Literatuur

 • Christophe Arleston, Jean-Louis Mourier boeken
  Christophe Arleston, Jean-Louis Mourier - Ruw talent!

  Van alle levensvormen op de planeet Troy lijken de woeste trollen nog het meest op mensen. Wat niet wil zeggen dat ze het altijd goed met hen kunnen vinden. Over het algemeen negeren de trollen de mensen, tenzij ze zin hebben in een pesterijtje. Liever jagen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Christophe Arleston boeken
  Christophe Arleston - Karaxaletie de profetie

  Dit is de laatste confrontatie tussen Lanfeust en Lylth, het vampierachtige wezen dat zich heeft ontpopt tot miljoenen gevleugelde banshees. Alle continenten worden geteisterd, Eckmül is belegerd. In het zomerverblijf van de goden van Darshan heeft Lanfeust… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Aminatta Forna boeken
  Aminatta Forna - Het huis met de schaduw

  ‘Een prachtige, broeierige roman.’ de Volkskrant Laura en haar twee kinderen knappen een vervallen huis net buiten het stadje Gost op. Laura’s man blijft voor zijn werk in Engeland en daarom helpt buurman Duro het vakantiehuis bewoonbaar te maken. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Peter De Voecht boeken
  Peter De Voecht - De vrouw van de schilder

  - Aangrijpende novelle met een onverwachte afloop - Magnifieke prenten die de onmacht van de personages weerspiegelen - Een koesterboek voor volwassenen Een pakkend verhaal over liefde en dementie. Een man en een vrouw zitten bij de dokter. De vrouw is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Abdelkader Benali boeken
  Abdelkader Benali - Liter 93

  ‘Maar dan, waar staan we, wat blijft er over als niets valt vast te stellen?’ schrijft Stevo Akkerman in de nieuwe Liter, nummer 93. De auteur en Trouw-columnist opent het maart-nummer van het literaire tijdschrift met een zoektocht in de literatuur naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kate Andersen Brower boeken
  Kate Andersen Brower - De residentie

  Voor de liefhebbers van House of Cards of Downton Abbey Ruim honderd (oud-)medewerkers van het Witte Huis vertelden aan Kate Andersen Brower hoe het er binnenskamers aan toeging bij de presidentiële families, van de Kennedy’s tot de Obama’s. Het bevat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Carla Vermaat boeken
  Carla Vermaat - Als je je hart volgt...

  Alles is tot in de puntjes geregeld: de koffers zijn gepakt, de vliegtickets geprint. Haar laatste avond voor vertrek laat Tessa zich door haar collega’s overhalen om nog een keer een avondje te gaan stappen. En waarom ook niet? Maar dan begint het fout te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marc Vande Gucht boeken
  Marc Vande Gucht - Alles blijft nazinderen

  Joke is twintig wanneer ze uit het leven stapt. Vijftien jaar later volgen we in Alles blijft nazinderen de zoektocht van haar vader Marc Vande Gucht om de dood van zijn dochter een plaats te geven.Van de rauwe pijn en het ongeloof bij haar overlijden tot zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Keith Richardson boeken
  Keith Richardson - Sniper Elite

  Een achtbaanrit vol adrenaline tijdens de meest duistere dagen van de Tweede Wereldoorlog. Karl Fairburne komt terecht in een dodelijk kat-en-muisspel als de nazi’s hem opjagen door de straten van het bezette Angoulême. Hij heeft slechts één kogel om zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jody Houser boeken
  Jody Houser - Star Wars, Commander Thrawn 2

  Jody Houser en Luke Ross maakten een adaptatie van Timothy Zahns bestseller over de opkomst van Thrawn binnen de keizerlijke rangen! Ontmoet de jonge luitenant Thrawn, die met de hoogst mogelijke cijfers is afge- studeerd aan de Keizerlijke Academie. Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mark Millar boeken
  Mark Millar - Civil War 1

  De verhoudingen in de wereld zijn aan het veranderen. Nu is het aan jou om te beslissen: aan welke kant sta jij? Er is een conflict ontstaan in het Marvel-universum, dat dreigt vriend tegen vriend en broer tegen broer op te zetten. Er is maar een hele kleine… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Cullen Bunn boeken
  Cullen Bunn - Night of the living Deadpool 1

  Deadpool ontwaakt uit een vreetcoma en ontdekt dan dat New York City is overspoeld met half-sentimentele zombies! Hoewel ze de levenden niet willen opvreten, staan ze ook niet te springen om te verhongeren. Kan de held met de grote bek niet de held in hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Cullen Bunn boeken
  Cullen Bunn - Night of the living Deadpool 2

  Deadpool ontwaakt uit een vreetcoma en ontdekt dan dat New York City is overspoeld met half-sentimentele zombies! Hoewel ze de levenden niet willen opvreten, staan ze ook niet te springen om te verhongeren. Kan de held met de grote bek niet de held in hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Didier Quella-Guyot boeken
  Didier Quella-Guyot - Papeete 1941

  Het uitbreken van de eerste wereld- oorlog in Europa verandert niets aan de feestgewoonten van de jet set op Tahiti. Simon Combaud is net op het eiland gearriveerd om een misdaad op te lossen, die vijftien jaar eerder in Parijs plaatsvond... Ondertussen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Danzy Senna boeken
  Danzy Senna - Nieuwe mensen

  Nieuwe Mensen is een hartverscheurende pageturner over ras, klasse en gedrag. Hoe zien we onszelf en hoe zouden we onszelf wíllen zien? Wil je ergens bij horen of juist niet?Maria en Khalil Khalil zijn het ideale stel. Zij werkt aan haar proefschrift, hij is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Stephen R. Matthews boeken
  Stephen R. Matthews - De dag dat de nazi's kwamen

  ‘De dag dat de nazi’s kwamen’ van Stephen Matthews vertelt het waargebeurde persoonlijke verhaal van een Brits jongetje in een concentratiekamp in het Derde Rijk. In 1940 wordt het Kanaaleiland Guernsey gebombardeerd en bezet door de nazi’s. Als de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jelle G. de Vries boeken
  Jelle G. de Vries - Negen vrouwen en een hond

  Dit boek is een verhaal dat gaat over verbintenissen en scheidingen. Het is een door de schrijver beleefde zoektocht naar begrip, liefde en harmonie. Het laat zien hoe scheidingsprocessen ontstaan en relaties verder gaan. Vele leermomenten worden uitvoerig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,00
 • Johan de Vries, Jan Karsten, Catharina Geurts van Kessel boeken
  Johan de Vries, Jan Karsten, Catharina Geurts van Kessel - Negen vrouwen en een hond

  Dit boek is een verhaal dat gaat over verbintenissen en scheidingen. Het is een door de schrijver beleefde zoektocht naar begrip, liefde en harmonie. Het laat zien hoe scheidingsprocessen ontstaan en relaties verder gaan. Vele leermomenten worden uitvoerig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,00
 • Patrizia Filia boeken
  Patrizia Filia - Theaterteksten

  Teksten: Holder, Jehanne, Medea, Sapfo, Afrika, Het eiland, Hofmakerij, Naakt, Winterbruiloft, De zee, Postume brief De uitgave bevat vijf monologen en zes dialogen, enkele ervan werden op toneel gebracht in de regie van de auteur en van andere regisseurs.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Patrizia Filia boeken
  Patrizia Filia - In de Mokumse jaren

  In de Mokumse jaren - gedenkschrift (herziene versie, 2019) Begin jaren tachtig van de vorige eeuw. Niet lang na hun ontmoeting in Turijn reist de danseres Patrizia Filia met de mimespeler en theatermaker Will Spoor naar Amsterdam om daar te gaan wonen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Saskia Oudshoorn boeken
  Saskia Oudshoorn - Ben ik nou gek?

  Als een trage moordenaar sluipen ze het leven van de nuchtere Suus binnen: paniekaanvallen. Het verbaast haar zelf nog het meest dat juist zij last daar last van krijgt. Als Suus niet veel later wakker wordt op de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Het reigersnest

  De ietwat onbeholpen Arend wordt na een incident op kantoor tijdelijk op non-actief gezet. Een verblijf bij familie in het groen moet de nodige rust brengen. Hij ontmoet er Anton, die in zijn eentje een enorm landgoed onderhoudt, en raakt gemotiveerd om zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Wouter Godijn boeken
  Wouter Godijn - De kamer waar alle verhalen beginnen

  ‘De kamer waar alle verhalen beginnen’ van Wouter Godijn gaat over een redacteur van thrillers, fantasy en sciencefiction die zo door zijn werk in beslag is genomen dat hij ervan droomt. Opvallend is dat hij droomt in de stijl van die genres, en de inhoud… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Ambrosius van Milaan boeken
  Ambrosius van Milaan - Zingen moet ons hart

  Vertaald door Patrick Lateur, Onder redactie van Vincent Hunink In de 4e eeuw kwam een oude poëzievorm tot nieuwe bloei: de hymne. Niet meer als lied voor een held of antieke god, maar als lofprijzing van de ene, christelijke God. De grootste hymnendichter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • René Char boeken
  René Char - Een vreemdeling voor de dageraad

  Na een roerige jeugd weet Char het zeker, zijn roeping is dichter. Hij raakt bevriend met de dichter Paul Éluard en de nog jonge Pablo Picasso en sluit zich aan bij de surrealisten. Geleidelijk maakt hij zich daar ook weer van los. Na de oorlog pakt hij zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95