Waargebeurde verhalen

 • Irene Poot-Hoogewerf boeken
  Irene Poot-Hoogewerf - Herinneringen aan een hogedrukpan

  "Irene komt uit een groot gezin. Tot haar verdriet heeft ze geen kinderen.De relatie met haar familie is moeizaam.Ze voelt zich vaak uitgesloten en wordt beschuldigd van dingen die ze niet heeft gedaan.Haar leven verloopt met de nodige ups en downs, en een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Dominique den Hertog-Bruin boeken
  Dominique den Hertog-Bruin - Willens en wetens

  Geld, glitter en glamour, het is ijle lucht, als de deur zich opent en leugens en bedrog je aanstaren.Haat verteert de mens als er geen vergeving Is. Door te vergeven, die ander, maar ook Jezelf, kun je een nieuwe start maken.Angst en eenzaamheid verdwijnen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Cees Chamuleau boeken
  Cees Chamuleau - Niet voor Watjes

  NIET VOOR WATJES is het waar gebeurde verhaal van de in 2010 onschuldig opgesloten Chris Charlroi in de strafgevangenis van Sihanoukville (Cambodja). Het dagboek beschrijft de ontberingen van de protagonist op beeldende wijze. In zijn cel blikt Charlroi terug… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Irene van Dijk boeken
  Irene van Dijk - Als de nevel optrekt

  'Als de nevel optrekt is een aangrijpend verhaal. Schrijver Irene van Dijk neemt ons mee naar de donkerste plekken van haar psyche. Plekken waar zij als kind jarenlang misbruikt, mishandeld en vernederd is. We delen haar angst, verdriet en schaamte, maar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Binal boeken
  Binal - De verslindende bloem

  Automatisering en gebruiker. Het zou te ver voeren hier de enorme voordelen (gemakken) van automatisering aan te halen. Daarbij gaat het om: snelheid bij uitwisselen van informatie, punctualiteit, veiligheid, ontwikkeling en veel meer.Helaas krijgen door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marisa Koolbergen boeken
  Marisa Koolbergen - Aldi

  Als de tweede wereldoorlog uitbreekt, komt er een einde aan het comfortabele leven van Aldi Hageman en haar familie in Nederlands-Indië. Haar kracht en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat ze de jaren in de Jappenkampen overleeft. Eenmaal in Nederland bouwt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jan van Dam boeken
  Jan van Dam - Eigenaardig persoon

  Het levensverhaal, oftewel autobiografie van Jan van Dam. Alles word besproken er word niks verzwegen in dit boek. Er word gepraat over criminele activiteiten maar ook over detenties ggz opnames en veel meer! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ans van Kuijck Linders boeken
  Ans van Kuijck Linders - De mooiste herineringen van Floppie en Max

  HelmondDatum 13 juni 2013Het was op een zomerdag , eind augustus 2000Dat we eerst naar de winkel gingen om brokjeste kopen, daarna reden we naar de Mortel.En gingen we een klein hondje ophalenDat was een boerenfox. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Patricia Meulemans boeken
  Patricia Meulemans - Hoge pieken diepe dalen

  In 'Hoge pieken, diepe dalen' vertelt Patricia Meulemans in de vorm van een dagboek het verhaal van de dappere strijd van haar moeder tegen longkanker. In dit verhaal neemt de auteur geen blad voor de mond en schetst ze in klare taal de momenten van vreugde en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ivonne Liebregts boeken
  Ivonne Liebregts - De Rups werd Vlinder

  Carla Dusang is een gezonde, sportieve vrouw van 35 jaar. Ze geniet van het prille moederschap dat ze combineert met haar succesvolle carrière. Het huwelijk met haar tweede man staat voor de deur en alles lijkt onder controle. Dan slaat het noodlot toe en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Joch Kuiken boeken
  Joch Kuiken - Een Jordanese in Nieuw-West

  Dit is het verhaal van Joch Kuiken. Een geboren en getogen Jordanese, die in Amsterdam Nieuw-West belandde, en daar alweer vele jaren woont. Haar herinneringen reiken ver terug, tot diep in de vorige eeuw. Bijna negen decennia heeft ze meegemaakt. Haar verhaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,90
 • Lenny van Konijnenburg-Meijnster boeken
  Lenny van Konijnenburg-Meijnster - Het moet nou toch niet gekker worden!

  'Het moet nou toch niet gekker worden' is een geregelde verzuchting van vele partners van mensen met NAH. Niet-aangeboren hersenletsel overkomt je van de ene op de andere dag door een ongeluk, zuurstoftekort na hartfalen of, in het geval van Rob, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ingrid Overeem boeken
  Ingrid Overeem - Levenslang

  Ingrid Overeem is lerares op een basisschool. Ze is een leuke juf, die er plezier in heeft met kinderen om te gaan en ze op een uitnodigende manier met de wereld te laten kennismaken. Als dat haar leven zou bepalen, zou Ingrid een gelukkig mens zijn. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Wim Olijve boeken
  Wim Olijve - De strijd van het geweten

  Tijdens een reünie van de middelbare school wordt Jan-Pieter geconfronteerd met zijn verleden. Door negatieve ervaringen en afwezigheid van een veilig thuisfront heeft hij zich jarenlang wantrouwend en discriminerend naar allochtonen opgesteld. Daardoor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Wendy Dé boeken
  Wendy Dé - Autisme wel niet wel niet wel

  Zo op het oog is Wendy een normaal functionerende vrouw. Haar huis, tuin en financiën heeft ze op orde en ze heeft fijne vrienden. Zij maakt redelijk makkelijk contact, kijkt de ander in de ogen, heeft humor en is 'over'gevoelig en empathisch. Niet direct… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Martin Bakker boeken
  Martin Bakker - Kampherinneringen

  Kampherinneringen, het leven in de jappenkampen Tangerang en Adek is in 1969 geschreven en getekend door Miep Bakker-Esselman. Zij zat tijdens de Tweede Wereldoorlog in Indië in twee Japanse strafkampen opgesloten. Miep zat in deze kampen samen met haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • N. Christiaans boeken
  N. Christiaans - Iran, een land vol verrassingen

  IRAN,Een land vol verrassingenIran, een land vol verrassingen laat een heel andere kant van Iran zien dan vaak getoond wordt in kranten en op TV. In dit boek beschrijft Nicole Christiaans hoe zij het leven in Iran ervaren heeft. Ze wil laten zien hoe mooi de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Sas Boot-Ton, Quinten Boot, Wessel Boot boeken
  Sas Boot-Ton, Quinten Boot, Wessel Boot - Willen wij als ouders te veel?

  De deskundigheid die nodig is om kinderen met ontwikkelingsstoornissen adequaat onderwijs te geven wordt ernstig onderschat. Dat is de ervaring van de schrijfster van dit boek. Sas Boot-Ton heeft drie kinderen met een ontwikkelingsstoornis. In dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Bea Pols boeken
  Bea Pols - Zonder strijd geen waarheid

  Zonder strijd geen waarheid.Vijf jaar nadat Bea Pols ontdekte dat collega Sonja Bakker uit haar boek had overgeschreven voor haar bestseller: ?Bereik je ideale gewicht,? kan Bea dit hoofdstuk eindelijk afsluiten met haar nieuwe boek: ?Zonder strijd geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Claudia de Kok boeken
  Claudia de Kok - Autisme zit van binnen 2

  Het vervolg op het debuut "Autisme zit van binnen". In het 2e deel vindt u naast algemene informatie over autisme ook de ervaring van de auteur; Claudia de Kok. Claudia heeft onlangs de diagnose (kern) autisme gekregen, haar man heeft PDD NOS en samen hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Yolanda Oenen-van Dijk boeken
  Yolanda Oenen-van Dijk - Sofie

  Over het boekDit boek is in eerste instantie geschreven voor moeders/ouders die een miskraam te verwerken hebben gekregen. Ook is het bedoeld voor alle ouders die in zijn algemeenheid een verlies te verwerken hebben gekregen. Dat kan variëren van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Leo Santbergen, Henk Saeijs boeken
  Leo Santbergen, Henk Saeijs - Henk Saeijs

  'Moeder Natuur is de beste ingenieur', deze uitspraak loopt als een rode draad door het leven van Henk Saeijs (Sangasanga-dalam, 1935). Als kind ontdekte hij de wonderen van het Indische oerwoud en overleefde vijf Jappenkampen waaronder de 'Hel van Halmaheira'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Eline Verburg boeken
  Eline Verburg - Majoor Bosshardt 1913-2007

  Met grote letter gedruktAlida Margaretha Bosshardt was een van de grote persoonlijkheden van de twintigste eeuw: het boegbeeld van het Leger des Heils in Nederland. Opgeklommen tot luitenantkolonel, maar altijd bekend gebleven als 'majoor' Bosshardt. Zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Kor Bakker boeken
  Kor Bakker - De capriolen van een schipperszoon

  Dit boek geeft een tijdsbeeld van een schippersleven. Het begint in de kinderjaren voor de oorlog, de jonge jeugdjaren in de oorlog en het getrouwde leven op de binnenvaart in de jaren tijdens de wederopbouw. Kor Bakker is een man die de kansen van zijn tijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Willeke Meijer boeken
  Willeke Meijer - Mijn jeugd vermoord

  Willeke Meijer werd in 1959 geboren te Rotterdam en werd als meisje van 7 jaar door haar eigen moeder aan pedofielen verhuurd. Als tienermeisje van 16 jaar oud ging ze een relatie aan, die in een huwelijk resulteerde. Op 18 jarige leeftijd werd haar eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50