Fictie overig

 • Theo Elzinga boeken
  Theo Elzinga - Flarden

  Flarden. Wandelend door de stad, fietsend door het landschap, drinken in de kroeg, toevallige ontmoetingen. Hier en daar vang je een zin op of zie je iets gebeuren. Flarden, vaak gaan ze over kleine onbenullige alledaagse zaken. We komen ze allemaal tegen zien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,28
 • Cornelis M. Netten boeken
  Cornelis M. Netten - Heerenveen

  Heerenveen is een bijzondere plaats met een bijzonder schaatsstadion, Thialf ge-naamd, dat dit jaar zijn laatste fase van vernieuwbouw ingaat. In schaatsland kun je ijsstadion Thialf vergelijken met de in Mekka gelegen Kaäba, het kubusachtige, zwarte gebouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Wijnand van de Meeberg boeken
  Wijnand van de Meeberg - Positieve verhalen voor tussendoor

  Juist in een tijd waarin somberheid de overhand dreigt te krijgen door alle gebeurtenissen in de wereld die wel om de hoek van onze huizen lijkt plaats te vinden is het nodig ons te sterken en versterken door positivisme. Dat kan nu heel goed met de verhalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Mark Haddon boeken
  Mark Haddon - De pier stort in

  Mark Haddon is de auteur van 'Het wonderbaarlijke voorval van de hond in de nacht' Twee jongens vinden een pistool in een schoenendoos. Een mythische prinses wordt midden in een oorlog op een eiland achtergelaten. Een groepje aristocraten is op zoek naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jess Walter boeken
  Jess Walter - We leven in water

  'Grappig omdat het waar is, gruwelijk omdat het waar is, grappig omdat het gruwelijk is.' - New York Times Book Review "We leven in water" is een verzameling korte verhalen van bestsellerauteur Jess Walter. Verhalen over de loners, losers en desperado's van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Wiegertje Postma boeken
  Wiegertje Postma - Vrouwen schrijven niet met hun tieten

  Een nieuwe generatie schrijvers over alledaags seksisme, onnodige ongelijkheid en eicellen met klauwtjes Er waait een frisse wind door ons land. Steeds meer jonge vrouwen schrijven over hun positie als vrouw in de wereld. Over alledaags seksisme, seksueel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Selma Lagerlöf boeken
  Selma Lagerlöf - Oud en nieuw

  Selma Ottilia Lovisa Lagerlöf, 20 - 11 - 1858 – 16 - 03 - 1940) was een Zweeds schrijfster, die vooral bekend is geworden door haar kinderboek Nils Holgerssons wonderbare reis. In 1909 ontving ze de Nobelprijs voor de Literatuur en in 1914 werd ze lid de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,75
 • Willem Debeck boeken
  Willem Debeck - Brandend ijs

  Een meisje krijgt van een onbekende op haar gsm erotische opdrachtjes. Ze besluit om te achterhalen wie haar de berichtjes stuurt. Het wordt het begin van een bizarre ontdekkingstocht vol spanning en genot die uitmondt in een wonderbaarlijke wereld van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,77
 • Diverse auteurs boeken
  Diverse auteurs - 55 woordenverhalen

  Intrigerende fictie in precies 55 woorden.Hoe lang is een kort verhaal? En wat gebeurt er als je 'slechts' 55 woorden tot je beschikking hebt?In de Week van het Korte Verhaal 2016 gingen honderden auteurs de uitdaging aan. Schrijverspunt en PickThisScript… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • 25 Limburgse auteurs boeken
  25 Limburgse auteurs - Wilde flora 26 Limburgse verhalen door 26 Limburgse auteurs

  Uitgeverij Leon van Dorp presenteert 26 bekende en minder bekende Limburgse schrijvers, met verhalen die getuigen van de vreemde aantrekkingskracht van geboortegrond, de schoonheid van herinneringen, van liefde en vriendschap, maar ook van waanzin, moord en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mehrnaz Salehi boeken
  Mehrnaz Salehi - Vijf Plaatsen

  Het uitgaansleven in een onbekende stad en een man die vreemd doet als hij een glaasje op heeft. Een prostituee die haar nood klaagt. De aandoenlijke meneer Hosseinalipour die maar niet tot een besluit kan komen. Een liefde die begint op een sportschool en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lars Lemmerling boeken
  Lars Lemmerling - De vervloekte vriendschap

  Dit boek gaat over een vriendschap tussen een meisje genaamd Rosanne en haar drie vrienden die word getest of het wel een echte vriendschap is. Testen als liefde, verdriet, pijn, wraak, pesten, geld en meer. Maar het lijkt wel of hun vriendschap verdoemd is te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Jan Van Overvelt boeken
  Jan Van Overvelt - Niets is eeuwig, behalve de eeuwigheid

  Niets is eeuwig, behalve de eeuwigheidNiets is eeuwig, behalve de eeuwigheidNiets is eeuwig, behalve de eeuwigheidBy Jan Van Overvelt19,95 EURincl. 6% BTW en excl. verzending *Fantasy*HistorischPublicatiedatum11/06/2015BoekformaatA5… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Maarten Tengbergen boeken
  Maarten Tengbergen - Vijftig hoogtepunten uit de Russische Literatuur 1

  Vijftig hoogtepunten uit de Russische literatuur is een standaardwerk met gedetailleerde samenvattingen en diepgaande analyses van de meest bekende werken uit de Russische literatuur (romans, novellen, dichtwerken, toneelstukken).In tegenstelling tot de meeste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Erna de Groote-Visser boeken
  Erna de Groote-Visser - Shake what your mama gave you!

  De tweede bundel van Erna de Groote-Visser zit boordevol humor en zelfspot, ook werpt ze een blik op de hedendaagse wereld. Het boek is onderverdeeld in drie delen. In MIJN ANGST schrijft ze over het wereldnieuws en haar kijk hierop. In MIJN LEVEN vertelt ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Romain Gary boeken
  Romain Gary - De vogels sterven in Peru

  ... Je moet je erbij neerleggen: overal is altijd een wetenschappelijke verklaring voor. Je kunt natuurlijk vluchten in de poëzie, luisteren naar de stem van de Oceaan en daar vriendschap mee sluiten, blijven geloven in de mysteries van de natuur. Een beetje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Julien Vandenbroeck boeken
  Julien Vandenbroeck - Flauskes van Petakke Sprakke

  Julien Vandenbroeck, germanist en oud-leraar aan de Koninklijke Athenea van Tongeren en Tienen en gewezen docent aan de faculteit Industriële wetenschappen Diepenbeek, bezorgde ons een ferme bijdrage tot de instandhouding van het culturele erfgoed van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,90
 • Maarten Tengbergen boeken
  Maarten Tengbergen - Vijftig hoogtepunten uit de Russische Literatuur 2

  Vijftig hoogtepunten uit de Russische literatuur is een standaardwerk met gedetailleerde samenvattingen en diepgaande analyses van de meest bekende werken uit de Russische literatuur (romans, novellen, dichtwerken, toneelstukken).In tegenstelling tot de meeste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Meindert Barkema boeken
  Meindert Barkema - De man die van vrouwen hield

  Van Meindert Barkema, architect en schrijver van twee Leidse thrillers, zou de uitspraak kunnen zijn: 'Zo ik iets ben, ben ik een Leidenaar.' De elf verhalen in deze bundel gaan over zijn jeugd in een Leidse volksbuurt, zijn ervaringen in Nieuw-Guinea en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Paul Mirande boeken
  Paul Mirande - VLUCHTROUTES

  “Vluchtroutes” bakent een groot verlangen af. Een verlangen naar de overkant. Waar het gras groener is. Of juist niet. Omdat het klokje nergens tikt zoals het thuis tikt. Op den duur hoort men het zelfs niet meer, dat klokje. Zodat men toch een blik naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,51
 • Ursula Visser boeken
  Ursula Visser - Het Atria Project

  Abby Ryan woont in Wilson, Zuid Australië. Wanneer haar vriendin Laura de Baron, Abby overtuigt een groep te ontmoeten die net als zij herinneringen uit een vorig leven bij anderen kan zien, verandert hun bestaan ingrijpend. Ze zijn in gevaar: Het Atria… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jori Stam boeken
  Jori Stam - Een volstrekt nutteloos mens

  Een man die bij de minister van Volksgezondheid inbreekt om zijn moeder te wreken, een kluizenaar die zijn isolement onderbreekt om de knoflooksaus bij de kebabzaak te vergiftigen en een kistendrager die identiteiten steelt. De personages uit de verhalen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Wim Noordhoek boeken
  Wim Noordhoek - Muzenstraat en andere Haagse verhalen

  Hagenaar ben je en blijf je. Ook al verlaat je de stad achter de duinen, hij laat je nooit helemaal los. Marcel van Eeden en Wim Noordhoek groeiden op in Den Haag. De een woont nu in Amsterdam, de ander in Zürich. Dit boek geeft vorm aan wat ze desalniettemin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,49
 • J.J. Voskuil boeken
  J.J. Voskuil - Mensenkinderen

  J.J. Voskuil (1926-2008) veroverde een groot lezerspubliek met zijn romans Bij nader inzien, Binnen de huid en Het Bureau. Minder bekend is dat hij ook een toneelstuk heeft geschreven, dat nooit eerder in boekvorm is verschenen. Mensenkinderen speelt zich af… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Theo Raats boeken
  Theo Raats - De onvermijdelijkheid der dingen

  Theo Raats (1947 - 's Gravenzande) en opgegroeid in 's Heerenhoek (Zuid Beveland). Theo was stadsdichter van Middelburg van januari 2013 tot januari 2015. Hij schrijft al zijn hele leven korte verhalen en gedichten, later ook columns. De korte verhalen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95