Waargebeurde verhalen

 • K. Degunst boeken
  K. Degunst - Proficiat ! Het is een IVF'je!

  Als het niet lukt om langs natuurlijke weg een baby te krijgen, is dat verschrikkelijk! Dat weet iedereen ... Als het dan ook met jou gebeurt, kun je twee richtingen op: het zwart inzien of zoals de auteur kiezen voor humor en je zorgen proberen weglachen. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Romano R. Waterval boeken
  Romano R. Waterval - De Ware Oprichting

  GODS VOLEINDING - TRILOGIE - BOEKDEEL 01 (DE WARE OPRICHTING)- De reden dat er nog steeds oorlog is?!Dit boek is onderdeel van een trilogie. Het behelst de volledige controversiële strijd tussen entiteiten Gods, aangaande de Erfrechtelijke lijn. De, op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Katarina H. boeken
  Katarina H. - Bovenal bemin één Meester

  Godsdienstlerares, moeder, echtgenote... en slavin Katarina H. was een doodgewone vrouw - getrouwd, moeder, godsdienstlerares - met een gelukkig, drukbezet leven. Toch bleek dat niet genoeg. Gedreven door nieuwsgierigheid ging ze op zoek naar seks met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Monique Lutgens-Blom boeken
  Monique Lutgens-Blom - En toen kwam Jesse

  Wat zagen Monique en Fran?ois ernaar uit om een kindje te mogen krijgen. Maar voordat Monique zwanger werd, moesten ze eerst een lange weg afleggen. Na een aantal IVF-pogingen werd ze uiteindelijk spontaan zwanger en ze waren de koning te rijk. Want toen kwam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Willem Brouwer boeken
  Willem Brouwer - Gooi me niet weg

  Deze autobiografie gaat over een echtpaar. Beiden zijn arts: hij gynaecoloog, zij anesthesioloog. Na hun beider pensionering openbaren zich bij haar symptomen die wijzen op de ziekte van Alzheimer. Ze wil er niets over weten, laat staan een onderzoek ondergaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • R.J.C. Driessen boeken
  R.J.C. Driessen - Liebe Frau L

  Alles begon met mijn arrestatie op Schiphol, juli 2014, naar aanleiding van mijn 40-jarige "kunst­vervalsers" loopbaan, met als hoogte- punt de zgn. "Giacometti" ­affaire waarin ik als hoofdverdachte gezien werd en men mij "bedrog" ten laste legde. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Julia Willemse boeken
  Julia Willemse - Time Out!

  Julia is een zondagskind. Letterlijk en figuurlijk. Alles in het leven zit haar mee. Ze heeft lieve ouders, leuke zusjes en veel vriendinnnen, ze doet het goed op school, ze sport graag en veel en speelt goed piano. De toekomst lijkt veelbelovend. Maar op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Hans Leduc boeken
  Hans Leduc - De structuur van asfalt

  Dit boek is een aanrader voor iedereen die meer over het verwerken van een autismespectrumstoornis diagnose wil weten, en is recht uit het hart van een vader geschreven.DE STRUCTUUR VAN ASFALT is een aangrijpend autobiografisch verhaal over Hans, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Nadia Ackaert boeken
  Nadia Ackaert - Een wandeling op de borderline.

  Nadia kreeg de diagnose : borderline persoonlijkheidsstoornis. Zij heeft voor haarzelf een manier gevonden om, om te gaan met die stoornis. Een stoornis dat doorspekt was met heel wat negatieve gevoelens. Waar angsten en het niet meer zien zitten een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,68
 • Dianne Lake boeken
  Dianne Lake - Mijn leven met Charles Manson

  ‘Natuurlijk maakte Charlie misbruik van me. Maar ik was naïef, eenzaam en wanhopig op zoek naar liefde.’ Eind 1967 sluit de veertienjarige Dianne Lake zich aan bij de commune van Charles Manson met niet veel meer bij zich dan een briefje met daarop de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Guus van Waveren boeken
  Guus van Waveren - Weerzien

  Weerzien De vierjarige Guus neemt de lezer mee naar de jaren dertig in de Dapperbuurt. De kleuter ziet een beertje sneuvelen in de kachel en de lezer ervaart de pijn van een scheiding. De armoede van de crisisjaren, de oorlog, de joodse families met hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Theo Heuft boeken
  Theo Heuft - Yab Yum

  In de wereld van het grote geld, mooie vrouwen en exclusieve champagne was Yab Yum decennia lang het toonbeeld van luxueus vertier waar geen wens te gek was. De markante geschiedenis van Yab Yum laat zich lezen als een thriller, een schelmenroman en zelfs als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Marco Kroon boeken
  Marco Kroon - Kroongetuige

  Tijdens een staatsgeheime missie in Afghanistan wordt Marco Kroon gevangengenomen. Hij doet hiervan melding, maar verzwijgt de zware vernederingen die hij moest ondergaan. Ook zijn vervolgacties houdt hij geheim. Ze leiden tot een dodelijke confrontatie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Linda van den Boogert boeken
  Linda van den Boogert - Reis in het geheel

  Aan de hand van teksten wordt een reis gemaakt langs de treden van bewustzijn van de mens. De reis vindt niet heel ver weg plaats, maar in de nabijheid van de hoofdrolspeelster. Ze ontdekt dat haar vrienden elk een trede van de trap naar bewustwording… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Norah Louise boeken
  Norah Louise - BEROOFD!

  Ik wist dat ik de ogen die mij aankeken, nooit meer van mijn netvlies af zou krijgen. Voor altijd was de stem in mijn geheugen gegrift. De dosis adrenaline die door mijn lijf joeg, maakte me misselijk. Maar de angst die ik voelde, maakte iets in me los. Ik zou… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,57
 • Annemiek van Kessel boeken
  Annemiek van Kessel - Rijden jullie ook voor duiven?

  Spannende, droevige en humoristische verhalen over dier én mens Mensen houden van dieren. De medewerkers van de dierenambulance - veelal vrijwilligers - zetten zich 24/7 onvermoeibaar in voor dieren in nood. Eendjes op de snelweg, een verdwaalde vos in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Frank Willem Hogervorst boeken
  Frank Willem Hogervorst - NAHgenoeg niets te zien

  Een kijkje in het hoofd van iemand met NAH. Frank Willem schrijft over zijn eerste 2½ jaar met Niet Aangeboren Hersenletsel (na een motorongeluk). Het verhaal is confronterend, maar wel met humor geschreven en het leest makkelijk. Hoewel de wereld er weinig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Caitlin Spencer boeken
  Caitlin Spencer - Alsjeblieft, laat me gaan

  De Britse Caitlin Spencer werd vanaf haar veertiende verkracht door honderden mannen. Keer op keer werd ze verhandeld en doorgegeven aan seksbendes. Het grootste deel van deze vrouwenhandelaren bestond uit Pakistaanse mannen. Ze brachten Caitlin naar hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Esther Radstaak boeken
  Esther Radstaak - Je moet het durven

  Het autobiografische Je moet het durven is het ontroerende verslag van een zoektocht naar levensgeluk. Bij Esther Radstaak–Brookman (1967) werd op twaalfjarige leeftijd een kiemceltumor vastgesteld. Ze geneest na een zware ziekteperiode van twee jaar. Esther… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Roelie Bosselaar boeken
  Roelie Bosselaar - Afzien

  Het waargebeurde verhaal van Marloes die naar Israël reist om in een kibboets te gaan werken. Ze wordt verliefd en gaat een spannende relatie aan. Maar dat had ze beter niet kunnen doen... De onalledaagse verwikkelingen in het buitenland volgen elkaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Robert Penn Warren boeken
  Robert Penn Warren - All the King's Men of de ondergang van Willie Stark

  In de jaren dertig wordt de slimme boerenzoon en plattelandsadvocaat Willie Stark gekozen tot gouverneur van Louisiana. Met mooie beloftes heeft hij de 'gewone man' achter zich weten te scharen. Een groep van invloedrijke zakenlieden heeft hem gesteund omdat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Elvira Overmars boeken
  Elvira Overmars - Kunstenaar in Agde

  Elvira Overmars werd in 1963 geboren in Krommenie. Na een paar maal te zijn verhuisd bleef ze met haar ouders hangen in de achterhoek. Van daar begint ze haar studie in Nijmegen als docent handvaardigheid waar ze ook haar veel oudere man Mark leert kennen. Om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,58
 • Yvonne Langendoen boeken
  Yvonne Langendoen - Wilskracht en Engelengeduld

  In Wilskracht en Engelengeduld beschrijft Yvonne hoe ze de trauma's uit haar jeugd overwon. Ze groeide op in een wereld van emotionele chantage, manipulatie, over-loyaliteit, seksueel misbruik, incest, fysieke mishandeling, zwangerschappen, drank- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Petra Ferwerda boeken
  Petra Ferwerda - Dat zal ik jullie nooit aandoen

  Dat zal ik jullie nooit aandoen, waren de woorden die Petra's man in de weken voor zijn overlijden tegen haar had gezegd. Woorden die ze graag wilde geloven en die een houvast voor haar waren. Haar man heeft zich niet aan deze belofte kunnen houden en maakte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Annette Oudejans boeken
  Annette Oudejans - Een familie in het verzet

  Wanneer Annette Oudejans op 10-jarige leeftijd bij haar ouders op zolder een aantal dozen vindt met oude kranten, documenten en foto's, is haar nieuwsgierigheid gewekt. Wie is die vrouw die zo op haar oma lijkt, en waarom staat zij in de krant? De vrouw blijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00