Waargebeurde verhalen

 • Anne Frank boeken
  Anne Frank - Het achterhuis

  Anne Frank hield van 12 juni 1942 tot 1 augustus 1944 een dagboek bij. Zij schreef haar brieven alleen voor zichzelf, tot ze in de lente van 1944 op radio Oranje de minister van Onderwijs, Kunsten en Wetenschappen in ballingschap, Bolkestein, hoorde spreken.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Lars Doorduijn boeken
  Lars Doorduijn - Naast en Liefde

  Twee buurmannen in Amsterdam Zuid. Twee totaal verschillende levens. De één is ambulancechauffeur in de hoofdstad, de ander een succesvol consulting manager. De één kleurt keurig binnen de lijntjes, de ander rijdt nogal eens een scheve schaats. Naast e… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • An van der Elst boeken
  An van der Elst - Vaste grond

  ‘Na schooltijd fiets ik met de kinderen naar de paardenboerderij, bij een laagstaande zon die de hemel rood kleurt en ons gunstig gezind lijkt voor alle dagen die komen. Het aanhoudende mooie weer vormt onze oase in de woestijn, de fata morgana die de winter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Bo Van Spilbeeck boeken
  Bo Van Spilbeeck - Bo - Eindelijk vrouw

  Hoewel ze reeds als kind niet goed in haar vel zat en elke kans aangreep om in een vrouwenrol te kruipen, outte Bo zich uiteindelijk pas op 58 jarige leeftijd als transgender. In haar autobiografie vertelt Bo Van Spilbeeck over haar vele jaren als vrouw in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • G.N.J. Koreman boeken
  G.N.J. Koreman - 7,5 maatje

  Ouders heb je voor de rest van je leven! De subtitel van dit boek. Het is een aaneenschakeling van waargebeurde verhalen over het leven van eerst nog een jochie die op zijn manier ‘omgaat’ met de alcohol verslaving van zijn ouders. Doordat hij veel op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Saskia Bos boeken
  Saskia Bos - Schizofrenie en bergen beklimmen

  Saskia was elf jaar oud toen ze voor het eerst stemmen hoorde. Van de ene op de andere dag veranderde ze van een vrolijk kind in een angstig meisje. In de jarenlange zoektocht naar een diagnose en een behandeling passeren vele pyschiaters, psycholgen, pillen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • J. Van Voren boeken
  J. Van Voren - Loslaten uit liefde

  Dit waargebeurde verhaal gaat over Jonah. Jarenlang werd hij in zijn jeugd mishandeld door zijn pleegmoeder die leed aan het syndroom van Münchhausen by proxy. Als gevolg hiervan werd hij meermalen in het ziekenhuis opgenomen.Door deze extreme situatie leert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Yana Dijkstra boeken
  Yana Dijkstra - Lust of Liefde

  Lust Of Liefde, is een compilatie van waargebeurde verhalen en ervaringen ondergebracht in één meeslepend verhaal. Omdat Seks-verslaving een gegeven betreft dat in onze huidige samenleving steeds meer slachtoffers maakt, voelde ik de noodzaak om dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • P.F.J. Martin boeken
  P.F.J. Martin - Dochters van San Julian

  Hart heeft soms zijn redenen die Rede niet begrijpt. ______________________________________________________ Rede: Het is een enorm bedrag. Hart: Zij is dankbaar. Ze heeft je beloofd alles terug te betalen. Ze bedankt je voor alles wat je tot hiertoe al voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Marian de Wit, Maria Doevendans-van de Molen boeken
  Marian de Wit, Maria Doevendans-van de Molen - Vluchten doe je niet zomaar

  Door het lezen van dit boek gaat u kennismaken met vluchtelingen, onze nieuwe medeburgers. Het geeft u een kijkje in hun zorgen en problemen en de leuke en spannende dingen die ze ervaren in hun dagelijks bestaan. U zult ook lezen dat er veel sterke mensen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Jan Loogman boeken
  Jan Loogman - Van rocker tot stoffensnor

  Over Wim Hoekstra - bekend als de 'Stoffensnor', marktkoopman op de Amsterdamse Albert Cuyp - zijn veel verhalen te vertellen.Dit boek neemt je mee op Wims reis door een roerig leven.Na jaren sanatorium slaat Wim, de schrielkip, soms letterlijk van zich af in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Suzanna Esther boeken
  Suzanna Esther - Wervelstof

  Het verhaal De 24-jarige Suzan ontmoet in het Amsterdamse Vondelpark de Amerikaan Steve. Er ontstaat een band en nadat Steve is teruggekeerd naar Amerika ontvangt Suzan na een langdurige briefwisseling een open ticket met het aanbod naar Amerika te komen. Na… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Carmen Elskamp-Greene boeken
  Carmen Elskamp-Greene - Nerlinio Greene

  Op 21 juli 2011 wordt Carmen Elskamp geconfronteerd met de vermissing van haar zoon Nerlinio Greene.Op 21 juli 2011 wordt Carmen Elskamp geconfronteerd met de vermissing van haar zoon Nerlinio Greene. Politie en justitie lijken weinig begaan met Nerlinio's… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,60
 • P.M. Hoks-Zwaard boeken
  P.M. Hoks-Zwaard - Mijn oma, haar eenzame leven

  De enige bezittingen van mijn oma die bewaard zijn gebleven, zijn een merklap uit 1899, een eikenhouten kistje met de initialen MFW en een ansichtkaart uit Hellevoetsluis; drie voorwerpen die in het lange leven van mijn oma met haar zijn meegereisd. Niet veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ik zoek... een knuffelmoeder, antwoorden en mezelf

  "Als je van je moeder niet de liefde krijgt die je zo graag wilt voelen, dan moet je wel een slecht mens zijn…” Veertig jaar lang twijfelde Wendy aan zichzelf. De woorden eenzaamheid, schaamte en emotionele verwaarlozing zijn haar niet vreemd. Omdat ieder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Per J Andersson boeken
  Per J Andersson - Het wonderlijke verhaal van de man die van India naar Zweden fietste voor de liefde

  ‘Een heerlijke roman met een boodschap: liefde kent geen grenzen.’ De Telegraaf Een perfect cadeau! Een koude decemberavond in New Delhi. Elke avond staat de jonge straatartiest PK mensen te portretteren in een parkje. PK heeft weinig bezittingen maar hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Saroo Brierley boeken
  Saroo Brierley - Lion

  Lion is de indrukwekkende verfilming van Mijn lange weg naar huis, met Nicole Kidman, Dev Patel (Slumdog Millionaire) en Rooney Mara in de hoofdrollen Op een klein station in India is de vijfjarige Saroo zijn broer kwijtgeraakt. Hij klimt in een treinstel om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Elisabeth Riphagen boeken
  Elisabeth Riphagen - Zoekend onder een vreemde hemel

  In november 1967 wordt Rudolf uitgezonden naar de binnenlanden van Sulawesi, Indonesië. Eva (21) gaat met hem mee. Nauwelijks twee jaar daarvoor werden ruim een miljoen mensen door doodseskaders in Indonesië om het leven gebracht. Rudolf stort zich op zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Elisabeth Riphagen boeken
  Elisabeth Riphagen - Leven in stilte

  In 'Leven in stilte' vertelt Elisabeth Riphagen het verhaal van haar vader Gerard Cornelis Hamoen. "Toen ik een kleine jongen was woonde ik naast gegoede en fijne buren. Tijdens het middagmaal kwam er altijd een bedelaar langs die op de stoep van het huis van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Danny Dyer, Dominic Utton boeken
  Danny Dyer, Dominic Utton - Hooligans United

  Voor alle lezers van Rotterdam Hooligan! Acteur Danny Dyer is al zijn leven lang supporter van de rauwe Londense voetbalclub West Ham United en zodoende bekend met het fenomeen hooliganisme. De knauwende Cockney was dan ook de uitgelezen persoon om een reeks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Annerieke de Vries boeken
  Annerieke de Vries - Een voltooid leven

  Doortje, een alleenstaande 78-jarige vrouw, hoort dat zij ongeneeslijk ziek is. De schrik slaat haar om het hart, want er zijn nogal wat onverwerkte gebeurtenissen die ze onder ogen moet zien. Doortje besluit de strijd tegen haar ziekte aan te gaan om tijd te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Margot le Clerq boeken
  Margot le Clerq - Als liefde een obsessie wordt

  Omdat ik mezelf heb opgeofferd, ben ik mezelf kwijtgeraakt tijdens een verziekte relatie waarin ik in een chronische staat van verwarring terecht ben gekomen. Waarom is mij dat aangedaan, waarom is mij dat overkomen? In al mijn vertrouwen ging ik ervan uit dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Marco Van den Wildenberg boeken
  Marco Van den Wildenberg - Opk#nkeren

  Als je op negentien jarige leeftijd wordt geconfronteerd met keelkanker, heeft dat natuurlijk een behoorlijke impact op je verdere leven. Zeker als er daarna nog meerdere tegenslagen op je pad komen. Marco beschrijft in dit boek zijn leven met kanker, het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,57
 • Mieni Westerink boeken
  Mieni Westerink - Herstel na dertien jaar overleven in de psychiatrie

  Nu ervaar ik die lange tijd op de gesloten afdeling als de slechtste tijd van mijn gehele opname. De verpleging vond ik wel oké. Maar mijn psycholoog kwam in mijn beleving ernstig tekort, met name omdat ik geen goed werkend antidepressivum had en geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Reina Tjerks boeken
  Reina Tjerks - Verdwaald in misbruikland

  Wanneer er misbruik in je leven plaatsvindt of plaatsgevonden heeft, is het erg hard werken om dit een plek in je lleven te kunnen geven. Reina Tjerks laat aan de hand van haar verhaal zien dat misbruik keihard aankomt. Op eenvoudige en heldere wijze wordt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95