Fictie overig

 • Irma Kurpershoek boeken
  Irma Kurpershoek - Verhalen Cocktail

  Na het verschijnen van mijn eerste boek in 2012, ben ik ook korte verhalen gaan schrijven. En niet geheel onverdienstelijk. De verhalen ‘De laatste wens’ en ‘Het schilderij’ werden uitgeroepen tot het beste verhaal voor de wedstrijd waarvoor ik ze ooit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • John D. Kruse boeken
  John D. Kruse - Niet ja, is Nee

  Niet ja, is Nee (blz. 255)Er is geen weg terug als je hebt besloten om ergens eeneinde aan te maken; nee te zeggen om er van af tezijn, in plaats van een positief ja, te laten horen.Ja, daar moet je durf voor hebben.Als ja niet meer tot de mogelijkheden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Timmehh - boeken
  Timmehh - - Lima

  Als Puk wakker wordt, staat er een blond meisje naast zijn bed dat zichzelf voorstelt als Lima; een hallucinatie. Ze vertelt hem dat hij 25 jaar is, dat hij in het ziekenhuis ligt vanwege een herseninfectie, maar dat hij onmiddellijk, ongezien, het ziekenhuis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,56
 • Loes de Fauwe boeken
  Loes de Fauwe - Gevaarlijke vrouw

  Loes de Fauwe is journalist en oud-verslaggever van de Amsterdamse krant Het Parool. Ze publiceerde twee boeken, Kasba Holland (met Arthur van Amerongen) en Een moeilijke jeugd.Sinds Loes in 2015 afscheid nam van de krant verheugt ze zich in haar bestaan als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Edu Schultz boeken
  Edu Schultz - Anti - Sprookjes - 2

  Anti Sprookjes-2 bevat zes verhalen waarvan er vijf zich afspelen in of bij de stad Goorl. Een kleine stad waarvan de inwoners wel erg veel geplaagd worden door ziektes en tegenspoed. De bewoners – handelaren, kunstenaars en politici – proberen er het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • D. Willemse boeken
  D. Willemse - Quickies: de complete eerste reeks

  Kort. Krachtig. Schaamteloos. De Quickies van D. Willemse zijn het ideale tussendoortje voor liefhebbers van erotiek en humor. Boeiende verhalen. Treffend neergezette personages. En steeds zonder de minste censuur. Erotiek en humor zoals enkel Willemse het kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Ilona Verhoeven boeken
  Ilona Verhoeven - In het licht

  Een voor een spreidde ik steeds meer foto's uit. Een schaduwcollectie - onder mijn handen ontstaan. Zomaar, want ik verzamel helemaal geen collecties. Ik vind foto's interessant. En als ze me aanspreken, wil ik ze graag hebben. Soms zijn het hele albums vol,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Fredrik Hamer boeken
  Fredrik Hamer - Achter de woorden

  Fredrik Hamer is de meester van het anekdotische korte verhaal. Als geen ander weet hij in een beperkt aantal zinnen de wereld om zich heen te beschrijven. Voor het eerst zijn in deze uitgave alle verhalen van Fredrik bijeengebracht, ook de sprookjes en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • Irma Grovell boeken
  Irma Grovell - Wees gelukkig

  Naomi woont op Aruba en heeft zich van jongs af aan voorgenomen het beste uit haar leven te halen. Aan de wand in haar slaapkamer heeft ze foto’s hangen die ze als kind uit tijdschriften heeft gescheurd, waarop vrouwen en mannen staan afgebeeld die er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Nina Polak, Joost de Vries boeken
  Nina Polak, Joost de Vries - De wereld in jezelf

  Het essay, het meest vrije genre in de literatuur, is de laatste jaren aan enorme veranderingen onderhevig. Wat ooit een speelplaats was voor schrijvers om kunst en wereld, mens en maatschappij uit te leggen, is nu veel meer een plek waar herinneringen worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Bernadette Lugies boeken
  Bernadette Lugies - Het Claiming Ritueel

  17 jaar geleden kwam de wereld stil te staan door een elektromagnetische puls. Sophie’s dorp werd overgenomen door het leger en de generaal bepaalde vanaf dat moment wat er gebeurde in het dorp. Maar het is nu 17 jaar later en Sophie is het ouderwetse denken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Peter J. Van Dijk boeken
  Peter J. Van Dijk - De verhalen

  In 'De verhalen' brengt Peter J. van Dijk al het kortere werk samen dat hij ruwweg tussen 1977 en 2016 schreef. De meeste verhalen kwamen tot stand tussen 1977 en 1995 en vormen enerzijds een kroniek van een gevarieerd, zich ontwikkelend schrijverschap en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Hesiodos, Alle goden!

  Vertaald door Ronald Blankenborg, Onder redactie van Vincent Hunink Hesiodos van Askra, een tijdgenoot en misschien zelfs een concurrent van de epische dichter Homeros (achtste eeuw v.Chr.), staat bekend als de oudste vertegenwoordiger van zogenoemde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Dieuwke van Turenhout boeken
  Dieuwke van Turenhout - Olifanten warm houden

  Olifanten warm houden van Dieuwke van Turenhout is de zesde uitgave in de Extazereeks van het literair tijdschrift Extaze, uitgegeven door Uitgeverij In de Knipscheer. Een man probeert de draad weer op te pakken na het dodelijke auto-ongeluk van zijn geliefde,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Diverse Auteurs boeken
  Diverse Auteurs - Kort & Prachtig

  42 auteurs, 157 verhalen van 99 woordenDeze bundel is ontstaan door een unieke samenwerking van tweeënveertig schrijvers. Geniet van een afwisselende verzameling grappige, ontroerende, filosofische en andersoortige ultrakorte verhalen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Amber P. Brejaart boeken
  Amber P. Brejaart - Nachtvlinder

  Wat nu, als de Engel die over je schouder kijkt de Dood is, die in je nek hijgt? Wat nu als hij je hart gestolen heeft? Als een Nachtvlinder die de warmte en het licht van de vlammen zoekt. Welke keus heb je als je lot al vastgelegd lijkt te zijn? Wanneer een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ilona de Lange e.a. boeken
  Ilona de Lange e.a. - Deadline

  In deze verhalen hangt de hoofdpersoon of iemand uit diens omgeving iets boven het hoofd. De hoofdpersoon heeft nog exact één etmaal om het noodlot af te wenden. Een duidelijke deadline die wellicht een zowel letterlijke als figuurlijke betekenis krijgt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Joop van Heuveln boeken
  Joop van Heuveln - Snoepgoed

  Snoepgoed is een bundel korte verhalen en mijmeringen. Net als echt snoepgoed zijn ze soms zoet dan weer zuur en verschillen ze in grootte. Een enkele maal een glimlach en een andere maal een traan. En in tegenstelling tot echt snoepgoed kunt u er rustig een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Saskia Jansen boeken
  Saskia Jansen - Beslist geen moordkuil

  Saskia Jansen (1976) is een hardwerkende moeder en echtgenote die zichzelf omschrijft als dromenjager en dierenliefhebster pur sang.In 'Beslist geen moordkuil' geeft zij de lezer een kijkje in haar leven, waarin zij zich als geen ander inleeft in de mensen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • David Troch boeken
  David Troch - Rue des Regrets

  Mannelijke ik-personages bevolken de verhalenbundel 'Rue des Regrets'. Ze hebben het knap lastig met relaties. Er is de man die aan het krimpen is, al is dat niet de reden waarom hij elke dinsdag in de wachtkamer van zijn huisarts plaatsneemt. Er is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Sarah Dalton boeken
  Sarah Dalton - Onzuiver

  In het Groot-Brittannië van de toekomst is perfectie te koop. Rijke ouders laten door het Ministerie voor Genetische Perfectionering (G.E.P.) perfecte kinderen maken. Mensen zonder ‘schoon’ DNA zijn Onzuiver en worden als slaaf gebruikt. Mina Hart is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • John D. Kruse boeken
  John D. Kruse - Er valt een gat in de tijd

  Twee jaar geleden gebeurde het, dat de drift om opnieuw te creëren, of misschien ook wel om vooral gewoon bezig te willen zijn, mij er toe aanzette om mijn leven, de liefdes, gedachten, roerselen en belevenissen, middels het schrijven van een meer dan gewone… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Herman Romer boeken
  Herman Romer - Feest aan boord

  Deze wrange verhalen over de liefde, met ingrediënten van hartstocht en begeerte, bewegen zich op het snijvlak van goed en kwaad.Lees hoe! Een vroegere secretaresse en minnares vernedert een ondernemer. Een jongen beschermt zijn afglijdende moeder in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Simon Soesan boeken
  Simon Soesan - Ik ben jij

  In deze verhalenbundel laat Simon Soesan zien dat vriendschap en verbondenheid tussen Joden, Arabieren, Moslims en Christenen wel degelijk mogelijk is. Volgens Soesan, zelf Jood én overtuigd van de gelijkheid van mensen, wordt iemand in zijn land allereerst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Fredrik Hamer boeken
  Fredrik Hamer - Achter de woorden

  Fredrik Hamer is de meester van het anekdotische korte verhaal. Als geen ander weet hij in een beperkt aantal zinnen de wereld om zich heen te beschrijven. Voor het eerst zijn in deze uitgave alle verhalen van Fredrik bijeengebracht, ook de sprookjes en een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75