Waargebeurde verhalen

 • Rick Verhagen boeken
  Rick Verhagen - #TINA

  Rick Verhagen - een meisjesachtige jongen met rood haar - beleeft een gevoelsarme jeugd in Nijmegen. Hij hunkert naar liefde en intimiteit, maar merkt tijdens het opgroeien dat fysiek contact hem afschrikt. Hij droomt van een podiumcarrière. Na zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • James Wright boeken
  James Wright - De martelaren van Malatya

  Op 18 april 2007 gaven drie mannen, twee Turken en een Duitser, hun leven voor Jezus Christus. Aan het begin van deze dag ontmoetten ze in Malatya enkele mensen van wie zij dachten dat ze ernaar verlangden om Bijbels onderwijs te ontvangen. Hun vriendelijkheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Harrie Seeverens boeken
  Harrie Seeverens - De Spiegel

  Kan een hond in de hemel komen en kun je hem daar dan terugvinden? De kerken zeggen weinig over het hiernamaals en van bijna-doodervaringen word je evenmin wijzer. De vraag kwam half als grap op toen de schrijver en zijn echtgenote hun zieke, oude hond, na… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Isabel van Boetzelaer boeken
  Isabel van Boetzelaer - Oorlogsouders

  Een familiekroniek over de adellijke families Van Boetzelaer en Von der Recke Alexander Münninghoff, auteur van de bestseller De Stamhouder schreef over Oorlogsouders: 'Een monumentale bijdrage aan het voortschrijdend inzicht in onze geschiedenis. Hoe liefde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Raymond K. boeken
  Raymond K. - Kapitein Coke

  Een ultra spannend boek over cocaïnetransporten, geschreven vanuit een Braziliaanse gevangenis: Een avonturier met een veel groter verhaal.Een ultra spannend boek over cocaïnetransporten, geschreven vanuit een Braziliaanse gevangenis: Een avonturier met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Anne Kien boeken
  Anne Kien - Verder met de helft

  'Gaan ze mijn hoofd er dan helemaal afzagen?', vraagt Pepijn me in de auto. 'Nee schat, ze halen je hoofd er niet af,' antwoord ik lachend. 'Ze maken er denk ik een gaatje in. Hier boven je oor.' Ik schuif het witte plukje haar opzij. Het pigmentloze plukje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Thom Arisman boeken
  Thom Arisman - Sex & The Single 1

  Thom Arisman is terug! De forty-something journalist, schrijver en columnist is nog altijd hardcore single, en dat bevalt hem heel goed, maar dat betekent niet dat hij zijn zoektocht naar die Ene, Grote Liefde heeft gestaakt. Integendeel, sinds hij columnist… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Kees Kuiken boeken
  Kees Kuiken - Dat beloof ik

  Hij leerde zichzelf Chinees en was 35 jaar gerechtstolk en vertaler. Dr. Kees Kuiken (Leeuwarden 1954), tegenwoordig historicus, vertelt vlot en geestig over zijn werk tussen twee culturen - en top-striptekenaar Mr. Jesse ('De Rechter') van Muylwijck liet zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Binal boeken
  Binal - De verslindende bloem

  Automatisering en gebruiker. Het zou te ver voeren hier de enorme voordelen (gemakken) van automatisering aan te halen. Daarbij gaat het om: snelheid bij uitwisselen van informatie, punctualiteit, veiligheid, ontwikkeling en veel meer.Helaas krijgen door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Brigit Woltjer boeken
  Brigit Woltjer - De fundamenten van het leven

  Nog steeds kan ik niet zeggen dat ik geloof in een God, maar ik geloof wel dat er meer is tussen hemel en aarde. Dit iets heeft mij geleid naar de kerk en indirect naar Antoine Bodar. Het was teleurstellend en schokkend om de weerstand vanuit mijn omgeving te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Jerry Morris boeken
  Jerry Morris - Succes is een keuze!

  Jerry Morris is een gepassioneerde dromer met een sterk geloof in ieders potentieel vermogen om zijn dromen succesvol na te jagen. Succes is een keuze! is zijn persoonlijke verhaal over zijn passievolle drang om zijn dromen te verwezenlijken en zijn zoektocht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Anja Matser boeken
  Anja Matser - De Orgelzolders

  De Orgelzolders: eindelijk het complete verhaal van een bijzondere onderduik Op woensdag 19 april verschijnt het boek "De Orgelzolders - Onderduikers in de Rotterdamse Breepleinkerk", geschreven door Anja Matser. Die dag overhandigt burgemeester Aboutaleb het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Lieneke van der Kwaak boeken
  Lieneke van der Kwaak - Het mysterie rond mijn moeder

  Lieneke van der Kwaak komt uit een bijzondere familie. Ze voelde zich altijd al anders dan haar ouders, omdat ze zowel uiterlijk als innerlijk helemaal niet op hen leek. Op het moment dat ze een handtekening wilde halen om in ondertrouw te gaan, werd haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hans Siepel boeken
  Hans Siepel - Stemmen van de ziel

  Met grote letter gedruktVergeten waarheid over dementie. Wat is dementie? Medici twijfelen niet aan het antwoord op die vraag. Het is een ziekte van de hersenen. Hersencellen worden aangetast waardoor het denkproces van de mens wordt vernietigd. Dit boek laat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Pauline van der Lans boeken
  Pauline van der Lans - Tommie, een vlinder achter glas

  'Het is een leuk feest,' zegt hij. 'Je weet dat ik niet van feestjes hou, en van veel mensen, maar dit is een leuk feest.' Op 10 oktober 1979 overleed de elfjarige Tommie van der Lans geheel onverwacht thuis in zijn bed. Zijn oudere zus Pauline was zestien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Christy Brown boeken
  Christy Brown - Mijn linkervoet

  Literaire sensatie uit 1954 is een wervelend zelfportret Mijn linkervoet is het bijzondere autobiografische verhaal van de Iers schrijver, schilder en dichter Christy Brown (1932 – 1981), die kort na zijn geboorte met een ernstige hersenverlamming werd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Jack Andraka, Matthew Lysiak boeken
  Jack Andraka, Matthew Lysiak - Doorbraak

  Indrukwekkende autobiografie van een 15-jarige onderzoekerJe kunt de wereld veranderen als je het lef hebt om het te proberenDoorbraak is de bijzondere autobiografie van Jack Andraka. Jack was pas 15 jaar toen hij een betaalbare test uitvond om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Hanny Michaelis boeken
  Hanny Michaelis - Lenteloos voorjaar. Oorlogsdagboek 1940-1941

  Toen de dichteres Hanny Michaelis op 11 juni 2007 overleed, werd in haar nalatenschap een groot aantal schriften aangetroffen waarin ze gedurende enkele periodes van haar leven een dagboek had bijgehouden. In de eerste schriften deed ze verslag van haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Carolien Cramer boeken
  Carolien Cramer - Thee en tranen

  Emma had altijd gedacht te weten wat ze zou doen, wanneer het haar zou overkomen. Maar sommige dingen weet je pas echt zeker op het moment dat ze je overkomen. Ze stond op een parkeerplaats bij een hotel, en ze wachtte op een van de minnaressen van Peter. En… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Joanie de Rijke boeken
  Joanie de Rijke - In handen van de taliban

  'Ik heb een risico genomen en het is fout gegaan. Maar ik leef nog.' In augustus 2008 worden tien Franse paracommando's door een talibangroepering in een hinderlaag gelokt en vervolgens gedood. Journaliste Joanie de Rijke besluit contact te leggen met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Bart Middelburg boeken
  Bart Middelburg - De zaak van de gestolen banaan

  Megaprocessen tegen zware criminelen zijn betrekkelijk saai, want ze draaien meestal om dezelfde vragen: wie heeft er drugs gesmokkeld, en wie heeft wie vermoord?Bij de politierechter, die kleinere delicten behandelt waarop maximaal een jaar gevangenisstraf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Harry Teernstra boeken
  Harry Teernstra - Stilstaan bij wat bewogen heeft

  Ieder mens zit vol met doodgewone en toch prachtige ontroerende verhalen; levensverhalen, die kunnen troosten, een lach of juist een traan oproepen, die wellicht een ander licht op het leven werpen, kortom verhalen die stilstaan bij wat de verteller bewogen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Johan Steenhoek boeken
  Johan Steenhoek - Heleen

  Autobiografische roman over liefde en loslaten Tijdens zijn vakantie op Ameland hakt Eric de knoop door. Als hij terug is, wil hij alles veranderen. Hij zal zijn opvolgers inwerken en eindelijk de tijd hebben om van het leven te genieten. Als Erics vrouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Susanne Leisegang boeken
  Susanne Leisegang - Slaapwel, lieve vriendin

  "Zullen we elkaars voorbeeld zijn in overleven? Zullen we elkaar steunen op het moment dat de andere het even niet meer weet? Zullen we elkaar troosten? Samen wenen mag ook. Maar lachen - zullen we vooral blijven lachen? Om de absurditeit van een 'fucking'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Freda van Norel-Cook boeken
  Freda van Norel-Cook - Tien jaar is best lang

  Het vliegtuig steeg op, zo steil mogelijk. Ik wist dat onder mij de gebouwen verdwenen, alsof je uitzoomde in Google Earth, steeds verder, totdat je niets meer kon onderscheiden en alles één vlakke zandwoestijn leek. Ik ging een ander leven tegemoet. Heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99