Fictie overig

 • Martin Brouwers boeken
  Martin Brouwers - Jim Callahan omnibus

  Deze omnibus bevat de volgende titels die eerder los verschenen zijn: AVONTUUR IN LONDEN - Jim Callahan raakt betrokken bij een raadselachtige gebeurtenis. Hij en zijn vriend, Mark, worden meegesleurd in een hachelijk avontuur dat hen door het centrum van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,32
 • Ria Massy boeken
  Ria Massy - De taart van Tamid

  Tamid, Fatna en Aras leven nu in ons land. Ze komen naar hier om te trouwen. Of ze moesten vluchten. Hier is geen geweld, wel zijn er een andere taal en andere gewoontes.En vooral: er is het gemis van de familie die achterbleef. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Sandy Taikyu Kuhn Shimu boeken
  Sandy Taikyu Kuhn Shimu - Geluk is een vlinder

  De mooiste boeddhistische verhalen uit de zen-traditieDe korte boeddhistische verhalen in deze bundel met hun fijnzinnige humor spreken rechtstreeks tot het hart. Ze openen ons de ogen voor de diepste levenswijsheid omdat ze ons onverwachts een andere kant uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • San Daniel, Ingrid Aanen boeken
  San Daniel, Ingrid Aanen - De Nederlandse literatuur gids 2014-2015

  Op uitnodiging van San Daniel en Desiré Hijink, twee schrijvers van de Plazilla site, zijn een met zorg uitgeselecteerde groep schrijvers, een aantal malen bijeen geweest, in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Wat hebben de leden van deze groep gemeen? Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Peter Schoenmaker boeken
  Peter Schoenmaker - De hotelier maakt weer wat mee

  De hotelier maakt weer wat mee Het langverwachte vervolg op 'Je maakt wat mee als hotelier' met nog meer hilarische avonturen in en om een klein hotel in het zuidwesten van Frankrijk. Geen treurige 'Ik vertrek' verhalen, maar geestige gebeurtenissen waarbij je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Margreth van Hezik boeken
  Margreth van Hezik - Margreth op herhaling

  Margreth E. Van Hezik - Master in literatuurwetenschappen afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (2012) en Bachelor docent Engels afgestudeerd aan de Hoge School Fontys in Tilburg (2005). Huidige studie Journalistiek, werkzaam als docent Engels en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Fiona Hack boeken
  Fiona Hack - Zeeland Verhalenbundel van Zeeuwse bodem 1

  Thrillers, reisverhalen, drama's, intriges en anekdotes. Genoeg om kennis te maken met het talent van veertig auteurs die deel hebben genomen aan dit project.Tijdens het lezen kan het zijn dat u getroffen wordt door de verteltrant van een auteur. Achterin de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Zeeland Verhalenbundel van Zeeuwse bodem 2

  Thrillers, reisverhalen, drama's, intriges en anekdotes. Genoeg om kennis te maken met het talent van alweer een ruime selectie auteurs die deel hebben genomen aan deel 2 van dit project. Tijdens het lezen kan het zijn dat u getroffen wordt door de verteltrant… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Rob van Essen boeken
  Rob van Essen - Hier wonen ook mensen

  Ze zijn allemaal op zoek naar geluk, verlossing en verlichting, de personages in 'Hier wonen ook mensen', allen op hun eigen manier. Sommigen gaan op zoek naar oude boeddhistische rituelen in Korea, anderen trekken de woestijn in, reizen naar Portugal of keren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Max Frisch boeken
  Max Frisch - Kritische Klassieken Andorra

  Andri, de hoofdpersoon van Andorra, is de pleegzoon van de leraar Can, die hem ooit uit het land van de Zwarten naar het land van de Witten heeft gesmokkeld om hem te behoeden voor vervolging omdat hij Jood zou zijn. Uiteindelijk blijkt Andri helemaal geen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Nikki Brands, Wim Brands boeken
  Nikki Brands, Wim Brands - Nederlandse literatuur van de 21e eeuw

  In 'De Nederlandse literatuur van de 21ste eeuw' stelt Wim Brands zestig Nederlandse en Vlaamse schrijvers aan ons voor die in dit millennium zijn gedebuteerd. Zestig schrijvers waarvan hij zegt: dit moet je lezen. Van elke auteur selecteerde Brands,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Sven Deraedemaeker boeken
  Sven Deraedemaeker - Scheef Gedrukt

  Het is op zich niet het resultaat van de beruchte mid-life crisis maar eerder het gevolg van voorzichtige avonturen. Het resultaat van het observeren van iedereen die mijn pad kruist of die, tegen wil en dank, elke dag met mij te maken krijgt. Indrukken,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Mensje van Keulen boeken
  Mensje van Keulen - De verhalen

  Mensje van Keulen is een subliem verhalenschrijver. In deze bundel zijn al haar verhalen verzameld. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Louis Th. Lehmann boeken
  Louis Th. Lehmann - Prominent-reeks Misbaksels - Lehmann, Louis Th.

  Louis Th. Lehmann (19 aug. 1920 - 23 dec. 2012) heeft in zijn lange leven veel stromingen in de kunsten meegemaakt. Met het surrealisme voelde hij zich het meest verwant, al zei hij altijd dat in de literatuur geen surrealisme mogelijk was.De Volkskrant… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Esther Gerritsen boeken
  Esther Gerritsen - Kopvoeter

  In deze bundel staan alle toneelteksten die Esther Gerritsen voor toneelgroep Het Syndicaat schreef. Teksten voor een jong publiek vanaf vijftien jaar. Met 'De kopvoeter', 'Lijk', 'Alles', 'Dit is een monoloog... 'en 'Gras'. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Samen sterke verhalen vertellen

  '... wie leest, die leeft. Lezen is bewustzijn op haar best, par excellence, met volle intensiteit. Enfin, ik kan het ook makkelijk in negatieve vorm zetten: wie niet leest, is zot.' Zo lanceerde dichter en professor psychologie Jan Lauwereyns begin 2014 het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Vedat Gok boeken
  Vedat Gok - De ommekeer

  De zus van Imdat Basaran, een jongen van Turkse afkomst, is kortgeleden overleden aan botkanker. Op de leeftijd van slechts eenentwintig jaar. De familie Basaran raakt door die gebeurtenis sterk beïnvloed. Ieder op een andere manier. Imdat ondergaat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Frank Pardaan boeken
  Frank Pardaan - Lone en Liesl

  Bewegende chipolatapuddingen, kinderen die van een galerijflat worden gegooid, Turkse yoghurt als inzet van een echtelijke ruzie, gehypnotiseerde kippen, allemaal onderwerpen die in deze verhalenbundel aan de orde komen, voor elk wat wils. Sommige verhalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Wim Hendrikse boeken
  Wim Hendrikse - Heb je even voor mij?

  Wat doet de eenzame weduwe Francine Bauer met een verkeerd geadresseerde brief? Terugsturen naar Kees de Rooy, een ouderwetse man aan wie het digitale tijdperk grotendeels is voorbijgegaan? 'Nee, veel te spannend, je moet de brief beantwoorden en een hoop… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Heiltje van der Hoek boeken
  Heiltje van der Hoek - Mama, waarom doe jij zo

  De vader van Elena is overleden toen zij nog heel jong was. Haar moeder is getraumatiseerd, en draagt haar verleden altijd met zich mee. En daardoor krijgt Elena geen leuke jeugd. Elena probeert van alles om toch wat liefde van haar moeder te krijgen. Dan komt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,71
 • Martin Brouwers boeken
  Martin Brouwers - IJskoud

  Het begint op een willekeurige winterdag. Mensen in het hele land verdwijnen plotseling of worden verschrikkelijk ziek. Wat is er aan de hand? Terwijl sneeuwstormen en extreme kou het land al dagenlang teisteren, proberen Jim Callahan en zijn vriend Mark,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Martin Brouwers boeken
  Martin Brouwers - Topgeheim

  Het is een koude herfstnacht. Een man op de vlucht valt zwaargewond neer in de armen van Jim Callahan. Wat is zijn geheim en waarom wil hij het alleen kwijt aan onze jonge hoofdrolspeler? Dit is het begin van een zeer intrigerend avontuur dat zich afspeelt in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,86
 • Martin Brouwers boeken
  Martin Brouwers - Gewetenloos

  Een reeks brutale overvallen, op hetzelfde moment gepleegd, met een zeer merkwaardige buit. Wat kan daar de bedoeling van zijn? De hoofdrolspeler, Jim Callahan, komt op het spoor van een zeer gevaarlijke organisatie met tentakels die reiken tot in Afrika.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,29
 • Martin Brouwers boeken
  Martin Brouwers - Jim Callahan omnibus

  Deze omnibus bevat de volgende titels die eerder los verschenen zijn: AVONTUUR IN LONDEN - Jim Callahan raakt betrokken bij een raadselachtige gebeurtenis. Hij en zijn vriend, Mark, worden meegesleurd in een hachelijk avontuur dat hen door het centrum van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,29
 • Martin Brouwers boeken
  Martin Brouwers - Avontuur in Londen

  Jim Callahan, de jonge hoofdrolspeler in dit spannende verhaal, raakt samen met zijn vriend Mark betrokken bij een raadselachtige gebeurtenis. De familie staat echter op het punt op vakantie te gaan en hij moet het laten rusten. Eenmaal in Londen achtervolgt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,65