Overig

 • Karel van het Reve boeken
  Karel van het Reve - Verzameld werk 4

  Na de vorig jaar enthousiast ontvangen delen 1 en 2 van het Verzameld werk van Karel van het Reve verschijnen thans de delen 3 en 4. Zij zullen opnieuw onweerstaanbaar zijn voor alle oude én nieuwe liefhebbers van deze grote essayist.

  Deel 4… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Frida Vogels boeken
  Frida Vogels - Dagboek 1. 1954-1957

  Frida Vogels roman De harde kern (verschenen in drie delen in 1992-1994) was een poging om een mensenleven sluitend te beschrijven. Dit dagboek, het eerste van zestien delen, volgt datzelfde leven op de voet. Maar het vertelt een heel ander verhaal: een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Frida Vogels boeken
  Frida Vogels - Dagboek 4. 1962-1963

  Op 5 januari 1962 noteert Frida Vogels in haar dagboek dat het afgelopen jaar een kenteringsjaar is geweest. In de eerste jaren van haar italiaanse huwelijk heeft ze vergeefs geprobeerd zich aan haar nieuwe omgeving aan te passen; tegelijkertijd voelde ze zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Frida Vogels boeken
  Frida Vogels - Dagboek 5 1964-1965

  Het vijfde deel van Frida Vogels' dagboek geeft een terugslag te zien na de betrekkelijke euforie van de jaren ervoor. Het leek erop dat de schrijfster een eigen plaats had gevonden in de wereld die sinds haar Italiaanse huwelijk haar wereld is geworden, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Guilherme Mendes da Silva boeken
  Guilherme Mendes da Silva - De humeuren van meneer Utac

  Kaapverdië begin jaren zestig. Na vijftien jaar in Nederland te hebben gewoond keertmeneer Utac terug naar zijn geboortegrond omte laten zien dat hij een geslaagdman is geworden; dat de enigszins chaotische jongen die het eiland ontvluchtte tijdens zijn jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Nicolle Poort boeken
  Nicolle Poort - Bevlekt ontvangen

  De vrome Anna trouwt begin jaren vijftig met de negen jaar oudere Jozef, een charmante kapper uit Maastricht. Pas wanneer ze daadwerkelijk samen een gezin stichten ontdekt Anna zijn ware aard. Ze beschermt haar drie kinderen door dik en dun en zoekt ten einde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • W.F.M. de Vries boeken
  W.F.M. de Vries - Statistiek en zo

  De titel van dit boek suggereert dat het over statistiek gaat, maar 'en zo' staat er niet voor niks bij. Ik heb weliswaar 30 jaar bij statistische instellingen gewerkt,te weten het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de United Nations Statistics… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • C.S. Lewis boeken
  C.S. Lewis - Kronieken van Narnia

  De Narniaboeken blijken tijdloze uitgaven die telkens weer nieuwe lezers vinden. Twee zeer gewilde edities zijn nu weer leverbaar.* Een mooie paperbackuitgevave met alle delen gebundeld voor slechts 25 euro.* De gebonden delen in cassette zijn een prachtig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • C.S. Lewis boeken
  C.S. Lewis - De kronieken van Narnia

  Clive Staples Lewis was reeds vanaf zijn kindertijd gefascineerd door sprookjes, oude legendes en mythologische vertellingen. Op zijn 16e creëerde hij reeds een faun die zich met een paraplu en een pakketje onder zijn arm verplaatste in een met sneeuw… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Anthony Borgia boeken
  Anthony Borgia - Het leven in de ongeziene wereld

  Er zullen maar weinig mensen zijn die er bij tijden niet eens over hebben nagedacht, wat er na de dood met hen zal gebeuren. De meesten van hen hebben zich een voorstelling gemaakt van wat we de hemel en de hel noemen, doch voor iets preciezer dan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Djoeke Ardon boeken
  Djoeke Ardon - Iemand die terugzwaait

  Djoeke ziet soms dingen die de woorden waard zijn. In een heldere taal die je direct haar wereld inzuigt, laat ze je zien wat zij ziet, wie ze bekijkt, wat ze denkt, hoe ze leeft. "Ik dagdroom veel over de mensen die ik zou willen zijn. Ik ben meestal een man… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Eva Posthuma de Boer boeken
  Eva Posthuma de Boer - Lichthart

  Zinderende roman die de lezer meevoert naar Amsterdam, Parijs en Zuid-Afrika

  'Ik pak het zilveren fotolijstje op. Het is mama, in kleur, in de vensterbank, hier, in deze kamer. Ze heeft haar benen opgevouwen, haar armen leunen op haar knieën. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Karel van het Reve boeken
  Karel van het Reve - Verzameld werk 3

  Na de vorig jaar enthousiast ontvangen delen 1 en 2 van het Verzameld werk van Karel van het Reve verschijnen thans de delen 3 en 4. Zij zullen opnieuw onweerstaanbaar zijn voor alle oude én nieuwe liefhebbers van deze grote essayist. Deel 3 omvat de jaren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Govert Derix boeken
  Govert Derix - De wereldomwandelaar

  Terwijl de menselijke omgang met de planeet definitief in het honderd loopt, wandelt één man om de wereld... en ontdekt de Theorie van Alles en daarmee de sleutel tot de versmelting van wetenschap, spiritualiteit en politiek. Gedreven door oneigentijdse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Midas Dekkers boeken
  Midas Dekkers - Pluis

  ‘Wat bezielt een mens om een cavia in huis te nemen? Kortzichtigheid? Overmoed? Wat heeft een cavia een mens te bieden?’ Wie kan er nou beter met humor en een tikje venijn over onze harige vriendjes en hun baasjes schrijven dan Midas Dekkers? Voor het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • A. de Saint Exupery boeken
  A. de Saint Exupery - De kleine prins

  pop-up editieDit prachtige moderne sprookje, geschreven voor jong en oud en schitterend geïllustreerd door de auteur, wordt over de hele wereld tot de klassieken gerekend. Het is in de Westerse wereld door de jaren heen na de bijbel zelfs het meest verkochte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Mieke Mosmuller boeken
  Mieke Mosmuller - Hemelse roos

  Hemelse RoosDe Italiaanse chirurg Beato vertelt zijn levensverhaal, waarin de ontmoeting en vriendschap met de misdadiger Gerrit, een Hollander uit Den Haag, een centrale plaats innemen. Na Gerrits dood vervolgt Beato diens belevenissen.Een boeiend verhaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Joris Gerits boeken
  Joris Gerits - 365

  20070034016Een overdonderend boek over verwaarloosbare futiliteiten en de kern van de zaak:leven, liefde, literatuur. Soms is literatuur niet verzonnen, maar doorleefd. Het zijn die boeken die ertoe doen, die je bij de keel grijpen, die de je bij de keel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Monda Heshusius boeken
  Monda Heshusius - Woorden van troost

  Gedichten en gedachten bij een afscheid.

  Afscheid nemen van een dierbare. Je wilt iemand bezoeken, moed inspreken, troosten. Maar hoe vind je de juiste woorden. Je praat over het weer, de televisie of de behandeling. Maar niet zo gemakkelijk over het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Astrid Harrewijn boeken
  Astrid Harrewijn - Miss communicatie

  Journaliste Didi werkt aan een artikel over Twitter, dé kans om zich te bewijzen bij haar hoofdredacteur. Wanneer ze ontdekt dat twee meiden opeens zijn verdwenen uit alle sociale netwerken, ruikt ze een primeur. Voor research gaat ze met haar huisgenoten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Lisette Jonkman boeken
  Lisette Jonkman - Glazuur

  vroegere beste vriendin Karlin haar baas is geworden en een relatie heeft met Sophies grote liefde Rein, helpt ook niet mee. Als Sophie voor de zoveelste keer vernederd wordt, is de maat vol: ze neemt het heft in eigen handen. Hou je vast! Lisette Jonkman is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • J. Menting boeken
  19,95
 • Astrid Harrewijn boeken
  Astrid Harrewijn - Prinses in de polder

  Sara Janszen is een wereldverbeteraar: ze reist de hele wereld over voor ontwikkelingsprojecten. Als ze voor een korte tussenstop in Nederland is, blijkt het thuis een grote chaos: het huwelijk van haar ouders staat op springen en Sara’s jongere zus, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • De vertellingen van duizend-en-een nacht

  De vertellingen van duizend-en-één nachtuit het Arabisch vertaald door Richard van LeeuwenSjahrazaad is in het Westen het symbool geworden voor het Oosten. Haar vertellingen, met hun sensualiteit, toverachtige werelden, fantastische reizen, spelingen van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Virginie Loveling boeken
  Virginie Loveling - Oorlogsdagboeken 1914-1918

  D/2013/0034/831`Voor wie op zoek is naar een ooggetuigenverslag van de bezetting blijven de Oorlogsdagboeken van Virginie Loveling onmisbare lectuur. De MorgenDag na dag beschrijft Virginie Loveling het leven tijdens de Duitse bezetting de angst, de ellende,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99