Cadeauboeken

 • Jody Revenson boeken
  Jody Revenson - Movie-Making News

  Met de kranten uit de Fantastic Beasts-films als inspiratiebron vertelt 'Movie-Making News' niet eerder vertelde verhalen van insiders over de eerste film en licht het een tipje van de sluier op van wat ons te wachten staat in het spannende vervolg.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • BBNC boeken
  BBNC - Doe elke dag iets aardigs

  Aardigheid verspreiden – en ontvangen – is essentieel om een leven vol vrede, welzijn en geluk op te bouwen. Doe elke dag iets aardigs staat vol betekenisvolle quotes van geliefde historische figuren en doordachte opdrachten, waaronder inspirerende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Marleen Pinxteren-Rijk boeken
  Marleen Pinxteren-Rijk - Sprongen door de tijd

  Ik ben op zoek naar verf,in mooie, grote blikken.Ik ben op zoek naar verf,naar linten en naar strikken.Ik zoek een beetje kleur,om jouw leven op te fleuren.Ik zoek een regenboog,die jouw regenbui kan kleuren. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • BBNC boeken
  BBNC - BOOST

  Soms kun je wel een klein duwtje in de goede richting nodig hebben om controle over je leven te krijgen en negatieve gedachtes te vervangen door positieve. Affirmaties zijn korte positieve zinnen om je gedachten, zelfbeeld en zelfvertrouwen een boost te geven.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Cynthia-L. COPELAND boeken
  Cynthia-L. COPELAND - Wat we van honden kunnen leren

  Honden leren ons om elke nieuwe dag tegemoet te gaan met enthousiasme en optimisme, om met heel ons hart lief te hebben en snel te vergeven, om te weten wanneer we moeten rennen en wanneer we moeten rusten. Deze vierpotige filosofen laten ons zien dat elke dag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Cynthia-L. COPELAND boeken
  Cynthia-L. COPELAND - Wat we van katten kunnen leren

  Het leven is veel leuker met een partner in crimeKatten bezitten evenveel kennis als elegantie en zelfvertrouwen. Ze weten wanneer ze zich gedeisd moeten houden en wanneer ze kunnen toeslaan; wanneer ze alleen op avontuur gaan en wanneer ze op je schoot komen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Clive WHICHELOW boeken
  Clive WHICHELOW - Eindelijk met pensioen

  Wat je moet weten voor je eraan begint!De toekomst lacht je toe - geniet ervan!Na al die jaren in een keurslijf ben je opeens vrij! Geen bazig gedoe meer - nou ja, behalve dan van je wederhelft. Geen loonslaaf meer... en, eh... ook geen loon meer! Met dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Clive WHICHELOW boeken
  Clive WHICHELOW - Jullie gaan trouwen

  Wat je moet weten voor je eraan begint!Welkom bij het begin van de rest van je leven!Het is zover: jullie stappen in het huwelijksbootje! Voortaan mag je dus niemand meer versieren in een bar, moet je alles overleggen met je wederhelft en ben je onmiskenbaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Dan MARSHALL boeken
  Dan MARSHALL - De allerbeste life hacks voor studenten

  Geniale en handige trucs die het studentenleven een stuk eenvoudiger makenMoet je 's morgens fris en fruitig in de aula zitten, maar heb je een kater van de vorige dag?Wil je weten hoe je koffie kunt zetten zonder koffiezetapparaat?Is je laptop eerder een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Knock Knock boeken
  Knock Knock - Wensen, adviezen en blije gedachten voor jullie huwelijk

  Laat dit lieve boekje rondgaan op een trouwfeest (of vrijgezellenfeest!), laat gasten iets invullen op de schrijflijntjes en het wordt een betekenisvol cadeautje dat het geweldige stel voor altijd zal koesteren. INSTRUCTIES: 1. Was en droog je handen 2. Denk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Knock Knock boeken
  Knock Knock - Waarom jij zo super bent!

  Als je iet invult op de schrijflijntjes van dit kleine boekje, wordt het iets heel bijzonders: een betekenisvol cadeau vol liefde en plezier. INSTRUCTIES: 1. Was en droog je handen 2. Denk aan dat superspeciale kind 3. Vul iets in op de schrijflijntjes 4.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Knock Knock boeken
  Knock Knock - Waarom ik zo van ons hou

  Als je iets invult op de schrijflijntjes van dit kleine boekje, wordt het iets heel bijzonders: een betekenisvol cadeau van liefde en aanbidding. INSTRUCTIES: 1. Was en droog je handen 2. Denk aan je wederhelft 3. Vul iets in op de schrijflijntjes 4. Verwijder… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Peter de Wit boeken
  Peter de Wit - De Sigmund Almanak

  ‘Mijn naslagwerk DSM – De Sigmund Methode, dat in 2013 het levenslicht zag, kreeg een bijzonder positief onthaal binnen en buiten mijn vakgebied. Uit de vele herdrukken is gebleken dat zowel patienten als therapeuten wereldwijd hadden uitgekeken naar dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Boogers Paul boeken
  Boogers Paul - De gruwelijke en giftige sprookjes van abuelo Pabuel

  Sprookjes vol geniale waanzin voorzien van nooit onthulde geheimen en waarheden. Gruwelijke, boosaardige, asociale en pontificale onzin die de sprookjeswereld doet daveren op zijn grondvesten. Een must voor elke zieke geest of hij die denkt er een te bezitten. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Chris de Graaff boeken
  Chris de Graaff - EELT

  Als 'broekie' begon hij eind jarig zeventig op het hoofdkantoor van de RVS (Rotterdamse Verzekering Sociëteiten). Na een paar dagen wist hij één ding heel zeker, hier ging hij niet lang blijven. Hooguit een jaartje! Dat worden er uiteindelijk 'een paar'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lectrr boeken
  Lectrr - Lectrr lekt

  LECTRR LEKTEen gebeurtenis die in 2018 wereldwijd opschudding veroorzaakte en ongetwijfeld nog lang zal nazinderen, is het lekken van privégegevens door Facebook.Lectrr zijn cartooneske kijk op de wereld is voor het zevende jaar op rij gebundeld in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tom Zwaenepoel boeken
  Tom Zwaenepoel - Mag het iets meer zijn?

  In dit boek wordt onderzocht welke rol het geloof in het leven van jonge mensen kan spelen. Wie of Wat is God voor hen? Is Hij louter de verpersoonlijking van ethische waarden of is er ook sprake van een persoonlijke Godsrelatie? Hoe staan jongeren tegenover… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Go Slobber boeken
  Go Slobber - Loebas Humbug

  Een vermoorde en corrupte voormalig officier van justitie, een aan lager wal geraakte ex-politieman, de huisjesmelker Hummie Hummers, de evangeliste Silly van Tiel, van het imperium de "Hof van Ede" en het neusje van de zalm aan Haagse topcriminelen. Samen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Leah Rosenberg boeken
  Leah Rosenberg - Handboek voor kleurspeurders

  Kleur is overal om ons heen: van het vrolijke rood van een strandbal tot het ijzige blauw van een wolkenkrabber in de stad. Dit innovatieve handboek van kunstenaar Leah Rosenberg leert je de talloze kleuren van de wereld te herkennen en waarderen. Ga op jacht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • MUS boeken
  MUS - Rate je date

  Daten is één groot avontuur. Sommige dates zijn van begin tot eind magisch. Sommige dates iets minder. En van sommige dates… hoop je dat je erom kunt lachen, ooit. Hoe je dates ook uitpakken, achteraf reflecteren is altijd een goed idee. In Rate je date… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Jaap van Dijkhuizen boeken
  Jaap van Dijkhuizen - Via Crucis 2.0

  De Kruisweg - of het lijden van Jezus als beeldverhaal - is ontstaan en raakte in zwang in tijden dat de gelovigen het niet zelf konden of mochten lezen in de Bijbelse evangelies. Het taboe op Bijbellezen verdween, maar de 14 kruiswegstaties bleven in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Paulo Coelho boeken
  Paulo Coelho - Wegen

  Geïnspireerd het jaar door met aforismen van Paulo Coelho. De energie van de Aarde moet vernieuwd worden. Nieuwe ideeën hebben ruimte nodig. Lichaam en ziel hebben nieuwe uitdagingen nodig. De toekomst is heden geworden, en alle dromen – behalve die op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Autorijden voor beginners

  Eindelijk zijn of haar rijbewijs gehaald? Geef dit boek cadeau. Staat vol met grapjes, weetjes en feitjes, maar ook een testje of je alles nog wel weet en een checklist van wat er in de auto aanwezig moet zijn. Of te wel, je bent altijd goed op de hoogte met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • 50+ is pas het begin

  Feliciteer de jarige met een boek en steek de persoon een hart onder de riem dat vijftig worden pas het begin is. Quotes die duidelijk maken dat het helemaal niet zo erg is om vijfitger te zijn. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • 60+ en één en al levenslust

  Feliciteer de jarige met een boek en overtuig de persoon dat zestig(plus) bestaat uit één en al levenslust. Quotes die duidelijk maken dat het helemaal niet zo erg is om zestiger te zijn. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95