Populaire fictie

 • Renée Brouwer boeken
  Renée Brouwer - Will you still love me tomorrow?

  ZoeyEchte liefde overwint alles, toch? De Nederlandse Zoey vraagt het zich regelmatig af. Als ze haar lievelingstante in Londen bezoekt, heeft ze geen idee wat haar allemaal te wachten staat. En dan ontmoet ze op een superhip stadsfestival Jonathan en ze is op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Remko Tekke boeken
  Remko Tekke - Stille schittering

  Lucia zoekt naar haar herkomst: waar, hoe en vooral waarom ze is ontstaan? Haar Siciliaanse moeder en Nederlandse vader ontmoetten elkaar bij toeval tijdens het olijven plukken in Volterra, Toscane. De scriptie van haar moeder over de ‘geloofbaarheid’ van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Nicole Brouwer boeken
  Nicole Brouwer - La belle Chocolatière

  Ze was Charlotte Baldauf de muze van de beroemde Zwitserse schilder Jean-Etienne Liotard en liefkozend door hem La Belle Chocolatière genoemd. Ruim een eeuw later wordt zij het handelsmerk van de Walter Baker Company en de blikvanger van chocoladefabrikant… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Chris van Rooij boeken
  Chris van Rooij - Voorbij alle grenzen

  De jonge Xander zit vastgeroest in zijn leven. Na een reeks 'toevalligheden' onderneemt hij een reis naar Italië. Aldaar ontdekt hij niet alleen het doel van deze reis, maar ook kanten van zichzelf die hij nooit had gedacht te zullen ontdekken. Is deze reis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Laura Oest boeken
  Laura Oest - De dag dat ik jou tegenkwam

  Vaak ben ik tot diep in de nacht wakker, terugdenkend aan die zomer. Opduikend uit dromen waarin ik middenin de zee ben en me zo vrij voel als een vogel, of waarin hij als Cupido met pijl en boog mijn hart veroverde. Ik ga je meenemen en het verhaal vertellen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Lili Freriks, Philip Freriks boeken
  Lili Freriks, Philip Freriks - Les chats de Lili

  Soms heb ik wel eens het vermoeden dat Lili in kattengidsen vermeld staat als geheimtip. Chez Lili, Bed & Breakfast plus Table d'hôte. Prijs nader overeen te komen, meestal gratis. Zelden stuiten de bezoekers op het bordje 'complet'. En als ze slim haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Je bent geweldig - dyslexie uitgave

  Hallie heeft een geheim: ze is verliefd op de perfecte man. Maar het zal nooit wat kunnen worden, want Hallie heeft niet lang meer te leven. Flo heeft een dilemma: ze is stapelgek op Zander. Diens vreselijke zus doet er echter alles aan om hun relatie te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Gesloten vriendschap

  Gesloten vriendschap is een fictief verhaal over twee vriendinnen in de wereld van nu. Het geeft veel vraagtekens bij de relatie die ze met elkaar hebben en zodra ze uit elkaar vallen zit het niet mee met het leven van Line. Het verhaal laat een vriendschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Olga van der Meer boeken
  Olga van der Meer - Stroomversnelling

  Een uit de hand gelopen affaireElines huwelijk is niet wat het geweest is. Ze ontvlucht de benauwende sfeer thuis in de armen van Raymond, die haar wél het gevoel geeft dat ze de moeite waard is. Maar ze zou hem in een oogwenk opgeven als ze een stabiel gezin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • José Vriens boeken
  José Vriens - Verblind

  Wat als je de nieuwe vriendin van je ex een heks vindt, maar hij het niet wil zien?Vrijwel op hetzelfde moment ontmoeten de gescheiden Carlo en Denise ieder een nieuwe liefde. Denises relatie met Tobias verloopt een stuk normaler dan die van Carlo met zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Catalijn Claes boeken
  Catalijn Claes - Morgenstond 

  Een begrafenis en reünie in éénOp de begrafenis van Afke komt een kleine groep tachtigers elkaar weer tegen. Alle aanwezigen hebben elkaar gekend in de Tweede Wereldoorlog en zijn daardoor voor het leven met elkaar verbonden, ook als ze elkaar langdurig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Reina Crispijn boeken
  Reina Crispijn - Dochter van de sterren (in 2 banden)

  Een eigentijds sprookjeNa een verbroken relatie vertrekt Hester Taminio naar Landsend, waar ze gaat werken voor de bekende schrijver Alexander Hagoort. Alexander is een onvoorspelbare man: het ene moment is hij de vriendelijkheid zelve, het volgende gedraagt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Ina van der Beek boeken
  Ina van der Beek - De kleur van de zon

  De achttienjarige Elena komt tot de vreselijke ontdekking dat ze lepra heeft. Ze weet wat dat betekent, ze wordt verbannen naar Spinalonga, een klein eiland ten noorden van Kreta. Op Spinalonga leert ze haar eigen weg te vinden. Een weg van eenzaamheid en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Jetty Hage boeken
  Jetty Hage - Niet gezocht 

  Een ingewikkelde langeafstandsliefdeTijdens een vakantie met haar vader en haar broer Ramon naar Roemenië komt Rosalien in contact met Florin, een Roemeense jongen. Er is een klik, maar er is ook iets vreemds met hem... Rosalien moet helaas terug naar huis,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Greetje van den Berg boeken
  Greetje van den Berg - Letters in het zand

  Ieder einde is ook een nieuw begin Na het overlijden van haar man ontdekt Andrea dat ze diep in de financiële problemen zit. Ze probeert te redden wat er te redden valt, maar moet wel hun huis verkopen om een deel van de schulden af te lossen. Andrea verhuist… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Bart Laurens boeken
  Bart Laurens - Bali, eiland van de Houten Geesten

  "Dan kijkt Meja plotseling in de ogen van zijn overleden vader die ook duidelijk ontroerd is en met zachte stem tot hem spreekt: "Lieve Meja, mijn prachtige zoon, het is een wonder dat ik jou hier mag zien en heel kort met je mag spreken. Luister goed, want… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Daen Quinten boeken
  Daen Quinten - Nagelaten

  Hoe fascinerend zou het zijn wanneer er één verloren doek van Vincent van Gogh opdook? En als we het ineens over 80 vergeten Van Goghs hebben, klinkt dat wel héél ongeloofwaardig. Of juist zó ongeloofwaardig dat het wel echt móet zijn… We hebben het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Margreet Maljers boeken
  Margreet Maljers - De gids

  Het is 1939 en Elja heeft net haar eindexamen achter de rug. Als ze hoort dat een Joodse familie het land ontvlucht, neemt zij hun stoffenzaak in Alkmaar over. Direct ernaast runnen twee tantes van haar een fotowinkel die zodra de oorlog uitbreekt al snel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Johanne A. van Archem boeken
  Johanne A. van Archem - De trein van 12:10

  Ze moet een joods kind in veiligheid brengenRica Beverborg woont in Eindhoven. Het is 1942 en in het bezette Nederland is niets meer hetzelfde. Rica raakt haar baan kwijt en brengt een bezoek aan haar ouders in Twente. Op de terugweg wordt haar op station… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Simone Foekens boeken
  Simone Foekens - Gevonden droom

  Zonder het van elkaar te weten, delen ze een soortgelijk verleden. Maar is er ook een toekomst voor hen samen?Lila stopt van het ene op het andere moment met haar studie en begint een hobbywinkel in een oude boerderij. Die boerderij is van een Nederlandse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Clemens Wisse boeken
  Clemens Wisse - De boer en de barones

  Hans is de boerenzoon van Siem en Mieke, die na een moeizame start een zeer gelukkig huwelijk hebben. Siems familie was van gegoede afkomst en die van Mieke allerminst, waardoor hun huwelijk in eerste instantie niet werd goedgekeurd. De geschiedenis lijkt zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Ina van der Ina van der Beek boeken
  Ina van der Ina van der Beek - Sprookjes bestaan wel

  Een roman als een modern sprookje!Op het eerste gezicht heeft Tim Borgez het allemaal: hij is een bekende zanger, heeft financieel niks te klagen en zijn looks mogen er zijn. Maar er ontbreekt één ding: een vrouw. Bang als hij is dat vrouwen alleen in hem… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Ria van der Ven-Rijken boeken
  Ria van der Ven-Rijken - Loslaten

  Na het overlijden van haar moeder koopt Fleur in goed overleg met broer Maurice en zus Elvira de ouderlijke woning. In minder goed overleg eigent ze zich het trouwservies toe dat ze bij het opruimen van de kasten vindt. Het leidt tot een verwijdering tussen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Gerda van Wageningen boeken
  Gerda van Wageningen - De vlasfabriek

  Het tweede deel van een historische trilogieSofie Los is de dochter van een vlasboer. Als ze oud genoeg is, verwacht iedereen van haar dat ze eveneens met een vlasser zal trouwen. Chiel Reedijk, die de vlasfabriek van haar vader overneemt, wil haar maar wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Julia Burgers-Drost, Marjolein van Diest boeken
  Julia Burgers-Drost, Marjolein van Diest - Zeer oud zeer

  Emma Buitens is goed in knopen doorhakken. Daarom besluit ze tot een scheiding als haar man voor de tweede keer is vreemdgegaan. Ze maakt noodgedwongen een carrièreswitch en steekt de handen uit de mouwen in een verzorgingstehuis. Dat bevalt haar buitengewoon… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50