Waargebeurde verhalen

 • Berthe Korvinus boeken
  Berthe Korvinus - Salto naar het leven

  Als vierjarige belandde ik in een Japans kamp op Midden-Java met mijn moeder en twee zusjes. Ik overleefde dit ternauwernood. Ik heb ontdekt dat de rode draad in mijn bezigzijn in de wereld het proberen te voorkomen dat vrouwen en kinderen vernederd worden is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Maria Raimondi boeken
  Maria Raimondi - Dario, mijn zoon met autisme

  In dit fascinerende boek beschrijft de auteur haar leven na de geboorte van Dario, haar jongste zoon. Hij blijkt autistisch en mentaal gehandicapt te zijn. In haar eigen bewoordingen schetst zij de problemen waar zij en haar man elke dag mee worstelden. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Herman Raaphorst boeken
  Herman Raaphorst - Een klein deurtje dat weer open kon.

  Problemen voor de patiënt na een second opinion.Een patiënt met longkanker vraagt om een second opinion nadat hij door een longspecialist van een universitair ziekenhuis is opgegeven. De behandeling van de specialist had de zieke volkomen in de war gebracht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Melanie van 't Hof boeken
  Melanie van 't Hof - De afgekeurde lever

  Melanie wordt ongeneeslijk ziek verklaard. Haar kankertype is te agressief om voor een donororgaan (bij een tekort aan organen) in aanmerking te komen. Openhartig en niet zonder humor beschrijft zij haar zoektocht naar overleving. In de trein naar Parijs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Arthur van den Elzen boeken
  Arthur van den Elzen - 14 dagen in mei

  Op 1 mei 2011 keerde ik van Ecuador terug naar mijn geboorteland om afscheid te nemen van mijn zieke vader. Er volgden twee intensieve weken waarin de dood zich constant om de hoek bevond, maar waarin het leven nog altijd centraal stond - zíjn leven.Zo´n… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kees B. boeken
  Kees B. - De Schiedammer Parkmoord door de ogen van Kees B.

  Nu 10 jaar na mijn vrijlating in December 2004 van de onterechte detentie in de schiedammer parkmoord heb ik besloten een onthullend boek te schrijven over mijn leven. In deze zaak werd eerst ik ten onrechte veroordeeld als de dader. De Schiedammer Parkmoord… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jef de Busser boeken
  Jef de Busser - Gij zij nie goe, jong!

  De gewoonste mensen beleven vaak de ongewoonste dingen. Dat bewijst dit boek met vier fantastische levensverhalen, opgetekend aan de Leuvense stoof in café 't Vissershuis. Samen met vier authentieke personages - van kleine komaf, maar groot van hart - en hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Henk M. van Oosterwijk boeken
  Henk M. van Oosterwijk - De spuigaten uit

  De spuigaten uit door Henk M. van Oosterwijk.Vijfentwintig jaar lang voer Henk van Oosterwijk met zijn vrouw Riet in hun bootjes Dagaonogal 1, 2 en 3 over de rivieren, kanalen en meren in Nederland, België en Frankrijk. In die jaren beleefden zij vele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • San Daniël boeken
  San Daniël - De Canadese jaren

  'nieuwe land. Met een hoofdpersoon die geconfronteerd wordt met een psychopaat die zijn broer vermoordt en het daarna op hem gemunt heeft. Een keihard treffen kan dan ook niet uitblijven. Kracht tegen intellect met een niets ontziende killer. Het harde begin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Astrid van der Star boeken
  Astrid van der Star - Ik doe wat ik wil

  Deze biografie begint in 2013 en gaat terug tot 1947. Het verhaal geeft een inkijk in het leven van Wil, een unieke bijzondere vrouw. Ze is opgegroeid in de volksbuurt Crooswijk in het naoorlogse Rotterdam. Wil leerde er behalve spelen en ravotten, ook vechten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • George Berben boeken
  George Berben - Kind van de rekening

  George wordt in juni 1945 als onwettig en ongewenst kind geboren in een kindertehuis in Velp.Zijn geboorte wordt als een grote schande ervaren en zijn grootouders stellen dan ook alles in het werk om zijn bestaan geheim te houden. Alle geoorloofde en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Bernice Larkens boeken
  Bernice Larkens - Lichtstralen

  Binnen drie jaar tijd heeft een domino-effect van persoonlijke en gezondheidsproblemen er toe geleid dat mijn leven volledig op zijn kop werd gezet. In 2007 verloor ik mijn dochter bij de geboorte, kreeg in het jaar daarna een miskraam, vervolgens reumatoïde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Zonder koekjes heeft het leven geen zin

  Heeft het leven zonder koekjes zin?Niet volgens Conny Mackaaij! Het idee om te gaan lijnen en daarom geen koekjes te mogen eten bezorgde haar acuut een gevoel van paniek. De vakanties in Frankrijk waren niet altijd om naar huis te schrijven en het volgen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gied Mommers boeken
  Gied Mommers - Saba - Tot en met morgen

  Waar ter wereld kun je de voordeur rustig open laten en de autosleutel in het contact laten zitten? Waar liggen de mango's voor het oprapen en staan er fruitbomen in eigen tuin, anders wel bij de vriendelijke buren? Waar is het nooit koud en zelden te warm?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Teus Weijman boeken
  Teus Weijman - Slakkenspoor

  Teus Weijman werd op 1 februari 1960 geboren in Ede en groeide op als het oudste kind in een gezin met drie kinderen. Zelf is hij nu vader van twee dochters. Hij schreef dit boek omdat hij zijn verhaal wil delen.Een sprookje: een lieve vrouw, twee mooie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Chris van Hassel boeken
  Chris van Hassel - Het is goed geweest

  Anna heeft zich altijd weggecijferd voor haar gezin en familie. Als ze eindelijk meer tijd voor zichzelf heeft, krijgt ze te horen dat ze ongeneeslijk ziek is en nog maar kort te leven heeft. Ze wil niet lijdend wegkwijnen, dus kiest ze voor actieve euthanasie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Anne van Zwieten-van Geest boeken
  Anne van Zwieten-van Geest - En nu?

  Nadja is tien jaar en heeft cerebrale parese. Dit boek beschrijft in duidelijke taal de belevenissen van een moeder rondom haar meervoudig gehandicapte dochter. Haar ervaringen, persoonlijke ontwikkeling en de band met haar dochter staan centraal. Met als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Ad Monitus boeken
  Ad Monitus - Gevangen in een kille omgeving

  In mijn bijna veertigjarige loopbaan als leraar op een basisschool heb ik de nodige directies aan me voorbij zien trekken. Na iedere directiewisseling moesten alle betrokkenen zich vanzelfsprekend aanpassen aan de nieuw ontstane situatie, maar deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Yolanda Oenen-van Dijk boeken
  Yolanda Oenen-van Dijk - Sem

  Over het boek Dit boek gaat over twaalf jaar strijd om het beste voor Sem te krijgen en het onbegrip dat Yolanda Oenen-van Dijk in deze strijd tegenkwam. Naleven van gerechtelijke uitspraken om bezoekregeling in Italië te laten plaatsvinden of luisteren naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jake Dutch boeken
  Jake Dutch - De strijd van de psychoot

  De strijd van de psychoot gaat verder waar 'De weg van de psychoot' stopte. Dutch neemt je in dit deel mee naar een leven dat op hoge toppen, maar ook in diepe dalen wordt geleefd. Door dat contrast is het leven dat hij beschrijft vaak een letterlijke strijd.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Irene Poot-Hoogewerf boeken
  Irene Poot-Hoogewerf - Herinneringen aan een hogedrukpan

  "Irene komt uit een groot gezin. Tot haar verdriet heeft ze geen kinderen.De relatie met haar familie is moeizaam.Ze voelt zich vaak uitgesloten en wordt beschuldigd van dingen die ze niet heeft gedaan.Haar leven verloopt met de nodige ups en downs, en een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Ton van der Stelt boeken
  Ton van der Stelt - Mijn bijzondere moeder en ik

  Geen dik boek, maar zeker de moeite waard om te lezen, met mooie afbeeldingen van een moeder die zich mediamiek heeft ontwikkeld.Een vrouw met veel levenservaring en geeft veel naastenliefde.Veel mensen zijn door haar geholpen en met haar vele gaven troost en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Henny Goedemans boeken
  Henny Goedemans - Van zen tot nirvana volume 3

  Het begin ligt (Zen) in de Amsterdamse Watergraafsmeer. Het leven gaat door naar de oneindige (Nirvana) buitenwereld. Onder de kerk ziet de schrijver op jonge leeftijd zijn eerste concert, het is de band Zen (Hair). Het is het verhaal door de ogen van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Els Smits boeken
  Els Smits - Gebroken moederhart

  Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.Verhaal gaat over een naïeve zoon die zich iedere keer weer laat beïnvloeden door vrouwen die hem precies zo weten te manipuleren dat hij altijd voor hen klaarstaat en zichzelf totaal wegcijfert. Het resultaat is veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Dominique den Hertog-Bruin boeken
  Dominique den Hertog-Bruin - Willens en wetens

  Geld, glitter en glamour, het is ijle lucht, als de deur zich opent en leugens en bedrog je aanstaren.Haat verteert de mens als er geen vergeving Is. Door te vergeven, die ander, maar ook Jezelf, kun je een nieuwe start maken.Angst en eenzaamheid verdwijnen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95