Fictie overig

 • Gustave Flaubert boeken
  Gustave Flaubert - Een eenvoudig hart

  Voor Gustave Flaubert (1821-1880) was het zoeken naar de ongeschreven aspecten van de werkelijkheid wezenlijker dan de romantische schildering van emoties. Deze zichzelf opgelegde eis toonde hij op revolutionaire wijze in zijn eerste gedrukte werk, de roman… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Diverse auteurs boeken
  Diverse auteurs - Kattenkrabbels deel 1 - grote letter uitgave

  De mooiste kattenverhalen van Doris Lessing, Lewis Caroll, Charles Baudelaire en vele anderenKattenkrabbels levert het bewijs van de kleurrijke variëteit aan katten en hun onuitputtelijke vermogen om het leven van de mens te verrijken. Verschillende auteurs… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Bob Latten boeken
  Bob Latten - De Poppenspeler

  'De Poppenspeler is het verhaal van de lotgevallen van vijf eenvoudige Franse soldaten die na een mislukte aanval op een vijandelijke stelling aan de Chemin des Dames door een krijgsraad ter dood worden veroordeeld: ‘pour l’ exemple’, als voorbeeld. Hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,51
 • Conrad K. Alderman boeken
  Conrad K. Alderman - Eug

  Het leven van een student gaat niet over rozen. 's Morgens op tijd je bed uit geraken, wakker blijven tijdens de les en vooral al die dingen betalen die broodnodig zijn om je jaar door te komen: koffie, instant noodles en benzine. Lucas Effi probeert wat geld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Wim Helsen boeken
  Wim Helsen - Winteruur

  Het eerste seizoen van het minimalistische programma Winteruur verraste vorig jaar vriend en vijand van het geschreven woord en zorgde voor ontroerende, hilarische, maar altijd boeiende televisie.In dit boek blikt presentator Wim Helsen, samen met zijn 80… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Roy Sá Klijnstra boeken
  Roy Sá Klijnstra - Elkawee

  Klim in de cabine en beleef de avonturen van de Twentse, grofgebekte vrachtwagenchauffeur KEUMES FAULHABER en zijn dikke truck. Een bonte aaneenschakeling van kolderieke momenten zal aan u voorbij razen in een tempo dat u amper de tijd geeft om een koud flesje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Elke Geurts boeken
  Elke Geurts - Lastmens

  De personages in de verhalen van Elke Geurts willen van hun alledaagse bestaan een A-leven maken, al gaan de dingen steeds anders dan ze hadden bedacht. Een veertienjarig meisje zet alles op alles om goed voor haar familie te zorgen, maar is vermoedelijk het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Bounder boeken
  Bounder - Bushalteverhalen

  Zit de wereld nu echt te wachten op een boek waar bushaltes in het midden van het universum staan? Na het lezen van Bushalteverhalen en het bekijken van de vele foto's en afbeeldingen weet u wel beter. U zult voortaan met andere ogen kijken naar deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Toine Donk boeken
  Toine Donk - Gekrenkt en hongerig

  'Wat schreef u toen u twintig was? En hoe kijkt u daar nu op terug?' Voor de jubileumeditie van Das Magazin spitten achtentwintig schrijvers hun zolders, oude harde schijven en vergeten laatjes uit op zoek naar de mooiste fragmenten die ze schreven als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ursula Visser boeken
  Ursula Visser - De vloek van Bedaron

  Abby is - samen met Lars - gedwongen van de ene plaats naar de andere te verhuizen: op de vlucht voor achtergebleven soldaten van Het Atria Project. Maar niets kan haar voorbereiden op wat volgt. De laatste woorden van Jarod Greystone blijken meer waarheid te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wijnand van de Meeberg boeken
  Wijnand van de Meeberg - Positieve verhalen voor tussendoor

  Juist in een tijd waarin somberheid de overhand dreigt te krijgen door alle gebeurtenissen in de wereld die wel om de hoek van onze huizen lijkt plaats te vinden is het nodig ons te sterken en versterken door positivisme. Dat kan nu heel goed met de verhalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Richard Schoens boeken
  Richard Schoens - Polonaise op de Dam

  Deze bundel bevat toneelteksten, die zijn geschreven en opgevoerd tussen 1989 en 1994. Van een ultrakorte dansvoorstelling tot een avondvullend toneelstuk, twee korte schetsen en een lange monoloog. Een abstracte tekst, humor, horror en een onvervalst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Willem de Vreede boeken
  Willem de Vreede - Sluimerend licht

  De traditioneel donkere dagen van december vragen om verlichting. Gelukkig is er hoop en zien we licht. Het licht van het naderende kerstfeest. Het feest van verwachting, verbroedering en van vrede. Het feest van onvervulde verlangens waarvan we hopen dat ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Noor van Haaften boeken
  Noor van Haaften - De viaductman

  In haar eerste verhalenbundel 'De viaductman' neemt Noor van Haaften je mee naar gebeurtenissen die het hart raken. De volwassen man die maandenlang op een viaduct naar auto's stond te zwaaien, het kistje in de klerenkast dat 'gekraakt' werd, het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • A.N. Ryst boeken
  A.N. Ryst - De blauwe maanvis

  Vijftien virtuoze verhalen uit het aardse paradijs - alle personages in deze betoverende, dikwijls ontroerende verhalenbundel worstelen; met de demonen én met zichzelf. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Jan Van Overvelt boeken
  Jan Van Overvelt - Niets is eeuwig, behalve de eeuwigheid

  Niets is eeuwig, behalve de eeuwigheidNiets is eeuwig, behalve de eeuwigheidNiets is eeuwig, behalve de eeuwigheidBy Jan Van Overvelt19,95 EURincl. 6% BTW en excl. verzending *Fantasy*HistorischPublicatiedatum11/06/2015BoekformaatA5… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gwen Calluy boeken
  Gwen Calluy - Kalenderjaar

  Als Julie wakker wordt in het ziekenhuis, heeft ze er geen idee van dat ze bijna een jaar in coma gelegen heeft na een zwaar ongeluk. Ze staat op alsof er niets aan de hand is. Tegen alle verwachtingen in is ze kerngezond en ze kan niet wachten om eindelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Joeri Olesja boeken
  Joeri Olesja - Verhalen

  Al is zijn oeuvre klein, Joeri Olesja (1899-1960) is een van de grootste Russische schrijvers van de twintigste eeuw. Hij is vooral bekend van zijn roman Afgunst uit 1927. Vladimir Nabokov beschouwde dit werk als de beste roman die in de Sovjet-Unie was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Peter Siebesma boeken
  Peter Siebesma - De weg van Lains noar Klooster

  Het lied Mien Hogelaand van Ede Staal inspireert Peter Siebesma om via ‘de weg van Lains noar Klooster’ terug te gaan naar het Groninger dorpsleven van de jaren vijftig en zestig. In zijn korte verhalen beschrijft hij een leven zonder opsmuk dat onderdeel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Piet Gerbrandy boeken
  Piet Gerbrandy - Synesios van Kyrene, Dans die het heelal omkranst

  Vertaald en toegelicht door Piet Gerbrandy Onder redactie van Vincent Hunink Hoe zou je het mysterie van het universum, dat een goddelijke oorsprong heeft, beter kunnen oproepen dan in liederen die de eeuwige kosmische ritmes als het ware reproduceren? Dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Peer Wittenbols boeken
  Peer Wittenbols - Winterbloemen en andere toneelteksten

  Winterbloemen en andere toneelteksten Een bundel met de meest recente toneelteksten van een van onze grootste, hedendaagse toneelschrijvers Peer Wittenbols. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Maarten Tengbergen boeken
  Maarten Tengbergen - Vijftig hoogtepunten uit de Russische Literatuur 1

  Vijftig hoogtepunten uit de Russische literatuur is een standaardwerk met gedetailleerde samenvattingen en diepgaande analyses van de meest bekende werken uit de Russische literatuur (romans, novellen, dichtwerken, toneelstukken).In tegenstelling tot de meeste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Heleen van Royen boeken
  Heleen van Royen - De mannentester

  Victoria is een zeventwintigjarige femme fatale met een uniek beroep: ze is mannentester. Ze laat zich inhuren door vrouwen om hun geliefde op de proef te stellen. De ongenaakbare Victoria kent geen scrupules, werkt professioneel en doelgericht. Ze reist van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Annette van 't Hull boeken
  Annette van 't Hull - Grote meisjes

  Een vakantieliefde in eigen stad. Zo denkt Ramona, de moeder van Elian in het verhaal Een feestvlag op een plastic steel, terug aan het jaar waarin ze Elians vader ieder weekend zag. Inmiddels weet ze dat het leven meestal geen feestje is, ook al koop je nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Margot Heil boeken
  Margot Heil - Heel even beleven

  Margot Heil (1959) schrijft korte verhalen vol liefde voor het leven. Gevoelig en diepzinnig, elk afgerond met een gedicht. Haar verhalen nemen je mee naar de dagelijkse realiteit. Een intrigerend boek over de vele kleuren van het leven. In 2014 verscheen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50