Waargebeurde verhalen

 • Krista Mirjam Dijkerman boeken
  Krista Mirjam Dijkerman - Varen op je ziel

  Wie zijn we, waar komen we vandaan, waar gaan we heen, wat hebben we hier op aarde te doen? Het zijn vragen die elk mens, te pas of te onpas, wel eens bekruipen. Ze vormen het hart van alle spiritualiteit. Als iemand gaat dementeren, verdwijnen die vragen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • W.K. de Klerk boeken
  W.K. de Klerk - Brieven uit Andalusie

  Er zijn en worden veel verhalen over wonen in Spanje verteld en geschreven. Van sterke verhalen via allerlei interessante financiële of fiscale mogelijkheden tot schilderachtige reis- en natuurverslagen. Toen de schrijver ontdekte dat veel Nederlanders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Katja Breuers boeken
  Katja Breuers - Kusje uit de hemel

  "Een moeder in gesprek met haar babyzoon Noah, vlak voor de uitgerekende datum gestorven in haar buik. Hartverscheurend en intens. Maar dit verhaal gaat óók over hun hernieuwde kennismaking ná zijn dood. Haar verwerking is ontroerend en spiritueel." (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Welmoed Barendsen boeken
  Welmoed Barendsen - Lijntje

  Welmoed is net verhuisd. Ze gaat naar een nieuwe school. Hoewel het aan de buitenkant niet te merken is voelt ze zich diep vanbinnen eenzaam en ongelukkig. Op een zekere dag neemt ze een belangrijk besluit: ze gaat een streng dieet volgen. Nauwgezet houdt ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Heidje Martens boeken
  Heidje Martens - Geen kind of een vreemd kind?

  'Aldoor die sluimerende angst. Het ging niet langer enkel om ons. Na al die jaren dat we onszelf in het middelpunt hadden geplaatst, kwam plots, uit het niets, een beeld van een kind naar voren. Niet óns kind, wel 'een' kind. Zo vreemd, zo veraf, zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Eddy Veerman boeken
  Eddy Veerman - ALS u dit leest...

  "Ik had het kunnen bedenken", zegt Martin Veerman, als hij - zelf gediagnosticeerd - bekend raakt met de campagne. "Hard, maar kennelijk noodzakelijk." Zelfspot is hem niet vreemd, zowel voor als na de diagnose. Eerst is er de schok en de angst. "Ik heb alleen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Joost Overzee boeken
  Joost Overzee - Allez allez Overzee

  Joost Overzee, de adulte terrible van de Nederlandstalige motorjournalistiek, en zijn partner Cherubijn verruilden begin 2008 het comfortabele Amsterdam voor een nietig gehucht bij de Franse Pyreneeën. Nog lang niet gefortuneerd genoeg om de pensionado uit te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • G.D. Beker boeken
  G.D. Beker - 1 jaar TRIS Troepenmacht in Suriname

  G.D. Beker was achttien, in Suriname hadden ze militairen nodig, het avontuur lokte en dat was het begin van zijn TRIS-tijd. In 1962 werd hij ingedeeld bij het tweede peloton, C-compagnie 1962, 2e detachement. Zijn platte marechausseepet werd verwisseld voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Karin Martens boeken
  Karin Martens - Never too late

  Na een turbulent leven is Karin Martens op een dieptepunt beland: als alleenstaande moeder in de bijstand, verrekkend van de rugpijn, in een rijtjeshuis in het Brabantse dorpje Wouw. Alles is weg: haar geliefde broer Edwin is jong overleden, haar vader, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Wyneke de Geus boeken
  Wyneke de Geus - Het uur dat de bergen doorzichtig worden

  Van het uitzicht op bergen geniet bijna iedereen. Aan het einde van de middag, vlak voor het licht verdwijnt, lijkt het of de bergen op de achtergrond doorzichtig worden. Voor Wyneke de Geus is het of zij door die doorzichtige bergen haar verleden terug kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Quintra Rijnders boeken
  Quintra Rijnders - Er was eens een zwarte wolk...

  Je hebt er vast weleens van gehoord - een postpartum depressie. Je denkt waarschijnlijk: dat overkomt mij nooit! Maar wat als het wel gebeurt? Dan zoek je lotgenoten en vooral verhalen over hoe zij uit de inktzwarte put zijn gekropen. 'Er was eens een zwarte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marianne Janssen boeken
  Marianne Janssen - De soep ruikt naar hond

  Herinneringen van Indische Nederlanders na de oversteek Wie Indië in de aderen heeft, zal nooit écht met Indië breken. Na de politionele acties in voormalig Nederlands-Indië kwam er een enorme stroom Indische Nederlanders naar Nederland. Het werd hen bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Yoeri Kievits boeken
  Yoeri Kievits - De thuiswedstrijd

  In zijn derde boek vertelt Yoeri Kievits, een van de topmannen van de harde kern van Feyenoord, over het dagelijks leven van de mannen die zo diep geworteld zijn in de Rotterdamse scene. Yoeri Kievits onthult hoe de hooligans onder elkaar en met vrouwen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Petra Hartlieb boeken
  Petra Hartlieb - Mijn geliefde boekhandel

  Vrouw wordt tijdens vakantie verliefd op (gesloten) literaire boekhandel. Ze besluit haar baan op te zeggen, de winkel te kopen en met haar gezin te verhuizen naar boven de winkel.Petra Harlieb neemt je mee naar haar boekwinkel in Wenen. Het is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Roy Peters boeken
  Roy Peters - Naar God

  Vanaf 1980 begint voor Roy Peters een stormachtig leven. Het brengt hem in de kraakbeweging en de anarchistische "Spuigroep". Hij woont een jaar in Jeruzalem. Later studeert hij politicologie, maar besluit tot een carrière in de misdaad. Na enkele grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • San Daniël boeken
  San Daniël - De Canadese jaren

  'nieuwe land. Met een hoofdpersoon die geconfronteerd wordt met een psychopaat die zijn broer vermoordt en het daarna op hem gemunt heeft. Een keihard treffen kan dan ook niet uitblijven. Kracht tegen intellect met een niets ontziende killer. Het harde begin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • San Daniël boeken
  San Daniël - De verborgen jaren

  Een autobiografisch verhaal zonder weerga, waarin de hoofdpersoon moet zien te overleven in de harde zelfkant wereld van Noord Amerika. Conflicten op leven en dood in indianen bars. Love guru's, Love-ins en de hippie tijd. Een vriendschap die communeachtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Mark Schell boeken
  Mark Schell - Vaders zijn ook zwanger

  Zwangerschap is een vrouwending. De man hangt er een beetje verloren en onwetend bij. Aan de man zie je niet dat hij zwanger is en zelf voelt hij ook niet of het goed of slecht gaat. Dit boek beschrijft in luchtige en klare mannentaal wat er allemaal kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Tom De Smet, Alpha 022 boeken
  Tom De Smet, Alpha 022 - Hoe ik de beste vriend van een seriemoordenaar werd

  Claudy Pierret had verschillende moorden op zijn naam. Toch kon het Belgische gerecht hem niets maken. Ten einde raad werd undercoveragent Alpha 022 op de zaak gezet. Zijn taak: bevriend raken met Pierret en bewijzen tegen hem verzamelen. Een jaar lang werkte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Maruscha Koster boeken
  Maruscha Koster - Spiegelbeeld, vertel eens even...

  'Als ik in de spiegel kijk, zie ik een vrouw van bijna vijftig die behoefte heeft aan rust. Rust in lichaam en geest. Om dat te bereiken, wordt het tijd om mijn levensverhaal te vertellen.' Met deze woorden opent Maruscha Koster haar autobiografie waarin ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Dsirée Bekker boeken
  Dsirée Bekker - Verborgen kracht, zichtbare verhalen

  De Ivonne van de Ven Stichting komt op voor betere suïcidepreventie in Nederland. De verhalen van nabestaanden, die de Ivonne van de Ven Stichting het afgelopen jaar verzameld heeft, laten op krachtige wijze zien hoe ingrijpend voor alle betrokkenen een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Joeri Cools boeken
  Joeri Cools - Ooit wordt het beter

  Lees dit bloedstollend waargebeurd verhaal met als boodschap: geen enkel kind mag dit ooit nog meemaken!De kinderjaren van Joeri in het Oost-Vlaanderen van de jaren '70 en vroege jaren '80 lezen als een horrorverhaal. Moeder en stiefvader hebben elkaar leren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Derk Boswijk boeken
  Derk Boswijk - Waarom ik vertrok

  December 1913. Veehandelaar P.V. uit Ter Aar is zonder dat iemand daarvan wist naar Amerika vertrokken, zonder orde op zaken te stellen en achterlatende vrouw en 9 kinderen. Menig landbouwer in de gemeente is hiervan de dupe. Met dit korte krantenartikel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Will Kraaijeveld boeken
  Will Kraaijeveld - 'Dat wilde je zelf'

  Na een mislukte zelfmoordpoging kijkt de vrouw openhartig terug op haar leven. Ogenschijnlijk voor het geluk geboren. Een vrouw die het leven met enthousiasme en humor tegemoet trad, maar naarmate de tijd verstreek, leek het wel of alles zich tegen haar keerde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Chantal van den Brink boeken
  Chantal van den Brink - Brieven van mijn ziel 3

  Na de begrafenis van haar moeder vertoont Chantal verschijnselen van Post Traumatische Stress en begint de strijd om te genezen pas echt. Haar echtgenoot, ineens alleen in de zorg van de drie kinderen, het bedrijf en het landgoed, steunt haar door dik en dun.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95