Literatuur

 • Leendert Lodder boeken
  Leendert Lodder - Liefde inclusief

  Dit boek verhaalt over een man genaamd Rob Rozemond, die zijn leven lang op bijzondere wijze op zoek is geweest naar de ware liefde. Elke gebeurtenis in dit boek is echt gebeurd. Hij heeft een dagboek bijgehouden over zijn turbulente leven. Dit verhaal is door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Als je moe bent en verkouden

  Er was eens een koning; hij heette Lariloff, het was een beetje zielig, want die koning had de bof, zijn ene wang werd reuzedik en toen zijn and're wang, er kwamen zeven dokters en die dokters keken bang... Ze zeiden: Sire, zeiden ze, en streken over hun kin,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Dit is een stad met veel te weinig moorden

  Kadoze, kaduize, de koning gaat verhuizen. Hij gaat om negen uur precies met heel z'n gouden theeservies, z'n vorken en z'n glazen en al z'n duizend vazen en met z'n vogel Trillepiep verhuizen in de jiep. In Dit is een stad met veel te weinig moorden staan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Weet je wat ik heb gekregen?

  Ik geef een stekkie een stekkie een stekkie en als ik 's avonds op visite ga, dan breng ik overal geluk, ik geef een stekkie van de fuch, ik geef een stekkie van de fuch, ik geef een stekkie van de fuchsia, van de fuch-fuch-fuchsia. In Weet je wat ik heb… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Gerda Geven, Marjon Hoeks boeken
  Gerda Geven, Marjon Hoeks - Anja Koenders-trilogie (GL), deel 1 en 2 Een nieuwe start/De belofte

  1) EEN NIEUWE START - Na zestien jaar keert Anja Koenders terug naar haar geboortedorp Aalten. Ze heeft definitief een punt gezet achter haar turbulente relatie met Bram. In de Achterhoek hoopt ze rust te vinden. De koele houding van haar zus verwart haar en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Rob van Schaik boeken
  Rob van Schaik - Uit de kreukels

  Uit de kreukels is een boek vol hersenspinsels, gedichten, verhalen en denkkronkels. Over alledaagse dingen die dat eigenlijk ook weer niet zijn, over drempels ten gevolge van een slopende ziekte, met bedenkingen en bespiegelingen. Met korte autobiografische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Quirit boeken
  Quirit - Een veeg uit de pen!

  Al meer dan 40 jaar is Quirit de schrik van menig moraalridder en een vaste waarde in het Nederlandstalige cartoonlandschap. In Een veeg uit de pen! bundelt hij 200 recente én tijdloze cartoons. Zoals vanouds is niets of niemand veilig voor zijn waanzinnige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marec boeken
  Marec - Marec 2017 great again

  2017 een woelig jaar? In de VS tweette Donald Trump zich van schandaal naar schandaal, Europa werd opgeschrikt door nieuwe aanslagen en in Gent moest Siegfried Bracke een mandaat inleveren. Gelukkig is 2017 ook het jaar waarin een écht liedje het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Simsion Graeme boeken
  Simsion Graeme - Het beste van Adam Sharp - grote letter uitgave

  Wat als je de ware liefde vindt?Wat als je die verliest?Wat als je nog een kans krijgt?Na twintig jaar krijgt veertiger Adam Sharp, getrouwd en tevreden, uit het niets een bericht van zijn Eerste Echte Liefde. Samen hadden ze een fantastische tijd - hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Greetje van den Burgers-Drost boeken
  Greetje van den Burgers-Drost - Ergens achteraan - grote letter uitgave

  Tien jaar heeft Naomi Kristiansen-Reiziger in Denemarken gewoond als ze als jonge weduwe in haar geboortedorp in Nederland terugkeert. Haar ouders ontvangen haar hartelijk, maar tot haar verbazing is er ook onverwachte belangstelling voor haar persoon. Ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Yvonne Rijnsburger boeken
  Yvonne Rijnsburger - Frisse Waterstromen

  ‘Frisse Waterstromen’ is een geloofsopbouwende roman die makkelijk wegleest over de geestelijke woestijn waarin je als christen terecht kunt komen.Het boek gaat moeilijke onderwerpen niet uit de weg en biedt herkenning en bemoediging. Daniela werkt al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,45
 • Herman de Ruijter boeken
  Herman de Ruijter - Dansen met nieuwe knieën

  Herman de Ruijter is geboren in Nijmegen in 1952. Opgegroeid in een groot gezin met acht kinderen. De eerste jaren van zijn leven heeft hij doorgebracht in een karakteristieke Nijmeegse volksbuurt en in 1959 verhuisd naar een nieuwe woonwijk in Nijmegen zuid,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ralf Kramp boeken
  Ralf Kramp - Het laatste soepje en andere verhalen

  Verhalen van een meester van de zwarte humor. In de verhalen van Ralf Kramp loopt alles anders dan verwacht en klungelen de misdadigers soms maar wat aan. 'De onbetwiste meester van gitzwarte crime stories' (Fuldaer Zeitung) 'Wie van eersteklas zwarte humor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Julia Stoilova boeken
  Julia Stoilova - HORROR VACUI

  Verhalen, schetsen en essays, die eerder in tijdschriften en kranten zijn verschenen worden hier in een keuze gepubliceerd. Het betreft vooral beschouwingen over Oost-Europa en Oost-Europeanen en hun ervaringen in het westen. Julia Stoilova (1948-2015)… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,96
 • Femmy Fijten boeken
  Femmy Fijten - In het spoor van Birma

  De roman 'In het spoor van Birma' gaat over twee jonge mensen die beiden (indirect) slachtoffer zijn van de Tweede Wereldoorlog. Als tweede generatie slachtoffers dragen zij de sporen van het leed dat hun ouders is aangedaan. Zij is opgegroeid in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jan van der Vegt boeken
  Jan van der Vegt - Vierspan. Over biografieën en het schrijven ervan

  Jan van der Vegt (1935) publiceerde vier biografieën: van Hans Andreus, A. Roland Holst, Hendrik de Vries en Jan G. Elburg. Hij werkte daar ruim dertig jaar aan. Over wat hij meemaakte met en rondom dit vierspan van dichters, hun vrienden, geliefden en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Ronald van Assen boeken
  Ronald van Assen - Psycholatuur

  Vanaf mei 2014 heb ik meerdere blogs geschreven. Soms schreef ik er enkele per week, soms weken niet. De frequentie en inhoud van de blogs werden bepaald door hoe ik mij op dat moment voelde en wat er in de maatschappij speelde. Na drie jaar vond ik het tijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ina Wijnberg boeken
  Ina Wijnberg - Kunst en Krul

  Dit tweede verhalenboek van Ina Wijnberg heeft weer een hoog smulgehalte. Even een paar blad zijden lezen voor het slapengaan? Laat hier je hoop maar varen, want wie eenmaal in Kunst en Krul begint kan niet meer stoppen. Het alledaagse is goed genoeg voor Ina.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Astrid Witte boeken
  Astrid Witte - Hometown

  Omdat de twintiger Dahla binnenkort Engelse les gaat geven in China, volgt ze een introductiecursus op een paar uur afstand van haar woonplaats. Ze couchsurft zolang bij een alleenstaande vrouw. Als Dahla op een dag de uitgestrekte natuur in trekt, verdwaalt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Silvia Tennenbaum boeken
  Silvia Tennenbaum - De Wertheims - Groteletter uitgave

  De grote bestseller uit Amerika en Duitsland nu eindelijk vertaald!De welgestelde Joodse familie Wertheim neemt volop deel aan het bruisende culturele leven van Frankfurt begin vorige eeuw. Ze leven volgens hun eigen principes. Zo wordt Kerstmis elk jaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  78,00
 • Jeske Meinema boeken
  Jeske Meinema - Vroemvrouw

  Gemma is een zelfstandige vrouw die geen blad voor de mond neemt. Dat ze zichzelf en anderen daarmee in ongemakkelijke situaties brengt maakt haar niks uit. Gemma geeft namelijk maar om één ding: haar baan als verloskundige. Van de liefde hoeft ze immers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Eelke de Blouw, Tjarko Evenboer boeken
  Eelke de Blouw, Tjarko Evenboer - Evert Kwok 7

  Het 7e deel in de Evert Kwok reeks bevat weer een bonte bundeling van cartoons, die niet zelden viraal gingen op Facebook, Twitter en Instagram. Soms zijn het doordenkers, soms zijn het grappen waarvan je je afvraagt waarom je ze niet zelf heb bedacht. Hoe dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Joseph Hart boeken
  Joseph Hart - De Wooncirkel. Roman

  'Ik schrijf niet omdat ik een spannend en mooi verhaal wil verkopen aan de lezer. Ik schrijf omdat ik niet anders kan, omdat er een uitweg moet zijn voor de intensiteit van mijn gevoelens die nauw verbonden zijn met de sociaal-culturele geschiedenis van toen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Jolanda Oudijk boeken
  Jolanda Oudijk - ZWIJGZEE

  In Zwijgzee kabbelen woorden, trillen zinnen en bruisen verhalen naar de oppervlakte. In een beeldende taal worden kleine werelden geschetst. Een kind met flessenpost, een vrouw wordt van een schilderij gewist, een blinde krab zoekt zijn plek in het geheel. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Karim Schelkens boeken
  Karim Schelkens - Enkel tegen enkel

  Enkel tegen enkel bevat bedrieglijk heldere verzen. De woorden zijn herkenbaar en alledaags, lijken losjes op het blad geschud, maar vooral voor wie herleest ontvouwt zich langzaam een verrassende geologie van betekenissen. In een tijd die overloopt van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50