Pockets

 • . HopefulGirl boeken
  E-book
  . HopefulGirl - Man gezocht!

  Als haar vriend haar aan de kant zet, besluit HopefulGirl zich in de wondere wereld van het christelijke daten te mengen. Internetdaten, speeddaten, singles-events, blind dates alles probeert ze uit. Het doel? De Ware tegenkomen, trouwen en een gezin stichten.… (E-book)

  Lees meer...
    4,95
 • B.J. Daniels boeken
  E-book
  B.J. Daniels - Kille aanraking; IJzige adem; Bevroren bloed

  Ice Lake-trilogie: Ice Lake, een afgelegen resort in de Rocky Mountains. De perfecte plek om ongestoord te genieten van de rust en de natuur. Maar ook de enige plaats om te schuilen als buiten de sneeuwstormen rond de bergen razen en een dodelijk gevaar… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Caroline Hendrickx boeken
  E-book
  Caroline Hendrickx - Ladrelatie

  In LaDrelatie neemt Caroline Hendrickx, auteur van Samen worden we 180, ons mee naar de periode van vijf jaar na de dood van haar geliefde man Johan. Zij vertelt haar ervaringen op haar eigen intense, liefdevolle manier vanuit haar hart zoals haar lezers zo… (E-book)

  Lees meer...
    6,25
 • Brenda Novak boeken
  E-book
  Brenda Novak - Undercover-trilogie

  Agenten van Department 6, een particulier beveiligingsbedrijf, gaan undercover. (1) Bloedoffer Undercoveragenten Nate Ferrentino en Rachel Jessop krijgen opdracht om - zogenaamd als echtpaar - een sekte te infiltreren. Hun doel: genoeg bewijs verzamelen om de… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Inge Boele boeken
  E-book
  Inge Boele - Oprecht godsgestoord

  Uit alle macht probeert Rosa een heftige gebeurtenis uit haar jeugd te onderdrukken. Als de grens tussen realiteit en fictie steeds kleiner wordt en de chaos in haar hoofd steeds groter, ziet zij geen andere mogelijkheid meer dan zelfmoord te plegen. Maar dat… (E-book)

  Lees meer...
    8,00
 • Dana Marton boeken
  E-book
  Dana Marton - Dreiging in de woestijn

  Sjeik Karim Abdullah heeft zichzelf een helder doel gesteld: de moordenaar van zijn broer Aziz opsporen en voor het gerecht brengen. Daarvoor is hij tot alles bereid - zelfs zijn leven opofferen. Dat leven, overheerst door een donker verleden, is hem niet veel… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Dana Marton boeken
  E-book
  Dana Marton - Moordende hitte

  In de woestijn van Beharrain overvalt een gewelddadige bende de buitenlandse delegatie waar Sara Reese onderdeel van uitmaakt. De bandieten sparen niemand - alleen Sara weet zichzelf tenauwernood in veiligheid te brengen. Daarbij krijgt ze hulp van de… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Donna Young boeken
  E-book
  Donna Young - Gevaarlijke gok

  Geheim agente Lara Mercer is gewend aan gevaar - dat hoort bij haar werk. Als ze tijdens een operatie wordt blootgesteld aan een door de maffia ontwikkeld biowapen, is ze dan ook niet in paniek. Koel maakt ze een plan om in de achtenveertig uur die ze heeft,… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Mallory Kane boeken
  E-book
  Mallory Kane - Dodendans

  Ogenschijnlijk is FBI-agent Laurel Gillespie naar haar geboortestad teruggekeerd voor haar schoolreünie. In werkelijkheid heeft ze haar vraagtekens bij de dood van een klasgenoot, die tien jaar geleden zelfmoord pleegde. Zodra ze voet zet in Dusty Springs,… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Cindy Dees boeken
  E-book
  Cindy Dees - Duister is de nacht

  Weer een saaie dag in het paradijs, denkt Kinsey Hollingsworth wanneer ze op haar roze jacht ligt te zonnen. Tot er een man aan boord springt - lang, donker, breed, van top tot teen in het zwart. En achternagezeten door twee gewapende mannen. Mitch Perovski… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Jenna Ryan boeken
  E-book
  Jenna Ryan - De man in de schaduw

  Het is vijf jaar geleden dat de beruchte Penny Killer voor het laatst gemoord heeft. En nu is er weer een lijk met muntjes op de ogen... Is het een copycat? FBI-agent Angel Carter komt er niet uit. Maar ze krijgt hulp van een geheimzinnige partner,… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Kerry Connor boeken
  E-book
  Kerry Connor - Levend lokaas

  Gevierd auteur van misdaadthrillers Sara Carson verzint het ene bloedstollend spannende verhaal na het andere, maar haar eigen leven is allesbehalve opwindend. Tot de dag waarop een stel gemaskerde mannen haar huis binnendringt, die ze slechts met de grootste… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Dani Sinclair boeken
  E-book
  Dani Sinclair - Zonder enig spoor

  Een achtjarig kind dat zwaait met honderddollarbiljetten. Dat kan niet pluis zijn, zelfs niet met kerst. Maar als rechercheur Lucan O'Shay probeert het jongetje van de straat te plukken, wordt hij gedwarsboomd door een ziedende jonge vrouw, die beweert zijn… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Carla Cassidy boeken
  E-book
  Carla Cassidy - Levenslang

  Mariah is ten einde raad als haar zoontje niet thuiskomt, en het erop lijkt dat hij ontvoerd is. Tegelijk met Billy is ook zijn babysitter verdwenen. Samen met sheriff Lucas Jamison begint ze een wanhopige zoektocht naar de twee, terwijl de ontvoerder een… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Cindy Dees boeken
  E-book
  Cindy Dees - Weg naar de dood

  Melina Montez heeft geen keus. Om haar ouders en broer te redden van een wisse dood moet ze naar een volkomen verlaten plek in het Andesgebergte, om een beruchte drugsbaron te brengen wat hij hebben wil - ongeacht wat dit haar zelf kost. Als gids voor haar… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Jenna Ryan boeken
  E-book
  Jenna Ryan - Motief voor moord

  Detective Vanessa Connor staat op scherp. In korte tijd zijn drie van haar voormalige studievriendinnen vermoord, en het motief voor de moorden lijkt in háár verleden te liggen. Tot overmaat van ramp dwingt haar baas, die vindt dat ze bescherming nodig… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Mallory Kane boeken
  E-book
  Mallory Kane - Een lok blond haar

  Voormalig rechercheur Geoffrey Archer heeft nog maar één doel in het leven: de man te grazen nemen die verantwoordelijk is voor de dood van zijn vrouw. Dat hij ontslagen is, betekent wel dat hij er alleen voor staat. Dat verandert als de zus van Resa Wade… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Linda Castillo boeken
  E-book
  Linda Castillo - Duister complot

  In de Bitterroot Super Max-gevangenis verdwijnen regelmatig gevangenen naar de ziekenafdeling, om vervolgens doodziek, of zelfs nooit meer terug te keren. Om uit te zoeken wat er aan de hand is, laat undercoveragent Zack Devlin zich insluiten als gedetineerde.… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Donna Young boeken
  E-book
  Donna Young - Tot de zon opkomt

  Wanhopig zoekt Anna naar een ontsnappingsmogelijkheid. Overal om haar heen vloeit bloed en vallen doden. Als de baby in haar armen ook maar één kreetje geeft, zullen de rebellen ontdekken dat ze probeert de kroonprins van Taer in veiligheid te brengen. Dan… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Linda Castillo boeken
  E-book
  Linda Castillo - Zwijgende getuige

  Twintig jaar terug schrok het kustplaatsje Cape Darkwood op van een gruwelijk drama. Een man doodde zijn vrouw en haar minnaar, en daarna zichzelf. Hoewel de enige getuige hun dochtertje, Sara zich nooit iets van die nacht heeft kunnen herinneren, leek het een… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Alice Sharpe boeken
  E-book
  Alice Sharpe - Te laat om te vluchten

  Garret Skye wordt verdacht van moord, en zijn onschuld bewijzen lijkt een onmogelijke opgave. Zijn eerste impuls volgend duikt hij onder, hoewel hij achtervolgd wordt door schuldgevoel omdat hij zijn dochtertje Megan in de steek laat. Dan betrapt hij… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Tracy Montoya boeken
  E-book
  Tracy Montoya - Met eigen ogen

  Iemand stuurt Adriana Torres dreigbriefjes, waarin staat dat haar hetzelfde lot wacht als haar verloofde, slachtoffer van de gevreesde seriemoordenaar Elijah Carter. Rechercheur Daniel Cardenas heeft met eigen ogen gezien dat Carter is verdronken, en hij… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Alice Sharpe boeken
  E-book
  Alice Sharpe - Ingehaald door het lot

  Na een noodlottig schietincident waarbij een tiener door zijn toedoen de dood vindt, besluit politieagent Brady Skye ontslag te nemen en zijn op handen zijnde huwelijk met Lara af te blazen. Als zij een jaar later onverwacht terugkomt naar Riverport, ontdekt… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Danny van der Linden boeken
  E-book
  Danny van der Linden - Het fc Utrecht-hart

  'Het FC Utrecht-hart' beschrijft het verloop van een jeugdvriendschap aan de hand van diverse hoogte- en dieptepunten rondom voetbalclub FC Utrecht. Op geromantiseerde wijze haalt auteur Van der Linden in deze roman momenten aan waarin elke echte supporter… (E-book)

  Lees meer...
    7,95
 • Rachel Erwteman boeken
  E-book
  Rachel Erwteman - Vlinder vertelt

  Jans is een onopvallende jongen, een grijze muis. Maar van binnen een gevoelig en teder wezen, met oog voor schoonheid. Hij blijft niet voor altijd eenzaam en grijs. Volg zijn mooie tocht door de barre landschappen van de VS eind jaren 70, door de soms… (E-book)

  Lees meer...
    8,00