Fictie overig

 • Tiberius Black boeken
  Tiberius Black - Doordrukkertjes

  De bundel "Niemendalletjes" bevat een verzameling korte verhalen, die geen andere pretentie hebben dan op een lichtvoetige en humoristische wijze tegenwicht te bieden aan de continue druk die via de commerciële, sociale en maatschappelijke media op ons… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mathea Obster-Keusters boeken
  Mathea Obster-Keusters - Werken met vlinders

  En toen lagen de dromen in duigen. Meriam werd apotheker omdat ze mensen wilde helpen en zorg wilde verlenen, maar ze merkt hoe haar bedrijf langzaam door haar vingers glipt. De overheid bedenkt constant nieuwe regels, boze patiënten reageren hun woede af op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marc-Marie Huijbregts boeken
  Marc-Marie Huijbregts - In stukjes

  Voor 'In stukjes' kijkt Marc-Marie Huijbregts in de spiegel. Zo ontstaat een eerlijk, bij vlagen hilarisch en aangrijpend zelfportret - vol zelfspot, maar ook vol pesterige humor. 'Ik was geen man, ik was geen vrouw, ik was niet knap, ik was klein, dik en met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Frederik Willem Daem boeken
  Frederik Willem Daem - Zelfs de vogels vallen

  De uitgever heeft voor deze uitgave geen omschrijving aangeleverd. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (Harde kaft, ISBN 9789023490296):Een nachtelijke dwaaltocht over de boulevards van Parijs, de opkomst en ondergang van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marie-Jose van Helden boeken
  Marie-Jose van Helden - Van Internaatmeisje Naar Trotse Mama

  Er was eens een klein verdrietig eenzaam meisje, zij werdt door haar ouders in de steek gelaten en heeft van haar 10de tot haar 18de op een internaat gezeten en onder toezicht van Bureau Jeugdzorg gestaan. Alles wat zij meemaakte heeft haar getekend voor het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Marie-Jose van Helden boeken
  Marie-Jose van Helden - Van Internaatmeisje Naar Trotse Mama

  Er was eens een klein verdrietig eenzaam meisje, zij werdt door haar ouders in de steek gelaten en heeft van haar 10de tot haar 18de op een internaat gezeten en onder toezicht van Bureau Jeugdzorg gestaan. Alles wat zij meemaakte heeft haar getekend voor het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Leonie van de Wetering, Netty van Kaathoven, Itie van den Berg, Ria van Adrichem boeken
  Leonie van de Wetering, Netty van Kaathoven, Itie van den Berg, Ria van Adrichem - Op reis! En dan: Verhalen voor theaterlezen

  Een bundel met vijf toegankelijke, eenvoudig geschreven verhalen voor theaterlezen. In elk verhaal staat reizen centraal. Een verwikkeling zorgt telkens voor romantiek, humor of een misverstand. Doelgroep: jongeren en (laaggeletterde) volwassenen. Gebonden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Ben van Koppen boeken
  Ben van Koppen - Li(e)ve (s)chat

  Ben is begin vijftig en na een stukgelopen relatie weer vrijgezel. Hij besluit zijn geluk via internet te proberen en gaat op zoek naar leuke vrouwen. Niet met serieuze bedoelingen, nee - veel meer om lekker te flierefluiten. Hij ontbeert zowel het uiterlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Max Dohle boeken
  Max Dohle - De koploper

  De koploperDe mooiste hardloopverhalen uit de wereldliteratuurHardlopen is een mooie metafoor voor schrijven. De eenzaamheid, het vereiste doorzettingsvermogen en de uiteindelijke roes die optreedt bij het lopen én het schrijven zijn uiterst vergelijkbaar.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • L.H. Wiener boeken
  L.H. Wiener - De verhalen

  Bij gelegenheid van zijn zeventigste verjaardag wordt L.H. Wiener eer bewezen met de uitgave van alle verhalen in één band, superieure verhalen, waaronder een aantal dat in eerdere verzamelingen ontbrak en een aantal nieuwe. De lezer haalt met De verhalen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Martin Brouwers boeken
  Martin Brouwers - Avontuur in Londen

  Jim Callahan, de jonge hoofdrolspeler in dit spannende verhaal, raakt samen met zijn vriend Mark betrokken bij een raadselachtige gebeurtenis. De familie staat echter op het punt op vakantie te gaan en hij moet het laten rusten. Eenmaal in Londen achtervolgt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,15
 • Rob Bouber boeken
  Rob Bouber - Lichtvoetige verhalen Linda Lu

  Lichtvoetig. Dat is deze verhalenbundel zeker. Heerlijk voor op reis, in bed of voor op de bank. Een jonge knaap wordt door een oudere vrouw in de liefde ingewijd; een jongen wil door een tragische omstandigheid geen zeeman meer worden maar komt door een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Marco Raymond boeken
  Marco Raymond - Raadsels rondom Dordt

  1982 Kort nadat Pieter zich bezeert tijdens werkzaamheden in het plantsoen van de Grote Kerk in Dordrecht krijgt hij een raadselachtige brief met onheilspellende teksten. Volgens de brief kunnen rampen alleen voorkomen worden door een aantal cryptisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Vincent Massée boeken
  Vincent Massée - Mijn Verjaardag

  Vincent Massée (Haarlem 1966) verhaald in zijn boeken over het leven. Bouwen en gebouwd worden kan altijd gepaard gaan met hard werken en zichtbaar afzien. Er is geen bouwplaats zonder de man op de steiger of de man die hen stuurt. Wie zich belangrijk voelt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,42
 • In extremis

  Dirk Bolier neemt de lezer in deze verhalenbundel mee in de bizarre gedachten- en belevingswereld van verslaafden, mafketels en andere randfiguren. Het levert verhalen op die vervreemdend en extreem tegelijk zijn. NBD BiblionRecensie door Theo Rombouts van NBD… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Martin Brouwers boeken
  Martin Brouwers - Jim Callahan omnibus

  Deze omnibus bevat de volgende titels die eerder los verschenen zijn: AVONTUUR IN LONDEN - Jim Callahan raakt betrokken bij een raadselachtige gebeurtenis. Hij en zijn vriend, Mark, worden meegesleurd in een hachelijk avontuur dat hen door het centrum van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,32
 • Ria Massy boeken
  Ria Massy - De taart van Tamid

  Tamid, Fatna en Aras leven nu in ons land. Ze komen naar hier om te trouwen. Of ze moesten vluchten. Hier is geen geweld, wel zijn er een andere taal en andere gewoontes.En vooral: er is het gemis van de familie die achterbleef. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Sandy Taikyu Kuhn Shimu boeken
  Sandy Taikyu Kuhn Shimu - Geluk is een vlinder

  De mooiste boeddhistische verhalen uit de zen-traditieDe korte boeddhistische verhalen in deze bundel met hun fijnzinnige humor spreken rechtstreeks tot het hart. Ze openen ons de ogen voor de diepste levenswijsheid omdat ze ons onverwachts een andere kant uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Cor Edelenbosch boeken
  Cor Edelenbosch - Wat een rare kwast

  Veel mensen, vooral zij die me kennen, zullen hun wenkbrauwen fronsen bij het lezen van deze epistels. Ik word namelijk, zoals ze dat in de volksmond noemen, beschouwd als een rare kwast. Zelf vind ik het nogal meevallen, maar natuurlijk ben ik niet geheel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jonas Bruyneel boeken
  Jonas Bruyneel - Voorbij het licht

  Zeven ongewone verhalen over mensen die ondanks hun unieketalenten hun plaats in de maatschappij niet vinden.De kleurrijke schaduwfiguren worstelen met zichzelfen hun omgeving: van ontluikend antisemitisme in Polentot territoriale geschillen in Kasjmir… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Margreth van Hezik boeken
  Margreth van Hezik - Margreth op herhaling

  Margreth E. Van Hezik - Master in literatuurwetenschappen afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (2012) en Bachelor docent Engels afgestudeerd aan de Hoge School Fontys in Tilburg (2005). Huidige studie Journalistiek, werkzaam als docent Engels en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • I. Verschuren, R. Heuninck boeken
  I. Verschuren, R. Heuninck - De drie bruiloftsgaven

  Een bundel met een veertigtal sprookjes, sagen, legenden en verhalen die die alle in de herfsttijd spelen. Er zijn legenden opgenomen over de strijd in de hemel tussen de aartsengel Michaël en Lucifer, die op de aarde geworpen werd, maar ook verhalen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Conrad K. Alderman boeken
  Conrad K. Alderman - Brokkelkop

  Het leven van een tiener halverwege de 21ste eeuw gaat niet over rozen. De wereld herstelt nog van de Bijna-Zombie-Apocalyps van 2020, je school laat geen enkele geavanceerde technologie toe en je moeder serveert altijd broccoli bij je wormburger. Tiberius… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Rob van Essen boeken
  Rob van Essen - Hier wonen ook mensen

  Ze zijn allemaal op zoek naar geluk, verlossing en verlichting, de personages in 'Hier wonen ook mensen', allen op hun eigen manier. Sommigen gaan op zoek naar oude boeddhistische rituelen in Korea, anderen trekken de woestijn in, reizen naar Portugal of keren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Max Frisch boeken
  Max Frisch - Kritische Klassieken Andorra

  Andri, de hoofdpersoon van Andorra, is de pleegzoon van de leraar Can, die hem ooit uit het land van de Zwarten naar het land van de Witten heeft gesmokkeld om hem te behoeden voor vervolging omdat hij Jood zou zijn. Uiteindelijk blijkt Andri helemaal geen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50