Pockets

 • Niek F. Kershout boeken
  Niek F. Kershout - Valse vriendschap

  Twee vrienden komen tijdens een vakantie in contact met twee meisjes uit de omgeving. De meisjes blijken zussen te zijn en er ontstaan twee vakantieliefdes. Bij een volgende vakantie negeren de zussen om onduidelijke redenen hun oude liefdes. Om te achterhalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Ondersteboven (POD)

  Zo'n lange knappe man heeft ze in geen jaren gezien! Gedachteloos loopt Ginny de antiekwinkel weer uit. Maar ze heeft wel per ongeluk iets duurs in haar handen en wordt meteen door diezelfde lange knappe man van diefstal beschuldigd. Ginny is geen piepkuiken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Eildert Dragt boeken
  Eildert Dragt - Laatste Loper

  Run for fun, dat is het motto. Als eind vijftiger ben ik te oud voor records en supersnelle tijden. Maar hé, rennen is leuk. Daarom ren ik. En ik ben Eildert Dragt, Tukker, maar tegenwoordig Drent. Na ongezonde jaren het roer omgegooid en na de eerste stappen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Clasina Leune boeken
  Clasina Leune - DAG-VERPLEGING

  Je zal maar patiënt of verpleegkundige zijn... Schrijfster Clasina Leune (pseudoniem van Ineke de Jong) is zo'n verpleegkundige. Met haar jarenlange ervaring beschrijft ze hartverwarmende, leuke en soms ook verdrietige momenten uit het dagelijks leven van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Geeri Bakker boeken
  Geeri Bakker - Wit

  Kracht en kwetsbaarheid tekenen het leven van Josje die door haar onvervulde kinderwens een steeds groter wordende leegte voelt. Tijdens haar vele reizen als stewardess brengen weeskinderen in Kenia weer licht in haar bestaan en adoptie lijkt uiteindelijk een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Brigitte Burger boeken
  Brigitte Burger - De kilo’s kwijt mezelf terug

  Afvallen of op gewicht blijven? Meer energie hebben en lekker in je vel zitten? In dit boekje staat een stappenplan. Geen dieet, maar andere keuzes. Jij bepaalt wat je eet. Waarom kies jij voor een product? Waardoor wordt jouw keuze beïnvloed? En hoe verbeter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Margriet Brandsma, Jeroen van Eijndhoven boeken
  Margriet Brandsma, Jeroen van Eijndhoven - Ruhrgebied

  Margriet Brandsma en Jeroen van Eijndhoven Ruhrgebied - van rook en vuur naar natuur en cultuur. Industrie en vervuiling: grauw en grijs. Het zijn clichés die het Ruhrgebied nog altijd begeleiden. Maar het is niet meer de werkelijkheid. Het Ruhrgebied is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Midas Dekkers boeken
  Midas Dekkers - Poot en Poes 

  Midas Dekkers heeft er nooit een geheim van gemaakt dat de poes een speciale plaats bij hem inneemt. En het favoriete dier van de leukste bioloog van Nederland verdient extra aandacht: de krolse kater, de badpoes, de kroegtijger, de knijpkat, de slokop, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Margreet Bootsma-Oud boeken
  Margreet Bootsma-Oud - Thuis

  Zitten is geen pretje. In de gevangenis word je geleefd. Schuldig of onschuldig, voor de buitenwereld maakt dat niets uit. Als je niet uitkijkt ben je getekend voor het leven. En wat gebeurt er na het verblijf achter de tralies? Als je tijd erop zit? Hoe pak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Linda Buitelaar boeken
  Linda Buitelaar - De dood heeft geen tranen meer

  Dit boek vertelt een verhaal dat niemand persoonlijk wil meemaken. Hoe een ziekenhuis de fout inging door patiënten in een noodsituatie te weigeren medische hulp te bieden. Toch overkwam het de auteur, en vele honderden werden mede slachtoffer. Voor dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Tim Bambacht boeken
  Tim Bambacht - Als de wolken zilver kleuren

  Het is 8 oktober 2008. Wat een gezellige kinderverjaardag moest worden mondde uit in een regelrechte nachtmerrie. Godelieve Luijkx kijkt vol ongeloof de kamer rond en eindigt bij de openstaande deur. Een doodgewone maandagmiddag, drie jaar later. Als Godelieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Henk Schutten boeken
  Henk Schutten - Kim Jong-un, Gangsterdictator

  Noord-Korea dreigt met een kernoorlog. Voor het eerst in de geschiedenis kan een megalomane dictator de wereld in een nucleair armageddon storten. Nergens worden de mensenrechten zo ernstig geschonden als in Noord-Korea. Tijdens het schrikbewind van Kim… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Marieke Simons boeken
  Marieke Simons - Geheim akkoord

  Als Aisling in een opwelling besluit om op zoek te gaan naar haar verleden, wordt ze herenigd met haar oude buurjongen Thomas. Ze trekt bij hem in en hun vriendschap gaat verder vanaf het punt waar het ooit abrupt stopte. De muzikale ambities van haar beste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Esther van der Ham boeken
  Esther van der Ham - Confrontatie!

  Na een traumatische ervaring in Spanje tijdens een weekje vakantie met de familie, probeert Annabel thuis de draad weer op te pakken. Dit gaat lastig door misselijkheid en vermoeidheid. Haar collega biedt haar de helpende hand. Ze neemt haar mee uit om haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Loesje boeken
  Loesje - Zorgen moet je doen, niet maken

  Iedereen krijgt in het leven met zorg te maken. Vanaf het eerste gekraai op de kraamafdeling tot de laatste zucht in het verzorgingstehuis. Je lichaam vraagt voortdurend om aandacht. Duizenden professionals zijn dan ook dag en nacht in de weer om heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Loesje boeken
  Loesje - Ik wil best wel wat leren maar ik ben geen dom sponsje

  Dit Loesje-boekje gaat over leren. Of dat nou van je leraar, professor, collega, vriendin, partner of goeroe is, leren is leuk. Of nee, het kan leuk zijn. Want het houdt al snel op als iemand eeuwen tegen je aanpraat. En al helemaal als hij daarna gaat vragen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • I.D. Leeuwerink boeken
  I.D. Leeuwerink - De schrijver

  Peter komt in de bioscoop twee leuke vrouwen tegen, na een beetje opscheppen weet hij ze over te halen om hem te helpen met het schrijven van zijn boek. Tijdens deze periode komen ze erachter dat ze elkaar wel heel leuk vinden, alleenkan Peter zo snel geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • M.F. Christoffel boeken
  M.F. Christoffel - Kort van stof

  Na een avond borrelen bij vrienden in Amstelveen fietst de hoofdpersoon naar zijn woning in de Amsterdamse Pijp. In een roes krijgen de zaken in en rond zijn leven een plaats. De rol die het nieuwe Duitsland in Europa heeft. Zijn jeugd in een tuinstad van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Theodorus Klabbers boeken
  Theodorus Klabbers - Moord en doodslag in Medemblik

  Drie spannende verhalen in een boekMoord en doodslag in MedemblikTwee bouwvakkers werken in kasteel Radboud en vinden achter een muur een geheime deur, nieuwsgierig gaan ze naar binnen en vinden kisten vol goud en zilver. Ze besluiten het aan niemand te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Theodorus Klabbers boeken
  Theodorus Klabbers - De vlucht en het goud van Hitler

  Hitler vluchtte door een zelfmoord te plannen.Zijn vliegtuig stort in een storm neer op een onbewoond eiland.65 jaar later word het gevonden door een zeezeiler, inclusief het goud,diamanten en schilderijen aan boord.Verschillende personen willen de schat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Theodorus Klabbers boeken
  Theodorus Klabbers - Spanning en sensatie

  Het Complot: Een "Wereldbekende" man is opgehangen. Journalisten geloven het niet, en zoeken zijn graf. Ze willen middels "DNA-onderzoek" controleren of de juiste persoon is geëxecuteerd en geen plaats vervanger. Snel wordt hij door de veiligheidsdienst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • André de Geus boeken
  André de Geus - Na gebruik weggooien

  Na gebruik weggooien beschrijft op zelfkritische en indringende wijze de stappen van Job om samen met een bevriend lesbisch stel hun kinderwens vorm te geven. De zaadvraag, reacties van de omgeving, maanden zonder seks, de geboorte van het eerste kind en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bos Jacobs boeken
  Bos Jacobs - Geen medelijden

  Nick is een nogal asociale jongen die er van droomt om weg van huis te kunnen, voor goed. Weg van de ruzies tussen en met zijn ouders, weg van het drankprobleem van zijn vader, weg van alles. Wanneer hij per toeval opvang vindt bij een groep jongeren heeft hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hendrik Lenten boeken
  Hendrik Lenten - In het ritme van de deining

  Dit verhaal beschrijft het leven van een straatarme schippersfamilie tijdens de woelige eerste helft van de twintigste eeuw. Het geeft een realistisch beeld van het ambulante bestaan, vol risico's spanning en emoties.De auteur vertelt op knappe wijze de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tom Louwman boeken
  Tom Louwman - Grappa met Honing

  Vlak na het einde van de Tweede Wereldoorlog verliepen Joodse emigratiepogingen per schip naar het Beloofde Land, mild uitgedrukt, nogal moeizaam. Na het uitroepen van de Joodse staat Israël in mei 1948 zouden dit soort 'thuisreizen' rustiger moeten verlopen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90