Waargebeurde verhalen

 • Ronald van Berkel boeken
  Ronald van Berkel - 't Zal je maar gebeuren...

  ‘Misbruikt’, ‘Bespuwd en bedreigd’, ‘Chaos in de Schilderswijk’. Het zijn enkele titels van verhalen in dit boek. Elf jaar werken in Den Haag bracht diaken Ronald van Berkel (1964) bijzondere ontmoetingen en gebeurtenissen. Van Berkel geeft door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Olav Van der Stad boeken
  Olav Van der Stad - LIEFDE een relatie lang

  LIEFDE, iedereen heeft het nodig, iedereen is er naar op zoek. In onze zoektocht naar de juiste liefde, lopen we allemaal wel eens een ' Blauwtje' een misser. Misschien denk jij wel dat je de enigste bent die dat is overkomen, maar is dat wel zo? Soms denk je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Ronald van Raak boeken
  Ronald van Raak - Het Binnenhof blijft verbazen

  Waarom wordt het referendum ingevoerd, maar ook weer afgeschaft? Waarom lekken politici leugens en schrijven journalisten die op? Hoe komt het dat in naam van de vrijheid steeds vaker woorden worden verboden? Het Binnenhof blijft verbazen. Als Tweede Kamerlid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Evi K. boeken
  Evi K. - Vast in de Twilight Zone

  Als kind verliest Evi haar jonge moeder aan borstkanker en dat heeft een grote impact op haar leven. Ze wordt gedumpt met haar jongere broertje door haar vader en moet voortdurend verhuizen en zich telkens aanpassen aan een nieuwe omgeving. Ze krijgt te maken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Hilde Houweling boeken
  Hilde Houweling - Over Winnen

  Hilde Houweling was een van de deelnemers aan het programma Het Voedselgevecht, dat vanaf 25 oktober 2018 in vier afleveringen werd uitgezonden op NPO3. De avond tevoren vertelde ze hierover in RTL Late Night. In deze autobiografie wordt de lezer meegenomen in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Willem Bol boeken
  Willem Bol - Costen ende Baeten

  'Costen ende Baeten': over slachtoffers van verzekeraars. “Het leven heeft mij geleerd, dat men altijd eenzaam is wanneer het onrecht bestreden moet worden."'Costen ende Baeten': over slachtoffers van verzekeraars Willem Bol beschrijft in 'Costen ende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ellen Léautaud boeken
  Ellen Léautaud - Ibiza Bali Revalidatie

  Ibiza Bali Revalidatie is een boek over het leven van Ellen Léautaud als hooggevoelig persoon die haar leven lang haar grenzen opzocht en haar spiritualiteit ontdekte. Het is een verhaal over hoe haar leven in een seconde honderdtachtig graden draaide na een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Raymond K. boeken
  Raymond K. - De Surinaamse Connectie

  "Lekker is dat, moet ik opeens met hun leugens meegaan? Ze kunnen wel van alles wijsmaken maar als ik mee ga liegen ga ik ook mee de afgrond in als het fout gaat. Wat is nog waar en wat is niet waar?"Raymond K. schreef zijn eerste ultra spannende boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Albert Clarysse boeken
  Albert Clarysse - Dr. Albert Clarysse. Ongecensureerd

  Dr. Albert Clarysse (Izegem °1936) herleeft zijn jeugdjaren tijdens de oorlog, en de strenge opvoeding in de lagere school en het college in Izegem. Pas aan de universiteit vond hij zijn gading. Expo 58 overtuigde hem dat hij zich moest specialiseren in de V… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ds. Richard Wurmbrand boeken
  Ds. Richard Wurmbrand - Gevangene nummer 1

  Op 29 februari 1948 werd Richard Wurmbrand gearresteerd door de geheime politie, omdat hij christelijke bijeenkomsten leidde. Dit was een illegale activiteit ten tijde van het atheïstische regime in Roemenië. Veertien jaar bracht Wurmbrand in gevangenschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Teus Dorrepaal boeken
  Teus Dorrepaal - Praat er maar niet over

  Praat er maar niet over van Teus Dorrepaal is een roman over het leven van de homoseksuele christenjongen Mart van Buren. Als Mart van Buren op school wordt uitgescholden voor ‘homo’, moet hij de betekenis opzoeken in het woordenboek. Een tijdje later… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Margareth Hol boeken
  Margareth Hol - Een Romeo met Alzheimer

  Het ontroerende verhaal van een vrouw die haar man verliest aan Alzheimer. "Ik wilde het verhaal over onze liefde schrijven. Het werd ook een verhaal over verdriet, verlies en rouw. In mijn afscheidswoorden aan Harry zei ik: Samen hebben we hem (Alzheimer) een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jochems Henk boeken
  Jochems Henk - Een psychiatrische verpleegkundige total loss

  'Een psychiatrische verpleegkundige total loss' beschrijft de tocht die de hoofdpersoon maakt door maatschappelijke en sociale instanties, waarbij ontluikende seksualiteit, ervaringen op een rooms katholieke middelbare school, hilarische ervaringen in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,49
 • Carry Ulreich boeken
  Carry Ulreich - 's Nachts droom ik van vrede

  ’s Nachts droom ik van vrede is het unieke dagboek van de Rotterdams-Joodse Carry Ulreich, de ‘Rotterdamse Anne Frank’. Met oog voor detail houdt Carry de dagelijkse gebeurtenissen bij, een dagboek en zes schriften vol. Haar stijl is authentiek,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Foekje van der Heide boeken
  Foekje van der Heide - Lief Zonnekind

  “Ik ben klaar en bereid om geaard te blijven, op mijn plek te blijven staan, ongeacht of het moeilijk is of niet. De woorden lieten mij niet los. Alsof ik wist dat ons een levensgrote verandering stond te wachten en ik mijzelf een bemoediging had geschreven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Rocco Leplae boeken
  Rocco Leplae - Bergen van hoop

  In dit waargebeurd verhaal neemt de schrijver je mee naar het hooggebergte van Corsica en de Alpen. Hij en zijn vader delen eenzelfde passie maar toch gaapt er een immense kloof tussen hen. Terwijl de vader het moeilijk heeft om een scheiding te verwerken,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,70
 • Romano R. Waterval boeken
  Romano R. Waterval - De Ware Oprichting

  GODS VOLEINDING - TRILOGIE - BOEKDEEL 01 (DE WARE OPRICHTING)- De reden dat er nog steeds oorlog is?!Dit boek is onderdeel van een trilogie. Het behelst de volledige controversiële strijd tussen entiteiten Gods, aangaande de Erfrechtelijke lijn. De, op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Joke van Ruth boeken
  Joke van Ruth - Het been van Ome Han

  Het levensverhaal Joke van Ruth, het kindermeisje van toneelechtpaar Jules Croiset en Sonja Brill. Ze groeide op in de Schilderswijk en uit tot een markante vrouw.Het been van Ome Han Ik ben bezig met ramen zemen als ik de buurman zie binnenkomen. Hij is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ida Schutter boeken
  Ida Schutter - Met terugwerkende kracht

  Het verlangen om te willen LEVEN in plaats van te overleven is groot. Na compleet vastgelopen te zijn, zoekt Ida hulp om zich te kunnen ontworstelen aan een traumatisch verleden, waarbij gereformeerde religie en verdeeldheid in het gezin een fundamentele rol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Melissa Ohden boeken
  Melissa Ohden - Jij droeg me

  Melissa Ohden is veertien jaar als ze erachter komt dat ze een overlevende is van een 'mislukte' abortus. In dit boek vertelt ze haar persoonlijke verhaal, haar zoektocht naar haar biologische ouders en haar eigen reis van woede en schaamte naar geloof en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Guus van Waveren boeken
  Guus van Waveren - Weerzien

  Weerzien De vierjarige Guus neemt de lezer mee naar de jaren dertig in de Dapperbuurt. De kleuter ziet een beertje sneuvelen in de kachel en de lezer ervaart de pijn van een scheiding. De armoede van de crisisjaren, de oorlog, de joodse families met hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Theo Heuft boeken
  Theo Heuft - Yab Yum

  In de wereld van het grote geld, mooie vrouwen en exclusieve champagne was Yab Yum decennia lang het toonbeeld van luxueus vertier waar geen wens te gek was. De markante geschiedenis van Yab Yum laat zich lezen als een thriller, een schelmenroman en zelfs als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Monique de Graaf boeken
  Monique de Graaf - Het foute pad

  Dit boek is gebaseerd op mijn waargebeurd verhaal, laat je meeslepen in het verhaal van een naïef tienermeisje die op vijftienjarige leeftijd weg liep van huis. Ze koos voor dit pad niet wetend wat er allemaal nog te koop was in deze harde wereld. Afgezien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Bo van Scheyen boeken
  Bo van Scheyen - Naar het hart van de zee

  Een meeslepend verhaal vol geloofsvertrouwen over de wonderlijke redding van een Zeeuwse visser. Op 9 september 2015 valt visserman en schipper Rob van Belzen overboord. Hij draagt geen reddingsvest. Zijn trawler ARM-14 vaart op dat moment honderden kilometers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Rudolf Vrba boeken
  Rudolf Vrba - Ik ontsnapte uit Auschwitz

  ‘Ik ontsnapte uit Auschwitz’ van Rudolf Vrba is het indrukwekkende levensverhaal van een Poolse Jood die uit Auschwitz wist te ontsnappen. In 1942 wordt Rudolf Vrba naar Auschwitz gedeporteerd. Twee jaar later, op 7 april 1944, ontsnapt hij samen met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00