Fictie overig

 • Mark Haddon boeken
  Mark Haddon - De pier stort in

  Mark Haddon is de auteur van 'Het wonderbaarlijke voorval van de hond in de nacht' Twee jongens vinden een pistool in een schoenendoos. Een mythische prinses wordt midden in een oorlog op een eiland achtergelaten. Een groepje aristocraten is op zoek naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • 25 Limburgse auteurs boeken
  25 Limburgse auteurs - Wilde flora 26 Limburgse verhalen door 26 Limburgse auteurs

  Uitgeverij Leon van Dorp presenteert 26 bekende en minder bekende Limburgse schrijvers, met verhalen die getuigen van de vreemde aantrekkingskracht van geboortegrond, de schoonheid van herinneringen, van liefde en vriendschap, maar ook van waanzin, moord en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hedda Treffers boeken
  Hedda Treffers - Dit is geen porno

  Een burenruzie die uitmondt in een levenslange vriendschap. Als reactie op een miskraam te horen krijgen: 'Balen'. Of als moeder volkomen onterecht in paniek raken over het Facebook-gedrag van je puber: 'Geliked mam, niet gelikt.' Het leven zit vol onverwachte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jan Van Overvelt boeken
  Jan Van Overvelt - Niets is eeuwig, behalve de eeuwigheid

  Niets is eeuwig, behalve de eeuwigheidNiets is eeuwig, behalve de eeuwigheidNiets is eeuwig, behalve de eeuwigheidBy Jan Van Overvelt19,95 EURincl. 6% BTW en excl. verzending *Fantasy*HistorischPublicatiedatum11/06/2015BoekformaatA5… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jean Webster boeken
  Jean Webster - Het John Grier huis

  Jean Webster werd bekend met haar eerste boek over Vadertje Langbeen (tevens heruitgegeven bij Calbona, ISBN: 978-94-92228-91-8). Dit boek werd verschillende keren verfilmd en ook als toneelstuk opgevoerd, ook in Nederland. In dat boek kondigt de hoofdpersoon,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Marcel de Wit boeken
  Marcel de Wit - Autoluw en andere Delftse verhalen

  Aan de keukentafel in zijn kleine woning (met tuin!) in het centrum van de stad overziet de schrijver het dagelijks leven in Delft: de stad die hij alleen verlaat als het echt niet anders kan of om naar zijn favoriete club in Rotterdam-Zuid te gaan kijken. Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Tineke van Huijstee boeken
  Tineke van Huijstee - Stof genoeg

  Tineke schrijft al jaren toneeldialogen, reclameteksten, blogs, notulen, boodschappenbriefjes en recepten. Tijdens haar meerjarige schrijfopleiding schreef ze ook nog twee bundels met korte verhalen. In ‘Stof genoeg’ is het beste uit die tijd bewaard… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,96
 • Maarten Tengbergen boeken
  Maarten Tengbergen - Vijftig hoogtepunten uit de Russische Literatuur 1

  Vijftig hoogtepunten uit de Russische literatuur is een standaardwerk met gedetailleerde samenvattingen en diepgaande analyses van de meest bekende werken uit de Russische literatuur (romans, novellen, dichtwerken, toneelstukken).In tegenstelling tot de meeste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Benjamin de Rooij boeken
  Benjamin de Rooij - Orana - Bevrijding

  Nadat Jaco en Altera in het eerste deel het verzet hebben geholpen met de eerste stappen richting de bevrijding van Orana, is de totale oorlog uitgebroken. Gesteund door Germania vecht het verzet in de regio's om de mensen te bevrijden en de misdadige regering… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Cornelis M. Netten boeken
  Cornelis M. Netten - Heerenveen

  Heerenveen is een bijzondere plaats met een bijzonder schaatsstadion, Thialf ge-naamd, dat dit jaar zijn laatste fase van vernieuwbouw ingaat. In schaatsland kun je ijsstadion Thialf vergelijken met de in Mekka gelegen Kaäba, het kubusachtige, zwarte gebouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Selma Lagerlöf boeken
  Selma Lagerlöf - Oud en nieuw

  Selma Ottilia Lovisa Lagerlöf, 20 - 11 - 1858 – 16 - 03 - 1940) was een Zweeds schrijfster, die vooral bekend is geworden door haar kinderboek Nils Holgerssons wonderbare reis. In 1909 ontving ze de Nobelprijs voor de Literatuur en in 1914 werd ze lid de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,75
 • Julien Vandenbroeck boeken
  Julien Vandenbroeck - Flauskes van Petakke Sprakke

  Julien Vandenbroeck, germanist en oud-leraar aan de Koninklijke Athenea van Tongeren en Tienen en gewezen docent aan de faculteit Industriële wetenschappen Diepenbeek, bezorgde ons een ferme bijdrage tot de instandhouding van het culturele erfgoed van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,90
 • Maarten Tengbergen boeken
  Maarten Tengbergen - Vijftig hoogtepunten uit de Russische Literatuur 2

  Vijftig hoogtepunten uit de Russische literatuur is een standaardwerk met gedetailleerde samenvattingen en diepgaande analyses van de meest bekende werken uit de Russische literatuur (romans, novellen, dichtwerken, toneelstukken).In tegenstelling tot de meeste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Willem Debeck boeken
  Willem Debeck - Brandend ijs

  Een meisje krijgt van een onbekende op haar gsm erotische opdrachtjes. Ze besluit om te achterhalen wie haar de berichtjes stuurt. Het wordt het begin van een bizarre ontdekkingstocht vol spanning en genot die uitmondt in een wonderbaarlijke wereld van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,77
 • Jori Stam boeken
  Jori Stam - Een volstrekt nutteloos mens

  Een man die bij de minister van Volksgezondheid inbreekt om zijn moeder te wreken, een kluizenaar die zijn isolement onderbreekt om de knoflooksaus bij de kebabzaak te vergiftigen en een kistendrager die identiteiten steelt. De personages uit de verhalen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Diverse auteurs boeken
  Diverse auteurs - 55 woordenverhalen

  Intrigerende fictie in precies 55 woorden.Hoe lang is een kort verhaal? En wat gebeurt er als je 'slechts' 55 woorden tot je beschikking hebt?In de Week van het Korte Verhaal 2016 gingen honderden auteurs de uitdaging aan. Schrijverspunt en PickThisScript… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Wim Noordhoek boeken
  Wim Noordhoek - Muzenstraat en andere Haagse verhalen

  Hagenaar ben je en blijf je. Ook al verlaat je de stad achter de duinen, hij laat je nooit helemaal los. Marcel van Eeden en Wim Noordhoek groeiden op in Den Haag. De een woont nu in Amsterdam, de ander in Zürich. Dit boek geeft vorm aan wat ze desalniettemin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,49
 • Mehrnaz Salehi boeken
  Mehrnaz Salehi - Vijf Plaatsen

  Het uitgaansleven in een onbekende stad en een man die vreemd doet als hij een glaasje op heeft. Een prostituee die haar nood klaagt. De aandoenlijke meneer Hosseinalipour die maar niet tot een besluit kan komen. Een liefde die begint op een sportschool en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lars Lemmerling boeken
  Lars Lemmerling - De vervloekte vriendschap

  Dit boek gaat over een vriendschap tussen een meisje genaamd Rosanne en haar drie vrienden die word getest of het wel een echte vriendschap is. Testen als liefde, verdriet, pijn, wraak, pesten, geld en meer. Maar het lijkt wel of hun vriendschap verdoemd is te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • J.J. Voskuil boeken
  J.J. Voskuil - Mensenkinderen

  J.J. Voskuil (1926-2008) veroverde een groot lezerspubliek met zijn romans Bij nader inzien, Binnen de huid en Het Bureau. Minder bekend is dat hij ook een toneelstuk heeft geschreven, dat nooit eerder in boekvorm is verschenen. Mensenkinderen speelt zich af… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • William Combe boeken
  William Combe - Doctor Syntax op zoek naar het pittoreske

  Doctor Syntax op zoek naar het pittoreske - William Combe Met illustraties van Thomas Rowlandson | vertaald door Martin Hulsenboom In 1814 schreef Jane Austen in een brief, dat ze in Londen nog niemand had gezien 'met zo'n kinnebak als Doctor Syntax'. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Baldassar Castiglione boeken
  Baldassar Castiglione - Over goede smaak

  Bescheiden, waardig, innemend, ongedwongen, ontspannen. Aan het hof van Urbino spreekt de adel in 1507 over hoe de ideale hoveling zich zou moeten gedragen. Er ontstaat een idealistisch beeld: hij moet een dappere strijder zijn, een goede minnaar, een musicus,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Karin van den Bogaard boeken
  Karin van den Bogaard - Koffie met cake

  In dit boek staan verhalen van een uitvaartleidster die later uitvaartondernemer werd. Verhalen geschreven vol humor, maar vooral vol respect. Het is beslist geen triest boek. Het laat u meekijken over de schouders van de uitvaartleidster. Het laat u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Rob van Essen boeken
  Rob van Essen - Kind van de verzorgingsstaat

  'Zoals een vis geen idee heeft wat water is, had ik geen idee van de verzorgingsstaat. Om wat al bestaat bij je geboorte hangt een zweem van eeuwigheid wanneer je opgroeit. De verzorgingsstaat, die aaneengesloten periode van vrede en welvaart (voor ons, dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Erna de Groote-Visser boeken
  Erna de Groote-Visser - Shake what your mama gave you!

  De tweede bundel van Erna de Groote-Visser zit boordevol humor en zelfspot, ook werpt ze een blik op de hedendaagse wereld. Het boek is onderverdeeld in drie delen. In MIJN ANGST schrijft ze over het wereldnieuws en haar kijk hierop. In MIJN LEVEN vertelt ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95