Waargebeurde verhalen

 • B. Hiemstra boeken
  B. Hiemstra - De wereld van Leven en Sterven

  Baudine Mathilde Hiemstra werd geboren op 20 september 1961 te Burgum.In 2005 wordt bij haar een hersentumor geconstateerd. Operatie, bestraling, chemotherapie, niets mag baten. De tumor groeit alleen maar. Artsen geven haar hooguit twee jaar. Maar dan gebeurt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • I. Andersson boeken
  I. Andersson - Dochters van China

  Na haar eerste boek 'Bloem van China', waarin Inge met haar man naar China afreist om hun dochter Hua te adopteren, volgt nu het verhaal waarin het bericht komt dat er een zusje op Hua wacht. Opnieuw vertrekken ze, nu met z¿n drieën, naar China; dit keer om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rachel Horzelenberg boeken
  Rachel Horzelenberg - Onze Sam

  Sam is mijn oudste zoon. Ik kreeg hem toen ik nog een meisje van 18 jaar was. Sam begon al heel jong te praten en wilde altijd alles weten. Toen Sam 8 jaar was, is bij hem een hersentumor geconstateerd. Het schrijven en uitbrengen van dit boek heeft mij enorm… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • C. Goede-Bosschieter boeken
  C. Goede-Bosschieter - De dood in de moederschoot

  Meestal verloopt een zwangerschap goed en wordt er een gezonde baby geboren.Maar soms gaat het mis ...In dit boek vertel ik mijn ervaringen omtrent het verlies van 5 kindjes, die tijdens verschillende zwangerschappen zijn overleden.Voor veel mensen tellen zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • J. Treebusch boeken
  J. Treebusch - De stilte voorbij

  Mijn autobiografie leest als een dagboek. Het beschrijft mijn strijd tegen tinnitus. Tegen de herrie in mijn hoofd, het idee ernstig ziek te zijn, de gedachte gek te worden. Tegen het onbegrip van mijn omgeving, mijn gezin en tegen mezelf. Het diepe dal waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • B. Hiemstra boeken
  B. Hiemstra - Mathilde de Krijger

  Baudine Mathilde Hiemstra werd geboren op 20 september 1961 te Burgum. Zij is projectmedewerkster Belevingsgerichte Zorg als bij haar een hersentumor wordt geconstateerd. Operatie, bestraling, chemotherapie, niets mag baten. De tumor groeit maar door. Terwijl… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ursula Jonkvorst boeken
  Ursula Jonkvorst - Zomerland

  Op vier-jarige leeftijd overlijdt het jongste kind uit een gezin. In aangrijpende dagboekfragmenten beschrijft de moeder van Robin het leven van haar ernstig zieke dochtertje en de periode daarna. Alle emoties komen aan bod: het geluk, de zorgen, het plezier,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Martine Delcour boeken
  Martine Delcour - Achtbaan van gevoelens

  Achtbaan van gevoelens Martine Delcour Als je kind plotseling chronisch ziek wordt Nederlands - Paperback | 2011 Op 29 april 2009 stortte mijn wereld in. Mijn zoontje van 2 werd plotseling opgenomen in het ziekenhuis en kreeg meteen de hoogste dosering… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • F.J. Kroll boeken
  F.J. Kroll - De terugweg

  Het levensverhaal van een ex-TBS¿er.Een lange strijd tegen drank, drugs en psychose(s).In het boek heb ik beschreven hoe mijn leven is verlopen en dat is niet zoals men zich wenst.Na alles wat ik heb meegemaakt ben ik na een lange weg terug in de huidige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Elske Posthuma boeken
  Elske Posthuma - Cochleaire capriolen

  De wekker loopt af. Ik ga op mijn bed zitten, pak mijn hoorapparaat en stop het in mijn oor. Nee! Ik weet het direct. Mijn hart slaat in mijn keel. Ik voel de paniek in mijn lijf en ik stoot Hans wakker. Ik hoor hem nog wel, maar dof en veel zachter. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Alison Leslie Gold boeken
  Alison Leslie Gold - Anne Frank, mijn beste vriendin

  Hanneli Goslar was de beste vriendin van Anne Frank op het moment dat de Tweede Wereldoorlog uitbrak. Het verhaal van Anne kent iedereen, in tegenstelling tot dat van Hanneli. Terwijl Hanneli als jong Joods meisje de concentratiekampen wél overleefde. Toen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Mosquito Mosquera boeken
  Mosquito Mosquera - Ze noemden mij Mosquito

  Op mijn achtste jaar werd ik geadopteerd. Ik had geen ouders, woonde op straat en was nog nooit naar school geweest. Ik was niet alleen door mijn biologische ouders afgestaan, maar ook erg verwaarloosd. Ze haalden mij weg uit Colombia. Dat had grote invloed op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Valentino Selva boeken
  Valentino Selva - Tussen sterren en citroenen

  "Weer terug in de voortuin slalomde ik tussen de citroenboompjes door. Er zaten vruchten aan. Ik pakte er eentje met beide handen vast en schraapte voorzichtig met de nagels over de schil. De heerlijke etherische geur van de olie inhaleerde ik diep in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jose Fernanda boeken
  Jose Fernanda - Weerloos

  Sober en indringend geschreven ego-document Achter de voordeur van het ogenschijnlijk keurige, katholieke gezin van Nanny heerst geweld, misbruik en verwaarlozing. De omgeving - buren, familie, school en kerk - heeft vermoedens maar kijkt liever de andere kant… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Henny Goedemans boeken
  Henny Goedemans - Van Zen tot Nirvana - Volume 1

  Het begin (Zen) ligt in de Amsterdamse Watergraafsmeer. Het leven gaat door naar de oneindige (Nirvana) buitenwereld. Onder de kerk ziet de schrijver op jonge leeftijd zijn eerste concert, het is de band Zen (Hair). Het is het verhaal door de ogen van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Henk Marmelstein boeken
  Henk Marmelstein - Tropengroengedoe

  Expatriats leiden soms een merkwaardig leven, in omstandigheden die ver van de thuisfront gewoonten staan. Hendrik Kortebeen woont in en verhuist naar veel tropische landen om zijn beroep van tropisch landbouwkundige uit te oefenen, vanaf koloniale tijd tot in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Mary-Jane Sahanaja boeken
  Mary-Jane Sahanaja - Het labyrint van mijn gedachten

  Hoe verwerk je een ervaring van stelselmatig misbruik en de geestelijke afwezigheid van de belangrijkste verzorgster, die jou eigenlijk had moeten beschermen? Mary-Jane heeft jarenlang op eigen kracht moeten overleven en deelt openhartig haar ervaringen met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Borge Ring boeken
  Borge Ring - Børge Ring (autobiografie)

  De 93-jarige Oscar-winnaar Børge Ring is een in Nederland woonachtige Deense muzikant, striptekenaar en maker van tekenfilms, die een 'weergaloos leven' heeft gehad op het podium en aan de tekentafel. Børge Ring heeft gespeeld in populaire jazzorkesten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Erik Reissenweber boeken
  Erik Reissenweber - Help! Mijn vrouw komt uit de kast: Een gescheiden vader over manische relaties, familierecht en uitspattingen in de singles scène.

  Een waargebeurd verhaal van een gescheiden vader over manische relaties, familierecht en uitspattingen in de singles scène. Erik Reissenweber is knap, succesvol en heeft een prachtig gezin. Totdat zijn vrouw hem vertelt dat ze eigenlijk op vrouwen valt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Angela Mollers-de Kuijer boeken
  Angela Mollers-de Kuijer - Dag mam ...

  Een halve moeder, zo noemt de schrijfster zichzelf ook wel. Het verliezen van je kind verandert je niet alleen van binnen voorgoed, maar doet dat ook met de rest van je verdere leven. Wat er met jou als ouder en de rest van je gezin gebeurt na zo'n dramatisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Cees Vork boeken
  Cees Vork - Biddend in de aanval

  Als jongen droomde Cees Vork van een voetbalcarrière, maar de grote Coach van ons leven wilde hem in Zijn team inzetten. Hij werd ontdekt, getraind en gevormd. Daarna kon hij op een groter speelveld worden ingezet dan hij ooit had durven dromen: als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Rachael Keogh boeken
  Rachael Keogh - Sterven om te overleven

  Rachael Keogh vertelt in haar eigen woorden het verhaal hoe ze van een vrolijke en gezellige tiener veranderde in een stuurloze en depressieve heroïneverslaafde. Ze vertelt zonder enige opsmuk over haar strijd om te overleven, de relatie met haar moeder en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Martine de Wit boeken
  Martine de Wit - Een wolk in mijn been

  Dertien jaar ... en kanker 'Zo, wat krijgen jullie veel kaarten! Hebben jullie iets te vieren?' Mama kijkt verdrietig en zegt: 'Nee, mijn dochter van 13 heeft gehoord dat ze kanker heeft.' Openhartig vertelt Martine over haar ziekte; hoe het begon, het verloop… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kees Vermeer boeken
  Kees Vermeer - Mevrouw, u heeft mijn ballen bij elkaar geniet

  De laatste tijd komen medische missers regelmatig in het nieuws. Artsen die falen gaan van ziekenhuis naar ziekenhuis en kunnen blijven praktiseren. Over het falen van een verzekering of een advocaat hoor je weinig. De auteur vertelt op een komische manier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,75
 • Captain Nico Mobach boeken
  Captain Nico Mobach - Maritieme Memoires Dos 2

  Na de HBS doorloopt hij de zeevaartschool in sneltreinvaart. "'s Nachts studeren met mijn voeten in een bak ijswater. Zo snel mogelijk die studie afronden en de zee op kunnen, dat was mijn doel." Met 26 jaar was Mobach kapitein en de jongste aan boord. Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,75