Literatuur

 • Merlijn Olnon boeken
  Merlijn Olnon - De Nederlandse Boekengids 2018-2

  Het meest toonaangevende tijdschrift over boeken en ideeën in de Lage Landen, zes keer per jaar tientallen pagina's essays, boekbesprekingen, interviews en signalementen, op papier en digitaal, al vanaf € 30, inclusief toegang tot ons hele archief van op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Elena Ferrante boeken
  Elena Ferrante - Het verhaal van het verloren kind (in 2 banden) - grote letter uitgave

  GROTE LETTER UITGAVEDeel 4 van de Napolitaanse romans: de adembenemende ontknopingBeide vrouwen zijn volwassen: de grote ontdek¬kingen van het leven zijn gedaan, zijn grillen en verliezen zijn verdragen en geleden. Beide vriendinnen hebben gevochten om te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  48,50
 • Clemens Wisse boeken
  Clemens Wisse - De legende van de Klaverhoeve - grote letter uitgave

  GROTE LETTER UITGAVEOp een winteravond, eind 1700, sluit de boerin van de Klaverhoeve haar dronken man buiten. Ondanks zijn gebonk op deuren en luiken doet zij niet open, zodat hij doodvriest. Sindsdien waart zijn wraakzuchtige geest rond op de hoeve en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Jos Gootjes- van Gurp boeken
  Jos Gootjes- van Gurp - Een rugzak vol tranen en hoop

  Met de vreselijkste beelden op hun netvlies, met heimwee naar hun vaderland,met zorgen om het thuisfront komen ze in de schoolbanken terecht. De middelbare school voor vluchtelingen.Somalië… zeventien jaar… zijn vader doodgeschoten… per boot hals over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ruud Breteler boeken
  Ruud Breteler - De illusie van een uitweg

  In een dreigbrief wordt Pim gedwongen te kiezen tussen Anna, de vrouw met wie hij al een jarenlange relatie heeft, en Ilse, een oude bekende die zich ondanks de verstreken tijd krampachtig vast blijft klampen aan de overtuiging dat hij voor haar is voorbestemd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Charles Ducal boeken
  Charles Ducal - Kroniek van een verzonnen leven

  In “Kroniek van een verzonnen” leven, geschreven door Charles Ducal (Leuven, 1952), komt in een van godsdienst en plichtsgevoel doordrenkt milieu op het Vlaamse platteland een zesjarige jongen thuis met zijn eerste rapport: honderd op honderd. Die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Margriet Tolhoek boeken
  Margriet Tolhoek - Het bordeel tegenover de kerk

  Het bordeel tegenover de kerk!Het bordeel tegenover de kerk is een boek wat gaat over een klein Duits middeleeuws stadje in de negentiger jaren. Het stadje staat bekend als een toeristische trekpleister waar veel feesten in middeleeuwse stijl worden gevierd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Brad Watson boeken
  Brad Watson - Juffrouw Jane

  In Juffrouw Jane vertelt Brad Watson het verhaal van Juffrouw Jane Chisolm, geboren in het rurale, vroeg-twintigste-eeuwse Mississippi, die een aangeboren afwijking had die haar ongeschikt maakte voor waar vrouwen in die tijd en omgeving toe dienden: seks,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Marian Rijk boeken
  Marian Rijk - Eeuw in versnelling

  In 'Eeuw in versnelling' schetst Marian Rijk aan de hand van de geschiedenis van het familiebedrijf Gazelle hoe de fiets voor een maatschappelijke revolutie in Nederland zorgde. In 1892 begint Willem Kölling in Dieren een fietsenfabriek: Gazelle. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Marian Keyes boeken
  Marian Keyes - Nu even niet

  Een hartveroverend en geestig boek over liefde en vriendschap Amy’s man Hugh wil een pauze. Hij zegt dat hij niet bij haar weg wil; hij houdt nog steeds van haar. Hij wil alleen een pauze, van hun huwelijk, van hun kinderen, van hun leven samen. Hij wil zes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Eleonore Dehnerdt boeken
  Eleonore Dehnerdt - Anna Magdalena Bach

  Nu in midprice: biografische roman over de muze van J.S. BachLange tijd stond ze in de schaduw van de grote meester: Anna Magdalena (1701-1760), de tweede echtgenote van Johann Sebastian Bach. Ze was afkomstig uit een vooraanstaande muzikale familie en werd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Natasha Madison boeken
  Natasha Madison - Flirten met de baas

  Eén blik, één aanraking. Eén nacht. Als we de regels breken, zal ons leven nooit meer hetzelfde zijn. Dus het is een goede zaak, dat regels werden gemaakt om te verbreken (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jean Pierre Rawie boeken
  Jean Pierre Rawie - Verzamelde verzen - grote letter uitgave

  Verzamelde verzen van Jean Pierre Rawie bevat alle gedichten uit de bundels Het meisje en de dood (1979), Intensive Care (1982),Kwade trouw (1986), Woelig stof (1989), Onmogelijk geluk (1992) en Geleende tijd (1999). (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,85
 • Marjan Berk boeken
  Marjan Berk - Boek voor Belle - grote letter uitgave

  Marjan Berks kleindochter Belle verloor vier jaar geleden haar moeder Roos aan een agressieve vorm van kanker. Omdat Belle op dat moment nog maar twee jaar oud was zei haar vader aan Marjan: 'We moeten opschrijven wie haar moeder was!'Aan deze wens van haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,70
 • Hagar Peeters boeken
  Hagar Peeters - Loper van licht - grote letter uitgave

  Loper van licht is geïnspireerd op Hagar, de slavin uit de Bijbel die Abraham een zoon schonk en met hem werd verstoten naar dewoestijn. Ze zingt een klaaglied van het Avondland en geeft ook de bannelingen van nu een stem. De Hagar in deze bundel tart de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,75
 • Rosita Steenbeek boeken
  Rosita Steenbeek - Ander licht - grote letter uitgave

  In het koor van de Joriskerk schildert Matthias Withoos, geassisteerd door zijn kinderen en twee andere leerlingen, het grote Gezicht op Amersfoort.Tegelijk met Alida's liefde voor het schildersvak groeit haar liefde voor de begaafde medeleerling Jasper van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,85
 • A. MacCall Smith boeken
  A. MacCall Smith - Het wonder van Speedy Motors - grote letter uitgave

  Mma Ramotswe krijgt bezoek van een vrouw die haar familie wil vinden. Zo'n opsporingszaak is een kolfje naar haar hand, maar algauw blijkt dat er iets helemaal niet klopt. Ondertussen gaat haar echtgenoot, Mr J.L.B.Matekoni, met hun invalide stiefdochter… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,45
 • P. Slot boeken
  P. Slot - En het vergeten zo lang - grote letter uitgave

  Batavia 1930. Maria Hagenaar heeft de hoop om te trouwen al opgegeven wanneer zij een jonge Chileense consul ontmoet. Liefkozend noemt hijhaar Maruca. Ze trouwen. In Santiago, Buenos Aires en Madrid blijkt al snel dat haar nieuwe man geen toegewijd diplomaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • Charlene Lunnon, L. Hoodless boeken
  Charlene Lunnon, L. Hoodless - Het gebeurde op een dinsdag - grote letter uitgave

  In 1999 worden de tienjarige Charlene en Lisa op weg naar school in een auto getrokken. Vier dagen lang worden ze vastgehouden, gemarteld, verkracht en bijna vermoord. Het nieuws over de verdwijning van de meisjes beheerst dagenlang alle media en Engeland bidt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,40
 • Van Sambeek boeken
  Van Sambeek - Bloed, zaad en tranen - grote letter uitgave

  De medewerkers van de afdeling C5 van het zojuist geopende Belle van Zuylen Medisch Centrum te Leidsche Rijn leveren strijd voor het leven en tegen de dood, maar soms vechtenze elkaar de tent uit. De tijden veranderen. Steeds meer vrouwelijke chirurgen nemen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,90
 • Adriana Trigiani boeken
  Adriana Trigiani - Bravo Valentina - groter letter uitgave

  Het liefdesleven van Valentina Roncalli, schoenenontwerpster voor het New Yorkse familiebedrijf Angelini Shoe Company, loopt niet bepaaldop rolletjes. Haar grootmoeder daarentegen heeft een nieuwe liefde gevonden en vertrekt naar Italië. Haar bedrijf blijft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,20
 • Nell Leyshon boeken
  Nell Leyshon - De kleur van melk - grote letter uitgave

  Het is 1831 wanneer de vijtienjarige Mary aan de moeilijke taak begint haar verhaal te vertellen. Ze is een tenger meisje met melkkleurig haar en een rappe tong, dat samen met haar drie zussen een arm bestaan leidt op haar vaders boerderij. Omdat het gezin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,30
 • John Le Carre boeken
  John Le Carre - Een broze waarheid - grote letter uitgave

  Op de Rots van Gibraltar wordt in het diepste geheim een antiterrorisme-operatie met de codenaam Wildlife voorbereid. Het doel is om eenbelangrijke jihadistische wapenhandelaar op te pakken. Het plan wordt gesmeed door een ambitieuze minister van Buitenlandse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,35
 • Naima El Bezaz boeken
  Naima El Bezaz - In dienst bij de duivel - grote letter uitgave

  Als Dina een baan krijgt op de redactie van een glossy weet ze niet of ze daar gelukkig mee is: schrijven over make-up, mode en mannen -het is niet waar ze van droomde toen ze haar journalistieke carrière begon. Al na een paar weken blijkt dat haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,55
 • Brenda Reid boeken
  Brenda Reid - Kind van de zee - grote letter uitgave

  Het is eind jaren zestig van de vorige eeuw. Na een jaar op een strenge, Engelse kostschool is Angel blij dat ze weer terug is op Kreta, heteiland waar ze geboren is en waar haar hart ligt. Maar dan overlijdt Angels moeder onverwacht. Haar vader wil dat Angel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,95