Literatuur

 • Jackie van Laren boeken
  Jackie van Laren - De meisjesmagneet

  Een heerlijk verhaal over de onwaarschijnlijke liefde tussen een keurige student en een ruige muzikante Met haar dagelijkse vervolgverhalen op Facebook, daarna uitgegeven als de Eilandliefde-serie, wist Jackie vele fans aan zich te binden Reinout Hollebeecq is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Laila Ibrahim boeken
  Laila Ibrahim - De eerste krokus

  ‘De eerste krokus’ van Laila Ibrahim is een meeslepende roman over slavernij en moederschap in de negentiende eeuw. Als Lisbeth geboren wordt bij rijke plantageeigenaren, wordt slavin Mattie weggehaald bij haar eigen baby om het meisje te voeden en te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Katie Ganshert boeken
  Katie Ganshert - De kleur van je hart

  ‘De kleur van je hart’ van Katie Ganshert: een actuele roman over vooroordelen, confronterend en buitengewoon ontroerend. Drie vrouwen krijgen elk op hun eigen manier te maken met racisme. Camille, moeder van drie kinderen, is tegen de fusie van twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Leonardo da Vinci boeken
  Leonardo da Vinci - Leonardo literair

  Wie Leonardo da Vinci zegt, denkt aan Het Laatste Avondmaal, de Mona Lisa en zijn vele uitvindingen. Maar Leonardo (1452-1519) was ook een productief prozaschrijver. De taal van de humanisten was hem onbekend en hij schreef in het Toscaans. ‘Omdat ik niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Marie Darrieussecq boeken
  Marie Darrieussecq - Ons leven in de bossen

  De heerlijke nieuwe wereld van Darrieussecq Een vrouw heeft zich teruggetrokken in de bossen, op de vlucht voor een vijandige maatschappij. Ze zit er te schrijven. En ze heeft daar haast mee, want haar lichaam en de wereld om haar heen verkeren in een staat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Oscar Spaans boeken
  Oscar Spaans - Vacuüm

  Een pril stel met communicatieproblemen dat geconfronteerd wordt met een aanhoudende mollenplaag. Een alleenstaande klusser die steeds verder in de vuilstort in z’n achtertuin verstrikt raakt. Een jonge verhuizer die op zoek is naar zijn plek in de wereld.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Dirk Stallaert boeken
  Dirk Stallaert - De apenwinkel

  Tante Tulp krijgt bezoek van haar huisbaas. Hij wil een winkel openen in haar huis, dus moeten onze vriendjes een nieuw huisje zoeken. Gelukkig heeft de huisbaas nog ergens een klein kasteel te huur waar Tante Tulp, Mieleke, Melleke en Mol snel kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Hec Leemans boeken
  Hec Leemans - Love Special

  In deze special staat het mooiste gevoel ter wereld centraal: de liefde! Dat onze Kampioenen al heel wat ups-and-downs hebben meegemaakt in hun liefdesleven, weten we allemaal. We zetten ze daarom graag nog eens extra in de verf in deze special met tal van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Danielle Steel boeken
  Danielle Steel - De maîtresse

  Als je naar vrijheid verlangtDe beeldschone Natasha, die alles heeft wat haar hartje begeert: kleding van Dior en Chanel, een verblijf op een enorme luxe jacht en diners aan de Middellandse Zee. Het enige waar het haar aan ontbreekt is vrijheid.Theo Luca, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • Daisy Goodwin boeken
  Daisy Goodwin - Victoria

  In 1837, kort na haar 18e verjaardag, wordt de frêle Alexandrina Victoria koningin van Groot-Brittannië en Ierland. Zij ontpopt zich meteen als een zelfstandige, eigenzinnige jonge vrouw, die allesbehalve preuts of traditioneel is.Deze roman bestrijkt haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  50,00
 • Julie Klassen boeken
  Julie Klassen - De bruid van Ivy Green

  ‘De bruid van Ivy Green’ van Julie Klassen is het derde en laatste deel in de Ivy Hill-serie over het gelijknamige pittoreske dorpje in Engeland. Er gebeurt van alles in Ivy Hill: Jane Bell krijgt de kans om te trouwen, maar weigert haar herberg op te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Annelies Beck boeken
  Annelies Beck - Toekomstkoorts

  1898. De uit het arme Vlaanderen gevluchte Felix is in het onherbergzame westen van Brazilië een nieuw leven begonnen. Op die plek, Descalvados, runnen Belgische ondernemers een vleesfabriek en er is ambitie om van daaruit een groter gebied te veroveren.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • J.J. Cremer boeken
  J.J. Cremer - Fabriekskinderen

  Fabriekskinderen is in 1863 door J.J. (Jacob Jan) Cremer (1827-1880) geschreven als literair pleidooi voor de afschaffing van kinderarbeid. Kinderarbeid, ook van zeer jonge kinderen, was in die tijd heel gebruikelijk. Cremer schreef de novelle op verzoek van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,49
 • Bart J.G. Bruijnen boeken
  Bart J.G. Bruijnen - Zeg maar dog met je hondje

  ZEG MAAR DOG MET JE HONDJE is een post-ironische flardennovelle over honden, die zakken met botten en haren, die schepsels zonder arrogantie en hypocrisie, die wezens van conformiteit, codes en een onveranderlijke status quo; maar ook mensen, zaken en dingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,54
 • ? ?? boeken
  ? ?? - ?????

  This is a book from a Chinese author who has been in contact with different cultures and people, who is very sensitive in beauty, happiness and emotion of life. With her feminine approach, she is describing laughters and tears of people's daily life. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,78
 • Anne Eekhout boeken
  Anne Eekhout - Nicolas en de verdwijning van de wereld

  Hoe red je de wereld als jongen van acht? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Cornelis Dumoulin boeken
  Cornelis Dumoulin - Het album

  Ik ga op mijn tenen staan en trek aan het touw boven mijn hoofd. De vlizotrap kantelt. Ik zet het uiteinde op de grond, klim naar boven, ontgrendel het dakraampje en stap via een kist op het dak. Bergen en dalen, meren en zeeën, strekken zich uit tot aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Peter J. Van Dijk boeken
  Peter J. Van Dijk - De verhalen

  In 'De verhalen' brengt Peter J. van Dijk al het kortere werk samen dat hij ruwweg tussen 1977 en 2016 schreef. De meeste verhalen kwamen tot stand tussen 1977 en 1995 en vormen enerzijds een kroniek van een gevarieerd, zich ontwikkelend schrijverschap en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Arnie Heldens boeken
  Arnie Heldens - Mijn kind in de crisisopvang

  18 augustus 2016 is een dag die in mijn geheugen staat gegrift. Voor even hield mijn leven op te bestaan. Mijn toen achttienjarige zoon met diagnose PDD-NOS kreeg een ultimatum. Een ultimatum dat mij als moeder totaal verscheurde. Meewerken aan behandeling of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Nick ter Wal boeken
  Nick ter Wal - De schrijfmachine

  Op 20 juli 2016 overleed Ferdinand Langen, toen de oudste nog levende schrijver van Nederland. Nick ter Wal correspondeerde sinds 2008 met hem. Hij erfde zijn Smith Corona, de elektrische schrijfmachine waar Langen altijd op had gewerkt. In de jaren vijftig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Jan Visscher boeken
  Jan Visscher - In dat licht leven wij

  Met hulp van zijn familie, weet Adam, ondanks de financiële crisis, de straatkinderen en de daklozen te blijven helpen. Door de tekorten die ontstaan moeten de drie klinieken worden overgedragen aan diverse overheden. Adam krijgt de opdracht van zijn vader om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,75
 • Esther De Beun boeken
  Esther De Beun - Hemeltranen

  "... Nergens andersvoel ik me zo veiligals op dit bankjeaan de kade in onze stad ..."In haar debuut Hemeltranen, toont Esther de Beun met tere en emotionele poëzie haar empathie en ook haar betrokkenheid bij anderen. Het thema verlies en de angst om te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Jopie Roijé boeken
  Jopie Roijé - Watergruwel

  Een poosje werken op een luxe cruiseschip, wie droomt er niet van? De jeugdige schoonheid Fabi vervulde niet echt een droom door in te stappen op dat grote schip, maar kon niet beseffen dat deze ervaring eerder een nachtmerrie zou blijken. Van luxe was al snel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hanneke Hekhuis-Goessen boeken
  Hanneke Hekhuis-Goessen - Ik, Annemarie Wat zou je doen als je zou durven?

  Na tien jaar zet Annemarie een punt achter de ziekelijke relatie met de narcistische Nikki. Annemarie moet nu er achter zien te komen, wie zíj nu eigenlijk is. Want ze heeft geen idee, aangezien ze niets meer dan een slaaf in hun relatie is geweest. Annemarie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,90
 • Dani van Doorn boeken
  Dani van Doorn - Anna's twijfels

  In 1912 erft de Rotterdamse zakenvrouw Anna van Bergen een landgoed in het Brabantse Waalre, en besluit er te gaan wonen. Met haar deftige, ietwat ironische pen beschrijft ze hoe ze zich met vallen en opstaan nieuwe feiten en vaardigheden eigen maakt. Haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95