Pockets

 • Niek F. Kershout boeken
  Niek F. Kershout - Valse vriendschap

  Twee vrienden komen tijdens een vakantie in contact met twee meisjes uit de omgeving. De meisjes blijken zussen te zijn en er ontstaan twee vakantieliefdes. Bij een volgende vakantie negeren de zussen om onduidelijke redenen hun oude liefdes. Om te achterhalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Kees Wiese boeken
  Kees Wiese - Om kort te gaan... moet je je benen afzagen

  Wie denkt dat Kees Wiese, die op 82-jarige leeftijd debuteerde met de roman 'Vénavi', nu wel uitgeschreven zou zijn, vergiste zich deerlijk. Dat bleek al bij het kort daarop verschijnen van 'Gebundeld Schrift', met extra korte verhalen (100 woorden),… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Van Merode Van Loon Sandy boeken
  Van Merode Van Loon Sandy - Not in love with the drummer

  This is a love story about a famous musician, André, and a single mother. André, a drummer, can’t ask her out on a regular date due to his hectic schedule; he is on tour and will be leaving the town where she lives. She, on the other hand, rejects him.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Ean Vali boeken
  Ean Vali - Hotel Korfoe

  Kerkira, Corfu, Korfoe . . . Allemaal hetzelfde . . . Een eilandje ergens in de Ionische zee met uitzicht op het vasteland, als je tenminste aan de juiste kant van het eiland staat. Coniferen maar vooral olijfbomen zorgen voor een groen uiterlijk. Hier en daar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Henk Jans boeken
  Henk Jans - KUNST de zin van het zinloze

  Autobiografie met het thema zingeving, waarin de creatieve processen vanaf zijn negende tot zijn zestigste jaar. waarin liedteksten, gedachtespinsels, gedichten, foto's, tekeningen en schilderijen.Wat is de zin van het leven? Hoe vind je er eigenlijk zin in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Eildert Dragt boeken
  Eildert Dragt - Laatste Loper

  Run for fun, dat is het motto. Als eind vijftiger ben ik te oud voor records en supersnelle tijden. Maar hé, rennen is leuk. Daarom ren ik. En ik ben Eildert Dragt, Tukker, maar tegenwoordig Drent. Na ongezonde jaren het roer omgegooid en na de eerste stappen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kirsten Janssens boeken
  Kirsten Janssens - Living with the devil

  TV-personality Kirsten Janssens debuteert met een roman.Living with the devil is de eerste roman van tv-personality Kirsten Janssens. Het zijn de persoonlijke belevenissen van Emma, een jonge, ondernemende vrouw die haar hart verliest aan de scrupuleuze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Brigitte Burger boeken
  Brigitte Burger - De kilo’s kwijt mezelf terug

  Afvallen of op gewicht blijven? Meer energie hebben en lekker in je vel zitten? In dit boekje staat een stappenplan. Geen dieet, maar andere keuzes. Jij bepaalt wat je eet. Waarom kies jij voor een product? Waardoor wordt jouw keuze beïnvloed? En hoe verbeter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Valeria Luiselli boeken
  Valeria Luiselli - De gewichtlozen

  De gewichtlozen, Valeria Luiselli's eerste roman, is het verhaal van een jonge redactrice in New York, die research doet naar het merkwaardige leven van Gilberto Owen - een Mexicaanse dichter die bijna een eeuw eerder in dezelfde metropool woonde en werkte.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Linda Buitelaar boeken
  Linda Buitelaar - De dood heeft geen tranen meer

  Dit boek vertelt een verhaal dat niemand persoonlijk wil meemaken. Hoe een ziekenhuis de fout inging door patiënten in een noodsituatie te weigeren medische hulp te bieden. Toch overkwam het de auteur, en vele honderden werden mede slachtoffer. Voor dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Clasina Leune boeken
  Clasina Leune - DAG-VERPLEGING

  Je zal maar patiënt of verpleegkundige zijn... Schrijfster Clasina Leune (pseudoniem van Ineke de Jong) is zo'n verpleegkundige. Met haar jarenlange ervaring beschrijft ze hartverwarmende, leuke en soms ook verdrietige momenten uit het dagelijks leven van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Mark Aretz boeken
  Mark Aretz - Uit de (prijzen)kast

  Stap mee in de wonderlijke, achterbakse, doortrapte, hypocriete, door geld geregeerde, maar door miljarden geliefde voetbalwereld! Waar uitkomen voor je seksuele geaardheid - indien deze afwijkt van de rest - je leven kan vergallen en zelfs kan leiden tot de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Loesje boeken
  Loesje - De mens terug in het milieu

  Van de natuur genieten; dat doet Loesje graag. Lange wandelingen maken, een frisse duik in zee nemen, zoenen onder een oude eik. De natuur is overal te vinden: op een klein balkonnetje vol tomatenplanten, vuurvliegjes op een warme zomeravond of pissebedden die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Fay Weldon boeken
  Fay Weldon - Leven en liefdes van een duivelin

  Ruth is een doodgewone, niet al te aantrekkelijke huisvrouw die een keurig leven leidt met haar man en twee kinderen in een nette buitenwijk. Maar als ze erachter komt dat haar man een hartstochtelijke relatie onderhoudt met Mary Fisher, de jonge, steenrijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • M.J.H. Geypen boeken
  M.J.H. Geypen - Coffre d'Origine

  Coffre d'Origine verwijst naar een oude koffer die de zussen Marie Christine, Nanette en Kaat vinden op de zolder van hun grootmoeder. De geuren en voorwerpen in de koffer, vooral de vlecht, maken bij Nanette sterke, maar onbestemde emoties los. Ze krijgt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Murielle Geypen boeken
  Murielle Geypen - Nok nok

  Inspecteur Mauro verliest zijn gehoor tijdens een opruimactie van een drugslab. De gedreven poleitman moet wennen aan een leven zonder geluid en heeft het daar moeilijk mee. Zijn buurvrouw Zajan, kust hem per vergissing wanneer hij na de revalidatie thuiskomt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Murielle Geypen boeken
  Murielle Geypen - Fenian Locket

  Coffre d’Origine vertelde het verhaal van Nanette die samen met haar zussen Kaat en Marie Christine een oude koffer van hun bedovergrootmoeder ontdekken. De koffer herbergt een schat aan voorwerpen die pas door de dagdromen van Nanette een betekenis krijgen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Kees Wiese boeken
  Kees Wiese - Gebundeld schrift

  Gebundeld schrift Op je 82ste nog debuteren met een roman? Kees Wiese deed het. Was met zijn debuutroman Vénavi nog allerminst door zijn – mede door uitgebreide research verkregen – materiaal heen. Gaf eerst in zijn debuutroman – nu in deze bundel –… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Midas Dekkers boeken
  Midas Dekkers - Poot en Poes 

  Midas Dekkers heeft er nooit een geheim van gemaakt dat de poes een speciale plaats bij hem inneemt. En het favoriete dier van de leukste bioloog van Nederland verdient extra aandacht: de krolse kater, de badpoes, de kroegtijger, de knijpkat, de slokop, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Thomas Harris boeken
  Thomas Harris - De schreeuw van het lam/Silence of the Lambs (POD)

  De schreeuw van het lam is de tweede thriller van Thomas Harris met de legendarische seriemoordenaar Hannibal Lecter in de hoofdrol. De seriemoordenaar Buffalo Bill ontvoert vrouwen om ze vervolgens uit te hongeren, te vermoorden en te villen. FBI-groentje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Geeri Bakker boeken
  Geeri Bakker - Wit

  Kracht en kwetsbaarheid tekenen het leven van Josje die door haar onvervulde kinderwens een steeds groter wordende leegte voelt. Tijdens haar vele reizen als stewardess brengen weeskinderen in Kenia weer licht in haar bestaan en adoptie lijkt uiteindelijk een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Zeggen wat je denkt kan ook iets aardigs zijn

  Loesje zet Nederland aan het denken met haar scherpe teksten. Ze springt in op de actualiteit, geeft die een verrassende draai, en besteedt ook aandacht aan dingen die niet in de krant komen. Dit boekje is een verzameling van Loesje-posters over gebeurtenissen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Ondersteboven (POD)

  Zo'n lange knappe man heeft ze in geen jaren gezien! Gedachteloos loopt Ginny de antiekwinkel weer uit. Maar ze heeft wel per ongeluk iets duurs in haar handen en wordt meteen door diezelfde lange knappe man van diefstal beschuldigd. Ginny is geen piepkuiken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Open huis

  Dat komt misschien,' antwoordde het meisje kalm, 'omdat ons soort mensen verstandiger is dan jullie.' Ze kunnen elkaar niet luchten of zien. Nell O'Driscoll, de mooie en intelligente dochter uit een grote, rommelige, gezellige maar straatarme familie, en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Kapers op de kust

  Maxine Vaugh heeft het talent om niet alleen zichzelf, maar ook haar moeder en zusje in de nesten te werken. Als ze verneemt dat fotograaf Guy Cassidy, de plaatselijke beroemdheid, een oppas voor zijn kinderen zoekt, ziet ze dat als een handig opstapje naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99