Waargebeurde verhalen

 • Liz Berghuis boeken
  Liz Berghuis - eenwording

  Wanneer ik met dit boek ook maar een heel klein steentje kan bijdragen in het grote complexe gebied dat therapie heet door te pleiten bij hulpverleners en hulpzoekenden om voldoende tijd uit te trekken om samen te onderzoeken of er sprake is van ziekte of van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Piet Rottier boeken
  Piet Rottier - De tijdelijke "metamorfose" naar "begeleidingsengel"

  In mijn vorige twee boeken, "mijn naam is Piet Rottier enzo", en mijn wedergeboorte op Planeet "ERALKER," schreef ik onder meer over de belofte die twee entiteiten, Nefrit en Aison, mij deden om te ervaren hoe het is om een "begeleidingsengel" te zijn voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Raak

  Op mijn zesentwintigste werd ik voor het eerst verliefd op een meisje. En op de rockband waar we in speelden. Het meisje was eenentwintig, had een stem als van een engel, droeg een panty als t-shirt en een glittersteentje tussen haar wenkbrauwen. Ze was alles… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Sjarrel de Charon boeken
  Sjarrel de Charon - De achterkant van Facebook

  Als Sjarrel de Charon in juli 2017 aan de slag gaat voor Arvato Bertelsmann in Berlijn, heeft hij geen idee wat hem boven het hoofd hangt. Pas tijdens de introductietraining wordt hem verteld dat hij als content moderator voor Facebook en Instagram aan de slag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Barbara Wareman boeken
  Barbara Wareman - Keer op keer

  Het bewogen levensverhaal van mij. Na de diagnose hiv trouwde ik om vervolgens snel weer te scheiden. Na mijn echtscheiding raakte ik verstrikt in een leven met loverboys. Ik raakte zwaar verslaafd aan de crack-cocaïne. Doordat ik mijn hiv medicatie niet meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Paul Dunki Jacobs boeken
  Paul Dunki Jacobs - Dirk

  Dit boek gaat over Dirk. Dirk was bepaald geen open deur, maar wel een goede vriend van me. Helaas is hij al overleden. Dit boek gaat ook over al die andere mensen in mijn leven en daarmee ook een beetje over mijzelf. Toen ik bezig was met schrijven dacht ik;… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lili Elbe boeken
  Lili Elbe - Van man naar vrouw

  Met een voorwoord van Loiza Lamers. Deze meeslepende weergave van de transformatie van de Deense kunstschilder Einar Wegener in Lili Elbe (1882-1931), is een dappere reis van man naar vrouw.Deze meeslepende weergave van de transformatie van de Deense… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Luc Schoonjans boeken
  Luc Schoonjans - Onopgeloste moorden in België 2

  Auteur Luc Schoonjans onderzocht vier verschillende zaken met één gemeenschappelijke noemer: een onvindbare dader. Tamara Morris verdween 13 jaar geleden in Aarschot. Pas drie jaar later werd haar lichaam gevonden in de Ardennen. Niemand weet wat haar is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Hilde Beets boeken
  Hilde Beets - Drie Generaties en Ik

  Dit boek is gebaseerd op waargebeurde verhalen, waarvan veel lezers verwonderd zullen opkijken. Het beschrijft de ervaring die de auteur heeft opgedaan als maaltijdbezorger bij bejaarden. Toen zij startte was zij 40 jaar en waren haar eerste klanten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,11
 • Heleen De Mooij-Lubbers boeken
  Heleen De Mooij-Lubbers - Ik zie jou

  Als kind bleef Heleen de Mooij-Lubbers liever in de schaduw van haar hardwerkende en intellectuele ouders en omgeving. Ze denkt te zijn wie ze is en dat ze de verwachtingen, die anderen uit haar omgeving van haar hebben, niet kan waarmaken en lijkt genoegen te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Casey N. Cep boeken
  Casey N. Cep - De moordenaar, de advocaat en de schrijver

  Casey Cep blaast in ‘De advocaat, de moordenaar en de schrijver’ het verloren geraakte true crime-verhaal dat Harper Lee schreef nieuw leven in. Alabama jaren zeventig: dominee Willie Maxwell wordt beschuldigd van de moord op vijf van zijn eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Antoinette de Boer boeken
  Antoinette de Boer - De vondeling van Kreta

  Hoe belangrijk is het te weten waar je vandaan komt. Antoinette werd als baby van tien dagen in een nis te vondeling gelegd bij een kindertehuis op Kreta. Een klein brie e was in haar kleertjes gedaan met de woorden: ‘Ik kom haar weer ophalen.’ Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Willem Niesing boeken
  Willem Niesing - Klotetijd

  Een indrukwekkend verhaal over het twee keer krijgen van kanker en hoe dit je leven voor altijd veranderd. Dit alles terwijl het leven in een jong gezin gewoon door moet gaan.Een verhaal over ziek worden, overleven en weer gezond worden. Hetbeslaat een periode… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anna Ruston boeken
  Anna Ruston - Ik was een seksslavin

  Ik was een seksslavin Anna Ruston In dit boek onthult Anna de schokkende waarheid over wat haar overkomt achter de gesloten deuren van een schijnbaar normaal huis in een gemiddelde straat. Anna groeit op in een ontwricht gezin. Ze voelt zich verwaarloosd en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Lawrence Anthony, Graham Spence boeken
  Lawrence Anthony, Graham Spence - De olifantenfluisteraar

  De olifantenfluisteraar Mijn leven met de kudde in de Afrikaanse wildernis Lawrence Anthony (met Graham Spence) Als natuurbeschermer Lawrence Anthony wordt gevraagd een kudde olifanten op te nemen op zijn Thula Thula Game Reserve, is zijn eerste reactie:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Isabelle Roos boeken
  Isabelle Roos - Uiterlijke schijn

  In ‘Uiterlijke schijn’ neemt Isabelle Roos (1972, pseudoniem) de lezer mee in haar leefwereld, die wordt gekenmerkt door angsten, obsessie en dwang. Wanneer ze op een dag te midden van haar collegae onderuit gaat, belandt ze in haar zogenaamde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Stephen R. Matthews boeken
  Stephen R. Matthews - De dag dat de nazi's kwamen

  ‘De dag dat de nazi’s kwamen’ van Stephen Matthews vertelt het waargebeurde persoonlijke verhaal van een Brits jongetje in een concentratiekamp in het Derde Rijk. In 1940 wordt het Kanaaleiland Guernsey gebombardeerd en bezet door de nazi’s. Als de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Miranda Vos-Damen boeken
  Miranda Vos-Damen - Hartsvriendinnen

  Dit boek is geschreven door Miranda die een dochter heeft van 21 jaar met het Syndroom van Down. Haar dochter Lisette is haar hartsvriendin en andersom. Lisette ziet haar moeder ook als een hartsvriendin. Dit boek heeft ze geschreven om aan iedereen te laten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Carolien Cramer boeken
  Carolien Cramer - Poppenkind

  Poppenkind: over een gewoon meisje in een ongewone wereldAls de elfjarige Hanna op een morgen vroeg wakker schrikt, en naar buiten kijkt, ziet alles er anders uit. De wereld van een dag geleden bestaat niet meer. Die verdwijnt op het moment dat de vliegtuigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Eke Mannink boeken
  Eke Mannink - De Senators

  Het mensbeeld van Fred en Nanny Senator uit Eefde is sterk bepaald door de Tweede Wereldoorlog. Dat is niet vreemd. In hun vroegste jeugd moesten ze onderduiken - los van elkaar. Ze beleefden de oorlogsjaren beiden heel anders. Dit boek gaat over hun verweven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marc Vande Gucht boeken
  Marc Vande Gucht - Alles blijft nazinderen

  Joke is twintig wanneer ze uit het leven stapt. Vijftien jaar later volgen we in Alles blijft nazinderen de zoektocht van haar vader Marc Vande Gucht om de dood van zijn dochter een plaats te geven.Van de rauwe pijn en het ongeloof bij haar overlijden tot zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Aletta Stevens boeken
  Aletta Stevens - Het tweede schot

  Het tweede schot - Een familieverhaal uit bezet Friesland Ruim veertig jaar lang weet ze nauwelijks iets over Johannes – Joop – Doedenias Schweitzer, haar oom die tijdens de Tweede Wereldoorlog in het Friese Elahuizen om het leven kwam. Niemand in haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Herwegen Kobe Van, Herwegen Christ Van boeken
  Herwegen Kobe Van, Herwegen Christ Van - Meisje met de feeënvingers

  Wanneer de Belgische Suzy Wandas in 1896 in een foorwagen in Brussel wordt geboren, wijst niets erop dat het kermismeisje zal uitgroeien tot een internationale ster. In de door mannen gedomineerde goochelwereld schittert zij als enige vrouwelijke goochelaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Wim B. Dubois boeken
  Wim B. Dubois - Verlangen naar Swier

  Een Rotterdamse jongen wordt tijdens de Tweede Wereldoorlog op de trein gezet om aan te sterken in Limburg. Hij maakt kennis met het boerenleven, de liefde en komt weer in oorlogsgeweld terecht.Verlangen naar Swier Als 13-jarige jongen wordt de Rotterdamse Wim… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jose Smit boeken
  Jose Smit - De droom, de dood en het leven

  Een autobiografisch verslag van een psychose getriggerd door kundalini en de overgang. Een spirituele reis over zingeving. Een verhaal over zelfonderzoek en zelfrealisatie.Een autobiografisch verslag van een spirituele reis n.a.v. een psychose; de schrijfster… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50