Literatuur

 • Greetje van den Berg boeken
  Greetje van den Berg - Stil vuur

  ‘Stil vuur’ is een aangrijpende familieroman van Greetje van den Berg. De bejaarde Maria is een bittere vrouw die het leven van haar inmiddels overleden man en van haar twee dochters niet makkelijk heeft gemaakt. Daardoor heeft ze weinig contact met haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Giacomo Verri boeken
  Giacomo Verri - Partizaan Winter

  Partizaan Winter is een roman van de Italiaanse schrijver Giacomo Verri (1978) over de vrijheidsstrijd van partizanen tegen het fascisme in de oorlogswinter van 1943. Het verhaal speelt zich af in en rond Borgosesia, de plaats waar Verri is geboren en waar hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Michiel Hanon boeken
  Michiel Hanon - Niets Kan Blijven

  108 gedichten en prozagedichten (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Anne Netelenbos boeken
  Anne Netelenbos - REAL#liefde

  REAL#liefde | can he save the man he really loves? Wat doe je wanneer je ontdekt dat je verloofde zijn eigen dood in scène heeft gezet en springlevend in de wildernis van Alaska ondergedoken zit? Hij voelde zich verdoofd, net zo verdoofd als toen in dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Fabrice Parme boeken
  Fabrice Parme - Hoe je een wild kind temt

  Astrids ouders willen niets horen over een gezinsuitbreiding, maar daar denkt zij anders over! Ze overtuigt iedereen van een tripje naar de jungle om exotische planten te verzamelen voor de serre. Maar stiekem wil ze... een wild kind adopteren! (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Martin Lodewijk boeken
  Martin Lodewijk - Hulde aan de jarige

  Al meer dan een halve eeuw is Agent 327 een van de meest gewaardeerde strip guren van Nederland. Ter ere van de tachtigste verjaardag van zijn schepper Martin Lodewijk lieten 17 stripmakers zich inspireren voor een elftal korte verhalen waar de lol en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Kenny Rubenis boeken
  Kenny Rubenis - Girls & Goblins

  Dating. Je ontkomt er niet aan, als vrijgezel op zoek naar je +1. Maar wat als de vrouw wiens aandacht je wilt het te druk heeft met haar collectie vintage My Little Pony’s? Of als de man met wie je je leven wilt delen, zijn leven liever doorbrengt in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Gaudin boeken
  Gaudin - De kelk

  Door een kelk uit de tijd van de kruistochten is er een zombie-epidemie uitgebroken. Curtis heeft een plek gevonden in Galdercross, een geïsoleerd dorp dat belegerd wordt door hordes levende doden. De overlevenden zetten een laatste wanhopige expeditie op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Christophe Arleston, Jean-Louis Mourier boeken
  Christophe Arleston, Jean-Louis Mourier - Ruw talent!

  Van alle levensvormen op de planeet Troy lijken de woeste trollen nog het meest op mensen. Wat niet wil zeggen dat ze het altijd goed met hen kunnen vinden. Over het algemeen negeren de trollen de mensen, tenzij ze zin hebben in een pesterijtje. Liever jagen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Christophe Arleston, Jean-Louis Mourier boeken
  Christophe Arleston, Jean-Louis Mourier - Ruw talent!

  Van alle levensvormen op de planeet Troy lijken de woeste trollen nog het meest op mensen. Wat niet wil zeggen dat ze het altijd goed met hen kunnen vinden. Over het algemeen negeren de trollen de mensen, tenzij ze zin hebben in een pesterijtje. Liever jagen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Christophe Arleston boeken
  Christophe Arleston - Karaxaletie de profetie

  Dit is de laatste confrontatie tussen Lanfeust en Lylth, het vampierachtige wezen dat zich heeft ontpopt tot miljoenen gevleugelde banshees. Alle continenten worden geteisterd, Eckmül is belegerd. In het zomerverblijf van de goden van Darshan heeft Lanfeust… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Michael Ondaatje boeken
  Michael Ondaatje - De geest van Anil

  Anil Tissera, forensisch patholoog-anatoom, keert terug naar haar vaderland Sri Lanka als lid van een commissie die onderzoek verricht naar schending van de mensenrechten. Ze raakt in de ban van het skelet ‘zeeman’ en wil achterhalen wat zijn rol was in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Joop Hagen boeken
  Joop Hagen - Schaduwvuur

  De dichter dicht door in Schaduwvuur. Na zijn bundel Alle Toonaarden kon een volgende verzameling gedichten niet uitblijven. Opnieuw etaleert hij zijn persoonlijke visie in een bonte retoriek van beschouwingen en indrukken. Maak kennis met het werk van deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Kim PAKKET Alles Komt Los + Bwurp AA

  Kim Duchateau is derhalve een van de begenadigste geinponems van onze tijd. Dat lijkt gemakkelijk, omdat de meeste andere geinponems zo komisch zijn als Els De Schepper met haar maandstonden, maar vergis je niet, zo komisch zijn als Kim Duchateau is alleen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Barbara Zoeke boeken
  Barbara Zoeke - Het uur van de specialisten

  Duitsland, 1940. Max Koenig is hoogleraar Oudheidkunde. Na een val als gevolg van een ongeneeslijke zenuwziekte belandt hij in een ziekenhuis bij Berlijn, waar chronisch zieken vooral op basis van hun werkvermogen worden geclassificeerd. Omdat Koenig in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Roos Verlinden boeken
  Roos Verlinden - Dit is liefde!

  Een bijzondere liefdesroman van topper Roos Verlinden die zich afspeelt op Texel. Samen met haar man Siebe woont Eline in een heerlijk huis op Texel. Deze zomer moet Eline het zonder Siebe doen, maar dan houden Anneke, Suzan, Paula, Agnes, Inge en Karin korte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Wilma Hollander boeken
  Wilma Hollander - Verliefd in Griekenland

  Een heerlijke romantische dubbelroman van topper Wilma Hollander die zich afspeelt in Griekenland! HARTELOOS: In zonnig Griekenland wordt Vivian verliefd op een man die door een traumatische gebeurtenis in zijn verleden voor het leven is getekend. Haar liefde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Anita Verkerk boeken
  Anita Verkerk - Passie in Peking

  Een zonnige liefdesroman van topper Anita Verkerk,die zich afspeelt in China! Na een aantal teleurstellende ervaringen heeft dierenarts-assistente Karina het wel bekeken met de liefde. Zij valt nou eenmaal altijd op getrouwde mannen die haar vervolgens in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Aat van Gilst boeken
  Aat van Gilst - Schuldige poezië

  In schuldige poëzie staat Aat van Gilst, auteur van tientallen boeken, stil bij het poëtische werk van ‘foute’ auteurs. Het gaat hierbij om beroepsschrijvers, die hun pen in dienst van hun ideologie stelden. Maar het gaat ook om het werk van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Vantoortelboom boeken
  Jan Vantoortelboom - Jagersmaan

  In ‘Jagersmaan’ laat Jan Vantoortelboom met groot stilistisch vernuft en bravoure zien waar de grenzen van de liefde van een ouder voor een kind liggen. Victor Vanheule moet zijn geboortedorp Elverdinge verlaten, door de armoede en de schande van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Danzy Senna boeken
  Danzy Senna - Nieuwe mensen

  Nieuwe Mensen is een hartverscheurende pageturner over ras, klasse en gedrag. Hoe zien we onszelf en hoe zouden we onszelf wíllen zien? Wil je ergens bij horen of juist niet?Maria en Khalil Khalil zijn het ideale stel. Zij werkt aan haar proefschrift, hij is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Stephen R. Matthews boeken
  Stephen R. Matthews - De dag dat de nazi's kwamen

  ‘De dag dat de nazi’s kwamen’ van Stephen Matthews vertelt het waargebeurde persoonlijke verhaal van een Brits jongetje in een concentratiekamp in het Derde Rijk. In 1940 wordt het Kanaaleiland Guernsey gebombardeerd en bezet door de nazi’s. Als de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lis Bartholomeusdochter boeken
  Lis Bartholomeusdochter - En nu vooruit!

  Ik ben de herfstwind Razend langs al wat staat, verzamel ik het verlorene Daarvan bouw ik, aan het eind van mijn storm, een zomerpaleis Gedichten van Lis BartholomeusdochterIk ben de herfstwind Razend langs al wat staat, verzamel ik het verlorene Daarvan bouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Keith Richardson boeken
  Keith Richardson - Sniper Elite

  Een achtbaanrit vol adrenaline tijdens de meest duistere dagen van de Tweede Wereldoorlog. Karl Fairburne komt terecht in een dodelijk kat-en-muisspel als de nazi’s hem opjagen door de straten van het bezette Angoulême. Hij heeft slechts één kogel om zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jody Houser boeken
  Jody Houser - Star Wars, Commander Thrawn 2

  Jody Houser en Luke Ross maakten een adaptatie van Timothy Zahns bestseller over de opkomst van Thrawn binnen de keizerlijke rangen! Ontmoet de jonge luitenant Thrawn, die met de hoogst mogelijke cijfers is afge- studeerd aan de Keizerlijke Academie. Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95