Waargebeurde verhalen

 • Dave Groene boeken
  Dave Groene - Van dating app tot triootje

  Van bedrog tot hoogtepunt en van vieze mannen tot blote tieten plus alles wat daar nog tussenin zit. In dit waargebeurde verhaal neemt Dave Groene u mee op zijn ontdekkingstocht in de wereld van vreemdgaan, datings apps, het scoren van, en vooral de ervaring… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Marie-Thérèse Lips boeken
  Marie-Thérèse Lips - Zoektocht naar mijn Ziel

  Dit indrukwekkende boek beschrijft het waar gebeurde verhaal van een zoektocht naar de zin van het leven, de kern van jezelf, naar je Ziel.Bestaat er zoiets als een Ziel? Wat is dat een Ziel?Heeft iedereen een ZielEn zo ja, kun je die zien, voelen, en/of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ans van Kuijck Linders boeken
  Ans van Kuijck Linders - De mooiste herineringen van Floppie en Max

  HelmondDatum 13 juni 2013Het was op een zomerdag , eind augustus 2000Dat we eerst naar de winkel gingen om brokjeste kopen, daarna reden we naar de Mortel.En gingen we een klein hondje ophalenDat was een boerenfox. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Erik Zwiers boeken
  Erik Zwiers - Zolang ik er ben

  “Doe ik nog mee?”, vraagt de 70-jarige Nico zich af. Hij heeft Alzheimer, verliest grip op zijn leven. Hij raakt langzaam maar zeker zijn geheugen en zijn verstandelijke vermogens kwijt. De ene keer klinkt Nico opvallend helder, soms is hij vreselijk in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Harm Puite boeken
  Harm Puite - Mist

  Ik voel me erg verdrietig worden en moet m'n tranen bedwingen. Ik vertel dat dit niet de eerste keer was dat een man over mij heen loopt, zich aan mij opdringt en ik geen weerstand daartegen kan bieden. En de soep blijft overkoken. Uit m'n hoofd, m'n neus, m'n… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Marcel Langedijk boeken
  Marcel Langedijk - Gelukkig hebben we de foto's nog

  Vlak na de geboorte van zijn dochter heeft Marcel weer contact met zijn broer Mark. Het contact is verslechterd door diens aanhoudende alcoholisme. Maar Mark heeft nieuws: hij blijkt al een jaar bezig om euthanasie te regelen. Dat is hem gelukt en het gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Claudia Christian, Morgan Grant Buchanan boeken
  Claudia Christian, Morgan Grant Buchanan - Babylon vertrouwelijk

  Als actrice Claudia Christian op 17 jarige leeftijd na een jeugd vol problemen naar Hollywood verhuisd, stapt ze een compleet nieuwe wereld in. Vanaf haar eerste stappen op de set van Dallas tot haar hoofdrol in de Sciencefiction serie Babylon-5, van Claudia's… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Karina van Oosterhout boeken
  Karina van Oosterhout - De koffer van oom Gijs

  De opgedoken ansichtkaarten zijn het begin van een zoektocht naar het verleden van de in Rotterdam geboren Kees. Gesprekken met familie in Bodegraven herinneren hem aan zijn ooms, die tijdens de Tweede Wereldoorlog in Duitsland werkten en overleden. Oom Janus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,85
 • Jette Emsen boeken
  Jette Emsen - Scheiden doet lijden

  Ik heb al 6 jaar ruzie met mijn dochter. Dat heeft zelfs zo`n vij­andige sfeer aan genomen dat ik mijn kleinkinderen niet meer mag zien; zij kennen deze oma niet meer. Het is heel moeilijk om dan je leven­ vorm te geven, maar niet onmogelijk dat heb ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • liesbeth mekkering boeken
  liesbeth mekkering - Terug in het zadel

  Als klein meisje was ik al gek van paarden. Die liefde is door mijn geweldige echtgenoot Dick alleen maar versterkt. Hij was een echte paardenman en samen maakten we de mooiste ritten. Later ook met ons gezin. Ooit was ik een succesvolle zakenvrouw en zeer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Bob Dijkgraaf boeken
  Bob Dijkgraaf - ONS FEYENOORD

  Dit boek legt voor Feyenoorders en niet-Feyenoorders de ziel bloot van de meest markante club van het land. Op 14 mei 2017 werd Feyenoord na achttien jaar weer landskampioen. En toch werd de club juist in al die jaren zonder landstitel alleen maar populairder.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ruben Poppelaars boeken
  Ruben Poppelaars - Op dood spoor

  In populaire tv-series zoals CSI lijkt het simpel: een misdaad oplossen op basis van forensisch onderzoek. De praktijk blijkt veel weerbarstiger. De uitkomsten van het sporenonderzoek zijn vaak niet waterdicht of worden verkeerd geïnterpreteerd. Toch worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Danielle Steel boeken
  Danielle Steel - Hoop is een geschenk - grote letter uitgave

  'Als er geen hoop zou zijn,zou het hart breken.''Mijn doel is nooit erg verheven of hoogstaand geweest. In het begin had ik zelfs geen doel. In een poging mijn eigen verdriet over het feit dat ik een zoon had verloren naar de achtergrond te duwen, richtte ik… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Leny Kruis boeken
  Leny Kruis - Kanker, kanker toch op!

  Leny Kruis verloor al veel dierbaren aan kanker als zij zelf ook met de ziekte te maken krijgt in de vorm van borstkanker. We lezen hoe zij de strijd aangaat met de kankercellen in haar lijf (borstkanker). Daarnaast heeft ze ook nog vele andere ongemakken,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Jan Prinsen, Lia Prinsen-Holland boeken
  Jan Prinsen, Lia Prinsen-Holland - Leven in de brouwerij

  Dit familieverhaal over vier generaties Prinsen in en om het Brabantse dorp Aarle-Rixtel leest als een roman. In de kenmerkende, humoristische schrijfstijl van Jan Prinsen maken we kennis met Cornelius Princen, die rond 1800 als brouwer wordt aangesteld op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Nanette König-Blitz boeken
  Nanette König-Blitz - Ik overleefde de Holocaust

  Pas op haar zeventigste is Nanette Konig-Blitz, nu 88 jaar, gaan praten over de oorlog. De Jodenvervolging, de kampen, haar vriendschap met Anne Frank, tot haar laatste dagen. Ze overleefde een jaar in Westerbork en nog eens twee jaar in Bergen-Belsen. Na de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jip Louwe Kooijmans boeken
  Jip Louwe Kooijmans - De Stadsvogelaar & andere verhalen

  'De stadvogelaar & andere verhalen' is een bundel van veertigkorte verhalen over het leven van Jip Louwe Kooijmans als kind,als amateur en als professional. Hij wordt geprikkeld door hetonbekende van het alledaagse. In Amsterdam waar hij woont, inOegstgeest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ina Hobbelink-Doorduin boeken
  Ina Hobbelink-Doorduin - Wat mij toevalt, omarm ik

  Toegezongen worden door Ramses Shaffy en een Joods broodje eten met Marc Chagall. Bij Ina Hobbelink-Doorduin (Naaldwijk, 1936) maakt het buitengewone vanzelfsprekend deel uit van het alledaagse. In Wat mij toevalt, omarm ik schrijft ze met aanstekelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Yumi Ng boeken
  Yumi Ng - Brutazur breekt

  In 'Brutazur breekt' gaat het verhaal van Yumi Ng verder, maar met een nieuw element erbij: de exposure die ze krijgt als auteur die schaamteloos over haar eigen leven schrijft. De reacties die ze ontvangt, en vooral de reacties die ze niet ontvangt, hakken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • P.H. Palmbergen boeken
  P.H. Palmbergen - Onderduiken bij de bezetter

  Zijn alle Nederlanders die in de Arbeidsdienst werkten voor de Duitsers fout? Alle feiten worden op een rij gezet en laten zien dat de werkelijkheid juist minder zwart-wit is dan velen denken. De schrijver sprak met overlevenden en mocht alle authentieke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Jerry Morris boeken
  Jerry Morris - Succes is een keuze!

  Jerry Morris is een gepassioneerde dromer met een sterk geloof in ieders potentieel vermogen om zijn dromen succesvol na te jagen. Succes is een keuze! is zijn persoonlijke verhaal over zijn passievolle drang om zijn dromen te verwezenlijken en zijn zoektocht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Mick boeken
  Mick - Het zit allemaal in mijn hoofd!

  Het zit allemaal in mijn hoofd! is het verhaal van Mick.Een doodgewone jongen met stemmen in zijn hoofd.Is hij gek, psychotisch of schizofreen?Micks antwoord op al deze vragen is NEE!Mick is gewoon een heel creatief mens!Mick heeft zijn stemmen getekend. Aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Eskil Engdal, Kjetil Sæter boeken
  Eskil Engdal, Kjetil Sæter - De langste achtervolging ooit

  Het verhaal van de spectaculairste achtervolging ter wereld en een aanklacht tegen de wetteloosheid op zeeEskil Engdal & Kjetil SæterDe langste achtervolging ooitDecember 2014, de Zuidelijke IJszee. Kapitein Peter Hammerstedt voert het commando over de Bob… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Gèrina van der Gugten boeken
  Gèrina van der Gugten - Als je de woorden weet

  In heldere taal en met vaart geschreven roman over incest. In dit waargebeurde verhaal ligt de nadruk op wat de gevolgen zijn van het stilzwijgen van seksueel misbruik binnen de familiekring. De autobiografische roman "Als je de woorden weet" gaat over Emma… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Dirk Lenaerts boeken
  Dirk Lenaerts - Keniaans Dagboek

  In "Keniaans Dagboek" schrijf ik over de turbulente periode rond de verkiezingen van 2013. Het boek wordt ingeleid door een essay over het geweld na de verkiezingen van 2007. Royalty's van dit boek zijn voor Unicef Nederland. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00