Waargebeurde verhalen

 • Esther Benard boeken
  Esther Benard - Parels in de modder

  Esther Benard raakte als puber verslaafd aan harddrugs. Ze raakte de grip op haar leven volledig kwijt en werd elke morgen met ontwenningsverschijnselen wakker, waarna ze op pad ging om dure merkkleding te stelen uit winkels. Met het geld dat ze aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Chermaine van Weelderen boeken
  Chermaine van Weelderen - Ongeneeslijk Positief

  Het indrukwekkende verhaal van een jonge vrouw die midden in het leven­ staat. Vrolijk en onbevangen leeft ze haar leven, ondanks dat ze ongeneeslijk ziek is. Door de zeldzaamheid en progressieve aard van de ziekte­ komt haar dood steeds dichterbij. Als ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Heidje Martens boeken
  Heidje Martens - Geen kind of een vreemd kind?

  'Aldoor die sluimerende angst. Het ging niet langer enkel om ons. Na al die jaren dat we onszelf in het middelpunt hadden geplaatst, kwam plots, uit het niets, een beeld van een kind naar voren. Niet óns kind, wel 'een' kind. Zo vreemd, zo veraf, zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ellen Kusters boeken
  Ellen Kusters - Er was eens... een juf!

  Er was eens een meisje, dat later graag juf wilde worden. Met haar diploma op zak startte zij vol enthousiasme haar loopbaan. De eerste jaren genoot zij volop van haar werk. De combinatie werk en gezin bleek na verloop van tijd echter lastig. Ze zag dat het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Rosalind Goforth boeken
  Rosalind Goforth - Verhoorde gebeden

  ‘Niets is te groot voor Gods macht en niets is te klein voor Zijn liefde.’ De zendelingen Jonathan en Rosalind Goforth wonen met hun opgroeiende kinderen in de Chinese provincie Henan (1888-1934). De moeitevolle levensomstandigheden waarin ze zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Susanne Boon boeken
  Susanne Boon - Lieve Madelief

  Samenvatting: Susanne, getrouwd met Mark, is een jonge moeder van vijf geweldige kinderen. De wereld van de onbezorgde moeder stortte in, toen haar tweejarige dochter Madelief mank ging lopen. Susanne typte de zin ‘tweejarig kind loopt mank’ in op Google… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hylke Krikke boeken
  Hylke Krikke - Hoe een Fries in de hel van de Colombiaanse gevangenis belandt

  HOE EEN FRIES IN DE HEL VAN DE COLOMBIAANSE GEVANGENIS BELANDT Het bijzondere verhaal van iemand die begint als reisleider in Latijns-Amerika, één van de grootste wisselkantoren van Colombia opzet en uiteindelijk belandt in een van de meest beruchte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Martin de Jong boeken
  Martin de Jong - Aan m'n zolen en andere ongemakken

  "Van de fiets gelanceerd draai ik op een hoogte van naar schatting drie meter tweemaal om mijn as waarna ik via twee achterwaartse salto’s voorbeeldig op mijn voeten land, pal naast een invalidenkar die door een mank lopende man wordt voortgeduwd." Vroeger… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Edmond Ackermans, Cid boeken
  Edmond Ackermans, Cid - Niet alleen maar samen

  Na "Meanderend door 2012", "Ogen blikken", Voortdurend turend", "Ouverture" en "Tussen de regels door" ziet nu het nieuwe jaarboek "Niet alleen maar samen" het lezend licht. In de nieuwste titel ontbreekt een komma. Dit leesteken mag de lezer zelf plaatsen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,02
 • Sharon Reuleaux boeken
  Sharon Reuleaux - Grote boze wolf

  Grote Boze Wolf, een waargebeurd verhaal gebaseerd op ervaringen van de schrijfster zelf. De titel van dit boek is de bijnaam van haar hond. Wat zij echter gaandeweg het boek duidelijk probeert te maken is dat de echte Grote Boze Wolf zich verhult in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Huib de Vries boeken
  Huib de Vries - Van de wierook naar het Woord

  In dit boek komen mensen aan het woord die de Rooms- Katholieke Kerk van binnenuit kennen. Na een kortere of langere periode van twijfel namen ze afscheid van de heilige Moederkerk. Hun getuigenissen bieden inzicht in de roomskatholieke denkwijze en cultuur en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Olavski Van der Stad boeken
  Olavski Van der Stad - 588 een sterk nummer

  Het werken als taxichauffeur en dan met name in Amsterdam is vaak omgeven met mysteries, maar dat hoeft niet en daarom een inkijkje in de wereld van de vrije beroepen, waardoor een verkeerde beslissing van een overheid catasrofaal kan uitpakken en vaak ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,28
 • Saskia Freichmann-Wijsbeek boeken
  Saskia Freichmann-Wijsbeek - Ondankbaar Loeder

  Saskia Freichmann-Wijsbeek ontdekte al in haar peuterjaren, dat zij een ongepland en een ongewenst kind was. Voor de buitenwereld was zij een vrolijk en opgewekt kind. Ze overleefde als kind de liefdeloze thuisomgeving door weg te vluchten in vriendschappen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Janneke Hartveld boeken
  Janneke Hartveld - Kus Jes - De gevaarlijke afslag die Anorexia heet

  Anorexia, een afslag die je beter niet kunt nemen... maar als je eenmaal verstrikt bent geraakt in de allesoverheersende gedachten van gewicht verliezen, is er vaak geen houden meer aan. De vijftienjarige Jessie had ze, die gedachten. Het begon onschuldig,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Hans Suur Maj Zonneveld boeken
  Hans Suur Maj Zonneveld - Van wethouder naar sjamaan

  Als kind werd Hans Suur Maj Zonneveld vaak niet begrepen, omdat hij wezentjes waarnam en gevoelens had, die anderen niet zagen of hadden. Zijn omgeving ontkende de wereld die hij zag en daarmee ontkenden ze hem. Het veroorzaakte een diepe pijn en die speelde,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • John Pearson boeken
  John Pearson - All the Money in the World

  Nu verfilmd met Michelle Williams, Christopher Plummer en Mark Wahlberg'Meesterlijk, [...] een onvervalste parabel over de waanzin van het grote geld, gecamoufleerd als een in maffiasferen ondergedompelde thriller.' - ???? in de Volkskrant voor de film All the… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mingfang Wang boeken
  Mingfang Wang - Tijgerkop

  Wat gaat er schuil achter de bescheiden lach van de Nederlandse Chinees? Twaalf jaar lang was Mingfang Wang (1974) eigenaar van het restaurant dat eigenlijk voor haar broertje bestemd was. Iedereen die bij haar kwam eten, of afhalen, werd hartelijk ontvangen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Peter A. van Lessop boeken
  Peter A. van Lessop - Als infuuspalen konden praten...

  Na de diagnose: endeldarmkanker wordt Peter tijdens de grote buikoperatie geconfronteerd met het disfunctioneren van een medisch apparaat. De gevolgen zijn dramatisch te noemen. 18 grote operaties en 22 ziekenhuisopnames volgen. Een rechtszaak om een schuldige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • C.J. Tempelman boeken
  C.J. Tempelman - Het kantoor

  Van een bestuurscrisis komen meestal alleen de gevolgen in de publiciteit. Deze sleutelroman duikt dieper in de processen die eraan ten grondslag liggen, en vertelt het persoonlijke verhaal dat de krant niet haalt.De jonge Russin Elena woont sinds haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Sophia van Sorgen boeken
  Sophia van Sorgen - Sophia

  'Uit Sophia's boek straalt zoveel levenskracht dat ik het iedere nacht onder m'n kussen ga leggen in de hoop dat het zo ook op mij afstraalt.' - Anne Barnhoorn, scenarioschrijver en winnares Gouden Kalf voor Aanmodderfakker 'Een bijzonder verhaal van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jette Emsen boeken
  Jette Emsen - Scheiden doet lijden

  Ik heb al 6 jaar ruzie met mijn dochter. Dat heeft zelfs zo`n vij­andige sfeer aan genomen dat ik mijn kleinkinderen niet meer mag zien; zij kennen deze oma niet meer. Het is heel moeilijk om dan je leven­ vorm te geven, maar niet onmogelijk dat heb ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Marieke de Jong boeken
  Marieke de Jong - Stem van het stille kind

  Mijn verhaal kan zomaar het verhaal zijn van iemand die heel dicht bij je staat. Mijn verhaal kan zich afspelen achter elke gesloten deur waar je dagelijks langs loopt. Mijn verhaal heeft als grootste doel om een stem voor alle kinderen te zijn die in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Bibian Mentel boeken
  Bibian Mentel - Kut Kanker! Door jou laat ik mijn leven niet verpesten!

  In juli 2017 hoort paralympisch snowboardkampioen Bibian Mentel dat ze voor de negende keer kanker heeft.Maar Bibian is een knokker en een optimist, met een ijzersterke wil. Haar grootste sportieve droom is dat ze op de Paralympische Spelen in maart 2018 haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Barbara Jane boeken
  Barbara Jane - Patchwork mama

  In het boek ‘patchwork mama’ krijg je een kijkje in het wel en wee van een nieuw samengesteld gezin. Het gezin bestaat uit een vader, een moeder (de hoofdpersoon in het boek) en vier dochters. De naam ‘patchworkgezin’ heeft de schrijfster en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Ruben Poppelaars boeken
  Ruben Poppelaars - Op dood spoor

  In populaire tv-series zoals CSI lijkt het simpel: een misdaad oplossen op basis van forensisch onderzoek. De praktijk blijkt veel weerbarstiger. De uitkomsten van het sporenonderzoek zijn vaak niet waterdicht of worden verkeerd geïnterpreteerd. Toch worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95