Fictie overig

 • Marco Raymond boeken
  Marco Raymond - Tumult in Dordt

  In april 2015 vierde koning Willem-Alexander zijn verjaardag in Dordrecht. Die zonnige maar frisse voorjaarsdag liet de oudste stad van Holland zich van haar beste kant zien. De NOS bracht de gezellige drukte in de binnenstad in beeld en deed live verslag van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • André van Putten boeken
  André van Putten - SOIT / swaat / (bw) het zal wel

  'Wat komt u hier doen ? Wat zoekt u hier ? In ons dorp, in onze streek gebeurt nooit iets. Hier is helemaal niets en niets te doen. Il n'y a rien ici, hein.' Dat waren de eerste woorden van madame-le-maire Yvette aan mij, toen ik mij wilde inschrijven als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,26
 • R. Verlinden boeken
  R. Verlinden - En morgen beginnen - grote letter uitgave

  Tienke Prumel is de vijftig gepasseerd en werkt als praktijkcoördinator in een paramedisch centrum, terwijl haar voormalige partner, kunstschilder Pedro, weer is teruggekeerd naar zijn vaderland Spanje, omdat hij in Nederland niet kon aarden. Hun huis 'Bij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Hans Kilian boeken
  Hans Kilian - Een gat in de tijd

  Anders dan in de fantastische vertellingen in eerder werk als "De tocht door de duivelsvallei" blijft Kilian in deze bundel doorgaans dichter bij huis. In de korte en langere, overwegend realistische, verhalen heeft hij oog voor de eigenaardigheden van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ron van Ee boeken
  Ron van Ee - KROTENKOKERS

  Krotenkokers is een apocalyptisch verhaal dat teruggaat naar het einde van de donkere middeleeuwen en eindigt in de toekomst. Gisteren toen het einde begon. Is het de onomkeerbare waarheid?Aan de vooravond van de 5e kruistocht in 1217 krijgt een meereizende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Kerst met tante Jo

  Margriet-columniste en schrijfster Marjan van den Berg schreef het ideale geschenkboekje voor de feestdagen, vol kerstlezingen, overdenkingen en columns; ontroerend, herkenbaar en hilarisch. Een boekje voor iedereen die dol is op kerst én voor iedereen die de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gustave Flaubert boeken
  Gustave Flaubert - Een eenvoudig hart

  Voor Gustave Flaubert (1821-1880) was het zoeken naar de ongeschreven aspecten van de werkelijkheid wezenlijker dan de romantische schildering van emoties. Deze zichzelf opgelegde eis toonde hij op revolutionaire wijze in zijn eerste gedrukte werk, de roman… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Diverse auteurs boeken
  Diverse auteurs - Kattenkrabbels deel 1 - grote letter uitgave

  De mooiste kattenverhalen van Doris Lessing, Lewis Caroll, Charles Baudelaire en vele anderenKattenkrabbels levert het bewijs van de kleurrijke variëteit aan katten en hun onuitputtelijke vermogen om het leven van de mens te verrijken. Verschillende auteurs… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Roger P.M. Cals boeken
  Roger P.M. Cals - BeastCon; en andere verhalen

  In 2015 bezocht ik mijn eerste wolfcon. Dit was een bijzondere gebeurtenis en werd het weekend van mijn leven. Ik mocht er mijn idool ontmoeten, dit was onbeschrijflijk. Vandaar dat ik vond dat het op papier vastgelegd moest worden. Tevens zijn in deze bundel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Menno Veldstra boeken
  Menno Veldstra - Kinderen en keizers

  De trilogie Kinderen en Keizers speelt zich af in het Rome van de late eerste eeuw. De plot onthult hoe, in de zinderende apotheose van de roman, de protagonist, Marcus Cocceius Nerva, ten slotte zijn bestemming vindt. Van zijn verhaal maken de verwikkelingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Bounder boeken
  Bounder - Bushalteverhalen

  Zit de wereld nu echt te wachten op een boek waar bushaltes in het midden van het universum staan? Na het lezen van Bushalteverhalen en het bekijken van de vele foto's en afbeeldingen weet u wel beter. U zult voortaan met andere ogen kijken naar deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Wijnand van de Meeberg boeken
  Wijnand van de Meeberg - Positieve verhalen voor tussendoor

  Juist in een tijd waarin somberheid de overhand dreigt te krijgen door alle gebeurtenissen in de wereld die wel om de hoek van onze huizen lijkt plaats te vinden is het nodig ons te sterken en versterken door positivisme. Dat kan nu heel goed met de verhalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Noor van Haaften boeken
  Noor van Haaften - De viaductman

  In haar eerste verhalenbundel 'De viaductman' neemt Noor van Haaften je mee naar gebeurtenissen die het hart raken. De volwassen man die maandenlang op een viaduct naar auto's stond te zwaaien, het kistje in de klerenkast dat 'gekraakt' werd, het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • P. Lateur boeken
  P. Lateur - Hoeders van de wijsheid

  De meer dan vierduizend bewaarde Griekse epigrammen handelen over goden en helden, dichters en denkers, over leven en liefde, zorgen en dood. Kleine gedichtjes zijn het, die in een flits iets wezenlijks belichten van mensen en dingen.Zo zijn er ook tientallen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • A.N. Ryst boeken
  A.N. Ryst - De blauwe maanvis

  Vijftien virtuoze verhalen uit het aardse paradijs - alle personages in deze betoverende, dikwijls ontroerende verhalenbundel worstelen; met de demonen én met zichzelf. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Annelies Verbeke boeken
  Annelies Verbeke - Halleluja

  In de vijftien verhalen van Halleluja ontdekken de personages dat elk begin een einde in zich draagt en dat een einde vaak, maar niet altijd, een nieuw begin inluidt. Annelies Verbeke is hier op haar best en weet zoals altijd verrassende en verontrustende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anneke van Dok boeken
  Anneke van Dok - Twee keer woordwaarde

  In Twee keer woordwaarde ervaren Flora en Erik dat een schitterende carrière geen garantie vormt voor een aangename oude dag. Nadat ze hun machtspositie verloren, hield hun vriendschap geen stand, want ze hadden allebei schuld aan elkaars noodlot. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jan Van Overvelt boeken
  Jan Van Overvelt - Niets is eeuwig, behalve de eeuwigheid

  Niets is eeuwig, behalve de eeuwigheidNiets is eeuwig, behalve de eeuwigheidNiets is eeuwig, behalve de eeuwigheidBy Jan Van Overvelt19,95 EURincl. 6% BTW en excl. verzending *Fantasy*HistorischPublicatiedatum11/06/2015BoekformaatA5… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ab Vriethoff boeken
  Ab Vriethoff - Kijk

  'Kijk, daar op die andere brug, de autobrug, hangt een engel, De Engel van de Moerdijk.' Je hoorde gewoonweg de hersenen kraken. Hoe kan hij dat nou zien? De jonge banketbakker verbleef op het rooms-katholieke jongensinternaat Saint Louis in Oudenbosch. Van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Martin de Jong boeken
  Martin de Jong - Aan de hand en andere aandoeningen

  De ziekte van Dupuytren, een fietsongeval waarbij op gruwelijke wijze een duimnagel loskomt en een heuse hersenbloeding: de auteur heeft het allemaal aan den lijve ondervonden. Achteraf kan hij erom lachen en de lezer dus ook. Onbedaarlijk zelfs. En het blijft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • F.P.G. Camerman e.a. boeken
  F.P.G. Camerman e.a. - Nordic Noir

  Thrillers uit Scandinavië zijn al jaren populair bij Nederlandse lezers. Dat geldt voor zowel de boeken als voor tv-series die uit het koude noorden komen. Misschien komt dit omdat het vertellen van verhalen in de Scandinavische landen een traditie is.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Peer Wittenbols boeken
  Peer Wittenbols - Winterbloemen en andere toneelteksten

  Winterbloemen en andere toneelteksten Een bundel met de meest recente toneelteksten van een van onze grootste, hedendaagse toneelschrijvers Peer Wittenbols. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Maarten Tengbergen boeken
  Maarten Tengbergen - Vijftig hoogtepunten uit de Russische Literatuur 1

  Vijftig hoogtepunten uit de Russische literatuur is een standaardwerk met gedetailleerde samenvattingen en diepgaande analyses van de meest bekende werken uit de Russische literatuur (romans, novellen, dichtwerken, toneelstukken).In tegenstelling tot de meeste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Toine Donk boeken
  Toine Donk - Gekrenkt en hongerig

  'Wat schreef u toen u twintig was? En hoe kijkt u daar nu op terug?' Voor de jubileumeditie van Das Magazin spitten achtentwintig schrijvers hun zolders, oude harde schijven en vergeten laatjes uit op zoek naar de mooiste fragmenten die ze schreven als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Johan Goudsblom boeken
  Johan Goudsblom - Geleerd. Memoires

  Joop Goudsblom was in 1957 een van de oprichters van Tirade en is daarmee de langst aan deze uitgeverij verbonden auteur. Goudsblom schreef baanbrekende sociologische studies die uitblinken door hun originele invalshoek en vooral door de helderheid van zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50