Overig

 • Noël Sies boeken
  Noël Sies - In je hoofd

  Ik zat gevangen in een oud lichaam. Ik was ergens, maar niet waar ik hoorde te zijn. Hoe het was?Ik zat gevangen in een oud lichaam. Ik was ergens, maar niet waar ik hoorde te zijn. Hoe het was? In je hoofd vertelt het bizarre en complexe verhaal van Jim, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • R. Klinkhamer boeken
  R. Klinkhamer - Kruis of munt

  Voor Kruis of Munt baseerde Klinkhamer zich op de authentieke dagboeken van zijn Oostenrijkse oom. Deze bestrijke de periode 1931-1958. Het accent ligt op de Tweede Wereldoorlog. Klinkhamer geeft een realistisch en ontluisterend beeld van het dagelijks leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Boudewijn van Houten boeken
  Boudewijn van Houten - Mijn auto's

  Dit is een onderhoudend relaas, waarin de schrijver (geb. 1939) herinneringen aan zijn vroegere auto's ophaalt en daarmee meteen ook een boel over zijn leven vertelt. Auto's spelen nu eenmaal een grote rol in ons modern bestaan, of we dat nu willen of niet. En… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ingmar Heytze boeken
  Ingmar Heytze - Ik ben er voor niemand

  Ingmar Heytze schreef kort na verschijning van zijn poëziebundel Het ging over rozen (2002) een lange reeks prozaminiaturen. Deze miniaturen, of beter gezegd, prozagedichten, fictieve brieffragmenten en dagboeknotities, zijn in deze uitgave bijeengebracht.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ewald Vanvugt boeken
  Ewald Vanvugt - Cynthia en haar grote liefde

  Cynthia en haar grote liefde... de aangrijpende geschiedenis van eenonmogelijke liefde... (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Janet Haasjes boeken
  Janet Haasjes - Hoge hakken op perron 7

  Kelly is een single met een levendige fantasie en beleeft zo heel wat spannende momenten. Ze woont samen met haar huisgenoot Esther. Wanneer ze tijdens een treinreis een agenda vindt, start ze een zoektocht naar de eigenaar. De cryptische afspraken helpen haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ewald Vanvugt boeken
  Ewald Vanvugt - Weerzien met Lucine

  EWALD VANVUGTRond kerstmis 1970 ontmoette ik op het tropische strand van Goa een vrouw uit New York - Lucine. Zij was 24 en ik 27 jaar.Tussen ons bloeide de liefde op en ongeveer een half jaar reisden en woonden we samen in India, tot we ieder onze eigen weg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Henk Vaessen boeken
  Henk Vaessen - Stille finale

  Henk Vaessen geeft op treffende wijze de gecompliceerde problematiekweer die vele Joden van na de oorlog kennen. Niet alleen de 1e, de 2e enzelfs de 3e generatieproblematiek, maar ook die van het antisemitisme, hetinterreligieuze huwelijk en die van de zgn.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Irma Ellens-Maat boeken
  Irma Ellens-Maat - Webmaskers

  In deze originele, wervelende roman figureert onder meer de begaafde Elise, die als een eigentijdse Cyrano een wat saaie robottechnoloog, Pascal, begeleidt op zijn digitale liefdespad. In de e-mails die zij namens hem schrijft, vertelt ze over zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Henk Vaessen boeken
  Henk Vaessen - Piel de Heilige

  De Leuvense hoogleraar theologie, prof. dr. Hubèrt de Vlaeminck, is een fenomeen op zijn vakgebied. Het feit dat hij zijn biologische ouders nooit heeft gekend en is opgevoed door de nonnetjes, lijkt hij te hebben geaccepteerd. Echter, naarmate zijn pensioen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Guus Bauer boeken
  Guus Bauer - Kleine jongens in het groot

  ledereen heeft in zijn leven wel een groot voorbeeld. We hebben allemaal iemand nodig die ons op zijn vleugels meeneemt naar de grote hoogtes die we nastreven. Misschien was Boudewijn B ch een tijdje voor mij zo'n persoon. In ieder geval is hij een van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Dirk Ayelt Kooiman boeken
  Dirk Ayelt Kooiman - Oefenen in ontsnappen

  In Oefenen in ontsnappen bundelt Dirk Ayelt Kooiman vier verhalen met ontsnappen en vlucht als thema.Verschillende tijden vormen de achtergrond; eem collectieve vlucht voor de Zwarte Dood en een ontsnapping uit een concentratiekamp, eeuwen daarna.Met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Hâeláene Rietman boeken
  Hâeláene Rietman - De Passant

  DE PASSANTDe Passant is een bloedstollende thriller, waarin de tijd een belangrijke rol speelt en het 'kwaad' in het verschiet ligt. Voor wie was tirannie een grote passie, welke zieke geest wilde, één worden met de hoofdpersoon in dit verhaal? Net als in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Lex Pieffers boeken
  Lex Pieffers - Verliefd op Adolf

  Een historische roman over vier vrouwen die hun hart en ziel verloren aan een man die de wereld zou doen veranderen in één groot inferno.Zij, Maria Reiter, Geli Raubal, Unity Mitford en Eva Braun werden verliefd op Adolf Hitler. Ondanks de ingewikkelde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Coen van Tricht boeken
  Coen van Tricht - Het schimmenrijk van W.F. Hermans

  Hoewel Hermans aanvankelijk met een zekere wrevel werd ontvangen, groeide hij uit tot een gevierd schrijver. Zijn afstotelijkheid viel op, maar hij viel in de smaak bij een nieuwe generatie die geen boodschap meer had aan wellevend-heid. Een fijnzinnige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Martijn Lofvers boeken
  Martijn Lofvers - Dodenmars

  Aan het eind van de Tweede Wereldoorlog raakt de twintiger Gaaike Oldinga, een domineeszoon afkomstig uit Noord-Groningen, als vrijwilliger aan het Oostfront verzeild op een geïsoleerde boerderij ten noorden van Berlijn. De gemêleerde plattelandsbevolking is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wim Huijser boeken
  Wim Huijser - Raban ! Raban ! Raban !

  Na 65 jaar is 'De blauwbilgorgel' nog altijdeen fenomeen dat uitnodigt tot fantaserenen associëren, dat potloden en penselen inberoering brengt en dat musici inspireert toteen nieuwe toonzetting. 'De blauwbilgorgel' ismet recht uitgegroeid tot een klassieker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Karin Overmars boeken
  Karin Overmars - Villa Betty

  Villa Betty is een zinderende roman van Nederlandse bodem. Het is een spannend verhaal over een gefortuneerde familie die leeft voor de buitenwereld - tot die buitenwereld te dichtbij komt en de façade instort. Na de dood van haar moeder wordt de 17-jarige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Charlotte Mutsaers boeken
  Charlotte Mutsaers - Bont

  Bont biedt behalve schilderijen en foto's een keur aan essays, toespraken, lezingen, gedichten en schetsend die buiten het kader van Mutsaers' reguliere bundels vallen. De kleurrijke teksten en afbeeldingen werpen een verhelderend licht op de werkwijze en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Karel van het Reve boeken
  Karel van het Reve - Verzameld werk 2

  Ruim tien jaar na zijn dood is P.C. Hooftprijswinnaar Karel van het Reve (1921-1999) nog altijd een van de meest geciteerde Nederlandse essayisten. Zijn imposante oeuvre is echter, tot verdriet van talloze liefhebbers, nauwelijks meer leverbaar. Hoogste tijd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • De vertellingen van duizend-en-een nacht

  De vertellingen van duizend-en-één nachtuit het Arabisch vertaald door Richard van LeeuwenSjahrazaad is in het Westen het symbool geworden voor het Oosten. Haar vertellingen, met hun sensualiteit, toverachtige werelden, fantastische reizen, spelingen van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Patricia van Liemt boeken
  Patricia van Liemt - De lab baby

  Autobiografische roman over een kinderwens Patricia van Liemt (1978) studeerde filosofie maar koos uiteindelijk voor een carrière bij de radio. Ze werkte voor 100% NL en is sinds 2010 iedere werkdag te horen op Q-Music, waar ze samen met Jeroen van Inkel de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Astrid Harrewijn boeken
  Astrid Harrewijn - Miss Match

  Van jobhopper tot zakenvrouw Twaalf ambachten, dertien ongelukken: dat is Lein. Maar als ze voor zichzelf begint met een afslankproduct wordt dat een groot succes. Ze verhuist naar het hippe Amsterdam-Zuid en raakt bevriend met haar chaotische expat-buurvrouw.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Karel van het Reve boeken
  Karel van het Reve - Verzameld werk 3

  Na de vorig jaar enthousiast ontvangen delen 1 en 2 van het Verzameld werk van Karel van het Reve verschijnen thans de delen 3 en 4. Zij zullen opnieuw onweerstaanbaar zijn voor alle oude én nieuwe liefhebbers van deze grote essayist. Deel 3 omvat de jaren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Virginie Loveling boeken
  Virginie Loveling - Oorlogsdagboeken 1914-1918

  D/2013/0034/831`Voor wie op zoek is naar een ooggetuigenverslag van de bezetting blijven de Oorlogsdagboeken van Virginie Loveling onmisbare lectuur. De MorgenDag na dag beschrijft Virginie Loveling het leven tijdens de Duitse bezetting de angst, de ellende,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99