Waargebeurde verhalen

 • Harry Teernstra boeken
  Harry Teernstra - Stilstaan bij wat bewogen heeft

  Ieder mens zit vol met doodgewone en toch prachtige ontroerende verhalen; levensverhalen, die kunnen troosten, een lach of juist een traan oproepen, die wellicht een ander licht op het leven werpen, kortom verhalen die stilstaan bij wat de verteller bewogen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Johan Steenhoek boeken
  Johan Steenhoek - Heleen

  Autobiografische roman over liefde en loslaten Tijdens zijn vakantie op Ameland hakt Eric de knoop door. Als hij terug is, wil hij alles veranderen. Hij zal zijn opvolgers inwerken en eindelijk de tijd hebben om van het leven te genieten. Als Erics vrouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Freda van Norel-Cook boeken
  Freda van Norel-Cook - Tien jaar is best lang

  Het vliegtuig steeg op, zo steil mogelijk. Ik wist dat onder mij de gebouwen verdwenen, alsof je uitzoomde in Google Earth, steeds verder, totdat je niets meer kon onderscheiden en alles één vlakke zandwoestijn leek. Ik ging een ander leven tegemoet. Heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Hurk van den Suzanne boeken
  Hurk van den Suzanne - Mijn weg

  Het was dom om te trouwen en mijzelf voor te spiegelen dat het fijn zou worden. Het was ook dom om met niemand te praten over waar ik mee bezig was. Er was gewoon niemand geïnteresseerd in wat ik voelde of dacht, mij was niet geleerd om niet weg te lopen als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Anja Lissone boeken
  Anja Lissone - Surinaams huwelijk

  In dit boek vertelt Anja Lissone het verhaal van haar betovergrootvader Antonius Franciscus Maria (Anton) Lissone, die in zijn jeugd naar Suriname werd gezonden en daar een bestaan opbouwde. Ze deed zorgvuldig en intensief bronnenonderzoek en waar ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hans Kusters boeken
  Hans Kusters - Flipperkoning

  Hans Kusters groeide op in Nederland, maar verhuisde al snel naar Brussel. Daar bouwde hij een carrière op in de muziekbusiness. Meer dan vijftig jaar was hij een van de belangrijkste spilfi guren. Voor het eerst vertelt hij uitvoerig over die boeiende jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ina Hobbelink-Doorduin boeken
  Ina Hobbelink-Doorduin - Wat mij toevalt, omarm ik

  Toegezongen worden door Ramses Shaffy en een Joods broodje eten met Marc Chagall. Bij Ina Hobbelink-Doorduin (Naaldwijk, 1936) maakt het buitengewone vanzelfsprekend deel uit van het alledaagse. In Wat mij toevalt, omarm ik schrijft ze met aanstekelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Nicole Ridderhof boeken
  Nicole Ridderhof - (ON)RECHT IN NEDERLAND

  Mijn hart is gebroken, mijn kinderen mag ik niet meer zien Mijn ex gebruikt zijn charmes om de instanties om zijn vinger te winden. Ziet niemand het verdriet, het onrecht! Vechten tegen de wet is als een voetbalwedstrijd spelen met 10-0 achterstand. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,07
 • Malala Yousafzai boeken
  Malala Yousafzai - Ik ben Malala

  Het ontroerende en inspirerende verhaal van Malala ‘Ik kom uit een land dat om middernacht is gesticht. Toen ik de dood in de ogen keek, was het middaguur net aangebroken.’ Wie is Malala? Malala Yousafzai werd in 2012 van zeer dichtbij in het gezicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Eline Joyce Meijer boeken
  Eline Joyce Meijer - Van BOY naar JOY(ce)

  Het boek bestaat fysiek uit 2 delen, die tegengesteld worden gedrukt en als één boek wordt uitgegeven.. Het ene deel heet: mijn JEUGD mijn DEUGD. Het andere deel heet: van BOY naar JOY(ce).Mijn JEUGD mijn DEUGD verwoordt de jeugdjaren van de schrijfster,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Pascal van Nuffel boeken
  Pascal van Nuffel - Via de lens naar het hart

  Met dit boek neemt Pascal u mee in de wereld van de interventiejournalistiek, of hoe reportages vaak via de lens tot in ons hart doordringen. De reportages in dit boek gaan over de zaken die hem voor altijd zullen bijblijven. Maar ook over de mensen die hij,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jane Meren boeken
  Jane Meren - Buren

  Het is muisstil. Lekker rustig zou je denken maar voor mijn gevoel is dat het niet. Het bewustzijn van elkaars aanwezigheid lijkt er voortdurend te zijn.Elk geluid hoe klein ook wordt opgemerkt, geregistreerd en gelabeld. Bepaald geen ontspannen sfeer. Ik denk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • G.D. Beker boeken
  G.D. Beker - 1 jaar TRIS Troepenmacht in Suriname

  G.D. Beker was achttien, in Suriname hadden ze militairen nodig, het avontuur lokte en dat was het begin van zijn TRIS-tijd. In 1962 werd hij ingedeeld bij het tweede peloton, C-compagnie 1962, 2e detachement. Zijn platte marechausseepet werd verwisseld voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • J. Martin boeken
  J. Martin - Ik wilde mij geborgen weten

  Anderhalf jaar na zijn geboorte is de moeder van Joop Martin overleden. Zijn vader is ver voor zijn geboorte met de noorderzon vertrokken. Hij is opgegroeid in een weeshuis. In dit boek beschrijft hij hoe de sleur, de onpersoonlijke en denigrerende behandeling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Peter Frank boeken
  Peter Frank - Is het dinsdag vandaag?

  Vanwege zijn naam wordt hem vaak gevraagd of hij familie is van Anne Frank. Dat weet hij niet zeker. Wat hij wel zeker weet is dat hij van Joodse afkomst is en dat zijn moeder er tijdens de Tweede Wereldoorlog alles aan gedaan heeft om die afkomst geheim te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • B. Hiemstra boeken
  B. Hiemstra - De wereld van Leven en Sterven

  Baudine Mathilde Hiemstra werd geboren op 20 september 1961 te Burgum.In 2005 wordt bij haar een hersentumor geconstateerd. Operatie, bestraling, chemotherapie, niets mag baten. De tumor groeit alleen maar. Artsen geven haar hooguit twee jaar. Maar dan gebeurt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • I. Andersson boeken
  I. Andersson - Dochters van China

  Na haar eerste boek 'Bloem van China', waarin Inge met haar man naar China afreist om hun dochter Hua te adopteren, volgt nu het verhaal waarin het bericht komt dat er een zusje op Hua wacht. Opnieuw vertrekken ze, nu met z¿n drieën, naar China; dit keer om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rachel Horzelenberg boeken
  Rachel Horzelenberg - Onze Sam

  Sam is mijn oudste zoon. Ik kreeg hem toen ik nog een meisje van 18 jaar was. Sam begon al heel jong te praten en wilde altijd alles weten. Toen Sam 8 jaar was, is bij hem een hersentumor geconstateerd. Het schrijven en uitbrengen van dit boek heeft mij enorm… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • C. Goede-Bosschieter boeken
  C. Goede-Bosschieter - De dood in de moederschoot

  Meestal verloopt een zwangerschap goed en wordt er een gezonde baby geboren.Maar soms gaat het mis ...In dit boek vertel ik mijn ervaringen omtrent het verlies van 5 kindjes, die tijdens verschillende zwangerschappen zijn overleden.Voor veel mensen tellen zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • J. Treebusch boeken
  J. Treebusch - De stilte voorbij

  Mijn autobiografie leest als een dagboek. Het beschrijft mijn strijd tegen tinnitus. Tegen de herrie in mijn hoofd, het idee ernstig ziek te zijn, de gedachte gek te worden. Tegen het onbegrip van mijn omgeving, mijn gezin en tegen mezelf. Het diepe dal waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • B. Hiemstra boeken
  B. Hiemstra - Mathilde de Krijger

  Baudine Mathilde Hiemstra werd geboren op 20 september 1961 te Burgum. Zij is projectmedewerkster Belevingsgerichte Zorg als bij haar een hersentumor wordt geconstateerd. Operatie, bestraling, chemotherapie, niets mag baten. De tumor groeit maar door. Terwijl… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ursula Jonkvorst boeken
  Ursula Jonkvorst - Zomerland

  Op vier-jarige leeftijd overlijdt het jongste kind uit een gezin. In aangrijpende dagboekfragmenten beschrijft de moeder van Robin het leven van haar ernstig zieke dochtertje en de periode daarna. Alle emoties komen aan bod: het geluk, de zorgen, het plezier,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Martine Delcour boeken
  Martine Delcour - Achtbaan van gevoelens

  Achtbaan van gevoelens Martine Delcour Als je kind plotseling chronisch ziek wordt Nederlands - Paperback | 2011 Op 29 april 2009 stortte mijn wereld in. Mijn zoontje van 2 werd plotseling opgenomen in het ziekenhuis en kreeg meteen de hoogste dosering… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • F.J. Kroll boeken
  F.J. Kroll - De terugweg

  Het levensverhaal van een ex-TBS¿er.Een lange strijd tegen drank, drugs en psychose(s).In het boek heb ik beschreven hoe mijn leven is verlopen en dat is niet zoals men zich wenst.Na alles wat ik heb meegemaakt ben ik na een lange weg terug in de huidige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Elske Posthuma boeken
  Elske Posthuma - Cochleaire capriolen

  De wekker loopt af. Ik ga op mijn bed zitten, pak mijn hoorapparaat en stop het in mijn oor. Nee! Ik weet het direct. Mijn hart slaat in mijn keel. Ik voel de paniek in mijn lijf en ik stoot Hans wakker. Ik hoor hem nog wel, maar dof en veel zachter. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00