Waargebeurde verhalen

 • Romano R. Waterval boeken
  Romano R. Waterval - De Ware Oprichting

  GODS VOLEINDING - TRILOGIE - BOEKDEEL 01 (DE WARE OPRICHTING)- De reden dat er nog steeds oorlog is?!Dit boek is onderdeel van een trilogie. Het behelst de volledige controversiële strijd tussen entiteiten Gods, aangaande de Erfrechtelijke lijn. De, op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Katarina H. boeken
  Katarina H. - Bovenal bemin één Meester

  Godsdienstlerares, moeder, echtgenote... en slavin Katarina H. was een doodgewone vrouw - getrouwd, moeder, godsdienstlerares - met een gelukkig, drukbezet leven. Toch bleek dat niet genoeg. Gedreven door nieuwsgierigheid ging ze op zoek naar seks met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • May-May Meijer boeken
  May-May Meijer - Missie Wereldvrede

  Missie Wereldvrede is het waar gebeurde verhaal van May-May Meijer over de aanloop naar en haar eerste gedwongen opname in een psychiatrisch ziekenhuis. Het liefdevol geschreven boek leest als een indrukwekkende roman en is mede gebaseerd op haar voorloper Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Koen van Santvoord boeken
  Koen van Santvoord - Bumper de politiepup

  Op Facebook heeft deze schattige pup in korte tijd een grote fanbase opgebouwd: Bumper heeft meer dan 100.000 ‘bumperklevers’! Voor het eerst leidt de politie in Rotterdam zelf een pup op tot politiehond. Bumper krijgt direct Stephan als vaste trainer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jochem Davidse boeken
  Jochem Davidse - Chief Ouwe Dibbes

  Als journalist moest en zou hij naar de ellendigste plek ter wereld: Sierra Leone. Wanneer Sander de Kramer in 2007 oog in oog staat met de piepjonge kindslaven die in de diamantmijnen van het straatarme land meedogenloos worden uitgebuit, doet hij zichzelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Julia Willemse boeken
  Julia Willemse - Time Out!

  Julia is een zondagskind. Letterlijk en figuurlijk. Alles in het leven zit haar mee. Ze heeft lieve ouders, leuke zusjes en veel vriendinnnen, ze doet het goed op school, ze sport graag en veel en speelt goed piano. De toekomst lijkt veelbelovend. Maar op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Hans Leduc boeken
  Hans Leduc - De structuur van asfalt

  Dit boek is een aanrader voor iedereen die meer over het verwerken van een autismespectrumstoornis diagnose wil weten, en is recht uit het hart van een vader geschreven.DE STRUCTUUR VAN ASFALT is een aangrijpend autobiografisch verhaal over Hans, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Rachel Franse boeken
  Rachel Franse - 100 dagen kanker

  Met het vermoeden van een ‘ontstekinkje’ loopt freelance tv-maker Rachel Franse het ziekenhuis in en twee uur later staat ze met de diagnose borstkanker weer buiten. Het is het begin van een drie maanden durende rollercoaster. Terwijl vrijwel alle vrouwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Albert Balvers boeken
  Albert Balvers - Steil omhoog

  Hoe betrouwbaar zijn bestuurders van grote ondernemingen eigenlijk? Twee iconen van het Nederlandse bedrijfsleven werden jarenlang geleid door Albert Balvers, een competente manager en een nietsontziende puinruimer die al op 26-jarige leeftijd door een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Peter Klom boeken
  Peter Klom - Mijn leven met adhd

  Dit is een persoonlijk verhaal over leven met ADHD. Aan het hebben van ADHD kunnen leuke en positieve kanten zitten, maar voor mij persoonlijk is de uitwerking ervan vernietigend geweest. En dat is-ie nog steeds. Van buiten lijkt alles rustig, maar in mij heb… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Guus van Waveren boeken
  Guus van Waveren - Weerzien

  Weerzien De vierjarige Guus neemt de lezer mee naar de jaren dertig in de Dapperbuurt. De kleuter ziet een beertje sneuvelen in de kachel en de lezer ervaart de pijn van een scheiding. De armoede van de crisisjaren, de oorlog, de joodse families met hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Binh Tay Nguyen, Cees Smit boeken
  Binh Tay Nguyen, Cees Smit - Nieuw Leven

  Brengt de geschiedenis van Vietnam dichtbij. Interessante familiesaga. BIOGRAFISCHE ROMANHet leven van de voormalige nieuwslezeres, journaliste en tolk Binh Tay Nguyen is opmerkelijk. Binh werd geboren in de Chinese stad Kunming, vlakbij de Vietnamese grens,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Theo Heuft boeken
  Theo Heuft - Yab Yum

  In de wereld van het grote geld, mooie vrouwen en exclusieve champagne was Yab Yum decennia lang het toonbeeld van luxueus vertier waar geen wens te gek was. De markante geschiedenis van Yab Yum laat zich lezen als een thriller, een schelmenroman en zelfs als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Monique de Graaf boeken
  Monique de Graaf - Het foute pad

  Dit boek is gebaseerd op mijn waargebeurd verhaal, laat je meeslepen in het verhaal van een naïef tienermeisje die op vijftienjarige leeftijd weg liep van huis. Ze koos voor dit pad niet wetend wat er allemaal nog te koop was in deze harde wereld. Afgezien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Linda van den Boogert boeken
  Linda van den Boogert - Reis in het geheel

  Aan de hand van teksten wordt een reis gemaakt langs de treden van bewustzijn van de mens. De reis vindt niet heel ver weg plaats, maar in de nabijheid van de hoofdrolspeelster. Ze ontdekt dat haar vrienden elk een trede van de trap naar bewustwording… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Per J Andersson boeken
  Per J Andersson - Het wonderlijke verhaal van de man die van India naar Zweden fietste voor de liefde

  Voor de fans van Slumdog Millionaire en Lion Een koude decemberavond in New Delhi. Elke avond staat de jonge straatartiest PK mensen te portretteren in een parkje. PK heeft weinig bezittingen maar hij heeft wel een profetie die hij bij zijn geboorte meekreeg:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Antonia Los boeken
  Antonia Los - De doos van Pandora

  Dit waar gebeurde verhaal gaat voor een groot deel over een arbeidersgezin uit Eindhoven. Het vertelt ook over de arbeidsomstandigheden bij de Philipsfabrieken in de jaren na de oorlog, waar Hans, één van de hoofdpersonen, werkt en waar hij zijn vrouw Bep… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Annemiek van Kessel boeken
  Annemiek van Kessel - Rijden jullie ook voor duiven?

  Spannende, droevige en humoristische verhalen over dier én mens Mensen houden van dieren. De medewerkers van de dierenambulance - veelal vrijwilligers - zetten zich 24/7 onvermoeibaar in voor dieren in nood. Eendjes op de snelweg, een verdwaalde vos in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Suzanne Van der Laan boeken
  Suzanne Van der Laan - Als liefde het enige medicijn is

  Stel je eens voor dat in maart 2016 een hele goede vriend van jou overlijdt: je ex-man met wie je twee kinderen hebt van 17 en 18 jaar. Omdat jullie dochter minderjarig is, mag jij de erfenis samen met jullie zoon behartigen en dat is niet makkelijk, maar je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,51
 • Robert Penn Warren boeken
  Robert Penn Warren - All the King's Men of de ondergang van Willie Stark

  In de jaren dertig wordt de slimme boerenzoon en plattelandsadvocaat Willie Stark gekozen tot gouverneur van Louisiana. Met mooie beloftes heeft hij de 'gewone man' achter zich weten te scharen. Een groep van invloedrijke zakenlieden heeft hem gesteund omdat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Yvonne Langendoen boeken
  Yvonne Langendoen - Wilskracht en Engelengeduld

  In Wilskracht en Engelengeduld beschrijft Yvonne hoe ze de trauma's uit haar jeugd overwon. Ze groeide op in een wereld van emotionele chantage, manipulatie, over-loyaliteit, seksueel misbruik, incest, fysieke mishandeling, zwangerschappen, drank- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Annette Oudejans boeken
  Annette Oudejans - Een familie in het verzet

  Wanneer Annette Oudejans op 10-jarige leeftijd bij haar ouders op zolder een aantal dozen vindt met oude kranten, documenten en foto's, is haar nieuwsgierigheid gewekt. Wie is die vrouw die zo op haar oma lijkt, en waarom staat zij in de krant? De vrouw blijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Mohamed Mouhdad boeken
  Mohamed Mouhdad - Oog in oog

  OOG IN OOG Bovenwereld ~ Onderwereld Dit boek geeft een unieke eerste hand inkijk in de onderwereld. Een waargebeurd verhaal over een individu die worstelt met het normale leven maar tegelijkertijd de criminele pad bewandeld. Van inbraken tot de top van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Melissa Janssen boeken
  Melissa Janssen - Littekens van het verleden

  Littekens van het verleden verteld het waargebeurde verhaal van Melissa Janssen. Op zestienjarige leeftijd leerde Melissa Danny kennen, ze werd verliefd en had nooit verwacht dat de komende zes jaar in het teken van mishandeling zouden staan. Ze werd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,40
 • Carla Kwakkel boeken
  Carla Kwakkel - Ik ben Janne wel

  Janne heeft Down Syndroom en geniet van het leven... meestal tenminste. IK BEN JANNE WEL, zegt ze als zij zich aan je voorstelt. Vandaar de titel van dit boekje, waarin je met haar kunt kennismaken.Welk leven is eigenlijk waardevol genoeg om geleefd te worden?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95