtige roman over racisme door de ogen van een twaalfjarig meisje. De roman is gebaseerd op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sarah Loudin Thomas boeken
  Sarah Loudin Thomas - De gave van een kind

  De gave van een kind' van Sarah Loudin Thomas: een ontroerende roman over een bijzondere, hechte familie in de jaren zeventig van de vorige eeuw.De jonge Henry voelt zich gebroken na een familietragedie. Hij trekt in bij zijn grootmoeder en daar ontmoet hij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Julie Thomas boeken
  Julie Thomas - Levi's strijd

  'Levi's strijd' van Julie Thomas: terwijl zijn familie denkt dat hij veilig in Londen is, maakt een Joodse man zich op voor zijn eigen gevecht. Levi Horowitz is van nature niet het type om soldaat te worden. Maar als hij Duitsland moet ontvluchten in 1938,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Joanna Davidson Politano boeken
  Joanna Davidson Politano - De verdwijning van Lady Jayne

  In 'De verdwijning van Lady Jayne' van Joanna Davidson Politano ontrafelt een jonge vrouw het mysterie van haar vader, een succesvolle schrijver, en de roman die hij schreef over de verdwijning van haar moeder. Engeland, 1861. Als de vader van Aurelie Harcourt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marja Visscher boeken
  Marja Visscher - De Wolkenkijker

  'De wolkenkijker' van Marja Visscher gaat over Sara Hoevenaar, de echtgenote van Frans Naerebout. Naerebout (1748-1818) is bepaald geen onbekende in Zeeland. Het is tweehonderd jaar geleden dat hij overleed en nog altijd is bij koninklijk besluit bepaald dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Hans Marks boeken
  Hans Marks - Omwille van de vrijheid

  Spaanse troepen belegeren Leiden. Commandant Valdez laat schansen bouwen om de toegang tot de stad te blokkeren. Het is de tweede keer binnen een jaar dat Leiden door de Spanjaarden wordt belegerd. Er dreigen voedseltekorten en de pest breekt uit. Een zware… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Karen Halvorsen Schreck boeken
  Karen Halvorsen Schreck - Een ketting van hoop

  Karen Halvorsten, winnaar van diverse prijzen, beschrijft in deze nieuwe roman hoe de jonge Ruth na een dramatisch verlies besluit het roer totaal om te gooien. Dat lijkt haar eerst alleen maar nog meer ellende op te leveren - tot Thomas haar leert met andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • R. Hoogerwerf-Holleman boeken
  R. Hoogerwerf-Holleman - Zeven Jodinnen

  Deel 26. Historische serie Zeven Jodinnen Laat God uw Leidsman wezen R. Hoogerwerf-Holleman ?Verschijningsdatum: 30 november 2017 Samenvatting: Ella Paulussen meldt zich aan bij de nieuwe tweejarige gidsenopleiding 'Jeschurunschool' in Jeruzalem. Al gauw komt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nicole Harmsen boeken
  Nicole Harmsen - De Rusluie

  Nicole Harmsen schreef met 'De Rusluie' een filmisch epos waarin de gevoelens van een bonte schakering avonturiers invoelbaar zijn gemaakt; een boek over vrijheid, handelsgeest en doorzettingsvermogen, maar ook over het perpetuum mobile van haat en liefde,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Anita Franschman boeken
  Anita Franschman - Slaaf van angst

  In de zomer van 2000 gaat Anita een jaar werken in het Palestijnse dorp Beit Jala in een tehuis voor gehandicapte kinderen. Ze maakt de rellen mee die het begin markeren van de Tweede Intifada.In de zomer van 2000 gaat Anita een jaar werken in het Palestijnse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Alan Judd boeken
  Alan Judd - De laatste kus van de keizer

  De nadagen van de Duitse keizer Wilhelm II in Nederland De verbannen Duitse keizer Wilhelm II brengt zijn dagen door op het landgoed van Huis Doorn.Na de Duitse inval in Nederland in 1940 wordt de Nederlandse huishouding van Wilhelm II vervangen door SS'ers,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Gemma Liviero boeken
  Gemma Liviero - Scherven van hoop

  'Scherven van hoop' van Gemma Liviero: een aangrijpend oorlogsverhaal over een Nazi-arts, een Joodse vrouw en een klein meisje, wier wegen op een bijzondere manier samenkomen. Drie verschillende mensen proberen op hun eigen manier om te gaan met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Carolyn Miller boeken
  Carolyn Miller - De eigenzinnige juffrouw Ellison

  'De eigenzinnige juffrouw Ellison' van Carolyn Miller: als je van Jane Austen houdt, zul je dit boek geweldig vinden! Juffrouw Lavinia Ellison heeft geen hoge pet op van de nieuwe graaf, Nicholas Stamford. Hij is vast net zo roekeloos en arrogant als zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Willem Schoorstra boeken
  Willem Schoorstra - Redbad

  “Nooit of te nimmer heeft het verleden een koning als Redbad gekend, en zijn naam is groot onder de hemel. Toch was hij een mens als andere mensen. En ik, Hadagrim, zoon van Egisgar – maar ook Raaf, de naam door Redbad mij gegeven – zal het leven van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Karin de Roos boeken
  Karin de Roos - Dubio

  Wat is dichterbij: het heden of het verleden? Flardinga, 1014. De jonge Bernulf vindt in het veenmoeras een ernstig mishandeld meisje. Ze herinnert zich niets, behalve haar naam: Germaine. Niemand kan achterhalen waar ze vandaan komt, dus ze wordt opgenomen in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Deeanne Gist boeken
  Deeanne Gist - Olie op het vuur

  'Olie op het vuur' van Deeanne Gist: de heerlijk eigenzinnige Essie Spreckelmeyer is terug, en nog altijd niet getrouwd! Essie Spreckelmeyer is druk bezig met haar fietsclub, haar baan bij haar vaders oliemaatschappij en haar geloof. Het laatste waar ze aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99