Pockets

 • Niek F. Kershout boeken
  Niek F. Kershout - Valse vriendschap

  Twee vrienden komen tijdens een vakantie in contact met twee meisjes uit de omgeving. De meisjes blijken zussen te zijn en er ontstaan twee vakantieliefdes. Bij een volgende vakantie negeren de zussen om onduidelijke redenen hun oude liefdes. Om te achterhalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Brigitte Burger boeken
  Brigitte Burger - De kilo’s kwijt mezelf terug

  Afvallen of op gewicht blijven? Meer energie hebben en lekker in je vel zitten? In dit boekje staat een stappenplan. Geen dieet, maar andere keuzes. Jij bepaalt wat je eet. Waarom kies jij voor een product? Waardoor wordt jouw keuze beïnvloed? En hoe verbeter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Midas Dekkers boeken
  Midas Dekkers - Poot en Poes 

  Midas Dekkers heeft er nooit een geheim van gemaakt dat de poes een speciale plaats bij hem inneemt. En het favoriete dier van de leukste bioloog van Nederland verdient extra aandacht: de krolse kater, de badpoes, de kroegtijger, de knijpkat, de slokop, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Margreet Bootsma-Oud boeken
  Margreet Bootsma-Oud - Thuis

  Zitten is geen pretje. In de gevangenis word je geleefd. Schuldig of onschuldig, voor de buitenwereld maakt dat niets uit. Als je niet uitkijkt ben je getekend voor het leven. En wat gebeurt er na het verblijf achter de tralies? Als je tijd erop zit? Hoe pak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Linda Buitelaar boeken
  Linda Buitelaar - De dood heeft geen tranen meer

  Dit boek vertelt een verhaal dat niemand persoonlijk wil meemaken. Hoe een ziekenhuis de fout inging door patiënten in een noodsituatie te weigeren medische hulp te bieden. Toch overkwam het de auteur, en vele honderden werden mede slachtoffer. Voor dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Tim Bambacht boeken
  Tim Bambacht - Als de wolken zilver kleuren

  Het is 8 oktober 2008. Wat een gezellige kinderverjaardag moest worden mondde uit in een regelrechte nachtmerrie. Godelieve Luijkx kijkt vol ongeloof de kamer rond en eindigt bij de openstaande deur. Een doodgewone maandagmiddag, drie jaar later. Als Godelieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Henk Schutten boeken
  Henk Schutten - Kim Jong-un, Gangsterdictator

  Noord-Korea dreigt met een kernoorlog. Voor het eerst in de geschiedenis kan een megalomane dictator de wereld in een nucleair armageddon storten. Nergens worden de mensenrechten zo ernstig geschonden als in Noord-Korea. Tijdens het schrikbewind van Kim… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Marieke Simons boeken
  Marieke Simons - Geheim akkoord

  Als Aisling in een opwelling besluit om op zoek te gaan naar haar verleden, wordt ze herenigd met haar oude buurjongen Thomas. Ze trekt bij hem in en hun vriendschap gaat verder vanaf het punt waar het ooit abrupt stopte. De muzikale ambities van haar beste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Esther van der Ham boeken
  Esther van der Ham - Confrontatie!

  Na een traumatische ervaring in Spanje tijdens een weekje vakantie met de familie, probeert Annabel thuis de draad weer op te pakken. Dit gaat lastig door misselijkheid en vermoeidheid. Haar collega biedt haar de helpende hand. Ze neemt haar mee uit om haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Emma van Weel boeken
  Emma van Weel - Afscheid zonder begrafenis

  Emma van Weel (1973, pseudoniem) schrijft in deze autobiografie op indringende wijze over opgroeien in een gezin met een schizofrene broer en een narcistische vader. De opeenvolging van dramatische gebeurtenissen is indrukwekkend, evenals de verantwoordelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mark Van Dijk boeken
  Mark Van Dijk - Kwade geest

  Wanneer de twintigjarige Pieter dodelijk verongelukt, besluit zijn beste vriend Jaap zijn geest op te roepen met een Ouijabord. Vrijwel onmiddellijk begint Jaaps gedrag te veranderen. Hij wordt onvoorspelbaar en neemt steeds meer afstand van zijn overgebleven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Loesje boeken
  Loesje - Zorgen moet je doen, niet maken

  Iedereen krijgt in het leven met zorg te maken. Vanaf het eerste gekraai op de kraamafdeling tot de laatste zucht in het verzorgingstehuis. Je lichaam vraagt voortdurend om aandacht. Duizenden professionals zijn dan ook dag en nacht in de weer om heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Loesje boeken
  Loesje - Ik wil best wel wat leren maar ik ben geen dom sponsje

  Dit Loesje-boekje gaat over leren. Of dat nou van je leraar, professor, collega, vriendin, partner of goeroe is, leren is leuk. Of nee, het kan leuk zijn. Want het houdt al snel op als iemand eeuwen tegen je aanpraat. En al helemaal als hij daarna gaat vragen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • I.D. Leeuwerink boeken
  I.D. Leeuwerink - De schrijver

  Peter komt in de bioscoop twee leuke vrouwen tegen, na een beetje opscheppen weet hij ze over te halen om hem te helpen met het schrijven van zijn boek. Tijdens deze periode komen ze erachter dat ze elkaar wel heel leuk vinden, alleenkan Peter zo snel geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • M.F. Christoffel boeken
  M.F. Christoffel - Kort van stof

  Na een avond borrelen bij vrienden in Amstelveen fietst de hoofdpersoon naar zijn woning in de Amsterdamse Pijp. In een roes krijgen de zaken in en rond zijn leven een plaats. De rol die het nieuwe Duitsland in Europa heeft. Zijn jeugd in een tuinstad van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Theodorus Klabbers boeken
  Theodorus Klabbers - Moord en doodslag in Medemblik

  Drie spannende verhalen in een boekMoord en doodslag in MedemblikTwee bouwvakkers werken in kasteel Radboud en vinden achter een muur een geheime deur, nieuwsgierig gaan ze naar binnen en vinden kisten vol goud en zilver. Ze besluiten het aan niemand te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Theodorus Klabbers boeken
  Theodorus Klabbers - De vlucht en het goud van Hitler

  Hitler vluchtte door een zelfmoord te plannen.Zijn vliegtuig stort in een storm neer op een onbewoond eiland.65 jaar later word het gevonden door een zeezeiler, inclusief het goud,diamanten en schilderijen aan boord.Verschillende personen willen de schat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Theodorus Klabbers boeken
  Theodorus Klabbers - Spanning en sensatie

  Het Complot: Een "Wereldbekende" man is opgehangen. Journalisten geloven het niet, en zoeken zijn graf. Ze willen middels "DNA-onderzoek" controleren of de juiste persoon is geëxecuteerd en geen plaats vervanger. Snel wordt hij door de veiligheidsdienst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • André de Geus boeken
  André de Geus - Na gebruik weggooien

  Na gebruik weggooien beschrijft op zelfkritische en indringende wijze de stappen van Job om samen met een bevriend lesbisch stel hun kinderwens vorm te geven. De zaadvraag, reacties van de omgeving, maanden zonder seks, de geboorte van het eerste kind en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bos Jacobs boeken
  Bos Jacobs - Geen medelijden

  Nick is een nogal asociale jongen die er van droomt om weg van huis te kunnen, voor goed. Weg van de ruzies tussen en met zijn ouders, weg van het drankprobleem van zijn vader, weg van alles. Wanneer hij per toeval opvang vindt bij een groep jongeren heeft hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hendrik Lenten boeken
  Hendrik Lenten - In het ritme van de deining

  Dit verhaal beschrijft het leven van een straatarme schippersfamilie tijdens de woelige eerste helft van de twintigste eeuw. Het geeft een realistisch beeld van het ambulante bestaan, vol risico's spanning en emoties.De auteur vertelt op knappe wijze de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tom Louwman boeken
  Tom Louwman - Grappa met Honing

  Vlak na het einde van de Tweede Wereldoorlog verliepen Joodse emigratiepogingen per schip naar het Beloofde Land, mild uitgedrukt, nogal moeizaam. Na het uitroepen van de Joodse staat Israël in mei 1948 zouden dit soort 'thuisreizen' rustiger moeten verlopen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Bernadette de Boer boeken
  Bernadette de Boer - Malinese mangopit

  ?Een hartverwarmend verslag van een ontmoeting tussen mensen uit verschillende culturen. Zij dachten elkaar te kennen, maar ontdekten allebei telkens iets nieuws? Jan Pronk, oud-minister van OntwikkelingssamenwerkingOver het boek: Tijdens een zomervakantie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Erik Hensel boeken
  Erik Hensel - Joggen op de trappen van geluk

  Jim Timmerman is een gerespecteerd arts met een veelbelovende toekomst. Maar hij wil meer, heel veel meer. Hij komt in aanraking met coke. Na een periode van wild feesten en vreemdgaan, gaat het volledig mis: hij raakt verslaafd. Langzaam maar zeker verliest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jan van Ingen Schenau boeken
  Jan van Ingen Schenau - Wie zijn wij?

  Wie is de mens? Wie zijn wij? Waarom zijn we zoals we zijn? Voor sommigen zit het recht van de sterkste, `ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken' en vechten in het bloed en voor anderen zijn vrede, medemenselijkheid en geluk het ideaal. De mens is nog maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95