Waargebeurde verhalen

 • Thom Arisman boeken
  Thom Arisman - Sex & The Single 1

  Thom Arisman is terug! De forty-something journalist, schrijver en columnist is nog altijd hardcore single, en dat bevalt hem heel goed, maar dat betekent niet dat hij zijn zoektocht naar die Ene, Grote Liefde heeft gestaakt. Integendeel, sinds hij columnist… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Saskia Janson boeken
  Saskia Janson - Zo gaat het. En soms niet!

  In dit grappige boekje vertelt de auteur over alledaagse dingen die in haar leven niet zo alledaags verlopen. Een boodschapje doen loopt uit op een mysterie en een puppy ophalen wordt een heel avontuur. "Ze schrijft heel beeldend", zegt een vriendin en een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Dimas Salaberrios, Angela Hunt boeken
  Dimas Salaberrios, Angela Hunt - Street God

  Street God gaat over drugs, criminaliteit, discriminatie, maar vooral is het een verhaal over hoop. Over een man die een vredestichter durft te zijn. Die mensen in de gespannen wijken van de Bronx dichter bij elkaar brengt. Dimas Salaberrios was elf toen hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Carry Ulreich boeken
  Carry Ulreich - 's Nachts droom ik van vrede

  Dit originele en ongecensureerde dagboek van een Joodse tiener werpt nieuw licht op de geschiedenis van Joden in de Tweede Wereldoorlog. 's Nachts droom ik van vrede is het unieke dagboek van de Rotterdams- Joodse Carry Ulreich, dat tot nu toe onbekend bleef.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Dominique van den Berg boeken
  Dominique van den Berg - D.van den Berg; De dag die ik niet vergeten kan

  Het persoonlijke, aangrijpende relaas van een jonge Nederlandse vrouw die de tsunami overleefde.Dominique van den Berg: 'In dit boek neem ik je mee op reis naar Thailand. Op 26 december 2004 was ik daar met zes vrienden op het eiland Ko Phi Phi. Terwijl we… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Hans Kusters boeken
  Hans Kusters - Flipperkoning

  Hans Kusters groeide op in Nederland, maar verhuisde al snel naar Brussel. Daar bouwde hij een carrière op in de muziekbusiness. Meer dan vijftig jaar was hij een van de belangrijkste spilfi guren. Voor het eerst vertelt hij uitvoerig over die boeiende jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jake Dutch boeken
  Jake Dutch - De strijd van de psychoot

  De strijd van de psychoot gaat verder waar 'De weg van de psychoot' stopte. Dutch neemt je in dit deel mee naar een leven dat op hoge toppen, maar ook in diepe dalen wordt geleefd. Door dat contrast is het leven dat hij beschrijft vaak een letterlijke strijd.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Romano van der Dussen, Edwin Winkels boeken
  Romano van der Dussen, Edwin Winkels - Twaalf jaar onschuldig in de cel

  Op 2 september 2003 liep Romano van der Dussen na een ochtend zonnen een strand van de Costa del Sol af toen twee agenten hem staande hielden. Hij liep in een korte broek, een T-shirt en op slippers. In zijn hand een plastic tasje met een handdoek, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Isabel van Boetzelaer boeken
  Isabel van Boetzelaer - Oorlogsouders

  Een familiekroniek over de adellijke families Van Boetzelaer en Von der Recke Alexander Münninghoff, auteur van de bestseller De Stamhouder schreef over Oorlogsouders: 'Een monumentale bijdrage aan het voortschrijdend inzicht in onze geschiedenis. Hoe liefde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Freda van Norel-Cook boeken
  Freda van Norel-Cook - Tien jaar is best lang

  Het vliegtuig steeg op, zo steil mogelijk. Ik wist dat onder mij de gebouwen verdwenen, alsof je uitzoomde in Google Earth, steeds verder, totdat je niets meer kon onderscheiden en alles één vlakke zandwoestijn leek. Ik ging een ander leven tegemoet. Heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Anne-Dauphine Julliand boeken
  Anne-Dauphine Julliand - TWEE STAPJES OP HET STRAND (POD)

  'Je zult een mooi leven hebben. Een ander leven dan dat van gewone kleine meisjes, maar een mooi. En het zal je nooit aan liefde ontbreken.' Dat belooft Anne-Dauphine Julliand plechtig als bij haar dochtertje Thaïs een ongeneeslijke genetische ziekte wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bert Vondeling boeken
  Bert Vondeling - Dan is de stad stil

  Op 15 maart 2013 werd Dynie Schuurman op een rotonde aangereden door een zware vrachtwagen. Een ongeluk dat uiteindelijk haar beide benen kostte. Bert Vondeling, haar man, stuurde een jaar lang e-mails aan familie,collega's en vrienden om iedereen op de hoogte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Renske Croezen-Mitrou, Esther Scholten boeken
  Renske Croezen-Mitrou, Esther Scholten - Waarom nou ik?

  David Vonk heeft van jongs af aan te maken gehad met agressie, verslavingen en criminaliteit. In zijn leven vol dieptepunten en wanhoop vroeg hij zich af: 'Waarom nou ik?' en op het moment dat hij het niet meer zag zitten leerde hij God kennen, die hem een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Geeri Bakker boeken
  Geeri Bakker - Glamour en glory van een stewardess@work

  Belevenissen en ervaringen van een stewardess die zicht geven op het leven van een stewardess@work.'Een hordeloop over uitgehangen benen van mensen die al te lang opgesloten hebben gezeten. Discuswerpen met plateau’s en een eindspurt snelwandelen om te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Leo Santbergen, Henk Saeijs boeken
  Leo Santbergen, Henk Saeijs - Henk Saeijs, Stormloper in een delta

  'Moeder Natuur is de beste ingenieur', deze uitspraak loopt als een rode draad door het leven van Henk Saeijs (Sangasanga-dalam, 1935). Als kind ontdekte hij de wonderen van het Indische oerwoud en overleefde vijf Jappenkampen waaronder de 'Hel van Halmaheira'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Wouter Springer boeken
  Wouter Springer - JIJ BENT VAN MIJ

  Klaas-Jan, oudste zoon van James Backyard en Freaudelène Backyard - Toujours, groeit op in rijkdom en weelde. Aan niets ontbreekt hem. Tot hij op latere leeftijd zijn leven in beelden herinnert. Fragmenten die voor hem te bizar zijn. In Jij bent van mij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Carla Westerbeek-Sikkes boeken
  Carla Westerbeek-Sikkes - Tien zoetjes in de koffie

  Dit boek gaat over de relatie met mijn moeder gedurende de laatste jaren van haar leven. In dit boek wordt op een luchtige manier met dementie omgegaan.‘Je moet geen oude bomen verplaatsen,' had mijn moeder nog gezegd. En ze heeft gelijk gekregen. In dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Jack Andraka, Matthew Lysiak boeken
  Jack Andraka, Matthew Lysiak - Doorbraak

  Indrukwekkende autobiografie van een 15-jarige onderzoekerJe kunt de wereld veranderen als je het lef hebt om het te proberenDoorbraak is de bijzondere autobiografie van Jack Andraka. Jack was pas 15 jaar toen hij een betaalbare test uitvond om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Pauline van der Lans boeken
  Pauline van der Lans - Tommie, een vlinder achter glas

  'Het is een leuk feest,' zegt hij. 'Je weet dat ik niet van feestjes hou, en van veel mensen, maar dit is een leuk feest.' Op 10 oktober 1979 overleed de elfjarige Tommie van der Lans geheel onverwacht thuis in zijn bed. Zijn oudere zus Pauline was zestien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Bart Middelburg boeken
  Bart Middelburg - De zaak van de gestolen banaan

  Megaprocessen tegen zware criminelen zijn betrekkelijk saai, want ze draaien meestal om dezelfde vragen: wie heeft er drugs gesmokkeld, en wie heeft wie vermoord?Bij de politierechter, die kleinere delicten behandelt waarop maximaal een jaar gevangenisstraf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Joanie de Rijke boeken
  Joanie de Rijke - In handen van de taliban

  'Ik heb een risico genomen en het is fout gegaan. Maar ik leef nog.' In augustus 2008 worden tien Franse paracommando's door een talibangroepering in een hinderlaag gelokt en vervolgens gedood. Journaliste Joanie de Rijke besluit contact te leggen met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Hans Siepel boeken
  Hans Siepel - Stemmen van de ziel

  Met grote letter gedruktVergeten waarheid over dementie. Wat is dementie? Medici twijfelen niet aan het antwoord op die vraag. Het is een ziekte van de hersenen. Hersencellen worden aangetast waardoor het denkproces van de mens wordt vernietigd. Dit boek laat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Elisabeth Riphagen boeken
  Elisabeth Riphagen - Zoekend onder een vreemde hemel

  Het is 1967. Nauwelijks twee jaar daarvoor werden ruim een miljoen mensen door doodseskaders in Indonesië om het leven gebracht. In november 1967 wordt Rudolf door een Nederlandse instantie uitgezonden naar de binnenlanden van Sulawesi (Indonesië). Eva (21)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Carolien Cramer boeken
  Carolien Cramer - Thee en tranen

  Emma had altijd gedacht te weten wat ze zou doen, wanneer het haar zou overkomen. Maar sommige dingen weet je pas echt zeker op het moment dat ze je overkomen. Ze stond op een parkeerplaats bij een hotel, en ze wachtte op een van de minnaressen van Peter. En… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lieneke van der Kwaak boeken
  Lieneke van der Kwaak - Het mysterie rond mijn moeder

  Lieneke van der Kwaak komt uit een bijzondere familie. Ze voelde zich altijd al anders dan haar ouders, omdat ze zowel uiterlijk als innerlijk helemaal niet op hen leek. Op het moment dat ze een handtekening wilde halen om in ondertrouw te gaan, werd haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95