Waargebeurde verhalen

 • Edwin Stolp boeken
  Edwin Stolp - Huntingtonblues

  Op jonge leeftijd werd Edwin Stolp geconfronteerd met niet te herleiden klachten van geestelijke overbelasting en stemmingswisselingen. Het duurde lang voordat dejuiste diagnose was gesteld: hij bleek aan de ziekte van Huntington te lijden, een zeldzame… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Martin de Jong boeken
  Martin de Jong - Aan m'n zolen en andere ongemakken

  "Van de fiets gelanceerd draai ik op een hoogte van naar schatting drie meter tweemaal om mijn as waarna ik via twee achterwaartse salto’s voorbeeldig op mijn voeten land, pal naast een invalidenkar die door een mank lopende man wordt voortgeduwd." Vroeger… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Justine Mol boeken
  Justine Mol - Voorbij schuld en onschuld

  Hoe overleef je 12 jaar gevangenis als je onschuldig bent?Het leven van Henk Haalboom verandert in een drama als hij in januari 2002 wordt aangehouden voor de moord op Pim Overzier. Henk krijgt vanaf 2006 bezoek in de gevangenis van Justine Mol. Zij is trainer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Natasja Verhagen, Corina Schipaanboord boeken
  Natasja Verhagen, Corina Schipaanboord - God bestaat echt!

  Het is een boek over de Verlosser, die zorgde voor een omkering in het leven van een jong gezin na het verlies van hun zoon.Natasja Verhagen (1973) is getrouwd met Ricardo. Ze krijgt zes kinderen, waarvan een meisje direct na de geboorte overlijdt. De oudste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hester Hoornstra boeken
  Hester Hoornstra - Dromen

  'Op weg naar een zeker doel, realiseer ik me dat datgene waarnaar ik op zoek ben al die tijd in mezelf aanwezig was. Toch is de reis van wezenlijk belang. Ik onderneem wellicht iets dat mijn visie tot werkelijkheid kan brengen.' Na een indrukwekkende vakantie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Olavski Van der Stad boeken
  Olavski Van der Stad - 588 een sterk nummer

  Het werken als taxichauffeur en dan met name in Amsterdam is vaak omgeven met mysteries, maar dat hoeft niet en daarom een inkijkje in de wereld van de vrije beroepen, waardoor een verkeerde beslissing van een overheid catasrofaal kan uitpakken en vaak ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,28
 • Robert van de Rhee boeken
  Robert van de Rhee - Ontvoerd door John van den Heuvel

  Op 7 mei 2014 loopt de 63 jarige Nederlander Robert van de Rhee niets vermoedend een supermarkt in Marbella uit als hij wordt besprongen door een ploeg van vijf zich als politie legitimerende mannen en een vrouw. De vrouw blijkt de Officier van Justitie.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Janneke Hartveld boeken
  Janneke Hartveld - Kus Jes - De gevaarlijke afslag die Anorexia heet

  Anorexia, een afslag die je beter niet kunt nemen... maar als je eenmaal verstrikt bent geraakt in de allesoverheersende gedachten van gewicht verliezen, is er vaak geen houden meer aan. De vijftienjarige Jessie had ze, die gedachten. Het begon onschuldig,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Rick de Leeuw, Rombout Nijssen boeken
  Rick de Leeuw, Rombout Nijssen - Verbeter de wereld

  Over de persoon Phil Bosmans, zijn leven en zijn werk is al veel gezegd en geschreven.Het stempel dat hij op zijn tijd heeft gedrukt is een blijvende en dierbare herinnering.Maar wat betekent het gedachtengoed van Phil Bosmans voor onze wereld van vandaag?Om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Molly Bloom boeken
  Molly Bloom - Molly's Game

  Nu verfilmd met Idris Elba, Kevin Costner en Jessica Chastain, onder regie van Aaron SorkinVoor de liefhebbers van The Wolf of Wall Street en Catch Me If You CanGenomineerd voor de Academy Awards 2018 voor Aaron Sorkin: Best Writing (Adapted Screenplay)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Leonie Bouwman boeken
  Leonie Bouwman - De scherven van mijn vader

  Dit boek gaat over mijn persoonlijke ervaringen. Over mijn leven in een gezin waarin mijn weinig empathische vader een allesoverheersende rol speelde. Maar ook gaat dit boek over hoe ik ondanks mijn vader tot een levend geloof ben gekomen in een persoonlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • B.A. Ramsbottom boeken
  B.A. Ramsbottom - Gevonden door de Opperherder

  In Gevonden door de Opperherder wordt beschreven hoe God drie mannen, een ongeletterde schoenlapper, een Poolse Jood en een Engelse herdersjongen, op wonderlijke wijze uitstoot tot werk in Zijn koninkrijk. De stichtelijke levensgeschiedenissen zijn uiterst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Laurenz Mol boeken
  Laurenz Mol - Verknipt

  Een aangrijpend verhaal op een gruwelijke waarheid gebaseerd.Men zou het een thriller kunnen noemen. Voor Thierry van der Veen, het alter ego van de internationaal bekende kapper en stylist Laurenz Mol was het een nachtmerrie die geen einde leek te kennen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Hans Verstraaten boeken
  Hans Verstraaten - DE ONHANDIGSTE MAN VAN NEDERLAND

  Al sinds jaar en dag publiceert bladenmaker Hans Verstraaten iedere week een column in Libelle, Nederlandse oudste vrouwenblad en nog steeds met de hoogste oplage. Elke column is een sitcom op papier; doorgaans loopt een kleine gebeurtenis uit de hand,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Esther Bohte-de Wilde boeken
  Esther Bohte-de Wilde - Troost is voor iedereen anders

  Iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met verlies. Het is een onderdeel van het leven. Verlies van gezondheid, zelfvertrouwen, vanzelfsprekendheid, een baan, een dierbare, verlies van dat wat niet meer is of wat je niet meer kunt. Wat biedt troost op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Salo Muller boeken
  Salo Muller - MIJN AJAXJAREN

  Dit boek neemt je mee terug naar de gouden jaren van voetbalclub Ajax. Van 1959 tot 1972 was de jonge fysiotherapeut Salo Muller verzorger bij Ajax. Het waren jaren van een razendsnelle professionalisering van de club. Jaren waarin Ajax uitgroeide van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Derk Boswijk boeken
  Derk Boswijk - Waarom ik vertrok

  December 1913. Veehandelaar P.V. uit Ter Aar is zonder dat iemand daarvan wist naar Amerika vertrokken, zonder orde op zaken te stellen en achterlatende vrouw en 9 kinderen. Menig landbouwer in de gemeente is hiervan de dupe. Met dit korte krantenartikel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jos Rombouts boeken
  Jos Rombouts - Hoe krijg ik een stereo-tactische operatie in mijn eigenzinnige brein.

  Dit boek is een autobiografisch werk van de auteur die zelf Parkinsonpatiënt is. Lees zijn ervaring met valkuilen, onbegrip, desinteresse, kortom de hele levenswandel wat hij op zijn weg tegen kwam om een DBS operatie voor elkaar te krijgen in zijn hersenen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Sophia van Sorgen boeken
  Sophia van Sorgen - Sophia

  'Uit Sophia's boek straalt zoveel levenskracht dat ik het iedere nacht onder m'n kussen ga leggen in de hoop dat het zo ook op mij afstraalt.' - Anne Barnhoorn, scenarioschrijver en winnares Gouden Kalf voor Aanmodderfakker 'Een bijzonder verhaal van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Barbara Jane boeken
  Barbara Jane - Patchwork mama

  In het boek ‘patchwork mama’ krijg je een kijkje in het wel en wee van een nieuw samengesteld gezin. Het gezin bestaat uit een vader, een moeder (de hoofdpersoon in het boek) en vier dochters. De naam ‘patchworkgezin’ heeft de schrijfster en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Erika van Dalen boeken
  Erika van Dalen - Helemaal dood bestaat niet

  'Bel me. Het is dringend ...' Melody probeert in haar drukke leven het hoofd boven water te houden. Na een emotioneel telefoontje van haar zus Francine gaat Melody naar haar toe. Wat begint als een goed gesprek, blijkt de start van een tragedie te zijn. Erika… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,47
 • Chermaine van Weelderen boeken
  Chermaine van Weelderen - Ongeneeslijk Positief

  Het indrukwekkende verhaal van een jonge vrouw die midden in het leven­ staat. Vrolijk en onbevangen leeft ze haar leven, ondanks dat ze ongeneeslijk ziek is. Door de zeldzaamheid en progressieve aard van de ziekte­ komt haar dood steeds dichterbij. Als ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ellen Kusters boeken
  Ellen Kusters - Er was eens... een juf!

  Er was eens een meisje, dat later graag juf wilde worden. Met haar diploma op zak startte zij vol enthousiasme haar loopbaan. De eerste jaren genoot zij volop van haar werk. De combinatie werk en gezin bleek na verloop van tijd echter lastig. Ze zag dat het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Rosalind Goforth boeken
  Rosalind Goforth - Verhoorde gebeden

  ‘Niets is te groot voor Gods macht en niets is te klein voor Zijn liefde.’ De zendelingen Jonathan en Rosalind Goforth wonen met hun opgroeiende kinderen in de Chinese provincie Henan (1888-1934). De moeitevolle levensomstandigheden waarin ze zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Susanne Boon boeken
  Susanne Boon - Lieve Madelief

  Samenvatting: Susanne, getrouwd met Mark, is een jonge moeder van vijf geweldige kinderen. De wereld van de onbezorgde moeder stortte in, toen haar tweejarige dochter Madelief mank ging lopen. Susanne typte de zin ‘tweejarig kind loopt mank’ in op Google… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95