Poëzie

 • Ruth Lillegraven boeken
  Ruth Lillegraven - Sikkel

  Ergens aan de Noorse zuidwestkust in de negentiende eeuw. De toekomst ziet er veelbelovend uit voor de jonge boer Endre, maar dan wordt hij ziek en bedlegerig en moet zijn boerderij verkopen. Wie is hij zonder de rechten en plichten waarmee hij geboren is en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Louise De Groot boeken
  Louise De Groot - WITRUIMTE

  WITRUIMTE neemt je mee naar het leven van alledag. Gedachten en emoties gevat in een persoonlijke stijl en vorm. Gedichten die soms melancholisch zijn en dan weer luchtig en speels, zoals het leven zelf is. Louise de Groot (1958) schrijft al enige jaren voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,40
 • Mirte Debats boeken
  Mirte Debats - Levenskracht

  De Nederlandse en Engelse gedichten in deze bundel weerspiegelen de kracht van het leven. Krachten zoals herinnering, liefde, emotie en relaties. Die inhoud aan je leven geven. Het leven is als de zee, de golven zijn de gebeurtenissen die komen en gaan met hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Alja Spaan boeken
  Alja Spaan - Tegen het vergeten en voor de behoedzaamheid

  Tegen het vergeten en voor de behoedzaamheid wijst de lezer op al die momenten waaruit het leven bestaat, het kwetsbare en dat waar we vaak overheen kijken. Door ogenschijnlijk heel particulier te zijn plaatst Spaan ons juist voor de spiegel. Wat weten we zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Arjen Duinker boeken
  Arjen Duinker - Een goudvis

  Een goudvis is een schepsel dat zich misschien vragen stelt, dat rekensommen maakt, lijstjes bijhoudt, avontuur zoekt. Maar misschien ook niet. Arjen Duinker (1956) is wellicht de meest vertaalde, levende, Nederlandse dichter van dit moment. In 2005 won hij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Mark Boninsegna boeken
  Mark Boninsegna - Levensinkt

  Wereldseks wanneer ik stiekem porno wil kijken weet ik nooit wat te kiezen de keuze is reuze (…) Met Levensinkt debuteert de in Rotterdam en omstreken al ruimschoots gevestigde dichter Mark Boninsegna. Zijn poëzie omarmt klassieke ingrediënten als pathos,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Reinier Van Delden boeken
  Reinier Van Delden - Zonder al te veel pretenties

  Reinier van Delden, geboren en getogen in Den Haag, liep in 2006 naar Rome. Ontdekte tijdens die pelgrimstocht dat hij het liefst wou schrijven. Maar, hij had ook nog een andere droom, namelijk een café beginnen. Hij werd verliefd, trouwde en opende in 2011… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Rob Komen boeken
  Rob Komen - morgen gaan we verder

  Rob Komen Alkmaar 23 april 1953 schilder, graficus, tekenaar, dichter, fotograaf - lid van de Alkmaarse Kunstenaars Vereniging - lid van de kunstenaarsvereniging Hoorn en Omstreken - lid van het KCB Kunstenaars Centrum Bergen Gedichten in verzamelbundel Op Weg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,32
 • Steven van de Putte boeken
  Steven van de Putte - Moederstad

  “Morgen zal ik de tijd een taal aanleren, schreef Steven Van de Putte op zijn vijfendertigste. Dat hij veel taal heeft en beheerst, bewijst deze dichter zes jaar later in zijn debuutbundel. Met minimaal gebruik van adjectieven en maximaal gebruik van taal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Hans Tentije boeken
  Hans Tentije - Begane grond

  In Begane grond gaat Hans Tentije in lange, verhalende gedichten vol scherpe waarnemingen opnieuw op zoek naar dat wat het voorstellingsvermogen te boven gaat. Herkenbare taferelen en treffende vergezichten combineert hij met het ongrijpbare en onaanraakbare.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Zomaar gedicht

  Zomaar gedicht is de eerste bundel van Philip Otte.De liefde en het leven staan centraal in de bundel.Wij hopen dat u als lezer zult genieten van de gedichten in de bundel "Zomaar gedicht"Een deel van de opbrengst gaat naar Artsen Zonder grenzen, dus met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ingmar Heytze boeken
  Ingmar Heytze - Ik wilde je iets moois vertellen

  Ik wilde je iets moois vertellen, niet over het donkerwaar we heen gaan, hoe de wereld stoptmet draaien, vlam vat, valt –ik wilde je iets goeds vertellen,over hoe jij groter wordt en mooier,dat ik doodga van geluk om jouw bestaan.Ik wilde je iets moois… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Pasquale Renna boeken
  Pasquale Renna - Pasquale's Poëtisch Podium

  Pasquale Renna, een kunstenaar van Nederlands-Italiaanse origine, beeldt en verhaalt passievol de grafische en letterkundige discipline. Geboren te ’s-Hertogenbosch, vertoefde in vele oorden Europawijd, in steden als Milaan, Venetië, Palermo en Praag, zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Karel Wasch boeken
  Karel Wasch - Het geluid van denken

  Een gedichtenbundel waarin het geluid van een typemachine voor het zoontje het troostende geluid van zijn vaders denken wordt. Dat kan niet anders dan een bijzondere gedichtenbundel zijn. Het geluid van denken bevat gedichten van een grote verhalende kracht.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Frank Zonderland boeken
  Frank Zonderland - Spreidstand

  Wat zijn uw wensen? vroeg de makelaar en zijn hoofd verdween tussen folders en kaften met facturen. … Een tuin met een wuivende vrouw erin. Deze bundel van Frank Zonderland meandert tussen erotiek en maatschappijkritiek. Zonderland is vaak cynisch in zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Monique Bakker boeken
  Monique Bakker - Stromen

  In 'Stromen' heb ik geschreven over het leven, de toekomst en het verleden. Het gaat over nieuwe energie die ik op doe, over de verwondering over wat ik voel en ervaar en waar ik denk dat dat vandaan komt. Was er leven voor dit leven en wat komt er hierna? De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,29
 • Robin De Jongh boeken
  Robin De Jongh - Vlieg Dan

  Onderweg zijn we allemaal. Van korte tot lange avonturen. Over vlakke en hobbelige paden bewegen we ons verder. Langs de pijlers van Geluk, Liefde, Hoop en Vertrouwen in de toekomst. Over keuzes maken en meevoeren op de wind van vandaag. En als je dan op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,42
 • Martin Gijzemijter boeken
  Martin Gijzemijter - Dichtgedachten over geluk

  Een bundel vol hartverwarmende geluksgedachten van Martin Gijzemijter. Na twee succesvolle dichtbundels (Dichtgedachten en Troostgedachten) komt Martin Gijzemijter nu met een nieuw boek: Dichtgedachten over geluk. Het ideale boek voor iedereen die een mooi,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Peter Ghyssaert boeken
  Peter Ghyssaert - Laiwarikon

  De nieuwste bundel van de bekroonde dichter Peter Ghyssaert ‘Laiwarikon’, is een verzameling die zich niet over het hoofd laat zien, een collectie die je niet meer kwijtraakt. Poëzie is een knar. En wat voor een! Ze ergert je, ze loopt je in de weg, ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Roger de Neef boeken
  Roger de Neef - Grondgebied

  In Grondgebied behandelt Roger de Neef vertrouwde thema’s als bloemen, de wisseling van landschappen en stemmingen, met vaak verwijzingen naar de schilderkunst of jazzmuziek. Opmerkelijk zijn de dagboekgedichten met sterk visuele inslag en humor, de in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jan Baeke boeken
  Jan Baeke - Houvastvergankelijkheidsleer

  Ons robuuste geloof in de vrije wil, het vernuft en de maakbaarheid ten spijt is het nog altijd niet eenvoudig het houvast te vinden dat ons door de dagen heen kan helpen. En is dat houvast toch gevonden, dan blijkt het net zo vergankelijk als het leven zelf.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Delphine Lecompte boeken
  Delphine Lecompte - Best of Delphine Lecompte

  10 jaar dichterschap: 105 greatest hits uit het eigenzinnige oeuvre in de Nederlandstalige poëzie.Het oeuvre van Delphine Lecompte vormt een ontembaar en onvoorspelbaar universum. In inmiddels zeven bundels bevraagt ze volstrekt genadeloos en vol branie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Leo Bormans boeken
  Leo Bormans - Ik wens je geluk

  We wensen elkaar graag GELUK. Bij veel verschillende gelegenheden. Maar wat wensen we elkaar dan precies? Uit deze set van 34 unieke wenskaarten kies je telkens de invulling die het best past bij de gelegenheid en bij degene die je geluk wil wensen.Elke wens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jasper Serraris, Maurits Verhoef boeken
  Jasper Serraris, Maurits Verhoef - Kapitaalfout

  15 dichters schrijven over hun idealen en ideeën, afkomstig uit alle hoeken van het land en verschillende leeftijden. Kapitaalfout is een warse bloemlezing over de wereld anno 2018. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Anton Chardon boeken
  Anton Chardon - Ring van de tijd

  GESPREK God is een keelklank, zei mijn broer. Ho, ho, een klank, zei ik, oké. God is een klank, oké, zei hij. Symbool, zei hij, want dat is taal. God is veel meer dan klank, zei ik. Dat is jouw mening, zei mijn broer. Anton Chardon (1936) schrijft dagelijks… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50