Literatuur

 • Saverio Tenuta, Carita Lupattelli boeken
  Saverio Tenuta, Carita Lupattelli - Namaenashi

  Izuna speelt zich af in het universum van De Legende vd Scharlaken Wolken en Het masker van Fudo, en vertelt het verhaal van de wolfachtige wezens die deze mysterieuze Japanse fantasiewereld bevolken.ele jaren zijn verstreken sinds Aki een zwarte Izuna werd.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hub boeken
  Hub - De cyclus van de lucht

  Okko, de ronin, de samoerai zonder meester, staat aan het hoofd van een kleine groep demonenjagers. Het gezelschap trekt door het gebied van het keizerrijk Paja.Okko wordt aan het ziekbed van een klein meisje geroepen dat gekweld wordt door een demon. Daarvoor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Pim te Bokkel boeken
  Pim te Bokkel - Dit en alles en heel het heelal

  Als een dichter vader is geworden, leidt dit soms tot poëzie over de gewone, kleine en herkenbare dingen van het leven. Bij Pim te Bokkel is dat op even innemende als treffende wijze het geval. je lacht en in het water in de wasbakzie ik het weken van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Barbucci, Canepa boeken
  Barbucci, Canepa - Aqua

  SKY DOLL is een 5-delige cultserie van Alessandro Barbucci (Ekho) en Barbara Canepa (END)!Noa is een kunstpop, ontwikkeld voor laag-bij-de-grondse doeleinden. Binnen 33 uur dooft haar leven uit.Een androïde droomt niet. Toch kan Noa zich haar dromen prima… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Barbucci, Canepa boeken
  Barbucci, Canepa - De witte stad

  SKY DOLL is een 5-delige cultserie van Alessandro Barbucci (Ekho) en Barbara Canepa (END)!Het grootste televisiestation van de planeet staat op het punt om het succes van de Aqua-missie bekend te maken, en daarmee zal de hegemonie van pausin Lodovica in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Barbucci, Canepa boeken
  Barbucci, Canepa - Spaceship collection

  SKY DOLL is een 5-delige cultserie van Alessandro Barbucci (Ekho) en Barbara Canepa (END)! Spaceship Collection bevat diverse korte verhalen in dezelfde wereld.SkyDoll Spaceship Collection is een verzameling verhalen uit het leven van Noa, de synthetische pop… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • S. Tenuta boeken
  S. Tenuta - De stad die met de hemel spreekt

  'De Legende van de Scharlaken Wolken' is een 4-delige reeks van Saverio Tenuta, in de wereld van de 'Het masker van Fudo' en 'Izuna'.De samoerais willen bij hun training geen bamboezwaarden gebruiken. Alleen echte zwaarden, want die zijn dodelijk, kunnen de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Saverio Tenuta boeken
  Saverio Tenuta - De perfecte streek

  'De Legende van de Scharlaken Wolken' is een 4-delige reeks van Saverio Tenuta, in de wereld van de 'Het masker van Fudo' en 'Izuna'.Raido, ronin zonder geheugen, dwaalt door een gedroomd Japan. Alles kan in zijn tegendeel verkeren, en iedere held is zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Saverio Tenuta boeken
  Saverio Tenuta - De bloei en de gruwel

  'De Legende van de Scharlaken Wolken' is een 4-delige reeks van Saverio Tenuta, in de wereld van de 'Het masker van Fudo' en 'Izuna'.Wat mag schoonheid kosten? Dat wordt ons onthuld in de laatste aflevering van het vierluik over de legende van de Scharlaken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Saverio Tenuta, Carita Lupatelli boeken
  Saverio Tenuta, Carita Lupatelli - Izuna 1/2 Kamigakushi

  Al sinds de nacht der tijden zijn de Izuna-wolven de beschermers van de Heilige Boom. Woest verweren ze zich tegen de Noggo-demonen, om zo de onzichtbare grens te bewaken ­tussen de wereld der mensen en die van de geesten. De mysterieuze verschijning van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Alessandro Barbucci, Barbara Canepa boeken
  Alessandro Barbucci, Barbara Canepa - Sudra

  SKY DOLL is een 5-delige cultserie van Alessandro Barbucci (Ekho) en Barbara Canepa (END)!Noa, Roy, Jahu, Cleopatra en Yhala hebben zich gevestigd op de vredige planeet Sudra,waar tal van religies vreedzaam samenleven.Terwijl Jahu zijn tijd doorbrengt met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Wilfrid Lupano, Morgann Tanco, Lorien boeken
  Wilfrid Lupano, Morgann Tanco, Lorien - De nacht van de griezel

  Het rechte pad, geschreven door Wilfrid Lupano (Alim de leerlooier, De Engelsman die niet van vuurwapens houdt, Krasse knarren), is een verhaal in twee delen.Op bevel van hun surveillant, de Griezel, keert het viertal terug naar het kasteel van Drumont om er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Romain Hugault, Yann boeken
  Romain Hugault, Yann - Edelweiss

  Edelweiss is een compleet Eerste Wereldoorlog-verhaal in drie delen.1917: boven de loopgraven van de slagvelden in Noord-Frankrijk en Vlaanderen, waar wanhopige fransozen en gedesillusioneerde punthelmen elkaar in de modder afslachten, creëren Franse en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Romain Hugualt, Yann boeken
  Romain Hugualt, Yann - De Nachtuil

  De Nachtuil is een compleet Tweede Wereldoorlog-verhaal in 3 delen.Winter 1943. In de hel van het Oostfront heeft de almachtige Luftwaffe de totale heerschappij in de lucht. De Duitse luchtmacht stort een vernietigende regen van vuur en ijzer uit over de zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Michael Le Galli, Davide Fabbri, Christian Dalla Vecchia, Bruna Falba boeken
  Michael Le Galli, Davide Fabbri, Christian Dalla Vecchia, Bruna Falba - Operatie Overlord

  De grootste militaire operatie van de Tweede Wereldoorlog!De grootste militaire operatie van de Tweede Wereldoorlog! Juni 1944. De geallieerden lanceren een groots offensief in Normandië,om Europa definitief van het nazi-juk te verlossen. Het strategische en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hal Foster boeken
  Hal Foster - Prins Valiant

  Zelfs na 31 jaargangen tekende Hal Foster, met zijn uitmuntende oog voor detail, prachtige decors. Alle strippagina’s zijn opnieuw vertaalden digitaal gerestaureerd.In dit deel kampt prins Valiant met een onwillige troonopvolger en sluit hij zich aan bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Darko Macan, Igor Kordey boeken
  Darko Macan, Igor Kordey - Zijn naam is niemand

  De geschiedenis van River Bass, de eerste zwarte Amerikaanse marshal, die zich afspeelt tijdens de woeligste jaren van het wilde westen, vertelt het verhaal van een erg eenzame held.Deze reeks van Macan en Kordey volgt het spoor van de eerste zwarte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jean Raspail, Jacques Terpant boeken
  Jean Raspail, Jacques Terpant - Zeven Ruiters

  Zeven ruiters is een verstripping naar het gelijknamige boek van Franse schrijver Jean Raspail.Zeven ruiters is een verstripping naar het gelijknamige boek van Franse schrijver Jean Raspail. De stad, ooit welvarend en stralend, is bijna verlaten... Zonder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Robert Kirkman, Tony Moore, Charlie Adlard, Cliff Rathburn boeken
  Robert Kirkman, Tony Moore, Charlie Adlard, Cliff Rathburn - The Walking Dead

  Lees de succesvolle stripreeks die de tv-hit The Walking Dead inspireerde!Vn 79,95 voor 39,95! Dat is 50% voordeel! Dit COMPLEET-pakket bevat de eerste 10 softcovers, met meer dan 680 pagina's! LEES DE SUCCESVOLLE STRIPREEKS DIE DE TV-HIT INSPIREERDE! Walking… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Jacques Terpant boeken
  Jacques Terpant - De Verdwaalde Kapitein

  De verdwaalde kapitein is een compleet verhaal in twee delen.Winter 1765, aan de oevers van de Mississippi. De overgave van Fort de Chartres, als teken van de volledige overdracht van al het land van koning Lodewijk XV aan de Engelsen, is slechts een kwestie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ria Raven boeken
  Ria Raven - Liefde in december

  Gedachten die opborrelen bij het ochtendgloren en tijdens mijn wandelingen door het Bos van Blaauw in 's-Graveland heb ik vastgelegd in gedichten. De seizoenen maken woorden in mij los die ik vaak zonder na te denken opschrijf. Het zijn belevingen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,78
 • Gesloten vriendschap

  Gesloten vriendschap & het nieuwe leven is een vervolg op Gesloten vriendschap. Het leven van Line is totaal veranderd door Lieve die in haar leven is gekomen. Als Nienke dan ook ineens na zoveel jaar komt opduiken, wordt het leven van Line weer volledig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • De uil en de nachtegaal

  De tweetalige studie-editie van het middelengelse vogeldebat.De uil en de nachtegaal is een vertaling van The Owl and the Nightingale; een anoniem dertiende-eeuws Engels gedicht van ruim 1800 regels, waarin twee vogels debatteren over het geloof, het huwelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Fatena Al-Ghorra boeken
  Fatena Al-Ghorra - Neem dit lichaam

  In België is ze niet meer weg te denken uit de wereld van de poëzie, onder andere dankzij haar succesvolle bundel 'Gods bedrog' en poëzieavonden in het land onder de naam 'Fatena's Poetry Salon'. Met 'Neem dit lichaam' zal Fatena Al-Ghorra ook de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ruben Mengerink boeken
  Ruben Mengerink - De avonturen op landgoed De Witte Raaf

  Wanneer je van verhalen houdt waarin je jezelf helemaal kunt verplaatsen, spannend en realistisch geschreven, dan heb je jouw nieuwe lievelingsboek gevonden! Het gezin Vermeer staat centraal in dit verhaal. Het maakt eigenlijk niet uit of je nu een jongen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,90