Waargebeurde verhalen

 • Leonie Bouwman boeken
  Leonie Bouwman - De scherven van mijn vader

  Dit boek gaat over mijn persoonlijke ervaringen. Over mijn leven in een gezin waarin mijn weinig empathische vader een allesoverheersende rol speelde. Maar ook gaat dit boek over hoe ik ondanks mijn vader tot een levend geloof ben gekomen in een persoonlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Raymond K. boeken
  Raymond K. - Kapitein Coke

  Een ultra spannend boek over cocaïnetransporten, geschreven vanuit een Braziliaanse gevangenis: Een avonturier met een veel groter verhaal.Een ultra spannend boek over cocaïnetransporten, geschreven vanuit een Braziliaanse gevangenis: Een avonturier met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Ivonne Liebregts boeken
  Ivonne Liebregts - De Rups werd Vlinder

  Carla Dusang is een gezonde, sportieve vrouw van 35 jaar. Ze geniet van het prille moederschap dat ze combineert met haar succesvolle carrière. Het huwelijk met haar tweede man staat voor de deur en alles lijkt onder controle. Dan slaat het noodlot toe en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Gennaro Pepe boeken
  Gennaro Pepe - De Man & De Schreeuw

  Tijdens de Nationale Dodenherdenking in 2010 verbrak een orthodoxe jood de twee minuten stilte op de Dam in Amsterdam met een lange kreet. Er ontstond paniek en de Koninklijke Familie werd naar een veilige hoek gedirigeerd. De Damschreeuwer was geboren..… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,15
 • Ton Michies boeken
  Ton Michies - Ik wil dat je terugkomt!

  Dit verhaal begint met een grillig dagboek, waarin ik probeer te vertellen over mijn dagelijkse beslommeringen na het overlijden van mijn zoon. Grillig en soms onsamenhangend maar het zijn mijn diepste gevoelens en daar heb ik geen afbreuk aan willen doen. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Tom De Smet, Alpha 022 boeken
  Tom De Smet, Alpha 022 - Hoe ik de beste vriend van een seriemoordenaar werd

  Claudy Pierret had verschillende moorden op zijn naam. Toch kon het Belgische gerecht hem niets maken. Ten einde raad werd undercoveragent Alpha 022 op de zaak gezet. Zijn taak: bevriend raken met Pierret en bewijzen tegen hem verzamelen. Een jaar lang werkte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sonja P. de Vries boeken
  Sonja P. de Vries - ZwarthArt

  Na het beëindigen van haar relatie met de kunstenaar ontwaakt Sarah uit haar emotionele bedwelming. Als de contouren van de harde werkelijkheid pijnlijk zichtbaar worden geeft ze haar verwerkingsproces een bijzondere wending. Ze besluit veertig dagen lang een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Rico Hop boeken
  Rico Hop - Hier is méér post !

  Het succesvolle debuut 'Hier is de post!' van postbezorger, auteur en songtekst-schrijver Rico Hop leidde tot een stortvloed aan nieuwe postbodeverhalen. Het afgelopen jaar heeft Hop besteed aan het selecteren van de meest bijzondere anekdotes van de mannen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marcel Stortelder boeken
  Marcel Stortelder - Opgroeien in Dalten

  Het boek:Opgroeien in Dalten , beschrijft in een aantal flashbacks de ervaringen van de hoofdpersoon Marco, na een bijna doodervaring met hersenletsel. De hoofdpersoon reed met een bromfiets tegen een boom,en lag daarna een week in coma. Het boek heeft als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lukas Bennink boeken
  Lukas Bennink - Hartenbrekers

  Hartenbrekers verwoordt het aangrijpende verhaal van Lukas Bennink (1995) uit Ochten. In dit boek lucht hij zijn hart over zijn leven op de middelbare school. Daar werd hij jarenlang zeer ernstig gepest, uitgescholden en geestelijk kapot gemaakt. Dit leidde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jorrit Lepstra boeken
  Jorrit Lepstra - Kanker is Keihard Knokken

  Als Jorrit Lepstra (1988) volop van zijn studie criminologie en het studentenleven in Leuven geniet, krijgt hij veel last van eczeem en bulten op zijn huid. Hij maakt zich daar niet druk om: heel zijn leven heeft hij al huid problemen. Maar als de bulten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Rick de Leeuw, Rombout Nijssen boeken
  Rick de Leeuw, Rombout Nijssen - Verbeter de wereld

  Over de persoon Phil Bosmans, zijn leven en zijn werk is al veel gezegd en geschreven.Het stempel dat hij op zijn tijd heeft gedrukt is een blijvende en dierbare herinnering.Maar wat betekent het gedachtengoed van Phil Bosmans voor onze wereld van vandaag?Om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Ad Monitus boeken
  Ad Monitus - Gevangen in een kille omgeving

  In mijn bijna veertigjarige loopbaan als leraar op een basisschool heb ik de nodige directies aan me voorbij zien trekken. Na iedere directiewisseling moesten alle betrokkenen zich vanzelfsprekend aanpassen aan de nieuw ontstane situatie, maar deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Quintra Rijnders boeken
  Quintra Rijnders - Er was eens een zwarte wolk...

  Je hebt er vast weleens van gehoord - een postpartum depressie. Je denkt waarschijnlijk: dat overkomt mij nooit! Maar wat als het wel gebeurt? Dan zoek je lotgenoten en vooral verhalen over hoe zij uit de inktzwarte put zijn gekropen. 'Er was eens een zwarte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Maaike Bakker boeken
  Maaike Bakker - Mee op de wind

  Ik zie hem nog aan komen lopen met zijn rieten koffer. De koffer is zwaar en ik begrijp hoe dat komt: hij zit vol met boeken. Dikke, zware boeken. Prekenboeken. Joris loopt er helemaal scheef door. Hij moet wel heel erg sjouwen, vind ik. En soms koopt bijna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Salo Muller boeken
  Salo Muller - MIJN AJAXJAREN

  Dit boek neemt je mee terug naar de gouden jaren van voetbalclub Ajax. Van 1959 tot 1972 was de jonge fysiotherapeut Salo Muller verzorger bij Ajax. Het waren jaren van een razendsnelle professionalisering van de club. Jaren waarin Ajax uitgroeide van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Laurenz Mol boeken
  Laurenz Mol - Verknipt

  Een aangrijpend verhaal op een gruwelijke waarheid gebaseerd. Men zou het een thriller kunnen noemen. Voor Thierry van der Veen, het alter ego van de internationaal bekende kapper en stylist Laurenz Mol was het een nachtmerrie die geen einde leek te kennen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Gert-Jan van Zetten boeken
  Gert-Jan van Zetten - Vallen en doorrollen

  Zonder problemen kwam ik met mijn voorwielen op de bovenkant van de drempel en zo stond ik dus op de drempel van mijn debuut in dit café. Nu nog van de drempel afrijden. Tijdens de afdaling schoof mijn hand, met daarin de joystick van mijn rolstoel, zodanig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,69
 • Christel Janssen boeken
  Christel Janssen - Negenenveertig Dagen

  "...Een aangrijpend, ‘leven-en-dood- verslag,...' ...Brilliant geschreven, verruimend en onvergetelijk”- Kirkus Review Christel, vastbesloten uit te vinden wat haar innerlijke roep van Hawaii nu eigenlijk is, ontmoet een mysterieuze Hawaiiaan: Umberto. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,24
 • Piet Schreuder boeken
  Piet Schreuder - Van huis en haard verdreven

  Ik had altijd de behoefte gebeurtenissen in mijn leven schriftelijk vast te leggen. Die gebeurtenissen vonden plaats in Arnhem, plus de belevenissen tijdens de evacuatie, eerst in mei 1940, toen in september 1944. Ik gebruik vaak dialogen, die ook vaak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,65
 • Irma van de Pol boeken
  Irma van de Pol - Geluk zit niet in een sixpack

  Uitgedroogd en uitgehongerd zit Irma van de Pol op 25 april 2010 als een zombie achter het stuur van haar auto. Ze is op weg naar het Nederlands Kampioenschap Bodybuilden - Bikiniklasse en krijgt haar vierde auto- ongeluk in één jaar. Niet zomaar. Op haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Yolanda Oenen-van Dijk boeken
  Yolanda Oenen-van Dijk - Sem

  Over het boek Dit boek gaat over twaalf jaar strijd om het beste voor Sem te krijgen en het onbegrip dat Yolanda Oenen-van Dijk in deze strijd tegenkwam. Naleven van gerechtelijke uitspraken om bezoekregeling in Italië te laten plaatsvinden of luisteren naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jael Delamar boeken
  Jael Delamar - DE RODE DRAAD

  Jael Delamar verhaalt in dit boek over de intense en heftige worsteling met zichzelf, met de liefde en met de mannen waarbij zij die liefde hoopte te vinden. Met vallen en opstaan komt zij erachter waarom zij in meer dan vijftig jaar er niet in slaagde haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Irene van Dijk boeken
  Irene van Dijk - Als de nevel optrekt

  'Als de nevel optrekt is een aangrijpend verhaal. Schrijver Irene van Dijk neemt ons mee naar de donkerste plekken van haar psyche. Plekken waar zij als kind jarenlang misbruikt, mishandeld en vernederd is. We delen haar angst, verdriet en schaamte, maar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Ingrid van Diest boeken
  Ingrid van Diest - Vergeten kinderen

  Oeganda telde in 2009 meer dan 2,5 miljoen weeskinderen onder de vijftien jaar ten gevolge van aids, oorlog of armoede. Vele duizenden leven op straat. Dit indringend boekje geeft een bijzonder kijkje in de belevingswereld van die weeskinderen en hun harde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95