Cadeauboeken

 • Papa is mijn held

  Speciaal voor papa.Er is geen kussen zo zachtals de sterke schoudervan een vader.Richard L. Evans (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Beterschap

  Ik wens je toe dat er mensen om je heen zijn die aan je denken, met je meevoelen en de tijd voor je nemen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Taïra Anaïs Wanningen boeken
  Taïra Anaïs Wanningen - Into Grey

  Gedichten over liefde en hartezeer (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marja van 't Wel boeken
  Marja van 't Wel - Zin in kleuren in alle seizoenen Kleurboek voor volwassenen met prikkelende vragen

  Dit is het derde deel in de serie 'Zin in kleuren, kleurboek voor volwassenen'. In dit boek vind je wederom prachtige kleurplaten met reflectievragen. Marja van 't Wel liet zich inspireren door de vier seizoenen. Zij koos bij elk seizoen een passend thema:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jason Hazely, Joel Morris boeken
  Jason Hazely, Joel Morris - Handboek voor - De hipster

  De Engelse comedyschrijvers Jason Hazely en Joel Morris zijn de auteurs van deze hilarische serie. Handboek voor... biedt een uniek kijkje in de leefwereld van volwassenen. Wat doen zij? Wat denken zij? Wat willen zij? Elk boekje belicht een bepaald… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Hendrikje Koersen boeken
  Hendrikje Koersen - Een kijker

  Hendrikje Koersen, pseudoniem van Henny Smit, kreeg in 1983 de poëzieprijs van het oosten, tijdens de poëzienacht in Almelo, uitgereikt. In 1984 werd haar eerste bundel uitgegeven met de titel:"Ik ben een kijker." (onder de naam Hendrikje Bootsma). Daarna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • René Speelman boeken
  René Speelman - Het beste van Jabbertje

  Jabbertje is lief, eigenwijs, vrolijk, ontroerend en heeft haar hart op de goede plaats. Dagelijks wordt zij op Facebook gevolgd door een grote groep fans. Jabbertje wordt gemaakt door de illustrator en auteur René Speelman. Het karaktertje Jabbertje… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Emily Trunko boeken
  Emily Trunko - Aan mijn lieve...

  'B, ik hou ook van jou, maar hij is hier wél, en jij niet... - T' Heb jij ooit je vroegere zelf willen waarschuwen? Heb jij ooit een ex willen vertellen dat je nog steeds van haar houdt? Heb jij je ooit afgevraagd waarom je beste vriendin niet meer met je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Kitty Sijmons boeken
  Kitty Sijmons - Omdat ik je het beste wens

  Over de auteurHet nieuws kwam als een klap en een opluchting tegelijk! Net een paar dagen veertig en ik kreeg de diagnose: ziekte van Parkinson. Het heeft mijn leven en dat van mijn gezin veranderd. Door het schrijven van onder andere gedichten ben ik in mijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mike Haskins, Clive Whichelow boeken
  Mike Haskins, Clive Whichelow - Help! Ik word 40

  Je kunt er niet langer omheen: je bent 40. Als je het zelf nog niet gelooft, helpt dit boekje je eraan te herinneren: je bent nu officieel oud. Grapje! Je beste jaren liggen nog in het verschiet, al moet je natuurlijk eerst die midlifecrisis nog door! Met dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mike Haskins, Clive Whichelow boeken
  Mike Haskins, Clive Whichelow - Help! Ik word 60

  Je kunt er niet langer omheen: je bent 60! Als je het zelf nog niet gelooft, helpt dit boekje je eraan te herinneren: je bent nu officieel oud. Grapje! Het leven wordt immers alleen maar beter met de jaren en dat welverdiende pensioen komt ook dichterbij! Met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Quirit boeken
  Quirit - Een veeg uit de pen!

  Al meer dan 40 jaar is Quirit de schrik van menig moraalridder en een vaste waarde in het Nederlandstalige cartoonlandschap. In Een veeg uit de pen! bundelt hij 200 recente én tijdloze cartoons. Zoals vanouds is niets of niemand veilig voor zijn waanzinnige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marec boeken
  Marec - Marec 2017 great again

  2017 een woelig jaar? In de VS tweette Donald Trump zich van schandaal naar schandaal, Europa werd opgeschrikt door nieuwe aanslagen en in Gent moest Siegfried Bracke een mandaat inleveren. Gelukkig is 2017 ook het jaar waarin een écht liedje het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Carl Schröder boeken
  Carl Schröder - Opa-Grendel

  OPA-Grendel is niet wat je zou noemen, politiek correct. OPA is grof, vrouwonvriendelijk, plat en soms een tikkeltje onbedoeld racistisch. Dit deel beschrijft de periode van 2011 tot ongeveer half 2017. Het is een verzameling columns waarin OPA zijn ongezouten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Vellah Bogle, Inger Hollebeek boeken
  Vellah Bogle, Inger Hollebeek - Taalvoutjes, het jubileumboek - 5

  Je kunt erom schateren of ervan gruwen: taalfouten. Dat een verschrijving niet altijd ergerlijk is en juist ook hilarisch kan zijn, bewijst het succes van Taalvoutjes wel.Het socialmediaplatform telt inmiddels meer dan 500.000 fans en viert dit jaar de vijfde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mark Medema boeken
  Mark Medema - De salamander dacht even een vis te zijn

  Ben je er klaar voor? Pak dan maar even een stoel. Laat je meevoeren met de gedachten van Mark Medema, door middel van zijn gedichten. Blijf je in deze gedichtenbundel steken, voel je zijn gevoel en is het herkenbaar? Lees hem dan gewoon opnieuw. Voel je met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Gerd de Ley boeken
  Gerd de Ley - Het spijt me

  Eén minuut van verzoening is meer waard dan een levenslange vriendschap Vergeven geeft meer voldoening dan wraak (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Gerd de Ley boeken
  Gerd de Ley - HOERA ZWANGER

  Ieder kind dat geboren wordt predikt het evangelie van de liefde. Een baby downloaden duurt negen maanden. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Gerd de Ley boeken
  Gerd de Ley - HEEL VEEL SUCCES

  Het geheim van succes is gewone dingen ongewoon goed doen. Mik op de maan. Zelfs als je mist, kom je tussen de sterren terecht. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Jason Hazely, Joel Morris boeken
  Jason Hazely, Joel Morris - Handboek voor Mindfulness

  De Engelse schrijvers van komedies, Jason Hazeley en Joel Morris, zijn de auteurs van deze hilarische serie. De Handboek voor...-serie biedt een uniek kijkje in de leefwereld der volwassenen. Wat doen zij? Wat denken zij? Wat willen zij? Elk deeltje is… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Erwin Croon boeken
  Erwin Croon - Weerspiegeling van gedachten

  'Weerspiegeling van gedachten' is de eerste gedichtenbundel van Erwin Croon. In 26 gedichten beschrijft hij gedachten die bij hem opborrelen over verschillende, alledaagse, onderwerpen, zoals de titels van de gedichten al aangeven: hoop, water, geld, pensioen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Jan Kleefstra boeken
  Jan Kleefstra - Een mistval om het rumoer

  Het wordt stiller. De zon is nog niet op. Het meerwacht op de vlucht die alles in beroering brengt. Watspreekt, fluistert. Nachtkoude heerst over het mooistemoment van deze winterdag, waarin het zijn vooreven in alles oplost en het sleutelwoord ingetogenheidis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Gerie Schaafsma boeken
  Gerie Schaafsma - Blozende Sterren

  In rake en sensuele beelden wordt de grote liefde gedicht:de zoete liefde, lofdicht op de prachtigste man,het onvermogen om liefde te ontvangen, de pijn vanrouw. De dichter bezingt de naturelle schoonheid vande geliefden en tegelijk haar liefde voor het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Eduard Ditmar boeken
  Eduard Ditmar - 'Wat ik jammer vind van de dood'

  Eduard Ditmar schrijft gedichten sinds de jaren zestig. Op aandringen van een vriend publiceerde hij pas in 2015 zijn eerste bundel onder de toepasselijke titel "Beter laat dan Ooit" In zijn tweede uitgave heeft Ditmar gedichten verzameld, die hij ooit over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marnix Pauwels boeken
  Marnix Pauwels - Iedereen is mooi

  De gedichten van Marnix zijn kleine cadeautjes. Eilandjes van hoop en rust in een drukke wereld. Helder en simpel neemt hij dagelijkse emoties en verpakt ze in een doosje van letters. Moed, verdriet, verliefdheid, wanhoop: alles komt aan bod. Met veel gevoel,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50