Waargebeurde verhalen

 • Mingfang Wang boeken
  Mingfang Wang - Tijgerkop

  Wat gaat er schuil achter de bescheiden lach van de Nederlandse Chinees? Twaalf jaar lang was Mingfang Wang (1974) eigenaar van het restaurant dat eigenlijk voor haar broertje bestemd was. Iedereen die bij haar kwam eten, of afhalen, werd hartelijk ontvangen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Bianca Mastenbroek boeken
  Bianca Mastenbroek - Guus, wie ben ik?

  Ben ik de zoon van Guus Hiddink? Dat is de vraag die Norbert Kleijngeld al jaren bezighoudt. In Guus, wie ben ik? vertelt hij over zijn levenslange zoektocht naar zijn biologische ouders. Op zijn twintigste ontmoet hij zijn moeder, een geesteszieke vrouw die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marjan van den Berg boeken
  Marjan van den Berg - Ze is de vioolmuziek vergeten

  In 'Ze is de vioolmuziek vergeten' beschrijft Marjan van den Berg indringend hoe zij langzaam afscheid moest nemen van haar moeder. Ze schrijft zowel poëtisch als realistisch, maar altijd liefdevol over het proces van ontluistering dat haar moeder trof, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Janneke Hartveld boeken
  Janneke Hartveld - Kus Jes

  Anorexia, een afslag die je beter niet kunt nemen... maar als je eenmaal verstrikt bent geraakt in de allesoverheersende gedachten van gewicht verliezen, is er vaak geen houden meer aan. De vijftienjarige Jessie had ze, die gedachten. Het begon onschuldig,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Lotte Valentijn boeken
  Lotte Valentijn - Onder controle

  Tweeënhalf jaar geleden was het, dat ik bij mijn moeder aan de keukentafel zat, luisterend naar een vaag verhaal over een nichtje met een of ander gen. Het BRCA-gen, om precies te zijn. Ik wist niet wat ik hoorde, bestaat er een gen dat ervoor zorgt dat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Johan Hottinga boeken
  Johan Hottinga - Indonesië vanuit zee

  Indonesië vanuit Zee is een boeiend ooggetuigenverslag van een minder bekend stukje Vaderlandse geschiedenis: de activiteiten van de Nederlandse Marine in Nederlands Indië in de jaren vlak na de Tweede Wereldoorlog, een roerige tijd. Johan Hottinga… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Barbara Jane boeken
  Barbara Jane - Patchwork mama

  In het boek ‘patchwork mama’ krijg je een kijkje in het wel en wee van een nieuw samengesteld gezin. Het gezin bestaat uit een vader, een moeder (de hoofdpersoon in het boek) en vier dochters. De naam ‘patchworkgezin’ heeft de schrijfster en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Tom De Smet, Alpha 022 boeken
  Tom De Smet, Alpha 022 - Hoe ik de beste vriend van een seriemoordenaar werd

  Claudy Pierret had verschillende moorden op zijn naam. Toch kon het Belgische gerecht hem niets maken. Ten einde raad werd undercoveragent Alpha 022 op de zaak gezet. Zijn taak: bevriend raken met Pierret en bewijzen tegen hem verzamelen. Een jaar lang werkte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • R.J.C. Driessen boeken
  R.J.C. Driessen - Liebe Frau L

  Alles begon met mijn arrestatie op Schiphol, juli 2014, naar aanleiding van mijn 40-jarige "kunst­vervalsers" loopbaan, met als hoogte- punt de zgn. "Giacometti" ­affaire waarin ik als hoofdverdachte gezien werd en men mij "bedrog" ten laste legde. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Anja Lissone boeken
  Anja Lissone - Surinaams huwelijk

  In dit boek vertelt Anja Lissone het verhaal van haar betovergrootvader Antonius Franciscus Maria (Anton) Lissone, die in zijn jeugd naar Suriname werd gezonden en daar een bestaan opbouwde. Ze deed zorgvuldig en intensief bronnenonderzoek en waar ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jacques Vermeulen boeken
  Jacques Vermeulen - Als het leven soms pijn doet

  Want waar vergeving is kan genezing zijn!Dit is mijn verhaal, een verhaal van diepe wanhoop, verdriet, pijn, trauma's en de zoektocht naar geborgenheid en acceptatie. Een zoektocht die gepaard ging met diepe depressies, het maken van grote fouten en het nemen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,80
 • Wieke Biesheuvel boeken
  Wieke Biesheuvel - Wieke in Zambia

  In de jaren zeventig reist backpacker Wieke Biesheuvel jaarlijks iedere zomer naar het platteland van Kenia. Dat houdt in: samenwerken met de dorpsbevolking, slapen op de grond, zelf kippen slachten, water halen bij een stroompje. Voor de jonge Wieke betekent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Vera Mertens boeken
  Vera Mertens - Het concentratiekamp

  Het boek gaat over mijn vader, die tijdens de Tweede Wereldoorlog als tiener in een Duits concentratiekamp terechtkwam. Hij was lid van de Witte Brigade en maakte deel uit van het gewapend verzet. In het concentratiekamp was hij getuige van de mislukte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Roelof Broekman boeken
  Roelof Broekman - Partycrash

  PARTYCRASH is een waargebeurd verhaal dat leest als een thriller. Het gaat over kinderen van nu. Over een feestje waar het flink misgaat: drank, vernielingen en zelfs diefstal. Door gymnasiasten. Als een razende rechercheur gaat de vader van Vera op zoek naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Theo Heuft boeken
  Theo Heuft - Yab Yum

  In de wereld van het grote geld, mooie vrouwen en exclusieve champagne was Yab Yum decennia lang het toonbeeld van luxueus vertier waar geen wens te gek was. De markante geschiedenis van Yab Yum laat zich lezen als een thriller, een schelmenroman en zelfs als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Derk Bolt boeken
  Derk Bolt - Ontvoerd

  'Hij stopt, pakt een pistool uit z'n broeksband en richt op ons. We schreeuwen om het hardst "No, no, no!" Ik hoop vurig dat hij niet durft te schieten of dat op z'n minst de kogels hun doel zullen missen. Maar er klinkt geen schot. Alleen m'n hart bonkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Carla Beukers, Irene van Wesel boeken
  Carla Beukers, Irene van Wesel - De hoop voorbij

  'De hoop voorbij' is een boek met ervaringsverhalen over ongewenste kinderloosheid. Op openhartige en aangrijpende wijze vertellen 27 mensen/stellen hun eigen verhaal. Over hun diepgewortelde kinderwens, hun pogingen om deze wens uit te laten komen en over het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Arianne Trossèl, Paul Trossel boeken
  Arianne Trossèl, Paul Trossel - Oogwenk

  Op een zonnige zondagmorgen in februari 2008 verandert het leven van de succesvolle expat Paul Trossèl (1971) en zijn zwangere vrouw Arianne (1972) volledig. Terwijl zij staat te douchen en hun zoontje televisie kijkt, krijgt hij op de bank een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Shanti Schiks boeken
  Shanti Schiks - Elfin

  Het verlies van een kind is een onvoorstelbare gebeurtenis. In de zomer van 2016 overkwam het auteur Shanti Schiks, toen haar ex hun 11 maanden oude zoontje Elfin om het leven bracht. In dit boek schrijft ze voor het eerst over deze tragische gebeurtenis. Naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Eddy Hekman boeken
  Eddy Hekman - Een coupé verder

  Baflo, 13 april 2011: Een man slaat zijn vriendin Renske dood en vermoordt vervolgens ook nog eens een politieagent. Dit boek is het opmerkelijk genuanceerde verhaal van de vader van Renske. Hij hield bij wat er na die dramatische dag allemaal gebeurde. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Aad van Toor boeken
  Aad van Toor - Nu het ouderdomt

  Het is een roerige tijd als Arend Beens theologie studeert. Provo’s, kabouters, studenten en vredesbewegingen gaan de straat op om de wereld, desnoods met geweld, te verbeteren. Ook binnen de Nederlandse Hervormde Kerk, waaraan ds. Beens verbonden is, hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jannie Kranendonk-Gijssen boeken
  Jannie Kranendonk-Gijssen - Voor niemand bang

  Dit boek gaat over een van de belangrijkste voorlopers van de Reformatie. John Wycliffe (1324) ontdekt tijdens zijn studie theologie dat de Bijbel een goudmijn is. Maar juist in de kerk zijn er zo veel dingen die niet overeenkomen met wat er in Gods Woord… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Bibian Mentel boeken
  Bibian Mentel - Kut Kanker!

  In juli 2017 hoort paralympisch snowboardkampioen Bibian Mentel dat ze voor de negende keer kanker heeft.Maar Bibian is een knokker en een optimist, met een ijzersterke wil. Haar grootste sportieve droom is dat ze op de Paralympische Spelen in maart 2018 haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rahil Patel boeken
  Rahil Patel - Gevonden door liefde

  "Gevonden door liefde", is een ontroerend bekeringsverhaal waarin Rahil Patel vertelt hoe hij van hindoe christen is geworden. Als gunsteling van goeroe Guruji maakt Patel snel carrière in de mondiale hindoegemeenschap. Tegen de zin van zijn ouders in kiest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gèrina van der Gugten boeken
  Gèrina van der Gugten - Als je de woorden weet

  In heldere taal en met vaart geschreven roman over incest. In dit waargebeurde verhaal ligt de nadruk op wat de gevolgen zijn van het stilzwijgen van seksueel misbruik binnen de familiekring. De autobiografische roman "Als je de woorden weet" gaat over Emma… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50