Waargebeurde verhalen

 • Katarina H. boeken
  Katarina H. - Bovenal bemin één Meester

  Godsdienstlerares, moeder, echtgenote... en slavin Katarina H. was een doodgewone vrouw - getrouwd, moeder, godsdienstlerares - met een gelukkig, drukbezet leven. Toch bleek dat niet genoeg. Gedreven door nieuwsgierigheid ging ze op zoek naar seks met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Moni Koning boeken
  Moni Koning - Huize Egelvreugd

  Haar belevenissen met in het wild levende egels zijn uniek, boeiend en telkens weer verrassend.In Huize Egelvreugd vertelt Moni Koning over haar belevenissen met in het wild levende egels. Nadat zij er bij toeval eentje in haar tuin had ontdekt, wist zij er in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Saskia Harkema boeken
  Saskia Harkema - Blijven of gaan?

  Oorlog is niet abstract. Achter de onvoorstelbare en macabere getallen van doden en vluchtelingen, gaan mensenlevens schuil. Over een paar van die mensen gaat het in dit boek. Syrische vrijheidsstrijders die de auteur begin 2014 aan de vooravond van de opkomst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Yoeri van den Busken boeken
  Yoeri van den Busken - De andere kant van het succes

  Op 8 juli 2017 staat de voetbalwereld even stil. Tijdens een oefenwedstrijd tegen is de twintigjarige Ajacied Abdelhak Nouri geveld door een hartstilstand. Een veelbelovende carrière is in de knop gebroken. De tragedie veroorzaakt een emotionele schokgolf.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linda van den Boogert boeken
  Linda van den Boogert - Reis in het geheel

  Aan de hand van teksten wordt een reis gemaakt langs de treden van bewustzijn van de mens. De reis vindt niet heel ver weg plaats, maar in de nabijheid van de hoofdrolspeelster. Ze ontdekt dat haar vrienden elk een trede van de trap naar bewustwording… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Julia Willemse boeken
  Julia Willemse - Time Out!

  Julia is een zondagskind. Letterlijk en figuurlijk. Alles in het leven zit haar mee. Ze heeft lieve ouders, leuke zusjes en veel vriendinnnen, ze doet het goed op school, ze sport graag en veel en speelt goed piano. De toekomst lijkt veelbelovend. Maar op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Dianne Lake boeken
  Dianne Lake - Mijn leven met Charles Manson

  ‘Natuurlijk maakte Charlie misbruik van me. Maar ik was naïef, eenzaam en wanhopig op zoek naar liefde.’ Eind 1967 sluit de veertienjarige Dianne Lake zich aan bij de commune van Charles Manson met niet veel meer bij zich dan een briefje met daarop de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Isabel van Boetzelaer boeken
  Isabel van Boetzelaer - Oorlogsouders

  Bij verschijnen werd Oorlogsouders lovend ontvangen. Na een aantal maanden bleek echter dat de auteur niet op de hoogte was belangrijke informatie over haar familiegeschiedenis. Hiertoe heeft ze aanvullend onderzoek gedaan. Deze is verwerkt in nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annemiek van Kessel boeken
  Annemiek van Kessel - Rijden jullie ook voor duiven?

  Spannende, droevige en humoristische verhalen over dier én mens Mensen houden van dieren. De medewerkers van de dierenambulance - veelal vrijwilligers - zetten zich 24/7 onvermoeibaar in voor dieren in nood. Eendjes op de snelweg, een verdwaalde vos in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Marlene Alieke Bel boeken
  Marlene Alieke Bel - Grond, Geloof en Genen

  Alieke Bel groeide op te midden van de boomgaarden langs de mooiste rivier van Nederland. Een gebied dat lang door het water geïsoleerd is gebleven en waar haar voorouders naar toe trokken toen het aan het begin van de vorige eeuw langzaam ontsloten werd.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marianne van Buitenen boeken
  Marianne van Buitenen - Vrouwen & Honden

  In zestien verhalen, vertellen zestien vrouwen over de bijzondere voorvallen en verbazingwekkende gebeurtenissen die zij hebben meegemaakt met honden. Het zijn stuk voor stuk verhalen die de mooie relatie tussen mens en hond benadrukken. Wat de beschreven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,80
 • Romano R. Waterval boeken
  Romano R. Waterval - De Ware Oprichting

  GODS VOLEINDING - TRILOGIE - BOEKDEEL 01 (DE WARE OPRICHTING)- De reden dat er nog steeds oorlog is?!Dit boek is onderdeel van een trilogie. Het behelst de volledige controversiële strijd tussen entiteiten Gods, aangaande de Erfrechtelijke lijn. De, op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Robert Penn Warren boeken
  Robert Penn Warren - All the King's Men of de ondergang van Willie Stark

  In de jaren dertig wordt de slimme boerenzoon en plattelandsadvocaat Willie Stark gekozen tot gouverneur van Louisiana. Met mooie beloftes heeft hij de 'gewone man' achter zich weten te scharen. Een groep van invloedrijke zakenlieden heeft hem gesteund omdat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Chantal Werkendam boeken
  Chantal Werkendam - Dader [on]bekend

  Het leven van de 21-jarige Chantal verandert in januari 2015 in haar worst nightmare. Een gelekt seksfilmpje, waarin ze met haar ex-vriendje te zien is, wordt op een fake Facebookaccount geplaatst. De expliciete beelden weten zich in no time als een olievlek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Yvonne Langendoen boeken
  Yvonne Langendoen - Wilskracht en Engelengeduld

  In Wilskracht en Engelengeduld beschrijft Yvonne hoe ze de trauma's uit haar jeugd overwon. Ze groeide op in een wereld van emotionele chantage, manipulatie, over-loyaliteit, seksueel misbruik, incest, fysieke mishandeling, zwangerschappen, drank- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • R.J.C. Driessen boeken
  R.J.C. Driessen - Liebe Frau L

  Alles begon met mijn arrestatie op Schiphol, juli 2014, naar aanleiding van mijn 40-jarige "kunst­vervalsers" loopbaan, met als hoogte- punt de zgn. "Giacometti" ­affaire waarin ik als hoofdverdachte gezien werd en men mij "bedrog" ten laste legde. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Annette Oudejans boeken
  Annette Oudejans - Een familie in het verzet

  Wanneer Annette Oudejans op 10-jarige leeftijd bij haar ouders op zolder een aantal dozen vindt met oude kranten, documenten en foto's, is haar nieuwsgierigheid gewekt. Wie is die vrouw die zo op haar oma lijkt, en waarom staat zij in de krant? De vrouw blijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Roelie Bosselaar boeken
  Roelie Bosselaar - Afzien

  Het waargebeurde verhaal van Marloes die naar Israël reist om in een kibboets te gaan werken. Ze wordt verliefd en gaat een spannende relatie aan. Maar dat had ze beter niet kunnen doen... De onalledaagse verwikkelingen in het buitenland volgen elkaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Theo Heuft boeken
  Theo Heuft - Yab Yum

  In de wereld van het grote geld, mooie vrouwen en exclusieve champagne was Yab Yum decennia lang het toonbeeld van luxueus vertier waar geen wens te gek was. De markante geschiedenis van Yab Yum laat zich lezen als een thriller, een schelmenroman en zelfs als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Mascha Gesthuizen boeken
  Mascha Gesthuizen - Halverwege het einde

  Ubele is een huisarts van 44 jaar. In haar drukke leven is er nauwelijks tijd en ruimte voor haarzelf. Op een dag komt een vrouw met depressieve klachten op haar spreekuur en wordt ze geconfronteerd met haar eigen symptomen. Haar hele leven heeft ze het idee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Petra Ferwerda boeken
  Petra Ferwerda - Dat zal ik jullie nooit aandoen

  Dat zal ik jullie nooit aandoen, waren de woorden die Petra's man in de weken voor zijn overlijden tegen haar had gezegd. Woorden die ze graag wilde geloven en die een houvast voor haar waren. Haar man heeft zich niet aan deze belofte kunnen houden en maakte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Carla Kwakkel boeken
  Carla Kwakkel - Ik ben Janne wel

  Janne heeft Down Syndroom en geniet van het leven... meestal tenminste. IK BEN JANNE WEL, zegt ze als zij zich aan je voorstelt. Vandaar de titel van dit boekje, waarin je met haar kunt kennismaken.Welk leven is eigenlijk waardevol genoeg om geleefd te worden?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Henk van den Berg boeken
  Henk van den Berg - De beste See

  Een literaire bewerking van een verhaal van liefde en trouw. Anna is afkomstig uit Oost-Drenthe. Voor de oorlog is er extreme armoede. Velen worden door de Nederlandse regering gedwongen om in Duitsland te werken. Meisjes gaan naar het westen van Nederland om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,62
 • Ward Van Hecke boeken
  Ward Van Hecke - Doofpotangst

  "Er waren de toekijkende meubels, die stilstaande stinklucht, het slecht verdoezelend gordijn voor het raampje, de deur van het kamertje twijfelend tussen open of dicht. Ik voelde me gevangen, letterlijk en figuurlijk in mijn blootje gezet." Als jonge tiener… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Wendy Geuverink boeken
  Wendy Geuverink - Hoelang mag ik blijven?

  'Hoelang mag ik blijven?' van Wendy Geuverink is een waargebeurd verhaal over aanpassen, volhouden en verzetTruus van Zuiden is zestien jaar als ze in de oorlog moet onderduiken omdat ze Joods is. In tweeënhalf jaar tijd verblijft ze op dertien verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99