Esoterische, spiritueel

 • Hans Peter Roel boeken
  Hans Peter Roel - Eindeloos

  Eindeloos; De kracht van de menselijke geest Een spirituele reis naar de magie van het leven. Salvatore is een van de meest briljante musici aller tijden. Als geen ander is hij direct verbonden met het collectieve veld waar alle muziek, inspiratie, kennis en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • De lokroep

  "De dode man op het strand was ongetwijfeld een slachtoffer van de Sirenen, die met hun verleidelijke lokroep zijn boot op de klippen gedreven hadden. De enorme sporen in het zand die van de zee het strand op liepen waren duidelijke aanwijzingen.Nauwelijks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Annema Herman boeken
  Annema Herman - De Escapisten

  Najaar 2016. Ongrijpbare krachten strijden om de menselijke ziel en de dreiging van chaos is overal aanwezig. Tegen deze achtergrond leidt Zeno de Jong een onopvallend bestaan. Hij doet niet aan waaghalzerij en wil het liefst met rust gelaten worden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Karel Wellinghoff boeken
  Karel Wellinghoff - De Wouden van Wutan

  Twee bevriende stellen gaan op zoek naar Wutan, een mythisch land wat zich tussen Tibet, Myanmar en China zou bevinden. Andreas en Linda zijn gelouterde, ervaren reizigers die al veel van de wereld hebben gezien. Voor de jonge Ron en Lieselotte is het de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Karel Wellinghoff boeken
  Karel Wellinghoff - Geheime Bruiloft

  Constantinopel in het jaar 1453: de Turken belegeren de ommuurde stad. De Florentijnse humanist Poggio Bracciolini, strijdt aan de zijde van zijn vriend, keizer Constantijn XI. In de ten ondergang gedoemde stad gaan hij en zijn jeugdige vrienden op zoek naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • van den Bosch Dick boeken
  van den Bosch Dick - Mijn zoektocht naar die ene pil

  Mijn zoektocht naar die ene pil is een reis om de wereld die bol staat van avontuurlijke, humoristische en zelfs legendarische gebeurtenissen. Het is ook een boek dat je even laat nadenken over het leven en geluk. Vind ik de juiste ingrediënten voor het maken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,49
 • Gwendoline Remmerie boeken
  Gwendoline Remmerie - Bruid van de stilte

  'Nooit eerder was het begrip ‘stilte’ zo voelbaar als in deze tedere roman die zich afspeelt in een tijd die we 'bijna voltooid verleden' zouden kunnen noemen. Een verademing.' – Wim Opbrouck‘Nooit eerder was het begrip ‘stilte’ zo voelbaar als in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Gustav Meyrink boeken
  Gustav Meyrink - De golem

  Met deze eerste roman werd Meyrink in 1915 direct beroemd. Het boek is op drie niveaus te lezen: als esoterische, als psychologische en als misdaadroman. Het speelt in het getto van Praag met kabbala en tarot als bronnen. De hoofdpersoon ondergaat een proces… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Berend Warrink boeken
  Berend Warrink - Van de goden bevrijd

  Bob (eind dertig, piloot) ontmoet in dit boek de jonge godin Aya. Behalve dat ze hem de verrukkingen van het leven leert, brengt ze hem ook noodzakelijke kennis over de oude goden bij. In het begin leveren de contacten met Aya veel spanningen op tussen Bob en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Constance J. Hampton boeken
  Constance J. Hampton - Die Hemelse Flarden

  Hemelse Flarden ~ Constance J. Hampton Een spiritueel-paranormale roman met historische aspecten. Lucinda van Noord kan zich als zieneres verheugen op internationale bekendheid. Als ze via regressietherapie zichzelf terug ziet als de 21 jarige kwart-Joodse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Chris van Rooij boeken
  Chris van Rooij - Voorbij alle grenzen

  De jonge Xander zit vastgeroest in zijn leven. Na een reeks 'toevalligheden' onderneemt hij een reis naar Italië. Aldaar ontdekt hij niet alleen het doel van deze reis, maar ook kanten van zichzelf die hij nooit had gedacht te zullen ontdekken. Is deze reis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,49
 • Nicole van den Ouweland boeken
  Nicole van den Ouweland - Van lichtwezen tot lichtwerker

  Van Lichtwezen tot Lichtwerker is een inspirerend verhaal over de persoonlijke groei en ontwikkeling van een jonge vrouw. Ze vertelt over de lessen van het leven, de worstelingen als hooggevoelig kind, de zoektocht naar zichzelf en de mooie gebeurtenissen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Carolien De Boo-de Vries boeken
  Carolien De Boo-de Vries - Sahil

  Samenvatting:De jonge nog in rouw gehulde weduwe Malou vertrekt naar Auroville, India om daar een nieuw leven te beginnen. Maar het lot brengt haar bij de charmante, doch beschadigde, Sahil. Deze onverwachtse ontmoeting zet haar leven wederom op z'n kop. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Annette van Zuijlekom de Zeeuw boeken
  Annette van Zuijlekom de Zeeuw - Crystal

  Crystal is de ontknoping van de trilogie De Legende van Bilaneiland. Deel 3 is een meeslepend liefdesverhaal met inspirerende gesprekken tussen Crystals verstand en ziel. Crystal, de nuchtere kroonprinses van Bilaneiland, houdt van feiten. Haar visioenen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Marijke van Dijk boeken
  Marijke van Dijk - Het bevrijde hart

  ‘Het bevrijde hart’ is een ontroerend verhaal over een weduwe die uit een narcistische relatie is ontsnapt en worstelt met haar zelfbeeld, liefde en vertrouwen.Na de plotselinge dood van haar man staat Kirsten Beuvink alleen voor de opvoeding van haar drie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Ton Akkermans boeken
  Ton Akkermans - Het witte veld, zeven tonen van de stilte

  Dit verhaal gaat over een jongetje dat op tweejarige leeftijd door zijn ouders naar het klooster wordt gebracht om daar monnik te worden. Een prachtig, inspirerend en meeslepend verhaal over de geschiedenis van de klankschaal, dat zich 5600 jaar geleden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Hans Peter Roel boeken
  Hans Peter Roel - Tijdloze liefde

  Tijdloze liefde; Het verhaal van de eeuwige liefde "Ieder mens kan opnieuw zijn grote liefde uit een vorig leven ontmoeten." Soms ontmoet je iemand, waarvan je zeker weet dat je de persoon al kent, ook al heb je diegene nog nooit gezien. Zielsgenoten komen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wilma Mesman boeken
  Wilma Mesman - Dat klopt

  DAT KLOPT De jonge zakenvrouw Amy van Daalen verkoopt haar succesvolle bedrijf, om op zoek te gaan naar “haar ware zelf”. Tijdens haar kleurrijke reis door Myanmar, met de prachtige cultuur, mensen en gewoonten, maakt ze kennis met een entiteit die zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jan M. De Boo boeken
  Jan M. De Boo - Het laatste klooster

  Het Laatste Klooster vertelt het verhaal van de tocht zoals deze in het koninkrijk Chaos werd ondernomen door het Genootschap van Zoekers naar het Licht, onder leiding van hun secretaris Ewoud Geestnevel en diens twee gezellen Stagge van Mooq en Siebeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Jan van Zomeren boeken
  Jan van Zomeren - Een onmachtig verlangen

  Verlangen is de diepste behoefte van de mens. Het biedt kansen op een zorgeloos bestaan en het schenkt hoop als het geluk aan onze deur voorbij gaat. In de schaduw van het verlangen, onzichtbaar voor het oog, wordt het lijden onvermijdelijk gevoed. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Ewout Storm van Leeuwen boeken
  Ewout Storm van Leeuwen - Het Versluierde Land Ontsnapping naar Ajudya

  Na een vlucht per zeilwagen en rivierboot door het in verval geraakte Doran zijn de banneling Thomas en het ondervoede zeemeerminnetje Alante in een veilige haven beland, daarheen geleid door dolfijnen die hun boot buiten de delta lagen op te wachten. De enige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Michiel Everts boeken
  Michiel Everts - De ontdekking van het Wezenland

  Als de zestienjarige Michelle met haar beste vriend Jeremy in het bos naar een begraven tijdcapsule zoekt, gebeurt er iets vreselijks. Michelle overleeft het, maar ze doet een wonderbaarlijke ontdekking. Uit het niets verschijnt een vrouw, Sarah, die zegt dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Karel Johannes Ledoux boeken
  Karel Johannes Ledoux - De Schaamte-olijf

  Ursula vraagt aan haar man, David Moreposs: "Hoe zou je leven zijn geweest als je met een andere vrouw was getrouwd?" David beschrijft 'ontmoetingen' die hij heeft met verschillende vrouwen: Amarei, die de Vrije Vrouwen Partij opricht; Ifis, die hij helpt uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • S.M.F. van de Kamp de Villandry boeken
  S.M.F. van de Kamp de Villandry - Het kleine werk

  Deze roman Het Kleine Werk is het tweede deel van Het Grote Werk, maar kan ook afzonderlijk gelezen worden. We worden in deze zeer toegankelijke en grappige thriller meegenomen naar Rennes-le-Château dat schuil gaat in een mist van geheimen en waar zich een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Linda Wormhoudt boeken
  Linda Wormhoudt - Kind van de wegen 2 Beschermheer

  De roep uit Lapland kon ze niet weerstaan. Ze moest en zou erheen. De ontmoeting met de Sami Mikha vormde het begin van een magische reis vol intrigerende ontdekkingen, onverwachte gebeurtenissen en heftige confrontaties. Want wie trekt er achter de schermen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50