Overig

 • Ewald Vanvugt boeken
  Ewald Vanvugt - Weerzien met Lucine

  EWALD VANVUGTRond kerstmis 1970 ontmoette ik op het tropische strand van Goa een vrouw uit New York - Lucine. Zij was 24 en ik 27 jaar.Tussen ons bloeide de liefde op en ongeveer een half jaar reisden en woonden we samen in India, tot we ieder onze eigen weg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Henk Vaessen boeken
  Henk Vaessen - Stille finale

  Henk Vaessen geeft op treffende wijze de gecompliceerde problematiekweer die vele Joden van na de oorlog kennen. Niet alleen de 1e, de 2e enzelfs de 3e generatieproblematiek, maar ook die van het antisemitisme, hetinterreligieuze huwelijk en die van de zgn.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Irma Ellens-Maat boeken
  Irma Ellens-Maat - Webmaskers

  In deze originele, wervelende roman figureert onder meer de begaafde Elise, die als een eigentijdse Cyrano een wat saaie robottechnoloog, Pascal, begeleidt op zijn digitale liefdespad. In de e-mails die zij namens hem schrijft, vertelt ze over zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Guus Bauer boeken
  Guus Bauer - Kleine jongens in het groot

  ledereen heeft in zijn leven wel een groot voorbeeld. We hebben allemaal iemand nodig die ons op zijn vleugels meeneemt naar de grote hoogtes die we nastreven. Misschien was Boudewijn B ch een tijdje voor mij zo'n persoon. In ieder geval is hij een van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hâeláene Rietman boeken
  Hâeláene Rietman - De Passant

  DE PASSANTDe Passant is een bloedstollende thriller, waarin de tijd een belangrijke rol speelt en het 'kwaad' in het verschiet ligt. Voor wie was tirannie een grote passie, welke zieke geest wilde, één worden met de hoofdpersoon in dit verhaal? Net als in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Lex Pieffers boeken
  Lex Pieffers - Verliefd op Adolf

  Een historische roman over vier vrouwen die hun hart en ziel verloren aan een man die de wereld zou doen veranderen in één groot inferno.Zij, Maria Reiter, Geli Raubal, Unity Mitford en Eva Braun werden verliefd op Adolf Hitler. Ondanks de ingewikkelde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Coen van Tricht boeken
  Coen van Tricht - Het schimmenrijk van W.F. Hermans

  Hoewel Hermans aanvankelijk met een zekere wrevel werd ontvangen, groeide hij uit tot een gevierd schrijver. Zijn afstotelijkheid viel op, maar hij viel in de smaak bij een nieuwe generatie die geen boodschap meer had aan wellevend-heid. Een fijnzinnige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Martijn Lofvers boeken
  Martijn Lofvers - Dodenmars

  Aan het eind van de Tweede Wereldoorlog raakt de twintiger Gaaike Oldinga, een domineeszoon afkomstig uit Noord-Groningen, als vrijwilliger aan het Oostfront verzeild op een geïsoleerde boerderij ten noorden van Berlijn. De gemêleerde plattelandsbevolking is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wim Huijser boeken
  Wim Huijser - Raban ! Raban ! Raban !

  Na 65 jaar is 'De blauwbilgorgel' nog altijdeen fenomeen dat uitnodigt tot fantaserenen associëren, dat potloden en penselen inberoering brengt en dat musici inspireert toteen nieuwe toonzetting. 'De blauwbilgorgel' ismet recht uitgegroeid tot een klassieker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marian den Boer-Walhout boeken
  Marian den Boer-Walhout - De maan gaat met je mee

  Vijftien jaar is Mobin als hij halsoverkop moet vluchten voor de Taliban. Met achterlating van zijn ouderlijk huis, zijn familie en zijn land, gaat hij op weg met onbekende bestemming. Met behulp van mensensmokkelaars reist hij naar Nederland, in de laadbak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Klaas de Jong boeken
  Klaas de Jong - Hoe de oorlog is verdwenen

  Hoe de oorlog is verdwenen is het verhaal van een joodsmeisje in het Polen van de Tweede Wereldoorlog en hetdaaropvolgende communistische bewind. Eén van de verhalendie Leo Vroman bedoeld kan hebben in zijn vers:Kom vanavond met verhalenhoe de oorlog is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Theo Kars boeken
  Theo Kars - De hond als mens

  De afstand tussen de mens en hoogontwikkelde zoogdieren is veel minder groot dan de meeste mensen denken. De bioloog Konrad Lorenz wijst er op dat hij bij een hond onmiskenbare schaamte had waargenomen. Darwin schreef 150 jaar geleden al dat dieren er blijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Margreet Herman boeken
  Margreet Herman - Hot Mail

  Het lezen van Hot Mail is alsof je achter een computerscherm zit waarop iemand vergeten is zich af te melden en jij nu teksten leest die niet voor jouw ogen bestemd zijn. Eigenlijk wil je dat niet, maar tegelijkertijd kan je niet anders omdat het zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rein Gerritsen boeken
  Rein Gerritsen - De zieke ziel 1 Knock-out

  Van bankovervaller tot filosoof. De lezer is gewaarschuwd: de geschiedenis van Rein Gerritsen bevat explosief materiaal. Na een moeilijke jeugd als ongedoopte jongen op een katholiek internaat raakte Gerritsen in 1981,op tweeëntwintigjarige leeftijd,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Henk Vaessen boeken
  Henk Vaessen - Herfstlicht

  In Herfstlicht vertelt Henk Vaessen (1948) een indrukwekkend, waargebeurd verhaal over het omgaan met enorme angst en groot verdriet, waarmee de hoofdpersoon in dit boek plotseling wordt geconfronteerd.Marten Dunning is een gelovig en integer mens. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Celeste Lupus boeken
  Celeste Lupus - Apollo aan de Seine

  Apollo aan de Seine, sans famille, is een roman die de karakterontwikkeling van een kind naar zijn volwassenheid beschrijft, van een jongen die in de oorlog is geboren en opgroeit in de naoorlogse periode in Nederland. Het geeft een zedenschets van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Karel Poort boeken
  Karel Poort - Het mantelpakje

  Deze bundel korte verhalen vormt eenweerslag van de vele reizen die Karel Poortals journalist maakte, onder andere voor hetVPRO programma Diogenes. Hij bezocht indeze hoedanigheid talloze bijzondere plekken,waaronder Sarajevo, Belfast, Memphis,Siberië,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Renâe Verbruggen boeken
  Renâe Verbruggen - Verminnen

  De zin van het leven en hoe je te handhaven in de jungle vande menselijke samenleving. Marnix Verminnen had het er alskind al moeilijk mee. Een denkertje was het, die zich al opjonge leeftijd afvroeg waarom hij eigenlijk hier op aarde was.Hij onderneemt van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Paul Dentz boeken
  Paul Dentz - Bizar

  Het lot en niets anders lijkt verantwoordelijkte zijn voor de ongewone, zelfs bizarregebeurtenissen waarmee de hoofdpersonen indeze verhalenbundel worden geconfronteerd.De vrije wil is een farce. Geestelijke folteringdoor het lot, zoals bij de man die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Maarten Asscher boeken
  Maarten Asscher - Bekentenissen van een nieuwsgierig mens

  De uitgever heeft voor deze uitgave geen omschrijving aangeleverd. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (E-book, ISBN 9789045702162):Als het geluk ergens te vinden is, dan niet zozeer in wat wij meemaken als wel in de manier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lernert Engelberts boeken
  Lernert Engelberts - Echte slechte mensen

  'In ieder geval, ik kijk dus van bovenaf naar dat schilderij. Een heel fraai geometrisch werkje overigens hoor. Een soort afgeleide van die honingraat van Escher, maar dan wat naïever, wat speelser, en ik denk: dat gaat niet passen. En zij probeert alleen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marie Thâeráese Boterman boeken
  Marie Thâeráese Boterman - Sara

  Nadat Sara met haar ouders, broers en zusje is verhuisd, heeft ze het gevoel dat niets meer verloopt zoals het hoort. Voor haar moeder is nooit iets goed genoeg en haar vader lijkt alles maar over zich heen te laten komen. De relatie tussen Sara en haar ouders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Wim van Geffen boeken
  Wim van Geffen - De Katten van Cahors

  Deze korte verhalen spelen zich af in zeer verschillende delen van de globe: Nederland, Engeland, Schotland, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Japan, het voormalige Joegoslavië en Griekenland, Algerije, Zuid-Afrika, Egypte, Turkije, Iran, Indonesië,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Antonia Gerrits boeken
  Antonia Gerrits - Flitsen en gedichten uit mijn leven

  Als vader in een dorp uitgevent was, trok het gezin naar de volgende plaats. Antonia groeide op met haar broertjes en zusjes. Behalve dat hadden ze niet veel nodig. De twee dingen die hen staande hielden, waren de hechte band van het gezin en God, die altijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jaap van den Berg boeken
  Jaap van den Berg - De laatste bel

  De laatste bel is een roman over het bewogen leven van een onderwijzer.Met jeugdig elan en gepaste trots op de verworven positie in demaatschappij en het voorrecht met kinderen te mogen werken, treedtde hoofdpersoon het leven tegemoet. Het is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95