Literatuur

 • Hans Melissen boeken
  Hans Melissen - Iedereen Rijk

  Scenarioschrijver en regisseur Hans Melissen liep al jaren rond met het idee een verhaal te maken over een klein dorp waar de hoofdprijs van de Lotto valt, maar waar deze niet wordt geïnd door de winnaar. Wat gebeurt er dan in de kleine gemeenschap waar nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Justin Hook boeken
  Justin Hook - Bedoelt u misschien...

  De beste, echte automatische aanvullingen uit de bekendste zoekmachine in één hilarische, fascinerende en ietwat zorgwekkend boek verzameling. Van de maker van het populaire spel Google Feud is er nu Zoekmachinesuggesties, een ongefilterde kijk op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Lauren Willig boeken
  Lauren Willig - De Ashford-affaire

  Als advocaat in een groot bedrijf in Manhattan heeft Clementine Evans bijna alles bereikt wat ze wilde. Maar haar lange uren hebben hun tol geëist: een verbroken verloving en single op 34-jarige leeftijd. Wanneer haar familie bijeenkomt voor de 99e verjaardag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Elise van Weitgraven boeken
  Elise van Weitgraven - De Theaterkoning

  De Theaterkoning vertelt het indrukwekkende levensverhaal van Abraham Tuschinski, wiens boeiende en bonte persoonlijkheid een rijke voedingsbodem voor dit boek vormt. Het geeft antwoord op de vraag wie de man is achter het imposante Tuschinski Theater in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Onzichtbaar

  Deze autobiografie vertelt het verhaal van Angelique Rijk. Als jong kind wordt ze seksueel misbruikt door haar opa. Ze beschrijft haar ervaringen, confronterend, kwetsbaar en eerlijk, omdat ze niet meer wil zwijgen. Ze vertelt ook over de traumatische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Charlotte Mutsaers boeken
  Charlotte Mutsaers - Rachels rokje

  'Ha! Als het leven eens een liedje was. Ja! En de liefde een recept. En dan een kok inhuren en elkaar zingend verslinden terwijl de tijd zich koest houdt.' Als meisje heeft Rachel Stottermaus nooit haar liefde aan Douglas D. durven verklaren. Wanneer ze hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Maartje Wortel boeken
  Maartje Wortel - IJstijd

  James Dillard laat het leven over zich heen komen. Hij woont in hotels, bestelt Franse kazen en dure wijnen en gaat soms met een meisje naar bed. Maar met Marie is het anders. Voor het eerst heeft hij het idee dat er echt iets van hem gevraagd wordt. Tussen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Yves Petry boeken
  Yves Petry - De maagd Marino

  Een man verdooft een andere man, amputeert zijn penis, snijdt hem vervolgens de keel door en bewaart de smakelijkste delen in de diepvriezer, om er in de weken die volgen zijn honger mee te stillen. En dan te bedenken dat het slachtoffer aan dit alles vooraf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Valeria Luiselli boeken
  Valeria Luiselli - De gewichtlozen

  De gewichtlozen, Valeria Luiselli's eerste roman, is het verhaal van een jonge redactrice in New York, die research doet naar het merkwaardige leven van Gilberto Owen - een Mexicaanse dichter die bijna een eeuw eerder in dezelfde metropool woonde en werkte.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Eric Vuillard boeken
  Eric Vuillard - 14 juli

  Winnaar van de Prix Goncourt 2017 **** de Volkskrant ‘Vuillard werpt steeds licht op onbekende details van de geschiedenis.’ Voor de lezers van Laurent Binet en Olivier Guez Een ijzersterke reconstructie van de dag die alles betekende voor de Franse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Paolo Cognetti boeken
  Paolo Cognetti - De acht bergen

  WINNAAR VAN DE PREMIO STREGA 2017 Pietro is een stadsjongen uit Milaan. Zijn vader is chemicus, en gefrustreerd door zijn baan. Zijn ouders delen een liefde voor de bergen, dat is waar ze elkaar ontmoetten, waar ze verliefd werden en waar ze trouwden in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Gilivs Gracilis boeken
  Gilivs Gracilis - Marcus & Marbod 1 De Komst van de Keizer

  De omgeving het ingedutte castellum Ignavorum wordt ineens klaarwakker als blijkt dat de keizer de Rijngrens komt inspecteren! Voor de officieren is het bezoek een kans op promotie, maar voor de grijze eminenties in het verre Rome is het een kans om van die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,71
 • Bella Andre boeken
  Bella Andre - Jij bent de ware

  De neefjes en nichtjes die de Seattle-tak van de familie Sullivan vormen, vinden met vallen en opstaan de ware liefde. Mia Sullivans hart is niet zo makkelijk te veroveren. Ze is een succesvolle zakenvrouw en kan prima haar eigen boontjes doppen. Toch lukt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Lorna Cook boeken
  Lorna Cook - Het vergeten dorp

  Een mysterieuze oude foto leidt tot de ontdekking van een vreselijk geheim... Deels historische roman voor fans van Kate Morton en Carol Drinkwater. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Robyn Carr boeken
  Robyn Carr - Een nieuwe droom

  Dat haar steenrijke man een fraudeur was, wist Emma inmiddels wel, maar zijn zelfmoord zag ze niet aankomen. Na een jaar vol rechtszaken blij¬ ze berooid en alleen achter. De enige aan wie ze nog hulp kan vragen is haar jeugdvriendin Riley, die haar toen ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Penelope Bloom boeken
  Penelope Bloom - Haar kers

  Deel 2 van de Verboden vruchten-serie Een heerlijke serie vol hilarische situaties en steamy scènes Voor de fans van Jennifer Probst en Audrey Carlan Hoe ik haar heb ontmoet? Nette mannen praten nooit hun mond voorbij. Gelukkig ben ik geen nette man. Eerst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Maksim Boettsjenko boeken
  Maksim Boettsjenko - De rode driehoek

  'De rode driehoek' symboliseert het communistische Sovjetregime. De USSR rustte op drie pijlers: de leider, Stalin; de partij, de CPSU; het geweldsmonopolie, de NKVD. De veiligheidsdiensten kwamen zelfs 's nachts met drie man - de 'trojka' - om iemand te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Marina Palej boeken
  Marina Palej - De zomerbioscoop

  De zomerbioscoop leest niet alleen als een trein, maar ook als een film, of liever: een heleboel films. Meer dan 100 'filmverhalen' zijn ondergebracht in diverse 'thematische filmfestivals'. De stof die tot een roman had kunnen uitdijen is hier samengeperst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,49
 • Evie Blake boeken
  Evie Blake - Valentina over de drempel

  Schaamteloze dromen...2012. Fotografe Valentina Rosselli mag haar erotische foto's tentoonstellen in Londen. Daar woont haar ex-minnaar Theo. Valentina hoopt op een hereniging met haar verloren geliefde. Want Theo is onder haar huid gekropen zoals geen enkele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Vera Buck boeken
  Vera Buck - Het boek van de vergeten artiesten

  Duitsland, 1902. Mathis is de 13e zoon in een boerengezin, zijn verdere leven lijkt voorbestemd tussen akkers en velden. Maar als op een dag een jaarmarkt zijn dorp aandoet, ziet hij dat de wereld groter is dan het dorp waar hij opgroeide. Hij maakt kennis met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,99
 • Yuval Noah Harari boeken
  Yuval Noah Harari - Homo Deus

  Op onnavolgbare wijze beschrijft Yuval Noah Harari in zijn bestseller Sapiens 70.000 jaar menselijke evolutie, maar met Homo Deus richt hij zich op de toekomst. Met zijn kenmerkende vermenging van wetenschap, geschiedenis en filosofie onderzoekt Harari de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Cyriel Buysse boeken
  Cyriel Buysse - De biezenstekker

  De biezenstekker is het jongetje Julken, een bastaardkind dat door zijn moeder bijna wordt vermoord en dat zij laat verkommeren om de gunsten van haar uit de gevangenis teruggekeerde man, Cloet, voor zich terug te winnen. Cyriel Buysse (1859-1932) was een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,49
 • Henk Steinmann boeken
  Henk Steinmann - Het Schemerrijk

  Henk Steinmann is geboren op 27 september 1947 in Rotterdam-Delfshaven en is de oudste zoon van een gezin van vier kinderen. Zijn vader was Gijsbert Steinmann, een musicus. Zijn moeder was Annie Steketee een dochter uit een bekende familie uit Zeeland. Na het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Peter J. Van Dijk boeken
  Peter J. Van Dijk - De verhalen

  In 'De verhalen' brengt Peter J. van Dijk al het kortere werk samen dat hij ruwweg tussen 1977 en 2016 schreef. De meeste verhalen kwamen tot stand tussen 1977 en 1995 en vormen enerzijds een kroniek van een gevarieerd, zich ontwikkelend schrijverschap en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Esther De Beun boeken
  Esther De Beun - Hemeltranen

  "... Nergens andersvoel ik me zo veiligals op dit bankjeaan de kade in onze stad ..."In haar debuut Hemeltranen, toont Esther de Beun met tere en emotionele poëzie haar empathie en ook haar betrokkenheid bij anderen. Het thema verlies en de angst om te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95