Literatuur

 • René Ofsen boeken
  René Ofsen - Fary het Kruidenmeisje.

  Fary en Avron zijn analfabeten maar weten zich door hard te werken op te werken. Fary wordt sergeant-majoor Arts en Avron wordt luitenant speciale diensten. Zij werkt in het nieuwe Hof van Eden dat uit twee nieuwe piramiden bestaat. Hij liquideert terroristen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tim Van Hoof boeken
  Tim Van Hoof - De Trip

  In een café van een grootstad brengt een eenzame bloempotverkoper zijn donderdagavond door. Het bier en de eenzaamheid doen hem enkel meer verloren voelen in de dagelijkse monotonie van zijn bestaan. Maar uitgerekend op deze avond staat zijn leven op het punt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Reinier Sonneveld, Heina Dokter boeken
  Reinier Sonneveld, Heina Dokter - Het lied van de vlinder

  Iedereen heeft lief en wordt bemind. Iedereen heeft liefdes verloren. Maar wanneer vliegt de liefde weg? En kun je haar dan nog vangen? Hoe ver ga je daarvoor? Van de ene op de andere dag is de vrouw van de bejaarde Jan plotseling spoorloos verdwenen, en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Robert Kirkman, Charlie Adlard, Cliff Rathburn boeken
  Robert Kirkman, Charlie Adlard, Cliff Rathburn - The Walking Dead

  Lees de succesvolle stripreeks die de tv-hit inspireerde!Vn 79,95 voor 39,95! Dat is 50% voordeel! Dit COMPLEET-pakket bevat de eerste 10 softcovers, met meer dan 680 pagina's! LEES DE SUCCESVOLLE STRIPREEKS DIE DE TV-HIT INSPIREERDE! Walking Dead behoort al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,95
 • Jonas Jonasson boeken
  Jonas Jonasson - De zonderlinge avonturen van het geniale bommenmeisje

  Atoombommen, Mossad en Zweedse politie, een drankzuchtige ingenieur, een kussenfabriek, een kist antilopevlees, een domme, impulsieve broer: Jonas Jonasson mengt deze ingrediënten - en nog veel meer - onnavolgbaar door elkaar tot een verhaal dat vooral géén… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Koos Smedes boeken
  Koos Smedes - Verstrengeld in de liefde

  Koos Smedes noemt zich in zijn gedichtenbundels Koos de Oudere en Koos de Jongere. De Oudere bezingt de smart en de schoonheid van het leven. De Jongere valt keer op keer voor het fenomeen liefde. Het leven is in de optiek van Koos Smedes een grote droom en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,45
 • Carla Hermans boeken
  Carla Hermans - In het licht van de zonnebloem

  Deze fictieve roman, waarin een groep diverse jongeren de zomer samen doorbrengt in Amsterdam met feesten, seks en drugs, is gedeeltelijk gebaseerd op ware gebeurtenissen. Mary en Mark gaan een samenwerking aan om te bewijzen dat hun bed met zonnebloemen het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • T.S. Stemas boeken
  T.S. Stemas - Ergens hier vandaan...

  Een divers boek met vele verhalen en gedichten. Lees onder andere: Er was eens, ergens hier vandaan, sollende spoken en nog veel meer moois. Geweldige verhalen en gedichten geschreven door T.S. Stemas. In de meeste verhalen kan je een kern van waarheid vinden.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,84
 • José Rizal boeken
  José Rizal - Raak me niet aan!

  Dé grote Filipijnse roman over de wrede onderdrukking onder Spaanse heerschappij. Fel-realistisch, met humor en sarcasme. Maar ook een tragische liefdesgeschiedenis en wanhopig politiek statement.Raak me niet aan! – Noli me tángere van José Rizal is dé… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Paula Laning boeken
  Paula Laning - Als zelfs je naam niet van jou is

  Nadat Lysbeth in haar brievenbus een kladje vindt met een verontrustende boodschap over haar man en schoonfamilie vallen al haar zekerheden weg.Lysbeth woont met haar gezin in een kleine boerengemeenschap. Op een stormachtige dag vindt ze in haar brievenbus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Ina van der Beek boeken
  Ina van der Beek - Als de weg verborgen is

  Tine moet ertussenuit! In ‘Als de weg verborgen is’ van Ina van der Beek vertrekt Tine naar Noorwegen en laat haar man Bob en drie kinderen thuis achter. Op zoek naar rust en ruimte om dingen op een rijtje te zetten, begint ze aan een lange wandelroute. Ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • DW B boeken
  DW B - De magmakamer

  Curatoren CHARLOTTE VAN DEN BROECK en JEROEN DERA gaan op zoek naar literair vulkanisme. Helse ondergrondse hitte stuwt smeltend gesteente omhoog. Dat blijft in de magmakamer. Wanneer de druk te groot wordt, barst de vulkaan uit. Bij een eruptie worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Henriëtte Hemmink boeken
  Henriëtte Hemmink - Guswentha

  ‘Ooit zien we elkaar terug.’ Hij haalde een amulet uit zijn zak waarop het symbool van de Guswentha te zien was. Hij legde het op een harde ondergrond, pakte een vuistgrote steen en brak het in tweeën door er krachtig op te slaan. Met plechtige gebaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • D. Simons boeken
  D. Simons - FOLDED BRAIN

  Een gedichtenbundel over liefde, eerlijkheid en dicht bij jezelf staan. Over het mooie en pure van de natuur en dat niet verloochenen. Over je alles en niets afvragen. Vol persoonlijke doch herkenbare gedichten. (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Boudewijn van Houten boeken
  Boudewijn van Houten - De vlucht naar voren

  Het is vooral de anarchistische toon die dit boek zo aantrekkelijk maakt. De 35-jarige hoofdpersoon komt op een overgangspunt in zijn leven. Nooit gewerkt tevoren. Voor zijn plezier geleefd. En om aan geld te komen: wat kleine misdaad en later de hulp van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Anouska van de Stolpe boeken
  Anouska van de Stolpe - De bekentenis

  Het leven van concertpianist Eduard loopt een flinke knauw op wanneer hij te horen krijgt wat er zich vroeger in Parijs allemaal met zijn moeder heeft afgespeeld. Een notariszoon, met wie zijn moeder een min of meer ongewenste relatie kreeg, schonk haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Chidera Eggerue boeken
  Chidera Eggerue - Wat een tijd om alleen te zijn!

  In Wat een tijd om alleen te zijn! is The Slumflower je levensgoeroe, vertrouwelinge en beste vriendin. Ze laat je zien dat alleen zijn niet slechts gewoon oké is: het is zo ongeveer het allerbeste wat je verdorie ooit is overkomen. Zoals ze zegt: 'je bent… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Erik Kriek boeken
  Erik Kriek - Het onzienbare

  Kriek brengt de fascinerende wereld van Lovecraft met zijn karakteristieke tekenwerk tot leven. Het resultaat: een bijzondere bundel beeldverhalen die de lezer opnieuw met Lovecraft laat kennismaken.Het duistere oeuvre van H.P. Lovecraft is van grote invloed… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Jacques Gans boeken
  Jacques Gans - Liefde en goudvissen

  'Liefde en goudvissen' blaast als een warme adem door je heen, vol van de ontvankelijkheid en roekeloosheid, de vrijheidsdrang en de onstuimigheid van een jong leven en een vurige liefde. 'Een prachtig boek. Er zijn weinig boeken die zo goed ver de liefde gaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter van der Ven boeken
  Peter van der Ven - Muziek van mijn hart

  Dit boek is als een muziekstuk van het hart. Door de prachtige gedichten wordt de taal van het hart onthult over tederheid, bewogenheid, verlangen emoties en dagelijkse hindernissen. Op gevoelige wijze heeft de dichter de taal van het hart weten te raken en te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Anna Maria Bezemer boeken
  Anna Maria Bezemer - Als je naar je Zelf luistert

  Luisteren naar je Zelf is belangrijk, maar niet gemakkelijk. In onze maatschappij worden we eerder gevraagd wat onze mening ergens over is dan wat echt belangrijk voor ons is. En bij het maken van levenskeuzes kan dat zorgen voor innerlijke verwarring.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Herman Keppy boeken
  Herman Keppy - Pendek

  Herman Keppy (Amsterdam West, 1960) is journalist en schrijver. Hij publiceerde onder andere 'Tussen Ambon en Amsterdam', het gefictionaliseerde levensverhaal van twee Molukse broers die rond 1900 als arts werden opgeleid in Nederland. In zijn reportages houdt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ruud Breteler boeken
  Ruud Breteler - Een weg voor het onverwachte

  Nadat zijn relatie op de klippen is gelopen laat de eenentwintig jaar oude student Pim zich overhalen met een jaargenote op vakantie naar Griekenland te gaan. Gaandeweg lopen de wederzijdse verwachtingen steeds verder uiteen. Wanneer hun wegen zich tegen het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ruud Breteler boeken
  Ruud Breteler - De illusie van een uitweg

  In een dreigbrief wordt Pim gedwongen te kiezen tussen Anna, de vrouw met wie hij al een jarenlange relatie heeft, en Ilse, een oude bekende die zich ondanks de verstreken tijd krampachtig vast blijft klampen aan de overtuiging dat hij voor haar is voorbestemd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tarjei Vesaas boeken
  Tarjei Vesaas - Het ijspaleis

  In een klein Noors dorp gaan twee jonge meisjes, de eenzelvige Unn en de levendige Siss, een intense vriendschap aan. Bij het meer buiten het dorp staat het ijspaleis: een bevroren waterval, door de elementen omgetoverd tot een fantastische constructie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99