Literatuur

 • Wilfrid Lupano, Morgann Tanco, Lorien boeken
  Wilfrid Lupano, Morgann Tanco, Lorien - De nacht van de griezel

  Het rechte pad, geschreven door Wilfrid Lupano (Alim de leerlooier, De Engelsman die niet van vuurwapens houdt, Krasse knarren), is een verhaal in twee delen.Op bevel van hun surveillant, de Griezel, keert het viertal terug naar het kasteel van Drumont om er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Romain Hugault, Yann boeken
  Romain Hugault, Yann - Edelweiss

  Edelweiss is een compleet Eerste Wereldoorlog-verhaal in drie delen.1917: boven de loopgraven van de slagvelden in Noord-Frankrijk en Vlaanderen, waar wanhopige fransozen en gedesillusioneerde punthelmen elkaar in de modder afslachten, creëren Franse en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hal Foster boeken
  Hal Foster - Prins Valiant

  Zelfs na 31 jaargangen tekende Hal Foster, met zijn uitmuntende oog voor detail, prachtige decors. Alle strippagina’s zijn opnieuw vertaalden digitaal gerestaureerd.In dit deel kampt prins Valiant met een onwillige troonopvolger en sluit hij zich aan bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Darko Macan, Igor Kordey boeken
  Darko Macan, Igor Kordey - Zijn naam is niemand

  De geschiedenis van River Bass, de eerste zwarte Amerikaanse marshal, die zich afspeelt tijdens de woeligste jaren van het wilde westen, vertelt het verhaal van een erg eenzame held.Deze reeks van Macan en Kordey volgt het spoor van de eerste zwarte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jean Raspail, Jacques Terpant boeken
  Jean Raspail, Jacques Terpant - Zeven Ruiters

  Zeven ruiters is een verstripping naar het gelijknamige boek van Franse schrijver Jean Raspail.Zeven ruiters is een verstripping naar het gelijknamige boek van Franse schrijver Jean Raspail. De stad, ooit welvarend en stralend, is bijna verlaten... Zonder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ria Raven boeken
  Ria Raven - Liefde in december

  Gedachten die opborrelen bij het ochtendgloren en tijdens mijn wandelingen door het Bos van Blaauw in 's-Graveland heb ik vastgelegd in gedichten. De seizoenen maken woorden in mij los die ik vaak zonder na te denken opschrijf. Het zijn belevingen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,78
 • Murielle Geypen boeken
  Murielle Geypen - d'Overtocht

  Na zeven jaren gaat het uitstekend met de B&B en de IT-zaak van Matt en Thomas. Met "De Kruidenbuidel" van Marie Christine gaat het veel minder goed, ondanks het harde werk van Lucas. Jan is thuis met een hernia die niet wil genezen. Thomas en Meganne zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Lot Vekemans boeken
  Lot Vekemans - Gif en ander toneelwerk

  In de bundel zijn acht toneelteksten opgenomen, te weten: Truckstop, Zus Van, Judas, Ledacourt, GIF, Vals, Niemand wacht op je en Momentum. Deze uitgave is tot stand gekomen in samenwerking met Uitgeverij Cossee en Het Nederlands Letterenfonds. Het grafisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Anuar boeken
  Anuar - Het zal je broertje maar zijn

  Nordin is een nietsnut. Zijn tweelingzusje Fatma een hoogvlieger. Nadat Nordin zichzelf op een vreselijk domme manier in de problemen heeft gebracht, is zijn vader het zat. Om te laten zien wat hij waard is, moet Nordin naar Tetouan, zijn geboortedorp in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Margreet den Buurman boeken
  Margreet den Buurman - Bühne 10

  Ter hoogte van Abcoude waren de wolken donkerder dan de lucht bij nacht… Gaat de eerste strofe van het openingsgedicht door Perry Pierik. Een beeld doemt vervolgens op van een keurig aangeharkt landschap waar een onheilspellende, benauwende sfeer van uitgaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mireille Geus boeken
  Mireille Geus - Madame Jeanette

  Leonora is negen wanneer haar moeder overlijdt. Haar vader is niet in staat het gezin bij elkaar te houden. Leonora wordt bij haar tante in huis geplaatst en heeft geen idee waar haar broers en zus zijn. Als ze naar de middelbare school gaat, verhuist ze terug… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Hoera, geniet van je pensioen

  Een boek met inspirerende en grappige quotes voor iemand die met pensioen gaat. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Lis Bartholomeusdochter boeken
  Lis Bartholomeusdochter - En nu vooruit!

  Ik ben de herfstwind Razend langs al wat staat, verzamel ik het verlorene Daarvan bouw ik, aan het eind van mijn storm, een zomerpaleis Gedichten van Lis BartholomeusdochterIk ben de herfstwind Razend langs al wat staat, verzamel ik het verlorene Daarvan bouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Pia Pera boeken
  Pia Pera - Ik heb het de tuin nog niet verteld

  Ik heb het de tuin nog niet verteld is een gelaagd boek dat de seizoenen van de tuin volgt. Over leven en dood, vol met fijnzinnige reflecties over filosofie en het dagelijkse leven, over religie en frustratie. Als het duidelijk wordt dat zij ongeneeslijk ziek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Lauren Groff boeken
  Lauren Groff - Florida

  In haar nieuwe boek neemt Lauren Groff de lezer mee naar een wereld die zowel huiselijk als ongetemd is – een plek waar de dreigingen van de natuur altijd op de loer liggen, maar waar het grootste gevaar nog altijd gevormd wordt door de mens met zijn psyche… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Kim PAKKET Alles Komt Los + Bwurp AA

  Kim Duchateau is derhalve een van de begenadigste geinponems van onze tijd. Dat lijkt gemakkelijk, omdat de meeste andere geinponems zo komisch zijn als Els De Schepper met haar maandstonden, maar vergis je niet, zo komisch zijn als Kim Duchateau is alleen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Joop Hagen boeken
  Joop Hagen - Schaduwvuur

  De dichter dicht door in Schaduwvuur. Na zijn bundel Alle Toonaarden kon een volgende verzameling gedichten niet uitblijven. Opnieuw etaleert hij zijn persoonlijke visie in een bonte retoriek van beschouwingen en indrukken. Maak kennis met het werk van deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Bart Wallet boeken
  Bart Wallet - Ontkomen

  Deze authentieke documenten- decennialang alleen in familiekring bekend - geven een uniek inkijkje in het leven van de Nederlands-joodse elite in de eerste jaren van de Tweede Wereldoorlog. De tekst wordt bezorgd door historicus dr. Bart Wallet, die de tekst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Charles Sprawson boeken
  Charles Sprawson - Op zoek naar de zwarte masseur

  Lord Byron die de Bosporus overzwemt, Shelley die nooit heeft leren zwemmen en verdrinkt in de Baai van La Spezia, Hart Crane die de dood vindt bij een duik in de Golf van Mexico – en vele anderen. Op zoek naar de zwarte masseur is een schitterend boek over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • H.J. Nijnatten-Doffegnies boeken
  H.J. Nijnatten-Doffegnies - Het geheime dorp

  In de jaren 194O-1945 werd het voor grote groepen Nederlanders steeds minder mogelijk zich openlijk op straat te vertonen of zelfs rustig op hun eigen adres te vertoeven. Joden, verzetsmensen, spoorwegpersoneel en nog vele anderen werden gezocht door de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Fabrice Parme boeken
  Fabrice Parme - Hoe je een wild kind temt

  Astrids ouders willen niets horen over een gezinsuitbreiding, maar daar denkt zij anders over! Ze overtuigt iedereen van een tripje naar de jungle om exotische planten te verzamelen voor de serre. Maar stiekem wil ze... een wild kind adopteren! (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Martin Lodewijk boeken
  Martin Lodewijk - Hulde aan de jarige

  Al meer dan een halve eeuw is Agent 327 een van de meest gewaardeerde strip guren van Nederland. Ter ere van de tachtigste verjaardag van zijn schepper Martin Lodewijk lieten 17 stripmakers zich inspireren voor een elftal korte verhalen waar de lol en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Kenny Rubenis boeken
  Kenny Rubenis - Girls & Goblins

  Dating. Je ontkomt er niet aan, als vrijgezel op zoek naar je +1. Maar wat als de vrouw wiens aandacht je wilt het te druk heeft met haar collectie vintage My Little Pony’s? Of als de man met wie je je leven wilt delen, zijn leven liever doorbrengt in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Gaudin boeken
  Gaudin - De kelk

  Door een kelk uit de tijd van de kruistochten is er een zombie-epidemie uitgebroken. Curtis heeft een plek gevonden in Galdercross, een geïsoleerd dorp dat belegerd wordt door hordes levende doden. De overlevenden zetten een laatste wanhopige expeditie op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Christophe Arleston, Jean-Louis Mourier boeken
  Christophe Arleston, Jean-Louis Mourier - Ruw talent!

  Van alle levensvormen op de planeet Troy lijken de woeste trollen nog het meest op mensen. Wat niet wil zeggen dat ze het altijd goed met hen kunnen vinden. Over het algemeen negeren de trollen de mensen, tenzij ze zin hebben in een pesterijtje. Liever jagen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95