Cadeauboeken

 • BBNC boeken
  BBNC - Bureauplanner (Wire-O)

  De Flowers & Birds planner helpt je opbloeien tot de beste, sterkste en relaxte versie van zichzelf door de kracht van plannen en organiseren. Wij begrijpen de stress en het getouwtrek die het dagelijks leven voor de moderne mens kan betekenen. Ons doel is om… (Losbladig)

  Lees meer...
  14,99
 • N. Neven boeken
  N. Neven - Weddingplanner

  Iedere bruid verdient een prachtige en praktische planner. Die is er nu. Deze oogstrelende Weddingplanner van Flowers & Birds is niet alleen een plaatje, maar ook superhandig in gebruik. In deze weddingplanner krijg je alle informatie, handvatten en tools… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tom van Rossum boeken
  Tom van Rossum - Pijnpunten

  De zaden van het verleden zijn de bloemen voor morgen Vertrap ze dus niet anders zal je nooit weten of en hoe ze zullen bloeienHet leven is een dwaaltocht. Je begint eraan, maar weet niet hoe het eindigt. Ieder mens krijgt in zijn/haar leven met pijn te maken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,25
 • Marleen Pinxteren-Rijk boeken
  Marleen Pinxteren-Rijk - Sprongen door de tijd

  Ik ben op zoek naar verf,in mooie, grote blikken.Ik ben op zoek naar verf,naar linten en naar strikken.Ik zoek een beetje kleur,om jouw leven op te fleuren.Ik zoek een regenboog,die jouw regenbui kan kleuren. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Jeroen Van Oorschot boeken
  Jeroen Van Oorschot - Herschzenschzschzpinschzelschz

  Veel van deze gedichten verschenen eerder op diverse sociale media, maar uiteindelijk is het toch het prettigst wanneer de favoriete creaties gebundeld worden in een echt boek. Zo heeft u als lezer altijd een passend gedicht of andere inspirerende tekst bij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Jolanda Bouman boeken
  Jolanda Bouman - Succes met je nieuwe baan!

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Erg leuk zo’n nieuwe start, maar ook een spannende verandering. Want hoe ga je je profileren als nieuweling? Hoe ga je laten zien dat jij echt een aanwinst bent voor het bedrijf en maak je je beloftes uit het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Boogers Paul boeken
  Boogers Paul - De gruwelijke en giftige sprookjes van abuelo Pabuel

  Sprookjes vol geniale waanzin voorzien van nooit onthulde geheimen en waarheden. Gruwelijke, boosaardige, asociale en pontificale onzin die de sprookjeswereld doet daveren op zijn grondvesten. Een must voor elke zieke geest of hij die denkt er een te bezitten. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marten Mantel boeken
  Marten Mantel - Aan het typen…

  Aan het typen… is hilarisch, herkenbaar en het beste tijdverdrijf als de mobiele telefoon aan de oplader ligt. Ken je dat? Dat je moeder urenlang aan het typen... is en dat er uiteindelijk alleen maar 'ok' volgt? Of dat je gevangen zit in een groepschat en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Go Slobber boeken
  Go Slobber - Loebas Humbug

  Een vermoorde en corrupte voormalig officier van justitie, een aan lager wal geraakte ex-politieman, de huisjesmelker Hummie Hummers, de evangeliste Silly van Tiel, van het imperium de "Hof van Ede" en het neusje van de zalm aan Haagse topcriminelen. Samen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Vincent Wijers boeken
  Vincent Wijers - Happy time offline

  Het boek Happy Time Offline van Vincent Wijers staat vol originele ideeën en activiteiten – zonder het gebruik van een scherm – voor mannen, vrouwen én kinderen. Happy Time Offline laat zien en voelen dat je de tijd die je online doorbrengt net zo goed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Chris de Graaff boeken
  Chris de Graaff - TUINDIVA'S

  Waar zijn debuutboek ‘EELT’ eindigde gaat The Count met ‘TUINDIVA’S als klant’ nog een stapje verder met spraakmakende verhalen vol met humor. Ook blikt hij regelmatig terug naar de contacten van vroeger met klanten. Eigenlijk is er maar één ding… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jelle Jan Klinkert boeken
  Jelle Jan Klinkert - Kom liefde, kom!

  ‘Kom liefde, kom!’ bevat gedichten van Jelle Jan Klinkert uit de periode 2000-2018, verdeeld over vier hoofdstukken. In het eerste, ’Kom liefde, kom!’ staan gedichten over of in verband met ‘liefde’ in een brede betekenis. Het tweede hoofdstuk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • BBNC boeken
  BBNC - Boost

  Soms kun je wel een klein duwtje in de goede richting nodig hebben om controle over je leven te krijgen en negatieve gedachtes te vervangen door positieve. Affirmaties zijn korte positieve zinnen om je gedachten, zelfbeeld en zelfvertrouwen een boost te geven.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Ian Nathan boeken
  Ian Nathan - Licht, camera, magie! Het boek bij de film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

  'Licht, camera, magie! Het boek bij de film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' herenigt fans met de Magizoöloog Newt Scamander en zijn vrienden Tina, Queenie en Jacob op hun reis van het New York uit de jaren twintig via Londen naar Parijs en door… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Peter Buurman, Jop Eikelboom boeken
  Peter Buurman, Jop Eikelboom - 2018: Een Jaar

  De Speld blikt in dit jaaroverzicht terug op het jaar 2018. Met bijzondere aandacht voor de Olympische Winterspelen, Brexit, Halbe Zijlstra, ING, Temptation Island en de droogste zomer sinds 1976.De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gerrit Vennema boeken
  Gerrit Vennema - Op deze plek te staan

  30 gedichten door Gerrit Vennema die, samen met de foto’s van Elvin Hage, lezen als een ontdekkingstocht langs Haagse locaties. Met veel verwijzingen naar de geschiedenis van de hofstad. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Peter de Wit boeken
  Peter de Wit - Sigmund achtentwintigste sessie

  Wie zoet is krijgt antidepressiva en wie stout is een gedwongen opname. Als de goedheiligman in het land is, ontvangt Sigmund zijn patiënten als Sigmundklaas en geeft hij therapie op rijm. Verder moet onze eenogige therapeuter in deze achtentwintigste sessie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Leo Heuvelman boeken
  Leo Heuvelman - Dichter bij God

  Na het plotseling overlijden van zijn vader en later ook zijn schoonvader kreeg Leo Heuvelman te maken met angst- en paniekstoornissen. Zijn leefwereld werd in korte tijd erg klein en zijn leven veranderde ingrijpend. Door intensieve therapie en gesprekken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • ZNU boeken
  ZNU - Mocktails

  30 onderzetters met originele recepten zonder alcohol! Heb je zin in een verfrissend drankje maar wil je liever geen alcohol drinken? Probeer dan eens een heerlijke mocktail! In dit doosje vind je 30 onderzetters met de lekkerste alcoholvrije recepten van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • ZNU boeken
  ZNU - Cocktails

  30 onderzetters met de bekendste recepten! Wil je een lekker drankje serveren en ben je nog op zoek naar inspiratie? Of heb je gewoon zin in een cocktail en wil je die zelf maken? Dan zijn deze onderzetters echt iets voor jou! Van de Daiquiri tot de Mojito, in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ellen Driebergen boeken
  Ellen Driebergen - Grinnericks

  Dit is de eerste bundel Grinnericks waarin 38 humoristische, geïllustreerde limericks zijn verzameld. Een Grinnerick is een taalkundige knipoog naar o.a. het leven en gedrag van mens en dier. Ellen Driebergen is geboren in Amersfoort (1958). Voordat ze op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Signe Bergstrom boeken
  Signe Bergstrom - Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald – Het Magische archief

  Newt, Tina, Queenie en Jacob, de innemende helden van 'Fantastic Beasts and Where to Find Them', zijn terug! In dit tweede avontuur krijgen ze gezelschap van geliefde figuren uit het Harry Potter-universum, zoals Albus Perkamentus en Nicolaas Flamel, maar ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Dermot Power boeken
  Dermot Power - Het artwork van de film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

  'Het artwork van de film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' neemt je mee op een fascinerende reis door een ontwerpproces dat even bijzonder is als de belevenissen van Newt, Tina, Queenie en Jacob in de tovenaarswereld. De honderden schitterende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  50,00
 • Jaap van Dijkhuizen boeken
  Jaap van Dijkhuizen - Via Crucis 2.0

  De Kruisweg - of het lijden van Jezus als beeldverhaal - is ontstaan en raakte in zwang in tijden dat de gelovigen het niet zelf konden of mochten lezen in de Bijbelse evangelies. Het taboe op Bijbellezen verdween, maar de 14 kruiswegstaties bleven in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Merel Thie boeken
  Merel Thie - Vaste gasten

  Hoewel mensen zichzelf als unieke individuen zien, vertonen ze vaak opvallend overeenkomstig gedrag. Iedereen kent de vriend die ‘nog wel even kijkt’ of hij naar je feestje komt, ‘de lekker vrije vrouw’ in de sportschool of de podiumpakker op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00