Waargebeurde verhalen

 • Petra Hartlieb boeken
  Petra Hartlieb - Mijn geliefde boekhandel

  Vrouw wordt tijdens vakantie verliefd op (gesloten) literaire boekhandel. Ze besluit haar baan op te zeggen, de winkel te kopen en met haar gezin te verhuizen naar boven de winkel.Petra Harlieb neemt je mee naar haar boekwinkel in Wenen. Het is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ineke E. Kievit-Broeze boeken
  Ineke E. Kievit-Broeze - De zuster van mijn moeder

  Enkele weken na de dood van haar tante erft Ineke Kievit een sansevieria en een grote verzameling brieven. De brieven bieden haar een fascinerende ingang in het verleden van haar familie, een verleden waarin een boerengezin centraal staat waar twaalf kinderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Eddy Hekman boeken
  Eddy Hekman - Een coupé verder

  Baflo, 13 april 2011: Een man slaat zijn vriendin Renske dood en vermoordt vervolgens ook nog eens een politieagent. Dit boek is het opmerkelijk genuanceerde verhaal van de vader van Renske. Hij hield bij wat er na die dramatische dag allemaal gebeurde. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Jean Marc Gaspard Itard boeken
  Jean Marc Gaspard Itard - De wilde jongen uit de Aveyron

  Rond het jaar 1800 wordt in de Zuid-Franse bossen een wilde jongen van ongeveer tien jaar oud gevangen. Hij heeft jarenlang alleen in de bossen rondgezworven en hield zichzelf in leven met kastanjes, eikels en rauwe aardappels. De jongen kan niet spreken en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Tamara Smeding boeken
  Tamara Smeding - Twee godinnen in Frankrijk

  Daar stond ze dan, 41 jaar en weduwe. Samen met haar prachtige dochter. Twee godinnen in Frankrijk; dachten de onwetenden. In werkelijkheid waren het twee drenkelingen in een oceaan vol twijfels. Hoewel Tjitse Smeding, de grootste kampioen die de drafsport… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Shanti Schiks boeken
  Shanti Schiks - Elfin

  Het verlies van een kind is een onvoorstelbare gebeurtenis. In de zomer van 2016 overkwam het auteur Shanti Schiks, toen haar ex hun 11 maanden oude zoontje Elfin om het leven bracht. In dit boek schrijft ze voor het eerst over deze tragische gebeurtenis. Naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • James Wright boeken
  James Wright - De martelaren van Malatya

  Op 18 april 2007 gaven drie mannen, twee Turken en een Duitser, hun leven voor Jezus Christus. Aan het begin van deze dag ontmoetten ze in Malatya enkele mensen van wie zij dachten dat ze ernaar verlangden om Bijbels onderwijs te ontvangen. Hun vriendelijkheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ben Groenendijk boeken
  Ben Groenendijk - Komt goed jochie

  Joop van Tellingen overleed op 13 september 2012. Zijn overlijden was groot nieuws: het eerste bericht op het 8 Uur Journaal, gevolgd door mediabrede berichtgeving. In 2014 verleende Nathalie van Tellingen, dochter van Joop, toestemming aan journalist en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annemarie de Leng boeken
  Annemarie de Leng - Vluchten naar de hel

  Vluchten naar de hel is het waargebeurde, ongelooflijke verhaal van Cindy uit Amsterdam-Noord. Tien jaar oud was ze, toen ze begon met blowen. Een jaar later, ze zat in groep 6, slikte ze XTC en snoof cocaïne. Vier jaar lang slaagde ze erin om te zorgen dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Nadia Vucic boeken
  Nadia Vucic - ik blijf je trouw

  Wanneer Sanne en Stephanie elkaar tegen komen na een strandwandeling, lijken ze meer gemeen te hebben dan dat ze hadden vermoed. Beide betrapten hun partner op overspel. De dames vinden elkaar in de storm van emoties die ze beide doormaken. De manier waarop ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Gerda Driessen-Fröberg boeken
  Gerda Driessen-Fröberg - Fedde een leven in achttien jaar

  Toen hij klein was kon ik zijn pijn en verdriet met een kus op de zere plek en een kort wiegen op mijn schoot bij hem wegnemen, die macht had ik, maar nu, nu was mijn magie in de verste verte niet toereikend om deze pijn en dit gigantisch verdriet te bezweren.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Robert M. van Driel boeken
  Robert M. van Driel - Kind van twee werelden

  Met het toen zeer moderne passagiersschip Willem Ruys maakten mijn vader, mijn moeder en ik in de min of meer verplichte "terugreis" naar wat wij ons vaderland noemden: Nederland, voor een hernieuwde opbouw van ons leven ineen, in ieder geval voor mij, nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hans Pieterson boeken
  Hans Pieterson - Ze wilden dolgraag een kind, maar niet mij

  Ze wilden dolgraag een kind, maar niet mij Wordt het trieste verhaal verteld van mijzelf als enigst kind die psychisch en emotioneel is mishandeld door mijn beide ouders. En geeft weer wat ik zoal meegemaakt en beleefd heb. Het waren vreselijke dingen die mij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Cor Hartjes boeken
  Cor Hartjes - Vuil bleek de slappe was

  In dit autobiografische boek begint Cor Hartjes zijn verhaal als hij begin twintig is. Hij is net getrouwd en heeft een kantoorbaan die hem de hele dag aan zijn bureau ketent. Totdat zijn gevoel voor vrijheid de overhand krijgt.Na diverse opleidingen gevolgd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Daphne Meijer boeken
  Daphne Meijer - Verliefd, verloofd, getrouwd, gevlucht!

  Tijdens een vakantie ontmoette Daphne een charmante, intelli­gente en vermogende buitenlandse man. Hij maakte indruk door te benadrukken dat hij haar grootste droom om moeder­ te worden met liefde wilde vervullen. Ze werd smoorverliefd, liet huis en haard… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Astrid Duval boeken
  Astrid Duval - De wereld door de ogen van HSP

  “Het is eng, hoe jij naar mensen kijkt. Alsof je door ze heen kijkt” is iets wat Astrid vaak hoort in haar leven. In dit boek legt ze uit, waarom dat zo is en hoe zij de wereld beleeft en welke informatie ze allemaal binnen krijgt. Verschillende anekdotes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,21
 • Johan Wiersma boeken
  Johan Wiersma - Van dorpsjongen tot Europeaan

  De naam Wiersma gold in Friesland en wijde omstreken decennialang als een begrip, als het om vervoer en verhuizingen ging. De rijen wagens op het Oude Veemarktterrein en later aan de Snekertrekweg staan op het netvlies van velen gebrand. En als er een groot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Ton Lankreijer boeken
  Ton Lankreijer - Zelfmoord na vechtscheiding

  Vechtscheiding is grenzeloos.Vechtscheiding kost slachtoffers.Vechtscheiding eist zelfs doden.Daar gaat dit boek over.'Tot de dood ons scheidt.' Dat spreken Frank en Carmen liefdevol tegen elkaar uit op hun trouwdag. Een belofte die staat, maar die door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Clemens van den Brink boeken
  Clemens van den Brink - De geheimen van Bajesdorp

  BajesDorp Veenhuizen bestaat in 2018 tweehonderd jaar. Dat zal niet onopgemerkt blijven. Veenhuizen (de "Kolonie") is al vanaf 1818 een uniek gevangenisdorp dat afgesloten was van de buitenwereld tot diep in de jaren '90. De bevolking bestond uit ambtenaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mildred Zijlstra boeken
  Mildred Zijlstra - Dansen in een prinsessenjurk

  Mildred Zijlstra weet al jong dat ze geadopteerd is. Ondanks dat ze een gelukkige jeugd heeft gaat ze op zoek naar haar biologische ouders. Wie dat zijn is een geheim dat haar adoptieouders niet willen onthullen. Na een zoektocht van meer dan dertig jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Aurelia van Maalen boeken
  Aurelia van Maalen - Dag, ik ga vrijheid halen

  Michiel van Maalen, de vader van Aurelia, ontdekt op een dag dat hij het verkeerde leven leeft. Hij besluit aan zijn gevoel van onvrede toe te geven; alles moet anders. Abrupt verlaat hij zijn vrouw en dochters en begint aan een nieuw leven in de Hoorn van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Frans Claessens boeken
  Frans Claessens - Beperkt en toch Genieten

  In dit waargebeurde verhaal laat de auteur zien dat mensen met zeer zware beperkingen toch van het leven kunnen genieten. Hij beschrijft een zéér goed verzorgde veertiendaagse vakantie voor deze groep mensen, en daarvoor werd voor die tijd een modern… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Auke Zeldenrust boeken
  Auke Zeldenrust - Landgoed van verlangen

  Verslavingszorg Noord Nederland helpt sinds 1891 mensen die afhankelijk zijn geworden van alcohol en drugs. Op een landgoed in de bossen, ver weg van de verleidingen, gaan ze het gevecht aan met een onzichtbare vijand: verslaving. De bewoners ontdekken dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ineke Kempen boeken
  Ineke Kempen - De godin en de adelaar

  In dit autobiografische verhaal in dagboekvorm vertelt Ineke Kempen over een zeer belangrijke periode in haar leven, waarin zij inzichten opdoet die bepalend zijn voor haar huidige bestaan. Ze vertelt over haar spirituele ontwikkeling, de uitdagingen die zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Theo Heuft boeken
  Theo Heuft - Yab Yum

  In de wereld van het grote geld, mooie vrouwen en exclusieve champagne was Yab Yum decennia lang het toonbeeld van luxueus vertier waar geen wens te gek was. De markante geschiedenis van Yab Yum laat zich lezen als een thriller, een schelmenroman en zelfs als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90