Overig

 • Iduna Paalman boeken
  Iduna Paalman - Hee maisje!

  Hee maisje!Iduna is het paar ogen dat je vermoedt als je iets vreemds doet. Het zijn haar oren die je vreest als je net te hard een telefoongesprek in de trein voert. Zij is de voyeur, de afluisteraar, de chroniqueur van het dagelijks leven.Het is genieten om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Willem M.J. Groeneveld boeken
  Willem M.J. Groeneveld - Extra testament Gouden Lekie

  In het bos bij Onderschie wordt onder vreemde omstandigheden een tweeling - Dori en Oliver - te vondeling gelegd door hun ouders. Zij worden gevonden door boer Robert de Payens en zijn vrouw Mary die de tweeling liefdevol opnemen. Dori en Oliver hebben een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Osamu Tezuka boeken
  Osamu Tezuka - Een wereld om van te houden

  Nadat Ayako het grootste deel van haar jeugd in een kelder opgesloten heeft gezeten, trekt ze eindelijk de grote wereld in. Verborgen in een kist wordt ze bij de geheimzinnige zakenman Tomio Yutenji bezorgd - maar is hij wel degene die hij zegt te zijn? Hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Osamu Tezuka boeken
  Osamu Tezuka - Een familie om van te houden

  AYAKO 2 - Een familie om van te houden De arme O-Ryo wordt onder vreemde omstandigheden dood aangetroffen. De politie, in de persoon van rechercheur Tanuma, vertrouwt het allemaal niet en speurt naar de ware toedracht van de zaak. Dit alles komt ter sprake… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Peter J. van Dijk boeken
  Peter J. van Dijk - Het domein van de jeugd

  In Het domein van de jeugd (Tussenspel 1) worden bruggen geslagen in een door Peter J. van Dijk geplande romancyclus. Bruggen naar zijn autobiografisch gekleurde debuut Voorspel en zijn laatstelijk verschenen Reis naar de vader en bruggen naar in de toekomst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,90
 • Aaf Brandt Corstius boeken
  Aaf Brandt Corstius - ABC in handtasformaat

  Aaf Brandt Corstius is een veelgelezen columniste in de Volkskrant, VT Wonen, en voorheen nrc.next en NRC handelsblad. Ook analyseert zij handtassen in esta. Deze dwarsligger bevat een bundeling van haar meest verrassende, herkenbare, hilarische, onnavolgbare… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Osamu Tezuka boeken
  Osamu Tezuka - Een meisje om van te houden

  AYAKO 1 - Een meisje om van te houden Centraal in het verhaal staat de aartsconservatieve familie Tenge, met aan het hoofd de chagrijnige patriarch Sakuemon. Dagelijks ergert hij zich aan de teloorgang van de traditionele Japanse normen en waarden, aan het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ruud Galle boeken
  Ruud Galle - De tafel van bader

  De jonge en strijdbare hoogleraar politicologie en ethiek Vincent Lannoy is lid van de Tafel van Bader. Zo ook zijn al wat oudere vriend Morris Plink, van beroep rechter. Het exclusieve genootschap bestaat uit intellectuelen en vooraanstaande inwoners van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Elise van de Weitgraven boeken
  Elise van de Weitgraven - Gloepend benauwd

  Een aangrijpend verhaal over de razzia van Putten.Tijdens een wraakactie in de Tweede Wereldoorlog staan twee broers, Gijs en Willem, op het Marktplein om weggevoerd te worden, maar het lot beslist op het laatste moment voor één van hen anders. Terwijl een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Milan van Opmeer boeken
  Milan van Opmeer - De Parijs Conventie

  In zijn boek 'je moet je leven veranderen' geeft Peter Sloterdijk aan dat de noodzaak om ons leven anders in te richten gedreven zal worden door externe factoren, zoals ecologische en andere crisissen. Het slothoofdstuk van dit drieluik biedt uitkomst: de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Nelleke Vietor boeken
  Nelleke Vietor - De val

  Grote letter uitgaveAls Tine weduwe wordt, ontdekt ze pas hoe weinig ze in haar relaties met anderen heeft geïnvesteerd. Zelfs haar enige zoon is als een vreemde. Over zijn ongewone levensloop stelt ze nauwelijks vragen. Uiteindelijk wordt haar afstandelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Henk Vaessen boeken
  Henk Vaessen - Stille finale

  Grote letter uitgaveKun je van ‘geluk’ spreken, als je samen met je tweelingbroer als enigen van de Joodse gemeenschap uit Elburg het concentratiekamp heb overleefd? Of als je van de 660 mannen die zijn weggevoerd uit Putten, hoort bij de enkele tientallen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Anton Brand boeken
  Anton Brand - Liefdeknopen

  Grote letter uitgaveNederland veranderde snel in de vorige eeuw. Liefdeknopen is een ontroerende familiegeschiedenis, tegen de achtergrond van die veranderingen. Het is ook een met zorg en begrip getekend portret van een huwelijk tussen twee mensen die soms… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Anne Doedens boeken
  Anne Doedens - Dood op de rots

  In 1347/8 slaat de Pest toe in Europa. Er vallen miljoenen doden. De verschrikkelijke ziekte manifesteert zich in het Westen het eerst in Italië. Ook de stad Orvieto, niet ver van Rome, wordt zwaar getroffen. Onder de vele doden die de stad telt, is in ieder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • D.W. Joekes boeken
  D.W. Joekes - Door het oog van de naald

  Voor de Tweede Wereldoorlog leerde de auteur van dit boek voldoende van de taal om tijdens de Japanse bezetting van Nederlands Indië als krijgsgevangene ingezet te worden als tolk bij het spoorwegkantoor in Soerabaja.De ontdekking van zijn deelname aan een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Adriaan Verkerke boeken
  18,95
 • Kees de Both boeken
  Kees de Both - De verleidingsexplosie

  Je kunt anderen beïnvloeden door te redeneren en te overtuigen,maar je kunt ook proberen ze te verleiden. Je mikt dan niet ophet verstand, maar op de emoties. Verleiding heeft eeuwenlang ineen kwade geur gestaan, maar de verleider is inmiddels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Wil Heeffer boeken
  Wil Heeffer - Made in Havanna

  Made in Havana is een roman over de ogen en het hart, over zien en de liefde. Tijdens een congres in Havana over kokerzien, ontmoet de Nederlandse oogarts Jan de Cubaanse Luz, de dochter van een held van de revolutie. Ze wil weg uit een land vol tekorten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Hans Dütting boeken
  Hans Dütting - Het leven is te kort voor alles

  Het leven is te kort voor alles is het derde en laatste deel van Hans DüttingsParijse dagboeken. Fragment: 'Ik vind De Kus van Jan Wolkers een fantastisch boek, maar ik blijf De Walgvogel zijn meesterwerk vinden, want daar zitten alle vroegere thema's van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Carlie Stijnen boeken
  Carlie Stijnen - Maison Perdue

  Maison Perdue speelt zich af in een hameau aan de kust van Zuid-West Frankrijk, in de Charente-Maritime, een streek die in dit boek in al haar liefl ijkheid op de kaart wordt gezet. Het Nederlandse echtpaar Marcel en Anna bezit daar een huis en is in de loop… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Sandro Zanetti boeken
  Sandro Zanetti - Een bruid voor Frankenstein

  Tot de interessantste bezienswaardigheden van Italië behoren demonumentale kerkhoven van Milaan en Rome. Juist op dezetoeristische trekpleisters heeft Sandro Zanetti een spannend verhaalgesitueerd over gelukte en mislukte liefde, dat werd vertaald doorMartien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hans Dutting boeken
  Hans Dutting - Harry Mulisch

  Harry Mulisch is niet meer. Voor Mulisch-kenner Hans Dütting was dit aanleiding om zijn goed ontvangen biografische profiel van de grote schrijver uitgebreid teherzien en aan te vullen, nu we kunnen terugkijken op het rijke literaire leven van Harry Mulisch.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Gerrit Sangers boeken
  Gerrit Sangers - Trance

  In Altrecht zag het gebouw van het psychiatrisch ziekenhuis er mistroostig uit in de regen. De ramen leken schitterend zwart landbouwplastic. Ik ging naar binnen en nam de lift naar de vijfde verdieping. Hier was het veilig en warm. Voor de draadglazen deur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tymen Trolsky boeken
  Tymen Trolsky - Karl Marx Universiteit

  1969 was een stormjaar. In de straten van de stad dromden de mensen samen. De revolutie barstte los. Het Maagdenhuis in Amsterdam werd bezet. Wat weinigen weten is dat het in ons land in Tilburg begon. De universiteit werd omgedoopt tot Karl Marx Universiteit.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Monica Klöpping boeken
  Monica Klöpping - Mama, Interrupted

  "Langzamerhand wordt alles donker. Ik voel me totaal ontspannen. Ik zweef. Ik ben gewichtloos. Ik ben weg. Zwart. En daarna … niets meer." Na de geboorte van haar dochtertje Daisy kan Monica haar geluk niet op. Alles loopt op rolletjes en het leven is mooi.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50