Literatuur

 • Kate Atkinson boeken
  Kate Atkinson - Gevallen god - grote letter uitgave

  Teddy, de geliefde jongere broer van Ursula Todd uit Leven na leven, dichter in spe, rafpiloot, echtgenoot en vader, heeft in de Tweede Wereldoorlog veel doorstaan, maar niets viel hem zo zwaar als verder te moeten leven in een toekomst die hij nooit had… (Harde kaft)

  Lees meer...
  61,50
 • Susan Abulhawa boeken
  Susan Abulhawa - Het blauw tussen hemel en zee - grote letter uitgave

  In 1947 woont de familie Baraka nog in een slaperig Palestijns dorpje. De oudste dochter Nazmiyeh zorgt voor het gezin sinds hun moeder bezeten is door een djin. Haar broer Mamdoeh is in de leer bij de lokale imker. Hun jongste zusje Mariam zit het liefst te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,45
 • Georgi Gospodinov boeken
  Georgi Gospodinov - De wetten van de melancholie - grote letter uitgave

  De verteller van De wetten van de melancholie heeft een labyrint van verhalen en personages gebouwd rondom zijn eigen jeugd en de geschiedenis van zijn familie. Van een jongen die in een souterrain ergens in een Oost-Europees land de eindeloze namiddagen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,95
 • Owen Sheers boeken
  Owen Sheers - Ik zag een man - grote letter uitgave

  Wanneer de vrouw van Michael Turner is omgekomen in Pakistan bij het verslaan van de oorlog, verhuist hij naar Londen. Zijn charismatische buren Josh en Samantha Nelson en hun twee dochters worden al snel zijn steun en toeverlaat en er ontstaat een innige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,40
 • Ernst Timmer boeken
  Ernst Timmer - De val van mijn moeder - grote letter uitgave

  Joost Beekman, het alter ego van de schrijver, beschrijft hoe zijn moeder bij een val haar arm breekt en daarna een ongeplande reis door zorgland maakt. Hij schildert de aftakeling als een avontuur. In hilarische korte hoofdstukjesreist de lezer mee met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,96
 • Dimitri Verhulst boeken
  Dimitri Verhulst - De Laatkomer - grote letter uitgave

  Om zich alsnog te kunnen verzoenen met zijn leven verlaat Désiré Cordier het pad zoals dat richting graf voor hem was uitgestippeld. Hij neemt wraak op zijn matte, liefdeloze burgermansbestaan oor te doen alsof hij dementeert. Zijn gevoel van eigenwaarde,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,05
 • Anja Keesmaat-Pott boeken
  Anja Keesmaat-Pott - Vogels moeten vliegen

  Hoe is het om uit 'het systeem' te stappen, omdat je je in 'het systeem' niet meer redt?' Anja Keesmaat vertelt op openhartige en ludieke wijze over deze fase in hun gezinsleven. Over hoe het begon met de burn-out van haar echtgenoot. Over hun impulsieve… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Peter Drehmanns boeken
  Peter Drehmanns - Van de wereld

  Hoofdpersoon in Drehmanns’ nieuwste roman is Daan Vos, een zorgeloze jongen van negenentwintig met het hart op de juiste plaats. Als medewerker van het KID (Kinder Interventie Departement) probeert hij de wereld een beetje beter te maken en crisissituaties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Simon Sebag Montefiore boeken
  Simon Sebag Montefiore - De rode dageraad

  Een meeslepend verhaal over passie, moed en overlevingsdrangMeesterlijk geschreven roman van de hand van een gelauwerd historicus, voor de lezers van Sebastian Faulks en Hilary Mantel De geschiedenis komt tot leven in het schitterende drieluik Sashenka, Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Vrouwen willen een reden voor seks, mannen alleen een plekje

  Als een man het portier van de auto openhoudt voor zijn vrouw, heeft hij net een nieuwe auto of net een nieuwe vrouw. Hal Roach Deze humoristische bundel staat vol met stoute uitspraken over seks, relaties en het andere geslacht. Soms pittig, soms brutaal,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ferdinand de Jong boeken
  Ferdinand de Jong - De derde periode

  Rodion Zakirov maakt na een moeilijke periode in zijn leven een nieuwe start. Zijn gevaarlijk aantrekkelijke buurvrouw Lara Fedorova vindt hem slapend tussen de lege drankflessen en neemt hem op sleeptouw. Van de metropool Moskou verhuist hij naar Norilsk,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Brigitte Spiegeler boeken
  Brigitte Spiegeler - Kinderroof & Bijzang

  Brigitte Spiegeler debuteerde in 2015 verrassend als dichter met Krijgskunst, dat als ondertitel 'verluierde gedichten en andere vuurpauzes' meekreeg. «Intrigerend eigenzinnige bundel. Spiegeler telt mee!» (Albert Hagenaars, NBD | Biblion), «De milde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Nicole Neven boeken
  Nicole Neven - POCKET Mijn bullet journal pioenroos

  In onze Mijn Bullet Journals krijg je naast een prachtige schone lei ook meteen een uitneembaar cursusboekje: de crash course. Dit is een mini-formaat boekje van 24 pagina's met instructies en de eerste aanzet, ideeën en tips om meteen aan de slag te kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Hec Leemans, Swerts & Vanas, Corteggiani boeken
  Hec Leemans, Swerts & Vanas, Corteggiani - Vertongen en C° 22 Het huis van de beer

  Paulien en Mark vertrekken op vakantie naar een chalet in de bergen, waarvan Oma Boma de eigenares is. Door de ongure weersomstandigheden komen ze zonder proviand te zitten.Ze dalen de berg af naar een naburig dorp om inkopen te doen. Daar blijken ze echter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Marleen Stelling boeken
  Marleen Stelling - Alle bloemen zijn op weg naar jou

  In 'Alle bloemen zijn op weg naar jou'vertelt Marleen Stelling met tekst en illustraties een intiem, hedendaags liefdesverhaal. Een verhaal vol vragen die zo oud zijn als de mensheid zelf. Wat is liefde? Wie ben ik zonder jou? Wil je blijven? De illustraties… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Eline Trenson boeken
  Eline Trenson - Vergeten verdriet

  Beeld je in: je hebt een droom van een dochter maar wanneer ze vijf is, slaat het noodlot toe. Het ondenkbare gebeurt. Je kind sterft aan een hartkwaal en jij blijft verweesd achter. Hoe ga je om met zo'n immens verdriet?In Vergeten verdriet is de ik-verteller… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Don Lawrence, Martin Lodewijk boeken
  Don Lawrence, Martin Lodewijk - Storm Vandaahl de Verderver

  Ver van Marduk vandaan op een waterplanetoïde ergens in de luchtbel waarin de levende planeet Pandarve cirkelt rond het witte gat dat haar tot zon dient, vinden wij Storm, Roodhaar en Nomad terug. Zij hebben een tijdelijk thuis gevonden binnen een kleine… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Rob van Bavel, Romano Molenaar boeken
  Rob van Bavel, Romano Molenaar - Storm 30 - De beul van Torkien

  De wreedste beulen van Pandarve treffen elkaar voor een bloederige Battle in de vestingstad Torkien. Het toeval wil dat Storm, Roodhaar en Nomad buiten de stad verblijven met het circus waar zij tijdelijk werk hebben gevonden. De openbare executies in de stad… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Elisabeth Marain boeken
  Elisabeth Marain - De laatste vlucht naar Havana

  Mireille Cottenjé en Elisabeth Marain. Twee schrijfsters, twee vriendinnen. Om te vieren dat Mireille van haar kanker is genezen, besluiten ze een maand te gaan rondtrekken in het Cuba van Fidel Castro. Ze willen het land en de mensen leren kennen zonder de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Carolina Hamaker boeken
  Carolina Hamaker - Blah Blah Bundel

  Carolina Hamaker.Een vrolijke 50 plusser die het oud worden, het leven, haar werk, politiek meningen en de alledaagse dingen graag met een korreltje zout neemt.Zij beschrijft en bekijkt in dit boekje de dagelijkse dingen met een knipoog, haar gezonde dosis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Als je wil dat de wereld je toelacht, moet je werken

  Annelie van Dijk (1959) is historica. Bij het samenstellen van haar stamboom ontdekte zij dat zij voorouders heeft die in de Kolonies van Weldadigheid hebben gewoond en gewerkt. Aan hen is deze roman gewijd. Het is een historische roman die daarnaast veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Joke J. Hermsen boeken
  Joke J. Hermsen - Rivieren keren nooit terug

  Tijd, verlies en de kracht van herinnering Ella Theisseling reist door Frankrijk met als uiteindelijk doel de rivier waar zij alle vakanties van haar jeugd heeft doorgebracht. Ze wil er de dood van haar vader verwerken, maar ook nadenken over haar kinderjaren,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bert Keizer boeken
  Bert Keizer - Voltooid

  'Voltooid' van Bert Keizer is onderdeel van de essayreeks Nieuw Licht, waarbij Nederlandse denkers een klassiek geworden essay naar de hedendaagse wereld toe trekken om te zien hoe houdbaar de ideeën zijn. Arts en filosoof Bert Keizer herleest als ervaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Carla Vermaat boeken
  Carla Vermaat - Bloed druk

  Tijdens haar carrière als politievrouw heeft Barbara fouten gemaakt. Zo heeft ze de moord op een jong meisje in de doofpot gestopt. Die bewuste, emotionele keuze komt haar nu duur te staan wanneer een topcrimineel deze kennis gebruikt om haar in zijn macht te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Torgny Lindgren boeken
  Torgny Lindgren - De weg van de slang

  Het absurdistische De weg van de slang uit 1982 is het boek waarmee Torgny Lindgren internationaal doorbrak. Met groot raffinement laat Lindgren een ongeletterde verteller verhaal doen van zijn leven vol uitbuiting, liefde, opstandigheid en godsvertrouwen. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00