Waargebeurde verhalen

 • Astrid van der Star boeken
  Astrid van der Star - Ik doe wat ik wil

  Deze biografie begint in 2013 en gaat terug tot 1947. Het verhaal geeft een inkijk in het leven van Wil, een unieke bijzondere vrouw. Ze is opgegroeid in de volksbuurt Crooswijk in het naoorlogse Rotterdam. Wil leerde er behalve spelen en ravotten, ook vechten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • George Berben boeken
  George Berben - Kind van de rekening

  George wordt in juni 1945 als onwettig en ongewenst kind geboren in een kindertehuis in Velp.Zijn geboorte wordt als een grote schande ervaren en zijn grootouders stellen dan ook alles in het werk om zijn bestaan geheim te houden. Alle geoorloofde en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Bernice Larkens boeken
  Bernice Larkens - Lichtstralen

  Binnen drie jaar tijd heeft een domino-effect van persoonlijke en gezondheidsproblemen er toe geleid dat mijn leven volledig op zijn kop werd gezet. In 2007 verloor ik mijn dochter bij de geboorte, kreeg in het jaar daarna een miskraam, vervolgens reumatoïde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Zonder koekjes heeft het leven geen zin

  Heeft het leven zonder koekjes zin?Niet volgens Conny Mackaaij! Het idee om te gaan lijnen en daarom geen koekjes te mogen eten bezorgde haar acuut een gevoel van paniek. De vakanties in Frankrijk waren niet altijd om naar huis te schrijven en het volgen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gied Mommers boeken
  Gied Mommers - Saba - Tot en met morgen

  Waar ter wereld kun je de voordeur rustig open laten en de autosleutel in het contact laten zitten? Waar liggen de mango's voor het oprapen en staan er fruitbomen in eigen tuin, anders wel bij de vriendelijke buren? Waar is het nooit koud en zelden te warm?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Teus Weijman boeken
  Teus Weijman - Slakkenspoor

  Teus Weijman werd op 1 februari 1960 geboren in Ede en groeide op als het oudste kind in een gezin met drie kinderen. Zelf is hij nu vader van twee dochters. Hij schreef dit boek omdat hij zijn verhaal wil delen.Een sprookje: een lieve vrouw, twee mooie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Chris van Hassel boeken
  Chris van Hassel - Het is goed geweest

  Anna heeft zich altijd weggecijferd voor haar gezin en familie. Als ze eindelijk meer tijd voor zichzelf heeft, krijgt ze te horen dat ze ongeneeslijk ziek is en nog maar kort te leven heeft. Ze wil niet lijdend wegkwijnen, dus kiest ze voor actieve euthanasie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Anne van Zwieten-van Geest boeken
  Anne van Zwieten-van Geest - En nu?

  Nadja is tien jaar en heeft cerebrale parese. Dit boek beschrijft in duidelijke taal de belevenissen van een moeder rondom haar meervoudig gehandicapte dochter. Haar ervaringen, persoonlijke ontwikkeling en de band met haar dochter staan centraal. Met als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Ad Monitus boeken
  Ad Monitus - Gevangen in een kille omgeving

  In mijn bijna veertigjarige loopbaan als leraar op een basisschool heb ik de nodige directies aan me voorbij zien trekken. Na iedere directiewisseling moesten alle betrokkenen zich vanzelfsprekend aanpassen aan de nieuw ontstane situatie, maar deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Yolanda Oenen-van Dijk boeken
  Yolanda Oenen-van Dijk - Sem

  Over het boek Dit boek gaat over twaalf jaar strijd om het beste voor Sem te krijgen en het onbegrip dat Yolanda Oenen-van Dijk in deze strijd tegenkwam. Naleven van gerechtelijke uitspraken om bezoekregeling in Italië te laten plaatsvinden of luisteren naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annie van der Neut-Heller boeken
  Annie van der Neut-Heller - De Wond die Holland heet

  Dit is het verhaal van een familie die zn oorsprong vond in Ter Apel, Westerwolde. Hier worden de jeugdjaren van de jaren veertig beschreven, de leefgewoontes van kerk en school, het doormaken van de Tweede Wereldoorlog, de zorg om elkaar in een kleine… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Jan Prinsen, Lia Prinsen-Holland boeken
  Jan Prinsen, Lia Prinsen-Holland - Leven in de brouwerij

  Dit familieverhaal over vier generaties Prinsen in en om het Brabantse dorp Aarle-Rixtel leest als een roman. In de kenmerkende, humoristische schrijfstijl van Jan Prinsen maken we kennis met Cornelius Princen, die rond 1800 als brouwer wordt aangesteld op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Jake Dutch boeken
  Jake Dutch - De strijd van de psychoot

  De strijd van de psychoot gaat verder waar 'De weg van de psychoot' stopte. Dutch neemt je in dit deel mee naar een leven dat op hoge toppen, maar ook in diepe dalen wordt geleefd. Door dat contrast is het leven dat hij beschrijft vaak een letterlijke strijd.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Irene Poot-Hoogewerf boeken
  Irene Poot-Hoogewerf - Herinneringen aan een hogedrukpan

  "Irene komt uit een groot gezin. Tot haar verdriet heeft ze geen kinderen.De relatie met haar familie is moeizaam.Ze voelt zich vaak uitgesloten en wordt beschuldigd van dingen die ze niet heeft gedaan.Haar leven verloopt met de nodige ups en downs, en een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Ton van der Stelt boeken
  Ton van der Stelt - Mijn bijzondere moeder en ik

  Geen dik boek, maar zeker de moeite waard om te lezen, met mooie afbeeldingen van een moeder die zich mediamiek heeft ontwikkeld.Een vrouw met veel levenservaring en geeft veel naastenliefde.Veel mensen zijn door haar geholpen en met haar vele gaven troost en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Henny Goedemans boeken
  Henny Goedemans - Van zen tot nirvana volume 3

  Het begin ligt (Zen) in de Amsterdamse Watergraafsmeer. Het leven gaat door naar de oneindige (Nirvana) buitenwereld. Onder de kerk ziet de schrijver op jonge leeftijd zijn eerste concert, het is de band Zen (Hair). Het is het verhaal door de ogen van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Gennaro Pepe boeken
  Gennaro Pepe - De Man & De Schreeuw

  Tijdens de Nationale Dodenherdenking in 2010 verbrak een orthodoxe jood de twee minuten stilte op de Dam in Amsterdam met een lange kreet. Er ontstond paniek en de Koninklijke Familie werd naar een veilige hoek gedirigeerd. De Damschreeuwer was geboren..… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,15
 • Els Smits boeken
  Els Smits - Gebroken moederhart

  Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.Verhaal gaat over een naïeve zoon die zich iedere keer weer laat beïnvloeden door vrouwen die hem precies zo weten te manipuleren dat hij altijd voor hen klaarstaat en zichzelf totaal wegcijfert. Het resultaat is veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • liesbeth mekkering boeken
  liesbeth mekkering - Terug in het zadel

  Als klein meisje was ik al gek van paarden. Die liefde is door mijn geweldige echtgenoot Dick alleen maar versterkt. Hij was een echte paardenman en samen maakten we de mooiste ritten. Later ook met ons gezin. Ooit was ik een succesvolle zakenvrouw en zeer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Dominique den Hertog-Bruin boeken
  Dominique den Hertog-Bruin - Willens en wetens

  Geld, glitter en glamour, het is ijle lucht, als de deur zich opent en leugens en bedrog je aanstaren.Haat verteert de mens als er geen vergeving Is. Door te vergeven, die ander, maar ook Jezelf, kun je een nieuwe start maken.Angst en eenzaamheid verdwijnen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Cees Chamuleau boeken
  Cees Chamuleau - Niet voor Watjes

  NIET VOOR WATJES is het waar gebeurde verhaal van de in 2010 onschuldig opgesloten Chris Charlroi in de strafgevangenis van Sihanoukville (Cambodja). Het dagboek beschrijft de ontberingen van de protagonist op beeldende wijze. In zijn cel blikt Charlroi terug… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ira van de Waal-Versteeg boeken
  Ira van de Waal-Versteeg - Van het kastje naar de muur... en weer terug

  Dit boek heb ik geschreven omdat er heel veel mis kan gaan in de hulpverlening en dat er meerdere ouders/verzorgers zijn die tegen bepaalde situaties aan kunnen lopen. Dit boek kan een handleiding zijn voor ouders/verzorgers die hulp vragen bij bepaalde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jessica Hill boeken
  Jessica Hill - Een hospitaal binnen stappen doe je... met je hakken in je hand!

  Rozengeur en maneschijn de eerste drie bladzijdeDan slaat het noodlot toe, zware toe takeling door een paardRepliek van de dokters "een normaal mens blijft dan liggen en sterft"Een voorbeeld van het onuitputtelijke uithoudingsvermogen van een mensFouten die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Marian Werkman boeken
  Marian Werkman - Meer Maus

  Toen Marian Werkman een boek publiceerde over haar voormalige asielhond Meneer Maus, wist zij niet dat het verhaal zoveel impact op de lezers zou hebben. Ze kreeg mails, post en foto?s van honden met het boek en iedereen wilde weten hoe het nu met Maus ging.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Irene van Dijk boeken
  Irene van Dijk - Als de nevel optrekt

  'Als de nevel optrekt is een aangrijpend verhaal. Schrijver Irene van Dijk neemt ons mee naar de donkerste plekken van haar psyche. Plekken waar zij als kind jarenlang misbruikt, mishandeld en vernederd is. We delen haar angst, verdriet en schaamte, maar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90