Literatuur

 • Jean Rhys boeken
  Jean Rhys - Alle verhalen

  De niet eerder vertaalde verzamelde verhalen van Jean Rhys vormen een duizelingwekkende en sprankelende collectie van een van de grote schrijvers van de twintigste eeuw. Rhys dankt haar faam vooral aan de roman De wijde Sargassozee, maar de verhalen die zij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Delphine de Vigan boeken
  Delphine de Vigan - Verborgen verbintenissen

  Théo en Mathis zijn twaalf en hebben een nieuwe geheime hobby: drinken. Mathis’ moeder vindt Théo vooral een slechte invloed op haar zoon, biologiedocente Hélène maakt zich juist zorgen om haar steeds vermoeider en fragieler ogende leerling. Ze herkent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Nadia de Vries boeken
  Nadia de Vries - Kleinzeer

  Toen Nadia de Vries nog een meisje was kreeg ze te horen dat ze misschien nooit volwassen zou worden. Na eindeloze ziekenhuisonderzoeken en een even lang verblijf bleek dat ze systemische mastocytose had, een zeldzame ziekte die soms ontaardt in een agressieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nettie Dees boeken
  Nettie Dees - Beter dan gedacht

  De familieroman ‘Beter dan gedacht’ van Nettie Dees gaat over een leeg nest en over loslaten. Franny en Stefan zijn weer met z’n tweetjes als hun kinderen het huis uit gaan. Stefan wil verhuizen, maar Franny kan niet wennen aan de nieuwe situatie en wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Bart Stouten boeken
  Bart Stouten - Liefde en andere overvloed

  Al wekenlang wordt radiomaker en dichter Jeroen gestalkt door een hevige fan van zijn stem. Ze overlaadt hem met geschenken, van homeopathische middelen tot tangaslips en fruitsalades. Op een goede morgen ligt de Oegandese Jim te slapen in de hal van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Liz Hartevelt boeken
  Liz Hartevelt - Verwilderd

  'Ik wilde een ‘bekijk de straatstenen eens vanuit een ander oogpunt’ date voorstellen, maar dat gaat dus niet door.’ River is altijd onderdeel geweest van de Locke-tweeling, een duo waar nogal over gekletst wordt. Ze hebben allebei nogal een los seksueel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Paolo Cognetti boeken
  Paolo Cognetti - De acht bergen

  WINNAAR VAN DE PREMIO STREGA 2017 Pietro is een stadsjongen uit Milaan. Zijn vader is chemicus, en gefrustreerd door zijn baan. Zijn ouders delen een liefde voor de bergen, dat is waar ze elkaar ontmoetten, waar ze verliefd werden en waar ze trouwden in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Lori Benton boeken
  Lori Benton - De zoon van de kraai

  In ‘De zoon van de kraai’ van Lori Benton gaat een moeder op zoek naar haar vierjarige zoon, die ontvoerd werd door indianen. Ohio, 1774. De zwangere Clare Inglesby strandt met haar gezin in de bergen. Als haar man hulp gaat halen, komt hij niet meer terug… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Anne Jacobs boeken
  Anne Jacobs - De moed van het weesmeisje

  Het is 1916 en de villa is veranderd in een militair ziekenhuis. Marie heeft het beheer van de fabriek op zich genomen terwijl Paul zich aan het front bevindt. De dochters van het huishouden zorgen samen met het personeel voor de gewonden. Ze houden hoop, tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Carla van Dokkum boeken
  Carla van Dokkum - Ik heb niet eens ja gezegd

  Waargebeurd en een onvoorstelbaar drama Carla schreef het rauwe verhaal van haar uit Iran gevluchte vriendin Nahid Akhondi (1967). Twee jaar zat zij bij haar aan tafel en deelde haar hartverscheurende niet-te-bevatten ervaringen. 1981 Bastam, Noord Iran; De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Margreet Bijkerk boeken
  Margreet Bijkerk - De verdwaalde vrouw

  Een vrouw, weet na een verschrikkelijk trauma niet meer wie ze is of hoe ze heet. Ze laat haar gezin in de steek en komt terecht in Stress. Daar roept ze de hulp in van haar naasten en professionals. Er wordt niet altijd naar elkaar geluisterd en de hulpvraag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan W. Klijn boeken
  Jan W. Klijn - Onrecht in de Alblasserwaard

  ‘Onrecht in de Alblasserwaard’ is de spiegelroman van ‘Moord in de Alblasserwaard’ van Jan W. Klijn. ‘Onrecht in de Alblasserwaard’ gaat over de dader van de roofmoord op Arie Blokland, een Alblasserwaardse veevoerhandelaar. Deze dader, een boer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marja Visscher boeken
  Marja Visscher - Het meisje uit de Mandenmakerssteeg

  ‘Het meisje uit de Mandenmakerssteeg’ is een historische roman van Marja Visscher. Wie voor een dubbeltje geboren is, wordt nooit een kwartje? De jonge Leentje is vastbesloten om het tegendeel te bewijzen. Zij groeit op in een armoedige kelderwoning, als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Gianna Molinari boeken
  Gianna Molinari - Hier is alles nog mogelijk

  Avond aan avond kijkt een jonge nachtwaakster naar de beelden op de bewakingscamera. Niets beweegt. De dagen van de verpakkingsfabriek zijn geteld, bijna alle medewerkers zijn al vertrokken. Maar als het gerucht gaat dat een wolf het terrein is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Giuseppe Catozzella boeken
  Giuseppe Catozzella - Ook jij zult stralen

  In het Italiaanse bergdorp Arigliana, ‘een gehucht van vijftig stenen huizen en amper tweehonderd inwoners’, brengen Pietro en Nina de vakantie door bij hun onoverwinnelijke oma en hun opa, die mager is van kwaadheid. Het is een plek waar nooit iets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bart Smout boeken
  Bart Smout - De geboorte van schuld

  Tijdens een demonstratie met een monstertruck vliegt het voertuig uit koers. Vijf toeschouwers overleven het niet, anderen raken zwaargewond. Onderzoek wijst uit dat de remmen van de truck defect waren, maar rechercheur Tahiri is ervan overtuigd dat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • 153 Achteraf bekeken

  Universitair onderzoeker Woody Van Hout werkt aan een nieuwe digitale methode om mensen te genezen van elke vorm van verslaving. Maar niet iedereen is daar even gelukkig mee… Ondertussen is ook de halfzus van Marcel Kiekeboe, dokter Candy Nuwelle, opnieuw in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Nachoem M. Wijnberg boeken
  Nachoem M. Wijnberg - Afscheidswedstrijd

  'Door Nachoem M. Wijnberg heb ik weer zin gekregen om poëzie te lezen.' - Henk Spaan (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Michail Lermontov boeken
  Michail Lermontov - De held van onze tijd

  De eerste Russische psychologische roman, een vergeten meesterwerk. Lermontov beschrijft het leven van een soldaat in de Kaukasus, Petsjorin, van binnenuit, via dagboekfragmenten en van buitenaf, door de ogen van anderen. Bloedwraak, vrouwenroof,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ian McEwan boeken
  Ian McEwan - Notendop

  McEwan bevindt zich weer op eenzame hoogte binnen de hedendaagse literatuur.’ Humo Trudy en John wonen tijdelijk apart, omdat Trudy ‘ruimte’ nodig heeft. Ze verblijft in hun echtelijke woning, een vervallen maar waardevol herenhuis in Londen. John, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Herman Brusselmans boeken
  Herman Brusselmans - De tafel

  HB is gek, of bezig het te worden. Twee psychiaters onderzoeken hem en hij wordt weggeborgen in een instituut in de Lembeekse bossen, waaruit hij na een incident ontsnapt. Op straat pleegt hij een misdaad, en om aan vervolging te ontkomen vlucht hij naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Chandler Baker boeken
  Chandler Baker - Fluisternetwerk

  ‘Als je maar naar ons had geluisterd,’ vertellen de vrouwen op de eerste bladzijde van Fluisternetwerk, ‘dan zou dit allemaal niet gebeurd zijn…’Razendspannende roman voor liefhebbers van Liane Moriarty en Big Little Lies Sloane, Ardie, Grace en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Willy Vandersteen boeken
  Willy Vandersteen - 349 Het lekkere lab

  Barabas is zijn uitvindingen beu en wil de wetenschap aan de haak hangen. Maar dan komt hij via Sidonia op het idee om te gaan kokkerellen. De prof fabriceert een revolutionair product gebaseerd op het DNA van planten en dieren en maakt hier eetbare wolken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Vibeke Olsson boeken
  Vibeke Olsson - Het lied van de houtzagerij

  Het lied van de houtzagerij’ van Vibeke Olsson is een sociaal-historische roman over kinderarbeid in Zweden. Het vervolg op ‘De dochter van de houtzager’. Noord-Zweden, 1882. De veertienjarige Britta werkt als ribbenzaagster op de houtzagerij , terwijl… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Fuck you POCKET VERTALER

  Planeet aarde gonst van haat en liefde. Het ene moment wil je iemand het liefst zo snel mogelijk je bed in sleuren en het andere moment kun je iemand wel achter het behang plakken. Deze Pocket Vertalers staan vol met manieren om jezelf over de hele wereld uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99