Literatuur

 • Afra Beemsterboer boeken
  Afra Beemsterboer - Banden van vroeger

  Groots en meeslepend leven, dat is niet voor ieder-een weggelegd. Winkeleigenares Leida, de hoofdper-soon in Banden van vroeger van Afra Beemsterboer, heeft zichzelf altijd weggecijferd opdat anderen een groots en meeslepend leven konden leiden. Maar daar is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Sandra Berg boeken
  Sandra Berg - Onmogelijke keuze

  Sommige mensen koesteren hun verleden, anderen proberen het te vergeten. Selma behoort tot die laatste categorie. Lange tijd lijkt dat te lukken, tot ze met haar man en dochter naar Span-je moet reizen, waar haar verleden zich voor een groot deel heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • René Ofsen boeken
  René Ofsen - Fary het Kruidenmeisje.

  Fary en Avron zijn analfabeten maar weten zich door hard te werken op te werken. Fary wordt sergeant-majoor Arts en Avron wordt luitenant speciale diensten. Zij werkt in het nieuwe Hof van Eden dat uit twee nieuwe piramiden bestaat. Hij liquideert terroristen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Koos Smedes boeken
  Koos Smedes - Verstrengeld in de liefde

  Koos Smedes noemt zich in zijn gedichtenbundels Koos de Oudere en Koos de Jongere. De Oudere bezingt de smart en de schoonheid van het leven. De Jongere valt keer op keer voor het fenomeen liefde. Het leven is in de optiek van Koos Smedes een grote droom en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,45
 • Carla Hermans boeken
  Carla Hermans - In het licht van de zonnebloem

  Deze fictieve roman, waarin een groep diverse jongeren de zomer samen doorbrengt in Amsterdam met feesten, seks en drugs, is gedeeltelijk gebaseerd op ware gebeurtenissen. Mary en Mark gaan een samenwerking aan om te bewijzen dat hun bed met zonnebloemen het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • T.S. Stemas boeken
  T.S. Stemas - Ergens hier vandaan...

  Een divers boek met vele verhalen en gedichten. Lees onder andere: Er was eens, ergens hier vandaan, sollende spoken en nog veel meer moois. Geweldige verhalen en gedichten geschreven door T.S. Stemas. In de meeste verhalen kan je een kern van waarheid vinden.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,84
 • D. Simons boeken
  D. Simons - FOLDED BRAIN

  Een gedichtenbundel over liefde, eerlijkheid en dicht bij jezelf staan. Over het mooie en pure van de natuur en dat niet verloochenen. Over je alles en niets afvragen. Vol persoonlijke doch herkenbare gedichten. (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Joanne Harris boeken
  Joanne Harris - De aardbeiendief DL

  dwarsligger 606 Joanne Harris De aardbeiendief Van de schrijfster van Chocolat Na haar vele omzwervingen heeft Vianne Rocher eindelijk in Lansquenet, waar ze ooit als buitenstaander de boel flink opschudde, een thuis gevonden. Samen met haar dochter Rosette… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Jean-Marc van Tol boeken
  Jean-Marc van Tol - Musch DL

  dwarsligger 610 Jean-Marc van Tol Musch Een fascinerende vertelling voor iedereen die van vaderlandse geschiedenis houdt. Het is 1650. Achter de pracht en praal van de Gouden Eeuw zijn ontluisterende intriges rond stadhouder Willem II gaande. Spin in het web… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Stefano Mancuso boeken
  Stefano Mancuso - Reizend groen

  Ze houden zich niet aan grenzen van botanische tuinen of parken, ze laten zich niet tegenhouden door muren oceanen en ze blijven altijd op zoek naar nieuwe territoria. Heel veel planten waarvan wij nu menen dat ze tot onze inheemse flora en bij ons landschap… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Arne Braaksma boeken
  Arne Braaksma - Zoötroop

  Als de berooide regisseur Paul Siewertsen terugkeert uit de VS, neemt hij deel aan een Veluws re-integratietraject. Daar ontdekt hij met zijn groepsgenoten schaduwpraktijken. Paul wil niets liever dan scenario’s omzetten in films, maar heeft de handen vol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,25
 • Guus Werdmüller von Elgg boeken
  Guus Werdmüller von Elgg - Schulp

  Als het Mark na diverse pogingen uiteindelijk toch niet lukt om een nieuwe liefde te vinden, neemt hij de beslissing om zich bij deze situatie neer te leggen. Dat is ook het moment waarop hij zich voor de tweede keer in korte tijd bewust wordt van het feit dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,24
 • Abbi Glines boeken
  Abbi Glines - Liefs voor lila

  Nieuw deel in de serie van Abbi Glines waarin de personages van Sea Breeze en Rosemary Beach elkaar ontmoeten. Lila Kate Carter is het zat om een label opgeplakt te krijgen van een stijf, keurig en goed maar kil meisje. Want ze is helemaal niet kil. Ze is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Ton van Huijstee boeken
  Ton van Huijstee - Thomas Het leven is een pijp kaneel

  Thomas Verver, kunstschilder en vrijgezel, komt midden in de stad ’s-Hertogenbosch, onverwachts zijn oude vriend Frans Van Ceulen tegen. Frans is advocaat en gehuwd met Sophie Van Tongeren, studiegenoot in Leiden. Beide vrienden leren in hun woonomgeving elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Henk Jans boeken
  Henk Jans - KUNST de zin van het zinloze

  Autobiografie met het thema zingeving, waarin de creatieve processen vanaf zijn negende tot zijn zestigste jaar. waarin liedteksten, gedachtespinsels, gedichten, foto's, tekeningen en schilderijen.Wat is de zin van het leven? Hoe vind je er eigenlijk zin in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Tommy Wieringa boeken
  Tommy Wieringa - Heilige Rita

  Bijna vijftig jaar woont Paul Krüzen met zijn vader in een Saksische spookboerderij buiten Mariënveen, een vergeten dorp aan de grens. Eens zorgde zijn vader voor hem, nu zorgt hij voor zijn vader. Lang geleden stortte een Russische piloot neer in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,00
 • Charlotte Mutsaers boeken
  Charlotte Mutsaers - Rachels rokje

  'Ha! Als het leven eens een liedje was. Ja! En de liefde een recept. En dan een kok inhuren en elkaar zingend verslinden terwijl de tijd zich koest houdt.' Als meisje heeft Rachel Stottermaus nooit haar liefde aan Douglas D. durven verklaren. Wanneer ze hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Fabio Genovesi boeken
  Fabio Genovesi - In het diepe

  Eindeloze zomerdagen, roomijs en het zoute water van de zee: duik in de wonderlijke, levendige en fantasierijke wereld van de kleine Fabio, die opgroeit met een afwezige vader.Fabio Mancini, zes jaar oud, groeit op in een klein Toscaans kustplaatsje. Hij woont… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Nathaniel Rich boeken
  Nathaniel Rich - Het verlies van de aarde

  In 1979 wisten we reeds alles wat we nu weten over de wetenschap van klimaatverandering: waarom het gebeurde en hoe we het konden stoppen. In de tien jaar die volgden hadden we een echte kans om het probleem een halt toe te roepen. Het is duidelijk dat we… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • René Ofsen boeken
  René Ofsen - Een vorig leven als Retrov de Woudloper

  De schrijver, voorheen ook Paragnost, wilde weten of er inderdaad vorig levens bestaan. Hij deed het verzoek aan zijn gids How Lung M'Ho. Die reageerde niet, maar 3 jaar later werd hij vlak voordat hij insliep met zijn gids geconfronteerd. Die vertelde dat hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • René Ofsen boeken
  René Ofsen - Paranormaal Gestoord

  Maria werkt op paranormaal gebied. Ze ontmoet de liefde van haar leven. Zodra ze samen wonen merkt hij dat ze psychisch niet in orde is en tot zijn schrik komt hij er achter dat ze mensen bedondert. Geld, sex, juwelen, grote auto en huis is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Ean Vali boeken
  Ean Vali - Hotel Korfoe

  Kerkira, Corfu, Korfoe . . . Allemaal hetzelfde . . . Een eilandje ergens in de Ionische zee met uitzicht op het vasteland, als je tenminste aan de juiste kant van het eiland staat. Coniferen maar vooral olijfbomen zorgen voor een groen uiterlijk. Hier en daar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Robby Palmen boeken
  Robby Palmen - Max van Buuren

  De verhalen in ‘Max van Buuren’ laten zien dat het leven bepaald wordt door een complex verband van keuzes die mensen maken in situaties waarin ze zich vrijwillig of gedwongen bevinden en daarmee laten de verhalen zien dat het leven vaak niet meer en niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Ruud Breteler boeken
  Ruud Breteler - De illusie van een uitweg

  In een dreigbrief wordt Pim gedwongen te kiezen tussen Anna, de vrouw met wie hij al een jarenlange relatie heeft, en Ilse, een oude bekende die zich ondanks de verstreken tijd krampachtig vast blijft klampen aan de overtuiging dat hij voor haar is voorbestemd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Samantha Young boeken
  Samantha Young - India Place - Wilde dromen

  Slechts één nacht heeft Hannah Nichols de hemel op aarde ervaren – met Marco, haar grote jeugdliefde. De volgende ochtend wordt ze alleen wakker. Vijf jaar lang laat Marco niets van zich horen en Hannah weet een ding zeker: dit zal ze hem nooit vergeven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50