Waargebeurde verhalen

 • Niets is wat het lijkt

  'Niets is wat het lijkt' is het logische en noodzakelijke vervolg op mijn eerder verschenen boek 'Gevangen in een kille omgeving' (ISBN 978- 90 -9029394-3).In 'Niets is wat het lijkt' heb ik uitvoerig beschreven hoe ik de ene na de andere hindernis heb moeten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Astrid Lammers boeken
  Astrid Lammers - Dappere Jongen

  Dappere jongen is het tweede boek van Astrid Lammers. Na Nieuwe bloem schrijft zij over een volgende zoektocht met haar gezin, dat bestaat uit drie dochters uit eigen buik en een zoon uit Ethiopië. Nu Noah weet wie zijn moeder is, is hij ook nieuwsgierig naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Monique Lutgens-Blom boeken
  Monique Lutgens-Blom - En toen kwam Jesse

  Wat zagen Monique en Fran?ois ernaar uit om een kindje te mogen krijgen. Maar voordat Monique zwanger werd, moesten ze eerst een lange weg afleggen. Na een aantal IVF-pogingen werd ze uiteindelijk spontaan zwanger en ze waren de koning te rijk. Want toen kwam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Linda van den Boogert boeken
  Linda van den Boogert - Reis in het geheel

  Aan de hand van teksten wordt een reis gemaakt langs de treden van bewustzijn van de mens. De reis vindt niet heel ver weg plaats, maar in de nabijheid van de hoofdrolspeelster. Ze ontdekt dat haar vrienden elk een trede van de trap naar bewustwording… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Chantal Snijders Merkelbach boeken
  Chantal Snijders Merkelbach - Veerkracht

  In Veerkracht laat Chantal zien dat door creativiteit en doorzettingsvermogen je jezelf kan redden, zolang je ook open staat voor je identiteit waar in de Indische en Molukse wereld steeds meer open over gesproken wordt. Zelfs na een revalidatie van acht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • André Buurman boeken
  André Buurman - De Verschoppeling

  Stelselmatig als kind mishandeld worden door je stiefvaders en rake klappen oplopen in jeugdinternaten. â??Overlevenâ?? is dan ook al bijna 80 jaar het sleutelwoord van Cees Ligthart (1941). Niet alleen in zijn jeugd, diezelfde overlevingstactiek paste hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Joop Gerritsen boeken
  Joop Gerritsen - Toen ik nog hervormd was...

  Joop Gerritsen (Den Haag, 1931) groeide op in zuid-west Den Haag, als oudste zoon in een hervormd gezin met acht kinderen. Na de bittere oorlogsjaren begon zijn inzet voor de Haagse hervormde kerk, voor de scouting en voor de minderbedeelden in de stad.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Rasika Bos boeken
  Rasika Bos - Curry met Hagelslag

  Door adoptie aanvankelijk van de regen in de drup‘Curry met Hagelslag’ beschrijft het levensverhaal van Rasika. Ze wordt geboren in Sri Lanka. Al heel jong overlijdt haar moeder. Rasika wordt als schuldige aangewezen. Haar vader laat zijn haat voor haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lucie Meulendijks boeken
  Lucie Meulendijks - Dat "vrouwtje"in de dierentuin

  DAT"VROUWTJE"IN DE DIERENTUIN Dit boek is een verslag van een volwassen vrouw die vier jaar lang opschrijft wat ze zoal ontdekt gedurende haar vele wandelingen in Artis. Zoals ze zelf zegt: 'Een doorlopende voorstelling. Ik herkende er veel. Omtrent andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Michael Quetting boeken
  Michael Quetting - Opeens ganzenvader

  Michael Quetting werkt bij het Max Planck Instituut voor Ornithologie. Voor een nieuw onderzoeksproject besluit hij enkele grauwe ganzen zo te trainen dat ze hem in zijn ultralightvliegtuig volgen, om data te verzamelen over het weer en vluchtpatronen. Wanneer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Roelie Bosselaar boeken
  Roelie Bosselaar - Afzien

  Het waargebeurde verhaal van Marloes die naar Israël reist om in een kibboets te gaan werken. Ze wordt verliefd en gaat een spannende relatie aan. Maar dat had ze beter niet kunnen doen... De onalledaagse verwikkelingen in het buitenland volgen elkaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mariette Middelbeek boeken
  Mariette Middelbeek - De weg terug

  Als professionele terugkeerorganisatie voert de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V) het terugkeerbeleid uit. De DT&V regisseert het vertrek van vreemdelingen die geen recht hebben op verblijf in Nederland. Samen met andere overheidsdiensten en maatschappelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Adje Steijn boeken
  Adje Steijn - Schoenjaren

  Een meisje van zeven glijdt met haar twee zusjes lachend en spelend op lakschoentjes door de gangen van het ziekenhuis, waar haar doodzieke moeder haar laatste dagen beleeft. De meisjes zijn er kind aan huis, ze komen elke dag op bezoek.Het zijn de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Carla Kwakkel boeken
  Carla Kwakkel - Ik ben Janne wel

  Janne heeft Down Syndroom en geniet van het leven... meestal tenminste. IK BEN JANNE WEL, zegt ze als zij zich aan je voorstelt. Vandaar de titel van dit boekje, waarin je met haar kunt kennismaken.Welk leven is eigenlijk waardevol genoeg om geleefd te worden?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rudolph van Haga boeken
  Rudolph van Haga - Een marine loopbaan

  Het boek beschrijft de loopbaan van een marineofficier vanaf de keuring tot aan het eervol ontslag na dertig jaren trouwe dienst. Op levendige wijze wordt de ontwikkeling beschreven vanaf jong onervaren officier van de elektro­technische dienst tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Willem Niesing boeken
  Willem Niesing - Klotetijd

  Een indrukwekkend verhaal over het twee keer krijgen van kanker en hoe dit je leven voor altijd veranderd. Dit alles terwijl het leven in een jong gezin gewoon door moet gaan.Een verhaal over ziek worden, overleven en weer gezond worden. Hetbeslaat een periode… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Justine Mol boeken
  Justine Mol - Voorbij schuld en onschuld

  Hoe overleef je 12 jaar gevangenis als je onschuldig bent?Het leven van Henk Haalboom verandert in een drama als hij in januari 2002 wordt aangehouden voor de moord op Pim Overzier. Henk krijgt vanaf 2006 bezoek in de gevangenis van Justine Mol. Zij is trainer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Loogman boeken
  Jan Loogman - Van rocker tot stoffensnor

  Over Wim Hoekstra - bekend als de 'Stoffensnor', marktkoopman op de Amsterdamse Albert Cuyp - zijn veel verhalen te vertellen.Dit boek neemt je mee op Wims reis door een roerig leven.Na jaren sanatorium slaat Wim, de schrielkip, soms letterlijk van zich af in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jolanda Damsma boeken
  Jolanda Damsma - Levend Dood

  Het boek leest alsof je kijkt naar een schilderij van Jackson Pollock. Dynamisch, expressionistisch, maar ook oprecht en recht doorzee.'Een burn-out je zult er maar mee zitten!’ Levend Dood beschrijft de worsteling van een doorsnee vrouw van 40 jaar om een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Katarina H. boeken
  Katarina H. - Bovenal bemin één Meester

  Godsdienstlerares, moeder, echtgenote... en slavin Katarina H. was een doodgewone vrouw - getrouwd, moeder, godsdienstlerares - met een gelukkig, drukbezet leven. Toch bleek dat niet genoeg. Gedreven door nieuwsgierigheid ging ze op zoek naar seks met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Laura Dekker boeken
  Laura Dekker - Zeilmeisje Laura Dekker

  Laura heeft een droom. Ze wil de jongste solozeiler zijn die rond de wereld zeilt. Als ze dit plan in augustus 2009 openbaar maakt, in een interview in het AD, komt er een stortvloed aan reacties los. Niet alleen van sympathisanten, ook van Bureau Jeugdzorg en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Carolien Cramer boeken
  Carolien Cramer - Poppenkind

  Poppenkind: over een gewoon meisje in een ongewone wereldAls de elfjarige Hanna op een morgen vroeg wakker schrikt, en naar buiten kijkt, ziet alles er anders uit. De wereld van een dag geleden bestaat niet meer. Die verdwijnt op het moment dat de vliegtuigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rick de Leeuw, Rombout Nijssen boeken
  Rick de Leeuw, Rombout Nijssen - Verbeter de wereld

  Over de persoon Phil Bosmans, zijn leven en zijn werk is al veel gezegd en geschreven.Het stempel dat hij op zijn tijd heeft gedrukt is een blijvende en dierbare herinnering.Maar wat betekent het gedachtengoed van Phil Bosmans voor onze wereld van vandaag?Om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Molly Bloom boeken
  Molly Bloom - Molly's Game

  Nu verfilmd met Idris Elba, Kevin Costner en Jessica Chastain, onder regie van Aaron SorkinVoor de liefhebbers van The Wolf of Wall Street en Catch Me If You CanGenomineerd voor de Academy Awards 2018 voor Aaron Sorkin: Best Writing (Adapted Screenplay)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Piet Rottier boeken
  Piet Rottier - Mijn naam is Piet Rottier enzo…

  Dit boek is het eerste deel van een trilogie. Hierin maakt U kennis met een aantal entiteiten, die mij in dromen begeleiden naar "verre" oorden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95