Waargebeurde verhalen

 • Kees Goedhart, Fieke Goeddhart boeken
  Kees Goedhart, Fieke Goeddhart - Hij was erbij

  Fieke en Kees Goedhart kunnen dankbaar terugkijken op een gezegend leven. Een boeiende periode die meer dan de moeite waard is om op te schrijven. In 'Hij was er bij' vertelt Fieke haar levensverhaal. Een verhaal dat begint in Indonesië, in de tijd dat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Loïs Bisschop boeken
  Loïs Bisschop - Ik ben Loïs en ik drink niet meer

  Het keiharde en confronterende verhaal van een alcoholverslaafde studente Loïs Bisschop beseft op 28-jarige leeftijd dat ze een alcoholprobleem heeft en besluit op eigen kracht af te kicken. Ze stuit op onbegrip in haar omgeving en iedereen denkt dat het wel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Yumi Ng boeken
  Yumi Ng - Brutazur breekt

  In 'Brutazur breekt' gaat het verhaal van Yumi Ng verder, maar met een nieuw element erbij: de exposure die ze krijgt als auteur die schaamteloos over haar eigen leven schrijft. De reacties die ze ontvangt, en vooral de reacties die ze niet ontvangt, hakken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marjan van den Berg boeken
  Marjan van den Berg - Ze is de vioolmuziek vergeten

  In 'Ze is de vioolmuziek vergeten' beschrijft Marjan van den Berg indringend hoe zij langzaam afscheid moest nemen van haar moeder. Ze schrijft zowel poëtisch als realistisch, maar altijd liefdevol over het proces van ontluistering dat haar moeder trof, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gerda Driessen-Fröberg boeken
  Gerda Driessen-Fröberg - Fedde een leven in achttien jaar

  Toen hij klein was kon ik zijn pijn en verdriet met een kus op de zere plek en een kort wiegen op mijn schoot bij hem wegnemen, die macht had ik, maar nu, nu was mijn magie in de verste verte niet toereikend om deze pijn en dit gigantisch verdriet te bezweren.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Petra Hartlieb boeken
  Petra Hartlieb - Mijn geliefde boekhandel

  Vrouw wordt tijdens vakantie verliefd op (gesloten) literaire boekhandel. Ze besluit haar baan op te zeggen, de winkel te kopen en met haar gezin te verhuizen naar boven de winkel.Petra Harlieb neemt je mee naar haar boekwinkel in Wenen. Het is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jacques Vermeulen boeken
  Jacques Vermeulen - Als het leven soms pijn doet

  Want waar vergeving is kan genezing zijn!Dit is mijn verhaal, een verhaal van diepe wanhoop, verdriet, pijn, trauma's en de zoektocht naar geborgenheid en acceptatie. Een zoektocht die gepaard ging met diepe depressies, het maken van grote fouten en het nemen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,80
 • Theo Heuft boeken
  Theo Heuft - Yab Yum

  In de wereld van het grote geld, mooie vrouwen en exclusieve champagne was Yab Yum decennia lang het toonbeeld van luxueus vertier waar geen wens te gek was. De markante geschiedenis van Yab Yum laat zich lezen als een thriller, een schelmenroman en zelfs als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Nanette König-Blitz boeken
  Nanette König-Blitz - Ik overleefde de Holocaust

  Pas op haar zeventigste is Nanette Konig-Blitz, nu 88 jaar, gaan praten over de oorlog. De Jodenvervolging, de kampen, haar vriendschap met Anne Frank, tot haar laatste dagen. Ze overleefde een jaar in Westerbork en nog eens twee jaar in Bergen-Belsen. Na de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Shanti Schiks boeken
  Shanti Schiks - Elfin

  Het verlies van een kind is een onvoorstelbare gebeurtenis. In de zomer van 2016 overkwam het auteur Shanti Schiks, toen haar ex hun 11 maanden oude zoontje Elfin om het leven bracht. In dit boek schrijft ze voor het eerst over deze tragische gebeurtenis. Naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Eddy Hekman boeken
  Eddy Hekman - Een coupé verder

  Baflo, 13 april 2011: Een man slaat zijn vriendin Renske dood en vermoordt vervolgens ook nog eens een politieagent. Dit boek is het opmerkelijk genuanceerde verhaal van de vader van Renske. Hij hield bij wat er na die dramatische dag allemaal gebeurde. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Fred van Egeren boeken
  Fred van Egeren - De witte route

  F. Th. van Egeren (1952), afkomstig uit Zwanenburg werd geboren in Halfweg. Hij heeft na de mulo en havo Bouwkunde gestudeerd aan de HTS. Hij is gehuwd en vader van drie kinderen uit een eerder huwelijk. F. Th. van Egeren vertelt in zijn debuut De witte route… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Aad van Toor boeken
  Aad van Toor - Nu het ouderdomt

  Het is een roerige tijd als Arend Beens theologie studeert. Provo’s, kabouters, studenten en vredesbewegingen gaan de straat op om de wereld, desnoods met geweld, te verbeteren. Ook binnen de Nederlandse Hervormde Kerk, waaraan ds. Beens verbonden is, hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jannie Kranendonk-Gijssen boeken
  Jannie Kranendonk-Gijssen - Voor niemand bang

  Dit boek gaat over een van de belangrijkste voorlopers van de Reformatie. John Wycliffe (1324) ontdekt tijdens zijn studie theologie dat de Bijbel een goudmijn is. Maar juist in de kerk zijn er zo veel dingen die niet overeenkomen met wat er in Gods Woord… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Eskil Engdal, Kjetil Sæter boeken
  Eskil Engdal, Kjetil Sæter - De langste achtervolging ooit

  Het verhaal van de spectaculairste achtervolging ter wereld en een aanklacht tegen de wetteloosheid op zeeEskil Engdal & Kjetil SæterDe langste achtervolging ooitDecember 2014, de Zuidelijke IJszee. Kapitein Peter Hammerstedt voert het commando over de Bob… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Marianne Janssen boeken
  Marianne Janssen - De soep ruikt naar hond

  Herinneringen van Indische Nederlanders na de oversteek Wie Indië in de aderen heeft, zal nooit écht met Indië breken. Na de politionele acties in voormalig Nederlands-Indië kwam er een enorme stroom Indische Nederlanders naar Nederland. Het werd hen bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ger Koreman boeken
  Ger Koreman - Als de Oostvaardersdijk kon lullen

  Mooie, leuke maar ook trieste gebeurtenissen vulden dagelijks het forensen tussen Lelystad en Amsterdam v.v. over de Oostvaardersdijk. Voorvallen waar ik achteraf nog een plaatsvervangende schaamte van kan krijgen. Maar het is gebeurd en verzwijgen zou niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Kim van Schie boeken
  Kim van Schie - Hallo lieverd

  ‘Hallo lieverd’ is een spannend, vertederend en waargebeurd verhaal over hoe een jonge vrouw zich staande probeert te houden tijdens een heftige adoptieprocedure in Nigeria. Overvallen door angst, corruptie en ziekte probeert ze met een dosis humor het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Gèrina van der Gugten boeken
  Gèrina van der Gugten - Als je de woorden weet

  In heldere taal en met vaart geschreven roman over incest. In dit waargebeurde verhaal ligt de nadruk op wat de gevolgen zijn van het stilzwijgen van seksueel misbruik binnen de familiekring. De autobiografische roman "Als je de woorden weet" gaat over Emma… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Bas van Toor boeken
  Bas van Toor - Allememaggies!

  'Allememaggies!' is een verzameling autobiografische verhalen van Bas van Toor, bij met name de jongere generaties vooral bekend als Clown Bassie van het populaire televisieduo Bassie & Adriaan. Maar veel (groot)ouders van de 'vriendjes en vriendinnetjes'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Annemarie de Leng boeken
  Annemarie de Leng - Vluchten naar de hel

  Vluchten naar de hel is het waargebeurde, ongelooflijke verhaal van Cindy uit Amsterdam-Noord. Tien jaar oud was ze, toen ze begon met blowen. Een jaar later, ze zat in groep 6, slikte ze XTC en snoof cocaïne. Vier jaar lang slaagde ze erin om te zorgen dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Irma van de Pol boeken
  Irma van de Pol - Geluk zit niet in een sixpack

  Uitgedroogd en uitgehongerd zit Irma van de Pol op 25 april 2010 als een zombie achter het stuur van haar auto. Ze is op weg naar het Nederlands Kampioenschap Bodybuilden - Bikiniklasse en krijgt haar vierde auto- ongeluk in één jaar. Niet zomaar. Op haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Cathy Glass boeken
  Cathy Glass - Mama ik mis je

  Het ontroerende, waargebeurde verhaal van een meisje en de strijd om haar voogdij Op de dag dat de vierjarige Alice naar het pleeggezin van Cathy zou gaan, wordt ze onverwacht door haar moeder meegenomen. Alice’ moeder, drugsverslaafd en geestelijk ziek,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Rick Verhagen boeken
  Rick Verhagen - #TINA

  Rick Verhagen - een meisjesachtige jongen met rood haar - beleeft een gevoelsarme jeugd in Nijmegen. Hij hunkert naar liefde en intimiteit, maar merkt tijdens het opgroeien dat fysiek contact hem afschrikt. Hij droomt van een podiumcarrière. Na zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • James Wright boeken
  James Wright - De martelaren van Malatya

  Op 18 april 2007 gaven drie mannen, twee Turken en een Duitser, hun leven voor Jezus Christus. Aan het begin van deze dag ontmoetten ze in Malatya enkele mensen van wie zij dachten dat ze ernaar verlangden om Bijbels onderwijs te ontvangen. Hun vriendelijkheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95