Cadeauboeken

 • Kees van Kooten boeken
  Kees van Kooten - Karrevrachten pennevruchten

  De radio- en televisiesatire van Van Kooten en De Bie (1963-1998), de jaarlijkse Bescheurkalender (1973-1986), romans en verhalen in tweeënveertig boeken en luisterboeken, honderden Treitertrendcolumnsen Modermismen, serieuze essays, luchtige lezingen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Nicole Neven boeken
  Nicole Neven - 999 vragen aan jezelf

  Wat is er leuker dan vragen over jezelf beantwoorden? Dat dachten wij ook: niets! Daarom is er nu dit boek waarin iedereen zijn of haar ei kwijt kan, 999 eieren om precies te zijn.We vragen je het hemd van het lijf over alles en iedereen in je leven, van je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Yvonne Franssen boeken
  Yvonne Franssen - #omazegt

  'Oma weet raad' zeggen we niet voor niets: al eeuwenlang wordt aan de grootmoeder een grote wijsheid toegeschreven, die doorgaans gepaard gaat met een grote dosis zachtaardigheid. Yvonne Franssen verzamelde haar slimme en spitse omawijsheden in #omazegt, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Hanny Kuijer boeken
  Hanny Kuijer - (H)eerlijk schrijven

  Een toegankelijk boek voor iedereen die wil kennismaken met creatief dagboekschrijven of daar extra handvatten en inspiratie bij kan gebruiken. Met schrijfoefeningen en illustraties om in te kleuren.Er was nog niet eerder een boek over dagboekschrijven dat zó… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Ariënne Van Tol boeken
  Ariënne Van Tol - Zonnige gedachten

  Gedichten voor groot en klein met een boodschap van liefde. Woorden die je de zwaarte van het leven naar lichtheid helpen omdenken. Een glimlach op je gezicht kunnen toveren. Jouw zonnestralen kunnen laten ontwaken. En je innerlijk laten huppelen. In deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Els van Buuren boeken
  Els van Buuren - Zand in mijn hoofd

  Het was er. Zonder dat ik er moeite voor moest doen viel heel veel samen. Het zand van de zee waar ik vroeger zo graag met mijn blote voeten door heen liep, zat, verdeeld in honderden zandkorrels, ineens in mijn hoofd. Iedere zandkorrel borrelde op tot een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kees Korevaar boeken
  Kees Korevaar - Schrijven zal ik

  "Kees Korevaar, woonachtig in Nijkerk, is opgegroeid in het Zuid-Hollandse dorp Ottoland, waar hij de eerste 25 jaar van zijn leven woonde. Op de basisschool had hij al een passie voor taal en op het voortgezet onderwijs is deze passie voor taal - met name… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Bert Jehee boeken
  Bert Jehee - 270000

  270.000 mensen met Dementie in Nederland een keerpunt zonder terugkeer. In deze gedichtenbundel heb ik gekozen voor het actuele thema Dementie, met een visuele link tussen de Mens en de Natuur. Middels al mijn gedichten heb ik mijn ervaring opgedaan door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Toon Hermans boeken
  Toon Hermans - Groot Versjesboek

  'Toon heeft me met z'n kleine versjes geleerd te genieten van iets dat zomaar gebeurt. Vogelvoetjes in de sneeuw. Een straal zonlicht op een verder grijze dag. Een ballon. Bloemen in het gras. Een zoen als je 'm niet verwacht. Een glimlach van een vreemde.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Meinsje Wijma boeken
  Meinsje Wijma - U (maar zo) alleen!

  “Het gaat over een zware, schijnbaar uitzichtloze periode in mijn leven, maar het gaat niet om mij. Dit boek gaat over Gods betrokkenheid bij ieder van ons. Hij biedt maatwerk.U (maar zo) ALLEEN! is een uniek boek. Geschreven en doorleefd door Meinsje Wijma… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • I.A.W. Tilanus boeken
  I.A.W. Tilanus - Leer mij mensen kennen

  I.A.W. Tilanus is dichter en woordkunstenaar. Zoals hij zijn gedichten zelf beschrijft: 'ze zijn precies kort genoeg'. Dit is ook kenmerkend voor Tilanus: direct naar de kern, de essentie; 'Alles wat erbij komt leidt tot verwatering en uiteindelijk tot blubber… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Scrapbook in box - Pauline Oud

  Wie kent niet de prachtige invulboeken van Pauline, met de lieve illustraties, de mooie bloemenpatronen en de geinige vragen? Het zijn de perfecte boeken om je ervaringen en verhalen in op te tekenen en te bewaren voor later. Voor alle Pauline-fans hebben we… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Willem de Vos boeken
  Willem de Vos - Ik wens je genoeg

  Geld is een handige uitvinding want de hele dag goederen ruilen is nogal bewerkelijk. Helaas heeft elke uitvinding ook een keerzijde en geld heeft dat zeker. Dat noemen we kop of munt. Deze bundel telt op de kop af honderd korte verhalen uit alle windstreken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,90
 • Vian Moo boeken
  Vian Moo - Meer dan dit

  Gedichten met een hoog 'er is meer'-gehalte. Meer tussen hier en daar. Vian Moo schrijft over de lijntjes die we onderling kunnen hebben, over 'meer dan' toeval en in het moment zijn. Dit alles in haar eigen kenmerkende stijl: optimistisch, licht en luchtig.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Helen Exley boeken
  Helen Exley - Exley Jewels - het kleine boek vol goede hoop

  Dat formaat niet altijd maatgevend is, bewijzen deze 'kloeke' cadeau-boekjes in miniformaat vol inspirerende en hoopvolle gedachten voor elk moment van de dag. Alle 240 pagina's staan tjokvol vrolijke illustraties en pakkende citaten. De boekjes zijn prachtig… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Helen Exley boeken
  Helen Exley - Exley Jewels - de gelukkigste kleine gedachten van de hele wereld

  Dat formaat niet altijd maatgevend is, bewijzen deze 'kloeke' cadeau-boekjes in miniformaat vol inspirerende en hoopvolle gedachten voor elk moment van de dag. Alle 240 pagina's staan tjokvol vrolijke illustraties en pakkende citaten. De boekjes zijn prachtig… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Jean Klare, Louise van Swaaij boeken
  Jean Klare, Louise van Swaaij - De Kleine Atlas van de Belevingswereld

  Alleen al in Nederland werden er van De Atlas van de Belevingswereld meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Daarna verscheen het in 17 talen over de hele wereld en kwam er een luxe editie, De Grote Atlas van de Belevingswereld. Op veler verzoek brengen wij nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gejatte verhalen

  Gejatte Verhalen, een bundel met meer dan 100 anekdotes uit de muziekindustrie. Geschreven door een anonieme auteur die in de muziekindustrie rondloopt en elk verhaal dat hij hoort, verder vertelt alsof hij het zelf heeft meegemaakt. De verhalenbundel geeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Jacomien Bouwman boeken
  Jacomien Bouwman - Dans

  Het borrelt in mij van woorden. Ik mag de koning mijn gedicht voorlezen dat ik over hem heb gemaakt! Als een echte dichter draag ik hem mijn lied voor.Op een totaal andere manier dan verwacht, was God het die me stap voor stap steeds dichterbij Hem bracht. Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Dirk van de Wiel boeken
  Dirk van de Wiel - Gezelligheid 3.0

  Iedere dag, stipt om 9.00, uur verschijnt er een nieuwe Van 9 tot 5 dialoogstrip op Facebook, Twitter en Instagram. De botte managers, brallende studenten, afvallige pastoors, bakfietsmoeders en hipsters in de populaire strip hebben inmiddels al meer dan 55… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Tirza van Schie boeken
  Tirza van Schie - Lentezoet

  Hieperdepiep en Gloria! Wat een feest dat er weer een nieuwe bundel is! Het is wederom een stevig, hardcover kwaliteitsboek geworden, met daarin 50 herkenbare en ontroerende gedichtjes (met natuurlijk o.a. Goud, Thuis en Oma!) en 5 korte verhalen. Propvol… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Go Slobber boeken
  Go Slobber - Loebas Humbug

  Een vermoorde en corrupte voormalig officier van justitie, een aan lager wal geraakte ex-politieman, de huisjesmelker Hummie Hummers, de evangeliste Silly van Tiel, van het imperium de "Hof van Ede" en het neusje van de zalm aan Haagse topcriminelen. Samen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Gilles Dal boeken
  Gilles Dal - Belgium art cetera

  In Belgium art cetera werpen 25 gerenommeerde cartoonisten een originele en humoristische blik op ons rijke kunstverleden. Met hun scherpe pennen behandelen ze de kunstgeschiedenis van onze contreien ten tijde van de Spaanse, Nederlandse en Franse bezetting,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Peter de Wit boeken
  Peter de Wit - Sigmund zevenentwintigste sessie

  Emoties zijn dokter Sigmund niet vreemd. We zíjn immers onze emoties, nietwaar? In de psychologie kennen we vijf basisemoties, de vijf B's: bang, boos, bedroefd, beschaamd en blij. Dit zijn ongeveer ook de gevoelens die patiënten van onze eenogige psychiater… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Ingrid von Weersch boeken
  Ingrid von Weersch - In de zon

  bekijk me maar ik laat het toe zie mijn lach ik schenk je hem raak me aan ik ben niet meer bang ik mag in deze wereld leven 'In de zon' belicht het onderwerp seksueel misbruik. In de bundel wordt duidelijk gemaakt wat de impact ervan is als je dit als jong… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50