Esoterische, spiritueel

 • René Ofsen boeken
  René Ofsen - Een vorig leven als Retrov de Woudloper

  De schrijver, voorheen ook Paragnost, wilde weten of er inderdaad vorig levens bestaan. Hij deed het verzoek aan zijn gids How Lung M'Ho. Die reageerde niet, maar 3 jaar later werd hij vlak voordat hij insliep met zijn gids geconfronteerd. Die vertelde dat hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Annema Herman boeken
  Annema Herman - De Escapisten

  Najaar 2016. Ongrijpbare krachten strijden om de menselijke ziel en de dreiging van chaos is overal aanwezig. Tegen deze achtergrond leidt Zeno de Jong een onopvallend bestaan. Hij doet niet aan waaghalzerij en wil het liefst met rust gelaten worden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • De lokroep

  "De dode man op het strand was ongetwijfeld een slachtoffer van de Sirenen, die met hun verleidelijke lokroep zijn boot op de klippen gedreven hadden. De enorme sporen in het zand die van de zee het strand op liepen waren duidelijke aanwijzingen.Nauwelijks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • van den Bosch Dick boeken
  van den Bosch Dick - Mijn zoektocht naar die ene pil

  Mijn zoektocht naar die ene pil is een reis om de wereld die bol staat van avontuurlijke, humoristische en zelfs legendarische gebeurtenissen. Het is ook een boek dat je even laat nadenken over het leven en geluk. Vind ik de juiste ingrediënten voor het maken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,49
 • Karel Wellinghoff boeken
  Karel Wellinghoff - Geheime Bruiloft

  Constantinopel in het jaar 1453: de Turken belegeren de ommuurde stad. De Florentijnse humanist Poggio Bracciolini, strijdt aan de zijde van zijn vriend, keizer Constantijn XI. In de ten ondergang gedoemde stad gaan hij en zijn jeugdige vrienden op zoek naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Karel Wellinghoff boeken
  Karel Wellinghoff - De Wouden van Wutan

  Twee bevriende stellen gaan op zoek naar Wutan, een mythisch land wat zich tussen Tibet, Myanmar en China zou bevinden. Andreas en Linda zijn gelouterde, ervaren reizigers die al veel van de wereld hebben gezien. Voor de jonge Ron en Lieselotte is het de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Gwendoline Remmerie boeken
  Gwendoline Remmerie - Bruid van de stilte

  'Nooit eerder was het begrip ‘stilte’ zo voelbaar als in deze tedere roman die zich afspeelt in een tijd die we 'bijna voltooid verleden' zouden kunnen noemen. Een verademing.' – Wim Opbrouck‘Nooit eerder was het begrip ‘stilte’ zo voelbaar als in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Gustav Meyrink boeken
  Gustav Meyrink - De golem

  Met deze eerste roman werd Meyrink in 1915 direct beroemd. Het boek is op drie niveaus te lezen: als esoterische, als psychologische en als misdaadroman. Het speelt in het getto van Praag met kabbala en tarot als bronnen. De hoofdpersoon ondergaat een proces… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Constance J. Hampton boeken
  Constance J. Hampton - Die Hemelse Flarden

  Hemelse Flarden ~ Constance J. Hampton Een spiritueel-paranormale roman met historische aspecten. Lucinda van Noord kan zich als zieneres verheugen op internationale bekendheid. Als ze via regressietherapie zichzelf terug ziet als de 21 jarige kwart-Joodse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Chris van Rooij boeken
  Chris van Rooij - Voorbij alle grenzen

  De jonge Xander zit vastgeroest in zijn leven. Na een reeks 'toevalligheden' onderneemt hij een reis naar Italië. Aldaar ontdekt hij niet alleen het doel van deze reis, maar ook kanten van zichzelf die hij nooit had gedacht te zullen ontdekken. Is deze reis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,49
 • Hans Peter Roel boeken
  Hans Peter Roel - Eindeloos

  Eindeloos; De kracht van de menselijke geest Een spirituele reis naar de magie van het leven. Salvatore is een van de meest briljante musici aller tijden. Als geen ander is hij direct verbonden met het collectieve veld waar alle muziek, inspiratie, kennis en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Berend Warrink boeken
  Berend Warrink - Van de goden bevrijd

  Bob (eind dertig, piloot) ontmoet in dit boek de jonge godin Aya. Behalve dat ze hem de verrukkingen van het leven leert, brengt ze hem ook noodzakelijke kennis over de oude goden bij. In het begin leveren de contacten met Aya veel spanningen op tussen Bob en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Marijke van Dijk boeken
  Marijke van Dijk - Het bevrijde hart

  ‘Het bevrijde hart’ is een ontroerend verhaal over een weduwe die uit een narcistische relatie is ontsnapt en worstelt met haar zelfbeeld, liefde en vertrouwen.Na de plotselinge dood van haar man staat Kirsten Beuvink alleen voor de opvoeding van haar drie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Carolien De Boo - de Vries boeken
  Carolien De Boo - de Vries - Sahil

  Samenvatting: De jonge nog in rouw gehulde weduwe Malou vertrekt naar Auroville, India om daar een nieuw leven te beginnen. Maar het lot brengt haar bij de charmante, doch beschadigde, Sahil. Deze onverwachtse ontmoeting zet haar leven wederom op z'n kop. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Hans Peter Roel boeken
  Hans Peter Roel - Tijdloze liefde

  Tijdloze liefde; Het verhaal van de eeuwige liefde "Ieder mens kan opnieuw zijn grote liefde uit een vorig leven ontmoeten." Soms ontmoet je iemand, waarvan je zeker weet dat je de persoon al kent, ook al heb je diegene nog nooit gezien. Zielsgenoten komen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan M. De Boo boeken
  Jan M. De Boo - Het laatste klooster

  Het Laatste Klooster vertelt het verhaal van de tocht zoals deze in het koninkrijk Chaos werd ondernomen door het Genootschap van Zoekers naar het Licht, onder leiding van hun secretaris Ewoud Geestnevel en diens twee gezellen Stagge van Mooq en Siebeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Jan van Zomeren boeken
  Jan van Zomeren - Een onmachtig verlangen

  Verlangen is de diepste behoefte van de mens. Het biedt kansen op een zorgeloos bestaan en het schenkt hoop als het geluk aan onze deur voorbij gaat. In de schaduw van het verlangen, onzichtbaar voor het oog, wordt het lijden onvermijdelijk gevoed. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Jan A. Boeijenga boeken
  Jan A. Boeijenga - Het Vaderhuis

  Thuis staat voor veiligheid en zekerheid, voor jezelf kunnen zijn, voor groei en genieten van het leven en elkaar. De oorlogen in en rondom Syrië hebben een grote stroom van thuisloze mensen veroorzaakt in de richting van Europa. Dit raakt ons in eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Evert Conradie boeken
  Evert Conradie - De wonderlijke reis van Erik

  Ergens vanuit de ruimte waar hij stond, kwam een geluid, er was geen aankondiging, geen gekraak, helemaal niets, het geluid was er gewoon en Erik hoorde heel duidelijk en helder een stem: 'Gegroet, Erik van de planeet Aarde, welkom aan boord van ons schip.'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Berend Warrink boeken
  Berend Warrink - Atlantis herrijst

  Marjolein (eind dertig, therapeute bij een asielzoekerscentrum) en Bob (ook eind dertig, piloot) krijgen via een telepathisch kanaal en via dromen contact met Akmon, ooit opperpriester van Atlantis. Hij laat hen ervaren dat de ondergang van het mythische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Linda van den Boogert boeken
  Linda van den Boogert - Het einde

  De mensen, die zich niet bewust zijn van het leven dat ze leiden als onderdeel van de aardse kringloop, houden zich met hun eigen belangen bezig en richten een enorme ravage aan op de planeet waar ze verblijven. De elementen zijn het er niet mee eens. Zij gaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,45
 • Linda van den Boogert boeken
  Linda van den Boogert - Reis naar de oorsprong

  Reis naar de ruïnes van de Maya's en de relatie tussen de mens en de Aarde.Twee vriendinnen gaan op reis naar Mexico. Ze trekken langs de ruïnes van de Maya's. Maar ze hebben niet hetzelfde plan. De een gaat voor de herkenning van haar oude omgeving, voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • D. Hendrik Janssens boeken
  D. Hendrik Janssens - Adam

  D. Hendrik Janssens debuteert sterk met zijn levensbeschouwelijk reisthriller Adam. Zijn roman is spannend, leest lekker weg en gaat ook nog eens ergens over. Het verhaal: Adam is een workaholic die met globalisering zijn fortuin verdient. Als hij voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Harry Cremers boeken
  Harry Cremers - De geboorte van Franciscus

  'In dit fascinerende boek speelt Harry Cremers een sluw spel met zijn lezers waardoor je tot de laatste bladzijde getriggerd blijft en wilt doorlezen. Lezen!' Geert Kimpen, schrijver De kabbalist, De prins van Filettino 'Een boek dat je bij je nekvel grijpt en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • S. Lucia boeken
  S. Lucia - De Marrense kerkmoord

  Ze hoorde een zware deur dichtklappen."Schiet op! Daar komt hij aan, toe nou Cees, toe nou," fluisterde Steffi en zonder pardon duwde ze Cees de kerkbanken in. Ze hield haar vinger voor haar lippen om hem te gebaren stil te zijn. Hij deed haar na en legde zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95