Overig

 • Antonia Gerrits boeken
  Antonia Gerrits - Flitsen en gedichten uit mijn leven

  Als vader in een dorp uitgevent was, trok het gezin naar de volgende plaats. Antonia groeide op met haar broertjes en zusjes. Behalve dat hadden ze niet veel nodig. De twee dingen die hen staande hielden, waren de hechte band van het gezin en God, die altijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jaap van den Berg boeken
  Jaap van den Berg - De laatste bel

  De laatste bel is een roman over het bewogen leven van een onderwijzer.Met jeugdig elan en gepaste trots op de verworven positie in demaatschappij en het voorrecht met kinderen te mogen werken, treedtde hoofdpersoon het leven tegemoet. Het is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Margreet Teunis boeken
  Margreet Teunis - Zoete zachte dromen

  Twee gefrustreerde buurvrouwen wonen al geruime tijd boven elkaar in hun piepkleine woninkje in een volksbuurt van Zutphen. Door een toevalstreffer kruisen elkaars wegen zich en Maggie en Narda worden hartsvriendinnen. De broodmagere Narda heeft de mannen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Janet Haasjes boeken
  Janet Haasjes - String

  Een jonge vrouw ontmoet een man die haar wereld op zijn kop zet. Is het liefde of lust die haar zo verwart? Het spel van jagen en gejaagd worden begint, maar zet ze haar huwelijk daarmee niet op het spel? Haar enige uitlaatklep is haar vriendin Jos?, die onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Marie Thâeráese Boterman boeken
  Marie Thâeráese Boterman - Sara

  Nadat Sara met haar ouders, broers en zusje is verhuisd, heeft ze het gevoel dat niets meer verloopt zoals het hoort. Voor haar moeder is nooit iets goed genoeg en haar vader lijkt alles maar over zich heen te laten komen. De relatie tussen Sara en haar ouders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Boudewijn van Houten boeken
  Boudewijn van Houten - Mijn auto's

  Dit is een onderhoudend relaas, waarin de schrijver (geb. 1939) herinneringen aan zijn vroegere auto's ophaalt en daarmee meteen ook een boel over zijn leven vertelt. Auto's spelen nu eenmaal een grote rol in ons modern bestaan, of we dat nu willen of niet. En… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ingmar Heytze boeken
  Ingmar Heytze - Ik ben er voor niemand

  Ingmar Heytze schreef kort na verschijning van zijn poëziebundel Het ging over rozen (2002) een lange reeks prozaminiaturen. Deze miniaturen, of beter gezegd, prozagedichten, fictieve brieffragmenten en dagboeknotities, zijn in deze uitgave bijeengebracht.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ewald Vanvugt boeken
  Ewald Vanvugt - Cynthia en haar grote liefde

  Cynthia en haar grote liefde... de aangrijpende geschiedenis van eenonmogelijke liefde... (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Janet Haasjes boeken
  Janet Haasjes - Hoge hakken op perron 7

  Kelly is een single met een levendige fantasie en beleeft zo heel wat spannende momenten. Ze woont samen met haar huisgenoot Esther. Wanneer ze tijdens een treinreis een agenda vindt, start ze een zoektocht naar de eigenaar. De cryptische afspraken helpen haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ewald Vanvugt boeken
  Ewald Vanvugt - Weerzien met Lucine

  EWALD VANVUGTRond kerstmis 1970 ontmoette ik op het tropische strand van Goa een vrouw uit New York - Lucine. Zij was 24 en ik 27 jaar.Tussen ons bloeide de liefde op en ongeveer een half jaar reisden en woonden we samen in India, tot we ieder onze eigen weg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Irma Ellens-Maat boeken
  Irma Ellens-Maat - Webmaskers

  In deze originele, wervelende roman figureert onder meer de begaafde Elise, die als een eigentijdse Cyrano een wat saaie robottechnoloog, Pascal, begeleidt op zijn digitale liefdespad. In de e-mails die zij namens hem schrijft, vertelt ze over zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Henk Vaessen boeken
  Henk Vaessen - Piel de Heilige

  De Leuvense hoogleraar theologie, prof. dr. Hubèrt de Vlaeminck, is een fenomeen op zijn vakgebied. Het feit dat hij zijn biologische ouders nooit heeft gekend en is opgevoed door de nonnetjes, lijkt hij te hebben geaccepteerd. Echter, naarmate zijn pensioen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Guus Bauer boeken
  Guus Bauer - Kleine jongens in het groot

  ledereen heeft in zijn leven wel een groot voorbeeld. We hebben allemaal iemand nodig die ons op zijn vleugels meeneemt naar de grote hoogtes die we nastreven. Misschien was Boudewijn B ch een tijdje voor mij zo'n persoon. In ieder geval is hij een van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Dirk Ayelt Kooiman boeken
  Dirk Ayelt Kooiman - Oefenen in ontsnappen

  In Oefenen in ontsnappen bundelt Dirk Ayelt Kooiman vier verhalen met ontsnappen en vlucht als thema.Verschillende tijden vormen de achtergrond; eem collectieve vlucht voor de Zwarte Dood en een ontsnapping uit een concentratiekamp, eeuwen daarna.Met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Hâeláene Rietman boeken
  Hâeláene Rietman - De Passant

  DE PASSANTDe Passant is een bloedstollende thriller, waarin de tijd een belangrijke rol speelt en het 'kwaad' in het verschiet ligt. Voor wie was tirannie een grote passie, welke zieke geest wilde, één worden met de hoofdpersoon in dit verhaal? Net als in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Lex Pieffers boeken
  Lex Pieffers - Verliefd op Adolf

  Een historische roman over vier vrouwen die hun hart en ziel verloren aan een man die de wereld zou doen veranderen in één groot inferno.Zij, Maria Reiter, Geli Raubal, Unity Mitford en Eva Braun werden verliefd op Adolf Hitler. Ondanks de ingewikkelde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Coen van Tricht boeken
  Coen van Tricht - Het schimmenrijk van W.F. Hermans

  Hoewel Hermans aanvankelijk met een zekere wrevel werd ontvangen, groeide hij uit tot een gevierd schrijver. Zijn afstotelijkheid viel op, maar hij viel in de smaak bij een nieuwe generatie die geen boodschap meer had aan wellevend-heid. Een fijnzinnige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Martijn Lofvers boeken
  Martijn Lofvers - Dodenmars

  Aan het eind van de Tweede Wereldoorlog raakt de twintiger Gaaike Oldinga, een domineeszoon afkomstig uit Noord-Groningen, als vrijwilliger aan het Oostfront verzeild op een geïsoleerde boerderij ten noorden van Berlijn. De gemêleerde plattelandsbevolking is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wim Huijser boeken
  Wim Huijser - Raban ! Raban ! Raban !

  Na 65 jaar is 'De blauwbilgorgel' nog altijdeen fenomeen dat uitnodigt tot fantaserenen associëren, dat potloden en penselen inberoering brengt en dat musici inspireert toteen nieuwe toonzetting. 'De blauwbilgorgel' ismet recht uitgegroeid tot een klassieker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Lisette Jonkman boeken
  Lisette Jonkman - Glazuur

  vroegere beste vriendin Karlin haar baas is geworden en een relatie heeft met Sophies grote liefde Rein, helpt ook niet mee. Als Sophie voor de zoveelste keer vernederd wordt, is de maat vol: ze neemt het heft in eigen handen. Hou je vast! Lisette Jonkman is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Gerard Walschap boeken
  Gerard Walschap - Een mens van goede wil en andere romans

  D/2013/0034/813`Walschap: een reus die onder een hele periode een streep trok. LOUIS PAUL BOON Gerard Walschap is een schrijver van grote vragen en onvergetelijke personages. Deze bundeling van drie van zijn bekendste romans levert daar het bewijs van. Thijs… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Maarten Asscher boeken
  Maarten Asscher - Bekentenissen van een nieuwsgierig mens

  De uitgever heeft voor deze uitgave geen omschrijving aangeleverd. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (E-book, ISBN 9789045702162):Als het geluk ergens te vinden is, dan niet zozeer in wat wij meemaken als wel in de manier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rein Gerritsen boeken
  Rein Gerritsen - De zieke ziel 1 Knock-out

  Van bankovervaller tot filosoof. De lezer is gewaarschuwd: de geschiedenis van Rein Gerritsen bevat explosief materiaal. Na een moeilijke jeugd als ongedoopte jongen op een katholiek internaat raakte Gerritsen in 1981,op tweeëntwintigjarige leeftijd,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Nelleke Viëtor boeken
  Nelleke Viëtor - Kwaad

  Grote letter uitgaveAls Thera thuiskomt van een lange reis met haar vriend Charles naar Nepal, blijkt haar geliefde tweelingbroer omgekomen bij een verkeersongeluk. Dit is bepalend voor haar verdere leven. Ze verbreekt de vriendschap met Charles, studeert af… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Nelleke Viëtor boeken
  Nelleke Viëtor - Een nieuw huis

  Grote letter uitgaveEen nieuw huis is een met oog voor detail geschreven roman over onthechting, melancholie en verbondenheid in het leven van drie generaties vrouwen. Pas na de geboorte van een kind in de vierde generatie wordt een oud conflict bijgelegd.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95