Literatuur

 • Michael Tedja boeken
  Michael Tedja - Briljante man

  Briljante man is een roman waarin de thema’s als kokende lava borrelen. Een greep: racisme, kunst, kunstenaarschap, schrijverschap, maatschappelijke chaos. Dit alles in een experimentele, hoogst oorspronkelijke stijl – die associatief is, als een lange… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rijan van Leest boeken
  Rijan van Leest - Eerste reserve

  Eerste reserve is een roman over opgroeien in een besloten dorpsgemeenschap, de band tussen twee broers en de keuze tussen je eigen geluk en dat van je familie.Een rustig, overzichtelijk leven in een dorp waar het draait om vis, kerk en voetbal. Simon van Wijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marco Termes boeken
  Marco Termes - Het nadeel van eerlijkheid

  Geheime diensten, ondernemers, overheden en criminelen spelen een eigen spel. Samen. En daarvan zijn individuen de dupe. Een legt zich daar niet bij neer en vereffend openstaande rekeningen.Tijdens een geheime Interpol-operatie verdwijnt Bruno Richard Donner… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Derk Izaks boeken
  Derk Izaks - De plasticwatermaffia

  Woede over de vervuiling van Bali en de Bali Zee met plastic. Zo begon het. Snorkelend voelen toeristen met weerzin slierten plastic en flessen op hun rug en duikend zien ze vervuild koraal. Er is een goed bedoeld initiatief om plastic te verzamelen, iemand… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Thomy von Kummant, Benjamin von Eckartsberg boeken
  Thomy von Kummant, Benjamin von Eckartsberg - Zwarte schapen

  Gung Ho is een vijfdelige, prijzenwinnende reeks over een post-apocalyptische toekomst waarin jongeren zich staande proberen te houden! In een nabije toekomst heeft de "witte plaag" de mensheid bijna helemaal uitgeroeid, en de beschaving is alleen nog maar een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Thomy von Kummant, Benjamin von Eckartsberg boeken
  Thomy von Kummant, Benjamin von Eckartsberg - Onbezonnen

  Gung Ho is een vijfdelige, prijzenwinnende reeks over een post-apocalyptische toekomst waarin jongeren zich staande proberen te houden! De integratie van de jeugd in de kolonie wordt voortgezet. Door de onderlinge rivaliteit lopen de emoties hoog op. En de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Thomy von Kummant, Benjamin von Eckartsberg boeken
  Thomy von Kummant, Benjamin von Eckartsberg - Sexy beast

  Gung Ho is een vijfdelige, prijzenwinnende reeks over een post-apocalyptische toekomst waarin jongeren zich staande proberen te houden! De pubers krijgen officieel toestemming wapens te dragen en mogen dus zonder volwassenen Fort Apache verlaten. Maar een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wasco boeken
  Wasco - Futuropolis

  Welkom in de toekomst. In mei 2018 werkten zes kunstenaars acht dagen lang live en onder hoge druk aan de tentoonstelling Futuropolis, onder de bezielende leiding van Wasco, curator/deelnemer. Het resultaat is gebundeld in dit tijdschrift, dat laat zien hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Elsbeth de Jager boeken
  Elsbeth de Jager - Chaos

  Na een gecompliceerde relatie probeert Lara zichzelf weer terug te vinden. Ze vindt het moeilijk om mannen nog te vertrouwen. Behalve Marius dan, die ze ontmoette op Texel en met wie het ontzettend klikt. Maar uitgerekend deze Marius wil zich, na zijn eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Filip Plompen boeken
  Filip Plompen - De jongen bij de moefti

  Zoals elk jaar passeert De Dodentocht in Mariekerke. Toch zal deze editie voor altijd in het collectieve geheugen blijven hangen. Een losgeslagen eenzaat laat een bom ontploffen. De naam 'Dodentocht' krijgt een wel heel lugubere bijklank.Een jongen van negen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Mariusz Szczygiel boeken
  Mariusz Szczygiel - Geen stap zonder Bata

  Geef Bata (de schoen én de familie) in handen van Mariusz Szczygie? en er gebeurt een wonder. Met gevoel voor de ironie van de geschiedenis, op een glasheldere, bijna cabareteske toon, neemt de Poolse meesterverteller je mee terug naar 1900, naar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Nathalie Kokke boeken
  Nathalie Kokke - Nozem

  Tien jaar zijn verstreken sinds Binks strijd tegen een hardnekkige drugsverslaving. Zijn echtgenoot Hugh betuttelt hem, hun achttienjarige adoptiezoon Johnny gaat om met een veel jonger meisje en het meest recente lid van hun gezin, pleegkind Axel, is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jan Huy boeken
  Jan Huy - Slechte Kweek

  Filip is een complexe man. Hij vertoeft aan de rand van zijn leven en is er tegelijk helemaal in verstrikt. Een kind nog dat nooit is losgekomen van zijn moeder en de wereld benadert vanuit tekort en eenzaamheid. Wat voor hem normaal is, is voor de anderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jaap Cové boeken
  Jaap Cové - Sterven als Monroe

  Blinde devotie is als smog; het vertroebelt het uitzicht op de hemel.Als Anna Bloem, een jonge vrouw uit Amsterdam, hoort dat ze een halfbroer heeft in Brazilië, gaat ze op reis. Haar zoektocht voert haar naar het duingebied van Ceará, waar ze haar hart… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hannah Elisa Walsh boeken
  Hannah Elisa Walsh - Post IS

  Een directeur van een Christelijke middelbare school is verslaafd aan kinderporno. Hij wordt gedwongen mee te werken aan de voorbereiding van een terreuraanslag met nucleair materiaal. Een islamitische terreurcel slaagt erin de opdracht van een teruggekeerde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Karel ten Haaf boeken
  Karel ten Haaf - Nilfisk!

  In zijn roman 'Tijd te verliezen' beschrijft schrijver/dichter Karel ten Haaf zijn ervaringen met kanker. Voorafgaand aan de publicatie van die roman bleek het noodzakelijk zijn ervaringen met de ziekte ook in een dichtbundel te verwoorden. Dat werd deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Linda Vergauwen boeken
  Linda Vergauwen - Ik keek in de spiegel

  Victor krijgt het slechte nieuws dat hij Parkinson heeft. Deze ziekte verandert het leven van iedereen die er bij betrokken is. Ongeloof, afwijzing, verzet, onbegrip en verdriet stapelen zich op. Maar het is de liefde die aanvaarding en vrede brengt. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Kees Quirijns boeken
  Kees Quirijns - Maanheuvel

  De verloederde weduwnaar en alcoholist Maanheuvel, die van een kleine uitkering moet rondkomen, ontpopt zich als een gewetenloze oplichter. Hij betrekt de eenvoudige boekhouder De Waal bij zijn plannen en misbruikt hem om onroerend goed te kopen en verkopen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Henk Schutten boeken
  Henk Schutten - Kim Jong-un, Gangsterdictator

  Noord-Korea dreigt met een kernoorlog. Voor het eerst in de geschiedenis kan een megalomane dictator de wereld in een nucleair armageddon storten. Nergens worden de mensenrechten zo ernstig geschonden als in Noord-Korea. Tijdens het schrikbewind van Kim… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Nop Maas boeken
  Nop Maas - Gerard Reve deel 2: de rampjaren(1962-1975)

  Aan het begin van dit tweede deel van Nop Maas' biografie Gerard Reve. Kroniek van een schuldig leven - De 'rampjaren' (1963-1975) staat de bijna 40-jarige schrijver aan de vooravond van zijn definitieve doorbraak naar het grote publiek. Na de publicatie van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,90
 • Markus van der Graaff boeken
  Markus van der Graaff - Mijn moeder en haar zoon

  In Mijn moeder en haar zoon staat Marius Beeke centraal, een zwijgzame jongen die de wereld nieuwsgierig in zich opneemt: de nieuwbouwwijk die om hem heen ontstaat, het rumoerige winkelcentrum, het handjevol mensen dat hem omringt – en vooral zijn moeder. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Gerwin van der Werf boeken
  Gerwin van der Werf - Stampen en zingen

  In Stampen en zingen volgt Gerwin van der Werf een jaar lang de leerlingen van zijn examenklas muziek op de middelbare school. Hij neemt ze mee naar concerten, probeert ze de beginselen van het taoïsme uit te leggen, zit in de groepsapp, imiteert BN’ers,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Domenico Rea boeken
  Domenico Rea - De nimf van Napels

  Inhoud L’education sentimentale van Miluzza, een meisje dat zich door het leven worstelt in een dorp in Zuid-Italië. Het zijn de jaren veertig van de twintigste eeuw maar het lijken de Middeleeuwen wel. Een bestaan van extreme vleselijke lust, grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Margriet Tolhoek boeken
  Margriet Tolhoek - Vincent & Theresa

  Je hebt al kennis kunnen maken met Vincent & Theresa in het boek 'Het bordeel tegenover de kerk'. Deze personages waren echter zo mooi, dat ik er met liefde nog een boek aan wilde wijden. Lees hoe de kapelaan uit het Duitse stadje Vögelnwald Am Fischbach en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Harry Dujardin boeken
  Harry Dujardin - Stenen tafels

  Deels sterk persoonlijk gekleurde ervaringen, deels minder geladen dagelijkse kanttekeningen bij de beleving van het menselijk bestaan. De uiteenlopende teksten van Stenen Tafels zijn geen geschreven selfies, maar bieden plaats voor verruiming en relativering… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90