Literatuur

 • Yzora Peeters boeken
  Yzora Peeters - Het Leven

  Deze dichtbundel is een verzameling van gedichten die door de auteur geschreven zijn op verschillende ogenblikken in haar leven. Het leven draait niet alleen over het ondergaan van bepaalde situaties, maar ook over welke gevoelens dit bij je oproept. In deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Herman Heremans boeken
  Herman Heremans - Stan in de verkeerde oorlog

  Heremans beschrijft op poëtische, levendige en humoristische wijze het dagelijks leven in een Belgisch dorpje tijdens de Tweede Wereldoorlog. Alles bezien door de ogen van Stan, een opgroeiende tiener, en becommentarieerd door de 'dorpsfilosofen' van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Steven Terwindt boeken
  Steven Terwindt - Kleur je leven in

  De levens van Glen en Susanne zijn nogal verschillend. Glen woont samen met Vivian. Hij werkt bij een verzekeraar, zij bij een evenementenbureau. Vanwege hun passionele partnerrelatie en uitgebreid sociaal netwerk lijken eenzaamheid, angst en depressie ver weg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Wilco Schoonderbeek boeken
  Wilco Schoonderbeek - Meneer Miwa en de onbeschrijfelijke leegte der dingen

  Zijn wij als mensen moreel verplicht onze technologische verworvenheden te gebruiken in ons eigen evolutionaire proces? Deze ambitieuze roman schetst de bizarre reeks van gebeurtenissen die er toe leidde dat Yunosuko Miwa het definitieve antwoord formuleerde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rabindranath Tagore boeken
  Rabindranath Tagore - De Wassende Maan

  De Wassende Maan werd na Geetanjali, het volgende werk waarmee Europa kennis kon maken met Rabindranath Tagore. Het werd bestempeld als kinderproza, geschreven rond het begin van de twintigste eeuw, een periode gekenmerkt door persoonlijk verlies. De benaming… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Frederika Meerman boeken
  Frederika Meerman - Susans ware thuis - Groteletterboek

  Susans ware thuis Susan is geboren en getogen op een boerderij, maar toch doet ze niets liever dan reizen. Al vaak is ze op reis gegaan; ver weg van de boerderij en haar geboortedorp ziet ze dan nieuwe dingen, ontmoet ze nieuwe mensen en maakt ze nieuwe dingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Sybold Deen boeken
  Sybold Deen - Tijdloos

  Filosofische roman. Gebeurtenissen in het schemergebied tussen droom en realiteit, een fictieve reis naar Mars, een dementerende vader, een stukgelopen huwelijk, maar ook een nieuwe liefde én de drang tot schrijven vormen de ingrediënten voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Wouter Rikmans boeken
  Wouter Rikmans - Binnentijd

  De taal waarmee Wouter Rikmans dicht is open: helder maar doortrokken van verzonnen woorden die een onderhuidse betekenis naar de oppervlakte halen; doortrokken van synesthetische waarnemingen die getuigen van een groot talent voor emotie.De beelden die de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Inger Alfvén boeken
  Inger Alfvén - Wat Anna Karlsson vertelde

  Drie verhalen van de in Zweden zeer populaire schrijfster Inger Alfvén. In het eerste verhaal vertelt Anna Karlsson details over haar huwelijk aan haar buurvrouw, die gretig luister. Het tweede verhaal gaat over een doodziek meisje dat door haar ouders niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Karin Lachmising boeken
  Karin Lachmising - Ademhalen

  Hum log ke himmat dekh! Kijk ons moedig zijn! 'Wie een tori weet is belangrijk en wie vertelt is nog belangrijker!' In Ademhalen ontmoeten Radha, Nishta en Nanda, drie onafhankelijke vrouwen uit het district Nickerie in Suriname elkaar na een mislukte poging… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Fiet van Beek, Wim Zijlstra boeken
  Fiet van Beek, Wim Zijlstra - Zusterlief broederlief

  Zestien dichters en een kunstenares lieten zich inspireren door het Zonnelied van Franciscus van AssisiZusterlief broederlief Het Zonnelied van Franciscus van Assisi is eeuwenoud, maar springlevend en nog steeds een bron van inspiratie. In de bundel Zusterlief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Cees Bolle boeken
  Cees Bolle - Ik kan het altijd denken

  Het kan zo maar gebeuren dat een indringende emotionele gebeurtenis in een mensenleven leidt tot het opborrelen van geheugenflitsen die lang diep verborgen bleven. Vele malen volgt daarop zelfs zeer onverhoeds een versmelting van herinneringsbeelden met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mingfang Wang boeken
  Mingfang Wang - Tijgerkop

  Wat gaat er schuil achter de bescheiden lach van de Nederlandse Chinees? Twaalf jaar lang was Mingfang Wang (1974) eigenaar van het restaurant dat eigenlijk voor haar broertje bestemd was. Iedereen die bij haar kwam eten, of afhalen, werd hartelijk ontvangen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Amanda Prowse boeken
  Amanda Prowse - Iets heel bijzonders - grote letter uitgave

  Drie jongemannen worden veroordeeld voor moord en komen terecht in een gevangenis in het hoge noorden van het ruige Schotland. Het is niet zomaar een gevangenis. Hier worden de gevaarlijkste criminelen met de heftigste misdaden op hun geweten opgesloten. Aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Olga van der Meer boeken
  Olga van der Meer - Een band voor het leven - grote letter uitgave

  Manon en Rob willen niets liever dan een gezin. Ze is een geboren moeder en er staan minstens drie kinderen op haar verlanglijstje. Haar zwangerschappen lopen echter allebei dramatisch af. Daarnaast wordt ze dagelijks geconfronteerd met haar zus Linda, die in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • C.L. Kruithof boeken
  C.L. Kruithof - Wachten op wat er komt

  We weten dat alles wat de mens beroert dichters inspireert tot het schrijven van poëzie. De titel van deze bundel geeft precies aan waar het bij het schrijven van gedichten op aankomt: gebruik maken van het toeval en geïnspireerd aan het werk gaan. In deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Hans Suur Maj Zonneveld boeken
  Hans Suur Maj Zonneveld - Van wethouder naar sjamaan

  Als kind werd Hans Suur Maj Zonneveld vaak niet begrepen, omdat hij wezentjes waarnam en gevoelens had, die anderen niet zagen of hadden. Zijn omgeving ontkende de wereld die hij zag en daarmee ontkenden ze hem. Het veroorzaakte een diepe pijn en die speelde,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Haicke de Meerkanne boeken
  Haicke de Meerkanne - Tragiek en liefde voor Reemke

  Tragiek en liefde voor Reemke Reemke Loomuller is van eenvoudige komaf, maar weet al heel lang dat Tjabbe, de oudste zoon van de Nijensikkingeborg, liever met haar wil huwen dan met een rijke boerendochter. Hij heeft gewacht tot ze de huwbare leeftijd heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Joke Aarts boeken
  Joke Aarts - Alles is beter in Brabant

  Alles is beter in Brabant Kim en Tess, een twee-eiige tweeling, vieren de zomervakantie in hun kleine dorpje in Brabant als er op een dag in het oude notarishuis twee neven komen wonen. De dorpelingen zijn meteen geïnteresseerd, zeker de vrijgezelle vrouwen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Haicke de Meerkanne boeken
  Haicke de Meerkanne - Tragiek en liefde voor Reemke

  Tragiek en liefde voor Reemke Reemke Loomuller is van eenvoudige komaf, maar weet al heel lang dat Tjabbe, de oudste zoon van de Nijensikkingeborg, liever met haar wil huwen dan met een rijke boerendochter. Hij heeft gewacht tot ze de huwbare leeftijd heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Kitty Sijmons boeken
  Kitty Sijmons - Omdat ik je het beste wens

  Over de auteurHet nieuws kwam als een klap en een opluchting tegelijk! Net een paar dagen veertig en ik kreeg de diagnose: ziekte van Parkinson. Het heeft mijn leven en dat van mijn gezin veranderd. Door het schrijven van onder andere gedichten ben ik in mijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jim Davis boeken
  Jim Davis - Garfield album 125

  Zolang Garfield goed, en vooral véél, te eten krijgt, is het best een gezellig huisdier. Maar áls hem iets niet zint, hebben Odie en Jon het zwaar te verduren. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Jim Davis boeken
  Jim Davis - Garfield album 126

  Zolang Garfield goed, en vooral véél, te eten krijgt, is het best een gezellig huisdier. Maar áls hem iets niet zint, hebben Odie en Jon het zwaar te verduren. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Leendert Lodder boeken
  Leendert Lodder - Liefde inclusief

  Dit boek verhaalt over een man genaamd Rob Rozemond, die zijn leven lang op bijzondere wijze op zoek is geweest naar de ware liefde. Elke gebeurtenis in dit boek is echt gebeurd. Hij heeft een dagboek bijgehouden over zijn turbulente leven. Dit verhaal is door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Als je moe bent en verkouden

  Er was eens een koning; hij heette Lariloff, het was een beetje zielig, want die koning had de bof, zijn ene wang werd reuzedik en toen zijn and're wang, er kwamen zeven dokters en die dokters keken bang... Ze zeiden: Sire, zeiden ze, en streken over hun kin,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99