Literatuur

 • Nunu Kaller boeken
  Nunu Kaller - Fuck beauty

  Te dik? Te mager? Te lang? Te klein? Wereldwijd zijn er talloze mannen en vrouwen die niet tevreden zijn met hoe ze eruitzien. Wat is hier in hemelsnaam aan de hand? Ook Nunu Kaller is bekend met dit onzekere gevoel. In Fuck beauty omschrijft Nunu op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Murielle J.H. Geypen boeken
  Murielle J.H. Geypen - Zussen en liefjes

  Roxanne is net teruggekeerd uit Barcelona na een uitwisselingsproject wanneer ze op haar kot, Simon ontmoet. Er is geen groter contrast mogelijk tussen de bouwkundig ingenieur en de danschoreograaf. Toch hebben ze meer gemeen dan ze vermoeden. Melanie is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Annema Herman boeken
  Annema Herman - De Escapisten

  Najaar 2016. Ongrijpbare krachten strijden om de menselijke ziel en de dreiging van chaos is overal aanwezig. Tegen deze achtergrond leidt Zeno de Jong een onopvallend bestaan. Hij doet niet aan waaghalzerij en wil het liefst met rust gelaten worden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Fatena Al-Ghorra boeken
  Fatena Al-Ghorra - Neem dit lichaam

  In België is ze niet meer weg te denken uit de wereld van de poëzie, onder andere dankzij haar succesvolle bundel 'Gods bedrog' en poëzieavonden in het land onder de naam 'Fatena's Poetry Salon'. Met 'Neem dit lichaam' zal Fatena Al-Ghorra ook de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ruben Mengerink boeken
  Ruben Mengerink - De avonturen op landgoed De Witte Raaf

  Wanneer je van verhalen houdt waarin je jezelf helemaal kunt verplaatsen, spannend en realistisch geschreven, dan heb je jouw nieuwe lievelingsboek gevonden! Het gezin Vermeer staat centraal in dit verhaal. Het maakt eigenlijk niet uit of je nu een jongen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Pauline Genee boeken
  Pauline Genee - Roadblock

  Het had een onschuldige onderbreking van haar drukke leven moeten worden: verkiezingen waarnemen in een niet al te gevaarlijk land, een soort vakantie. Maar het loopt anders: bij een roadblock valt Ava’s team in handen van een gewapende groep. Er klinken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Rhiannon Navin boeken
  Rhiannon Navin - Het overgebleven kind

  Een ontroerende roman over rouw binnen een gezin. De zevenjarige Zach is getuige van een gruwelijke schietpartij op zijn school, waarbij vijftien kinderen omkomen, onder wie zijn oudere broer Andy. Vanaf dat moment is Zachs leven opgedeeld in de periode voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Guillermo Arriaga boeken
  Guillermo Arriaga - De ontembare

  ‘De ontembare’ is een overdonderende roman, geschreven door Guillermo Arriaga, auteur, scenarioschrijver, regisseur en producer diesamen met regisseur Iñárritu grote bekendheid verwierf met de beroemde films Amores Perros, 21 Grams en Babel. In ‘De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Rob Waumans boeken
  Rob Waumans - De solist

  ‘De solist’ van Rob Waumans is het op ware feiten gebaseerde verhaal van een radeloze en wellicht redeloze zoektocht. Nadat de Russen Berlijn hebben ingenomen, keert de joodse musicus Valentin Grossman na jarenlange onderduik terug naar huis. Zijn geliefde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Keith Stuart boeken
  Keith Stuart - Het hele leven in één keer

  Tom, alleenstaand vader, is theatermaker bij een noodlijdend theater in de Engelse stad Somerset. Zijn dochter Hannah heeft een hartspierziekte en zal niet oud worden. Ieder jaar voert het kleurrijke theatergezelschap een verjaardagsstuk voor haar op. Ze slaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Een fonkelend spoor

  De mooie, jonge prinses Adrianne leidt een leven dat velen jaloers zou maken: ze brengt haar dagen door met liefdadigheid en haar avonden met grandioze gala's. Wat niemand weet, is dat haar divagedrag schijn is, bedoeld om een gevaarlijk geheim te verhullen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Geluk als besluit

  Het laatste deel van het geliefde Bruidenkwartet nu in nieuwe editie Vier vriendinnen runnen samen een bedrijfje als weddingplanners, maar ze hebben nauwelijks tijd om de liefde in hun eigen leven toe te laten. Parker is het gezicht van Vows. Zij organiseert,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Katie Fforde boeken
  Katie Fforde - Het buitenhuis

  Ook zo’n zin in de lente? Neem een voorschot met de nieuwe Katie Fforde! Heerlijke feelgood in de altijd prachtige omgeving van het Engelse platteland Fran droomt er al haar hele leven van op een boerderij te werken en nu lijkt die droom werkelijkheid te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Erik Rozing boeken
  Erik Rozing - Het beste voor iedereen

  De nieuwe roman van Erik Rozing, psychiater en auteur van het succesvolle debuut De psychiater en het meisje Geschreven met vaart, humor en een gedegen kennis van de donkere uithoeken van de menselijke geest Stella is een intelligente, levendige jonge vrouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lars van der Werf boeken
  Lars van der Werf - Vier de liefde

  Van de versjesbundels van Lars zijn al meer dan 30.000 exemplaren verkocht Dat het leven niet altijd gaat zoals we zouden willen, dat weten we allemaal wel, maar dan zijn er in elk -geval nog de versjes van Lars. Na drie succesvolle versjesboekjes verschijnt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Jackie van Laren boeken
  Jackie van Laren - De meisjesmagneet

  Een heerlijk verhaal over de onwaarschijnlijke liefde tussen een keurige student en een ruige muzikante Met haar dagelijkse vervolgverhalen op Facebook, daarna uitgegeven als de Eilandliefde-serie, wist Jackie vele fans aan zich te binden Reinout Hollebeecq is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Laila Ibrahim boeken
  Laila Ibrahim - De eerste krokus

  ‘De eerste krokus’ van Laila Ibrahim is een meeslepende roman over slavernij en moederschap in de negentiende eeuw. Als Lisbeth geboren wordt bij rijke plantageeigenaren, wordt slavin Mattie weggehaald bij haar eigen baby om het meisje te voeden en te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Katie Ganshert boeken
  Katie Ganshert - De kleur van je hart

  ‘De kleur van je hart’ van Katie Ganshert: een actuele roman over vooroordelen, confronterend en buitengewoon ontroerend. Drie vrouwen krijgen elk op hun eigen manier te maken met racisme. Camille, moeder van drie kinderen, is tegen de fusie van twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Leonardo da Vinci boeken
  Leonardo da Vinci - Leonardo literair

  Wie Leonardo da Vinci zegt, denkt aan Het Laatste Avondmaal, de Mona Lisa en zijn vele uitvindingen. Maar Leonardo (1452-1519) was ook een productief prozaschrijver. De taal van de humanisten was hem onbekend en hij schreef in het Toscaans. ‘Omdat ik niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Marie Darrieussecq boeken
  Marie Darrieussecq - Ons leven in de bossen

  De heerlijke nieuwe wereld van Darrieussecq Een vrouw heeft zich teruggetrokken in de bossen, op de vlucht voor een vijandige maatschappij. Ze zit er te schrijven. En ze heeft daar haast mee, want haar lichaam en de wereld om haar heen verkeren in een staat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Oscar Spaans boeken
  Oscar Spaans - Vacuüm

  Een pril stel met communicatieproblemen dat geconfronteerd wordt met een aanhoudende mollenplaag. Een alleenstaande klusser die steeds verder in de vuilstort in z’n achtertuin verstrikt raakt. Een jonge verhuizer die op zoek is naar zijn plek in de wereld.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Dirk Stallaert boeken
  Dirk Stallaert - De apenwinkel

  Tante Tulp krijgt bezoek van haar huisbaas. Hij wil een winkel openen in haar huis, dus moeten onze vriendjes een nieuw huisje zoeken. Gelukkig heeft de huisbaas nog ergens een klein kasteel te huur waar Tante Tulp, Mieleke, Melleke en Mol snel kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Hec Leemans boeken
  Hec Leemans - Love Special

  In deze special staat het mooiste gevoel ter wereld centraal: de liefde! Dat onze Kampioenen al heel wat ups-and-downs hebben meegemaakt in hun liefdesleven, weten we allemaal. We zetten ze daarom graag nog eens extra in de verf in deze special met tal van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Danielle Steel boeken
  Danielle Steel - De maîtresse

  Als je naar vrijheid verlangtDe beeldschone Natasha, die alles heeft wat haar hartje begeert: kleding van Dior en Chanel, een verblijf op een enorme luxe jacht en diners aan de Middellandse Zee. Het enige waar het haar aan ontbreekt is vrijheid.Theo Luca, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • Daisy Goodwin boeken
  Daisy Goodwin - Victoria

  In 1837, kort na haar 18e verjaardag, wordt de frêle Alexandrina Victoria koningin van Groot-Brittannië en Ierland. Zij ontpopt zich meteen als een zelfstandige, eigenzinnige jonge vrouw, die allesbehalve preuts of traditioneel is.Deze roman bestrijkt haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  50,00