Waargebeurde verhalen

 • Peter A. van Lessop boeken
  Peter A. van Lessop - Als infuuspalen konden praten...

  Na de diagnose: endeldarmkanker wordt Peter tijdens de grote buikoperatie geconfronteerd met het disfunctioneren van een medisch apparaat. De gevolgen zijn dramatisch te noemen. 18 grote operaties en 22 ziekenhuisopnames volgen. Een rechtszaak om een schuldige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Arno Wubben boeken
  Arno Wubben - Zoektocht in Hartstocht

  In Zoektocht in Hartstocht beschrijft Arno Wubben zijn reizen naar musea wereldwijd in een poging alle Rembrandtschilderijen te zien. Vol humor en cynisme volgen we hem in de nimmer vlekkenloze reis. Verrassende ontmoetingen en onverwachte gebeurtenissen in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Cees Chamuleau boeken
  Cees Chamuleau - Niet voor Watjes

  NIET VOOR WATJES is het waar gebeurde verhaal van de in 2010 onschuldig opgesloten Chris Charlroi in de strafgevangenis van Sihanoukville (Cambodja). Het dagboek beschrijft de ontberingen van de protagonist op beeldende wijze. In zijn cel blikt Charlroi terug… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Robert van de Rhee boeken
  Robert van de Rhee - Ontvoerd door John van den Heuvel

  Op 7 mei 2014 loopt de 63 jarige Nederlander Robert van de Rhee niets vermoedend een supermarkt in Marbella uit als hij wordt besprongen door een ploeg van vijf zich als politie legitimerende mannen en een vrouw. De vrouw blijkt de Officier van Justitie.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • J. Schipper boeken
  J. Schipper - Alexander Comrie

  Alexander Comrie (1706-1774) werd geboren in Schotland. Hij mocht reeds op jonge leeftijd getuigen van de vrije genade Gods, toegepast in zijn leven. Het werd ook zijn begeerte zich te bekwamen in de theologie. De studie moest echter door omstandigheden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Iain Murray boeken
  Iain Murray - Eenzaam om het Evangelie

  John Charles Ryle (1816-1900) is in Nederland vooral bekend door zijn boeken. In deze voortre elijke biogra e brengt Iain Murray de auteur hiervan in beeld: zijn ontwikkeling van plattelandspredikant in Su olk tot eerste bisschop van Liverpool. Met zijn grote… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • W.K. de Klerk boeken
  W.K. de Klerk - Oorlogsherinneringen van een opstandige schooljongen

  In dit boek bundelt W.K. de Klerk de herinneringen uit zijn vroegste jeugd. Die jaren werden gedomineerd door een strenge vader met onorthodoxe opvoedingsmethoden, maar zeker ook door de oorlog. Al zijn notities vanaf 1938 tot en met augustus 1945 waren een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Bas van Toor boeken
  Bas van Toor - Allememaggies!

  'Allememaggies!' is een verzameling autobiografische verhalen van Bas van Toor, bij met name de jongere generaties vooral bekend als Clown Bassie van het populaire televisieduo Bassie & Adriaan. Maar veel (groot)ouders van de 'vriendjes en vriendinnetjes'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Simon Vuyk boeken
  Simon Vuyk - ECHTE MISDAAD Echte misdaad - kwaad

  In KWAAD. beschrijven rechercheurs, advocaten en slachtoffers-nabestaanden geruchtmakende misdrijven waar zij persoonlijk bij betrokken raakten. Vanuit hun eigen perspectief. In hun eigen bewoordingen. In elk verhaal heeft het kwaad een andere gedaante, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Renate Breuer boeken
  Renate Breuer - De averechtsheid van de dingen

  De averechtsheid van de dingen is een boek over een leven dat drastisch verandert na een samenloop van omstandigheden. Daarnaast is het een persoonlijk verhaal over burn-out, de krochten van de mediawereld, overspannen relaties en over de stempel die je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wolf Küper boeken
  Wolf Küper - Een miljoen minuten

  Een aanstekelijk, wijs en humoristisch reisverhaal over een zoektocht naar geluk, avontuur en het overschrijden van eigen grenzen Waargebeurd verhaal Dochter Nina (4) zegt op een avond voor het slapengaan: ‘O, papa, ik wou dat we een miljoen minuten hadden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Brigit Woltjer boeken
  Brigit Woltjer - De fundamenten van het leven

  Nog steeds kan ik niet zeggen dat ik geloof in een God, maar ik geloof wel dat er meer is tussen hemel en aarde. Dit iets heeft mij geleid naar de kerk en indirect naar Antoine Bodar. Het was teleurstellend en schokkend om de weerstand vanuit mijn omgeving te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Hurk van den Suzanne boeken
  Hurk van den Suzanne - Mijn weg

  Het was dom om te trouwen en mijzelf voor te spiegelen dat het fijn zou worden. Het was ook dom om met niemand te praten over waar ik mee bezig was. Er was gewoon niemand geïnteresseerd in wat ik voelde of dacht, mij was niet geleerd om niet weg te lopen als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Willem Niesing boeken
  Willem Niesing - Klotetijd

  Een indrukwekkend verhaal over het twee keer krijgen van kanker en hoe dit je leven voor altijd veranderd. Dit alles terwijl het leven in een jong gezin gewoon door moet gaan.Een verhaal over ziek worden, overleven en weer gezond worden. Hetbeslaat een periode… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Robin Groot, Wendy Groot boeken
  Robin Groot, Wendy Groot - Ik ben nog steeds vertrokken

  Ik ben nog steeds vertrokken, is een verhalenbundel over de familie Groot. Zes jaar geleden was op tv te volgen hoe de familie Groot met het hele gezin vertrok naar het mooie, maar verre Zweden en zo hun bestaan in Nederland opgaf. Heeft u zich ook altijd al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Erika van Dalen boeken
  Erika van Dalen - Helemaal dood bestaat niet

  'Bel me. Het is dringend ...' Melody probeert in haar drukke leven het hoofd boven water te houden. Na een emotioneel telefoontje van haar zus Francine gaat Melody naar haar toe. Wat begint als een goed gesprek, blijkt de start van een tragedie te zijn. Erika… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,47
 • Chermaine van Weelderen boeken
  Chermaine van Weelderen - Ongeneeslijk Positief

  Het indrukwekkende verhaal van een jonge vrouw die midden in het leven­ staat. Vrolijk en onbevangen leeft ze haar leven, ondanks dat ze ongeneeslijk ziek is. Door de zeldzaamheid en progressieve aard van de ziekte­ komt haar dood steeds dichterbij. Als ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Nejla Bekdur, Asiye Gedik boeken
  Nejla Bekdur, Asiye Gedik - Vleugels in de lucht

  'Alles mag. Nergens kun je zoveel talen bij elkaar horen als in mijn geboorteland. Onmogelijk ook om ergens anders zoveel verschillende mensen te zien. Dan hebben we het nog niet over al het lekkere eten dat je in mijn stad kunt ruiken. In mijn land is alles… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Henny Goedemans boeken
  Henny Goedemans - Van zen tot nirvana volume 3

  Het begin ligt (Zen) in de Amsterdamse Watergraafsmeer. Het leven gaat door naar de oneindige (Nirvana) buitenwereld. Onder de kerk ziet de schrijver op jonge leeftijd zijn eerste concert, het is de band Zen (Hair). Het is het verhaal door de ogen van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Irene Poot-Hoogewerf boeken
  Irene Poot-Hoogewerf - Herinneringen aan een hogedrukpan

  "Irene komt uit een groot gezin. Tot haar verdriet heeft ze geen kinderen.De relatie met haar familie is moeizaam.Ze voelt zich vaak uitgesloten en wordt beschuldigd van dingen die ze niet heeft gedaan.Haar leven verloopt met de nodige ups en downs, en een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Kris Florek boeken
  Kris Florek - Durf te worden wie je bent

  Kris Florek groeit op in een achterstandsbuurt in het Poolse Sieradz, bij aan alcohol verslaafde ouders. Thuis is er vaak geen eten, in plaats van liefde krijgt hij slaag en geld voor een studie ontbreekt. Hij vindt een baantje in een supermarkt, maar zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rahil Patel boeken
  Rahil Patel - Gevonden door liefde

  "Gevonden door liefde", is een ontroerend bekeringsverhaal waarin Rahil Patel vertelt hoe hij van hindoe christen is geworden. Als gunsteling van goeroe Guruji maakt Patel snel carrière in de mondiale hindoegemeenschap. Tegen de zin van zijn ouders in kiest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sophia van Sorgen boeken
  Sophia van Sorgen - Sophia

  'Uit Sophia's boek straalt zoveel levenskracht dat ik het iedere nacht onder m'n kussen ga leggen in de hoop dat het zo ook op mij afstraalt.' - Anne Barnhoorn, scenarioschrijver en winnares Gouden Kalf voor Aanmodderfakker 'Een bijzonder verhaal van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Angèle Evers boeken
  Angèle Evers - Goud weven van oud ijzer

  Goud weven van oud ijzer: een autobiografische roman over een heftige liefde. Nu ook beschikbaar als softcover! Als Angèle vijftig is, vinden er ingrijpende gebeurtenissen in haar leven plaats. Ze neemt ontslag en start haar eigen bedrijf als therapeut en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Piet Hein Nierman boeken
  Piet Hein Nierman - Piet Hein Nierman, Een charmante eigenheimer in de wijn

  Het leven van wijnkoper Piet Hein Nierman lijkt net een Shakespeare-drama. Alles zit er in: liefde en bedrog, macht en verraad, rijkdom en armoede en een heuse broedertwist. Met ongekend succes en een diepe val. Hij is de vierde generatie Niermannen in de wijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95