Literatuur

 • Emily Trunko boeken
  Emily Trunko - Aan mijn lieve...

  'B, ik hou ook van jou, maar hij is hier wél, en jij niet... - T' Heb jij ooit je vroegere zelf willen waarschuwen? Heb jij ooit een ex willen vertellen dat je nog steeds van haar houdt? Heb jij je ooit afgevraagd waarom je beste vriendin niet meer met je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Don Lawrence, Martin Lodewijk boeken
  Don Lawrence, Martin Lodewijk - Storm 18 HC De robots van Danderzei

  Storm, Roodhaar en Nomad worden aangenomen door Moeder Krone, de kapitein van de Shiftwind. Wanneer Nomad ontdekt dat het schip een slavenhaler is, wil hij ingrijpen. Maar Storm, Roodhaar en Nomad zijn in de minderheid en niet opgewassen tegen de zeelui van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Cees van Eijck boeken
  Cees van Eijck - In de ban van méér

  Wat gebeurt er als een stagiair, Wiebe Freen, bij het chrysantenvermeerderingsbedrijf van Barend Vinken, in de buurt van Emmen, een fout maakt en daardoor, bij toeval, een nieuwe, spectaculaire stekvermeerderingsmethode ontdekt? Het wordt al snel duidelijk dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Barney Agerbeek boeken
  Barney Agerbeek - Een warme oostenwind

  Drie landen staan centraal in het leven van Barney Agerbeek: Indonesië, waar hij is geboren, Nederland, waar hij woont, en Polen, waar hij zijn vrouw heeft leren kennen. Hij verbaast zich over de soms verrassende overeenkomsten tussen deze landen, en wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marjorie Lu boeken
  Marjorie Lu - Star Wars, Han Solo 1

  De favoriete smokkelaar uit Star Wars heeft zijn eigen stripreeks over zijn legendarische rol bij de rebellen. De boeken zijn geschreven door Marjorie Liu (Dark Wolverine) en getekend door Mark Brooks (Cable & Deadpool). Met cover art van Lee Bermejo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Kieron Gillen, Angel Unzueta boeken
  Kieron Gillen, Angel Unzueta - Star Wars Rebellengevangenis 1

  Spion zijn is niet altijd zo heldhaftig als je zou denken, dat ontdekt Eneb Ray die undercover is op Coruscant. Maar ook onze rebellenhelden Luke Skywalker, Han Solo en prinses Leia hebben het niet makkelijk. Terwijl Han en Luke een geheime missie uitvoeren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • George Lucas, Henry Gilroy boeken
  George Lucas, Henry Gilroy - Star Wars Remastered Episode I SC

  Het eerste hoofdstuk van de epische starwars saga! De stripadaptatie van de grootste science-fantasy films aller tijden. Deze luxe editie bevat extra verhaalpagina's, schetsen en de klassieke comic covers. Jaren voordat Luke Skywalker en Darth Vader met elkaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • George Lucas, Henry Gilroy boeken
  George Lucas, Henry Gilroy - Star Wars Remastered Episode I HC

  Het eerste hoofdstuk van de epische starwars saga! De stripadaptatie van de grootste science-fantasy films aller tijden. Deze luxe editie bevat extra verhaalpagina's, schetsen en de klassieke comic covers. Jaren voordat Luke Skywalker en Darth Vader met elkaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Will D. Naegten boeken
  Will D. Naegten - FUN4NOW

  In een moment van onoplettendheid gebeurt het. Als een middeleeuwse rover komt mijn eerste belager plots tevoorschijn vanachter een dikke struik. 'Hey.' 'Hey.' Ik bekijk hem van kop tot teen. Nike Air Max, een glimmende trainingsbroek, een trui van Lonsdale en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Henk P. Post boeken
  Henk P. Post - 24 spreekuren van dierendokter Flos de Vos

  24 spreekuren van dierendokter Flos de Vos van het Grote DierenbosHet zal wel eens voorkomen dat de dieren van het Grote Dierenbos de adviezen van dokter Flos de Vos niet altijd begrijpen, het zelfs misschien een raar advies zullen vinden, maar dokter De Vos… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Marc Tybout boeken
  Marc Tybout - Twoezie

  Zoals een twaiku een via Twitter verstuurde haiku is, zo is twoezie via Twitter verstuurde poëzie. In dit boekje heeft Marc Tybout een aantal van zijn grappige of bijzondere twoezie berichten gebundeld. Meer van deze uitingen kan je vinden op www.twoezie.nl. (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,53
 • Dirk Bolier boeken
  Dirk Bolier - Geesteskind

  Dirk Bolier schrijft proza vanaf het begin van de eeuw. Eerst naast zijn werk. Later naast zijn ziekte Multiple Sclerose. Zijn werk ligt in diverse biblio­theken en wordt verkocht via internet. Naast zijn proza schrijft hij poëzie. Zijn beste gedichten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Pascal van Nuffel boeken
  Pascal van Nuffel - Via de lens naar het hart

  Met dit boek neemt Pascal u mee in de wereld van de interventiejournalistiek, of hoe reportages vaak via de lens tot in ons hart doordringen. De reportages in dit boek gaan over de zaken die hem voor altijd zullen bijblijven. Maar ook over de mensen die hij,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Christophe Arleston boeken
  Christophe Arleston - Ekhö - De Spiegelwereld 3 Hollywood Boulevard

  In het Hollywood van de spiegelwereld gaat het er ogenschijnlijk niet anders aan toe dan in het Hollywood van onze wereld. Beroemde en vooral verwende lmsterren - in dit geval Norma Jean - maken het produceren van een lm door hun onvoorspelbare gedrag tot een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Elsje Bakker boeken
  Elsje Bakker - Wilde Haren

  Aaargh! Ooit een flinke ambitie gehad die je maar niet waar kon maken?Eindeloos tobben en dan tóch weer afgeleid worden: Julie weet er alles van. Na haar ontslag als kapper wil ze voor zichzelf beginnen, maar heeft moeite de juiste focus te vinden. Haar hoofd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Rob van Barneveld boeken
  Rob van Barneveld - Pim 3 De Pindakaaskoning

  Rob van Barneveld las "Koning Arthur en de ridder van de ronde tafel" en dacht: hier maak ik een strip van. Maar dan met pindakaas, een draak en een pratende poes. Oh, en een ruimteridder. Geen ridderstrip kan zonder een ruimteridder. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Reinhilde Dewit boeken
  Reinhilde Dewit - Spoed 1

  De nachtploeg van de spoedgevallen dienst van het Algemeen Ziekenhuis is een hecht team dat bestaat uit bekwame urgentieartsen en verpleegkundigen onder leiding van dokter Luc Gijsbrechts. Privé heeft Gijsbrechts het moeilijk, want zijn vrouw wil hem nekken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Belle de Block boeken
  Belle de Block - Hannah 1

  Hannah is een knappe, langharige brunette die als producer van een commerciële tv-zender heel goed weet wat ze wil. Haar enorme energie en inzet worden beloond: ze wordt hoofd van het departement fictie. In de liefde gaat het iets minder vlot. Haar vriend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Ria Maes boeken
  Ria Maes - Deel 1 Zussen

  Lio, Anke en Clara, drie zussen, zijn opgegroeid in een warm gezien. Clara, de jongste, was altijd het studiehoofd van de familie, maar heeft zo goed als geen sociaal leven. Anke, de middelste zus, is jong getrouwd, heeft drie kinderen, woont in een mooi huis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Belle De Block boeken
  Belle De Block - Hannah

  Hannah Defour, die net weer single is, moet nog afkicken van Alex, een acteur die haar bedroog. Alvorens zich holderdebolder in een nieuwe relatie met de knappe scenarist Pieter Heyvaert te storten, besluit ze een rustperiode in te lassen. De reis naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Belle de Block boeken
  Belle de Block - Hannah Volume3

  Hannah Defour, Hoofd Fictie van een commerciële tv-zender, gaat op aanraden van haar baas voor een week naar Hollywood, waar ze in contact komt met de grootste namen uit de tv- en filmindustrie. Haar collega-deelnemers vallen goed mee. Vooral de grappige,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Ria Maes boeken
  Ria Maes - Zussen

  Lio denkt dat ze eindelijk de man heeft gevonden die haar Vincent kan doen vergeten. Ze gaat helemaal op in de relatie en verwaarloost zelfs haar werk voor hem. Vincent gaat over tot een charmeoffensief. Hij belooft Lio gouden bergen en gaat zelfs echt weg bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Martinus Eisenga boeken
  Martinus Eisenga - De vluchteling

  Tijdens een ontmoeting tussen twee mannen ergens in een bos in Nederland vertelt één van hen aan de ander zijn aangrijpende verhaal. Deze man van Arabische afkomst is samen met zijn vrouw en twee dochters gevlucht uit hun door oorlog geteisterde land. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jan Paul Bresser boeken
  Jan Paul Bresser - Stilte heeft het laatste woord

  Journalist, programmamaker, schrijver, dichter en beeldend kunstenaar. Het is nogal wat. En in al die disciplines heel precies, doordacht, fijnzinnig en authentiek. In iedere beeldende en geschreven vorm herkende je de man die hij was: Jan Paul Bresser. Zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Merel de Vilder Robier boeken
  Merel de Vilder Robier - Le Petit Théâtre de Fanny Ruubier of ’Ier moet iets schoons gebeuren dat mislukt

  'Vandaag weer heel den dag aan de balustrade gestaan. Vele geschreid en in d'ijlte getuft, gespogen, gespuwd. Hoeveel vurt water al onder die vurte brugge zien passeren, hoeveel fluimen al meegezogen? Hoeveel zweet en tranen mee naar de zee?' Le Petit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00