Verhalenbundels

 • Irma Kurpershoek boeken
  Irma Kurpershoek - Verhalen Cocktail

  Na het verschijnen van mijn eerste boek in 2012, ben ik ook korte verhalen gaan schrijven. En niet geheel onverdienstelijk. De verhalen ‘De laatste wens’ en ‘Het schilderij’ werden uitgeroepen tot het beste verhaal voor de wedstrijd waarvoor ik ze ooit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • John D. Kruse boeken
  John D. Kruse - Niet ja, is Nee

  Niet ja, is Nee (blz. 255)Er is geen weg terug als je hebt besloten om ergens eeneinde aan te maken; nee te zeggen om er van af tezijn, in plaats van een positief ja, te laten horen.Ja, daar moet je durf voor hebben.Als ja niet meer tot de mogelijkheden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • T.S. Stemas boeken
  T.S. Stemas - Ergens hier vandaan...

  Een divers boek met vele verhalen en gedichten. Lees onder andere: Er was eens, ergens hier vandaan, sollende spoken en nog veel meer moois. Geweldige verhalen en gedichten geschreven door T.S. Stemas. In de meeste verhalen kan je een kern van waarheid vinden.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,84
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Zonnige dromen

  Twee heerlijk romantische verhalen voor de zomer van bestsellerauteur Nora Roberts (1) GOLVEND GRAS Jillian Baron ontmoet Aaron Murdock waar háár land aan het zijne grenst. Zijn hengst heet Samson, haar merrie Delilah. Volgens Aron een teken van het lot,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Thomas Verbogt boeken
  Thomas Verbogt - Olifant van zeep

  Het avontuur van het alledaagse kan veel teweegbrengen. Altijd zijn er grote en kleine verhalen die om onthulling popelen. Ze zeggen veel over ons, over onze vaak stamelende en licht ontregelende omgangsvormen. Schijnbaar onbeduidende momenten kunnen voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Eric Kollen boeken
  Eric Kollen - Jongenssprookjes Deel 5

  Tienduizenden lezers gingen je voor, en gaven zich over aan de opwindendste homo-erotische verhalen ever. Ongeremde seksuele fantasieën, vol dubbele bodems en bedrieglijke werkelijkheden, maar tegelijkertijd… goudeerlijk. Nu eens met subtiliteit van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Peter J. Van Dijk boeken
  Peter J. Van Dijk - De verhalen

  In 'De verhalen' brengt Peter J. van Dijk al het kortere werk samen dat hij ruwweg tussen 1977 en 2016 schreef. De meeste verhalen kwamen tot stand tussen 1977 en 1995 en vormen enerzijds een kroniek van een gevarieerd, zich ontwikkelend schrijverschap en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Voorbij de grens

  In Voorbij de grens draait alles om dromen en ontwaken, ontdekken en verwonderen. Voer mee naar de dorre, eindeloze woestijn en naar de witte bergdorpen van Andalusië. Ontdek de onthutsende en kwetsbare vertellingen die zintuigen en geest op scherp zetten.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • John D. Kruse boeken
  John D. Kruse - Er valt een gat in de tijd

  Twee jaar geleden gebeurde het, dat de drift om opnieuw te creëren, of misschien ook wel om vooral gewoon bezig te willen zijn, mij er toe aanzette om mijn leven, de liefdes, gedachten, roerselen en belevenissen, middels het schrijven van een meer dan gewone… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Simon Soesan boeken
  Simon Soesan - Ik ben jij

  In deze verhalenbundel laat Simon Soesan zien dat vriendschap en verbondenheid tussen Joden, Arabieren, Moslims en Christenen wel degelijk mogelijk is. Volgens Soesan, zelf Jood én overtuigd van de gelijkheid van mensen, wordt iemand in zijn land allereerst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • René Karels boeken
  René Karels - Beekwater

  Zoals het water van de Haagse Beek al eeuwen van Kijkduin naar de Hofvijver stroomt als een constante getuige van de Haagse historie, zo stromen de verhalen en de gedichten in ‘Beekwater’ langs gebeurtenissen in het Haagse verleden. Met deze bundel in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Hilda Knol boeken
  Hilda Knol - Het geheim van de Beulaker en andere verhalen

  Flaptekst: Deze maand verscheen de verhalenbundel Het geheim van de Beulaker en andere verhalen door Hilda Knol bij SenS uitgevers. De verhalen zijn zeer uiteenlopend; vaak grappig, soms bizar of zelfs mysterieus. Favorieten onderwerpen zijn sport, dieren en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marceline de Waard boeken
  Marceline de Waard - Schandalig

  Over de inhoud Cat, geloof mij nu maar, een weekje zon, strand en zee zal je goed doen.’ ‘Ik wil geen zon, strand en zee. Ik wil net als jij een man met wie ik grijs en gerimpeld kan worden.’ Mijn ellebogen leunen op tafel en ik leg mijn kin in mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • J.M.A. Biesheuvel boeken
  J.M.A. Biesheuvel - Een Schiedamse jongen

  In deze bundel zijn de verhalen van J.M.A. Biesheuvel waarin zijn geboortestad Schiedam een rol speelt, verzameld en op biografische volgorde gezet. Een zelfportret van de schrijver als jongeman dus. Gelukkige jongensjaren als we mogen afgaan op zijn eigen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Ivo Creyne boeken
  Ivo Creyne - Onder het dak van de wereld

  Tien verhalen hebben zich aan de schrijver opgedrongen. Een klare kijk en een luisterend oor: meer was er niet nodig om de vonk op het papier te laten overslaan. In “Onder het dak van de wereld” staan de personages centraal. Het zijn stuk voor stuk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Theo Noij boeken
  Theo Noij - 50 jaar postbode

  Theo Noij is al 50 jaar postbode, nu heet het postbezorger. In 1966 begon hij onofficieel bij de toenmalige PTT als hulpje van zijn vader maar liep al zelfstandig wijken. In 1967 mocht hij dan echt in dienst treden en kreeg een opleiding op de postschool van 2… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Linda de Roos boeken
  Linda de Roos - Flinterdun

  Amir maakt een kusbeweging met zijn lippen naar zijn vrouw en zoon, terwijl de beademingsbuis daar nog tussen zit. Hoeveel angst kan een mens verstouwen, vraag ik me af. Maar aan liefde nooit teveel. Linda de Roos neemt in Flinterdun de lezer mee naar de plek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Fredrik Hamer boeken
  Fredrik Hamer - Achter de woorden

  Fredrik Hamer is de meester van het anekdotische korte verhaal. Als geen ander weet hij in een beperkt aantal zinnen de wereld om zich heen te beschrijven. Voor het eerst zijn in deze uitgave alle verhalen van Fredrik bijeengebracht, ook de sprookjes en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,19
 • Rafels

  Wat doe jij als je een rafel ziet?Wat gebeurt er met een touw als het rafelt? Een rafel nodigt uit, smacht en wacht tot iemand er aan trekt. Zachtjes, behoedzaam of hardhandig, gewetenloos. Als het onopgeloste maar ontrafeld wordt. Of je doet niets en laat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ottessa Moshfegh boeken
  Ottessa Moshfegh - Heimwee naar een andere wereld

  'Ik kan me de laatste keer dat ik zo hard om een boek gelachen heb niet herinneren', schreef David Sedaris nadat hij de verhalenbundel Heimwee naar een andere wereld van Ottessa Moshfegh had gelezen. Maar onder die humor zit een onheilspellende ondertoon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Onthullingen

  Kinderen en dronkaards spreken de waarheid. Wat doen schrijvers met de waarheid?Kinderen en dronkaards spreken de waarheid. Wat doen schrijvers met de waarheid? Schrijvers zijn soms kinderen, bedrogen mensen, kampioenen, verliezers, twijfelaars, zeurpieten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • John G. Faas boeken
  John G. Faas - Ter geruststelling...

  Zesentwintig gebeurtenissen over Arie van A... tot en met Zita Z.... Gebeurtenissen die voor het merendeel zijn gebaseerd op werkelijke voorvallen uit de jongensjaren van de schrijver. Sommige heeft hij zelf meegemaakt, andere van 'horen zeggen'. Alles met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • F.B. Hotz boeken
  F.B. Hotz - Onrustige dagen

  In de stapel ongevraagd toegestuurde manuscripten trof de redactie van De Arbeiderspers in 1974 een verbluffend goed geschreven, puntgaaf verhaal aan: ‘De tramrace’. De schrijver was een volslagen onbekende 52-jarige man uit Oegstgeest: F.B. Hotz. In de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Helen Workala boeken
  Helen Workala - Nou even niets...

  korte verhalen over het dagelijks levenAan de hand van korte verhalen wordt de lezer uitgenodigd om even te ontsnappen aan de hectiek van alledag. Door stil te staan in het moment ontdekt de lezer een nieuwe wereld van het ‘nou even niets’. Dat die wereld… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Lauren Groff boeken
  Lauren Groff - Florida

  In haar nieuwe boek neemt Lauren Groff de lezer mee naar een wereld die zowel huiselijk als ongetemd is – een plek waar de dreigingen van de natuur altijd op de loer liggen, maar waar het grootste gevaar nog altijd gevormd wordt door de mens met zijn psyche… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99