Waargebeurde verhalen

 • Monique Lutgens-Blom boeken
  Monique Lutgens-Blom - En toen kwam Jesse

  Wat zagen Monique en Fran?ois ernaar uit om een kindje te mogen krijgen. Maar voordat Monique zwanger werd, moesten ze eerst een lange weg afleggen. Na een aantal IVF-pogingen werd ze uiteindelijk spontaan zwanger en ze waren de koning te rijk. Want toen kwam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Tarja Meijers boeken
  Tarja Meijers - Single vrouw in een parenclub

  De moderne, onafhankelijke vrouw anno nu komt ervoor uit dat zij zin heeft in seks. Zeker als ze de zorg voor de kinderen of het nastreven van een doel net even belangrijker vindt dan het hebben van een partner. In Single vrouw in een parenclub beschrijft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Linda van den Boogert boeken
  Linda van den Boogert - Reis in het geheel

  Aan de hand van teksten wordt een reis gemaakt langs de treden van bewustzijn van de mens. De reis vindt niet heel ver weg plaats, maar in de nabijheid van de hoofdrolspeelster. Ze ontdekt dat haar vrienden elk een trede van de trap naar bewustwording… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Saskia Harkema boeken
  Saskia Harkema - Blijven of gaan?

  Oorlog is niet abstract. Achter de onvoorstelbare en macabere getallen van doden en vluchtelingen, gaan mensenlevens schuil. Over een paar van die mensen gaat het in dit boek. Syrische vrijheidsstrijders die de auteur begin 2014 aan de vooravond van de opkomst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • André Buurman boeken
  André Buurman - De Verschoppeling

  Stelselmatig als kind mishandeld worden door je stiefvaders en rake klappen oplopen in jeugdinternaten. â??Overlevenâ?? is dan ook al bijna 80 jaar het sleutelwoord van Cees Ligthart (1941). Niet alleen in zijn jeugd, diezelfde overlevingstactiek paste hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Joop Gerritsen boeken
  Joop Gerritsen - Toen ik nog hervormd was...

  Joop Gerritsen (Den Haag, 1931) groeide op in zuid-west Den Haag, als oudste zoon in een hervormd gezin met acht kinderen. Na de bittere oorlogsjaren begon zijn inzet voor de Haagse hervormde kerk, voor de scouting en voor de minderbedeelden in de stad.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Yoeri van den Busken boeken
  Yoeri van den Busken - De andere kant van het succes

  Op 8 juli 2017 staat de voetbalwereld even stil. Tijdens een oefenwedstrijd tegen is de twintigjarige Ajacied Abdelhak Nouri geveld door een hartstilstand. Een veelbelovende carrière is in de knop gebroken. De tragedie veroorzaakt een emotionele schokgolf.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Léonie Dieleman boeken
  Léonie Dieleman - De vrouw die zeven koeien waard was

  Als er één werelddeel is, waar men elkaar graag verhalen vertelt, dan is het wel in Afrika. Léonie Dieleman werkt onder jongeren in Mozambique en draagt haar steentje bij aan deze verhalencultuur. Ze geeft zogenaamde ‘life skill lessen’ aan Afrikaanse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Katarina H. boeken
  Katarina H. - Bovenal bemin één Meester

  Godsdienstlerares, moeder, echtgenote... en slavin Katarina H. was een doodgewone vrouw - getrouwd, moeder, godsdienstlerares - met een gelukkig, drukbezet leven. Toch bleek dat niet genoeg. Gedreven door nieuwsgierigheid ging ze op zoek naar seks met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Dianne Lake boeken
  Dianne Lake - Mijn leven met Charles Manson

  ‘Natuurlijk maakte Charlie misbruik van me. Maar ik was naïef, eenzaam en wanhopig op zoek naar liefde.’ Eind 1967 sluit de veertienjarige Dianne Lake zich aan bij de commune van Charles Manson met niet veel meer bij zich dan een briefje met daarop de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mariette Middelbeek boeken
  Mariette Middelbeek - De weg terug

  Als professionele terugkeerorganisatie voert de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V) het terugkeerbeleid uit. De DT&V regisseert het vertrek van vreemdelingen die geen recht hebben op verblijf in Nederland. Samen met andere overheidsdiensten en maatschappelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Adje Steijn boeken
  Adje Steijn - Schoenjaren

  Een meisje van zeven glijdt met haar twee zusjes lachend en spelend op lakschoentjes door de gangen van het ziekenhuis, waar haar doodzieke moeder haar laatste dagen beleeft. De meisjes zijn er kind aan huis, ze komen elke dag op bezoek.Het zijn de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Carla Kwakkel boeken
  Carla Kwakkel - Ik ben Janne wel

  Janne heeft Down Syndroom en geniet van het leven... meestal tenminste. IK BEN JANNE WEL, zegt ze als zij zich aan je voorstelt. Vandaar de titel van dit boekje, waarin je met haar kunt kennismaken.Welk leven is eigenlijk waardevol genoeg om geleefd te worden?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Roelie Bosselaar boeken
  Roelie Bosselaar - Afzien

  Het waargebeurde verhaal van Marloes die naar Israël reist om in een kibboets te gaan werken. Ze wordt verliefd en gaat een spannende relatie aan. Maar dat had ze beter niet kunnen doen... De onalledaagse verwikkelingen in het buitenland volgen elkaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rudolph van Haga boeken
  Rudolph van Haga - Een marine loopbaan

  Het boek beschrijft de loopbaan van een marineofficier vanaf de keuring tot aan het eervol ontslag na dertig jaren trouwe dienst. Op levendige wijze wordt de ontwikkeling beschreven vanaf jong onervaren officier van de elektro­technische dienst tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Robert Penn Warren boeken
  Robert Penn Warren - All the King's Men of de ondergang van Willie Stark

  In de jaren dertig wordt de slimme boerenzoon en plattelandsadvocaat Willie Stark gekozen tot gouverneur van Louisiana. Met mooie beloftes heeft hij de 'gewone man' achter zich weten te scharen. Een groep van invloedrijke zakenlieden heeft hem gesteund omdat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marianne van Buitenen boeken
  Marianne van Buitenen - Vrouwen & Honden

  In zestien verhalen, vertellen zestien vrouwen over de bijzondere voorvallen en verbazingwekkende gebeurtenissen die zij hebben meegemaakt met honden. Het zijn stuk voor stuk verhalen die de mooie relatie tussen mens en hond benadrukken. Wat de beschreven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,80
 • Willem Niesing boeken
  Willem Niesing - Klotetijd

  Een indrukwekkend verhaal over het twee keer krijgen van kanker en hoe dit je leven voor altijd veranderd. Dit alles terwijl het leven in een jong gezin gewoon door moet gaan.Een verhaal over ziek worden, overleven en weer gezond worden. Hetbeslaat een periode… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ellis van Halteren boeken
  Ellis van Halteren - Trapezejaren

  Met als achtergrond de jaren zestig van de vorige eeuw, vertelt de autobiografische roman Trapezejaren het verhaal van een gezin dat de wind tegen heeft. Met een vader die de wereld beziet als een Don Quichot en zijn grootse projecten financiert van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Edwin Stolp boeken
  Edwin Stolp - Huntingtonblues

  Op jonge leeftijd werd Edwin Stolp geconfronteerd met niet te herleiden klachten van geestelijke overbelasting en stemmingswisselingen. Het duurde lang voordat dejuiste diagnose was gesteld: hij bleek aan de ziekte van Huntington te lijden, een zeldzame… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marlene Alieke Bel boeken
  Marlene Alieke Bel - Grond, Geloof en Genen

  Alieke Bel groeide op te midden van de boomgaarden langs de mooiste rivier van Nederland. Een gebied dat lang door het water geïsoleerd is gebleven en waar haar voorouders naar toe trokken toen het aan het begin van de vorige eeuw langzaam ontsloten werd.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Justine Mol boeken
  Justine Mol - Voorbij schuld en onschuld

  Hoe overleef je 12 jaar gevangenis als je onschuldig bent?Het leven van Henk Haalboom verandert in een drama als hij in januari 2002 wordt aangehouden voor de moord op Pim Overzier. Henk krijgt vanaf 2006 bezoek in de gevangenis van Justine Mol. Zij is trainer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Loogman boeken
  Jan Loogman - Van rocker tot stoffensnor

  Over Wim Hoekstra - bekend als de 'Stoffensnor', marktkoopman op de Amsterdamse Albert Cuyp - zijn veel verhalen te vertellen.Dit boek neemt je mee op Wims reis door een roerig leven.Na jaren sanatorium slaat Wim, de schrielkip, soms letterlijk van zich af in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Annette Oudejans boeken
  Annette Oudejans - Een familie in het verzet

  Wanneer Annette Oudejans op 10-jarige leeftijd bij haar ouders op zolder een aantal dozen vindt met oude kranten, documenten en foto's, is haar nieuwsgierigheid gewekt. Wie is die vrouw die zo op haar oma lijkt, en waarom staat zij in de krant? De vrouw blijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mascha Gesthuizen boeken
  Mascha Gesthuizen - Halverwege het einde

  Ubele is een huisarts van 44 jaar. In haar drukke leven is er nauwelijks tijd en ruimte voor haarzelf. Op een dag komt een vrouw met depressieve klachten op haar spreekuur en wordt ze geconfronteerd met haar eigen symptomen. Haar hele leven heeft ze het idee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95