Fictie overig

 • Evelio Rosero boeken
  Evelio Rosero - 34 zeer korte verhalen en een vogelkat

  In een zekere wereld, in het huis van willekeurig welke familie, leeft een vreemd dier dat af en toe probeert zichzelf op te eten: een vogelkat. Elders verkoopt een man paupers, maar de pauperaanvoer droogt op en zodoende is hij genoodzaakt zichzelf te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Martin Brouwers boeken
  Martin Brouwers - Gewetenloos

  Een reeks brutale overvallen, op hetzelfde moment gepleegd, met een zeer merkwaardige buit. Wat kan daar de bedoeling van zijn? De hoofdrolspeler, Jim Callahan, komt op het spoor van een zeer gevaarlijke organisatie met tentakels die reiken tot in Afrika.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,29
 • Toine Donk, Katrijn Van Hauwermeiren, Daniel van der Meer boeken
  Toine Donk, Katrijn Van Hauwermeiren, Daniel van der Meer - De Tien - Das Magazin

  Met: Özcan Akyol, Hanna Bervoets, Yannick Dangre, Christophe Van Gerrewey, Daan Heerma van Voss, Thomas Heerma van Voss, Philip Huff, David Pefko, Joost de Vries en Maartje Wortel. Voor dit bijzondere boek maakte Das Magazin een definitieve selectie van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Wim Top boeken
  Wim Top - Wie verre reizen doet

  Deze bundel is geschreven voor kinderen vanaf 12 jaar en voor volwassenen. De natuur speelt in sommige verhalen een grote rol. In andere wordt de overheid op de hak genomen. De liefde komt uiteraard aan de orde. Eveneens zijn er verstoorde verhoudingen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Asis Aynan boeken
  Asis Aynan - Gebed zonder eind

  Gebed zonder eind begint met een oorlogsaanzegging van de Marokkaanse koning Hassan II en eindigt met een liefdesverklaring aan het water van het Zuiderbad in Amsterdam. Tussen deze uitersten maakt Asis Aynan ons deelgenoot van zijn schaamte en de worsteling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Martin Brouwers boeken
  Martin Brouwers - Topgeheim

  Het is een koude herfstnacht. Een man op de vlucht valt zwaargewond neer in de armen van Jim Callahan. Wat is zijn geheim en waarom wil hij het alleen kwijt aan onze jonge hoofdrolspeler? Dit is het begin van een zeer intrigerend avontuur dat zich afspeelt in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,86
 • Martin Brouwers boeken
  Martin Brouwers - Jim Callahan omnibus

  Deze omnibus bevat de volgende titels die eerder los verschenen zijn: AVONTUUR IN LONDEN - Jim Callahan raakt betrokken bij een raadselachtige gebeurtenis. Hij en zijn vriend, Mark, worden meegesleurd in een hachelijk avontuur dat hen door het centrum van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,29
 • Rob van Essen boeken
  Rob van Essen - Hier wonen ook mensen

  Ze zijn allemaal op zoek naar geluk, verlossing en verlichting, de personages in 'Hier wonen ook mensen', allen op hun eigen manier. Sommigen gaan op zoek naar oude boeddhistische rituelen in Korea, anderen trekken de woestijn in, reizen naar Portugal of keren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Geert van der Kolk boeken
  Geert van der Kolk - Op drift geraakt

  Verzamelde verhalen van on-Nederlandse kwaliteit Vijfentwintig jaar geleden, toen Geert van der Kolk zijn verhalendebuut De nieuwe stad publiceerde, schreef de recensent van NRC Handelsblad: 'Anders dan anders; héél anders dan anders. Wie zo kan schrijven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Christine van den Hove, Johanna Pas boeken
  Christine van den Hove, Johanna Pas - Labyrint

  Sexy, absurd, grappig, bizar, gewaagd. Een verrassende ontmoeting bij de kapper, een striptease in een auto, een componiste die haar laatste requiem schrijft, een verlegen imker, een doortastende sollicitante, een twijfelende studente... en uiteraard ook een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Mensje van Keulen boeken
  Mensje van Keulen - De verhalen

  Mensje van Keulen is een subliem verhalenschrijver. In deze bundel zijn al haar verhalen verzameld. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hens Hauer boeken
  Hens Hauer - PUIN

  "PUIN" vertelt, doordrenkt met humor en een vleugje erotiek, het verhaal van Arie die volledig is afgeknapt op het kapotbezuinigen van onze economie en het afbreken van het sociale stelsel, waarop Nederland altijd zo trots was. Ook in zijn werk kan hij geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,75
 • Cor Inja boeken
  Cor Inja - De rok van Arhimoe

  In het verhaal 'De rok van Arhimoe' gaan drie kinderen op ontdekkingstocht in een psychiatrische inrichting. Dat leidt tot een macaber avontuur. We zien een vertwijfelde treinmachinist, een wanhopige moeder en een kleine veerpont die het ruime sop kiest. Inja… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Theo van Rijn boeken
  Theo van Rijn - De vrouwenfluisteraar en 48 andere waargekleurde verhalen

  'Heb ik iets van je aan of zo?' beet ze me geërgerd toe. Ik vatte de vraag op als een stilzwijgende toestemming om haar dit keer onverholen en van top tot teen te bestuderen.'Nee, volgens mij niet. Zulke korte rokjes draag ik nimmer, noch heb ik ze in mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Remco Campert boeken
  Remco Campert - Campert * Een nacht en een morgen

  `Je stampte met je voet op de grond en er was een feest. Het is de beroemde eerste zin van het verhaal `De jongen met het mes van Remco Campert, de man met de typemachine. Campert beroert met zijn vingers de toetsen en er is direct de terloopse schoonheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Nesibe Balta boeken
  Nesibe Balta - Kortweg

  Een schrijfster verhuist van een stad naar een dorpje in Vlaanderen. De tijd heeft daar stilgestaan en alles lijkt eenvoudiger en toch zo complex. Als eeuwige buitenstaander kijkt ze toe en luistert ze naar verhalen van de inwoners. Elk verhaal is gebaseerd op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Alice Munro boeken
  Alice Munro - De manen van Jupiter

  Elf verhalen over vrouwen die, ieder op eigen wijze, ontdekken dat de liefde maar zelden eerlijk en betrouwbaar is. De vrouwen zijn van verschillende leeftijden en achtergronden, maar hebben gemeen dat ze geleerd hebben dat liefde en relaties zelden zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Etgar Keret boeken
  Etgar Keret - Zeven vette jaren

  In Zeven vette jaren doet Etgar Keret op tragikomische wijze verslag van zeven jaren van zijn persoonlijk leven, die samenvallen met de eerste levensjaren van zijn zoon Lev. De Israëlische samenleving is in ieder verhaal voelbaar: of het nu gaat om zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Anna Coudenys & William Peynsaert boeken
  Anna Coudenys & William Peynsaert - In de ketel

  Olga is een veteraan van de grote slag bij Stalingrad. Haar hele borst hangt vol met medailles. Elk jaar trommelt men haar op voor de traditionele herdenking. Die heldenstatus zint haar echter niet en smaakt zuur in haar mond. De jaarlijkse ceremonie is wel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Anaid Haen boeken
  Anaid Haen - Wraak op het spoor

  Anaïd Haen is een veel bekroonde vrouwelijke fantasy- en sciencefictionauteur. Met haar korte verhalen, die ook in het Engels gepubliceerd zijn, won ze naast nominaties voor verschillende literaire prijzen ook acht themawedstrijden van Pure Fantasy en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Johan Everaers boeken
  Johan Everaers - Verdwaalde oeverloper

  JOHAN EVERAERS (1949) bundelt in "Verdwaalde Oeverloper" korte verhalen over reizen, onderwijs, kunst en natuur. Binnen de laatste twee onderwerpen ligt de nadruk op vogels en mailart. In het titelverhaal belandt een oeverloper (Actitits hypoleucos) in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Dam Backer boeken
  Dam Backer - De Hippocrates leugen

  De EED VAN HIPPOCRATES wordt afgelegd door medici en de praktische uitvoering daarvan wordt afgedwongen door mensen die medici eraan wensen te houden maar niets te maken hebben met die eed of belofte.Verantwoordelijkheid voor de een en baasje spelen door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Pauline Derwort boeken
  Pauline Derwort - kus me bevrucht me hou van me zorg voor me

  Zonder elkaar ooit ontmoet te hebben, communiceren Geertje en Xavier uitsluitend per brief. Geertje is het stereotype bijna-dertiger uit de grote stad met een gejaagde carrière en een aaneenschakeling van affaires. De belezen romanticus Xavier heeft zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Helen Versteegen boeken
  Helen Versteegen - Klik met zorg

  'Klik met zorg' bevat waargebeurde verhalen over mensen met een verstandelijke beperking. Als werknemer beleefde ik veel in hun dagelijkse leven, de vakanties, maar ook tijdens de activiteiten die ik ze aanbood. Activiteiten om hun belevingswereld te vergroten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Marco Geldermans boeken
  Marco Geldermans - Resolver

  De 22 verhalen in Resolver zijn melancholiek [van toon] en raadselachtig [van inhoud], waarbij de verhoudingen tussen de personages op scherp staan en de spanning regelmatig te snijden is. Tezamen met de tragiek en snelle dialogen maakt het Resolver tot een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50