Pockets

 • Jet Hoogerwaard boeken
  E-book
  Jet Hoogerwaard - Romanchica 11: Liefde onder constructie

  Hannah is de dochter van een succesvolle projectontwikkelaar. Ze fladdert onbezorgd rond in het bedrijf, tot ze opeens een grote klant moet binnenhalen. Nu wordt het menens! Om haar zorgen even te vergeten, duikt ze het bed in met de onweerstaanbare Bas uit de… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Karin de Slegte boeken
  14,05
 • Herman Vuijsje boeken
  E-book
  Herman Vuijsje - Tot hier heeft de Heer ons geholpen

  Een beknopte geschiedenis van onze verhouding tot godsdienst en moraal, en een speurtocht naar nieuwe beelden van God, de bovennatuurlijke wereld en ons eigen hiernamaals. Tot hier heeft de Heer ons geholpen is een beknopte geschiedenis van onze verhouding tot… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jetske Spanjer boeken
  E-book
  Jetske Spanjer - Bevallen en opstaan

  Opnieuw geheel herzien is hier de 32e druk van Bevallen en opstaan, het handboek over zwangerschap waarvan er inmiddels honderdduizenden zijn verkocht.Bevallen en opstaan heeft zich een blijvende plaats verworven als handboek voor zwangere vrouwen en hun… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Stephen King boeken
  E-book
  Stephen King - Colorado kid, De

  Op een eiland voor de kust van Maine wordt een dode man gevonden. Op het lichaam is geen enkele identificatie te vinden. Alleen de vasthoudendheid van Vince Teague en Dave Bowie, twee plaatselijke journalisten, en een student in de forensische wetenschap… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Thomas Harris boeken
  E-book
  Thomas Harris - De schreeuw van het lam

  Met de hulp van dr. Hannibal Lecter, een even briljante psychiater als weerzinwekkende moordenaar, opent FBI-agente Clarice Starling de jacht op de seriemoordenaar Buffalo Bill. De cryptische aanwijzingen van Lecter - zowel over Buffalo Bill als over Clarice -… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Thom Arisman boeken
  E-book
  Thom Arisman - Single van beroep

  Thom Arisman is journalist, en single tegen wil en dank. In Single van beroep volgen we Thom tijdens zijn nimmer aflatende, soms wanhopige, maar immer opgewekte zoektocht naar zijn perfect match, want hij is ervan overtuigd dat die ene vrouw nog altijd ergens… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Martin Amis boeken
  E-book
  Martin Amis - Pijl van de tijd

  In De pijl van de tijd zit de verteller gevangen in het lichaam van een nazi-arts. Door de ogen van de verteller volgen wij diens leven vanaf zijn dood tot aan zijn geboorte in 1917. Niet alleen worden de gebeurtenissen chronologisch achterstevoren verteld,… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Gerrit Komrij boeken
  E-book
  Gerrit Komrij - Hutten en Paleizen

  'Poëzie is geen tijdelijk onderdak, poëzie is kost en inwoning.' - Gerrit Komrij Gerrit Komrij is een dichter in hart en nieren. ZIjn gedichten ademen altijd een weemoedige sfeer, vol besef van de dingen die voorbijgaan. Vaak ook drijft Komrij de spot met de… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Maaike Schutten boeken
  E-book
  Maaike Schutten - 15 minuten

  Accountmanager Alex werkt bij reclamebureau VOGH/JJGP en dartelt vrolijk rond in het circuit van borrels, de bars en celebs. Haar klant, de BPW Bank, kiest een wel heel aantrekkelijk gezicht voor haar nieuwe campagne: Dylan Winter, Nederlands heetste rockster.… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Anna Meijerink boeken
  E-book
  Anna Meijerink - VLUCHT UIT HET LAND VAN DE VRIJHEID

  In 1984 werd Anna Meijerink door haar vader naar een afgelegen plaatsje in Missouri (VS) gestuurd. Ze werd uitgehuwelijkt aan de zoon van Abraham Wotherspoon, de leider van een sekte en de intellectueel leider en inspirator van de rechts-extremistische… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • E-book
  The Wall of Fame 1 - In het spoor van haar vader

  Jens Jameson schrijft over popmuziek. De succesvolle popster Brigitte Friends vraagt hem haar biografie te schrijven. In werkelijkheid is Brigitte op zoek naar haar vader. Jens' speurtoch begint in Nederland waar hij de journaliste Esther ontmoet. Zij is bezig… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Caroline Hendrickx boeken
  E-book
  Caroline Hendrickx - Ladrelatie

  In LaDrelatie neemt Caroline Hendrickx, auteur van Samen worden we 180, ons mee naar de periode van vijf jaar na de dood van haar geliefde man Johan. Zij vertelt haar ervaringen op haar eigen intense, liefdevolle manier vanuit haar hart zoals haar lezers zo… (E-book)

  Lees meer...
    6,25
 • Ildiko Von Kurthy boeken
  E-book
  Ildiko Von Kurthy - Echte liefde roest

  Annabel is 31. Ze heeft a jaren dezelfde vriend en hetzelfde kapsel. Eigenlijk gebeurt er in haar leven nooit iets opwindends. Tijd voor verandering? Om erachter te komen wat ze wil, boekt ze een weekje Mallorca. Ze is amper op het eiland gearriveerd of wordt… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Ruth Rendell boeken
  E-book
  Ruth Rendell - Zwarte Beertjes Praten met vreemde mannen

  Na de scheiding van zijn vrouw weet John Creevy zich met zijn leven geen raad. Bij toeval ontdekt hij op de pijlers van een brug allerlei gecodeerde berichten, afkomstig van een stel kostschooljongens die geheim agentje spelen. Om wat afleiding te hebben… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Paul Goeken boeken
  E-book
  Paul Goeken - Zwarte Beertjes Camouflage

  Op het moment dat de Spaanse regering druk lobbyt om Marokko bij de Europese Unie te krijgen, ontploft er een bom in een winkelcentrum op het toeristische eiland Gran Canaria, waarbij tientallen doden vallen. De hulp van de Spaanse geheime dienst wordt… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Paul Goeken boeken
  E-book
  Paul Goeken - Zwarte Beertjes Dodelijke stijging

  PAUL GOEKENDODELIJKE STIJGINGVoor de Italiaanse kust komt zonder aanwijsbare oorzaak een groep ervaren duikers om het leven. In Zuid-Frankrijk gebeurt precies hetzelfde. De paniek in de duikwereld slaat toe als blijkt dat het om geplande aanslagen gaat. Jens… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Paul Goeken boeken
  E-book
  Paul Goeken - Zwarte Beertjes Hammerhead

  Na jarenlang in een familiebedrijf werkzaam te zijn geweest, besloten Paul en Annemiek Goeken medio 1993 eeneigen zwemschool te beginnen. Twee succesvolle jaren later werd de bouw van een aangrenzend duikcentrum voltooid. In 1999 emigreerden ze met hun drie… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Gérard de Villiers boeken
  E-book
  Gérard de Villiers - SAS operatie hezbollah

  Opgelucht rende Malko de stenen trap af en liep de kade op. De gedaante, die de ober had aangewezen, was in de duisternis verdwenen. Zigzaggend tussen enorme, ijzeren containers en de touwen van de aangemeerde schepen, liep hij verder. Er was nauwelijks… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Indy May boeken
  E-book
  Indy May - Chatvriendinnen

  Anja heeft eigenlijk alles, maar ze is niet gelukkig. Door haar volgzame en onzekere karakter laat ze zich zowel door haar man als haar moeder domineren. Ook de relatie met haar dochter gaat bergafwaarts. Via een chatbox komt Anja in contact met Kerren, een… (E-book)

  Lees meer...
    7,95
 • Amanda Stevens boeken
  E-book
  Amanda Stevens - De poppenmaker - Een uitgave van Harlequin IBS Thriller

  New Orleans: stad van feesten en muziek, maar ook van geheimen en misdaad. Wanneer een vrouw een van die geheimen dreigt te onthullen, proberen duistere krachten haar tegen te houden. Zeven jaar geleden verdween Claire Ducetts dochtertje Ruby spoorloos, en nog… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Gayle Wilson boeken
  E-book
  Gayle Wilson - Angst in beeld - Een uitgave van Harlequin Black Rose - romantische thriller

  Het rustige Waverly is in rep en roer wanneer een vierjarig meisje ontvoerd wordt. Voor sheriff Eden Reddick is het niet alleen een hartverscheurende zaak die ze tot een goed einde moet brengen, het brengt ook pijnlijke herinneringen uit haar eigen jeugd naar… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Jenna Ryan boeken
  E-book
  Jenna Ryan - Schuldig geweten - Een uitgave van Harlequin Black Rose - romantische thriller

  Voor privédetective Damon Marlowe is het een koud kunstje: in een mum van tijd heeft hij journaliste Darcy Nolan opgespoord voor zijn cliënt. Toch laat deze afgehandelde zaak hem niet los - er klopt iets niet. Om zijn geweten te sussen blijft hij Darcy in de… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Alex Kava boeken
  E-book
  Alex Kava - Slachtoffers - Een Alex Kava- thriller - Een Maggie O'Dell-thriller

  In de stilte voor de storm is de spanning bijna tastbaar... Aan de vooravond van orkaan Isaac doet de Kustwacht een gruwelijke vondst in de Golf van Mexico: een viskoeler vol met lichaamsdelen, keurig verpakt in plastic. FBI-agent Maggie O'Dell wordt met het… (E-book)

  Lees meer...
    8,49
 • Cassie Miles boeken
  E-book
  Cassie Miles - Aan de dood ontsnapt - Een uitgave van Harlequin Black Rose - romantische thriller

  Als enige van een reeks vrouwen heeft Cara weten te ontsnappen aan een seriemoordenaar. Het liefst wil ze terug naar huis en haar eigen bestaan, maar dat is onmogelijk. Niet alleen is ze nu een belangrijke getuige in het onderzoek, haar eigen leven is ook nog… (E-book)

  Lees meer...
    3,99