Populaire fictie

 • Sophie de Koninck Munster boeken
  Sophie de Koninck Munster - Een nieuw jaar, een nieuw leven

  Een nieuw jaar, een nieuw levenEsmee de Wit is de enige van haar familie die studeert, en daardoor voelt ze zich anders. Als de studenten in opdracht van de universiteit de boekcollectie van een baron gaan catalogiseren, ontmoet Esmee een aantrekkelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Catharina J. Garrelds boeken
  Catharina J. Garrelds - Lida trilogie

  Lida trilogie=Een zonnestraal in haar leven=Liefde kent vele vormen=Eindelijk thuisEen zonnestraal in haar levenLida Geertsema is de oudste dochter van een herenboer in Groningen. Ze wordt verliefd op Harko Bosma, maar hun liefde zorgt voor complicaties.Liefde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,70
 • Frederika Meerman, Greta Pennings, Joke Aarts boeken
  Frederika Meerman, Greta Pennings, Joke Aarts - Familiegeluk omnibus

  FamiliegelukIn deze omnibus draait het om families. Geluk vind je in je eigen familie, maar wat nu als het juist je naasten zijn die je geluk in de weg staan?Verre liefde - Gerda PenningsTessa zit gevangen in haar huwelijk met de liefdeloze Tim. Als ze zwanger… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Ellen Lina boeken
  Ellen Lina - Koningslaan

  Na het tragische overlijden van haar overspelige man, verhuist de tweeëndertigjarige Charlie van Amerongen met haar twee dochtertjes terug naar haar geboortedorp. Een nieuwe baan, een nieuwe woning, een nieuwe start. Charlie heeft een zwaar jaar achter de rug… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Gea Veldkamp boeken
  Gea Veldkamp - Haar eigen melodie

  Het leven van violiste Judith draait om de muziek. Ze droomt van maar één ding: een beroemd soliste worden. Daarvoor moet alles wijken, vinden ook haar ouders. Echter, deze manier van leven brengt haar niet het geluk waar ze zo naar op zoek is. Integendeel.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Liesbeth Jochemsen boeken
  Liesbeth Jochemsen - Het goud van de Gelaarsde Kat

  Het goud van de Gelaarsde Kat is een sprookje voor volwassenen.Twintig jaar na de gebeurtenissen uit De verdwenen prinses van Geografie is Vrouw Holle het kattenkwaad van een jongeman zo zat, dat ze hem in de Gelaarsde Kat verandert. Zodat hij goud kan maken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Pieter Folkers boeken
  Pieter Folkers - Willemstad Willemstad, Franse vesting aan het Hollands Diep 1

  Het Hollands Diep en de oude vesting Willemstad vormen het decor voor dit verhaal, dat zich afspeelt in de herfst van het jaar 1811, de laatste periode van de Franse overheersing. In die tijd heeft de bevolking van Willemstad het moeilijk. Er is nauwelijks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Simone Foekens boeken
  Simone Foekens - Dansen in de regen

  Pas na de dood van haar ziekelijke, negatief ingestelde moeder, beseft Minne hoezeer haar leven jarenlang door haar bepaald is. Nu ze al lang en breed volwassen is - Minne is begin dertig - moet ze leren haar eigen keuzes te maken en haar eigen weg te kiezen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Marja van der Linden boeken
  Marja van der Linden - Andere plannen

  Het leven is wat er gebeurt terwijl je andere plannen maakt... Hoe waar dit is, ondervindt Helma als van de ene op de andere dag haar leven overhoopgegooid wordt. Ze dacht het goed voor elkaar te hebben: een liefhebbende echtgenoot, drie gezonde kinderen, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Renée Brouwer boeken
  Renée Brouwer - Will you still love me tomorrow?

  ZoeyEchte liefde overwint alles, toch? De Nederlandse Zoey vraagt het zich regelmatig af. Als ze haar lievelingstante in Londen bezoekt, heeft ze geen idee wat haar allemaal te wachten staat. En dan ontmoet ze op een superhip stadsfestival Jonathan en ze is op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • K. Willaert boeken
  K. Willaert - Alle obstakels overwonnen

  Alle obstakels overwonnen Katie heeft het niet gemakkelijk gehad in haar jeugd. Door een tragisch voorval werd haar hele leven overhoop gegooid. Nu is ze een jonge vrouw die voor het eerst op eigen benen moet staan. Ze zit vol twijfels maar als ze Tom ontmoet,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Julia Burgers-Drost boeken
  Julia Burgers-Drost - Een zwerver komt thuis

  Welmoed Prakken, pas weduwe geworden, woont als noodoplossing een tijdje met haar baby in bij haar ouders. Wanneer haar moeder van een kluizenaar een oud huisje bij de bosrand op de Veluwe erft, ziet Welmoed dat als de oplossing om weer zelfstandig te kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Truus van der Roest boeken
  Truus van der Roest - Niemand is van steen

  Wanneer Gerard Zandstra onverwacht overlijdt, laat hij een heleboel onbedoelde moeilijkheden achter. Zijn vrouw, Mathilde, staat voor een grote opgave. Nooit wilde zij betrokken zijn bij de financiën van haar man, maar nu moet ze. Helaas ontdekt ze samen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Carla Vermaat boeken
  Carla Vermaat - Bloed druk

  Tijdens haar carrière als politievrouw heeft Barbara fouten gemaakt. Zo heeft ze de moord op een jong meisje in de doofpot gestopt. Die bewuste, emotionele keuze komt haar nu duur te staan wanneer een topcrimineel deze kennis gebruikt om haar in zijn macht te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Peter van de Steenoven boeken
  Peter van de Steenoven - Antons Tweestrijd

  De Bredase advocaat Anton Bastiaansen krijgt in 1828 een bijzondere opdracht van een jonge Belgische adellijke weduwe. Bij de uitvoering daarvan ontstaat een meer dan alleen zakelijke relatie met zijn mooie en intelligente opdrachtgeefster. Hij wordt als man… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Bram Coomans boeken
  Bram Coomans - Van God Vergeten

  Van God vergeten is gesitueerd op het Zeeuwse eiland Schouwen anno 1590. Het dagelijks bestaan wordt er bepaald door angst voor ziektes en overstromingen en de lasten van de Tachtigjarige Oorlog. De dreiging van de dood is altijd en overal te voelen. Ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Remko Tekke boeken
  Remko Tekke - Stille schittering

  Lucia zoekt naar haar herkomst: waar, hoe en vooral waarom ze is ontstaan? Haar Siciliaanse moeder en Nederlandse vader ontmoetten elkaar bij toeval tijdens het olijven plukken in Volterra, Toscane. De scriptie van haar moeder over de ‘geloofbaarheid’ van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Jan Jacob Cremer boeken
  Jan Jacob Cremer - Betuwse Novellen en een Reisgezelschep

  Jacobus Jan Cremer (Arnhem, 1 september 1827 - Den Haag, 5 juni 1880), auteursnaam Jacob Jan Cremer of J.J. Cremer, was een Nederlandse schrijver, voordrachtskunstenaar en kunstschilder. Zijn ouders waren de in de tabakshandel rijk geworden koopman Alexander… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Felix Timmermans, Antoon Thiry boeken
  Felix Timmermans, Antoon Thiry - Begijnhof Sproken

  Ruim honderd jaar geleden, als deze verhalen opgetekend worden door de heren Timmermans en Thiry, is het geloof in een hogere macht nog sterk en wijdverspreid aanwezig. Zo sterk dat de streng gelovigen nog steeds veronderstellen hun God en zijn engelen te zien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Freddie Scheltema boeken
  Freddie Scheltema - De negen dagen van Dirk Jan Denekamp

  'Negen dagen?' Marco kijkt zijn vader vragend aan. 'Ja, opa Dirk Jan zei altijd tegen mij: als het meezit loop je dertigduizend dagen op deze aarde rond. En van die duizenden dagen zijn er maar een paar echt belangrijk. Er zijn een paar dagen in je leven dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Nettie Dees boeken
  Nettie Dees - De derde dochter

  De 44-jarige Franny, hoofdpersoon in 'De derde dochter' van Nettie Dees, loopt op alle terreinen vast: in haar huwelijk, in de opvoeding van haar twee kinderen, en in haar werk als verpleegkundige. Met haar familie heeft ze nauwelijks contact - de band met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Ben J.G.Gh. Pirard boeken
  Ben J.G.Gh. Pirard - Als Engelen Zat Zijn

  Het kan opluchtend zijn in helikopterview naar een drukke wereld te kijken zoals men op een mierennest aan de voet van een boom neerkijkt en ziet welke pogingen, schijnbewegingen, en foute maneuvers er worden uitgehaald om toch maar ergens te geraken. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hetty Luiten boeken
  Hetty Luiten - Broer gezocht - grote letter uitgave

  Een soms spannend, soms grappig verhaal over een hedendaagse familie.Milly en Jan-Jakob wonen samen met hun dochtertje Fay in een huisje in het bos in het noordoosten van Groningen. Ze hebben net een zoontje gekregen, Roy. Maar er blijkt nog iemand een zoon… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Suzanne Peters boeken
  Suzanne Peters - Reken maar! - grote letter uitgave

  Reken maar! is een romantisch boek met het thema dwangneurose. Nadat haar relatie stukloopt, verhuist Jasmine naar een andere stad. Haar nieuwe buurman Quinten trekt al snel haar aandacht. Hij is intelligent, aantrekkelijk, en ze kan goed met hem praten. Als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Jolande Vogel boeken
  Jolande Vogel - De molen 2: De Bloei - grote letter uitgave

  Lex wordt rijker en rijker en bouwt een ijzersterke reputatie op. Het kost hem zijn huwelijk, maar zijn leven bereikt een hoogtepunt als hij een pretentieus nieuw hotel-restaurant weet te kopen.De auteur van De Molen heeft nog steeds een hekel aan publiciteit.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50