Literatuur

 • Chidera Eggerue boeken
  Chidera Eggerue - Wat een tijd om alleen te zijn!

  In Wat een tijd om alleen te zijn! is The Slumflower je levensgoeroe, vertrouwelinge en beste vriendin. Ze laat je zien dat alleen zijn niet slechts gewoon oké is: het is zo ongeveer het allerbeste wat je verdorie ooit is overkomen. Zoals ze zegt: 'je bent… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Erik Kriek boeken
  Erik Kriek - Het onzienbare

  Kriek brengt de fascinerende wereld van Lovecraft met zijn karakteristieke tekenwerk tot leven. Het resultaat: een bijzondere bundel beeldverhalen die de lezer opnieuw met Lovecraft laat kennismaken.Het duistere oeuvre van H.P. Lovecraft is van grote invloed… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Huizer Schrijversgilde boeken
  Huizer Schrijversgilde - Leven in twee werelden

  Leven in twee werelden en andere verrassende verhalen Vijftien leden van het Huizer Schrijversgilde en vijf winnaars van de schrijfwedstrijd 'Voorleesverhalen' schreven meeslepende verhalen met onverwachte wendingen. Het Huizer Schrijversgilde werd in oktober… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • John Steinbeck boeken
  John Steinbeck - Muizen en mensen

  George en de mentaal zwakke Lennie zijn onafscheidelijk. Als Lennie wordt beschuldigd van aanranding van een meisje moeten ze op zoek naar ander werk, dat ze vinden op de boerderij van de vader van Curley. Maar ook daar gaat het mis. Curley merkt dat zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Ben Kahmann boeken
  Ben Kahmann - De Waterval

  In het begin van de Tweede Wereldoorlog bedenkt Wim Janssen een opvallende stunt in een Arnhemse bioscoop, waar de bezetter niet blij mee zal zijn. De andere leden van het verzetsgroepje proberen hem ervan af te houden want zij vinden het te riskant.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Erik Harteveld boeken
  Erik Harteveld - Van Nijlande tot Heelal

  Van Geert Nijland (Klijndijk 1942) verscheen in 2010 het boek Landschrift in landstaal en streektaal, gedichten over het boerenleven. Hierin verzamelde hij gedichten over het platteland van over de hele wereld. Met name de poëzie van Erik Harteveld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jean-Marc van Tol boeken
  Jean-Marc van Tol - Musch DL

  dwarsligger 610 Jean-Marc van Tol Musch Een fascinerende vertelling voor iedereen die van vaderlandse geschiedenis houdt. Het is 1650. Achter de pracht en praal van de Gouden Eeuw zijn ontluisterende intriges rond stadhouder Willem II gaande. Spin in het web… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Ik zie je op het strand DL

  dwarsligger 607 Jill Mansell Ik zie je op het strand Romantische verwikkelingen, misverstanden en zussenrivaliteit – een feelgoodverhaal om in een keer uit te lezen. Ik zie je op het strand is de ultieme zomerroman! Clemency is niet op zoek naar de liefde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Willem Elsschot boeken
  Willem Elsschot - Het huwelijk / Le mariage

  De Vlaamse romancier Willem Elsschot was een even nuchter als ongenadig waarnemer van de schijnheilige kleinburger. Hij debuteerde als dichter, maar publiceerde zijn jeugdverzen pas in 1934. Wie Elsschot zegt, denkt niet meteen aan poëzie. Toch zijn het juist… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Kristien de Winter boeken
  Kristien de Winter - De blanke Indiaan

  ‘De Blanke Indiaan’ is een waargebeurd verhaal, waarin een stuk onverwerkte Vlaamse geschiedenis, Nederlands bloed, oosterse bewegingen en een indiaans hart verweven zijn tot één levensdraad. Het is een boek vol intense emoties. Het is geen triest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Tarjei Vesaas boeken
  Tarjei Vesaas - Het ijspaleis

  In een klein Noors dorp gaan twee jonge meisjes, de eenzelvige Unn en de levendige Siss, een intense vriendschap aan. Bij het meer buiten het dorp staat het ijspaleis: een bevroren waterval, door de elementen omgetoverd tot een fantastische constructie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Lize Spit boeken
  Lize Spit - Het smelt DL

  dwarsligger 609 Lize Spit Het smelt In Eva’s geboortejaar worden in het kleine Vlaamse Bovenmeer slechts twee andere kinderen geboren, allebei jongens. De drie maken er hun hele jeugd samen maar het beste van, tot de puberteit aanbreekt. Opeens ontstaan er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Joanne Harris boeken
  Joanne Harris - De aardbeiendief DL

  dwarsligger 606 Joanne Harris De aardbeiendief Van de schrijfster van Chocolat Na haar vele omzwervingen heeft Vianne Rocher eindelijk in Lansquenet, waar ze ooit als buitenstaander de boel flink opschudde, een thuis gevonden. Samen met haar dochter Rosette… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Paulien Cornelisse boeken
  Paulien Cornelisse - Taal voor de leuk DL

  dwarsligger 604 Paulien Cornelisse Taal voor de leuk ‘Een nieuw, meesterlijk taalboek van Paulien Cornelisse!’ – Matthijs van Nieuwkerk in DWDD Na de bestsellers Taal is zeg maar echt mijn ding en En dan nog iets is het weer tijd voor Pauliens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jenny Colgan boeken
  Jenny Colgan - Café Zon & Zee DL

  dwarsligger 603 Jenny Colgan Café Zon & Zee Feelgood vol humor, passie en romantiek Voor de lezers van Jill Mansell en Jojo Moyes Eindeloze, lege stranden, prachtige natuur, waarom zou je zo’n plek verlaten? Flora McKenzie weet zeker dat het goed was om het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Jane Fallon boeken
  Jane Fallon - Even goede vrienden

  Jane Fallon is de koningin van de ‘sweet revenge’, en in ‘Even goede vrienden’ is ze scherper en grappiger dan ooit!Amy dacht dat ze álles wist van haar beste vriendin Melissa. Maar ja, Amy dacht ook dat ze verloofd was met de man van haar dromen. Tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • René Ofsen boeken
  René Ofsen - Een vorig leven als Retrov de Woudloper

  De schrijver, voorheen ook Paragnost, wilde weten of er inderdaad vorig levens bestaan. Hij deed het verzoek aan zijn gids How Lung M'Ho. Die reageerde niet, maar 3 jaar later werd hij vlak voordat hij insliep met zijn gids geconfronteerd. Die vertelde dat hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • René Ofsen boeken
  René Ofsen - Paranormaal Gestoord

  Maria werkt op paranormaal gebied. Ze ontmoet de liefde van haar leven. Zodra ze samen wonen merkt hij dat ze psychisch niet in orde is en tot zijn schrik komt hij er achter dat ze mensen bedondert. Geld, sex, juwelen, grote auto en huis is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Martijn Benders boeken
  Martijn Benders - Baah Baaah Krakschaap / De P van Winterslaap

  Dubbele dichtbundel, de achtste van Martijn Benders, lyrische poëzie met een sprookjesachtig karakter.De achtste Nederlandstalige dichtbundel van Martijn Benders is een dubbelbundel met twee voorzijdes, twee dichtbundels die elkaar in het midden van het boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,75
 • Tsafrira Levy boeken
  Tsafrira Levy - De Engelse brieven

  Op het moment dat Annabel een stapeltje oude Engelse sollicitatiebrieven voor de functie van een au pair vindt en de geschrokken reactie van haar ouders ziet, legt ze meteen de link naar haar lang bestaande gevoel dat iets in hun gezin niet klopt, zonder dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Iris Luijten boeken
  Iris Luijten - Het melkmeisje

  Eva is een zestienjarig meisje dat uit een armoedig gezin komt waar ze stelselmatig wordt mishandeld. Ze vlucht regelmatig in haar fantasiewereld, haar overlevingsmechanisme. De dag nadat de bom thuis weer is gebarsten, besluit ze weg te lopen. Het begin van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Federica Brunini boeken
  Federica Brunini - De geheime bed & breakfast

  De vriendinnen Tamara en Dana runnen een zeer speciale B&B op een beeldschoon eiland in de Middellandse zee. De idyllische plek staat niet in de reisgidsen, heeft geen website, er kunnen maar vijf mensen verblijven en de enige manier om je reservering te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Howard Jacobson boeken
  Howard Jacobson - Leef een beetje!

  Een geestige roman over liefde op latere leeftijd, van de winnaar van de Man Booker Prize Rond haar negentigste levensjaar vergeet Beryl Dusinbery vrijwel alles _ tot aan haar eigen kinderen toe. Ze slijt haar dagen met het treiteren van haar verzorgers en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Fabio Genovesi boeken
  Fabio Genovesi - In het diepe

  Eindeloze zomerdagen, roomijs en het zoute water van de zee: duik in de wonderlijke, levendige en fantasierijke wereld van de kleine Fabio, die opgroeit met een afwezige vader.Fabio Mancini, zes jaar oud, groeit op in een klein Toscaans kustplaatsje. Hij woont… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Kati Naumann boeken
  Kati Naumann - Heimweeland

  Een vergeten stuk Duitsland en een familiegeheim komen samen. In een zoektocht naar zichzelf zoekt Milla via geotracking naar verloren plaatsen. Midden in het Thüringer Woud stuit ze op een overwoekerd hotel, waar ze een schriftje van een jong meisje vindt.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99