Overig

 • Celeste Lupus boeken
  Celeste Lupus - Apollo aan de Seine

  Apollo aan de Seine, sans famille, is een roman die de karakterontwikkeling van een kind naar zijn volwassenheid beschrijft, van een jongen die in de oorlog is geboren en opgroeit in de naoorlogse periode in Nederland. Het geeft een zedenschets van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Karel Poort boeken
  Karel Poort - Het mantelpakje

  Deze bundel korte verhalen vormt eenweerslag van de vele reizen die Karel Poortals journalist maakte, onder andere voor hetVPRO programma Diogenes. Hij bezocht indeze hoedanigheid talloze bijzondere plekken,waaronder Sarajevo, Belfast, Memphis,Siberië,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Renâe Verbruggen boeken
  Renâe Verbruggen - Verminnen

  De zin van het leven en hoe je te handhaven in de jungle vande menselijke samenleving. Marnix Verminnen had het er alskind al moeilijk mee. Een denkertje was het, die zich al opjonge leeftijd afvroeg waarom hij eigenlijk hier op aarde was.Hij onderneemt van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Paul Dentz boeken
  Paul Dentz - Bizar

  Het lot en niets anders lijkt verantwoordelijkte zijn voor de ongewone, zelfs bizarregebeurtenissen waarmee de hoofdpersonen indeze verhalenbundel worden geconfronteerd.De vrije wil is een farce. Geestelijke folteringdoor het lot, zoals bij de man die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Joris Gerits boeken
  Joris Gerits - 365

  20070034016Een overdonderend boek over verwaarloosbare futiliteiten en de kern van de zaak:leven, liefde, literatuur. Soms is literatuur niet verzonnen, maar doorleefd. Het zijn die boeken die ertoe doen, die je bij de keel grijpen, die de je bij de keel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Nelleke Viëtor boeken
  Nelleke Viëtor - Kwaad

  Grote letter uitgaveAls Thera thuiskomt van een lange reis met haar vriend Charles naar Nepal, blijkt haar geliefde tweelingbroer omgekomen bij een verkeersongeluk. Dit is bepalend voor haar verdere leven. Ze verbreekt de vriendschap met Charles, studeert af… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Nelleke Viëtor boeken
  Nelleke Viëtor - Een nieuw huis

  Grote letter uitgaveEen nieuw huis is een met oog voor detail geschreven roman over onthechting, melancholie en verbondenheid in het leven van drie generaties vrouwen. Pas na de geboorte van een kind in de vierde generatie wordt een oud conflict bijgelegd.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Nicky de Wit boeken
  Nicky de Wit - De dag van morgen

  Tien jaar na dato. De A-coy veteranen voelen zich in de steek gelaten. Om niet te zeggen: verraden. De elitestrijders zijn stuk voor stuk zwaar getraumatiseerd en weten zich maar met moeite staande te houden in de verstikkende Nederlandse samenleving die hen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Dirk Ayelt Kooiman boeken
  Dirk Ayelt Kooiman - Oefenen in ontsnappen

  In Oefenen in ontsnappen bundelt Dirk Ayelt Kooiman vier verhalen met ontsnappen en vlucht als thema.Verschillende tijden vormen de achtergrond; eem collectieve vlucht voor de Zwarte Dood en een ontsnapping uit een concentratiekamp, eeuwen daarna.Met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Lin Scholte boeken
  Lin Scholte - Verzamelde romans en verhalen

  Met de publicatie van 'Verzamelde romans en verhalen van Lin Scholte' heeft Stichting Tong Tong het werk van Lin Scholte weer eenvoudig bereikbaar gemaakt voor een hedendaags publiek. Vilan van de Loo schreef een biografische inleiding, verzamelde mooie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Margreet Teunis boeken
  Margreet Teunis - Zoete zachte dromen

  Twee gefrustreerde buurvrouwen wonen al geruime tijd boven elkaar in hun piepkleine woninkje in een volksbuurt van Zutphen. Door een toevalstreffer kruisen elkaars wegen zich en Maggie en Narda worden hartsvriendinnen. De broodmagere Narda heeft de mannen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Lernert Engelberts boeken
  Lernert Engelberts - Echte slechte mensen

  'In ieder geval, ik kijk dus van bovenaf naar dat schilderij. Een heel fraai geometrisch werkje overigens hoor. Een soort afgeleide van die honingraat van Escher, maar dan wat naïever, wat speelser, en ik denk: dat gaat niet passen. En zij probeert alleen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marie Thâeráese Boterman boeken
  Marie Thâeráese Boterman - Sara

  Nadat Sara met haar ouders, broers en zusje is verhuisd, heeft ze het gevoel dat niets meer verloopt zoals het hoort. Voor haar moeder is nooit iets goed genoeg en haar vader lijkt alles maar over zich heen te laten komen. De relatie tussen Sara en haar ouders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Wim van Geffen boeken
  Wim van Geffen - De Katten van Cahors

  Deze korte verhalen spelen zich af in zeer verschillende delen van de globe: Nederland, Engeland, Schotland, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Japan, het voormalige Joegoslavië en Griekenland, Algerije, Zuid-Afrika, Egypte, Turkije, Iran, Indonesië,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Antonia Gerrits boeken
  Antonia Gerrits - Flitsen en gedichten uit mijn leven

  Als vader in een dorp uitgevent was, trok het gezin naar de volgende plaats. Antonia groeide op met haar broertjes en zusjes. Behalve dat hadden ze niet veel nodig. De twee dingen die hen staande hielden, waren de hechte band van het gezin en God, die altijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jaap van den Berg boeken
  Jaap van den Berg - De laatste bel

  De laatste bel is een roman over het bewogen leven van een onderwijzer.Met jeugdig elan en gepaste trots op de verworven positie in demaatschappij en het voorrecht met kinderen te mogen werken, treedtde hoofdpersoon het leven tegemoet. Het is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Astrid Harrewijn boeken
  Astrid Harrewijn - Miss Match

  Van jobhopper tot zakenvrouw Twaalf ambachten, dertien ongelukken: dat is Lein. Maar als ze voor zichzelf begint met een afslankproduct wordt dat een groot succes. Ze verhuist naar het hippe Amsterdam-Zuid en raakt bevriend met haar chaotische expat-buurvrouw.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • L. Aragon boeken
  L. Aragon - De boer van Parijs

  'Nieuwe mythen ontstaan bij elke stap die we zetten. Daar waar de mens heeft geleefd, daar waar hij leeft, neemt de legende een aanvang. Ik wil mijn gedachten alleen nog wijden aan die geminachte transformaties. Het moderne levensgevoel verandert van dag tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,75
 • Noël Sies boeken
  Noël Sies - In je hoofd

  Ik zat gevangen in een oud lichaam. Ik was ergens, maar niet waar ik hoorde te zijn. Hoe het was?Ik zat gevangen in een oud lichaam. Ik was ergens, maar niet waar ik hoorde te zijn. Hoe het was? In je hoofd vertelt het bizarre en complexe verhaal van Jim, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Astrid Harrewijn boeken
  Astrid Harrewijn - Miss communicatie

  Journaliste Didi werkt aan een artikel over Twitter, dé kans om zich te bewijzen bij haar hoofdredacteur. Wanneer ze ontdekt dat twee meiden opeens zijn verdwenen uit alle sociale netwerken, ruikt ze een primeur. Voor research gaat ze met haar huisgenoten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • R. Klinkhamer boeken
  R. Klinkhamer - Kruis of munt

  Voor Kruis of Munt baseerde Klinkhamer zich op de authentieke dagboeken van zijn Oostenrijkse oom. Deze bestrijke de periode 1931-1958. Het accent ligt op de Tweede Wereldoorlog. Klinkhamer geeft een realistisch en ontluisterend beeld van het dagelijks leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Virginie Loveling boeken
  Virginie Loveling - Oorlogsdagboeken 1914-1918

  D/2013/0034/831`Voor wie op zoek is naar een ooggetuigenverslag van de bezetting blijven de Oorlogsdagboeken van Virginie Loveling onmisbare lectuur. De MorgenDag na dag beschrijft Virginie Loveling het leven tijdens de Duitse bezetting de angst, de ellende,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Matthew Condon boeken
  Matthew Condon - De forellenopera

  Meesterlijk, bijna opera-achtig en van tijd tot tijd hilarisch toont De forellenopera ons een krankzinnige wereld vol geschiedenis, oorlog, romantiek, moord, bosbranden, drugs en de kwetsbaarheid en de veerkracht van de alomtegenwoordige natuur. Matthew Condon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Geert Colpaert boeken
  Geert Colpaert - Het boek der ontwenning

  'Alcohol', zo stelde Oscar Wilde, 'ingenomen in voldoende hoeveelheden, kan zorgen voor alle symptomen van dronkenschap.' Daar weten de Ontwenners uit de 'Afdeling der Verdwazing' - die zich graag Juu-pileir of Bruine Leffe laten noemen - alles van. Elke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Maarten Asscher boeken
  Maarten Asscher - Bekentenissen van een nieuwsgierig mens

  De uitgever heeft voor deze uitgave geen omschrijving aangeleverd. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (E-book, ISBN 9789045702162):Als het geluk ergens te vinden is, dan niet zozeer in wat wij meemaken als wel in de manier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99