Literatuur

 • Evi van Arragon boeken
  Evi van Arragon - Ik ben (niet) normaal

  Hoe is het om opgesloten te worden? Om niet meer zelf te mogen kiezen wat je wel en niet wil, om in alles beperkt te worden door iets dat je zelf hebt veroorzaakt? Of niet? Schrijfster Evi van Arragon schreef in de tijd dat zij binnen gesloten jeugdzorg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ed Heijmans boeken
  Ed Heijmans - Bokkensprongen

  Berend Schoonmaker wordt geboren in het midden van de jaren vijftig van de vorige eeuw. Zijn ouders zijn agrariërs in een klein christelijk dorp.De eenzaamheid van het platteland vormt hem tot een in zichzelf gekeerd mens. Hij interpreteert en observeert de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mijn zoon en ik

  "Er waren dagen dat ik nergens zin in had. Ik voelde me futloos, had geen honger, eten lukte gewoonweg niet. Ik kon alleen maar denken. Altijd maar piekeren. Waarom ik? Waarom kan mijn leven niet gewoon zijn? Maar telkens ik naar mijn zoon keek, wist ik: voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Guus Kuijer boeken
  Guus Kuijer - De bijbel voor ongelovigen

  Alle delen (zes stuks!) van De Bijbel voor ongelovigen zijn nu in één gebonden boek gebundeld, en geïllustreerd met beroemde zeventiende-eeuwse schilderijen en miniaturen. Alle Nederlandse en Vlaamse kunstenaars van naam uit de late middeleeuwen tot en met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  57,50
 • Saskia Smith, Martine de Vente boeken
  Saskia Smith, Martine de Vente - Tis hier geen hotel

  Gesmijt met de deuren, muziek tergend hard, een immer lege koelkast, continue rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; iedereen die een puber in huis heeft weet waar we over praten. En hoewel ze ons soms slapeloze nachten bezorgen, is het met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Luz Gabás boeken
  Luz Gabás - Als vuur in het ijs

  Spanje halverwege de negentiende eeuw. Twee jonge mensen worden in een periode van burgeroorlog van elkaar gescheiden. De jonge Attua droomde van een carrière in het leger, maar als zijn vader wordt vermoord, spat zijn droom uiteen. Hij wilde met Cristela een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Emily Gunnis boeken
  Emily Gunnis - Het meisje in de brief

  1956. Tienermeisje Ivy Jenkins raakt zwanger. Een grotere schande bestaat er niet, en ze wordt naar St. Margaret’s gestuurd, een kil, door nonnen geleid tehuis voor ongetrouwde moeders. Haar baby wordt tegen haar wil ter adoptie aangeboden. Ivy zelf zal St.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Stephen Hawking boeken
  Stephen Hawking - De antwoorden op de grote vragen

  Stephen Hawking nog eenmaal aan het woord In dit prachtige boek weet Stephen Hawking complexe problemen op simpele wijze uit te leggen. Helder, doordacht en met een groot gevoel voor humor. Professor Hawking was een van de beroemdste wetenschappers van onze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jane Gardam boeken
  Jane Gardam - De dochter van Crusoe

  Aan het begin van de vorige eeuw wordt de zesjarige Polly Flint achtergelaten bij haar twee vrome tantes, een norse weduwe en een onberekenbare dienstmeid. In hun gele huis aan de Engelse kust, met niets anders dan duinen en een uitgestrekt landschap om zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Teun van de Keuken boeken
  Teun van de Keuken - De supermarktsurvivalgids

  Journalist, columnist en programmamaker Teun van de Keuken helpt je de beste keuzes maken in de supermarkt Teun van de Keuken is de best denkbare reisleider voor de supermarkt: de afgelopen jaren heeft hij enorm veel kennis opgedaan over de voedselindustrie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Lucianus boeken
  Lucianus - Lucius, of: de ezel

  Lucius, of: de ezel is een korte roman over een man die in een ezel verandert. In De gouden ezel, het meesterwerk van de Noord-Afrikaanse auteur Apuleius, wordt dit gegeven van de nodige diepgang voorzien. De auteur van Lucius, of: de ezel pakt het heel anders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Linda Boström Knausgård boeken
  Linda Boström Knausgård - Welkom in Amerika

  Ellen groeit op in een licht gezin. Althans, volgens haar moeder, een succesvolle en levenslustige actrice die in haar eigen wereld leeft. Maar sinds de dood van vader wordt er niet meer vrij gespeeld in het grote huis, sluit haar grote broer zich op in zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Sarah Ladipo Manyika boeken
  Sarah Ladipo Manyika - Als een muildier dat roomijs naar de zon draagt

  Morayo Da Silva is een wereldwijze Nigeriaanse vrouw van 75. Ze geniet van haar leven in het hippe San Francisco; ze maakt roadtrips in haar vintage Porsche, gaat graag een praatje aan en mijmert over haar favoriete romanfiguren. Maar als ze valt, is het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Babette Labeij boeken
  Babette Labeij - ZING!

  Zangeres en Nederlands bekendste zangcoach Babette Labeij is er heilig van overtuigd: iedereen kan zingen. Het enige wat je nodig hebt is het lef om je mond open te doen en geluid te maken – in je eigen huis, in de auto, onder de douche… waar je maar wilt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Keziah Frost boeken
  Keziah Frost - Een tweede leven voor Norbert Z.

  Een tweede leven voor Norbert Z. is een bijzonder boek dat ons eraan herinnert dat we nooit te oud zijn om een nieuwe weg in te slaan. Een verhaal over vriendschap, eenzaamheid en grote successen op latere leeftijd. Norbert Zelenka is een bescheiden man en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Laura Janssens boeken
  Laura Janssens - Niet nu Laura

  Niet nu Laura begon als een uit de hand gelopen grap, maar is intussen uitgegroeid tot een volwaardige webcomic met duizenden fans. Deze eerste bundeling cartoons en strips vinden hun inspiratie in de alledaagsheid. Laura tekent wat Instagram ons niet vertelt:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Japke-d. Bouma boeken
  Japke-d. Bouma - Mag ik even iets tegen je aanhouden?

  Waarom praten we zo raar? Zo vind je ‘passie’ tegenwoordig bij de bakker, hebben volwassen vrouwen het over hun ‘vriendinnetje’ en ‘mannetje’ en komen ze bij de politie ‘ter plaatse’ in plaats van dat ze ergens arriveren. Gek wordt een mens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Marec boeken
  Marec - Real fake news

  2018 een fake nieuwsjaar? Niet volgens Marec. Donald Trump en Kim Jong-Un begonnen een Stormy bromance, ter w ijl seksrobots de wereld veroverden. In hogere sferen schoot Elon Musk een Tesla richting Mars en bestookten F16’s de Belgische politiek. De Rode… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Kathryn Hughes boeken
  Kathryn Hughes - De sleutel

  1956. Ellen werkt als leerling verpleegkundige in een krankzinnigengesticht in een Engels dorpje. Daar bouwt ze een band op met een bijzondere patiënte.Wanneer diens behandelend arts in opspraak raakt wordt Ellen gedwongen een pijnlijke keuze te maken.2006.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Pasquale Renna boeken
  Pasquale Renna - Pasquale's Poëtisch Podium

  Pasquale Renna, een kunstenaar van Nederlands-Italiaanse origine, beeldt en verhaalt passievol de grafische en letterkundige discipline. Geboren te ’s-Hertogenbosch, vertoefde in vele oorden Europawijd, in steden als Milaan, Venetië, Palermo en Praag, zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Tamera Alexander boeken
  Tamera Alexander - Kerst op Carnton

  In de nadagen van de Amerikaanse burgeroorlog ontdekken een gewonde soldaat en een behoeftige weduwe de ware betekenis van Kerstmis - en van opofferende liefde. Aletta Prescott, onlangs weduwe geworden, worstelt om in het leven overeind te blijven samen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jean Giraud, Jean-Michel Charlier boeken
  Jean Giraud, Jean-Michel Charlier - Gebroken neus / De wereld van Gir

  Blueberry ontsnapte maar net aan de kogel in het razend spannende "Angel Face". Voor de blanken is hij nog steeds vogelvrij en hij is nu ondergedoken bij… de Apachen! Hij heet nu Tsi-na-pah (oftewel Gebroken Neus) en geniet het vertrouwen van Apachenleider… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • C.J. Tempelman boeken
  C.J. Tempelman - Tante Lobelia

  Het moest een keer worden verteld, haar verhaal. Van een zoektocht naar geluk. Van boosheid op en liefde voor het leven. Van verdriet en van dankbaarheid. Van humor. Van asociale onverstoorbaarheid. Van verrassende warmte. Van genadeloze hardheid. Van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Barbara Wareman boeken
  Barbara Wareman - Keer op keer

  Het bewogen levensverhaal van mij. Na de diagnose hiv trouwde ik om vervolgens snel weer te scheiden. Na mijn echtscheiding raakte ik verstrikt in een leven met loverboys. Ik raakte zwaar verslaafd aan de crack-cocaïne. Doordat ik mijn hiv medicatie niet meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • John G. Faas boeken
  John G. Faas - Ter geruststelling...

  Zesentwintig gebeurtenissen over Arie van A... tot en met Zita Z.... Gebeurtenissen die voor het merendeel zijn gebaseerd op werkelijke voorvallen uit de jongensjaren van de schrijver. Sommige heeft hij zelf meegemaakt, andere van 'horen zeggen'. Alles met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95