Cadeauboeken

 • Koos Smedes boeken
  Koos Smedes - Verstrengeld in de liefde

  Koos Smedes noemt zich in zijn gedichtenbundels Koos de Oudere en Koos de Jongere. De Oudere bezingt de smart en de schoonheid van het leven. De Jongere valt keer op keer voor het fenomeen liefde. Het leven is in de optiek van Koos Smedes een grote droom en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,45
 • Gareth Moore boeken
  Gareth Moore - Tetris puzzelboek

  Laat je hersens kraken en schep orde in de chaos van 100 lastige Tetris-puzzels! Om deze puzzels op te lossen heb je dezelfde denkstrategie nodig als met het bekende videospelletje. Elke puzzel in dit boek is gebaseerd op de iconische Tetrimino's. Jij plaatst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Sandra van Berkum boeken
  Sandra van Berkum - Op reis met de Rotterdam (NL/Eng)

  Onverbiddelijke bestseller in de Lynbaanshop aan boord van de SS Rotterdam, samengesteld met vele foto’s van de topfotografen Harry Mosch en Daniël van de Ven. Deze editie is sterk gewijzigd en geeft de geschiedenis weer van 1965 tot en met 2019. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • F*ck it list book voor collega’s

  Ingegeven door het succes van de eerdere titels in deze serie, is er nu ook zo’n superhandige f*ckit-list voor kantoor. Iedereen die zijn leven op een kantoorstoel slijt, zal direct beamen dat zo’n lijst meer dan welkom is. Geniet van heel veel dingen die… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Sabine Hausmann boeken
  Sabine Hausmann - The big Book of Challenges

  Merk je wel eens dat je in een sleur terecht gekomen bent? Zit je compleet vast in je routine en lukt het je niet om eruit te stappen? Dan is hier de oplossing. het Big Book of Challenges bestaat uit honderd uitdagingen die je helpen om elke dag wat meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Toon Lagas boeken
  Toon Lagas - Toon De Woordenbende

  Toon Lagas, de Utrechtse schrijver, dichter, brengt zijn nieuwe boek ‘Toon de Woordenbende’ uit. Na de ongewone belangstelling voor zijn boek ‘De Piano’ in 2017 met verhalen en gedichten rondom de beroemde piano op het CS Utrecht, besproken op RTV… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paul Boogers boeken
  Paul Boogers - De gruwelijke en giftige sprookjes van Abuelo Pabuelo deel 2

  Wegens overdonderend succes gaat Boogers onver-moeibaar verder met het volgende deel van de trilogie: ‘De sprookjes’ Welke onverlaat liet het heelal uitdijen? Wie liet de Noordpool ontdooien? Waarom de sprookjeswereld hardnekkig blijft ontkennen dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marleen Pinxteren-Rijk boeken
  Marleen Pinxteren-Rijk - Sprongen door de tijd

  Ik ben op zoek naar verf,in mooie, grote blikken.Ik ben op zoek naar verf,naar linten en naar strikken.Ik zoek een beetje kleur,om jouw leven op te fleuren.Ik zoek een regenboog,die jouw regenbui kan kleuren. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Go Slobber boeken
  Go Slobber - Loebas Humbug

  Een vermoorde en corrupte voormalig officier van justitie, een aan lager wal geraakte ex-politieman, de huisjesmelker Hummie Hummers, de evangeliste Silly van Tiel, van het imperium de "Hof van Ede" en het neusje van de zalm aan Haagse topcriminelen. Samen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Chris de Graaff boeken
  Chris de Graaff - TUINDIVA'S

  Waar zijn debuutboek ‘EELT’ eindigde gaat The Count met ‘TUINDIVA’S als klant’ nog een stapje verder met spraakmakende verhalen vol met humor. Ook blikt hij regelmatig terug naar de contacten van vroeger met klanten. Eigenlijk is er maar één ding… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sabine Vekemans boeken
  Sabine Vekemans - Soms woon je in mijn hart

  ‘Soms woon je in mijn hart’, de titel van deze uitgave, komt uit een gedicht dat Sabine Vekemans (1963) schreef voor haar overleden dochtertje. Dit indringende verlies vormde de voedingsbodem voor een nieuw bewustzijn in haar leven. Met haar gedichten -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Els van Buren boeken
  Els van Buren - Druppels in mijn Hart

  Dit is mijn tweede gedichtenbundel en, alhoewel het misschien enigszins saai klinkt heeft het veel losgemaakt in emoties van levens. Mijn eerste gedichtenbundel “Zand in mijn hoofd” was een vertwijfeld moment denk ik nu, mij kenbaar te willen maken, mijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Chaim Nachman Bialik boeken
  Chaim Nachman Bialik - Chaim Nachman Bialik

  Chaim Nachman Bialik (1873–1934) is misschien wel de meest onwillige nationale dichter in de geschiedenis van de poëzie. Het publiek daarentegen omhelsde hem vanaf de publicatie van zijn allereerste gedicht in 1892; hij was toen pas negentien jaar oud.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Justin Hook boeken
  Justin Hook - Bedoelt u misschien...?

  De beste, echte automatische aanvullingen uit de bekendste zoekmachine in één hilarische, fascinerende en ietwat zorgwekkend boek verzameling. Van de maker van het populaire spel Google Feud is er nu Zoekmachinesuggesties, een ongefilterde kijk op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Chidera Eggerue boeken
  Chidera Eggerue - Wat een tijd om alleen te zijn!

  In Wat een tijd om alleen te zijn! is The Slumflower je levensgoeroe, vertrouwelinge en beste vriendin. Ze laat je zien dat alleen zijn niet slechts gewoon oké is: het is zo ongeveer het allerbeste wat je verdorie ooit is overkomen. Zoals ze zegt: 'je bent… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Doe elke dag iets leuks

  Wie zegt dat spelen alleen voor kinderen is? Onderzoek wijst uit dat een dagelijkse speelpauze ook positieve effecten heeft op volwassenen: minder stress en meer creativiteit en productiviteit. In Doe elke dag iets leuks vind je activiteiten, die makkelijk uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Hoera, geniet van je pensioen

  Een boek met inspirerende en grappige quotes voor iemand die met pensioen gaat. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Cartoons 2019

  De beste cartoons van over de hele wereld staan al 58 jaar centraal op het Internationaal Cartoonfestival van Knokke-Heist. Cartoons 2019 presenteert de winnaars en een selectie van 100 genomineerde cartoons. Bewonder de cartoons, glimlach, sta versteld of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • ZNU boeken
  ZNU - Een kaartje voor in de lunchbox!

  Verras je kind met een leuk berichtje tussen de boterhammen!In deze doos zitten 50 vrolijk geïllustreerde kaarten die speciaal ontworpen zijn om in de lunchbox van je kind te stoppen. Laat weten wat jullie vanavond eten, wie er aan de schoolpoort zal staan,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Baby's eerste jaar

  De Pauline-invulboeken voor jonge ouders zijn en blijven een groot succes. We introduceren nu ook een derde serie: MemoryBooks by Pauline. Natuurlijk met een hippe vormgeving, relevante vragen en goede info. Nu is er nog meer keuze! (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Fernweh

  Heb jij weleens last van die onhoudbare drang om je spullen te pakken en erop uit te trekken? Een soort heimwee, maar dan naar plaatsen waar je nog niet bent geweest? Dan heb je last van fernweh. De beste manier om dat tegen te gaan, is om je rugzak in te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • FERNWEH Ons familieavontuur

  Op de momenten die je met je familie doorbrengt, maak je de mooiste herinneringen. En niets is zo fijn als er samen op uit trekken, de wereld ontdekken en nieuwe herinneringen maken. Want of jullie nu een dagje weggaan, een ontdekkingstocht door de achtertuin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Hanneke Develing boeken
  Hanneke Develing - Weet je wel hoe mooi je bent

  In 'Weet je wel hoe mooi je bent' gaat stijl- en lifestylecoach Hanneke in op alle redenen waarom je mooi bent. Ze legt uit wat mooi zijn inhoudt, vertelt over haar eigen worsteling met haar zelfbeeld en over vele andere vrouwen die zij heeft begeleid om te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lis Bartholomeusdochter boeken
  Lis Bartholomeusdochter - En nu vooruit!

  Ik ben de herfstwind Razend langs al wat staat, verzamel ik het verlorene Daarvan bouw ik, aan het eind van mijn storm, een zomerpaleis Gedichten van Lis BartholomeusdochterIk ben de herfstwind Razend langs al wat staat, verzamel ik het verlorene Daarvan bouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hein de Kort boeken
  Hein de Kort - De wereld volgens Hein de Kort 1

  Elk onderwerp waar Hein de Kort in deze sublieme bloemlezing zijn antenne op richt, is uitgewerkt met een mooi evenwicht tussen de humor en het recht-op-het-doel-af van een cartoonist die door de jaren heen alleen maar beter wordt. Van een belerend opgestoken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50