Fictie overig

 • Åsa Foster boeken
  Åsa Foster - Je hoeft er niet altijd over te praten

  Zuid-Afrika, ruim twintig jaar na de apartheid. Een harde maatschappij met scherpe contrasten, waar het geweld een donkere schaduw over het leven van de mensen werpt. Daar spelen de verhalen in de bundel 'Je hoeft er niet altijd over te praten' zich af. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ygor uit Poperinge boeken
  Ygor uit Poperinge - Dertig februari

  DERTIG FEBRUARI'Zeer sterk debuut. Ygor creëert een nieuw genre binnen het genre van de kortverhalen en claimt meteen het meesterschap over zijn zelfgecreëerde genre. Een mijlpaal!' Ronald Dael 'Een beetje soft maar bij momenten toch best wel te pruimen. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Peter Goedhart boeken
  Peter Goedhart - De oorbel

  Drie korte verhalen van de Rotterdamse meesterverteller Peter Goedhart. naast het titelverhaal over een verloren sieraad, krijgt de lezer nog twee andere pareltjes voorgeschoteld: een verhaal over zijn grote liefde Katendrecht en een verhaal over zijn andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Alex van Warmerdam boeken
  Alex van Warmerdam - Het gelukzalige

  Het Gelukzalige vertelt van een vennootschap van dieven, twee vrouwen, drie mannen. Iedere ochtend verspreiden zij zich over de stad om pas tegen de avond terug te keren en de buit van die dag in te leveren bij Brouwer, een vrouw op leeftijd die zelf niet meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • MW media boeken
  MW media - Mind your step

  Mind Your Step is een geïllustreerde dichtbundel met erotische bekentenissen Naast een parodie op het liefdesvers bevat deze bundel een weergave van romantische bekentenissen van zowel leken als gediplomeerde minnaars. En biedt een blik in de wispelturige… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Helena Gezels, Mortier Alexandre boeken
  Helena Gezels, Mortier Alexandre - Blame it on my youth

  Blame It On My Youth is een compilatie van Engelstalige verhalen en gedichten geschreven door studenten en oud-studenten aan de Faculteit Letteren en Wijsbegeerte van de UGent. De compilatie verzamelt werken die draaien rond de thema's 'jong zijn' en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Harriet Evans boeken
  Harriet Evans - Niet zonder jou - grote letter uitgave

  Sophie beseft dat ze enorm geboft heeft. Het is niet niks dat ze behoort tot een van de meest gewilde filmsterren ter wereld. Maar omringd door gebotoxte assistenten, oversekste oude regisseurs en haar celebrity-gekke moeder zou ze diep in haar hart niets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  71,00
 • Simon Soesan boeken
  Simon Soesan - Apoetaah!

  SIMON SOESAN (Beverwijk, 1956) woont sinds 1973 in Israël. Samen met zijn vrouw, drie kinderen en (tot nu toe...) vijf kleinkinderen bouwde hij zijn leven op in Haifa. Na een carrière in de internationale handel is hij nu sjaliach (gedelegeerde) van Keren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Gerard van Wees boeken
  Gerard van Wees - Het waanzien van 2015

  U heeft met dit boek de top van de hedendaagse toiletteratuur in handen. De korte verhaaltjes in dit boek bieden voor elke grote boodschap een op maat gesneden hoeveelheid leesvoer. Lees ze op uw gemak. Dit boek is niet alleen heilzaam voor de stoelgang, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Guus de Wildt boeken
  Guus de Wildt - De wikkelkinderen van Ilpenstein

  Huys Ilpenstein mag dan al zo'n 150 jaar geleden zijn gesloopt, zijn bewoners - en wat voor bewoners! - en hun bezittingen worden weer tot leven gewekt in de verhalen van dit boek. Verhalen over beroemde en toch niet zo gekende mensen, over bekende en nog niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Manuel Kneepkens boeken
  Manuel Kneepkens - De Diepslaper

  Manuel Kneepkens is een Nederlands dichter, publicist, politicus en jurist-criminoloog. Vooral dichter. Van zijn hand verschenen zestien poëziebundels en daarnaast publiceerde hij drie non-fictie uitgaven. En nu debuteert hij als proza schrijver met elf korte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Gerard van de Schootbrugge boeken
  Gerard van de Schootbrugge - STIL LEVEN

  Eenzaamheid is een groot maatschappelijk probleem. Niet alleen onder oudere mensen. De groep jongeren die zich in de steek gelaten voelt, groeit zelfs gestaag. Meer dan één miljoen Nederlanders hebben er dagelijks last van. In de bundel STIL LEVEN vertellen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • A.L. Snijders boeken
  A.L. Snijders - 26 ZKV Slibreeks #148

  A.L. Snijders is een pseudoniem van Peter Cornelis Müller (1937). Hij publiceert columns in diverse kranten en tijdschriften, onder andere in de VPRO-gids en vroeger in Het Parool. Sinds 2000 schrijft hij vrijwel dagelijks korte verhalen voor zichzelf, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Merel Morre boeken
  Merel Morre - Prijs voor Eindhovens Schrijftalent 2016

  Deze publicatie verschijnt ter gelegenheid van de uitreiking van de Prijs voor Eindhovens Schijftalent op 22 september 2016. De winnende korte verhalen zijn geschreven door Willy Driessen - Senders, Max Leenaerts, Rosa (pseudoniem) en Linda Amendt. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Marleen Nagtegaal boeken
  Marleen Nagtegaal - Onthoofde man op vuilnisbelt

  Er bestaat een foto van een levenloze man op een vuilnisbelt. Het is een gruwelijk beeld: een deels onthoofd lichaam, bakkend in de zon tussen bergen afval. De verteller in 'Onthoofde man op vuilnisbelt' stuit in een onbewaakt ogenblik op de bloederige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Arie van Driel boeken
  Arie van Driel - Passie Blanca - Passieboeken.nl

  Een greep uit PASSIE BLANCA: Hij zette mij neer met mijn voetjes in het water en spreidde een handdoek uit - Vandaag klopte haar hart veel sneller dan normaal - Kim is bijna vijftig, maar ze is blijkbaar twintig jaar geleden opgehouden met ouder worden - Samen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Veere boeken
  Veere - Impressies van een dichter

  Graag wil ik een ieder die dit boek leest, liefde toewensen en mooie dromen om waar te maken. Mijn drijfveer om te schrijven is mijn liefde voor de mensheid, die is omringd door een grenzeloos mooie natuur vol levende wezens. Kom met mij mee op avontuur en en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Henk P. Post boeken
  Henk P. Post - 24 spreekuren van dierendokter Flos de Vos

  24 spreekuren van dierendokter Flos de Vos van het Grote DierenbosHet zal wel eens voorkomen dat de dieren van het Grote Dierenbos de adviezen van dokter Flos de Vos niet altijd begrijpen, het zelfs misschien een raar advies zullen vinden, maar dokter De Vos… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Merel de Vilder Robier boeken
  Merel de Vilder Robier - Le Petit Théâtre de Fanny Ruubier of ’Ier moet iets schoons gebeuren dat mislukt

  'Vandaag weer heel den dag aan de balustrade gestaan. Vele geschreid en in d'ijlte getuft, gespogen, gespuwd. Hoeveel vurt water al onder die vurte brugge zien passeren, hoeveel fluimen al meegezogen? Hoeveel zweet en tranen mee naar de zee?' Le Petit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Peter Andriesse boeken
  Peter Andriesse - Claire Obscure

  In Claire Obscure schrijft Peter Andriesse trefzeker en met humor over stuklopende relaties of vergeefse verlangens. In het titelverhaal is de verteller wanhopig op zoek naar Claire, een volmaakte, helaas onbereikbare vrouw met bijna doorschijnend zwarte huid.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Rabindranath Tagore boeken
  Rabindranath Tagore - De Wassende Maan

  De Wassende Maan werd na Geetanjali, het volgende werk waarmee Europa kennis kon maken met Rabindranath Tagore. Het werd bestempeld als kinderproza, geschreven rond het begin van de twintigste eeuw, een periode gekenmerkt door persoonlijk verlies. De benaming… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Inger Alfvén boeken
  Inger Alfvén - Wat Anna Karlsson vertelde

  Drie verhalen van de in Zweden zeer populaire schrijfster Inger Alfvén. In het eerste verhaal vertelt Anna Karlsson details over haar huwelijk aan haar buurvrouw, die gretig luister. Het tweede verhaal gaat over een doodziek meisje dat door haar ouders niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Karin Lachmising boeken
  Karin Lachmising - Ademhalen

  Hum log ke himmat dekh! Kijk ons moedig zijn! 'Wie een tori weet is belangrijk en wie vertelt is nog belangrijker!' In Ademhalen ontmoeten Radha, Nishta en Nanda, drie onafhankelijke vrouwen uit het district Nickerie in Suriname elkaar na een mislukte poging… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Rob van Schaik boeken
  Rob van Schaik - Uit de kreukels

  Uit de kreukels is een boek vol hersenspinsels, gedichten, verhalen en denkkronkels. Over alledaagse dingen die dat eigenlijk ook weer niet zijn, over drempels ten gevolge van een slopende ziekte, met bedenkingen en bespiegelingen. Met korte autobiografische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ralf Kramp boeken
  Ralf Kramp - Het laatste soepje en andere verhalen

  Verhalen van een meester van de zwarte humor. In de verhalen van Ralf Kramp loopt alles anders dan verwacht en klungelen de misdadigers soms maar wat aan. 'De onbetwiste meester van gitzwarte crime stories' (Fuldaer Zeitung) 'Wie van eersteklas zwarte humor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95