Literatuur

 • Listogram Parendhood

  Ben je dol op lijstjes maken? Dat komt goed uit! De boeken in dezeListogram-serie zijn namelijk veel meer dan alleen vrolijk geïllustreerde notitieboeken. In Parenthood Listogram komt alles op het gebied van ouderschap voorbij. Wat zijn jouw beste ideeen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Joachim boeken
  Joachim - Merlijn

  Ik ontmoette Merlijn tijdens een van mijn trektochten en geloofde niet dat hij was wie hij zei te zijn tot hij mij meenam naar een van de vele parallelle werelden waar ik kennis maakte met elfen, trollen en dwergen. Beetje bij beetje werd ik meegesleurd in dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hal Foster boeken
  Hal Foster - Prins Valiant 28 - Jaargang 1964

  De machtige graaf Brecey van Bretagne heeft altijd alles gehad wat zijn hart begeerde. Na het zien van Aleta's schoonheid weet hij het wordt van hem! Tijdens een toernooi Valiant en zijn zoon Arn te ontdoen... Zelfs na 28 jaargangen tekende Hal Foster, met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Debra Eliza Mane, Lizzie Van den Ham boeken
  Debra Eliza Mane, Lizzie Van den Ham - De Twin Bridges serie Liefde in Twin Bridges - Abby en Blake

  Als Abby op dezelfde dag haar baan én haar vriend Rens kwijtraakt, besluit ze haar lot in eigen handen te nemen. Ze vliegt samen met haar rottweiler naar Amerika, ver bij Rens vandaan die haar bedrogen heeft. Als fervent Elvis-fan trakteert ze zichzelf voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Kees Korevaar boeken
  Kees Korevaar - Schrijven zal ik

  "Kees Korevaar, woonachtig in Nijkerk, is opgegroeid in het Zuid-Hollandse dorp Ottoland, waar hij de eerste 25 jaar van zijn leven woonde. Op de basisschool had hij al een passie voor taal en op het voortgezet onderwijs is deze passie voor taal - met name… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Merho, Toni Coppers boeken
  Merho, Toni Coppers - Fanny K. Morpheus

  Fanny reist naar Zwitserland om de uitvaart van haar vermoorde vriendin Naomi bij te wonen. Wanneer ze iets te nieuwsgierig wordt naar de precieze omstandigheden van Naomi's overlijden, komt het gevaar angstaanjagend dichtbij. Fanny wordt opgejaagd, moet op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Veerle Deknopper boeken
  Veerle Deknopper - Een meisje loos

  De auteur blikt door de ogen van het innerlijk kind terug op haar leven. Ze laat de lezer kennismaken met het eigenzinnige meisje van toen en nu dat de wereld overschouwt en nadenkt over haar eigen plaats binnen het hele gebeuren. Ze maakt daarbij gebruik van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Jonas Jonasson boeken
  Jonas Jonasson - De zonderlinge avonturen van het geniale bommenmeisje

  Atoombommen, Mossad en Zweedse politie, een drankzuchtige ingenieur, een kussenfabriek, een kist antilopevlees, een domme, impulsieve broer: Jonas Jonasson mengt deze ingrediënten - en nog veel meer - onnavolgbaar door elkaar tot een verhaal dat vooral géén… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Elisabeth Tonnard boeken
  Elisabeth Tonnard - Voor het ideaal, lees de schaal

  Wat jongeren denken Graag willen we weten wat jongeren denken over de toekomst tot 2030. Daarom organiseerden we voor hen bijeenkomsten met friet en fris. De opkomst wisselde sterk per kern. Heukelum kwam met het winnende idee: opknappen van het trapveldje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ingrid Hoeben boeken
  Ingrid Hoeben - Het woord is nu aan mij!

  [ het woord is nu aan mij ! ]en mijn haiku's lijken op het eerste gezicht eerder weinig te willen zeggen. Echter, dit is maar al te vaak een illusie. Deze poëzievorm graaft in zijn meest dichterlijke vorm een stuk dieper dan vermoed.De 100 kortgedichten die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Sophie de Koninck Munster boeken
  Sophie de Koninck Munster - Een nieuw jaar, een nieuw leven

  Een nieuw jaar, een nieuw levenEsmee de Wit is de enige van haar familie die studeert, en daardoor voelt ze zich anders. Als de studenten in opdracht van de universiteit de boekcollectie van een baron gaan catalogiseren, ontmoet Esmee een aantrekkelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Catharina J. Garrelds boeken
  Catharina J. Garrelds - Lida trilogie

  Lida trilogie=Een zonnestraal in haar leven=Liefde kent vele vormen=Eindelijk thuisEen zonnestraal in haar levenLida Geertsema is de oudste dochter van een herenboer in Groningen. Ze wordt verliefd op Harko Bosma, maar hun liefde zorgt voor complicaties.Liefde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,70
 • Frederika Meerman, Greta Pennings, Joke Aarts boeken
  Frederika Meerman, Greta Pennings, Joke Aarts - Familiegeluk omnibus

  FamiliegelukIn deze omnibus draait het om families. Geluk vind je in je eigen familie, maar wat nu als het juist je naasten zijn die je geluk in de weg staan?Verre liefde - Gerda PenningsTessa zit gevangen in haar huwelijk met de liefdeloze Tim. Als ze zwanger… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Yoko Tawada boeken
  Yoko Tawada - Memoires van een ijsbeer

  Drie generaties van getalenteerde en wereldberoemde circusartiesten en auteurs, die toevallig ijsberen in de mensenwereld zijn, vertellen hun verhaal. De grootmoeder, een voormalig circusartieste schrijft per ongeluk een zeer succesvolle autobiografie in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Willy Linthout, Urbanus boeken
  Willy Linthout, Urbanus - Urbanus 177 De levende blokjes

  Juffrouw Pussy daagt de klas van Urbanus uit om het meest bloeiende bedrijf uit de grond te stampen. Met een prachtige hoofdprijs als inzet. Met welke lumineuze ideeën komen Dikke Herman, Botswana, Urbanus en de anderen op de proppen? Zal Prosper het halen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Bert Jehee boeken
  Bert Jehee - 270000

  270.000 mensen met Dementie in Nederland een keerpunt zonder terugkeer. In deze gedichtenbundel heb ik gekozen voor het actuele thema Dementie, met een visuele link tussen de Mens en de Natuur. Middels al mijn gedichten heb ik mijn ervaring opgedaan door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Rachel Hore boeken
  Rachel Hore - XL De naderende storm - grote letter uitgave

  Lucy Cardwell heeft recent haar vader verloren. Wanneer ze zijn papieren uitzoekt, ontdekt ze dat hij een oom had van wie ze het bestaan niet eens kende. Ze raakt geïntrigeerd en besluit een bezoek te brengen aan Carlyon Manor, het huis waar haar vader is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  61,45
 • Tommy Wieringa boeken
  Tommy Wieringa - XL Honorair kozak - grote letter uitgave

  Dit zijn de avonturen van een hotelburger en een onvermoeibare reiziger. Op de Oekraïense steppe wordt Tommy Wieringa tot honorair kozak geslagen, in Wenen vindt hij een illustere dubbelganger die naamloos door de geschiedenis werd toegedekt en in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,20
 • Carla de Jong boeken
  Carla de Jong - XL Nooit meer regen - grote letter uitgave

  Een halfjaar na de dood van Jeanne Dufour worstelen haar echtgenoot, haar zoon en haar ex-man met hun verlies en met geheimen uit het verleden. Als de notaris aankondigt dat Jeannes testament geopend mag worden, ontvouwt zich de beladen geschiedenis die de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,40
 • Paleismuren

  In Paleismuren is poëzie samengebracht die Marie-Anne de Jonge schreef voor gezamenlijke projecten met kunstenaars uit uiteenlopende disciplines. Dit werk werd eerder voorgedragen of tentoongesteld op onverkoopbare locaties zoals winkelcentra en luxe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Miles Hyman, Shirley Jackson boeken
  Miles Hyman, Shirley Jackson - De loterij

  'De ochtend van de 27e juni was helder en zonnig, met de prille warmte van een zomerdag; de bloemen stonden uitbundig in bloei en het gras was diepgroen. De dorpsbewoners begonnen zich te verzamelen op het plein...' Elk jaar wordt in een klein dorp in New… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Miranda Hogeboom boeken
  Miranda Hogeboom - Het komt wel goed mam

  Dagboek van een moeder die haar zoon verloor. Robin zou dit jaar 30 geworden zijn. Hij overleed echter drie jaar geleden aan de gevolgen van een verkeersongeval. Het jaar dat volgde op zijn dood werd door zijn moeder Miranda vastgelegd in korte verhalen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • XL Een vreemdeling in Cornwall - grote letter uitgave

  Als de bejaarde Jaunty te zwak wordt om voor zichzelf te zorgen, trekt haar kleindochter Gabriela bij haar in. Samen wonen ze in Jaunty's afgelegenhuis aan Frenchman's Creek. Op een stormachtige avond raakt iemand vlak bij hun huis met zijn boot in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,99
 • Lenze L. Bouwers boeken
  Lenze L. Bouwers - Bordeauxreeks Rust

  De zoveelste bundel van Lenze L. Bouwers (1940) vernieuwt zijn bekende thema's als liefde voor de natuur - met Ameland als zijn tweede vaderland - aandacht voor de zwakke, zoeken naar de liefde tussen mensen. Maar hoe kan het anders als je 77 bent geworden,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • L. Hong boeken
  L. Hong - XL Droomkruid - grote letter uitgave

  In het professionele leven van acupuncturiste Lin Ju draait alles om contact. Maar in haar privéleven is ze verstoken van elk contact met anderen. Totdat Lucy, een van haar Engelse patiënten, met haar spontaniteit Lin Ju's wereld op zijn kop zet. Lucy is een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,40