Verhalenbundels

 • Irma Kurpershoek boeken
  Irma Kurpershoek - Verhalen Cocktail

  Na het verschijnen van mijn eerste boek in 2012, ben ik ook korte verhalen gaan schrijven. En niet geheel onverdienstelijk. De verhalen ‘De laatste wens’ en ‘Het schilderij’ werden uitgeroepen tot het beste verhaal voor de wedstrijd waarvoor ik ze ooit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • John D. Kruse boeken
  John D. Kruse - Niet ja, is Nee

  Niet ja, is Nee (blz. 255)Er is geen weg terug als je hebt besloten om ergens eeneinde aan te maken; nee te zeggen om er van af tezijn, in plaats van een positief ja, te laten horen.Ja, daar moet je durf voor hebben.Als ja niet meer tot de mogelijkheden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • T.S. Stemas boeken
  T.S. Stemas - Ergens hier vandaan...

  Een divers boek met vele verhalen en gedichten. Lees onder andere: Er was eens, ergens hier vandaan, sollende spoken en nog veel meer moois. Geweldige verhalen en gedichten geschreven door T.S. Stemas. In de meeste verhalen kan je een kern van waarheid vinden.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,84
 • Lieve van den Berg, Lucy Neetens, Ilona Poot, Esmeralda van Belle boeken
  Lieve van den Berg, Lucy Neetens, Ilona Poot, Esmeralda van Belle - Stilte versus storm

  Woorden vormen in stilte een verhaal, totdat uit het niets een storm opsteekt. De wind herschikt de woorden en creëert een nieuw verhaal. In deze bundel lees je telkens twee met elkaar verbonden verhalen. Een in stilte en een stormachtig, geschreven door twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Robby Palmen boeken
  Robby Palmen - Max van Buuren

  De verhalen in ‘Max van Buuren’ laten zien dat het leven bepaald wordt door een complex verband van keuzes die mensen maken in situaties waarin ze zich vrijwillig of gedwongen bevinden en daarmee laten de verhalen zien dat het leven vaak niet meer en niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Monika Macken boeken
  Monika Macken - Stille levens

  over het verhaal Stille levens is een compositie van beeldende verhalen over de dingen van alledag, momenten die (h)erkenning geven. Bespiegelingen in een eenvoudige schrijfstijl passend bij het thema. Een geschenk voor vandaag, morgen en alle andere dagen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Arenda Huijsen boeken
  Arenda Huijsen - De pet van pa

  Dat het lot onvoorspelbaar is, is een vaststaand feit, maar soms heeft het lot een duwtje nodig, zoals blijkt in 'De onbestendige loop der dingen'. In 'Huwelijken worden in de hemel gesloten' laat Rolien alles gelaten aan het lot over. De hoofdpersoon in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Peter J. Van Dijk boeken
  Peter J. Van Dijk - De verhalen

  In 'De verhalen' brengt Peter J. van Dijk al het kortere werk samen dat hij ruwweg tussen 1977 en 2016 schreef. De meeste verhalen kwamen tot stand tussen 1977 en 1995 en vormen enerzijds een kroniek van een gevarieerd, zich ontwikkelend schrijverschap en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Voorbij de grens

  In Voorbij de grens draait alles om dromen en ontwaken, ontdekken en verwonderen. Voer mee naar de dorre, eindeloze woestijn en naar de witte bergdorpen van Andalusië. Ontdek de onthutsende en kwetsbare vertellingen die zintuigen en geest op scherp zetten.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Wim Spaans boeken
  Wim Spaans - Van foute goedmensen, nep-indianen, en de 116e minuut

  Piet van Paridon, geel hesje avant la lettre en behept met een afgrondelijk diepe afkeer van de zelfgenoegzame, steeds vaker voor zedenmeester spelende elite, ervaart het leven in ‘Vorstelijk’ Baarn bepaald niet als een feest. Belaagd door neoliberale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • John D. Kruse boeken
  John D. Kruse - Er valt een gat in de tijd

  Twee jaar geleden gebeurde het, dat de drift om opnieuw te creëren, of misschien ook wel om vooral gewoon bezig te willen zijn, mij er toe aanzette om mijn leven, de liefdes, gedachten, roerselen en belevenissen, middels het schrijven van een meer dan gewone… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Simon Soesan boeken
  Simon Soesan - Ik ben jij

  In deze verhalenbundel laat Simon Soesan zien dat vriendschap en verbondenheid tussen Joden, Arabieren, Moslims en Christenen wel degelijk mogelijk is. Volgens Soesan, zelf Jood én overtuigd van de gelijkheid van mensen, wordt iemand in zijn land allereerst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Auteurs uit het Vechtdal boeken
  Auteurs uit het Vechtdal - Onzichtbare Mensen

  Onzichtbare mensen worden zichtbaar In het jaar 1819 telde Nederland ruim 2 miljoen inwoners. In die negentiende eeuw leed 10 procent van de Nederlanders een armoedig bestaan. Dat zal tegenwoordig wel meevallen, toch? Niets is minder waar. 200 jaar later leeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • C. Blanke boeken
  C. Blanke - Wachten tot het avontuur voorbij is

  Wachten tot het avontuur voorbij is bestaat uit korte verhalen over het moment na het avontuur. Tijdens die spannende tijd zit men met een kussen voor het gezicht, de vingers in de oren en wacht tot het voorbij is. Na dat moment moeten de boodschappen nog wel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Hilda Knol boeken
  Hilda Knol - Het geheim van de Beulaker en andere verhalen

  Flaptekst: Deze maand verscheen de verhalenbundel Het geheim van de Beulaker en andere verhalen door Hilda Knol bij SenS uitgevers. De verhalen zijn zeer uiteenlopend; vaak grappig, soms bizar of zelfs mysterieus. Favorieten onderwerpen zijn sport, dieren en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marceline de Waard boeken
  Marceline de Waard - Schandalig

  Over de inhoud Cat, geloof mij nu maar, een weekje zon, strand en zee zal je goed doen.’ ‘Ik wil geen zon, strand en zee. Ik wil net als jij een man met wie ik grijs en gerimpeld kan worden.’ Mijn ellebogen leunen op tafel en ik leg mijn kin in mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Debora Degreef boeken
  Debora Degreef - Het einde in veertien stappen

  Veertien verhalen met de dood als thema. De ene dood is de andere niet. De slogan geeft aan dat elk verhaal een andere draai aan het thema geeft. Ontroerend, dramatisch, lachwekkend of juist tenenkrommend. Maar altijd wel een beetje absurd. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Cas Raaijmakers boeken
  Cas Raaijmakers - De recensent

  In 'De recensent' zijn acht verhalen opgenomen, die verschillen in stijl en sfeer, maar één belangrijke overeenkomst hebben. Bij elk van de hoofdpersonen doet zich in het leven een specifiek moment of gebeurtenis voor, die een fundamentele keuze inluidt en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Theo Noij boeken
  Theo Noij - 50 jaar postbode

  Theo Noij is al 50 jaar postbode, nu heet het postbezorger. In 1966 begon hij onofficieel bij de toenmalige PTT als hulpje van zijn vader maar liep al zelfstandig wijken. In 1967 mocht hij dan echt in dienst treden en kreeg een opleiding op de postschool van 2… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Mandela in ieder mens

  South African Ubuntu is a home grown crop?. ? We sometimes think of it as an export product?, ? a concept that we have shared with the world?. ? This collection shows that Ubuntu is a home grown product?. ? Ubuntu is at home in any home?, ?whether in South… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,40
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Zonnige dromen

  Twee heerlijk romantische verhalen voor de zomer van bestsellerauteur Nora Roberts (1) GOLVEND GRAS Jillian Baron ontmoet Aaron Murdock waar háár land aan het zijne grenst. Zijn hengst heet Samson, haar merrie Delilah. Volgens Aron een teken van het lot,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Janny Van Rietschoten boeken
  Janny Van Rietschoten - Mijmeringen

  Dit nieuwste boek van Janny van Rietschoten is een bundeling van korte verhalen en gedichten. Vaak belevenissen uit het leven gegrepen, soms waargebeurd soms humoristisch ingekleurd. Kortom een aanrader voor iedereen die van een vrolijke noot houdt. Graag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Eric Van Berkel boeken
  Eric Van Berkel - Een roos genaamd Paula

  Maak in dertig afzonderlijke verhalen kennis met een bonte verzameling personages. Ontdek waarom Wilfred zo'n afkeer heeft van windmolens, volg brandweervrijwilliger Vreeschwijk en maak kennis met Tineke die droomt van een Tesla. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,49
 • Onthullingen

  Kinderen en dronkaards spreken de waarheid. Wat doen schrijvers met de waarheid?Kinderen en dronkaards spreken de waarheid. Wat doen schrijvers met de waarheid? Schrijvers zijn soms kinderen, bedrogen mensen, kampioenen, verliezers, twijfelaars, zeurpieten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • René Karels boeken
  René Karels - Beekwater

  Zoals het water van de Haagse Beek al eeuwen van Kijkduin naar de Hofvijver stroomt als een constante getuige van de Haagse historie, zo stromen de verhalen en de gedichten in ‘Beekwater’ langs gebeurtenissen in het Haagse verleden. Met deze bundel in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50