Waargebeurde verhalen

 • Irene Brusche boeken
  Irene Brusche - Ik heb weer houvast… Het zal jou ook lukken

  Het boek gaat grotendeels over mijn leven en de zoektocht naar de Naakte Waarheid achter al mijn angsten en onzekerheid, wanhoop en verdriet, die worden afgewisseld door lichtpunten en spirituele inzichten, vanuit het gevoel dat er iets meer is tussen hemel en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Jelle G. de Vries boeken
  Jelle G. de Vries - Negen vrouwen en een hond

  Dit boek is een verhaal dat gaat over verbintenissen en scheidingen. Het is een door de schrijver beleefde zoektocht naar begrip, liefde en harmonie. Het laat zien hoe scheidingsprocessen ontstaan en relaties verder gaan. Vele leermomenten worden uitvoerig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,00
 • Johan de Vries, Jan Karsten, Catharina Geurts van Kessel boeken
  Johan de Vries, Jan Karsten, Catharina Geurts van Kessel - Negen vrouwen en een hond

  Dit boek is een verhaal dat gaat over verbintenissen en scheidingen. Het is een door de schrijver beleefde zoektocht naar begrip, liefde en harmonie. Het laat zien hoe scheidingsprocessen ontstaan en relaties verder gaan. Vele leermomenten worden uitvoerig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,00
 • Carla van Dokkum boeken
  Carla van Dokkum - Ik heb niet eens ja gezegd

  Waargebeurd en een onvoorstelbaar drama Carla schreef het rauwe verhaal van haar uit Iran gevluchte vriendin Nahid Akhondi (1967). Twee jaar zat zij bij haar aan tafel en deelde haar hartverscheurende niet-te-bevatten ervaringen. 1981 Bastam, Noord Iran; De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marion Wentink boeken
  Marion Wentink - Het best bewaarde familiegeheim

  Michelle is zes, als door een dramatisch voorval blijkt dat er een ernstige, dodelijke ziekte in haar vaders familie zit. Dit heeft een enorme impact op haar leven en dat van mensen in haar directe omgeving. Haar moeder vertelt in dit boek hoe het is om liefde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Elaine Shannon boeken
  Elaine Shannon - De val van LeRoux

  Paul LeRoux, zoon uit een Zuid-Afrikaans mijnwerkersgezin, bleek op jonge leeftijd al een begiftigd programmeur. Hij maakte carrière als innovatieve ondernemer, maar wordt nu verdacht van handel in drugs en medicijnen, het verkopen van kernwapenonderdelen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rindert van Zinderen Bakker boeken
  Rindert van Zinderen Bakker - Aantekeningen uit mijn levensloop

  Rindert van Zinderen Bakker (Kortezwaag 1845-Heerenveen 1927) was een belangrijk socialistisch voorman in het zuidoosten van Friesland. In de archieven van Museum Opsterlân bevindt zich een fraai handgeschreven boek waarin hij vertelt over zijn leven en werk.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Caryn Walker, Linda Watson-Brown boeken
  Caryn Walker, Linda Watson-Brown - Zeg me dat het je spijt, pappie

  Er zijn veel slachtoffers. Het probleem wordt zwaar onderschat. Caryn Walkers boek maakte een lawine aan reacties los. In Groot Brittannië stond het vele weken op de bestsellerlijsten. Dit is de waargebeurde geschiedenis van Caryn Walker en haar oudere zusje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Wilfred Ploeg boeken
  Wilfred Ploeg - Morgen gaat mijn vliegtuig

  In deze bundel vertelt Wilfred Ploeg (1953) veertig korte verhalen over ontmoetingen met jongens en mannen. Het eerste verhaal speelt in 1964 wanneer hij als elfjarig jochie onder de indruk is van een stoere jongeman met lang haar bij een Apeldoornse bushalte.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,89
 • Liz Berghuis boeken
  Liz Berghuis - Je doet ertoe!

  Als klein meisje leeft Liz al met God, ze ervaart dat Hij er altijd is en vindt in het kleine dorpskerkje een veilig thuis. Ondanks dat ze opgroeit in een problematisch gezin, weet ze haar hoofd boven water te houden, blijft ze geloven dat echte liefde bestaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Claudia Carli boeken
  Claudia Carli - Zoo lang ik hoop te leven

  Aan de hand van negentien versjes vertelt dit boek op een overrompelende manier de geschiedenis van een Joods meisje in Nederland tijdens de oorlog Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt Alida (Alie) Lopes Dias twaalf jaar en voor haar verjaardag krijgt ze een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marjan Gorissen boeken
  Marjan Gorissen - De verdwijning van Robin

  In dit boek vertelt Marjan Gorissen het schokkende verhaal van de verdwijning van de driejarige Robin Bogers en de enorme gevolgen die deze gebeurtenis voor haarzelf zal hebben. Ze wordt het slachtoffer van een dramatische justitiële dwaling. Het is 24 april… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • 'T Hart Gaby boeken
  'T Hart Gaby - Wanneer je niet meer leeft, maar overleeft

  Het leven is geen rozengeur en maneschijn, voor niemand. Bij sommigen kan het leven dusdanig zwaar gaan wegen, dat je moet gaan overleven. Dit boek zal een kijk geven over het leven in de psychiatrische zorg, wat de mentale gezondheidszorg inhoudt, het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Naomi Reghers boeken
  Naomi Reghers - Moeders meisje

  Dit autobiografische verhaal gaat over een naïef jong meisje dat opgroeit tot een wereldvreemde jonge vrouw. In brieven aan haar vader, die het gezin verlaten heeft toen ze zes jaar was en ze met haar familie in Zuid-Afrika woonde, beschrijft zij hoe zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Nikki Postma boeken
  Nikki Postma - Een kind zonder schaduw

  Na de geboorte van mijn zoon eind 2014 zakte ik als een kaartenhuis in elkaar. Ik was op. Dat waarvoor ik eindeloos van jongs af aan gestreden had, een normaal en gelukkig bestaan, was met zijn komst compleet. Hoewel dit een tijd van gelukzaligheid zou moeten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Dory Annink boeken
  Dory Annink - Over de pijngrens

  Over de pijngrens gaat over een periode waarin ik mijn weg probeer te zoeken naar herstel, balancerend tussen hoop en werkelijkheid . Een periode van januari 2014 tot aan mijn volledige herstel in augustus 2016.Toen ik in januari 2014 tijdens een strandrace… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Henriette Van Wermeskerken boeken
  Henriette Van Wermeskerken - Hetty

  Hetty Heynneman (1921 – 2016) bracht haar jeugd in Nederlands-Indië door. In de Tweede Wereldoorlog zorgde zij ervoor dat haar familie buiten de Japanse interneringskampen bleef, doordat zij een Indische voorouder wist op te sporen. Na de oorlog vestigde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Loes van Dam boeken
  Loes van Dam - Held op geitenwollen sokken

  Een hooggevoelige politievrouw belandt in een burn-out. Niet één keer, maar tot drie keer aan toe! Hoe kwam het zover? Welke rol speelden de mensen in haar werk- en privéomgeving? In heldere en makkelijk leesbare taal neemt Loes van Dam de lezer mee op haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,45
 • Olof Bakker boeken
  Olof Bakker - Een goede lerares

  Een waargebeurd verhaal. Niet door de schrijver bedacht, het is hem overkomen. Tijdens een indrukwekkende uitvaartplechtigheid ergens in de Zaanstreek, moet hij onvermijdelijk terugdenken aan zijn jonge jaren. Een dochter van de overledene was zijn eerste en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Lenneke Vente boeken
  Lenneke Vente - Tien onzichtbare jaren

  Lenneke Vente staat midden in het leven als er bij haar neurosarcoïdose geconstateerd wordt. De weg van succesvolle zakenvrouw naar chronisch patiënt gaat niet zonder slag of stoot en blijkt een continu proces. Ze merkt al snel dat ze in een compleet nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Stichting Ivonne van den Ven boeken
  Stichting Ivonne van den Ven - Hoopvolle aanpakken, indringende verhalen

  In deze Verhalenbundel 2018-2019 van de Ivonne van de Ven Stichting vertellen directbetrokkenen én hulpverleners over hun steun en zorg voor mensen met suïcidaal gedrag. De hoopvolle verhalen in deze bundel bieden perspectief. Toch had de zorg voor mensen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Corry De Moor boeken
  Corry De Moor - Boeren in Brabant

  In deze bundel vol familieverhalen gaat Corry de Moor terug naar haar kindertijd, een rijke en gelukkige tijd op een afgelegen boerderij in West-Brabant. Aan de hand van gewone, alledaagse gebeurtenissen beschrijft ze hoe zeven kinderen opgroeien in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Liz Berghuis boeken
  Liz Berghuis - uiteengevallen

  Innerlijk uiteenvallen betekent dat je een teveel aan pijn probeert te verdelen. Mijn vader, van wie ik veel hield, deed mij ook veel pijn. Deze uitersten aan gevoelens van liefde, haat, verwarring en angst, wisselden elkaar in zo’n snel tempo af, dat gewoon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • A. Kaatee boeken
  A. Kaatee - Blijven spelen!

  ‘Blijven spelen!’ is een autobiografie. De auteur wordt in 1957 geboren op de Amsterdamse Wallen. Als oudste zoon van een ‘foute Nederlander’ die tijdens de Tweede Wereldoorlog als kampbewaker werkte voor het Duitse leger. In een gewelddadig milieu van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • R.A. de Jong boeken
  R.A. de Jong - Maar ik heb helemaal geen centjes voor de begrafenis Deel 3

  Dit boek, alsmede de twee voorafgaande boeken, zouden verplichte leesstof moeten zijn voor jonge mensen in opleiding voor dit soort zware beroepen binnen de publieke sector.“Maar ik heb helemaal geen centjes voor de begrafenis deel 3” is het laatste deel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99