Fictie overig

 • John D. Kruse boeken
  John D. Kruse - Niet ja, is Nee

  Niet ja, is Nee (blz. 255)Er is geen weg terug als je hebt besloten om ergens eeneinde aan te maken; nee te zeggen om er van af tezijn, in plaats van een positief ja, te laten horen.Ja, daar moet je durf voor hebben.Als ja niet meer tot de mogelijkheden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Irma Kurpershoek boeken
  Irma Kurpershoek - Verhalen Cocktail

  Na het verschijnen van mijn eerste boek in 2012, ben ik ook korte verhalen gaan schrijven. En niet geheel onverdienstelijk. De verhalen ‘De laatste wens’ en ‘Het schilderij’ werden uitgeroepen tot het beste verhaal voor de wedstrijd waarvoor ik ze ooit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Edu Schultz boeken
  Edu Schultz - Anti - Sprookjes - 2

  Anti Sprookjes-2 bevat zes verhalen waarvan er vijf zich afspelen in of bij de stad Goorl. Een kleine stad waarvan de inwoners wel erg veel geplaagd worden door ziektes en tegenspoed. De bewoners – handelaren, kunstenaars en politici – proberen er het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Ruben Mengerink boeken
  Ruben Mengerink - De avonturen op landgoed De Witte Raaf

  Wanneer je van verhalen houdt waarin je jezelf helemaal kunt verplaatsen, spannend en realistisch geschreven, dan heb je jouw nieuwe lievelingsboek gevonden! Het gezin Vermeer staat centraal in dit verhaal. Het maakt eigenlijk niet uit of je nu een jongen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Lot Vekemans boeken
  Lot Vekemans - Gif en ander toneelwerk

  In de bundel zijn acht toneelteksten opgenomen, te weten: Truckstop, Zus Van, Judas, Ledacourt, GIF, Vals, Niemand wacht op je en Momentum. Deze uitgave is tot stand gekomen in samenwerking met Uitgeverij Cossee en Het Nederlands Letterenfonds. Het grafisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Reinold Widemann boeken
  Reinold Widemann - De Stilteverzamelaar

  De verhalen in dit boek worden bevolkt door mensen die uit alle macht proberen de greep op hun leven te behouden als ze in benarde omstandigheden terechtkomen. Wat doet een leraar als een leerling zich in zijn klas heeft opgehangen? Hoe houd je als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Elsendoorn Bert boeken
  Elsendoorn Bert - Water stapelen

  In “Water stapelen” wordt u uitgedaagd om te kijken naar hoe dagelijkse dingen worden uitgevoerd aan de andere kant van de wereld. De manier waarop de zaken gebeuren, wekt vaak verbazing. Waarom doet men het juist op die manier? Die vraag lijkt heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Ada Visser boeken
  Ada Visser - Alfabetportretten

  In Alfabetportretten maak je kennis met de prachtige leerlingen van het voortgezet speciaal onderwijs. Zesentwintig portretten waarbij één of meerdere leerlingen centraal staan. Soms humoristisch, soms realistisch, soms verdrietig, maar eigenlijk gewoon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Lucy Woolley boeken
  Lucy Woolley - Verlies mij niet

  Twee Londense gezinnen hebben gezamenlijk een groot huis gehuurd in Toscane. Terwijl de tieners zich uitstekend vermaken en Patrick op het terras zit, merken Mo en Annie dat ze elkaar toch niet zo goed kennen als ze dachten. Hun manier van opvoeden en het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Chris Power boeken
  Chris Power - Moeders

  Moeders wordt bevolkt door de rustelozen: ze lopen, rennen, reizen, doen wat dan ook om maar niet stil te staan. Het zijn moeders, dochters, geliefden en families die proberen te vluchten van dat ene allesbepalende moment dat hen hun hele leven achtervolgt:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Danielle Steel boeken
  Danielle Steel - Familieband

  Annie Ferguson is een succesvol architect, heeft een mooi huis en een lieve vriend. Maar dan krijgt ze een telefoontje dat haar leven op z'n kop zet: haar zus is met haar man omgekomen bij een vliegtuigongeluk. Van de ene op de andere dag krijgt Annie de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Danielle Steel boeken
  Danielle Steel - Hotel Vendome

  De jonge Heloise is opgegroeid in Hotel Vendôme, een elegant vijfsterrenhotel in Manhattan dat bestierd wordt door haar vader Hughes. Ze is alleen door hem opgevoed, nadat haar moeder er met een popster vandoor is gegaan. Vader en dochter zijn twee handen op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  43,50
 • Maeve Binchy boeken
  Maeve Binchy - Hotel aan zee

  In de zomer is het gezellig druk in het badplaatsje Stoneybridge. Overal slenteren vakantiegangers rond en de stranden zijn bezaaid met emmers, schepjes en zandkastelen. Maar in de winter begeeft bijna niemand zich naar de prachtige stranden en de woeste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  43,00
 • N. Walter boeken
  N. Walter - De laatste wens van Amelie

  Op een dag in maart wordt oncoloog Marlene benaderd door de beeldschone Amelie, die haar een bizar verzoek voorlegt. Amelie is ongeneeslijk ziek en vraagt Marlene haar laatste wens te vervullen: ze wil de tijd die haar nog rest graag doorbrengen met Marcus -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  43,50
 • G. van Wageningen boeken
  G. van Wageningen - Zoete melodie

  Dieudonnée le Fèvre heeft een groot muzikaal talent. De knappe zoon van de notaris maakt veel indruk op haar, maar degene die haar hart net zo beroert als de muziek is een boerenzoon. Maar wat moet een vrouw met haar talent tussen de koeien? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Heinz G. Konsalik boeken
  Heinz G. Konsalik - Mannen zonder gezicht

  Op kasteel Bernegg, dat tijdens de oorlog als veldhospitaal is ingericht, worden mannen verpleegd die allen dezelfde verwondingen hebben: een ernstig verminkt gezicht.In de winter van 1944 wordt de jonge sergeantmajoor Erich Schwabe binnengebracht; hij leeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  48,00
 • Nicholas Sparks boeken
  Nicholas Sparks - Met hart en ziel

  Jeremy Marsh is wetenschappelijk journalist en mede daardoor sceptisch op het professionele af. Als hij de opdracht krijgt om af te reizen naar een dorpje waar een aantal mysterieuze en misschien wel bovennatuurlijke gebeurtenissen hebben plaatsgevonden,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Catherine Cookson boeken
  Catherine Cookson - Land van belofte

  Fellburn, 1880. Veel boerenfamilies hebben te kampen met armoede. Wanneer Hector Stewartzijn huwelijk aankondigt met de rijke Moira Conelly, kan zijn zoon Daniel wel raden wat deware reden is voor deze verbintenis.Moira heeft echter iets verzwegen wat haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Stef Bos, Lieke Anna Unknown boeken
  Stef Bos, Lieke Anna Unknown - Ruimte

  Het is bijna dertig jaar geleden dat Stef Bos doorbrak met het album Is Dit Nu Later, met prachtige liedjes als Papa en Wodka. Vandaag behoort hij tot een van de meest gewaardeerde Nederlandstalige songwriters, want 'deze man heeft, steeds verder weg van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ls Coronalis boeken
  Ls Coronalis - Het spookhuis van Plautus

  Titus Maccius Plautus werd waarschijnlijk in 254 voor Christus geboren te Sarsina in Umbrië en is gestorven omstreeks 184 voor Christus. Plautus is de eerste Romeinse schrijver van wie ons meer bereikt heeft dan fragmenten. Plautus’ komedies zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Peter J. Van Dijk boeken
  Peter J. Van Dijk - De verhalen

  In 'De verhalen' brengt Peter J. van Dijk al het kortere werk samen dat hij ruwweg tussen 1977 en 2016 schreef. De meeste verhalen kwamen tot stand tussen 1977 en 1995 en vormen enerzijds een kroniek van een gevarieerd, zich ontwikkelend schrijverschap en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Joop van Heuveln boeken
  Joop van Heuveln - Snoepgoed

  Snoepgoed is een bundel korte verhalen en mijmeringen. Net als echt snoepgoed zijn ze soms zoet dan weer zuur en verschillen ze in grootte. Een enkele maal een glimlach en een andere maal een traan. En in tegenstelling tot echt snoepgoed kunt u er rustig een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Coen Stiemer boeken
  Coen Stiemer - Donderjagen

  In deze humoristische verhaaltjes en gedichtjes over allerlei onderwerpen geeft Coen Stiemer een snaakse, speelse kijk op het leven zoals hij dat ervaart. Ter verstrooiing, vermaak en ontspanning. Vaak met een verrassend einde en een originele invalshoek. Coen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Voorbij de grens

  In Voorbij de grens draait alles om dromen en ontwaken, ontdekken en verwonderen. Voer mee naar de dorre, eindeloze woestijn en naar de witte bergdorpen van Andalusië. Ontdek de onthutsende en kwetsbare vertellingen die zintuigen en geest op scherp zetten.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • John D. Kruse boeken
  John D. Kruse - Er valt een gat in de tijd

  Twee jaar geleden gebeurde het, dat de drift om opnieuw te creëren, of misschien ook wel om vooral gewoon bezig te willen zijn, mij er toe aanzette om mijn leven, de liefdes, gedachten, roerselen en belevenissen, middels het schrijven van een meer dan gewone… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95