Fictie overig

  • J.M.A. Biesheuvel boeken
    J.M.A. Biesheuvel - Verhalen uit het gekkenhuis

    Unieke bloemlezing uit de de verhalen over Biesheuvel's ziekte. Met nieuwe, niet eerder gepubliceerde verhalen, een inleiding door zijn vrouw Eva én een interview met zijn psychiater Andy Lameijn.‘Acht jaar geleden achtte men het voor de eerste maal… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • John D. Kruse boeken
    John D. Kruse - Niet ja, is Nee

    Niet ja, is Nee (blz. 255)Er is geen weg terug als je hebt besloten om ergens eeneinde aan te maken; nee te zeggen om er van af tezijn, in plaats van een positief ja, te laten horen.Ja, daar moet je durf voor hebben.Als ja niet meer tot de mogelijkheden… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Timmehh - boeken
    Timmehh - - Lima

    Als Puk wakker wordt, staat er een blond meisje naast zijn bed dat zichzelf voorstelt als Lima; een hallucinatie. Ze vertelt hem dat hij 25 jaar is, dat hij in het ziekenhuis ligt vanwege een herseninfectie, maar dat hij onmiddellijk, ongezien, het ziekenhuis… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,56
  • Loes de Fauwe boeken
    Loes de Fauwe - Gevaarlijke vrouw

    Loes de Fauwe is journalist en oud-verslaggever van de Amsterdamse krant Het Parool. Ze publiceerde twee boeken, Kasba Holland (met Arthur van Amerongen) en Een moeilijke jeugd.Sinds Loes in 2015 afscheid nam van de krant verheugt ze zich in haar bestaan als… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    13,95
  • Irma Kurpershoek boeken
    Irma Kurpershoek - Verhalen Cocktail

    Na het verschijnen van mijn eerste boek in 2012, ben ik ook korte verhalen gaan schrijven. En niet geheel onverdienstelijk. De verhalen ‘De laatste wens’ en ‘Het schilderij’ werden uitgeroepen tot het beste verhaal voor de wedstrijd waarvoor ik ze ooit… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Edu Schultz boeken
    Edu Schultz - Anti - Sprookjes - 2

    Anti Sprookjes-2 bevat zes verhalen waarvan er vijf zich afspelen in of bij de stad Goorl. Een kleine stad waarvan de inwoners wel erg veel geplaagd worden door ziektes en tegenspoed. De bewoners – handelaren, kunstenaars en politici – proberen er het… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Julian De Backer boeken
    Julian De Backer - Songwriters

    De rust van de metselaar is iets om jaloers op te zijn: daar ligt een hoop stenen en daar moet een muur komen. Een liedje schrijven is: daar moet de muur komen, maar de stenen moet je nog zelf bij elkaar fantaseren. - Jan LeyersInterviews met Belgische… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • John G. Faas boeken
    John G. Faas - Ter geruststelling...

    Zesentwintig gebeurtenissen over Arie van A... tot en met Zita Z.... Gebeurtenissen die voor het merendeel zijn gebaseerd op werkelijke voorvallen uit de jongensjaren van de schrijver. Sommige heeft hij zelf meegemaakt, andere van 'horen zeggen'. Alles met een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,95
  • Peter J. Van Dijk boeken
    Peter J. Van Dijk - De verhalen

    In 'De verhalen' brengt Peter J. van Dijk al het kortere werk samen dat hij ruwweg tussen 1977 en 2016 schreef. De meeste verhalen kwamen tot stand tussen 1977 en 1995 en vormen enerzijds een kroniek van een gevarieerd, zich ontwikkelend schrijverschap en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Cecile Oranje boeken
    Cecile Oranje - Mama, het is oorlog!

    Kinderjaren en jeugd tijdens de Tweede WereldoorlogDe Tweede Wereldoorlog was meer dan alleen D-Day of Stalingrad en bestaat uit meer verhalen dan die van Anne Frank en Hannie Schaft. Achter de grote gebeurtenissen en de grote namen schuilen miljoenen… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,50
  • Erik Boss boeken
    Erik Boss - Gyn en Ongyn

    Een gynaecoloog is dagelijks zeer intiem betrokken bij zowel het begin als het einde van het leven en alles wat daartussen zit. De veelzijdigheid van het vak maakt dat een gynaecoloog in vreemde, ontroerende, vrolijke, bizarre, zenuwslopende en intens… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Saskia Jansen boeken
    Saskia Jansen - Beslist geen moordkuil

    Saskia Jansen (1976) is een hardwerkende moeder en echtgenote die zichzelf omschrijft als dromenjager en dierenliefhebster pur sang.In 'Beslist geen moordkuil' geeft zij de lezer een kijkje in haar leven, waarin zij zich als geen ander inleeft in de mensen en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Joop van Heuveln boeken
    Joop van Heuveln - Snoepgoed

    Snoepgoed is een bundel korte verhalen en mijmeringen. Net als echt snoepgoed zijn ze soms zoet dan weer zuur en verschillen ze in grootte. Een enkele maal een glimlach en een andere maal een traan. En in tegenstelling tot echt snoepgoed kunt u er rustig een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Rob Soutendijk boeken
    Rob Soutendijk - Te mooi om waar te zijn

    Daan en Maayke wonen met hun twee kinderen Sander en Lieke in een gezellig eigen huis. Daan is chef de cuisine in een restaurant dat hij samen met een vriend die eigenaar van het pand is, drijft. Geheel onverwacht wordt Daan ontslagen. Zijn vriend verkoopt het… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Willem du Gardijn boeken
    Willem du Gardijn - Het grote vakantiepark

    Na Negen raven toont Willem du Gardijn in Het grote vakantiepark opnieuw zijn talent voor het genre. De composities zijn zorgvuldig, zijn personages geloofwaardig. De taal is ingetogen, soms lyrisch op een klassieke manier. De lezer kan veel plezier beleven… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,50
  • Harm Hendrik ten Napel boeken
    Harm Hendrik ten Napel - Om aan te raken

    Je lichaam. Waarmee je voelt, waarmee je een ander omhelst of wegduwt, waarin je alleen kunt zijn, of wordt gekoesterd. Het lukt de mensen in Om aan te raken niet altijd om uit hun hoofd te komen en de intimiteit te vinden waarnaar ze verlangen. Sommigen weten… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,99
  • Elias Mutor boeken
    Elias Mutor - Herinneringen aan de vooruitgang

    HERINNERINGEN AAN DE VOORUITGANGDit boek beschrijft de ingrijpende veranderingen eind jaren zestig in de typische boerengemeenschap van het stadje Asperen. Elias Mutor is een negenjarige jongen die zich langzaam bewust wordt van de transformaties om hem heen.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,90
  • John D. Kruse boeken
    John D. Kruse - Er valt een gat in de tijd

    Twee jaar geleden gebeurde het, dat de drift om opnieuw te creëren, of misschien ook wel om vooral gewoon bezig te willen zijn, mij er toe aanzette om mijn leven, de liefdes, gedachten, roerselen en belevenissen, middels het schrijven van een meer dan gewone… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Herman Romer boeken
    Herman Romer - Feest aan boord

    Deze wrange verhalen over de liefde, met ingrediënten van hartstocht en begeerte, bewegen zich op het snijvlak van goed en kwaad.Lees hoe! Een vroegere secretaresse en minnares vernedert een ondernemer. Een jongen beschermt zijn afglijdende moeder in het… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Simon Soesan boeken
    Simon Soesan - Ik ben jij

    In deze verhalenbundel laat Simon Soesan zien dat vriendschap en verbondenheid tussen Joden, Arabieren, Moslims en Christenen wel degelijk mogelijk is. Volgens Soesan, zelf Jood én overtuigd van de gelijkheid van mensen, wordt iemand in zijn land allereerst… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Juan José Arreola boeken
    Juan José Arreola - Bestiarium

    Juan José Arreola onthult welke dierlijke en monsterlijke driften we allemaal vanbinnen hebben. Hij wijst ons in Bestiarium op onze passies en gebreken en helpt ons elkaar beter te leren kennen.In korte schetsen onthult de Mexicaanse schrijver Juan José… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,50
  • Mensje van Keulen boeken
    Mensje van Keulen - Huwelijksverhalen

    ‘Huwelijksverhalen’ is een bundeling van Mensje van Keulens verhalen over het huwelijk. Het begon meteen al met haar debuut, ‘Bleekers zomer’, dat in 1972 als een bom insloeg en Mensje van Keulen onmiddellijk hoog op de Olympus van de literatuur… (Harde kaft)

    Lees meer...
    21,99
  • Els Florijn, Verweerd e.a. boeken
    Els Florijn, Verweerd e.a. - De beste kerstverhalen van Mozaïek

    De beste kerstverhalen van Mozaïek van Irma Joubert, Guurtje Leguijt, Arie Kok, Frans Willem Verbaas, Joke Verweerd e.a. bevat een keuze van de beste kerstverhalen van de fondsauteurs van Uitgeverij Mozaïek, aangevuld met twee fonkelnieuwe verhalen. Zeer… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Bjorn Peeters boeken
    Bjorn Peeters - De visbaron

    Nazaire zit somber in zijn kantoor. Wachtend tot ze hem de volgende dag arresteren. Het einde van zijn vismijn nadert. Zijn hart breekt als hij aan het lot van zijn arbeiders denkt. Met niets te verliezen doet hij een laatste telefoontje. En start daarmee een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Bjorn Peeters boeken
    Bjorn Peeters - Eerste killer klimaat verhalenbundel

    Dodelijk klimaat beheerst de wereld. Hitte. Droogte. Stormen. Branden. Overstromingen. Extreem weer behoort tot de dagelijkse realiteit. Overleven is een strijd. Een harde strijd. Elke dag opnieuw. Deze KILLER KLIMAAT verhalenbundel bevat de eerste vijf… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,99