Overig

 • Bas Warnars boeken
  Bas Warnars - De dag na gisteren

  Een tweeluik over een jongen die opgroeit tot een succesvol deejay maar daarbij door drank, drugs en familieomstandigheden zijn liefde voor muziek vergeet.Hij heeft bereikt waar vele mensen over dromen en zijn leven draait om seks, drugs en rock 'n roll. Ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,09
 • Robert Schram boeken
  Robert Schram - Jonkheer van Avignon (z/w)

  Bob, een zakenman, mist zijn oude romantische ik. Hij besluit een zakenreis in Marseille af te breken en eerherstel te zoeken in Avignon. In een metro ontmoet hij een mysterieuze vrouw, Monique, en met haar beleeft hij een fantastisch avontuur.Bob Sceggs, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,75
 • Piet Poell boeken
  Piet Poell - Limburg Blues

  Zes verhalen over opgroeien in Limburg, conflicten met de kerk, het rijke roomse leven, maar ook hilarische voorvallen, uitbundige feesten en seksuele uitspattingen. Weemoed en kolder wisselen elkaar af in levens die soms onvoorziene wendingen nemen.Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Frans van Heeswijk boeken
  Frans van Heeswijk - de fantasie fabriek

  U zult in kort bestek kennis maken met een Zimbabwaans Sjamaan. Getuige zijn van de belevenissen van een Italiaanse maffia baas in Maastricht. Mededogen krijgen met een meisje dat veel pech had. De zoektocht naar de ware liefde meebeleven en meer.In de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,94
 • Henri Smeets boeken
  Henri Smeets - Van Koempelrock Tot Klompenrock

  Terug naar de tijd van de 'teenagers'! Een jaren vijftig term, die de nieuwe generatie tieners en nozems/bakvissen toen, een eigen identiteit gaf. Met vele interviews en vooral ook unieke foto's, worden de jaren van de rock & roll herbeleefd.Terug naar de tijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,50
 • Jan Adrianus Barendrecht boeken
  Jan Adrianus Barendrecht - Kussen Strelen Beminnen Liefhebben

  Twee mensen ontmoeten elkaar, raken elkaar aan en voelen de verliefdheid waaruit ongetemde lust en verlangen oplaaien. In elke manier waarop ze elkaar ontmoeten, in woord, in gebaar, in zien en voelen, laten ze zich daardoor leiden. Daarbij vervagen grenzen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Irene Helsloot boeken
  Irene Helsloot - Deining

  In meerdere religies en culturen wordt een betere wereld in het vooruitzicht gesteld. Wat als dit geen loze bewering is ...De jonge wetenschapper Emma vraagt zich af of de ontwikkeling van het leven in een rekenmodel te vatten is, net zoals dat mogelijk is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Marion Altena boeken
  Marion Altena - Ontworteling

  Een nieuwsgierige fotografe probeert tijdens een intrigerend en erotisch geladen internetcontact de beweegredenen te achterhalen van een mysterieuze onbekende, die beweert een vampier te zijn.Wie heerst over wie in chatcontact? En wat is er aan leugens en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Oek de Jong boeken
  Oek de Jong - De wonderen van de heilbot

  In de jaren dat hij werkte aan 'Hokwerda's kind' registreerde Oek de Jong in zijn dagboek de wonderlijke ontstaansgeschiedenis van deze roman. Hoe een kort verhaal voor een daklozenkrant uitgroeide tot een grote roman valt in 'De wonderen van de heilbot' stap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • L. Aragon boeken
  L. Aragon - De boer van Parijs

  'Nieuwe mythen ontstaan bij elke stap die we zetten. Daar waar de mens heeft geleefd, daar waar hij leeft, neemt de legende een aanvang. Ik wil mijn gedachten alleen nog wijden aan die geminachte transformaties. Het moderne levensgevoel verandert van dag tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,75
 • Bart Vercauteren boeken
  Bart Vercauteren - Liefste kinderen

  Bijna dertig jaar na de verdwijning van zijn vader keert Waldo terug naar Nedervelle, een dorp aan de Schelde. Hij sluit vriendschap met de uitbater van de plaatselijke superette. Via hem ontrafelt hij zijn familiegeschiedenis en de achtergrond van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Chika Unigwe boeken
  Chika Unigwe - De smaak van sneeuw

  Amara is met haar moeder met het vliegtuig onderweg naar Londen. Daar willen ze een nieuw leven beginnen, ver weg van Enugu, haar vader en vooral haar stiefmoeder en haar kinderen. Haar vader heeft nu een zoon, en er is geen plaats meer in zijn leven voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Saskia de Coster boeken
  Saskia de Coster - Zusjes

  Anna en Lize zijn zusjes. Tweelingzussen. Anna en Lize horen samen. Samen zijn ze één persoon, samen zijn ze A en L, AL, ALLES. De zussen trekken samen de wereld rond. Anna op haar twee benen, Lize op een been van zichzelf en op een houten been. De zusjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Jan Boom boeken
  Jan Boom - God is iets vergeten

  Maken we als mensen bewuste keuzes of overkomt het leven ons? Heb je eigenlijk wel iets te kiezen als je overspoeld wordt door de realiteit en bevangen wordt door overweldigende hoeveelheden liefde en angst? Hoe moet je verder met de liefde van je leven als de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • D Kunneman boeken
  D Kunneman - Terug naar de moskee

  De 16-jarige moslim Amin wordt getreiterd, genegeerd en verafschuwd door zijn omgeving. Zijn enige steun vormt klasgenote Ilona, die aan haaruitval lijdt. Wint Amin het gevecht tegen angst, religie en zijn ouders en vindt hij zijn innerlijk kompas?De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,75
 • J.D. Simons - Van Veen boeken
  J.D. Simons - Van Veen - Zimbabwe op weg naar betere tijden?

  een huwelijk tussen een Zimbabwaanse man en een Europese vrouw lukt. Ze integreren elkaars cultuur. De vrouw schakelt haar Europese familieleden in voor een kinderopvanghuis en de Zimbabwaanse familie dragen ook hun steentje bij.Een Zimbabwaanse man en een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ivan Grud boeken
  Ivan Grud - "de Rotterdammer vertelt"

  Na "Rotterdamse kroegverhalen" nu dus de "Rotterdammer vertelt" Wederom een bundel verhalen vertelt op de specifieke manier, zoals alleen â Ivan Grudâ het weet neer te pennen. Zijn verhalen zijn veelal autobiografisch. Een must voor de liefhebberHet vervolg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,93
 • Laura Bosua boeken
  Laura Bosua - De kat en de muis en andere verhalen

  Deze bundel van tien verhalen is geschreven door de inmiddels twintigjarige Laura Bosua. De verhalen zijn in verschillende stijlen geschreven. Zo staat er onder andere een dierenverhaal (De kat en de muis) in en drie verhalen die bij elkaar horen met als thema… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Godelieve Boselie boeken
  Godelieve Boselie - Isa en David

  Isa start als lerares Geschiedenis op een middelbare school. Zij merkt algauw dat niet alleen haar leerlingen als persoon groeien, maar ook zijzelf. Terwijl zij haar plaats vindt in haar baan en familie, ontdekt zij de liefde. Maar kan zij hem vasthouden?Isa… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • John Gerrichhauzen boeken
  John Gerrichhauzen - Van net na de oorlog

  Van net na de oorlog schetst jeugd in jaren vijftig. Nieuwsgierig makende alledaagse fragmenten. Is het alledaags? Wat verbergen we? Hoe zijn geheimen ontstaan? Het ontrafelen van het alledaagse is denkbeeldige pelgrimstocht naar Santiago de Compostella.â Van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,75
 • Marion Wesselman boeken
  Marion Wesselman - Kwaad

  Er bestaat een eeuwenoude mayakalender die ophoudt op 21-12-2012. Vele mensen, die spirituele interesses hebben, geloven dat op die dag de wereld een grote spirituele verandering ondergaat, misschien zelfs vergaat. Deze verandering zou inhouden dat ieder mens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Caroline Nelissen boeken
  Caroline Nelissen - daten

  Een prettig ogend gezicht, omringd door een gigantischebos zwarte, met aan de slapen licht grijzendekrullen, gedragen door een lang ietwat stevig postuur,loopt me op de stoep tegemoet.Ik draai het raampje open en hij zegt: Zal ik u de wegwijzen?En dan zit hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Milan van Opmeer boeken
  Milan van Opmeer - De Parijs Conventie

  In zijn boek 'je moet je leven veranderen' geeft Peter Sloterdijk aan dat de noodzaak om ons leven anders in te richten gedreven zal worden door externe factoren, zoals ecologische en andere crisissen. Het slothoofdstuk van dit drieluik biedt uitkomst: de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Milan van Opmeer boeken
  Milan van Opmeer - Het consortium

  We maken kennis met Kees-Jan, Milan en Bertrand: drie beroemde schrijvers. Zij besluiten samen te gaan werken aan een ambitieus project: een cultuuromslag bewerkstelligen teneinde een, in de ogen van vooral Bertrand noodzakelijke, hernieuwde vorm van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ilse Hesp boeken
  Ilse Hesp - Wie het langst valt

  Voor wie niet slapen kan: bizarre sprookjes voor volwassenen. Verhalen die de vier seizoenen bestrijken in het sjieke en maffe Hotel Duivendak. Uitermate geschikt voor lezers met gevoel voor humor, vanwege de opvallende parallellen tussen mens en dier.Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50