Cadeauboeken

 • Je kan ermee door

  Romantiek. We zijn er eigenlijk te nuchter voor. Romantische gebaren zijn cliché, awkward ensaai. Maar soms wil je je lief toch vertellen wat hij of zij voor je betekent. Dan geef je ditboekje. Het staat vol eerlijke, recht voor z'n raap verklaringen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Philipp Keel boeken
  Philipp Keel - Alles over ons

  Met vragen over romantiek en seks, dagelijkse routines en je droomleven zal Alles over ons jou en je partner helpen om meer over jezelf en elkaar te weten te komen dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Of je het nou samen of apart invult, of elkaar hardop… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • José Koopmanschap boeken
  José Koopmanschap - Het lied van de dromer

  In Het lied van de dromer lees je hoe een zielensnaar geraakt kan worden en hoe je kunt wandelen in je hoofd. Je leest dat je zowel de verbinding van een etherisch web kunt voelen als de bodem onder je voeten. Maar bovenal klinkt de vreugde van het bestaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Emmelieke Dorst boeken
  Emmelieke Dorst - Het gezichtgedicht

  Welkom in de dynamische en wonderlijke wereld van het gezichtgedicht. In deze wereld draaien de woorden die spelen op het witte papier om het gezicht; dit gezicht zullen de letters kleuren die zich zullen verkleven met jouw hart. Wat zou de wereld nog mooier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Het leukste toiletboek - moppen

  Een grappig tijdverdrijf voor tijdens je toiletbezoek. Door middel van het rotan touwtje gemakkelijk op te hangen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Harry de Jong boeken
  Harry de Jong - Alsof doodgaan doodgewoon is

  Deze bundel bestaat uit een bloemlezing van de puntige notities, observaties en gedichtjes die Harry de Jong publiceerde vanaf 1975, aangevuld met nieuw werk.Deze bundel bestaat uit een bloemlezing van de puntige notities, observaties en gedichtjes die Harry… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dennis Plantenga boeken
  Dennis Plantenga - De Positivo's

  DE POSITIVO'S is een bundel cartoons over eigenzinnige mensen die met hun kolderieke gezwets overal een mening over hebben. Deze curieuze figuren zijn in de loop der jaren ontstaan in de stamkroeg van Dennis Plantenga, waar op identieke wijze mensen op de hak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Petra van Dreumel boeken
  Petra van Dreumel - Van dromen naar doen

  Leer jezelf kennen en maak je dromen waar – een boek dat je leven in beweging brengt Waar je ook van droomt, uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: gelukkig zijn. Maar wat geluk voor jou betekent, is heel persoonlijk. En juist dat wil Petra van Dreumel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Hanneke Develing boeken
  Hanneke Develing - Weet je wel hoe mooi je bent

  In 'Weet je wel hoe mooi je bent' gaat stijl- en lifestylecoach Hanneke in op alle redenen waarom je mooi bent. Ze legt uit wat mooi zijn inhoudt, vertelt over haar eigen worsteling met haar zelfbeeld en over vele andere vrouwen die zij heeft begeleid om te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sabine Vekemans boeken
  Sabine Vekemans - Soms woon je in mijn hart

  ‘Soms woon je in mijn hart’, de titel van deze uitgave, komt uit een gedicht dat Sabine Vekemans (1963) schreef voor haar overleden dochtertje. Dit indringende verlies vormde de voedingsbodem voor een nieuw bewustzijn in haar leven. Met haar gedichten -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Sonja van Hamel, Robert Muda boeken
  Sonja van Hamel, Robert Muda - We mogen niet klagen

  Tijdens hun zoektocht naar ansichtkaarten, stuitten Sonja van Hamel en Robert Muda op een partij kaarten van bejaardentehuizen. De kleurige luifels hangend aan doorgaans grauwe en fantasieloze gevels van nieuwbouwcomplexen, zijn het toonbeeld van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Rate je day

  Elke dag is weer een nieuw avontuur. Allerlei zaken kunnen je dag maken of breken. Een lekker zonnetje kan je humeur goed doen, maar stress voor een deadline kan dat zo weer laten omslaan. Een nachtje slecht slapen kan worden goedgemaakt door een gezellige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Irmgard Partmann boeken
  Irmgard Partmann - Met oprechte deelneming

  Troostende en inspirerende woorden voor moeilijke tijden.Afscheid nemen van een dierbare doet pijn, en ook al zijn we vaak omringd door familie en vrienden, voelen we ons toch ontzettend eenzaam. Dit boek wil troost bieden in moeilijke tijden, met inspirerende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • The Movie Kama Sutra

  Een nieuwe, beetje ondeugende manier om naar je favoriete films te kijken! Van de romantische ‘Potters Wheel’ (uit de film Ghost) tot het meer atletische ‘King of the World’ (uit de film Titanic), in De Film Kama Sutra vind je 69 creatieve seksposities… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Al zo oud?! - voor vrouwen

  'Het geheim van jong blijven is eerlijk leven, langzaam eten en liegen over je leeftijd.' Lucille BallJe zult je er toch bij moeten neerleggen: je wordt weer een jaartje ouder. Je haar wordt grijzer, je geheugen laat het soms afweten en je moet al wat vaker… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ype Driessen boeken
  Ype Driessen - Roomies

  Roomies geeft een inkijkje in Ypes leven in Amsterdam met huisgenoten Aaron en Berrie. Van vergeten groenten tot dates die je ook maar liever weer vergeet: het komt allemaal voorbij in Roomies. Ype Driessen is bekend van zijn fotostrips in Het Parool, Onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Chariva boeken
  Chariva - Aap Noot Lief

  Chariva gelooft dat houden van jezelf en anderen makkelijker is dan we denken. Deze bundel is een ode aan jou en aan de ander: je vader, je moeder, je geliefde of een kind. Hierin vind je advies en inspiratie voor elke dag. Draag Aap Noot Lief dicht bij je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marleen Pinxteren-Rijk boeken
  Marleen Pinxteren-Rijk - Sprongen door de tijd

  Ik ben op zoek naar verf,in mooie, grote blikken.Ik ben op zoek naar verf,naar linten en naar strikken.Ik zoek een beetje kleur,om jouw leven op te fleuren.Ik zoek een regenboog,die jouw regenbui kan kleuren. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Doe elke dag iets om te ontspannen

  Neem even pauze van je drukke leven en maak wat tijd vrij voor jezelf. Of je nu vijf minuten, een uur, een dag of een heel weekend hebt, in dit boek vind je zeker een manier om te ontspannen. Van picknicken in het park, een vriend bellen of een oud… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Arjen Ribbens boeken
  Arjen Ribbens - Kinderikjes

  Dagelijks beschrijven lezers van NRC Handelsblad in ik@nrc.nl in maximaal 120 woorden een opvallende gebeurtenis uit hun leven. Het is al jaren de best gelezen rubriek op de Achterpagina. Inmiddels worden er door het hele land zelfs ikjes-schrijfwedstrijden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Vicki Vrint boeken
  Vicki Vrint - Mama je bent de allerliefste!

  Fulltime moeder zijn is een van de best betaalde banen: het salaris is pure liefde.Mildred B. VermontJe geeft de warmste knuffels, het beste advies en je kent me als geen ander. Met dit boekje wil ik je bedanken voor alles wat je voor me doet. Jij bent de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Go Slobber boeken
  Go Slobber - Loebas Humbug

  Een vermoorde en corrupte voormalig officier van justitie, een aan lager wal geraakte ex-politieman, de huisjesmelker Hummie Hummers, de evangeliste Silly van Tiel, van het imperium de "Hof van Ede" en het neusje van de zalm aan Haagse topcriminelen. Samen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Marjan Scheer boeken
  Marjan Scheer - Het loopt wel los

  'Het loopt wel los' is het verhaal van Troy, een grote stoere hond die bij het naderen van zijn 10e verjaardag terugkijkt op zijn leven. Vanuit zijn perspectief komen alle belangrijke - soms ingrijpende, soms grappige - gebeurtenissen voorbij. Hij heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Chris de Graaff boeken
  Chris de Graaff - TUINDIVA'S

  Waar zijn debuutboek ‘EELT’ eindigde gaat The Count met ‘TUINDIVA’S als klant’ nog een stapje verder met spraakmakende verhalen vol met humor. Ook blikt hij regelmatig terug naar de contacten van vroeger met klanten. Eigenlijk is er maar één ding… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jolanda Bouman boeken
  Jolanda Bouman - Succes met je nieuwe baan!

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Erg leuk zo’n nieuwe start, maar ook een spannende verandering. Want hoe ga je je profileren als nieuweling? Hoe ga je laten zien dat jij echt een aanwinst bent voor het bedrijf en maak je je beloftes uit het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95