Fictie overig

 • Inez van Eijk boeken
  Inez van Eijk - Lucy op het schoolplein met olijven

  Over brave dolende, argeloze en wraakzuchtige mensen schrijft Inez van Eijk in haar nieuwe verhalenbundel 'Lucy op het schoolplein met olijven'. Over kleuters en bejaarden. Over hebbelijkheden en gedane zaken. Oud zeer en nieuw zeer in ernstige en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Martin Brouwers boeken
  Martin Brouwers - Avontuur in Londen

  Jim Callahan, de jonge hoofdrolspeler in dit spannende verhaal, raakt samen met zijn vriend Mark betrokken bij een raadselachtige gebeurtenis. De familie staat echter op het punt op vakantie te gaan en hij moet het laten rusten. Eenmaal in Londen achtervolgt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,15
 • In extremis

  Dirk Bolier neemt de lezer in deze verhalenbundel mee in de bizarre gedachten- en belevingswereld van verslaafden, mafketels en andere randfiguren. Het levert verhalen op die vervreemdend en extreem tegelijk zijn. NBD BiblionRecensie door Theo Rombouts van NBD… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Martin Brouwers boeken
  Martin Brouwers - Jim Callahan omnibus

  Deze omnibus bevat de volgende titels die eerder los verschenen zijn: AVONTUUR IN LONDEN - Jim Callahan raakt betrokken bij een raadselachtige gebeurtenis. Hij en zijn vriend, Mark, worden meegesleurd in een hachelijk avontuur dat hen door het centrum van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,32
 • Eric Kollen boeken
  Eric Kollen - Jongenssprookjes Deel 3 - Homo-erotische verhalen

  "Niet voor watjes!" gay.blog.nl - De 'Jongenssprookjes' van Eric Kollen zijn de succesvolste Nederlandse homoboeken in jaren, door hun adembenemende seksuele slagkracht en hun sprankelende humor. Nu verschijnt 'Deel 3', met verhalen die even overrompelend zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Heiltje van der Hoek boeken
  Heiltje van der Hoek - Mama, waarom doe jij zo

  De vader van Elena is overleden toen zij nog heel jong was. Haar moeder is getraumatiseerd, en draagt haar verleden altijd met zich mee. En daardoor krijgt Elena geen leuke jeugd. Elena probeert van alles om toch wat liefde van haar moeder te krijgen. Dan komt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,71
 • Esther Gerritsen boeken
  Esther Gerritsen - Kopvoeter

  In deze bundel staan alle toneelteksten die Esther Gerritsen voor toneelgroep Het Syndicaat schreef. Teksten voor een jong publiek vanaf vijftien jaar. Met 'De kopvoeter', 'Lijk', 'Alles', 'Dit is een monoloog... 'en 'Gras'. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ria Massy boeken
  Ria Massy - De taart van Tamid

  Tamid, Fatna en Aras leven nu in ons land. Ze komen naar hier om te trouwen. Of ze moesten vluchten. Hier is geen geweld, wel zijn er een andere taal en andere gewoontes.En vooral: er is het gemis van de familie die achterbleef. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Martin Brouwers boeken
  Martin Brouwers - Topgeheim

  Het is een koude herfstnacht. Een man op de vlucht valt zwaargewond neer in de armen van Jim Callahan. Wat is zijn geheim en waarom wil hij het alleen kwijt aan onze jonge hoofdrolspeler? Dit is het begin van een zeer intrigerend avontuur dat zich afspeelt in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,86
 • Martin Brouwers boeken
  Martin Brouwers - Gewetenloos

  Een reeks brutale overvallen, op hetzelfde moment gepleegd, met een zeer merkwaardige buit. Wat kan daar de bedoeling van zijn? De hoofdrolspeler, Jim Callahan, komt op het spoor van een zeer gevaarlijke organisatie met tentakels die reiken tot in Afrika.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,29
 • Martin Brouwers boeken
  Martin Brouwers - Jim Callahan omnibus

  Deze omnibus bevat de volgende titels die eerder los verschenen zijn: AVONTUUR IN LONDEN - Jim Callahan raakt betrokken bij een raadselachtige gebeurtenis. Hij en zijn vriend, Mark, worden meegesleurd in een hachelijk avontuur dat hen door het centrum van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,29
 • Martin Brouwers boeken
  Martin Brouwers - Avontuur in Londen

  Jim Callahan, de jonge hoofdrolspeler in dit spannende verhaal, raakt samen met zijn vriend Mark betrokken bij een raadselachtige gebeurtenis. De familie staat echter op het punt op vakantie te gaan en hij moet het laten rusten. Eenmaal in Londen achtervolgt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,65
 • Martin Brouwers boeken
  Martin Brouwers - IJskoud

  Het begint op een willekeurige winterdag. Mensen in het hele land verdwijnen plotseling of worden verschrikkelijk ziek. Wat is er aan de hand? Terwijl sneeuwstormen en extreme kou het land al dagenlang teisteren, proberen Jim Callahan en zijn vriend Mark,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Peter Schoenmaker boeken
  Peter Schoenmaker - De hotelier maakt weer wat mee

  De hotelier maakt weer wat mee Het langverwachte vervolg op 'Je maakt wat mee als hotelier' met nog meer hilarische avonturen in en om een klein hotel in het zuidwesten van Frankrijk. Geen treurige 'Ik vertrek' verhalen, maar geestige gebeurtenissen waarbij je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Margot Heil boeken
  Margot Heil - Heel even

  Margot Heil (1959) schrijft korte verhalen vol liefde voor het leven. Gevoelig en diepzinnig, afgerond met een gedicht dat het verhaal nog levendiger maakt. Deze gedichten brengen vaak een lach op de lippen, maar voeren je ook terug naar de dagelijkse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Margreth van Hezik boeken
  Margreth van Hezik - Margreth op herhaling

  Margreth E. Van Hezik - Master in literatuurwetenschappen afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (2012) en Bachelor docent Engels afgestudeerd aan de Hoge School Fontys in Tilburg (2005). Huidige studie Journalistiek, werkzaam als docent Engels en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Alice Munro boeken
  Alice Munro - Te veel geluk

  Een jonge vrouw en moeder die moet leren omgaan met de ondraaglijke pijn van het verlies van haar drie kinderen; een vrouw die probeert wraak te nemen op haar concurrente in de liefde; en een negentiende-eeuwse vrouwelijke wiskundige die het geluk najaagt:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Rob van Essen boeken
  Rob van Essen - Hier wonen ook mensen

  Ze zijn allemaal op zoek naar geluk, verlossing en verlichting, de personages in 'Hier wonen ook mensen', allen op hun eigen manier. Sommigen gaan op zoek naar oude boeddhistische rituelen in Korea, anderen trekken de woestijn in, reizen naar Portugal of keren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Max Frisch boeken
  Max Frisch - Kritische Klassieken Andorra

  Andri, de hoofdpersoon van Andorra, is de pleegzoon van de leraar Can, die hem ooit uit het land van de Zwarten naar het land van de Witten heeft gesmokkeld om hem te behoeden voor vervolging omdat hij Jood zou zijn. Uiteindelijk blijkt Andri helemaal geen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Nikki Brands, Wim Brands boeken
  Nikki Brands, Wim Brands - Nederlandse literatuur van de 21e eeuw

  In 'De Nederlandse literatuur van de 21ste eeuw' stelt Wim Brands zestig Nederlandse en Vlaamse schrijvers aan ons voor die in dit millennium zijn gedebuteerd. Zestig schrijvers waarvan hij zegt: dit moet je lezen. Van elke auteur selecteerde Brands,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Philippe Lechermeier boeken
  Philippe Lechermeier - Een bijbel

  Een uniek boek voor wie kennis wil maken met de vertellingen van de bijbel, of ze opnieuw wil ontdekken. - Dit kunstboek is een nieuwe, gedurfde, interpretatie van het meest gelezen boek ter wereld - Een schat aan verhalen over geloof, hoop, liefde, angst en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Mensje van Keulen boeken
  Mensje van Keulen - De verhalen

  Mensje van Keulen is een subliem verhalenschrijver. In deze bundel zijn al haar verhalen verzameld. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Vedat Gok boeken
  Vedat Gok - De ommekeer

  De zus van Imdat Basaran, een jongen van Turkse afkomst, is kortgeleden overleden aan botkanker. Op de leeftijd van slechts eenentwintig jaar. De familie Basaran raakt door die gebeurtenis sterk beïnvloed. Ieder op een andere manier. Imdat ondergaat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Ingrid Knipfer boeken
  Ingrid Knipfer - HET GEBOUW

  HET GEBOUW omvat drie theaterteksten over het leven in Résidence Beau Séjour in Gent. Binnenvallen bij Henriette, hoogbejaarde bourgeoise, die geen bezoek verwachtte... Binnendringen in het hoofd van de bange Nicky. De verschijning van Marilyn Monroe verwart… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Wim Hendrikse boeken
  Wim Hendrikse - Heb je even voor mij?

  Wat doet de eenzame weduwe Francine Bauer met een verkeerd geadresseerde brief? Terugsturen naar Kees de Rooy, een ouderwetse man aan wie het digitale tijdperk grotendeels is voorbijgegaan? 'Nee, veel te spannend, je moet de brief beantwoorden en een hoop… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95