Literatuur

 • Barbara Rottiers boeken
  Barbara Rottiers - Het drama van een doodgewone jeugd

  In Het drama van een doodgewone jeugd neemt Barbara Rottiers je mee naar haar jeugd in een verkavelingswijk en het ouderlijk huis aan het einde van een doodlopende straat nog aan toe. Wie daar opgroeit, zal nadien mogen knokken om de middelmaat te overstijgen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Godfried Beumers boeken
  Godfried Beumers - Job, een aanklacht

  Job leest, in het Bijbelboek met dezelfde naam, zijn eigen levensverhaal – ooit door anderen opgeschreven. Geslaagd in alles wat hij deed, werd hij inzet van een weddenschap tussen God en een van diens zoons, de satan. De laatste nam alles van Job weg. Lang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • 40 jaar Star Wars

  1977 De film: Star Wars 'A New Hope' wordt voor het eerst in de bioscopen vertoond. Duizenden fans wachten buiten in lange rijen om het grootste science-fantasy avontuur ooit te zien. 2017, 40 jaar later, Het uitgebreide Star Wars universum heeft nog niets aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Galina Rymbu boeken
  Galina Rymbu - Tijd van de aarde

  Poëzie van misschien wel de beste, en onmiskenbaar de spannendste dichter in Rusland nu.Oude structuren, herinneringsruïnes, verdrogende rivieren, verlaten opgravingsterreinen. Galina Rymboe roept in haar gedichten de postapocalyptische werelden van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Peter de Wit boeken
  Peter de Wit - Leren signeren

  Leren Signeren is een stap-voor-stap handleiding voor schrijvers, dichters en tekenaars om signeersessies zo aangenaam en succesvol mogelijk te laten verlopen. Dit informatieve en rijk geïllustreerde boekje geeft op humoristische wijze antwoord op vragen als:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Hannah van Wieringen boeken
  Hannah van Wieringen - Als vrouwen vrienden zijn

  ‘Als Hannah van Wieringen een theatertekst schrijft, wil je daar een unboxing video op Youtube aan wijden: de woorden één voor één uitpakken, ze uit het knisperende plastic tillen en voor je uitstallen. Deze tekst wil je delen, iedere zin doet je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Mark Aretz boeken
  Mark Aretz - Uit de (prijzen)kast

  Stap mee in de wonderlijke, achterbakse, doortrapte, hypocriete, door geld geregeerde, maar door miljarden geliefde voetbalwereld! Waar uitkomen voor je seksuele geaardheid - indien deze afwijkt van de rest - je leven kan vergallen en zelfs kan leiden tot de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Harm Stapert boeken
  Harm Stapert - Greep naar de maan

  Greep naar de maan is het poëziedebuut van Harm Stapert, die vorig jaar al de verrassende verhalenbundel Scherven hebben geluk uitbracht bij Palmslag. Greep naar de maan omvat licht spottende gedichten over Stad en Ommeland en over de dichter zelf; ondeugende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Fiet van Beek, André F. Troost boeken
  Fiet van Beek, André F. Troost - Wie zag ooit witte pauwen?

  In 64 gedichten van 35 bekende en onbekende dichters wordt het Veluwse dorp Ermelo geschetst in al zijn facetten. Met moderne en historische foto's, en achtergrondinformatie.Wie zag ooit witte pauwen? Meer dan zestig gedichten over Ermelo van bekende en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Fred de Heij boeken
  Fred de Heij - Safehaven

  Het avontuurlijke duo Isa Locus en Paul Stark stranden met hun boot De Predator in een buitenlandse haven. Hier moeten ze een paar dagen blijven totdat de stormschade aan hun boot is hersteld. Isa gaat de stad in en leert bij toeval de doortastende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Fatima Gargouri boeken
  Fatima Gargouri - Naar binnen

  Mijn verhaal is niet alleen mijn verhaal, het is van ons allemaal Op ontwapenende wijze beschrijft de auteur haar zoektocht naar zichzelf. Op jonge leeftijd komt Fatima erachter dat ze een erfelijke spierziekte heeft. Spieren kunnen zomaar uitvallen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Margreet Maljers boeken
  Margreet Maljers - Sterren voor Swanet

  Swanet werkt met veel plezier bij een bank in de stad. Op een alledaagse morgen wordt haar rustige leventje door een bankoverval verstoord. hoewel de twee overvallers door hun zwarte bivakmutsenonherkenbaar zijn, ziet Swanet door een toeval dat een toeval dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Johanne A. van Archem boeken
  Johanne A. van Archem - Het geheim van Gonda

  De emigratie van het gezin Kromhof naar Canada kent ook goede kanten: Johanna is gelukkig met Emile Boersema en Grada lijkt redelijk te aarden in haar nieuwe vaderland. Ze denkt niet meer aan Nieks Lensink en maakt geen haast met een scheiding, maar intussen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Heinrich Gerlach boeken
  Heinrich Gerlach - Doorbraak bij Stalingrad

  Een Stalingrad-roman die twee keer een bestseller werd! De Duitse officier Gerlach raakt in de Slag om Stalingrad zwaargewond en belandt als krijgsgevangene in de witte hel van Siberië. Daar schrijft hij in het diepste geheim aan zijn manuscript over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • David Vann boeken
  David Vann - Legende van een zelfmoord

  Een opmerkelijk teder verhaal over verlies, overleving en een ontgoochelende liefde. Roy Fenn is nog jong wanneer zijn vader op zijn geliefde boot de loop van zijn geweer in zijn mond steekt en de trekker overhaalt. De rest van zijn leven komt Roy altijd weer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Fred Martin, Jan -Paul van Spaendonck boeken
  Fred Martin, Jan -Paul van Spaendonck - Tussen Andreasplein en Zwarte Pad

  Korte verhalen uit en over Amsterdam Nieuw-WestTussen het Andreasplein in het oosten en het Zwarte Pad tegen de Haarlemmermeer ligt Nieuw-West. Eén vijfde van de Amsterdammers woont er, maar het is geen deel van de stad dat je spontaan met literatuur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Aminatta Forna boeken
  Aminatta Forna - Het huis met de schaduw

  ‘Een prachtige, broeierige roman.’ de Volkskrant Laura en haar twee kinderen knappen een vervallen huis net buiten het stadje Gost op. Laura’s man blijft voor zijn werk in Engeland en daarom helpt buurman Duro het vakantiehuis bewoonbaar te maken. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Kate Andersen Brower boeken
  Kate Andersen Brower - De residentie

  Voor de liefhebbers van House of Cards of Downton Abbey Ruim honderd (oud-)medewerkers van het Witte Huis vertelden aan Kate Andersen Brower hoe het er binnenskamers aan toeging bij de presidentiële families, van de Kennedy’s tot de Obama’s. Het bevat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Bart in 't Hout, Eric Eljon boeken
  Bart in 't Hout, Eric Eljon - Dwergwerpen

  Dwergwerpen geeft een onthullende kijk achter de schermen van de Nederlandse televisiewereld: de haat en nijd op de werkvloer, de tomeloze geldingsdrang van omroepbestuurders, het egoïsme van tv-presentatoren en de altijd op winst beluste commerciële… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Carla Vermaat boeken
  Carla Vermaat - Als je je hart volgt...

  Alles is tot in de puntjes geregeld: de koffers zijn gepakt, de vliegtickets geprint. Haar laatste avond voor vertrek laat Tessa zich door haar collega’s overhalen om nog een keer een avondje te gaan stappen. En waarom ook niet? Maar dan begint het fout te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Het reigersnest

  De ietwat onbeholpen Arend wordt na een incident op kantoor tijdelijk op non-actief gezet. Een verblijf bij familie in het groen moet de nodige rust brengen. Hij ontmoet er Anton, die in zijn eentje een enorm landgoed onderhoudt, en raakt gemotiveerd om zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • J.D. Barrett boeken
  J.D. Barrett - Het lied van mij en jou

  ‘Een lied van mij en jou’ van J.D. Barrett is een heerlijke roman voor lezers van Jill Mansell en Santa Montefiore. Zoë werkt in een hospice, waar ze met haar harp de patiënten begeleidt, ook op hun laatste reis. Het is een baan waarin ze de vervulling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Christien Naber boeken
  Christien Naber - Gedachten reflecteren in de zon

  Wanneer gedachten woorden worden, dat is precies in dat dromerig verstrooide moment waarin gedachten reflecteren in de zon en die, naar waarde, immer óverschatte vraag: ‘wat moet ik worden?’ - jou voor altijd is ontglipt. Voorgoed voorbij zijn ze, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Guus Werdmüller von Elgg boeken
  Guus Werdmüller von Elgg - Engel in de Tijd

  Twee mensen ontmoeten elkaar voor het eerst en worden meteen verliefd. In korte tijd groeit hun liefde uit tot een die over aardse beperkingen heengaat. Ze beleven met elkaar nachten van passie, waarin ze onvoorwaardelijk de liefde met elkaar bedrijven, maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,44
 • Diederik van Vleuten, Rosanne Hertzberger boeken
  Diederik van Vleuten, Rosanne Hertzberger - 4 mei-lezing / 5 mei-lezing

  Op 4 mei herdenken we de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Op 5 mei vieren we de bevrijding van Nederland en staan we stil bij het belang van vrijheid. Ieder jaar vraagt het Nationaal Comité 4 en 5 mei twee andere auteurs de 4 en 5 mei-voordrachten te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00