Waargebeurde verhalen

 • Pauline van der Lans boeken
  Pauline van der Lans - Tommie, een vlinder achter glas

  'Het is een leuk feest,' zegt hij. 'Je weet dat ik niet van feestjes hou, en van veel mensen, maar dit is een leuk feest.' Op 10 oktober 1979 overleed de elfjarige Tommie van der Lans geheel onverwacht thuis in zijn bed. Zijn oudere zus Pauline was zestien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Harry Teernstra boeken
  Harry Teernstra - Stilstaan bij wat bewogen heeft

  Ieder mens zit vol met doodgewone en toch prachtige ontroerende verhalen; levensverhalen, die kunnen troosten, een lach of juist een traan oproepen, die wellicht een ander licht op het leven werpen, kortom verhalen die stilstaan bij wat de verteller bewogen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Johan Steenhoek boeken
  Johan Steenhoek - Heleen

  Autobiografische roman over liefde en loslaten Tijdens zijn vakantie op Ameland hakt Eric de knoop door. Als hij terug is, wil hij alles veranderen. Hij zal zijn opvolgers inwerken en eindelijk de tijd hebben om van het leven te genieten. Als Erics vrouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Sophia van Sorgen boeken
  Sophia van Sorgen - Sophia

  'Uit Sophia's boek straalt zoveel levenskracht dat ik het iedere nacht onder m'n kussen ga leggen in de hoop dat het zo ook op mij afstraalt.' - Anne Barnhoorn, scenarioschrijver en winnares Gouden Kalf voor Aanmodderfakker 'Een bijzonder verhaal van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ruud DOEVENDANS boeken
  Ruud DOEVENDANS - Tussen twee finales

  Het is 25 juni 1978. In Buenos Aires verliest het Nederlands elftal in de WK finale van Argentinië. Tegen alle verwachtingen in. De eerder zo bepalende rol van Nederland in het internationale voetbal lijkt uitgespeeld. In de daaropvolgende jaren zal er van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Malala Yousafzai boeken
  Malala Yousafzai - Ik ben Malala

  Het ontroerende en inspirerende verhaal van Malala ‘Ik kom uit een land dat om middernacht is gesticht. Toen ik de dood in de ogen keek, was het middaguur net aangebroken.’ Wie is Malala? Malala Yousafzai werd in 2012 van zeer dichtbij in het gezicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Barbara Jane boeken
  Barbara Jane - Patchwork mama

  In het boek ‘patchwork mama’ krijg je een kijkje in het wel en wee van een nieuw samengesteld gezin. Het gezin bestaat uit een vader, een moeder (de hoofdpersoon in het boek) en vier dochters. De naam ‘patchworkgezin’ heeft de schrijfster en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Massimo Vacchetta, Antonella Tomaselli boeken
  Massimo Vacchetta, Antonella Tomaselli - 25 gram geluk

  ‘Kun je er een paar dagen op passen?’ Met deze vraag begon de relatie tussen de wat stugge veearts Massimo en een gevonden egeltje. Misschien had het honger, was het koud of eenzaam; wat het ook was, het hulpeloze huilen opende het hart van Massimo. Met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Eline Joyce Meijer boeken
  Eline Joyce Meijer - Van BOY naar JOY(ce)

  Het boek bestaat fysiek uit 2 delen, die tegengesteld worden gedrukt en als één boek wordt uitgegeven.. Het ene deel heet: mijn JEUGD mijn DEUGD. Het andere deel heet: van BOY naar JOY(ce).Mijn JEUGD mijn DEUGD verwoordt de jeugdjaren van de schrijfster,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Pascal van Nuffel boeken
  Pascal van Nuffel - Via de lens naar het hart

  Met dit boek neemt Pascal u mee in de wereld van de interventiejournalistiek, of hoe reportages vaak via de lens tot in ons hart doordringen. De reportages in dit boek gaan over de zaken die hem voor altijd zullen bijblijven. Maar ook over de mensen die hij,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Ruben Poppelaars boeken
  Ruben Poppelaars - Op dood spoor

  In populaire tv-series zoals CSI lijkt het simpel: een misdaad oplossen op basis van forensisch onderzoek. De praktijk blijkt veel weerbarstiger. De uitkomsten van het sporenonderzoek zijn vaak niet waterdicht of worden verkeerd geïnterpreteerd. Toch worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gerard van den Boomen boeken
  Gerard van den Boomen - Ik wil de kluts kwijt

  60 jaar huwelijk, 13 jaar zorg Gerard van den Boomen Een bekend gezegde luidt: iedereen wil oud worden, niemand wil het zijn. Bijna 13 jaar zorgen voor je dementerende vrouw, dag in dag uit met haar bezig zijn, vrijwel geen ruimte voor jezelf en dan ineens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jane Meren boeken
  Jane Meren - Buren

  Het is muisstil. Lekker rustig zou je denken maar voor mijn gevoel is dat het niet. Het bewustzijn van elkaars aanwezigheid lijkt er voortdurend te zijn.Elk geluid hoe klein ook wordt opgemerkt, geregistreerd en gelabeld. Bepaald geen ontspannen sfeer. Ik denk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Robert van de Rhee boeken
  Robert van de Rhee - Ontvoerd door John van den Heuvel

  Op 7 mei 2014 loopt de 63 jarige Nederlander Robert van de Rhee niets vermoedend een supermarkt in Marbella uit als hij wordt besprongen door een ploeg van vijf zich als politie legitimerende mannen en een vrouw. De vrouw blijkt de Officier van Justitie.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Susanne Boon boeken
  Susanne Boon - Lieve Madelief

  Samenvatting: Susanne, getrouwd met Mark, is een jonge moeder van vijf geweldige kinderen. De wereld van de onbezorgde moeder stortte in, toen haar tweejarige dochter Madelief mank ging lopen. Susanne typte de zin ‘tweejarig kind loopt mank’ in op Google… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marcel Langedijk boeken
  Marcel Langedijk - Gelukkig hebben we de foto's nog

  Vlak na de geboorte van zijn dochter heeft Marcel weer contact met zijn broer Mark. Het contact is verslechterd door diens aanhoudende alcoholisme. Maar Mark heeft nieuws: hij blijkt al een jaar bezig om euthanasie te regelen. Dat is hem gelukt en het gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Annemiek van Kessel boeken
  Annemiek van Kessel - Gevangen in Nepal

  Hoe een droomreis een nachtmerrie werd Zes maanden ten onrechte in de cel Nepal had alles waar Edward van der Ree van droomde: spiritualiteit, een slow-down levensstijl, fantastische natuur en heerlijk eten. Hij vond in 2013 werk in de mooiste bar van Nepal en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Welmoed Barendsen boeken
  Welmoed Barendsen - Lijntje

  Welmoed is net verhuisd. Ze gaat naar een nieuwe school. Hoewel het aan de buitenkant niet te merken is voelt ze zich diep vanbinnen eenzaam en ongelukkig. Op een zekere dag neemt ze een belangrijk besluit: ze gaat een streng dieet volgen. Nauwgezet houdt ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Desiree Janssen boeken
  Desiree Janssen - Vrij onder de sluier

  Vrouwen in Saoedi-Arabië mogen geen paspoort aanvragen of naar het buitenland reizen zonder toestemming van hun voogd. Ook voor veel juridische transacties is de handtekening van hun voogd nodig. Zelf autorijden is voor vrouwen verboden - Bron: Human Rights… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Rachel Horzelenberg boeken
  Rachel Horzelenberg - Onze Sam

  Sam is mijn oudste zoon. Ik kreeg hem toen ik nog een meisje van 18 jaar was. Sam begon al heel jong te praten en wilde altijd alles weten. Toen Sam 8 jaar was, is bij hem een hersentumor geconstateerd. Het schrijven en uitbrengen van dit boek heeft mij enorm… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Theo Barkel boeken
  Theo Barkel - Dylan Proosten

  Op 10 december 2011 had de toentertijd negentienjarige Dylan Proosten een bedrijfsfeest van de plaatselijke supermarkt waar hij in die tijd werkte. Om kwart voor één 's nachts wordt de laatste foto gemaakt van hem... Om twee uur rijdt de bus weer weg van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Mijn leven is een sportveld

  Dankzij een jeugd met vallen en opstaan, een ijzeren wilen brandende ambities, beleeft Daniëlle van Bakel vanjongs af aan enerverende tijden. Sport loopt als een rodedraad door haar leven. Met de nodige creativiteit, bloed,zweet en tranen kan ze haar dromen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Klaas Dragtstra boeken
  Klaas Dragtstra - Geen mens gelijk, geen dag hetzelfde

  Soms zijn dromen géén bedrog. Geruime tijd had ik plannen om alle belevenissen, die ik binnen de incassobranche meemaak, aan het papier toe te vertrouwen. Het is er door omstandigheden nooit echt van gekomen. Het opschrijven van deze gebeurtenissen zag ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ina Hobbelink-Doorduin boeken
  Ina Hobbelink-Doorduin - Wat mij toevalt, omarm ik

  Toegezongen worden door Ramses Shaffy en een Joods broodje eten met Marc Chagall. Bij Ina Hobbelink-Doorduin (Naaldwijk, 1936) maakt het buitengewone vanzelfsprekend deel uit van het alledaagse. In Wat mij toevalt, omarm ik schrijft ze met aanstekelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Noëlla Danckaert boeken
  Noëlla Danckaert - Kolleblommen

  Verbijstering, vertwijfeling, angst voor de dood, aanvaarding en verzet: het zijn evenveel emoties die Noëlla Danckaert doormaakte nadat ze de diagnose van borstkanker kreeg. Dit dagboek is het relaas van de strijd tegen de gevreesde ziekte, voor velen nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95