Literatuur

 • Annemarie de Gee, Eva Kelder boeken
  Annemarie de Gee, Eva Kelder - Ik, moeder

  Dertien auteurs schreven een krachtig mozaïek van het moederschap. Soms rauw, soms vertwijfeld, soms melancholisch. Maar altijd echt. In Ik, moeder wordt het moederschap ter discussie gesteld én gevierd. Annemarie de Gee en Eva Kelder zagen hun schrijvende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Alfred Döblin boeken
  Alfred Döblin - Berlijn Alexanderplatz

  Een wereldberoemde roman, een mijlpaal in de Duitse literatuur. Franz Biberkopf, een Berlijnse arbeider, heeft zijn vrouw gedood en vier jaar in de gevangenis gezeten. In 1928 komt hij vrij, vastbesloten om voortaan als fatsoenlijk mens door het leven te gaan.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Cristina de Stefano boeken
  Cristina de Stefano - Oriana, een vrouw

  ‘Levendig, evenwichtig en ongecompliceerd. Ik vermoed dat Oriana Fallaci ervan zou hebben genoten.’ Times Literary Supplement Fallaci groeit op in een arm gezin. Als tiener helpt ze haar vader bij verzetswerk tegen de Duitsers en ontwikkelt een sterk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Maurice Jonkers boeken
  Maurice Jonkers - Chemische Binding

  De wereld van het grootbedrijf, geromantiseerde non-fictie, over krijgers, de zin en onzin van organisaties, wetten van internationale handel, eigen belang, winst, persoonlijk verlies en liefde.Chemische Binding is het debuut als schrijver van Maurice Jonkers.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Stefano Ambrioso boeken
  Stefano Ambrioso - Pirates of the Caribbean

  Stripverhaal gebaseerd op de film ‘Pirates of the Caribbean’, een Disney-avonturenfilm met in de hoofdrollen bekende namen, waaronder Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley. De jonge smid Will Turner had nooit gedacht dat hij zou samenwerken met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Fiona Huisman boeken
  Fiona Huisman - Hij doet niks, hoor!

  ‘Ik ken een meneer met een poedel en die praat tegen zijn hond alsof het een kind is.’ Ik ben op een feestje en sta samen met nog een paar mensen in een kring om de spreekster heen. Deze staat met een glas in haar hand te genieten van de aandacht. Ze gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nettie Leeflang boeken
  Nettie Leeflang - Hitchhiker

  Mijn backpack zeulde ik door drie treinstellen naar de zitplaats in één van de achterste wagons die ik besproken had. Ik zette hem op een bank. Door het open raampje woei een koel briesje naar binnen. Ik haalde diep adem en een grijns trok over mijn gezicht.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Johannes Visscher boeken
  Johannes Visscher - De Rode Ruiters

  Als Freek, Dick en Ilse Ruiter in Rotterdam een parachutist van de Euromast zien springen, weten ze nog niet dat de man duistere bedoelingen heeft. Een mysterieuze speurtocht in de Pelgrimvaderskerk brengt een kostbaar geheim aan het licht. Maar drie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Bunn boeken
  Bunn - Deadpool kills the Marvel Universe Again 2

  Weet je nog dat Deadpool een beetje TE veel doordraaide en het hele Marvel-universum uitmoordde? Nou, dat is dit niet. Dit is ANDERS. Schrijver Cullen Bunn en tekenaar Dalibor Talajic (ook wel bekend als de makers van DEADPOOL KILLS THE MARVEL UNIVERSE) hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Lapuss boeken
  Lapuss - Game of Crowns

  Er woedt een meedogenloze oorlog Tussen de 7 stammen die regeren over de 7 koninkrijken. Hun einddoel: alle 7 kronen veroveren om over alle gebieden te heersen! Jon Schreeuw, Pythion, Grodo en prinses Danerkiss rekenen op hun drakenlegers, ridders en zombies… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Kurt Busiek boeken
  Kurt Busiek - Marvels Luxe verzamelaarscassette

  In 1993 werd de realistische weergave van het Marvel universum door Kurt Busiek en Alex Ross’ meteen één van de grootste striphits van het decenium. Het werd tijd dat de reeks in het Nederlands verscheen! In het Marvel universum , is het heel gewoon dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  69,95
 • Vincent Wagner boeken
  Vincent Wagner - Wild River Integraal

  Prairiejagers, indiaanse mystiek en avontuur: Seiter en Wagner beschrijven een spannende achtervolgingsrace in het grandioze decor van het Amerikaanse westen. 1810, Missouri, de nog wilde omgeving van Saint-Louis. Robert Frazer, een voormalig lid van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Ruiz boeken
  Ruiz - Zoektocht naar de eenhoorn

  1471. Aan het hoofd van een handvol boogschutters verlaat Juan de Olid in het geheim Castilië, op weg naar het avontuur in het onbekende, zwarte Afrika! De expeditie heeft maar één doel: zo snel mogelijk de hoorn van een eenhoorn vinden. De toekomst van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Galina Rymbu boeken
  Galina Rymbu - Tijd van de aarde

  Poëzie van misschien wel de beste, en onmiskenbaar de spannendste dichter in Rusland nu.Oude structuren, herinneringsruïnes, verdrogende rivieren, verlaten opgravingsterreinen. Galina Rymboe roept in haar gedichten de postapocalyptische werelden van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Martí Gironell boeken
  Martí Gironell - De kracht van een lotsbestemming

  De #1 bestseller van 2018 in Catalonië, bekroond met de Premi Ramon Llull Literatuurprijs 2018. Roman gebaseerd op het wonderlijke levensverhaal van Ceferino Carrión.De #1 bestseller van 2018 in Catalonië, bekroond met de Premi Ramon Llull Literatuurprijs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Peter de Wit boeken
  Peter de Wit - Leren signeren

  Leren Signeren is een stap-voor-stap handleiding voor schrijvers, dichters en tekenaars om signeersessies zo aangenaam en succesvol mogelijk te laten verlopen. Dit informatieve en rijk geïllustreerde boekje geeft op humoristische wijze antwoord op vragen als:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Jan van Tienhoven boeken
  Jan van Tienhoven - Zoethoud

  Liefdevolle doorkijkjes met een glimlach over een streng gereformeerd gezin rond de jaren zestig. Herkenning voor wie zo is opgegroeid en verwondering voor wie het niet kent. Een dyslectische jongen probeert zich vast te klampen aan de ware leer van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • 40 jaar Star Wars

  1977 De film: Star Wars 'A New Hope' wordt voor het eerst in de bioscopen vertoond. Duizenden fans wachten buiten in lange rijen om het grootste science-fantasy avontuur ooit te zien. 2017, 40 jaar later, Het uitgebreide Star Wars universum heeft nog niets aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bart Plouvier boeken
  Bart Plouvier - Over de dingen

  Plouviers poëzie is een grote zoektocht naar de ideale relatie tussen inhoud en vorm: hoe zet de dichter wat hij zeggen wil op papier? Zijn literair credo – vorm is inhoud is vorm – indachtig, zoekt Plouvier op een indringende manier bij elk gedicht de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Vonne van der Meer boeken
  Vonne van der Meer - Vindeling

  Vonne van der Meers nieuwe roman ‘Vindeling’ begint in Boedapest in 1956. Jutka Horvath vlucht tijdens de chaotische dagen van de Hongaarse opstand samen met haar moeder via Oostenrijk naar Amsterdam. Haar leven begint met verlies: van haar familie, haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Pia de Jong boeken
  Pia de Jong - Pia's Amerika

  Zes jaar geleden vertrok Pia de Jong met haar gezin naar Princeton, een universiteitsstadje aan de oostkust van Amerika, vlak bij New York. Sinds die tijd schrijft ze elke week over wat ze daar zoal meemaakt. Soms in de rol van de verbaasde immigrant, met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hannah Buckland boeken
  Hannah Buckland - Theedoeken en toekomstdromen

  Rebecca Hayworth is gelukkig getrouwd met haar man Jack, de predikant van Capford. Ze moet wel even haar draai vinden als domineesvrouw van het dorp; er wordt veel van haar verwacht. Het verlangen naar een kind ligt daarom onder de oppervlakte verborgen. Toch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • B.A. Ramsbottom boeken
  B.A. Ramsbottom - Geroepen door de Opperherder

  In 'Geroepen door de Opperherder' wordt beschreven hoe God drie mannen, een Poolse Jood, een Engelse herdersjongen en een voormalig arminiaans predikant, op wonderlijke wijze uitstoot tot werk in Zijn koninkrijk. De stichtelijke levensgeschiedenissen zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Harry de Jong boeken
  Harry de Jong - Alsof doodgaan doodgewoon is

  Deze bundel bestaat uit een bloemlezing van de puntige notities, observaties en gedichtjes die Harry de Jong publiceerde vanaf 1975, aangevuld met nieuw werk.Deze bundel bestaat uit een bloemlezing van de puntige notities, observaties en gedichtjes die Harry… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jan Siebelink boeken
  Jan Siebelink - Knielen op een bed violen (geïllustreerd)

  Op een beslissend punt in zijn volwassen bestaan heeft Hans Sievez een diep-religieuze ervaring; hij is ervan overtuigd voor een kort moment in direct contact met God te hebben gestaan. In de daaropvolgende zoektocht naar zingeving en het eeuwige leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00