Literatuur

 • Rogier De Jong boeken
  Rogier De Jong - Memento

  Het spreekt bijna vanzelf om nare dingen achter je te laten en vol goede moed door te gaan met je leven. Maar je kunt het verleden nooit helemaal uitwissen. Memento, de debuutbundel van Rogier de Jong, gaat over de weerbarstig-heid van het geheugen. Over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • David Garnett boeken
  David Garnett - Een man in de dierentuin

  Wat begon als een romantische wandeling door de Londense dierentuin, ontaardt al snel in een ruzie over hun toekomst samen. John Cromartie is stapelverliefd op Josephine Lackett, maar beschuldigt haar ervan niet hetzelfde voor hem te voelen. Hoe durft hij aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Yvonne Brinkerink boeken
  Yvonne Brinkerink - Karaktermoord

  Yvonne Brinkerink, geboren in Amsterdam op 27-03-1967 Moeder van een dochter (15-08-1996) en een zoon (20-10-2000) Auteur van: Moeilijk voor zichzelf en de omgeving (2010) Oprichtster van: Stichting vrienden van Tom en Onzichtbaar Anders Oprichtster en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Jennifer Clement boeken
  Jennifer Clement - Wapenliefde

  De veertienjarige Pearl woont met haar moeder Margot in een auto op een parkeerplaats naast een woonwagenkamp in Florida. Pearl groeit op in de passagiersstoel, Margot woont op de achterbank. Moeder en dochter worden al snel opgenomen in de kleine gemeenschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Voorbij de grens

  In Voorbij de grens draait alles om dromen en ontwaken, ontdekken en verwonderen. Voer mee naar de dorre, eindeloze woestijn en naar de witte bergdorpen van Andalusië. Ontdek de onthutsende en kwetsbare vertellingen die zintuigen en geest op scherp zetten.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Lex Boon boeken
  Lex Boon - Ananas

  Ananas is een fascinerende geschiedenis en een verzameling fantastische verhalen over de meest exotische vrucht die we kennen Vlak voordat zijn vriendin hem verlaat, krijgt journalist Lex Boon een afscheidscadeau: een ananasplant van IKEA. Al snel raakt hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Frank Keizer boeken
  Frank Keizer - Lief slecht ding

  Lief slecht ding is een zoektocht naar wat aantrekt en afstoot, naar wat beter maakt en naar wat zeer doet. Ikken en jijen, en soms een jullie, verzamelen zich rondom vuren en keukentafels, liggen op beton of in een kapot bed. Samen begeven ze zich op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Olga van der Meer boeken
  Olga van der Meer - Single Shirley

  Shirley woont alleen. Ze is wat je noemt een 'happy single' en ze gaat er absoluut niet onder gebukt dat ze geen relatie heeft. Tijdens een avondje uit met haar collega's ontmoet Shirley de haar wildvreemde Geert. Ze wordt stapel op hem en dat blijkt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Annie Oosterbroek-Dutschen boeken
  Annie Oosterbroek-Dutschen - De Hulzenhof

  Ondanks zijn liefde voor Lammechien besluit de eerzuchtige Lammert Alving te trouwen met Dina Hulzen, ongetrouwde moeder van een kind maar ook enig erfgename van De Hulzenhof. Op die manier krijgen beiden wat zij wensen: Lammert een grote stee en geld, Dina… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Leni Saris boeken
  Leni Saris - Romana

  De geschiedenis van de vijf kinderen Daelheym in het prachtige familieonderkomen Het Boshuis begint in het eerste deel Eendagsbloemen, waarin Kyra als oudste dochter heel wat te stellen heeft met haar broer en zusjes. Toch vindt ze ook tijd voor de liefde...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Gerda van Wageningen boeken
  Gerda van Wageningen - Josephine

  Josephine, de jonge weduwe van Pierre Mogge Muilman is niet gelukkig op het prachtige kasteel dat ooit van haar zoon zal zijn. Haar schoonouders willen dat ze snel hertrouwt en met haar nieuwe man elders gaat wonen, maar dan wel met achterlating van haar zoon… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Henk Vaessen boeken
  Henk Vaessen - Piel de heilige

  In deze boeiende en sfeervolle roman neemt Henk Vaessen u mee naar het denkbeeldige Vlaamse dorp Oldendonk. De mensen die u daar leert kennen, dragen stuk voor stuk iets in zich mee van personen die de schrijver ooit persoonlijk heeft ontmoet. Hun belevenissen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Marjan van den Berg boeken
  Marjan van den Berg - Uit het leven van Sanne

  Sanne zorgt, holt en probeert het thuisfront zo goed mogelijk te bewaken, terwijl haar man Frank in het buitenland zit voor zijn werk. En Sanne heeft haar handen vol.Moeder Mathilde krijgt overwacht een zwaar verlies te dragen en kan bij haar dappere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Hetty Luiten boeken
  Hetty Luiten - Last van het verleden

  Deel een van twee realistische en ontroerende vervolgdelen die vertellen over diepe wonden die in het verleden zijn geslagen en die nog steeds niet verwerkt zijn. In Last van het verleden is Louise 35 jaar en in verwachting van haar eerste kind. Als de baby… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Alexandra Terlouw-van Hulst boeken
  Alexandra Terlouw-van Hulst - Eén vrouw, twee mannen

  Jeannet is zeer gelukkig met haar Artur en hun kinderen, totdat de toevallige vondst van een brief haar leven op z'n kop zet. Ze besluit een tijdje naar Parijs te gaan om afstand te nemen. Daar ontmoet ze Jester, met wie ze een affaire krijgt. Eenmaal weer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Baukje Bartels boeken
  Baukje Bartels - Prins op het zwarte paard

  Hoe is het om te leven met een chronisch depressieve man en zijn suïcidale neigingen? Als Amber Simon ontmoet, is hij de man van haar dromen. Ze genieten van elkaar, trouwen en krijgen een zoon. Vanaf dat moment openbaren Simons ziekteverschijnselen zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Gabriel Tallent boeken
  Gabriel Tallent - Mijn allerliefste schat

  'Mijn allerliefste schat' van Gabriel Tallent draait om de veertienjarige overlever Turtle Alverston. Waar Turtles fysieke wereld zich weids rondom haar uitstrekt, is haar innerlijke wereld klein. Dan ontmoet ze Jacob, een wat oudere jongen, die in een schoon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Haruki Murakami boeken
  Haruki Murakami - Romanschrijver van beroep

  In ‘Romanschrijver van beroep’, een unieke ‘autobiografie van een schrijverschap’, vertelt Haruki Murakami zeldzaam openhartig over zichzelf. Haruki Murakami is wereldwijd een van de meest geliefde en gelezen schrijvers. Tegelijkertijd geldt hij als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Ronen Steinke boeken
  Ronen Steinke - De moslim en het Joodse meisje

  Anna Boros overleefde als Joodse tiener de Holocaust midden in Berlijn – dankzij een huzarenstuk van een dappere Egyptische moslim. Mohammed Helmy had in de Duitse hoofdstad een huisartsenpraktijk, en sluw balancerend tussen collaboratie en verzet slaagde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Pat Donnez boeken
  Pat Donnez - Het interview

  - Weet je nog wanneer je dacht: nu wil ik verdwijnen? - Dat moment, Stephanie, staat voor eeuwig in mijn hoofd gegrift. - Er is zoveel over gespeculeerd, Elisabeth. Mogen we na al die jaren niet eindelijk weten hoe dat in zijn werk is gegaan? - Acht je het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Sue Townsend boeken
  Sue Townsend - De vrouw die een jaar in bed ging liggen

  Een geestig en ontroerend boek van de schrijfster van Adriaan Mole Op de dag dat haar tweeling het huis verlaat om te gaan studeren, stapt Eva in bed. Voor een halfuurtje, denkt ze. Ze komt er een jaar niet meer uit... Wat gebeurt er als een ogenschijnlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Leendert van Gemeren boeken
  Leendert van Gemeren - Met jou wil ik oud worden

  Met jou wil ik oud worden | Leendert van Gemeren Leendert van Gemeren schrijft gedichten en proza over van alles maar meestal over de liefde. Hoewel zijn eigen leven niet altijd over rozen gaat is juist zijn literaire uitlaatklep het schrijven over het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Pauline Genee boeken
  Pauline Genee - Roadblock

  Het had een onschuldige onderbreking van haar drukke leven moeten worden: verkiezingen waarnemen in een niet al te gevaarlijk land, een soort vakantie. Maar het loopt anders: bij een roadblock valt Ava’s team in handen van een gewapende groep. Er klinken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Rhiannon Navin boeken
  Rhiannon Navin - Het overgebleven kind

  Een ontroerende roman over rouw binnen een gezin. De zevenjarige Zach is getuige van een gruwelijke schietpartij op zijn school, waarbij vijftien kinderen omkomen, onder wie zijn oudere broer Andy. Vanaf dat moment is Zachs leven opgedeeld in de periode voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Guillermo Arriaga boeken
  Guillermo Arriaga - De ontembare

  ‘De ontembare’ is een overdonderende roman, geschreven door Guillermo Arriaga, auteur, scenarioschrijver, regisseur en producer diesamen met regisseur Iñárritu grote bekendheid verwierf met de beroemde films Amores Perros, 21 Grams en Babel. In ‘De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99