Literatuur

 • Bjorn Peeters boeken
  Bjorn Peeters - Peeters Bjorn Serieuze Humorbundel

  Niemand vroeg ernaar, maar hier is hij dan! De eerste SERIEUZE HUMORBUNDEL van PEETERS BJORN. Vol verhalen die de auteur trots maken, en zijn vrienden beschaamd. Rijk aan woorden die nergens in het woordenboek te vinden zijn. Met in de hoofdrollen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Hein Aalders boeken
  Hein Aalders - De parelduiker 2018/3

  Hein GroenEen vergeten Venetiaanse ProustPier Maria Pasinetti 1913-2006Teake OppewalLiterair Leeuwarden (II)Over het plaveisel van de stadLaagwaterNiels Bokhove‘Jij, socialistisch meisje’Curzio MalaparteFebo, een bovennatuurlijke hondBerliner… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sophie Kinsella boeken
  Sophie Kinsella - Verras me (in 2 banden)

  Degene die je het beste kent kan je soms het meeste verrassen. Sylvie en Dan zijn al tien jaar gelukkig getrouwd. Ze hebben een schattige tweeling, een mooi huis, en een prima baan. Dat kan zo nog wel 68 jaar doorgaan! Saai! De paniek slaat toe.Om hun huwelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Elena Ferrante boeken
  Elena Ferrante - De verborgen dochter

  Leda is nog niet zo lang geleden gescheiden, maar in plaats van verdrietig voelt ze zich bevrijd. Nu haar twee dochters naar hun vader in Canada zijn verhuisd, huurt ze een vakantiehuisje aan zee. Van onder haar parasol op het strand kijkt ze bewonderendnaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Berg van den Marjan boeken
  Berg van den Marjan - Sanne

  Sanne is een gewone bijzondere vrouw; warm, hartelijk, onzeker, doortastend, kwetsbaar, stoer, dromerig, nuchter. En Sanne maakt van alles mee met de mensen om haar heen: Frank, haar echtgenoot die veel van huis is voor zijn werk, bedoelt het wel goed maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • Hetty Luiten boeken
  Hetty Luiten - Onafscheidelijk?

  Het gezin van dierenarts Leo Schippers en zijn vrouw Evi lijkt een gelukkig en volmaakt gezin. Toch voelt dat voor Evi niet zo. Natuurlijk is ze vreselijk blij met hun twee jongens, Michiel van 14 en Jorden van 11, zelfs als ze in de puberteit komen.Diep van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Alan Judd boeken
  Alan Judd - De laatste kus van de keizer

  De nadagen van de Duitse keizer Wilhelm II in Nederland De verbannen Duitse keizer Wilhelm II brengt zijn dagen door op het landgoed van Huis Doorn.Na de Duitse inval in Nederland in 1940 wordt de Nederlandse huishouding van Wilhelm II vervangen door SS'ers,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Dani van Doorn boeken
  Dani van Doorn - Vreugde na verdriet

  De vijfendertigjarige Leon wil graag in contact komen met zijn dochter Leony, die zeven jaar geleden is voortgekomen uit een onenightstand. Uit schaamte over zijn langdurige desinteresse, maar ook uit nieuwsgierigheid naar Leony, probeert hij een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Hans Dekkers boeken
  Hans Dekkers - De bedwelmingsman verroert zich

  Er zijn van die ogenschijnlijke toevalligheden die onverwacht in onze herinnering kunnen opduiken. ‘Lichtmomenten’ noemt Hans Dekkers ze, herinneringen met een verhoogde realiteit, herbelevingen waarin iets stolt wat zich in de tijdelijkheid heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Benedict Wells boeken
  Benedict Wells - Het einde van de eenzaamheid

  Meer dan 75.000 exemplaren verkocht Wanneer Jules Moreau na een ernstig motorongeluk in het ziekenhuis belandt, wordt hij geconfronteerd met herinneringen uit zijn jeugd. Al vroeg verloren Jules, zijn broer Marty en zijn zus Liz hun ouders door een tragisch… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nico van de Wetering boeken
  Nico van de Wetering - Over de brug is de wereld

  Hij is opgegroeid in de roerige jaren zestig in het glazen tuinbouw­gebied Westland, was werkzaam in de tuinbouw, de bouw en als vakbondconsulent.Zijn gedichten zijn woorden van verwondering, vergane tijd en nieuws­gierigheid naar wat er achter de horizon is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sijie Dai boeken
  Sijie Dai - Balzac Et la Petite Tailleuse Chinoise

  Nous nous approchâmes de la valise. Elle était ficelée par une grosse corde de paille tressée, nouée en croix. Nous la débarrassâmes de ses liens, et l'ouvrîmes silencieusement. A l'intérieur, des piles de livres s'illuminerent sous notre torche… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Karen Kingsbury boeken
  Karen Kingsbury - Voor altijd samen

  'Voor altijd samen' van Karen Kingsbury vertelt het liefdesverhaal van John en Elizabeth Baxter, die letterlijk aan de wieg stonden van de beroemde fictionele familie Baxter. Tientallen jaren geleden begon het liefdesverhaal van John en Elizabeth Baxter, het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Friedrich Dürrenmatt boeken
  Friedrich Dürrenmatt - De val / Pech / Smithy

  In dit boek zijn drie verhalen van Friedrich Dürrenmatt gebundeld. De val verhaalt over een zitting van een Oost-Europees politbureau, waarin de dictator ten val komt en de macht opnieuw wordt verdeeld. In Pech is meneer Traps de hoofdpersoon. Door autopech… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Naoki Higashida boeken
  Naoki Higashida - Zeven keer vallen, acht keer opstaan

  Een uniek inkijkje in de geest van een jonge man met autisme – met een inleiding van David Mitchell Sinds zijn debuut Waarom ik soms op en neer spring is Naoki Higashida een internationaal fenomeen. In Zeven keer vallen, acht keer opstaan deelt hij zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Naoki Higashida boeken
  Naoki Higashida - Waarom ik soms op en neer spring

  Unieke autobiografie van een dertienjarige autistische jongen – met een inleiding van David Mitchell, die zelf een autistische zoon heeft Waarom fladderen autistische kinderen met hun handen voor hun ogen? Of gaan ze door het lint als ze een foutje maken?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Cathy Kelly boeken
  Cathy Kelly - Nog lang en gelukkig

  Een prachtige roman over een heel herkenbaar probleem: hoe vind je je plaats in een andere familie? Bess wil iedereen laten zien hoe gelukkig ze is in haar kersverse huwelijk, en daarom wil ze een groot feest geven. Ze stort zich vol overgave op de plannen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Ann O'Loughlin boeken
  Ann O'Loughlin - De geheimen van Roscarbury Hall

  De zussen Ella en Roberta O’Callaghan leven in verschillende vleugels van een vervallen landhuis op het Ierse platteland. Sinds een vreselijke gebeurtenis in hun verleden praten ze niet meer met elkaar en communiceren alleen nog via korte, bittere briefjes.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Mia Sheridan boeken
  Mia Sheridan - Alleen maar jij

  'Alleen maar jij' van Mia Sheridan is geen zoetsappig liefdesverhaaltje. Het is het verhaal van een jonge vrouw die weliswaar beschadigd is, maar niet geknakt. Wanneer hoofdpersoon Ellie de mooie Gabriel ontmoet, wordt ze verliefd op hem. Maar ze vindt dat ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Kristin Harmel boeken
  Kristin Harmel - Jij kan me helpen

  De nieuwe roman van de auteur van Als we elkaar terugzien De pasgetrouwde Ruby Henderson komt in 1939 aan in Parijs, samen met haar Franse echtgenoot Marcel, en ze zijn dolgelukkig. Maar de wittebroodsweken verliezen snel hun glans door het geweld van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Raymond Macherot boeken
  Raymond Macherot - Chlorophyl

  Al snel na zijn geboorte, in 1954, groeide de eigenzinnige eikelmuis Chlorophyl uit tot een van de favoriete personages in het weekblad Kuifje. In zijn avonturen reist Chlorophyl heen en weer tussen het Stille Dal en het bijzondere eiland Notenschelp, waar de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Alice Hoffman boeken
  Alice Hoffman - Magische praktijken

  ‘Er is een aantal dingen dat Sally Owens zeker weet: Gooi gemorst zout altijd over je linkerschouder. Zet rozemarijn bij het tuinhek. Doe peper door de aardappelpuree. Plant rozen en lavendel, die brengen geluk. Word verliefd als je de kans krijgt.’ Al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Pieter Boussemaere boeken
  Pieter Boussemaere - 10 klimaatacties die werken

  Lijkt de klimaatverandering een ver-van-mijn-bedshow, een wereldprobleem waar je zelf weinig vat op hebt? Of zit je er wel mee in, maar weet je niet goed wat je zelf kunt ondernemen? Mogelijk doe je al van alles. Alleen, helpt het ook echt?In Tien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Japke-d. Bouma boeken
  Japke-d. Bouma - Werken doe je maar thuis

  Hoe krijg je een hoger salaris, hoe verover je de beste flexplek, hoe overleef je de treinspits en moet je nou wel of niet zoenen op de nieuwjaarsreceptie? Japke-d. Bouma geeft tips voor op je werk. Ze laat niet alleen zien hoe je zonder kleerscheuren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Christophe Bec, Patrick Dumas, Diogo Saïto boeken
  Christophe Bec, Patrick Dumas, Diogo Saïto - Aeropostale

  De legendarische piloten van de Aeropostale, de Franse luchtpost.12 mei 1930. Jean Mermoz vertrekt uit Saint-Louis in Senegal en probeert de Zuid-Atlantische Oceaan over te vliegen aan boord van het Laté 28-vliegtuig "Comte de La Vaulx". Hij beseft nog niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95