Fictie overig

 • Elle van Bohemen boeken
  Elle van Bohemen - Overgave

  De verhalen in Overgave zijn zeer divers. Ze zijn erotisch, grappig,ontroerend, spannend en hier en daar schaamteloos. Ze prikkelen de fantasieen nemen de lezer mee naar een wereld waar erotiek de hoofdrol speelt. Dezebundel bevat erotische fantasieën van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Tineke Bennema boeken
  Tineke Bennema - Welkom in het paradijs

  In Welkom in het paradijs beschrijft Tineke Bennema Palestijnse levens in lichtvoetige en tragikomische verhalen. Waar een Nederlander zich 's ochtends op de nieuwe dag voorbereidt met het weerbericht en een broodtrommel, luistert een Palestijn naar het nieuws… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Silhouette Tales boeken
  Silhouette Tales - Silhouette tales of Esther Heart

  Misschien ken je Esther Heart van één van de adultfilms waarin ze heeft meegespeeld. Ze draait al enige tijd mee in de erotische industrie en beleeft dagelijks nieuwe avonturen. Haar avonturen zijn omschreven in spannende Silhouette Tales en zijn in dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Esjece boeken
  Esjece - WC verhalen - verhalen waar je u tegen zegt

  'WC verhalen' bevat een serie verhalen uit het leven gegrepen, maar compleet krom getrokken door de auteur. Kleine dingen opgeblazen tot gigantische proporties. Van ieder moment een lolbroeken-moment makend, dat is waar 'WC verhalen' echt over gaat. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter Langendam boeken
  Peter Langendam - Rechtse praatjes

  Hebben wij niet allemaal een hekel aan praatjesmakers? Of ze nu rechts of links zijn? Dat is natuurlijk waar, u hebt gelijk. Ik vroeg mij tijdens het schrijven al af of het nu wel zo duidelijk was, wat een rechts praatje eigenlijk zou zijn? Gebral? In de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Elena Poniatowska boeken
  Elena Poniatowska - Leonora

  De uitgever heeft voor deze uitgave geen omschrijving aangeleverd. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (E-book, ISBN 9789044965698):Leonora is een intrigerende roman over het ongelooflijke leven van de Britse kunstenares… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,46
 • Patrick Cornillie boeken
  Patrick Cornillie - De 100 mooiste wielergedichten

  Wielergedichten 978.94.9154.513.9100 fiets- en wielergedichten. Van vroeger tot vandaag, van jongensdroom tot laatste finish, van voorjaarsklassiekers en de Tour tot veldrit- en zesdaagseseizoen, voor het eerst verzameld in een bloemlezing. 100 fiets- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Kevin Wilson boeken
  Kevin Wilson - Graven naar het hart van de aarde

  Als de wedstrijd begint cirkelen we om de eiken eettafel, een tafel waaraan in betere tijden meer dan vijftig gasten konden zitten en waarop duizend papieren kraanvogels zijn opgesteld - tweehonderdvijftig voor iedere broer. De kraanvogels worden vervolgens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Stefanie Liebreks boeken
  Stefanie Liebreks - Noord houdt woord 2014

  Na een succesvolle eerste editie in 2013 van Noord Houdt Woord - hét boekenfeest dat de Boekenweek in het Noorden opent - deden we het in 2014 nog eens dunnetjes over. Dit keer in de Der Aa-kerk in Groningen met bekende én minder bekende schrijvers en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • A.G.M.F Brok boeken
  A.G.M.F Brok - Nu even diep zuchten

  Een artikel dat een leerstoel van naam deed veranderen, het verhaal over een luie kerel die dankzij te sterk uitgedijd welzijnsdenken in de WAO verdween, een herinnering aan de klungeligste soldaat van de NAVO, een beklagzaak over het al dan niet morsen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ronald Giphart boeken
  Ronald Giphart - De Nederlandse coming of age-literatuur

  In De Nederlandse coming of age-literatuur in 100 verhalen heeft Ronald Giphart, in samenwerking met de Koninklijke Bibliotheek, ontroerende, vrolijke, ontregelende, bijzondere, spannende en indrukwekkende verhalen gebundeld over het verschijnsel 'de moeilijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hanneke Lankhorst boeken
  Hanneke Lankhorst - Meiden waren we

  De verhalen in 'Meiden waren we' zijn een mix van autobio en fictie. De bundel opent met nostalgische verhalen over vriendschappen in de studententijd eind jaren 60, begin jaren 70, en wat daar later van over is gebleven. Daarna gaat het over een jonge vrouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Helga Ruebsamen boeken
  Helga Ruebsamen - Olijfje

  Over de liefde van een scholier voor de caissière van een kermistent, over de wraak op een geliefde dichter, over de geknakte vriendschap van twee vrouwen, over een sterfgeval. In de verhalen in Olijfje staan intermenselijke relaties centraal, waarbij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • William Trevor boeken
  William Trevor - Heilige beelden

  William Trevor wordt algemeen beschouwd als de grootmeester van het korte verhaal. Heilige beelden bevat twaalf verhalen over hoe de liefde van gedaante kan veranderen. Trevors hoofdpersonen worstelen met gevoelens van liefde, berouw en hoop.Een ober biecht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Toon Hermans boeken
  Toon Hermans - Toon over Toon

  Het beste van Toon Hermans. Toon over Toon is een eerbetoon. Het is een boek met cd met de beste nummers van Toon Hermans, zoals M terran Vierentwintig rozen en Wat ruist er door het struikgewas? Het boek, samengesteld door Lisa Wade, geeft uitleg bij de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Leonie van de Wetering, Netty van Kaathoven, Itie van den Berg, Ria van Adrichem boeken
  Leonie van de Wetering, Netty van Kaathoven, Itie van den Berg, Ria van Adrichem - Op reis! En dan

  Een bundel met vijf toegankelijke, eenvoudig geschreven verhalen voor theaterlezen. In elk verhaal staat reizen centraal. Een verwikkeling zorgt telkens voor romantiek, humor of een misverstand. Doelgroep: jongeren en (laaggeletterde) volwassenen. Gebonden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Abe J. van der Veen boeken
  Abe J. van der Veen - De Verhalen van Amersfoort

  In 'De Verhalen van Amersfoort' worden bijna alle sagen en legendarische gebeurtenissen verteld die zich in Amersfoort en haar directe omgeving hebben afgespeeld. Lees meer over de vele wonderen die Maria in Amersfoort heeft gedaan en over de gruwelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Dylan Thomas

  Deze verzameling Dylan Thomas-verhalen is een keuze uit het in 2000 verschenen Alle verhalen , dat een integrale vertaling is van Collected Stories, uit 1984. In de vroege verhalen, geschreven in de tijd dat Dylan Thomas (1914-1953) evenveel waardering oogstte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • B.J. Novak boeken
  B.J. Novak - Onverzameld werk

  Geestige verhalenbundel voor fans van David Sedaris en Woody Allen Subtiel en met een feilloos gevoel voor timing fileert komiek B.J. Novak de absurditeiten van het moderne leven in deze razendsnelle afwisseling van korte verhalen en komische sketches. In De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lydia Davis boeken
  Lydia Davis - De taal van dingen in huis

  De nieuwe verhalen van Lydia Davis zijn soms letterlijk oneliners. Zoals 'Bloomington', dat in zijn geheel luidt: 'Nu ik hier een tijdje ben, kan ik met een gerust hart zeggen dat ik hier nooit eerder ben geweest.' Ook kan het verhaal een nauwgezette… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Sjaak Ramakers boeken
  Sjaak Ramakers - Paard en vogeltje

  Een vertelling van Sjaak Ramakers Paard en Vogeltje zijn vrienden voor het leven; tegenpolen en magneten. Zij zijn elkaars leerling en onderwijzer in een wereld die soms zo ingewikkeld is dat zij hem alleen met kinderlijke naïviteit kunnen beschouwen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Jacques Thonissen boeken
  Jacques Thonissen - Onder de watapana

  De watapana is een boom waarvan de takken in de richting van de noordoostpassaat zijn gegroeid. In voorbije tijden werden door buurtgenoten in de verkoelende schaduw van die boom verhalen opgedist, die al dan niet een kern van waarheid bevatten. De hedendaagse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Martin Brouwers boeken
  Martin Brouwers - Topgeheim

  Het is een koude herfstnacht. Een man op de vlucht valt zwaargewond neer in de armen van Jim Callahan. Wat is zijn geheim en waarom wil hij het alleen kwijt aan onze jonge hoofdrolspeler? Dit is het begin van een zeer intrigerend avontuur dat zich afspeelt in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,05
 • Theunis Piersma boeken
  Theunis Piersma - Zwaluwen van Gaast

  Theunis Piersma is hoogleraar trekvogelecologie in Groningen en waddenonderzoeker bij het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) op Texel. Hij is een internationale autoriteit op het gebied van (trek)vogels. In zijn vrije tijd doet hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Leny Kruis boeken
  Leny Kruis - Erotische kronkels

  Ieder mens heeft zo zijn/haar eigen ideeën over seks en fantasieën, de een recht toe recht op en neer, de ander gaat geen berg te hoog om laag te dalen. In dit boek heb ik geprobeerd de meeste gekke, rare, fantasierijke, malle fratsen, schrikbarende, zeker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95