Literatuur

 • Harriet Evans boeken
  Harriet Evans - Niet zonder jou - grote letter uitgave

  Sophie beseft dat ze enorm geboft heeft. Het is niet niks dat ze behoort tot een van de meest gewilde filmsterren ter wereld. Maar omringd door gebotoxte assistenten, oversekste oude regisseurs en haar celebrity-gekke moeder zou ze diep in haar hart niets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  71,00
 • Petra Kruijt boeken
  Petra Kruijt - De mannenmaker - grote letter uitgave

  De mannenmaker heeft geen relaties, maar projecten: ieder halfjaar pikt ze een kansloze man op met de bedoeling hem te transformeren tot een gewild exemplaar. Dat is haar al meer dan twintig keer gelukt, maar nu kan ze ineens geen man meer vinden. Is de vijver… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Marja van 't Wel boeken
  Marja van 't Wel - Zin in kleuren in alle seizoenen Kleurboek voor volwassenen met prikkelende vragen

  Dit is het derde deel in de serie 'Zin in kleuren, kleurboek voor volwassenen'. In dit boek vind je wederom prachtige kleurplaten met reflectievragen. Marja van 't Wel liet zich inspireren door de vier seizoenen. Zij koos bij elk seizoen een passend thema:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Dorine Folkerts, Jannie Kroes boeken
  Dorine Folkerts, Jannie Kroes - Rosé aan zee

  Dorine Folkerts (1960) is de kunstenmaker van haar eigen leven. Van jongs af aan schrijft zij al gedichten over alles wat zij tegenkomt en dat is heel veel. Haar gedichten gaan meestal over het meest besproken woord: de liefde of iets dat haar heeft geraakt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Simon Soesan boeken
  Simon Soesan - Apoetaah!

  SIMON SOESAN (Beverwijk, 1956) woont sinds 1973 in Israël. Samen met zijn vrouw, drie kinderen en (tot nu toe...) vijf kleinkinderen bouwde hij zijn leven op in Haifa. Na een carrière in de internationale handel is hij nu sjaliach (gedelegeerde) van Keren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Gerard van Wees boeken
  Gerard van Wees - Het waanzien van 2015

  U heeft met dit boek de top van de hedendaagse toiletteratuur in handen. De korte verhaaltjes in dit boek bieden voor elke grote boodschap een op maat gesneden hoeveelheid leesvoer. Lees ze op uw gemak. Dit boek is niet alleen heilzaam voor de stoelgang, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Sylvia Douye boeken
  Sylvia Douye - Kristallen Zwaard 1, Zorya de Zwarte

  Een Vulkaan gloeit, een wereld dooft, een nieuwe cyclus begint...... Wie voorkomt dat Zwarte Zorya al het leven vernietigt? Wie durft de priesteres van de dood uit te dagen? Men fluistert dat ze een kind krijgt... Is dat slechts een gerucht of een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Sylvia Douye boeken
  Sylvia Douye - Kristallen Zwaard 2 Zorya de Zwarte

  Een Vulkaan gloeit, een wereld dooft, een nieuwe cyclus begint...... Wie voorkomt dat Zwarte Zorya al het leven vernietigt? Wie durft de priesteres van de dood uit te dagen? Men fluistert dat ze een kind krijgt... Is dat slechts een gerucht of een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Nicolas Tackian boeken
  Nicolas Tackian - Redemption 1 Toewijding

  Het jaar 1190 Frankrijk, het graafschap Rouergue. Adhemar van Montfort, een veteraan van de kruis- tochten, leidt een eenzaam bestaan in extreme armoede. Slechts het grote zwaard boven het haard- vuur herinnert nog aan zijn turbulente tijd in dienst van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Raule boeken
  Raule - Isabellae 3 De dochters van Eriu

  Nadat ze als door eeN woNder zijN aaNgekomeN op de zuidkust vaN ChiNa, zetteN isabellae eN haar vrieNdeN huN zoektoCht voort Naar siuko. de joNge samoerai is ervaN overtuigd dat haar zus haar meer kaN vertelleN over huN familiegesChiedeNis eN het lot dat heN… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mark Waid boeken
  Mark Waid - Star Wars Princess Leia 2

  Ook toen prinses Leia Organa als rebel gevangen werd genomen door het Keizerrijk, verraadde ze haar overtuigingen niet. Zelfs niet toen haar thuisplaneet Alderaan werd vernietigd. Nu ze is gered, pakt ze een blaster en vecht mee om te kunnen ontsnappen naar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Guido-Jules Kindt boeken
  Guido-Jules Kindt - Afrika Syndroom

  Een ouderling voelt zijn laatste levensfase naderen. Daarom wil hij zich bevrijden van al zijn waanzinnige en avontuurlijke herinneringen, via een niet-chronologische pseudo-biografie, waarin zin en onzin van het leven aan bod komen. De ik-persoon in deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,76
 • Pierre Roland boeken
  Pierre Roland - Campus Stellae 4

  4 PADEN, 4 BESTEMMINGEN, 1 WARE WEG Het jaar onzes Heren 1348. De zwarte pest houdt het koninkrijk in zijn greep, zodat de legers van Frankrijk en Engeland gedwongen worden een wapenstilstand in te lassen. Een oude man met een mysterieus verleden verneemt dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Guus de Wildt boeken
  Guus de Wildt - De wikkelkinderen van Ilpenstein

  Huys Ilpenstein mag dan al zo'n 150 jaar geleden zijn gesloopt, zijn bewoners - en wat voor bewoners! - en hun bezittingen worden weer tot leven gewekt in de verhalen van dit boek. Verhalen over beroemde en toch niet zo gekende mensen, over bekende en nog niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Eric Heuvel boeken
  Eric Heuvel - January Jones De eerste keizer

  January Jones zit letterlijk en guurlijk aan de grond. De rekeningen stapelen zich op en ze heeft geen geld om haar Comet in de lucht te houden. Maar dan arriveert er een geheimzinnig telegram uit Shanghai en wordt er op de bankrekening van January een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Paul Meeuws boeken
  Paul Meeuws - De geluiden

  Geluiden, met name muziek, vergezellen ons van geboorte tot dood. In een viertal langere gedichten beschrijft Paul Meeuws de effecten hiervan, vanaf de eerste keer dat we onze naam horen tot en met het allerlaatste vogelgezang als de definitieve stilte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jason Hazely, Joel Morris boeken
  Jason Hazely, Joel Morris - Handboek voor - De hipster

  De Engelse comedyschrijvers Jason Hazely en Joel Morris zijn de auteurs van deze hilarische serie. Handboek voor... biedt een uniek kijkje in de leefwereld van volwassenen. Wat doen zij? Wat denken zij? Wat willen zij? Elk boekje belicht een bepaald… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Karin Giphart boeken
  Karin Giphart - De gijzelaar

  Jowi Groenendijk is een succesvol traumatherapeute, gespecialiseerd in psychische schade bij asielzoekers. Ze heeft een nieuwe praktijk geopend in Groningen, dicht bij Ter Apel, maar vult haar dagen met alles behalve therapie geven. Ze herkent zichzelf niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Jos Versteegen boeken
  Jos Versteegen - Woon ik hier

  Een zwijgenEr waren anderen, veel anderen, mevrouw, die net als u op laatste kamers woonden.Een gang vol woorden, en ze gingen in en uit.Dit was uw kamer. Zicht op het park.In plastic tassen bewaarde u muziek, daar was een groot, welluidend zwijgen over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Manuel Kneepkens boeken
  Manuel Kneepkens - Bordeauxreeks Zuid-Limburg aan zee

  Met Zuid-Limburg aan Zee voegt Manuel Kneepkens een nieuwe loot toe aan de rijke stam van zijn dichterlijk oeuvre. De dichter, die vele jaren docent strafrecht en criminologie was aan de Erasmus Universiteit en twaalf jaar lang voor de Stadspartij zitting had… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Manuel Kneepkens boeken
  Manuel Kneepkens - De Diepslaper

  Manuel Kneepkens is een Nederlands dichter, publicist, politicus en jurist-criminoloog. Vooral dichter. Van zijn hand verschenen zestien poëziebundels en daarnaast publiceerde hij drie non-fictie uitgaven. En nu debuteert hij als proza schrijver met elf korte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Shanoa Vos boeken
  Shanoa Vos - You've got a new match

  Een boek over vreemdgaan, liefde avontuur en seks. In 2013 dook ik als 21-jarig meisje in de online dating wereld van Tinder. Als mensen mij zagen vegen over mijn telefoonscherm zeiden ze vaak met een afkeurende blik: ''Doe je ook aan Tinder?! Wat moet je daar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Gerard van de Schootbrugge boeken
  Gerard van de Schootbrugge - STIL LEVEN

  Eenzaamheid is een groot maatschappelijk probleem. Niet alleen onder oudere mensen. De groep jongeren die zich in de steek gelaten voelt, groeit zelfs gestaag. Meer dan één miljoen Nederlanders hebben er dagelijks last van. In de bundel STIL LEVEN vertellen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Ben Hofschulte boeken
  Ben Hofschulte - Danteske liefde

  Ben Hoffschulte (Zwolle, 1946) is jurist en filosoof, Girard-vertaler en autodidact. Hij was een kleine twintig jaar antiquaar in Leuven en werd er nadien toe aangespoord een autobiografie te schrijven, wat hij na enige twijfel heeft gedaan. Het resultaat is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Patrick Vandermeulen boeken
  Patrick Vandermeulen - Kebrabassa

  Het verhaal speelt zich af in Nhacalire, een vroegere kolonie van Portugal. Nhacalire wordt in 1990 nog steeds geteisterd door een bloedige burgeroorlog. Peter heeft als Belgisch ontwikkelingswerker de opdracht interne vluchtelingen te vestigen in De Vallei.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95