Literatuur

 • Carla Hermans boeken
  Carla Hermans - In het licht van de zonnebloem

  Deze fictieve roman, waarin een groep diverse jongeren de zomer samen doorbrengt in Amsterdam met feesten, seks en drugs, is gedeeltelijk gebaseerd op ware gebeurtenissen. Mary en Mark gaan een samenwerking aan om te bewijzen dat hun bed met zonnebloemen het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Catalijn Claes boeken
  Catalijn Claes - De weg die wij gaan

  Een leven opbouwen na Nederlands-Indië Wanneer Kars Lansink terugkeert na zijn diensttijd in Nederlands-Indië, is hij klaar voor het geluk. Hij gaat op zoek naar een baan en naar liefde. Dat laatste wil alleen niet zo lukken. Hij trouwt met Anna, de dochter… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Greetje van den Berg boeken
  Greetje van den Berg - Rafaela's dochter

  Als ze in verwachting zijn van hun tweede kindje, voe-len Jos en Rafaela zich de koning te rijk. Ze dromen van een huisje op het platteland waar hun dochter Tir-za en hun tweede kindje samen kunnen spelen. Maar dan wordt Tirza ziek. Heel erg ziek. Rafaela, ten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Ina van der Beek boeken
  Ina van der Beek - Naar huis

  Er lijken gelukkige tijden aan te breken voor Sinie als ze samen met haar kinderen intrekt bij haar nieuwe liefde Ad, met wie ze net getrouwd is. Maar dan verschijnt er een geheimzinnige man, die zomaar haar kinderen aanspreekt. En hij blijft opduiken. Is het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Marit Uittenhaaghe, Dominique Uittenhaaghe boeken
  Marit Uittenhaaghe, Dominique Uittenhaaghe - Dubbelgangers

  Emma en Sofie zijn twee handen op één buik, maar wel duidelijk een linker- en een rechterhand, met elk hun eigen wil. Dubbelgangers gaat over hun bijzondere zussenband, een familiegeheim, en alles wat er nog meer in een hechte familie gebeurt in de loop van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Afra Beemsterboer boeken
  Afra Beemsterboer - Banden van vroeger

  Groots en meeslepend leven, dat is niet voor ieder-een weggelegd. Winkeleigenares Leida, de hoofdper-soon in Banden van vroeger van Afra Beemsterboer, heeft zichzelf altijd weggecijferd opdat anderen een groots en meeslepend leven konden leiden. Maar daar is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Sandra Berg boeken
  Sandra Berg - Onmogelijke keuze

  Sommige mensen koesteren hun verleden, anderen proberen het te vergeten. Selma behoort tot die laatste categorie. Lange tijd lijkt dat te lukken, tot ze met haar man en dochter naar Span-je moet reizen, waar haar verleden zich voor een groot deel heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Wim van Geffen boeken
  Wim van Geffen - De katten van Cahors

  Met een voorwoord van Peter R. de Vries Deze korte verhalen spelen zich af in zeer verschillen-de delen van de globe: Nederland, Engeland, Schotland, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Japan, het voormalige Joe-goslavië en Griekenland, Algerije, Zuid-Afrika,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • René Ofsen boeken
  René Ofsen - Fary het Kruidenmeisje.

  Fary en Avron zijn analfabeten maar weten zich door hard te werken op te werken. Fary wordt sergeant-majoor Arts en Avron wordt luitenant speciale diensten. Zij werkt in het nieuwe Hof van Eden dat uit twee nieuwe piramiden bestaat. Hij liquideert terroristen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jonas Jonasson boeken
  Jonas Jonasson - De zonderlinge avonturen van het geniale bommenmeisje

  Atoombommen, Mossad en Zweedse politie, een drankzuchtige ingenieur, een kussenfabriek, een kist antilopevlees, een domme, impulsieve broer: Jonas Jonasson mengt deze ingrediënten - en nog veel meer - onnavolgbaar door elkaar tot een verhaal dat vooral géén… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Tim Van Hoof boeken
  Tim Van Hoof - De Trip

  In een café van een grootstad brengt een eenzame bloempotverkoper zijn donderdagavond door. Het bier en de eenzaamheid doen hem enkel meer verloren voelen in de dagelijkse monotonie van zijn bestaan. Maar uitgerekend op deze avond staat zijn leven op het punt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Arthur Eijs boeken
  Arthur Eijs - Beauchamps

  Maarten van Steenwijk is in 2015 slachtoffer van een gijzelingsactie in Bamako, waarbij een vriend om het leven komt. Geplaagd door depressie en posttraumatische stress verliest Maarten zijn baan en ziet hij zijn huwelijk stranden. Twee jaar later reist hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • José Rizal boeken
  José Rizal - Raak me niet aan!

  Dé grote Filipijnse roman over de wrede onderdrukking onder Spaanse heerschappij. Fel-realistisch, vol humor en sarcasme. Maar ook een tragische liefdesgeschiedenis en wanhopig politiek statement.Raak me niet aan! – Noli me tángere van José Rizal is dé… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Sergej Michajlovitsj Stepnjak-Kravtsjinski boeken
  Sergej Michajlovitsj Stepnjak-Kravtsjinski - Het huis aan de Wolga

  Sergej Stepnjak-Kravtsjinski (1851-1895) was een revolutionair en terrorist. In 1878 vermoordde hij de chef van de Russische gendarmerie. Hij slaagde erin Rusland te ontvluchten en kwam terecht in Engeland, waar hij zich wijdde aan het schrijven van boeken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Olga van der Meer boeken
  Olga van der Meer - Familiebanden

  Hoewel Milène haar relatie met Felix heeft verbroken, is ze er zeker van dat ze nog van hem houdt. Uiteindelijk zal hij toch ook best wel inzien dat zij het beste is, wat hem is overkomen. Helaas reageert hij niet al te snel. Op een feestje ziet ze hem voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Clemens Clemens Wiss Clemens Wisse boeken
  Clemens Clemens Wiss Clemens Wisse - De verpande Olmenhoeve

  Boer Anton Bijleveld heeft het uitstekend voor elkaar: hij is een van de grootste en daarmee invloedrijkste boeren uit de omgeving en zijn twee zonen, Cor en Arie, kunnen goed meekomen. Over de toekomst hoeft hij zich geen zorgen te maken, totdat oudste zoon… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Anke de Graaf boeken
  Anke de Graaf - Hilde

  Als Hilde tegen de wil van haar ouders toch trouwt met Hans, wordt ze aanvankelijk heel gelukkig. Ze bouwen samen een zaak op die prima loopt en ze krijgen twee kinderen. Alles gaat goed en ze denken elkaar volkomen te begrijpen, tot Hans op de “gevaarlijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Danielle Steel boeken
  Danielle Steel - Hotel Vendôme (in 2 banden)

  De jonge Heloise is opgegroeid in Hotel Vendôme, een elegant vijfsterrenhotel in Manhattan dat gerund wordt door haar vader Hugues. Ze is door hem alleen opgevoed, nadat haar moeder er met een popster vandoor is gegaan. Vader en dochter zijn twee handen op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  47,00
 • Angelique van Dongen boeken
  Angelique van Dongen - Geslepen

  Op het moment dat Esmee uit haar relatie met Bart stapt, neemt haar leven op vele vlakken in sneltreinvaart een andere wending. Esmee ontmoet na tien jaar haar jeugdliefde weer. Destijds had ze een punt achter hun relatie gezet vanwege het feit dat Julius zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Yvonne Keuls boeken
  Yvonne Keuls - Mevrouw mijn moeder

  Met Mevrouw mijn moeder richt Yvonne Keuls een liefdevol monument op voor haar bijzondere moeder; het is een meeslepend en ontroerend verhaal over de Indische wortels van haar familie, over de repatriëring naar Nederland, de vestiging in Den Haag en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Anita van Breukelen boeken
  Anita van Breukelen - Liefs uit Luxor

  Tussen twee vluchten in verblijft stewardess Merel met de voltallige bemanning in een luxe hotel in Sharm el-Sheikh. De badplaats aan de Rode Zee is voor haar de perfecte locatie om tot rust te komen na een verbroken relatie. Ze geniet met volle teugen van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Ellen Lina boeken
  Ellen Lina - Ooit zal ik je weer zien

  Hoe moet je verder gaan met leven, wanneer je zoiets afschuwelijks hebt meegemaakt dat het schuldgevoel bijna ondraaglijk is? Wanneer je jeugdliefde daardoor zodanig is veranderd, dat een toekomst samen onmogelijk lijkt? Wanneer je eigenlijk het liefst… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Marjan van Marle boeken
  Marjan van Marle - Hogerop

  Cathrien ergert zich aan de bezorgdheid van haar man Ferd. Haar eerste expositie was een weergaloos succes. Haar Amerikaanse galeriehouder had haar grote successen voorspeld… New York, Rome, Parijs. Roem, geld, veel geld, meer geld. Een heel ander leven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Marjan van de Berg boeken
  Marjan van de Berg - Gewoon Sanne

  Na het overlijden van haar man Frank weet Sanne geen raad met haar verdriet en schuldgevoel. Gelukkig weet juffrouw Schaap op het juiste moment de juiste steun te geven. Zoon Wichard en zijn aanstaande, Hannah, betrekken het huis bij de camping en Sanne keert… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Hetty Luiten boeken
  Hetty Luiten - Verdwenen op IJsland

  Ilse droomt al jaren van een bezoek aan IJsland. Nu mag ze mee met een rondreis per bus als assistentreisleidster met een groep van 25 totaal verschillende mensen. Het zou dus een droomvakantie moeten zijn, helemaal als Ilse ook nog haar droomman lijkt te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,00