Literatuur

 • Jane Austen boeken
  Jane Austen - Pride & prejudice (set van 6)

  Voor iedereen die dit meesterwerk van Jane Austen niet wil missen. De wereldberoemde klassieker, ingedikt met maar liefst 96 procent! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,94
 • Thomas Mann boeken
  Thomas Mann - De toverberg (set van 6)

  Alles wat je altijd al wilde weten over 'De toverberg'. Het tijdloze meesterwerk van Thomas Mann komt opnieuw tot leven in deze bijzondere verstripping van Emma Ringelding. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,94
 • Kate Schlingemann, Diet Groothuis, Sjoerd Kuyper, Edward van de Vendel, Rudy Kousbroek boeken
  41,94
 • Nicolaas Klei boeken
  Nicolaas Klei - Precies mijn type (set van 6)

  Merlot is een gemoedelijke goedzak, Shiraz een gesoigneerde macho en Sauvignon Blanc een spring-in-‘t-veld, klaar voor vrolijk kattenkwaad. Nicolaas Klei beschrijft wijnen met karakter. Voor welk type ga jij? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,94
 • Yvette van Boven boeken
  Yvette van Boven - Vergeet de hond niet (set van 6)

  Geef hem of haar zo nu en dan een hapje liefde uit uw eigen keuken: ik verzeker u dat hij dan nog meer van u gaat houden… en u op uw beurt weer nóg meer van hem. Ach, alleen maar geluk. Een Kakkerlakje vol met traktaties voor de hond, bedacht en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,94
 • Marije Sietsma, Bart Moeyaert boeken
  Marije Sietsma, Bart Moeyaert - Koffie? (set van 6)

  Zoek je een originele manier om iemand voor een kop koffie uit te nodigen? Stuur dan eens dit Kakkerlakje, met een heerlijk gedicht en heldere instructies voor het zetten van echt goede koffie. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,94
 • Maartje Wortel boeken
  Maartje Wortel - Dat je vliegen kunt (set van 6)

  Wat horen mensen nu te zeggen? vroeg ik. Je zei dat je wilde horen dat je niet alleen was. En ik zei het. Je bent niet alleen, zei ik. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,94
 • Franz Kafka boeken
  Franz Kafka - Het geluk te begrijpen (set van 6)

  Omgang met mensen verleidt tot zelfwaarneming. Deze en meer wijsheden van Kafka voor het leven van vandaag. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,94
 • Judith de Joode, BOG. boeken
  Judith de Joode, BOG. - Het komt goed (set van 6)

  Leef maar / Je mag oefenen / Er is altijd tijd… Op vriendelijke en voorzichtige wijze steekt Judith de Joode je een hart onder de riem. Voor als het eventjes tegenzit en je wel wat troost kan gebruiken. Met prachtige, tere illustraties van Vere van der Veen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,94
 • J. T. Heins boeken
  J. T. Heins - Er was eens (set van 6)

  Er was eens... een heel oud versje vol dieren, een heks, een prins en prinses. Een versje om heel vaak te lezen en te speuren naar alle verborgen sprookjes en verhalen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,94
 • Kate Schlingemann, Eva Gerlach, Ted van Lieshout, Kees Spiering boeken
  Kate Schlingemann, Eva Gerlach, Ted van Lieshout, Kees Spiering - O arme, arme ik (set van 6)

  Hoe komt het, wil ik weten, dat o arme, arme ik in mijn bedje lig te rillen met veel pijnen als ik slik? Gedichten om van op te knappen als je ziek bent. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,94
 • Anna Woltz boeken
  Anna Woltz - Een dag die niet bestaat (set van 6)

  De juf van Max heeft iets nieuws bedacht: familiedag. Iedereen mag mee naar school: oma’s, opa’s, vaders, moeders en zelfs broers en zussen.Max vindt familiedag maar stom. Het is niet eens een échte feestdag. Dan neemt hij een besluit: op een dag die niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,94
 • Dido Michielsen boeken
  Dido Michielsen - Lichter dan ik

  Java, 1850. Isah groeit op in de de kraton, het vorstenverblijf in Djokja. Haar levensloop lijkt daarmee vast te staan. Maar de eigenzinnige, jonge vrouw weet te ontsnappen aan de traditionele standenmaatschappij. Ze wordt huishoudster én minnares van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Bodo Kirchhoff boeken
  Bodo Kirchhoff - Het onkind

  Wie is er aan het woord wanneer iemand over vroeger vertelt? Dat vraagt een schrijver zich af in een hotel in Italië waar zijn ouders tientallen jaren geleden voor het laatst samen gelukkig waren. Hij logeert er in dezelfde kamer waar zij verbleven en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Zeg NEE tegen afval

  Ook zonder je levensstijl dramatisch om te gooien kun je positieve veranderingen aanbrengen om minder afval te produceren. Dit boekje bevat 101 manieren om de eerste stappen te zetten om het verschil te maken. Maak bijvoorbeeld je eigen zeep, gebruik bamboe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • 101 dingen die je zéker moet doen - Vrouwen

  Het kan best lastig zijn om uit je comfortzone te komen en het avontuur op te zoeken. Want hoe begin je? Nou, met dit boek bijvoorbeeld! Hierin vind je 101 ideeën; ga een gesprek aan met een vreemde, leer een instrument bespelen, ga op een vechtsport of leef… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • 101 dingen die je zéker moet doen - Mannen

  Je bent waarschijnlijk best tevreden met je leven. Je staat op, gaat naar je werk, komt thuis, kijkt tv. Comfortabel toch? Maar waar is het avontuur gebleven? In dit boek vind je 101 tips voor een opwindender leven. Van 'eet insecten' tot 'ga winterkamperen;,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • 101 dingen die je zéker moet doen - Stellen

  Jullie hebben het vast fijn samen, zo heerlijk op de bank. Maar kan jullie leven eigenlijk wel wat pit gebruiken? In dit leuke boek vinden jullie 101 tips om jullie leven een stuk avontuurlijker te maken. Breng bijvoorbeeld een nacht door op het strand. Of… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Opa voor beginners

  Je wordt opa! Een leuk gift boekje om je klaar te stomen voor de rol van je leven! Een boekje met leuke quotes, opa-moppen en tips voor leuke dingen die je met je kleinkind(eren) kunt doen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Oma voor beginners

  Je wordt oma! Een leuk gift boekje om je klaar te stomen voor de rol van je leven! Dit boekje bevat tips, quotes, moppen, interessante weetjes en liedjes om samen te zingen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Mama voor beginners

  Ineens is alles anders: je bent/ wordt moeder!Een leuk gift boekje om je klaar te stomen voor de rol van je leven!. Een boekje met quotes, moppen, weetjes en liedjes om samen te zingen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Joan Ter Maten boeken
  Joan Ter Maten - De cactus

  Er zijn talloze geschriften (fictie en non-fictie, oud en nieuw, in allerlei talen) die over de vraag gaan of buitenaards leven onze aarde heeft bezocht. Nooit hebben wezens van een andere planeet zich overduidelijk, zichtbaar voor iedereen, gemanifesteerd ?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sanne Biesheuvel boeken
  Sanne Biesheuvel - Oorlog aan de Overkant

  Sanne is de dochter van Indiëveteraan Dirk en stuit na zijn dood op zijn dagboekverhalen uit Indië. Zij maakt een reconstructie van dat verleden, van zijn Oorlog aan de Overkant. Dirk werd als dienstplichtig soldaat in 1946 naar Nederlands-Indië gestuurd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • A. Sánchez boeken
  A. Sánchez - Onzichtbaar

  A. Sanchez schrijft vanaf haar jeugd al gedichten, songteksten, voorleesverhalen, science fiction, waarin mens en dier en dus ook Moeder aarde een speciale plaats inneemt. Moeder Aarde vervult in dit verhaal een prominente rol als levend karakter, die door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Durk van der Ploeg boeken
  Durk van der Ploeg - Het ebben van de laatste vloed

  In 1969 wordt de Lauwerszee afgesloten van het Wad. Dat heeft dramatische gevolgen voor het gezin van Tjerk Vogel, die daar al jaren boert en ploetert om land te winnen. Vader wil dat Tunnes, de oudste zoon, het boerenbedrijf overneemt. Die ziet daar geen heil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95