Literatuur

 • Henriette Faas boeken
  Henriette Faas - De reizen van Olafur Egilsson

  Een 17e-eeuwse IJslander ontvoerd door moslimpiraten Met een voorwoord van Prof. dr. Hans Renes, historisch-geograaf In de zomer van 1627 plunderden Barbarijse zeerovers uit Noord-Afrika de zuidkust van IJsland. Bijna vierhonderd gevangenen werden weggevoerd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • David Nicholls boeken
  David Nicholls - Eerste liefde

  ‘Ik ben gek op David Nicholls, hij schrijft zo licht en zo ontzettend geestig! Terwijl het over heel zware thema’s gaat… Een meesterwerk!’ DWDD Met zijn kenmerkende mix van humor en oprechte emotie schetst Nicholls een zeer herkenbaar portret van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jane Fallon boeken
  Jane Fallon - Even goede vrienden

  Jane Fallon is de koningin van de ‘sweet revenge’, en in ‘Even goede vrienden’ is ze scherper en grappiger dan ooit!Amy dacht dat ze álles wist van haar beste vriendin Melissa. Maar ja, Amy dacht ook dat ze verloofd was met de man van haar dromen. Tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • René Ofsen boeken
  René Ofsen - Een vorig leven als Retrov de Woudloper

  De schrijver, voorheen ook Paragnost, wilde weten of er inderdaad vorig levens bestaan. Hij deed het verzoek aan zijn gids How Lung M'Ho. Die reageerde niet, maar 3 jaar later werd hij vlak voordat hij insliep met zijn gids geconfronteerd. Die vertelde dat hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • René Ofsen boeken
  René Ofsen - Paranormaal Gestoord

  Maria werkt op paranormaal gebied. Ze ontmoet de liefde van haar leven. Zodra ze samen wonen merkt hij dat ze psychisch niet in orde is en tot zijn schrik komt hij er achter dat ze mensen bedondert. Geld, sex, juwelen, grote auto en huis is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Martijn Benders boeken
  Martijn Benders - Baah Baaah Krakschaap / De P van Winterslaap

  Dubbele dichtbundel, de achtste van Martijn Benders, lyrische poëzie met een sprookjesachtig karakter.De achtste Nederlandstalige dichtbundel van Martijn Benders is een dubbelbundel met twee voorzijdes, twee dichtbundels die elkaar in het midden van het boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,75
 • Tsafrira Levy boeken
  Tsafrira Levy - De Engelse brieven

  Op het moment dat Annabel een stapeltje oude Engelse sollicitatiebrieven voor de functie van een au pair vindt en de geschrokken reactie van haar ouders ziet, legt ze meteen de link naar haar lang bestaande gevoel dat iets in hun gezin niet klopt, zonder dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Iris Luijten boeken
  Iris Luijten - Het melkmeisje

  Eva is een zestienjarig meisje dat uit een armoedig gezin komt waar ze stelselmatig wordt mishandeld. Ze vlucht regelmatig in haar fantasiewereld, haar overlevingsmechanisme. De dag nadat de bom thuis weer is gebarsten, besluit ze weg te lopen. Het begin van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • A.J. Pearce boeken
  A.J. Pearce - Beste mevr. Bird

  ‘Beste mw. Bird’ van AJ Pearce is een onweerstaanbare debuutroman over de kracht van vriendschap ten tijde van de Tweede Wereldoorlog in Londen. Emmy reageert op een advertentie waarmee haar droomcarrière als oorlogscorrespondente in vervulling zal gaan.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Doe elke dag iets leuks

  Wie zegt dat spelen alleen voor kinderen is? Onderzoek wijst uit dat een dagelijkse speelpauze ook positieve effecten heeft op volwassenen: minder stress en meer creativiteit en productiviteit. In Doe elke dag iets leuks vind je activiteiten, die makkelijk uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marja Knegt boeken
  Marja Knegt - Bijzonder Konjo

  Ervaringen van een moeder rondom de adoptie van haar zoon en het op afstand adopteren van zijn zusjes in Ethiopië.Als Marja en haar partner hun adoptiezoon ophalen in Ethiopië ontmoeten ze zijn biologische zussen. Ze besluiten de band levend te houden en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter Middendorp boeken
  Peter Middendorp - Dood en de gladiolen

  In het seizoen 2018-2019 speelde FC Emmen als eerste Drentse voetbalclub ooit in de Eredivisie. Werd het een eenmalig avontuur voor de club met de kleinste begroting, het lachertje van de Eredivisie? Of zou FC Emmen de angst voor zichzelf weten te overwinnen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Onzichtbaar

  Deze autobiografie vertelt het verhaal van Angelique Rijk. Als jong kind wordt ze seksueel misbruikt door haar opa. Ze beschrijft haar ervaringen, confronterend, kwetsbaar en eerlijk, omdat ze niet meer wil zwijgen. Ze vertelt ook over de traumatische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Charlotte Mutsaers boeken
  Charlotte Mutsaers - Rachels rokje

  'Ha! Als het leven eens een liedje was. Ja! En de liefde een recept. En dan een kok inhuren en elkaar zingend verslinden terwijl de tijd zich koest houdt.' Als meisje heeft Rachel Stottermaus nooit haar liefde aan Douglas D. durven verklaren. Wanneer ze hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Maartje Wortel boeken
  Maartje Wortel - IJstijd

  James Dillard laat het leven over zich heen komen. Hij woont in hotels, bestelt Franse kazen en dure wijnen en gaat soms met een meisje naar bed. Maar met Marie is het anders. Voor het eerst heeft hij het idee dat er echt iets van hem gevraagd wordt. Tussen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Yves Petry boeken
  Yves Petry - De maagd Marino

  Een man verdooft een andere man, amputeert zijn penis, snijdt hem vervolgens de keel door en bewaart de smakelijkste delen in de diepvriezer, om er in de weken die volgen zijn honger mee te stillen. En dan te bedenken dat het slachtoffer aan dit alles vooraf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Valeria Luiselli boeken
  Valeria Luiselli - De gewichtlozen

  De gewichtlozen, Valeria Luiselli's eerste roman, is het verhaal van een jonge redactrice in New York, die research doet naar het merkwaardige leven van Gilberto Owen - een Mexicaanse dichter die bijna een eeuw eerder in dezelfde metropool woonde en werkte.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Eric Vuillard boeken
  Eric Vuillard - 14 juli

  Winnaar van de Prix Goncourt 2017 **** de Volkskrant ‘Vuillard werpt steeds licht op onbekende details van de geschiedenis.’ Voor de lezers van Laurent Binet en Olivier Guez Een ijzersterke reconstructie van de dag die alles betekende voor de Franse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Angelique van Dongen boeken
  Angelique van Dongen - Voor altijd

  De 30- jarige Isabel wil na een burn-out het roer omgooien. Na een paar mislukte relaties en een baan waar ze diep ongelukkig is, wil ze ontdekken wat ze verder met haar leven wil. Ze emigreert naar Ierland om daar een Bed and Breakfast te beginnen. Tijdens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Laetitia Colombani boeken
  Laetitia Colombani - De vlecht

  Drie vrouwen, drie continenten, één verlangen naar vrijheid. In ‘De vlecht’ van Laetitia Colombani behoort de Indiase Smita tot de onaanraakbaren, gedoemd een mensonwaardig bestaan te leiden. Haar grootste wens is dat haar dochtertje dit lot bespaard… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Danielle Steel boeken
  Danielle Steel - Omnibus - De kroonprinses, Geheimen

  De kroonprinses Christianna lijkt een moderne jonge vrouw als vele andere, maar in werkelijkheid is zij een prinses. Haar afkomst houdt ze het liefst verborgen, ook als ze de arts Parker Williams ontmoet. Maar hoelang kan ze haar geheim voor hem bewaren?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Meghan March boeken
  Meghan March - Zondig Koninkrijk

  Als iets van mij is, houd ik het ook. Dat geld took voor Keira Kilgore.Het is niet meer genoeg dat ze bij mij in het krijt staat. Niet meer genoeg dat haar lichaam van mij is.Ik wil meer.Ze kan wel proberen me te weerstaan, maar ik geef het niet op. Ik geef… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Ean Vali boeken
  Ean Vali - Hotel Korfoe

  Kerkira, Corfu, Korfoe . . . Allemaal hetzelfde . . . Een eilandje ergens in de Ionische zee met uitzicht op het vasteland, als je tenminste aan de juiste kant van het eiland staat. Coniferen maar vooral olijfbomen zorgen voor een groen uiterlijk. Hier en daar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Robby Palmen boeken
  Robby Palmen - Max van Buuren

  De verhalen in ‘Max van Buuren’ laten zien dat het leven bepaald wordt door een complex verband van keuzes die mensen maken in situaties waarin ze zich vrijwillig of gedwongen bevinden en daarmee laten de verhalen zien dat het leven vaak niet meer en niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Cynan Jones boeken
  Cynan Jones - 3 sprookjes

  Een onwaarschijnlijke vriendschap tussen een vergeten vogelverschrikker en een verloren pop. Een ongelukkig partnerschap tussen een rechterhand en een linkerhand. En een onbuigzame reus die vergeet hoe hij moet luisteren. Deze drie korte, poëtische sprookjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,00