Waargebeurde verhalen

 • Carolien Cramer boeken
  Carolien Cramer - Thee en tranen

  Emma had altijd gedacht te weten wat ze zou doen, wanneer het haar zou overkomen. Maar sommige dingen weet je pas echt zeker op het moment dat ze je overkomen. Ze stond op een parkeerplaats bij een hotel, en ze wachtte op een van de minnaressen van Peter. En… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lieneke van der Kwaak boeken
  Lieneke van der Kwaak - Het mysterie rond mijn moeder

  Lieneke van der Kwaak komt uit een bijzondere familie. Ze voelde zich altijd al anders dan haar ouders, omdat ze zowel uiterlijk als innerlijk helemaal niet op hen leek. Op het moment dat ze een handtekening wilde halen om in ondertrouw te gaan, werd haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gerard Schouwink, Gisela Schouwink boeken
  Gerard Schouwink, Gisela Schouwink - Killed in action - Mark Schouwink

  Wat gebeurt er met je als je te horen krijgt dat je zoon is gesneuveld in Afghanistan? 18 april 2008: Mark Schouwink, een jonge soldaat op vredesmissie, sneuvelt in Uruzgan. Zijn ouders Gerard en Gisela hebben na dat vreselijke bericht vrijwel direct contact… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hanny Michaelis boeken
  Hanny Michaelis - Lenteloos voorjaar. Oorlogsdagboek 1940-1941

  Toen de dichteres Hanny Michaelis op 11 juni 2007 overleed, werd in haar nalatenschap een groot aantal schriften aangetroffen waarin ze gedurende enkele periodes van haar leven een dagboek had bijgehouden. In de eerste schriften deed ze verslag van haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • J. Strik boeken
  J. Strik - Buitenspel gezet

  Het is een zeldzaamheid dat het je overkomt. Een nog grotere zeldzaamheid dat het je zelfs twee keer overkomt. Maar het gebeurde Judith Strik. Ze kreeg last van haar schouder en dat hinderde haar erg bij het voetballen. Druk gehad, spanning misschien, zeker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Harry Teernstra boeken
  Harry Teernstra - Stilstaan bij wat bewogen heeft

  Ieder mens zit vol met doodgewone en toch prachtige ontroerende verhalen; levensverhalen, die kunnen troosten, een lach of juist een traan oproepen, die wellicht een ander licht op het leven werpen, kortom verhalen die stilstaan bij wat de verteller bewogen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Johan Steenhoek boeken
  Johan Steenhoek - Heleen

  Autobiografische roman over liefde en loslaten Tijdens zijn vakantie op Ameland hakt Eric de knoop door. Als hij terug is, wil hij alles veranderen. Hij zal zijn opvolgers inwerken en eindelijk de tijd hebben om van het leven te genieten. Als Erics vrouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Linda Lubach-de Wit boeken
  Linda Lubach-de Wit - Zichtbaar onzichtbaar

  De dochter van Linda Lubach-de wit heeft autisme. In dit boek heeft Linda haar ervaringsverhaal opgeschreven. De verschillende emoties die hierbij aan bod komen, passeren allemaal de revue: dankbaarheid en blijdschap, maar ook verdriet en onzekerheid.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,71
 • Hans Siepel boeken
  Hans Siepel - Stemmen van de ziel

  "Wat is dementie? Medici twijfelen niet aan het antwoord op die vraag. Het is een ziekte van de hersenen. Hersencellen worden aangetast waardoor het denkproces van de mens wordt vernietigd. Dit boek, dat het dementieproces van mijn moeder schetst, laat zien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Malala Yousafzai boeken
  Malala Yousafzai - Ik ben Malala

  Het ontroerende en inspirerende verhaal van Malala ‘Ik kom uit een land dat om middernacht is gesticht. Toen ik de dood in de ogen keek, was het middaguur net aangebroken.’ Wie is Malala? Malala Yousafzai werd in 2012 van zeer dichtbij in het gezicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Henny Goedemans boeken
  Henny Goedemans - Van Zen tot Nirvana Volume 2

  Het begin ligt (Zen) in de Amsterdamse Watergraafsmeer. Het leven gaat door naar de oneindige (Nirvana) buitenwereld. Onder de kerk ziet de schrijver op jonge leeftijd zijn eerste concert, het is de band Zen (Hair). Het is het verhaal door de ogen van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Esmeralda Heij boeken
  Esmeralda Heij - Het is kennelijk zo bedoeld

  Het is kennelijk zo bedoeld is het verhaal van een gewone vrouw die een ongewoon pad kiest. Ze stapt van de een op de andere dag uit haar huwelijk en zegt haar veelbelovende carrière op om op ontdekkingsreis te gaan naar Liefde. Ze voelt dat ze door het leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Petra Pelties, Linda Bruins Slot boeken
  Petra Pelties, Linda Bruins Slot - Queen P!

  'Queen P!' is de biografie van rapper Petra Pelties. Haar leven was heftig, vol geweld en foute mannen. Tot ze God ontmoette en alles anders werd. Queen P is de hiphopbelofte van Nederland en haar muziek werd opgepikt door raplegende Kurtis Blow. Ze zat aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Inge van der Vorst boeken
  Inge van der Vorst - Van bakfiets tot brandhaard

  In 'Van bakfiets tot brandhaard, een jong gezin tussen Amerikaanse elitemilitairen' beschrijft Inge van der Vorst (1981) de dilemma's van het thuisfront van de uitgezonden militair. In haar geval is de situatie nog complexer omdat zij met haar twee kleine… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Puck van der Land boeken
  Puck van der Land - De Commune van Rotterdam

  Dit boek beschrijft hoe een groep mensen die eerst lid waren van een linkse politieke organisatie, de KENml, na een aantal jaren van discussiëren over vrije relaties, besloot om een grote commune te vormen. Hun marxistische ideologie stelde dat bevrijding van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Julie Lindhout-Sibbald boeken
  Julie Lindhout-Sibbald - Hendrik-William Sibbald

  Hendrik -William Sibbald - mijn leven is verlengd gaat over het leven van Hendrik-William Sibbald, geboren op 15 januari 1920 in Soebang. Een Indische Nederlander die geen normale jeugd heeft gekend. Een jeugd die vooral in het teken heeft gestaan van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,13
 • J. Koorn boeken
  J. Koorn - Terugblikken

  Zoals de titel van deze tweede uitgave al aangeeft, blikt de auteur in dit boek terug op de belangrijkste gebeurtenissen uit zijn leven, geïllustreerd met foto's, met de normale ups-en downs, zoals die in miljoenen mensenlevens voorkomen.Wellicht herkent u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Laura Daniëls boeken
  Laura Daniëls - Autisme is een deel van mij

  Neem een kijkje in de wereld van Laura die dagelijks leeft met haar autisme. Persoonlijke onderwerpen laten je een beeld vormen van hoe ik denk en voel. Ik wil met mijn persoonlijk verhaal een herkenning geven aan de mensen dat ze niet mogen opgeven hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Herman Willemse boeken
  Herman Willemse - Vrije slag

  Begin jaren zestig was Herman Willemse de heer en meester van het internationale marathonzwemmen. Dat had de lokale badmeester van Alkmaar, die hem tevergeefs probeerde de schoolslag bij te brengen, nooit kunnen vermoeden. De lange meneer in kostuum langs de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Ferry Brandenburg van den Gronden boeken
  Ferry Brandenburg van den Gronden - Expeditie Sterrengebergte

  In 1959 vertrok een wetenschappelijke expeditie vanuit Nederland naar het toenmalige Nederlands Nieuw-Guinea. Doel van de expeditie was om de flora, fauna en geografie van het destijds nog 'maagdelijke' Sterrengebergte in kaart te brengen. Na een bijzonder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Johanna van den Berg boeken
  Johanna van den Berg - Fiene

  Dit is het levensverhaal van Fiene, een heel gewone vrouw die opgroeide op het Groninger platteland, het Hoogeland, in het midden van de twintigste eeuw.Zij was de oudste uit een eenvoudig boerenarbeidersgezin waarin geloof, soberheid en vlijt grote deugden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Mariken Hoving boeken
  Mariken Hoving - In de diepte

  "Je wordt twee jaar. Je kunt dat ook al zeggen. Je kunt zoveel zeggen. En begrijpt zoveel. Dat mama naar het ziekenhuis moet. En dat dit is omdat mama buikpijn heeft. Je legt je handje op mijn voorhoofd en zegt: "Beetje warm, tempen." Dat voelt heel verkeerd.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Guido Bindels boeken
  Guido Bindels - Brigitte

  Haar pasfoto wordt afgekeurd omdat ze er op lacht. Haar bankrekening wordt geblokkeerd omdat ze na achttien jaar nog steeds niet zelf een handtekening kan zetten. En het arbeidsbureau blijft er op hameren dat ze toch echt een baan moet gaan zoeken. Brigitte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Paul Hofman boeken
  Paul Hofman - De roze moorden

  Een groot aantal van in Nederland gepleegde misdrijven is homogerelateerd. Opvallend is dat het gebruikte geweld in vrijwel alle zaken zeer heftig is.Moord en doodslag in de gayscene zijn onderbelichte onderwerpen in de wereld van de misdaadliteratuur. Is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Cindy Véronique te Ronde boeken
  Cindy Véronique te Ronde - Glinsterend geluk

  Korte ervaringsverhalen over adoptie. Afgewisseld met tips voor ouders en leerkrachten van adoptiekinderen in het basisonderwijs. Samen met haar man en dochter Yara maakt Cindy een fietstocht door China. Met hun ligfietsen fietsen ze meer dan duizend kilometer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95