Literatuur

 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Ik zie je op het strand

  Ik zie je op het strand is de nieuwe roman van Jill Mansell (van bestsellers als Lang leve de liefde en Je bent geweldig). Romantische verwikkelingen, misverstanden en zussenrivaliteit – een feelgood verhaal dat je niet weg kunt leggen! Perfect voor wie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gilbert Creutzberg boeken
  Gilbert Creutzberg - Het mozaïek

  Het mozaïek - Den Haag in de oorlogsjaren gezien door een jongen van elf toen de oorlog begon en een teenager van zestien toen de oorlog was afgelopen. Hoe voelde het om dagelijks op te groeien in een land dat bezet is door de nazi's? Gijs is elf jaar wanneer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hendrik Groen boeken
  Hendrik Groen - Zolang er leven is

  We leerden Hendrik Groen kennen door zijn dagboek Pogingen iets van het leven te maken. Samen met zijn vriend Evert en de andere leden van de Oud-maar-niet-dood-club probeert Hendrik zijn laatste levensjaren in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hans Hom boeken
  Hans Hom - Het lange geduld

  De hoofdpersoon verblijft alleen in een vakantiehuis aan de kust. Ze zoekt houvast, maar haar vroegere steunpunten zijn weggevallen. Ooit was ze met haar geliefde in een Alpenstad. Terwijl hij fotografeerde, trok zij er in haar eentje op uit. Zij herinnert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Öznur Karaca boeken
  Öznur Karaca - Marsepeinen vingers

  moeder ontdekt dat ze plots heel kwetsbaar is met vijf vaderloze kinderen. Maar Servi maakt zich geen zorgen. Ze is immers voorbestemd voor grootse dingen. Met dat verhaal groeit Servi op. Als het lot je zo gunstig gezind is, waarom zou je je dan nog zorgen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Åsa Foster boeken
  Åsa Foster - Je hoeft er niet altijd over te praten

  Zuid-Afrika, ruim twintig jaar na de apartheid. Een harde maatschappij met scherpe contrasten, waar het geweld een donkere schaduw over het leven van de mensen werpt. Daar spelen de verhalen in de bundel 'Je hoeft er niet altijd over te praten' zich af. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Anna van Suchtelen boeken
  Anna van Suchtelen - Versailles aan de Schelde

  'Een Versailles in miniatuur in een vergeten uithoek aan de Schelde', schrijft een krantenverslaggever in 1894 over het huis Zorgvliet in het Zeeuwse dorpje Ellewoutsdijk. Bij zijn bezoek aan dit neoclassicistische buiten van de vermogende baggeraarsfamilie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Astrid Lampe boeken
  Astrid Lampe - De taiga zwijntjes

  Attention: een onverbloemd geëngageerde bundel van een van de meest onbevreesde dichters van dit moment! In een wereld waar kunst een bedreigde diersoort lijkt te worden en dichtbundels het afleggen tegen barcodes en kleurboeken voor volwassenen, scherpt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Gilbert Keyzer boeken
  Gilbert Keyzer - De kunst van het slapen

  Een vijftiger raakt zijn baan kwijt en probeert te overleven. Hij solliciteert, stort zich in het vrijwilligerswerk, zint op wraak en gaat op avontuur. Slapen kan hij nauwelijks meer. Dit vervolg op de roman 'Albert en de doden' laat zien wat iemand doormaakt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Siebelink boeken
  Jan Siebelink - De Buurjongen

  Naast de familie Sievez woont Henk Wielheesen, die zijn moeder verliest als hij elf jaar is. Het is door toedoen van de buren dat hij in veiligheid wordt gebracht. (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • James Hannaham boeken
  James Hannaham - Aardse vruchten

  Gelukkig waren ze, Darlene en Nat Hardison, met hun zoontje Eddie, hun buurtwinkel en de politieke bijeenkomsten bij hen thuis. Maar na de gewelddadige moord op Nat verliest Darlene zich in drugs en staat Eddie er hoegenaamd alleen voor. Dan krijgt Darlene een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linda Olsson boeken
  Linda Olsson - In de schemer fluit de merel

  De ontroerende nieuwe roman over vriendschap en de liefde voor literatuur van de Zweedse bestsellerauteur. Drie eenzame mensen wonen in hetzelfde appartementengebouw in Stockholm: de depressieve Elisabeth, die zich voor alles en iedereen afsluit; Elias, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Ygor uit Poperinge boeken
  Ygor uit Poperinge - Dertig februari

  DERTIG FEBRUARI'Zeer sterk debuut. Ygor creëert een nieuw genre binnen het genre van de kortverhalen en claimt meteen het meesterschap over zijn zelfgecreëerde genre. Een mijlpaal!' Ronald Dael 'Een beetje soft maar bij momenten toch best wel te pruimen. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Corrie Koppedraijer boeken
  Corrie Koppedraijer - Versteende tijd

  Deze roman speelt zich af rond de eeuwwisseling, in een klein dorp in het bergachtig grensgebied tussen Spanje en Frankrijk. Het verhaal handelt over de hernieuwde ontmoeting tussen Adrian Prats de Lopez en Laura Endruns, die elkaar veertig jaar niet hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hedwig Selles boeken
  Hedwig Selles - Wie hier binnentreedt

  De wereld in de gedichten van Hedwig Selles lijkt wel op de onze, maar je moet niet vreemd kijken als je 'een poederzachtmoedig wezen met spiegeltjes en kraaltjes en machetes' tegenkomt of boze vogels die op elke tik een meedogenloos ei leggen. Voor de lezer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Sander Meij boeken
  Sander Meij - Nieuw eiland

  In 'Nieuw eiland' wordt een aldoor veranderende wereld afgetast, een wereld waar echt contact onmogelijk lijkt. Een verlangen naar elders dringt zich steeds opnieuw op, zonder dat duidelijk wordt waar dat precies te vinden zou zijn. Er is altijd meer aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Martien J.G. de Jong boeken
  Martien J.G. de Jong - Van Merijntje Gijzen tot voorbij Hitler en Mussolini

  Wat gebeurde er in de crisistijd die voorafging aan de Tweede Wereldoorlog? En hoe reageerden Nederlandse schrijvers op het Italiaans fascisme, de Duitse besetting en de daarop volgende zuivering van het culturele leven onder het Militair Gezag van na de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Eddie Joyce boeken
  Eddie Joyce - Gelukkig als we zijn

  'De personages zouden zo van de pagina naar de dichtstbijzijnde kroeg kunnen wandelen, waar je met plezier een biertje met hen zou drinken.' - Emma Straub Een week uit het leven van een familie in New York: tien jaar nadat brandweerman Bobby om het leven kwam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Luc Brunschwig boeken
  Luc Brunschwig - Urban 3 SC, Laat er licht zijn

  Zach kwam dicht bij het vangen van de huurmoordenaar Ebrahimi, maar het spel liep niet af zoals hij verwachtte en de jonge Niels Colton werd gedood. Zach voelt zich verantwoordelijk voor zijn dood en als officier moet hij nu naar de moeder van het kind toe.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Challa boeken
  Challa - Liefde voor de Zee. "De mooiste strandgedichten"

  ¿Liefde voor de zee¿, is de eerste bundel van zeedichter Challa met de mooiste strandgedichten. Een bundel met gedichten die je laten lachen of je recht in het hart raken. Geniet van de heerlijke sfeer van zon, zee en strand! Met dit boekje haalt u de zomer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Nop Maas boeken
  Nop Maas - Gerard Reve - Kroniek van een schuldig leven 2 (De rampjaren: 1962-1975)

  Aan het begin van dit tweede deel van Nop Maas' biografie Gerard Reve. Kroniek van een schuldig leven - De 'rampjaren' (1963-1975) staat de bijna 40-jarige schrijver aan de vooravond van zijn definitieve doorbraak naar het grote publiek. Na de publicatie van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,90
 • Molly Prentiss boeken
  Molly Prentiss - Dinsdagnachten in 1980

  Welkom in het New York van de jaren tachtig: een gruizige speelplaats voor ambitieuze kunstenaars, fanatieke verzamelaars en eerzuchtige critici. De stad bruist en tintelt, in galeries worden recordprijzen betaald en het is alle nachten feest. James Bennett,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • T. van Deel boeken
  T. van Deel - Herfsttijloos

  Ooit is T. van Deel ‘de dichter van de bewegende stilstand of de stilstaande beweging’ genoemd, en die karakteristiek is nog steeds van toepassing. Zijn poëzie heeft de behoefte het moment te vangen en eeuwig te maken. Dit verzet tegen de tijd is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Aleksandr Poesjkin boeken
  Aleksandr Poesjkin - De zwarte berk Gelijk geluk

  Arie van der Ent maakte een nieuwe keuze van 24 gedichten uit de poëzie van Aleksandr Poesjkin (1799-1937), gedichten geschreven in een tijdsbestek van 22 jaar, van 1814 tot 1836. Hij licht de gedichten toe en vertelt iets over het ontstaansproces van deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ubel Zuiderveld boeken
  Ubel Zuiderveld - Zout zoet bitter zuur

  Zuiderveld publiceert bundel met honderdelfjes over eten en drinken Winterswijk, november 2015 - De Winterswijkse foodservicewatcher Ubel Zuiderveld publiceert zijn nieuwe boek zout zoet bitter zuur. Het is een bundeling van korte columns waarin eten en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00