Literatuur

 • Marten Toonder boeken
  Marten Toonder - Het einde van eindeloos

  Deel 60 van de Bommelverhalen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Monique van der Weijden boeken
  Monique van der Weijden - Wild hart

  Barbara denkt dat ze alles heeft wat haar hart begeert: een materieel rijk en druk leven met haar man Jaap en hun vier kinderen in het Groene Hart van Nederland. Toch wordt ze vanbinnen verteerd door gevoelens van somberheid, leegte en eenzaamheid. Een ongeluk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Eugénie Brands boeken
  Eugénie Brands - Het Zeepaardje

  Als Resi door haar vriend wordt uitgenodigd voor een duikcursus op Curaçao, verandert dat haar hele leven. Ze wordt verliefd op haar duikleraar en komt door hem in aanraking met de duistere onderwereld van het eiland. Als haar duiker plotseling verdwijnt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ds. Richard Wurmbrand boeken
  Ds. Richard Wurmbrand - Gevangene nummer 1

  Op 29 februari 1948 werd Richard Wurmbrand gearresteerd door de geheime politie, omdat hij christelijke bijeenkomsten leidde. Dit was een illegale activiteit ten tijde van het atheïstische regime in Roemenië. Veertien jaar bracht Wurmbrand in gevangenschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bart Bolier boeken
  Bart Bolier - Kersten in kleur

  Gerrit Hendrik Kersten (1882-1948) was een kleurrijke persoonlijkheid, die soms ook heel zwart-wit kon zijn. Hij was een geestelijke leider met visie en tegelijk een ootmoedige dienaar van Christus. Als een onvermoeibare strijder voor de oude, beproefde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Roxane van Iperen boeken
  Roxane van Iperen - 't Hooge Nest

  Tijdens de Tweede Wereldoorlog bestieren twee joodse zussen - Janny en Lien Brilleslijper - een van de grootste onderduikadressen in Nederland: 't Hooge Nest, een villa in 't Gooi. Terwijl de laatste joden in Nederland worden opgejaagd gaat het leven van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Lucia Berlin boeken
  Lucia Berlin - Avond in het paradijs

  Lucia Berlin schrijft over het goede en het slechte, en alles daartussenin: worstelende jonge moeders, echtgenoten die hun biezen pakken, ontevreden dochters en tantes op het dak. Met een buitengewone oprechtheid gebruikt ze haar eigen geschiedenis om haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Chantal van Gastel boeken
  Chantal van Gastel - Bestemd voor mij

  De feestdagen staan voor de deur en Jessica kijkt uit naar een lang weekend met haar beste vriendinnen Micky, Hannah en Debbie. Al jarenlang delen ze alles met elkaar, maar er is een nadeel: ze zien elkaar veel te weinig. Daarom besluiten de vriendinnen bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Elly Godijn boeken
  Elly Godijn - Blauw Gras

  “Blauw Gras” vertelt het verhaal van een moeder die een meisje krijgt van 700 gram, vijftien weken te vroeg geboren en met een slechte levensverwachting. Het verhaal van kracht, hoop, bewustwording en een te bewandelen pad met een gouden randje … Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Miranda Hillers boeken
  Miranda Hillers - Collin

  COLLIN Voetbal is een spel en mijn leven is daar grotendeels op gebaseerd. Je wint, je verliest of je speelt gelijk. En met Megan voel ik me onoverwinnelijk, want het gevoel van houden van is me niet eerder overkomen. Zij is mijn ultieme trofee. Competitie is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Benjamin Renner boeken
  Benjamin Renner - De grote boze vos

  Wie is er bang voor de Grote Boze Vos? Niemand, lijkt het wel. De kippen die hij probeert op te eten geven hem een grote mond en jagen hem de boerderij af. Zelfs de wolf kan hem niet trainen om net zo Groot en Boos te worden als hij. Net als de vos zich erbij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Christina Lauren boeken
  Christina Lauren - Ik ben je niet vergeten

  Macy Sorensen heeft haar leven goed op orde. Ze staat op het punt te trouwen als ze onverwacht haar eerste en enige echte liefde na jaren weer tegen het lijf loopt. Ooit kon ze met haar vroegere buurjongen Elliot Petropoulos haar diepste geheimen delen. Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Jeroen Thijssen boeken
  Jeroen Thijssen - Johannes van Dam

  Johannes van Dam was naast bekend culinair journalist een bijzonder mens. Hij had dan ook bepaald een roerige achtergrond: zijn joodse ouders overleefden de oorlog in onderduik, op jonge leeftijd was hij betrokken bij het auto-ongeluk waarin zijn vader omkwam… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Vincent Wijers boeken
  Vincent Wijers - Happy time offline, leuke dingen doen zonder scherm

  Het boek Happy Time Offline van Vincent Wijers staat vol originele ideeën en activiteiten – zonder het gebruik van een scherm – voor mannen, vrouwen én kinderen. Happy Time Offline laat zien en voelen dat je de tijd die je online doorbrengt net zo goed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Naomi Alderman boeken
  Naomi Alderman - Ongehoorzaam

  ‘Ongehoorzaam’ is de eerste roman van de bekroonde auteur Naomi Alderman. Wanneer een geliefde rabbijn overlijdt, komt diens dochter Ronit over uit New York en verheugt zich op het weerzien met vrienden uit haar jeugd in Hendon, een Londense wijk. Maar al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Fleur Jurgens boeken
  Fleur Jurgens - Drakensteyn, droomkasteel

  Drakensteyn, droomkasteel is het op feiten gebaseerde verhaal van het turbulente huwelijk van Minnie en Anton Mandemaker, de eerste maar kortstondige kokkin en butler van kasteel Drakensteyn. De roman is gebaseerd op de memoires van Minnie en speelt zich af… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Guido Lauwaert boeken
  Guido Lauwaert - Alvorens alles vervaagt

  Een luxezwerver, beter kan Guido Lauwaert niet getypeerd worden. Hij trok op met Julien Schoenaerts, Hugo Claus, Ramses Shaffy, ontmoette Salvador Dalí, Leonard Cohen, Edward Albee. Hij ging aan de rol met Roland Topor en Isabelle Huppert. Hij organiseerde de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Rob van Bavel boeken
  Rob van Bavel - Storm 31 | Het gesticht van Krijs

  Storm is vergiftigd en terwijl de zwarte tortu door zijn bloed raast leert hij een groep jongens kennen, die tegen hun zin zitten opgesloten in het gesticht van Krijs. Storm belooft hen te bevrijden, maar wanneer hij bijkomt uit zijn delirium ziet de wereld er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Rene Leisink boeken
  Rene Leisink - Argus 2018

  Argus, iedere dag het nieuws en een lach. Elke dag leest Argus alle kranten en kijkt hij alle journaals. Het nieuws van de dag vat hij samen in één vlijmscherpe cartoon. Meer hoef je dus niet te lezen. Dit album bevat een selectie van de beste cartoons bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Albert Clarysse boeken
  Albert Clarysse - Dr. Albert Clarysse. Ongecensureerd

  Dr. Albert Clarysse (Izegem °1936) herleeft zijn jeugdjaren tijdens de oorlog, en de strenge opvoeding in de lagere school en het college in Izegem. Pas aan de universiteit vond hij zijn gading. Expo 58 overtuigde hem dat hij zich moest specialiseren in de V… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • De correspondentie van Desiderius Erasmus

  De correspondentie van Erasmus is een van de meest interessante briefwisselingen die de wereldliteratuur heeft voortgebracht. In dit zestiende deel van de integrale uitgave van alle 3141 brieven van en aan Erasmus zijn de brieven opgenomen die van augustus… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Yuval Noah Harari boeken
  Yuval Noah Harari - Homo Deus

  Op onnavolgbare wijze beschrijft Yuval Noah Harari in zijn bestseller Sapiens 70.000 jaar menselijke evolutie, maar met Homo Deus richt hij zich op de toekomst. Met zijn kenmerkende vermenging van wetenschap, geschiedenis en filosofie onderzoekt Harari de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Winterliefde

  Twee hartverwarmende verhalen voor de lange winteravonden van bestsellerauteur Nora Roberts (1) ALS DE NACHT VALT Cilla O’Roarke heeft met veel plezier haar eigen latenightshow op de radio, tot ze tijdens het programma telefonisch wordt bedreigd. Het gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hanneke Hendrix boeken
  Hanneke Hendrix - Aswoensdag

  Marit is bezig met een laatste ivf-poging, wanneer ze terugkeert naar haar Limburgse geboortedorp. Ze gaat voor haar moeder met alzheimer zorgen, maar ziet op tegen de confrontatie met de kille vrouw die getekend is door een rampzalige gebeurtenis uit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Leo Tolstoj boeken
  Leo Tolstoj - Anna Karenina

  Het verhaal speelt zich af in de hoogste kringen van de Russische maatschappij. Tolstoj was een moralist en een scherp criticus van de excessen van zijn aristocratische gelijken; Anna Karenina wordt vaak beschouwd als parabel van de moeite die het kost om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00