Populaire fictie

 • Renée Brouwer boeken
  Renée Brouwer - Will you still love me tomorrow?

  ZoeyEchte liefde overwint alles, toch? De Nederlandse Zoey vraagt het zich regelmatig af. Als ze haar lievelingstante in Londen bezoekt, heeft ze geen idee wat haar allemaal te wachten staat. En dan ontmoet ze op een superhip stadsfestival Jonathan en ze is op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Nicole Brouwer boeken
  Nicole Brouwer - La belle Chocolatière

  Ze was Charlotte Baldauf de muze van de beroemde Zwitserse schilder Jean-Etienne Liotard en liefkozend door hem La Belle Chocolatière genoemd. Ruim een eeuw later wordt zij het handelsmerk van de Walter Baker Company en de blikvanger van chocoladefabrikant… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Laura Oest boeken
  Laura Oest - De dag dat ik jou tegenkwam

  Vaak ben ik tot diep in de nacht wakker, terugdenkend aan die zomer. Opduikend uit dromen waarin ik middenin de zee ben en me zo vrij voel als een vogel, of waarin hij als Cupido met pijl en boog mijn hart veroverde. Ik ga je meenemen en het verhaal vertellen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Gesloten vriendschap

  Gesloten vriendschap is een fictief verhaal over twee vriendinnen in de wereld van nu. Het geeft veel vraagtekens bij de relatie die ze met elkaar hebben en zodra ze uit elkaar vallen zit het niet mee met het leven van Line. Het verhaal laat een vriendschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Ad Feller boeken
  Ad Feller - De kroniek van Adriaan

  Korte samenvatting:'De Kroniek van Adriaan' beschrijft het leven van Adrianus Wilhelmus Versteijne geboren op 6 mei 1884 in Oisterwijk, in een welgesteld gezin als tweede van tien kinderen. Opgegroeid in het katholieke Brabant ontworstelt hij zich geleidelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Leoni Jansen boeken
  Leoni Jansen - Geheim

  Zoektocht naar vaders oorlogsverleden en de gevolgen daarvan voor haarzelfAls Leoni zestien is, vertelt haar vader haar dat hij in de oorlog fout is geweest. Veel vertelt hij niet, en zij vraagt niet door. Tien jaar na zijn dood, in 2008, wandelt Leoni naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Job Slok boeken
  Job Slok - Charles Darwin

  De herdenking van 150 jaar Origin of Species heeft alleen al een ongekende stroom aan boeken opgeleverd. Van vuistdikke biografieën tot nieuwe vertalingen, en alles wat ertussen zit. Maar wat nog ontbreekt, is een makkelijk leesbaar en handzaam boekje dat de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Murielle Geypen boeken
  Murielle Geypen - d'Overtocht

  Na zeven jaren gaat het uitstekend met de B&B en de IT-zaak van Matt en Thomas. Met "De Kruidenbuidel" van Marie Christine gaat het veel minder goed, ondanks het harde werk van Lucas. Jan is thuis met een hernia die niet wil genezen. Thomas en Meganne zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Murielle J.H. Geypen boeken
  Murielle J.H. Geypen - Zussen en liefjes

  Roxanne is net teruggekeerd uit Barcelona na een uitwisselingsproject wanneer ze op haar kot, Simon ontmoet. Er is geen groter contrast mogelijk tussen de bouwkundig ingenieur en de danschoreograaf. Toch hebben ze meer gemeen dan ze vermoeden. Melanie is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Gesloten vriendschap

  Gesloten vriendschap & het nieuwe leven is een vervolg op Gesloten vriendschap. Het leven van Line is totaal veranderd door Lieve die in haar leven is gekomen. Als Nienke dan ook ineens na zoveel jaar komt opduiken, wordt het leven van Line weer volledig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Renée Olsthoorn boeken
  Renée Olsthoorn - Josefiens Zevende Hemel

  Progressieve Josefien en conservatieve Luke zijn tegenpolen. Kan er desondanks iets moois opbloeien tussen twee zulke verschillende karakters?Na haar scheiding van Engelsman Benedict Barlow vertrekt Josefien Boterenbrood met haar dochtertje Penelope vanuit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Hetty Luiten boeken
  Hetty Luiten - Open voor de toekomst

  Twee realistische en ontroerende vervolgdelen die vertellen over diepe wonden die in het verleden zijn geslagen en die nog steeds niet verwerkt zijn. In Open voor de toekomst brengt de relatie van moeder Akke met Freek in beeld. Louise heeft er moeite mee,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Angelique van Dongen boeken
  Angelique van Dongen - Mag ik van je houden?

  Na een mislukt huwelijk met een depressie als gevolg, probeert de 37-jarige Mara uit een diep dal te klimmen.Ze wil alle schepen achter zich verbranden, neemt ontslag op de basisschool van haar woonplaats om niet telkens de confrontatie met haar verleden aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Joanna Beem boeken
  Joanna Beem - Met wat hulp van boven

  Astrid en Peter Vanderlee willen een nieuwe start maken in Westerwolde. Het werk aan de boerderij die ze daar kochten is bijna klaar maar heeft een behoorlijke wissel getrokken op hun relatie. Na een zoveelste woordenwisseling grijpt Astrid de autosleutels en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Annine E.G. van der Meer boeken
  Annine E.G. van der Meer - Weg met de boze heks en de slechte stiefmoeder

  Waarin onderscheidt dit boek zich van andere sprookjesboeken? Op basis van oudere uitgaven van Grimm kunnen wij het vrouwvijandige beeld uit de 19e eeuwse Grimmsprookjes terugvertalen naar een nieuwe versie die mensen in de 21e eeuw voorziet van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,45
 • Irma Hardie boeken
  Irma Hardie - Eigen kweek

  Jos Welvaert, een jonge dertiger die op de aardappelboerderij van zijn vader werkt, voelt zich slecht in zijn vel. In de liefde heeft hij weinig succes en het lijkt wel alsof de hippe seventies aan hem voorbijgaan.Van Dolle Mina's, wiet of disco schijnt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Geert Mak boeken
  Geert Mak - Voorgoed anders

  Het is 1974. Gerarda Mak, 19 jaar oud, en haar vriend Ron, 18 jaar, zijn dolgelukkig met elkaar.Ze hebben elkaar op het werk leren kennen, bij het Marine Bedrijf in Den Helder, en verhuizen na hun trouwen naar Westerland, waar ze samen met hun vier katten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Olga van der Meer boeken
  Olga van der Meer - Onderbroken geluk

  Yvet leert tijdens een vakantie Marco kennen. Ze worden verliefd en beloven na de vakantie contact te blijven houden. Als Marco bij Yvet thuiskomt, ontmoet hij haar tweelingzus Francis en ziet haar voor Yvet aan. Hij is echter zwaar teleurgsteld omdat Yvet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Annie Oosterbroek-Dutschen boeken
  Annie Oosterbroek-Dutschen - Als de prijs betaald is

  In dit zesde deel en slot van de cyclus over het boerengeslacht Alving wordt, naast uitgebreide herhalingsoefeningen, verhaald over de mooie trotse Lena die op de foute mannen verliefd wordt en die pas na een abortus, als zij hoort dat zij nooit kinderen zal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Henny Thijssing-Boer boeken
  Henny Thijssing-Boer - Het spoor bijster

  Stella Buis is vijfentwintig jaar en ongetrouwd. Haar vriendinnen zijn allemaal gelukkig getrouwd en Stella voelt zich eenzaam. Ze woont nog thuis bij haar vader en stiefmoeder. Ze vertrekt dan uit huis en zoekt een flat in de stad. Als ze een avond uit is met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Henny Thijssing-Boer boeken
  Henny Thijssing-Boer - Het meisje Jennifer

  Het leven van Maudy en Corné is in Het meisje Jennifer gelukkig. Dit is het derde deel van de Maudy trilogie. Als de weerbarstige tiener Jennifer op hun pad komt, nemen ze haar op in hun gezin. Maar dat leidt tot schokkende gebeurtenissen en Maudy moet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Henny Thijssing-Boer boeken
  Henny Thijssing-Boer - Dwalen tussen licht en donker

  Op haar 42e komt Eva Cremer erachter dat er destijds een waar complot gesmeed is met betrekking tot de verdwijning van haar pasgeboren dochtertje, dat ze nooit gezien heeft. Met hulp van derden weet ze haar dochter op te sporen, die inmiddels vijfentwintig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Marjan Berg boeken
  Marjan Berg - Dag Sanne

  Sannes leven kent nauwelijks momenten van rust, ook nu beleeft ze van alles. Reina vertrekt met het hele gezin naar het buitenland, Sanne zonder werk achterlatend. Als ook echtgenoot Frank dan geheel onverwacht zijn baan verliest, lijkt het leven donkergrijs.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Open huis

  Ze kunnen elkaar niet luchten of zien. De mooie en intelligente dochter Nell O' Driscoll uit een grote, rommelige, gezellige maar straatarme familie, en graaf Marcus Kilburton, de jonge erfgenaam van Kilburton Castle.Marcus beschouwt Nell als ver beneden zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Natascha Hoiting boeken
  Natascha Hoiting - Sonata

  Een spannende liefdesroman over een onmogelijke liefde in de duistere wereld van de Italiaanse maffia in Amsterdam.Op een winteravond wordt er in het Amsterdamse Bos een lichaam begraven met de bedoeling dat niemand het ooit terug zal vinden. Wanneer Julia… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,50