Pockets

 • Esther van der Ham boeken
  Esther van der Ham - Confrontatie!

  Na een traumatische ervaring in Spanje tijdens een weekje vakantie met de familie, probeert Annabel thuis de draad weer op te pakken. Dit gaat lastig door misselijkheid en vermoeidheid. Haar collega biedt haar de helpende hand. Ze neemt haar mee uit om haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Emma van Weel boeken
  Emma van Weel - Afscheid zonder begrafenis

  Emma van Weel (1973, pseudoniem) schrijft in deze autobiografie op indringende wijze over opgroeien in een gezin met een schizofrene broer en een narcistische vader. De opeenvolging van dramatische gebeurtenissen is indrukwekkend, evenals de verantwoordelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Margreet Bootsma-Oud boeken
  Margreet Bootsma-Oud - Thuis

  Zitten is geen pretje. In de gevangenis word je geleefd. Schuldig of onschuldig, voor de buitenwereld maakt dat niets uit. Als je niet uitkijkt ben je getekend voor het leven. En wat gebeurt er na het verblijf achter de tralies? Als je tijd erop zit? Hoe pak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Maya boeken
  Maya - Alles wat God verboden heeft

  ALLES WAT GOD VERBODEN HEEFT AUTOBIOGRAFIE VAN EEN GEWONE SM-MEESTERES Sadomasochisme speelt zich voor de meeste mensen buiten hun gezichtsveld af. Een rare afwijking van een beetje zielige mensjes die het leuk vinden om elkaar pijn te doen. Dat is (misschien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Mark Van Dijk boeken
  Mark Van Dijk - Kwade Geest

  Wanneer de twintigjarige Pieter dodelijk verongelukt, besluit zijn beste vriend Jaap zijn geest op te roepen met een Ouijabord. Vrijwel onmiddellijk begint Jaaps gedrag te veranderen. Hij wordt onvoorspelbaar en neemt steeds meer afstand van zijn overgebleven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Probeer het 's wel zo gek te bedenken

  Dit jaaroverzicht staat vol met Loesjeposters over recente gebeurtenissen in de wereld en in Loesjes eigen leven. Alles wat Loesje afgelopen jaar gemaakt heeft over de meest uiteenlopende onderwerpen is gebundeld in dit boek. Een verzameling scherpe,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Willy de Vries-Kuijken boeken
  Willy de Vries-Kuijken - De verbouwing van Mr. Alzheimer

  We zijn nog lang niet oud als een indringer ons huwelijk binnenkomt. Ongewenst claimt hij, onder de naam burn-out, stiekem en stilletjes een plek. Met hem doen tegelijkertijd de onmacht en het niet bevatten hun intree. Na een aantal jaren begrijpen mijn man en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Schot in de roos

  Schot in de roos van bestsellerauteur Jill Mansell is een romantische feelgood vol humor. Voor iedereen die houdt van de romans van Jojo Moyes en Sophie Kinsella. Het begint allemaal met een glimmend rode grasmaaimachine. Is dat haar kerstcadeau? Met een schok… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Belle de Block boeken
  Belle de Block - Hannah 1

  Hannah is een knappe, langharige brunette die als producer van een commerciële tv-zender heel goed weet wat ze wil. Haar enorme energie en inzet worden beloond: ze wordt hoofd van het departement fictie. In de liefde gaat het iets minder vlot. Haar vriend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Ria Maes boeken
  Ria Maes - Deel 1 Zussen

  Lio, Anke en Clara, drie zussen, zijn opgegroeid in een warm gezien. Clara, de jongste, was altijd het studiehoofd van de familie, maar heeft zo goed als geen sociaal leven. Anke, de middelste zus, is jong getrouwd, heeft drie kinderen, woont in een mooi huis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Belle De Block boeken
  Belle De Block - Hannah

  Hannah Defour, die net weer single is, moet nog afkicken van Alex, een acteur die haar bedroog. Alvorens zich holderdebolder in een nieuwe relatie met de knappe scenarist Pieter Heyvaert te storten, besluit ze een rustperiode in te lassen. De reis naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Spoed

  Verpleger Bob is vanuit het verre Afrika teruggekeerd naar België om voor zijn revaliderende broer Bert te zorgen. Op zijn nieuwe werk op de spoeddienst leert hij urgentiearts Babs Dufour kennen, met wie het al snel klikt. Maar wanneer Bob meer voor haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Belle de Block boeken
  Belle de Block - Hannah Volume3

  Hannah Defour, Hoofd Fictie van een commerciële tv-zender, gaat op aanraden van haar baas voor een week naar Hollywood, waar ze in contact komt met de grootste namen uit de tv- en filmindustrie. Haar collega-deelnemers vallen goed mee. Vooral de grappige,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Ria Maes boeken
  Ria Maes - Sara Schokkend nieuws

  Sara is terug zwanger. In het begin maakt ze zich zorgen of alles wel goed zal gaan, maar net als ze van de zwangerschap begint te genieten, gaat het fout. Zo fout zelfs dat de artsen zich genoodzaakt zien om Sara te opereren en haar te vertellen dat ze in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Ria Maes boeken
  Ria Maes - Zussen

  Lio denkt dat ze eindelijk de man heeft gevonden die haar Vincent kan doen vergeten. Ze gaat helemaal op in de relatie en verwaarloost zelfs haar werk voor hem. Vincent gaat over tot een charmeoffensief. Hij belooft Lio gouden bergen en gaat zelfs echt weg bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Fay Weldon boeken
  Fay Weldon - Leven en liefdes van een duivelin

  In de inktzwarte satire 'Levens en liefdes van een duivelin' brengt Fay Weldon de ultieme wraakfantasie van elke bedrogen vrouw tot een even onvoorspelbare als verdiende climax.Ruth is een doodgewone, niet al te aantrekkelijke huisvrouw die een keurig leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Fred de Vries boeken
  Fred de Vries - Stille Wateren

  STILLE WATEREN Nadat de tragische moord op Mistral van der Zee was opgelost, leek de rust binnen de kleine Vlielander gemeenschap weer voorzichtig terug te keren. Maar een jaar later wordt het lichaam van één van de hoofdrolspelers in het drama zelf dood… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Marloes Vrijdag boeken
  Marloes Vrijdag - Het Beest

  "In het bos wonen wilde dieren." Rechercheur Joop Bastiaanse wil opnieuw onderzoek naar de moord op T. Rots omdat hij denkt dat de veroordeelde onschuldig is. Zijn collega Marjoleine Pietersen vindt dat echter wat ver gezocht. Bovendien heeft zij wel andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • J. Zuniga-De Jong boeken
  J. Zuniga-De Jong - Secretary Journals - Aan de Costa Blanca

  Secretary Journals, een boekenreeks, gaat over het wel en wee van de jonge secretaresse Jo-Anna. In haar turbulente leventje van drukke baan en veeleisende managers staat zij elke keer opnieuw voor verrassingen. Jennefer Zuniga-De Jong, zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Loesje boeken
  Loesje - Zorgen moet je doen, niet maken

  Iedereen krijgt in het leven met zorg te maken. Vanaf het eerste gekraai op de kraamafdeling tot de laatste zucht in het verzorgingstehuis. Je lichaam vraagt voortdurend om aandacht. Duizenden professionals zijn dan ook dag en nacht in de weer om heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Rob Oostveen boeken
  Rob Oostveen - De Donor

  Als je geliefde een slordig leven heeft geleid, aan van alles verslaafd is en haar organen zover zijn afgetakeld dat ze niet lang meer te leven heeft, de artsen geen nieuwe organen willen transplanteren zolang de verslaving niet eenduidig beëindigd is, haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Loesje boeken
  Loesje - Ik wil best wel wat leren maar ik ben geen dom sponsje

  Dit Loesje-boekje gaat over leren. Of dat nou van je leraar, professor, collega, vriendin, partner of goeroe is, leren is leuk. Of nee, het kan leuk zijn. Want het houdt al snel op als iemand eeuwen tegen je aanpraat. En al helemaal als hij daarna gaat vragen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Charlotte Bronte boeken
  Charlotte Bronte - Leven en liefde

  Leven en liefde is het verhaal van William Crimsworth, die vanuit Engeland naar Brussel vertrekt om fortuin te, maken. Hij wordt verliefd op Frances, eèn onderwijzeres die ook het prachtigste kant kan klossen. Hij op zijn beurt wordt hardnekkig achtervolgd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • K. Mansfield boeken
  K. Mansfield - Het tuinfeest en andere verhalen

  De vijftien verhalen uit Het Tuinfeest en andere vertellingen, die sterk van lengte en toonzetting variëren, zijn door Katherine Mansfield (1888-1923) in het laatste stadium van haar ziekte geschreven en nog tijdens haar leven gepubliceerd. Aan de baai is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jane Austen boeken
  Jane Austen - De Watsons / Sanditon

  De Watsons In het sprankelende en hoogst vermakelijke verhaal De Watsons staat de vitaliteit en optimisme centraal, die de zusters koesteren over hun huwelijksverwachtingen in een kleine provinciestad.Sanditon In een badplaats aan de kust speelt deze laatste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00