Waargebeurde verhalen

 • Mijn zoon en ik

  "Er waren dagen dat ik nergens zin in had. Ik voelde me futloos, had geen honger, eten lukte gewoonweg niet. Ik kon alleen maar denken. Altijd maar piekeren. Waarom ik? Waarom kan mijn leven niet gewoon zijn? Maar telkens ik naar mijn zoon keek, wist ik: voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Juliette Zwaan Zwagemakers boeken
  Juliette Zwaan Zwagemakers - Het leven zonder

  De grootste wens van Tim en Juliette gaat in vervulling. Ze worden ouders van een prachtige, kerngezonde dochter, Félice Ingrit Lize Zwaan. Ze leven op een roze wolk totdat Félice een aantal dagen later ziek wordt en een week na haar geboorte overlijdt aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Agnes boeken
  Agnes - Mama het was geen droom!

  Het ware en bijzondere verhaal van Agnes, die als klein meisje ernstig seksueel werd misbruikt. Ze mocht er van haar moeder met niemand over praten. Ze moest zichzelf maar zien te redden. Hoe dit onverwerkte trauma haar leven beheerste en totaal in de greep… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Roy Peters boeken
  Roy Peters - De stappen naar geluk

  Roy Peters is een alcoholist. Hij wilde wel stoppen maar dat lukte hem niet. Hij was fors getraumatiseerd. Hij was bijna dood door de alcohol. De verandering kwam toen hij in 2014 werd opgenomen in de Jellinek Minnesota Kliniek en in aanraking kwam met het 12… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Annemarie Kelly boeken
  Annemarie Kelly - Ik, Annamaria

  Lerares, een vak dat veel meer inhoudt dan alleen lesgeven... Annamaria verliet in de jaren zeventig Suriname om in Nederland te studeren. Ze startte haar carrière op witte scholen' en werkte vervolgens in een Haagse aandachtswijk, waar in een rap tempo het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Yana Dijkstra boeken
  Yana Dijkstra - Lust of Liefde

  Lust Of Liefde, is een compilatie van waargebeurde verhalen en ervaringen ondergebracht in één meeslepend verhaal. Omdat Seks-verslaving een gegeven betreft dat in onze huidige samenleving steeds meer slachtoffers maakt, voelde ik de noodzaak om dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Teus Dorrepaal boeken
  Teus Dorrepaal - Praat er maar niet over

  Praat er maar niet over van Teus Dorrepaal is een roman over het leven van de homoseksuele christenjongen Mart van Buren. Als Mart van Buren op school wordt uitgescholden voor ‘homo’, moet hij de betekenis opzoeken in het woordenboek. Een tijdje later… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Geert Hoste boeken
  Geert Hoste - Onder de maan langs de lange rivier

  ‘Op hun zevenentwintigste staken Kurt Cobain, Jimmy Hendrickx, Jim Morrisson, Amy Winehouse en Janis Joplin met een veerboot de Styx over. Ik was zevenentwintig jaar en verhuisde naar Antwerpen.’ Het befaamde Red Star Line Museum vroeg Geert Hoste te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • P.F.J. Martin boeken
  P.F.J. Martin - Dochters van San Julian

  Hart heeft soms zijn redenen die Rede niet begrijpt. ______________________________________________________ Rede: Het is een enorm bedrag. Hart: Zij is dankbaar. Ze heeft je beloofd alles terug te betalen. Ze bedankt je voor alles wat je tot hiertoe al voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Chantal Diemel boeken
  Chantal Diemel - Verweven door de liefde

  Van een vrolijke jonge meid veranderde ik in een gereserveerde vrouw, vanaf onze verhuizing van Nederland naar Suriname veranderde mijn hele leven, helaas niet op een positieve manier. Door mijn doorzettingsvermogen en positieve kijk ben ik steeds blijven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Kirsten Alting boeken
  Kirsten Alting - God weeft goud door elk verhaal

  Dit boek is een bewogen verslag van haar leven waar God een gouden draad door geweven heeft.Kirsten Alting is moeder en zangeres. Muziek speelt van jongs af aan een belangrijke rol in haar leven. Ze zingt in diverse gospelkoren. Ze twijfelt of ze een cd op zal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • C.J. Tempelman boeken
  C.J. Tempelman - Tante Lobelia

  Het moest een keer worden verteld, haar verhaal. Van een zoektocht naar geluk. Van boosheid op en liefde voor het leven. Van verdriet en van dankbaarheid. Van humor. Van asociale onverstoorbaarheid. Van verrassende warmte. Van genadeloze hardheid. Van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anne Frank boeken
  Anne Frank - Het achterhuis

  Anne Frank hield van 12 juni 1942 tot 1 augustus 1944 een dagboek bij. Zij schreef haar brieven alleen voor zichzelf, tot ze in de lente van 1944 op radio Oranje de minister van Onderwijs, Kunsten en Wetenschappen in ballingschap, Bolkestein, hoorde spreken.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Raymond K. boeken
  Raymond K. - De Surinaamse Connectie

  "Lekker is dat, moet ik opeens met hun leugens meegaan? Ze kunnen wel van alles wijsmaken maar als ik mee ga liegen ga ik ook mee de afgrond in als het fout gaat. Wat is nog waar en wat is niet waar?"HET BEGIN VAN DE SURINAAMSE CONNECTIE PARAMARIBO: "Baas, ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Annerieke de Vries boeken
  Annerieke de Vries - Een voltooid leven

  Doortje, een alleenstaande 78-jarige vrouw, hoort dat zij ongeneeslijk ziek is. De schrik slaat haar om het hart, want er zijn nogal wat onverwerkte gebeurtenissen die ze onder ogen moet zien. Doortje besluit de strijd tegen haar ziekte aan te gaan om tijd te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Ds. Richard Wurmbrand boeken
  Ds. Richard Wurmbrand - Gevangene nummer 1

  Op 29 februari 1948 werd Richard Wurmbrand gearresteerd door de geheime politie, omdat hij christelijke bijeenkomsten leidde. Dit was een illegale activiteit ten tijde van het atheïstische regime in Roemenië. Veertien jaar bracht Wurmbrand in gevangenschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marco Van den Wildenberg boeken
  Marco Van den Wildenberg - Opk#nkeren

  Als je op negentien jarige leeftijd wordt geconfronteerd met keelkanker, heeft dat natuurlijk een behoorlijke impact op je verdere leven. Zeker als er daarna nog meerdere tegenslagen op je pad komen. Marco beschrijft in dit boek zijn leven met kanker, het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,57
 • Hilde Houweling boeken
  Hilde Houweling - Over Winnen

  Hilde Houweling was een van de deelnemers aan het programma Het Voedselgevecht, dat vanaf 25 oktober 2018 in vier afleveringen werd uitgezonden op NPO3. De avond tevoren vertelde ze hierover in RTL Late Night. In deze autobiografie wordt de lezer meegenomen in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Michael Quetting boeken
  Michael Quetting - Opeens ganzenvader

  Michael Quetting werkt bij het Max Planck Instituut voor Ornithologie. Voor een nieuw onderzoeksproject besluit hij enkele grauwe ganzen zo te trainen dat ze hem in zijn ultralightvliegtuig volgen, om data te verzamelen over het weer en vluchtpatronen. Wanneer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lucie Meulendijks boeken
  Lucie Meulendijks - Dat "vrouwtje"in de dierentuin

  DAT"VROUWTJE"IN DE DIERENTUIN Dit boek is een verslag van een volwassen vrouw die vier jaar lang opschrijft wat ze zoal ontdekt gedurende haar vele wandelingen in Artis. Zoals ze zelf zegt: 'Een doorlopende voorstelling. Ik herkende er veel. Omtrent andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • J. Van Voren boeken
  J. Van Voren - Loslaten uit liefde

  Dit waargebeurde verhaal gaat over Jonah. Jarenlang werd hij in zijn jeugd mishandeld door zijn pleegmoeder die leed aan het syndroom van Münchhausen by proxy. Als gevolg hiervan werd hij meermalen in het ziekenhuis opgenomen.Door deze extreme situatie leert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Olav Van der Stad boeken
  Olav Van der Stad - LIEFDE een relatie lang

  LIEFDE, iedereen heeft het nodig, iedereen is er naar op zoek. In onze zoektocht naar de juiste liefde, lopen we allemaal wel eens een ' Blauwtje' een misser. Misschien denk jij wel dat je de enigste bent die dat is overkomen, maar is dat wel zo? Soms denk je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Rasika Bos boeken
  Rasika Bos - Curry met Hagelslag

  Door adoptie aanvankelijk van de regen in de drup‘Curry met Hagelslag’ beschrijft het levensverhaal van Rasika. Ze wordt geboren in Sri Lanka. Al heel jong overlijdt haar moeder. Rasika wordt als schuldige aangewezen. Haar vader laat zijn haat voor haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Danny Dyer, Dominic Utton boeken
  Danny Dyer, Dominic Utton - Hooligans United

  Voor alle lezers van Rotterdam Hooligan! Acteur Danny Dyer is al zijn leven lang supporter van de rauwe Londense voetbalclub West Ham United en zodoende bekend met het fenomeen hooliganisme. De knauwende Cockney was dan ook de uitgelezen persoon om een reeks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Marian de Wit, Maria Doevendans-van de Molen boeken
  Marian de Wit, Maria Doevendans-van de Molen - Vluchten doe je niet zomaar

  Door het lezen van dit boek gaat u kennismaken met vluchtelingen, onze nieuwe medeburgers. Het geeft u een kijkje in hun zorgen en problemen en de leuke en spannende dingen die ze ervaren in hun dagelijks bestaan. U zult ook lezen dat er veel sterke mensen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00