Verhalenbundels

 • Nico Dijkshoorn boeken
  E-book
  Nico Dijkshoorn - Dijkshoorn

  Dijkshoorn is de eerste bundel verhalen van Nico Dijkshoorn. Het is een bonte verzameling verhalen – vaak uiterst grappig, zoals die over het slachten van een gnoe, sierwortel snijden, Mart Smeets en lijndansen. Soms al klassiek, zoals die met vakantietips,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Hendrik Voogd boeken
  E-book
  Hendrik Voogd - De Kolonie

  Hallo lezer. Mijn naam is Hendrik Voogd, 80 jaar op deze wereld. Uit mijn verhalen kunt u opmaken wat ik zoal gedaan heb in mijn leven. Daarvoor heb ik mij gesplitst in drie hoofdpersonen. De jongste is Corlan, een held uit de prehistorie. Het is de fantasie… (E-book)

  Lees meer...
    4,95
 • Manon Duintjer boeken
  E-book
  Manon Duintjer - Wat ik van mijn moeder leerde

  Manon Duintjer – Wat ik van mijn moeder leerde In Wat ik van mijn moeder leerde delen bekende dochters en zonen, jong en oud, uit onder meer de literatuur, kunst, media, politiek, wetenschap en sport de belangrijkste les die zij van hun moeder hebben geleerd… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Maurits Koelewijn boeken
  E-book
  Maurits Koelewijn - Voorbij de grens

  In Voorbij de grens draait alles om dromen en ontwaken, ontdekken en verwonderen. Voer mee naar de dorre, eindeloze woestijn en naar de witte bergdorpen van Andalusië. Ontdek de onthutsende en kwetsbare vertellingen die zintuigen en geest op scherp zetten.… (E-book)

  Lees meer...
    3,95
 • Gerbrand Muller boeken
  E-book
  Gerbrand Muller - Avond nacht morgen

  'Wat moet een schrijver doen die bij herlezing van zijn eigen boek vaststelt dat het niet goed is? Herschrijf [...] Dat heb ik gedaan met mijn verhalenbundel Avond nacht morgen (Meulenhoff 1974) [...] ....voor iedereen die zich wil openstellen voor de… (E-book)

  Lees meer...
    4,95
 • Femke Veldman boeken
  E-book
  Femke Veldman - Medisch contrast

  In Medisch Contrast neemt Femke Veldman je mee in haar ervaringen, verwondering en stijgende verbazing over de verschillen en onverwachte overeenkomsten binnen de zorg in Afrika en Nederland. Korte verhalen over de bomvolle wachtkamers, al te hulpvaardige… (E-book)

  Lees meer...
    7,95
 • Christine Otten boeken
  E-book
  Christine Otten - Als ik naar jou kijk, zie ik mezelf

  In Als ik naar jou kijk, zie ik mezelf zijn de prachtige (journalistieke) verhalen verzameld die Christine Otten in de afgelopen zeventien jaar schreef over en vanuit zwart Amerika. In Harlem maakte ze kennis met de legendarische dichtersgroep uit de black… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Bram de Ridder boeken
  E-book
  Bram de Ridder - Andere kamers

  In Andere kamers gaat een fotograaf op tournee met een oudere concertpianiste, begraaft een jongen de vader van zijn verdwenen jeugdvriend, bestelt een bijziende schrijfster een gigolo, probeert een jongeman de tijd stil te zetten en belt een bejaarde vrouw… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Marc van der Holst boeken
  E-book
  Marc van der Holst - Dembrandt

  ‘Dembrandt’ bevat kort proza in o.a. verhaal- en dichtvorm van de hand van schrijver, muzikant, striptekenaar en cultheld Marc van der Holst (1973). Zijn zeer korte verhalen, gedichten, recepten, readymades, enz. verschijnen iedere dinsdag op de ‘Dag in… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Wiljan van den Akker boeken
  E-book
  Wiljan van den Akker - Verdwaald

  Wie Verdwaald leest werpt zich in een wonderlijk en grenzeloos universum, waarbij men beurtelings in de huid kruipt van een Chinese dodenvisser en een van zijn klanten, meeloopt met beide kampen in het middeleeuwse beleg van Jeruzalem, en een wereld verkent… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Theo van Rijn boeken
  E-book
  Theo van Rijn - Het tippelteefje

  Het Tippelteefje telt tweeëndertig korte verhalen waaruit blijkt dat de auteur een scherp observator is. Hij beschrijft zijn waarnemingen met een flinke dosis droge humor, scherpzinnige woordgrappen en de broodnodige zelfspot. Elk verhaal bevat voor een deel… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • van der Wouden, Ostendorf boeken
  E-book
  van der Wouden, Ostendorf - NYX

  Wat betekent de nacht? Staat de nacht voor het donker? Is het de tijd van het slapengaan of het ontwaken? Van feesten, stiltes of onuitgesproken liefde? In de Griekse mythologie werd Nyx, de godin van de nacht, vanuit Chaos geboren. Nyx kent veel… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Hylke Woldendorp boeken
  E-book
  Hylke Woldendorp - Zij ontdekten tot hun verbazing wat ze al wisten

  De Rat zuchtte diep. Je kunt de Angst dus overwinnen, dacht hij toch wel wat verbaasd. Ben je er nog? Maar het tekortgevoel gaf geen antwoord. De Rat knikte. Het was voorbij. Hij ging naar buiten, waar de zon scheen. Als hij zou kunnen fluiten zou hij nu… (E-book)

  Lees meer...
    4,95
 • Maarten Barok boeken
  E-book
  Maarten Barok - Sla op krediet en andere herinneringen

  Maarten Barok (1928) beschrijft in Sla op krediet en andere herinneringen zijn jeugd- en oorlogsherinneringen, zowel in Nederland als in Nederlands-Indië. Het jaar 1994 blijkt daarvoor zeer vruchtbaar te zijn geweest, en het was op aandringen van familie en… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Irma Moekestorm boeken
  E-book
  Irma Moekestorm - De zwarte agenda

  Schrijverspunt organiseerde in de zomer van 2018 een schrijfwedstrijd met als thema: 'De zwarte agenda' De jury, bestaande uit de volgende deskundigen uit de literaire wereld: Christien Romp, Stefanie van Mol en Elly Godijn hebben alle verhalen beoordeeld die… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Gerbrand Muller boeken
  E-book
  Gerbrand Muller - De verleidelijke pen

  'Dat is wat ik, pen, doe: de mensen verleiden,' zegt de verleidelijke pen in het tweede verhaal in deze bundel. 'Verleiden om mij te volgen, waarheen ik ook ga, naar welke vreemde, verre en woeste oorden mijn tocht ook leidt...' Aan u, lezer, om zich al of… (E-book)

  Lees meer...
    4,95
 • Ria Massy boeken
  E-book
  Ria Massy - De film van Abel

  Abel kwam uit Eritrea naar België. Hij kwam met een sterke boot. Vandaag komt zijn gezin ook naar hier. Jamal en Habiba hebben een huis gekocht. Ze zijn blij. En de buurman is heel vriendelijk. Ani komt uit Albanië. Haar man moet naar het ziekenhuis. Ani is… (E-book)

  Lees meer...
    4,49
 • Ottessa Moshfegh boeken
  E-book
  Ottessa Moshfegh - Heimwee naar een andere wereld

  'Ik kan me de laatste keer dat ik zo hard om een boek gelachen heb niet herinneren', schreef David Sedaris nadat hij de verhalenbundel Heimwee naar een andere wereld van Ottessa Moshfegh had gelezen. Maar onder die humor zit een onheilspellende ondertoon… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • J.M.A. Biesheuvel boeken
  E-book
  J.M.A. Biesheuvel - Een Schiedamse jongen

  In deze bundel zijn de verhalen van J.M.A. Biesheuvel waarin zijn geboortestad Schiedam een rol speelt, verzameld en op biografische volgorde gezet. Een zelfportret van de schrijver als jongeman dus. Gelukkige jongensjaren als we mogen afgaan op zijn eigen… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Nora Roberts boeken
  E-book
  Nora Roberts - Zonnige dromen

  Twee heerlijk romantische verhalen voor de zomer van bestsellerauteur Nora Roberts (1) GOLVEND GRAS Jillian Baron ontmoet Aaron Murdock waar háár land aan het zijne grenst. Zijn hengst heet Samson, haar merrie Delilah. Volgens Aron een teken van het lot,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Yvonne Gillissen boeken
  E-book
  Yvonne Gillissen - Zand

  ZAND - drieluik is een verzamelbundel van drie aparte novellen die onafhankelijk van elkaar gelezen kunnen worden, maar samen is de som meer dan het geheel der delen. In ieder verhaal staat de ontwikkeling van een vriendschap of een relatie centraal die soms,… (E-book)

  Lees meer...
  11,95
 • Eric Kollen boeken
  E-book
  Eric Kollen - Jongenssprookjes 5

  Tienduizenden lezers gingen je voor, en gaven zich over aan de opwindendste homo-erotische verhalen ever. Ongeremde seksuele fantasieën, vol dubbele bodems en bedrieglijke werkelijkheden, maar tegelijkertijd... goudeerlijk. Nu eens met subtiliteit van een… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Josha Zwaan boeken
  E-book
  Josha Zwaan - Al dood

  In Al dood van Josha Zwaan komt een moeder terug van een lange reis. Al die tijd heeft ze geprobeerd de problemen met haar dochter te vergeten, maar een noodlottig ongeval dwingt haar de realiteit onder ogen te zien. (E-book)

  Lees meer...
    0,99
 • Josha Zwaan boeken
  E-book
  Josha Zwaan - Poppenspel

  Anka is in Poppenspel van Josha Zwaan samen met haar moeder en dochtertje Marjoleine op vakantie in een Franse badplaats. Elke dag bezoeken ze het poppenspel op de boulevard, waarbij Anka meer geïnteresseerd is in de armen van de poppenspeler dan het theater… (E-book)

  Lees meer...
    0,99
 • Cas Raaijmakers boeken
  E-book
  Cas Raaijmakers - De recensent

  In 'De recensent' zijn acht verhalen opgenomen, die verschillen in stijl en sfeer, maar één belangrijke overeenkomst hebben. Bij elk van de hoofdpersonen doet zich in het leven een specifiek moment of gebeurtenis voor, die een fundamentele keuze inluidt en… (E-book)

  Lees meer...
    5,99