Fictie overig

 • Jan Van Overvelt boeken
  Jan Van Overvelt - Niets is eeuwig, behalve de eeuwigheid

  Niets is eeuwig, behalve de eeuwigheidNiets is eeuwig, behalve de eeuwigheidNiets is eeuwig, behalve de eeuwigheidBy Jan Van Overvelt19,95 EURincl. 6% BTW en excl. verzending *Fantasy*HistorischPublicatiedatum11/06/2015BoekformaatA5… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Freija ten Zijthoff boeken
  Freija ten Zijthoff - Aline

  Thomas en Milou zijn een stelletje dat samen op vakantie gaat. Tijdens deze vakantie ontdekken ze dat niets is wat het lijkt.. “Die vrouw. Die Aline. Ze was hier.’’ Thomas keek haar ongelovig aan. Milou beantwoordde deze blik met woede. “Ik zweer het.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Truman Capote boeken
  Truman Capote - Waar de wereld begint

  Vorig jaar deed de Zwitserse uitgever Peter Haag in The New York Public Library bij toeval een gouden vondst: hij ontdekte een pakket niet eerder gepubliceerde verhalen van Truman Capote. Het bleek om werk te gaan dat Capote schreef tussen zijn elfde en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Brigitte van de Koevering boeken
  Brigitte van de Koevering - Jaar van de vlinder

  In 1997 en 1999 worden Brigitte en haar man de dolgelukkige ouders van twee kinderen uit Colombia. Met volle teugen genieten zij van hun tweetal en alles staat in het teken van het creëren van een warm nest. De oudste groeit op tot een mooi, innemend,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • William Heutink boeken
  William Heutink - De Moslimslachter

  Martine en Herman, een jong en succesvol stel. Hij heeft een eigen detacheringsbureau en zij is advocate. Wanneer Herman een oude vriend aan twee nieuwe medewerkers helpt komen die bij hun eerste zakenvlucht om het leven. De discussie laait op of het een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,75
 • Maarten Tengbergen boeken
  Maarten Tengbergen - Vijftig hoogtepunten uit de Russische Literatuur 1

  Vijftig hoogtepunten uit de Russische literatuur is een standaardwerk met gedetailleerde samenvattingen en diepgaande analyses van de meest bekende werken uit de Russische literatuur (romans, novellen, dichtwerken, toneelstukken).In tegenstelling tot de meeste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Toon Hermans boeken
  Toon Hermans - Helemaal Toon

  Een chronologische selectie uit alle gedichten, liedjes, prozawerk, dagboeken en conferences 'Op zondagmorgen neem ik weleens de tijd om wat te mediteren: wie ben ik? Wat doe ik hier? Wat is leven? Vaak kom ik tot dezelfde gedachte. Wie leven wil, moet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Laura van Dolron boeken
  Laura van Dolron - Liefhebben

  Liefhebben is een openhartig en hoopvol boek over wat liefhebben écht is. Theatermaker Laura van Dolron zoekt als een archivaris van de liefde in haar hoofd, in haar hart en in de wereldgeschiedenis naar mensen die daden stelden en die ons leren wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Joop Strous boeken
  Joop Strous - SPINSELS

  De ragfijne bedrading van een spin ontvangt haar signalen om ze door te geven aan iedere mens die maar wil luisteren. Stormen die als de wieken van windmolens door je brein razen zijn zeer vermoeiend en niet te stoppen. Weet je wel wie je bent en waar je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,80
 • Guido Snel boeken
  Guido Snel - Huis voor het hiernamaals

  In de verhalen in Huis voor het hiernamaals zien we personages die als een razende over het Europese continent trekken, sommige met een verschroeiende ambitie onsterfelijk te worden, andere in een wanhopige poging het vege lijf te redden. De tragische Victor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Julien Vandenbroeck boeken
  Julien Vandenbroeck - Flauskes van Petakke Sprakke

  Julien Vandenbroeck, germanist en oud-leraar aan de Koninklijke Athenea van Tongeren en Tienen en gewezen docent aan de faculteit Industriële wetenschappen Diepenbeek, bezorgde ons een ferme bijdrage tot de instandhouding van het culturele erfgoed van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,90
 • Maarten Tengbergen boeken
  Maarten Tengbergen - Vijftig hoogtepunten uit de Russische Literatuur 2

  Vijftig hoogtepunten uit de Russische literatuur is een standaardwerk met gedetailleerde samenvattingen en diepgaande analyses van de meest bekende werken uit de Russische literatuur (romans, novellen, dichtwerken, toneelstukken).In tegenstelling tot de meeste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Kees Klok boeken
  Kees Klok - Een zootje ongeregeld

  Een zootje ongeregeld is gebaseerd op oorspronkelijke dagboekaantekeningen en herinneringen van de schrijver. Het is de waarheid van Kees Klok, waaraan de historische werkelijkheid in voorkomende gevallen ondergeschikt is gemaakt. Het boek is niet zozeer het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Wim Jilleba boeken
  Wim Jilleba - Dropveter

  Wim Jilleba (Dordrecht 1928) is sinds 1985 gepensioneerd militair. Na zijn pensionering ging hij zich wat serieuzer dan voordien toeleggen op het schrijven van gedichten en korte verhalen. In 2007 verscheen bij uitgeverij Aspekt zijn boek Buitenlander in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jori Stam boeken
  Jori Stam - Een volstrekt nutteloos mens

  Een man die bij de minister van Volksgezondheid inbreekt om zijn moeder te wreken, een kluizenaar die zijn isolement onderbreekt om de knoflooksaus bij de kebabzaak te vergiftigen en een kistendrager die identiteiten steelt. De personages uit de verhalen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Wim Noordhoek boeken
  Wim Noordhoek - Muzenstraat en andere Haagse verhalen

  Hagenaar ben je en blijf je. Ook al verlaat je de stad achter de duinen, hij laat je nooit helemaal los. Marcel van Eeden en Wim Noordhoek groeiden op in Den Haag. De een woont nu in Amsterdam, de ander in Zürich. Dit boek geeft vorm aan wat ze desalniettemin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,49
 • Jan van Beersum boeken
  Jan van Beersum - Mama's van Masdar

  In deze verhalenbundel van de Amsterdamse auteur Jan van Beersum (1962) maak je kennis met personages in vier tegendraadse, poëtische werelden. Zoals het waargebeurde verhaal van een blinde en verlamde Roemeense asielzoeker die in de zomer van 2001 zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • J.J. Voskuil boeken
  J.J. Voskuil - Mensenkinderen

  J.J. Voskuil (1926-2008) veroverde een groot lezerspubliek met zijn romans Bij nader inzien, Binnen de huid en Het Bureau. Minder bekend is dat hij ook een toneelstuk heeft geschreven, dat nooit eerder in boekvorm is verschenen. Mensenkinderen speelt zich af… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • William Combe boeken
  William Combe - Doctor Syntax op zoek naar het pittoreske

  Doctor Syntax op zoek naar het pittoreske - William Combe Met illustraties van Thomas Rowlandson | vertaald door Martin Hulsenboom In 1814 schreef Jane Austen in een brief, dat ze in Londen nog niemand had gezien 'met zo'n kinnebak als Doctor Syntax'. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Baldassar Castiglione boeken
  Baldassar Castiglione - Over goede smaak

  Bescheiden, waardig, innemend, ongedwongen, ontspannen. Aan het hof van Urbino spreekt de adel in 1507 over hoe de ideale hoveling zich zou moeten gedragen. Er ontstaat een idealistisch beeld: hij moet een dappere strijder zijn, een goede minnaar, een musicus,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Karin van den Bogaard boeken
  Karin van den Bogaard - Koffie met cake

  In dit boek staan verhalen van een uitvaartleidster die later uitvaartondernemer werd. Verhalen geschreven vol humor, maar vooral vol respect. Het is beslist geen triest boek. Het laat u meekijken over de schouders van de uitvaartleidster. Het laat u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Miriam Merzbacher-Blumenthal boeken
  Miriam Merzbacher-Blumenthal - Een meisje uit Berlijn

  Berlijn 1937. 'Je kunt als Jood niet in Duitsland blijven,' zei haar moeder. 'Jij zou naar een andere school moeten omdat je niet op je oude school mag blijven, en wie weet wat Hitler allemaal nog meer gaat bedenken. We moeten hier weg voordat het te laat is.'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,90
 • Rob van Essen boeken
  Rob van Essen - Kind van de verzorgingsstaat

  'Zoals een vis geen idee heeft wat water is, had ik geen idee van de verzorgingsstaat. Om wat al bestaat bij je geboorte hangt een zweem van eeuwigheid wanneer je opgroeit. De verzorgingsstaat, die aaneengesloten periode van vrede en welvaart (voor ons, dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marieke Pallada boeken
  Marieke Pallada - Witte Spijkerbroeken

  Sonja en Richard houden een groot examenfeest in de loods van het transportbedrijf van Sonja’s vader. Tijdens het feest en ter voorbereiding op de lange rit van de volgende dag, maken Stef en Richard een proefrit in één van de twee nog rijdende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Will Luikinga boeken
  Will Luikinga - De Veronica Tapes

  Radio Deejay Will Luikinga maakt het van dichtbij mee: de woelige tijden van zeezender Veronica, de zegetocht aan land en het onstuimige imago van seks, drugs & rock 'n roll. Het ging er ruig aan toe in Hillywood... Will Luikinga : "Nadat ik ruim dertig jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95