Overig

 • Kees de Both boeken
  Kees de Both - De verleidingsexplosie

  Je kunt anderen beïnvloeden door te redeneren en te overtuigen,maar je kunt ook proberen ze te verleiden. Je mikt dan niet ophet verstand, maar op de emoties. Verleiding heeft eeuwenlang ineen kwade geur gestaan, maar de verleider is inmiddels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Wil Heeffer boeken
  Wil Heeffer - Made in Havanna

  Made in Havana is een roman over de ogen en het hart, over zien en de liefde. Tijdens een congres in Havana over kokerzien, ontmoet de Nederlandse oogarts Jan de Cubaanse Luz, de dochter van een held van de revolutie. Ze wil weg uit een land vol tekorten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Hans Dütting boeken
  Hans Dütting - Het leven is te kort voor alles

  Het leven is te kort voor alles is het derde en laatste deel van Hans DüttingsParijse dagboeken. Fragment: 'Ik vind De Kus van Jan Wolkers een fantastisch boek, maar ik blijf De Walgvogel zijn meesterwerk vinden, want daar zitten alle vroegere thema's van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Carlie Stijnen boeken
  Carlie Stijnen - Maison Perdue

  Maison Perdue speelt zich af in een hameau aan de kust van Zuid-West Frankrijk, in de Charente-Maritime, een streek die in dit boek in al haar liefl ijkheid op de kaart wordt gezet. Het Nederlandse echtpaar Marcel en Anna bezit daar een huis en is in de loop… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Sandro Zanetti boeken
  Sandro Zanetti - Een bruid voor Frankenstein

  Tot de interessantste bezienswaardigheden van Italië behoren demonumentale kerkhoven van Milaan en Rome. Juist op dezetoeristische trekpleisters heeft Sandro Zanetti een spannend verhaalgesitueerd over gelukte en mislukte liefde, dat werd vertaald doorMartien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hans Dutting boeken
  Hans Dutting - Harry Mulisch

  Harry Mulisch is niet meer. Voor Mulisch-kenner Hans Dütting was dit aanleiding om zijn goed ontvangen biografische profiel van de grote schrijver uitgebreid teherzien en aan te vullen, nu we kunnen terugkijken op het rijke literaire leven van Harry Mulisch.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Gerrit Sangers boeken
  Gerrit Sangers - Trance

  In Altrecht zag het gebouw van het psychiatrisch ziekenhuis er mistroostig uit in de regen. De ramen leken schitterend zwart landbouwplastic. Ik ging naar binnen en nam de lift naar de vijfde verdieping. Hier was het veilig en warm. Voor de draadglazen deur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tymen Trolsky boeken
  Tymen Trolsky - Karl Marx Universiteit

  1969 was een stormjaar. In de straten van de stad dromden de mensen samen. De revolutie barstte los. Het Maagdenhuis in Amsterdam werd bezet. Wat weinigen weten is dat het in ons land in Tilburg begon. De universiteit werd omgedoopt tot Karl Marx Universiteit.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Monica Klöpping boeken
  Monica Klöpping - Mama, Interrupted

  "Langzamerhand wordt alles donker. Ik voel me totaal ontspannen. Ik zweef. Ik ben gewichtloos. Ik ben weg. Zwart. En daarna … niets meer." Na de geboorte van haar dochtertje Daisy kan Monica haar geluk niet op. Alles loopt op rolletjes en het leven is mooi.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Johan Vanhecke boeken
  Johan Vanhecke - Een literaire wandeling door Antwerpen Noord

  In Antwerpen Noord werden de romanciers Marnix Gijsen, Fernand Auwera en Rose Gronon, de dichters Jan van Nijlen en Victor Brunclair, en de striptekenaars Willy Vandersteen en Ikke geboren, net als Jan Fabre die er zijn vaste uitvalsbasis heeft voor zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Karel Wellinghoff boeken
  Karel Wellinghoff - De burcht van de vrede

  Lang geleden leefde in het diepste zuiden van Frankrijk een volk datgenoeg had van de gevestigde religie en dat zich massaal wendde toteen groep geïnspireerde mensen die een oorspronkelijk christendombeleden. Deze groep en iedereen die met hen te maken had,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Leo Besouw boeken
  Leo Besouw - Noorderdorp

  Noorderdorp. Een (familie)geschiedenis (1940-1956).In deze historisch semi-biografische roman, spelend in de kopvan Noord-Holland, plaatst de auteur zijn hoofdpersoon, Leo,terug in de tijd. Het verhaal is de beschrijving van een jonggezin in de oorlogsjaren en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Carl-Henning Wijkmark boeken
  Carl-Henning Wijkmark - Afscheid van verspilde tijd

  Carl-Henning Wijkmark AFSCHEID VAN VERSPILDE TIJD Roman Winnaar van de Augustprijs 2007 – de belangrijkste literaire prijs van Zweden ! De acteur Hasse ligt op zaal 5, een afdeling voor terminale patiënten, te wachten op zijn dood. Aanvankelijk liggen er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Charles Muetstege boeken
  Charles Muetstege - Een Amerikaanse droom

  Rotterdam, 1940. Een Duitse vriend helpt de hoofdpersoon van deze roman, David en joods, te vluchten naar Engeland. Daar wordt hij beschuldigd van moord, maar ontsnapt doordat hij Engelandvaarder wordt. Hij komt geregeld op de Hollandse kust, raakt verliefd op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Piet Korse boeken
  Piet Korse - Het gezin van Pa en Moe Mees

  Wanneer Moe Mees haar adem even inhoudt en de Gaai zijn lawaai, kan zij heel zacht piepkleine stemmetjes vernemen. Zij spreken haar aan en zeggen: 'Lieve Moeke, houd vol; geef de moed niet op. We komen er aan. Het duurt niet zo lang meer. We moeten onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jaap Rameijer boeken
  Jaap Rameijer - Jamie op zijn wolk

  'Jamie op zijn wolk' is een verhaal van bijna tweeduizend jaar geleden. Het speelt in Rhedae, het huidige Rennes-le-Château, dat magische dorpje in de Zuid-Franse Pyreneeën. Jamie komt daar op aarde om een belangrijke taak te verrichten. En om te leren wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kathleen de Meutter boeken
  Kathleen de Meutter - Droom van een heroinehoer

  Emma was gekrast, gesneden en gekerfd. Daar diep rood vanbinnen.In het ziekenhuis fluisterde ze nauwelijks verstaanbaar voor mij woorden die in hun bruutheid te hard tot me doordrongen. Ze wilde niet dat hij keek, die dokter.'Emma, die dokter moet het toch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Hans Dütting boeken
  Hans Dütting - De droom van een vlinder

  'op een keer droomde ik, Chuang tsu, dat ik een vlinderwas, vliegend van hier naar daar, verzamelend, tevredenover mijn noodlot en ik kende mijn menselijke staat niet.plotseling ontwaakte ik en besefte verward mezelf te zijn.tot nog toe weet ik niet of ik een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Klaske Kassenberg boeken
  Klaske Kassenberg - Dat moet ik Marten Toonder vertellen

  Er zijn momenten dat ik Marten en de intensiteit van ons contact mis.Maar vaker denk ik met een glimlach terug aan wat we hadden. Onscontact was in zekere zin 'af', ik kon zonder hem verder. Ik heb leren vertrouwen op de 'flits' in mij. Als het met het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • H. Heeresma boeken
  H. Heeresma - Een echte jood als ik

  'Neemt u mij niet kwalijk,' begon de man, 'maar bent u misschien... Sal Sjmoelewietsj?''Szmulewicz,' verbeterde ik hem. 'U spreekt het correct uit, maar je schrijft het anders.'Hier moest de man even over nadenken, waarbij zijn wenkbrauwen naar elkaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Dirk Ayelt Kooiman boeken
  Dirk Ayelt Kooiman - Oefenen in ontsnappen

  In Oefenen in ontsnappen bundelt Dirk Ayelt Kooiman vier verhalen met ontsnappen en vlucht als thema.Verschillende tijden vormen de achtergrond; eem collectieve vlucht voor de Zwarte Dood en een ontsnapping uit een concentratiekamp, eeuwen daarna.Met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Mieke Mosmuller boeken
  Mieke Mosmuller - Inferno

  InfernoGerrit, vijfenvijftig jaar, trotse knappe Hollander die iets van zichzelf heeft gemaakt, ontmoet de vijfentwintigjarige Italiaanse arts Beato, die met één onverstoorbare glimlach de hele zorgvuldig opgebouwde façade van Gerrit omver trekt.'Inferno'… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Joris Gerits boeken
  Joris Gerits - 365

  20070034016Een overdonderend boek over verwaarloosbare futiliteiten en de kern van de zaak:leven, liefde, literatuur. Soms is literatuur niet verzonnen, maar doorleefd. Het zijn die boeken die ertoe doen, die je bij de keel grijpen, die de je bij de keel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Anneloes Timmerije boeken
  Anneloes Timmerije - Zwartzuur

  De locaties in de verhalen-bundel Zwartzuur vari n van een serre, waar een een-zaam meisje zich terugtrekt in een leven met haar hond, tot een natuurpark in Californi Hier probeert een vrouw, stap voor stap, de man te vinden die ooit uit haar leven verdween en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Irma Ellens-Maat boeken
  Irma Ellens-Maat - Webmaskers

  In deze originele, wervelende roman figureert onder meer de begaafde Elise, die als een eigentijdse Cyrano een wat saaie robottechnoloog, Pascal, begeleidt op zijn digitale liefdespad. In de e-mails die zij namens hem schrijft, vertelt ze over zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95