Waargebeurde verhalen

 • Lotte Stegeman, Peter Smolders boeken
  E-book
  Lotte Stegeman, Peter Smolders - Country Roads

  Amerikanen zijn nep, oppervlakkig, dik en dol op wapens, auto's en zichzelf. Zijn dat pure vooroordelen of zit er een kern van waarheid in? Met die vraag beginnen Lotte Stegeman (1979) en Peter Smolders (1970) aan een reis van bijna 11.000 kilometer, van… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Ilse Ooms boeken
  E-book
  Ilse Ooms - Bikkeltje

  Wat doe je als je pasgeboren baby ernstig gehandicapt blijkt te zijn? En de toekomstdromen over jouw gezin compleet in duigen vallen? Wat als je, volgens de artsen, blij mag zijn als je kind ouder dan twee wordt? Voor de meeste ouders zijn dit gelukkig geen… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Guido Bindels boeken
  E-book
  Guido Bindels - Brigitte

  Haar pasfoto wordt afgekeurd omdat ze er op lacht. Haar bankrekening wordt geblokkeerd omdat ze na achttien jaar nog steeds niet zelf een handtekening kan zetten. En het arbeidsbureau blijft er op hameren dat ze toch echt een baan moet gaan zoeken. Brigitte… (E-book)

  Lees meer...
    8,50
 • Marjolijn Markus boeken
  E-book
  Marjolijn Markus - Ik leef in een wereld die ik niet ken

  Koos Markus is een vitale, intelligente man die tot zijn 78e jaar een accountantskantoor heeft. Opeens doet hij zijn auto weg, vergeet hij afspraken, weet hij handig gebeurtenissen te omzeilen of vergissingen te camoufleren en stopt van het ene op het andere… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Marjory Bonar boeken
  E-book
  Marjory Bonar - Andrew Bonar als pastor

  U moet meer hebben dan een hoop. Nu al kunt u wéten of uw naam geschreven staat in het boek des levens van het Lam.' Nuchterheid, teerheid en godsvrucht gingen samen bij de Schotse predikant Andrew Bonar (1810-1892), een vriend van McCheyne. Dit boek, door… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Dion Leonard boeken
  E-book
  Dion Leonard - Mijn reis met Gobi

  Hoe een man een zwerfhondje redde. Of redde het hondje de man? Dion Leonard, een bekende Australische ultramarathonloper, nam deel aan een van de zwaarste wedstrijden ooit - tweehonderdvijftig kilometer door de Gobiwoestijn - toen hij een zwerfhondje zag. Het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Renee Kelder boeken
  E-book
  Renee Kelder - Parttime-junkie

  Renee Kelder was jarenlang verslaafd aan GHB, een drug die nog steeds aan populariteit wint Herziene editie: met antwoorden op veelgestelde vragen van jongeren en ouders achter in het boek Renee Kelder groeit op in een liefdevol, hoogopgeleid gezin. Ze kijken… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Rick Verhagen boeken
  E-book
  Rick Verhagen - #Tina

  Rick Verhagen - een meisjesachtige jongen met rood haar - beleeft een gevoelsarme jeugd in Nijmegen. Hij hunkert naar liefde en intimiteit, maar merkt tijdens het opgroeien dat fysiek contact hem afschrikt. Hij droomt van een podiumcarrière. Na zijn… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Norman Jansen boeken
  E-book
  Norman Jansen - De stilte van het water

  'De stilte van het water' geeft een bijzondere inkijk in de schokkende wereld van de mensenhandel. Gebaseerd op waargebeurde feiten en deels autobiografisch, volgt dit verhaal het leven van een jonge moeder in haar zoektocht naar een veilig en beter bestaan… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • E-book
  Het incestdagboek

  Gedurende haar hele jeugd en puberteit werd de anonieme auteur van Het Incestdagboek seksueel misbruikt door haar vader. Achter de illusie van een normaal gezinsleven groeide ze op onder het juk van een allesomvattend geheim. Haar seksuele relatie met haar… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Janet Benge, Geoff Benge boeken
  E-book
  Janet Benge, Geoff Benge - Meer dan Olympisch goud

  Eric Liddell wordt in 1902 geboren in China, als zoon van een zendelingenechtpaar. Om goed onderwijs te ontvangen sturen zijn ouders hem in Londen naar school. Daar blijkt al snel dat hij een uitstekende loper is. Zijn atletencarrière neemt een vlucht en in… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Annemiek van Kessel boeken
  E-book
  Annemiek van Kessel - Rijden jullie ook voor duiven?

  Spannende, droevige en humoristische verhalen over dier én mens Mensen houden van dieren. De medewerkers van de dierenambulance - veelal vrijwilligers - zetten zich 24 uur per dag onvermoeibaar in voor dieren in nood. Eendjes op de snelweg, een verdwaalde vos… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Freda van Norel-Cook boeken
  E-book
  Freda van Norel-Cook - Tien jaar is best lang

  Het vliegtuig steeg op, zo steil mogelijk. Ik wist dat onder mij de gebouwen verdwenen, alsof je uitzoomde in Google Earth, steeds verder, totdat je niets meer kon onderscheiden en alles één vlakke zandwoestijn leek. Ik ging een ander leven tegemoet. Heel… (E-book)

  Lees meer...
    5,95
 • Tarja Meijers boeken
  E-book
  Tarja Meijers - Single vrouw in een parenclub

  De parenclub. Niemand gaat en toch worden ze druk bezocht. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden bezoeken naast stellen ook veel single mannen én vrouwen deze uitgaansgelegenheid in erotische ambiance. Jaren geleden zette Tarja Meijers haar eerste… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Yoeri van den Busken boeken
  E-book
  Yoeri van den Busken - De andere kant van het succes

  Voetballers vermaken het volk en lijken onschendbaar. Maar dan blijkt dat zij gewoon aardse stervelingen zijn die niet springlevend uit een vliegtuig of autowrak stappen. En ook voetballers kunnen kwetsbaar en afhankelijk raken door zwaar lichamelijk letsel of… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Frank van der Maas boeken
  E-book
  Frank van der Maas - Helden op stokken

  In Afrika is ziekte en lijden veel meer dan in Nederland realiteit van elke dag. Daarom gaat men er ook heel anders mee om. Afrikanen accepteren de situatie zoals deze is en zoeken naar oplossingen. Frank van der Maas werkt al jarenlang in Nigeria en Guinee-… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Bart Bolier boeken
  E-book
  Bart Bolier - Kersten in kleur

  Gerrit Hendrik Kersten (1882-1948) was een kleurrijke persoonlijkheid, die soms ook heel zwart-wit kon zijn. Hij was een geestelijke leider met visie en tegelijk een ootmoedige dienaar van Christus. Als een onvermoeibare strijder voor de oude, beproefde… (E-book)

  Lees meer...
  10,99
 • Koen van Santvoord boeken
  E-book
  Koen van Santvoord - Bumper de politiepup

  Op Facebook heeft deze schattige pup in korte tijd een grote fanbase opgebouwd: Bumper heeft meer dan 100.000 ‘bumperklevers’! Voor het eerst leidt de politie in Rotterdam zelf een pup op tot politiehond. Bumper krijgt direct Stephan als vaste trainer… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Geert Hoste boeken
  E-book
  Geert Hoste - Onder de maan langs de lange rivier

  'Op hun zevenentwintigste staken Kurt Cobain, Jimmy Hendrickx, Jim Morrisson, Amy Winehouse en Janis Joplin met een veerboot de Styx over. Ik was zevenentwintig jaar en verhuisde naar Antwerpen.' Het befaamde Red Star Line Museum vroeg Geert Hoste te vertellen… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Richard Wurmbrand boeken
  E-book
  Richard Wurmbrand - Gevangene nummer 1

  Op 29 februari 1948 werd Richard Wurmbrand gearresteerd door de geheime politie, omdat hij christelijke bijeenkomsten leidde. Dit was een illegale activiteit ten tijde van het atheïstische regime in Roemenië. Veertien jaar bracht Wurmbrand in gevangenschap… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Beck Dorey-Stein boeken
  E-book
  Beck Dorey-Stein - Wanneer kun je beginnen?

  Een modern, waargebeurd sprookje vol drama, liefde & vriendschap - maar dan in het beroemdste kantoor ter wereld! Beck is 25 wanneer ze in 2012 per ongeluk in het Witte Huis belandt. Ze is net in Washington DC komen wonen en probeert zo goed en zo kwaad als… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Vera Mertens boeken
  E-book
  Vera Mertens - Het concentratiekamp

  Pierre groeit op in een gezin dat door de Grote Oorlog is getekend. Als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt en de Duitsers België binnenvallen, drijft het verlangen naar vrijheid en gerechtigheid Pierre ertoe zich tegen de bezetters te verzetten. Maar als hij op… (E-book)

  Lees meer...
  12,95
 • Henri Patrik boeken
  E-book
  Henri Patrik - Gesloten gezelschap

  Een onmogelijke liefde in een "Gesloten Gezelschap" waar verraad, complot, seks, geweld en hypocrsie heersen en waar de Grondregels van het Recht voortdurend worden misacht.Als Jason Boon een laatste opdracht in Bosnië aanvaardt, beseft hij niet dat zijn… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Annerieke de Vries boeken
  E-book
  Annerieke de Vries - Een voltooid leven

  Doortje, een alleenstaande 78-jarige vrouw, hoort dat zij ongeneeslijk ziek is. De schrik slaat haar om het hart, want er zijn nogal wat onverwerkte gebeurtenissen die ze onder ogen moet zien. Doortje besluit de strijd tegen haar ziekte aan te gaan om tijd te… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • H. Harrie boeken
  E-book
  H. Harrie - Vrouwen kunnen niet schrijven

  Na een leven van zorgen en werken is er dan eindelijk tijd om een lang gekoesterde droom in vervulling te laten gaan. Harrie kan eindelijk gaan schrijven. Het kost wat tijd, maar dan kunnen eindelijk de eerste boeken worden uitgegeven en daarmee begint het… (E-book)

  Lees meer...
    3,99