Fictie overig

 • Christine Otten boeken
  Christine Otten - Als ik naar jou kijk, zie ik mezelf

  In Als ik naar jou kijk, zie ik mezelf zijn de prachtige (journalistieke) verhalen verzameld die Christine Otten in de afgelopen zeventien jaar schreef over en vanuit zwart Amerika. In Harlem maakte ze kennis met de legendarische dichtersgroep uit de black… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • John D. Kruse boeken
  John D. Kruse - Niet ja, is Nee

  Niet ja, is Nee (blz. 255)Er is geen weg terug als je hebt besloten om ergens eeneinde aan te maken; nee te zeggen om er van af tezijn, in plaats van een positief ja, te laten horen.Ja, daar moet je durf voor hebben.Als ja niet meer tot de mogelijkheden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Theognis van Megara boeken
  Theognis van Megara - Theognis van Megara, Luister naar mij

  Vertaald en toegelicht door Hugo Koning Onder redactie van Vincent Hunink In een tijd van grote veranderingen zingt de aristocratische dichter Theognis in klinkende elegieën over alles wat hem dierbaar is en onherroepelijk verloren dreigt te gaan. Nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • M. Scherpenborg boeken
  M. Scherpenborg - Kortsluitingsverhalen

  In Nederland bevindt het toilet zich vaak naast de voordeur. Maar is dit wel handig? Waarom kun je een postpakket maar beter direct openmaken? Weet je leraar het echt beter dan jij en waarom is gezond eten ongezonder dan je denkt? Situaties ontwikkelen zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ed Snijders boeken
  Ed Snijders - Verjaardag van God

  Het eerste deel van de trilogie Verjaardag van God - deel 1 - Doodsverlangen is een raamvertelling met verschillende verhaallijnen die uiteindelijk samenkomen als het vliegtuig waar iedereen in zit neerstort. De roman heeft meerdere dimensies: tijdens een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Ad Kaptein boeken
  Ad Kaptein - Helende woorden

  Romans, gedichten, films, muziek en schilderijen over ziek-zijn vormen rijke bronnen voor hoe ziek-zijn wordt ervaren. Auteurs, dichters, regisseurs, componisten en schilders raken de essentie van ziek-zijn vaak beter dan welke dokter ook. Ze zien zieke mensen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Sander Kollaard boeken
  Sander Kollaard - Levensberichten

  Een stokoude koning viert zijn jubileum, maar een duister lot wacht... Een verliefd jong stel ontmoet een overleden schilder in de bossen van Zweden... Een langeafstandsloper rouwt in het gezelschap van Fernando Pessoa... In deze verhalen krijgt de verbeelding… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Reynier Molenaar boeken
  Reynier Molenaar - HUH? CHOCOLA!

  Een reeks niet eerder gepubliceerde verhalen van een auteur die eerder alleen boeken voor kinderen uitbracht. Het toont keer op keer een vreemdsoortige wereld, een van verwarring en twijfel.Een serie fantasierijke, kernachtige vertellingen met uiteenlopende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,75
 • Hein van der Hoeven, Felix Monter boeken
  Hein van der Hoeven, Felix Monter - 25 x Extaze

  'Extaze' is een tijdschrift dat zich richt op Nederland en Vlaanderen en ook Zuid-Afrika en de Caraïben niet vergeet. Een tijdschrift met een rode stippellijn die niet dwingend door het nummer loopt. Essays die de inhoud van het blad diepte en perspectief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lisette van de Heg boeken
  Lisette van de Heg - Het dorp

  Lisette van de Heg borduurt met 'Het dorp' verder op het verhaal van 'De kunstenaar'. In het dorp van de kunstenaar gebeurt van alles: de dorpelingen bouwen een toren, de boer graaft een heel diep gat en de vrouw van de bakker is verdrietig omdat haar man geen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Johan Brokken boeken
  Johan Brokken - Duizend seizoenen

  Trek je wandelschoenen aan en loop het leven in. ­Dat is precies wat Johan doet. Hij observeert, kietelt ­de lezer met beschrijvingen uit het dagelijks leven. Lees over krokodillen en kabouters op het Groningse land, opa op het Griekse eiland Kos en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ria Tuenter boeken
  Ria Tuenter - Kusje voor popje

  Een wereld waarin een pop die troost en liefde geeft, heel gewoon is. Herkenbaar, met ruimte voor een traan en zeker ook voor een lach. Deze liefdevolle inzichten en ervaringen met haar moeder met dementie leverden een ongekend aantal positieve reacties op.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Margriet Tolhoek boeken
  Margriet Tolhoek - Het bordeel tegenover de kerk

  Het bordeel tegenover de kerk!Het bordeel tegenover de kerk is een boek wat gaat over een klein Duits middeleeuws stadje in de negentiger jaren. Het stadje staat bekend als een toeristische trekpleister waar veel feesten in middeleeuwse stijl worden gevierd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kees van Kooten boeken
  Kees van Kooten - Tijdloos ouderwets (in 2 banden) - grote letter uitgave

  Na het succes van de bundel Tijdelijk nieuw, waarin de schrijver zijn ergernissen ten aanzien van de vluchtige trends van tegenwoordigformuleerde, verschijnt nu Tijdloos ouderwets. Van Kooten verwoordt hierin zijn gevoelens van gemis met betrekking tot al het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,90
 • Roos van Rijswijk boeken
  Roos van Rijswijk - De olifant van de bovenbuurman

  ‘Midden in de nacht schrikt de olifant van de bovenbuurman wakker. Ze is iets vergeten, maar wat? De was draait, de staafmixer staat keurig aan, de Friese staartklok is opgewonden...’ Roos van Rijswijk woonde jarenlang onder een enorme herrieschopper; wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Timmehh - boeken
  Timmehh - - Lima

  Als Puk wakker wordt, staat er een blond meisje naast zijn bed dat zichzelf voorstelt als Lima; een hallucinatie. Ze vertelt hem dat hij 25 jaar is, dat hij in het ziekenhuis ligt vanwege een herseninfectie, maar dat hij onmiddellijk, ongezien, het ziekenhuis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,56
 • Marieke Nillesen boeken
  Marieke Nillesen - Verloren in de Viller Mühle

  Anne, Jannes, Jacob, Annemijn, Peter, Heike, Jan en Elizabeth zijn op het eerste gezicht verschillende, gezonde, normale mensen waar eigenlijk niet veel mee aan de hand is. Wat ze echter met elkaar gemeen hebben, is dat ze iets missen in hun leven. Dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Edina Szvoren boeken
  Edina Szvoren - De hondenschool

  Een impotente man slacht tijdens een ritueel een vis, een moeder rijdt haar eigen kind aan met haar rolstoel, een vrouw houdt een monoloog over de juiste hoek van de zitting van een tuinstoel. De harige, dansende wenkbrauwen van vader, vlees dat niet aan bomen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Bram de Ridder boeken
  Bram de Ridder - Andere kamers

  In Andere kamers gaat een fotograaf op tournee met een oudere concertpianiste, begraaft een jongen de vader van zijn verdwenen jeugdvriend, bestelt een bijziende schrijfster een gigolo, probeert een jongeman de tijd stil te zetten en belt een bejaarde vrouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gunnhild Øyehaug boeken
  Gunnhild Øyehaug - Knopen

  Knopen is een prijswinnende verhalenbundel die bruist van de originaliteit. Met haar lichtvoetige en precieze stijl schetst Gunnhild Øyehaug kwetsbare personages die verstrikt raken in hun eigen tekortkomingen. Daarbij balanceert ze kundig tussen het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Holtes & Sietsma boeken
  Holtes & Sietsma - BACK-UP

  Zoek je een boek voor een ontspannen vakantie, weg te geven als cadeau of voor thuis om lekker op de bank te verdwalen in een spannend verhaal? Wel met dit eerste boek van de tweedelige serie BACK-UP kom je dan met 500 bladzijden royaal aan je trekken. Om je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,99
 • Bjorn Peeters boeken
  Bjorn Peeters - Peeters Bjorn: alle verhalen (vol. 2)

  Een waar buffet van maar liefst negen BJÖRN PEETERS verhalen. Avontuur. Drama. Fantasy. Slice of Life. Humor. Het komt allemaal aan bod. En zonder uitzondering met een ijzersterke vrouw (of meisje) in de hoofdrol. Deze pareltjes van verhalen zullen je nu eens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Renate Smoorenburg boeken
  Renate Smoorenburg - #BACKSTAGE

  #BACKSTAGE is een thriller over onder andere grensoverschrijdend seksueel gedrag binnen de muziek- en media-industrie. "Vijf meiden in een reallifesoap op zoek naar roem, maar backstage komen er heel andere zaken aan het licht." Welk jong meisje droomt er nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Peter J. Van Dijk boeken
  Peter J. Van Dijk - De verhalen

  In 'De verhalen' brengt Peter J. van Dijk al het kortere werk samen dat hij ruwweg tussen 1977 en 2016 schreef. De meeste verhalen kwamen tot stand tussen 1977 en 1995 en vormen enerzijds een kroniek van een gevarieerd, zich ontwikkelend schrijverschap en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Rik van der Vlugt boeken
  Rik van der Vlugt - Historische Verhalen - 20 korte geschiedenisverhalen (verzamelbundel II)

  Deze verhalenbundel behelst een diverse verzameling van twintig korte geschiedenisverhalen. Niet alleen zijn de vertellingen geschreven door meerdere auteurs, ook spelen de verschillende verhalen zich af in meerdere tijdvakken.??Zo lees je bijvoorbeeld over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50