Fictie overig

 • John D. Kruse boeken
  John D. Kruse - Niet ja, is Nee

  Niet ja, is Nee (blz. 255)Er is geen weg terug als je hebt besloten om ergens eeneinde aan te maken; nee te zeggen om er van af tezijn, in plaats van een positief ja, te laten horen.Ja, daar moet je durf voor hebben.Als ja niet meer tot de mogelijkheden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Theognis van Megara boeken
  Theognis van Megara - Theognis van Megara, Luister naar mij

  Vertaald en toegelicht door Hugo Koning Onder redactie van Vincent Hunink In een tijd van grote veranderingen zingt de aristocratische dichter Theognis in klinkende elegieën over alles wat hem dierbaar is en onherroepelijk verloren dreigt te gaan. Nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • M. Scherpenborg boeken
  M. Scherpenborg - Kortsluitingsverhalen

  In Nederland bevindt het toilet zich vaak naast de voordeur. Maar is dit wel handig? Waarom kun je een postpakket maar beter direct openmaken? Weet je leraar het echt beter dan jij en waarom is gezond eten ongezonder dan je denkt? Situaties ontwikkelen zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ed Snijders boeken
  Ed Snijders - Verjaardag van God

  Het eerste deel van de trilogie Verjaardag van God - deel 1 - Doodsverlangen is een raamvertelling met verschillende verhaallijnen die uiteindelijk samenkomen als het vliegtuig waar iedereen in zit neerstort. De roman heeft meerdere dimensies: tijdens een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Tenzin Dickie boeken
  Tenzin Dickie - Oude demonen, nieuwe goden

  Bergen vol weelderige bloemen of diepe sneeuw, hier en daar wat dorpjes, jaks, zwarte vossen, herders en nomaden. Deze Tibetaanse verhalen ademen de sfeer van het land zelf, van een traditionele bevolking die leeft te midden van majestueuze natuur. Maar in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Juan José Arreola boeken
  Juan José Arreola - Het wonderbaarlijke milligram

  De Mexicaanse schrijver Juan José Arreola (1918-2001) groeide uit tot een van de grootste stemmen, samen met Juan Rulfo, van de hedendaagse Mexicaanse literatuur.In 2018 is het honderd jaar geleden dat de Mexicaanse schrijver Juan José Arreola (1918-2001)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • George Bernard Shaw boeken
  George Bernard Shaw - Mevrouw Warren's Beroep

  Dit toneelstuk is een vertaling van Mrs. Warren's Profession uit 1893. Dit is een vroeg stuk van de bekende Ierse toneelschrijver, waarin hij, in eigen woorden, "de aandacht vraagt voor het feit dat prostitutie wordt veroorzaakt, niet door vrouwelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Christine Otten boeken
  Christine Otten - Als ik naar jou kijk, zie ik mezelf

  In Als ik naar jou kijk, zie ik mezelf zijn de prachtige (journalistieke) verhalen verzameld die Christine Otten in de afgelopen zeventien jaar schreef over en vanuit zwart Amerika. In Harlem maakte ze kennis met de legendarische dichtersgroep uit de black… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Renate Smoorenburg boeken
  Renate Smoorenburg - #BACKSTAGE

  #BACKSTAGE is een thriller over onder andere grensoverschrijdend seksueel gedrag binnen de muziek- en media-industrie. "Vijf meiden in een reallifesoap op zoek naar roem, maar backstage komen er heel andere zaken aan het licht." Welk jong meisje droomt er nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Peter J. Van Dijk boeken
  Peter J. Van Dijk - De verhalen

  In 'De verhalen' brengt Peter J. van Dijk al het kortere werk samen dat hij ruwweg tussen 1977 en 2016 schreef. De meeste verhalen kwamen tot stand tussen 1977 en 1995 en vormen enerzijds een kroniek van een gevarieerd, zich ontwikkelend schrijverschap en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Tobias Wals boeken
  Tobias Wals - Kiev op de bodem van een glas

  Toen Tobias Wals zich meldde bij literair tijdschrift Tirade was de gehele redactie direct onder de indruk van zijn kunnen. Hij omschreef zichzelf als slavist 'die momenteel een onverantwoord leven leidt in Kiev' en daarmee was de nieuwsgierigheid gewekt. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nuchterheid met een zachte G.

  Nuchterheid met een zachte G is het verhaal waarmee Sandra Bernart de Prijs voor Eindhovens Schrijftalent 2017 heeft gewonnen. Naast het winnende verhaal koos de jury, o.l.v. Manon Uphoff, vijf verhalen uit een totaal van 64 inzendingen. De zes verhalen in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Faucon Raphaël de Klyn boeken
  Faucon Raphaël de Klyn - Dorpssprookjes

  De spijkers in de zilverlinde, de dorpskerk met haar eeuwenoude toren, het heldere beekje en het eikenlaantje. Ze zijn niet alleen inspiratiebron, maar ook decor en speler in de Dorpssprookjes uit Ellecom van Faucon Raphaël de Klyn. In deze sprookjes voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • John D. Kruse boeken
  John D. Kruse - Er valt een gat in de tijd

  Twee jaar geleden gebeurde het, dat de drift om opnieuw te creëren, of misschien ook wel om vooral gewoon bezig te willen zijn, mij er toe aanzette om mijn leven, de liefdes, gedachten, roerselen en belevenissen, middels het schrijven van een meer dan gewone… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Youp van 't Hek boeken
  Youp van 't Hek - Een vloek en een zucht

  Er zijn weinig artiesten die avond aan avond met zoveel plezier naar hun werk gaan als Youp. Hij reist al veertig jaar fluitend door Nederlanden en Vlaanderen. Met maar één doel: mensen een prachtige avond bezorgen. Niks meer, niks minder. Eind 2017 speelt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Fred. Zwarts boeken
  Fred. Zwarts - De Schrijver van Wirholt

  De schrijver van Wirholt biedt negen inspirerende verhalen die een andere kijk op de schepping en de relatie tussen Schepper en schepsel geven. In de metafoor van de schrijver die de personages van zijn boek laat weten dat zij door hem bedacht zijn, komen op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,12
 • Ivan Stoyanov-Barry boeken
  Ivan Stoyanov-Barry - Misteriata na izgubenia prusten

  ??????? „?????????? ?? ????????? ???????” ?? ???? ???????-???? ? ?? ???? ???? ???????? ??????, ? ??????, ??????? ?? ?? ???? ???????? ??????, ? ???????????? ???? ? ??????????! ???? ??????????? ?? ???? ?????, ??? ?? ??????? ???, ?? ?????? ?? ?? ???????,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,66
 • Issam Mahfouz boeken
  Issam Mahfouz - De dictator

  Issam Mahfouz schreef De dictator in 1968. Revolutionair voor zijn tijd, maar ook vandaag erg actueel in het licht van de revoluties en omwentelingen in het Midden-Oosten. Libanon's The Daily Star noemde het 'een claustrofobisch meesterwerk over despotisme,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hala Moughanie boeken
  Hala Moughanie - Kop dicht en graven

  In Kop dicht en graven van Hala Moughanie scharrelen een vader, een moeder en een zoon rond in en bij een put vol afval. Ze vinden er elk wel iets dat voor hen van waarde is: spullen om te verkopen, souvenirs of hun eigen gapend gemis. Als twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Dries Delmotte boeken
  Dries Delmotte - J.U.A.N.

  Wanneer drugsbaron José Marìa Obrador Péna eindelijk besluit om het leven los te laten, blijft FBI hulpinspecteur Dirk Patterson plots alleen met geheugenverlies en vragen achter. Zijn hoofdinspecteur is overleden en zelf zou hij zijn beroep nooit alleen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Immanuela de Jong boeken
  Immanuela de Jong - Leiderloos...

  Na een 2-jarige oorlog zit een geheel land zonder leider. Sommige inwoners starten grote vechtgroepen, met 1 leider. Deze groepen gingen met elkaar in gevecht om de macht in handen te krijgen. In dit verhaal volgen we de 2 broers Roy en Zay. Ze hebben net weer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hans van Muiswinkel boeken
  Hans van Muiswinkel - Lifo

  Anton Kloosterboer lijdt aan geheugenverlies.. Als een kennis, met wie hij ruzie heeft, blijkt te zijn vermoord, wordt hij als verdachte beschouwd. Ook bij hem zelf slaat dan de twijfel toe. Is het mogelijk hij met deze moordzaak te maken heeft, terwijl dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bard Bothe boeken
  Bard Bothe - Kerstverhalen

  Een boek met verhalen die een relatie hebben met kerstmis. De schrijver: 'Met kerstmis is alles anders. We halen een kerstboom in huis en er branden overal kaarsjes. Kerstmis is een familiefeest. Een feest van het licht.Er wordt lekker gegeten en er worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Roland Vonk boeken
  Roland Vonk - Dat moet nog blijken

  De rustgevende stem van Roland Vonk is al jaren geliefd bij luisteraars van Radio Rijnmond. Zeker in zijn radiopraatjes op de zondagochtend toonde Vonk al een onthaaste natuur voordat het woord 'onthaasting' in zwang kwam. Dankzij deze verhalenbundel kunnen nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Tinie Kardol boeken
  Tinie Kardol - Oud worden is niet voor watjes

  Ouderdom heeft toekomst. We zijn steeds langer oud, we krijgen steeds meer ouderen op de wereld, we krijgen meer mensen met allerlei kwalen die de doktoren steeds meer werk verschaffen en we zijn steeds langer met pensioen. Ouderdom doet niet aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00