Esoterische, spiritueel

 • René Ofsen boeken
  René Ofsen - Een vorig leven als Retrov de Woudloper

  De schrijver, voorheen ook Paragnost, wilde weten of er inderdaad vorig levens bestaan. Hij deed het verzoek aan zijn gids How Lung M'Ho. Die reageerde niet, maar 3 jaar later werd hij vlak voordat hij insliep met zijn gids geconfronteerd. Die vertelde dat hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Annema Herman boeken
  Annema Herman - De Escapisten

  Najaar 2016. Ongrijpbare krachten strijden om de menselijke ziel en de dreiging van chaos is overal aanwezig. Tegen deze achtergrond leidt Zeno de Jong een onopvallend bestaan. Hij doet niet aan waaghalzerij en wil het liefst met rust gelaten worden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • De lokroep

  "De dode man op het strand was ongetwijfeld een slachtoffer van de Sirenen, die met hun verleidelijke lokroep zijn boot op de klippen gedreven hadden. De enorme sporen in het zand die van de zee het strand op liepen waren duidelijke aanwijzingen.Nauwelijks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • van den Bosch Dick boeken
  van den Bosch Dick - Mijn zoektocht naar die ene pil

  Mijn zoektocht naar die ene pil is een reis om de wereld die bol staat van avontuurlijke, humoristische en zelfs legendarische gebeurtenissen. Het is ook een boek dat je even laat nadenken over het leven en geluk. Vind ik de juiste ingrediënten voor het maken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,49
 • Hans Peter Roel boeken
  Hans Peter Roel - Eindeloos

  Eindeloos; De kracht van de menselijke geest Een spirituele reis naar de magie van het leven. Salvatore is een van de meest briljante musici aller tijden. Als geen ander is hij direct verbonden met het collectieve veld waar alle muziek, inspiratie, kennis en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Chris van Rooij boeken
  Chris van Rooij - Voorbij alle grenzen

  De jonge Xander zit vastgeroest in zijn leven. Na een reeks 'toevalligheden' onderneemt hij een reis naar Italië. Aldaar ontdekt hij niet alleen het doel van deze reis, maar ook kanten van zichzelf die hij nooit had gedacht te zullen ontdekken. Is deze reis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,49
 • Karel Wellinghoff boeken
  Karel Wellinghoff - Geheime Bruiloft

  Constantinopel in het jaar 1453: de Turken belegeren de ommuurde stad. De Florentijnse humanist Poggio Bracciolini, strijdt aan de zijde van zijn vriend, keizer Constantijn XI. In de ten ondergang gedoemde stad gaan hij en zijn jeugdige vrienden op zoek naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Karel Wellinghoff boeken
  Karel Wellinghoff - De Wouden van Wutan

  Twee bevriende stellen gaan op zoek naar Wutan, een mythisch land wat zich tussen Tibet, Myanmar en China zou bevinden. Andreas en Linda zijn gelouterde, ervaren reizigers die al veel van de wereld hebben gezien. Voor de jonge Ron en Lieselotte is het de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Gustav Meyrink boeken
  Gustav Meyrink - De golem

  Met deze eerste roman werd Meyrink in 1915 direct beroemd. Het boek is op drie niveaus te lezen: als esoterische, als psychologische en als misdaadroman. Het speelt in het getto van Praag met kabbala en tarot als bronnen. De hoofdpersoon ondergaat een proces… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gwendoline Remmerie boeken
  Gwendoline Remmerie - Bruid van de stilte

  'Nooit eerder was het begrip ‘stilte’ zo voelbaar als in deze tedere roman die zich afspeelt in een tijd die we 'bijna voltooid verleden' zouden kunnen noemen. Een verademing.' – Wim Opbrouck‘Nooit eerder was het begrip ‘stilte’ zo voelbaar als in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Constance J. Hampton boeken
  Constance J. Hampton - Die Hemelse Flarden

  Hemelse Flarden ~ Constance J. Hampton Een spiritueel-paranormale roman met historische aspecten. Lucinda van Noord kan zich als zieneres verheugen op internationale bekendheid. Als ze via regressietherapie zichzelf terug ziet als de 21 jarige kwart-Joodse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ton Akkermans boeken
  Ton Akkermans - Het witte veld, zeven tonen van de stilte

  Dit verhaal gaat over een jongetje dat op tweejarige leeftijd door zijn ouders naar het klooster wordt gebracht om daar monnik te worden. Een prachtig, inspirerend en meeslepend verhaal over de geschiedenis van de klankschaal, dat zich 5600 jaar geleden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Carolien De Boo - de Vries boeken
  Carolien De Boo - de Vries - Sahil

  Samenvatting: De jonge nog in rouw gehulde weduwe Malou vertrekt naar Auroville, India om daar een nieuw leven te beginnen. Maar het lot brengt haar bij de charmante, doch beschadigde, Sahil. Deze onverwachtse ontmoeting zet haar leven wederom op z'n kop. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Hans Peter Roel boeken
  Hans Peter Roel - Tijdloze liefde

  Tijdloze liefde; Het verhaal van de eeuwige liefde "Ieder mens kan opnieuw zijn grote liefde uit een vorig leven ontmoeten." Soms ontmoet je iemand, waarvan je zeker weet dat je de persoon al kent, ook al heb je diegene nog nooit gezien. Zielsgenoten komen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan M. De Boo boeken
  Jan M. De Boo - Het laatste klooster

  Het Laatste Klooster vertelt het verhaal van de tocht zoals deze in het koninkrijk Chaos werd ondernomen door het Genootschap van Zoekers naar het Licht, onder leiding van hun secretaris Ewoud Geestnevel en diens twee gezellen Stagge van Mooq en Siebeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Jan van Zomeren boeken
  Jan van Zomeren - Een onmachtig verlangen

  Verlangen is de diepste behoefte van de mens. Het biedt kansen op een zorgeloos bestaan en het schenkt hoop als het geluk aan onze deur voorbij gaat. In de schaduw van het verlangen, onzichtbaar voor het oog, wordt het lijden onvermijdelijk gevoed. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Michelle Shanti boeken
  Michelle Shanti - Naar Liefde en Vrijheid

  In 'Naar Liefde en Vrijheid' beschrijft Michelle Shanti het emotionele en spirituele pad dat haar door vele ontberingen heen, uiteindelijk terugbrengt bij haar authentiek gevoel van blijheid en vrijheid. Dit pad voert haar naar Jonathan, haar grote liefde, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Linda van den Boogert boeken
  Linda van den Boogert - Het einde

  De mensen, die zich niet bewust zijn van het leven dat ze leiden als onderdeel van de aardse kringloop, houden zich met hun eigen belangen bezig en richten een enorme ravage aan op de planeet waar ze verblijven. De elementen zijn het er niet mee eens. Zij gaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,45
 • Linda van den Boogert boeken
  Linda van den Boogert - Reis naar de oorsprong

  Reis naar de ruïnes van de Maya's en de relatie tussen de mens en de Aarde.Twee vriendinnen gaan op reis naar Mexico. Ze trekken langs de ruïnes van de Maya's. Maar ze hebben niet hetzelfde plan. De een gaat voor de herkenning van haar oude omgeving, voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • D. Hendrik Janssens boeken
  D. Hendrik Janssens - Adam

  D. Hendrik Janssens debuteert sterk met zijn levensbeschouwelijk reisthriller Adam. Zijn roman is spannend, leest lekker weg en gaat ook nog eens ergens over. Het verhaal: Adam is een workaholic die met globalisering zijn fortuin verdient. Als hij voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ewout Storm van Leeuwen boeken
  Ewout Storm van Leeuwen - Diana's boom

  Herzienen heruitgave, eerder verschenen in 2006 als 2 delen in ene gebonden uitgaveMichaël en zijn zusjes Lucy, Wendy en Diana zijn op vakantie in Slowakije maar komen in een afgelegen dorpje terecht waar hun vader hun voor een paar dagen alleen laat omdat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ewout Storm van Leeuwen boeken
  Ewout Storm van Leeuwen - Het elfje Dia

  Michaël en zijn zusjes Lucy, Wendy en Diana zijn op vakantie in Slowakije maar komen in een afgelegen dorpje terecht waar hun vader hun voor een paar dagen alleen laat omdat hij moet werken. Het is al dagen slecht weer. Op een dag gaan Michaël en zijn zusjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ewout Storm van Leeuwen boeken
  Ewout Storm van Leeuwen - De elementen grijpen in

  Het magische woud in het Dal van Bran lijkt de strijd om te overleven gewonnen te hebben. Het zevenjarige meisje Diana, innig verenigd met de Dryade van het Woud, woont met haar zusjes in het bos. Hun vader is weer terug en zal de schoonmaakoperatie van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Ewout Storm van Leeuwen boeken
  Ewout Storm van Leeuwen - Het woud vecht terug

  De Dryade van het Woud in het Dal van Bran leeft in symbiose met het zevenjarige meisje Diana. Samen voeren ze strijd om het woud te redden. Diana?s broer Michaël helpt waar hij kan. Zijn verdriet om het verdwenen elfje Dia, met wie hij één dag gelukkig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Ewout Storm van Leeuwen boeken
  Ewout Storm van Leeuwen - Engelen en demonen

  In het Dal van Bran herstelt het Woud zich langzaam van de vergiftiging. De oude fabriek blijft echter een broeinest van onheil. Maffiose organisaties, aangetrokken door de kans op geldelijk gewin, proberen een voet achter de deur te krijgen. Michaël krijgt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00