Literatuur

 • Nop Maas boeken
  Nop Maas - Gerard Reve - Kroniek van een schuldig leven 2 (De rampjaren: 1962-1975)

  Aan het begin van dit tweede deel van Nop Maas' biografie Gerard Reve. Kroniek van een schuldig leven - De 'rampjaren' (1963-1975) staat de bijna 40-jarige schrijver aan de vooravond van zijn definitieve doorbraak naar het grote publiek. Na de publicatie van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,90
 • Erik Spinoy boeken
  Erik Spinoy - Geen delicatessen

  Geen delicatessen is de tweede Hans Groenewegenlezing en gaat over de vraag der vragen: waarom, in hemelsnaam, poëzie schrijven en lezen? Wat heeft poëzie te betekenen, te beduiden, te signaleren? Erik Spinoy zoekt het uit, in een korte maar scherpe tekst… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Doré van Halder boeken
  Doré van Halder - Kiwi light

  Voor Laura eindigt haar kindertijd abrupt als ze met haar ouders arriveert in hun geboorteland Nederland. De vreemden die haar leven voortaan bepalen heten familie. Nieuw-Zeeland ligt ver achter haar.Wanneer de donkere kant van hun immigrantenbestaan in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annet Buurman boeken
  Annet Buurman - Het gemeste kalf

  Agnes had twee zonen. De jongste vertrok naar een ver land. Iedereen zegt dat hij dood is, maar Agnes weet dat hij op een dag terug zal komen. Op een dwaaltocht door de stad ontmoet ze de dakloze Luca. Wanneer hij hoort van Agnes' verlangen naar de terugkeer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Renate Smoorenburg boeken
  Renate Smoorenburg - #BACKSTAGE

  #BACKSTAGE is een thriller over onder andere grensoverschrijdend seksueel gedrag binnen de muziek- en media-industrie. "Vijf meiden in een reallifesoap op zoek naar roem, maar backstage komen er heel andere zaken aan het licht." Welk jong meisje droomt er nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Peter J. Van Dijk boeken
  Peter J. Van Dijk - De verhalen

  In 'De verhalen' brengt Peter J. van Dijk al het kortere werk samen dat hij ruwweg tussen 1977 en 2016 schreef. De meeste verhalen kwamen tot stand tussen 1977 en 1995 en vormen enerzijds een kroniek van een gevarieerd, zich ontwikkelend schrijverschap en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Willem de Vos boeken
  Willem de Vos - Ik wens je genoeg

  Geld is een handige uitvinding want de hele dag goederen ruilen is nogal bewerkelijk. Helaas heeft elke uitvinding ook een keerzijde en geld heeft dat zeker. Dat noemen we kop of munt. Deze bundel telt op de kop af honderd korte verhalen uit alle windstreken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,90
 • Hanneke van Eijken boeken
  Hanneke van Eijken - Kozijnen van krijt

  In Kozijnen van krijt observeert Hanneke van Eijken helder, scherp en filmisch de verhoudingen tussen mens, tijd en natuur. Ze onderzoekt of we geluk kunnen vasthouden, laten stollen in de tijd. Hoe bezweer je onheil dat voortdurend op de loer ligt? Fictie kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Robert Kirkman, Charlie Adlard, Stefano Gaudiano, Cliff Rathburn boeken
  Robert Kirkman, Charlie Adlard, Stefano Gaudiano, Cliff Rathburn - Walking Dead 24: Leven en dood

  LEES DE SUCCESVOLLE STRIPREEKS DIE DE TV-HIT INSPIREERDE! De eerste confrontatie met de Fluisteraars is met een sisser afgelopen. Leider Alpha heeft haar dochter Lydia terug en wil dat Maggie, Rick en de andere overlevenden ze met rust laten. Maggie heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Robert Kirkman, Charlie Adlard, Stefano Gaudiano, Cliff Rathburn boeken
  Robert Kirkman, Charlie Adlard, Stefano Gaudiano, Cliff Rathburn - Walking Dead 25: geen weg terug

  LEES DE SUCCESVOLLE STRIPREEKS DIE DE TV-HIT INSPIREERDE! Rick heeft Carl en Lydia mee teruggekregen uit het gebied van de Fluisteraars. Pas op de terugweg ontdekt hij dat Alpha, de leider van deze gevaarlijke outsiders, de drukke jaarmarkt in Alexandria heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hal Foster boeken
  Hal Foster - Prins Valiant 29 - Jaargang 1965

  In dit deel volgen we de avonturen van Arn, de moedige zoon van prins Valiant en de goddelijke Aleta. Hij reist samen met Hatha, zoon van viking Boltar, naar Amerika en maakt daar kennis met nieuwe volkeren, culturen en gewoontes. Vikingen en indianen werken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Khaled Hosseini boeken
  Khaled Hosseini - En uit de bergen kwam de echo

  Voor de driejarige Pari is haar grote broer Abdullah meer een vader dan een broer. Voor de tienjarige Abdullah is zijn zusje alles. Als Pari noodgedwongen wordt verkocht aan een rijk maar kinderloos echtpaar in Kabul zet dat een reeks gebeurtenissen in gang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Stedho, Lectrr boeken
  Stedho, Lectrr - Red Rider Het Huis Merlijn

  De aanhangers van het Kwade zijn klaar om Golgorath, de Duistere Meester, te verlossen. Zonder het te beseffen zijn Red en Celeste de enigen die de apocalyps nog in de weg staan. Welk offer moet er gebracht worden om de wereld te redden van een zekere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • I.A.W. Tilanus boeken
  I.A.W. Tilanus - Leer mij mensen kennen

  I.A.W. Tilanus is dichter en woordkunstenaar. Zoals hij zijn gedichten zelf beschrijft: 'ze zijn precies kort genoeg'. Dit is ook kenmerkend voor Tilanus: direct naar de kern, de essentie; 'Alles wat erbij komt leidt tot verwatering en uiteindelijk tot blubber… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Erik Lindner boeken
  Erik Lindner - Zog

  Zog bestaat uit een lyrisch verslag van de getijden. Minutieus wordt de zee bij Oostende aanschouwd, duizelingwekkend en onheilspellend een verlaten fabriek in Luik verkend. Waar denk je aan als je over straat loopt? Waarom moet je water kunnen zien om erop te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Peter Strobosch boeken
  Peter Strobosch - De dagen die resten

  'Tot wanneer blijf jij?' 'Tot ze niet meer onder ons is,' antwoord ik. Als Peter verneemt dat zijn goede vriendin Analú, een bekend voorvechtster van vrouwenrechten in Ecuador, met spoed in een ziekenhuis is opgenomen, aarzelt hij geen moment en boekt een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Peter Strobosch boeken
  Peter Strobosch - Het vrouwelijk gelaat van God

  Jacob voelt dat er een diepere waarheid schuilgaat achter het leven dat hij tot nu toe heeft geleid, een waarheid die voor hem verborgen lijkt te blijven. Zijn ontmoeting met de mysterieuze Clara brengt hem in contact met diepere lagen van zijn bewustzijn. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Freddie Scheltema boeken
  Freddie Scheltema - De negen dagen van Dirk Jan Denekamp

  'Negen dagen?' Marco kijkt zijn vader vragend aan. 'Ja, opa Dirk Jan zei altijd tegen mij: als het meezit loop je dertigduizend dagen op deze aarde rond. En van die duizenden dagen zijn er maar een paar echt belangrijk. Er zijn een paar dagen in je leven dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Anne Moon Disko boeken
  Anne Moon Disko - Kleine hellen

  ‘Dat boek komt er, ik geloof in je talent.’ – Thomas Verbogt ‘Ik heb het gelezen en dat beviel niet slecht. Mooi en herkenbaar.’ – Mensje van Keulen‘Dat boek komt er, ik geloof in je talent.’ – Thomas Verbogt ‘Ik heb het gelezen en dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • C. Saelens boeken
  C. Saelens - DOOR HET HART GEDREVEN

  Hartsvriendinnen Faith en Tess zijn al jaren onafscheidelijk. Tot oudejaarsavond. Op die bewuste nacht beslist het lot anders en laat Tess het leven bij een tragisch verkeersongeval. Faith ziet het helemaal niet meer zitten en leeft sindsdien teruggetrokken op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Wim Hazeu boeken
  Wim Hazeu - Biografie Lucebert

  Lucebert verscheen als een komeet, zo schreef Gerrit Kouwenaar, en maakte zich binnen vijf jaar als dichter en later als schilder waar. Tot op de dag van vandaag wordt hij gezien als een van de grootste dichters in ons taalgebied. Kouwenaar schreef ook: ‘Wij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Willy Vandersteen, Marc Legendre, Fabio Bono boeken
  Willy Vandersteen, Marc Legendre, Fabio Bono - De Rode Ridder 257 De onmogelijke opdracht

  Met album 257, De onmogelijke opdracht, komt er een einde aan de achtdelige cyclus, die de nieuwe Rode Ridder introduceerde. De Rode Ridder nadert Camelot waar hij de Uitverkorene aan Merlijn zal overdragen. De weg is evenwel niet zonder gevaren, voortdurende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Rik van der Vlugt boeken
  Rik van der Vlugt - Historische Verhalen - 20 korte geschiedenisverhalen (verzamelbundel II)

  Deze verhalenbundel behelst een diverse verzameling van twintig korte geschiedenisverhalen. Niet alleen zijn de vertellingen geschreven door meerdere auteurs, ook spelen de verschillende verhalen zich af in meerdere tijdvakken.??Zo lees je bijvoorbeeld over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Joan Ter Maten boeken
  Joan Ter Maten - Pascal Pastei Roman in verzen

  Pascal Pastei is een zwaarlijvige 25-jarige filosoof die een stoïcijnse levenswijze nastreeft: een lovenswaardige instelling die hem niet zal helpen, want het lot heeft ontwikkelingen voor hem in petto. Een Iraanse vluchteling, die zich Farid, Omar of Haroun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hein van der Hoeven boeken
  Hein van der Hoeven - Jongen met rood vest

  Jongen met rood vest speelt zich af rond 2005. Bob en Heleen Prager zijn een Haarlems echtpaar van in de zestig. Zij krijgen bezoek van de advocaat Marc Bronstein, die vermoedt dat het meesterwerk Jongen met rood vest van Frans Hals, in 1946 door het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50