Pockets

 • Reinhilde Dewit boeken
  Reinhilde Dewit - Spoed 1

  De nachtploeg van de spoedgevallen dienst van het Algemeen Ziekenhuis is een hecht team dat bestaat uit bekwame urgentieartsen en verpleegkundigen onder leiding van dokter Luc Gijsbrechts. Privé heeft Gijsbrechts het moeilijk, want zijn vrouw wil hem nekken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Belle de Block boeken
  Belle de Block - Hannah 1

  Hannah is een knappe, langharige brunette die als producer van een commerciële tv-zender heel goed weet wat ze wil. Haar enorme energie en inzet worden beloond: ze wordt hoofd van het departement fictie. In de liefde gaat het iets minder vlot. Haar vriend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Ria Maes boeken
  Ria Maes - Deel 1 Zussen

  Lio, Anke en Clara, drie zussen, zijn opgegroeid in een warm gezien. Clara, de jongste, was altijd het studiehoofd van de familie, maar heeft zo goed als geen sociaal leven. Anke, de middelste zus, is jong getrouwd, heeft drie kinderen, woont in een mooi huis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Belle De Block boeken
  Belle De Block - Hannah

  Hannah Defour, die net weer single is, moet nog afkicken van Alex, een acteur die haar bedroog. Alvorens zich holderdebolder in een nieuwe relatie met de knappe scenarist Pieter Heyvaert te storten, besluit ze een rustperiode in te lassen. De reis naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Belle de Block boeken
  Belle de Block - Hannah Volume3

  Hannah Defour, Hoofd Fictie van een commerciële tv-zender, gaat op aanraden van haar baas voor een week naar Hollywood, waar ze in contact komt met de grootste namen uit de tv- en filmindustrie. Haar collega-deelnemers vallen goed mee. Vooral de grappige,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Ria Maes boeken
  Ria Maes - Zussen

  Lio denkt dat ze eindelijk de man heeft gevonden die haar Vincent kan doen vergeten. Ze gaat helemaal op in de relatie en verwaarloost zelfs haar werk voor hem. Vincent gaat over tot een charmeoffensief. Hij belooft Lio gouden bergen en gaat zelfs echt weg bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Eli te Winkel boeken
  Eli te Winkel - Stekeltjes van Wijsheid

  Stekeltjes van Wijsheid beschrijft kort en krachtig een aantal onderwerpen vanuit persoonlijke en spirituele ontwikkeling op een eenvoudig en heldere manier. Onderwerpen van ego tot waarheid komen aan bod. Dit boekje is een kleine bloemlezing van min of meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,75
 • Theodorus Klabbers boeken
  Theodorus Klabbers - Spanning en sensatie

  Het Complot: Een "Wereldbekende" man is opgehangen. Journalisten geloven het niet, en zoeken zijn graf. Ze willen middels "DNA-onderzoek" controleren of de juiste persoon is geëxecuteerd en geen plaats vervanger. Snel wordt hij door de veiligheidsdienst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Probeer het 's wel zo gek te bedenken

  Dit jaaroverzicht staat vol met Loesjeposters over recente gebeurtenissen in de wereld en in Loesjes eigen leven. Alles wat Loesje afgelopen jaar gemaakt heeft over de meest uiteenlopende onderwerpen is gebundeld in dit boek. Een verzameling scherpe,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • J. Zuniga-De Jong boeken
  J. Zuniga-De Jong - Secretary Journals - Aan de Costa Blanca

  Secretary Journals, een boekenreeks, gaat over het wel en wee van de jonge secretaresse Jo-Anna. In haar turbulente leventje van drukke baan en veeleisende managers staat zij elke keer opnieuw voor verrassingen. Jennefer Zuniga-De Jong, zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Marloes Vrijdag boeken
  Marloes Vrijdag - Het Beest

  "In het bos wonen wilde dieren." Rechercheur Joop Bastiaanse wil opnieuw onderzoek naar de moord op T. Rots omdat hij denkt dat de veroordeelde onschuldig is. Zijn collega Marjoleine Pietersen vindt dat echter wat ver gezocht. Bovendien heeft zij wel andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Rob Oostveen boeken
  Rob Oostveen - De Donor

  Als je geliefde een slordig leven heeft geleid, aan van alles verslaafd is en haar organen zover zijn afgetakeld dat ze niet lang meer te leven heeft, de artsen geen nieuwe organen willen transplanteren zolang de verslaving niet eenduidig beëindigd is, haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • M.F. Christoffel boeken
  M.F. Christoffel - Kort van stof

  Na een avond borrelen bij vrienden in Amstelveen fietst de hoofdpersoon naar zijn woning in de Amsterdamse Pijp. In een roes krijgen de zaken in en rond zijn leven een plaats. De rol die het nieuwe Duitsland in Europa heeft. Zijn jeugd in een tuinstad van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Theodorus Klabbers boeken
  Theodorus Klabbers - Moord en doodslag in Medemblik

  Drie spannende verhalen in een boekMoord en doodslag in MedemblikTwee bouwvakkers werken in kasteel Radboud en vinden achter een muur een geheime deur, nieuwsgierig gaan ze naar binnen en vinden kisten vol goud en zilver. Ze besluiten het aan niemand te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ria Maes boeken
  Ria Maes - Sara Schokkend nieuws

  Sara is terug zwanger. In het begin maakt ze zich zorgen of alles wel goed zal gaan, maar net als ze van de zwangerschap begint te genieten, gaat het fout. Zo fout zelfs dat de artsen zich genoodzaakt zien om Sara te opereren en haar te vertellen dat ze in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Spoed

  Verpleger Bob is vanuit het verre Afrika teruggekeerd naar België om voor zijn revaliderende broer Bert te zorgen. Op zijn nieuwe werk op de spoeddienst leert hij urgentiearts Babs Dufour kennen, met wie het al snel klikt. Maar wanneer Bob meer voor haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Fred de Vries boeken
  Fred de Vries - Stille Wateren

  STILLE WATEREN Nadat de tragische moord op Mistral van der Zee was opgelost, leek de rust binnen de kleine Vlielander gemeenschap weer voorzichtig terug te keren. Maar een jaar later wordt het lichaam van één van de hoofdrolspelers in het drama zelf dood… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Willy de Vries-Kuijken boeken
  Willy de Vries-Kuijken - De verbouwing van Mr. Alzheimer

  We zijn nog lang niet oud als een indringer ons huwelijk binnenkomt. Ongewenst claimt hij, onder de naam burn-out, stiekem en stilletjes een plek. Met hem doen tegelijkertijd de onmacht en het niet bevatten hun intree. Na een aantal jaren begrijpen mijn man en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ria Maes boeken
  Ria Maes - Sara Onverwacht succes

  Op een druilerige ochtend maakt Sara een hoedje. Het is heel amateuristisch gemaakt, maar Marnix loopt in zijn vertrouwde stijl over van enthousiasme. Sara blijkt over een onvermoed talent te beschikken, want na de modeshow vliegen de hoedjes de deur uit en is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Theodorus Klabbers boeken
  Theodorus Klabbers - De vlucht en het goud van Hitler

  Hitler vluchtte door een zelfmoord te plannen.Zijn vliegtuig stort in een storm neer op een onbewoond eiland.65 jaar later word het gevonden door een zeezeiler, inclusief het goud,diamanten en schilderijen aan boord.Verschillende personen willen de schat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Fay Weldon boeken
  Fay Weldon - Leven en liefdes van een duivelin

  Ruth is een doodgewone, niet al te aantrekkelijke huisvrouw die een keurig leven leidt met haar man en twee kinderen in een nette buitenwijk. Maar als ze erachter komt dat haar man een hartstochtelijke relatie onderhoudt met Mary Fisher, de jonge, steenrijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marina Dubois boeken
  Marina Dubois - Blauwe woorden

  Hoe ziet je leven eruit als je een vondeling bent? Als Sien van haar 'nanou' verneemt dat die haar eigen moeder niet is, verstommen alle woorden in haar mond. De duizenden gedachteknopen in haar hoofd vinden slechts een uitweg langs de 'blauwe woorden,' de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hendrik Lenten boeken
  Hendrik Lenten - In het ritme van de deining

  Dit verhaal beschrijft het leven van een straatarme schippersfamilie tijdens de woelige eerste helft van de twintigste eeuw. Het geeft een realistisch beeld van het ambulante bestaan, vol risico's spanning en emoties.De auteur vertelt op knappe wijze de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Loesje boeken
  Loesje - Zorgen moet je doen, niet maken

  Iedereen krijgt in het leven met zorg te maken. Vanaf het eerste gekraai op de kraamafdeling tot de laatste zucht in het verzorgingstehuis. Je lichaam vraagt voortdurend om aandacht. Duizenden professionals zijn dan ook dag en nacht in de weer om heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Felix Sperans boeken
  Felix Sperans - Maak dat mee

  Maak dat mee - Weergave van de genialiteit én onrust van Felix Sperans 'Het taboe dat rond de psychiatrie en haar patiënten hangt, zal wel nooit uit geroeid raken in deze vooringenomen maatschappij,' verzucht Felix Sperans in 'Maak dat mee', zijn nieuwste,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95