Waargebeurde verhalen

 • Els Smits boeken
  Els Smits - Gebroken moederhart

  Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.Verhaal gaat over een naïeve zoon die zich iedere keer weer laat beïnvloeden door vrouwen die hem precies zo weten te manipuleren dat hij altijd voor hen klaarstaat en zichzelf totaal wegcijfert. Het resultaat is veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • liesbeth mekkering boeken
  liesbeth mekkering - Terug in het zadel

  Als klein meisje was ik al gek van paarden. Die liefde is door mijn geweldige echtgenoot Dick alleen maar versterkt. Hij was een echte paardenman en samen maakten we de mooiste ritten. Later ook met ons gezin. Ooit was ik een succesvolle zakenvrouw en zeer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Dominique den Hertog-Bruin boeken
  Dominique den Hertog-Bruin - Willens en wetens

  Geld, glitter en glamour, het is ijle lucht, als de deur zich opent en leugens en bedrog je aanstaren.Haat verteert de mens als er geen vergeving Is. Door te vergeven, die ander, maar ook Jezelf, kun je een nieuwe start maken.Angst en eenzaamheid verdwijnen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Cees Chamuleau boeken
  Cees Chamuleau - Niet voor Watjes

  NIET VOOR WATJES is het waar gebeurde verhaal van de in 2010 onschuldig opgesloten Chris Charlroi in de strafgevangenis van Sihanoukville (Cambodja). Het dagboek beschrijft de ontberingen van de protagonist op beeldende wijze. In zijn cel blikt Charlroi terug… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ira van de Waal-Versteeg boeken
  Ira van de Waal-Versteeg - Van het kastje naar de muur... en weer terug

  Dit boek heb ik geschreven omdat er heel veel mis kan gaan in de hulpverlening en dat er meerdere ouders/verzorgers zijn die tegen bepaalde situaties aan kunnen lopen. Dit boek kan een handleiding zijn voor ouders/verzorgers die hulp vragen bij bepaalde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Anna Francesca boeken
  Anna Francesca - De poes van de buren

  Dit dagboek beschrijft een helse periode van psychische mishandeling in het leven van Anna Francesca. Het weerspiegelt haar emoties, haar bezorgdheid en liefde voor haar dochter en voor de poes van de buren. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jessica Hill boeken
  Jessica Hill - Een hospitaal binnen stappen doe je... met je hakken in je hand!

  Rozengeur en maneschijn de eerste drie bladzijdeDan slaat het noodlot toe, zware toe takeling door een paardRepliek van de dokters "een normaal mens blijft dan liggen en sterft"Een voorbeeld van het onuitputtelijke uithoudingsvermogen van een mensFouten die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Marian Werkman boeken
  Marian Werkman - Meer Maus

  Toen Marian Werkman een boek publiceerde over haar voormalige asielhond Meneer Maus, wist zij niet dat het verhaal zoveel impact op de lezers zou hebben. Ze kreeg mails, post en foto?s van honden met het boek en iedereen wilde weten hoe het nu met Maus ging.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Irene van Dijk boeken
  Irene van Dijk - Als de nevel optrekt

  'Als de nevel optrekt is een aangrijpend verhaal. Schrijver Irene van Dijk neemt ons mee naar de donkerste plekken van haar psyche. Plekken waar zij als kind jarenlang misbruikt, mishandeld en vernederd is. We delen haar angst, verdriet en schaamte, maar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Sonja P. de Vries boeken
  Sonja P. de Vries - ZwarthArt

  Na het beëindigen van haar relatie met de kunstenaar ontwaakt Sarah uit haar emotionele bedwelming. Als de contouren van de harde werkelijkheid pijnlijk zichtbaar worden geeft ze haar verwerkingsproces een bijzondere wending. Ze besluit veertig dagen lang een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Binal boeken
  Binal - De verslindende bloem

  Automatisering en gebruiker. Het zou te ver voeren hier de enorme voordelen (gemakken) van automatisering aan te halen. Daarbij gaat het om: snelheid bij uitwisselen van informatie, punctualiteit, veiligheid, ontwikkeling en veel meer.Helaas krijgen door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Vronie Konijn boeken
  Vronie Konijn - Vronie Veronique Veronica

  Onbevangen vertrok ik op 21 april.De rijp fonkelde als helder kristal opde aarde en bedekte hiermee elkeonzekerheid diep in mezelf. Op mijnrug droeg ik een rugzak gevuld metpraktische dingen. Met twee handenhad ik geprobeerd mijn angst vooreenzaamheid en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Irma Puschnigg boeken
  Irma Puschnigg - Ontheemd

  In deze autobiografie geeft een kijkje in haar levensgeschiedenis. Haar levenservaringen zullen de lezer af en toe ongetwijfeld een traantje doen wegpinken. Onderwerpen als opgroeien bij pleegouders, emotionele mishandeling, gepest worden, stukgelopen relaties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marisa Koolbergen boeken
  Marisa Koolbergen - Aldi

  Als de tweede wereldoorlog uitbreekt, komt er een einde aan het comfortabele leven van Aldi Hageman en haar familie in Nederlands-Indië. Haar kracht en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat ze de jaren in de Jappenkampen overleeft. Eenmaal in Nederland bouwt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Karina van Oosterhout boeken
  Karina van Oosterhout - De koffer van oom Gijs

  De opgedoken ansichtkaarten zijn het begin van een zoektocht naar het verleden van de in Rotterdam geboren Kees. Gesprekken met familie in Bodegraven herinneren hem aan zijn ooms, die tijdens de Tweede Wereldoorlog in Duitsland werkten en overleden. Oom Janus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,85
 • Jan van Dam boeken
  Jan van Dam - Eigenaardig persoon

  Het levensverhaal, oftewel autobiografie van Jan van Dam. Alles word besproken er word niks verzwegen in dit boek. Er word gepraat over criminele activiteiten maar ook over detenties ggz opnames en veel meer! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Piet Schreuder boeken
  Piet Schreuder - Van huis en haard verdreven

  Ik had altijd de behoefte gebeurtenissen in mijn leven schriftelijk vast te leggen. Die gebeurtenissen vonden plaats in Arnhem, plus de belevenissen tijdens de evacuatie, eerst in mei 1940, toen in september 1944. Ik gebruik vaak dialogen, die ook vaak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,65
 • Jan de Kort boeken
  Jan de Kort - De vijand komt van opzij

  Jan de Kort (1951) schrijft vanaf 1992 voor theater (o.a. Game Over), en film (a star is born). Daarnaast schreef hij columns, artikelen (Lychnari) en de boeken Uitgekaderd (2007), Onzintuigen (2008, samen met Bart de Vries) en Jassos (2011). Naast het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Pieter A. Stam boeken
  Pieter A. Stam - Een petroleumblik uit Deventer

  Dit schrijven verhaalt enkele belevenissen van een Deventer burger. De studententijd aan de Tropische landbouwschool en een diensttijd in Nieuw Guinea, zijn bepalend voor het verloop van zijn leven. Hij werkt in Maleisië en Indonesië en studeert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Laura Daniëls boeken
  Laura Daniëls - Autisme is een deel van mij

  Neem een kijkje in de wereld van Laura die dagelijks leeft met haar autisme. Persoonlijke onderwerpen laten je een beeld vormen van hoe ik denk en voel. Ik wil met mijn persoonlijk verhaal een herkenning geven aan de mensen dat ze niet mogen opgeven hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ans van Kuijck Linders boeken
  Ans van Kuijck Linders - De mooiste herineringen van Floppie en Max

  HelmondDatum 13 juni 2013Het was op een zomerdag , eind augustus 2000Dat we eerst naar de winkel gingen om brokjeste kopen, daarna reden we naar de Mortel.En gingen we een klein hondje ophalenDat was een boerenfox. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Patricia Meulemans boeken
  Patricia Meulemans - Hoge pieken diepe dalen

  In 'Hoge pieken, diepe dalen' vertelt Patricia Meulemans in de vorm van een dagboek het verhaal van de dappere strijd van haar moeder tegen longkanker. In dit verhaal neemt de auteur geen blad voor de mond en schetst ze in klare taal de momenten van vreugde en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Marie-Thérèse Lips boeken
  Marie-Thérèse Lips - Zoektocht naar mijn Ziel

  Dit indrukwekkende boek beschrijft het waar gebeurde verhaal van een zoektocht naar de zin van het leven, de kern van jezelf, naar je Ziel.Bestaat er zoiets als een Ziel? Wat is dat een Ziel?Heeft iedereen een ZielEn zo ja, kun je die zien, voelen, en/of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ivonne Liebregts boeken
  Ivonne Liebregts - De Rups werd Vlinder

  Carla Dusang is een gezonde, sportieve vrouw van 35 jaar. Ze geniet van het prille moederschap dat ze combineert met haar succesvolle carrière. Het huwelijk met haar tweede man staat voor de deur en alles lijkt onder controle. Dan slaat het noodlot toe en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Brigit Woltjer boeken
  Brigit Woltjer - De fundamenten van het leven

  Nog steeds kan ik niet zeggen dat ik geloof in een God, maar ik geloof wel dat er meer is tussen hemel en aarde. Dit iets heeft mij geleid naar de kerk en indirect naar Antoine Bodar. Het was teleurstellend en schokkend om de weerstand vanuit mijn omgeving te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00