Overig

 • Mieke Mosmuller boeken
  Mieke Mosmuller - Oneindige ogen van de nacht

  Oneindige ogen van de nacht De hoofdpersoon Johannes wijdt zijn leven aan de weg van de inwijding in de spirituele geheimen en de betekenis ervan voor de mensen in het westen. Terwijl in zijn innerlijk de reële aanwezigheid van de geestelijke wereld groeit,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,90
 • Maarten van Bommel boeken
  Maarten van Bommel - Wlass en het goud van Irina

  Een bizar sprookje en een enorme juwelenvondst in het voormalige huis van ene Wlass leiden rechtstreeks naar het jaar 1914.Aan de vooravond van de Russische revolutie komt het bleue onderwijzertje John Giles aan het hof van tsaar Nicolaas II terecht. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • David De Poel boeken
  David De Poel - De buitenstaander

  Grote letter uitgaveBaldwin is zes wanneer zijn moeder overlijdt bij een verkeersongeluk. Zijn vader hertrouwt en dan breekt de hel los. Hij mag van zijn stiefmoeder na schooltijd niet in huis en brengt zijn tijd op straat en in andere gezinnen door. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Peter Klencke boeken
  Peter Klencke - Hollandia Blues

  Deze autobiografische roman verhaalt van een jongen uit een Indischgezin dat in 1950 van Djakarta naar Hollandia verhuist. Na de TweedeWereldoorlog, waarin de vader in een jappenkamp was geïnterneerd,en de daarop volgende Indonesische onafhankelijkheidsstrijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Emmie Declerck, Jan Martynowski boeken
  Emmie Declerck, Jan Martynowski - Schandalen in de politiek

  Schandalen en politiek, het lijkt het perfecte huwelijk. Of hoe moeten we anders die talloze voorbeelden verklaren, waarin politici hun misstappen porberen te verdoezelen door andere misstappen te begaan ? Denk maar aan de gezonken Koersk, waarvan de 118… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Frank van Laecke boeken
  Frank van Laecke - Confidenties van een seriemoordenaar

  Mijn eerste slachtoffer heb ik vermoord met een portie ketchup. Ik was zes en het slachtoffer in kwestie was eenentachtig. Een tante, aan moeders kant. Tante Céline.Met deze regels begint een intrigerende reis naar het brein van een ogenschijnlijk doodnormale… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hillevi Wahl boeken
  Hillevi Wahl - Irmeli

  ‘Je was een liefdesbaby’, zei mijn moeder. Maar ze had een bizarre manier om dat te tonen. Ik wilde dit boek niet schrijven. Ik wilde er niet aan herinnerd worden hoe het voelde als ik – op weg van school naar huis - nooit wist of ze dronken was of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Celeste Lupus boeken
  Celeste Lupus - Hetr smalspoor

  In een dure villawijk woont een tandarts genoegzaam en tevreden met zijn mooie vrouw. In dezelfde provinciestad, in een eenvoudige nieuwbouwbuurt, leeft een oorlogsweduwe met haar zoon. De vereniging Het Smalspoor onderhoudt als publieksattractie een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Marc Andries boeken
  Marc Andries - Vossenjong

  Via het levensverhaal van de eeneiige tweeling Anatole en Ferdinand Vos, vertelt ‘Vossenjong’ de geschiedenis van de Vlaamse Beweging van de 19e eeuw tot na de Eerste Wereldoorlog. De tweeling wordt in 1896 geboren als zonen van de beroemde luministische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Herman Post boeken
  Herman Post - Papieren vogels

  'Papieren vogels' is een kleine autobiografische roman met hilarischeen soms schrijnende herinneringen aan een roomse jeugd in Hilversumtijdens en na de Tweede Wereldoorlog. Maar ook met verhalen vaneen journalistieke insider over de provotijd in Amsterdam,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Guido Strobbe boeken
  Guido Strobbe - Ultio

  'Ultio' gaat over de renovatie van het Atomium, en over de angst van een parlementslid dat ontdekt zal worden dat er in 1956 op grote schaal gefraudeerd is met het aluminium. Vijf mannen waren destijds verantwoordelijk voor het geknoei met de aluminiumlegering… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wiek Lenssen boeken
  Wiek Lenssen - Bloedgoud

  Over de weerzinwekkende wegen die multinationals en hun financiers bewandelen naar hun zo begeerde doel... De zoon van een Nederlandse goudmijnmagnaat wordt door de guerrilla ontvoerd op de Filippijnen. Documentair cineast Adam van Wijck weet contact te leggen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gaby Misuraca-Kalmann boeken
  Gaby Misuraca-Kalmann - Gino

  Op vakantie in Zwitserland wordt een zeventienjarig Nederlands meisje hopeloos verliefd op een Zuid-Italiaanse metselaar. 'Je ne crois pas en l'amour', zegt Gino wanneer hij Gaby ontmoet, 'ik geloof niet in de liefde'. Op dat moment begint haar missie om hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Iduna Paalman boeken
  Iduna Paalman - Hee maisje!

  Hee maisje!Iduna is het paar ogen dat je vermoedt als je iets vreemds doet. Het zijn haar oren die je vreest als je net te hard een telefoongesprek in de trein voert. Zij is de voyeur, de afluisteraar, de chroniqueur van het dagelijks leven.Het is genieten om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Osamu Tezuka boeken
  Osamu Tezuka - Een wereld om van te houden

  Nadat Ayako het grootste deel van haar jeugd in een kelder opgesloten heeft gezeten, trekt ze eindelijk de grote wereld in. Verborgen in een kist wordt ze bij de geheimzinnige zakenman Tomio Yutenji bezorgd - maar is hij wel degene die hij zegt te zijn? Hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Osamu Tezuka boeken
  Osamu Tezuka - Een familie om van te houden

  AYAKO 2 - Een familie om van te houden De arme O-Ryo wordt onder vreemde omstandigheden dood aangetroffen. De politie, in de persoon van rechercheur Tanuma, vertrouwt het allemaal niet en speurt naar de ware toedracht van de zaak. Dit alles komt ter sprake… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Peter J. van Dijk boeken
  Peter J. van Dijk - Het domein van de jeugd

  In Het domein van de jeugd (Tussenspel 1) worden bruggen geslagen in een door Peter J. van Dijk geplande romancyclus. Bruggen naar zijn autobiografisch gekleurde debuut Voorspel en zijn laatstelijk verschenen Reis naar de vader en bruggen naar in de toekomst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,90
 • Ruud Galle boeken
  Ruud Galle - De tafel van bader

  De jonge en strijdbare hoogleraar politicologie en ethiek Vincent Lannoy is lid van de Tafel van Bader. Zo ook zijn al wat oudere vriend Morris Plink, van beroep rechter. Het exclusieve genootschap bestaat uit intellectuelen en vooraanstaande inwoners van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Elise van de Weitgraven boeken
  Elise van de Weitgraven - Gloepend benauwd

  Een aangrijpend verhaal over de razzia van Putten.Tijdens een wraakactie in de Tweede Wereldoorlog staan twee broers, Gijs en Willem, op het Marktplein om weggevoerd te worden, maar het lot beslist op het laatste moment voor één van hen anders. Terwijl een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Milan van Opmeer boeken
  Milan van Opmeer - De Parijs Conventie

  In zijn boek 'je moet je leven veranderen' geeft Peter Sloterdijk aan dat de noodzaak om ons leven anders in te richten gedreven zal worden door externe factoren, zoals ecologische en andere crisissen. Het slothoofdstuk van dit drieluik biedt uitkomst: de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Nelleke Vietor boeken
  Nelleke Vietor - De val

  Grote letter uitgaveAls Tine weduwe wordt, ontdekt ze pas hoe weinig ze in haar relaties met anderen heeft geïnvesteerd. Zelfs haar enige zoon is als een vreemde. Over zijn ongewone levensloop stelt ze nauwelijks vragen. Uiteindelijk wordt haar afstandelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Henk Vaessen boeken
  Henk Vaessen - Stille finale

  Grote letter uitgaveKun je van ‘geluk’ spreken, als je samen met je tweelingbroer als enigen van de Joodse gemeenschap uit Elburg het concentratiekamp heb overleefd? Of als je van de 660 mannen die zijn weggevoerd uit Putten, hoort bij de enkele tientallen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Anton Brand boeken
  Anton Brand - Liefdeknopen

  Grote letter uitgaveNederland veranderde snel in de vorige eeuw. Liefdeknopen is een ontroerende familiegeschiedenis, tegen de achtergrond van die veranderingen. Het is ook een met zorg en begrip getekend portret van een huwelijk tussen twee mensen die soms… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Anne Doedens boeken
  Anne Doedens - Dood op de rots

  In 1347/8 slaat de Pest toe in Europa. Er vallen miljoenen doden. De verschrikkelijke ziekte manifesteert zich in het Westen het eerst in Italië. Ook de stad Orvieto, niet ver van Rome, wordt zwaar getroffen. Onder de vele doden die de stad telt, is in ieder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • D.W. Joekes boeken
  D.W. Joekes - Door het oog van de naald

  Voor de Tweede Wereldoorlog leerde de auteur van dit boek voldoende van de taal om tijdens de Japanse bezetting van Nederlands Indië als krijgsgevangene ingezet te worden als tolk bij het spoorwegkantoor in Soerabaja.De ontdekking van zijn deelname aan een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95