Literatuur

 • Sabine van den Berg boeken
  Sabine van den Berg - Nestvlinders

  Een ode aan een onvoorwaardelijke vriendschap.In het autobiografische poëziedebuut van multitalent Sabine van den Berg raken twee tienermeisjes bevriend in een periode waarin zij allebei hun vader dreigen te verliezen. De ene vader wil niet langer leven, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Henriëtte Hemmink boeken
  Henriëtte Hemmink - Het Xibalba offer

  ‘Ik ben ervan overtuigd dat ik de mensheid in staat stel de overstap te maken, via een andere bewustzijnstoestand, waarbij het trillingsniveau verandert, naar een andere dimensie. Het universum zal geen geheimen meer voor ons hebben. Stelt u zich de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anuar boeken
  Anuar - Het zal je broertje maar zijn

  Nordin is een nietsnut. Zijn tweelingzusje Fatma een hoogvlieger. Nadat Nordin zichzelf op een vreselijk domme manier in de problemen heeft gebracht, is zijn vader het zat. Om te laten zien wat hij waard is, moet Nordin naar Tetouan, zijn geboortedorp in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Murielle Geypen boeken
  Murielle Geypen - d'Overtocht

  Na zeven jaren gaat het uitstekend met de B&B en de IT-zaak van Matt en Thomas. Met "De Kruidenbuidel" van Marie Christine gaat het veel minder goed, ondanks het harde werk van Lucas. Jan is thuis met een hernia die niet wil genezen. Thomas en Meganne zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Lot Vekemans boeken
  Lot Vekemans - Gif en ander toneelwerk

  In de bundel zijn acht toneelteksten opgenomen, te weten: Truckstop, Zus Van, Judas, Ledacourt, GIF, Vals, Niemand wacht op je en Momentum. Deze uitgave is tot stand gekomen in samenwerking met Uitgeverij Cossee en Het Nederlands Letterenfonds. Het grafisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Murielle J.H. Geypen boeken
  Murielle J.H. Geypen - Zussen en liefjes

  Roxanne is net teruggekeerd uit Barcelona na een uitwisselingsproject wanneer ze op haar kot, Simon ontmoet. Er is geen groter contrast mogelijk tussen de bouwkundig ingenieur en de danschoreograaf. Toch hebben ze meer gemeen dan ze vermoeden. Melanie is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Irene Brusche boeken
  Irene Brusche - Ik heb weer houvast… Het zal jou ook lukken

  Het boek gaat grotendeels over mijn leven en de zoektocht naar de Naakte Waarheid achter al mijn angsten en onzekerheid, wanhoop en verdriet, die worden afgewisseld door lichtpunten en spirituele inzichten, vanuit het gevoel dat er iets meer is tussen hemel en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Pat Donnez boeken
  Pat Donnez - Het interview

  - Weet je nog wanneer je dacht: nu wil ik verdwijnen? - Dat moment, Stephanie, staat voor eeuwig in mijn hoofd gegrift. - Er is zoveel over gespeculeerd, Elisabeth. Mogen we na al die jaren niet eindelijk weten hoe dat in zijn werk is gegaan? - Acht je het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Maria Dermoût boeken
  Maria Dermoût - De tienduizend dingen

  Een van de mooiste klassiekers uit de Indische literatuur Een Moluks eiland, in de nadagen van de Nederlandse kolonialisering. Felicia, ‘mevrouw van Kleyntjes’, woont alleen met haar bedienden op een afgelegen plantage aan een baai, er is veel gebeurd in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Francois Lapierre, Patrick Boutin-Gagne boeken
  Francois Lapierre, Patrick Boutin-Gagne - De gruwel

  De Zielenvreter is een compleet verhaal in drie delen waarin de Indiaanse en Keltische mythologieën samen komen om ons in de voetsporen te leiden van titanen en andere vergeten wezens.Rampspoed bij het Schaduwmeer: de horde harige duivels hebben de Poort… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Philipp Keel boeken
  Philipp Keel - Alles over ons

  Met vragen over romantiek en seks, dagelijkse routines en je droomleven zal Alles over ons jou en je partner helpen om meer over jezelf en elkaar te weten te komen dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Of je het nou samen of apart invult, of elkaar hardop… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Tony Dirne boeken
  Tony Dirne - Achteruitkijkspiegelen

  Tony Dirne (Breda, 1935) is de oudste debutant van het land. In dit boek blikt deze verhalenverteller pur sang terug op zijn veelbewogen leven.‘Achteruitkijkspiegelen’, zoals hij het zelf noemt, groeide de afgelopen jaren uit tot een ware passie. Tony… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Frans Kuipers boeken
  Frans Kuipers - Alles waait

  ‘Het sterft van de verloren dromen hier’ – met deze op het eerste gezicht duistere opmerking begint ‘Alles waait’, de nieuwe dichtbundel van Frans Kuipers. En de rest van de bundel gaat op zoek naar een antwoord op de vraag: als de verloren dromen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Roos Dickmann boeken
  Roos Dickmann - Ik ook van mij

  Van rauwe nederhopteksten over de nacht tot kwetsbare gedichten over onze eeuwige slaap in de pyjama van hout. Roos Dickmann schrijft recht op de man af in haar gevarieerde, rauwe en tevens kwetsbare poëzie. Ik ook van mij, want soms gaat het even niet over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Monique Leyenaar, Jantine Oldersma, Kees Niemöller boeken
  Monique Leyenaar, Jantine Oldersma, Kees Niemöller - De hoogste tijd

  Het is de hoogste tijd dat vrouwen in Nederland eindelijk volledig kiesrecht krijgen, schrijft het Algemeen Handelsblad in 1918. Een jaar eerder kregen vrouwen al het passief kiesrecht: ze mogen op kieslijsten staan en kunnen gekozen worden. In 1919 volgt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Reinold Widemann boeken
  Reinold Widemann - De Stilteverzamelaar

  De verhalen in dit boek worden bevolkt door mensen die uit alle macht proberen de greep op hun leven te behouden als ze in benarde omstandigheden terechtkomen. Wat doet een leraar als een leerling zich in zijn klas heeft opgehangen? Hoe houd je als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Renée Olsthoorn boeken
  Renée Olsthoorn - Josefiens Zevende Hemel

  Progressieve Josefien en conservatieve Luke zijn tegenpolen. Kan er desondanks iets moois opbloeien tussen twee zulke verschillende karakters?Na haar scheiding van Engelsman Benedict Barlow vertrekt Josefien Boterenbrood met haar dochtertje Penelope vanuit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Carin Nibbering boeken
  Carin Nibbering - Aconchego

  Als geadopteerde word je vrijwel altijd gevraagd of je je 'echte' ouders kent. En of je die zou willen kennen. Bij mij was het antwoord altijd simpel : "Nee, dat weet ik niet en dat hoef ik ook niet per se te weten". Toch was ik wel nieuwsgierig naar het land… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Dick Scholten boeken
  Dick Scholten - De Driehoek

  Joyce bekent haar man dat ze naar bed gaat met haar beste vriendin. Hij is verbaasd, woedend en vooral verdrietig. Wat mist ze in hun relatie? Joyce legt hem uit dat ze van hem houdt, maar dat een man net patat is en een vrouw de mayonaise. Ze wil allebei.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Herman de Coninck boeken
  Herman de Coninck - Die Mehrzahl von Glück.

  In dem vorliegenden zweisprachigen Gedichtband wird erstmals in deutscher Übertragung eine umfangreiche Auswahl aus seinem Schaffen vorgeführt. Die Übersetzung der chronologisch geordneten Werke besorgte der im deutschen Sprachraum bekannte Promoter… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Joanna Beem boeken
  Joanna Beem - Met wat hulp van boven

  Astrid en Peter Vanderlee willen een nieuwe start maken in Westerwolde. Het werk aan de boerderij die ze daar kochten is bijna klaar maar heeft een behoorlijke wissel getrokken op hun relatie. Na een zoveelste woordenwisseling grijpt Astrid de autosleutels en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Luc Abel boeken
  Luc Abel - Pelgrim op de dool

  'Ik vlieg verder over de stad en zie nu een haven met kleine en grote boten. Ik zie een man in een regenjas op de kade staan. Hij zwaait eenzaam naar een langzaam wegvarende boot. Stilletjes zweef ik naar die man, ik herken hem als een oude bekende, en meteen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Evelien Otto boeken
  Evelien Otto - Ik vind papa veel liever dan jou

  Het was mijn weekend. Jip en Janneke waren zojuist door de heg gekropen en haar mollige lijfje vleide zich tegen me aan. Haar naar Zwitsal ruikende haar prikte in mijn neus. Ik streelde het. Ze fluisterde: ‘Mama.’ ‘Ja liefje,’ mompelde ik terug. Ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • José Koopmanschap boeken
  José Koopmanschap - Het lied van de dromer

  In Het lied van de dromer lees je hoe een zielensnaar geraakt kan worden en hoe je kunt wandelen in je hoofd. Je leest dat je zowel de verbinding van een etherisch web kunt voelen als de bodem onder je voeten. Maar bovenal klinkt de vreugde van het bestaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Annine E.G. van der Meer boeken
  Annine E.G. van der Meer - Weg met de boze heks en de slechte stiefmoeder

  Waarin onderscheidt dit boek zich van andere sprookjesboeken? Op basis van oudere uitgaven van Grimm kunnen wij het vrouwvijandige beeld uit de 19e eeuwse Grimmsprookjes terugvertalen naar een nieuwe versie die mensen in de 21e eeuw voorziet van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,45