Pockets

 • Niek F. Kershout boeken
  Niek F. Kershout - Valse vriendschap

  Twee vrienden komen tijdens een vakantie in contact met twee meisjes uit de omgeving. De meisjes blijken zussen te zijn en er ontstaan twee vakantieliefdes. Bij een volgende vakantie negeren de zussen om onduidelijke redenen hun oude liefdes. Om te achterhalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Henk Schutten boeken
  Henk Schutten - Kim Jong-un, Gangsterdictator

  Noord-Korea dreigt met een kernoorlog. Voor het eerst in de geschiedenis kan een megalomane dictator de wereld in een nucleair armageddon storten. Nergens worden de mensenrechten zo ernstig geschonden als in Noord-Korea. Tijdens het schrikbewind van Kim… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Tim Bambacht boeken
  Tim Bambacht - Als de wolken zilver kleuren

  Het is 8 oktober 2008. Wat een gezellige kinderverjaardag moest worden mondde uit in een regelrechte nachtmerrie. Godelieve Luijkx kijkt vol ongeloof de kamer rond en eindigt bij de openstaande deur. Een doodgewone maandagmiddag, drie jaar later. Als Godelieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Esther van der Ham boeken
  Esther van der Ham - Confrontatie!

  Na een traumatische ervaring in Spanje tijdens een weekje vakantie met de familie, probeert Annabel thuis de draad weer op te pakken. Dit gaat lastig door misselijkheid en vermoeidheid. Haar collega biedt haar de helpende hand. Ze neemt haar mee uit om haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Midas Dekkers boeken
  Midas Dekkers - Poot en Poes 

  Midas Dekkers heeft er nooit een geheim van gemaakt dat de poes een speciale plaats bij hem inneemt. En het favoriete dier van de leukste bioloog van Nederland verdient extra aandacht: de krolse kater, de badpoes, de kroegtijger, de knijpkat, de slokop, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Brigitte Burger boeken
  Brigitte Burger - De kilo’s kwijt mezelf terug

  Afvallen of op gewicht blijven? Meer energie hebben en lekker in je vel zitten? In dit boekje staat een stappenplan. Geen dieet, maar andere keuzes. Jij bepaalt wat je eet. Waarom kies jij voor een product? Waardoor wordt jouw keuze beïnvloed? En hoe verbeter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Margreet Bootsma-Oud boeken
  Margreet Bootsma-Oud - Thuis

  Zitten is geen pretje. In de gevangenis word je geleefd. Schuldig of onschuldig, voor de buitenwereld maakt dat niets uit. Als je niet uitkijkt ben je getekend voor het leven. En wat gebeurt er na het verblijf achter de tralies? Als je tijd erop zit? Hoe pak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Linda Buitelaar boeken
  Linda Buitelaar - De dood heeft geen tranen meer

  Dit boek vertelt een verhaal dat niemand persoonlijk wil meemaken. Hoe een ziekenhuis de fout inging door patiënten in een noodsituatie te weigeren medische hulp te bieden. Toch overkwam het de auteur, en vele honderden werden mede slachtoffer. Voor dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Maya boeken
  Maya - Alles wat God verboden heeft

  ALLES WAT GOD VERBODEN HEEFT AUTOBIOGRAFIE VAN EEN GEWONE SM-MEESTERES Sadomasochisme speelt zich voor de meeste mensen buiten hun gezichtsveld af. Een rare afwijking van een beetje zielige mensjes die het leuk vinden om elkaar pijn te doen. Dat is (misschien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Marieke Simons boeken
  Marieke Simons - Geheim akkoord

  Als Aisling in een opwelling besluit om op zoek te gaan naar haar verleden, wordt ze herenigd met haar oude buurjongen Thomas. Ze trekt bij hem in en hun vriendschap gaat verder vanaf het punt waar het ooit abrupt stopte. De muzikale ambities van haar beste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Mark Van Dijk boeken
  Mark Van Dijk - Kwade geest

  Wanneer de twintigjarige Pieter dodelijk verongelukt, besluit zijn beste vriend Jaap zijn geest op te roepen met een Ouijabord. Vrijwel onmiddellijk begint Jaaps gedrag te veranderen. Hij wordt onvoorspelbaar en neemt steeds meer afstand van zijn overgebleven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Probeer het 's wel zo gek te bedenken

  Dit jaaroverzicht staat vol met Loesjeposters over recente gebeurtenissen in de wereld en in Loesjes eigen leven. Alles wat Loesje afgelopen jaar gemaakt heeft over de meest uiteenlopende onderwerpen is gebundeld in dit boek. Een verzameling scherpe,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Emma van Weel boeken
  Emma van Weel - Afscheid zonder begrafenis

  Emma van Weel (1973, pseudoniem) schrijft in deze autobiografie op indringende wijze over opgroeien in een gezin met een schizofrene broer en een narcistische vader. De opeenvolging van dramatische gebeurtenissen is indrukwekkend, evenals de verantwoordelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Spoed

  Verpleger Bob is vanuit het verre Afrika teruggekeerd naar België om voor zijn revaliderende broer Bert te zorgen. Op zijn nieuwe werk op de spoeddienst leert hij urgentiearts Babs Dufour kennen, met wie het al snel klikt. Maar wanneer Bob meer voor haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Fay Weldon boeken
  Fay Weldon - Leven en liefdes van een duivelin

  In de inktzwarte satire 'Levens en liefdes van een duivelin' brengt Fay Weldon de ultieme wraakfantasie van elke bedrogen vrouw tot een even onvoorspelbare als verdiende climax.Ruth is een doodgewone, niet al te aantrekkelijke huisvrouw die een keurig leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Fred de Vries boeken
  Fred de Vries - Stille Wateren

  STILLE WATEREN Nadat de tragische moord op Mistral van der Zee was opgelost, leek de rust binnen de kleine Vlielander gemeenschap weer voorzichtig terug te keren. Maar een jaar later wordt het lichaam van één van de hoofdrolspelers in het drama zelf dood… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Loesje boeken
  Loesje - Zorgen moet je doen, niet maken

  Iedereen krijgt in het leven met zorg te maken. Vanaf het eerste gekraai op de kraamafdeling tot de laatste zucht in het verzorgingstehuis. Je lichaam vraagt voortdurend om aandacht. Duizenden professionals zijn dan ook dag en nacht in de weer om heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Loesje boeken
  Loesje - Ik wil best wel wat leren maar ik ben geen dom sponsje

  Dit Loesje-boekje gaat over leren. Of dat nou van je leraar, professor, collega, vriendin, partner of goeroe is, leren is leuk. Of nee, het kan leuk zijn. Want het houdt al snel op als iemand eeuwen tegen je aanpraat. En al helemaal als hij daarna gaat vragen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Adriaan Groen boeken
  Adriaan Groen - De Goden Schaken

  De Goden Schaken vertelt het levensverhaal van Anne. Zij is als zoveel mensen op zoek naar de zin van het bestaan. Hoewel bizarre gebeurtenissen uit haar leven de zoektocht bemoeilijken, zal zij uiteindelijk antwoord en rust vinden.Een meeslepende roman over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ton Westphal boeken
  Ton Westphal - Menschen sind gesellige Tiere

  Over het boek Onvermogen, onkunde en gebrek aan persoonlijkheid in "Den Haag". Het stuitende gebrek aan visie; het voortdurend uitblijven van een gedragen beleid waar "we" in Nederland wat mee opschieten. Die frustratie, de woede ook, omdat aan de eerste de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,94
 • Blaat het niet dan schaapt het niet

  Dit boekje gaat over eten. Als je goed oplet, zie je dat bijna alles om voedsel draait. Gezondheid, de economie, gezelligheid, demonstraties en de toekomst. Eten is leuk en lekker en we genieten er graag van. En hoewel elke cultuur z n eigen eetgewoontes kent:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Natalie Hartgers boeken
  Natalie Hartgers - Watsons paradox

  Watsons paradox is de eerste roman van de auteur van 'De laatste akte'; het egodocument over de geschiedenis van het Varossieau Theater Watson heeft voorgevoelens en voorspellende dromen en weet altijd van te voren wat er gaat gebeuren. Maar dat hij in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,85
 • I.D. Leeuwerink boeken
  I.D. Leeuwerink - De schrijver

  Peter komt in de bioscoop twee leuke vrouwen tegen, na een beetje opscheppen weet hij ze over te halen om hem te helpen met het schrijven van zijn boek. Tijdens deze periode komen ze erachter dat ze elkaar wel heel leuk vinden, alleenkan Peter zo snel geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Heeft u vaak last van keuzestress

  Loesje zet Nederland aan het denken met scherpe posters. Inspirerend, verrassend, kritisch en met een glimlach. Of het nu gaat over de deeleconomie, vluchtelingen, de zeventienjarige Nobelprijswinnaar Malala, 'Je Suis Charlie', filosoferen over het leven en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Eli te Winkel boeken
  Eli te Winkel - Stekeltjes van Wijsheid

  Stekeltjes van Wijsheid beschrijft kort en krachtig een aantal onderwerpen vanuit persoonlijke en spirituele ontwikkeling op een eenvoudig en heldere manier. Onderwerpen van ego tot waarheid komen aan bod. Dit boekje is een kleine bloemlezing van min of meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,75