Waargebeurde verhalen

 • Gerda Briene boeken
  E-book
  Gerda Briene - Fipronil, beslist geen eitje!

  Tijdens de stalronde kijken Johan en ik goed rond. We hebben het niet afgesproken, maar onafhankelijk van elkaar zoeken we naar bevestiging. We kijken elkaar aan. Ik zie het op Johans gezicht. Dit is niet normaal. We zitten in de problemen.'' Een hardwerkend… (E-book)

  Lees meer...
  12,50
 • Vera Mertens boeken
  E-book
  Vera Mertens - Het concentratiekamp

  Pierre groeit op in een gezin dat door de Grote Oorlog is getekend. Als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt en de Duitsers België binnenvallen, drijft het verlangen naar vrijheid en gerechtigheid Pierre ertoe zich tegen de bezetters te verzetten. Maar als hij op… (E-book)

  Lees meer...
  12,95
 • Albert Balvers boeken
  E-book
  Albert Balvers - Steil omhoog en hard omlaag

  Villa's met personeel, maîtresses,dure auto's, Albert Balvers had het allemaal. Tot een anonieme brief een einde maakte aan de droom. Het schokkende relaas van een man die zich op wist te werken tot de absolute top van het bedrijfsleven. Een top die van niets… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Annerieke de Vries boeken
  E-book
  Annerieke de Vries - Een voltooid leven

  Doortje, een alleenstaande 78-jarige vrouw, hoort dat zij ongeneeslijk ziek is. De schrik slaat haar om het hart, want er zijn nogal wat onverwerkte gebeurtenissen die ze onder ogen moet zien. Doortje besluit de strijd tegen haar ziekte aan te gaan om tijd te… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Freda van Norel-Cook boeken
  E-book
  Freda van Norel-Cook - Tien jaar is best lang

  Het vliegtuig steeg op, zo steil mogelijk. Ik wist dat onder mij de gebouwen verdwenen, alsof je uitzoomde in Google Earth, steeds verder, totdat je niets meer kon onderscheiden en alles één vlakke zandwoestijn leek. Ik ging een ander leven tegemoet. Heel… (E-book)

  Lees meer...
    5,95
 • Lotte Stegeman, Peter Smolders boeken
  E-book
  Lotte Stegeman, Peter Smolders - Country Roads

  Amerikanen zijn nep, oppervlakkig, dik en dol op wapens, auto's en zichzelf. Zijn dat pure vooroordelen of zit er een kern van waarheid in? Met die vraag beginnen Lotte Stegeman (1979) en Peter Smolders (1970) aan een reis van bijna 11.000 kilometer, van… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Guido Bindels boeken
  E-book
  Guido Bindels - Brigitte

  Haar pasfoto wordt afgekeurd omdat ze er op lacht. Haar bankrekening wordt geblokkeerd omdat ze na achttien jaar nog steeds niet zelf een handtekening kan zetten. En het arbeidsbureau blijft er op hameren dat ze toch echt een baan moet gaan zoeken. Brigitte… (E-book)

  Lees meer...
    8,50
 • Marjolijn Markus boeken
  E-book
  Marjolijn Markus - Ik leef in een wereld die ik niet ken

  Koos Markus is een vitale, intelligente man die tot zijn 78e jaar een accountantskantoor heeft. Opeens doet hij zijn auto weg, vergeet hij afspraken, weet hij handig gebeurtenissen te omzeilen of vergissingen te camoufleren en stopt van het ene op het andere… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Marjory Bonar boeken
  E-book
  Marjory Bonar - Andrew Bonar als pastor

  U moet meer hebben dan een hoop. Nu al kunt u wéten of uw naam geschreven staat in het boek des levens van het Lam.' Nuchterheid, teerheid en godsvrucht gingen samen bij de Schotse predikant Andrew Bonar (1810-1892), een vriend van McCheyne. Dit boek, door… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • E-book
  Het incestdagboek

  Gedurende haar hele jeugd en puberteit werd de anonieme auteur van Het Incestdagboek seksueel misbruikt door haar vader. Achter de illusie van een normaal gezinsleven groeide ze op onder het juk van een allesomvattend geheim. Haar seksuele relatie met haar… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Janet Benge, Geoff Benge boeken
  E-book
  Janet Benge, Geoff Benge - Meer dan Olympisch goud

  Eric Liddell wordt in 1902 geboren in China, als zoon van een zendelingenechtpaar. Om goed onderwijs te ontvangen sturen zijn ouders hem in Londen naar school. Daar blijkt al snel dat hij een uitstekende loper is. Zijn atletencarrière neemt een vlucht en in… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Annemiek van Kessel boeken
  E-book
  Annemiek van Kessel - Rijden jullie ook voor duiven?

  Spannende, droevige en humoristische verhalen over dier én mens Mensen houden van dieren. De medewerkers van de dierenambulance - veelal vrijwilligers - zetten zich 24 uur per dag onvermoeibaar in voor dieren in nood. Eendjes op de snelweg, een verdwaalde vos… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ilse Ooms boeken
  E-book
  Ilse Ooms - Bikkeltje

  Wat doe je als je pasgeboren baby ernstig gehandicapt blijkt te zijn? En de toekomstdromen over jouw gezin compleet in duigen vallen? Wat als je, volgens de artsen, blij mag zijn als je kind ouder dan twee wordt? Voor de meeste ouders zijn dit gelukkig geen… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Tarja Meijers boeken
  E-book
  Tarja Meijers - Single vrouw in een parenclub

  De parenclub. Niemand gaat en toch worden ze druk bezocht. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden bezoeken naast stellen ook veel single mannen én vrouwen deze uitgaansgelegenheid in erotische ambiance. Jaren geleden zette Tarja Meijers haar eerste… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Yoeri van den Busken boeken
  E-book
  Yoeri van den Busken - De andere kant van het succes

  Voetballers vermaken het volk en lijken onschendbaar. Maar dan blijkt dat zij gewoon aardse stervelingen zijn die niet springlevend uit een vliegtuig of autowrak stappen. En ook voetballers kunnen kwetsbaar en afhankelijk raken door zwaar lichamelijk letsel of… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Henri Patrik boeken
  E-book
  Henri Patrik - Gesloten gezelschap

  Een onmogelijke liefde in een "Gesloten Gezelschap" waar verraad, complot, seks, geweld en hypocrsie heersen en waar de Grondregels van het Recht voortdurend worden misacht.Als Jason Boon een laatste opdracht in Bosnië aanvaardt, beseft hij niet dat zijn… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Geert Hoste boeken
  E-book
  Geert Hoste - Onder de maan langs de lange rivier

  'Op hun zevenentwintigste staken Kurt Cobain, Jimmy Hendrickx, Jim Morrisson, Amy Winehouse en Janis Joplin met een veerboot de Styx over. Ik was zevenentwintig jaar en verhuisde naar Antwerpen.' Het befaamde Red Star Line Museum vroeg Geert Hoste te vertellen… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Richard Wurmbrand boeken
  E-book
  Richard Wurmbrand - Gevangene nummer 1

  Op 29 februari 1948 werd Richard Wurmbrand gearresteerd door de geheime politie, omdat hij christelijke bijeenkomsten leidde. Dit was een illegale activiteit ten tijde van het atheïstische regime in Roemenië. Veertien jaar bracht Wurmbrand in gevangenschap… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Bart Bolier boeken
  E-book
  Bart Bolier - Kersten in kleur

  Gerrit Hendrik Kersten (1882-1948) was een kleurrijke persoonlijkheid, die soms ook heel zwart-wit kon zijn. Hij was een geestelijke leider met visie en tegelijk een ootmoedige dienaar van Christus. Als een onvermoeibare strijder voor de oude, beproefde… (E-book)

  Lees meer...
  10,99
 • Frank van der Maas boeken
  E-book
  Frank van der Maas - Helden op stokken

  In Afrika is ziekte en lijden veel meer dan in Nederland realiteit van elke dag. Daarom gaat men er ook heel anders mee om. Afrikanen accepteren de situatie zoals deze is en zoeken naar oplossingen. Frank van der Maas werkt al jarenlang in Nigeria en Guinee-… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Catherine Marsh boeken
  E-book
  Catherine Marsh - In de loopgraven van de Krim

  1853-1856: oorlog om de Krim, het Oekraïense schiereiland. Half Europa neemt het tegen Rusland op. Ook Engeland stuurt vele soldaten naar het frontgebied. Kapitein Hedley Vicars voert hen aan... Deze biografie gaat over legerkapitein Hedley Vicars… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • Maurice Jonkers boeken
  E-book
  Maurice Jonkers - Chemische Binding

  Chemische Binding is het debuut als schrijver van Maurice Jonkers. Het boek kan worden geschaard onder geromantiseerde non-fictie. Chronologisch beschrijft het boek de veertien jaar durende zwerftocht van een multi-talent in het wereldcircus van het… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Dave Boomkens boeken
  E-book
  Dave Boomkens - Een leven lang geleden

  Een leven lang geleden is het aangrijpende levensverhaal van Getty Kaspers, die beroemd werd toen zij in 1975 het Eurovisie Songfestival won. Een leven lang geleden is geschreven door Dave Boomkens, auteur van de biografie Liesbeth List – De dochter van de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Sjarrel de Charon boeken
  E-book
  Sjarrel de Charon - De achterkant van Facebook

  Als Sjarrel de Charon in juli 2017 aan de slag gaat voor Arvato Bertelsmann in Berlijn, heeft hij geen idee wat hem boven het hoofd hangt. Pas tijdens de introductietraining wordt hem verteld dat hij als content moderator voor Facebook en Instagram aan de slag… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Christine Kliphuis boeken
  E-book
  Christine Kliphuis - Klap

  Christine Kliphuis wordt aangereden door een appende automobilist en vanaf dat moment verandert haar leven ingrijpend. Uiteindelijk blijkt dat ze hersenletsel aan de klap heeft overgehouden en dat ze haar werk niet meer kan oppakken. In dit autobiografische… (E-book)

  Lees meer...
    5,99