Populaire fictie

 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Ik zie je op het strand

  Ik zie je op het strand is de nieuwe roman van Jill Mansell (van bestsellers als Lang leve de liefde en Je bent geweldig). Romantische verwikkelingen, misverstanden en zussenrivaliteit – een feelgood verhaal dat je niet weg kunt leggen! Perfect voor wie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marjon Stroet boeken
  Marjon Stroet - Niet voor niets

  Alison Brachmeijer heeft het met haar geboortestad Daeledam helemaal gehad. Het mag voor de toeristen dan zo'n schattig middeleeuws stadje zijn waar het evenwicht tussen authenticiteit en souvenirwinkels af en toe wankelt, de oude vete tussen de Brachmeijers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Haijo de Jong boeken
  Haijo de Jong - Irina

  "Zouden wij anders van elkaar houden dan andere mensen?""Dat weet ik niet, wel weet ik dat wij samen veel hebben wat de meeste mensen niet hebben, zoals de Oude Chief, ons ervaren op de Etosha-pan, de regendans, de leeuwen, ons zijn en beleven op diverse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Leni Saris boeken
  Leni Saris - Een cirkel van bloemen - grote letter uitgave

  De 18-jarige Giliam gaat in Italië haar geluk beproeven en wordt daarbij met gebeurtenissen uit het verleden geconfronteerd.Leni Saris was een populaire Nederlandse romanschrijfster.Ze schreef er meer dan honderd, waarvan zo'n 8 miljoen exemplaren werden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Petra Kruijt boeken
  Petra Kruijt - De mannenmaker - grote letter uitgave

  De mannenmaker heeft geen relaties, maar projecten: ieder halfjaar pikt ze een kansloze man op met de bedoeling hem te transformeren tot een gewild exemplaar. Dat is haar al meer dan twintig keer gelukt, maar nu kan ze ineens geen man meer vinden. Is de vijver… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Linda van den Boogert boeken
  Linda van den Boogert - Parallelle werelden Reis naar de oorsprong

  Reis naar de ruïnes van de Maya's en de relatie tussen de mens en de Aarde.Twee vriendinnen gaan op reis naar Mexico. Ze trekken langs de ruïnes van de Maya's. Maar ze hebben niet hetzelfde plan. De een gaat voor de herkenning van haar oude omgeving, voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Mary Schoon boeken
  Mary Schoon - Famke

  Op de kermis in Bolsward is meer dan genoeg te beleven voor de jonge Famke, hoofdpersoon uit deze gelijknamige roman van Mary Schoon. Zeker als ze er Douwe ontmoet, die er werkt. De ene keer staat hij bij de luchtschommel, de volgende bij de schiettent. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Thieu Broens boeken
  Thieu Broens - Rosa

  Le Doux, een wild stromende rivier gelegen in de oude Ardèche. Een kronkelige rivier, waar de ijsvogel zijn prachtige verenkleed toont, omringd door bergen en ingesloten door hoge oude bomen. De Ardèche, een van de oudste natuurgebieden in Frankrijk met zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Margaretha Müller boeken
  Margaretha Müller - Stoekmantrilogie

  Julia's toekomst Julia wil graag verder met haar vriend Tijmen, maar Tijmen heeft een zuster die niet zo ingenomen is met Tijmens liefde voor Julia. De crisis overleefd Alida en haar man Johan komen in de problemen als de crisis toeslaat en Johan zijn baan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,70
 • Cees van Eijck boeken
  Cees van Eijck - In de ban van méér

  Wat gebeurt er als een stagiair, Wiebe Freen, bij het chrysantenvermeerderingsbedrijf van Barend Vinken, in de buurt van Emmen, een fout maakt en daardoor, bij toeval, een nieuwe, spectaculaire stekvermeerderingsmethode ontdekt? Het wordt al snel duidelijk dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Herman Heremans boeken
  Herman Heremans - Stan in de verkeerde oorlog

  Heremans beschrijft op poëtische, levendige en humoristische wijze het dagelijks leven in een Belgisch dorpje tijdens de Tweede Wereldoorlog. Alles bezien door de ogen van Stan, een opgroeiende tiener, en becommentarieerd door de 'dorpsfilosofen' van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Frederika Meerman boeken
  Frederika Meerman - Susans ware thuis - Groteletterboek

  Susans ware thuis Susan is geboren en getogen op een boerderij, maar toch doet ze niets liever dan reizen. Al vaak is ze op reis gegaan; ver weg van de boerderij en haar geboortedorp ziet ze dan nieuwe dingen, ontmoet ze nieuwe mensen en maakt ze nieuwe dingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Olga van der Meer boeken
  Olga van der Meer - Een band voor het leven - grote letter uitgave

  Manon en Rob willen niets liever dan een gezin. Ze is een geboren moeder en er staan minstens drie kinderen op haar verlanglijstje. Haar zwangerschappen lopen echter allebei dramatisch af. Daarnaast wordt ze dagelijks geconfronteerd met haar zus Linda, die in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Haicke de Meerkanne boeken
  Haicke de Meerkanne - Tragiek en liefde voor Reemke

  Tragiek en liefde voor Reemke Reemke Loomuller is van eenvoudige komaf, maar weet al heel lang dat Tjabbe, de oudste zoon van de Nijensikkingeborg, liever met haar wil huwen dan met een rijke boerendochter. Hij heeft gewacht tot ze de huwbare leeftijd heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Joke Aarts boeken
  Joke Aarts - Alles is beter in Brabant

  Alles is beter in Brabant Kim en Tess, een twee-eiige tweeling, vieren de zomervakantie in hun kleine dorpje in Brabant als er op een dag in het oude notarishuis twee neven komen wonen. De dorpelingen zijn meteen geïnteresseerd, zeker de vrijgezelle vrouwen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Haicke de Meerkanne boeken
  Haicke de Meerkanne - Tragiek en liefde voor Reemke

  Tragiek en liefde voor Reemke Reemke Loomuller is van eenvoudige komaf, maar weet al heel lang dat Tjabbe, de oudste zoon van de Nijensikkingeborg, liever met haar wil huwen dan met een rijke boerendochter. Hij heeft gewacht tot ze de huwbare leeftijd heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Gerda Geven, Marjon Hoeks boeken
  Gerda Geven, Marjon Hoeks - Anja Koenders-trilogie (GL), deel 1 en 2 Een nieuwe start/De belofte

  1) EEN NIEUWE START - Na zestien jaar keert Anja Koenders terug naar haar geboortedorp Aalten. Ze heeft definitief een punt gezet achter haar turbulente relatie met Bram. In de Achterhoek hoopt ze rust te vinden. De koele houding van haar zus verwart haar en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Greetje van den Burgers-Drost boeken
  Greetje van den Burgers-Drost - Ergens achteraan - grote letter uitgave

  Tien jaar heeft Naomi Kristiansen-Reiziger in Denemarken gewoond als ze als jonge weduwe in haar geboortedorp in Nederland terugkeert. Haar ouders ontvangen haar hartelijk, maar tot haar verbazing is er ook onverwachte belangstelling voor haar persoon. Ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Yvonne Rijnsburger boeken
  Yvonne Rijnsburger - Frisse Waterstromen

  ‘Frisse Waterstromen’ is een geloofsopbouwende roman die makkelijk wegleest over de geestelijke woestijn waarin je als christen terecht kunt komen.Het boek gaat moeilijke onderwerpen niet uit de weg en biedt herkenning en bemoediging. Daniela werkt al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,45
 • Astrid Witte boeken
  Astrid Witte - Hometown

  Omdat de twintiger Dahla binnenkort Engelse les gaat geven in China, volgt ze een introductiecursus op een paar uur afstand van haar woonplaats. Ze couchsurft zolang bij een alleenstaande vrouw. Als Dahla op een dag de uitgestrekte natuur in trekt, verdwaalt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jeske Meinema boeken
  Jeske Meinema - Vroemvrouw

  Gemma is een zelfstandige vrouw die geen blad voor de mond neemt. Dat ze zichzelf en anderen daarmee in ongemakkelijke situaties brengt maakt haar niks uit. Gemma geeft namelijk maar om één ding: haar baan als verloskundige. Van de liefde hoeft ze immers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • J.F. van der Poel boeken
  J.F. van der Poel - Droomland - grote letter uitgave

  Zwerver gij vindt hier vredeZieke gij kent geen pijnDaar wordt geen strijd gestredenDaar waar mijn broeders nog zijnDroomland van J.F. van der Poel gaat over een man die er maar niet in slaagt zijn leven op de rit te krijgen. Joost Deuts' situatie als hij na… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Jan M. De Boo boeken
  Jan M. De Boo - Het laatste klooster

  Het Laatste Klooster vertelt het verhaal van de tocht zoals deze in het koninkrijk Chaos werd ondernomen door het Genootschap van Zoekers naar het Licht, onder leiding van hun secretaris Ewoud Geestnevel en diens twee gezellen Stagge van Mooq en Siebeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Suzanne Peters boeken
  Suzanne Peters - Reken maar!

  Nadat haar relatie stukloopt, verhuist Jasmine naar een andere stad. Haar nieuwe buurman Quinten trekt al snel haar aandacht. Hij is intelligent, aantrekkelijk, en ze kan goed met hem praten. Als ze hem beter leert kennen, begrijpt ze steeds minder van zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Martin Scherstra boeken
  Martin Scherstra - Het Baken

  'Het Baken' van Martin Scherstra is een romantische film op papier. Nadat Tania's ouders kort na elkaar zijn overleden, reist zij naar Friesland om het ouderlijk huis te verkopen. Hier weer komen wonen, dat wil ze onder geen beding. Er liggen voor haar alleen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50