Waargebeurde verhalen

 • Liz Berghuis boeken
  Liz Berghuis - eenwording

  Wanneer ik met dit boek ook maar een heel klein steentje kan bijdragen in het grote complexe gebied dat therapie heet door te pleiten bij hulpverleners en hulpzoekenden om voldoende tijd uit te trekken om samen te onderzoeken of er sprake is van ziekte of van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Piet Rottier boeken
  Piet Rottier - De tijdelijke "metamorfose" naar "begeleidingsengel"

  In mijn vorige twee boeken, "mijn naam is Piet Rottier enzo", en mijn wedergeboorte op Planeet "ERALKER," schreef ik onder meer over de belofte die twee entiteiten, Nefrit en Aison, mij deden om te ervaren hoe het is om een "begeleidingsengel" te zijn voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Raak

  Op mijn zesentwintigste werd ik voor het eerst verliefd op een meisje. En op de rockband waar we in speelden. Het meisje was eenentwintig, had een stem als van een engel, droeg een panty als t-shirt en een glittersteentje tussen haar wenkbrauwen. Ze was alles… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Roy Peters boeken
  Roy Peters - De stappen naar geluk

  Roy Peters is een alcoholist. Hij wilde wel stoppen maar dat lukte hem niet. Hij was fors getraumatiseerd. Hij was bijna dood door de alcohol. De verandering kwam toen hij in 2014 werd opgenomen in de Jellinek Minnesota Kliniek en in aanraking kwam met het 12… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Kees de Kok boeken
  Kees de Kok - Een fabriek beginnen in Spanje

  De ongelooflijke verhalen van een Nederlandse ondernemer die in 2007 gestart is met een productiebedrijf in Spanje. Hij vertelt over zijn ervaringen met de overheid, de haast onhaalbare verwezenlijking van zijn fabriek in Spanje. Hij heeft de Spaanse bouw- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Barbara Wareman boeken
  Barbara Wareman - Keer op keer

  Het bewogen levensverhaal van mij. Na de diagnose hiv trouwde ik om vervolgens snel weer te scheiden. Na mijn echtscheiding raakte ik verstrikt in een leven met loverboys. Ik raakte zwaar verslaafd aan de crack-cocaïne. Doordat ik mijn hiv medicatie niet meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ans Krebbeks boeken
  Ans Krebbeks - Rotzakken

  Een teek is de boosdoener aldus een Duitse Viroloog'Teken: de gevaarlijkste dieren van West Europa.' (Bron Elsevier 26 juni 2018).Soms gebeuren er rare dingen. Het overkomt je zonder dat je er voor kiest.Dan blijkt dat het leven gewoon weer verder gaat.Wel in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Chantal Snijders Merkelbach boeken
  Chantal Snijders Merkelbach - Veerkracht

  In Veerkracht laat Chantal zien dat door creativiteit en doorzettingsvermogen je jezelf kan redden, zolang je ook open staat voor je identiteit waar in de Indische en Molukse wereld steeds meer open over gesproken wordt. Zelfs na een revalidatie van acht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Joop Gerritsen boeken
  Joop Gerritsen - Toen ik nog hervormd was...

  Joop Gerritsen (Den Haag, 1931) groeide op in zuid-west Den Haag, als oudste zoon in een hervormd gezin met acht kinderen. Na de bittere oorlogsjaren begon zijn inzet voor de Haagse hervormde kerk, voor de scouting en voor de minderbedeelden in de stad.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Ronald van Raak boeken
  Ronald van Raak - Het Binnenhof blijft verbazen

  Waarom wordt het referendum ingevoerd, maar ook weer afgeschaft? Waarom lekken politici leugens en schrijven journalisten die op? Hoe komt het dat in naam van de vrijheid steeds vaker woorden worden verboden? Het Binnenhof blijft verbazen. Als Tweede Kamerlid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Annerieke de Vries boeken
  Annerieke de Vries - Een voltooid leven

  Doortje, een alleenstaande 78-jarige vrouw, hoort dat zij ongeneeslijk ziek is. De schrik slaat haar om het hart, want er zijn nogal wat onverwerkte gebeurtenissen die ze onder ogen moet zien. Doortje besluit de strijd tegen haar ziekte aan te gaan om tijd te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • H. Harrie boeken
  H. Harrie - Vrouwen kunnen niet schrijven

  Na een leven van zorgen en werken is er dan eindelijk tijd om een lang gekoesterde droom in vervulling te laten gaan. Harrie kan eindelijk gaan schrijven. Het kost wat tijd, maar dan kunnen eindelijk de eerste boeken worden uitgegeven en daarmee begint het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Lieve Kelders boeken
  Lieve Kelders - Ontwaken na de dood

  Roos haar naam werd ontleend aan het sterven van vaders petekind. In haar verdere leven werd ze regelmatig geconfronteerd met de dood. Doorheen deze drastische gebeurtenissen verscheen regelmatig de goede fee om een hart onder de riem te steken. Daardoor kreeg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Rudolph van Haga boeken
  Rudolph van Haga - Een marine loopbaan

  Het boek beschrijft de loopbaan van een marineofficier vanaf de keuring tot aan het eervol ontslag na dertig jaren trouwe dienst. Op levendige wijze wordt de ontwikkeling beschreven vanaf jong onervaren officier van de elektro­technische dienst tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Adje Steijn boeken
  Adje Steijn - Schoenjaren

  Een meisje van zeven glijdt met haar twee zusjes lachend en spelend op lakschoentjes door de gangen van het ziekenhuis, waar haar doodzieke moeder haar laatste dagen beleeft. De meisjes zijn er kind aan huis, ze komen elke dag op bezoek.Het zijn de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Marco Van den Wildenberg boeken
  Marco Van den Wildenberg - Opk#nkeren

  Als je op negentien jarige leeftijd wordt geconfronteerd met keelkanker, heeft dat natuurlijk een behoorlijke impact op je verdere leven. Zeker als er daarna nog meerdere tegenslagen op je pad komen. Marco beschrijft in dit boek zijn leven met kanker, het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,57
 • Willem Niesing boeken
  Willem Niesing - Klotetijd

  Een indrukwekkend verhaal over het twee keer krijgen van kanker en hoe dit je leven voor altijd veranderd. Dit alles terwijl het leven in een jong gezin gewoon door moet gaan.Een verhaal over ziek worden, overleven en weer gezond worden. Hetbeslaat een periode… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Willem Bol boeken
  Willem Bol - Costen ende Baeten

  'Costen ende Baeten': over slachtoffers van verzekeraars. “Het leven heeft mij geleerd, dat men altijd eenzaam is wanneer het onrecht bestreden moet worden."'Costen ende Baeten': over slachtoffers van verzekeraars Willem Bol beschrijft in 'Costen ende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ellen Léautaud boeken
  Ellen Léautaud - Ibiza Bali Revalidatie

  Ibiza Bali Revalidatie is een boek over het leven van Ellen Léautaud als hooggevoelig persoon die haar leven lang haar grenzen opzocht en haar spiritualiteit ontdekte. Het is een verhaal over hoe haar leven in een seconde honderdtachtig graden draaide na een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Mieni Westerink boeken
  Mieni Westerink - Herstel na dertien jaar overleven in de psychiatrie

  Nu ervaar ik die lange tijd op de gesloten afdeling als de slechtste tijd van mijn gehele opname. De verpleging vond ik wel oké. Maar mijn psycholoog kwam in mijn beleving ernstig tekort, met name omdat ik geen goed werkend antidepressivum had en geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Danny Dyer, Dominic Utton boeken
  Danny Dyer, Dominic Utton - Hooligans United

  Voor alle lezers van Rotterdam Hooligan! Acteur Danny Dyer is al zijn leven lang supporter van de rauwe Londense voetbalclub West Ham United en zodoende bekend met het fenomeen hooliganisme. De knauwende Cockney was dan ook de uitgelezen persoon om een reeks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Albert Clarysse boeken
  Albert Clarysse - Dr. Albert Clarysse. Ongecensureerd

  Dr. Albert Clarysse (Izegem °1936) herleeft zijn jeugdjaren tijdens de oorlog, en de strenge opvoeding in de lagere school en het college in Izegem. Pas aan de universiteit vond hij zijn gading. Expo 58 overtuigde hem dat hij zich moest specialiseren in de V… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Erkiena Zaalberg-van Elk boeken
  Erkiena Zaalberg-van Elk - Kampherinneringen

  In de crisis voor de Tweede Wereldoorlog verhuizen Dick en ­Erkiena met hun jonge gezin naar Java, Nederlands Indië. Dan valt Japan aan en Dick wordt krijgsgevangen gemaakt. Erkiena wordt met haar beide kinderen en haar oude moeder geïnterneerd in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Joke van Ruth boeken
  Joke van Ruth - Het been van Ome Han

  Het levensverhaal Joke van Ruth, het kindermeisje van toneelechtpaar Jules Croiset en Sonja Brill. Ze groeide op in de Schilderswijk en uit tot een markante vrouw.Het been van Ome Han Ik ben bezig met ramen zemen als ik de buurman zie binnenkomen. Hij is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Foekje van der Heide boeken
  Foekje van der Heide - Lief Zonnekind

  “Ik ben klaar en bereid om geaard te blijven, op mijn plek te blijven staan, ongeacht of het moeilijk is of niet. De woorden lieten mij niet los. Alsof ik wist dat ons een levensgrote verandering stond te wachten en ik mijzelf een bemoediging had geschreven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95