Literatuur

 • Jan Van Den Bossche boeken
  Jan Van Den Bossche - De Muizentrap

  Op zoek naar hoe en waarom zijn Engelse motor hem op een emotionele roetsjbaan heeft kunnen brengen, ontbloot Jan Van Den Bossche de wortels van wat hem willens nillens aantrekt: oude motoren, avontuur, hemels geluk... Die wortels dijen ver uit, tot in zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Irma van Leeuwen boeken
  Irma van Leeuwen - Laat dat wonder maar komen

  * De opbrengst van dit boek gaat naar KiKa *"Donderdag 4 december 2014. Halverwege de middag halen we Anna op uit de klas. We gaan gelijk door naar het ziekenhuis. Paul rijdt. Ik zit onophoudelijk te rillen. Vandaag is de afspraak met de kinderarts. Vandaag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • David Mitchell boeken
  David Mitchell - Tijdmeters

  David Mitchell weet in deze grootse roman de thema's en ideeën uit zijn eerdere boeken fenomenaal bijeen te brengen. Aan de hand van de ogenschijnlijk gewone Holly Sykes voert hij de lezer een bovennatuurlijke oorlog van goed en kwaad binnen, die hij tot de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • David Attenborough boeken
  David Attenborough - De avonturen van een jonge bioloog

  Gezien bij RTL Late Night: 'Schitterend boek!' Sir David Attenboroug, de bekendste bioloog ter wereld 'Onmogelijk om weg te leggen.' The Telegraph Vijftig jaar geleden veranderde Dir David Attenborough de manier waarop we naar de natuur kijken voorgoed. In een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Revisor 18

  In het eerste nummer van deze jaargang (#18) doet Revisor waar het om bekend staat: nieuwe talenten een kans geven en gevestigde namen hun beste beentje laten voorzetten. In dit nieuwe nummer komt het allemaal samen: proza, essayistiek, poëzie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Miquel Bulnes boeken
  Miquel Bulnes - Reconquista

  Over Het bloed in onze aderen: 'Het woord "ambitieus" schiet tekort voor deze spannende en goedgeschreven roman over de opmaat naar de Spaanse Burgeroorlog.'PIETER STEINZ, NRC HANDELSBLAD 'Buitengewoon meeslepend.'HASSAN BAHARA, DE GROENE AMSTERDAMMER 'Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Daniel Kehlmann boeken
  Daniel Kehlmann - Het meten van de wereld

  Roman van zeldzame verbeelding, kracht en schittering. Een humorvol portret van twee genieën: Alexander von Humboldt en Carl Friedrich Gauss, die onafhankelijk van elkaar het absurde plan hebben bedacht de wereld op te meten. Alexander baant zich een weg door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Goudlicht en avondschijn

  De bundel Goudlicht en avondschijn bevat de 100 beste gedichten uit de negende editie van de Turing Gedichtenwedstrijd. Deze wedstrijd kent de grootste geldprijs voor één gedicht ter wereld: de winnaar ontvangt 10.000 euro. Een (voor)jury van deskundigen uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Maria Semple boeken
  Maria Semple - WAAR IS BERNADETTE?

  Wie is Bernadette Fox?Voor haar man Elgie Branch, topman bij Microsoft, is ze zijn geestige, getalenteerde, wispelturige en getroebleerde vrouw.Voor designexperts is ze een revolutionair architect.Voor de moeders van school is ze een regelrecht gevaar.Voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lida Van de Voorde boeken
  Lida Van de Voorde - zelf gemaakt geluk

  Families zijn ingewikkelde bouwsels. Je kunt ze zien als netten, waarbinnen de familieleden elk een eigen plaats innemen. De familieband beïnvloedt het individu heel sterk. Er worden karaktertrekken doorgegeven. Soms worden mensen uit de netten gescheurd. Bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Miguel Santos boeken
  Miguel Santos - INSOMNIA

  'Je schrikt op, alsof iets in je binnenste afgaat- het wekt je, zet je rechtop door een mini-oerknal onder je borstbeen. (..)' Dichters zijn ook maar mensen, die ook minnaars, slaven en slachtoffers zijn van de liefde. Met woorden wordt geprobeerd om vooral… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nop Maas boeken
  Nop Maas - Gerard Reve - Kroniek van een schuldig leven 2 (De rampjaren: 1962-1975)

  Aan het begin van dit tweede deel van Nop Maas' biografie Gerard Reve. Kroniek van een schuldig leven - De 'rampjaren' (1963-1975) staat de bijna 40-jarige schrijver aan de vooravond van zijn definitieve doorbraak naar het grote publiek. Na de publicatie van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,90
 • Jeroen Siebelink boeken
  Jeroen Siebelink - Het wereldschokkende en onweerstaanbaar lekkere verhaal van Tony's Chocolonely

  Luxe gebonden editie, inclusief reep! Het eerlijke verhaal van een revolutionaire reep Als drie journalisten iets willen doen aan de hartverscheurende situatie van twee miljoen kindslaven op Afrikaanse cacaoplantages, komen ze er al snel achter dat een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Filip Joos boeken
  Filip Joos - Pleinvrees

  Voetbal hangt net als het leven aan elkaar van toevalligheden. Zoals de langeafstandstrap die per ongeluk een doelpunt oplevert, door Filip Joos 'een zondagsschot' genoemd. Joos schetst hoe passie voetballers en supporters in de ban houdt. Voor hen lijkt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Fiona Mozley boeken
  Fiona Mozley - Elmet

  Daniel woont met zijn zus in het huis dat vader met zijn blote handen voor hen in het bos bouwde. Veilig en voor hen alleen. Vader bouwde dingen, jaagde en werkte met zijn handen. Soms verdween hij, gedwongen om hard werk te doen, maar voor Daniel en Cathy was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Erik Spinoy boeken
  Erik Spinoy - Geen delicatessen

  Geen delicatessen is de tweede Hans Groenewegenlezing en gaat over de vraag der vragen: waarom, in hemelsnaam, poëzie schrijven en lezen? Wat heeft poëzie te betekenen, te beduiden, te signaleren? Erik Spinoy zoekt het uit, in een korte maar scherpe tekst… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Doré van Halder boeken
  Doré van Halder - Kiwi light

  Voor Laura eindigt haar kindertijd abrupt als ze met haar ouders arriveert in hun geboorteland Nederland. De vreemden die haar leven voortaan bepalen heten familie. Nieuw-Zeeland ligt ver achter haar.Wanneer de donkere kant van hun immigrantenbestaan in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annet Buurman boeken
  Annet Buurman - Het gemeste kalf

  Agnes had twee zonen. De jongste vertrok naar een ver land. Iedereen zegt dat hij dood is, maar Agnes weet dat hij op een dag terug zal komen. Op een dwaaltocht door de stad ontmoet ze de dakloze Luca. Wanneer hij hoort van Agnes' verlangen naar de terugkeer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Renate Smoorenburg boeken
  Renate Smoorenburg - #BACKSTAGE

  #BACKSTAGE is een thriller over onder andere grensoverschrijdend seksueel gedrag binnen de muziek- en media-industrie. "Vijf meiden in een reallifesoap op zoek naar roem, maar backstage komen er heel andere zaken aan het licht." Welk jong meisje droomt er nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Peter J. Van Dijk boeken
  Peter J. Van Dijk - De verhalen

  In 'De verhalen' brengt Peter J. van Dijk al het kortere werk samen dat hij ruwweg tussen 1977 en 2016 schreef. De meeste verhalen kwamen tot stand tussen 1977 en 1995 en vormen enerzijds een kroniek van een gevarieerd, zich ontwikkelend schrijverschap en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Willem de Vos boeken
  Willem de Vos - Ik wens je genoeg

  Geld is een handige uitvinding want de hele dag goederen ruilen is nogal bewerkelijk. Helaas heeft elke uitvinding ook een keerzijde en geld heeft dat zeker. Dat noemen we kop of munt. Deze bundel telt op de kop af honderd korte verhalen uit alle windstreken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,90
 • Hanneke van Eijken boeken
  Hanneke van Eijken - Kozijnen van krijt

  In Kozijnen van krijt observeert Hanneke van Eijken helder, scherp en filmisch de verhoudingen tussen mens, tijd en natuur. Ze onderzoekt of we geluk kunnen vasthouden, laten stollen in de tijd. Hoe bezweer je onheil dat voortdurend op de loer ligt? Fictie kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Robert Kirkman, Charlie Adlard, Stefano Gaudiano, Cliff Rathburn boeken
  Robert Kirkman, Charlie Adlard, Stefano Gaudiano, Cliff Rathburn - Walking Dead 24: Leven en dood

  LEES DE SUCCESVOLLE STRIPREEKS DIE DE TV-HIT INSPIREERDE! De eerste confrontatie met de Fluisteraars is met een sisser afgelopen. Leider Alpha heeft haar dochter Lydia terug en wil dat Maggie, Rick en de andere overlevenden ze met rust laten. Maggie heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Robert Kirkman, Charlie Adlard, Stefano Gaudiano, Cliff Rathburn boeken
  Robert Kirkman, Charlie Adlard, Stefano Gaudiano, Cliff Rathburn - Walking Dead 25: geen weg terug

  LEES DE SUCCESVOLLE STRIPREEKS DIE DE TV-HIT INSPIREERDE! Rick heeft Carl en Lydia mee teruggekregen uit het gebied van de Fluisteraars. Pas op de terugweg ontdekt hij dat Alpha, de leider van deze gevaarlijke outsiders, de drukke jaarmarkt in Alexandria heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hal Foster boeken
  Hal Foster - Prins Valiant 29 - Jaargang 1965

  In dit deel volgen we de avonturen van Arn, de moedige zoon van prins Valiant en de goddelijke Aleta. Hij reist samen met Hatha, zoon van viking Boltar, naar Amerika en maakt daar kennis met nieuwe volkeren, culturen en gewoontes. Vikingen en indianen werken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95