Waargebeurde verhalen

 • A.A.H.H. Schouten boeken
  A.A.H.H. Schouten - Dag lieve kleine vlinder

  Tijdens de zwangerschap word teen vrouw lichamelijk, geestelijk en emotioneel voorbereid om voor haar kindje te zorgen. Als haar kindje dood gaat, dan staat een vrouw letterlijk met lege handen. Ook al wil zij met elke vezel in haar lijf voor dit kindje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Marcel Stortelder boeken
  Marcel Stortelder - Opgroeien in Dalten

  Het boek: Opgroeien in Dalten , beschrijft in een aantal flashbacks de ervaringen van de hoofdpersoon Marco, na een bijna doodervaring met hersenletsel. De hoofdpersoon reed met een bromfiets tegen een boom,en lag daarna een week in coma. Het boek heeft als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • C.J. Tempelman boeken
  C.J. Tempelman - Het kantoor

  Van een bestuurscrisis komen meestal alleen de gevolgen in de publiciteit. Deze sleutelroman duikt dieper in de processen die eraan ten grondslag liggen, en vertelt het persoonlijke verhaal dat de krant niet haalt.De jonge Russin Elena woont sinds haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Bastiana Hartogsveld boeken
  Bastiana Hartogsveld - Reiken naar de hemel

  'In dit aangrijpende verhaal wordt duidelijk hoe de schrijfster, uit het lood geslagen door de diagnose kanker, kracht put uit muziek en kunst, natuur en haar kleinkinderen. Hoe zij intens geniet van haar zonen, die haar als bodyguards vleugels hebben gegeven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Maaike Bakker boeken
  Maaike Bakker - Mee op de wind

  Ik zie hem nog aan komen lopen met zijn rieten koffer. De koffer is zwaar en ik begrijp hoe dat komt: hij zit vol met boeken. Dikke, zware boeken. Prekenboeken. Joris loopt er helemaal scheef door. Hij moet wel heel erg sjouwen, vind ik. En soms koopt bijna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sophia Sintos boeken
  Sophia Sintos - Adem

  'Adem' Dagboek van een dartele danseres. 'Back to the exciting eighties'.'Onderweg valt er altijd wat te beleven met avonturiers, feestgangers, vrienden en bijzondere mensenuit alle streken en verre oorden. Als de nacht begint dans ik voor je op nieuwe en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Brigit Woltjer boeken
  Brigit Woltjer - De fundamenten van het leven

  Nog steeds kan ik niet zeggen dat ik geloof in een God, maar ik geloof wel dat er meer is tussen hemel en aarde. Dit iets heeft mij geleid naar de kerk en indirect naar Antoine Bodar. Het was teleurstellend en schokkend om de weerstand vanuit mijn omgeving te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Carla Westerbeek-Sikkes boeken
  Carla Westerbeek-Sikkes - Tien zoetjes in de koffie

  Dit boek gaat over de relatie met mijn moeder gedurende de laatste jaren van haar leven. In dit boek wordt op een luchtige manier met dementie omgegaan.‘Je moet geen oude bomen verplaatsen,' had mijn moeder nog gezegd. En ze heeft gelijk gekregen. In dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • C.L. Westerbeek-Sikkes boeken
  C.L. Westerbeek-Sikkes - Zand, Zeep & Soda verhalen

  Vakantieperikelen van een eeneiige tweeling rondom een zomerhuisje in de duinen van Egmond aan Zee in de vijftig en zestiger jaren.De vakantieperikelen rondom een zomerhuisje in de duinen van Egmond aan Zee. Wat waren wij rijk. Doppinda s eten boven een krant.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Jan de Kort boeken
  Jan de Kort - De vijand komt van opzij

  Jan de Kort (1951) schrijft vanaf 1992 voor theater (o.a. Game Over), en film (a star is born). Daarnaast schreef hij columns, artikelen (Lychnari) en de boeken Uitgekaderd (2007), Onzintuigen (2008, samen met Bart de Vries) en Jassos (2011). Naast het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Corry Brokken boeken
  Corry Brokken - Toegift - grote letter

  'Ik werd al jong beroemd toen ik in 1957 het Songfestival won. Daarna werd ik een zangeres die in haar hart het liefste zo wilde zijn als de actrice Conny Stuart; een dame met stijl.'Die droom om actrice te worden is uiteindelijk uitgekomen. Nadat Corry… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jolanda van der Velden boeken
  Jolanda van der Velden - Zorg op recept

  Het zal je maar overkomen: geen grip meer hebben op je eigen leven en alles wat daar dan mee samenhangt. Van der Velden heeft haar ervaringen op treffende wijze op papier gezet. Met humor weet ze het beladen onderwerp van onze zorg op een luchtige manier te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Siegmund Zasada boeken
  Siegmund Zasada - Wie Zas matst...

  Gevaarlijk, absurd en humoristisch. Het boek "Wie Zas matst..." geeft ons een kijkje in het leven van een Poolse Limburger in Nederlandse dienst middels een reeks bijzondere verhalen. De memoires van Siegmund Zasada, verzameld en geredigeerd door kleinzoon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • David Van De Steen, Annemie Bulte boeken
  David Van De Steen, Annemie Bulte - Niet schieten, dat is mijn papa!

  Met grote letter gedrukt'Niet schieten, dat is mijn papa!' Dat zijn de laatste woorden van Rebecca, het veertienjarige zusje van David Van de Steen. Op 9 november 1985 worden de vader, de moeder en de zus van David voor zijn ogen vermoord op de parking van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Derk Boswijk boeken
  Derk Boswijk - Waarom ik vertrok

  December 1913. Veehandelaar P.V. uit Ter Aar is zonder dat iemand daarvan wist naar Amerika vertrokken, zonder orde op zaken te stellen en achterlatende vrouw en 9 kinderen. Menig landbouwer in de gemeente is hiervan de dupe. Met dit korte krantenartikel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Will Kraaijeveld boeken
  Will Kraaijeveld - 'Dat wilde je zelf'

  Na een mislukte zelfmoordpoging kijkt de vrouw openhartig terug op haar leven. Ogenschijnlijk voor het geluk geboren. Een vrouw die het leven met enthousiasme en humor tegemoet trad, maar naarmate de tijd verstreek, leek het wel of alles zich tegen haar keerde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Brenda van Es boeken
  Brenda van Es - In Spanje schijnt altijd de zon

  Wil je een boek lezen over carrières en sleur? Lees dit boek niet! Want in dit boek gaat het leven op z’n kop. Albert en Brenda rijden met hun volgepropte Volkswagen mét dakkoffer naar Andalusië. Ze verruilen regen voor zon, schoenen voor slippers.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Teus Weijman boeken
  Teus Weijman - Slakkenspoor

  Teus Weijman werd op 1 februari 1960 geboren in Ede en groeide op als het oudste kind in een gezin met drie kinderen. Zelf is hij nu vader van twee dochters. Hij schreef dit boek omdat hij zijn verhaal wil delen.Een sprookje: een lieve vrouw, twee mooie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Cindy Salman boeken
  Cindy Salman - In de bloei van mijn leven

  Over anorexia zijn vele boeken geschreven. Zowel de medische alsmede de psychologische benadering hiervan, is in vele toonsoorten en variaties tot uiting gekomen. In dit boek leest u wat anorexia is voor de auteur; Cindy Salman. Zij spreekt hier vanuit haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Roy Peters boeken
  Roy Peters - Naar God

  Vanaf 1980 begint voor Roy Peters een stormachtig leven. Het brengt hem in de kraakbeweging en de anarchistische "Spuigroep". Hij woont een jaar in Jeruzalem. Later studeert hij politicologie, maar besluit tot een carrière in de misdaad. Na enkele grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • San Daniël boeken
  San Daniël - De Canadese jaren

  'nieuwe land. Met een hoofdpersoon die geconfronteerd wordt met een psychopaat die zijn broer vermoordt en het daarna op hem gemunt heeft. Een keihard treffen kan dan ook niet uitblijven. Kracht tegen intellect met een niets ontziende killer. Het harde begin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • San Daniël boeken
  San Daniël - De verborgen jaren

  Een autobiografisch verhaal zonder weerga, waarin de hoofdpersoon moet zien te overleven in de harde zelfkant wereld van Noord Amerika. Conflicten op leven en dood in indianen bars. Love guru's, Love-ins en de hippie tijd. Een vriendschap die communeachtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Mark Schell boeken
  Mark Schell - Vaders zijn ook zwanger

  Zwangerschap is een vrouwending. De man hangt er een beetje verloren en onwetend bij. Aan de man zie je niet dat hij zwanger is en zelf voelt hij ook niet of het goed of slecht gaat. Dit boek beschrijft in luchtige en klare mannentaal wat er allemaal kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Frederik de Vos boeken
  Frederik de Vos - Fietsen zonder banden

  Over het boek: Floris loopt met zijn schoolvriendjes tijdens een zware storm op het strand van Zandvoort als voor zijn ogen de houten reddingsboot met roeiers in de woeste zee kapseist. Hij ziet Duitse soldaten het dorp binnentrekken. Oom Willy blijkt een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • R.A. de Jong boeken
  R.A. de Jong - Maar ik heb helemaal geen centjes voor de begrafenis...Deel 2

  Dagelijkse praktijk waaronder hulpverleners te werk gaan. Emotionele beleving van alle betrokkenen. Inside en achtergrondinformatie waar bij buitenstaanders weinig over bekend is. Van prille hulpverlening tot hoog complexe inzet vandaag de dag.Een laatste blik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50