Literatuur

 • Erik Arnoux boeken
  Erik Arnoux - Sara Lone 2

  April 1961 Wanhopig probeert Sara de visserij van haar vermoorde vader te redden. Maar de donkere schaduw van de Ku KLux Klan valt over de Pinky Princess en haar nieuwe bezit. Een spectaculaire thriller in vier delen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Marjon Stroet boeken
  Marjon Stroet - Niet voor niets

  Alison Brachmeijer heeft het met haar geboortestad Daeledam helemaal gehad. Het mag voor de toeristen dan zo'n schattig middeleeuws stadje zijn waar het evenwicht tussen authenticiteit en souvenirwinkels af en toe wankelt, de oude vete tussen de Brachmeijers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Michaël Vandebril boeken
  Michaël Vandebril - New romantics

  'Ik ben een leugen die de waarheid spreekt', schreef Jean Cocteau. Ook Michaël Vandebril liegt je in zijn poëzie een wereld voor. New Romantics is een bundel vol verraderlijke, bedwelmende gedichten. De atmosfeer hypnotiseert je als donkere synth-popclassics… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kees Schaepman boeken
  Kees Schaepman - Dood water

  Ewald Moester is chef buitenland bij een landelijk dagblad. Hij is nog van de generatie die het vak in de praktijk leerde, een ambachtsman met een succesvol verleden en nauwelijks toekomst. Dat besef dringt ook tot hemzelf door, hij voelt zich toeschouwer aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Juan Manuel Marcos boeken
  Juan Manuel Marcos - Gunters winter

  Eindelijk de Nederlandse vertaling van de veelgeprezen roman van Juan Manuel Marcos El invierno de GunterIn deze roman wordt de reis beschreven van een kille directeur van de Wereldbank, een Paraguayaan van Duitse afkomst, samen met zijn vrouw Eliza, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Haijo de Jong boeken
  Haijo de Jong - Irina

  "Zouden wij anders van elkaar houden dan andere mensen?""Dat weet ik niet, wel weet ik dat wij samen veel hebben wat de meeste mensen niet hebben, zoals de Oude Chief, ons ervaren op de Etosha-pan, de regendans, de leeuwen, ons zijn en beleven op diverse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Chris Spelbos boeken
  Chris Spelbos - In het voorbijgaan

  Vanaf 1976 schrijft Chris Spelbos gedichten over de dagelijkse werkelijkheid om ons heen, met als steeds terugkerend thema de vergankelijkheid. De dichter is altijd zeer geboeid geweest door het verval, de eindigheid en de dood. Dit gegeven wordt door hem… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,22
 • Jessica van Doremalen boeken
  Jessica van Doremalen - Verteerbaar licht

  Verteerbaar licht. Een juweeltje van een gedichtenbundel.Jessica van Doremalen studeerde Nederlandse Taal- en letterkunde aan de Universiteit Utrecht en Literary Translation from Dutch into English aan University College London. Ze werkte in Nederland als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gerrit Sangers boeken
  Gerrit Sangers - Landing

  `Kom maar, je hoeft niet bang te zijn, niet meer. Ik Gerrit Sangerszal jou door deze hel leiden die ze leven noemen wantik ben het leven. Ik ben jouw tovenares en ik zal jein mijn magie doen verdrinken, je doen vergeten wieje bent, wie je was. Ik zal je het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Wim Kikkert boeken
  Wim Kikkert - Het Goddelijk pogen

  Soms ben je de baas van het universum en soms ben je niet meer dan een bang klein kind dat naar gedroomd heeft. Maar daartussen waart een persoonlijkheid die een gewoon geestelijk en emotioneel gezond leven heeft. Deze waaier aan menselijke emotie heeft de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Jan Kleefstra boeken
  Jan Kleefstra - Raaf verwantschap

  Na de goed ontvangen bundel Melk druppen is Raafverwantschap de tweede dichtbundel van Jan Kleefstra bij uitgeverij Aspekt. Een verdergaande zoektocht naar de bijna stilte van de sobere, minimalistische muziek die hij zou willen maken, was hij daartoe in staat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Bart Martens boeken
  Bart Martens - Als Luchtbellen in IJs

  Emanuel Iskender heeft alle verbindingen verbroken en heeft zich opgesloten in een kamer. Daar schrijft hij koortsachtig al zijn protesten en waarschuwingen op, wetende dat hij niet veel tijd zal hebben voordat hij gevonden wordt. Inderdaad wordt zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Kees Geijtenbeek boeken
  Kees Geijtenbeek - Het kan verkeren

  Na het succes van zijn eerste boek Hersenspinsels is Kees Geijtenbeek nu alweer aan zijn tweede bundel toe. Ditmaal onder het motto 'Het kan verkeren' vrij naar onze bekende dichter/schrijver Bredero. Snedig snijdt Geijtenbeek weer tal van onderwerpen aan,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Papa is mijn held

  Speciaal voor papa.Er is geen kussen zo zachtals de sterke schoudervan een vader.Richard L. Evans (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Beterschap

  Ik wens je toe dat er mensen om je heen zijn die aan je denken, met je meevoelen en de tijd voor je nemen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Frederik Lucien De Laere boeken
  Frederik Lucien De Laere - In uiterste staat

  In zijn vierde dichtbundel heeft Frederik Lucien De Laere het over mensen in extreme situaties. De dichter verkent wat de mens aankan. Sjamanisme, insomnia, stunts, passie, ziekte, oorlog, ontbering en slavernij passeren o.a. de revue, in een historisch zowel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Taïra Anaïs Wanningen boeken
  Taïra Anaïs Wanningen - Into Grey

  Gedichten over liefde en hartezeer (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hans van Hartevelt boeken
  Hans van Hartevelt - De ontwrichting

  ... en de boer hij ploegde voort ... Terwijl Adriaan en zijn gezin ploegen en zwoegen op de Emmahoeve, nauwelijks het hoofd boven water kunnen houden en blij mogen zijn als ze twaalf cent vangen voor een kilo aardappelen, wordt in de wereld van de videobrillen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Peter Goedhart boeken
  Peter Goedhart - De oorbel

  Drie korte verhalen van de Rotterdamse meesterverteller Peter Goedhart. naast het titelverhaal over een verloren sieraad, krijgt de lezer nog twee andere pareltjes voorgeschoteld: een verhaal over zijn grote liefde Katendrecht en een verhaal over zijn andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • A.C. van Elst boeken
  A.C. van Elst - Een veelbewogen leven in de twintigste eeuw

  A.C. van Elst werd in 1922 in Amsterdam geboren en behaalde in 1942 zijn ingenieursdiploma chemische techniek.Na diverse omzwervingen in en na de oorlog kwam hij bij de Billiton - maatschappij terecht waar hij zich in de tin- en loodmetallurgie bekwaamde.Door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Reinoud van Uffelen boeken
  Reinoud van Uffelen - Namen en rugnummers

  Het aantal voortijdig schoolverlaters is sinds 2001 gedaald van 71.000 naar minder dan 25.000."Cijfers zijn belangrijk, maar er is ook een ander soort winst te boeken", schrijft Van Uffelen in de column waaraan dit boekje zijn naam ontleent. "Iedere leerling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Bas Kok boeken
  Bas Kok - Kapampa, lotgevallen van een headhunter

  De binnenkant zit aan de buitenkant, luidt de montere lijfspreuk van headhunter Sjoerd Blok, hoofdpersoon van "Kapampa". Uren kan hij doorbrengen voor de spiegel van zijn design-badkamer om de plooien in zijn voorkomen glad te strijken. Ondanks zijn fraaie… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Rob van Bavel boeken
  Rob van Bavel - Alleen rond de wereld

  De 14-jarige Yin wil als jongste solo-zeiler de wereld rond. Onverschrokken kiest ze het ruime sop, maar een meisje alleen blijft natuurlijk maar een meisje alleen. Als je dan aanmeert in een grote stad als Algiers, dan kunnen er opeens vervelende dingen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Bert Deben boeken
  Bert Deben - Na het vrijen steek ik een gedicht op

  Bert Deben is een meester in het schrijven van sonnetten én light verse.In deze bundel schept hij met vakmanschap en humor een beeld van de liefde. Het is geen lofzang, het is een verhaal over vallen en opstaan, elkaar verliezen en weer terugvinden, of niet.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Alex van Warmerdam boeken
  Alex van Warmerdam - Het gelukzalige

  Het Gelukzalige vertelt van een vennootschap van dieven, twee vrouwen, drie mannen. Iedere ochtend verspreiden zij zich over de stad om pas tegen de avond terug te keren en de buit van die dag in te leveren bij Brouwer, een vrouw op leeftijd die zelf niet meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99