Waargebeurde verhalen

 • C.J. Tempelman boeken
  C.J. Tempelman - Het kantoor

  Van een bestuurscrisis komen meestal alleen de gevolgen in de publiciteit. Deze sleutelroman duikt dieper in de processen die eraan ten grondslag liggen, en vertelt het persoonlijke verhaal dat de krant niet haalt.De jonge Russin Elena woont sinds haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jette Emsen boeken
  Jette Emsen - Scheiden doet lijden

  Ik heb al 6 jaar ruzie met mijn dochter. Dat heeft zelfs zo`n vij­andige sfeer aan genomen dat ik mijn kleinkinderen niet meer mag zien; zij kennen deze oma niet meer. Het is heel moeilijk om dan je leven­ vorm te geven, maar niet onmogelijk dat heb ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Marieke de Jong boeken
  Marieke de Jong - Stem van het stille kind

  Mijn verhaal kan zomaar het verhaal zijn van iemand die heel dicht bij je staat. Mijn verhaal kan zich afspelen achter elke gesloten deur waar je dagelijks langs loopt. Mijn verhaal heeft als grootste doel om een stem voor alle kinderen te zijn die in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Tom De Smet, Alpha 022 boeken
  Tom De Smet, Alpha 022 - Hoe ik de beste vriend van een seriemoordenaar werd

  Claudy Pierret had verschillende moorden op zijn naam. Toch kon het Belgische gerecht hem niets maken. Ten einde raad werd undercoveragent Alpha 022 op de zaak gezet. Zijn taak: bevriend raken met Pierret en bewijzen tegen hem verzamelen. Een jaar lang werkte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dave Groene boeken
  Dave Groene - Van dating app tot triootje

  Van bedrog tot hoogtepunt en van vieze mannen tot blote tieten plus alles wat daar nog tussenin zit. In dit waargebeurde verhaal neemt Dave Groene u mee op zijn ontdekkingstocht in de wereld van vreemdgaan, datings apps, het scoren van, en vooral de ervaring… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Marcel Langedijk boeken
  Marcel Langedijk - Gelukkig hebben we de foto's nog

  Vlak na de geboorte van zijn dochter heeft Marcel weer contact met zijn broer Mark. Het contact is verslechterd door diens aanhoudende alcoholisme. Maar Mark heeft nieuws: hij blijkt al een jaar bezig om euthanasie te regelen. Dat is hem gelukt en het gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ruben Poppelaars boeken
  Ruben Poppelaars - Op dood spoor

  In populaire tv-series zoals CSI lijkt het simpel: een misdaad oplossen op basis van forensisch onderzoek. De praktijk blijkt veel weerbarstiger. De uitkomsten van het sporenonderzoek zijn vaak niet waterdicht of worden verkeerd geïnterpreteerd. Toch worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Bob Dijkgraaf boeken
  Bob Dijkgraaf - ONS FEYENOORD

  Dit boek legt voor Feyenoorders en niet-Feyenoorders de ziel bloot van de meest markante club van het land. Op 14 mei 2017 werd Feyenoord na achttien jaar weer landskampioen. En toch werd de club juist in al die jaren zonder landstitel alleen maar populairder.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Catharina Maria boeken
  Catharina Maria - Haat groter dan liefde.

  De 20 jarige Brenda krijg een relatie met de 25 jarige Ron.Ze kon het super goed vinden met haar schoonfamilie.Het leek allemaal perfect, maar niks is minder waar.Vanaf het moment dat ze bij hem introk ging het mis.Zouden ze haar zien als een indringer?En… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Dennis Plantenga boeken
  Dennis Plantenga - De tandarts is mijn beste vriend

  Ik bleef maar op de Tarzanbocht richten, maar er gebeurde nog steeds niks. De spanning werd ondraaglijk, want je wilde geen fout maken. Ik had die koleretrap toch niet voor niets meegenomen? Toen ik opkeek of er misschien iets aan de hand was, kwam Max… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Ger Koreman boeken
  Ger Koreman - Als de Oostvaardersdijk kon lullen

  Mooie, leuke maar ook trieste gebeurtenissen vulden dagelijks het forensen tussen Lelystad en Amsterdam v.v. over de Oostvaardersdijk. Voorvallen waar ik achteraf nog een plaatsvervangende schaamte van kan krijgen. Maar het is gebeurd en verzwijgen zou niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Ramona Hoogkamer boeken
  Ramona Hoogkamer - Het geknakte riet

  Een intrigerende roman gebaseerd op een waargebeurd verhaal, over de kracht van vergeving binnen het huwelijk. Esther en David zijn een jong evangelisten stel dat langzaam uit elkaar groeit, opgeslokt door hun drukke bezigheden. Ingrediënten van de drukte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Mick boeken
  Mick - Het zit allemaal in mijn hoofd!

  Het zit allemaal in mijn hoofd! is het verhaal van Mick.Een doodgewone jongen met stemmen in zijn hoofd.Is hij gek, psychotisch of schizofreen?Micks antwoord op al deze vragen is NEE!Mick is gewoon een heel creatief mens!Mick heeft zijn stemmen getekend. Aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Maaike Bakker boeken
  Maaike Bakker - Mee op de wind

  Ik zie hem nog aan komen lopen met zijn rieten koffer. De koffer is zwaar en ik begrijp hoe dat komt: hij zit vol met boeken. Dikke, zware boeken. Prekenboeken. Joris loopt er helemaal scheef door. Hij moet wel heel erg sjouwen, vind ik. En soms koopt bijna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • P.M. Hoks-Zwaard boeken
  P.M. Hoks-Zwaard - Mijn oma, haar eenzame leven

  De enige bezittingen van mijn oma die bewaard zijn gebleven, zijn een merklap uit 1899, een eikenhouten kistje met de initialen MFW en een ansichtkaart uit Hellevoetsluis; drie voorwerpen die in het lange leven van mijn oma met haar zijn meegereisd. Niet veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bas van Toor boeken
  Bas van Toor - Allememaggies!

  'Allememaggies!' is een verzameling autobiografische verhalen van Bas van Toor, bij met name de jongere generaties vooral bekend als Clown Bassie van het populaire televisieduo Bassie & Adriaan. Maar veel (groot)ouders van de 'vriendjes en vriendinnetjes'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Harm Puite boeken
  Harm Puite - Mist

  Ik voel me erg verdrietig worden en moet m'n tranen bedwingen. Ik vertel dat dit niet de eerste keer was dat een man over mij heen loopt, zich aan mij opdringt en ik geen weerstand daartegen kan bieden. En de soep blijft overkoken. Uit m'n hoofd, m'n neus, m'n… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Arno Wubben boeken
  Arno Wubben - Zoektocht in Hartstocht

  In Zoektocht in Hartstocht beschrijft Arno Wubben zijn reizen naar musea wereldwijd in een poging alle Rembrandtschilderijen te zien. Vol humor en cynisme volgen we hem in de nimmer vlekkenloze reis. Verrassende ontmoetingen en onverwachte gebeurtenissen in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Saroo Brierley boeken
  Saroo Brierley - Lion

  Lion is de indrukwekkende verfilming van Mijn lange weg naar huis, met Nicole Kidman, Dev Patel (Slumdog Millionaire) en Rooney Mara in de hoofdrollen Op een klein station in India is de vijfjarige Saroo zijn broer kwijtgeraakt. Hij klimt in een treinstel om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • P.H. Palmbergen boeken
  P.H. Palmbergen - Onderduiken bij de bezetter

  Zijn alle Nederlanders die in de Arbeidsdienst werkten voor de Duitsers fout? Alle feiten worden op een rij gezet en laten zien dat de werkelijkheid juist minder zwart-wit is dan velen denken. De schrijver sprak met overlevenden en mocht alle authentieke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Wolf Küper boeken
  Wolf Küper - Een miljoen minuten

  Een aanstekelijk, wijs en humoristisch reisverhaal over een zoektocht naar geluk, avontuur en het overschrijden van eigen grenzen Waargebeurd verhaal Dochter Nina (4) zegt op een avond voor het slapengaan: ‘O, papa, ik wou dat we een miljoen minuten hadden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Geeske Kroon boeken
  Geeske Kroon - Mijn familie in Indië

  Nooit heeft ze erbij stil willen staan dat in het verre Indië haar wortels liggen en een stuk van haar verleden. Dat haar voorouders zich al in 1825 in dit land gevestigd hebben. Dat ze een geschiedenis deelt met talloze Nederlanders en Indische Nederlanders.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Simon Vuyk boeken
  Simon Vuyk - ECHTE MISDAAD Echte misdaad-strijd

  In STRIJD. beschrijven rechercheurs, advocaten en slachtoffers-nabestaanden geruchtmakende misdrijven waar zij persoonlijk bij betrokken raakten. Vanuit hun eigen perspectief. In hun eigen bewoordingen. In elk verhaal heeft de strijd van de betrokkene een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gerard van den Boomen boeken
  Gerard van den Boomen - Ik wil de kluts kwijt

  60 jaar huwelijk, 13 jaar zorg Gerard van den Boomen Een bekend gezegde luidt: iedereen wil oud worden, niemand wil het zijn. Bijna 13 jaar zorgen voor je dementerende vrouw, dag in dag uit met haar bezig zijn, vrijwel geen ruimte voor jezelf en dan ineens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Simon Vuyk boeken
  Simon Vuyk - ECHTE MISDAAD Echte misdaad - kwaad

  In KWAAD. beschrijven rechercheurs, advocaten en slachtoffers-nabestaanden geruchtmakende misdrijven waar zij persoonlijk bij betrokken raakten. Vanuit hun eigen perspectief. In hun eigen bewoordingen. In elk verhaal heeft het kwaad een andere gedaante, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95