Waargebeurde verhalen

 • Geert Hoste boeken
  Geert Hoste - Onder de maan langs de lange rivier

  ‘Op hun zevenentwintigste staken Kurt Cobain, Jimmy Hendrickx, Jim Morrisson, Amy Winehouse en Janis Joplin met een veerboot de Styx over. Ik was zevenentwintig jaar en verhuisde naar Antwerpen.’ Het befaamde Red Star Line Museum vroeg Geert Hoste te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • May-May Meijer boeken
  May-May Meijer - Missie Wereldvrede

  Missie Wereldvrede is het waar gebeurde verhaal van May-May Meijer over de aanloop naar en haar eerste gedwongen opname in een psychiatrisch ziekenhuis. Het liefdevol geschreven boek leest als een indrukwekkende roman en is mede gebaseerd op haar voorloper Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Melissa Ohden boeken
  Melissa Ohden - Jij droeg me

  Melissa Ohden is veertien jaar als ze erachter komt dat ze een overlevende is van een 'mislukte' abortus. In dit boek vertelt ze haar persoonlijke verhaal, haar zoektocht naar haar biologische ouders en haar eigen reis van woede en schaamte naar geloof en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Binh Tay Nguyen, Cees Smit boeken
  Binh Tay Nguyen, Cees Smit - Nieuw Leven

  Brengt de geschiedenis van Vietnam dichtbij. Interessante familiesaga. BIOGRAFISCHE ROMANHet leven van de voormalige nieuwslezeres, journaliste en tolk Binh Tay Nguyen is opmerkelijk. Binh werd geboren in de Chinese stad Kunming, vlakbij de Vietnamese grens,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Albert Balvers boeken
  Albert Balvers - Steil omhoog

  Hoe betrouwbaar zijn bestuurders van grote ondernemingen eigenlijk? Twee iconen van het Nederlandse bedrijfsleven werden jarenlang geleid door Albert Balvers, een competente manager en een nietsontziende puinruimer die al op 26-jarige leeftijd door een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Monique de Graaf boeken
  Monique de Graaf - Het foute pad

  Dit boek is gebaseerd op mijn waargebeurd verhaal, laat je meeslepen in het verhaal van een naïef tienermeisje die op vijftienjarige leeftijd weg liep van huis. Ze koos voor dit pad niet wetend wat er allemaal nog te koop was in deze harde wereld. Afgezien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Bo van Scheyen boeken
  Bo van Scheyen - Naar het hart van de zee

  Een meeslepend verhaal vol geloofsvertrouwen over de wonderlijke redding van een Zeeuwse visser. Op 9 september 2015 valt visserman en schipper Rob van Belzen overboord. Hij draagt geen reddingsvest. Zijn trawler ARM-14 vaart op dat moment honderden kilometers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Ilonka De Rooij boeken
  Ilonka De Rooij - Bevrijd van de narcist

  Maakt verliefdheid je naïef? Na haar scheiding komt Ilonka via internet een nieuwe man tegen. Hij belooft haar betere tijden en een leven vol verrassingen. Die krijgt ze! Ze verhuizen samen naar Afrika, daar komt zijn ware aard naar boven. De roze wolken om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kirsten Alting boeken
  Kirsten Alting - God weeft goud door elk verhaal

  Dit boek is een bewogen verslag van haar leven waar God een gouden draad door geweven heeft.Kirsten Alting is moeder en zangeres. Muziek speelt van jongs af aan een belangrijke rol in haar leven. Ze zingt in diverse gospelkoren. Ze twijfelt of ze een cd op zal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mohamed Mouhdad boeken
  Mohamed Mouhdad - Oog in oog

  OOG IN OOG Bovenwereld ~ Onderwereld Dit boek geeft een unieke eerste hand inkijk in de onderwereld. Een waargebeurd verhaal over een individu die worstelt met het normale leven maar tegelijkertijd de criminele pad bewandeld. Van inbraken tot de top van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • C.J. Tempelman boeken
  C.J. Tempelman - Tante Lobelia

  Het moest een keer worden verteld, haar verhaal. Van een zoektocht naar geluk. Van boosheid op en liefde voor het leven. Van verdriet en van dankbaarheid. Van humor. Van asociale onverstoorbaarheid. Van verrassende warmte. Van genadeloze hardheid. Van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dave Stenekes boeken
  Dave Stenekes - Erfenis van de KNIL soldaat

  Dit boek heb ik geschreven als uiting van dank aan mijn ouders en de vele Repatrianten uit Indonesië en de KNIL soldaat.Ondanks hun trouw werden zij verguist en vergeten dat is de "Erfenis van de KNIL soldaat".Mijn dank en respect gaat uit naar de wijze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Anne Frank boeken
  Anne Frank - Het achterhuis

  Anne Frank hield van 12 juni 1942 tot 1 augustus 1944 een dagboek bij. Zij schreef haar brieven alleen voor zichzelf, tot ze in de lente van 1944 op radio Oranje de minister van Onderwijs, Kunsten en Wetenschappen in ballingschap, Bolkestein, hoorde spreken.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Dinky De trotse roestbruine kater boeken
  Dinky De trotse roestbruine kater - My Memoirs

  Wij Katten worden vaak verkeerd begrepen en onze zielenroerselen zijn anders dan door de Mens gedacht. Indien u als Mens wilt weten hoe wij Katten denken of nieuwsgierig bent naar ons gevoelsleven, dan nodig ik u uit mijn overdenkingen te lezen. Mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter A. van Lessop boeken
  Peter A. van Lessop - Als infuuspalen konden praten...

  Na de diagnose: endeldarmkanker wordt Peter tijdens de grote buikoperatie geconfronteerd met het disfunctioneren van een medisch apparaat. De gevolgen zijn dramatisch te noemen. 18 grote operaties en 22 ziekenhuisopnames volgen. Een rechtszaak om een schuldige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jerry Morris boeken
  Jerry Morris - Dromenvanger

  Jerry Morris is een gepassioneerde dromer met een sterk geloof in ieders potentieel vermogen om zijn dromen succesvol na te jagen. Dromenvanger is zijn persoonlijke­ verhaal over zijn passievolle­ drang om zijn dromen te verwezenlijken en zijn zoektocht naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jette Emsen boeken
  Jette Emsen - Scheiden doet lijden

  Ik heb al 6 jaar ruzie met mijn dochter. Dat heeft zelfs zo`n vij­andige sfeer aan genomen dat ik mijn kleinkinderen niet meer mag zien; zij kennen deze oma niet meer. Het is heel moeilijk om dan je leven­ vorm te geven, maar niet onmogelijk dat heb ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Marja Knegt boeken
  Marja Knegt - Bijzonder Konjo

  ‘Ik kan Tareke niet meer zien zonder het beeld van zijn zusjes erbij.’ Ervaringen van een moeder rondom de adoptie van haar zoon en het op afstand adopteren van zijn zusjes in Ethiopië. Als blijkt dat bij een tweede adoptie van een dochter geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Michael Quetting boeken
  Michael Quetting - Opeens ganzenvader

  Michael Quetting werkt bij het Max Planck Instituut voor Ornithologie. Voor een nieuw onderzoeksproject besluit hij enkele grauwe ganzen zo te trainen dat ze hem in zijn ultralightvliegtuig volgen, om data te verzamelen over het weer en vluchtpatronen. Wanneer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lucie Meulendijks boeken
  Lucie Meulendijks - Dat "vrouwtje"in de dierentuin

  DAT"VROUWTJE"IN DE DIERENTUIN Dit boek is een verslag van een volwassen vrouw die vier jaar lang opschrijft wat ze zoal ontdekt gedurende haar vele wandelingen in Artis. Zoals ze zelf zegt: 'Een doorlopende voorstelling. Ik herkende er veel. Omtrent andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Koen van Santvoord boeken
  Koen van Santvoord - Bumper de politiepup

  Op Facebook heeft deze schattige pup in korte tijd een grote fanbase opgebouwd: Bumper heeft meer dan 100.000 ‘bumperklevers’! Voor het eerst leidt de politie in Rotterdam zelf een pup op tot politiehond. Bumper krijgt direct Stephan als vaste trainer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • J. Van Voren boeken
  J. Van Voren - Loslaten uit liefde

  Dit waargebeurde verhaal gaat over Jonah. Jarenlang werd hij in zijn jeugd mishandeld door zijn pleegmoeder die leed aan het syndroom van Münchhausen by proxy. Als gevolg hiervan werd hij meermalen in het ziekenhuis opgenomen.Door deze extreme situatie leert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Renee Marguerite de Bruijne boeken
  Renee Marguerite de Bruijne - Gebrek aan GODDELIJKE liefde in de psychiatrie en GODDELIJKE liefde in HET PARADIJS

  Het boekje is een autobiografie over de 1ste 40 jaar van mijn leven in het kort beschreven en daarna over mijn vreselijke ervaringen in de psychiatrie van 21 jaar. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Antonia Los boeken
  Antonia Los - De doos van Pandora

  Dit waar gebeurde verhaal gaat voor een groot deel over een arbeidersgezin uit Eindhoven. Het vertelt ook over de arbeidsomstandigheden bij de Philipsfabrieken in de jaren na de oorlog, waar Hans, één van de hoofdpersonen, werkt en waar hij zijn vrouw Bep… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Rasika Bos boeken
  Rasika Bos - Curry met Hagelslag

  Door adoptie aanvankelijk van de regen in de drup‘Curry met Hagelslag’ beschrijft het levensverhaal van Rasika. Ze wordt geboren in Sri Lanka. Al heel jong overlijdt haar moeder. Rasika wordt als schuldige aangewezen. Haar vader laat zijn haat voor haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95