Literatuur

 • Timothy Ferriss boeken
  Timothy Ferriss - Tribe of mentors

  Dé nieuwe Timothy Ferriss, voor alle lezers van Een werkweek van 4 uur Voor de fans van Brené Brown tot Yuval Noah Harari en van Esther Perel tot Neil Gaiman Timothy Ferriss stelde elf zorgvuldig geformuleerde vragen aan een hele verzameling succesvolle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Nathaniel Rich boeken
  Nathaniel Rich - Het verlies van de aarde

  In 1979 wisten we reeds alles wat we nu weten over de wetenschap van klimaatverandering: waarom het gebeurde en hoe we het konden stoppen. In de tien jaar die volgden hadden we een echte kans om het probleem een halt toe te roepen. Het is duidelijk dat we… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Fran Hauser boeken
  Fran Hauser - Nice girls rule

  Nice girls DO get the corner office!Er bestaat een hardnekkige mythe die dicteert dat 'aardige vrouwen' het nooit ver zullen schoppen of gezaghebbende leiders kunnen worden. Veel vrouwen denken ten onrechte dat ze hun vriendelijkheid moeten onderdrukken om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Bill Clinton, James Patterson boeken
  Bill Clinton, James Patterson - President vermist

  Het Witte Huis is de thuisbasis van de president van de Verenigde Staten, de best bewaakte persoon ter wereld. Hoe is het dan mogelijk dat de Amerikaanse president spoorloos verdwijnt?President vermist is het adembenemende verhaal over macht waarin de lezer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Els Hovinga boeken
  Els Hovinga - Vechten of Vluchten

  Renate is gelukkig met haar vriend en geniet met hem van het leven in Groningen. Als haar beste vriendin Fleur een vreselijke misstap begaat, helpt Renate haar uit de brand. Ze neemt alle schuld op zich om Fleur zo te helpen. Want als je goed bent voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Leopoldus RG Kenis boeken
  Leopoldus RG Kenis - Erwin B. Van Sinek

  Erwin leidt een simpel leven. Hij is net verhuisd en stiekem verliefd. Toch komt er abrupt een einde aan zijn leven door een tragisch werkongeval. De Man Met De Lampion heeft medelijden met de jongeman en laat hem zijn eigen opbaring en begrafenis als geest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,90
 • Paul Boogers boeken
  Paul Boogers - De gruwelijke en giftige sprookjes van Abuelo Pabuelo deel 2

  Wegens overdonderend succes gaat Boogers onver-moeibaar verder met het volgende deel van de trilogie: ‘De sprookjes’ Welke onverlaat liet het heelal uitdijen? Wie liet de Noordpool ontdooien? Waarom de sprookjeswereld hardnekkig blijft ontkennen dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Henriette Faas boeken
  Henriette Faas - De reizen van Olafur Egilsson

  Een 17e-eeuwse IJslander ontvoerd door moslimpiraten Met een voorwoord van Prof. dr. Hans Renes, historisch-geograaf In de zomer van 1627 plunderden Barbarijse zeerovers uit Noord-Afrika de zuidkust van IJsland. Bijna vierhonderd gevangenen werden weggevoerd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Terug naar toen we begonnen

  Bruegel is een bakermat. Zijn werk van ruim vier eeuwen geleden is als een krachtige levensboom blijven doorgroeien tot vandaag. Met de schilderijen van Pieter Bruegel de Oude voor ogen verzamelde Ivo van Strijtem veertig eigentijdse Nederlandstalige gedichten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Hetty Kleinloog boeken
  Hetty Kleinloog - Volle bloei

  Volle bloei is het verhaal van vijf vrouwen op leeftijd: Danny, Wanda, Lies, Anneke en Greetje. Ze ontmoeten elkaar op de begraafplaats, waar ze bloemen leggen op de graven van hun overleden echtgenoten. Als blijkt dat ieder van hen nog een droom te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Jeroen Siebelink boeken
  Jeroen Siebelink - Vaders en zonen MP

  Dertien vaders tonen zich van hun meest kwetsbare kant. Ze vertellen over de liefde voor hun kind en hun eeuwige twijfel of ze een goede vader zijn De vaders in dit boek hebben één ding gemeen: ze nemen het vaderschap heel serieus. Zij voelen zich betrokken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Konstantin Paustovski boeken
  Konstantin Paustovski - Het verhaal van een leven 2

  Verhaal van een leven is wat Konstantin Paustovski (1892-1968) zelf een ‘epische autobiografie’ heeft genoemd. In een briljante romanvorm vertelt hij over zijn kinderjaren, het einde van de tsarentijd, de hongersnood na de revolutie, de Nieuwe Economische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Claire Lennart boeken
  Claire Lennart - Huisjes van kaarten

  In ‘Huisjes van kaarten’ van Clare Lennart rouwt de dromerige schrijfster Therese Lucia Landolf om de dood van haar grote liefde. Vanaf haar etage boven een kruidenierswinkel aan de Utrechtse Steenweg bekijkt zij de wereld om zich heen van een afstand. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hannah Beckerman boeken
  Hannah Beckerman - Kon ik het maar zeggen

  'Ik ben total verliefd op dit boek.' Jojo Moyes 'Emotioneel, hartverscheurend en geweldig geschreven… Wat een heerlijk verhaal.' Kate Mosse 'Je móet gewoon doorlezen.' John Boyne 'Onweerstaanbaar en aangrijpend.' Marian Keyes Een hartverwarmende roman over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Saygin Ersin boeken
  Saygin Ersin - De Pasja van de keuken

  De Pasja van de Keuken is het verhaal van een jonge prins die ontsnapt aan een van de bloedigste slachtpartijen uit de geschiedenis van het Ottomaanse Rijk. Als zijn kooktalent aan het licht komt, neemt de paleiskok hem onder zijn hoede. Volgens de legende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Soheila Fors, Ingalill Bergensten boeken
  Soheila Fors, Ingalill Bergensten - Liefde werd mijn wapen

  Soheila Fors werd geboren in Iran tijdens het sjah-tijdperk. Haar leven is een vertelling van een ongewone vader, van mishandeling en vreemdelingschap, van groepscultuur zowel in goede als in slechte zin en van een langdurig verlangen om God te leren kennen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Christina Suzann Nelson boeken
  Christina Suzann Nelson - Als we het overleven

  Vier schoolvriendinnen waren vast van plan om contact te houden na hun afstuderen. Nadat ze elkaar vijfentwintig jaar niet gesproken hebben, komen er drie weer terug bij hun 'alma mater', de universiteit waar ze zijn opgeleid. Daar komen ze erachter dat hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Lieve van den Berg, Lucy Neetens, Ilona Poot, Esmeralda van Belle boeken
  Lieve van den Berg, Lucy Neetens, Ilona Poot, Esmeralda van Belle - Stilte versus storm

  Woorden vormen in stilte een verhaal, totdat uit het niets een storm opsteekt. De wind herschikt de woorden en creëert een nieuw verhaal. In deze bundel lees je telkens twee met elkaar verbonden verhalen. Een in stilte en een stormachtig, geschreven door twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Anton Holban boeken
  Anton Holban - Een dood die niets bewijst

  Een dood die niets bewijst (1931) is het verhaal van de liefde tussen Sandu en Irina, die niet zonder elkaar kunnen, al lijkt er te weinig te zijn wat hen werkelijk bindt. Aan de ene kant wil Sandu dat Irina er voor hem is, maar aan de andere kant bevredigt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Toni Matas, Birgit Akesson boeken
  Toni Matas, Birgit Akesson - Het verhaal van Jezus

  Ben je benieuwd naar wat Jezus zei en deed? Of wil je graag ontdekken wie Hij was en waarom Hij naar de aarde kwam? Dan moet je dit stripverhaal over het leven van Jezus zeker lezen! In dit boek ga je ontdekken wat voor plannen God voor alle mensen heeft. En… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,90
 • Libby Page boeken
  Libby Page - Het zwembad

  Rosemary woont al haar hele leven in de Londense wijk Brixton. Maar haar buurt is onherkenbaar veranderd; de bibliotheek waar ze vroeger werkte werd gesloten, de kruidenier die iedereen kende is nu een trendy bar en haar geliefde man, George, is overleden. Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Frank Bokern boeken
  Frank Bokern - Hoeden en petten en dameskorsetten

  Economische vluchtelingen zouden we ze nu noemen, jongens als Anton Dreesmann, Johann Peek, Heinrich Cloppenburg en Anton Kreijmborg. Ze nemen geen genoegen met het schrale bestaan in Westfalen en trekken naar Nederland om hun geld te verdienen met de handel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Mira T. Lee boeken
  Mira T. Lee - Het is hier zo mooi

  Miranda beschermt haar jongere zusje Lucia altijd. Lucia is slim en innemend, maar ook koppig en enorm impulsief. Als Lucia rond haar twintigste opeens stemmen begint te horen, moet Miranda haar zusje gedwongen op laten nemen. Met een scala aan medicatie komt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Linda Kage boeken
  Linda Kage - Mason

  Het kan me niet schelen wat mijn nichtje zegt; ik ben niet de koningin van onmogelijke relaties. Ik bedoel, alleen maar omdat mijn laatste vriendje geprobeerd heeft me te vermoorden, me daarbij een litteken in mijn nek heeft bezorgd, en me vervolgens dwong om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Hester Van ‘t Hek boeken
  Hester Van ‘t Hek - #Lief

  Flo van Dieven is een stuntel, dat weet iedereen. In de liefde en in het leven. Maar ze is grappig, sympathiek en leuk om bij in de buurt te zijn, zo zeggen haar vrienden. Zelf heeft ze er meer last van. Ze worstelt na vier jaar nog steeds met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50