Literatuur

 • G. van Wageningen boeken
  G. van Wageningen - Zomer van geluk

  Marianne Leeuwenbergh is verloofd met de boerenzoon Jan. Deze is zeer bezitterig en jaloers aangelegd. Daardoor ontstaan er al spoedig moeilijkheden in hun verhouding.Marianne zoekt en vindt steun bij de jonge huisarts Chiel. Tussen hen bloeit langzaam de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Roos Verlinden boeken
  Roos Verlinden - Ogenblauw

  Tessel Smit, die al jong weduwe was, leidt thans het secretariaat van een internistenmaatschap.Haar zoon en dochter wonen inmiddels op zichzelf. Zij merkt sterker dan ooit dat ze nu zichzelf kan zijn, maar ze wordt zich tevens bewust van het masker dat ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Erven Hetty Luiten boeken
  Erven Hetty Luiten - Vogelvlucht

  Aangrijpend verhaal over mishandelde zusjes Merel is op haar vierde geadopteerd uit een kindertehuis in Bolivia, waar haar zusje Margriet ook vandaan komt. Naar buiten toe leek het een perfect gezin, maar hun Nederlandse moeder strafte de meisjes veel, sloeg… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Monika Peetz boeken
  Monika Peetz - Zeven dagen zonder

  De vijf vriendinnen Eva, Judith, Kiki, Estelle en Caroline zien elkaar iedere eerste dinsdag van de maand in het Franse restaurant Le Jardin. Ze nemen een gemeenschappelijk besluit: samen onthaasten, ontslakken en afvallen is het devies. Voor hun jaarlijkse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • Margriet de Moor boeken
  Margriet de Moor - Van vogels en mensen

  Op een nacht beleeft een vrouw de moord, die haar tijdens kwaadaardige politieverhoren is aangepraat, als werkelijk door haar begaan. De ochtend daarop bekent ze. Ze wordt veroordeeld. Dit is de kern van een weefsel van gebeurtenissen waarin moord en doodslag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,00
 • Bart Plouvier boeken
  Bart Plouvier - Over de dingen

  Plouviers poëzie is een grote zoektocht naar de ideale relatie tussen inhoud en vorm: hoe zet de dichter wat hij zeggen wil op papier? Zijn literair credo – vorm is inhoud is vorm – indachtig, zoekt Plouvier op een indringende manier bij elk gedicht de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Vonne van der Meer boeken
  Vonne van der Meer - Vindeling

  Vonne van der Meers nieuwe roman ‘Vindeling’ begint in Boedapest in 1956. Jutka Horvath vlucht tijdens de chaotische dagen van de Hongaarse opstand samen met haar moeder via Oostenrijk naar Amsterdam. Haar leven begint met verlies: van haar familie, haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Pia de Jong boeken
  Pia de Jong - Pia's Amerika

  Zes jaar geleden vertrok Pia de Jong met haar gezin naar Princeton, een universiteitsstadje aan de oostkust van Amerika, vlak bij New York. Sinds die tijd schrijft ze elke week over wat ze daar zoal meemaakt. Soms in de rol van de verbaasde immigrant, met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • 40 jaar Star Wars

  1977 De film: Star Wars 'A New Hope' wordt voor het eerst in de bioscopen vertoond. Duizenden fans wachten buiten in lange rijen om het grootste science-fantasy avontuur ooit te zien. 2017, 40 jaar later, Het uitgebreide Star Wars universum heeft nog niets aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Fontijn boeken
  Jan Fontijn - Moederskinderen

  Het was voor Jan Fontijn een schok van herkenning toen hij Stendhals emotionele beschrijving las over de dood van diens moeder. Het herinnerde hem aan de nauwe band die hij als kind met zijn eigen moeder had en hoe die band door haar verschrikkelijke dood werd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Knuisje en de Kleine Bijlmer

  "Scherp, pijnlijk maar ook vaak grappig !" "Soms erg bot en dan weer super-gevoelig !" "Af en toe vulgaire maar tegelijk zinnelijke sex !" "Tederheid in contrast tot bruut geweld !" "Niet bepaald politiek correct, maar wel eerlijk !" Bovenstaande quotes vatten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Basje Boer boeken
  Basje Boer - Nulversie

  Vijf mensen reizen af naar een hotel in de Achterhoek voor een masterclass scenarioschrijven. In twee weken tijd zal ieder van hen zijn eigen filmscenario schrijven, geïnspireerd op The Breakfast Club, de highschoolklassieker over hokjesdenken. Terwijl docent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ben Zwaal boeken
  Ben Zwaal - Zeesnede

  B. Zwaal is een dichter die met een grandioos taalvermogen de wereld toont in al haar facetten, niet alleen als natuurverschijnsel maar ook als erotische verschijning, als de zee, het water, de vrouw, de kleuren en geuren van alles wat tastbaar is. Zijn werk,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Elle Kennedy boeken
  Elle Kennedy - De fout

  John Logan lijkt het perfecte leven te hebben: hij is een van de sterren van het succesvolle ijshockeyteam, haalt goede cijfers en over aandacht van vrouwen hoeft hij zeker niet te klagen. Met zijn goeie looks en vrolijke persoonlijkheid pakt hij iedereen in.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Jack Miles boeken
  Jack Miles - God in de Koran

  Wie is Allah? Wat maakt hem bijzonder? Wat wil hij? Op deze vragen probeert Jack Miles een antwoord te geven. Vanuit een literair standpunt en met grote belezenheid analyseert Miles de Koranverhalen over personen die ook uit de Bijbel bekend zijn, zoals Adam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jonathan Swift boeken
  Jonathan Swift - De reizen van Gulliver

  Het reisverhaal is wereldberoemd: Gulliver bezoekt het eiland Lilliput (waar alles twaalf keer zo klein is als bij ons), Brobdingnag (het land der reuzen), het vliegende eiland Laputa en de Houyhnhnms, ethisch hoogstaande paarden. De reizen van Gulliver wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Anne-Marie Hooyberghs boeken
  Anne-Marie Hooyberghs - Als het hart spreekt

  De achttienjarige Leolina is de hoofdpersoon in de streekroman ‘Als het hart spreekt’ van Anne-Marie Hooyberghs. Zij komt uit een gegoed Vlaams milieu, maar voor haar moeder Apollonia is het nog niet genoeg. Zij wil dat Lina trouwt met een man van adel.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Martin Hendriksma boeken
  Martin Hendriksma - Vaderkoorts (set van 10)

  Zo’n vader die je nooit wilt worden. Die zijn zoon volstouwt met nutteloze voetbaltips en vervolgens een uur lang staat te schreeuwen langs de lijn. Zo’n vader uit de foute tv-spotjes van Sire. Maar wat gebeurt er als je eeuwige beminnelijkheid je op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Pascal Rabaté boeken
  Pascal Rabaté - Didier, het 5e wiel aan de tractor

  Didier, het 5e wiel aan de tractor Tekst: Pascal Rabaté Tekeningen: François Ravard Full color, 80 pagina’s, hardcover, 22 x 30 cm. EAN 9789493109001 Release 17-01 Verkoopprijs 24.99 De 45-jarige Didier woont samen met zijn zus op een kleine Bretonse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Chester Navarro boeken
  Chester Navarro - Het weerwolf clubje van het DEF-huis

  Jonathan Daflaar komt uit Curaçao en volgt de studie rechten. In zijn oorspronkelijke kringen maakt hij hevige pesterijen en sociale vernedering mee, in zijn nieuwe kring is hij juist populair en geliefd. Vanwege zijn psychosegevoeligheid is hij kwetsbaar,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Els Boot boeken
  Els Boot - Skopelos

  Paul van den Berg is een vijfenzestig jarige vermogensbeheerder bij een grote financiële instelling. Hij groeide op in een streng Christelijk gezin. Zijn hele leven heeft hij geworsteld met zijn homoseksuele geaardheid. Zijn schuldbewuste levenshouding maakte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Celeste Ng boeken
  Celeste Ng - Kleine brandjes overal

  In Shaker Heights, een rustige, progressieve plaats in Cleveland, is alles minutieus gepland. Van de lay-out van de straten tot de kleur van de huizen en de succesvolle levens van de bewoners Niemand belichaamt deze principes beter dan Elena Richardson. Totdat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Hannah Buckland boeken
  Hannah Buckland - Theedoeken en toekomstdromen

  Rebecca Hayworth is gelukkig getrouwd met haar man Jack, de predikant van Capford. Ze moet wel even haar draai vinden als domineesvrouw van het dorp; er wordt veel van haar verwacht. Het verlangen naar een kind ligt daarom onder de oppervlakte verborgen. Toch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • B.A. Ramsbottom boeken
  B.A. Ramsbottom - Geroepen door de Opperherder

  In 'Geroepen door de Opperherder' wordt beschreven hoe God drie mannen, een Poolse Jood, een Engelse herdersjongen en een voormalig arminiaans predikant, op wonderlijke wijze uitstoot tot werk in Zijn koninkrijk. De stichtelijke levensgeschiedenissen zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Annelies Verbeke boeken
  Annelies Verbeke - Deserteren

  Wanneer de auteur in een zelfgegraven graf discreet ligt na te denken over het einde van haar schrijverschap, komen haar schaduwzijden in verzet en dwingen haar tot groepstherapie. Daarbij ontmoet ze enkele notoire personages, onder wie Werther, wellicht de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50