Literatuur

 • Willy Linthout, Urbanus boeken
  Willy Linthout, Urbanus - De dikke vamp Amel

  De klasgenootjes van Urbanus communiceren alleen nog maar met elkaar via een iPad of iPhone en juffrouw Pussy is helemaal in de ban van het online shoppen. Urbanus voelt zich buitengesloten en wil ook zo'n toestel, maar dat is buiten zijn ouders gerekend. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Vincent Massée boeken
  Vincent Massée - Salomé

  De bundeling van gedichten en een kort verbeeldt verhaal belicht het menselijk geestelijk bestaan op onze fraaie planeet. Een menselijke wereld met al zijn kunde, waarden en hoedanigheden. U wordt binnengeleidt binnen de poëzie en een kunstzinnige vertaling… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,35
 • Jean Marie de Smet boeken
  Jean Marie de Smet - Tien dagen boule d'amour

  Acht vrienden hebben voor tien dagen een landhuis gehuurd in het dorpje Boule d'Amour in het zuiden van Frankrijk. Als iemand vraagt wat Boule d'Amour betekent antwoordt een personage: seks, drugs en rock 'n roll. Er zijn de bergen, de zee en het zwembad. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Martha Heesen boeken
  Martha Heesen - Zeiseman

  Een oude man zit naast zijn huis, onder een ritselende abeel in de avondzon. Wie is hij, wat heeft zijn levensloop betekend? Het betoverende proza van Martha Heesen dient de lezer zeer stapsgewijs het bijzondere verhaal van de Zeiseman toe. Remigius is alleen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Piet Rottier boeken
  Piet Rottier - Mijn naam is Piet Rottier enzo…

  Dit boek is het eerste deel van een trilogie. Hierin maakt U kennis met een aantal entiteiten, die mij in dromen begeleiden naar "verre" oorden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Désanne van Brederode boeken
  Désanne van Brederode - Verzonnen grond

  Afscheid nemen en verder leven, steeds opnieuw, en met de verwondering van een kind dat zijn eerste passen in de wereld zet. In vormvaste verzen vangt Désanne van Brederode niet alleen het gemis van een geliefde, maar ook het zonlicht dat door de ramen valt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Jerrad Hoff boeken
  Jerrad Hoff - Een leven geleden

  In de zomer van 1972 leren twintigers Sarah Miller en Evan Bennett elkaar kennen in Florida. De weken die volgen zullen hun levens voorgoed veranderen. Maar niet op de wijze waar ze op hadden gehoopt…Sarah Miller, een ietwat in zichzelf gekeerde jonge vrouw,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • C. Cookson boeken
  C. Cookson - Als bloesem in de stormwind

  Dokter Paul Higgins is bekwaam, intelligent en bij velen geliefd. Hij is getrouwd met de beeldschone maar grillige Bett, die hun getrouwde leven al snel na de bruiloft tot een hel heeft gemaakt. De haat en de verachting die zij voor elkaar voelen, laten een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • G. Simsion boeken
  G. Simsion - Het Rosie project

  De autistische Don Tillman doceert genetica aan de universiteit. Hij is superintelligent, kan geweldig koken en is op zoek naar een vrouw.Door zijn sociale onhandigheid is hij echter nooit verder gekomen dan een eerste date. Met behulp van een zestien pagina's… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • L.N. Spielman boeken
  L.N. Spielman - Een bijzonder jaar

  Als haar moeder sterft, gaat Brett Bohlinger ervan uit dat zij het familiebedrijf zal overnemen. Maar haar schoonzus erft Bohlinger Cosmetics en Brett blijkt haar eigen enorme erfenis alleen te krijgen als ze het verkreukelde to-do-lijstje afwerkt dat ze ooit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Ontsnap aan je telefoon

  De getallen liegen er niet om. Een 'normale' smartphonegebruiker staart gemiddeld bijna 3 uur per dag naar zijn telefoon. En kijkt bewust of onbewust ruim 2600 keer per dag op het schermpje. Even het nieuws bekijken, nog snel een appje sturen of iets opzoeken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Ad de Bont boeken
  Ad de Bont - Toneel extra

  Bont Toneel extra (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Margaretha Müller boeken
  Margaretha Müller - Julia's toekomst

  Julia's toekomst Julia werkt samen met Vera, die getrouwd is met Jan. Als Julia op een dag Jan met een vreemde vrouw ziet kussen, vraagt ze zich af wie die vrouw is. Gaat Jan soms vreemd? En moet ze dat aan Vera vertellen of niet? Ze besluit eerst erachter te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,75
 • Qader Shafiq boeken
  Qader Shafiq - ziensdurf

  In ziensdurf verkent Qader Shafiq (Kabul 1968) zichzelf in de wereld. Hij dicht over de processen die een vluchteling doormaakt. Over de gevolgen van ontworteling, vervreemding en aarding in een nieuwe samenleving. Over het permanente rouwproces van de migrant… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Het Schrijflab boeken
  Het Schrijflab - Vijftien verhalen uit het Schrijflab

  Vijf jaar schrijfworkshops, cursussen en coaching viert Het Schrijflab, opleidingsinstituut voor schrijvers, met de verschijning van deze verhalenbundel: Vijftien verhalen uit Het Schrijflab. Op uitnodiging droegen veertien schrijvers spontaan vijftien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Wilma Mesman boeken
  Wilma Mesman - Dat klopt

  DAT KLOPT De jonge zakenvrouw Amy van Daalen verkoopt haar succesvolle bedrijf, om op zoek te gaan naar “haar ware zelf”. Tijdens haar kleurrijke reis door Myanmar, met de prachtige cultuur, mensen en gewoonten, maakt ze kennis met een entiteit die zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Loes de Fauwe boeken
  Loes de Fauwe - Gevaarlijke vrouw

  Loes de Fauwe is journalist en oud-verslaggever van de Amsterdamse krant Het Parool. Ze publiceerde twee boeken, Kasba Holland (met Arthur van Amerongen) en Een moeilijke jeugd.Sinds Loes in 2015 afscheid nam van de krant verheugt ze zich in haar bestaan als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Wibo Kosters boeken
  Wibo Kosters - Inwoner

  INWONER Of je wilt of niet, de gedichten van Wibo Kosters sleuren je mee de stad in en laten je die zien zoals je hem nooit eerder zag. Een brievenbus die nooit geleegd wordt, IJsselschepen als doemprofeten, warme dagen waarop het geweld toeneemt, eenogige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Cel Overberghe boeken
  Cel Overberghe - Wintersproeten

  "Wintersproeten" is een metafoor voor ouderdom, zoals "zomersproe­ten" dat is voor de jeugd. Ouderdom en eenzaamheid worden met de nodige afstand benaderd en de nodige humor vormt een dam tegen mogelijke tranerigheid. Ook maatschappij-kritiek, afgewisseld met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Irma Kurpershoek boeken
  Irma Kurpershoek - Verhalen Cocktail

  Na het verschijnen van mijn eerste boek in 2012, ben ik ook korte verhalen gaan schrijven. En niet geheel onverdienstelijk. De verhalen ‘De laatste wens’ en ‘Het schilderij’ werden uitgeroepen tot het beste verhaal voor de wedstrijd waarvoor ik ze ooit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Annie Robertson boeken
  Annie Robertson - I love Nora

  Nina werkt in een kleine boekhandel in Londen. Ze is gek op Nora Ephron, en dan vooral op de film When Harry met Sally. Daarom is ze ooit begonnen aan het scenario voor een vervolg, maar dat heeft ze nooit afgemaakt. Dan betrapt ze haar vriend Will met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Henk Ester boeken
  Henk Ester - Het vermoeden van Witten

  Bijgeluiden xxxiii t/m liii Nadat de Nederlandse fysicus Robbert Dijkgraaf directeur was geworden van het prestigieuze Institute for Advanced Study in Princeton, bracht een cameraploeg een bezoek aan het instituut. Bij toeval kwam die in de werkkamer van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Bjorn Peeters boeken
  Bjorn Peeters - Peeters Bjorn Serieuze Humorbundel

  Niemand vroeg ernaar, maar hier is hij dan! De eerste SERIEUZE HUMORBUNDEL van PEETERS BJORN. Vol verhalen die de auteur trots maken, en zijn vrienden beschaamd. Rijk aan woorden die nergens in het woordenboek te vinden zijn. Met in de hoofdrollen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Henk Jochems boeken
  Henk Jochems - Een psychiatrisch verpleegkundige total loss

  'Een psychiatrische verpleegkundige total loss' beschrijft de tocht die de hoofdpersoon maakt door maatschappelijke en sociale instanties, waarbij ontluikende seksualiteit, ervaringen op een rooms katholieke middelbare school, hilarische ervaringen in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Karen Kingsbury boeken
  Karen Kingsbury - Voor altijd samen

  'Voor altijd samen' van Karen Kingsbury vertelt het liefdesverhaal van John en Elizabeth Baxter, die letterlijk aan de wieg stonden van de beroemde fictionele familie Baxter. Tientallen jaren geleden begon het liefdesverhaal van John en Elizabeth Baxter, het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99