Waargebeurde verhalen

 • Suzanne Van der Laan boeken
  Suzanne Van der Laan - Als liefde het enige medicijn is

  Stel je eens voor dat in maart 2016 een hele goede vriend van jou overlijdt: je ex-man met wie je twee kinderen hebt van 17 en 18 jaar. Omdat jullie dochter minderjarig is, mag jij de erfenis samen met jullie zoon behartigen en dat is niet makkelijk, maar je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ilonka De Rooij boeken
  Ilonka De Rooij - Bevrijd van de narcist

  Maakt verliefdheid je naïef? Na haar scheiding komt Ilonka via internet een nieuwe man tegen. Hij belooft haar betere tijden en een leven vol verrassingen. Die krijgt ze! Ze verhuizen samen naar Afrika, daar komt zijn ware aard naar boven. De roze wolken om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ellen Kusters boeken
  Ellen Kusters - Er was eens... een juf!

  Er was eens een meisje, dat later graag juf wilde worden. Met haar diploma op zak startte zij vol enthousiasme haar loopbaan. De eerste jaren genoot zij volop van haar werk. De combinatie werk en gezin bleek na verloop van tijd echter lastig. Ze zag dat het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Annemarie Kelly boeken
  Annemarie Kelly - Ik, Annamaria

  Lerares, een vak dat veel meer inhoudt dan alleen lesgeven... Annamaria verliet in de jaren zeventig Suriname om in Nederland te studeren. Ze startte haar carrière op witte scholen' en werkte vervolgens in een Haagse aandachtswijk, waar in een rap tempo het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Kirsten Alting boeken
  Kirsten Alting - God weeft goud door elk verhaal

  Dit boek is een bewogen verslag van haar leven waar God een gouden draad door geweven heeft.Kirsten Alting is moeder en zangeres. Muziek speelt van jongs af aan een belangrijke rol in haar leven. Ze zingt in diverse gospelkoren. Ze twijfelt of ze een cd op zal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mohamed Mouhdad boeken
  Mohamed Mouhdad - Oog in oog

  OOG IN OOG Bovenwereld ~ Onderwereld Dit boek geeft een unieke eerste hand inkijk in de onderwereld. Een waargebeurd verhaal over een individu die worstelt met het normale leven maar tegelijkertijd de criminele pad bewandeld. Van inbraken tot de top van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Frederik de Vos boeken
  Frederik de Vos - Fietsen zonder banden

  Over het boek: Floris loopt met zijn schoolvriendjes tijdens een zware storm op het strand van Zandvoort als voor zijn ogen de houten reddingsboot met roeiers in de woeste zee kapseist. Hij ziet Duitse soldaten het dorp binnentrekken. Oom Willy blijkt een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Beck Dorey-Stein boeken
  Beck Dorey-Stein - Wanneer kun je beginnen?

  Een modern, waargebeurd sprookje vol drama, liefde & vriendschap - maar dan in het beroemdste kantoor ter wereld! Beck is 25 wanneer ze in 2012 per ongeluk in het Witte Huis belandt. Ze is net in Washington DC komen wonen en probeert zo goed en zo kwaad als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Melissa Janssen boeken
  Melissa Janssen - Littekens van het verleden

  Littekens van het verleden verteld het waargebeurde verhaal van Melissa Janssen. Op zestienjarige leeftijd leerde Melissa Danny kennen, ze werd verliefd en had nooit verwacht dat de komende zes jaar in het teken van mishandeling zouden staan. Ze werd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Bert Overbeek boeken
  Bert Overbeek - De ritmes van het hart

  Mensen met hartritmestoornissen hebben onregelmatigheden in de hartslag, soms met ritmes boven de 200. Bij schrijver Bert Overbeek piekten ze naar 230. Op dat moment stond het zweet op zijn voorhoofd, en had hij het benauwd. Wanneer hij een ritmestoornis had,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Michael Quetting boeken
  Michael Quetting - Opeens ganzenvader

  Michael Quetting werkt bij het Max Planck Instituut voor Ornithologie. Voor een nieuw onderzoeksproject besluit hij enkele grauwe ganzen zo te trainen dat ze hem in zijn ultralightvliegtuig volgen, om data te verzamelen over het weer en vluchtpatronen. Wanneer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Lucie Meulendijks boeken
  Lucie Meulendijks - Dat "vrouwtje"in de dierentuin

  DAT"VROUWTJE"IN DE DIERENTUIN Dit boek is een verslag van een volwassen vrouw die vier jaar lang opschrijft wat ze zoal ontdekt gedurende haar vele wandelingen in Artis. Zoals ze zelf zegt: 'Een doorlopende voorstelling. Ik herkende er veel. Omtrent andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Peter A. van Lessop boeken
  Peter A. van Lessop - Als infuuspalen konden praten...

  Na de diagnose: endeldarmkanker wordt Peter tijdens de grote buikoperatie geconfronteerd met het disfunctioneren van een medisch apparaat. De gevolgen zijn dramatisch te noemen. 18 grote operaties en 22 ziekenhuisopnames volgen. Een rechtszaak om een schuldige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Dinky De trotse roestbruine kater boeken
  Dinky De trotse roestbruine kater - My Memoirs

  Wij Katten worden vaak verkeerd begrepen en onze zielenroerselen zijn anders dan door de Mens gedacht. Indien u als Mens wilt weten hoe wij Katten denken of nieuwsgierig bent naar ons gevoelsleven, dan nodig ik u uit mijn overdenkingen te lezen. Mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rasika Bos boeken
  Rasika Bos - Curry met Hagelslag

  Door adoptie aanvankelijk van de regen in de drup‘Curry met Hagelslag’ beschrijft het levensverhaal van Rasika. Ze wordt geboren in Sri Lanka. Al heel jong overlijdt haar moeder. Rasika wordt als schuldige aangewezen. Haar vader laat zijn haat voor haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jette Emsen boeken
  Jette Emsen - Scheiden doet lijden

  Ik heb al 6 jaar ruzie met mijn dochter. Dat heeft zelfs zo`n vij­andige sfeer aan genomen dat ik mijn kleinkinderen niet meer mag zien; zij kennen deze oma niet meer. Het is heel moeilijk om dan je leven­ vorm te geven, maar niet onmogelijk dat heb ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Marja Knegt boeken
  Marja Knegt - Bijzonder Konjo

  ‘Ik kan Tareke niet meer zien zonder het beeld van zijn zusjes erbij.’ Ervaringen van een moeder rondom de adoptie van haar zoon en het op afstand adopteren van zijn zusjes in Ethiopië. Als blijkt dat bij een tweede adoptie van een dochter geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Peter Klom boeken
  Peter Klom - Mijn leven met adhd

  Dit is een persoonlijk verhaal over leven met ADHD. Aan het hebben van ADHD kunnen leuke en positieve kanten zitten, maar voor mij persoonlijk is de uitwerking ervan vernietigend geweest. En dat is-ie nog steeds. Van buiten lijkt alles rustig, maar in mij heb… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • J. Van Voren boeken
  J. Van Voren - Loslaten uit liefde

  Dit waargebeurde verhaal gaat over Jonah. Jarenlang werd hij in zijn jeugd mishandeld door zijn pleegmoeder die leed aan het syndroom van Münchhausen by proxy. Als gevolg hiervan werd hij meermalen in het ziekenhuis opgenomen.Door deze extreme situatie leert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Rob van Spanje boeken
  Rob van Spanje - Van werkloos tot depressief

  Een absolute aanrader voor lotgenoten en hulpverleners! 'Van werkloos tot depressief' is een autobiografisch verhaal: een zeer openhartige beschrijving van een jarenlange zoektocht naar een nieuwe toekomst. Onderwerpen die de revue passeren zijn onder andere:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Soemintra Bakas-Sital boeken
  Soemintra Bakas-Sital - De prijs van kerrie

  In 2018 is het precies 145 jaar geleden dat de Hindostaanse immigratie in Suriname begon. Hindostanen zijn de bevolkingsgroep in Suriname waarvan de voorouders van Indiase afkomst zijn. De Hindostanen kwamen vanaf 1873 vanuit het toenmalige Brits-Indië naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jan Loogman boeken
  Jan Loogman - Van rocker tot stoffensnor

  Over Wim Hoekstra - bekend als de 'Stoffensnor', marktkoopman op de Amsterdamse Albert Cuyp - zijn veel verhalen te vertellen.Dit boek neemt je mee op Wims reis door een roerig leven.Na jaren sanatorium slaat Wim, de schrielkip, soms letterlijk van zich af in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ilse Ooms boeken
  Ilse Ooms - Bikkeltje

  Wat doe je als je pasgeboren baby ernstig gehandicapt blijkt te zijn? En de toekomstdromen over jouw gezin compleet in duigen vallen? Wat als je, volgens de artsen, blij mag zijn als je kind ouder dan twee wordt? Voor de meeste ouders zijn dit gelukkig geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mick boeken
  Mick - Het zit allemaal in mijn hoofd!

  Het zit allemaal in mijn hoofd! is het verhaal van Mick.Een doodgewone jongen met stemmen in zijn hoofd.Is hij gek, psychotisch of schizofreen?Micks antwoord op al deze vragen is NEE!Mick is gewoon een heel creatief mens!Mick heeft zijn stemmen getekend. Aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Astrid Lammers boeken
  Astrid Lammers - Dappere Jongen

  Dappere jongen is het tweede boek van Astrid Lammers. Na Nieuwe bloem schrijft zij over een volgende zoektocht met haar gezin, dat bestaat uit drie dochters uit eigen buik en een zoon uit Ethiopië. Nu Noah weet wie zijn moeder is, is hij ook nieuwsgierig naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50