Fictie overig

 • Margreet den Buurman boeken
  Margreet den Buurman - Wolfskers

  Het sap van Wolfskers of Belladonna, afkomstig van een struik met donkere, zwarte bessen, is in minimale hoeveelheden geneeskrachtig. Vroeger werd het sap gebruikt vanwege de kalmerende werking. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Chris Eijer boeken
  Chris Eijer - Daarom word ik stil voor U

  'Toen de hemel mij vertelde dat het licht van wijken wist door de zon die gloedvol daalde - heel gestaag maar zeer beslist, voelde ik mij klein, ja nietig bij dit prachtig vergezicht en ik kon geen woorden vinden voor dit wondermooi gedicht.' Dit zijn enkele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Toine Donk, Katrijn Van Hauwermeiren, Daniel van der Meer boeken
  Toine Donk, Katrijn Van Hauwermeiren, Daniel van der Meer - De tien

  Met: Özcan Akyol, Hanna Bervoets, Yannick Dangre, Christophe Van Gerrewey, Daan Heerma van Voss, Thomas Heerma van Voss, Philip Huff, David Pefko, Joost de Vries en Maartje Wortel. Voor dit bijzondere boek maakte Das Magazin een definitieve selectie van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Martin Brouwers boeken
  Martin Brouwers - Gewetenloos

  Een reeks brutale overvallen, op hetzelfde moment gepleegd, met een zeer merkwaardige buit. Wat kan daar de bedoeling van zijn? De hoofdrolspeler, Jim Callahan, komt op het spoor van een zeer gevaarlijke organisatie met tentakels die reiken tot in Afrika.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,95
 • Sait Faik Abasiyanik boeken
  Sait Faik Abasiyanik - Verhalen uit Istanbul

  Sait Faik Abasiyanik geldt als een van de belangrijkste schrijvers van korte verhalen in Turkije. Zijn impressionistische stijl is nog altijd van grote invloed op hedendaagse Turkse schrijvers. Het Istanbul van Sait Faik is een universum bevolkt door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Esjece boeken
  Esjece - WC verhalen - verhalen waar je u tegen zegt

  'WC verhalen' bevat een serie verhalen uit het leven gegrepen, maar compleet krom getrokken door de auteur. Kleine dingen opgeblazen tot gigantische proporties. Van ieder moment een lolbroeken-moment makend, dat is waar 'WC verhalen' echt over gaat. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Elle van Bohemen boeken
  Elle van Bohemen - Overgave

  De verhalen in Overgave zijn zeer divers. Ze zijn erotisch, grappig,ontroerend, spannend en hier en daar schaamteloos. Ze prikkelen de fantasieen nemen de lezer mee naar een wereld waar erotiek de hoofdrol speelt. Dezebundel bevat erotische fantasieën van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Tineke Bennema boeken
  Tineke Bennema - Welkom in het paradijs

  In Welkom in het paradijs beschrijft Tineke Bennema Palestijnse levens in lichtvoetige en tragikomische verhalen. Waar een Nederlander zich 's ochtends op de nieuwe dag voorbereidt met het weerbericht en een broodtrommel, luistert een Palestijn naar het nieuws… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • William Trevor boeken
  William Trevor - Heilige beelden

  William Trevor wordt algemeen beschouwd als de grootmeester van het korte verhaal. Heilige beelden bevat twaalf verhalen over hoe de liefde van gedaante kan veranderen. Trevors hoofdpersonen worstelen met gevoelens van liefde, berouw en hoop.Een ober biecht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • A.G.M.F Brok boeken
  A.G.M.F Brok - Nu even diep zuchten

  Een artikel dat een leerstoel van naam deed veranderen, het verhaal over een luie kerel die dankzij te sterk uitgedijd welzijnsdenken in de WAO verdween, een herinnering aan de klungeligste soldaat van de NAVO, een beklagzaak over het al dan niet morsen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Martin Brouwers boeken
  Martin Brouwers - Topgeheim

  Het is een koude herfstnacht. Een man op de vlucht valt zwaargewond neer in de armen van Jim Callahan. Wat is zijn geheim en waarom wil hij het alleen kwijt aan onze jonge hoofdrolspeler? Dit is het begin van een zeer intrigerend avontuur dat zich afspeelt in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,05
 • Hanneke Lankhorst boeken
  Hanneke Lankhorst - Meiden waren we

  De verhalen in 'Meiden waren we' zijn een mix van autobio en fictie. De bundel opent met nostalgische verhalen over vriendschappen in de studententijd eind jaren 60, begin jaren 70, en wat daar later van over is gebleven. Daarna gaat het over een jonge vrouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter Langendam boeken
  Peter Langendam - Rechtse praatjes

  Hebben wij niet allemaal een hekel aan praatjesmakers? Of ze nu rechts of links zijn? Dat is natuurlijk waar, u hebt gelijk. Ik vroeg mij tijdens het schrijven al af of het nu wel zo duidelijk was, wat een rechts praatje eigenlijk zou zijn? Gebral? In de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Elena Poniatowska boeken
  Elena Poniatowska - Leonora

  De uitgever heeft voor deze uitgave geen omschrijving aangeleverd. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (E-book, ISBN 9789044965698):Leonora is een intrigerende roman over het ongelooflijke leven van de Britse kunstenares… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,46
 • Abe J. van der Veen boeken
  Abe J. van der Veen - De Verhalen van Amersfoort

  In 'De Verhalen van Amersfoort' worden bijna alle sagen en legendarische gebeurtenissen verteld die zich in Amersfoort en haar directe omgeving hebben afgespeeld. Lees meer over de vele wonderen die Maria in Amersfoort heeft gedaan en over de gruwelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Kevin Wilson boeken
  Kevin Wilson - Graven naar het hart van de aarde

  Als de wedstrijd begint cirkelen we om de eiken eettafel, een tafel waaraan in betere tijden meer dan vijftig gasten konden zitten en waarop duizend papieren kraanvogels zijn opgesteld - tweehonderdvijftig voor iedere broer. De kraanvogels worden vervolgens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Stefanie Liebreks boeken
  Stefanie Liebreks - Noord houdt woord 2014

  Na een succesvolle eerste editie in 2013 van Noord Houdt Woord - hét boekenfeest dat de Boekenweek in het Noorden opent - deden we het in 2014 nog eens dunnetjes over. Dit keer in de Der Aa-kerk in Groningen met bekende én minder bekende schrijvers en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Ronald Giphart boeken
  Ronald Giphart - De Nederlandse coming of age-literatuur

  In De Nederlandse coming of age-literatuur in 100 verhalen heeft Ronald Giphart, in samenwerking met de Koninklijke Bibliotheek, ontroerende, vrolijke, ontregelende, bijzondere, spannende en indrukwekkende verhalen gebundeld over het verschijnsel 'de moeilijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Helga Ruebsamen boeken
  Helga Ruebsamen - Olijfje

  Over de liefde van een scholier voor de caissière van een kermistent, over de wraak op een geliefde dichter, over de geknakte vriendschap van twee vrouwen, over een sterfgeval. In de verhalen in Olijfje staan intermenselijke relaties centraal, waarbij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Leonie van de Wetering, Netty van Kaathoven, Itie van den Berg, Ria van Adrichem boeken
  Leonie van de Wetering, Netty van Kaathoven, Itie van den Berg, Ria van Adrichem - Op reis! En dan

  Een bundel met vijf toegankelijke, eenvoudig geschreven verhalen voor theaterlezen. In elk verhaal staat reizen centraal. Een verwikkeling zorgt telkens voor romantiek, humor of een misverstand. Doelgroep: jongeren en (laaggeletterde) volwassenen. Gebonden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Dylan Thomas

  Deze verzameling Dylan Thomas-verhalen is een keuze uit het in 2000 verschenen Alle verhalen , dat een integrale vertaling is van Collected Stories, uit 1984. In de vroege verhalen, geschreven in de tijd dat Dylan Thomas (1914-1953) evenveel waardering oogstte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • B.J. Novak boeken
  B.J. Novak - Onverzameld werk

  Geestige verhalenbundel voor fans van David Sedaris en Woody Allen Subtiel en met een feilloos gevoel voor timing fileert komiek B.J. Novak de absurditeiten van het moderne leven in deze razendsnelle afwisseling van korte verhalen en komische sketches. In De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • William Shakespeare boeken
  William Shakespeare - Verzameld werk

  D/2014/0034/773Op veler verzoek: een prachtige nieuwe editie van de verzamelde ShakespeareWeinig schrijvers hebben onze beschaving zo beïnvloed als William Shakespeare. Tot op vandaag zijn de theaterteksten van Shakespeare een zeldzaam literair hoogtepunt.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  99,00
 • Lydia Davis boeken
  Lydia Davis - De taal van dingen in huis

  De nieuwe verhalen van Lydia Davis zijn soms letterlijk oneliners. Zoals 'Bloomington', dat in zijn geheel luidt: 'Nu ik hier een tijdje ben, kan ik met een gerust hart zeggen dat ik hier nooit eerder ben geweest.' Ook kan het verhaal een nauwgezette… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Leny Kruis boeken
  Leny Kruis - Erotische kronkels

  Ieder mens heeft zo zijn/haar eigen ideeën over seks en fantasieën, de een recht toe recht op en neer, de ander gaat geen berg te hoog om laag te dalen. In dit boek heb ik geprobeerd de meeste gekke, rare, fantasierijke, malle fratsen, schrikbarende, zeker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95