Waargebeurde verhalen

 • Jake Dutch boeken
  Jake Dutch - De strijd van de psychoot

  De strijd van de psychoot gaat verder waar 'De weg van de psychoot' stopte. Dutch neemt je in dit deel mee naar een leven dat op hoge toppen, maar ook in diepe dalen wordt geleefd. Door dat contrast is het leven dat hij beschrijft vaak een letterlijke strijd.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Irene Poot-Hoogewerf boeken
  Irene Poot-Hoogewerf - Herinneringen aan een hogedrukpan

  "Irene komt uit een groot gezin. Tot haar verdriet heeft ze geen kinderen.De relatie met haar familie is moeizaam.Ze voelt zich vaak uitgesloten en wordt beschuldigd van dingen die ze niet heeft gedaan.Haar leven verloopt met de nodige ups en downs, en een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Ton van der Stelt boeken
  Ton van der Stelt - Mijn bijzondere moeder en ik

  Geen dik boek, maar zeker de moeite waard om te lezen, met mooie afbeeldingen van een moeder die zich mediamiek heeft ontwikkeld.Een vrouw met veel levenservaring en geeft veel naastenliefde.Veel mensen zijn door haar geholpen en met haar vele gaven troost en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Henny Goedemans boeken
  Henny Goedemans - Van zen tot nirvana volume 3

  Het begin ligt (Zen) in de Amsterdamse Watergraafsmeer. Het leven gaat door naar de oneindige (Nirvana) buitenwereld. Onder de kerk ziet de schrijver op jonge leeftijd zijn eerste concert, het is de band Zen (Hair). Het is het verhaal door de ogen van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Els Smits boeken
  Els Smits - Gebroken moederhart

  Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.Verhaal gaat over een naïeve zoon die zich iedere keer weer laat beïnvloeden door vrouwen die hem precies zo weten te manipuleren dat hij altijd voor hen klaarstaat en zichzelf totaal wegcijfert. Het resultaat is veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Dominique den Hertog-Bruin boeken
  Dominique den Hertog-Bruin - Willens en wetens

  Geld, glitter en glamour, het is ijle lucht, als de deur zich opent en leugens en bedrog je aanstaren.Haat verteert de mens als er geen vergeving Is. Door te vergeven, die ander, maar ook Jezelf, kun je een nieuwe start maken.Angst en eenzaamheid verdwijnen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Cees Chamuleau boeken
  Cees Chamuleau - Niet voor Watjes

  NIET VOOR WATJES is het waar gebeurde verhaal van de in 2010 onschuldig opgesloten Chris Charlroi in de strafgevangenis van Sihanoukville (Cambodja). Het dagboek beschrijft de ontberingen van de protagonist op beeldende wijze. In zijn cel blikt Charlroi terug… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ira van de Waal-Versteeg boeken
  Ira van de Waal-Versteeg - Van het kastje naar de muur... en weer terug

  Dit boek heb ik geschreven omdat er heel veel mis kan gaan in de hulpverlening en dat er meerdere ouders/verzorgers zijn die tegen bepaalde situaties aan kunnen lopen. Dit boek kan een handleiding zijn voor ouders/verzorgers die hulp vragen bij bepaalde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jessica Hill boeken
  Jessica Hill - Een hospitaal binnen stappen doe je... met je hakken in je hand!

  Rozengeur en maneschijn de eerste drie bladzijdeDan slaat het noodlot toe, zware toe takeling door een paardRepliek van de dokters "een normaal mens blijft dan liggen en sterft"Een voorbeeld van het onuitputtelijke uithoudingsvermogen van een mensFouten die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Irene van Dijk boeken
  Irene van Dijk - Als de nevel optrekt

  'Als de nevel optrekt is een aangrijpend verhaal. Schrijver Irene van Dijk neemt ons mee naar de donkerste plekken van haar psyche. Plekken waar zij als kind jarenlang misbruikt, mishandeld en vernederd is. We delen haar angst, verdriet en schaamte, maar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Sonja P. de Vries boeken
  Sonja P. de Vries - ZwarthArt

  Na het beëindigen van haar relatie met de kunstenaar ontwaakt Sarah uit haar emotionele bedwelming. Als de contouren van de harde werkelijkheid pijnlijk zichtbaar worden geeft ze haar verwerkingsproces een bijzondere wending. Ze besluit veertig dagen lang een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Binal boeken
  Binal - De verslindende bloem

  Automatisering en gebruiker. Het zou te ver voeren hier de enorme voordelen (gemakken) van automatisering aan te halen. Daarbij gaat het om: snelheid bij uitwisselen van informatie, punctualiteit, veiligheid, ontwikkeling en veel meer.Helaas krijgen door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Irma Puschnigg boeken
  Irma Puschnigg - Ontheemd

  In deze autobiografie geeft een kijkje in haar levensgeschiedenis. Haar levenservaringen zullen de lezer af en toe ongetwijfeld een traantje doen wegpinken. Onderwerpen als opgroeien bij pleegouders, emotionele mishandeling, gepest worden, stukgelopen relaties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marisa Koolbergen boeken
  Marisa Koolbergen - Aldi

  Als de tweede wereldoorlog uitbreekt, komt er een einde aan het comfortabele leven van Aldi Hageman en haar familie in Nederlands-Indië. Haar kracht en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat ze de jaren in de Jappenkampen overleeft. Eenmaal in Nederland bouwt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jan van Dam boeken
  Jan van Dam - Eigenaardig persoon

  Het levensverhaal, oftewel autobiografie van Jan van Dam. Alles word besproken er word niks verzwegen in dit boek. Er word gepraat over criminele activiteiten maar ook over detenties ggz opnames en veel meer! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Laura Daniëls boeken
  Laura Daniëls - Autisme is een deel van mij

  Neem een kijkje in de wereld van Laura die dagelijks leeft met haar autisme. Persoonlijke onderwerpen laten je een beeld vormen van hoe ik denk en voel. Ik wil met mijn persoonlijk verhaal een herkenning geven aan de mensen dat ze niet mogen opgeven hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ans van Kuijck Linders boeken
  Ans van Kuijck Linders - De mooiste herineringen van Floppie en Max

  HelmondDatum 13 juni 2013Het was op een zomerdag , eind augustus 2000Dat we eerst naar de winkel gingen om brokjeste kopen, daarna reden we naar de Mortel.En gingen we een klein hondje ophalenDat was een boerenfox. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Patricia Meulemans boeken
  Patricia Meulemans - Hoge pieken diepe dalen

  In 'Hoge pieken, diepe dalen' vertelt Patricia Meulemans in de vorm van een dagboek het verhaal van de dappere strijd van haar moeder tegen longkanker. In dit verhaal neemt de auteur geen blad voor de mond en schetst ze in klare taal de momenten van vreugde en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Marie-Thérèse Lips boeken
  Marie-Thérèse Lips - Zoektocht naar mijn Ziel

  Dit indrukwekkende boek beschrijft het waar gebeurde verhaal van een zoektocht naar de zin van het leven, de kern van jezelf, naar je Ziel.Bestaat er zoiets als een Ziel? Wat is dat een Ziel?Heeft iedereen een ZielEn zo ja, kun je die zien, voelen, en/of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ivonne Liebregts boeken
  Ivonne Liebregts - De Rups werd Vlinder

  Carla Dusang is een gezonde, sportieve vrouw van 35 jaar. Ze geniet van het prille moederschap dat ze combineert met haar succesvolle carrière. Het huwelijk met haar tweede man staat voor de deur en alles lijkt onder controle. Dan slaat het noodlot toe en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Joch Kuiken boeken
  Joch Kuiken - Een Jordanese in Nieuw-West

  Dit is het verhaal van Joch Kuiken. Een geboren en getogen Jordanese, die in Amsterdam Nieuw-West belandde, en daar alweer vele jaren woont. Haar herinneringen reiken ver terug, tot diep in de vorige eeuw. Bijna negen decennia heeft ze meegemaakt. Haar verhaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,90
 • Joost Treebusch boeken
  Joost Treebusch - Suisje, mijn ongenode vriend

  Mijn derde boek is de afronding van een proces. Een proces van definitief accepteren dat ik tinnitus heb. Het was mijn vijand, maar is mijn ongenode vriend geworden. Daar heb ik een tweede traject van therapie voor gehad. En nu kan ik echt verder met mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Lenny van Konijnenburg-Meijnster boeken
  Lenny van Konijnenburg-Meijnster - Het moet nou toch niet gekker worden!

  'Het moet nou toch niet gekker worden' is een geregelde verzuchting van vele partners van mensen met NAH. Niet-aangeboren hersenletsel overkomt je van de ene op de andere dag door een ongeluk, zuurstoftekort na hartfalen of, in het geval van Rob, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ingrid Overeem boeken
  Ingrid Overeem - Levenslang

  Ingrid Overeem is lerares op een basisschool. Ze is een leuke juf, die er plezier in heeft met kinderen om te gaan en ze op een uitnodigende manier met de wereld te laten kennismaken. Als dat haar leven zou bepalen, zou Ingrid een gelukkig mens zijn. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Wim Olijve boeken
  Wim Olijve - De strijd van het geweten

  Tijdens een reünie van de middelbare school wordt Jan-Pieter geconfronteerd met zijn verleden. Door negatieve ervaringen en afwezigheid van een veilig thuisfront heeft hij zich jarenlang wantrouwend en discriminerend naar allochtonen opgesteld. Daardoor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00