Populaire fictie

 • Renée Brouwer boeken
  Renée Brouwer - Will you still love me tomorrow?

  ZoeyEchte liefde overwint alles, toch? De Nederlandse Zoey vraagt het zich regelmatig af. Als ze haar lievelingstante in Londen bezoekt, heeft ze geen idee wat haar allemaal te wachten staat. En dan ontmoet ze op een superhip stadsfestival Jonathan en ze is op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Remko Tekke boeken
  Remko Tekke - Stille schittering

  Lucia zoekt naar haar herkomst: waar, hoe en vooral waarom ze is ontstaan? Haar Siciliaanse moeder en Nederlandse vader ontmoetten elkaar bij toeval tijdens het olijven plukken in Volterra, Toscane. De scriptie van haar moeder over de ‘geloofbaarheid’ van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Nicole Brouwer boeken
  Nicole Brouwer - La belle Chocolatière

  Ze was Charlotte Baldauf de muze van de beroemde Zwitserse schilder Jean-Etienne Liotard en liefkozend door hem La Belle Chocolatière genoemd. Ruim een eeuw later wordt zij het handelsmerk van de Walter Baker Company en de blikvanger van chocoladefabrikant… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Stuur me een berichtje (in 2 banden)

  Waarom moest Essie ook zo nodig haar ware gevoelens in die brief zetten? Hij was alleen voor haar beste vriendin bestemd, en niet voor het hele internet. Dan had ze nu nog gewoon een huis, een baan en een vriend gehad. Aan de andere kant, als ze niet opeens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,50
 • Chris van Rooij boeken
  Chris van Rooij - Voorbij alle grenzen

  De jonge Xander zit vastgeroest in zijn leven. Na een reeks 'toevalligheden' onderneemt hij een reis naar Italië. Aldaar ontdekt hij niet alleen het doel van deze reis, maar ook kanten van zichzelf die hij nooit had gedacht te zullen ontdekken. Is deze reis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • J.F. van der Poel boeken
  J.F. van der Poel - Beschadigd voor het leven

  Jelle werkt als matroos op een cruiseschip. Op een van de vaarten ontmoet hij Rita, een verpleegster, op wie hij verliefd wordt. Maar Jelle weet zichzelf geen houding te geven, ondanks zijn gevoelens voor haar. Hij houdt afstand en mijdt elk lichame¬lijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Bianca van Strien boeken
  Bianca van Strien - Familiebanden

  Hoewel Milène haar relatie met Felix heeft verbroken, is ze er zeker van dat ze nog van hem houdt. Uiteindelijk zal hij toch ook best wel inzien dat zij het beste is, wat hem is overkomen. Helaas reageert hij niet al te snel. Op een feestje ziet ze hem voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Laura Oest boeken
  Laura Oest - De dag dat ik jou tegenkwam

  Vaak ben ik tot diep in de nacht wakker, terugdenkend aan die zomer. Opduikend uit dromen waarin ik middenin de zee ben en me zo vrij voel als een vogel, of waarin hij als Cupido met pijl en boog mijn hart veroverde. Ik ga je meenemen en het verhaal vertellen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Danielle Steel boeken
  Danielle Steel - Een vrouw van adel

  Een mysterie brengt hen bij elkaar Rechtenstudente Jane Willoughby krijgt de taak een mysterie te ontrafelen. In een achtergelaten kluis in New York wordt een ware schat gevonden - een bundel oude brieven, foto's en kostbare juwelen, inclusief een trouwring en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Annie Oosterbroek-Dutschen boeken
  Annie Oosterbroek-Dutschen - Wie zoekt en niet vindt

  Lammert is gesloten, trots, eerzuchtig en hard. Zo hard, dat zelfs zijn moeder er van schrikt, maar Lammert heeft over zijn natuur maar één ding te zeggen: "Ik kan mezelf niet veranderen, en mijn moeder evenmin." Lammerts motieven om met de ongehuwde moeder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Henny Thijssing-Boer boeken
  Henny Thijssing-Boer - De ontbrekende schakel

  Eva komt ook achter de waarheid over haar moeder. Haar dochter Joyce is als derde generatie ongewild zwanger, maar besluit haar kind te houden. Henny Thijssing-Boer, dochter van een landarbeider, groeide op in de provincie Groningen. Op negenjarige leeftijd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Clemens Wisse boeken
  Clemens Wisse - Trees van de Zonnehof

  Hans en Grietje, de hoofdpersonen in de streekroman 'Trees van de Zonnehof' van Clemens Wisse, zijn als echtpaar de bron van menige grap in het dorpje Leedijk, aan de rivier de Lee. Ze geloven nog in sprookjes, is de algemene tendens. Daar hebben ze echter ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Marleen Schmitz boeken
  Marleen Schmitz - Late lente

  Liesbeth is in 'Late lente' van Marleen Schmitz van de ene dag op de andere haar man Frank kwijt als gevolg van een hartaanval. Samen hadden ze een bedrijf, een rozenkwekerij, die ze nu alleen overeind moet zien te houden. En dat terwijl ze in diepe rouw is om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Berend Warrink boeken
  Berend Warrink - Van de goden bevrijd

  Bob (eind dertig, piloot) ontmoet in dit boek de jonge godin Aya. Behalve dat ze hem de verrukkingen van het leven leert, brengt ze hem ook noodzakelijke kennis over de oude goden bij. In het begin leveren de contacten met Aya veel spanningen op tussen Bob en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Olga Jans-Renou boeken
  Olga Jans-Renou - Bebita's tango

  Buenos Aires, jaren twintig. De stad verandert in een enorm tempo. Er komen duizenden immigranten uit Europa die nieuwe ideeën en ontwikkelingen meebrengen. Een snel veranderende maatschappij, een smeltpunt van culturen waarin kunst, politiek, cultuur en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Juliëtte Heugen boeken
  Juliëtte Heugen - De Gifmengster

  Dit verhaal neemt je mee naar de veertiende eeuw in het fictieve land ‘Astoris’. Omdat Anne Dyewards vader een van de laatste erfgenamen van de verstoten koninklijke familie is, dwingt de huidige koning van Astoris haar te trouwen met zijn zoon en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Danielle Steel boeken
  Danielle Steel - Zussen, Stille eer

  Twee prachtige verhalen in de winteromnibus van Danielle Steel: Zussen en Stille eer. Zussen De zussen Candy, Tammy, Sabrina en Annie hebben elk hun eigen succesvolle carrière. Wanneer een familiedrama de vier zussen samenbrengt in een appartement in New York… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marion Hoogwegt boeken
  Marion Hoogwegt - Isabel

  Het boek Isabel vertelt het persoonlijke verhaal van een Spaanse vrouw die, omdat ze zich verplicht voelt de idealen van haar vader en haar echtgenoot te respecteren, haar eigen leven volledig ondergeschikt maakt. De beslissingen die anderen nemen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Elke Cyrys boeken
  Elke Cyrys - Tegenwind

  rauke, een jonge verpleegster zou graag iets beleven en maakt toekomstplannen. Zodra zij de kans krijgt, de kille en liefdeloze sfeer thuis te verlaten, grijpt zij die met haar twee handen. De tijd die zij nu beleeft verzoent haar met veel ontgoochelingen uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • José Vriens boeken
  José Vriens - Spoken uit het verleden

  'Spoken uit het verleden' is een aangrijpende familieroman van José Vriens, een van de populairste auteurs in het genre. Deze roman gaat over de jonge Brianna. Brianna heeft haar leven op de rit, maar om dat zo te houden, moet ze wel een hoop wegstoppen. Dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Anna Zaires boeken
  Anna Zaires - Aanraking

  In de nabije toekomst hebben de Krinar het voor het zeggen op aarde. De Krinar komen uit een ander universum, zijn veel verder ontwikkeld dan wij en zijn een mysterie voor ons – en wij zijn aan hen overgeleverd. De verlegen, onschuldige Mia Stalis leidt een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Miranda Hillers boeken
  Miranda Hillers - Kijk niet achterom

  Al jaren worstelde ik met mijn gevoelens voor mijn beste vriendin, en ondertussen vermaakte ik me prima met andere vrouwen. Eentje beviel me zo goed dat we elkaar geregeld zagen, enkel en alleen om mijn en haar behoeften te bevredigen. Niets meer en niets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Catrien Westdijk-Niburg boeken
  Catrien Westdijk-Niburg - Annie

  Annie is een verhaal over liefde, gemis, trouw en verstandshuwelijken. Huwelijken waarin de relatie tussen man en een vrouw wordt neergezet in een tijd waarin emancipatie nog geboren moest worden. De generatie die voortkomt uit het weeskindje Annie, doorloopt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Ruby van der Kuil boeken
  Ruby van der Kuil - Verbloemd

  Verbloemd is het verhaal van Kayla en Emily, twee jongvolwassen vrouwen, die allebei hard vechten tegen hun depressie. Maar waar Emily beter en sterker lijkt te worden, wordt Kayla alleen maar slechter. De twee leren elkaar kennen tijdens hun gevecht en bouwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Peter van de Steenoven boeken
  Peter van de Steenoven - Antons Tweestrijd

  De Bredase advocaat Anton Bastiaansen krijgt in 1828 een bijzondere opdracht van een jonge Belgische adellijke weduwe. Bij de uitvoering daarvan ontstaat een meer dan alleen zakelijke relatie met zijn mooie en intelligente opdrachtgeefster. Hij wordt als man… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50